Istun ylellisen egyptiläisen jokiristeilijän yläkannella ja seuraan maiseman verkkaista vaihtumista Niilin rannoilla. Olemme matkalla Luxorista Aswaniin ja pysähdymme välillä tutkimaan erilaisia temppeleitä ja muita nähtävyyksiä. Jokirannan kylien ja kaupunkien minareeteista raikuvat Koraanin säkeet pitävät tiukassa otteessaan tuota iänikuista maisemaa hiekkadyyneineen, palmuineen ja kulmikkaine valkoisiksi kalkittuine rakennuksineen. Kaiken kauniin ylle asettuu karkea ja mekaaninen pyhäksi uskottu möly.

Illallispöydässä ihmettelen syytä moiseen. Oppaamme Mohammed kertoo, että koraaninluennan alkuperäisenä tarkoituksena on ollut halu muistuttaa ihmisiä kaiken elämän pyhyydestä, antaa heille äänen hengellinen tuki heidän arkipäiväisissä askareissaan. Nykyään minareettien kovaääniset kilpailevat vain siitä kenellä on kovemmat vehkeet ja kantavampi ääni.

Sitten Muhammed itse lausuu muutaman säkeen Koraanista. Hänen suustaan nuo minulle tuntemattomat sanat kumpuavat kuin pehmein ja makein hunaja konsanaan; en muista koskaan kuulleeni mitään niin kaunista. Muhammed lausuu rakastamansa Koraaniin säkeitä sydämensä syvyydestä. Olen haltioissani.

Tuo matkani Egyptin historian ja nykypäivän ihmeisiin päättyi 12.12.2012 kello 12.12 Kheopsin pyramidin viereisesssä pyramidissa. Viranomaiset olivat yllättäen sulkeneet itse Kheopsin juuri tuoksi päiväksi, sillä he eivät halunneet päivämäärän houkuttamien erilaisten ”hengellisten” ryhmien pilaavan heidän ylläpitämäänsä teknistä kuvaa historiallisesta Egyptistä ja sen pyramideista, jotka siis ovat vain hautoja eivätkä suinkaan hengen kehittämiseksi ja energian tuottamiseksi kehitettyjä rakennelmia. Meidän ryhmämme saattoi oman ohjelmansa loppuun viranomaisista huolimatta.


TUOSTA MATKASTA
on nyt kulunut hieman yli kolme vuotta. Nuo vuodet ovat tuoneet mukanaan suuria muutoksia niin omassa elämässäni kuin maailmassanikin. Jäin seitsenvuotiaan tyttäreni yksinhuoltajaksi vaimoni kuoltua rintasyöpään vajaa neljä vuotta sitten. Reilu pari vuotta sitten menin uusiin naimisiin ja elän nyt kuusihenkisen uusperheen kanssa. Samanaikaisesti olen kirjoittanut useamman kirjan ja löytänyt niille kustantajankin Basam Booksin ”Viisas Elämä”-sarjassa. Elämä etenee…

Pohjois-Afrikan maiden läpi käynyt vallankumousten tuuli on joulukuusta 2010 lähtien kaatanut monta hallitusta ja tuhonnut monta valtiota ja yhteiskuntaa pakottaen miljoonat arabit etsimään uutta parempaa maailmaa Euroopasta. Vuoden 2015 aikana tuo valtava pakolaisaalto tavoitti Suomenkin. Se on saattanut koko Euroopan käymistilaan. Mitä tehdä kaikilla muslimeilla, jotka tulevat vaatimaan osaansa niin hyvinvoinnistamme kuin kauniista vaaleista naisistammekin? Miten olla viisas ja hyväntahtoinen, ystävällinenkin, tilanteessa, jossa outojen tummien miesten kulttuuri pelottaa ja uhkaa myös hyvää tahtoamme?

Olin juuri puhelinyhteydessä Egyptin Hurghadaan, jossa ystäväni ovat lomailemassa. He kysyivät minulta neuvoja Egyptin nähtävyyksiin liittyen. Ohjasin heidät yhteen Khemitin muinaisen mystiikan koulun omistajien kanssa, heidän, jotka kerran niin hienosti johdattivat minua Egyptin saloihin. Tunnin päästä tuosta puhelusta huomaan netissä, että Hurghadassa on tehty Isiksen nimissä terrori-isku, jossa ainakin yksi ihminen on saanut surmansa. Kuulen myöhemmin, että ystäväni olivat toisessa hotellissa kahdeksan kilometrin päässä tapahtumapaikalta. Mutta silti lähellä…

Kuva: Anthony Freda
Vapauden ja demokratian pommeja. Kuva: Anthony Freda

Mistä tässä kaikessa on kyse? Mitä ihmettä maailmassamme tapahtuu? Ja miksi? Minun on vaikea olla näkemättä yksinvaltiaana maailmaamme hallitsevan Yhdysvaltain vaikutuksia ja pyrkimyksiä tässäkin pelissä. Suuret ylikansalliset yritykset ovat kaapanneet USA:n valtion ja sen luonnollisen vapauden ideologian ja ovat saaneet sen tukemaan omaa hyväksikäyttämisen vapauttaan, sitä jossa kaikki maat ja kansat alistetaan ylikansallisten yritysten eli markkinoiden tahdon alaisuuteen osaksi suurta tuotanto- ja kulutuskoneistoa, jonka todelliset voitot ja todellinen hyöty ajautuvat yhä pienemmän ja ahneemman piirin taskuihin.

Maailmaa hallitseva taloudellinen eliitti pyrkii saattamaan meidät kaikki tasa-arvoisiksi orjiksi heidän hallitsemansa taloudellisen koneiston rattaisiin. Tämän vuoksi niin USA:n oma kuin Euroopankin hyvinvoipa ja vauras keskiluokka on alistettava ja saatettava samaan asemaan maailman kaikkien köyhien rinnalla. Eliitti ei tarvitse kilpailjoita eikä lisää vertaisiaan, kaikki muut on saatettava alamaisen nöyrään asemaan. Siksi Suomessakin ehdotetaan palkkojen alentamista, jotta turvapaikanhakijoille saataisiin töitä ja muutkin pääsisivät pienemmille palkoille.


