Runsas vuosi sitten Suomessa käytiin vilkasta keskustelua ns. isäntämaasopimuksesta (Memorandum of Understanding). Se oli Suomen Naton kanssa tekemä sopimus, joka avasi mm. maamme satamat ja lentokentät sotilasliiton käyttöön. Eduskunta hyväksyi sen muodollisesti, mutta sopimuksen sisältö jäi useimmille kansanedustajille täysin hämäräksi.

Pitkän keskustelun jälkeen sopimuksen allekirjoitti Suomen puolesta 4.9.2014 puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg. Vain muutamaa päivää ennen allekirjoitusta arvioitiin vielä, että allekirjoittaja olisi presidentti Niinistö. Niinistö oli kyllä paikalla, mutta vain seuraamassa katseellaan allekirjoitusta.

Isäntämaasopimus antoi amerikkalaisille valtuudet kutsua itsensä

Viime päivinä on käyty hieman toisarvoista keskustelua siitä, miten Suomen ministerit ja kansanedustajat ovat saaneet tiedon amerikkalaisten tulosta harjoittelemaan Suomessa ilmassa, maalla ja merellä. Isäntämaasopimus mahdollistaa amerikkalaisille pelkän ilmoitusmenettelyn.

Käsitykseni mukaan tieto asiasta on tullut ensin asevoimien johdolle, joka on sitten informoinut presidenttiä ja muuta ulkopoliittista johtoa. Julkisuudessa olleen tiedon mukaan hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta (utva) on käsitellyt asian marraskuussa ja käytännössä merkinnyt asian
tiedoksi, sillä siihen hallituksen valta enää riittää.

Eduskunnassa edustaja Markus Mustajärvi tiedusteli päätöksestä, mutta ministeri Soini vain kiemurteli vastaamatta. Voi jopa olla, ettei hän todella muistanut olleensa asiaa käsittelemässä marraskuussa, koska asia oli isäntämaasopimuksen pohjalta lähinnä tiedoksi merkittävä. Soinihan ilmoitti ”selvityttäneensä”
asian.

Isäntämaasopimus on vaarallinen Suomelle

Edellä kuvaamani tapahtumaketju antaa paljon ajattelemisen arvoista. Se, että amerikkalaisten sotilaiden tulosta Suomeen on tullut rutiinia, ei ole aivan yksinkertaista suurvalta Venäjän naapurille. Venäjällä amerikkalaisten harjoittelua rajan tuntumassa pidetään todennäköisesti provokaationa. Siitä ehkä oikeistolaiset voimat Suomessa pitävät, mutta se ei ole Suomen kansan enemmistön tahto.


Mikko Elo on porilainen valtiopäiväneuvos.

31 KOMMENTTIA

 1. Mikko. Aika synkeän kuvan annat Suomen alisteisesta asemasta USA:han (ja Natoon) nähden.Mutta tämä se todellisuus näyttäisi olevan.

  Ja nämä hallituksen quislingit tekevät juuri sen, mitä heiltä odotetaankin; toivottavat jenkit aseineen tervetulleiksi.

  Veikkaan, että on siinä Persujen ja Kepun kentässä tekemistä niellä tämä. Persuille ennakoin nopeaa poistumaa historian hämäraan, ja Kepulle puheenjohtajan vaihtumista melko lähitulevaisuudessa.

  Kokoomuksellehan tämä on yhtä juhlaa.

 2. Tauno,
  Näin on tapahtunut. Valta Suomessa näyttää siirtyneen kenraaleille, ja kyllähän tämä USA:n erityisasema vahvistettiin jo presidentin ja eduskuntaryhmien puoluejohtajien tapaamisessa 19.12.2014. ”Hyvät suhteet Yhdysvaltoihin” oli 4.kohta. Venäjästä ei puhuttu sanaakaan.
  Murheellista on myös vasemmistolaisten ulkopolitiikan osaaminen. Kyllä presidentinvaaleissa demarien ehdokkaan pitää haastaa Niinistö juuri ulkopolitiikassa. Suhteet Venäjään ja EU:hun sopivat siihen hyvin.

