AIEMMASSA KIRJOITUKSESSANIKen on toistaan parempi?” pyrin kaivamaan maata monen ns. maahanmuuttokriitikon kulttuuriselta ylimielisyydeltä kuvailemalla, millaista Suomessa oli vain muutama vuosikymmen sitten. Tässä kirjoituksessa otan spekulatiivisen otteen ja kysyn, onko pakolaisvirroissa kyse muustakin kuin vain spontaaneista väestönliikkeistä.


Toimituksen huomautus: Alla oleva kirjoitus julkaistiin alun perin Uudessa Suomessa hieman lyhyempänä.


Otsikko on tietoisen provosoiva, mutta myös aiheellinen. Olisi voinut kysyä myös, ohjaako joku näitä pakolaisvirtoja, jolloin kysymyksen tarkka oikea muoto tietenkin kuuluisi, tuhoaako joku tietoisesti Itä-Euroopan maita, joihin myös piskuinen Suomemme lasketaan. Onko käynnissä operaatio, jolla joku pyrkii tietoisesti heikentämään talouttamme ja sen myötä meidän kaikkien hyvinvointia? Kysymys kuulostaa kylmiltään silkalta paranoialta á la illuminaattinen vehkeily, mutta saahan sillä silti spekuloida.

Karkeaa taustoitusta

Itä-Euroopan ja erityisesti Suomen tasainen ajautuminen taantumasta lamaan, ja tuolla Kaakkois-Euroopan puolella puhdasveriseen köyhyyteen, on tietenkin pitkällinen prosessi. Yksi syy siihen, että suhdanteet iskevät pahimmin näihin maihin, on tietenkin jo vuonna 2009 alkaneessa teollisuustuotannon siirtymisessä Kiinaan. Raskas teollisuus kun on perinteisesti ollut Itä-Euroopan heiniä, ja jostakin kumman syystä lama iski kipeimmin juuri suomalais-ugrilaisiin kansoihin: Baltian alueelle, Unkariin ja Suomeen, jonka metsäsektori nosti kytkintä samaan aikaan kun metalliteollisuus pakkasi niin ikään kamansa.

Teoriassa myös Itä-Euroopassa on ostovoima noussut prosentuaalisesti, mutta sen tulkitseminen pelkkinä prosenttilukuina ei anna oikeaa kokonaiskuvaa. Maat ovat halpatyömaita ja niiden elinolosuhteet ovat lähempänä kehitysmaata kuin nykyaikaista eurooppalaista valtiota — seikka, joka näkyy liiankin selvästi esimerkiksi Kaakkois-Euroopassa. Kun tälläisen valtion tavallinen työntekijä saa vaikkapa 5 sentin palkankorotuksen, voidaan sitä juhlistaa usean prosenttiyksikön nousuna ostovoimassa, vaikka summa määränä onkin naurettava. Nämä maat ovat luonnostaan heikommalla pohjalla kuin rikkaat länsinaapurinsa. Suomessa ostovoima on jopa heikentynyt.

Asetelma olikin odottamassa kun Kreikan talouskriisi puhkesi. Se iski kipeimmin luonnollisesti eteläiseen Eurooppaan, ja jossain määrin pieniin reunavaltioihin, mikä Suomen kohdalla tarkoitti taantumaa. Jälleen kerran suonenisku koetteli myös itäistä Eurooppaa siinä missä Espanjaa tai Kreikkaakin. Sen sijaan Saksa hyödynsi tilaisuutensa ja siirtyi ainoana elvyttävään talouspolitiikkaan, jonka pikkumaiden vyönkiristykset mahdollistivat.

Saksassa tuotanto ja työllisyys ovatkin tasaisesti kasvaneet. Saksan ohella myös Belgia, Itävalta ja erityisesti Slovakia ovat lisänneet tuotantoaan. Saksan talous on ollut euroalueella erittäin kilpailukykyinen, ja niinpä Saksan ja sen talouteen läheisesti kytkeytyneiden maiden taloudet ovat menestyneet paremmin kuin muut euromaat. Lieneekö tämä sitten vanhaa preussilaista oppia, että sodat — myös taloussodat — on syytä pitää rajojen ulkopuolella, en tiedä, vai ovatko asialla vanhat kunnon amerikkalaiset, joiden mielessä köyhtyvä (muu) Eurooppa sopii mainiosti heidän suunnitelmiinsa. Meidänhän täytyy pitää mielessä, että Saksa ei ole vieläkään itsenäinen valtio, vaan amerikkalaismiehityksessä.

Taloudellinen alasajo talouspakotteilla ja asekaupoilla

Sitten tuli Ukrainan kriisi ja sitä seuranneet talouspakotteet. Suomi menetti tärkeimmän vientimaansa amerikkalaisten painostuksesta, ja paljon puhutut ”tuottavuushypyt” pitääkin nähdä tätä taustaa vasten. Pakotteiden vaikutuksia ei ole tahdottu paljastaa vieläkään; niitä on julkisuudessa korkeintaan vähätelty, mutta on selviö, että pakotteet ovat tämänkertaisen ahdingon primus motor. Ne tuntuivat iskevän kaikkein väkevimmin jälleen kerran Itä-Eurooppaan, jonka taloudet ovat viimeistään nyt lähteneet syöksykierteeseen. Seurauksena on jälleen kerran lama, aivan kuten vuonna 1991, jolloin Neuvostoliiton kaatuminen lopetti idänkaupan niin tehokkaasti, että se melkein kaatoi Suomen perässään.

Amerikkalaiset ovat kiristyspolitiikan mestareita, ja hyödyntäen tilaisuuttaan kauppasivat Itä-Euroopan maille kallishintaisia asejärjestelmiään. Verukkeena kaupoille politiikot puhuivat Venäjän uhasta, joka oli paitsi lapsellinen, myös äärimmäisen epärealistinen uhkakuva. Virokin hankki kallishintaisia panssarivaunuja, joita tuskin voinee hyödyntää tehokkaasti muuna kuin PR-tempauksena.

Suomemme joutui vastaavan kiristyspolitiikan uhriksi, minkä näkee jo siitä, että puolustusrahoja on pikemmin nostettu, jotta saadaan ns. Nato-yhteensopivaa kalustoa suoraan Montanan asetehtaista. Amerikkalaisia kun ollaan, niin mitään vastakauppoja ei oikeasti tietenkään tehdä, mutta se sanotaan vasta sitten, kun miljardit on ensin saatu omalle tilille.

Onko pakolaiskriisillä arkkitehtejä?

Tämä ei tietenkään riitä, ei alkuunkaan. Pakolaiskriisi on jälleen yksi tapahtumaketju, jonka organisoijaksi on huhuttu CIA:ta. Vaikka tämä onkin lähinnä salaliittoteoriointia, on pakolaisaallossa tiettyjä elementtejä, jotka tuntuvat hämäriltä. Pakolaisvirrat tuntuvat liian hyvin organisoiduilta, rahoitetuilta ja keskusjohdetuilta ollakseen vain spontaania väkiryntäystä. Viestikanavat pelavat, huolto- ja etappiporras (ihmissalakuljettajat) ovat äärimmäisen trimmattuja kyetäkseen hoitamaan moisen määrän ihmisiä, ja monella tuntuu olevan kymppitonni kuin jonkinlaisena starttirahana. Erikoisinta on, että pakolaisia tulee aina kerralla yhteen ja samaan maahan aiheuttamaan hämmennystä ja sekasortoa. Onko joku ”tuolla jossain” vain ottanut Suomen maalikseen ja ohjaa ihmisiä tänne? Toinen selkeältä vaikuttava maali on ollut Unkari. Lieneekö tällä jotakin tekemistä sen kanssa, että Unkarin sisäpolitiikassa Venäjän energia on aina ollut tärkeässä roolissa? Syöttävätkö amerikkalaiset pakolaisvirtaa muistuttaakseen, mitä he ajattelevat kaasuputkien vetelystä näiden maiden välillä?

Vai onko kyse näköharhasta? Kulkeeko etappipolku pakolaisvirrassa vain sattumalta pääosin Itä-Euroopan kautta? Tietenkin on huomioitava, että pakolaisvyöry on EU-maiden yhteisongelma, mutta se ei ole läheskään niin paha ongelma siirtolaisiin tottuneissa rikkaissa länsimaissa kuin köyhemmissä Itä-Euroopan maissa. Itäisellä puolella pakolaisaalto on aiheuttanut tai aiheuttamassa vakavaa sosiaalista ja taloudellista haittaa, kun taas Saksan tai Britannian kokoisissa maissa tämä on vain jotakin, joka on nähty useaankin eri kertaan.

Kun puhutaan tästä pakolaisaallosta, pitää syyttävä sormi osoittaa myös kohti Turkin hallitusta. Se teki tietoisen päätöksen vapauttaa Afrikan maat viisumivaatimuksesta, mikä aikaansai Afrikasta kokonaisen hyökytulvan paremman elämän perässä. Sen jälkeen se avasi rajansa sekä Syyrian että Irakin kanssa synnyttäen väenryntäyksen, jonka kanssa mekin nyt painiskelemme. Turkin hallitus oli vieläpä niin kiero, että vaikka se salli vapaan maahantulon, työlupia se ei myöntänyt. Näin se ikään kuin pakotti väkimassan liikkeelle kohti Bulgariaa, Unkaria ja Kroatiaa — määränpäänä kaukainen Ruotsi ja erityisesti Suomi. Alleviivatakseen tätä se lopetti rajavalvonnan kokonaan Itä-Euroopan puoleisella rajallaan ja siten suorastaan yllytti lähtemään kohti suomalaisia puurolautasia. Oma kysymyksensä on sitten, onko tämä Turkin hallituksen omaehtoinen päätös vai onko tässäkin taustalla amerikkalaista diplomatiaa ja painostusta.  Se olisi hyvä tietää.

Tämä kirjoitelma voi tietenkin olla vain tavanomaista vainoharhailuani. Saattaa hyvinkin olla, että kaikessa on kyse vain sarjasta onnettomia yhteensattumia. Yhtä kaikki vaistoan tapahtumissa jotain kaavamaista. Haluaako jokin taho tuhota Itä-Euroopan maat taloudellisesti — aiheuttamalla siirtolaistulvia, pakottamalla ne säästöpolitiikkaan ja asekauppoihin ja katkaisemalla niiden kauppasuhteita? Ajan saatossa tiedämme vastauksen, mutta nyt voi esittää ainoastaan epämääräisiä spekulaatioita.

Aiheeseen liittyvää:

Kähkönen, Virve | Helsingin Sanomat (1.1.2015): Pakolaiskriisistä tuli Turkille neuvotteluvaltti – EU tarvitsee itsevaltaisen Erdoganin apua.
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1443672839358

Savela, Olli | Tilastokeskus (1/2013): Euromaat eivät ole toipuneet talouskriisistä.
http://www.stat.fi/artikkelit/2013/art_2013-03-11_003.html?s=0

Sosialismi.net (22.3.2009): EU:n teollisuustuotanto romahti vuodenvaihteessa.
http://sosialismi.net/blog/2009/03/22/eun-teollisuustuotanto-romahti-vuodenvaihteessa/

Eurostat (1.6.2015): GDP per capita in PPS (Bruttokansantuotteen pohjalta henkeä kohti laskettu ostovoimaluku Euroopan maissa).
http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/graph.do;jsessionid=UIEtF6WU8n7o7qHkR97rGaPab07E9IWXJKoBN4CXlajkgkjCjLmJ!-220675382?tab=graph&plugin=1&language=en&pcode=tec00114&toolbox=type

38 KOMMENTTIA

 1. Inspiroivaa huomata Niemisen kiitävän kovaa vauhtia sitä tavanomaista paradigmatunnelia, jonka läpi jokaisen meidän täytyy kulkea laskeutuammeksemme puusilmäsuvakoituneisuudesta objektiivisempaan mielipiteenmuodostukseen ihmisten asenteista maahanmuuttoa kohtaan. Vähempää ei viisaalta mieheltä voisi odottaakaan. Kysehän on siitä, että tyhmyys, roskasakkius, ennakkoluuloisuus ja kaikenlainen ”kulttuurinen ylimielisyys” ei ehkä olekaan syynä sen suuren maahanmuuttoa vastustavan suomalaisjoukon aktivoitumiseen.

  Ehkäpä nämä ihmiset ovat jo ajat sitten nähneet tämän tilanteen taustat, joista Nieminen vasta spekuloi. Tai kenties vain pieni osa on nähnyt. Lieneekö mahdoton ajatus, että loput toimivat vaiston varassa ”vahingossa oikeammin” kun mennään täysi ympyrä ja tutkitaan tarkkaan käsitykset maahanmuuton hyväntahtoisuudesta, hyödyllisyydestä tai tarpeellisuudesta kenellekään?

  Ylimielisyyttä viivan molemmin puolin. Mene ja tiedä, mutta historian tutkiminen ja aikalaiskuvaukset kannattaa aina;

  http://kalergisuunnitelma.blogspot.fi/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

 2. Saksan kilpailukyky palautettiin liittokansleri Schröderin kaudella sosiaalipolitiikan uudistuksien avulla. Reformi leikkasi etuisuuksia ja synnytti Saksaan mittavan matalapalkkasektorin. Se palautti investoinnit omaan maahan ja teki ”Euroopan sairaasta miehestä” Euroopan vientiveturin.