TÄTÄ POLITIIKKAA
on jo pitkään harjoitettu USA:n etelänpuoleisessa Amerikassa. Huumeilla, sotilasvallankaappauksilla ja taloudellisilla pakotteilla on monet valtiot tehty epävakaiksi, pelottaviksi ja väkivaltaisiksi, mikä on saattanut miljoonat ihmiset pakenemaan Yhdysvaltoihin etsimään uutta, parempaa elämää. Siellä heistä on tullut helposti hyväksikäytettävien paperittomien orjien luokka, joiden määrään vedoten myös muiden amerikkalaisten elintasoa on vähitellen laskettu ja elinehtoja kiristetty.

Tällä hetkellä Euroopassa on menossa samanlainen prosessi. USA:n kaikkialle yltävien salaisten ja vähemmän salaisten (maalla on esim. noin 900 sotilatukikohtaa noin 190 maassa) verkostojen avulla tuhottiin ensin Afganistan, sitten Irak ja viimein Libya, jonka johtaja Muhammed Gaddafi oli vuotta ennen mestaamistaan syksyllä 2011 varoittanut Euroopan valtioita pakolaisvirrasta, jota hänen hallintonsa oli valmis pidättelemään. Libya oli kuin pato, jonka tuhoaminen aloitti yhä kasvavan pakolaisvirran Eurooppaan. Samoin Syyrian lähes jo tuhoutuneen valtion tilanne on lisännyt pakolaisten määrää. Kaiken takana näyttää olevan USA:n salainen politiikka, jonka tarkoituksena on eurooppalaisen kulttuurin ja vaurauden tuhoaminen monikulttuurisuuden nimissä ja monokulttuurisen, jähmeän ja väkivaltaisen islamismin avulla.

Mikä sitten on tehnyt aikaisemmin suvaitsevaisuudellaan ylpeilleestä islamilaisesta kulttuurista, kuten Osmanien valtakunta Turkissa 1301–1923, suvaitsemattoman, julman ja väkivaltaisen? Miksi maailmassamme ei näy se hunajaisuus, jota kuulin oppaani Muhamedin lausuessa Koraanin pyhiä sanoja? Mistä islamin viha kertoo?

Valloitettuaan 1800-luvun aikana Amerikan mantereen kutsumuskohtalo-ideologiaan (Manifest Destiny) vedoten USA:n katseet kääntyivät maailmalle. Sen valtiolliseksi tehtäväksi katsottiin demokratian ja vapauden levittäminen kaikkialle maailmaan. Tämä aloitettiin Kuuban ja Filippiinien kaappaamisella jo heikentyneeltä Espanjalta. Filippiineillä vihollisiksi koetut kansanryhmät suljettiin keskitysleireille, jotka muistuttivat kummasti niitä, joita Euroopassakin rakennettiin myöhemmin.

Tämän jälkeen USA:n hallitsijoiden katse kiintyi Eurooppaan, joka kävi ensimmäistä maailmansotaa. USA katsoi tehtäväkseen palauttaa demokratian jalot periaatteet eurooppalaisille, jotka eivät ymmärtäneen omaa etuaan. USA otti ensimmäisen askeleen Euroopan valloittamiseksi, joka huipentui toisen maailmansodan jälkeen, jolloin USAsta, Euroopan ja maailman vapauttajasta ja natsien voittajasta, tuli koko maailman herruutta tavoitteleva supervaltio, jonka todelliseksi vallankäyttäjäksi on noussut valtavien sotaponnistelujen kasvattama sotateollisuus, joka on valmis vaikka mihin oman asemansa ylläpitämiseksi. Tästä varoitti myös Eisenhower viimeisessä puheessaan presidenttinä vuonna 1961. Hän näki, miten sotateollisuuden ympärille kehittynyt valtakeskittymä oli ottamassa koko maan haltuunsa, sen mikä aikanaan johti niin presidentti Kennydyn murhaan kuin Vietnamin sodan laajentamiseenkin.


YHDYSVALTAIN TALOUS
on viimeiset sata vuotta ollut öljyvetoinen; sen autot, koneet ja voimalat tarvitsevat kaiken maailman öljyn. Siksi ensimmäisen maailmansodan jälkeen länsimaat USA:n johdolla kiinnostuivat arabimaista, joiden alueella oli valtavia hyvälaatuisen öljyn esiintymiä. Nuo maat oli syytä ”vapauttaa” ja ”demokratisoida”, jotta amerikkalaiset ylikansalliset yritykset saisivat käyttää niitä ja niiden kansalaisia pidäkkeittä hyväkseen. Kaikki keinot olivat sallittuja arabien hallitsemiseksi; yksi tunnetuimmista on brittiläisen Arabian Lawrencen lupaus ensimmäisen maailmansodan jälkeisistä itsenäisistä arabivaltioista. Lupauksen avulla arabit saatiin taistelemaan liittoutuneiden puolella turkkilaisia vastaan. Lupaukset tietenkin petettiin sodan jälkeen.

Sama hyväksikäytön malli jatkui toisenkin maailmansodan jälkeen. Kun esimerkiksi Iranin vapailla vaaleilla valittu pääministeri Mohammad Mosaddegh vuonna 1953 pyrki kansallistamaan maan öljyvaroja, järjesti CIA yhdessä brittiläisten kanssa vallankumouksen, joka nosti shaahi Reza Pahlavin valtaan. Tämä hallitsi USA:n, Britannian ja öljy-yhtiöiden tuella aina vuoteen 1979, jolloin islamilainen vallankumous ajoi hänet maanpakoon. Vapaan ja demokraattisen materiaalisen vallan diktatoorinen käyttö johti vastaiskuun, jossa uutta yhteiskunnallista järjestystä haettiin islamin henkisten järjestelmien avulla. Materian diktatuuri muuttui uskonnon diktatuuriksi.