 3. Tässäkin tapauksessa on uusin osoitus maamme ajautumisesta ulos demokratisista toimintamalleista. Sotilaat siis viranhaltiat käyttävät asiantuntia valtaasemaansa, juuri sitä mitä politikkojemme tulisi käytää. Rahapolitikkamme on myös irroitettu demokrattisten prosessien piiristä. Jouduin erään poliisiporukan kanssa keskusteluun erään kuntoutuskeskuksen saunaosastolla, tietysti vähän provosoin keskustelua, liittyen kannabis keskusteluun, eivät voineet ymmärtää tai hyväksyä kantaani etä jos joskus tulevaisuudessa eduskunta tekee tiettyjä päätöksiä vaikkapa liberalisoinnin suuntaan heidän tulee myös mukautua siihen. Poliisien reaktio paljasti myös muille saunojoille heidän vallitsevan asenteensa kansalaiskeskusteluun. Tuo on vain esimerkki ,kuinka syvälle moderniin totalitärismiin olemme vajoamassa.

 4. Itsenäisyyden, puolueettomuuden ja rauhan kannattajalle tämä oli hyvin ikävää luettavaa.

  • Presidentti Niinistön voimattomuus

   Yhdysvaltojen ja NATO:n mielivalta voi toteutua vain vahvan propagandan tukemana. Suomen media on kunnostautunut tässä. Yhdysvallat, NATO ja vaikutusvaltaiset media- ja markkinointitoimistot ovat luoneet Venäjästä ja presidentti Putinista viholliskuvan, jota vastaan on ryhdytty taistelemaan. Media on jo parin vuoden ajan rakentanut idästä tulevaa kyberuhkaa ja liittänyt sen sotilaalliseen uhkaan. Lisää linkistä…

   http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2015/12/29/6124

 5. Mihin pohjautuu käsitys siitä ettei se ole Suomen kansan enemmistön tahto, koska mitään kansan tahtoahan ei ymmärtääkseni ole missään vaiheessa selvitetty tämän asian tiimoilta? Lisäksi emme elä demokraattisessa maassa, eli eihän päätöksentekojärjestelmämme ole sellainen, että kansan tahtoa edes kysyttäisiin, kuin joissakin harvoissa tapauksissa. Ns. edustuksellinen demokratiahan ei ole oikeastaan demokratia laisinkaan, koska kansalaiset voivat vaan vaikuttaa siihen keitä edustajia valitaan, mutta eivät voi vaikuttaa mitenkään päätöksiin mitä nuo tekevät. Mitä tulee isäntämaasopimuksen vaarallisuuteen, niin miten vaarallinen sitten mahtaisikaan olla Naton täysjäsenyys, jos tämä kerran on vaarallinen? Ei se kovin vaarallinen ole ainakaan Viron kohdalla ollut, pikemminkin näyttäisi päinvastaiselta. Suomi joutuu väkisinkin suurvaltojen pelinappulaksi, vaikka yrittäisimme kuinka olla puolueettomia ja liittoutumattomia, eli kenen mielestä sitten on vaan parempi seistä tumput suorana ja odottaa Venäjän invaasiota, kuin että liittoudumme lännen kanssa ja saamme tarvittaessa tukea muilta.

  • Puolueeton maa ei joudu pelinappulaksi. Outo käsitys sinulla.
   Onko Sveitsi jonkun pelinappula?

   • Puolueeton maa voi joutua pelinappulaksi tai suorastaan sotatantereeksi, jos suurempien valtojen intressit niin vaativat. Ja varsinkin, jos nämä suuremmat vallat sattuvat olemaan diktatorisesti tai autoritaarisesti hallittuja. Suomi sattuu olemaan sellaisessa asemassa, että puolueettomuus, tai nykytilanteessa liittoutumattomuus, ei sitä välttämättä suojaa.

