Associated Press (AP) uutisoi Aron Hellerin kynällä juutalaisten muuttavan joukoittain pois Euroopasta. Kaikkiaan 9880 juutalaista muutti Länsi-Euroopasta Israeliin vuonna 2015.

Suurin osa Israeliin viime vuonna muuttaneista juutalaisista on lähtöisin Ranskasta, jossa on maailman kolmanneksi suurin juutalaisyhteisö. Joukkomaastamuuton syynä ovat antisemitismin nousu sekä juutalaisiin kohdistuneet väkivallanteot. Isosta-Britanniasta, Italiasta ja Belgiasta on myös poistunut huomattava määrä juutalaisia.

Juutalaisviraston johtaja Natan Sharansky katsoo Israelin valitsemisen muuttokohteeksi osoittavan juutalaisten arvojen vetovoimaa sekä uskoa siihen, että Israelissa on mahdollista luoda parempi tulevaisuus.

Yksi paremman tulevaisuuden uhkakuvista Israelissa on hälyttävä ja lisääntyvä huumeiden käyttö varsinkin nuorten aikuisten keskuudessa.

12 KOMMENTTIA

 1. Paineet juutalaisuutta kohtaan kasvavat koko ajan kun sionistieliitin maailmanhallinta-hankkeet velkaorjuuksineen alkavat laajemmin paljastua ja Euroopan uhkaava tuho häämöttää. Kuten ennenkin sionistisen rabbieliitin totalitaarinen uskonnollis-poliittinen valta on koitunut syyttömien omienkin turmioksi niin nytkin. Anti-semitismi leviää tekemättä selvää eroa satanistiseksi leimatun pankkiiri-eliitin ja muiden välillä. Kourallinen pahoja riittää leimaamaan muut joista ei tarvi välittää.
  Mutta onko Israelkaan pitkällä tähtäimellä parempi vaihtoehto?
  Maa tekee kaikkensa menettääkseen arvovaltaansa ja kunnioitustaan maailmalla. Sopu palestiinalaisten ja arabinaapureiden kanssa ei näytä onnistuvan. On myös kova tarve laajentua rasistiseksi Suur-Israeliksi, joka ei suvaitse muita kuin juutalaisia geenejä. Sitä ovat sekä Israel Shamir että Israel Shahak kritisoineet. Ja itsensä ’ex-juutalaiseksi’ määrittelevä Gilad Atzmon jopa sanoo, ettei maa eroaisi Natsi-Saksasta. On myös ennusteita joiden mukaan maa jopa katoaisi maailman kartalta.?
  Luin mielenkiintoisen ja itseänikin osin yllättäneen artikkelin Israelista äskettäin ja laitan siitä otteita tähän:

  Why Israel Desperately Needs Palestine: Economic-Political-Psychological Analysis
  Contrary to the popular belief that Israel  wants to execute the Palestinians shatters down once the psychological understanding of the Israel-Palestine conflict is analysed. By the end of the article, you would understand  the political psyche with which Israel operates. Throughout the article, I shall engage in the economic profitable strands of the conflict. How Palestinians sustains the economy of Israel? Why Israel needs the Israel-Palestine  conflict to be sustained rather than be terminated at a mutual agreement? How is Israel-Palestine  conflict too profitable to be resolved?
  Israel is drowning in poverty
  Israel has the second-highest poverty rate within the Organization for Economic Cooperation and Development (OECD),while Mexico leading  the list. More than 1.7 million people living in Israel (22 percent of the population) lives in poverty, the National Insurance Institute said in its annual report(2014).
  Israel ranks fourth in child poverty in the developed world, a UNICEF report claims (2014).
  How Israel misuses Palestinians in escaping its crippling economy
  As the crisis revolving  around Israel’s economy increases, Palestine becomes a source for escaping or rather a catalyst in stabilising Israel’s deteriorating economy. The aim is to profit from the illegal occupation, and the psychological warfare becomes an passively active ingredient to reach the end.
  Palestinians have become the test and trial population( combat proven )
  Let me tell you the ground reality. The Palestinians have become a test and trial population who are being subjected to the testing of heinous weapons  being produced by Israel.
  (—Israeli military historian Martin van Creveld, threatening: “We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome.  Most European capitals are targets for our air force…. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under. ”https://www.darkmoon.me/2012/jews-against-humans-by-jb-campbell/ )