Hattutemppu. Kuva: Anthony Freda
Hattutemppu. Kuva: Anthony Freda

Samoihin aikoihin 1970-luvun lopulla Afganistanin aikaisemmin Neuvostoliittoon suuntautuneet hallitsijat tekivät oman vallankumouksensa ja pyrkivät rajuin toimin länsimaistamaan valtiotaan. Muslimeja pidätettiin ja murhattiin joukoittain. Neuvostoliitto lähetti maahan sotilaitaan palauttaakseen aikaisemman maltillisen vallan, mutta joutuikin pian täysimittaiseen sisällissotaan paikallisia muslimeja, talibaneja, vastaan. He olivat valmiit pyhään sotaan eli jihadiin vääräuskoisten valloittaessa heidän maansa. Tästä seurasi lähes kymmenen vuotta kestänyt sota, Neuvostoliiton Vietnam, joka heikensi sitä ja osaltaan johti sen kaatumiseen vuonna 1991. Tuon sodan aikana sai aikansa Ibn bin Ladenin al-Qaida, joka oli CIA:n varoin luotu ja ylläpidetty Neuvostoliittoa vastaan taisteleva sissijoukko, joka myöhemmin vei USA:n etuja eteenpäin luomalla uuden viholliskuvan eli terroristit sen jälkeen kun kylmän sodan viholliset eli kommunistit oli saatu voitettua.

1900-luvun aikana luotiin ja tuhottiin yhteiskunnallisen pahuuden äärimmäiset muodot kommunismi ja natsismi. Ne olivat molemmat pienen taloudellisen eliitin hallitsemia ja suurten taloudellisten yksiköiden varaan rakentuvia yhteiskuntia, jotka molemmat käyttivät hyväkseen ihmisten luonnollisia taipumusta uskoa niin yhteiseen hyvään kuin omaan kansalliseen etuunkin. Ja kun ne USA:n johdolla aikanaan tuhottiin, ei kukaan ole sen jälkeen uskaltanut luottaa muuhun kuin yksilöiden ja ylikansallisten yritysten yksityiseen etuun, siihen mitä omaa tuhatvuotista valtakuntaansa havitteleva USA demokratian ja vapauden nimissä on meille kaikille tarjoamassa. Tästä suunnitelmasta kertoo avoimesti ja selkeästi entinen presidentin neuvonantaja Zbigniew Brzezinski kirjassaan The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives (Basic Books 1997).

Tälle yleisesti hyväksytylle materiaaliselle, tieteelliselle ja hengen kieltävälle diktatuurille ei maailmassamme ole enää muita vaihtoehtoja kuin islamin hengellinen ja jihadin nimissä omalla laillaan maailmaa valloittava ideologia, joka saa käyttövoimaansa kaikesta siitä vääryydestä ja hulluudesta, jota niin Etiopiassa, Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Sudanissa kuin Syyriassakin on koettu USA:n toimiessa sitä hallitsevien ylikansallisten yritysten sotilaallisena käsikassarana. Kaikki maat ja johtajat, jotka näyttävät olevan tätä valtaa vastaan, on yksi kerrallaan nimetty vihollisiksi, joiden tuhoamiseksi USA:n johtama oikeappinen jihad eli pyhä sota on ainoa mahdolliseksi nähty keino. Kaikki on sallittua pyhän materiaalisen uskon levittämiseksi. Kaikki keinot sallittuja ylikansallisten yritysten vallan vahvistamiseksi. Ja näistä keinoista tehokkain ja taloudellisesti tuottoisin on sota, jonka tuhokoneisto rikastuttaa ylikansallisia yrityksiä niin sotaan valmistauduttaessa, sitä käytäessä kuin tuhottuja yhteiskuntia jälleenrakennettaessakin.


TÄTÄ KIRJOITTAESSANI
tajuan itsekin ensi kertaa, miten samanlaisia Yhdysvaltain ja islamin valloitusideologiat ovat. Kummatkin pyrkivät vapauttamaan maailman kaikki kansat niin, että ne voivat sitten valita oikeaoppisen uskon tai uskonnottomuuden joko islamin tai kapitalismin mukaisesti. Tampereen Islamin yhdyskunnan mukaan ulkoisen jihadin päämääränä on ”kaikkien ihmisten täydellinen vapauttaminen, jotta nämä voisivat ottaa vastaan islamin kutsun ja valita sen elämäntavakseen”. Tuo sama lause voisi hyvin olla USA:n pyhän sodan määritelmä. Vaihda vain sanan ”islam” tilalle markkinatalous, kapitalismi tai vapaus ja demokratia. Siinä se.

Islamin piirissä puhutaan toki myös sisäisestä jihadista, joka merkitsee ensisijaisesti henkistä kamppailua omaa sisäistä pahuuttamme vastaan. Tämä rauhanomainen ja sisäänpäinkääntynyt piirre on kuitenkin jäänyt sotaisan ulkoisen jihadin varjoon. Aivan samoin on käynyt länsimaissa kun kristinuskon hyveet ja rakkauden viesti ovat vähitellen muuttuneet yksityisen hyvän ja yhä rajumman ja vapaamman seksin tavoittelemiseksi. Tässä arvotyhjyyden vaivaamassa maailmassa islamin näennäinen henkisyys ja uskonnollisuus houkuttaa monia länsimaisia nuoria, jotka ovat heränneet oman maailmansa tyhjään materialismiin, jossa heillä ei enää ole muuta kapinan suuntaa tai henkistä vaihtoehtoa kuin vihreä kuluttaminen tai itsensä viilteleminen. Islamin jihad houkuttaa, mutta on henkisessä pinnallisuudessan yhtä valheellinen kuin oma länsimainen kulttuurimmekin. Se tarjoaa vain tiukkojen sääntöjen hetkellisen kapinan sekä sodan julman huuman, joka kulminoituu itsemurhapommituksissa tai seksiorjaksi joutumisessa. Suo siellä, vetelä täällä.

