Neuvostoliiton romahdus vuonna 1991 synnytti uuskonservatismina tunnetun vaarallisen amerikkalaisen ideologian. Neuvostoliitto oli toiminut pidäkkeenä Yhdysvaltain yksipuolisille toimille. Pidäkkeen poistuttua uuskonservatiivit julistivat agendakseen USA:n maailmanvallan. Yhdysvallat oli oleva ”ainoa supervalta”, joka voisi toimia vapaasti missä päin maailmaa tahansa.

Washington Postin uuskonservatiivisen toimittajan Charles Krauthammerin mukaan tämä USA:n nousu yksinapaisen maailman hallitsijaksi ilman kilpailijoita oli ällistyttävä asetelma, jollaista ei ollut nähty Rooman valtakunnan kukistumisen jälkeen. Krauthammerin mukaan Roomakaan ei tosin ollut malli Amerikan tuoreelle maailmanvallalle.

Tätä ”ällistyttävää” yksinapaista valtaa, jonka historia on antanut Washingtonille, olisi suojeltava kaikin keinoin. Vuonna 1992 Pentagonin korkea-arvoinen virkamies Paul Wolfowitz kynäili Wolfowitzin opin, josta tuli Yhdysvaltain ulkopolitiikan perusta.

Wolfowitzin opin mukaan Yhdysvaltain ulko- ja sotilaspolitiikan tärkein tavoite on

”estää sellaisen uuden kilpailijan ilmaantuminen — niin entisen Neuvostoliiton alueella kuin muuallakin — jonka muodostama uhka [USA:n yksipuolisille toimille] on entisen Neuvostoliiton suuruusluokkaa.”

Uuteen alueelliseen puolustusstrategiaan kuului se, että Yhdysvallat pyrkisi estämään mitään ”vihamielistä valtiota” hallitsemasta aluetta, jonka resurssit riittäisivät tuottamaan maailmanlaajuisen vastavoiman USA:lle.

(”Vihamielisellä valtiolla” tarkoitetaan valtiota, joka on riittävän voimakas voidakseen harjoittaa Washingtonista riippumatonta ulkopolitiikkaa.)


AMERIKAN YKSIPUOLISTA VALTAA alettiin osoittaa tosissaan presidentti Bill Clintonin kaudella Yhdysvaltain väliintuloilla Jugoslaviaan, Serbiaan ja Kosovoon sekä Irakiin julistetulla lentokieltoalueella. Vuonna 1997 uuskonservatiivit luonnostelivat ”Uuden amerikkalaisen vuosisadan projektin” (Project for a New American Century). Vuonna 1998, kolme vuotta ennen syyskuun 11:nnen iskuja, uuskonservatiivit lähettivät Clintonille kirjeen, jossa vaadittiin Saddam Husseinin ja hänen hallituksensa poistamista vallasta Irakissa. He luonnostelivat myös kampanjan hallinnon vaihtamisesta seitsemässä maassa (Somaliassa, Irakissa, Libanonissa, Sudanissa, Libyassa, Syyriassa ja Iranissa).

Syyskuun 11:nnen tapahtumia asioihin perehtyneet ihmiset pitävät ”uutena Pearl Harborina”, jollaisen uuskonservatiivit olivat katsoneet välttämättömäksi Lähi-idän valloitussodilleen. Paul O’Neill, presidentti George W. Bushin ensimmäinen valtiovarainministeri, on sanonut julkisesti, että Bushin ja Yhdysvaltain hallituksen ensimmäisen tapaamisen asialistalla oli Irakin valloittaminen. Sitä siis suunniteltiin jo ennen 9/11-iskuja [toim. huom. Hyökkäystä Irakiin perusteltiin paitsi joukkotuhoaseväitteillä, myös 9/11:llä sekä sitä seuranneilla pernaruttoiskuilla, jotka lopulta johtivat amerikkalaiseen sotilaslaboratorioon.] Syyskuun 11:nnen jälkeen Yhdysvallat on tuhonnut osittain tai kokonaan kahdeksan maata ja on nyt vastakkain Venäjän kanssa niin Syyriassa kuin Ukrainassakin.

Venäjä ei voi sallia äärimielisen kalifaatin muodostumista Syyriaan ja Irakiin, koska se tarjoaisi tukikohdan Venäjän muslimialueiden epävakauttamiselle. Itse Henry Kissinger on todennut tämän, mutta asia on selvä jokaiselle, jolla on toimivat aivot. Vallanjanoiset uuskonservatiivit, jotka ovat pitäneet otteessaan Clintonin, Bushin ja Obaman hallintoja, ovat kuitenkin niin oman ylimielisyytensä sokaisemia, että ovat valmiit haastamaan Venäjän — jopa patistamalla Turkin nukkehallituksen ampumaan alas venäläisen sotilaskoneen ja kaatamalla Ukrainassa demokraattisesti valitun hallituksen, jolla oli hyvät suhteet Venäjään, ja korvaamalla sen amerikkalaismyönteisellä nukkehallituksella.

Tätä taustaa vasten voimme ymmärtää, että nykyinen vaarallinen maailmantilanne on seurausta uuskonservatiivien röyhkeästä USA:n maailmanvaltaan tähtäävästä politiikasta. Virhearviot ja nykyiset uhkakuvat Syyrian ja Ukrainan konflikteissa ovat sen suoraa tuotosta.

Vakiinnuttaakseen Amerikan hegemonian uuskonservatiivit irtautuivat Washingtonin presidentti Gorbatšoville antamista takuista, ettei Nato laajenisi itään päin. He irrottivat Yhdysvallat torjuntaohjuksia rajoittaneesta ABM-sopimuksesta. He kirjoittivat uusiksi USA:n sotilasopin ja muuttivat ydinaseiden roolin kostoiskuaseista ennaltaehkäiseväksi asevoimaksi. Uuskonservatiivit alkoivat asentaa torjuntaohjuksia Venäjän rajoille väittäen niiden tarkoituksen olevan Euroopan suojaaminen Iranin olemattomilta ydinohjuksilta.

Uuskonservatiivit ja heidän sätkynukkensa Yhdysvaltain hallinnossa ja mediassa ovat demonisoineet Venäjää ja sen presidenttiä Vladimir Putinia. Esimerkiksi Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton julisti Putinin uudeksi Hitleriksi. Entinen CIA-virkamies toivoi Putinin salamurhaa. Molempien puolueiden presidenttiehdokkaat kilpailevat siitä, kuka on aggressiivisin Venäjää kohtaan ja kuka loukkaa pahiten maan presidenttiä.

Kuva: Anthony Freda
Kuva: Anthony Freda

TÄMÄ ON TUHONNUT LUOTTAMUKSEN ydinvaltojen välillä. Venäjän hallitus on oppinut, ettei Washington kunnioita omia lakejaan, ja vielä vähemmän kansainvälistä oikeutta, ja ettei sen voi odottaa pitävän kiinni mistään sopimuksesta. Tätä luottamuksen puutetta sekä Washingtonin ja amerikkalaisen valtamedian [toim. huom. Häveliäisyyssyistä emme käytä tarkempaa vastinetta ilmaisulle ”presstitute media” ja viittaamme yksinkertaisesti oheiseen kuvaan] Venäjään kohdistuvaa aggressiivista käytöstä säestetään idioottimaisesti Euroopan pääkaupungeissa. Tämä on luonut perustan ydinsodalle. Koska Natolla (käytännössä USA:lla) ei ole kykyä Venäjän (ja vielä vähemmän Venäjän ja Kiinan liiton) voittamiseen tavanomaisessa sodassa, sota käydään ydinasein.

Välttääksen sodan Putin välttää provosoivuutta ja toimii pidättäytyvästi vastavedoissaan läntisiin provokaatioihin. Uuskonservatiivit kuitenkin tulkitsevat hänen käyttäytymisensä osoitukseksi heikkoudesta ja pelosta. He käskevät Obamaa pitämään yllä Venäjään kohdistuvaa painostusta vakuuttaen, että Venäjä antaa periksi. Putin on kuitenkin tehnyt selväksi monissa tilaisuuksissa, ettei Venäjä anna periksi. Esimerkiksi 28. syyskuuta 2015, YK:n 70-vuotispäivänä, hän sanoi, ettei Venäjä voi enää sietää vallitsevaa maailmantilannetta. Kaksi päivää myöhemmin Venäjä aloitti sotatoimet Isisiä vastaan Syyriassa.

Euroopan hallitukset, varsinkin Saksa ja Britannia, ovat osasyyllisiä ydinsodan uhkan kasvuun. Nämä kaksi USA:n vasallivaltiota mahdollistavat Washingtonin holtittoman aggression toistelemalla sen propagandaa sekä tukemalla sen pakotteita Venäjää ja sotatoimia muita maita kohtaan. Niin kauan kuin Eurooppa on pelkkä Yhdysvaltain politiikan jatke, Armegeddonin uhka kasvaa.

Tällä hetkellä ydinsota voidaan välttää vain kahdella tavalla. Yksi on se, että Venäjä ja Kiina antautuvat ja hyväksyvät Yhdysvaltain hegemonian. Toinen on se, että joku riippumaton poliitikko Saksassa, Britanniassa tai Ranskassa nousee valtaan ja irrottaa maansa Natosta. Tämä käynnistäisi ryntäyksen pois sotilasliitosta.

Nato on Washingtonin päätyökalu konfliktin ruokkimiseen Venäjän kanssa ja siten kaikkein vaarallisin voimatekijä niin jokaiselle Euroopan maalle kuin koko maailmallekin. Jollei Natoa lakkauteta, se yhdessä Amerikan maailmanvaltaan tähtäävän uuskonservatiivisen ideologian kanssa johtaa vääjäämättä ydinsotaan.


Paul Craig Roberts.
Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts on amerikkalainen taloustieteilijä, joka toimi apulaisvaltiovarainministerinä presidentti Ronald Reaganin hallituksessa. Hän on ollut toimittajana ja kolumnistina mm. Wall Street Journalissa ja Business Weekissä. Roberts on kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin on The Neoconservative Threat to World Order.