  En tiedä onko tuolla rakenneratkaisulla jotain tekemistä preussilaisuuden kanssa. Mutta varmuudella siitä löytyy yksi syy Saksassa nyt meneillään olevaan maahanmuuttovastaisen liikehdinnän voimistumiseen.

 3. Katson juuri tätä kirjoittaessani tv:stä A2-ilta lähetystä.
  Piti lopettaa ohjelman katsominen kesken etten ala enempää pahoinvoimaan!

  Täyttä AIVOPESUSONTAA koko ohjelma!!
  Vain muutama järkevä kommentti tähän mennessä.

  Miettikääpä hetki tämän maan todellisuutta…..

  Suomessa on n.700000 kantasuomalaista ihmistä jotka ovat köyhiä!
  Suomessa on n. 500000 työtöntä ja lisäksi kymmeniä tuhansia täysin yhteiskunnasta syrjäytyneitä nuoria ja nuoria aikuisia!

  Eikö näistä pitäisi ensiksi huolehtia?

  Ja Suomen valtiolla on varaa hankkia pakolaisille 500e kännykät, kalliit merkkivaatteet ja jopa uusi telkkari??
  Isosta vuokrakämpästä puhumattakaan.

  Kuinka moni työtön toimeentulon rajamailla kamppaileva Suomalainen tai köyhä eläkeläinen jolla ei ole varaa edes välttämättömiin lääkkeisiin saa valtion laskuun uuden kalliin kännykän, kalliit merkkivaatteet ja vielä uuden TV:n??

  HEI HALOO!!

  Ja sitten nämä suvaisevaiset ”aivopestyt lampaat” ihmettelevät ja päivittelevät että mistä se rasismi tulee.

  Ainut toimiva ratkaisu oli pistää rajat kiinni ja käännyttää vähintään 80-90% näistä elintaso-surffareista takaisin!
  Ihminen joka oikeasti on avuntarpeessa oleva pakolainen ei tule lentäen Suomeen kalliit merkkivaatteet päällä 500e kännykkä kädessä, repussa läppäri ja taskut sadaneuron seteleitä täynnä!

  Kun näitä uutiskuvia ja videoita katsoo kaikesta näkyy että nämä nuoret miehet eivät ole oikeata sotaa ja puutetta nähneetkään, suuri osa on silminnähden ylipainoisia ja hyvinpuettuja(osalla jopa kalliit siistit puvut päällä)

  Kaikkien korneinta on tässä se että ottamalla vastaan paljon näitä elintaso-surffareita estämme todellisia avuntarvitsijoita saamasta apua ja lisäksi edesautamme kieron ja meidän kaikkien kannalta vaarallisen NWO-suunnitelman toteutusta!

  Kysyn ihan oikeutetusti suoraan, miksi emme voisi ottaa tässä kysymyksessä Venäjästä mallia ja katsoa ensiksi kantaväestön parasta??

  • Juuri näin Diabolik. Vaikka Venäjällä on omat ongelmansa (kelläpä nitä ei olisi) niin maa kelpaa kyllä malliksi monissa asioissa.
   Putin on ’suvereenin demokratian’ mies. Se tarkoittaa: maa pidetään itsenäisenä, lakeja kunnioitetaan ja kansan tahtoa kuunnellaan kun toimitaan. Viimeisin kannatus 88%.
   Onko Putin muuten tehnyt jotain, jota kansan enemmistö ei ole hyväksynyt? Onko käynyt syyttömien kimppuun? Eipä ole. Syyriassakin puolustaa vain maan itsenäisyyttä, jota Lännen sotahaukat uhkaavat.
   Mutta mikä onkaan tilanne Lännen pakkovaltioissa?
   Meilläkin.
   Viis kansasta kun SSS kopla pressalla vahvistettuna toimii.

   • Pitää muistaa, että Putinin asema ei ole helppo. Maan oligarkit pitävät siitä huolen. Jos Putin olisi vallassa USA:ssa ja toimisi kuten nyt toimii niin olisi jo kauan sitten päässyt turpeen alle JFK:n seuraksi.

 4. Unohtui vielä tämä edellisestä:

  En tiedä ainoatakaan valtiota koko maailmassa jossa kantaväestöä kohdeltaisiin näin rasistisesti ja epäoikeudenmukaisesti!
  Missään muualla ei muukalaisille anneta enemmän etuuksia kuin kantaväestölle, ainoastaan täällä ”peräkylässä”
  nimeltä Suomi.

 5. Kyse ei ole vain Suomen itsenäisyyden ja kansalaisten kansalaisoikeuksien heikentämisestä. Suomen tilannetta ei voi ymmärtää vain tutkimalla Suomea.
  Kaikkialla EU:ssa tapahtuu nykyisin samantyyppistä kaaosta, sota-ajan tasoista sensuuria, itsesensuuria ja tarkoitushakuista sisäpoliittista propagandaa, valtamedia ei vain siitä paljoa kerro.
  EU:n kautta ja sitä laajentamalla, hallitsemattomalla ihmistulvalla kansoja sekoittamalla ja kilpailua kiristyttämällä vapaakauppa-aluein ja niitä yhdistelemällä kaaosta saadaan lisää ja sen myötä ”syy” kiristää valvontaa, vähentää kansalaisoikeuksia jne. – Niin tehdään kaikista tahoista heikkoja puolustaa kansalaisten kansalaisoikeuksia ja vastustaa monikansallisia yrityksiä.
  Vapaamuurarien eliitin jne. tavoitteita nuo ja lopullisena tarkoituksena on vähentää ihmisten määrää maailmassa ja saada jäljelle jäävät tiukkaan kontrolliin.
  Yllätys? Ei, jos katsoo esim. sotien syntyä:
  https://www.youtube.com/watch?v=NVeEp5piMBI
  http://www.yhdysvallat.eu/kasikirjoituksia/kaikki-sodat-ovat-pankkiirien-sotia/

  Valvonnassa jopa laajamittaisille mikrosiruistutuksille luodaan maaperää (ja ehkä nanomikrosiruja jo rokotteissa annetaankin?).
  En tiedä onnistuuko, mutta porkkanoita on annettu esim. Yhdysvalloissa (alennuksia rintaimplanteista, jos hyväksyy sirutuksen), mutta käteisettömään rahaan monet maailman rikkaimmista ja vallakkaimmista haluavat mennä, jotta ihmisiä olisi helpompi valvoa.

  LÄHTEITÄ
  (Näistä voi aloittaa.)

  http://novahierosolyma.fi/KIRJAMYYNTI%3A-EU-HUOMISP%C3%84IV%C3%84N-SUPER-NEUVOSTOLIITTO.php
  http://jaakko7.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95005-kirja-karl-steinhauser-eu-huomisp%C3%A4iv%C3%A4n-super-neuvostoliitto
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/10/globalistit-haluavat-rakentaa-sillan.html
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/10/120-000-pakolaista-sijoitetaan-muutaman.html
  http://timovaittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82436-vapaamuurariuden-vaietut-salaisuudet
  http://www.talouselama.fi/uutiset/15-vuoden-paasta-ei-ole-euroopan-unionia-6002660

  Lainaus yli 20 vuotta vapaamuurareita tutkineen Steinhauserin 1994 suomennetusta kirjasta, joka on hyvin Itävalta-keskeinen, mutta vakuuttava myös EU- ja globaalilla tasolla: ”EU on totalitäärinen valtajärjestelmä, jonka tehtävänä on pitää huoli siitä, että kaikki tähän organisaatioon kuuluvat kansat pysyvät rauhallisina silloin, kun todelliset Euroopan Unionin valtiaat, vapaamuurareiden salapuolueen korkeimmat toimihenkilöt, suorittavat ennennäkemättömän tehtävän, joka on ihmiskunnan historian suurin
  rotujen sekoittaminen.” (s. 180) Tuo saadaan Steinhauserin mukaan aikaan massiivisilla pakolaisvirroilla. Asia mainitaan hänen kirjansa takakannessa.
  EU-kansanäänestyksen aikaan hänen kirjalleen naurettiin.
  Mutta nyt Paavo Lipponenkin jo tunnustaa että hän ja Niinistö valehtelivat EU:sta ja eurosta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1081358588574933&set=p.1081358588574933&type=3
  Ja huomioiden vapaamuurarien salaohjejärjestelmän ja heidän tekemänsä sadat heille sopimattomien vallanpitäjien ym. murhat jne. tämä kaikki ei ole erityisen uskomatonta.
  Näkeehän jokainen nykyään: EU:sta on tehty liittovaltio ja nyt siitä koetetaan tehdä poliisivaltio.
  Sellainen tietysti johtaa kaaokseen ja yhä pidemmälle poliisivaltioon. Silloin rahavirtojen keskittäminen maailman rikkaimmille on helpointa.
  Hädänalaisimpien pakolaisten auttamista on voinut aina tehdä. Mutta kun ei ole juuri haluttu.
  Nykyinen kaaos ei liity hädänalaisimpiin, vaan on niin älytöntä ja propaganda, kuten maahanmuuttajatilastojenkin vääristely ja valehtelu Suomenkin valtamediassa, niin poikkeuksellista ja tiheästi toistuvaa, että kaiken tämän täytyy olla tarkoitushakuista.

  RATKAISEVAT KYSYMYKSET IHMISTULVAKRIISISSÄ
  Kuka vielä uskoo että älymaiden Saksan ja Suomen johtajat eivät tienneet, mitä tulisi tapahtumaan eli:
  – Oliko Merkelin kesäkuun heltyminen pakolaislapsen itkiessä (pakolaisten tervetulotoivotus Saksaan) vahinko (miksei hän sitten sitä perunut myöhemmin?) vai spontaaniksi naamioitu mietitty linjaus, joka oli aiemmin Bilderberger-kokouksessa salaohjeena annettu?
  – Oliko bisnesnero Juha Sipilän teko elokuussa vahinko vai spontaaniksi naamioitu mietitty linjaus, joka oli aiemmin Bilderberger-kokouksessa salaohjeena annettu? Siis uusliberalistinen, alun perin ennätyksellisen ääri-itsekästä kehitysapu- ym. pakolaisuuden ehkäisypolitiikkaa tehnyt hallitus kääntyi yhtäkkiä ääri-epäitsekkääksi? Kuka uskoo? Nykyisin tiedotusopin tutkijoiden on ilmeisesti viran puolesta pakko uskoa, muuten ei ura etene. Vain pieni osa asemansa eniten vakiinnuttaneista professoreista uskaltaa puhua.

  (Salaohje on vihjaus yms., peitekieltä samaan tyyliin kuten tiedustelumaailmassa. Ei siis rajuja ilmaisuja, vaan kuulijoille miellyttävää kieltä käytetään. Mutta tottelemattomille vapaamuurareille käy hyvin huonosti.)

  AINOA RATKAISU
  On taisteltava irti USA-vetoisuuden otteesta (toki esim. Venäjän valtamedia valehtelee myös joskus) omavaraiseksi ja kaikki kauppa on tehtävät muissa kuin länsivaluutoissa sekä kullassa.
  Kaikista CIA:n, NSA:n jne. vakoiluvälineistä, kuten ei-Linux-pohjaisista älypuhelimien ja muiden tietokoneiden käyttöjärjestelmistä, on päästävä eroon, varsinkin julkishallinnossa.
  Suhteet Yhdysvaltoihin tulee viedä minimaaliselle tasolle.
  Jne.
  Pohjimmiltaanhan isoin juttu taloudellisesti USA:n vaikutuksen taustalla on se, miten dollareita synnytetään ja miten se on viime vuosikymmeninä viety yhä enemmän irralleen reaalitaloudesta. Suurin osa maailman tuotannosta on jo BRICS-maissa. Vaihtoehdot löytyvät sieltä, myös Maailmanpankille (AIIB-pankki).
  Jos tahtoa on, käytännön ratkaisut näissä löytyvät kyllä.
  http://www.democracynow.org/2015/9/22/noam_chomsky_the_united_states_not

  DEPOPULOINTI
  http://www.infowars.com/bill-gates-and-47500-cases-of-paralysis/
  https://www.youtube.com/watch?v=T_LSYK7vEdY
  – Viimeaikojen Intian pakkosteriloinnit olivat 1900-luvulla käytössä keinona Lännessä monissa paikoissa pitkään Toisen maailmansodan jälkeenkin.
  Esim. Itä-Los Angelesissa 1960- ja 1970-luvun vaihteessa ainakin mulateille:
  https://www.facebook.com/NoMasBebesMovie/videos/450900748449991/
  – Säteilyn määrän jatkuva hyvin voimakas kasvattaminen tyhmentää kansaa ja vähentää sen elinikää myös. Lastentarhasta aloitetaan. Tässä kouluista:
  http://www.tammilehto.info/blogi/2015/10/02/langatonta-totalitarismia-raaseporissa/

  SUOMI ETENEE YHÄ PIDEMMÄLLE POLIISIVALTIOLLISTUMISESSA
  (korruptio-linkkejä olisi kymmeniä myös – niistäkin harva tietää, kun ei viitsi netistä etsiä)
  Esimerkkejä:

  Poliisi voi olla samanaikaisesti esitutkija, syyttäjä ja tuomioistuin jopa jutuissa, joissa voisi saada 2 vuotta ehdotonta: Esim.

  http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2015/05/28/poliisi-tuomarina/