Mitä sitten? Onko mitään todellista vaihtoehtoa näille tyhjille ideologioille, jotka taistelevat niin meidän sieluistamme kuin koko meidän maailmastammekin? Onko muuta seurattavaa kuin kaikki nuo johtajat, jotka houkuttelevat meitä oman hulluutensa orjiksi?

Ehkä sisäinen jihad osoittaa sittenkin oikeaan suuntaan? Ehkä oman pahuuden ja tyhjyyden kohtaaminen on se ainoa tie, joka on enää jäljellä kun kaikki ulkoiset ideologiat, uskonnot ja johtajat on havaittu valheellisiksi? Ehkä ihmisen oma sisäinen musta aukko, tuo täyttymystä kaipaava tyhjyys, kaipaa lopultakin todellista kohtaajaansa, näkijäänsä ja rakastajaansa, joka voi olla vain ihminen itse? Ehkä me kaikki voimme kääntää selkämme maailmamme valheellisille vaihtoehdoille ja sukeltaa sisäisen todellisuutemme todellisuuteen, siihen josta kaikki ulkoiset muodot, järjestelmät ja kokemukset aina saavat alkunsa.

Tunne itsesi, tunnista oman hulluutesi musta aukko maailmasi peilissä. Tunne itsesi, rakasta kaikkea minkä sisältäsi löydät, sillä vain rakkautesi kautta voit koskaan muuttaa niin itsesi kuin maailmasikin, sen joka peilaa aina rehellisesti sinun omaa sisäistä todellisuuttasi. Tunne itsesi ja ole rohkeudessasi ja viisaudessasi se todellinen muutos, jota olet maailmaltasi ja sen johtajilta iän kaiken turhaan odottanut. Tunne itsesi ja ole se, mikä olet aina ollut, oman maailmasi ja todellisuutesi ehdoton valtias. Tunne itsesi ja anna maailmasi harhojen haihtua pois. Tunne itsesi…


Klaus Rahikainen.
Klaus Rahikainen.

Klaus Rahikainen on Ahvenanmaalla asuva kirjailija ja elämäntutkija.


Artikkelin kuvitus on Anthony Fredan taidetta sivustolta www.anthonyfreda.com. Vastavalkealla on lupa Anthonyn kuvien käyttöön.

22 KOMMENTTIA

 1. Hyvä artikkelisi inspiroi minua tällaisiin ajatuksiin:
  ’….Mitä sitten? Onko mitään todellista vaihtoehtoa näille tyhjille ideologioille, jotka taistelevat niin meidän sieluistamme kuin koko meidän maailmastammekin? ’

  Tietenkin Talmudismi kuuluu joukkoon ja voi kysyä eroaako se juurikaan Islamista? Molemmat ovat laki-uskontoja, toisin kuin kristinusko, joka korostaa jokaisen omaa vastuuta Jumalan edessä.
  Laki-uskontojen lakeja tulee noudattaa ja Netanyahu olisi valmis ottamaan Talmudin jopa maansa ’perustuslaiksi’. Ihmeellistä ’demokratiaa’, siis teokratiaa. Niillä korvataan juuri sitä ’mustaa aukkoa (tai pilkkua)’ tajunnassa, josta puhut ja joka pitäisi täyttää aivan muulla tavalla kuin laeilla.
  Nuo aukot/pilkut katoavat tai poistuvat kun löydämme itsemme. Tunne itsesi, siinä se.

  ’….Tampereen Islamin yhdyskunnan mukaan ulkoisen jihadin päämääränä on ”kaikkien ihmisten täydellinen vapauttaminen, jotta nämä voisivat ottaa vastaan islamin kutsun ja valita sen elämäntavakseen”. Tuo sama lause voisi hyvin olla USA:n pyhän sodan määritelmä. Vaihda vain sanan ”islam” tilalle markkinatalous, kapitalismi tai vapaus ja demokratia. Siinä se.’
  Vapauttaa mistä? Vapauttaa voi vain ulkoisesta pahasta mutta sisäinen vapauttaminen on vapautumista, se on itseksi tulemisen asia siten että riippuvuus katoaa. Ja ’ottaa vastaan kutsu ja valita se’ ei ole sama asia kuin kasvaa omaksi itseksi ilman sitoutumista dogmiin, mikä se dogmi/ideologia sitten onkin. Kun ei ole enää tajunnassa ’mustaa aukkoa’, niin ei tarvitse täyttää mitään ja riippua mistään. Tai kun ei ole enää ’mustaa pilkkua’ ei tarvitse toistaa joskus väärin opittua moraali mallia.

  Tiivistän: Opi tuntemaan itsesi, tunnistamaan oman tajuntasi mustat aukot ja pilkut. Opi hyväksymään kaikki minkä sisältäsi löydät osaksi itseäsi sillä vain hyväksymisesi tekee sinut tietoiseksi aukoista ja pilkuista, puutteistasi tai heikkouksistasi, ja silloin vasta voit muuttua mitä itseesi ja maailmankuvaasi tulee, joka vasta mustien aukkojen/pilkkujen kadottua peilaa rehellisesti omaa sisäistä todellisuuttasi ja hyvyyttäsi.
  Opi tuntemaan itsesi ja ole rohkeudessasi itse se todellinen muutos, jota olet maailmaltasi ja sen johtajilta iän kaiken turhaan odottanut. Opi tuntemaan itsesi ja tulemaan siksi, mikä et ole vielä ollut: oman maailmasi ja todellisuutesi ehdoton valtias.
  Kun opit tuntemaan itsesi niin maailmasi harhakuvat haihtuvat pois. Olet oman kiinteytyneen ja eheytyneen tajuntasi takia nyt omilla aivoilla ja puhtailla tunteilla toimiva ja ajatteleva ihminen etkä pelkkä vietävissä oleva lammas. Tunne itsesi…!
  Eräs näkemys ’mustista pilkuistamme’ linkissä:

  http://www.veteranstoday.com/2016/01/20/where-does-evil-come-from/

  • Entä ne, jotka eivät halua oppia tuntemaan itsessään, kohdata ’mustaa tahraa’, pahaa puoltaan, ja jopa pitävät sitä normaalina ja hyväksyttynä kuten psyko- ja sosiopaatit, sadistit tai satanistit? Tai ne ’uskovaiset’, jotka sisäistämänsä dogmin pohjalta oikeuttavat itsensä mielivaltaan, muiden lahtaamiseen jota koko ajan saamme seurata. Ilman heitä maailma voisi luultavasti hyvin.
   Dostojevskyn resepti löytyy kirjasta Rikos ja rangaistus. Kun he eivät kohtaa vastuutaan yhteisön edessä he pakottavat yhteisön päättämään kohtalostaan. Säilyäkseen eheänä ja turvallisena yhteisö ei voi paeta tätä sille siirrettyä vastuuta kuten se nyt tekee.