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin Robertsin sivustolla paulcraigroberts.org. Vastavalkea kiittää Paul Craig Robertsia luvasta artikkeliensa uudelleenjulkaisuun.

Kuvataiteilija Anthony Fredan sivusto on osoitteessa anthonyfreda.com. Vastavalkea kiittää häntä luvasta teostensa käyttämiseen.

53 KOMMENTTIA

 1. Hyvä ajatus kääntää suomeksi tätä kirjoitus.

  Tekstin sisältö on minulle tuttu ja olen pitkälti samaa mieltä kirjoittajan kanssa.

  En kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että Yhdysvaltain konservatiivit pyrkisivät ydinsotaan Venäjää vastaan, koska Yhdysvallat ei kykene voittamaan Venäjää ydinsodassa. Nykyinenkin Venäjän saartamiseen tähtäävä alustava taktiikka vaikuttaa epäonnistuvan. Yhdysvallat on jo suunnilleen pysäytetty sekä Ukrainassa että Syyriassa.

  Toisaalta Yhdysvaltain tappioksi kääntyvät sodat Euroopassa ja Lähi-Idässä, Yhdysvaltain näköjään tappioksi kääntyvä talouspoliittinen taistelu Aasiassa ja Yhdysvaltain huononeva oma talous ja kiristyvä sisäpoliittinen tilanne saattaa yllyttää uuskonservatiiveja epätoivoisiin tekoihin ja suunnittelemaan epätoivoisen ’ensi-iskun’ Venäjää vastaan. Ensi-isku voisi koostua jonkun tai muutaman suurkaupungin tuhoamisesta, kohteena ehkä Moskova tai Leningrad/Pietari. Kohteena ydinaseen käytölle voisi olla joku muukin kaupunki kuin Venäläinen kaupunki, koska tällaisella kohteella voitaisiin ehkä helpommin välttää Venäjän kosto ja kuitenkin demonstroida sotakoneiston voimaa..?

  Laskelmointina voisi olla se, ettei Venäjä vastaisi ydinasehyökkäykseen tuhoamalla esimerkiksi New Yorkin koska Venäjän vastaus johtaisi molempien suurvaltojen ja todennäköisesti ’muutaman’ muunkin keskuksen tuhoutumiseen..?

  Todennäköisimpänä syynä tämänhetkisen Yhdysvaltain sotaretoriikan elpymiselle pidän Yhdysvaltain jo näkyvissä olevia tappioita Ukrainassa ja Syyriassa ja takaiskuja Aasian talouspoliittisessa taistelussa.

 2. Ei ole ihme, ettei kansalaiset eivät kykene tunnistamaan syyllistä näihin loputtomiin sotiin, ihmisten orjuuttamiseen ja suoranaisiin kansojen murhiin, kun maailmanlaajuisesta Rothschild-sionisteista koostuvasta rikollisliigasta käytetään tässäkin artikkelissa nimeä; uuskonservatiivit. Uuskonservatiivit on ilmaus, joka edustaa luultavasti jonkinlaista epämääräistä ihmisryhmää, joka toimii luultavasti epämääräisessä paikassa. Eli se ei kerro meille yhtään mitään.

  Yhdysvaltojen meneillään oleva maailmanvaltaus ei todellakaan alkanut Clintonin ajalla koska se on satoja vuosia vanha suunnitelma, jossa kaikki sen vastustajat, kuten esim. Kennedyt, on aikojen saatossa murhattu. Artikkelissa on siitä huolimatta runsaasti asiaa, vaikkakin varsinaista verhon takana piileskelevää petoa ja sen laajuutta, ei edes hipaistu. Täydellistä naiiviutta osoittaa tässä kirjoituksessa kuitenkin se, että muka joku puolueeton poliitikko kykenisi nousemaan Saksassa, Ranskassa tai Britaniassa valtaan ja irrottautumaan NATOsta. Heh, heh… salli mun nauraa. Sisällissota on ainut keino siihen, että ainutkaan oikea KANSANedustaja nousisi todelliseen valtaan, koska poliittinen mädätysjärjestelmä on euroopassa 100% sionistien – eli NWO-globalistien – käsissä. Toisin sanoen; kansan mahdollisuudet vaikuttaa geopoliittisen sodan kulkuun tai tähän täydelliseen huijaukseen, jota kutsumme pankkijärjestelmäksi, on pyöreä nolla!

  NWO-globalisti-pankkiirit – Rothschildit – perustivat Israelin valtion ja tämän juutalaisen rikollissuvun fuusioituminen Rockefellereihin oli juuri se sinetti, joka asetti valtakeskittymän Yhdysvaltoihin. USA on siten vain ”kasvot” maailmanlaajuiselle rikollistoiminnalle, silla näiden juutalais-pankkiirien juonessa ovat mukana kaikki hyödylliset idiootti-valtiot, jotka ajavat parhaillaan ihmiskunnan globalisaatiota.

  • Uskon että PCR kyllä tietää asioiden todellisen laidan eli keistä pankkimafia muodostuu. Uuskonservatiiveilla hän tarkoittanee sitä lakeijajoukkoa, joka on liittoutunut mainitsemasi pankkiirimafian kanssa. Eli pääosin vasallivaltioiden johtoa, suuryritysten pohattoja, talous- ja finanssimaailman sekä armeijan johtajia ja johtoryhmiä ym. ’rapparieliittiä’, jotka muodostavat valtahierarkiapyramidin kärkiosan ja jota ilman mafia olisi voimaton.
   Tälle joukolle taustavoimaksi kelpaa kuka tahansa jolla on rahaa sillä heidän moraalinsa ei eroa mafian moraalista kuten olemme omakohtaisestikin saaneet kokea mm. Nokian kohdalla. He eivät kuitenkaan taida ymmärtää, että kun aika on kypsä myös he saavat väistyä. He ovat vain väliaikaisia kuten Makow kirjoittaa:
   “The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism”
   Masons should recall the lesson of the French Revolution. Although ”they played a colossal revolutionary role; it consumed the majority of Masons…” Since the revolution requires the extermination of the bourgeoisie as a class, [so all wealth will be held by the Illuminati in the guise of the State] it follows that Freemasons must be liquidated.
   In the case of Communism, the State owns the corporations, and the bankers own the State. In the case of Capitalism, the bankers control the corporations, and the corporations control the State. In each case, you have monopoly capitalism with increasing political and cultural monopoly in the West resembling that of Soviet Russia.
   – See more at: http://henrymakow.com/000280.html#sthash.hzgxWrcm.dpuf
   Kansan mahdollisuudet vaikuttaa ovat olemattomat kuten tuot esiin. Mutta EU hajoaminen mahdollistaisi suuren käänteen maailmanpolitiikassa ja voisi johtaa Naton tuhoon. Se lienee mahdollista jos Euroopan kansat ajautuvat kaaokseen sillä kukaan ei silloin pysty tilannetta hallitsemaan. Kaaos merkitsisi hajoamista.

   • Mielestäni, EU on perustettu alunalkaen hajoamaan. Se on poliittinen NWO-elin, jonka agendana on ollut ottaa itsenäisten valtioiden valta/omaisuus pala palalta pois, kunnes ne täysin mielivaltaisten toimien johdosta romahtavat. Tuho on siten tarkoin suunniteltu ja vääjäämätön… se tulee kunkin valtion sisältä (NWO-globalistit). Tämä käynnissä oleva muslimi-invaasio on euroopan niskalaukaus, jota on organisoitu/organisoidaan Rothschild-pankkiirien tekohengityksellä – velkapiikki on taivaaseen asti auki. Kun tupa on lastattu muslimisotilaita täyteen, raha-hanat suljetaan ja tuolla hetkellä eurooppaan on ”kotiutettu” on satojatuhansia jihadisteja. Ei tarvitse olla selvänäkijä tietääkseen mitä sillä hetkellä tapahtuu.

    EUn hajoaminen ja valtioiden romahdus on siten tarkoin suunniteltu kokonaisuus. Velkahirressä ja yhteiskunnallisessa kaaoksessa harhailevat kansat saadaan EUn hajoamisen jälkeen hyväksymään One World Government – tehtävä suoritettu. Se on se vanha sotakikka: ensin tuhotaan ja sitten saavutaan pelastajana paikalle. Velat annetaan anteeksi… ja samalla hetkellä euroopan viimeisetkin kannot ja vesitilkkaset siirtyvät pankkiiri-eliitille.

    • Huh… aika hurjalta näyttää. Toisaalta Eurooppa on jo ollut pitkään hirttoköydessä ja alistettuna ja siksi mitään tervettä vastareaktiota ei ole tapahtunut tälle täysin kontrolloimattomalle äkilliselle ja suunnitellulle invaasiolle. Uskomatonta, että se ylipäätään on voinut tapahtua! Ilman mitään vastarintaa, jopa voisi sanoa että melkein kuin sitä kerjäten.
     http://mvlehti.net/2016/01/02/vihavainen-olemme-olleet-naiiveja-blogi/
     http://mvlehti.net/2016/01/02/venajan-sosiaalisessa-mediassa-kiertaa-suosittu-juttu-eurooppalainen-paras-vitsi-2015/

     Ja nyt tämä niskalaukaus (muslimi-invaasio) vain tiukentaa köyttä ja velkataakka muine ongelmineen kasvaa. Velka on tosiaan helppo kuitata kun pannaan kansallisomaisuus myyntiin Kreikan malliin. Kuinkahan moni saari on jo siirtynyt mafian käsiin ja hallintaan.

     • jatkoa…
      Niinistö paljasti viimein hallituksen suurenmoisen vision uudenvuoden puheessaan: tulevaisuuden suomalaiset elättävät itsensä marjoja poimimalla!
      Sipilä puolestaan valitteli puheessaan sitä, ettei Suomi ole kyennyt miellyttämään Brysseliä 2015 tarpeeksi hyvin, vaan ”EU:n määrittelemät alijäämäkriteerit ovat paukkuneet ja velkaantumisvauhtimme on ollut nopeaa”.
      EU on kieltänyt budjettialijäämien rahoittamisen kotimaisella keskuspankkirahalla, minkä vuoksi Suomi on pakotettu velkaantumaan ulkomaalaisille pankeille.

      http://mvlehti.net/2016/01/02/mm-niiniston-ja-sipilan-puheet-enteilevat-afro-suomea/
      …että sillai…

     • Kaverini kertoi, että kun hän yritti avata mv-lehden linkkejä niin kone ilmoitti ystävällisesti: Ko sivuilla epäilyttävä maine:Avataanko??
      Uskomatonta.
      Onko muille tullut vastaava ilmoitus?
      Isoveli peloissaan kun asioista aletaan puhua avoimesti ja suoraan.