  The psychological camouflage  that is sustaining this laboratory testing on Palestinians is the “existential threat card” being played by Israel. To protect their existence from a home made cheap rockets from Hamas, Israel is deploying its Iron Dome testing on Palestinians.
  Israel is stealing natural gas worth billions from the Gaza Strip and West Bank
  The Gaza Strip, West Bank and East Jerusalem are rich in oil, gas a shale oil resources, al-Haq claims in its 2015 report, Annexing Energy. If these resources were to be developed, Palestine would be economically self-sufficient and would be free from dependence on international community aids.
  However, Israeli regime would intercept anything and everything that becomes the catalyst  for economic growth for the Palestinians.
  Michel Chossudovsky, a Canadian economist, estimated that the amount of gas in Palestine is much more, adding that it could make the future Palestinian state as rich as Kuwait. He further stated, “… from a legal standpoint, the gas reserves belong to Palestine.” adding that “the death of Yasser Arafat, the election of the Hamas government and the ruin of the Palestinian National Authority have enabled Israel to establish de facto control over Gaza’s offshore gas reserves”.
  What is of utmost important here is the reflection of the most obvious agenda of crippling any catalyst that would initiate the economic growth of Palestinian.
  The existence of the Israel-Palestine conflict is a necessity for Israel to raise the profitable monetary bars, making the Palestinian population the test and trial experimental group, on whom the catastrophic weapons died are tested periodically(physically) and the implementation  of apartheid system shatters the collective identity(psychologically ).
  http://www.globalresearch.ca/why-israel-desperately-needs-palestine-economic-political-psychological-analysis/5497579
  Lisää linkistä, jossa hyviä kuvia

  • Vielä tämä joka kertoo kuinka Netanyahu päättänyt kieltää Islamin Adhan-rukouksen koska se aiheuttaa turhaa ja sietämätöntä melua — olisiko tässä Euroopan ja omille suvakeillemme purtavaa ?
   N ei hyväksy kahta valtiota, lakia noudattavaa ja ’valtiota valtiossa’, jossa ei noudateta lakia.
   Myös arabien polygamia pitäisi ottaa käsittelyyn

   Netanyahu Calls for Banning Islamic Call to Prayer (Adhan), Causes “Unbearable Noise “
   NAZARETH, (PIC)– Israeli Premier Benjamin Netanyahu said that Adhan (Islamic call to prayer) violates Israel’s interior laws as it causes “unbearable noise.”
   During a meeting with the Likud bloc in the Knesset, Netanyahu claimed that “Arab towns must abide by the law of the land and fulfill their obligations to the state and society.”
   This includes, Netanyahu continued, refraining from polygamy, which is practiced by Muslim-Arabs, stopping the noise caused by the Adhan, voiced five times a day by Muslim-Arab mosques, and halting construction without permit.

   “I am not prepared to accept two States of Israel, a state of law for most of its citizens and a state within a state for some of them, in enclaves in which there is no law enforcement.”

   There is no religious text that allows disturbing people by loudspeakers, according to his claims.
   He also pointed to polygamy in Arab towns, claiming that “women’s rights organizations remain silent over this practice.”
   http://www.globalresearch.ca/netanyahu-calls-for-banning-islamic-call-to-prayer-adhan-causes-unbearable-noise/5501515

   • jatkoa…
    ylläoleva kertoo kuinka helppoa joidenkin on käännyttää suvakit kun se meille tuottaa vaikeuksia tai ei ainakaan ole helppoa-
    Mutta nyt alkavat Zionistit olla huolissaan Usassa kun Israelin suosio koko ajan laskee varsinkin nuorten keskuudessa Palestiinan julman miehityksen ja siihen liittyvän kasvavan rikollisuuden takia…