  • Pyhä sota Israelin ja palestiinalaisten välillä saamassa uuden käänteen ?

   Ban Ki-moon to Benjamin Netanyahu: You Ain’t Seen Nothing Yet, Buster!

   Yet Ban Ki-moon basically said,
   “If you think you’re going to scare me with your nonsense, then you’ve got another thing coming. I had to put up with your lies and fabrications for far too long. It was stupid of me to defend your position in much of the World.
   Now I’m too old for that stuff. I’m after your butt. And if you don’t change, I will get it before I die. Didn’t see that coming, did you? Say what you wish, but you can’t hurt my career anymore.”

   Ban Ki-moon ends up his recent critic by saying:
   “Everyone is free to pick and choose what they like or dislike from speeches. But the time has come for Israelis, Palestinians and the international community to read the writing on the wall: The status quo is untenable. Keeping another people under indefinite occupation undermines the security and the future of both Israelis and Palestinians.”[5]
   http://www.veteranstoday.com/2016/02/01/ban-ki-moon-to-benjamin-netanyahu-you-aint-seen-nothing-yet-buster/

 2. Islamilaista kulttuuria tarkastellessa emme voi olla huomioimatta profeetta Mohammedin osoittamaa sukurutsan perinnettä. Vaikka Koraani ei kehoita ”naimaan sukurutsaamalla ja degeneroitumaan”, se hyväksyy serkusavioliitot, joiden geneettiset uhkat jälkipolville ovat ilmeiset nykytietämyksen valossa. Julkisen terveydenhuollon rahoittamisen kannalta suurien pakolaismäärien mukana saamme automaattisesti suuren epäsuhdan tietyiltä alueilta saapuneiden pakolaisten lapsien lukumäärän ja tähän populaatioon suunnattujen erikois pediatrian hoitotoimenpiteiden kustannusten välille. Pidin itse tätä epäsuhtaa lähinnä rasistisena propagandana, kunnes tutustuin tarkemmin Tanskassa ja Brittien saarilla tehtyihin huomioihin.
  Jokainen voi toki itse hakea tietoa hakusanoilla: First cousin marriage Islam.
  Tässä vaiheessa täytyy kuitenkin varoittaa, että osa silmien eteen ponnahtavasta materiaalista on vähintäänkin ”tunnelatautunutta”.
  Koska serkusavioliittojen perinne Islamilaisessa maailmassa alkoi profeetta Muhammedin henkilökohtaisesta esimerkistä n, 1400 vuotta sitten, voidaankin sanoa, että osa muslimeista katsoo sen kuuluvan Islamiin. Eurooppalaisissa hyvin negatiivisia tunteita, sekä kansanterveydellisiä kustannuksia aiheuttavan sukurutsan perinteen tiukka tuomitseminen onkin ensiarvoisen tärkeää, mikäli haluamme oikeasti rakentaa toimivaa yhteiseloa maahanmuuttajien ja valtaväestön välille. -On turha kuvitella, että Suomalaisten enemmistö taipuisi maksamaan sukurutsan aiheuttamia kustannuksia lestadiolaiseen vähemmistöön kuuluvan pääministeri Sipilän toivomalla tavalla. Myöskään suvaitsuvaisuuteen vieraita kulttuureja kohtaan, ei näin voimakkaita tunteita herättävää aihetta voi hyvälläkään tahdolla nitoa kiinni. Kehitysvammaisia lapsia tehostetusti tuottava avioliittomalli, kun nyt ei vaan kuulu Suomalaiseen kulttuuriin. On myös muistettava, että kaikki sisäsiittoisuuden aiheuttamat ongelmat eivät näy päällepäin paljaalla silmällä. Tästä syystä serkusavioliittoja pidetäänkin koko Islamilaisen maailman haasteellisimpana terveysongelmana, jonka vaikutusta nykytilanteeseen on jokainen vapaa pohdiskelemaan.
  Englannin kielen taitoisille löysin Daily Mail julkaisun, mielestäni kiihkottoman artikkelin, joka kertoo ongelmasta Brittiläisestä näkökulmasta. Linkitän sen oheen.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1394119/Its-time-confront-taboo-First-cousin-marriages-Muslim-communities-putting-hundreds-children-risk.html
  PS. Kyllä, mielestäni tämänkaltaisista terveysongelmista on syytä puhua ”pyhää sotaa” käsiteltäessä.

  • Jos halutaan olla todella humaaneja niin nämä asiat on ilman muuta kohdattava. Kaiken pahan ennaltaehkäisy kuuluu asiaan. Sisäsiittoisuus oli ja yhä on myös juutalaisten ongelma ja siksi heillä on tiettyjä perinnöllisiä sairauksia normaalia enemmän.
   Mutta haluaisin tuoda esiin myös seksuaalisuuden ja suhtautumisen pedofiliaan, lapsiseksiin. Kiistatta sekä muhamettilainen että juutalainen uskonto hyväksyy sen kuten alta käy ilmi.
   ”Voit nai­da vaik­ka yk­si­vuo­tiaan ty­tön ja – hä­peäl­lis­tä sa­noa – ol­la jon­kin­lais­sa sek­su­aali­ses­sa suh­tees­sa tuon tytön kanss­a, kun­nes tä­mä täyt­tää yh­dek­sän ja avio­lii­ton voi pan­na täy­tän­töön.”
   http://mvlehti.net/2016/01/09/mita-islam-tekee-tytoille/