    Vertaus Sveitsiin osuu harhaan. Sveitsi on ystävällismielisten, demokraattisten naapurivaltioiden ympäröimä. Toisessa maailmansodassa Sveitsi säästyi sodalta, koska se oli hyvin varustautunut ja sen valloittaminen olisi tullut hyökkääjälle liian kalliiksi.

 6. ValonSoturile,
  Mihin perustuu käsityksesi Venäjän invaasiosta, eli hyökkäyksestä, Suomeen? Miksi Venäjä hyökkäisi ystävällismielisen, liittoutumattoman maan kimppuun? Ei taida löytyä perusteluja väitteellesi.

 7. Minun puolestani tuo Venäjän uhkalla hehkuttelu julkisuudessa pitäisi saada pikkuhiljaa loppumaan. Se alkaa täyttää jo propagandan tunnusmerkit. Sitä ei ole huomannut Venäjällä Medvedevin neuvonantajana työkentelevä suomalainen, ei niin toimittaja Manninenkaan, ennen kuin tuli Suomeen. Täällä tuntuu että innokkaimpia pitäisi taas sitoa puuhun, että eivät hyökkää Venäjälle. Tällä menolla sitä uhkaa kyllä saadaan. Johan tässä kaikki rupeavat pelkäämään. Se tässä on varmaan tarkoituskin.

  Sen sijaan voisi pohtia joskus, miksi tämä maa on niin vittumainen olla ja elää suurelle osalle suomalaisista, duunareille varsinkin. Nämä niin kutsutut ”isänmaalliset” ovat myyneet Suomea pala palalta veroparasiitteihin ja luovuttaneet päätäntävaltaa pois Suomesta. Kun tulee laskun maksun aika, nämä samat valopäät neuvottelevat, että älkää korottako kerralla hintoja 50% vaan esimerkiksi 10% vuodessa ja asia on sillä ratkaistu. Tosi nerokasta.

  Uutiset kertovat. Viro ja Ruotsi rekrytoivat suomalaisia osaajia. Hyvä. TE-keskus jarruttelee. Miksi? Eikö vapaa liikkuvuus olekaan enää etusijalla? Nyt Sipilällä on mahdollisuus siihen, joka ei Esko Aholta onnistunut, kansan vaihto. Pakolaisvyöryllä on saatu uutta halpatyövoimaa ja suomalaiset voivat lähteä maasta.

 8. Pankaas muuten minkä tahansa sanan perään -politiikka, niin huomaatte että vituiksmän. Talous-. kauppa-, työvoima-, energia-, jne. Listaa saa jatkaa. Tilastokeskuksesta saa numeroita tarvittaessa, vaikka niissä on manipuloinnin maku. Työttömistäkään eivä löydä kuin puolet.

 9. Miltton Fridman ja muut uusliberalismin kantaisät, puhuivat rajoitetusta demokratiasta, nyt näemme kaikilla elämän alueilla tuon meritokratian vallan kasvun. Toivoisin turvallisuus ja talouspolittisen keskustelun ytimeen pyrittäessä matkalle avuksi vaikkapa Markku Kuisman teosta Venäjä ja suomen talous teokseen tutustumista. Esimerkiksi vaikkapa sellaiset menestystekiät ja merkittävät työllistäjät ,kuten Neste ja Rautaruukki aiheuttivat suoranaisen noottien tulvan meidän kuvittelemistamme läntisistä ystävämaista, kuten Yhdysvalloista ja Britanniasta, jos olisimme tuolloin ,kuten nyt oleet rähmälään länteenpäin.olisimme jo tuolloin pudoneet mailmankolkallamme vielläkin pahemmaksi mitättömyydeksi. Yritän vain kertoa,ettei maailmassa asemastamme voi huolehtia kukaan muu kuin me itse, siksi herätää erittäin suuria epäilyksiä,maailman tämänhetkisen totaalisen herruuden pyrkimykset sitoa meidätkin tuon heruuden täydentämisen välikappaleeksi.