    Zionists to Hold Conference Monday Aimed at Luring Christians Back to Support for Israel

    As I have reported in a number of previous posts ( see here, here and here ) support for Israel is evaporating among US evangelicals, especially among younger members of the faith. Apparently the Internet is making it impossible to conceal the brutality of the Jewish state’s occupation of Palestine, the accompanying crimes from which are now starting to pile as high as heaven, you might say.
    http://www.veteranstoday.com/2016/01/16/zionists-to-hold-conference-monday-aimed-at-luring-christians-back-to-support-for-israel/

    • lisää tietoa joka vahvistaa maan suosion kasvavasta laskusta maailmalla ja kertoo BDS-kampanjasta jonka kohteena maa on sotarikosten ja lapsiin kohdistuvan raakuuden takia

     On Wednesday, a debate was held in the British Parliament on the issue of Palestinian child prisoners detained by Israeli forces in the Occupied Palestinian Territory (OPT).

     The same day, two thousand miles away, Israel’s Knesset hosted a discussion on how to combat the growing, Boycott, Divestment, and Sanctions (BDS) campaign. Together, these two parliamentary meetings serve as a useful illustration of why Israel’s international image continues to deteriorate – and why it is not likely to improve any time soon.
     http://benwhite.org.uk/2016/01/07/israel-debates-how-to-stop-bds-even-as-it-continues-to-lose-friends-abroad/

  • Pitäisi tuo jokaisen kristityn lukea.
   Kristitty elää todella henkensä kaupalla Israelissa mutta meillä juutalaista talmudistia paapotaan ja kriittinen suhtautuminen on anti-semitismiä. ??? Miten kansa voi olla näin alas vajonnut ????

 2. Israel Must Now Open Its Nuclear Program to IAEA Inspection, or Face Sanctions

  ran has currently met its obligations to the IAEA under the 2015 US-­led agreement with the UN and now IT is the time for Israel to submit its nuclear program to UNSC inspection or face international sanctions. The imperative is for:
  1. The Negev Nuclear Research Center at Dimona to be fully opened to inspection by the IAEA and its estimated undeclared stockpile of up to 400 nuclear warheads be put under UN supervision for eventual destruction other than those required for legitimate defence purposes, estimated not to exceed five warheads (5) in total.
  2. Israel’s capacity for uranium enrichment to be severely limited for a minimum of 15 years and that all its centrifuges in excess of 5000 to be dismantled under IAEA supervision
  3. That all supplies of heavy water be shipped to the US or other approved recipient, apart from the minimum required for legitimate medical isotopes
  4. That inspections teams from the IAEA continuously monitor all Israeli nuclear sites and to verify all fissile materials thereupon.
  5. That the state of Israel to become a party to the nuclear Non-Proliferation Treaty (NPT) with immediate effect.
  The timescale for all such specified actions to be approved by the United Nations Assembly in General Session.
  http://www.globalresearch.ca/israel-must-now-open-its-nuclear-program-to-iaea-inspection-or-face-sanctions/5502024

  Note
  1. http://fas.org/nuke/guide/israel/nuke/farr.htm
  The original source of this article is Global Research
  Copyright © Anthony Bellchambers, Global Research, 2016

 3. Truth_hunter eksyksissä, eikä totuutta löydy ”Mein Kampfista” hakemallakaan. Kansallissosialistien profeetta Adolf Hitler oli Hamelnin pillipiipari joka johdatti ei ainoastaan juutalaiset Holokaustiin vaan koko Saksan tuhoon ja Euroopan raunioiksi. jaa että ”siionistien mafia” muka hallitsee triljoonia arabimaiden petrotaaloja, euroja, etc. ja siten maailmaa. Kyllähän se on niin että arabit itse päättävät mihin triljoonansa sijoittavat

  Arabiöljyvaltiot omistavat käytännöllisesti katsoen Euroopan lisäksi USAn kiinalaisten ohella, bulvaaniensa kautta ja arabit kiristävät öljyllä ja velkkaorjuudella dhimmejä, ali-ihmisiä sotaan heidän puolesta Israelia vastaan kun lähes jokainen valtio maailmassa on velkaantunut mutkan kautta OPECin arabiosakkaille joilla on agenda, resurssit ja visio maailman saattamiseksi maailman laajuiseen Ummaan, tai Kalifaattiin. Kaikenmaailman sosialistit ovat tiiviissä yhteistyössä islamistien kanssa tämän agendan toteuttamiseksi. Heillä on unelma.

