Herra osavaltion presidentti,

Kuten huomaatte, puhuttelen Teitä osavaltion presidenttinä, koska — kuten juristina varsin hyvin tiedätte — Suomi ei ole enää suvereeni ja itsenäinen valtio de jure tai de facto. Me olemme Euroopan unionin jäsenvaltio, eli valtiounionin osavaltio.

Sanoitte 9.12.2015 antamassanne lausunnossa, että Suomi miettii, miten vastata Yhdysvaltain esittämään pyyntöön osallistua voimakkaammin ISIS/ISIL-järjestön vastaiseen taisteluun.

Haluaisinkin nyt kysyä Teiltä, herra presidentti: jos Suomi ryhtyy sotatoimiin ISIS:tä vastaan, alkaako Suomi samalla sotia Turkkia, Saudi-Arabiaa, Qataria, Israelia, Iso-Britanniaa ja Yhdysvaltoja vastaan? Yleisestihän on tiedossa, että ISIS-järjestö on noiden maiden kouluttama, aseistama ja rahoittama. Edellä luetellut maat ovat käytännössä luoneet ISIS:in ja ovat siten olennainen osa itse järjestöä.


MIKÄLI KATSOTTE, että olemme sodassa noita maita vastaan, haluaisin kysyä Teiltä, katsotteko että Euroopan unionin osavaltio voi julistaa sodan Yhdysvalloille, Israelille, Saudi-Arabialle, Qatarille ja Turkille yksipuolisesti, vai onko Euroopan unioni julistanut sodan noille valtioille?

Mikäli emme Isiksen vastaisessa sodassa ole sodassa Yhdysvaltoja, Israelia, Turkkia, Saudi-Arabiaa ja Qataria vastaan, lienee paikallaan kysyä Teiltä: Miksi emme ole? Onko Teille annettu määräys olla puhumatta niistä maista, jotka todellisuudessa ohjaavat koko ISIS:in toimintaa ja sen strategiaa?

Jos olette saanut määräyksen, lienee paikallaan kysyä: onko tällainen määräys tullut Natolta? Tehän juristina tiedätte, että maamme on Naton komennossa ja sen yksipuolisen käskyvallan alainen. Toimittehan yhtenä perustuslain, rikoslain 12. luvun pykälien 1 ja 10, ja lain puolueettomuusmääräysten vastaisen valtiosopimuksen arkkitehdeista ja näin ollen tiedätte asian todellisen laidan varsin hyvin. Naton isäntämaasopimushan on yksipuolinen antautumisasiakirja, jolla Tekin herra presidentti, luovutitte maanne ja valtionne täysin Naton käskyvallan alle.

Jos määräystä ei tullut Natosta, lienee paikallaan kysyä: tuliko se Yhdysvalloilta? Mikäli näin on, asia lienee mutkikkaampi kuin annoitte ymmärtää. Aivan hiljattainhan saimme kuulla kansainvälisistä länsimaisista uutisista, että Yhdysvallat pommittaa Syyriassa Syyrian hallituksen joukkoja.


TURKKI ON JÄLLEEN pommittanut Irakissa kurdijoukkoja. Suomalaiset kouluttavat Irakissa kurdijoukkoja. Olemmeko me nyt Turkin yksipuolisten sotatoimien kohteena ja jos olemme, mitä Te, herra osavaltion presidentti, aiotte tehdä asialle? Julistatteko sodan Turkille, vai pommitammeko mekin kurdeja, koska Turkki on USA:n liittolainen ja NATO-maa?

Ja taistelemmeko Venäjän puolella ISIL:iä vastaan? Jos emme, niin miksi emme, koska sehän on taistellut sitä vastaan? Vai olemmeko sodassa Turkin kanssa Irakissa, mutta sen puolella Syyriassa Venäjää vastaan?

Jos on niin, että vaikenitte ISIS-lausuntonne yhteydessä kyseisen järjestön tukijoista tarkoituksella ja että aikomuksenne osallistua Syyrian sotaan lähtee samoista lähtökohdista kuin Yhdysvalloillakin, olisi syytä sanoa asia suoraan: Te haluatte Suomen osallistuvan Syyrian sotaan ISIS:in rinnalla, sitä tukien ja avustaen. Näinhän asia on, jos ette tarkoittanut julistaa sotaa Yhdysvaltoja, Israelia, Saudi-Arabiaa, Turkkia ja Qataria vastaan.

Vai liitymmekö ISIS:in suurimman tukijan ja uskonveljien Saudi-Arabian johtamaan ISIS:in vastaiseen liittoutumaan ja siten myös samanaikaisesti sen tukijoiden liittoutumaan, samalla kun sodimme sitä vastaan?

Aiotteko itse mennä sotatoimialueelle pommituksia, miinoja ja tulitusta odottelemaan vai lähettelettekö Te vain muita suomalaisia kuolemanvaaraan hyvin mielin?

Ja miksi hemmetissä suomalaisten on ylipäätään mentävä sekaantumaan näihin sekasotkuihin?

Kiitos selventävistä vastauksistanne etukäteen.

Ystävällisin terveisin,
Sande Parkkonen, kansalainen.


Sami Parkkonen on blogisti, joka on kirjoittanut poliittisesti epäkorrektia kommentaaria vuodesta 2013.

PÄIVITYS 21.12. klo 12:25: Kuvateksti oikaistu.

54 KOMMENTTIA

 1. Sanoin jo kauan sitten, että Herra Presidenttimme jää historiaan maamme myyneenä presidenttinä. Lisäksi hän jää historiaan miehenä, joka ei tippaakaan piitannut kansansa tahdosta vaan ryhtyi sopeuttamaan sitä omiin käsityksiinsä oikeasta ja väärästä.
  Kansan palvelijasta ei voida puhua, paremminkin eliitin hovimestarista. Köyhyys ja kurjistuminen on hänen johdollaan saavuttanut ennätysmäiset mittasuhteet.
  Hieno kirjoitus kansalainen Sandelta. Ytimekäs, rohkeaa ja suoraa puhetta.

  • Puolustusministeriö: Suomi vastasi Ranskan avunpyyntöön luovuttamalla lentokuljetustunteja
   Luinko oikein: avunpyyntöön? Kyllä, näin on.
   Suomi on vastannut Ranskan Pariisin terrori-iskujen jälkeen esittämään avunpyyntöön ja luovuttanut yhteisten kuljetuskoneiden lentotunteja Ranskalle huoltokuljetuksia varten.