  • Totta on, että Suomi rakennettiin politikkojen ja menneiden patruunoiden yhteistyöllä. Sitä jatkui aina 80-luvun lopulle saakka. Näiden nykyisten (vielä hengissä olevien) politikkojen ja libertaarien toimesta Suomi on tuhottu. Se kävikin aika nopeasti. Muistelen, että Nesteen ensimmäiseen öljyjalostamoon Naantaliin USA ei myynyt teknologiaansa, vaan se ostettiin Ranskasta. En kyllä löytänyt netistä uskolleni vahvistusta.

 10. Kuisman mukaan Kekkosen oveluuden osoitus ja valtiomiestaito oli tarpeen tuossa luovinnassa, Yhdysvalloista löytyi lopulta niin rahoitus kuin tegnologiakin, mutta päälimmäisenä ideana oli yritys estä punaisen öljyn ja varsinkin sen jatkojalostus maammekutta kohden kierouttamaan vapaanmaailman öljyjalostemarkkinoita. Nykyisinhän olemme, kiitos tuonajan päättäjöiden ja patruunoiden, kuten Raade, eräs öljyjalosteiden viejistä ja bioöljyn tuottajista. Suomen kansallisen ja valtiollisen menestyksen edellytys tähän päivään saakka ollut geopolittisesta asemastamme aiheutunut asemamme idän ja lännen rajapinnalla, idässä avautuisivat meidän osaamisellemme suuret markkinat, kunhan pääsisimme irti meitä nyt vaivaavasta europpalisesta ylimielisyydestä.

 11. Olen ymmärtänyt tämän ns. isäntämaasopimuksen (Memorandum of Understanding) sisällön aivan samoin kuin blogin kirjoittaja luettuani sen ensimmäisen kerran IPU:n epävirallisena käännöksenä (virallista käännöstä en ole tähän päivään mennessä netissä nähnyt) tästä sopimuksesta http://www.ipu-satakunta.net/natotus-eli-mou-sopimus, eli jenkit ja muut natömaat voivat kutsua itse itsensä tänne ex-Suomeen, nykyiseen EU:n maakuntaan milloin haluavat ja miten haluavat ja sopimuksen mukaanhan suomalais-eu-laiset veronmaksajat maksavat ”vieraiden” ylöspidon. Jenkeille ja natolaisille tämän sopimuksen loistokkuus on vielä siinä, että se ei sido natoa ja jenkkejä mitenkään ex-Suomen puolustamiseen varsinaisen nato-sopimuksen tavoin, hyökkäsipä ex-Suomen kimppuun sitten Ruotsi, Venäjä tai alienit.
  Tällaista sopimusta ei allekirjoita kuin täysidiootti. Toisaalta eihän maakunnat voikaan allekirjoittaa ”valtiollisia” sopimuksia, koska eivät enää ole suvereeneja valtioita. Tämä julma tosiasia olisi syytä muistaa, tuntuupa se sitten kuinka kamalalta tahansa. Kaikki tämä paska (talousongelmat, liittoutumattomuuden menetys, pakolaiset) juontaa juurensa suvereenin Suomen valtion solmimasta EU-sopimuksesta, jolla Suomen itsenäisyys menetettiin suvereenina valtiona. Suomen itsenäisyyttä kesti 77 vuotta, vuodesta 1917- vuoden 1994 loppuun.
  Omat isovanhempani syntyivät ja elivät kolmasosan elämästään Suomen suuriruhtinaskunnassa, jonka itsemääräämisoikeus oli huomattavasti suurempi kuin tässä nykyisessä EU-Suomessa, jossa itse nyt elän.

