PARIISIN POMMI-ISKUJEN jälkeen on kiivaasti keskusteltu aina valtakunnan ylintä johtoa myöten EU:n turvatakuista, joihin Suomikin on sitoutunut. Epätietoisuutta tuntuu olevan siitä, miten pitkälle avunannossa voidaan mennä. Tämän hetken tilanne on, että Suomi ei voi näiden takuiden varjolla lähettää omia sotilaitaan taistelemaan vieraisiin maihin.

Tätä pidetään jotenkin kaksinaamaisena, koska Suomi ei tällaisen sopimuksen voimassa ollessa voisi odottaa apua, kun itse sitä tarvitsee.

Aiheeseen tympääntyneenä lähetin puolustusministeri Jussi Niinistölle eilen (18.11.) viestin:

Moro! Jussi Niinistö!

Pane itse vati päähäsi ja lähde tapettavaksi, kun niin mieli tekee. Minun lapsiani ei ole tehty tykinruuaksi.

Rauhaa!

Terveisin Kaija Olin-Arvola
Raasepori

Eilen illalla ministeri vastasi:

Kiitos palautteesta. Perustuslain mukaan jokainen on maanpuolustusvelvollinen.

Ystävällisesti tervehtien

Jussi Niinistö
Puolustusministeri

Näin ministeri siis näppärästi väisti varsinaisen kysymyksen suomipojan osallistumisesta maailman sotiin. Puolustusvelvollisuus on. Siitä ei ole epäilystäkään.  Minunkin isäni antoi kaikkensa.

Koska varsinainen vastaus jäi saamatta, jatkoin kysymystä seuraavaan tapaan:

Ole hyvä. Jos Suomi pysyy puolueettomana ja sotilaallisesti liittoutumattomana., se voi elää rauhassa niin kuin jo vuosikymmenet. Ihan turha lähteä kaivamaan verta nenästä globaalien imperialistien verikekkereihin, joiden ainoa tarkoitus on ryöstää maailman rikkaudet sen pienen vähemmistön hyväksi, joka nyt jo omistaa lähes kaiken. (10% maailman väestä omistaa 90%)

Parasta maanpuolustusta on kansalaisten hyvinvoinnista huolehtiminen. On sikamaista tuhlata resursseja tuhoon ja tappamiseen. Kai sinä tämän verran ymmärrät. Maailmassa on riittävästi sotia, joihin voit osallistua, jos verta janoat.

Maailma tarvitsee rauhaa.

Terveisin Kaija Olin-Arvola
P.S. Unohtui omat tittelini: ÄITI ja MUMMU

Ministerin vastaus oli lyhyt ja ytimekäs:

Nimenomaan rauhan takia tätä työtä teen. Sotaa en halua.

JN

Lähetin sitten vielä puolustusministerille viestin, jossa viittaan myös aseiden vientiin ja Niinistön tarkoitukseen uusia Suomen aseistusta miljardeilla euroilla:

Ei aseilla rauhaa rakenneta. Asekaupalla tuetaan vain bisnestä, jossa liikkuu yhtä paljon rahaa kuin huume- ja ihmiskaupassa ja epäilemättä ne ovat ainakin osittain yksiä ja samoja rahoja. Korruptio kukoistaa, niin kuin on nähty. Aseisiin pannuilla rahoilla olisi paljon parempaakin käyttöä.

Tietysti olen erittäin iloinen, jos olet rauhan asialla. Anna sen näkyä myös teoissasi.

Ystävällisesti

Kaija Olin-Arvola


Tietenkään minulle ei tullut yllätyksenä, että tänään (19.11.) Uudessa Suomessa kerrotaan seuraavaa:

”Puolustusministeri Jussi Niinistön (ps.) mukaan sotilaallisen avun antamista ja pyytämistä koskevaa lakiesitystä on Suomessa kiirehditty ja se on tarkoitus saada eduskuntaan vuoden 2016 alussa.”

9 KOMMENTTIA

 1. Olipa mieluista luettavaa. Miksikö?
  Koska kirjoitus paljasti niin selkeästi sen äärettömän tekopyhyyden, joka tämänkin kaverin toimia ohjaa.

  Ja hienoa, että joku lähettelee tällaisia viestejä näille tekopyhille hegemonisteille.