   Ranskalla suuri hätä vaikka maa on mukana tukemassa US-koaliition kera Isistä. Ja valmiutta löytyy meiltä sanoo Herra Presidentti. Uskomatonta farssia!
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122120865371_uu.shtml

   • Apuja Isisille mutta omat köyhät ja syrjäytyneet voidaan unohtaa. Herra Presidenttimme liittoutuu enemmän maata lypsävien kuin omien kansalaistensa kanssa.
    Ja kehujakin tulee:
    Amerikkalaisprofessori vertaa Suomea ja Nokiaa dinosaurusten sukupuuttoon
    Yhdysvaltalaisen Etelä-Kalifornian yliopiston markkinoinnin apulaisprofessori kehuu Suomea vuolaasti pitkähkössä blogitekstissään Huffington Postissa.
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122220868523_uu.shtml

    Tämä menee jo parodian puolelle. Nyt tarvitaan jo tällaista tukea maan pelastamiseen. Voi, voi. Onkohan tilattu juttu…? Kansaa viedään… koittakaa jaksaa, kyllä se siitä! Ette uppoa vaikka veimmekin teiltä Nokian! … todella surullisen naivia iltisviihdettä.
    Uppoaako kansaan?

   • Todella härskiä tässä on, että vaikka yleisesti tiedetään korkeasti oppineiden ja valveutuneiden ihmisten paljastusten pohjalta, joista valtamedia vaikene, Lännen luoneen Isis-järjestön ja avustavan sitä ja että se toimii USA/Israel-koaliition työkaluna sen valloittaessa itsenäisiä maita (nyt Lähi-itää) niin silti mekin olemme valmiit osallistumaan ja tukemaan omalla panoksellamme näitä sotaretkiä, joissa surutta tapetaan siviiliväestöä ja lapsia sekä tuhotaan heidän kotejaan.
    Mekin olemme siis terroristeja ja tuotamme itse terrorismia ja tänne virtaavia pakolaisia. Ja tämä tapahtuu vastoin kansan enemmistön tahtoa.
    Asetelma on skitsofreeninen — globalisti-eliittimme näyttää kärsivän jakomielisyydestä. Vai onko kyse puhtaasta huijauksesta kansan selän takana…

    http://www.globalresearch.ca/us-natos-counter-christmas-crusade-against-the-cradle-of-civilization-and-the-holy-land/5496472

  • Presidentti Niinistön voimattomuus
   ”Yhdysvaltojen ja NATO:n valinta yhteistyökumppaneiksi edellyttää suomalaisten todellisuudentajun hämärtämistä. Suomalaiset eivät saa uskoa omia kokemuksiaan vaan heidän on opittava ulkoa Niinistön valitsema doktriini.
   Poliitikot, jotka ovat tunteellisia militaristeja, aloittavat sotia, joita sotilaiden on pakko käydä. Siviilit ja kulttuurit kärsivät eniten. Sodissa ensimmäisenä kuolee totuus. Niin myös siinä propagandasodassa, jota Suomessa on viime vuodet käyty.”
   http://www.turpeinen-saari.net

 2. Erittäin hyvä puheenvuoro myös täällä. Tämäkin olisi syytä saattaa Herra Presidentin tietoon. Tai no, ehkäpä hän jo tietää kaiken?
  Maailma, meillä on ongelma
  Kerron kuitenkin kaikella uhallani nyt tämän tarinan niin kuin minä sen ymmärrän. Silmiemme edessä tapahtui räikeä vallankaappaus eikä kukaan oikein sanonut mitään, kirjoittaa Elina Louko.
  http://mvlehti.net/2015/12/20/maailma-meilla-on-ongelma/

  Antaisin 10+ pistettä tästä puheenvuorosta

 3. Presidentti Sauli NIinistö luottaa länsimedian totaalivalehtelun voimaan, ja suomalainen media onkin kiitettävästi toistanut lännen viestintää. Manipuloiden ja sensuroiden.

  Itse olen arvioinut Sauli Niinistön aiemmin turkulaisen puolirikollisen asianajaperinteen toisintajaksi; osahan näistä on jo saanut linnatuomion.Oma arvostukseni Sauli Niinistön suhteen on selkeästi miinuksen puolella.

  Erinomainen asia, että Sande osaltaan kyseenalaistaa perustellusti Sauli Niinistön toiminnan. Heräämisen toivoisi olevan paljon laajempaakin, mitä Sanden teksti hyvin palvelee.

  • Mielenkiintoista kuulla päätoimittajan kanta ja tuo taustaan liittyvä perinnearvio.
   Itse olen nähnyt Herra Presidenttimme liian suuret saappaat jalkaansa vetäneenä, perustuslakia kunnioittamattomana presidenttinä, jolta valhekin on sujunut. Hänen tiensä valtaan vaikutti jo hyvin suunnitellulta ja ulkopuolelta varmistetulta. Luotettavana ja rehellisenä Maan Isänä ja kansansa palvelijana, jollainen presidentin tulisi mielestäni olla, en ole häntä voinut pitää.

   Uskon että elämme suuren kriisin ja murroksen kynnyksellä. Kansalaisten tajunnoissa on tapahtumassa merkittävää avartumista myös meillä. Tämä laajeneminen tulee johtamaan suuriin muutoksiin ja koko ulkopolitiikamme kyseenalaistamiseen. Toivotaan, ettemme joutuisi kuitenkaan sotaan vaikka maan johto onkin hylännyt puolueettomuuspolitiikan.

  • Aiemmassa pääkirjoituksessaan – http://vastavalkea.fi/2015/10/11/pakolaiset-kleptokratia-ja-globalisaation-lupaukset/ – päätoimittaja Tauno O. Mehtälä on ottanut selkeästi ja todenmukaisesti kantaa presidenttimme osuuteen maamme ajautuessa pois puolueettomuudesta ja miten hänen toimintansa on johtanut meidät vaarallisille vesille. Mehtälä toteaa:

   ”Sauli Niinistö näyttää pitävän Suomen kansaa erityisen tyhmänä. Sitä suomalaiset eivät todellakaan ole, huolimatta valtamedian vuosikymmmeniä harjoittamasta manipuloinnista ja indoktrinoinnista.

   Suomen valtion ja erityisesti sen oikeistolaisen poliittisen eliitin tulee muuttaa suhtautumistaan USA:n ja Naton sotapolitiikkaan. Sen tukemisen sijasta sitä tulee kaikin voimin vastustaa. Vain näin päästään eroon sodista ja niiden seurauksena syntyvistä pakolaisvirroista.

   Pakolaisten osalta on syytä luopua myös liiallisesta sinisilmäisyydestä ja käsitellä ongelmaa realiteettien pohjalta. Ja kun yritykset ovat toivottaneet pakolaiset tervetulleiksi lisätyövoimana: jos yritykset todella tarvitsevat ulkoa tuotua työvoimaa, huolehtikoot ne sen kustannuksista. Resursseja kyllä riittää; tämänvuotinen yritysten osingonjako yltänee 15 miljardiin euroon, millä pakolaisten ylläpito hoidetaan kevyestikin.”

