Helsingin Kaapelitehtaalla 20.9.2015 järjestetyssä keskustelutilaisuudessa syvennyttiin idän ja lännen suhteisiin, Ukrainan ja Syyrian konflikteihin, pakolaiskriisiin, ja muihin polttaviin kysymyksiin.

Tilaisuutta juonsi kuvataiteilija Annika Rauhala. Panelisteina suurlähettiläs Heikki Talvitie, toimittaja Antero Eerola,  sekä Vastavalkean toimittaja Hossein Bahmanpour.

Video: Rostam Tajrishi
Musiikki: Vesa Raiskila
Grafiikka: Pete Ala-peijari

2 KOMMENTTIA

  1. Hyvä keskustelu! Mutta valitettavasti näin lyhyessä ei juuri ehdi kuin pintaa raapasemaan. Hossein: puhuit tosi hyvin ja otit esille tärkeitä asioita.

    Talvitiestä jäi ihmetyttämään, että kuinka entinen suurlähettils Neuvostoliitossa ja Venäjällä, sanoo että amerikklaiset alkoi tukemaan islamistitaistelijoita Afganistanissa sen JÄLKEEN kun Neuvostoliitto tuli Afganistaniin. Kun CIA oli paikalla jo luomassa kapinallisia houkutellakseen Neuvostoliiton sekaantumaan tilanteeseen. Afganistanin sota sentään sen verran iso asia Neuvostoliitolle oli, että luulisi hänen olevan ajan tasalla.

  2. Te paikalliset kuulijat saitte selosruksesta selvää, mutta täällä Atlannin takana se oli pelkkää kaiutinta, ”savolaisin korostuksin” ? ECHO pani korvarummut soimaan, aamutuimaan, niinkuin Ellin pienet uima-pöksyt, sai mun syömmeni soimaan.
    Alku-komppi oli hyvää musaa !

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here