  Rikosilmoitus: http://www.mikkoniskasaari.fi/node/216 ja http://www.mikkoniskasaari.fi/node/133 (Poliisi pyytää rikosilmoituksia, mutta ei tutki niitä)

  Kotietsintä: http://poliisirikollisena.com/2015/02/hovioikeus-katsoi-yoaikaan-tehdyn-kotietsinnan-laittomaksi/
  http://poliisirikollisena.com/2014/08/korkein-oikeus-moittii-helsingin-poliisia-laittomista-kotietsinnoista-2/
  http://www.mikkoniskasaari.fi/node/102 (”EIT tuomitsi Suomen hallituksen. Poikkeuksellisesti voi näin sanoa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen 15.2 antamasta kahdesta tuomiosta, joilla kotietsinnät Suomessa todettiin laittomiksi, Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastaisiksi. ”)

  Kuulustelu: http://poliisirikollisena.com/2014/10/miksi-poliisi%C2%ADkuulusteluja-ei-tallenneta-suomessa/

  Pidätys, poliisivankilassa pitäminen: http://poliisirikollisena.com/2014/10/miksi-suomen-poliisi-toimii-nain-ei-mitaan-hyvaksyttavaa-syyta/
  Vahingonkorvaukset: http://poliisirikollisena.com/2012/09/suomi-haraa-vahingonkorvauslakien-uudistusta-vastaan/

  Rekisterit: http://poliisirikollisena.com/tieto-tarkistus-poliisi-rekisterit/
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/09/yli-530-000-suomalaista-paatynyt.html (taas askel kohti poliisivaltiota: Yli 530 000 suomalaista päätynyt salaiseen poliisirekisteriin)

  TILASTOLLISESTI…
  http://poliisirikollisena.com/2015/08/virkarikosepailyt-kasvaneet-rajusti-2000-luvulla/
  http://poliisirikollisena.com/2012/10/syyttomille-maksettavat-korvaukset-kasvavat-rajahdysmaisesti/
  http://poliisirikollisena.com/2014/12/poliisin-virkamerkki-bonuskortti/ (VÄITÖSTUTKIMUS)
  http://poliisirikollisena.com/2012/12/poliisi-saa-hakata-vaimoaan-ilman-pelkoa-potkuista-vasta-karkkipussin-napistyksesta-virka-lahtee/ (3 vuoden tutkimus todistaa)
  http://poliisirikollisena.com/2014/08/korkein-oikeus-moittii-helsingin-poliisia-laittomista-kotietsinnoista-2/
  http://poliisirikollisena.com/2015/03/poliisi-haluaa-tehda-salaisia-kotietsintoja/
  http://poliisirikollisena.com/2015/09/syyttaja-poliisit-mitatoivat-kollegoidensa-ylinopeussakkoja/
  http://poliisirikollisena.com/2015/02/torkeista-rikoksista-epailty-jari-aarnio-nauttii-yha-puolta-palkkaa-irtisanomissuoja-on-harvinaisen-vahva/

  POLIISIHALLITUS
  http://www.mikkoniskasaari.fi/node/206

  SUOMEN YLIMMÄT VALITUSELIMET
  Esim. http://www.mikkoniskasaari.fi/node/96 (Jorma Kalske, korruption isä), http://www.mikkoniskasaari.fi/node/76 ; Jyrki Virolaiselta paljon runsaammin ja paremmin.

  POLIISI VOI MYÖS TAPPAA
  Perimmäinen syy, miksi Yhdysvalloista on tullut täydellinen poliisivaltio ja miksi Yhdysvaltojen hännystelijät seuraavat perässä on tässä jutussa:

  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/06/yhdysvaltalainen-poliisi-erotettiin.html
  Jep, vääristä mielipiteistä voi tulla elinkautinen: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/09/ensimmainen-nettikirjoittelija-otettiin.html
  Ja vääränvärinen pienen rähjäämisen tuloksena tulee helposti poliisin kuoliaaksi ampumaksi.
  Tietysti voit ajatella, että USA:n jutut eivät kuulu meille kun luet http://nwohavaintoja.blogspot.fi/search?q=poliisi
  Mutta Europol saa toimia myös Suomessa diplomaattisen koskemattomuuden turvin kuten haluaa: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2010/11/europol-euroopan-unionin-poliisi.html
  Etälamautin tappoi Suomessakin heikossa tilassa olleen, ammuttiin kahdeksan kertaa(!) ja sellissä olleeseen(!) – ei syytettä: http://poliisirikollisena.com/2013/08/am%C2%ADnes%C2%ADty-ih%C2%ADmet%C2%ADte%C2%ADlee-syyt%C2%ADta%C2%ADjan-tuo%C2%ADret%C2%ADta-paa%C2%ADtos%C2%ADta-ol%C2%ADla-syyt%C2%ADta%C2%ADmat%C2%ADta-po%C2%ADlii%C2%ADse%C2%ADja-ka%C2%ADra%C2%ADji/

  LISÄTIETOJA
  Ydinaktiivien kohtelu rajuinta.
  Ydinaktiivit ovat poliisien ja armeijan yhteisoperaatioiden kohteina Suomessa, lakeja rikotaan erityisen paljon.
  Esim. http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/08/poliisi-pidatti-50-ydinaktivistia.html ja

  Ei kiitos venäläistä ydinvoimalaa Suomeen. Boikotointipäivä 02 07 14 -FB-sivulta
  20 September at 19:32 · Edited ·

  ”Aktivistien leiri Pyhäjoella tyhjennettiin viime tiistaina. Aseettomia aktivisteja oli poistamassa mm. 16 autollista poliiseja ja rajavartiolaitos helikoptereineen. Yksi aktivisteista on kuitenkin edelleen leirialueella puuhun rakennetussa majassa. Ruoka ja juoma ovat jo eilen loppuneet. Fennovoiman vartijat käyvät puun alla grillaamassa ja syömässä sipsejä. Fennovoiman vartijoila ei ole puhe-, eikä näköyhteyttä aktivistiin, mutta Fennovoima on kertonut vartijoiden pystyvän seuraamaan aktivistin kuntoa. – Viimeisin tieto
  on hämmentävä: Puumajassa kurottajan avulla käyneet ensihoitajat ovat kieltäytyneet antamasta aktivistille suolaliuosta: ”Ensihoitajat käyneet kurottajalla majalla ja todenneet henkilöllä olevan lämmön koholla ja verensokerin matalalla. Pyysivät häntä laskeutumaan ja menevän lääkäriin, mistä hän kieltäytyi. Henkilö pyysi hoitajilta suolaliuosta, koska neste ei imeydy, eivät kuitenkaan halunneet antaa.”

  https://www.facebook.com/175916569145235/photos/a.559605234109698.1073741825.175916569145235/906479126088972/?type=1&theater

  http://poliisirikollisena.com/category/poliisin-pakkokeinot/kuulustelu/
  http://poliisirikollisena.com/category/poliisin-pakkokeinot/kiinniotto/
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/08/poliisi-saa-kayttoonsa-oman.html

  Poliisin jatkuva sekoilu kouluammuskeluissa,
  joita Suomessa tapahtui 00-luvulla eniten maailmassa miljoonaa asukasta kohden (koska lääketeollisuus on hallituksen suojelun kohteena kuten kaikki monikansalliset suuryritykset), esim. http://poliisirikollisena.com/2012/03/pirkanmaan-poliisilla-ei-mennyt-kaikki-ihan-putkeen-oriveden-kouluammuskelussa/ – lisää Virolaiselta alkaen sivulta http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/search?q=koulusurmat – monta sivua, yht. 23 bloggausta ja keskustelutkin usein oleellisia.
  Keskushermosto- – eli yleensä SSRI-tyyppisiä – lääkkeitä, jotka aina ovat kaikkialla keskeisiä kouluammuskeluissa, ei tietenkään edes mainita eikä oteta tuomioissa huomioon…

  http://poliisirikollisena.com/linkit/

 6. Nyt en ymmärrä!

  Miksi Suomi ei voisi hankkia Venäläistä reaktoria jos kerta tuo ”valon galaktinen liitto” sieppaa jopa ydinohjukset ja pommit ilmasta kiinni??
  Eihän meillä ole mitään pelättävää kun tämä kaikkivoipa ”neuvosto” rientää apuun!!

  Siis tuon linkkaamasi sivuston mukaan:

  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/02/ydinohjus-napattiin-talteen-ukrainan.html

  Ja ovat vielä jopa estäneet ydinsodan kylmänsodan aikoihin.

  Muuten missähän tuo Galaktineuvosto piti helvetin pitkää kahvitaukoa kun 1. ja 2. Maailmansota käytiin??

  Tai missä he luurasivat Vietnamin sodan aikoihin??

 7. Diabolik, en ymmärrä logiikkaasi.
  Voimme lähteä tarkastelemaan niin tieteellisesti kuin osaamme, onko esim. tuo nwohavaintoja-blogin kertoma eliitin sillanrakentamisidea Afrikasta Eurooppaan totta vai ei. (Koska selvähän se, että jos se rakennetaan, se tuo Eurooppaa, ennemmin tai myöhemmin myös Suomea tuhoavia ilmiöitä.) Sen sijaan, että koettaisimme arvioida nwohavaintoja-blogia yleisesti ja sitten siitä muodostamallamme leimasimella leimaisimme kaikki sen väitteet uskottavuudeltaan samalaatuisiksi.
  En tiedä ketään, joka olisi sitä blogia kokonaisuudessaan puolustanut eikä minun viime viestini arvo oleellisesti vähene, jos linkkini siihen blogiin poistettaisiin.
  Esimerkiksi, on ihan sama, mitä ajatellaan humanoidien olemassaolosta. (Vaikka asia onkin ajankohtainen Snowdenin ja Wikileaksin kautta vuodettujen aineistojen kautta, valtava määrä ufologista, mitä Euroopan laatulehdissäkin ajoittain käsitellään… Suomessa laatulehtiä ei oikeastaan ole.)
  Koska Suomen poliitikkojen velvollisuus on hoitaa Suomen asioita parhaansa mukaan eikä antaa Suomen itsenäisyyden ja hyvinvoinnin tuhoutua ja suosia tuhoutumisen mahdollisuuksia, kuten hallituksen nykyisen uusliberalistisen politiikan kautta tapahtuu.
  Kunnollinen vastaaminen viestiisi olisi kuitenkin liian pitkä juttu ja oman blogikirjoituksen aihe ja menisi joiltain osin todella kauas Jukka Niemisen blogikirjoituksen aiheesta.
  Jos vastaisin kunnolla, aloittaisin todella laajasta aiheesta: siitä, miksi ja miten Suomi voisi vähentää ydinreaktorikapasiteettia ilman kohtuuttomia seurauksia. Ja miksi ja milloin ydinvoimalamme ovat osoittaneet olevansa nykyisellään paljon vaarallisempia kuin luullaan. (Perustuen paljon muuhunkin kuin 20v Olkiluodossa työskennelleen, korkeimman turvallisuusluokituksen saaneen Arto Laurin lausuntoihin.) Ja sitten mm. siitä, mikä ero on tavanomaisella ja ydinsodankäynnillä.
  Mutta riippumatta siitä vastauksesta pointtini oli: ”On taisteltava irti USA-vetoisuuden otteesta (toki esim. Venäjän valtamedia valehtelee myös joskus) omavaraiseksi ja kaikki kauppa on tehtävät muissa kuin länsivaluutoissa sekä kullassa.”
  Siis: Jos Venäjä katsotaan liian ikäväksi ja poliittista tahtoa on, myöskään Venäjän kanssa ei tarvitse tehdä kauppaa ollenkaan.

  Jos kuitenkin oletamme, että humanoidit ovat estäneet kolmannen maailmansodan syttymisen, käytännössä ainakin ydinaseiden hyökkäyskäytön, niin ei se millään logiikalla tarkoita sitä, että he estäisivät sitä pienempiä ikävyyksiä tapahtumasta.
  (Kuten sotaa tavanomaisin asein tai vaikkapa onnettomuuksia venäläisen ydinvoimalatekniikan vuoksi. – Hiroshima (13kt pommi) ja Nagasaki (20kt pommi) toipuivat suhteellisen nopeasti… Mutta nykyaikaisten ydinaseiden tuhovoima on paljon suurempi. Peacekeeper-ohjus sisältää Wikipedian mukaan 10 ydinkärkeä, 340Mt kappale.)
  Puhumattakaan filosofisemmin ajatellen vastuusta yhteisten asioiden hoidossa.

