PAKOLAISKYSYMYS kuumentaa tunteita ja sumentaa ajattelua.

Monet arvelevat, että tämä on ollut tarkoituskin.

USA:n ulkopolitiikan keskeinen toiminnallinen johtoajatus on epävakauttaminen (destabilization). USA ajaa suuryritystensä markkinoiden laajentamista, ja se uskoo tämän onnistuvan parhaiten epävakauttamalla valtioita ja sekoittamalla kansalaisten ajattelua. Esim. Ukrainassa USA on väkivaltaiseen vallanvaihtoon johtaneen epävakauttamisen jälkeen ottanut lujan otteen maan energiahuollosta sekä viljelysmaasta, joka on siirtymässä Monsanton geenimanipuloidun viljan kasvattamiseen.

Tämän USA:n politiikan taustalla on Milton Friedmanin shokkihoito-oppi, jossa erilaisilla tarkoituksella aiheutetuilla shokeilla taivutellaan kansat ja kansalaiset mukautumaan ajettuihin uudistuksiin. Sitä on kokeiltu erityisesti Etelä-Amerikassa mutta toki laajemminkin. Yleiseen käyttöön se on tullut globalisaation etenemisen myötä. Kattavimman kuvauksen teemasta on luonut Naomi Klein kirjassaan Tuhokapitalismin nousu.

Oikeistokleptokratian miljardirosvous pakolaiskysymyksen varjossa

Suunnitelmallista tai ei, pakolaisrynnäkkö Suomeen on edistänyt erinomaisesti oikeistohallituksen pyrkimyksiä multimiljarditason ryöstöön perusturvasta ja palkansaajilta yrityksille. Kansalaisten vastarinta on suurelta osin murrettu heidän aprikoidessaan kansainvaelluksen vaikutuksia.

Juuri tässä mielessä pakolaisryntäys palvelee erinomaisesti yhteiskunnallisten olojen epävakauttamista ja on siten linjassa USA:n ja suomalaisen oikeiston peruspyrkimysten kanssa.

Pakolaiskysymys näyttää synnyttävän monenlaista uutisointia. Yksi erikoisimmista tapauksista oli irakilaisen pakolaisen kommentti ”koiranruoasta”. Itse jäin pähkäilemään, kuuluvatko irakilaiset koiratkin perheenyhdistämiskäytännön piiriin. Eläinruokabisnekselle syntyy lisähaastetta valmistaa Irakin koirien makutottumusten mukaista ruokaa.

Eli pakolaiskysymys näyttää osittain vajonneen sirkuksen asteelle, joka on perinteisesti ollut hallitsevan eliitin tarjontaa kansalaisille vähenevän leivän korvikkeeksi.

Erityistä myllerrystä pakolaiskysymys on aiheuttanut kuntatasolla, jossa kiistellään pakolaisten vastaanottamisesta omaan kuntaan.

”Amerikan malli” kokonaisen mantereen valtaamiseksi

Ns. maahanmuuttokriittiset ainekset ovat lietsoneet pelkoa koko Euroopan joutumisesta islamisaatiokehityksen tielle.

Historiassa vieraiden sivilisaatioiden suorittamia mantereiden valtauksia on toki tapahtunut.

Kokonainen mantere valloitettiin alkuperäisasukkailta mm. Pohjois-Amerikassa. Tämä ”Amerikan malli” merkitsi monien tutkijoiden mukaan maailmanhistorian laajinta kansanmurhaa.

Amerikkaa on totuttu pitämään Englannin koloniana eli siirtomaana. Se oli toki paljon muutakin. Sinne vaelsi muualtakin Euroopasta kultaa vuolemaan miljoonia siirtolaisia, nykykielellä elintasopakolaisia. Yksi heistä oli isäni, joka vuonna 1912 juuri 16 vuotta täytettyään matkusti laivalla Amerikkaan ja asettui asumaan Fitchburgin (Mass.) vahvan suomalaissiirtokunnan yhteyteen. USA:sta rakentui kansojen sulatusuuni, joka piti sisällään myös laajan uskontojen kirjon. Todelliseen valta-asemaan nousi kristillisyys, jonka äärikristillinen fraktio osana uuskonservatismia pitkälti sanelee tämän päivän USA:n politiikan.

Mantereenvaltauksen nykypäivän sato ei ole rohkaisevaa. USA:n paikallinen sote-uudistus on toteutettu maailman laajimman, osittain yksityistetyn vankilalaitoksen pohjalle. Sosiaalista kontrollia harjoitetaan NSA:n totaalivakoilun, FBI:n tehoseurannan, militarisoidun DHS:n (Department of Homeland Security),  erityisesti mustaihoisia kohtaan liipasinherkän paikallispoliisin ja monissa osavaltioissa kuolemanrangaistuksiakin (toisinaan hyvinkin hatarin perustein) jakavan oikeuslaitoksen toimesta — siis tyypillisen totalitaristisesti.

