KOSKA ASIASTA on edelleen vallalla väärinkäsityksiä ja yksinkertaisesti ”väärää tietoa”, lienee paikallaan vääntää mahdollisimman yksinkertaisella tavalla kaikille se, mikä on tämän Suomi-nimisen valtion tilanne juuri nyt, elokuussa 2015.

Suomi ei ole itsenäinen. Se on Euroopan unionin osavaltio. Päättäjämme tietävät tämän, mutta he valehtelevat teille jokapäivä, koska he tietävät että jos te tietäisitte tai ymmärtäisitte tämän, te voisitte suuttua. Siksi johtajamme ovatkin keksineet parhaaseen orwellilaiseen tyyliin termin jäsenvaltio. Tämä sana tarkoittaa siis selkokielellä osavaltiota. Suomi on siis jäsenvaltio Euroopan unionissa ja tuo termi tarkoittaa osavaltiota.

Itsenäisen valtion tunnusmerkit ovat: oma raha, oma lippu, oma lainsäädäntö, oma armeija, oma ulko- ja turvallisuuspolitiikka, oma talouspolitiikka. Käydäänpä läpi nämä itsenäisyyttä osoittavat asiat nyky-Suomessa.

Meillä ei ole omaa rahaa. Meillä on euro, jota me emme hallinnoi, kontrolloi, emmekä julkaise.

Meillä on kaksi virallista lippua. Meillä on osavaltiolippumme — se siniristilippu — sekä Euroopan unionin virallinen lippu. Molemmat ovat virallisia lippujamme.

Meillä ei ole omaa lainsäädäntöä. Yli 80 % uusista laeista tulee suoraan Euroopan unionista. Toisin kuin moni kuvittelee, me emme voi päättää sieltä tulevien lakien käyttöönotosta. Me voimme vain päättää niiden ”soveltamisesta”. Eli meidän on pakko panna nuo lait käytäntöön tavalla, jonka me voimme päättää. Ne kuitenkin tulevat voimaan, halusimme tai emme. Suomen eduskunta on siis osavaltioparlamentti sanan joka merkityksessä. Se ei voi kieltäytyä EU-lainsäädännöstä tai määräyksistä niin kauan kun olemme EU:n osavaltio.

Meillä ei ole enää omaa armeijaa, joka olisi vain ja ainoastaan omissa käsissämme. Naton isäntämaa-sopimus luovutti yksiselitteisesti armeijamme Naton käyttöön. Sopimuksesta löytyy suomennoksia netistä, joten jokainen epäilevä tuomas voi käydä sieltä itse lukaisemassa. Suomen armeijaa komentaa korkein maahan saapuva Nato-upseeri. Samalla sopimuksella Suomen rajavartiosto ja poliisi sekä siviiliviranomaiset ovat nekin kaikki tämän Nato-upseerin käskyvallan alla. Sopimuksen mukaan tämä maahan saapunut Nato-upseeri voi konsultoida paikallisviranomaisia ja poliitikkoja, mutta päätös- ja käskyvalta ovat sopimuksen mukaan vain hänellä. Ei siis suomalaisilla. Sopimuksen mukaan Suomi maksaa kaikki kulut ja avustaa kaikin käytettävissä olevin keinoin ulkomaalaisia sotajoukkoja Suomen maaperällä. Olemme siis antautuneet ulkolaiselle sotilasvallalle tämän sopimuksen myötä. Meillä ei siis ole enää omaa armeijaa.

Meillä ei ole omaa turvallisuuspolitiikkaa eikä omaa ulkopolitiikkaa. Juuri siksi noudatamme amerikkalaisten yksipuolisesti EU:lle määräämiä Venäjä-pakotteita ja olemme se maa, johon nämä pakotteet ja Venäjän vastapakotteet kovimmin iskevät. Menetykset ovat olleet miljardeja euroa ja tuhansia työpaikkoja. Mutta meiltä ei kysytä, eikä meillä ole vaihtoehtoja, koska olemme Euroopan unionin osavaltio, eikä meillä ole omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Koska meillä ei ole omaa rahaa, meillä ei ole myöskään omaa talouspolitiikkaa. Hallituksemme voi vain päättää kuinka Euroopan unionin talouspolitiikkaa sovelletaan Suomessa. Juuri siksi vientimme ei vedä, juuri siksi meillä on massatyöttömyys ja juuri siksi suomalaiset kotimarkkinayritykset tapetaan. Juuri siksi suomalaisten palkat tullaan painamaan alas, vaikka se tietääkin kotimaisen kulutuskysynnän loppua ja tulee romahduttamaan esimerkiksi kaupan ja rakennusteollisuuden. Me emme voi muuta, koska meillä ei ole omaa talouspolitiikkaa. Kuten silloinen pääministeri Alexander Stubb sanoi ennen kevään 2015 vaaleja eduskunnan täysistunnossa: Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin.