   Eiköhän kansakunnan enemmistö ajattele juuri näin.

 4. Eipä taida kanslialta vastausta tulla.
  Tämä kirje on jo melkeen verrattavissa pikkukylän sukututkimukseen.

  • Ettei vain kohta katoa kanslialtakin tietokoneet ym.? Näin se ’isis’ rantautuu ja aloittaa hommat. Ja yhä tiiviimpään tahtiin alkaa kadota ihmisiä ja raiskaukset sekä ryöstöt kovassa nousussa.
   Kuten asiaan kuuluukin kun olemme tälle tielle Herra Presidentin johdattamina joutuneet.

   Espoon kaupungilta katosi tuhansia tietokoneita – syyllisiä ei löytynyt
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122320872120_uu.shtml

 5. The propaganda has reached a new level of “quality”. Disinformation, concealment, half-truths up to outright lies are the “weapons” of certain Western media in this war.

 6. Poliisi kuiskaa Valkoisen talon edessä pidätetyn mielenosoittajan korvaan: Jatka protestointiasi!…jatka koska nämä sodat haisevat…niitä käydään öljyn ja geopoliittisten etujen vuoksi.

  Police Whisper Into Protesters’ Ear: “Keep On Protesting”
  Former New York Times reporter Chris Hedges has previously noted that oppressive regimes fall when their soldiers stop obeying orders and start following the will of the people.
  Hedges gave an example from the U.S. In 2010, Hedges, Daniel Ellsberg and 131 veterans were arrested for holding an anti-war protest in front of the White House.
  Everyone was arrested, their wrists tied with plastic restraints, and hauled off to jail. So – on the surface – it looked like the police unquestioningly cracked down on the protest.
  But Hedges says that – as their wrists were being tied – the police officer whispered in the protesters ears:
  “Keep protesting. Keep doing what you’re doing, because these wars stink.”
  Hedges later explained that the police were vets, too. And they knew recent American wars have been fought for oil and geopolitical power … not to protect America.

  http://www.washingtonsblog.com/2015/12/police-whisper-protesters-ear-keep-protesting.html

  Jatkakaamme siis protestointia…. näpit irti sodista ja niitä käyvien tahojen avustamisesta !!!!

 7. Mitähän USAlla on mielessään kun toivoo Suomen alkavan sotimaan CIAn rahoittamaa palkkasoturijoukkoa vastaan, jonka ovat luoneet USAn ja Israelin sionistiset piirit toteuttamaan heidän geopoliittisia tavoitteitaan ja tuhoamaan kaikki suvereenit hallitukset alueella. Varsinkin kun he osoittavat etteivät halua Venäjän osallistuvan salliessaan Turkin tuhota venäläiskoneen Syyriassa. Minä näen sen Suomen koulutuksena sotimaan USAn kanssa Venäjää vastaan kun antautumissopimus Naton kanssa tullaan toteuttamaan.

  ISIL is CIA funded mercenary group to advance the Zionist agenda
  http://www.veteranstoday.com/2015/12/21/isil-cia/
  http://beforeitsnews.com/terrorism/2015/12/isil-is-cia-funded-mercenary-group-to-advance-the-zionist-agenda-2456720.html

 8. Tätä järkyttävää tuhoa mekin olemme tukemassa olemalla mukana US-koaliition puuhissa.
  Voiko meitä pitää terveenä kansana? Mikä helvetin tarve meillä on olla mukana tällaisessa?
  Jobar jossa ennen sotaa asui 300 000 ihmistä on tuhottu Isisin toimesta käytännössä maan tasalle. Katso järkyttävä video.

  Apocalyptic Scenes: Drone footage shows destruction in Jobar, Damascus
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126577
  Dschobar, ein Vorort von Damaskus, gilt als eines der Epizentren im syrischen Bürgerkrieg. Verschiedene Dschihadistenformationen wollen ihre dort errichteten Stellungen um jeden Preis halten. Einst dicht besiedelt, scheint mittlerweile jegliches Leben ausgemerzt zu sein. RT-Reporter Murat Gazdiew berichtet mit exklusiven Bildmaterial aus der syrischen Hauptstadt.
  Noch bevor der Krieg in Syrien im Jahr 2011 ausbrach wies Dschobar 300.000 Einwohner auf, die mehrheitlich der sunnitischen Konfession des Islam angehören. Der Vorort, nur zwei Kilometer vom historischen Damaszener Stadtzentrum entfernt, beherbergt eine Vielzahl von antiken und historischen Sehenswürdigkeiten, insbesondere die grüne Synagoge, die älteste jüdische Synagoge der Welt. Zudem findet sich dort die große Dschobar-Moschee und das Grab des biblischen Propheten Elija, der auch im Islam als Prophet verehrt wird. Den Vorort schmückten zahlreiche Badehäuser, die noch zu osmanischen Zeiten errichtet wurden.
  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/36091-rt-exklusiv-in-syrien-apokalyptische/

 9. Kanadalaisen kansainvälisen rikoslain asiantuntijan – Christopher Blackin – käsityksiä USAn ja Naton operaatioista Venäjän suhteen. Kaikin mahdollisin keinoin salailevat ja vääristelevät asioita. On myoskin toiminut International Criminal Courtin puitteissa.

  NATO Attack On Russian Air Forces. Reasons and Consequences
  http://nsnbc.me/2015/11/26/nato-attack-on-russian-air-forces-reasons-and-consequences/

  US, NATO ‘Likely’ to Reject Russian UN Draft Anti-Terror Resolution / Sputnik International
  https://jhaines6a.wordpress.com/2015/11/19/us-nato-likely-to-reject-russian-un-draft-anti-terror-resolution-sputnik-international/

  US, Britain, Germany Want to Force Russia to Submit to Their Will
  http://sputniknews.com/politics/20150823/1026103201.html

  • Selkeitä viitteitä siitä, että ISOMPI SOTA on horisontissa ja valtiojohtomme on asettuneet sitä kerjäävän tahon eli USA-Nato puolelle. Mikä tuhovietti meitä vaivaa? Muutama ote linkeistä:

   So there we have it, the plan by Washington and its dependencies to continue their aggression against Syria and Iraq in order to create a new state serving its interests and wrecking the strategic interests of Russia and Iran.
   The shooting down of the Russian jet, the murder of its officers is in the logic of this madness. And how long will it be before a French fighter jet shoots down a Russian jet as well, claiming it was too close to them and further escalating the situation?
   Can Russia trust the French after the Mistral Affair, the refusal by the French, to deliver two naval ships bought and paid for by Russia in order to sabotage Russian strategic interests, …
   The world watches and waits for the next phase of this war, a war which is developing with breathtaking rapidity into a world war in which all of us will suffer.
   According to the lawyer, the West is playing “a double game,” in Syria, since they are not really concerned with the destruction of ISIL and are pursuing their own geopolitical aims.
   US, NATO ‘Likely’ to Reject Russian UN Draft Anti-Terror Resolution / Sputnik International
   “It is clear that the Russian draft resolution is the only way forward to dealing with the ISIL crisis since it requires the approval and cooperation of the Syrian government,” he stressed.
   that what we see in Ukraine now is the expression of the Anglo-American-German political goal – to force Russia to submit to their will.