  Kiitti ihan vitusti niille Suomen herroille, jotka liitättivät maamme EU:n, ja niille onnettomille typeryksille, jotka äänestivät EU:n neuvoaantavassa kansanäänestyksessä EU:n liittymisen puolesta. Sitä saa mitä tilaa, on turha itkee kun paskat on housussa. 🙂

  • Suomalaisia hoopotettiin EU-kansanäänestyksessä. Siihen valjastettiin koko ”valtamedia”. Näinhän politiikassa aina tapahtuu. Annettiin täysin katteettomia lupauksia todennäköisesti ymmärtäen, että lupauksen antajilla ei ole mitään mahdollisuutta niitä EU’ssa toteuttaa. Tai sitten lupauksen antajat olivat vain yksinkertaisesti tyhmiä. Tämän päivän EU olisi naurettava, ellei olisi niin itkettävä.

 12. Myös Rautaruukin tausta on Kuisman mukaan mielenkiintoinen,Stalin oli vuonna 52 eräänä ryypiskelyyönä esittänyt Kekkoselle yhteisyrityksenä terästehtaan perustamista Suomeen, jopa tehtaan suunitelma sapluuna oli ollut valmis,. Kekkonen oli säikähtänyt moista ehdotusta, mutta,kotiin palattuaan aloitti kehitellä ideaa. Länsivalloilta tietenkin tulvi nootteja,,koska he ymmärsivät Stalinin tarkoituksen näin saada heikäläisille telakoille enemmän tilaa militaarituotannolle, kun suomessa alettaisiin tuotaa sivilialuksia ja teräksen samisesta läntisiltä tuottajilta ei olisi takeita. Jos meidän nykyiset Stubimme olisi olleet tuolloin vallankahvassa,epäilen ettei meillä olisi nyt senenempää teräs, kuin telakkateollisuuttakaan.

 13. Linkki unohtui, linkki (jolla haetaan uskottavuutta niinkuin nykyään tapan on 🙂 ), jossa itseäni ”viisaampi” ja oppineempi Helsingin yliopiston historian professori Markku Kuisma vahvistaa näkemykseni siitä Suomen suuriruhtinaskunnan itsemäärääminoikeus oli suurempi kuin nykyisen EU-Suomen. En siis ole väitteeni kanssa yksin:

  http://areena.yle.fi/1-2922052

 14. Kolmas ja ehottomasti viimeinen kommentti tähän ketjuun,siis Kuisman kirjasta huomio. Useimmat täällä liikkuvat muistavat kahdeksankymmenluvun lopun kasinotalouden, siinäkin oli inhaitä mukana. Yhdysvallat näet asetti Neuvostoliitolle pakotteita Afganistan seikkailun vuoksi. Bank of American nia kielletiin Neuvostoliiton rahaliikenteen toteuttaminen länsimaailmaan, jolloin Kop yhtenä neljästä europpalaisesta pankista pääsi näihin diileihin ja treittaukseen mukaan kovalla tuotolla, josta alkoi osin kupla paisumaan. Kouri ym juuri noilla rahoilla luultavasti aloitti nurkanvaltaukset.

 15. 3. toukokuuta 1808
  Viaporin komendantti Carl Olof Cronstedt

  4.9.2014
  puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg

 16. Isäntämaasopimus/NATOn kanssa suoritetut sotaharjoitukset edustavat Venäjän tahallista ärsyttämistä puhumattakkaan sotakalustosta, jonka Yhdysvallat on tuomassa Suomen maaperälle. Näyttää pahasti siltä, että suomen poliittinen- ja sotilaallinen eliitti on parhaillaan puukko hampaissa irvistelemässä Venäjän rajalla.

  Nykyinen kehitys edustaa päättäjien täydellistä typeryyttä,vilmeisesti heillä ei ole minkäänlaista käsitystä historiasta; sotien todellisista taustoista, jotka ovat nyt toistumassa. Heillä ei ole minkäänlaista tajua siitä, mihin WW 1 ja WW2 kaikessa kauheudessaan perustuivat. Historiaa käsittelevät koulukirjat kertovat kyseisistä sodista pelkkää puppua, ne ovat täsmälleen yhtä luotettavia tiedon lähteitä kuin Power-eliitin omistama valhemedia.