Globalisaation lupaukset ja niiden toteutumat

Globalisaation suuriin lupauksiin kuuluu pääomien, ihmisten (työvoiman) ja palvelujen vapaa liikkuvuus.

Pääomien osaltahan tämä on jo pitkälti toteutunut. Kansallisvaltioiden kontrolli pääomien liikkeiden suhteen on olematon. Läntinen finanssijärjestelmä on yksityistänyt uuden rahan luonnin, ja valtioista on tehty pankkien velallisia. Globaali vallankäyttö ohjaa valtioita velkaohjauksella, kuten Euroopan ja muun maailman kriisimaiden osalta on voitu todeta. Talouskriisit ovat seuranneet toistaan katkeamattomana virtana.

Valtioiden osalta tämä on merkinnyt veropakolaisuuden räjähtämistä käsiin. Suomen valtiontalous olisi hetkessä tasapainossa, jos veropakolaisuus saataisiin tilkityksi. Oikeistohallituksen toimet ovat kuitenkin täysin toisensuuntaisia.

Ihmisten vapaa liikkuvuus on myös ajautunut osittain valtioiden kontrollin ulottumattomiin käsillä olevan pakolaisryntäyksen myötä. Ruotsissa peräti puolet pakolaisista on kadonnut viranomaisten näkyvistä. Ja kun reilu sata vuotta sitten mentiin Yhdysvaltoihin 16-vuotiaana tarttumaan välittömästi työntekoon, nyt Suomeen tulee — aidosti turvaa hakevien ohella — kolmikymppisiä miehenroikaleita elämään veronmaksajien kustannuksella. Näin kärjistetysti ilmaisten.

Jotain varmaan tarttis tehdä?

Miten sitten menee kolmannella lupauksella eli palvelujen vapaalla liikkumisella? Sen osalta on merkillepantavaa, että vapaasti liikkuva palveluliiketoiminta on edennyt erityisesti palkka-armeijoiden / sijaistaistelijoiden, ihmissalakuljetusten (ohjattujen väestön siirtojen), ihmiskaupan, elinkaupan sekä prostituution ja huumausainekaupan alueilla. Ainakin joissain näistä yhtenä globaalina operaattorina on CIA.

Saatamme nähdä vielä senkin päivän, jolloin Monsanto urakoi globaalin leipäjonojen hoidon gm-ravinnolla.

Globalisaation tähänastista toteutumista ei voi oikein onnistuneena pitää. Arvio tietysti riippuu näkökulmasta; jos tavoitteena on ollut kaaos, toteutus on ollut hyvinkin onnistunut.

Valtaako islamisaatio Euroopan?

Niin, toteuttaako islamisaatio ”Amerikan mallin” mukaisesti Euroopan valtauksen, kuten on peloteltu? Sehän ei toki olisi ensimmäinen uskontoviritteinen maailmanvaltausyritys. Kristinuskollakin on sellaisia ollut historian saatossa, eikä se ole vieläkään luopunut lähetystehtävästään.

”Amerikan malli” ei ensinnäkään voisi toteutua Euroopassa samanlaisena kuin USA:ssa; siellähän alkuperäisväestön hävitys ja alistaminen onnistui kehittyneiden tuliaseiden voimin. Aseteknologian osalta islamilainen maailma on vielä kehitysmaata, vaikka sitä ovat niin lännen kuin idänkin aseviejät yrittäneet avustaa.

Ei sovi kuitenkaan väheksyä korkean syntyvyyden maiden muodostamaa väestöpainetta. Muun muassa sen osalta läntinen kolonialismi uhkaa saada palkkansa entisten siirtomaidensa pitämisestä alikehittyneinä riiston kohteina. Pahintahan kolonialismi on tämän päivän Gazassa, jossa Israel pitää kokonaista kansaa käytännössä vankileirissä. Näiden väestöpaineiden purkautuminen saattaa tuottaa länsimaille vielä monenlaisia yllätyksiä.

Kasvavan pakolaisvirran osalta on esitetty mm. kaksi vastakkaista ääriskenaariota. Tapahtuu joko hallittu ja suhteellisen nopea uuden väestön integrointi eurooppalaisiin valtioihin tai Isis-tyyppiset islamilaista kalifaattia rakentavat voimat saavat aikaan pysyvää epäjärjestystä Lähi-idän ulkopuolellakin. Venäjän toimet Isisin tuhoamiseksi joka tapauksessa torjuvat huolestuttavampiakin skenaarioita.

Jäitä hattuun ja sodat kuriin

Presidenttimme Sauli Niinistö jeesustelee, että pakolaisongelma tulee ratkaista lähtömaissa.

Samaan aikaan Niinistö antaa vahvan tukensa USA:n ja Naton sotapolitiikalle. Pakolaisrynnäkkö on juuri USA:n ja sen liittolaisten sotilaallisten interventioiden suoraa seurausta. Suurimmat pakolaisvirrat ovat lähtöisin Afganistanista, Irakista, Libyasta ja Syyriasta, joihin kaikkiin USA on sotakoneineen, liittolaisineen tai sijaistaistelijoineen hyökännyt. Mukaan on toki laskettava myös Ukraina, jonka pakolaisvirrasta suurin osa on suuntautunut Venäjälle.