     • YLE:n ajankohtaistoimituksen tutkiva toimittaja, Suomen tutkivan journalismin yhdistyksen sihteeri
      YLE:n bikinitrolli Jessikka Aro jorasi estotta Bangkokissa.

      Näin Naton kannattaja juhlii uutta vuotta!
      Kummallista on että MV-lehden maine on epäilyttävä mutta YLE:n tutkivat toimittajat ovat tällä tasolla- olipa yllätys. Onneksi MV kertoi asiasta.
      http://mvlehti.net/2016/01/02/ylen-bikinitrolli-jessikka-aro-jorasi-estotta-bangkokissa-nain-naton-kannattaja-juhlii-uutta-vuotta/

    • En usko että globalistien tarkoituksena on tuhota tai kaataa Eurooppa. Globalistit ovat monopoli-miehiä, ja myös valta on tarkoitus monopolisoida. Se tarkoittaa sitä, että ei ole kilpailijoita jotka voisivat tarjota vaihtoehtoisen tuotteen. Globalistien vallan momopolisuunnitelmissa EU:n tulevaisuus on kasvaa, ja liittyä yhteen myös Pohjois-Amerikan kanssa.

     Toinen asia on sitten, miksi EU näyttää tahallaan järjestävän kriisejä. Siihen vastaus on: kriisien avulla voidaan ajaa läpi poliittisia muutoksia, joita muuten ei voi. Esimerkiksi muslimiterrorismin uhalla Euroopan Unionia liittovaltioistuteaan, yhteistä puolustusta ja armeijaa viedään eteenpäöin, yhteistä tiedustelua ja poliisivoimia, yhteisiä sotia ulkomailla, yhteisiä kansalaisten valvontaan ja oikeuksien murentamista. Toisinsanoen, EU kulkee aivan globalistien agendan mukaan, jonka tarkoituksena on eliminoida kansallisvaltioiden itsenäisyys.

     Käytän nimitystä ”globalistit” joka on nykyään minusta parempi kuin pois muodista jäänyt ”NWO” on korvattu muotisanalla ”global governance”.

    • ”Venäjään kohdistuvaa aggressiivista käytöstä säestetään idioottimaisesti Euroopan pääkaupungeissa. Tämä on luonut perustan ydinsodalle.”

     PCR on ollut viime aikoina kovin huolissaan ydinsodan mahdollisuudesta. Ja tietysti siitä on hyväkin olla huolissaan!

     Itse arvelen että tarkoituksena on vain epävakauttaa Venäjän hallintoa. Mustamaalaamalla Putinia ja syyttämällä Venäjän hallintoa maan ajamisesta kurjuuteen tai vastuuttomasta sodasta ulkomailla, pyritään antamaan poliittisia aseita Venäjän oppositiolle.

     Hallinnon epävakauttamistoimilla saatiin aikaan vallankaappaukset ja sisällissodat Ukrainassa, useassa arabimaassa, entisessä Jugoslaviassa, Afganistanissa ja Irakissa. Hallinnon epävakauttaminen on ikiwanha keino eikä sitä ole aloitettu vasta arabikevään myötä, joskin nämä NGO-ryhmät jotka demokratian edistämisen nimissä luovat verkostoja hallituksen vastaisille voimille, sekä tietoverkkoon perustetut info-sota ryhmät (mm. Twiitteriin ja Facebookiin) ovat nousseet merkittävämpään rooliin. Se, että Venäjä on aloittanut taistelun näitä NGO-ryhmiä ja sosiaalisia verkostoja vastaan, kertoo että Venäjä on hallinnon epävakauttamistoiminnan kohde. Sitä samaa kertoo massamediassa käytävä demonisointikampanja.

     Ikävä kyllä, tuota kampanjaa ei harrateta pelkästään pääkaupungeissa, vaan siihen tuntuu lähtevän mukaan tavalliset kansalaiset ympäri maan Suomessakin. Natottavat ovat valitettavasti uhka Suomen turvallisuudelle, eivätkä Suomen turvallisuuden edistäjiä, kuten heidän komenteistaan voi usein lukea. En usko että Suomen turvallisuus on edes natottajan todellinen agenda, vaan se tekosyy. Jos oikeasti on patriootti, silloin kyllä pitäisi kantaa huolta nimenomaan siitä, että Suomi on menettänyt itsenäisyytensä Euroopan Unionille, ja menettää turvallisuuspolitiikan myötä lisää Natolle. Todellinen syy onkin ahneus: toivotaan saavan henkilökohtaista etua Suomen nato-jäsenyydestä ja kolonialistisesta, militaristisesta politiikasta. Tavoitteena on päästä pikkuiseksi riistäjäksi, kimmosasiksi. Rasistinen russofobiakin on oikeistolainen liike: senkin pohjalla on ahneus ja omas oikeutetusta ylivertaisuudesta nauttimaan pääsy. Venäjää vastaan ei voi enää hyökätä sillä tekosyyllä, että siellä olisivat vallalla kommunistit jotka uhkaavat minun omaisuuttani. Mutta demonisointi on helppoa: uusia mantroja ja tekosyitä keksitään jotta päästään toteuttamaan omaa ahneutta. Kansalaiset saadaan kyllä antamaan tukensa sodillekkin. Valitettavasti kansa kulkee siihen suuntaan kuin massamedia vie.

     Paras toivo välttää sodat, niin kolonialistiset kuin suoraan Suomeakin koskevat, on infosota, joka paljastaa massamedian globalistisen propagandan.

     ”Jollei Natoa lakkauteta, se yhdessä Amerikan maailmanvaltaan tähtäävän uuskonservatiivisen ideologian kanssa johtaa vääjäämättä ydinsotaan.”

     Naton olemassaolo vaatii tietysti sitä, että meillä on uhka. Neuvostoliiton lakkauttaminen oli katastrofi Natolle, muslimi-jihadistit olivat pelastus joka pitäisi keksiä jollei heitä olisi (ja niinpä heidät keksittiinkin). Iranin ja Pohjois-Korean roistovaltiot-kortillakin yritettiin pelata, mutta Pohjois-Korea -kortti ei toimi Euroopassa, vaikka toimiikin hyvin Japanissa. Iranin uhkalla NATO:n olemassaoloa oli todella vaikea perustella. Ainoa todellinen voima jolla NATO:n olemassaolon voi Euroopalle perustella, on Venäjä.

     ”Koska Natolla (käytännössä USA:lla) ei ole kykyä Venäjän (ja vielä vähemmän Venäjän ja Kiinan liiton) voittamiseen tavanomaisessa sodassa, sota käydään ydinasein.”

     Muutama atomipommi ilmakehässä, ja hyvästi tietokoneet, televisiot, sähköverkot, tervetuloa nälänhätä ja globaali Keski-aika. Ottaako kukaan tuollaista riskiä? Siinä ei auta, vaikka kuinka olisi itse bunkkerissa. Kauppa, ruuantuotanto ja teollisuus luhistuisivat muutamassa päivässä. Ydinvoimalat joita ei kyettäisi jäähdyttämään, vielä lisäisivät ydinpommien aiheuttamaan tuhoon.

     PCR on kyllä oikeassa. Iso-Britannian, Ranskan ja Saksan sotilakoulutuksen saaneet miehet ovat yhteensä samaa suuruusluokkaa kuin Suomen sotilaskoulutuksen saaneet. Vaikka sota käytäisiinkin ydinasein, Euroopasta ei löydy sotavoimia edes voitetun sodan jälkeen miehittää vihollista, ja puolustusvoimia tarvittaisiin hädän voittamiseen kotimaassakin. Kuljettaminen ja joukkojen logistinen tuki olisi ydinsodan jälkeen mahdotonta.

     Eiköhän Venäjällä vaan pyritä järjestämään vallankaappaus, jotta se voisi liittyä iloiseen globalisti-kerhoon.

 3. Hiljaiseksi vetävä analyysi siitä missä mennään. Tai mihin on tultu ja päädytty pidemmän kehityksen seurauksena.
  Kaikelle on syynsä, mitään ei tapahdu vain sattumalta.
  Ihmiskunta ei olisi uuden sodan kynnyksellä ellei joku taho sitä haluaisi. Niin on ollut muidenkin sotien laita; niitä on tarvittu. Ne ovat palvelleet megalomaanikkoja, suuruudenhulluja ja militaristisia psykopaatteja, ’valittuja’ tai ’poikkeuksellisia’, ’bankstereita’, joille ei mikään riitä ja kaikki on saatava omaan hallintaan vaikka henki menisi. Vain globaali poliisivaltio kelpaa. Ja aina on oltava vastustaja, vihollinen, joka pitää voittaa ja alistaa palvelijaksi tai tappaa.

  Nähtäväksi jää tuleeko koskaan olemaan jotain jalompaa tai ylevää laajemmin ja siinä määrin, että siitä tulisi ensisijaisesti ihmiskuntaa ohjaavaa vai tiivistyykö bankstereiden pahuuden valta jääden ikuiseksi kiroukseksi; Saatanaksi, jolle ei ole todellista vaihtoehtoa tuhoten, robotisoiden ja geenimanipuloiden lopulta kaiken elämän.
  Eli pystyykö ihmisten enemmistö jalostumaan hyvyyden ja inhimillisemmän elämän palvelijoiksi ja ottamaan vastuun ihmiskunnan kohtalosta on kaiken ydinkysymys. Eikä aikaa ole enää paljon. Voi vain toivoa, että muutos olisi mahdollinen.