   When Israel Is Mighty — Yossi Gurvitz video (12 mins.) — linkki alla
   Videossa Yossi. joka epäilemättä tuntee asian erittäin hyvin, kertoo selkeästi totuuden asiasta siten kuin se rabbien Talmudin tulkintojen mukaan on. Jo 3v lapsia sallitaan käyttää seksiobjekteina. Nämä seksi-perversiot eivät todellakaan ole mitään salaliittoteoriaa vaan karu todellisuus, joka käy ilmi uskonnollisista kirjoituksista jo vuosituhanten takaa.
   The worst case, in my opinion, is the case of Maimonides, one of Judaism’s greatest and most respected philosophers. He decrees that it is permissible to have sexual intercourse with a 3-year-old girl. That is the age of “consent”. Problematic, no?
   https://www.darkmoon.me/2016/israel-mighty-yossi-gurvitz-video-12-mins/

   On selvää, että syntyy vakavia ongelmia jos/kun tällaisen käsityksen omaavia sekoitetaan kulttuuriin jossa vallitsee aivan erilaiset normit.
   Miksi tällaista sekoittamista tehdään ja suvaitaan? Muuta syytä ei voi olla kuin läntisen kulttuurin alasajohanke. Kun kulttuurista puuttuu kyky olla suvaitsematta pahuutta ja asettaa sille rajoja on edessä ajautuminen perikatoon.
   Thanks to the Internet, millions are now wondering this online. Before the Internet, there was no place to wonder this in public. We weren’t allowed to wonder anything about Jews except how wonderful they are. Today the world knows that Jews aren’t wonderful … The Jews want the world to think of them as dreadful and to be afraid of them. They want the world to fear the Jewish nuclear arsenal which they coyly decline to discuss.
   One of their military professors, Martin van Creveld, was authorized to threaten Europe with Jewish nuclear attack if Europe should turn against Israel.”
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=127116

   • Arvoisa Truth hunter, kiitos vastauksestasi. Niille, jotka tosiaan luulivat pedofilian kästteenä olevan vain Katolisten ongelma, on todettava, että sitä näyttää esiintyvän erityisesti vanhakantaisemmissa Abrahamilaisia uskontoja harjoittavissa ryhmissä. Muistin välittömästi vanhan New York postin artikkelin joka käsitteli paljastunutta skandaalia ja löysinkin sen.
    http://nypost.com/2011/12/11/orthodox-sex-abuse-scandal/
    Tässä Ko. jutussa oli kyllä perin miehinen tai peräti poikamainen vire, kuten Afghaaneilla konsanaan, joiden toiminta on aiheuttanut suurta hämminkiä amerikkalais sotilaissa, jotka ovat moista joutuneet todistamaan. Onpa jopa kurinpito toimia jouduttu käyttämään em. Sotilaiden jaettua korpilakia ”liittolaisille”.
    Vaikka mielestäni onkin tervettä sekä tarvetta tarkastella eri maailmankatsomusten ”de Facto ja de Jure” käytäntöjen eroja, emme voi loppupeleissä muuta kuin tunnistaa maailmalta epäterveet kehityskulut ja torjua niiden ilmenemistä maassamme. Olenkin ilolla seurannut Vastavalkean keskustelukulttuurin kehittymistä suuntaan, jossa myös ikävistä asioista voidaan ja pitääkin keskustella tavalla, joka antaa mahdollisuuden tarkastella asioita useammastakin perspektiivistä.

   • Hyvä Valonsoturi, vaikka jaankin mielipiteesi subjektiivisen itsetuntemuksen merkityksestä ihmisen henkiselle kehitykselle, olen hieman erimieltä vetämistäsi johtopäätöksistä. Ihminen kun ei mielestäni ole sellaisenaan hyvä taikka paha, vaan molempia ja yleisesti ottaen valitsee edellämainittujen väliltä oman subjektiivisen etunsa hyväksi. Mielestäni mielen jakaminen osakokonaisuuksiin on ihmiselle tyypillinen tapa käsitellä muuten kaoottisilta tuntuvia kokonaisuuksia ja omaa suhtautumista vallitseviin olosuhteisiin. Omasta puolestani olen tyytyväinen voidessani ”jakaa mieleni” olosuhteita vastaavaan ajattelumalliin.
    Jos ihmiskuntaa haluaa ”aikuisten oikeasti pelastaa” on pikemminkin luotava olosuhteita, joissa tuhoisat ja lyhytnäköiset toimintatavat eivät ole yksilölle eduksi. Tämäkään ei kuitenkaan ole mikään 100% varma tapa ”täydelliseen maailmaan” pyrittäessä. ”Hullut kun tuppaavat valaistumaan aivan omien sääntöjensä puitteissa”. -Olet mieleltäsi rajoittunut, totesi viisas. -Ei, mä nyt vaan tykkään puukottaa, vastasi sadisti.

 3. Ihmiskunnalla ei ole oikeasti kuin yksi todellinen ongelma ja se on osittunut ja jakaantunut ihmismieli. Itsetuntemuksen ja oivaltamisen avulla on mahdollista nähdä tuo tosiasia ja silloin voi alkaa työskentelmään siitä vapautuakseen ja siten maailma voi muuttua. Minä olen maailma, maailma on minä.

  • Kuinka hulluksi tämä eurooppalainen maailma saa mennä?
   Millään ei näytä enää olevan väliä. Ja ihmisten reaktio tähän väkivaltakaaokseen on kumman vaisu. Jotain on nyt pahasti hukassa.
   http://www.finnleaks.net

 4. MUUTTAAKO BERNIE SANDERS MAAILMAN?
  Jos Sanders valitaan hän olisi ensimmäinen juutalainen presidentti joka ei ole aktiivisesti mukana virallisessa uskonnossa. Hän uskoo silti kaikkien uskontojen perimmäiseen oppiin: Mitä haluat muiden tekevän sinulle tee se heille. Siinä tiivistyy laki ja profetiat, hän sanoo.
  Mielenkiintoinen mies joka voisi olla hyvä vaihtoehto maalleen.
  Mutta tuskin hän voi päästä vielä valtaan. Hän ei saa Sionistien rahaa ja tukea taakseen koska ei tue ’pyhää sotaa’ kuten Hillary tai Trump tekevät Ihme olisi jos hän voittaisi vaalin tietäen sionistien linjan joka on aivan päinvastainen.
  Mutta aina voi elää toivossa.