Tämä on siis todellisuus. Itsenäinen Suomi on eilistä päivää. Se Suomi, jossa te kasvoitte, johon te synnyitte, jonka armeijassa palvelitte, jonka lippua liehuttelette, on kadonnut. Sitä ei ole olemassa millään itsenäisen valtion mittarilla tai määreellä. Kaikki puheet, ohjelmat, laulut, tarinat ja muut, joissa korostetaan itsenäistä Suomea, ovat valhetta ja propagandaa. Niiden tarkoituksena on uskotella teille, että elätte itsenäisessä maassa, että teillä on jotakin merkitystä ja arvoa.

Todellisuudessa teillä ei ole mitään arvoa. Te olette korkeintaan kuluttajia, työmuurahaisia ja maksajia. Teidän tehtävänne on työskennellä suurpääomien, suuryritysten ja Euroopan unionin hyödyksi. Teidän tehtävänne on rahoittaa Euroopan unionin toimintaa veroja maksamalla. Juuri siksi teitä varten teidän rahoillanne rakennettu yhteiskunnan palvelujärjestelmä tuhotaan. Euroopan unionin osavaltion näkökulmasta se on vain menoerä, joka pitää poistaa kirjanpidosta, jotta unionin hankkeisiin saadaan lisää teidän rahojanne, veroeuroja. Ne eivät ole teitä varten, vaan Euroopan unionia. Osavaltio Suomi kerää teiltä verot, jotka se sitten tilittää eteenpäin.

Suomi on Euroopan unionin syrjäinen rajamaakunta, osavaltio, jonka rooli on ollut selvillä jo pitkään. Suomessa on raaka-aineita Euroopan unionin hyödynnettäväksi maaperästä makeaan veteen, ja Suomessa on paljon sotilaita. Suomella on pitkä raja Venäjän kanssa. Mitään muuta merkitystä meillä ei ole. Koko Euroopan unionin osavaltiona olemisemme ajan tätä maata on kehitetty ja viety määrätietoisesti juuri tähän suuntaan. Meidät palautetaan samaan tilaan, jossa olimme Ruotsin vallan aikana.

Todellisuus tekee kipeää, se harmittaa ja raivostuttaa, mutta tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, kuten presidentti Paasikivi aikoinaan totesi. Jotta te voitte tulla viisaammiksi ja tehdä viisaampia päätöksiä elämässänne, teidän tulee tunnustaa tosiasiat. Ne eivät katoa toivomalla, kieltämällä tai kuvittelemalla. Ne ovat olemassa, halusitte tai ette.

Tosiasia on, ettemme ole enää itsenäinen maa, vaan Euroopan unionin osavaltio. Tosiasia on, ettei meillä ole enää armeijaa, vaan sotajoukko, sotilaspooli ulkomaisen sotilasmahdin komennossa ja alaisuudessa. Tosiasia on, ettei meillä ole enää omaa lainsäädäntöä, omaa talouspolitiikkaa, omaa rahaa, omaa ulkopolitiikkaa tai omaa turvallisuuspolitiikkaa. Tämän tunnustaminen tekee kipeää, se harmittaa. Näin kuitenkin on.

Ei ole enää itsenäistä valtiota nimeltä Suomi.

On vain osavaltio nimeltään Suomi.


Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

Valtiopäiväneuvos Mikko Elon kommentti:

Suomi on jo käytännössä Naton jäsen. Se kävi ilmi viimeistään 23.8. MTV:n uutislähetyksessä. Siinä puolustusministeriön edustaja kertoi, että kaikkien puolustusvoimien hankintojen pitää olla Nato-yhteensopivia. Kaiken huippuna oli se, ettei edes hinta ratkaise, vaan nimenomaan Nato-yhteensopivuus.

Kun presidentti Niinistö ja puoluejohtajat sopivat 19.12.2014 Suomen ulko-ja turvallisuuspolitiikan suunnasta, listattuna oli neljä kohtaa:

— itsenäinen puolustus
— yhteistyö Ruotsin kanssa
— Nato-kumppanuus
— hyvät suhteet Yhdysvaltoihin

Vaistoni sanoo, että Ruotsi on tähdännyt yhteistyöhön Suomen kanssa kaupatakseen Jas-Gripen-hävittäjiä. Ne ovat nyt pois laskuista. Ranska ilmoittaa lähes viikoittain Rafale-hävittäjien kaupoista ympäri maailmaa. Ei ole kuitenkaan vaikea arvata, että Suomen puolustusvoimat hankkii Hornetien seurajatkin Yhdysvalloista. Ystävyys Yhdysvaltojen kanssa voi tulla Suomelle kalliiksi, kun uudet hävittäjät hankitaan.

Myös isäntämaasopimuksen hyväksyminen toi Suomen NATOn kylkeen. Nyt Nato voi käyttää Suomen satamia ja lentokenttiä sekä perustaa tukikohtia operaatioitaan varten. Vieläkin ihmetyttää, ettei tätä sopimusta tuotu eduskunnan hyväksyttäväksi, vaikka se on Finlexissä luokiteltu valtiosopimukseksi. Eikö nyt olisi aika vaatia sopimuksen tuomista eduskunnan käsittelyyn, kuten Ruotsikin tiettävästi tekee?

