Elämme ihmeellisen kauniissa maailmassa, jota johtavat vallanhimoiset ihmiset. Totuudella ei ole mitään merkitystä kun he johdattelevat meitä kohti haluamaansa tulevaisuutta. Ja rakkauskin, tuo kaikkea elämää kannatteleva ihme, on tässä vapaiden markkinoiden maailmassa vain kehojen hikistä hankausta. Sellaisena sekin on meille myytävissä.

Meitä ihmismassoja on kovin helppo ohjailla halujemme ja pelkojemme kautta. Herätä ensin meidän syvimmät piilevät pelkomme ja tarjoa sitten helppo ratkaisu niiden lievittämiseksi. Pelon kohtaamiseen meitä ei koskaan ohjata, pelkojen pitää pysyä elossa, jotta me pysymme ohjattavina ja manipuloitavina. Samalla keinolla myydään kaikkea terveydestä turvallisuuteen saakka. Tänään meille myydään Venäjän pelon avulla Naton jäsenyyttä ja/tai kolmatta maailmansotaa.

Angloamerikkalainen valtapolitiikka pyrkii luomaan tuhatvuotisen valtakunnan, jossa koko maailmaa ja kaikkia sen kansoja ohjaillaan ylikansallisten suuryritysten etujen mukaisesti. Nehän eivät piittaa muusta kuin vapaasta voitontavoittelusta. Kaikki tämän vapauden viholliset on tuhottava tai alistettava. Se tapahtuu luomalla tarpeen mukaan sopivia viholliskuvia maista ja niiden johtajista. Tällä hetkellä koko maailman kattavan mediakampanjan kohteena on Venäjä.


KERRON LYHYEN TARINAN, en sellaista joita voit lukea koulukirjoista tai ylikansallisten yritysten hallitsemasta mediasta, vaan tarinan joka on vähitellen kasvanut mielessäni tutkiessani maailmani historiaa eli omaa historiaani. Se on uskomaton tarina, eli sitä ei ollut kovin helppo uskoa, sillä halusin mielelläni säilyttää lapsenuskoni maailmani johtajien hyväntahtoisuuteen.

1800-luvun lopussa tunsivat tuolloin maailmaa laivastonsa ja siirtomaittensa avulla hallinneen Iso-Britannian johtajat itsensä uhatuksi. Bismarckin yhdistämä Saksa oli osoittautunut hämmästyttävän voimakkaaksi eli saksalaisen tehokkaaksi. Nuoren ja voimakkaan valtion uholla Saksakin halusi osansa maailman kakusta. Se uhkasi brittien yksinvaltiutta. Erityisesti heitä huolestutti se mahdollisuus, että Saksa rajattomine älyllisine resursseineen löytäisi yhteistyökuvion Venäjän rajattomia materiaalisia resursseja hallitsevien kanssa. Euraasian ”sydänmaille” tuolloin syntyvässä yhteistyössä britit ja heidän laivastonsa jäisivät täysin ulkopuolisiksi. Uhan teki vielä konkreettisemmaksi se, että Saksaa ja Venäjää hallitsevat keisarit olivat sukua toisilleen.

”Hajota ja hallitse” on Rooman ajoilta periytyvä hallitsemisen muoto, jota britit olivat käyttäneet menestyksekkäästi erityisesti monissa siirtomaissaan. Nyt samaa metodia käytettiin Euroopan ja erityisesti Saksan ja Venäjän kohtalon muokkaamiseen. Ensimmäisen maailmansodan syttyminen oli seurausta taitavasta ja pitkäjänteisestä poliittisesta myyräntyöstä, jonka tarkoituksena oli angloamerikkalaisen maailmanvallan kehittäminen. Sitä varten Saksa oli ohjattava kahden rintaman sotaan ja Venäjälle oli länsimaisella avulla ja rahalla luotava kommunistinen hirmuhallinto, jotta nuo kaksi mahdollista ystävää saataisiin vihaamaan ja lopulta tuhoamaan toisensa. Mikä sitten toisessa maailmansodassa paljolti onnistuikin.