  Toivonkin keskustelun menevän rakentavammaksi: Suomi tarvitsee uuden, itsenäisyyttä, ihmisoikeuksia, maailman eriarvoisuuden vähentämistä, rauhaa jne. suosivan suunnan.
  Lähtökohtani on, että on vihdoin otettava vakavasti maailman suurin talousrikos ja sen jatkuva vaikutus elämäämme.
  Siis FED-laki vuonna 1913 ja sen mitätöintiyrityksen torppaaminen 1964.
  Aluksi se näytti olevan Yhdysvaltain sisäinen asia, huolimatta mittasuhteistaan. (Vuonna 1964 paljastui, että jo siihen mennessä valtio eli veronmaksajat oli maksanut yksityispankeille pelkästään korkoina yli 310 mrd (310 517 000 000) USD, mikä on nykyrahassa paljon enemmän. Ja vähintään sama tahti on jatkunut… – Lähde, esim. em. Steinhauserin kirja.)
  Ajan myötä olemme huomanneet, että Yhdysvaltain kasvava velkaantuminen yksityispankeille aivan turhaan (rahapoliittisesti ei ole mitään syytä, miksi yhdenkään ei-valtiollisen tahon tulisi luoda raha) on ollut eräs suuri syy sen taustalla, että Yhdysvaltain maailmanpolitiikka on niin monella tavalla ikävää, varsinkin suhteessa sotilaallisten uhkien todelliseen luonteeseen (eli miten niitä syntyy ja miten ne pysyvät yllä) – ja monen mielestä asiaintilaan liittyen on kärjistynyt Yhdysvaltain sisäpolitiikkakin (kuten mm. poliisin äärimilitarisointi valtavalla määrällä luoteja, aseita ja paljolti sotilasaseitakin + koulutus aggressiivisuuteen + FEMAn keskitysleirien verkosto, valmiina käyttöön ottoon, jos kansa alkaa suuremmin kapinoida). Ja kaikki tuo ikävyys on taipuvainen kärjistymään jo vuosia mahdottomana jatkuneen velkatilanteen yhä kärjistyessä, varsinkin kun korruptiokin lisääntyy. (Jostain luin että Yhdysvallat on maailman 20. korruptoitunein valtio. Esim. pankeilla on viisi hyväpalkkaista lobbaajaa jokaista kongressiedustajaa kohden…)

  Tästä voi aloittaa (alkuminuutit eivät ehkä miellytä, mutta sitten alkaa…), tätä suurimmaksi osaksi kannatan: https://vimeo.com/10670415 (Zeitgeist: Addendum (tekstit suomeksi)) Tai jos resurssipohjainen talous ei kiinnosta, vaan vain Yhdysvaltain vaikutus maailmaan, niin suurimmalta osin kannatan tätä 2012 tehtyä dokkaria: http://areena.yle.fi/1-1594821 (KATSOMISAIKAA ENÄÄ VÄHÄN JÄLJELLÄ)

 8. Seppo huomaan kyllä että olet totuuden etsijä ja arvostan sitä suuresti.
  Nuo linkkaamasi videot olen nähnyt jo vuosia sitten ja lisäksi lukuisia muita mielenkiintoisia!

  ”Jos vastaisin kunnolla, aloittaisin todella laajasta aiheesta: siitä, miksi ja miten Suomi voisi vähentää ydinreaktorikapasiteettia ilman kohtuuttomia seurauksia. Ja miksi ja milloin ydinvoimalamme ovat osoittaneet olevansa nykyisellään paljon vaarallisempia kuin luullaan. (Perustuen paljon muuhunkin kuin 20v Olkiluodossa työskennelleen, korkeimman turvallisuusluokituksen saaneen Arto Laurin lausuntoihin.) Ja sitten mm. siitä, mikä ero on tavanomaisella ja ydinsodankäynnillä”

  ”Peacekeeper-ohjus sisältää Wikipedian mukaan 10 ydinkärkeä, 340Mt kappale”

  Kaikella kunnioituksella Seppo, huomaan kommentistasi että sinä et nyt ole ihan ”kartalla” mitä tulee näihin ydinasioihin!
  Ydinaseista tai konventionaalisista aseista en ala väittelemään kanssasi koska tietosi näkyy muistuttavan enemmän sarjakuvia kuin todellisuutta!

  Esim. sanoit että Peacekeeper ohjus kantaisi 10 kappaletta 340 megatonnin ydinlatausta????
  Siis tarkoitit kenties sanoa n. 300 kilotonnia!
  Maailman suurin ydinlataus mitä koskaan on räjäytetty oli Neuvostoaikainen Tsar Bomba 50 megatonnia!

  Joten älä nyt ainakaan aseista ja sodankäynnistä ala väittelemään kanssani!

  Suomeen Pyhäjoelle tuleva Venäläinen moderni VVER-reaktori on luotettava ja varmatoiminen joskin ei ihan uusinta tekniikkaa mitä maailmalla on.
  Tsernobylissä räjähtänyt voimala oli vanhanaikainen RBMK-reaktori jolla ei ole mitään tekemistä tämän uuden ja modernin reaktorin kanssa!

  Modernin VVER-reaktorin vahvuus on juuri turvallisuus, Voimalassa olisi kaksimetriset seinät, jotka kestäisivät lentokoneen törmäyksen. Toisin kuin Olkiluodossa, Rosatomin laitoksessa olisi myös passiivinen turvajärjestelmä. Se tarkoittaa veden painovoimaista kiertoa onnettomuustilanteessa ilman sähköä. Reaktorin voisi sammuttaa pelkillä säätösauvoilla.

  Itse asiassa tuo Venäläinen reaktori(VVER) on todennäköisesti luotettavampi ja varmatoimisempi kuin olkiluoto-3. joka ei valmistu vielä pitkään aikaan.

  Olkiluoto 3 on EPR-tyyppiä, jota maailmalla ei vielä ole käytössä. Rosatomin voimalamallit puolestaan ovat koeteltuja ja hyviksi havaittuja, niitä on maailmalla tuotantokäytössä monessa maassa.

  ”Mutta riippumatta siitä vastauksesta pointtini oli: ”On taisteltava irti USA-vetoisuuden otteesta (toki esim. Venäjän valtamedia valehtelee myös joskus) omavaraiseksi ja kaikki kauppa on tehtävät muissa kuin länsivaluutoissa sekä kullassa.”
  Siis: Jos Venäjä katsotaan liian ikäväksi ja poliittista tahtoa on, myöskään Venäjän kanssa ei tarvitse tehdä kauppaa ollenkaan”

  Oletko oikeasti noin lapsellinen idealisti??

  ”Jos kuitenkin oletamme, että humanoidit ovat estäneet kolmannen maailmansodan syttymisen, käytännössä ainakin ydinaseiden hyökkäyskäytön, niin ei se millään logiikalla tarkoita sitä, että he estäisivät sitä pienempiä ikävyyksiä tapahtumasta”

  Pienempiä ikävyyksiä???
  Viime vuosisadalla kuoli pelkästään sodissa ja kommunistisissa voinoissa ym. reilusti yli 200 000 000 ihmistä!!
  Missä oli se ”galaktinen rauhanneuvosto” kysynpä vain??

  Myönnän että Star trek oli jännä sarja kun sitä muksuna seurattiin mutta enemmän pidin kuitenkin aikuiseksi tultuani Leonard Nimoyn(Spock) Tv-jännäristä Baffled 1973.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Baffled!

  Muuten tähän loppuun yksi kysymys sinulle ja toivon että annat rehellisen vastauksen.
  Oletko koskaan, milloinkaan tai missään itse nähnyt, kohdannut tai millään muotoa tuntenut yhtäkään humanoidia tai muuta vastaavaa??

  Jään odottamaan rehellistä vastaustasi……..

  Hyvää yötä Seppo!

  https://www.youtube.com/watch?v=KsKbtvGF4IY

 9. Diabolic, Vastasin tähän blogiin, koska sen aihe on niin hyvä, että se ansaitsee vastauksia, joita voisi yhteistyönä etsiä, koska aihe on vaativa.
  En siksi lähde esim. humanoideista väittelemään siten kuin ajattelen kunnolliseksi, koska se olisi loputon rönsy eikä liittyisi blogin aiheeseen. Vain muutama kommentti, joiden jälkeen jätän tällaisiin rönsyihin vastaamisen:

  1) Humanoidit
  – konkreettiset asiat, kuten dna-analyysi alienin hiuksista (http://www.amazon.com/Hair-Alien-Forensic-Evidence-Abductions/dp/0743492862 on kiinnostava, vakuuttava kirja) ja kulta-aihe tämän bloggaukseni kommenteissani: http://sepporaittila.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/202345-suosituimmat-rajatiedolliset-bloggaukseni-ovat-vallankumouksellisia
  – miljardit dollarit, joita USA:n turvallisuusorganisaatiot ovat käyttäneet veronmaksajien rahoja ufologisiin aiheisiin
  – Armstrongin ja Aldrinin lausunnot ufotutkijoille lähikokemuksistaan mm. Kuun pinnalta
  – disclosure-projektin (1993 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö) sadat korkea-arvoiset paljastajat, kuten ex-ministerit ja sotilashenkilöt (jotka eivät erityisemmin hyödy paljastuksistaan, vaan niiden vaarallisuuden vuoksi yleensä vasta eläkkeelle jäätyään ovat ne tehneet)
  – presidenteistä esim. Obama on vastannut, että häntä on kielletty vastaamasta aiheeseen, Eisenhower taas kertoi eläköidyttyään 1954 tavanneensakin humanoideja
  – raju uhkailu ja suuremmat ikävyydet niille vaikutusvaltaisille (esim. Armstrong), jotka ovat jotain kertoneet, käytännössä moni onkin kertonut vain valtamedialta piilossa ufotutkijoille

  2) ”Galaktiseen rauhanneuvostoon” en ota tässä kantaa, mutta ajatushan noissa opeissa menee niin, että kukaan ei oikeasti kuole vaan syntyy uudelleen – mutta jos ydinsota tuhoaisi säteilyllään vuosisadoiksi planeetan mielekkään elinkelpoisuuden, niin se olisi laadullisesti eri asia kuin tavallinen sota.
  Sitä paitsi sodissa on kuollut suhteellisesti vähemmän ihmisiä 1900-luvulla kuin joinakin sitä edeltävinä vuosisatoina.

  Sen sijaan 1. ja 2. maailmansodan jälkeen kaikki rakennettiin uudelleen nopeasti. Ja Toisen maailmansodan jälkeen jostain syystä mm. ihmisten älykkyyden nousu oli huimaa 90-luvun lopulle saakka, mitä ei ydinsodan jälkeen voisi ajatella olevan. – On myös yleinen asiantuntijoiden näkemys, että ydinsota olisi paljon kaiken aiemman ylittänyt…
  Tuhovoimasta: Hiroshiman pommin 13000 tonnia ja mainitsemasi suurimman ydinpommin, Wikipedian mukaan 50 000 000 tonnia, välinen eroavuus on yli 3846-kertainen.
  Ja moderneja ydinaseita on myös monia tuhansia…
  Nuo ovat oleellisia eikä se, että erehdyin Peacekeeper-ohjuksen suhteen – siis siinä on 10x340kt = 3,4 Mt tuhovoimaa.

  3) Jos poliittista tahtoa on, Suomi saadaan energiaomavaraiseksi nopeasti. – Miksi näin ei kuitenkaan tapahdu, liittyy suurelta osin paljolti sensuroituihin ja vaiettuihin asioihin… – Moni asia pitäisi vain muuttaa kertaheitolla toisenlaiseksi. – Asiaa ei vain tiedosteta, aivan samoin kuin ei tiedosteta sitä, että resursseja hyvään maalliseen elämään on kaikille planeetallamme riittävästi, jos jakamisesta päästään sopuun. Mutta niin kauan kuin pysytään nykyisenlaisessa rahataloudessa, jakamisen tie ei ole helppo.

  4) Mm. Suomen ydinvoimaloiden saastuttavuudesta olisi kirjan verran esimerkkejä (mittaustuloksia, outoja viranomaismääräyksiä, rajua sensuuria liittyen mm. salattuihin onnettomuuksiin, rajua tilastovääristelyä). Samoin riskeistä, mutta antaa olla tällä kertaa kun tuntuu ettei kiihkollasi ole mitään rajaa.

  ASIAAN.
  Olimmepa mitä mieltä tahansa EU:n taustatahoista, kesällä alkanut ihmistulva EU:n alueelle ei ole suurimmaksi osaksi spontaania!
  Ei ole mitään sattumaa siinä, että juuri Irakista on tullut 70% tämän vuoden turvapaikanhakijoista, vaan siellä on mainostettu että Suomessa on kauniita naisia ja pääministerikin tarjoaa asunnon… ”Pakolaiset tulvehtivat Eurooppaan” väitetään käytännössä ihmisistä, joilla ei ole pakolaisstatusta ja joita nyt miljoonittain tulvii EU:n alueelle. Vielä muutama vuosi sitten heidän enemmistönsä eli vähintään yhtä turvallisissa oloissa kuin nykyään eikä yksikään valtamedian ja julkishallinnon taho olisi väittänyt, että heillä olisi oikeus pakolaisstatukseen ja jopa turvapaikkaan Suomesta.
  Itse olen lehdistä lukenut vain sellaisia turvapaikanhakijajuttuja, joissa turvapaikanhakijaperhe on tullut 9-10 maan kautta Suomeen nopeasti. Eikä toimittaja koskaan kysy, miksi et hakenut niistä välillä olevista turvallisista maista turvapaikkaa, jos turvattomuus oli lähtösi syy.
  Tänään kirjoitin ihmistulva-asiasta liittyen EU:n ja mafian yhteistyöhön: https://www.facebook.com/notes/seppo-raittila/eun-ja-mafian-yhteisty%C3%B6/989982307729331

  Samaan aikaan valvontaa halutaan kiristää esim. tietoliikennelain avulla, mm. kun poliisikin on löytänyt turvapaikanhakijatulvasta ongelmia. Mm. KRP tutkii törkeitä laittoman maahantulon järjestämisiä. Ja muutenkin: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/13/palaavat-isis-taistelijat-huolettavat-supoa
  Sen lisäksi että Suomen ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelut tietysti tekevät yhteistyötä ja Suomen julkishallinto käyttää lähinnä vakoilulle avoimia systeemejä (Microsoftin tuotteet, Windows-yhteensopivat tuoteet, kuten Android-käyttöjärjestelmä, jne.)