 10. OMG… TÄÄ ON OIKEESTI PARAS JA REHELLISIN artikkeli, jonka olen ikinä Suomen lehdestä lukenut. Nyt meitsistä tuli vastavalkean ykkös-fani. Vihdoinkin – kiitos, kiitos, kiitos, odottavan aika oli pitkä, mutta kyllä kannatti.

  Asun itse Yhdysvalloissa ja olen seurannut mielenkiinnolla Suomen tilannetta ja odottanut, milloin kansa herää näkemään totuuden tästä sionistien, eli globalistien pirullisesta suunnitelmasta. Venäjää – joka on asettunut jyrkästi sionisteja vastaan – mustamaalataan suomalaisen valhelehdistön kautta kaikin mahdollisin tavoin ja euroopan tuhoa organisoivaa länsiliittoutumaa kumarretaan nenä maata viistöen. NWO-globalistit, eli sionistit, ovat ”susi lammasten vaatteissa” – he ovat ihmiskunnan todellisia mädättäjiö. NWO on maailmanlaajuinen syöpä, jonka sairasta agendaa Suomen nukkehallitus hymy huulilla toteuttaa.

  Sionistijohtoinen YK on maailman suurin rikollisorganisaatio ja heidän suunnittelupöydällään on – Agenda 21 – jonka päämääränä on ihmiskunnan DEpopulation. Se kuulostaa salaliitolta, eikö totta… ja mikä ihmeellisintä, tiettyjä rokotteita tutkiva lääkäriryhmä USAssa on kuollut salaperäisesti, murhattu ampumalla tai hävinnyt tielle tuntemattomaan. En todellakaan ole mikään foliohattu, mutta miksi ihmeessä juuri se ryhmä lääkäreitä, jotka ovat löytäneet rokotteista kiellettyjä, ihmistä vahingoittavia aineita murhataan tai he katoavat kuin tuhka tuuleen. Sen lisäksi FEMA-keskitysleirejä on noussut USAan kuin sieniä sateella. Eikö olekin ihmeellistä. Viralliset tahot kertovat, että FEMA-leirit on rakennettu luonnon katastrofeja varten – ai jaa, niinkö? Sionistit puhuvat uupumatta paskaa, heidän tiedoksiannot ei meikäläistä vakuuta.

  Lähes kaikki terroristi-iskut ovat CIAn & MOSSADIn lavastamaa propagandaa – ja yllätys yllätys… ne ovat lisääntyneet 700% Obaman kaudella.

  • Hyvin puhut. Voi myös kysyä milloin porvari-eliittimme herää näkemään totuuden tästä sionisti-globalistien pirullisesta suunnitelmasta? Luuleeko se voivansa säilyttää asemansa lakeijana tehtyään tehtävänsä?… ymmärtämättä että sillä on ollut vain kunnia toimia erään tahon välineenä… kommunismissa ei tunneta porvareita, vain hallitsevat ’valitut’ ja ’goimit’ (palvelijat).

   Bilderbergiläisille lakeijoille tiedoksi:

   “The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism”

   Masons should recall the lesson of the French Revolution. Although ”they played a colossal revolutionary role; it consumed the majority of Masons…” Since the revolution requires the extermination of the bourgeoisie as a class, [so all wealth will be held by the Illuminati in the guise of the State] it follows that Freemasons must be liquidated.
   Like Masons, other applicants for the humanist utopia master class (neo cons, liberals, Zionists, gay and feminist activists) might be in for a nasty surprise. They might be tossed aside once they have served their purpose. – See more at: http://henrymakow.com/000280.html#sthash.hzgxWrcm.dpuf

   In the case of Communism, the State owns the corporations, and the bankers own the State. In the case of Capitalism, the bankers control the corporations, and the corporations control the State. In each case, you have monopoly capitalism with increasing political and cultural monopoly in the West resembling that of Soviet Russia.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126353

   • William Shakespeare’s rightfully describes in our contemporary World the architects of the New World Order: “Hell is empty and all the devils are here.”

    Regime Change in the West

    104. What is required is a grass roots antiwar network, a mass movement at national and international levels, which challenges the legitimacy of the main military and political actors, as well as their corporate sponsors, and which would ultimately be instrumental in unseating those who rule in our name.

    105. This is no easy task. The first step is to break the consensus, and that is done through what we might describe as counter-propaganda. It is in this context that Truth becomes a powerful weapon.

    106. The construction of this type of network will take time to develop. Initially, it should focus on developing an antiwar stance within existing citizens’ organizations (e.g. trade unions, community organizations, professional regroupings, student federations, municipal councils, etc.). In many of these organizations, the leaders have been coopted. It is therefore important to restructure the leadership in these organizations.

    107. Breaking the Lie means breaking a criminal project of global destruction, in which the quest for profit is the overriding force.

    108 .This profit-driven military agenda destroys human values and transforms people into unconscious zombies.

    109. Let us reverse the tide by breaking the consensus, namely by breaking the propaganda apparatus.

    110. Swaying public opinion is not enough what has to be undertaken is to break the process of internal propaganda within government, the judicial system, law enforcement, the military, intelligence, etc. Because ultimately these are the areas where decisions are taken.

    111. The doctrine of the US Armed Forces is the “war on terrorism”. It is deeply entrenched. It provides a “Just Cause” to war. It is the driving force behind the troops. It is used to provide legitimacy to the bombing raids. What needs to done is to break the decision making process within the military through counter propaganda.

    112. William Shakespeare’s rightfully describes in our contemporary World the architects of the New World Order: “Hell is empty and all the devils are here.”