 4. Kolmas tai itseasiassa vasta toinen maailmansota on jo käynnissä, näet uusimmpien historialliskultturillisten väittämien mukaan ,viimevuosisadan kumpainenkin maailmanpalo oli yhtä ja samaa maailmansotaa. Väliaikakin täyttyi erinäisistä roihahduksista eri puolilla maailmaa. Toinen maailmansota on ollut enimmäkseen informaatio sotaa,pehmeällä kultturillisella vaikutuksella olaan pyritty murtamaan massojen mielet mieleisekseen.Yhdysvaltalainen kultuuriteolisuus on saamassa TTIP neuvottelujen tuloksena yksinoikeuden taloudellisesti ylivoimaisella tehokuudelaan yksinoikeuden luoda massojen arvot,se on viimekätinen uuskonservatiivien käsikassara toteutaa uusi maailmanjärjestys, pax americanan hegessä. Onneksi yhdysvalloista löyty myös Greig Robertsin kaltaisia vastarinta sotureita, mitkä heidän lopulliset tavoiteet on on arvoitus.

 5. Yhä enenevässä määrin puhe ’siionisteista ja pankkiireista’ muistuttaa suomalaista kolmekymmentäluvun keskustelua.

  • No eivätkö he sinun mielestäsi ole se ns. ’Hidden hand’ tai varjohallitus, joka ohjaa ?
   Itse he ovat sanoneet, että se joka hallitsee kansakunnan rahaa hallitsee kansakuntaa.
   Pitäisikö heidät unohtaa ja puhua vain oireista?

  • Lukaisin juuri tämän. Miksei tätä kirjaa ole julkaistu? … sopinee hyvin kommenttisi. Onko tässäkin kyse ’kolmekymmentäluvun ilmiöstä’?

   Jewish Imperialism is Backdrop to Russian History
   In his last book, suppressed in the West, Solzhenitsyn presents the history of the Jews in the Russian Empire and the Soviet Union ( 1795-1995), and in particular their participation in the revolutionary movement and destruction of Christian Russia during the Bolshevik Revolution and the Soviet state.
   Polish historian Bob Korecky says this book should be read by everybody who wants to understand history of Eastern Europe.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=126945

 6. Itsenäisyyspäivänä yle ykkösellä Leikola ja Lähde ohjelman haastateltavana oli Claes Andersson,hän totesi huolen omistamisen keskittymisestä olevan oikeistolaista puhetta, siinä kun täällä oleminen katsotaan omaisuuden määrän kautta olemisena, varsinkin oieistoliberaalista näkökulmasta katsottuna. Andersson tuntui olevan sitä mieltä , että ei ole väliä omistamisesta, kunhan kansanvallan, demokratian prosessit toimivat, siis enemmistön tyrannia, mistä Wahlros oli taanoin huolisaan. Mrikäläisen kansantalouden eräs historiallisista syistä aiheutuva ogelma on taloudessamme oleva kuoleen pääoman suuri määrä, mikä on kylmänsodan aikaisen omistajuusyhteiskunnan arvoja korostavan yhteiskuntapolitiikan aikaansaannos. Vanheneva väestömme on kuolettanut asunto, ja kesämökki sekä auto velkansa, samalla tuo raha on kadonnut maailmasta. Olemassa olevan omaisuuden arvo systeemin kannalta on ainoastaan sen vakuusarvo, taloutemme alavireisyys sekä myös valtion velkaantuminen aiheutuu kun tuo instanssi joutuu luotattamaan uuden kierrossa olevan rahan, sen siaan että vaurastuneet ,vanhenevat kansalaiset riskeeraisivat saavuttamansa varallisuuden uuden yritystoiminnan vakuutena, tuokin riski tahdotaan siirtää mielelään valtion harteille, kuten pankkitoiminnassakin riskit mielelään sosialisoidaan ja voitot yksityistetään, ei tuo ole terveen yhteiskunnan merkki

 7. ”No eivätkö he sinun mielestäsi ole se ns. ’Hidden hand’ tai varjohallitus, joka ohjaa ?
  Itse he ovat sanoneet, että se joka hallitsee kansakunnan rahaa hallitsee kansakuntaa.
  Pitäisikö heidät unohtaa ja puhua vain oireista?”

  [Puhe on tässä ’siionisteista’.’ja myös ’pankkiireista’].

  No eivät ole mikään ’varjohallitus’. He, keillä on läheiset yhteydet Israelin ’siionisteihin’ ovat vain yksi poliittinen voima Yhdysvalloissa. Muitakin voimia on, ja Lähi-Idän isoilla öljymailla, erityisesti Saudi-Arabialla on ilmeisesti kuitenkin nykyisin suurempi vaikutusvalta Yhdysvaltain politiikkaan kuin Israelilla, ja tämä herättää Israelissa suuria pelkoreaktioita, koska Israel on vähitellen, erityisesti Yhdysvaltain Irakin valloituksen jälkeen tulossa jopa melkein tarpeettomaksi Yhdysvaltain geopolitiikassa. Öljyn saanti ja geopoliittinen asema Lähi-Idässä on Yhdysvalloille on nykyisin varsin hyvin turvattu ilman Israeliakin. Israelista alkaa olla Yhdysvalloille nykyisin enempi harmia kuin hyötyä.

  Yhdysvalloissa on ollut aiemmin kohtuullisen vaikeata päästä politiikan ja virkakoneiston johtopaikoille ilman hyviä yhteyksiä Israelin kulloisiinkin vallanpitäjiin. Tämä on johtunut pääosin siitä, että Israel on täysin riippuvainen Yhdysvaltain suosiollisuudesta ja rahoituksesta, ja siksi Israelin lobbaus koneisto on ollut Yhdysvalloissa varuillaan ja hyvin rahoitettu.

  Tarinat ’siionisteista’, ’varjohallituksista’, jne. ovat pääosin niiden liikkeelle panemia tarinagenrejä, jotka eivät erityisemmin pidä Israelin lobbauskoneistosta ja sen asemasta Yhdysvalloissa.

  Pitää myös huomata, että Israelilla on kohtuullisen hyvät suhteet myös Venäjään, Israelin valtaapitävät käyvät jatkuvasti neuvottelemassa Venäjän kanssa isoista geopoliittisista käänteistä Lähi-Idässä; siitä ei nytkään ole kauaa, kun Netanyahu kävi Moskovassa neuvottelemassa Syyrian tilanteesta. Ja tämäkin asia hiertää Yhdysvaltain niitä tahoja, joille Venäjä on Yhdysvaltain päävastustaja tiellä maailmanlaajuiseen hegemoniaan. Ja Israelin suhteet Venäjään toimivat tietenkin negatiivisena tekijänä Israelin lobbauskoneiston maineelle Yhdysvaltain geopolitiikan muotoilijoiden keskuudessa.

  • ’Tarinat ’siionisteista’, ’varjohallituksista’, jne. ovat pääosin niiden liikkeelle panemia tarinagenrejä, jotka eivät erityisemmin pidä Israelin lobbauskoneistosta ja sen asemasta Yhdysvalloissa.’

   Höpsis… Miksi puhut Israelista kun puhutaan pankkimafiasta (hidden hand, varjohallitus) ? jonka päämajat on Lontoossa ja Amerikoissa.
   Israelhan on vain tämän mafian yksi luomus, ei muuta vaikka yrittääkin lobbailla. Ja sionisteistakin valtaosa taitaa asua muualla kuin Israelissa.
   Karu tosiasia kuitenkin on, että globaali pankkimafia maailmaa ohjaa ja keistä se pääosin muodostuukaan? Otahan selvää.
   Muuten kommentin alla on kohta vastaa. Klikkaa sitä niin vastauksesi tulee oikeaan kohtaan.

   • Höpsis.

    Ei maailmaa mikään (’siionistinen’) pankkimafia ohjaa. Aseilla maailmaa ohjaillaan niin kuin ennenkin. Katso karttaa esimerkiksi Yhdysvaltain tukikohdista maailmalla.

    Raha on pelkkää paperia, (ja sen keksivät kiinalaiset jo kauan sitten), rauta ratkaisee. ’Pankkimafiat’, ’siionistit’ (ja ’vapaamuurarit’) on sitä samaa kolmekymmentäluvun kamaa.

    Rahalla ohjaillaan vain keskiluokkaa, jotka ovat sitoutuneita kesämökkeihinsä ja autoihinsa.

    • Ohoh… ! Tuo oli kyllä pohjanoteeraus sinulta. Köyhät ja rahattomatkin voisivat siis sotia ja valloittaa maailman!
     Et taida saada tukea ajatuksellesi… tuskin ’tyhmälistöstäkään’.

 8. USA oli voimakkain vuonna 1945-1955. Vain sillä oli riittävän vahva talous tuottaa atomipommeja ja kuljetusvälineet pommien saamiseksi kohteisiin. Nyt ydinaseiden suhteen asetelma on tasan eli tehokkaalle joukkotuhonnalla sotaa ei voi voittaa. Joudutaan taas pitkään ja uuvuttavaan sotaan, jota joudutaan käymään käyttäen saartoa aseena. Näin lopputulemana on nälkäkuolema tai menehtyminen ravinnon puutteesta johtuviin tauteihin.

  • Sota ei välttämättä tarvitse olla fyysistä tuhoa, on myös, kuten nyt eri suuntiiin talousaartoja sekä ennenkaikkea kultuuriin ja ertoten mieliime vaikttava , olemistamme muokaava sota.

   • Aivan. Henkinen sodankäynti on jopa etualalla. Kuka kestää?
    Vladimir PutinPutin: Yhtenäisyys ja hengen voima auttavat Venäjää vastaamaan haasteisiin
    Presidentti huomautti, että uudenvuoden yönä tunnemme erityisen hyvin kuinka kalliita meille ovat läheisemme, heidän terveytensä ja hyvinvointinsa.
    ”On tärkeää, että kaikilla heillä olisi asiat hyvin, jotta he kaikki olisivat terveitä, että vanhempia ympäröisi hoiva ja huolenpito, jotta he saisivat meiltä takaisin kaikki ne asiat, jotka he ovat meille opettaneet ja antaneet. Kasvakoot meidän lapsemme järkeviksi ja ahkeriksi, jotta rakkaus, myötätunto ja anteliaisuus olisivat meidän jokapäiväisen elämän tukipilareita”, sanoi presidentti.