  Terrorismin vastainen sota, jolla Lähi-itä on valtio valtiolta tietoisesti tuhottu, on suoritettu USAn/Israelin kouluttamilla palkkasotilailla, jotka edustavat sekä puolustajaa, että hyökkääjää. Näin se on aina mennyt ja näin se edelleenkin menee. Power-eliitti – HIDDEN HAND – provosoi ja aseistaa molemmat osapuolet päämääränään se, että he tuhoavat toisensa. Terroristi-iskut on suoritettu täsmälleen samalla toimintakaavalla kaavalla CIAn/Mossadin ja aina kunkin isku-maan, kuten Pariisi, turvallisuuspoliisin avustuksella. Näin se ”rosvo ja poliisi” näytelmä etenee. Turvallisuuspoliisi yrittää saada kiinni pahoja terroristeja, jotka ovat todellisuudessa oman sisäpiirin luomuksia. Luodaan uhka ja taistellaan sitä vastaan, eli Power-eliitin ohjaa näytelmää, jossa kansalaiset toimivat pelinappuloina. Toimintakaava on aina sama: luodaan konflikti, provosoidaan/rahoitetaan molempia osapuolia – sota – mission accomplished.

  Kun pyyhkäistään tunteet sivuun ja analysoidaan lukuja, ne paljastavat kristallin kirkkaasti juuri sen valtion, joka on loputtomien sotien, terrorismin ja verenvuodatuksen takana. Aivan; se on tuo ihana vapaudenpatsaan valovoimainen valtio, joka puhuu jatkuvasti rauhasta ja toteuttaa sotaa. Se on tuo rikkauden ja vaurauden tyyssija, eli Yhdysvallat/Israel. Miettikää mitä on tapahtunut Lähi-idässä, Georgiassa, Ukrainainassa? Aivan, sama valheen kaava, eli valheen kuningas on provosoinut kansaa nousemaan oman valtionsa eliittiä vastaan… Se on kouluttanut ja aseistanut VAPAUSTAISTELIJOITA. Juuri tämä kuvio on ottamassa parhaillaan paikkaansa myös euroopassa, sillä muslimi invaasio kokonaisuudessaan on Power-eliitin luomus. Sen tarkoitus on luoda kaaosta. Suomen korruptoitunut eliitti harjoittaa petollisen ISÄNTÄNSÄ käskystä suomalaisia sortavaa politiikkaa ja hups… eipä aikaakaan kun heidän oma päänsä on vadilla. Siinä vaiheessa suomen eliittiä huijannut Power-eliitti päästää röhönaurut – Mission accomplished!

  USAn ja Israelin, joka on Rothschilien perustama feikki valtio, toiminta on saumaton kokonaisuus perustuen Rothschild-Rockefellerin fuusioon ja juuri tämä kaksikko hallitsee kansallisvaltioita törkeästi orjuuttavaa rahajärjerjestelmää. USA/Israel on organisoinut kokonaisia kansojen murhia ja kuten me vallan hyvin tiedämme, he eivät koskaan sodi omalla maallaan. Toistan: Yhdysvallat/Israel eivät KOSKAAN SODI OMALLA MAALLAAN. Niin, tuhokaksikko himoitsee parhaillaan kansallisvaltioita, eli tällä kertaa suunnittelupöydällä näyttää olevan Eurooppa ja sitä kautta myös Suomi!

  • Olisihan se pitänyt arvata että tähänkin keskusteluun joku taas tuputtaa tuota uutta, entistä ovelampaa(?) painosta, siitä propagandasta, jolla Hitler sai aikanaan kolmannen maailmansodan alkamaan. Niin ja tietysti sitä ennen kuvioon kuului vihan nostattaminen ”huijarijuutalaisia” kohtaan. Mutta siihen nähden, että he olivat silloisen Goebbelsin propagandan mukaan vain jotain ”rottia ja apinoita”, omituisen hyvin menestyneiltä juutalaisilta ryöstetyllä omaisuudella ja heitä pakkotyövoimana käyttämällä, saatiin Saksan nostettua ns. jaloilleen, marssimaan maailmanvalloitukselleen…!