Sauli Niinistö näyttää pitävän Suomen kansaa erityisen tyhmänä. Sitä suomalaiset eivät todellakaan ole, huolimatta valtamedian vuosikymmmeniä harjoittamasta manipuloinnista ja indoktrinoinnista.

Suomen valtion ja erityisesti sen oikeistolaisen poliittisen eliitin tulee muuttaa suhtautumistaan USA:n ja Naton sotapolitiikkaan. Sen tukemisen sijasta sitä tulee kaikin voimin vastustaa. Vain näin päästään eroon sodista ja niiden seurauksena syntyvistä pakolaisvirroista.

Pakolaisten osalta on syytä luopua myös liiallisesta sinisilmäisyydestä ja käsitellä ongelmaa realiteettien pohjalta. Ja kun yritykset ovat toivottaneet pakolaiset tervetulleiksi lisätyövoimana: jos yritykset todella tarvitsevat ulkoa tuotua työvoimaa, huolehtikoot ne sen kustannuksista. Resursseja kyllä riittää; tämänvuotinen yritysten osingonjako yltänee 15 miljardiin euroon, millä pakolaisten ylläpito hoidetaan kevyestikin.

3 KOMMENTTIA

 1. No ainakin huutava työvoimapula lähti kuin kuppa Töölöstä. Vartiaisen teoriat työvoiman tarjonnan lisäämisestä ”markkinoilla” tulee kokeiltua ihan oikeasti käytännössä. Jos teoriansa pitävät kutinsa meillä lähtee kulkemaan ja helkkarin lujaa. Tosin uutisten mukaan mies on vaihtanut puheenaihetta. Juttelee nyt enemmän turpeesta.

  Huutavaa työvoimapulaa kokevat ”työnantajat” (parempi nimi olisi työnteettäjät) voivat nyt valita työvoimaa suuremmasta joukosta, jos vaikka maksaisivat duunarin kulut ja kustannukset. Tämä oli tietenkin sarkasmiosuus. Kyllä oletusarvona edelleen on, että valtio (= veronmaksajat = me) maksaa viulut ja työ on ilmaista. Onhan näin jo suomalaisten kohdalla. Ilmaista työvoimaa saa kun kääntyy lähimmän TE-toimiston puoleen. Kela jopa maksaakin jotain työnteettäjälle (paljonko, ei kerrota) ja valtion maksama korvaus duunarille ei riitä kuluihin ja kustannuksiin. Paha on pakolaisen panna paremmaksi. Lämmin asunto ja pari ateriaa päivässä ynnä kamppeet vaativat Suomessa vähintään pari tonnia käteen kuukaudessa. On tämä niin kallis maa asua että.

  Miten tällaiseen maailmaan on tultu, on pitkäjännitteisen, kauaskatseisen, tulosvastuullisen jnejne… politiikan tulosta.

  Mainittakoon vielä että pakolaisia en syytä. Kyllä jokainen joutuu jonnekin päin lähtemään kun kotikylä pommitetaan kivikasaksi. Sitten joudutaan jos jonkinlaisten ”auttajien” varaan. Paappa omalle kohalle.

  Usein tässä yhteydessä puhutaan kyllä passiivissa. Sodat syttyvät, pommit putoilevat, ei niitä kukaan sinne tähdännyt. Samoin hoidetaan seurauksia. Taudin aiheuttajille ei kukaan valitettavasti voi tehdä yhtään mitään.

 2. Taudin aiheuttajaa (USA) ei voida hävittää. mutta aina voidaan erota Rahaliitosta, TTIP sopimuksesta ja elää Venäjän kanssa harmoonista yhteiseloa. suurin pelkoni on Venäjän talouden heikentyminen ja siten ainoan USA vastavoiman heikentyminen. maailma tarvitsee useamman kuin yhden suurvaltion. muuten tuloksena USA orjuuttaa koko Euroopan ja Suomen siinä sivussa.

 3. Is the EU the new USSR?
  Immigration
  George Soros, a Hungarian Jew who got his first business breaks collaborating with the Nazis – the source for which information is his own father’s book Masquerade—Dancing Around Death in Nazi-Occupied Hungary – has a plan ready for the next stage for Europe. This plan begins with accepting 1 million refugees.
  Sputnik News regards the current influx as “a social engineering project” and event engineered – at least in part – by Soros himself.
  But there is no reason why the EU – or the US for that matter – should be inherently spastic when it comes to the business of protecting their own boarders; not unless the fix is in from above.
  Israel, for example, does not see armies of migrants converging on its territory. That is because Israel is not in the business of tolerating the type of suicidal policies Soros so ardently wishes upon Europe. Israel intends to survive. And it does so by enforcing its borders and its racial policy and repelling those who do not fit with that remit.
  http://www.veteranstoday.com/2015/12/21/is-the-eu-the-new-ussr/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here