    Lue lisää: http://fi.sputniknews.com/politiikka/20151231/708788/putin-puhe-uusivuosi.html#ixzz3w18il4PZ
    http://fi.sputniknews.com
    Hienoa luettavaa … ihan eri sarjassa kuin Niinistön huvittava ’marjanpoimijapuhe’, jossa ei myötätuntoa herunut vähäosaisille eikä kritiikkiä ahneille globalisteille.

    • Lueskelen parhailaan Troyantin katarina suuren elämänkertaa, huomaan ettei oikeastaan mikään ole muuttunut,pohjimmiltaan kahdessa ja puolesasadassa vuodessa. Tuon teoksen kautta tulee paremmin ymmärretyksi Krimin merkitys venäläiselle sielulle. Myös se kultturillinen ja sivistyksellinen nousu jonka venäjä koki noina aikoina, Voltaere esimerkiksi oli katarinan keskustelukumppaneita ja Diderot sai tuotantonsa vastineeksi viidenkymmenen vuoden eläkeen Katarinalta.Dideron kuoleman jälkeen tuotanto siirretiin Pietariin. Vaikka Katarina oli saksalainen syntyjään ja jo pikkutyttönä naitetiin pikkupoika Pietarille, joka myös oli saanut preussilsisen kasvatuksen ja oli Frederik suuren lumoissa, että jopa oli muuttamassa uskoaan sekä perusti preussilais mallisen yksikön alaisuuteensa, ollesaan suuruhtinas. Joten voidaan sanoa venäjän oleen tuolloin, ennen Katariinan vallankaappausta tuuliajolla, kuten Jeltsinin venäjän meidän aikanamme, mystistä on kuinka suuri valtakunta onistutaan pelastamaan viimetipassa.

 9. Wikipediaa tietolähteenä käyttäville tiedoksi:

  Filmientekijä Markus Fiedler ei luota Wikipediaan. Hän on juuri tehnyt dokumenttifilmin sen pimeästä puolesta.

  Interview mit Filmemacher Markus Fiedler: ”Die dunkle Seite der Wikipedia” (Wikipedian pimeä puoli)

  Die Wikipedia ist für viele inzwischen alltägliches Nachschlagwerk. Doch ist sie das auch zu Recht? Ist sie seriös und überparteilich, klärt sachlich über verschiedene Standpunkte auf? Nein, meint der Filmemacher Markus Fiedler, dessen Dokumentarfilm „Die dunkle Seite der Wikipedia“ soeben erschien.

  https://deutsch.rt.com/35392/gesellschaft/interview-mit-filmemacher-markus-fiedler-die-dunkle-seite-der-wikipedia/

  Lisää Wikipediasta, suuresta huijaus- ja massojen tajuntojen manipulointikoneistosta, joka on NYT:n tavoin vapauden vihollisten käsissä.
  Israel Shamir sanoo mm., että mikäli wiki aikoo säilyttää edes jotain uskottavuudestaan sen pitäisi vapauua sionistien rahoituksesta:

  Wikipedia ist wie die New York Times ein wichtiges Organ, aber beide sind in den Händen der Feinde der Freiheit. …Manchmal findet man gute und nützliche Einträge in beiden, aber das sind Spuren von Goldstaub, die dort platziert sind, um die Blindgänger aufzuwerten. Auf jeden Fall möchten wir beide demokratisieren, damit beide wirklich demokratisch und zugänglich werden. Bevor das nicht geschehen ist, sollten wir erklären, dass beide Werkzeuge der Bewusstseinskontrolle sind, denen man nicht trauen oder die man nicht für bare Münze nehmen kann. Falls Wiki etwas von seiner Zuverlässigkeit bewahren möchte, muss es seine zionistischen Stützen loswerden.

  http://www.israelshamir.net/German/Gr8.htm

  • Wiki siis huijaa ja aivopesee. Varo luottamasta siihen, se on globalistieliitin työkalu.
   Valhetta levitetään muutenkin, mm. yritetään uskotella että kun usalaiset riisutaan aseista he olisivat turvassa terroristeilta.
   Että siis terroristit hyökkäisivät vain jos sinulla on ase…!!!!! HEH HEH… eihän kansa noin naivia ole. Aseita ostetaan nyt enemmän ja enemmän…koska ase on ainoa turva

   Alkuperäisestä muutama ote

   Kasaarimafia tuskin onnistuu yrittäessään riisua usalaisia aseista vaan haukannee hatullisen pashaa… jo nyt kansa ostaa aseita enemmän kuin koskaan

   http://www.veteranstoday.com/2015/12/17/house-of-cards-empire-of-lies/

   …The USG has been using the CMMM to dispense the big PTB lie that if all Americans are disarmed everyone will be safe from terrorists.
   This is one of the biggest “in your face” blatant lies ever told because as Professor John Lott, a highly respected top researcher on this matter has shown that actual data proves just the opposite.
   More Guns, less murders, less crime. We now know for sure that the only way to stop a bad guy with a gun is a good guy with a gun. And we also know that bad guys can always be given guns with many provided by the FBI and CIA, which are both part of the large RICO crime syndicate comprising the PTB.

   Yes, the The PTB are now using repeated the False-flag terror and mass shooting in gun free zones, operations they themselves deploy and all done as an excuse to try and institute the biggest gun grab in history, the disarmament of the American People.
   This PTB attempt to disarm law abiding Americans is turning out to be a very big mistake on their part and it only stimulates the public to buy more and more guns to arms themselves against the PTB and their USG puppets.

 10. US-koaliition tärkeä rahoittajamaa Saudiarabia aloitti uuden vuoden verisesti. 47 kaulaa katkaistiin. Kaikkiaan viime vuonna katkesi 158 kaulaa.
  Tungosta maahan ei taida olla kuten Eurooppaan, jossa otetaan vastaan täyden palvelun periaatteella.

  In Saudi-Arabien beginnt das neue Jahr blutig: Wie das saudische Innenministerium bestätigte, wurden am Samstag 47 Menschen hingerichtet, darunter der prominente schiitische Geistliche Nimr al-Nimr. Dessen Exekutionen führte zu Empörung in der islamischen Welt. Eine Verschärfung der regionalen Konflikte könnte die Folge sein.
  Die absolutistische saudische Monarchie vollzog im Jahr 2015 mindestens 158 Hinrichtungen mit der höchsten Anzahl an öffentlichen Enthauptungen in den vergangenen zwanzig Jahren.

  https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/36155-erneute-massenhinrichtung-in-saudi-arabien/

 11. Erittäin hieno Vitchek’in kirjoitus.

  Andre Vltchek is philosopher, novelist, filmmaker and investigative journalist, he’s a creator of Vltchek’s World and a dedicated Twitter user, especially for the online magazine “New Eastern Outlook”.
  Syria is the Middle Eastern Stalingrad (Syyria on Lähi-idän Stalingrad)
  Day and night, for years, an overwhelming force has been battering this quiet nation, one of the cradles of human civilization.
  Hundreds of thousands have died, and millions have been forced to flee abroad or have been internally displaced. In many cities and villages, not one house is left intact.
  But Syria is, against all odds, still standing.
  In this case, the Syrian people decided. No government, no political force could move an entire nation to such tremendous heroism and sacrifice. Russians did it during World War Two, and the Syrians are doing it now.

  Syyria näyttää esimerkkiä meille ainutlaatuisella rohkeudellaan ja taistelumoraalillaan johon mekin vielä Talvisodassa ylsimme. Mihin olemme sen kadottaneet?
  Nyt olemme kuin karkurit, joilla ei ole halua puolustaa isänmaataan, josta luovutaan pilkkahintaan..
  http://journal-neo.org/2016/01/02/syria-is-the-middle-eastern-stalingrad/

  • Wikipedia on merkittävä osa propagandaa tuottavaa valhemediaa (sionistiomisteinen), joten epäilevä asenne kyseiseen informaatioon on todellakin paikallaan. Aseiden riisumisesta sen verran, että näiden lavastettujen terroristi-iskujen vaikutus täällä jenkkilässä on todellakin juuri päinvastainen kuin eliitti on kuvitellut – ihmiset hankkii aseita kuin viimeistä päivää. Tilanne on siten sangen hupaisa, koska lähes kaikki mitä hollywood-tuutista ulos tulee, manipuloi ihmisiä luopumaan aseista ja jopa katuräppärit on valjastettu puhumaan aseettomuuden puolesta. Rikollisjengit kertovat nyyhkytarinoita siitä, kuinka veli, täti tai kummin kaima ammuttiin kuoliaaksi ihan omien silmien edessä – niin just, rahallahan niitä juttuja irtoaa. Ihmeellistä tässä ajassa on kuitenkin se, että kaikki asiat pitää lavastaa, vaikka aitoa pahuuttakin ja väkivältää on täällä riittämiin.

   Valehtelija numero ykkönen omalla listallani on tällä hetkellä ehdottomasti NASA. Sieltä on tullut, ja tulee edelleenkin ulos sellasta nukketeatteria olemattomista kuussa käynneistä ja miehitetyistä avaruusasemista, että pienen ihmisen päätä huimaa. Vale-NASA, joka muka edustaa avaruustieteen terävintä kärkeä, on pumpannut kansalta järkyttävät määrät veromarkkoja vale-avaruusvarusteluun ja maapallon ympäri kiertäviin satoihin satelliitteihin, joita kukaan ei ole koskaan nähnyt. NASA ja sen tuottama informaatio ”star wars” tyylisine kuvamanipulaatioineen on täysin fiktiivistä, mutta silti se kantaa. NASA jos mikä edustaa ihmiskunnan täydellistä huijausta… elämme todellakin valheiden aikakautta!

