Kynttilämielenosoitus sotaa ja väkivaltaa vastaan

Tapahtuman kuvaus:

Ei Suomen sotilaita EU:n ja Naton sotiin – Inga finska soldater till EUs och Natos krig. Eikä tönitä toisiamme täällä kotimaassakaan.

Tule ja sytytä rauhankynttilä kanssamme.

Järjestäjä: rauhanjärjestöt & rauhanaktiivit


Aika: sunnuntai 6.12. kello 16–17
Paikka: Senaatintori
Tapahtuman www-sivuhttp://www.rauhanpuolustajat.org/tapahtumat/

8 KOMMENTTIA

 1. Muistakaa polvistua tunniksi 17-18 kansakunnan rauhan puolesta. Kynttilä kahden käden välissä.

 2. Sota laajenemassa kun Lännen liittouma iskee nyt Saksalla vahvistettuna ISIstä vastaan jota se on itse aseistanut ja tukenut, joidenkin mielestä jopa itse tämän koko teroorismikoneiston omista tarpeista käsin luonut.

  Miten Venäjä jatkossa pelaa korttinsa? Kääntyykö kaikki lopulta sodaksi sitä vastaan vaikka sen linja koko sodassa on oikeudenmukaisin?

  Mitään hyvää tuskin seuraa ja terrori-iskut maailmalla lisääntyvät. Sota on jo moninkertaistanut terrorismin ja uusi sota toiminee samoin. Maailma on muuttunut todelliseksi infernoksi.

  Mutta se lienee tarkoituskin kun orwellin poliisivaltiota kohti mennään. Kansa suostuu pelon edessä vapauksien rajoittamiseen ja vapauden riistoon. Vai suostuuko?

 3. Yhdeksänkymmen luvulla Kalevi Sorsa yritti lisätä kansalliseen juhladradittioomme kansanvallan päivän, mikä oikeasti olisi nytkin aivan relevantti ajatus, eniksikin juhlalle olisi säiden puolesta otollisempi ajankohta..Lisäksi Sorsa rehellisenä ihmisenä tunnisti erilaisista kansaivälistymiseen liittyvistä syistä eksaktin kansallisen itsenäisyyden olevan realimaailmassa supistuva ilmiö. Tilanne on nyt muuttumassa hieman absurdiksi, kun joidenkin itsenäisyydestä kysellyn eliitin jokin asiantuntia sanoi itsenäisyyden merkityksen olevan häneen mukaansa itsenäisyyttä lähinnä venäjästä, eli erittäin ohut näkemys itsenäisyyden määritelmästä.

  • Itsenäisyys on sitä että olet holhouksessa ja asioistasi päättää muu taho.

   Kansallisomaisuuden ryöstö: viimeinen naula itsenäisyyden arkkuun
   —Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n johtajat ovatkin viime vuosina puhuneet toistuvasti velkaantuneiden valtioiden luonnonresurssien ”realisoinnista”. Valtion omistajaohjauksen omiin käsiinsä kaapanneen pääministeri Juha Sipilän mukaan valtion tase on ”pantava töihin”. Naseva kiertoilmaus tarkoittaa, että pääministeri tahtoo jatkaa kansallisomaisuuden alennusmyyjäisiä yksityisille sijoittajille.
   Kun pääministerin puheisiin yhdistää eurokabinettien salaiset vapaakauppasopimusneuvottelut, on vaikea povata Suomelle valoisaa tulevaisuutta.
   lisää magn….. mediasta

 4. Teuvo on niitä harvoja kansanedustajia joita arvostan!

  Hän uskaltaa sanoa ääneen sen mitä suuri osa Suomalaisista ajattelee sisällään.

  Me emme ole enää itsenäisiä, väitti kuka tahansa muuta!!

  • Elämämme on muuttunut teatteriksi: paitsi että uskomme olevamme itsenäisiä uskomme myös ettemme ole terroristeja.
   Kuitenkin epäsuorasti olemme tukiessamme Lähi-idän sotaa olemalla mukana US-koaliitiossa mm. kurdeja kouluttaen ja tämä sota luo terroristeja mikä monen tutkijan mukaan on sen tarkoituskin. Puhtaat paperit saamme vain pysymällä erossa sodista joita nyt käydään.

   Paul C Robertsin mukaan:Terrorismi on päässyt valloilleen Lännessä ja siinä kyse on Lännen hallitusten terrorismista omia kansalaisia kohtaan.
   “Terrorism has been unleashed in the Western World, and it is the terrorism of Western governments against Western peoples.” — Paul Craig Roberts

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=125126

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here