Hajota ja hallitse -strategiaa harjoitettiin mm. Intiassa. Kuva sivulta sajadbangash.wordpress.com
Hajota ja hallitse -strategiaa harjoitettiin mm. Intiassa. Kuva sivulta sajadbangash.wordpress.com

Ylpeät saksalaiset pehmitettiin Versaillesin epäoikeudenmukaisella rauhansopimuksella sekä 20-luvun taloudellisella vuoristoradalla, jota johdettiin Englannin pankista ja New Yorkista käsin. Tällä keinolla heidät saatiin lopulta hyväksymään Hitler johtajakseen. Hitler oli tuhon enkeli, joka uhrasi maansa ja kansansa oman hulluutensa alttarilla. Aivan niin kuin hänet taloudellisella tuellaan valtaan nostaneet ja häntä 30-luvun aikana mielistelleet britit olivat suunnitelleetkin. Ja juutalaisvainoista saatiin oiva syyllistämisen välikappale, jolla Saksa ja saksalaiset on pidetty aisoissa näihin päiviin saakka.

Saksan kansallis-sosialistisen kohtalon avulla kaikki kansalliset ideologiat on tehty kyseenalaisiksi ja mahdollisesti vaarallisiksi. Neuvostoliiton kohtalon avulla kaikki inhimillisesti luonnolliset ajatukset yhteisestä hyvästä ja oikeudenmukaisesta yhteiskunnasta on osoitettu vääriksi. Jäljelle on jäänyt vain USA:n ”kansallisen turvallisuuden” nimissä markkinoitava ”turvallisuus, vapaus ja demokratia”. Turvallisuus tarkoittaa ylikansallisten yritysten etujen puolustamista kaikin mahdollisin tavoin USA:n ja Naton sotavoimien avulla. Vapaus tarkoittaa näiden samojen yritysten vapautta käyttää hyväkseen kaikkia mahdollisia resursseja; ihmisiä, kansoja, maita ja itse Äiti-Maatakin. Ja demokratia helposti vaihdettavine johtajineen ja poliitikkoineen tarkoittaa hienoa kulissia, jonka takaa ”markkinoiden näkymätön käsi” ohjastaa maailman taloutta omien etujensa mukaisesti.


NEUVOSTOLIITON KAADUTTUA Venäjä ja Saksa solmivat vähitellen monenlaisia vahvoja taloudellisia siteitä, mikä herätti maailmanhallitsijoissa tiettyä huolestumista. Samalla venäläiset alkoivat ymmärtää, ettei lännen markkinoima vapauden unelma ollutkaan niin auvoista kuin he olivat Neuvostoliiton painajaisen aikana kuvitelleet. Tämä johti Putinin johdolla Venäjän kansallisen omanarvon tunnon nostamiseen, mikä uhkasi ylikansallisten yritysten valtaa Venäjällä.

Onneksi samanaikaisesti edennyt Naton laajentuminen itään päin antoi Ukrainassa mahdollisuuden vaarallisen kehityksen katkaisemiseen. USA:n hallinnon ja tiedustelupalvelujen voimakkaasti tukemien ”vallankumouksien” kautta Ukrainaan saatiin USA:n haluama hallinto. Ukrainan ollessa aivan Venäjän karhun mahanahoissa kiinni ei ollut kummakaan, että pitkään kiusattu ja ahdistettu karhu ärähti ja otti Krimin haltuunsa suojellaakseen omaa ”kansallista turvallisuuttaan”.

USA:lle kansallinen turvallisuus tarkoittaa oikeutta puuttua kansakuntien kehitykseen missä tahansa. Sillä on yli 900 tukikohtaa yli 130:ssä eri ”itsenäisessä” maassa. Venäjällä on omien rajojensa ulkopuolella muutama sotilastukikohta, joista vain kaksi on muualla kuin Venäjän rajanaapureissa. Kuka valloittaa maailmaa? Kenen lauluja maailman media laulaa? Kenen sodat ja vääryydet pysyvät elossa ja kenen unohdetaan auliisti?

Onko meillä oikeutta katsoa maailmaamme itsenäisesti ja pohtien? Vai pitääkö meidän kaikkien kerta toisensa jälkeen hyväksyä historiamme ja todellisuutemme sellaisena kuin se meille valmiina tarjotaan?

Jos haluat lähteä matkalle katsomaan maailmaasi uusin silmin suosittelen sinulle Guido Preparatan kirjaa ”Conjuring Hitler – How Britain and America made the Third Reich” vuodelta 2005. Hän kirjoitti sen toimiessaan professorina USA:ssa. Kirjan julkaisemisen jälkeen hänen työpanostaan ei enää kaivattu. Nykyään hän asuu Italiassa.


Klaus Rahikainen.
Klaus Rahikainen.

Klaus Rahikainen on Ahvenanmaalla asuva kirjailija ja elämäntutkija.