  Oltiinpa siis nykyisten turvapaikanhakijoiden oikeuksista mitä mieltä tahansa, oikeus- ja hyvinvointivaltio eivät säästy kun nykyhallitus mellastaa.

 10. Tuohon laajaan ufoja koskevaan materiaaliin olen tutustunut vuosien varrella itsekin.
  Paljon on esitetty väitteitä mutta valitettavan vähän todisteita!
  Ja siksi kysyin sinulta onko sinulla henk. koht. kokemusta alienien kohtaamisesta vai onko kaikki vain ulkoa opittua kirjoista, videoista ym.

  ”Sitä paitsi sodissa on kuollut suhteellisesti vähemmän ihmisiä 1900-luvulla kuin joinakin sitä edeltävinä vuosisatoina”

  Onko todella??

  Et löydä yhtäkään verisempää vuosisataa maailmamme historiassa kuin 20. vuosisata!!
  Jos kaikki uhrit lasketaan yhteen mitä kahdessa maailmansodassa, kommunistien vainoissa(Stalin, Mao ym.) Vietnamin sota ja kaikki sodat/konfliktit mitä käytiin niin uhriluku on n. 300 000 000!!

  Ydinvoima on todellisuudessa kaikkien turvallisin ja vähiten ympäristöä saastuttava energian tuotanto muoto!
  Täysin ydinvoimattomissa maissa kuten Tanskassa 80% energiasta tulee hiilivoimalla ja Saksassa missä viime vuosina on ”fantasioitu” ydinvoiman hylkäämisestä on suunnitelmat menneet pahasti mönkään!

  http://yyyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123566-saksan-vihrea-politiikka-on-sysimustaa
  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/mielipide/puheenvuoro/ymparistojarjestojen-tarkistettava-arvonsa/

  Fossiiliset polttoaineet ja biopolttonesteet tuottavat valtavat määrät pienhiukkasia ilmaan ja nämä pienhiukkaset ovat huomattavasti vaarallisempia kuin Tsernobylin aiheuttama säteily.

  Ympäristöjärjestöt ovat jääneet viimevuosina monesti kiinni törkeistä, epätieteellisistä vääristellyistä tiedoista koskien ydinvoimaa.
  Tässä kärkenä Greenpeace jonka johtajat viettävät ylellistä elämää luksusaluksillaan välimerellä!

  https://planeetta.wordpress.com/2010/06/04/greenpeace-valehtelee-ydinvoiman-vaaroista/

  Itse asiassa nämä maanystävät-hörhöt eivät tajua että joka kerta kun he lentävät matkustaja koneella ulkomaille he saavat valtavat määrät hengenvaarallista säteilyä avaruudesta päin joka on todellinen riski terveydelle toisin kuin ydinvoima!

  Keskustelin tästä asiasta muutama vuosi sitten erään ex-lentokapteenin kanssa joka nykyään toimii toisella alalla! Hän sanoi minulle että päällimmäinen syy alan vaihtoon oli huoli siitä että hän saisi syövän ennen 50 ikävuotta! Oli kuulemma yleisesti tiedossa että pitkään alalla ollut lentohenkilöstö sairastui helvetin usein syöpään jo keski-ikään mennessä.

  Pakolaiskysymyksestä olen samaa mieltä kanssasi. Suomeen tulviva väestö on lähes 90%:sti elintasosurffareita, eivät todellisia avuntarvitsijoita!
  Tämä kaikki muuttoliike on Nwo-hanketta johtavan eliitin suunnittelemaa/johtamaa ja pyrkii epävakauttamaan Eurooppaa aiheuttaen eri väestöryhmien välisiä konflikteja ja terrorismia!

  Et muuten vastannut kysymykseeni joka koski sinun henk. koht. kokemuksia humanoideista.
  En kysynyt sitä nolatakseni tai hyökätäkseni sinua kohtaan vaan puhtaasti uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta näkemyksiäsi kohtaan.

  Itse olen tutkinut tätä NWO-agendaa lähes 20v.
  Yliaistillisia, okkulttisia ja paranormaaleja asioita olen tutkinut jo 30v. ajan.

  Ensimmäiset vierailuni eräänlaisissa okkulttisissa salaseuroissa tein jo parikymppisenä kokoontuen yhdessä huippusuunnittelijoiden, sairaalan ylilääkäreiden ja muiden merkittävässä asemassa olevien ihmisten kanssa.

  Paljon olen nähnyt ja paljon oppinut näinä vuosina eikä jano suinkaan ole sammunut!

  Lopuksi sananen tuosta älykkyyden noususta viime vuosisadalla.
  Niin kuin tiedetään on älykkyyttä monen sorttista, on matemaattista,liikunnallista, sosiaalista, musiikillista ja taiteellista ja vaikka mitä eri älykkyyden muotoja.
  Kuitenkin jos katsotaan esim. taiteita niin kaikki suurimmat mestarit ja taiteilija nerot ovat eläneet sangen kauan sitten jopa vuosisatoja sitten!

  Voimmeko siis varmuudella todeta että älykkyys olisi kasvanut?
  Empä jaksa oikein uskoa!!

  • Komppaan nyt vähän mitä Seppo Raittila tuossa kirjoitteli, koska paljon siinä oli asiaakin, kuten Diabolik itsekkin sanoit. Nykyaikaiset ydinpommit on todella järkyttävästi voimakkaampia kuin toisen maailmansodan aikaiset pommit, vaikka Seppo erehtyikin ensimmäisessä kommentissaan. Einsteinilta on monta fiksua lainausta, mutta minusta yksi niistä viisaimmista ja tärkeimmistä on, että neljäs maailmansota käytäisiin kepeillä ja kivillä.

   Mitä tulee avaruuden muukalaisiin, itsekkin olen sitä mieltä että se on UFO-ilmiölle järkevin selitys mitä tällä hetkellä on tarjolla. Demonit, massahallusinaatio tai että kaikki olisivat luonnollisten ilmiöiden virheellisiä havaintoja, eivät selityksinä ole minusta lainkaan päteviä. No, olipa selitys mikä hyvänsä, on muutama merkittävä ja hyvin tunnettu UFO-tapaus jotka liittyvät ydinaseisiin: 1) Iso-Britannian suurin tapaus, Rendlesham Forest 1980 -tapaus joka tapahtui Euroopan suurimman ydinaseita varastoivan (vaikka se olikin tuolloin ja yhä virallisesti salaisuus) amerikkalaisten käytössä olevan Woodbridgen lentotukikohdan ja läheisen englantilaisten Bentwatersin tukikohdan alueella ja läheisyydessä, sekä 2) Malmstrom AFB 1967 lentotukikohdan tapaus. Näistä Rendleshamin ja Malmstromin tapaukset ovat todistuksellisesti todella vahvoja: edellisessä on kymmeniä todistajia joista ainakin tusina on julkisesti puhunut tapauksesta, ja jälkimmäisessä tutkahavainnot vahvistavat silminnäkijöiden havainnot. Rendleshamin tapauksessa todistajat kertovat alusten leijuneen mm. ydinasevarastojen yllä, Malmstrom oli ballististen Minuteman -ohjusten tukikohta, ja ohjukset vikaantuivat käyttökelvottomaksi tapauksen aikana. Todistuksellisesti vähemmän vahvoja tapauksia on lisää, muun muassa Minot AFB 1966 jossa olisi tapahtunut samanlainen tapaus kuin Malmstromissa, FE Warren -tukikohdan tapaus 1976 ja Vandenbergin lentotukikohdan 1964 -tapaus. Vandenbergissä valokuvausyksikön luutnantti Robert Jacobs kuvasi ballistisen ohjuksen laukaisua: Jacobsin mukaan takavarikoidulla filmillä näkyi UFO-alus ampui alas ohjuksen. Jopa kuuluisan Roswellin 1947 -tapaus sattui Yhdysvaltain silloin suurimman ydinasetukikohdan, Walker AFB:n läheisyydessä. Joten mielenkiintoinen yhteys UFO-ilmiön ja ydinaseiden välillä on. Tapauksista löytyy lisää kun etsii nimellä, mutta pistän linkiksi pari lehtijuttua jossa puhutaan yleisesti aiheesta. Eikä Seppoa voi kovasti syyttää, jos amerikkalainen astronauttikin on sitä mieltä että muukalaiset estivät ydinsodan (kolmas linkki)!

   http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1315479/Aliens-interfered-weapons-UFOs-deactivating-nuclear-missiles.html

   http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/8026971/Aliens-have-deactivated-British-and-US-nuclear-missiles-say-US-military-pilots.html

   https://www.rt.com/usa/312364-aliens-nuclear-war-earth/

   Ydinvoimasta, se ei ole ihan niin positiivinen energiaratkaisu omasta mielestäni. Ydinjätteen loppusijoittaminen on ratkaisematon kysymys joka puolella maailmaa. Kuten Japanissakin, myös muualla käytetyt polttoainesauvat ovat sijoitettuina valtaviin vesialtaisiin jossa niitä pidetään viileinä kiertävällä vedellä. Tämä on suuri ongelma. Fukushima osoittaa kuinka pahan saastumisongelman ydinvoimala voi aiheuttaa: ydinvoimalat ovat paljon vakavampi saastuttajana kuin räjähtävä ydinpommi. Ydinvuotoja ja niiden vaikutuksia paikallisiin asukkaisiin on myös todistettavasti salailtu.

   • ”ydinvoimalat ovat paljon vakavampi saastuttajana kuin räjähtävä ydinpommi”

    Pertti vaikea uskoa että todella kirjoitit tuon!?

    Millä perusteella olet tuota mieltä??

    Ufoista kirjoitan myöhemmin paremmalla ajalla!

    • Yli 2000 ydinpommia on räjäytetty testauksessa, parin-kolmen vuosikymmenen aikana, vakavimmat päästöt 50- ja 60-luvulla, yli 500 testiä ilmakehässä, yli 900 Nevadan testialueella ja noin 500 Semipalatinskissa Kazakstanissa. Mikään testeistä tai testialueista ei ole saanut aikaan yhtä vakavaa ja laajaa ympäristökatastrofia kuin Tshernobylin tai Fukushiman reaktorionnettomuudet.

     Tshernobylin ydinvoimalan onnettomuus tuotti ilmakehään noin 400 kertaa enemmän radioaktiivista materiaalia kuin Hiroshiman pommi. Atomipommitestien arvellaan tuottaneen yhteensä 100 – 1000 kertaa enemmän radioaktiivista materiaalia ilmakehään kuin Tshernobyl. Mutta noin suora vertailu on mahdotonta koska pommien tyypit ja radioaktiivinen materiaali sekä vesistöön kohdistuneet päästöt ovat niin erilaisia. Nykyisissä ydinaseissa (Teller-Ulam vetypommit) yleensä suurin osa energiasta vapautuu fuusio-reaktiossa, jonka radioaktiivinen säteily on heikommin raioaktiivista neutronisäteilyä kuin fissio-reaktiosta johtuva säteily ja radioaktiivinen laskeuma suhteessa pommin voimaan on pienempi. Voimaloiden reaktorit on puolestaan likaisempia fissio-reaktorin vuotoja aiheuttaen vakavamman pitkäaikaisen säteilylaskeuman. Ydinvoimaloissa myös vuotavan radioaktiivisen materiaalin määrä voi olla tuhansia kertoja suurempi kuin ydinaseessa.

     Tshernobylin onnettomuuden johdosta suuri osa Eurooppaa joutui rajoittamaan riistan, kalan, maataloustuotteiden ja metsästä kerättävien tuotteiden käyttöä useiden vuosien ajan. Yhä vuonna 2012 Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Liettuassa, Saksassa,Itävallassa ja Italiassa oli rajoituksia luonnontuotteiden syömisessä johtuen Tshernobilin laskeutumasta. Samanlaisia mantereidenlaajuisia rajoituksia ja saastumisia ei ole seurannut yhdestäkään atomipommitestistä.

     Pitkäaikaisen vaikutuksen aiheuttamia kuolemia on vaikea arvioida ydinvoimlaonnettomuuksien laajan vaikutusalueen takia. Hiroshimassa ja Nagasakissa on arvioitu noin 1 900 syöpäkuolemaa pommien takia. Tshernobylistä WHO arvioi alunperin 4 000 syöpäkuolmaa, sittemmin uudelleenarvioi 9000 syöpäkuolemaa, Union of Concerned Scientists arvioi 27 000 syöpäkuolemaa, TORCH report arvioi 30 000 – 60 000 syöpäkuolemaa, Greenpeace arvioi 93 000 – 140 000 syöpäkuolemaa johtuen Tshernobilistä. Greenpeacen mukaan Tshernobyl aiheutti 1994 – 2000 pelkästään Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa yhteensä 200 000 kuolemantapausta, joista alle puolet oli syöpää.Vuonna 2006 saksalainen IPPNW arvioi siihen asti Euroopassa 10 000 syntymäepämuodostumaa, 5 000 vastasyntyneiden kuolemaa, kymmeniä tuhansia kuolleita ja useita satoja tuhansia sairastuneita radioaktiivisen säteilyn takia. New York Academy of Sciences julkaisu 2009 arvioi 985 000 kuolemaa Tshernobylin radioaktiivisista päästöistä johtuen vuoteen 2004 mennessä.