  Mutta ei se toteudu, israelilaiset ovat kovaa, sitkeää, katajaista ja sisukasta kansaa. Juutalaiset asuvat omassa maassaan, jota islamistit himoavat ja on selvää etteivät israelilaiset luovuta maataan vieraille maan anastajille.

  Maailman punamustavihertävien sosialistien + muslimien on voitettava Israel sodassa, jonka he varmasti häviävät.

 4. Truth_hunter, sinulla on jokin pakkomielle juutalaisia ja Israelia vastaan. Olen monilta kaltaisiltasi pyytänyt järkevää syytä sokeaan juutalaisvihaan. En vain ole saanut vielä mitään järkevää syytä ja selitystä sellaiseen, niin, että, olisiko sinulla mahdollisesti järkevää syytä esittää?

 5. Juutalainen Rosenberg heräsi vastustamaan tosiasioiden kulkua. Jokainen Juutalainen on hyvinkin perusteellisesti tiedossa mitkä tavoitteet USA-ISRAEL veljesliitolla ovat. NEW WORL ORDER tarkoittaa juuri USA-ISRAEL, maapallon laajuista hallitusta, sillä eroavaisuudella ettei siihen kelpuuteta muita Amerikan mantereen politikkoja, kuin ainoastaan Juutalais-taustaiset ASKENAZIT. Siinäkin on vielä kysymysmerkki, ovatko ”pakko-käännytetyt itäeuroopan Askenazit” ja heidän jälkeläisensä todellakin oikeutettuja ”puhdasverisiä juutalaisia”? Jos eivät täytä vaatimuksia, niin heitä käy sääliksi?????????????????

 6. Liäksi vielä erikoisesti USAn kristikuntien erillaiset lahkot, joilla ei ole muuta merkitystä tulevaisuudessa, kuin toimia NWOrder hallitsijoiden orjina. ISRAELin hallituksella ei ole aikomustakaan suojella ”Kristikuntaa” millään tavalla. Jumalansa rauhasta toitottavien on syytä aseistaa itsensä, linnoittaen kirkkonsa kaiken varalta. Siellä tulee olemaan ITKU, ja HAMMASTEN KIRISTYS. Kristikunnan uskovien olisi syytä tarkistaa kannanottonsa, ennenkuin se on myöhäistä.

 7. Jouni. Jonkinlaiset syyt pitää olla, miksi jotakin kansanosaa vastaan herättää vastenmielisyyttä. Oletko koskaan miettinyt, voisivatko Juutalaiset olla siihen itse syyllisiä. Vanhemmat Kanadan Suomalaiset kutsuvat Juutalaisia
  ” pettäjiksi” ? Onko heillä kokemusta tulla petetyksi Juutalaisen kauppiaan pettäessä heitä jotenkin ? USAn talouselämän omistajat ovat valtaosiltaan Juutalaisia liikemiehiä, pankiireja, tehtaiden omistajia, päävaltion silmää-tekeviä politikkoja, Hollywoodin roskafilmien tuottajia, sotavalmisteiden tuottajia, etc, etc. He itse ovat syyllisiä, itseään kohdistuneisiin syytöksiin, eihän muuta selitystä voi olla. He ovat suuna ja päänä kyläkuntien hallituksissa, aina katsoen vain oman rotunsa hyötyjä rahallisesti, painaen matalaksi muiden ehdotukset. 50 vuoden kokemusten perusteella, asiat ovat paljastuneet, ja syytökset ovat nousussa. Ahneus saattaa olla heidän suurin virheensä, siihen on jo nyt olemassa paljon keskustelua. SHALOM.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here