  Will Bernie Sanders Be the First Jewish President?
  Posted on January 28, 2016 by WashingtonsBlog
  Bernie Sanders may be our next president.
  But did you know that he would be our first Jewish president?
  Huffington Post noted last year:
  You may not be aware of it, but Bernie Sanders is Jewish.
  Granted, Sanders is not very religious.  As the Washington Post reports:
  Growing up, Bernie Sanders followed the path of many young American Jews. He went to Hebrew school, was bar mitzvahed and traveled to Israel to work on a kibbutz.

  But as an adult, Sanders drifted away from Jewish customs. And as his bid for the White House gains momentum, he has the chance to make history. Not just as the first Jewish president — but as one of the few modern presidents to present himself as not religious.

  “I am not actively involved with organized religion,” Sanders said in a recent interview.
  Sanders said he believes in God, though not necessarily in a traditional manner.
  “I think everyone believes in God in their own ways,” he said. “To me, it means that all of us are connected, all of life is connected, and that we are all tied together.”

  “I am motivated by a vision which exists in all of the great religions — in Christianity, in Judaism, in Islam, Buddhism and other religions — and which is so beautifully and clearly stated in Matthew 7:12,” Sanders said. “And it states: ‘So in everything, do to others what you would have them do to you, for this sums up the law and the prophets.’ ”

  So Sanders could be America’s first Jewish president … and the first president to stress a more universal view of faith.
  Sanders’s religious views, which he has rarely discussed, set him apart from the norm in modern American politics, in which voters have come to expect candidates from both parties to hold traditional views about God and to speak about their faith journeys.
  ⇒ Keep Reading
  http://www.washingtonsblog.com/2016/01/will-bernie-sanders-first-jewish-president.html#more-53485

  What Would Jesus Do with Bankers?
  If you are an atheist and believe that religion is crazy, please remember that some 85% of the American population identifies itself as Christian and millions more identify themselves as Jewish.  Very few Americans are atheists … and the majority don’t trust atheists.  Therefore, knowing a few bible verses might be helpful for atheists speaking to people of faith.
  In Scripture there is a constant call to seek justice. Jesus got upset at the Pharisees because they neglected the weightier matters of the law, which He defined as justice and the love of God . . . Isaiah 58 complains about the fact that while the people of God are praying and praying and praying, they are not doing anything about the injustice.
  God demands that we do everything in our power to act as “God’s hands” in bringing justice. And as Saint Augustine reminds us, “Charity is no substitute for justice withheld.” —— lue lisää, mielenkiintoinen artikkeli !
  http://www.washingtonsblog.com/2012/07/what-would-jesus-do-with-bankers.html

  • Kuten arvelin Bernien kohtalon sinetöi sionistien rahanvalta demareissa — eliitti tukee Clintonia ja haluaa kaataa Sandersin ja Trumpin
   SANDERS CAMPAIGN WORRIED MICROSOFT APP WILL MISREPRESENT IOWA CAUCUS VOTE
   Establishment backs Clinton and she will beat Sanders and Trump

   On Wednesday the Bernie Sanders campaign said it is concerned software giant Microsoft will tamper with caucus election vote tallies in Iowa next week.
   Under the new system, each Iowa political party will have their own app available on all mobile and PC platforms, which will support the party’s unique caucus voting process. The reporting apps may be used in every precinct in Iowa by both parties. The results will be securely stored and managed in Microsoft’s Azure cloud computing platform.
   “It doesn’t matter who the Republicans put up… Hillary will win,” the highly influential CEO of WPP PLC (Wire and Plastic Products), Martin Sorrell, told DC Whispers on January 24.

   http://www.infowars.com/sanders-campaign-worried-microsoft-app-will-misrepresent-iowa-caucus-vote/

   • Ehkä näemme vielä tämänkin: Hillary valmis nimittämään Obaman Korkeimpaan Oikeuteen tuomariksi
    HILLARY CLINTON: I’D APPOINT OBAMA TO THE SUPREME COURT

    During a campaign stop in Deocorah, Iowa on Tuesday, Hillary Clinton said she likes the idea of Barack Obama sitting on the Supreme Court.

    “I would of course consider him for the Supreme Court,” Clinton said. “I believe he would make a great justice, and he’s certainly qualified for the role. No US President has ever gone to the Supreme Court, nor has any individual ever served in all three branches of our government, so it would be unprecedented. But I agree; he’d definitely make for a great Supreme Court Justice, at a time when we need those seats filled with strong independent minds.”
    Clinton’s claim regarding Obama’s professorship is as phony as everything else about her campaign. Obama was never a professor. He wasn’t even an adjunct.
    As a Court justice Obama will undoubtedly work to remove the “essential constraints” underlined in the Tenth Amendment and institute the Marxist maxim: From each according to his ability, to each according to his needs, a concept at odds with the laws of nature that has never worked and was used as an excuse to murder tens of millions of people in the 20th century.

    http://www.infowars.com/hillary-clinton-id-appoint-obama-to-the-supreme-court/

  • Miten niin ensimmäinen juutalainen presidentti ? Eikös voitais tutkia ”Slick-Willyn” taustaa sekä Hillaryn sukua. Rooseveltistäkin on huhuja Israelin suuntaan. Tein kerran hommia juutalaiselle miljonäärille jolla oli kaksi aikuista poikaa, toinen luki itsensä lääkäriksi mutta toinen valmistui ”kristillisen kirkon papiksi”, eikä juutalaisen synagoogan Rabbiksi ? Vaikeaa varmistua kuka on mitäkin. Ennenvanhaan juutalaisen miehen tunnisti liikenteessä ”täysparrasta”, mutta nyt hämäykseksi valtaosalla miehistä on täysi parta, osaksi hämäystä, osaksi muotia. Clintonin koulutuksen hoiti Rothschild ”ystävä” ihan Brittien korkeimpaan kouluun. Meitä liritetään ihan päivittäin.