     Fukushimasta on paha sanoa vielä sitäkään mitä Tshernobylistä voi sanoa, koska tapaus on tuore, päästöt yhä jatkuvia ja jopa pahenevia (kun Tshernobylin päästöt oli ohitse parissa viikossa) ja sekä Japanin hallitus että ydinvoimalan omistanut TEPCO on molemmat salailleet tilanteen vakavuutta. Radioaktiivisen materiaalin määrä Fukushimassa on kuitenkin niin paljon suurempi kuin Tshernobylissä, että sillä on potentiaali olla paljon vakavampi tapaus.

     Käytettyjä lähteitä:

     https://en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_the_Chernobyl_disaster

     https://fi.wikipedia.org/wiki/Ydinonnettomuus

     http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/asia-pacific/japan/110415/fukushima-death-toll-meltdown-chernobyl?page=0,1

     http://www.counterpunch.org/2015/06/29/is-fukushima-getting-worse/

     http://www.bbc.com/news/science-environment-23779561

     http://www.independent.co.uk/news/world/asia/why-the-fukushima-disaster-is-worse-than-chernobyl-2345542.html

     • Pertti pahasti pieleen menee…

      ”Yli 2000 ydinpommia on räjäytetty testauksessa, parin-kolmen vuosikymmenen aikana, vakavimmat päästöt 50- ja 60-luvulla, yli 500 testiä ilmakehässä, yli 900 Nevadan testialueella ja noin 500 Semipalatinskissa Kazakstanissa. Mikään testeistä tai testialueista ei ole saanut aikaan yhtä vakavaa ja laajaa ympäristökatastrofia kuin Tshernobylin tai Fukushiman reaktorionnettomuudet”

      Väite on valitettavasti satua!!

      Maailmanlaajuisesti varsinkin ilmakehässä tehdyt kylmänsodan aikaiset ydinkokeet levittivät radioaktiivista laskeumaa ympäri maapalloa.

      Vuonna 1958 Washingtonin yliopisto aloitti keräämään hampaita Amerikkalaisilta tutkiakseen erittäin vaarallisen isotooppi Strontium-90 pitoisuuksia lasten hampaissa!
      Tutkimuksissa kävi ilmi että 1963 syntyneiden lasten hampaat sisälsivät 50x enemmän Sr-90:ntä kuin 1950-syntyneiden lasten hampaat.

      Blue ribbon European panelin mukaan ydinkokeiden laskeumat aiheuttivat lähes
      62 000 000 syöpä kuolemaa ympäri maailmaa!

      Kannattaa pitää mielessä että ydinpommien laskeuma sisältää yli 100 radioaktiivista kemikaalia!

      http://www.huffingtonpost.com/samuel-s-epstein/atomic-bomb-did-the-atom_b_797822.html

      Tähän verrattuna ”koiruoho” ja Fukushima ovat kuin ”pieru saharassa”.

      Kuitenkin ydinsäteilyn vaaroista tiedeyhteisö ei ole samaa mieltä vaan voimakkaasti jakaantunut!

      Ajatteleppa Pertti että eräässä Iranin syrjäisessä kolkassa säteily on satakertainen Fukushimaan verrattuna mutta kuitenkin ihmiset elävät siellä terveenä ja pitkään!

      Itse asiassa radioaktiivisen cesiumin määrä kylmän sodan aikaisessa (60-luvulla) Inarin saamelaisissa poromiehissä oli keskimäärin 45 000 becquereliä. Tshernobylin onnettomuuden aikaan pitoisuus oli vain vajaat 10 000 becquereliä. Myös esimerkiksi veden cesium-pitoisuus oli 60-luvulla huomattavasti korkeampi kuin nykyään.

      60-luvun poronhoitajat olivat altistuneet radioaktiivisille aineille enemmän kuin kukaan Suomessa Tshernobylin takia.

      Tämä siis vesittää täysin väitteet joiden mukaan Tsernobyl olisi aiheuttanut vakavammat päästöt kuin ydinkokeet!

      Kuitenkin on tutkittu että Lapin poromiehillä on syöpää vähemmän kuin muilla Suomen kansalaisailla!
      Elikkä säteilynhaittoja on todennäköisesti liijoiteltu helvetisti!

      http://www.tekniikkatalous.fi/arkisto/2011-03-29/L%C3%A4hd%C3%B6ss%C3%A4-lomalle-N%C3%A4iss%C3%A4-turistikohteissa-s%C3%A4teilee-kuin-Tsernobyliss%C3%A4-3253547.html

      http://www.tiedetoimittajat.fi/vaara-riskiarvio-on-riski/

      Lopuksi sananen ydinvoimaloiden ”saastuttamisesta” ja turvallisuudesta!

      Tanska joka on täysin ydinvoimaton maa tuottaa energiastaan vähintään 80% hiilenpolttamisella.

      Hiilen polttaminen tuottaa valtavasti enemmän myrkyllisiä päästöjä ympäristöön!

      Hiilen polttamisen seurauksena pienhiukkasten mukana leviää ympäristöön myös merkittävä määrä radioaktiivisia partikkeleita.

      https://planeetta.wordpress.com/2011/02/01/hiilivoimala-%E2%80%9Dpolttaa%E2%80%9D-enemman-uraania-kuin-ydinvoimala/

      Hiilivoimalat aiheuttavat valtavasti enemmän kuolemia kuin ydinvoimalat:

      http://www.co2-raportti.fi/?page=ilmastouutisia&news_id=3859

      Ydinvoima on siis nykyaikana se taatusti tehokkain ja puhtain energiantuotanto muoto!

      Tulevaisuudessa ydinvoimalat tullaan korvaamaan fuusiovoimaloilla, varsinkin tulevaisuuden kylmäfuusio tulee ratkaisemaan energiatuotantoon liittyvät ongelmat lopullisesti!
      Joskin tämä vie vielä aikaa ennen kuin kunnolla onnistuu mutta jo nyt on saatu lupaavia tutkimustuloksia.

      Ydinjätteitä pystytään jo nykyään hävittämään tehokkaasti monerneilla ”Fast Breeder” reaktoreilla. Nämä reaktorit ovat myös paljon turvallisempia kuin vanhemman tyyppiset.

      http://www.co2-raportti.fi/index.php?page=blogi&news_id=2206

     • No tuohon en usko että Iranissa on alue jossa on sata kertaa voimakkaampi säteily kuin Fukushimassa. Näiden ihmisten täytyisi elää ydinreaktorin sisällä jo! Fukushiman reaktorien lähellä on työskentely rajoitettu muutamaan minuuttiin voimakkaan säteilyn vuoksi, kukaan ei voisi siellä elää. Säteily kyllä tappaa ihan oikeasti.

      Hampaiden strontium-pitoisuuksiin voi olla toinenkin syy Yhdyvalloissa: fluorin lisääminen juomaveteen. Fluorihan tuli louhimisen ja uraanituotannon sivutuloksena, ja se aloitettiin Yhdysvalloissa 1950-luvulla, mutta oli laajassa käytössä vasta 1960-luvulla, Wikipedian mukaan. Kertooko tutkimuksesi tutkittiinko hampaita myös Yhdysvaltain ulkopuolella, nimittäin niin valtavat päästöt eivät jäisi Yhdysvaltain sisälle, vaan ulottuisivat kautta maailman. Hyvinkin mahdollista että tuollainen tutkimus sisältäisi myös jotain kansainvälisen tutkimuksen vertailua. Katso aiheesta linkki alla.

      http://www.naturalnews.com/046227_fluoride_heavy_metals_contamination_lab_test_results.html

      Syöpähän on lisääntynyt valtavasti viimeisten vuosikymmenten aikana, huolimatta siitä että ydinasekokeet päättyivät vuosikymmeniä sitten. En tietenkään ole pätevä vastaamaan siihen oliko nuo Blue Ribbonin tulokset riippuvaisia ydinasekokeista. Mutta nyt olisi erittäin mielenkiintoista sitten tietää, laskivatko syövät ydinasetestien vähenemisen ja loppumisen myötä.

      Jep, hiilivoimalat varsinkin ilman filttereitä tuottaa enemmän vahingollisia päästöjä kuin ydinvoimalat, ainakin niin kauan kun ydinvoimalassa ei tapahdu onnettomuutta. Mutta mitä tehdään niille tuhansille tonneille käytettyjä polttoainesauvoja, jotka on vesialtaissa ympäri maailman tällä hetkellä? Minusta ydinvoima ei ole hyvä energiamuoto, ei ainakaan ennen fuusioreaktoria.

     • Niin, tarkennan sen verran edellistä kommenttiani, että strontiumin lisääntyminen hampaissa 60-luvulla ei ole pelkästään mahdollista veden fluoraamisen johdosta, vaan hyvin TODENNÄKÖISTÄ. Se kommenttini linkkikin mainitsee strontiumin yhtenä näistä raskasmetalleista joita veden fluoraaminen juomaveteen lisäsi.

     • Pertti, sinä sotket nyt kaksi asiaa keskenään!

      Luonnossa esiintyvä Strontium(alkuaine) ja Strontium-90 radioaktiivinen isotooppi joka syntyy ydinten fissioissa esim. ydinvoimalat ja ydinkokeet.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Strontium-90

      ”Louise Reissin johtama tutkimus­ryhmä tutki 1950-luvulla ja 1960-luvun alussa satoja­tuhansia maito­hampaita ja totesi niiden sisältävän enenevässä määrin strontium-90:tä. Tutkimuksen loppu­tuloksena todettiin, että vuonna 1963 syntyneillä lapsilla sitä oli maito­hampaissa noin 50 kertaa niin paljon kuin vuonna 1950 eli ennen laaja­mittaisia ydin­kokeita. Tutkimuksen kommentoijat sanoivat, että laskeuma toden­näköisesti aiheuttaisi enemmän sairaustapauksia niillä, jotka ovat saaneet strontium-90:tä luihinsa.[13]

      Tutkimuksen alku­peräisten tulosten perusteella laadittu artikkeli toimitettiin vuonna 1961 Yhdysvaltojen presidentti John F. Kennedylle, ja osittain sen vaikutuksesta hän alle­kirjoitti osittaista ydin­koe­kieltoa koskevan sopimuksen yhdessä Yhdistyneen kuningas­kunnan ja Neuvosto­liiton kanssa. Sopimus teki lopun maan­päällistä ydin­kokeista, jotka olivat levittäneet ilmakehään eniten radio­aktiivista laskeumaa”

     • Yllä mainitussa Natural News artikkelissa puhutaan myös radioaktiivisesta strontiumista, mutta ei tehty sen paremmin selkoa mistä se juomaveden fluoraukseen tulisi. Alex Jones on showssaan useasti puhunut siitä, että fluoriin lisättiin nimenomaan ydinvoimaloissa käytetyn uraanin rikastamiseen käytetyn fluorin jätettä. Siitä löydät vaikka näistäkin linkeistä, että kyse tosiaan on ydinvoimaloissa käytetystä jätteestä:

      http://agreenroad.blogspot.fi/2014/06/the-fluoride-deception-how-nuclear.html

      http://www.democracynow.org/2004/6/17/the_fluoride_deception_how_a_nuclear

 11. Tässäpä uutisia YK:sta, Goldman Sachsista ja Bilderbergistä…

  YK:n maahanmuuttopomo – EU:n pitäisi murentaa kansallinen yhtenäisyys

  bilderberger-demo.jpgVapaa käännös artikkelista: EU should ’undermine national homogeneity’ says UN migration chief. [BBC] (2012)

  EU:n pitäisi ”tehdä parhaansa murentaakseen yhtenäisyyden” sen jäsenvaltioissa, YK:n siirtolaisuuden erikoisedustaja sanoo.

  Peter Sutherland kertoi kolleegoilleen, että monen EU-valtion tulevaisuuden hyvinvointi riippuu siitä, että niistä tulee monikulttuurisia.

  Hän myös väitti, että Iso-Britannian hallituksen siirtolaispolitiikka ei perustu ylikansalliseen lakiin.

  Häntä haastatteli Iso-Britannian ylähuoneen kotimaanasioiden alikomitea, jos tutkii globaalia siirtolaisuutta.

  Herra Sutherland, joka on Goldman Sachsin hallituksen puheenjohtaja ja entinen British Petroleumin (BP) puheenjohtaja – johtaa GFMD:tä (Global Forum on Migration and Development), joka tuo yhteen edustajia 160 maasta keskustelemaan politiikasta.

  Hän kertoi ylähuoneelle, että siirtolaisuus on ”kriittinen dynamiikka talouskasvulle” joissakin EU-valtiossa ”vaikka se olisi miten vaikeaa selittää näiden valtioiden väestöille”.

  …jatkuu,,, => http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/10/yk-n-maahanmuuttopomo-eu-n-pitaisi-murentaa-kansallinen-yhtenaisyys

 12. Miksi puhutte vielä itsenäisestä Suomesta? Itsenäistä Suomea ei ole, Suomi on EUn osavaltio tai paremminkin maakunta. Eikö tämä fakta ja tosiasia ala jo upota paksuun kalloonne. Mikä kerpele teitä vaivaa idiotismiko? Itsenäisen Suomen viimeinen päätös oli liittyä EU:un 01.01.1995, tämän päivämäärän jälkeen itsenäistä Suomea ei ole ollut. Tämän päivämäärän jälkeen Suomella ei ole ollut omia rajoja, ei omaa talouspolitiikkaa, ulkopolitiikkaa eikä edes itsenäistä sisäpolitiikkaa. Oma raha jo meni ja kohta menee lippukin ja Maamme-laulu, tilalle saatte/saamme joko EU rätin tahi islamistisen kaanikunnan mustan lipun. Tämän tulee lähitulevaisuus näyttämään, jota käyn innolla seuraamaan.