   On todellakin aivan absurdeja väitteitä tuollaiset, esim. että Israel, juutalaisvaltiona, olisi jokin ”feikkivaltio”. Sellainen väite sopii ennemminkin Palestiinaan, koska sellaistahan ei -itsenäisenä valtiona- ole oikeastaan koskaan aiemmin ollut olemassakaan. Mutta on ollut maa, joka tiedetään ja tunnetaan jo aiemmin historiasta, ja nykyään valtiona nimeltä Israel. Ja se muuten, joka on syytä todeta -aina- kyseisen alueen valtioista puhuttaessa, on ainoa demokraattinen valtio, sillä puolen Välimerta, siinä mielessä, mitä kysisellä käsitteellä on perinteisesti ymmärretty…

   Ja suorastaan pöyristyttävän valheellinen väittämä nn myöskin tuollainen että ”Israel ei ole koskaan sotinut omalla maallaan”…! Sitähän, sis taistelua olemassaolostaan ja turvallisuudestaan, se joutuu tekemään koko ajan, mutta ei todellisena ”reiluna” sotana, jonka se voittaisikin helposti. Kyse on viheliäisestä taistelusta raukkamaista terrorismia vastaan, kuten esim. rakettien ampumisia Gazasta, (jonka Israel painostettuna joutui ns. palestiinalaisille luovuttamaan) bussipysäkkipuukotuksia, ravintola-iskuja, yms., jotka toisen osapuolen taholta kohdistuvat lähes pelkästää aseettomia siviilejä vastaan…

   Sillä, että maailman taloudellisen valtaeliitin huippunimet ”sattumoisin” ovat juutalaisia, ei sinänsä ole mitään merkitystä, siinä mielessä että se antaisi aiheen provosoida -jälleen kerran- katteetonta juutalaisvihaa, kuten tapahtui suuremmassa määrin 75v. sitten. Silloin se tosin toimi sakasalaisvetoisesti ja sen lähde Saksaan paikallistuen. Mutta nyt se toimii netin kautta näppärästi, tarkoituksenaan vaikuttaen olevan maailmanlaajuiseen juutalaisvastaiseen aivopesuun pyrkiminen. Lähdettä onkin näin ollen vaikea paikallistaa, mutta Iran vaikuttaisi olevan todennäköisin sijaintipaikka, ottaen huomioon heidän johtajiensa aiemmat, jopa YK:ssa antamat lausunnot, että heidän tinkimätön halunsa on ”pyyhkäistä Israel maailmankartalta”…

   On todella hämmästyttävää että niillä, jotka ovat valmiita nielemään sen propagandan, ja aivopesun, ei mikään kello ala kilkattamaan, sen suhteen että miksi joidenkin, ko. valtaeliitin nimien edellä, kovin kovin tarkoitushakuisen oloisesti, ja ikään kuin sitä vielä painottaen, mainitaan lähes joka kerta että kyseiset ihmiset ovat ”juutalaisia”… Vaikkakin, jos asiaa hiukankin osaa ajatella järkevästi, niin jokainen kai ymmärtää sellaisen asian, että siinä vaiheessa kun ollaan tarpeeksi korkealla valtaeliitissä, ei syntyperällä, eikä myöskään kansalaisuudella ole oikeastaan höhkäsen pöläyksen vertaa mitään merkitystä…(?) Ja sen jälkeen, jos osaa hiukankin ajatella kriittisesti, pitäisi osata kyseenalaistaa, mikä on se tarkoitusperä, miksi sitä ”juutalaisuutta” niin kovasti noissa yhteyksissä korostetaan…

   Ja kiitos, mutta ei kiitos jo etukäteen, sille että joku nyt vielä alkaisi jauhamaan siitä, johon pätee sama kyseenalaistamisen haaste, siis jotain ”sionisteista”…!