   • Hyvä kuulla asioista paikan päältä. Eräs kuuluisa ja oppinut mies jonka nimeä en nyt muista sanoi eräällä videolla, että nwo-mafia pyrkii nyt islamofobiaa pakolaisvirroilla luomalla yhdistämään länsimaita oman poliisivaltansa alle.
    Sitten tulevat ufot ja ET:t (siis avaruusolennot) joista maalataan planeettaamme uhkaava vaara jolla ihmiskunta yhdistettäisiin yhteiseen taisteluun niitä vastaan. NASA varmaan hoitelee tämän homman.

    • Vatikaani, NASA ja Google, aikamoinen petos sanoisinko. Se viisaus ja totuus, joka on maaplaneetalla ollut, on tietoisesti tuhottu valheen alle. Ei tarvitse olla mikään neropatti selvittääkseen lentokoneiden lentoreittejä ja kadonnutta aikaa, ja miettiä sen jälkeen millaisella planeetalla me itseasiassa elämme. Kukin voi myös miettiä omaan kokemusmaailmaansa pohjautuen, kuinka totuuden mukaista on se, että planeettamme kiitää luodin nopeudella laajentuvassa avaruudessa oman akselinsa ympäri pyörien. Yksikään tiedemies ole löytänyt lähdettä painovoimaan – ei yksikään – eli onko meille syötetty NASAn avaruustieteilijöiden pajunköyttä.

     Kysymykseesi liittyen; nykytekniikalla on täysin mahdollista tuottaa näyttäviä hologrammeja taivaalle, jotka voisivat saada aikaan maailmanlaajuisen hämmennyksen. Kyseiset ilmiöt voitaisiin tuottaa niin, että ne ilmestyisivät maaplaneetan eri puolille samaan aikaan planeettamme todelliseen rakenteeseen perustuen.

   • Alkaa mennä pikkuisen vauhdilla ’-kantajan’ mielikuvitus.

    Puuttuu kohta vain se, että WTC-tornien romahdustakaan ei oikeasti ollut ollenkaan, vaan se oli vain Hollywood tuotannon kauhuelokuvaa. Ja ehkä koko Amerikkakin on vain mielikuvituksen tuotetta?

    Ehkä on tullut katsottua vähän liiankin kanssa amerikkalaisia roskaelokuvia?

    • Entäpä jos elät itse fantasioissasi jotka estävät sinua näkemästä todellisuutta?
     Ihmisellä on taipumus puolustaa maailmankuvaansa vaikka se olisi epätodellinen. Vain tieto avaa tajuntaa joka on aina kahleissa, tavalla tai toisella. Joskus tietokaan ei auta vaan se mitätöidään kuten hyvin näemme vaikkapa 911 tapahtumasta. Joidenkin tajunta ei riitä ymmärtämään, ettei virallinen teoria ole totta. Sama pätee monen muun asian kohdalla. Ja juuri siksi ihmiskuntaa voidaan johtaa lähes mihin vaan.
     Ylimielinen asenteesi kertoo, ettet ole kovin hyvin valveilla itsekään.

 12. Tulenkantajan kommentti on oireellinen, se on oire maailmasta jossa tieteen kehityksen kärki ja yhteiskunnallinen todellisuus on erkaantunut liian kauaksi toisistaan. On todettu, että informatio infastruktuurin ymmärrys on vain ehkäpä kokomaailmssa pienehkön taajamallisen verran todellisia osaajia. Anteeksi vain, tuo viesti ,jota tulenkantaja tuo suuresta lännest, on viesti maailmasta jossa vuosikymmenet on yleistä tietoisuutta ja ymmärryksen tasoa laskettu halpahintaisella viihteellä kultuuriliberalismin ja bisneksenteon halpahintaisella yhdistelmällä. Tommi Ushanovin viimeisimpään kirjaan kannattaisi perehtyä, siinä kerrottuun kultturillisen pessimismin leviämiseen viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana. Viellä Johnssonin aikana yhdysvalloissa vallitsi yleinen etenpäin menon ilmapiiri, tuo kehitys katkesi ensin Nixonin aikakauden kyynisyyteen,vaihtuen Carterin idealismin aikakauden kautta Reaganin pateettisen höyrypäisyyden aikakauden ja ahneuden sekä itsekyyden lisääntymiseen sielläpäin maailmaa ensin , sekä vipeellä myös meillä, nyt me olemme täällä yleisen toivottomuuden ja näköalattomuuden syöksykierteessä, .Kannataa muuten tutustua vaikkapa teemassa pysyen yhdysvaltalaiseen club Orlov sivustoon.

  • Realistisuus ei ole hanskojen heittämistä tiskiin, se on puolueetonta tiedon etsimistä ja asioiden tarkastelua, eli pyrkimystä totuuteen. Absoluuttinen totuus – Jumala – on luonnollisesti jotain sellaista, joka ON, joten yksilötietoisuuteen sidottu ihminen ei voi sitä saavuttaa. Juuri sen vuoksi kannustan ihmisiä vaihtamaan Paulin suorastaan loistavan ja oikeaan osuneen kommentin; ”yleinen toivottomuus ja näköalattomuus syöksykierteessä” – positiiviseen sanaan; uteliaisuus. Viisauteen pyrkivä ihminen on luonnostaan utelias… hän haluaa ymmärtää MITÄ ja varsinkin MIKSI, joten valmiiksi paketoidun tiedon nielaisu ei hänen maailmaansa istu. Juuri sen vuoksi janoan tietoa puolueettomilta ihmisiltä, siis niiltä jotka epäilevät ’virallista totuutta’ ja esittävät rohkeita kysymyksiä. Kerään tietoa yksittäisiltä ihmisiltä, tiedemiehiltä, tutkijoilta, kirjailijoilta ja itsenäisiltä toimittajilta ympäri maailmaa mm. YouTubesta, sillä sitä ei ole sentään vielä täysin tuhottu. Kyseisellä tiedon hankinnalla pyrin ELÄMÄN viisauteen, suurten kokonaisuuksien ymmärtämiseen – en siis vähimmässäkään määrin älykkyyteen.

   Älykkäät ihmiset lukevat historian kirjoja, koulukirjoja, valtamedian artikkeleita, virallisia tutkimuksia ja professoreiden tekemiä julkaisuja, heidän ajatusmaailmaansa on koulutus/virallinen tieto voimakkaasti muokannut. Älykkäät ovat siten kirjaviisaita, jotkut saattavat olla jopa suorastaan neroja, mitä se sitten ikinä elämän pyörteissä tarkkoittaakin. Heillä on siis paljon nippelitietoa tietoa elämän eri ilmiöistä – valhetta ja totuutta – mutta ei välttämättä ymmärrystä.

   Amerikkalaiset, joista pidän small talk-tasolla todella paljon, seisovat tämän valheellisen ”bling-bling” viihteen tarjonnan keskiössä ja ovat juuri sen vuoksi elämän tärkeille ilmiöille täysin välinpitämättömiä, kuten myös suurin osa suomalaisista. Harmittaa katsoa vierestä kun ihmisiä huijataan kuus-nolla hollywood-sonta-valheilla, NASAn naurettavalla informaatiolla ja FBI/CIA-terroristi-näytöksillä päämääränään kasvattaa ihmisten pelkoa. Pelko on ollut ja on edelleenkn eliitti-mafian keino pitää vanhaa järjestelmää pystyssä, jota uusi korkeampi tietoisuus parhaillaan keikuttaa.

   Elämme mielestäni todella mielenkiintoista aikaa. Kaikki meistä – jokainen ihminen – tulee olemaan osa ennennäkemätöntä globaalia muutosta, jossa ihmiset jaetaan vääjäämättömästi kahteen leiriin. Se tulee olemaan sanan varsinaisessa merkityksessä NEW WORLD ORDER, mutta ei mielestäni kuitenkaan se jako, jota eliitti-mafia parhaillaan valmistelee!

   • ”Sota näyttää nyt vielä monen mielestä olevan rauhaa”. Orwellin tekstit (kuten 1984) näyttäisivät suurelta osalta sopivan NEW WORLD ORDERI:in käsikirjoituksiksi. Mutta mllaisesta leirijaosta mielestäsi on kyse? Voiko sitä edes nähdä , kun se kuitenkin on niin monen tuntemattoman tekijän
    takana. Esimerkiksi YK:n suunitelmat, 11 miljoonaa pakolaista Saksaan eivät ehkä toteudukaan, vaikka kovimmat pakolaisvirrat ovatkin vasta tulossa.

    Päätelmäsi ”älykkäät ihmiset lukevat historian kirjoja, koulukirjoja, valtamedian artikkeleita, virallisia tutkimuksia ja professoreiden tekemiä julkaisuja, heidän ajatusmaailmaansa on koulutus/virallinen tieto voimakkaasti muokannut , ei ehkä enää kokonaan pidä paikkaansa. Ainakin esimerkiksi Usa:n huippuyliopistojen opiskelijoiden on todettu jättäneen jo valtamedioiden valeuutiset kokonaan pois informaatiolähteidensä joukosta ja hakevan oikeita uutisia TV-satiiriohjelmista. -Totalitääristen systeemien edeltävinä aikoinahan kokonaan poliittisen propagandan levitykseen valjastetun journalimin perus-eli eettisiä tehtäviä hoitaa satiiri.

    • Osuit naulan kantaan, kun totesit huippuyliopistojen opiskelijoiden jättävän valtamedioiden valeuutiset pois, sitä todellakin tapahtuu yhä enenevässä määrin. Tämä siksi, että osa ihmiskuntaa on parhaillaan nousemassa korkeampaan tietoisuuteen. Olemme kollektiivisesti heräämässä, maailma on suurten muutosten kourissa. Tietylle osalle ihmisistä ei riitä enää eliitin syöttämä tieto, he haluavat tietää mitä maailmalla tapahtuu ja ennenkaikkea miksi. He alkavat kyseenalaistamaan valtaeliitin toimia, esittämään kysymyksiä ja haastamaan heidän oikeuttaan hoitaa asioita kuten he parhaillaan hoitavat. Tätä, eli kansan heräämistä, vallanpitäjät pelkäävät.