  Voi hyvinkin olla, että globalistieliitti on päättänyt toimittaa EU:n alueelle näitä isiksen kaanikunnan sotureita korvaamaan EU:lta puuttuvaa armeijaa, täällä niitä on jo divisioonan verran, kaikki asekuntoisia miehiä. Sitten ajetaa EU-liittovaltio läpi vaikka sotimalla.

  Mielenkiintoinen video RT:tä, missä kaunis Sophy haastattelee Israelin armeijalle töitä tehnyttä psykologia ja terrorismin asiantuntijaa, katsokaa kuulette mielenkiintoisia asioita:

  https://www.youtube.com/watch?v=-i7jr9g-UQQ

  PS Hämis tuubista pomittua, Saksan tulevaisuus, suomenkielinen teksti löytyy alhaalta oikealta, laatikko subtitles

  https://www.youtube.com/watch?v=innR-dMqzck

 13. Blogisti jätti huomiotta yhden asian tässä mamukriitikoiden ja suvakkien välisessä kädenväännössä ja sama asia unohtui Klaus Rahikaiselta omassa blogissaan, joka myös käsitteli maahanmuuttoa. Se on tämä paljon puhuttu vihapuhe, mistä valtamedia on niin huolissaan ja jonka mukaan erityisesti mamukriitikot kuulemmas harrastavat vihapuhetta, suvakit ei ollenkaan. Klaus Rahikainen nostaa kyllä aivan aiheellisesti esille suvakkien vihan mamukriitikoita kohtaan. Molemmat osapuolet siis vihaavat. Mistä tämä viha on syntynyt? Miettikääpä sitä.
  Annan teille yhden selityksen, suurelta osin tämä viha ja vihapuhe näin laajassa mittakaavassa on luotu keinotekoisesti manipuloinnilla ja propagandalla. No mitähän se manipulointi ja propaganda voisi olla? Mikä näitä molempia ryhmiä yhdistää?
  Vastaus on pelottavan yksinkertainen, se on russofobia, ryssäviha, jota valtamedia Ylen ja Sanomalan johdolla on viimeiset 5 vuotta ansiokkaasti lietsonut. Näiltä valtamedian vihanlietsojilta ja propagandamaakareilta jäi huomioimatta selainen tosiasia, että vihakiima valloilleen päästettynä on kuin Pandoran lippaan pahat henget tai pullon henki, niitä ei saa enää takaisin ja lopulta tämä vihakiima voi suuntautua ihan mitä ja ketä tahansa vastaan, kukaan ei ole siltä turvassa.

  Nyt valtamedia ja sen erinäköiset ja -kokoiset ”asiantuntijat” ovat mitä ilmeisimmin saaneet vetoapua globalistiselta sylttytehtaalta ja uutta Venäjän, Putinin ja ylipäätään ryssien vastaista sotaretkeä ollaan suunnittelemassa, jotta irakilaiset ja muut isissoturit pääsisivät rauhassa tekemään roiston töitään saamansa ohjeistuksen mukaan.
  Tämän uuden ristiretkeen ryssää vastaan näyttää aloittaneen oikein sotatieteen tohtori Saara Jantunen. likki Ylen uutiseen:

  http://yle.fi/uutiset/venajan_infosodan_tutkija_suomi_pyritaan_eristamaan_maailmasta/8382724

 14. Kaikesta Suomen eliitin korruptoituneisuudesta ja ulkopuolelta tulevasta painostuksesta (mukaan lukien mahdollisesti MK Ultra) huolimatta on pelkästään viisautta puhua Suomesta neutraalisti eli ilman mainintaa sen itsenäisyyden asteesta.
  On liian alistunutta puhua EU:sta liittovaltiona, koska sitä se ei vielä muodollisesti ole, vaikka siihen suuntaan eliitti sitä vie. Eri EU-mailla on vielä yksilöllisyyksiä sisäpolitiikoissaan.
  Jos haluaa korostaa EU:n takana olevia pimeitä voimia tai EU:n epädemokraattisuutta yleisemmin, sen voi tehdä ilman höpötyksiä. Suomi voisi vielä erota EU:sta ilman sotaa toisin kuin liittovaltion osavaltio.

  Ja sitten tärkein pointtini:
  Ne, jotka oikeasti haluavat tehdä jotain oleellista, varokaa mukavuudenhaluanne. Katsokaa kaikkia käyttäytymisiänne Suomen kansan aktiivien enemmistön ja Suomen kansan kohtuurauhallisen enemmistön näkökulmista. Eli miten uskottavasti ne käyttäytymiset vievät edes vähän kohti sitä, että vähintään:
  1) Suomi eroaa EU:sta ja eurosta, maanpetoksen (päätökset siis 1994 ja 2011) tehneet ihmiset joutuvat valtakunnanoikeuteen ja saavat maksimirangaistuksen samoin kuin muutkin asiaan liittyvät suurrikolliset.
  (Ex-pääministeri Paavo Lipponen tunnusti kohtalaisesti eli yllättävän paljon jo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1081358588574933&set=p.1081358588574933&type=3 )
  2) syntyy uutta valtavirralle vaihtoehtoista toimintakulttuuria – mm. mahdollisimman omavaraisissa, itsenäisissä (esim. bitcoin ja muutakin vaihdonvälineiksi?) ja muutenkin tavallista viisaammissa yhteisöissä. Sellaista toimintakulttuuria, joka ei ole kuitenkaan liian radikaalia eli vaarassa jäädä marginaaliin.

  Tässä kohdin Suomen tuhoamisen estämisessä on tärkeää kiinnittää huomiota mm. säteilyyn, joka on mahdollistunut mm. EU:n äärikilpailullisuuden vuoksi.
  Ydinvoimaloiden tilanne olisi pitkä ikävä juttu, mutta jo ihan tavallisempaa kannattaisi nostaa esille. – Suomihan on jopa 5G:n johtavia kehittelymaita, kohta ei kukaan voi asiaa kieltää paitsi viran puolesta – ja jo nyt säteily on haitallista julkisissa paikoissa. Lastentarhoissakin on tietokoneet jatkuvasti verkossa. Kouluissa on jo äärimmäisyyksiäkin: http://www.tammilehto.info/blogi/2015/10/02/langatonta-totalitarismia-raaseporissa/
  Ei voi olla sattumaa, että loogis-matemaattista älykkyyttä mittaava perinteinen älykkyystesti osoitti varusmiesten älykkyyden nousevan Tanskassa (Tiede 12/14 taisi olla lähde) ja Suomessa Toisen maailmansodan jälkeen (vai oliko vuodesta 1950) vuoteen 1998, jolloin kännykät yleistyivät. Siitä lähtien joka vuosi on ollut tyhmempi vuosiluokka… Eikä kyse ole vain älykkyydestä, vaan yleensä kognitiivisista kyvyistä. Satojen ihan hyvien tutkimusten mukaan. (Eräät ulkomaat ottavat tämän asian vakavasti ja on säätänyt rajoituksia mm. tukiasemille.)
  Virallinen selitys uskottelee kansalle, että älylaitteet ovat päästäneet ihmiset helpolla!
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423471914019.html
  http://www.voice.fi/pop/ilmiot/is-suomalaisten-alykkyys-on-laskussa-syyna-alylaitteet-75443
  Kuitenkin ennen kännykkäaikaa ihmiset katsoivat yleensä numerot puhelinluettelosta, eivät muististaan. Ja tietokonepelien pelaaminen sinänsä lisää älykkyyttä.
  (Vrt. myös se, miten viranomaisilla ei ole mitään käsitystä siitä, miksi syövät ja autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet rajusti viime vuosikymmeninä jatkuvasti vain kasvaen, Suomessa etenkin 70-luvulta alkaen, jolloin ensimmäiset ydinreaktorit rakennettiin.)

  LÄHTEITÄ
  http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/04/28/eu-puuhaa-jo-liittovaltiota-suomi-seuraa-tuppisuuna/20136112/12
  http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/search?q=ultra (promo-muodossa osoite, koska FB-automaattisensuuri kohdistuu alkperäiseen muotoon)
  http://vastavalkea.fi/2015/09/25/sipilan-kriisipuheen-suurimmat-virheet/
  http://anttihalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199207-ek-ajaa-maahanmuuton-kautta-tyottomyysreservia

  Suomi ei ole vain välillisesti Lähi-Idän kurjuuden, EU:n ihmistulvan ja epävakauden synnyttäjä esim. ISIS-luojaa USA:a myötäilemällä (joka keksi jopa ikiliikkuja-sodan: http://www.taloussanomat.fi/energia/2015/10/14/uskomaton-temppu-isisilta-myy-oljya-vihollisille-tienaa-13-miljoonaa-paivassa/201513411/12?ref=ts_float_news_list), vaan ihan suoraan luomassa pakolaisuutta mm. tällaisen mittavan ”kehitysavun” kautta: http://www.finnwatch.org/fi/blogi/333-selitysten-pato-murtuu
  Terrorismia eniten (mm. Syyriassa) tukeneiden valtioiden auttaminen sota-asioissa ei ole Suomen Puolustusministeriölle ongelma (kunhan ovat USA:n kavereita).
  Esim. ”Suomen puolustusministeriö allekirjoitti 11.6.2015 Saudi-Arabian puolustusministeriön kanssa yhteisymmärryspöytäkirjan, jonka avulla ”mahdollistetaan suomalaisen puolustusteollisuuden toimiminen alueen markkinoilla” – http://vastavalkea.fi/2015/08/26/saudi-arabian-vaietut-ihmisoikeusrikokset/
  Toisin sanoen Suomen puolustusvoimia voimme kohta kutsua Suomen tuhovoimiksi?

  Parhaalta, hyvätasoiselta kritiikiltä vietiin rahoitus:
  http://mesenaatti.me/finnwatch/
  http://www.finnwatch.org/fi/tue-tyoetaemme
  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/12094904_943603979031232_5639057572157306021_o.jpg
  http://www.finnwatch.org/fi/blogi/341-hei,-me-puhutaan-pehmeitae!

  Kansan paimentamiseen kehitetään Stasi-tyyppistä systeemiä?
  Tämähän on ihan sisäpoliittista:
  * http://yle.fi/uutiset/suomi_vastaa_informaatiosotaan__kouluttaa_sata_virkamiesta_tunnistustoimiin/8385264
  Eli trolleja on tulossa, jotka aiheuttavat riitoja, hämmennystä ja muuta hitautta ja passiivisuutta hallituksen vastustajien rintamiin!
  * Käsitteiden hämärtäminen: http://mvlehti.net/2015/09/23/maahanmuuttovastaisuus-nyt-jarjestaytynytta-rikollisuutta/
  Totalitaarisuuteen sopii täydellisesti se, että järjestäytyneen rikollisuuden käsitettä laajennetaan koskemaan jopa ajatusrikoksia 1.10. alkaen niin että vain yksi mielipide saa olla tai muuten olet rasisti ja teet viharikoksen julkaisemalla mielipiteesi, jos teet sen vähintään kolmen ihmisen kanssa. Ilmeisesti näin.

  ISIS JA USA
  http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195702-usan-puolustusministerion-raportti-yhdysvallat-rahoittavat-isis-terroristeja
  http://www.globalresearch.ca/the-relationship-between-washington-and-isis-the-evidence/5435405
  http://www.globalresearch.ca/obamas-fake-war-against-the-islamic-state-isis-the-islamic-state-is-protected-by-the-us-and-its-allies/5432163
  http://www.globalresearch.ca/america-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group/5402881
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=13736

  USA on tähdännyt jo vuodesta 2006 Syyrian epävakauttamiseen, jotta sen hallinto saataisiin kaadettua: https://wikileaks.org/plusd/cables/06DAMASCUS5399_a.html
  http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204667-syyrian-sodan-paasyyllinen-on-vastuussa-pakolaiskriisista
  http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204591-venaja-pakotettiin-sotaan-syyriassa
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014121318924721_ul.shtml

  Irak on ISIKSEN tärkein kasvualusta USA:n toiminnan vuoksi – sieltä Suomeen siis suurin osa turvapaikanhakijoista 2015. Ja vielä: http://mvlehti.net/2015/10/13/10-000-matua-piileskelemassa-suomessa/
  Niinpä kysyn, mitä mieltä olette, näinkö: http://markusjansson.blogspot.fi/2015/09/isis-iskee-suomessa-miten-se-tapahtuu.html

  TAUSTAA
  http://mvlehti.net/2014/09/22/usa-loi-ja-rahoitti-pitkalti-itse-nykyisen-terrorismin-huumekaupalla/

  TULEVAISUUS
  Varautukaa taistelemaan tämän vuosisadan loppuun asti kunnollisten kansallisvaltioiden ja kunnollisten kansalaisoikeuksien puolesta.

 15. Pertti.

  tuo Natural newsin jutussa mainittu Strontium oli nimenomaan alkuaine Strontiumia ei strontium-90:ntä!