 17. Onks tää lainvoimainen sopimus, kun allekirjoittajana on vain puolustusvoimien komentaja. Onko hänellä valtuudet tähän? Vai onks tää taas tällainen Ryti- Ribbentrop tyyppinen sopimus, joka raukeaa heti kun kyseinen herra eroaa?

  • Isäntämaa sopimus ei ole lainvoimainen, sillä sitä ei ole allekirjoitanut kansan suostumuksella kansan valtuuttama tasavallan presidentti, joka on myös ylin puolustusvoimain ylipäällikkö ja vastaa osaltaan ulkopolitiikasta ja kansainvälisistä sopimuksista. Lindperkki on vain puolustusvoimain köppäänen päällikkö, joka ei edes edusta Suomen valtiota ja sen kansaa, vaan ainoastaan Suomen puolustusvoimia. Tuollaisen sopimuksen allekirjoitus vaatii enemmän muskeleita ja valtuuksia. Joku on höynäyttänyt kenua pistämään nimensä alle, ihme kun ei silloinen RKP:n puolustusministeri sotkenut nimeänsä siihen, vaikka oli muuten niin pontevaa poikaa nokkosihottumineen. Isäntämaa sopimus on lisäksi perustuslain vastainen ja se kelpaa korkeintaan puon pyyhintään jos siihenkään. Mutta onhan se nyt mukavaa, kun Natokin kuvittelee olevansa isäntänä talossa.

  • Kyllä sopimus laillinen on. Komentajalla oli valtuudet allekirjoittaa sopimus, ei hän sitä sitä omin luvin tehnyt.

 18. Eräs asiaintuntija sanoi kerran kysymyksen,jos on olemassa ”siionisteja”,niin miksi ei myöskin saisi olla ”Anti-siionisteja”.Trumpin hallitus on tällä hetkellä arviolta yli 80% siionisteja.Myöskin kaikissa sotakoneistojen korkeimmilla palleilla istuu siionisteja,joista muutamat eivät edes ole juutalaista sukujuurta.Puhdasperinteisiä juutalaisia on maapallolla hyvin harvakseen.Valtaosa itäeuroopan juutalaisista ovat Ashkenazeja,käännytettyjä juutalaisia.Sama koskee Israelin kansaan.Rothschild pankkiirin aloituksesta alkoi ”Exodus”israeliin,sillä ei siis ollut mitään taivaallista,taikka uskonnollista taustaa.Näitä asioita ei edes saanut tutkia viimeisen M-sodan jälkeen,ja muutamissa EU maissa ”Holokaustin arvosteleminen”saattaa viedä yksilön perikatoon,menettäen kaiken omaisuutensa.Onneksi olen köyhä kuin kirkon Rotta.

 19. Israel on mahtava ydinvaltio.He ovat hyljänneet YAHWE-Jumalan,ja turvautuvat nyt ”Atomivoimaan”.He kaivavat omat ”Kraaterinsa”.

 20. RR vauhdissa. Eikö Israelin harjoittamaa ”ympäristön puhdistusta” USAn avulla, ole selvästi nähtävissä ? Arabi-valtiot ovat helisemässä koska eivät uskalla avoimesti sotia Gasa- aluetta ilman ison veljen (USA) sekaantumista siihen. Entisten historiallisten Israelilaisten paluu Palestiinan maille ei ole mikään Raamatun ennusteen tulos, vaan Rothschild pankkiirin ( UK ) aloittama tunkeutuminen YAHWEn tuhoamaan rauniokaupunkiin, Israelin kansan rappeutumiseen entisenä edustus kansana. Jeesuksen joutuminen synagoogan pappien tuomittavaksi, mitätöi Israelin etuisuudet YAHWEn omana kansana. Vain vanhoista pappis-suvuista valitut ovat otollisia taivasten valtakuntaan. Katso Ilmestyskirjasta, ( 144.000 ), ja PISTE. Jonkinlaista järkeäkin on sopivaa käyttää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here