4 KOMMENTTIA

 1. Tuo tarinasi ei ole ihan paikkansapitävä kuitenkaan.

  En usko että Venäjlle suunniteltiin ”kommunistista hirmuhallintoa” jotta se saisi Saksan vihollisekseen. Venäjälle länsimaat halusivat hallinnon, joka olisi länsivalloille myötämielinen ja pystyisi käymään sotaa Saksaa vastaan. Tämän vuoksi länsimaiset pankkiirit tukivat niitä venäläisiä poliitikkoja, joihin uskoivat voivansa vaikuttaa.

  Länsimaathan nousivat maihin Luoteis-Venäjälle monikansallisen sotajoukon voimin 1918, mukana oli muun muassa Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska. Ensin alkuun ne olivat muka bolsevikkien apuna turvaamassa aluetta saksalaisilta, jota vastaan olivat sodassa. Mutta kun Venäjän valkoinen liike osoittautui kyllin voimakkaaksi, länsimaat liittoutuivatkin niiden kanssa yhdessä bolsevikkeja vastaan, ja julistivat Neuvosto-Venäjää vastaan sodan. Tsaarinvallan perinnölliseksi julistautunut, kapitalistinen valkoinen liike oli siis tilaisuuden tullen miellyttävämpi kumppani länsimaille, kuin bolsevikit. Englannissa esimerkiksi Winston Churchill oli jyrkkä bolsevikkien vastustaja.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjois-Ven%C3%A4j%C3%A4n_interventio

  Eiköhän Hitlerin kanssa käynyt vähän samoin kuin bolsevikkienkin. Hitleriä tuettiin, koska hän vaikutti hyvältä sijoituskohteelta. Mutta liittolaiset Iso-Britannia ja Ranska sekä niiden vihollinen Saksa kävivät kaikki neuvotteluja Stalinin kanssa toisen maailmansodan alla, yrittäen värvätä Neuvostoliittoa omaksi liittolaisekseen. Stalin valitsi salaisen liittoutumisen Saksan kanssa ja hylkäsi länsimaiden tarjouksen. Jos länsimaat olisivat muka suunnitelleet Hitlerin valtaannousua saksalaisten tuhoamiseksi, menipä totaalisesti suunnitelma pieleen: Saksa julisti sodan länsimaille, löi Ranskan ja liittoutui Stalinin kanssa! Saksan vihollinen Neuvostoliitosta tuli vasta kun Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoon. Vieraillessaan Suomessa Hitler kertoi Mannerheimille, että hän oli ollut huolestunut Neuvostoliiton sotilaallisen mahdin kasvusta, ja siksi pyrki hyökkäämään Neuvostoliittoon ennen kuin Stalin ehtisi hyökkämään hänen selustaansa, hänen taistellessaan Iso-Britanniaa ja sen liittolaisia vastaan. Mikäli Hitlerillä ei olisi tullut kiire Stalinia vastaan, Iso-Britannia olisi pyyhkäisty pois Saksan tieltä seuraavaksi.

 2. Klaus, uskon että olet lähempänä totuutta kuin Pertti. Pelin henki oli Saksan tuhoaminen — ja sitä se on ollut koko ajan sodan jälkeenkin.
  Ensin Saksa, sitten NL/Venäjä. Nwo kaiken taustlla pankkiirimafian voimin.

 3. On kuitenkin hyvä huomata miten joissakin maissa ollaan menossa eteenpäin asioissa. Hieman aihetta sivuten. Saudi-Arabian muslim naiset saavat luvan ,HUOM: ajaa autoa alkaen vuoden 2018 kesäkuussa, WOW ! Nainen ajamassa AUTOA, ennenkuulumatonta ? Tuhansia vuosia kestänyt naisen ”alas painaminen” muuttuu heidän vapauttamiseen miepuolisten tyrannien jäädessä häpeään. Uskomatonta mutta totta. Ja mitä muuta he vielä keksivät ?

 4. Arvostukseni Rahikaista kohtaan senkun lisääntyy. Tuo UK-USA pankkiirien osallistuminen on tosiasiana, myös tänä päivänäkin. Jos ei olisi rahoittajia, ei olisi sotiakaan. Jokainen pysyisi oman puuroastiansa piirissä hoitamassa vain omia asioitaan, eikä korjailemassa toisten päätöksiä. Holokaustista rummuttavien PELKO on VIISAUDEN ALKU. Kaikkea muuta, maapallolla voi arvostella, mutta ei sitä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here