    113. Our indelible task is to send the “devils” of our time, the self-proclaimed architects of “democracy” and the “free market”, “down” to where they rightfully belong.

    http://www.globalresearch.ca/war-terrorism-and-the-global-economic-crisis-in-2015-ninety-nine-interrelated-concepts/5497812

    • Ukrainalaiset inhoavat Obaman maahan asettamaa hallitusta — vain 8% luottaa

     “Hell is empty and all the devils are here.”
     Gallup: Ukrainians Loathe the Government that Obama Imposed
     ….that “nearly nine in 10 Ukrainians (88%) say corruption is widespread in their government, and about eight in 10 (81%) see the same widespread problem in their country’s businesses.” 8% of Ukrainians now say they “have confidence … about the national government.”
     Gallup reports, “fewer Ukrainians now say their leadership is taking them in the right direction than before the revolution,” but that statement calling this coup a ‘revolution’ embodies the propaganda-lie of one of Gallup’s main clients, the U.S. government itself, which calls the U.S. coup in Ukraine in February 2014 a “revolution,” when every honest and knowledgeable person now knows that this U.S. government claim — that it had helped install democracy instead of having ended it in Ukraine on 20 February 2014 — to have been a lie.
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126720

     On pakko suuresti ihmetellä miksi presidenttimme on avoimesti halunnut tukea tätä Ukrainan alasajoa ????????
     Olisiko vastaus täällä:
     It seems history and current events are a charade put on by Freemasons and their Jewish Banker masters. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126764

   • Tuon Truth Seekerin jutut on aivan höpöä. Kannattaisi hieman miettiä omalla nupillaan, ennen kuin ostaa nuo väitteet.

    Vai haluaa globalistit kommunismia? No, sadassa vuiodessa eivät ole globalistien päämajat Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Ranskassa kommunismia saaneet aikaan. Mutta sata vuotta ovat ympäri maailmaa taistelleet kommunismia vastaan.

    Vai omistaa pankkiirit kommunismissa valtion? Näytäppä yksikin sellainen kommunistinen valtio! Kommunistisissa valtioissa valtio omistaa rahan luonnin, ja globalistien pankkeja ei edes ole. Neuvostoliitossakaan ei länsimaiset pankit päässeet luomaan rahaa ja velkaa: vasta Venäjän Jeltsin ja Putin toivat länsimaiset pankit takaisin Venäjälle. Ja Venäjähän on hyvin kapitalistinen valtio. Pankkiirit omistaa poliitikot pikemminkin siellä, missä valtio on riippuvainen lainoista ja pankkien yksinoikeudella luomasta rahasta. Kommunistimaissa valtio omistaa tuotannon ja luonnonresurssit: se on globalistien painajainen: päinvastoin joka puolella missä globalistit pääsevät valtaan, he YKSITYISTÄVÄT valtion omaisuuden, jotta pääsevät siihen käsiksi.

    Truth_hunter, ei noita äärioikeistolaisten toisen maailmansodan reliikkien kommunistikauhuisten saitteja kannata ottaa tosissaan. Yhdysvaltain kristillinen oikeisto selittää kaiken kommunismilla, koska kommunismi on kapitalistien arkkivihollinen. Uppoo kuin kuuma veitsi voihin, ihmiset haluaa uskoa, vaikka mitään järkeä ei olekkaan.

    • Pertti.NWO on modernimpi kommunistien järjestö,missä heidän hallituksensa omistaa kaiken maapallolla.Heillä ei ole muuta kohdetta juuri nyt.Seuraava kohde saattaisi olla myöskin sen (NWO) puhdistaminen,jolloin jäljelle jää vain
     Askenazien jälkeläisten hallitus,joka orjuuttaa kaiken muun entisen väriset ihmisrodut.Puhtaita Hebrealaisia tuskin on maapallolla yhtäkään elossa. USA toimii pelkästään Israelin juoksupoikana,sekä harhaoppiset ”Kristityt”.Siinä on myrkkyliuos nieltävänä kansoille.He riemuitsevat sokeina,”SHALOM ISRAEL”.

 11. ”Mitähän USAlla on mielessään kun toivoo Suomen alkavan sotimaan CIAn rahoittamaa palkkasoturijoukkoa vastaan, jonka ovat luoneet USAn ja Israelin sionistiset piirit toteuttamaan heidän geopoliittisia tavoitteitaan ja tuhoamaan kaikki suvereenit hallitukset alueella. ”

  Olen muuten suunnilleen samaa mieltä kysyjän/kirjoittajan kanssa, mutta erityisen ’sionistisena’ en Yhdysvaltain suunnitelmaa pitäisi. Vaikuttaa siltä, että Israel oli alunperinkin melko jakautunut sen suhteen mitä Yhdysvallat aikoi tehdä Syyriassa. Ensimmäiset tiedot siitä, miten valheellisia Yhdysvaltain median ja Suomen median toistamat tiedot olivat Syyrian mielenosoitusten ’rauhanomaisuudesta’, ainakin minä sain Israelin mediasta.

  Yhdysvaltain tämän vaiheen suunnitelmilla Lähi-Idässä ja muuallakin on yksi selkeä piirre. Suurimmat kampanjat on kohdistettu valtioihin, jotka ovat Venäjän ystäviä ja joissa on Venäjän tukikohtia. Ukraina, Syyria, Egypti.

  Tämä on luonnollista, koska suurin sotilaallinen voima vastustamaan Yhdysvaltain maailmanvaltaa on Venäjä. Jos Venäjä pystyttäisiin eliminoimaan kokonaan oman alueensa ulkopuolelta, Yhdysvaltain seuraavat askeleet alistaa valtaansa koko Venäjän ulkopuolinen maailma, olisivat melko helppoja ja Venäjäkin voitaisiin loppuvaiheessa ehkä voittaa. Muitakin kantoja kaskessa tietenkin on, esimerkiksi Kiina.

  Suomen tulisi tietenkin pysyä erossa koko sopasta.

  • Lukaisin juuri Iltalehden sivulta netissä Herra Presidenttimme kommentteja koskien pakolaisasiaa. Jäi kummastuttamaan se, että hän antaa ymmärtää edustavansa humanismia mutta silti on sitonut maamme US/Nato koaliition barbaarisiin sotaretkiin, joista mm. kommenteissa yllä on vahvaa näyttöä. Ristiriitaista.
   Hän sanoo mm:
   – ” Totta kai annamme turvapaikan kaikille, jotka sellaisessa asemassa ovat. Mutta samalla täytyy ymmärtää, että meillä pitää olla myös vastakeinoja, joilla turvaamme paitsi omaa olemistamme, myös muiden turvapaikanhakijoiden olemista. Tämän päivän maailma pakottaa meidät hyväksymään sen, että kaikki eivät ole samanlaisia ja kaikki eivät ajattele humaanisti, eivät edes kaikki ne, jotka pakenevat pahaa.”