 5. Miten USA toimisi jos Vihreät saisivat vallan? Tapahtuisi iso muutos. Tässä muutaman ote presidenttiehdokas Jilli Steinin vaaliohjelmasta: Jill Stein’s Platform More Viable Than Bernie’s

  Green Party presidential candidate Jill Stein about her platform:
  The “war on terror,” Stein pointed out, has only created more terror, while costing each U.S. household $75,000.
  “That’s not going to make people terribly enthusiastic for it, particularly when you point out that all this has done is create failed states, worse terrorist threat, whether you look at the Taliban, the globalization of al-Qaeda, the creation of ISIS. This has been an utter, unmitigated disaster, and the massive refugee crisis which is threatening to tear apart the European Union. This is absolutely unsustainable by any count.”

  So, what would President Jill Stein do about ISIS? She answered with no hesitation:
  “Number 1: we don’t stop ISIS by doing more of what created ISIS. This is like the elephant in the room that none of the other presidential candidates are willing to acknowledge, even Rand Paul, I might say, surprisingly.
  So we don’t bomb ISIS and try to shoot ISIS out. We’ve got to stop ISIS in its tracks by ending the funding of ISIS and by ending the arming of ISIS.
  How do we do that? We do that with a weapons embargo. And so the U.S. can unilaterally move forward on that, but we need to sit down and talk with the Russians as well, and Putin tried to do this.
  You know, Putin, our arch enemy Putin, was actually trying to create a peace process in Syria. … We need to begin talking with Russia and with other countries. We need to build on our relative détente with Iran to engage them, and we need to bring our allies into the process. Right now, the peace process, as I understand it, is held up by, guess who — Saudi Arabia, who wants to bring in known terrorist groups as the representatives of the opposition. The Saudis should not be defining the way forward here…”
  http://www.washingtonsblog.com/2016/01/jill-steins-platform-viable-bernies.html

  Varsin upeaa puhetta mutta… niinpä, kun tiedämme kuka Jenkkilää hallitsee niin se siitä….
  Kuitenkin hyvä tietää, että tällaisiakin ihmisiä siellä asuu.

 6. Näyttelijä Josh Hutcherson: aika saada presidentti joka edustaa 99% enemmistöä kansasta: Bernie Sanders

  Schauspieler, Josh Hutcherson … hat am Samstag eine Wahlkampfveranstaltung des demokratischen US-Präsidentschaftskandidaten Bernie Sanders besucht und auf der Bühne erklärt, dass es Zeit ist für einen Kandidaten, der ein Präsident, für die 99% ist. Es ist Zeit für eine Regierung von den Menschen, durch die Menschen und für die Menschen, was Sanders gern propagiert.
  https://deutsch.rt.com/kurzclips/36601-schauspieler-josh-hutcherson-uber-bernie/

 7. ”Life is like chocolate box. You never know what you are gonna get.” Said Forrest Gump’s Mother.

 8. Yhdentekevää minkä värinen johtaja valitaan maan johtajaksi, kuukautisten kanssa taikka ilman. ”Neuvonantajat” on sinne selustalle asetetut tarkoituksella. Trumpin tyttären mies on kaikessa
  mukana kuulemassa ja todistamassa asioiden kulkua, aivan kuin se olisi järjestetty avioliitto.
  Maapallon kansoja on petetty yli seitsemänkymmenen vuoden ajat. JewMerica sai vauhtia heti
  2-M sodan jälkeen kiihtyen ”ylinopeuteen” meidän päivinämme. Mitä enemmän mainostetaan
  rauhan-neuvotteluista Israelin ja Palestiinan välillä sitä lähempänä on sodan alkaminen maailman-
  laajuisesti. Israelilla ei ole varaa ottaa sitä riskiä, mitättömän maa-alueensa takia, siksi isoveli usa
  hoitaa sen veljiensä puolesta. Surullista sivusta katsomista, voimattomana rauhan kannattajana.

 9. Tuo islam uskonnon vapauttava vaikutus on tosi kaukaa haettua propakandaa. Tottakai Islamistit toivoisivat kaikkien kansojen kuuluvan ainoastaan heidän oppiinsa, mutta samanaikaisesti kiroavat muut uskonnot.
  Islamilaiset ovat fanatikkoja, jotka eivät siedä muita jumalia, heidän jumalansa kilpailijana. Mistä he ovat jumalansa keksineet ? Kuka oli ALLAH ? Missä on todisteet ”ALLAHIN luomistyöstä” ? Ovatko entisajan arabit käsittäneet Jumala ja Jeesus käsitteen väärin, ja sen mukaan vaihtaneet nimet omiin tarkoituksiinsa. Mene tiedä ? Islamilaisten usko kuolemanjälkeisestä elämästä muhinoimassa neitsyeiden parissa, ei ole kovinkaan kiehtovaa. Kuullostaa enimmäkseen ”Hollywoodin pornofilmiltä”. Eikö heillä ole muuta tekemistä, kuin ainoastaan ”vaaka-asennossa”.

 10. Uakonnon ”orjuudesta” on valaisevia kirjoituksia vanhemmassa Suomi-24 sivulla jossa eräs J-Todistajista ulospotkittu mies kertoo elämästään järjestön kahleissa, joka päättyi hänen perheelleen surkeasti, mutta vain väliaikaisesti, koska huomasivat nyt olevansa täysin vapaat kaikista harhaopeista, eikä heidän enää tarvinnut mennä ihmisten oville häiritsemään, ja tuomitsemaan ketään.. Se oli kuin ”salaista mannaa” nauttien. Jos kiinnostaa, niin katso, Riku Richter@johanneksen poika

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here