Pitäisikö meidän nyt hurrata vai surra, kun Suomi on viety Natoon vähitellen hivuttamalla? Minä suren Suomen demokratian tilaa. Kekkosen sanoin: saatanan tunarit.

 

4 KOMMENTTIA

 1. ”Nyt Nato voi käyttää Suomen satamia ja lentokenttiä sekä perustaa tukikohtia operaatioitaan varten. Vieläkin ihmetyttää, ettei tätä sopimusta tuotu eduskunnan hyväksyttäväksi, vaikka se on Finlexissä luokiteltu valtiosopimukseksi. Eikö nyt olisi aika vaatia sopimuksen tuomista eduskunnan käsittelyyn, kuten Ruotsikin tiettävästi tekee?”

  Samaa mieltä. Tästä pitäisi tehdä kansalaisaloite.

 2. Sami väittää puppua, itsenäisen valtion tunnusmerkkejä ovat esim. oma verotus, budjetointi ja puolustusvoimat ja ne meillä on.

  • Jahas, taitaa olla minun asuinkuntakin sitten itsenäinen, kun meillä on oma verotus, ja kirkko myös. Ja Yhdysvalloissakin on sitten montakymmentä itsenäistä valtiota, kun ne kerran keräävät omia veroja. Hassua, luulin niitä osavaltioiksi Yhdysvallat nimisessä liittovaltiossa! Sitäpaitsi, Suomi maksaa jo EU-veroa: se on meidän jäsenmaksumme EU:lle. Euroopan Unioni on myös aloittanut veroyhteistyön liittyen ALV-verotukseen, joka ei ole enää täysin osavaltioiden itse päätettävissä.

   Budjetista päättäminen ei ole enää Suomen asia, vaan jokaisen osavaltion budjetti menee liittovaltion hyväksyttäväksi ja sieltä tulee palautetta kuinka toimia: pahimmillaan liittovaltio voi hylätä osavaltion budjetin. Olet varmasti kuullut, kuinka EU on muutaman kerran antanut anteeksi suurempien osavaltioidensa budjettivajeiden ylityksiä. Talous-unioni on muuten yksi EU:n tärkeimpiä kehityskohteita ja se tulee liittovaltioistumaan yhä lisää. Alla ensimmäinen linkki Euroopan Unionin komission uusista oikeuksista yli osavaltiodensa budjettisuunnittelun, ja seuraava linkki jossa komissio hyväksyy Ranskan ja Italian uudet budjetit niihin tehtyjen muutosten jälkeen:

   http://www.euractiv.com/future-eu/commission-gets-new-powers-natio-news-517959

   http://www.euractiv.com/sections/euro-finance/eu-provisionally-clears-french-italian-budgets-after-tweaks-309570

   NATO:n isäntämaasopimuksessa sanotaan selvästi, että Suomi on NATO:n sotilastoimissa velvollinen antamaan NATO:n joukoille kaiken mahdollisen NATO:n pyytämän tuen Suomen parhaan kyvyn mukaan. Sanamuoto on näin:

   ”Isäntämaa tulee tukemaan täysin voimin, riippuen saatavuudesta ja käytännöllisistä rajoitteista kussakin tilanteessa, lähetettyjä joukkoja NATO-johtoisissa sotilastoimissa.”

   Sodat ovat myöskin sotilastoimia. Kyllä edellä puhuneet ovat oikeassa kun sanovat, että Suomi on menettänyt nyt NATO:lle puolustusvoimien johdon. Ulkopolitiikan johto oli tietysti jo aiemmin menetetty EU:lle, ja armeija on alistettu poliittiselle johdolle. Eli solmimiemme sopimusten mukaan eme ole enää itse päätösvaltaisia päättämään osallistumisestamme sotiin, vaan EU ja NATO sopimusten mukaan voivat vaatia meidät osallistumaan.

 3. Kyllä Suomi on miehitetty, näennäisitsenäinen maa. Miehitys toimii kulisseissa. Kansalla ei ole mitään valtaa, pieni eliitti myy maata koko ajan pala palalta lisää.
  Ainoa puolue joka ajaa itsenäisyyden palauttamista on tällä htkellä IPU. Se vaatii irtaantumista Eurostoliitosta, omaa rahaa ja pankkia, joka hoitaa finanssiasiat siten, ettei valtio joudu maksamaan velkakorkoa BIS-pankkimafialle. Siis Islannin mallin mukaan.
  Naurettavaa ja irvokasta kun jotkut kuvittelevat maamme olevan itsenäinen valtio. He ovat niitä, jotka varmaan suostuvat myös sirutettavaksi ja uskovat silti olevansa vapaita.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here