   Jotenkin menee pohja pois näiltä puheilta kun teot eivät niitä tue. Hän sanoo, että ’eivät edes kaikki ne, jotka pakenevat pahaa’ ajattele humaanisti… ikäänkuin itseensä viitaten.
   Mitä muuta kuin pahan pakenemista on olla liitossa niiden saatanallisten voimien kanssa, jotka sotaa Lähi-idässä pyörittävät ja terrorismia maailmassa ylläpitävät…

   - ”Meillä on oltava myös niin sanottuja kovia keinoja, koska muuten olemme ihmeissämme.”

   Ei me mitään kovia keinoja tarvittaisi jos pysyimme erossa terrorismia tuottavasta koaliitiosta ja sen sodista emmekä ottaisi tänne pakolaisia, jotka kuuluisi sotaa käyvien maiden itse ottaa eikä työntää heitä muiden rasitukseksi ja ongelmaksi kuten nyt tapahtuu.

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122220870921_uu.shtml

   • lisäys…
    Iltalehti sanoo linkin artikkelissa: ”Kansan jakautuminen on ollut yksi Sauli Niinistön suurimpia murheita tänä vuonna.”
    ??? Itsehän presidentti on tätä jakautumista edistänyt omalla politiikallaan. Miksi siis murehtii… onkohan tuo ’murehtii’ sana ihan kohdallaan?

    • Juuri näin. Se oli juuri Sauli Niinistö ja Lipponen, jotka veivät suomalaiset törkeällä maanpetoksella valheellisesti EUhun, joten turha hurskastella. Sionistiomisteinen valhemedia vei kansaa kuin pässiä narusta ja hups… olimme yllättäen menettäneet oman rahayksikkömme, eli markan ja sitä myötä myös itsenäisyytemme.

     Maamme alasajo suomalaisen sionisti-eliitin toimesta alkoi jo Koiviston aikoihin törkeällä maanlaajuisella pienyritysten murhalla, joka on lakaistu täydellisesti maton alle. En vieläkään käsitä, että koko maan kattava pankki-huijaus maksatettiin suomen hyvinvoinnin rakentajilla ja roistot luikahtivat ulos kuin koira veräjästä. Mikä pahinta, nämä samaiset roistot ovat suomessa vieläkin vallan kahvassa.

     Kovan luokan NWO-globalisteina sekä Niinistö, että suomen nukkehallitus seisoo tumput suorina kansamme tuhoksi suunnitellun muslimi-invaasin edessä, koska heidän mukaansa ongelmalle ei ole mitään tehtävissä. Ei olekaan, ja ainoastaan siksi, että suomen valta-eliitti on myynyt oman sielunsa ja isänmaansa pankkimaailman ytimessä seisoville Rothschild-sionisteille.

     Kiitti vitusti Sale… ole valppaana – taivaspaikkasi on suurennuslasin alla!

     • Niin juuri… vei ja vie kuin pässiä narusta ja hups… tai kouluttaa kuten Henry Makow asian loistavalla tavalla ilmaisee:

      ”This isn’t about protecting dogs, is it? 
      It’s about training white males.” —ei ole kyse koirien suojelusta vaan valkoisen miehen koulutuksesta…
      – See more at: http://henrymakow.com/#sthash.76zhjw03.dpuf

 12. Tarviiko meidän enää toistaa tätä tyhmyyttä? Kerta voi olla vahinko tai ymmärtämättömyyttä mutta kaksi kertaa on jo hulluutta. Talvisodassa meillä oli vihollinen, nyt olemme luomassa sitä itse.
  Näinkin voi hiljentyä Joulurauhan merkeissä – ja toivottaa Hyvää Joulua!

  https://www.youtube.com/watch?v=dRvHsbrkJws

 13. Yrjö Saraste: Syytön Suomi (mielipidekirjoitus)

  [Lainaus alkaa:] Suomi on taatusti täysin syytön lähi-idän sotiin ja Euroopan pakolaiskriisiin. Islamin pääsuunnat erkanivat toisistaan jo 7. vuosisadalla, mutta opillisista eroistaan huolimatta sunnit ja shiiat ovat eläneet pääasiassa toisiinsa sekottuneina ja rauhassa keskenään. 1980-luvulla USA koulutti Afganistanissa talibaneja Neuvostoliittoa vastaan ja synnytti CIA:n tuella Osama bin Ladenin perustaman al-Qaidan. Myöhemmin USA kuitenkin itse hyökkäsi Afganistaniin tuhotakseen talebanit.

  Sitten USA Iso-Britania liittolaisenaan hyökkäsi Irakiin tuhotakseen vuorostaan Saddam Husseinin sunnihallinnon. Toimenpide johti sunnien ja shiiojen välien kiristymiseen. Sunnien katkeruus ja viha johtivat Irakin al-Qaidan ja myöhemmin Isisin syntyyn. Isis levittäytyi Irakista myös Syyriaan taistelemaan Basar al-Assadia vastaan.

  2014 Isis ryhtyi luomaan alueelle ääri-islamistista valtiota, kalifaattia, jolla on jalansija myös Afganistanissa, Libyassa ja Nigeriassa. Tämä aatteeltaan äärimmäisen länsivihamielinen ideologia joutui törmäyskurssille entisten tukijoittensa kanssa, jotka nyt käyvät totaalista sotaa sen tuhoamiseksi.

  Toisen maailmansodan liittoutuneet USA, Iso-Britannia, Ranska ja Venäjä apunaan eräitä arabivaltioita pommittavat nyt Isiksen hallussa olevia alueita.

  Ranska kutsuu koko Eurooppaa avukseen ja USA on toivonut Suomen rahallisesti osallistuvam Irakin jälleenrakentamiseen.

  Vastaus on jyrkkä ei. Lisäksi ”lännen” tulisi mielestäni antaa arabimaiden itse setviä uskonsotansa. Israelin-kysymys tulisi kyllä ratkaista. Sillä maan lisääntyvä omavaltaisuus estää osaltaan lähentämään länttä ja islamilaista maailmaa toisiinsa. [Lainaus päättyi.]
  ———-
  Aviisissa 11/2009 haastateltiin sotavetetaani Yrjö Sarastetta: ”Saraste lukee päivittäin 28 sanomalehden pääkirjoitus- ja mielipidesivut. Koska näkeminen on vaikeaa, puhesyntetisaattori lukee tekstit ääneen ja Saraste kuuntelee – kuulokojeen avulla. Syntetisaattori lukee myös saapuvat ja lähtevät sähköpostit. Sanomalehtien lukemiseen kuluu 3-4 tuntia aamupäivisin. Sitten Saraste urheilee. Päivällisen jälkeen hän alkaa kirjoittaa päivän mielipidekirjoitusta. Se on hidasta puuhaa. ”Neljästä viiteen tuntia teen kirjoitusta”, Saraste kertoo ja näyttää, kuinka hän ihan läheltä, rivi riviltä tihrustaen tarkastaa tekstiä. Apuna hänellä on myös kymmenen kertaa suurentava suurennuslasi.”