  Aina puhuttaessa tästä radioaktiivisesta isotoopista käytetään nimeä Strontium-90.

  Jos Jenkit hankkivat Kiinasta natriumfluoridit ja fluoripiihapponsa(yleisimmät veden fluoraukseen käytetyt aineet) niin en ihmettele yhtään vaikka sisältäisivät mitä tahansa sontaa!!

  Kuitenkin tuo alkuperäinen lasten hampeiden tutkimus koski ainoastaan ydinlaskeuman aiheuttamaa Strontium-90 pitoisuutta lasten hampaissa katso tuo Wikilinkki kokonaan:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Strontium-90

  Juuri tämän kyseisen tutkimuksen osittaisena seurauksena maanpäälliset ydinkokeet lopetettiin yhteisestä sopimuksesta Jenkkien, Brittien ja Neukkujen kesken!

  • Ei ollut, koska Strontiumia esiintyy vain hyvin vähän radioaktiivisena luonnossa. Juomaveden fluorauksessa käytetty Strontium on juuri sitä Strontium-90:tä, joka tulee ydinvoimaloiden jätteestä, ja on tullut jo Manhattan Projectista alkaen, joka on veden fluorauksen alku Yhdysvalloissa.

   • Ja se tutkimus vetää virheelliset päätelmät, koska Strontium hampaissa oli todennäköisesti juomaveden fluorauksesta kotoisin.

   • Alkuaine Strontiumia löytyy luonnosta lähes kaikesta, vedestä, ilmasta, pölystä ja ruuastakin!
    Juomaveden fluoraamiseen ei käytetä Strontiumia, eikä varsinkaan sen radioaktiivista isotooppia Sr-90:ntä.

    Jos tuo alkuperäinen Jenkkien veden fluoraus fluori oli alun perin ydinteollisuuden käyttämää niin tietenkin se on voinut saastua Strontium-90:stä.

    Täytyy kuitenkin muistaa että Sr-90 on havaittu ympäri maailmaa ilmakehässä tehtyjen ydinkokeiden seurauksena!
    Lisäksi nuo ydinpommien laskeumat ovat sisältäneet Strontiumin lisäksi yli 100 radioaktiivista kemikaalia jotka ovat nekin levinneet tuulten mukana ympäri maailmaa.

    • Vähän hankalaa kun maallikot keskustelee, mutta vastaanpa sen mukaan kuin kykenen.

     Ihan varmasti ydinasetestit kerryttävät ihmisiin radioaktiivisten alkuaineiden isotooppeja! Ydinvoimaloita on kuitenkin joka maassa missä ydinaseita testataan, ja ydinvoimalat paitsi tuottavat jätettä, säteilevät ympäristöön ja pohjaveteen. Olennaista olisi, että täytyisi näyttää kertymän olevan peräisin juuri testialuilta eikä ydinvoimaloista tai juomavedestä. Saastuminen ”ympäri maailmaa” ei kerro siitä onko lähde pommit vai voimalat, ellei siinä osoiteta saasteen leviämisen kulkua.

     Radioaktiivisia kemikaaleja? Niin siis tietty kaikki materiaali mitä pommissa (tai ydinvoimalassa) käytetään ja on fission tai fuusion kanssa tekemisissä, on sen seurauksena jonkun verran radioaktiivista. Vaikkapa työntekijän vaatteet. Mutta mitä tulee pommista mitä ei tule ydinvoimalasta? Onko joku tutkinut ihmisistä esimerkiksi radioaktiivista TNT:tä? Luulisin, että kun radioaktiivisen aineen kertymistä ihmisessä tutkitaan, tutkitaan kuitenkin jotain radioaktiivisen aineen isotooppia, jodia, cesiumia, strontiumia (kuten mainitsemasi tutkimus), uraania, eikä jotain pommissa käytettyä kemiallista räjähdettä.

     Mutta fluoria tosiaan ydinvoimaloista hävitettiin nimenomaan siten että se käytettiin juomaveden fluoraukseen. Aikas groteski juttu, ja senhän takia se haluttiinkin pitää pois ihmisten tiedosta. Tietysti, jos näytät että siinä tutkimuksessa asia tiedettiin ja on suljettu pois, niin asia on toinen. Mutta siitähän olisi noussut kalabaliikki, jos näin tärkeä tutkimus kertoisi että ihmisten juomaveteen sekoitetaan ydinjätteitä, joka kerääntyy heidän elimistöönsä. Joten epäilen.

     • Muuten se hampaista tehty strontium-90 tutkimus jonka alussa mainitsit, Baby Tooth Survey, keräsi hampaita ainoastaan St. Lousin alueelta. Se on aika ikävä juttu, koska siitä ei selviä mistä se strontium-90 tuli, ydinvoimaloista, pommitesteistä vai juomavedestä. Kaikkihan niistä tulivat samaan aikaan, jos ihan tarkkoja ollaan, niin ydinvoimalat ensin.

      Samalla Wikipedia sivulla mainitaan Etelä-Afrikassa tehty tukimus joka osoitti että hampaiden strontium-90 pitoisuus nousi nimenomaan ydinVOIMALOIDEN lähistöllä.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Baby_Tooth_Survey

      Sitten siitä uutisesta. Uutinen on säteilystä, mutta kun puhutaan kumpi on pahempi, pommitestaukset vai voimalaonnettomuudet, säteily on se vähemmän vakava juttu kun puhutaan suuresta yleisöstä suurella alueella. Vakavampi juttu on laskeuma.

      Ikävä kyllä uutinen ei kerro varsinaista annosnopeutta tai kokonaisannosta. Mutta taustasäteily on noin 0,3 mikrosievertin säteilyannos tunnissa. Jos pommikoe tuhatkertaisti normaalin säteilyn määrän, se tekee 300 μSv (mikrosievertiä) eli 0,3 mSv (millisievertiä) tunnissa. STUK:in mukaan annoksen 100 mikrosievertiä tunnissa kohdalla olisi jo suojauduttava sisätiloihin. Säteilysairaus STUK:in mukaan aiheutuu 1000 millisievertin annoksesta vuorokaudessa, eli noin 42 millisievertin (42 000 mikrosievertiä) annoksesta tunnissa. Siiheen verrattuna siis 0,3 millisievertiä tunnissa ei siis vielä ole akuutisti vaarallinen annosnopeus, mutta suojauduttava olisi.

      STUK:in asiakirjan mukaan Tshernobylistä Suomessa mitattiin korkeimmillaan 5 mikrosievertin annosnopeus. Eli huomattavasti vähemmän kuin 300 mikrosievertiä tunnissa ivalolaiselle tuosta pommikokeesta.

      Säteilyssä oli tuon uutisen mukaan piikki kahden päivän aikana, eli 48 tuntia. Se tekee annosmääräksi yhteensä siis 14,4 millisievertiä. STUK:in mukaan suomalaisen keskimääräinen säteilyannos vuodessa on 3,2 millisievertiä, ja säteilytöntekijöille suurin sallittu annos vuodessa on 20 millisievertiä. Eli ivalolainen sai lähes säteilytyöntekijän vuoden annoksen kahdessa päivässä. Keuhkokuvausröngtenissä saa noin 0,1 millisievertin ja tietokonetomografiassa reilun 10 millisievertin annoksen. Joten 14,4 millisievertiä on aika paljon.

      http://www.stuk.fi/aiheet/sateilyvaara/esimerkkeja-sateilyannoksista

      SÄTEILY on kuitenkin ihan eri asia kuin LASKEUMA! Ydinräjähdyksestä (pommi tai voimala) johtuva laajemmalle ulottuva säteily on sähkömagneettista energiaa (lähinnä röngtensäteilyä ja gammasäteilyä) sekä neutronisäteilyä, kun taas laskeuma on tuulen (ja veden) mukanaan kuljettamaa materiaalia, atomien radioaktiivisia isotooppeja.

      Ydinräjähdyksessä syntyvä radioaktiivinen hiukkassäteily etenee ilmakehässä yleensä vain muutamia senttejä (alfasäteily), metrejä (betasäteily) tai satoja metrejä (neutronisäteily), joten Novaja Zemljalla pommien testauksessa tapahtuva hiukkassäteily ei saavuta Suomea. Mutta laskeuman mukana, tuulen kantamat atomit jotka joutuvat ympäristöstä ruokaan, sitten myrkyttävät elimistöä. Esimerkiksi cesiumin, jodin ja strontiumin radioaktiiviset isotyypit kertyvät elimistöön ja vaikutus pahenee mitä kauemmin syö/juo saastunutta ravintoa.

      Säteily on lyhytaikainen ongelma, mutta laskeuma aiheuttaa vuosien ongelman ympäristölle, ja kehoon kertyessään elimistölle. Ydinpommista ongelmana on ensisijaisesti säteily, mutta viikkoja, kuukausia tai vuosia ilmakehään savuavasta ja pohjavesiin vuotavasta ydinvoimala-onnettomuudesta seuraa paljon pahempi radioaktiivisten isotooppien leviäminen kuin pommista. Ei pelkästään johtuen siitä että radioaktiivista materiaalia on ydinvoimalassa paljon enemmän kuin pommissa, vaan siitä että se pääsee myös leviämään pahemmin.

     • Ydinkokeet aloitettiin heti toisen maailmansodan jälkeen.
      Jenkit saivat ensimmäisen siviilireaktorinsa vasta 1958.

      Kun ilmakehän ydinkokeet kieltävä sopimus allekirjoitettiin 1963 suurvaltojen kesken, oli sähköverkkoon kytkettyjen ydinvoimalaitosten määrä vuoteen 1964 mennessä ainoastaan 14!

      Joten ei ole vaikea päätellä mistä se strontium tuli lasten hampaisiin!

      Laskeuma ja säteily ovat tietysti eri asia mutta juuri ne SÄTEILEVÄT partikkelit tekevät laskeumasta sen vaarallisen!

      1Mt. ydinlataus säteilee kuolettavasti gamma ja neutronisäteilyä n. 3km. päähän räjähdyksestä.

      Neutronipommi taas säteilee vielä voimakkaammin.
      Jo yhden kilotonnin kokoinen pieni neutronipommi säteilee kuollettavasti yli 1km. päähän!

      Ydinvoimalaitos ei ole mikään ydinpommi eikä voi koskaan räjähtää ydinpommin tavoin.

      Tämä johtuu pelkästään kahdesta perussyystä:

      1. Voimalaitoksissa on hallittu fissio kun taas pommeissa eksponentiaalisesti kiihtyvä hallitsematon fissio jossa lämpötila sen keskuksessa nousisi kymmeniin miljooniin asteisiin, ei yksinkertaisesti ole ydinvoimalassa mahdollinen!

      2. jotta voitaisiin toteuttaa hallitsematon fissio(ydinräjäys) täytyisi uraanin väkevöinti(isotooppirikastus) olla vähintään n.20% ja tässäkin tapauksessa uraania pitäisi olla n. 400kg. Siis aivan liian painava pommiin!
      Todellisuudessa aseissa käytetään yli 90% rikastusastetta.

      Ydinvoimalaitosten uraani on n. 2.5-5% rikastusasteeltaan eikä tästä johtuen ydinräjäys ole edes mahdollinen!

      Näistä samoista syistä johtuen ydinvoima onnettomuudet eivät ole lähellekään niin vaarallisia kuin ydinpommien räjähdykset!

      Säteilyn voimakkuus ja määrät ovat niin paljon alhaisemmat ydinvoimalaitoksissa tapahtuneissa onnettomuuksissa(vuodot ym.)

      Esim. suurin Suomessa mitattu säteily arvo ”Koiruohon” takia oli vain 5 µSv/h, saman saat jo lentämällä 12km. korkeudessa ulkomaille!

      Todellisuudessa Tsernobylin laskeuma Euroopassa oli kuin ”pieru saharassa”!
      Tällä sivustolla on hyvää ja vertailukelpoista tietoa säteily annoksista:

      http://www.world-nuclear.org/info/Safety-and-Security/Radiation-and-Health/Nuclear-Radiation-and-Health-Effects/

      Hyvää Yötä.

      https://www.youtube.com/watch?v=Z-OytmtYoOI

 16. Olisiko mahdollista jakaa Suomi kahtia ja perustaa suomalaisten pohjoinen Suomi ja sitten Etelä-Suomen valtio jossa voisi olla kaikki monikulttuurisuutta haluavat sekä maahanmuuttajat.

  Toinen vaihtoehto olisi vapaaehtoisesti antaa Venäjän miehittää Suomi, perustaa Suomen Suuriruhtinaskunta ja siirtää monikulttuurisuutta haluavat ja maahanmuuttajat rajan ulkopuolelle.

  Huono tilanne.

 17. Me emme voi mitenkään tietää mitä mahtivaltioilla on kehitettyinä, sotaa varten. Räjähteiden jälkiseurausten tutkiminen antaa vain vihjeet missä mennään. Eiväthän ne ilmoita uutisissaan paljastavia asioita. Yllätys on paras ja nopein keino päästä ”niskan päälle”. Yksi asia on kuitenkin ”fakta”. Molemmista ilmasuunnista sataa
  tarpeeksi tuhoa pyyhkäistä kaikki elävät solut huut-helvettiin maan pinnalta, alta sekä ilmasta. Jälkisaasteet tekevät elämän maapallolla mahdottomaksi, siis voittajaa ei ole, ei edes Dick Cheneyn maanalaisessa bunkkerissa, LOL.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here