     Älykkyys, josta kirjoitin, edustaa minä-tietoisuutta ja se on viisauden esiaste. Viisaus puolestaan edustaa me-tietoisuutta, eli sitä tietoisuuden tasoa, joka heräättää ihmiskunnan kollektiivisen veljeyden. Ihminen, joka on kohonnut me-tietoisuuteen, alistaa automaattisesti oman älykkyytensä palvelemaan yhteistä hyvää. Viisas tiedostaa ihmiskunnan olemassaolon yhtenä kokonaisuutena toisin kuin älykäs, joka palvelee minä-tietoisuudesta käsin ennen kaikkea itseään ja sitä kautta omaa reviriään.

     Henkilökohtainen leirijakoni mukailee Raamatun keskeistä sanomaa: oikeamieliset perivät maan. Toisin sanoen, kaikki se vauraus, jota eliitti-mafia parhaillaan on kaappaamassa itselleen, tulee paradoksaalisesti tipahtamaan oikeamielisten syliin.

     • Toivotaan että olet oikeassa. Hyvin kuvaat tätä muutosta jossa minä-tietoisuus kehittyy me-tietoisuudeksi tai toisilla sanoilla itsekkyys epäitsekkyydeksi.
      Älykkyys todella on eri asia kuin viisaus. Robotti voi olla älykäs mutta ei viisas. Se ei koskaan pysty hahmottamaan sellaisia kokonaisuuksia kuin ihminen parhaimmillaan.
      Vaikken Raamattuun sanatarkasti uskokaan niin on siinä monia viisauksia joita talmudisti-sionistit eivät kuitenkaan sulata ja omaksu omikseen. Siksi he juuri toimivat kuten toimivat erittäin minätietoisina maailmaa ja ihmiskuntaa tuhoten.

   • ’Viisauteen pyrkivä ihminen on luonnostaan utelias… hän haluaa ymmärtää MITÄ ja varsinkin MIKSI, joten valmiiksi paketoidun tiedon nielaisu ei hänen maailmaansa istu.’

    Hyvin ilmaiset sen psykologisen faktan, että ihminen on maailmankuvansa ja merkitystajuntansa vanki. Ne määräävät hänen suhteensa maailmaan. Ja ne muuttuvat tai kehittyvät vain tiedon ja kokemuksen kautta. Ellei ole valmis tiedon ja erityisesti kriittisen tiedon vastaanottoon ei mitään muutosta tapahdu. Silloin ihminen ikäänkuin hiihtää aina samaa latua.
    Itse olen saanut havaita kuinka suurta valhetta olen joutunut koulutuksessani nielemään jo lapsuus- ja nuoruusvuosina. Myöhemmin ammattiini tarvittu koulutus on myös ollut suurelta osin kelvotonta kun sitä ovat tarjonneet itsensä yhteen totuuteen kahlinneet opettajat. Sen ymmärtämiseen on tarvittu omakohtaista kokemusta ja tutustumista kriittiseen tietoon. Pala palalta on saanut havaita, ettei tuo tieto olekaan totuus. Siitä on sitten hahmottunut aivan uusi maailmankuva ja asenne elämään sekä kanssaihmisiin.

 13. Uusi näkökulma Euroopan ja mailman tuhoon

  When Israel Is Mighty — Yossi Gurvitz video (12 mins.)
  Thanks to the latest Gaza slaughter, things are coming into focus for many more people. Many people are wondering: what’s wrong with Jews? Why is it so easy for them to kill people? Why do they enjoy it so much?
  Thanks to the Internet, millions are now wondering this online. Before the Internet, there was no place to wonder this in public. We weren’t allowed to wonder anything about Jews except how wonderful they are.
  Today the world knows that Jews aren’t wonderful. The world knows that Jews are dreadful. And the Jews know this. The Jews want the world to think of them as dreadful and to be afraid of them. They want the world to fear the Jewish nuclear arsenal which they coyly decline to discuss.

  One of their military professors, Martin van Creveld, was authorized to threaten Europe with Jewish nuclear attack if Europe should turn against Israel.”

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=127116

  Israeli military historian Martin van Creveld, threatening destruction:
  “We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome.  Most European capitals are targets for our air force…. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under.”

 14. On siinä koukkunokilla puheet!!

  Onneksi tuollainen skenaario ei tule koskaan tapahtumaan vaikka kuinka nämä talmudistit siitä unelmoisivatkin!

 15. Eurooppaa uhkaa sisällissota. Sveitsiläinen kenraali kehottaa kaikkia hankkimaan aseen ollakseen iskukykyinen kun hetki koittaa talouden romahtaessa ja sosiaalisen kaaoksen alkaessa

  SWISS GENERAL URGES CITIZENS TO ARM THEMSELVES IN RESPONSE TO SOCIAL UNREST AND ECONOMIC DECLINE

  Prior to the mass rape by Arab and North African migrants on New Year’s Eve, a Swiss Army general warned unchecked immigration, social dislocation and a crumbling economy will ultimately pitch Europe into civil war.
  http://www.infowars.com/swiss-general-urges-citizens-to-arm-themselves-in-response-to-social-unrest-and-economic-decline/

 16. Hillary Clinton valmis lisäämään sotia
  Hillary 2016: Ready for (More) War

  http://www.washingtonsblog.com/2016/01/hillary-2016-ready-war.html

  Amerikan aggressiivinen sota Venäjää vastaan on koko ajan käynnissä. Maan aristokratia on päättänyt valloittaa Venäjän. Kylmä sota on korvattu kuumalla sodalla, jossa Naton valta koko ajan laajenee Venäjän rajoilla…
  Kannattaa muistaa että sitomalla itsemme Natoon ja US-koaliition militarismiin olemme mukana valloittamassa Venäjää. Käsittämätöntä hulluuttahan tämä on valtiojohtomme taholta. Se puhuu maamme turvallisuuden varmentamisesta mutta toimii päinvastoin vaarantaen sen.

  America’s Now-Aggressive War Against Russia
  http://www.washingtonsblog.com/2016/01/americas-now-aggressive-war-russia.html

  America’s aristocracy is determined to take over Russia. Ever since the end of the Soviet Union and of its communism, the Cold War has become replaced by an increasingly hot war in which the U.S. and its allies are expanding NATO right up to Russia’s borders, and imposing against Russia what the U.S. refused to accept being imposed upon itself during the 1962 Cuban Missile Crisis: nuclear checkmate! 

  • Saudis impunity — hyvää asiaa
   No matter how bad the fundamentalist Sunni-Islamic Saud royal family are, America’s government still supports them and condemns the countries that the Sauds hate: those are the Shia-led nations of Iran and of Syria.

   All jihadist terrorism is Sunni, none of it is Shia; but the U.S. government is anti-Shia, not anti-Sunni. There were no Shia involved in the 9/11 attacks, nor in the Mumbai attacks, nor in the Charlie Hebdo or other Paris attacks, nor in the London bombing, nor in any of the others. All of the terrorism that wracks Afghanistan and Pakistan is Sunni. ISIS is Sunni; Al Qaeda is Sunni. As Sunni fundamentalists, they all hate especially Shia as “infidels,” because Shia claim to be Muslims, and Sunni fundamentalists take that very claim to be not only a lie but a personal insult to themselves as ‘real’ Muslims, because they ‘know’ what a ‘real’ Muslim is — they’ve been taught it, and it’s distinctively Sunni.

   But the U.S. government keeps harping instead against the Shia group Hezbollah, which is at war against Israel because of the barbaric way that Israel treats its Palestinians. But that’s not terrorism in anything like the same sense — it’s not jihadist, it’s not out for global conquest; and it certainly doesn’t threaten us.
   And it’s really none of America’s business to get involved with, anyway — it is Israel’s problem, entirely: and Israel flagrantly violates even the Camp David accords that the U.S. government itself brokered; and, so, for America to be involved on either side there is plain wrong — but the U.S. government donates, from its own taxpayers, over $3 billion every year to Israel, so that it’ll buy weapons from U.S. arms-makers.
   This give-away to the U.S. weapons-industry is supposed to be ‘humanitarian,’ and ‘foreign aid.’ It actually aids more in killing than it does in protecting; the sheer hypocrisy of that subsidy to U.S. weapons-makers is obscene.
   But anyway: Hezbollah is a sideshow in a discussion of terrorism, and it’s not at all jihadist. By contrast, the Saud family fund jihad. And yet the U.S. government considers them allies, if not its top allies.
   Something’s very wrong here.

   ⇒ Keep Reading
   http://www.washingtonsblog.com/2016/01/the-sauds-impunity.html

   Investigative historian Eric Zuesse is the author, most recently, of They’re Not Even Close: The Democratic vs. Republican Economic Records, 1910-2010, and of CHRIST’S VENTRILOQUISTS: The Event that Created Christianity.

 17. Bush Family Links to Nazi Germany: “A Famous American Family” Made its Fortune from the Nazis
  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, March 06, 2016

  “A famous American family” made its fortune from the Nazis, according to John Loftus’ documented historical analysis.

  The Bush family links to Nazi Germany’s war economy were first brought to light at the Nuremberg trials in the testimony of Nazi Germany’s steel magnate Fritz Thyssen. Thyssen was a partner of George W. Bush’s grandfather Prescott Bush:

  From 1945 until 1949 in Nuremberg, one of the lengthiest and, it now appears, most futile interrogations of a Nazi war crimes suspect began in the American Zone of Occupied Germany.

  Multibillionaire steel magnate Fritz Thyssen-the man whose steel combine was the cold heart of the Nazi war machine-talked and talked and talked to a joint US-UK interrogation team.

  … What the Allied investigators never understood was that they were not asking Thyssen the right question. Thyssen did not need any foreign bank accounts because his family secretly owned an entire chain of banks.

  He did not have to transfer his Nazi assets at the end of World War II, all he had to do was transfer the ownership documents – stocks, bonds, deeds and trusts–from his bank in Berlin through his bank in Holland to his American friends in New York City: Prescott Bush and Herbert Walker [father in law of Prescott Bush]. Thyssen’s partners in crime were the father and [grandfather] of a future President of the United States [George Herbert Walker Bush]. (John Loftus, How the Bush family made its fortune from the Nazis: The Dutch Connection, Global Research, February 2002, edit by GR)

  The American public is not aware of the links of the Bush family to Nazi Germany because the historical record has been carefully withheld by the mainstream media.