  • Kuosmalle tiedoksi.Israel on oikeastaan hiljaa kuin kusi sukassa seuraamassa miten USAn siionistit päättävät ratkaista heidän alueensa tulevaisuuden.Trump hallituksen koostumus on siitä todisteena.Lukijoiden on hyvä tarkistaa heidän taustansa sekä sukujuurensa,mikä ei ole aina kovinkaan helppoa?Lännen kirkolliset tukevat Israelia raamattunsa virheellisten sepustuksiensa valossa,uskoessaan pelastuvansa sen politiikan kautta.
   Sokea taluttaa toista sokeata,niin molemmat putoavat samaan kuoppaan.(Ja multaa niskaan).

 14. ”YLE-uutisten ja ajankohtaisohjelmien sotapropaganda vaarantaa suomalaisten mielenterveyden”, kirjoittaa tunnettu asiantuntija, lääketieteen lisensiaatti, psykiatri ja entinen kansanedustaja Pirkko Turpeinen-Saari blogissaan.

  ”Psykiatrin näkökulmasta YLE:n uutiset ja ajankohtaisohjelmat ovat mielenterveydelle vaarallisia”, Turpeinen-Saari sanoo. Hän kuvaa YLE-uutisten sisällöt fasismiin rinnastettavana henkisenä väkivaltana, joka kohdistuu kaikkiin suomalaisiin.
  http://mvlehti.net/2015/12/29/valtamedian-rikokset-osa-3-asiantuntijalaakari-yle-levittaa-haikailemattomia-valheita-jotka-vaarantavat-suomalaisten-mielenterveyden/

 15. Parkkosen teksti on hyvä. Näin hullu on maailma nyt. Heti kun lapset on niin isoja etteivät usko joulupukkiin, uskaltaako ihan vielä kertoa mikä on maailman meno oikeasti? No hiekkaahan tuolla lähi-idässä on, ja isot hiekkalaatikko leikit. Joukossa tyhmyys tiivistyy, ja Suomi on tyhmänä tyhmien puolella. Osaako kukaan arvioida miten homma jatkuu, täällä kotimaassa ja euroopassa? Veikkaan että kohta ollaan sodassa johon ei haluttu, ja on tehtävä niinkuin isot pojat haluaa. Kaikki vaihtoehdot tulevat olemaan vain huonoja jatkossa kannaltamme, ainakin näissä porukoissa, ja irrottautuminen on hankalaa.

 16. Presidentin toiminta kiistatta osoittaa, että hän on periaatteessa pakolaisvirran kritiikitön hyväksyjä. Se selittynee siltä pohjalta että hän on nwo-globalisti ja haluaa sopeuttaa maatamme pankkiiri-mafian multi-kulti tavoitteisiin.
  Voi perustellusti kysyä miksi ja miksi vastoin kansan tahtoa? Ja miksi ylipäätään tällaista kansojen sulatusuunia rakennetaan kun se johtaa vain ongelmiin?
  Kun ajatellaan geenitasolla niin kasvi- ja eläinkunnassa tällainen olisi tuhoon tuomittu hanke. Jos vaikkapa jääkarhu tuodaan Välimereen niin ei taida onnistua. Kun jokin kasvi, eläin tai eliö on kehittynyt tietyssä ympäristössä ei se tule toimeen muunlaisessa ja siksi se pysyykin reviirillään. Eivätkä ne voi muuttaa sen ympäristön olosuhteita johon ne siirretään ja siksi tuhoutuvat.
  Nyt kuitenkin tämä unohtuu pakolaisasioissa. Vaikka ihmisen sopeutumiskyky on parempi niin vaikeuksiin törmätään. Geenit eivät muutu. Ja lisäksi tulevat kulttuuritekijät jotka ovat myös sitkeitä. Ajaudutaan vaikeuksiin.
  Nyt toimitaan jopa niin räikeästi että lähdetään muuttamaan paikallisia elinoloja jotta ne sopisivat pakolaisille. Aivan uskomatonta. Toimitaan täysin vastoin elämän peruslakeja mikä ei ole oikeaa humanismia. Kyllä nimenomaan humanistin pitää niitä kunnioittaa.

   • Saksa pahasti sekaisin pakolaisista, naiset ahdistelun ja raiskausten kohteena Kölnissä

    Just five arrests have been made by German police after central Cologne was transformed into a war-zone on New Year’s Eve, as an estimated 1,000 migrants celebrated by launching fireworks into crowds and sexually assaulting German women caught up in the chaos.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=127136

 17. Jenkeissä keskustelu aseista käy kuumana. Obama suorastaan teeskentelee itkua ja yrittää vedota kansaan jotta se luopuisi aseista.
  Trump puolustaa kansan aseidenpito oikeutta, Hillary ei. Hän väittää, että aseet eivät takaa turvallisuutta.
  No, poista sitten henkivartijoiltasi aseet, sanoo Trump.

  TRUMP TO HILLARY: IF GUNS DON’T KEEP YOU SAFE, DISARM YOUR BODYGUARDS
  ”She should demand that her heavily armed bodyguards quickly disarm!”
  Republican presidential candidate Donald Trump challenged Democratic candidate Hillary Clinton to travel without armed bodyguards to prove that guns don’t keep people safe.
  “Hillary said that guns don’t keep you safe. If she really believes that she should demand that her heavily armed bodyguards quickly disarm!” Trump said Sunday in a Twitter post.

  http://www.infowars.com/trump-to-hillary-if-guns-dont-keep-you-safe-disarm-your-bodyguards/

 18. Tämä tulisi valtiojohtomme lukea. EU on hajoamassa, sitä tämä enteilee. Saksa taitaa sittenkin herätä unestaan. Alla vain kirjeen loppuosa.