  • Turvatakuiden kautta NATOon, vai siitä irti?
   Puolustusministerimme Jussi Niinistö (ps) esiintyi Pariisin terroritekojen jälkeen tyytyväisenä televisiossa. Ranska oli pyytänyt EU-mailta turvatakuiden käyttöön ottamista Ranskan suojelemiseksi. Mahdollisuus turvallisuusyhteistyöhön sisältyy EU:n perustuslakiin, Lissabonin sopimukseen. Jussi Niinistö iloitsi, että tämä on virstanpylväs, sillä aiemmin turvalauseketta ei ole sovellettu käytäntöön. ”Ja tästä se jatkuu”, siis EU:n militarisointi tavoitteena yhteinen puolustus, tarkoitti perussuomalainen. Ohjelmassa tuli […linkki kertoo lisää…]

   http://ipu.fi

 2. Mitä turvaa EU voi antaa…? Sehän on tilannut juuri tätä.
  Ja Putin ei puutu meidän ongelmiimme. Itse ne on hoidettva ja siinä Venäjä näyttää meille hyvää esimerkkiä.

 3. Mikäli ministeri Niinistö oikeasti kantaisi maamme ulkoisesta turvallisuudesta huolta Suomen valtio ottaisi tarvittavat askeleet Ottawan sopimuksesta irtautumiseksi. Hyökkäyssotaan soveltumattomina ja edullisina asejärjestelminä jv-miinat ehkäisevät tehokkaasti panssarimiinotteiden purkamista. Käytännössä tätä entistä puolustuksemme perusasetelmaa ei ole hurskaista puheista huolimatta kyetty korvaamaan, eikä ”korvaavia järjestelmiä” ole edes olemassa. Ottawan sopimuksen vahinkoa Suomen puolustukselle ei ammattipiireissä edes yritetä kiistää. Poliittinen teatteri puolustuspolitiikassa jatkuu, koska globaalit voimat tarvitsevat nöyriä maksajia seikkailuilleen. Ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa…

 4. Hyvät kirjeet lähetit! Mutta ministerit ja presidentit on ennenkin lähetellyt oman maan kansalaisiaan sotiin. Kuinka moni mahtaa olla sen vuoksi vatsahaavaa saanut? Ei olisi tuossa tehtävässä, ellei olisi jo globalisteille sieluaan myynyt.

  Parempi ministeri olisi myöntänyt sinun olevan oikeassa, että EU on todella ollut Syyriassa sisällissodan osapuoli, ja nämä iskut ovat siitä seurausta.

  Ja se olisi entinen ministeri joka myöntäisi että me sen sodan siellä aloitimme, tai nämä iskut on tehty meidän pyynnöstämme jotta voimme liittovaltioistaa Eurooppaa, pistää suut tukkoon teiltä hankalilta ihmisiltä ja mennä voimakkaammin mukaan ”terrorismin vastaiseen sotaan” tappaamaan itse värväämiämme ihmisiä.

  • Länsimaiden perikato meneillään. Ennen lopullista tuhoa imperiumit aina sortuvat mielenvikaisiin toimiin purkaakseen edessä olevan luhistumisen tuskaansa päättömästi kuin mielipuoli.
   Käsittämätöntä on, että olemme sitoneet itsemme mielipuolien puuhiin.
   USA:n loppu häämöttää ja lähellä. Pystyykö Eurooppa vielä irtaantumaan sen saasteesta ja pelastamaan itsensä?

   Is the West Dead Yet?
   The West is paradoxically dominant on the global stage and eroding from within.

   In the West the law — whose sanctity built Western civilization — has become a joke.

   Read more at: http://www.nationalreview.com/article/423653/west-dead-yet

   • Tämäkin kertoo lopun alusta:
    The US Officials are Pushing Society to Narcotic Intoxication
    The Head of the US Office of Drug Enforcement (DEA), Chuck Rosenberg, also called heroin a “Threat to the national security” on Fox News. In the period of 2007-2013 the number of heroin abusing Americans, according to the Centers for Disease Control and Prevention, has increased by almost 150%, and the number of victims of heroin abuse has doubled over the last two years of this period of time. As Rosenberg said: “There are huge reserves of heroin. It’s cheap, in fact, much cheaper than prescription pills. This is a multi-billion dollar industry. What are the bad guys doing with the money that Americans pay for the drugs? What do they finance abroad? – I’m sure the money goes to terrorist organizations.”

    On narcotic movement of American society into oblivion wrote the recently independent American analytical portal, The end of the American Dream, indicating that 60% of adults in the US consume prescription drugs. And, as evidenced by the results of the Gallup poll, 18.9% of respondents said that they use psychotropic substances almost every day.

    It is very important to note that in the recent years almost every mass murderer in the US used antidepressants that cause extreme irrational behavior. The media fails to mention the connection between these facts, since pharmaceutical companies have acquired a lot of advertising space.
    Yes, the US authorities are trying not to advertise such information as the stronger the drug intoxication of the population is, the easier it will be to carry out its unpopular and inhumane policy.
    
First appeared: http://journal-neo.org/2015/12/19/the-us-officials-are-pushing-society-to-narcotic-intoxication/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here