  In September 2004, however, The Guardian revealed that:

  George Bush’s grandfather, the late US senator Prescott Bush, was a director and shareholder of companies that profited from their involvement with the financial backers of Nazi Germany.

  The Guardian has obtained confirmation from newly discovered files in the US National Archives that a firm of which Prescott Bush was a director was involved with the financial architects of Nazism.

  His business dealings, which continued until his company’s assets were seized in 1942 under the Trading with the Enemy Act, has led more than 60 years later to a civil action for damages being brought in Germany against the Bush family by two former slave labourers at Auschwitz and to a hum of pre-election controversy.

  The evidence has also prompted one former US Nazi war crimes prosecutor to argue that the late senator’s action should have been grounds for prosecution for giving aid and comfort to the enemy. ( Ben Aris and Duncan Campbell, How the Bush’s Grandfather Helped Hitlers Rise to Power, Guardian, September 25, 2004)

  The more fundamental question is not whether Prescott Bush helped Adolph Hitler. From a historical perspective, what is important is how the rise to power of Adolph Hitler was supportive of US business interests in Germany.

  The Guardian article was published on September 25, 2004 at the height of the US election campaign which led to the reelection of George W. Bush and Dick Cheney on Tuesday November 2nd 2004.

  Deafening silence. The US media provided no coverage of GWB’s family history. Had the American people known that the Bush family had links to Nazi Germany, John Kerry would have won the presidency in 2004 in a landslide.

  Similarly, Michael Dukakis would have won the presidency in 1989 against George Herbert Walker Bush. In fact, had this been revealed to the American people in the wake of the Nuremberg trials (1945-1949), Bush Senior would never have entered politics and his father Prescott Bush would never have become Senator.

  Is there a pattern? Do you have to be a wealthy war criminal to accede to high office?

  Prescott Bush had links to Nazi Germany, Bush Senior and George W. Bush had links to the Bin Laden Family…

  What must be ensured to protect American democracy is that none of these “awkward truths” which reveal the crimes committed by prominent politicians be the object of media coverage. Needless to say, propaganda is essential to uphold the legitimacy of presidential candidates in the eyes of public opinion.

  War Crimes. Crimes against Humanity

  Nazi war crimes with the complicity of Wall Street and the Bush family?

  US war crimes committed by Bush Junior in Iraq (2003), Bush Senior (the Gulf War, 1991), Is there a relationship?

  What was the role of the late senator Prescott Bush in his dealings with Nazi Germany:

  While the president’s [George W. Bush] father had dealings with the bin Ladens, his grandfather [Prescott Bush] made a considerable share of the family fortune through his dealings with Nazi Germany. Some have suggested that the Bushes’ assets have their ultimate source, in part, in the exploitation of slave labor at Auschwitz itself.

  Loftus argues that this money—a substantial sum at that time—included direct profit from the slave labor of those who died at Auschwitz.

  In an interview with journalist Toby Rogers, the former prosecutor said:

  “It is bad enough that the Bush family helped raise the money for Thyssen to give Hitler his start in the 1920s, but giving aid and comfort to the enemy in time of war is treason. The Bush bank helped the Thyssens make the Nazi steel that killed Allied solders. As bad as financing the Nazi war machine may seem, aiding and abetting the Holocaust was worse. Thyssen’s coal mines used Jewish slaves as if they were disposable chemicals. There are six million skeletons in the Thyssen family closet, and a myriad of criminal and historical questions to be answered about the Bush family’s complicity.” (emphasis added)

  Prescott Bush was by no means unique, though his financial connections with the Third Reich were perhaps more intimate than most. Henry Ford was an avowed admirer of Hitler, and together GM and Ford played the predominant role in producing the military trucks that carried German troops across Europe. After the war, both auto companies demanded and received reparations for damage to their German plants caused by allied bombing. (Bill Venn, A presidential visit to Auschwitz, The Holocaust and the Bush family fortune, WSWS.org, 5 June 2003)

  Evidence of the Bush family’s links to Nazism was available well before George Herbert Walker Bush (Senior) and George W. Bush entered politics. According to John Buchanan (New Hampshire Gazette, 10 October 2003):

  After 60 years of inattention and even denial by the U.S. media, newly-uncovered government documents in The National Archives and Library of Congress reveal that Prescott Bush, the grandfather of President George W. Bush, served as a business partner of and U.S. banking operative for the financial architect of the Nazi war machine from 1926 until 1942, when Congress took aggressive action against Bush and his “enemy national” partners.

  The documents also show that Bush and his colleagues, according to reports from the U.S. Department of the Treasury, tried to conceal their financial alliance with German industrialist Fritz Thyssen, a steel and coal baron who, beginning in the mid-1920s, personally funded Adolf Hitler’s rise to power by the subversion of democratic principle and German law. Furthermore, the declassified records demonstrate that Bush and his associates, who included E. Roland Harriman, younger brother of American icon W. Averell Harriman, and George Herbert Walker, President Bush’s maternal great-grandfather, continued their dealings with the German industrial tycoon for nearly a year after the U.S. entered the war.

  While Prescott Bush’s “company’s assets were seized in 1942 under the Trading with the Enemy Act, George W. Bush’s grandfather was never prosecuted for his business dealings with Nazi Germany.

  In 1952, Prescott Bush was elected to the U.S. Senate, with no press accounts about his well-concealed Nazi past. There is no record of any U.S. press coverage of the Bush-Nazi connection during any political campaigns conducted by George Herbert Walker Bush, Jeb Bush, or George W. Bush, with the exception of a brief mention in an unrelated story in the Sarasota Herald Tribune in November 2000 and a brief but inaccurate account in The Boston Globe in 2001. (John Buchanan, op. cit)

  Up until Pearl Harbor (December 1941), Wall Street was trading with the enemy. In the wake of Pearl Harbor, Standard Oil continued to sell oil to Nazi Germany through the intermediation of so-called “neutral countries” including Venezuela and Argentina.

  Michel Chossudovsky, Global Research March 6, 2016
  ———-
  About the author:
  Michel Chossudovsky is an award-winning author, Professor of Economics (emeritus) at the University of Ottawa, Founder and Director of the Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Editor of Global Research. He has taught as visiting professor in Western Europe, Southeast Asia, the Pacific and Latin America. He has served as economic adviser to governments of developing countries and has acted as a consultant for several international organizations. He is the author of eleven books including The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), America’s “War on Terrorism” (2005), The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-first Century (2009) (Editor), Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War (2011), The Globalization of War, America’s Long War against Humanity (2015). He is a contributor to the Encyclopaedia Britannica. His writings have been published in more than twenty languages.

  The contents of this article are of sole responsibility of the author. The Centre for Research on Globalization will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. The Center of Research on Globalization grants permission to cross-post original Global Research articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

 18. When They Killed JFK They Killed America
  By Dr. Paul Craig Roberts
  Global Research, May 08, 2016
  Paul Craig Roberts 7 May 2016

  In the JFK administration I was a White House Fellow. (…) President Kennedy’s intention was to involve many young Americans in government in order to keep idealism alive as a counter to the material interests of lobby groups. (…) – President John F. Kennedy was a classy president. In my lifetime there has not been another like him. Indeed, today he would be impossible. – Conservatives and Republicans did not like him, because he was thoughtful. Their favorite weapon against him was their account of his love life, which according to them involved Mafia molls and Marilyn Monroe. (…)
  (…)
  From his experience with the Bay of Pigs, Cuban Missile Crisis, and the Joint Chiefs’ “Operaton Northwoods,” Kennedy concluded that CIA Director Allen Dulles and Chairman of the Joint Chiefs of Staff General Lemnitzer were both crazed by anti-communism and were a danger to Americans and the world.
  Kennedy removed Dulles as CIA director, and he removed Lemnitzer as Chairman of the Joint Chiefs, thus setting in motion his own assassination. The CIA, the Joint Chiefs, and the Secret Service concluded that JFK was “soft on communism.” So did the Bill Buckley conservatives.

  JFK was assassinated because of anti-communist hysteria in the military and security agencies.
  The Warren Commission was well aware of this. The coverup was necessary because America was locked into a Cold War with the Soviet Union. (…)
  Oswald had nothing whatsoever to do with JFK’s assassination. That is why Oswald was himself assassinated inside the Dallas jail before he could be questioned.

  For those of you too young to have experienced John Kennedy and those of you who have forgot his greatness, do yourselves a favor and listen to this 5 minute, 23 second speech. Try to imagine anyone among the current dolts giving a speech like this. Look how much is said so well in less than 5 and one-half minutes.

  Kennedy intended to pull the US out of Vietnam once he was reelected. He intended to break up the CIA “into one thousand pieces” and curtail the military-security complex that was exploiting the US budget.
  And that is why he was murdered. The evil that resides in Washington does not only kill foreign leaders who try to do the right thing, but also its own.

  Here is JFK’s speech: = > http://www.globalresearch.ca/when-they-killed-jfk-they-killed-america/5524098
  ———-
  Dr. Paul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following. Roberts’ latest books are The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West, How America Was Lost, and The Neoconservative Threat to World Order.

 19. Muistaakseni, Wolfowitz oli IMF pankin johtajana edustamassa Juutalaisten ”Saldoja” Euroopassa. Mies sai ”kenkää” johdoltaan palkatessaan neiti-ystävänsä kallistuloiseen asemaan, ilman tarvittavia resusseja.Näin siellä ”pelitetään” pippeliä.

 20. Aina kun näitä läntisen pallonpuoliskon kirjoituksia saa lukea, niin yksi täkein maa ”huutaa poissa-olollaan” ?
  ”HÄN” joka sen vastauksen ymmärtää, vastatkoon itse itselleen. Miksi ”LÄHI-IDÄSSÄ soditaan jatkuvasti. Vihje on helposti ratkaistavissa……I rest my case !
  Amerikan kansalla ei ole mitään halua sotia missään maapallon osissa, olkoot se vihjaukseksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here