  Avoin kirje SPD puoluejohdon jäseneltä Saksassa, jossa mm. otetaan kantaa TTIP-asiaan: ”En voi enää tukea tätä politiikkaa”, sanoo Klaus Habel

  Offener Brief eines Mitglieds an SPD-Parteivorstand: ”Kann diese Politik nicht mehr unterstützen”

  Welche europäischen Unternehmen brauchen TTIP? Der US-Präsident erklärt seinen Wählern worauf die Verhandlungen über Freihandelsabkommen abzielen: Die Durchsetzung amerikanischer Interessen zu Verbesserung ihrer Wettbewerbsposition.
  Warum wird TTIP geheim ausgehandelt? Warum sagen Mitglieder der Bundesregierung, dass sie zu TTIP keine Stellung beziehen können, weil sie nicht über den Stand der Verhandlungen informiert sind? Wendet sich TTIP nur nach innen ( Bezug auf die Vertragspartner) oder auch nach außen (Abgrenzung von anderen Wirtschaftsräumen)? Es geht doch wohl hauptsächlich darum, die Wirtschafts-Politik der EU fest an die Interessen der US-Eliten zu binden (ebenso wie im Bereich Überwachung – Innenpolitik – wie in der Sicherheits- und Außenpolitik).
  Mit dieser Politik schaffen Sie es sogar, die absolut verbürgerlichten Grünen wieder „links“ erscheinen zu lassen!
  Statt dessen unterstützen Sie die Einschränkung bürgerlicher Rechte (Vorratsdatenspeicherung und NSA-Überwachung). Beschneiden Grundrechte (Asylgesetzgebung). Betreiben Sie Sozialabbau (Agenda 2010). Fördern die Kriegsgefahr (Jugoslawien, Libyen, Syrien etc.). Sie gefährden uns alle – auch Sie selbst!

  Eine solche Politik kann ich nicht länger unterstützen, denn sie steht im vollkommenen Gegensatz zu dem, wofür mein Großvater sich – unter Gefahr für Leib und Leben – engagiert hat und wofür ich über Jahrzehnte gearbeitet habe. Nein, wir brauchen eine grundsätzlich andere Politik.
  Ja, einen Regime-Change bräuchte die Welt: in den USA! Es wäre höchste Zeit, dass die 200 mächtigen Familien ihre absolute Dominanz in den USA und vermittels deren Hegemoniepolitik weltweit verlieren. Etwas mehr Demokratie täte dem Land, das (genauer dessen Eliten) für sich selbst beansprucht, überall auf der Welt die „Fackel der Freiheit und Demokratie zu entzünden“, wirklich  gut (die Verweise ließen sich beliebig fortsetzen)!
  Für einen Wandel im Interesse der arbeitenden und notleidenden Menschen stehe ich ein. Und wenn die SPD sich daran erinnern sollte,  würde ich gerne wieder Mitglied werden. Oder sollen unsere Kinder wieder lernen: „Wer hat uns verraten …. ?“
  https://deutsch.rt.com/inland/36186-offener-brief-mitglieds-an-spd/

  Klaus Habel

 19. Onko tämä uutinen ollut valtamediassa? Tuskin on. MIKSEI?

  Muutama Unkarin pääministerin todella realistinen ja järkevä, oikealla tavalla humaani kannanotto pakolaisasiaan syyskuussa. Jokainen itseään kunnioittava ja suvereeni maa ei voi sallia kenenkään ajaa itseään kaaokseen ja tuhota itseään:

  ”Eurooppalaiset poliitikot elävät unelmien maailmassa. He eivät ymmärrä minkä vaaran tuovat uudet tulokkaat. Heillä ei ole aavistustakaan ongelmien laajuudesta – kyse on kymmenistä miljoonista ihmisistä. Ihmisvirta on loputon – Pakistanista, Bangladeshista, Malista, Etiopiasta. Jos me päästetään heidät, Eurooppa kuolee ja tuhoutuu.”

  “Jos emme lopeta turvapaikanhakijoiden virtaa, kristityt Euroopassa voi jäädä vähemmistöön, ja Euroopan Unioni menettää identiteettinsä. Maahanmuuton seurauksena lähitulevaisuudesta muslimeista tulee olemaan enemmistönä Euroopassa. Jos Eurooppa sallii kahden uskonnon kilpailun, kristityt häviävät – sanoi Unkarin pääministeri aiemmin syksyllä.”

  Pääministeri Orban sanoi, että hänen maansa alkaa jatkossa karkottaa laittomia turvapaikanhakijoita, raportoi DW.

  “Heidän täytyy palata sinne, mistä he tulivat. Nämä ihmiset eivät tule kriisipesäkkeistä vaan leireiltä jotka sijaitsevat Syyrian rajavaltioissa. Siellä he olivat turvassa”, sanoi Orban.

  “He haluavat asua Saksassa ja Ruotsissa. Henkilökohtaisesti minä tietysti ymmärrän heitä. Mutta meidän on muistettava, että perusoikeutta parempaan elämään ei ole olemassa, on vain perusoikeus turvallisuuteen ja ihmisarvoon.”
  Näin siis Unkarin pääministeri syksyllä.

  Mitä teki Hesari?
  HS lähetti propagandatoimittajan Unkariin – huonontamaan mielikuvaa pääministeri Viktor Orbanista Suomessa jota sitten syötettiin kansalle.

  http://mvlehti.net/2016/01/06/hs-lahetti-propagandatoimittajan-unkariin-huonontamaan-paaministeri-viktor-orbanin-mielikuvaa-suomessa/

  Onkohan Niinistö lukenut…suosittelen. Onneksi MV lehti kertoi tämän meille.

  • Tämä pätee erittäin hyvin hesariin, maan suurimpaan propagandalehteen

   As a result of Illuminati Jewish instigated wars, ”the governments of some indebted countries have become nothing more than Jewish institutions, Jewish collection agencies. This explains the complete inactivity of these governments with respect to the Jewish question and also their hostile behavior against their own populations in favor of Jewry.”
   – See more at: http://henrymakow.com/2016/01/1882-Manifesto-Puts-NWO-in-Perspective%20.html#sthash.GJpOiKDq.dpuf

   An 1882 Manifesto shows how Jewish hegemony was a fait accompli 130 years ago, and explains why the West’s racial cohesion and Christian heritage are under vicious attack today. Read this and ask if Hitler could have come to power without Illuminati Jewish complicity.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=127257

 20. Vasta löysin tämän kirjoituksen. Kiva idis, Parkkonen. Tosin kun tämä ei ole sadantuhannen lukijan massamediassa, niin tätä ei ole. Sen voi ohittaa. Ja niinhän sille käy.

  Reilu 6000 lukukertaa tähän mennässä. Todella mukavasti VastaValkean jutuksi. Ehkäpä jopa pari tuhatta eri ihmistä. Kävivätköhän uudet lukijat katsomassa mitään muuta Vastavalkean juttua? Toivottavasti kävivät, varsinkin he, jotka pitivät Parkkosen kirjoituksen väitteitä mieletteminä.

  Niin kauan kun massamedia teeskentelee ettei ISIS ole länsimaiden ja niiden arabiliittolaisten uusi gladio-hanke, niin kauan Niinistökin teeskentelee samoin.

 21. Tulenkantaja.Samalla mantereella me siis vaikutamme.USAn kansalaisena olen seurannut sitä sotkua,joka lisääntyy vauhdilla kohti kolmatta M-sotaa ja satojen miljoonien syyttömien kuolemaa pelkän rahan sekä vallan-himoisten johdolla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here