2000-luku: Petoksen aikakausi

27
Kuva: Anthony Freda

Yhdysvaltain ulkopolitiikkaan tuli 1900-luvun viimeisinä vuosina uudella tavalla mukaan petos. Tekaistuin syin Washington hajotti Jugoslavian ja Serbian edistääkseen julkistamatonta agendaansa. 2000-luvulla tämänkaltainen petoksellinen toiminta kasvoi moninkertaiseksi. Afganistan, Irak, Somalia ja Libya tuhottiin ja Iran ja Syyria olisi myös tuhottu, ellei Venäjän presidentti olisi estänyt sitä. Washington on myös tämänhetkisen Jemenin tuhoamisen takana, ja Washington on mahdollistanut ja rahoittanut Israelin harjoittamaa Palestiinan tuhoamista. Lisäksi Washington on operoinut sotilaallisesti mutta sotaa julistamatta Pakistanin rajojen sisällä murhaten lukuisia naisia, lapsia ja kylien vanhuksia ”terrorismin vastaisen taistelun” varjolla. Washingtonin sotarikokset vetävät vertoja mille tahansa maalle kautta historian.

Olen dokumentoinut näitä rikoksia kolumneissani ja kirjoissani. Jokainen, joka vielä uskoo Washingtonin ulkopolitiikan puhtauteen, on täysin hukassa.

Venäjällä ja Kiinalla on nyt strateginen liittouma, joka on liian voimakas Washingtonille. Ne estävät Washingtonia jatkossa loukkaamasta turvallisuuttaan ja kansallisia intressejään. Liittouma tulee turvaamaan Venäjälle ja Kiinalle tärkeät valtiot. Sitä mukaa kuin maailma herää lännen pahuuteen, yhä useammat valtiot etsivät turvaa Venäjästä ja Kiinasta.

Amerikka heikkenee myös talouden rintamalla. Kolumnini sekä kirjani The Failure of Laissez Faire Capitalism, joka on julkaistu myös kiinaksi, koreaksi, tšekiksi ja saksaksi, ovat osoittaneet Washingtonin katsoneen vierestä ja vieläpä kannustaneen johtajien, osakkeenomistajien ja Wall Streetin lyhytnäköistä voitontavoittelua, joka on ryövännyt Yhdysvaltain talouden ja lähettänyt teollisuuden ja korkeamman osaamisen työpaikat, liiketoimintaosaamisen ja teknologian Kiinaan, Intiaan ja muihin maihin jättäen Amerikalle niin onton talouden, että kotitalouksien mediaanitulo on laskenut jo vuosia. Nykyisin puolet 25-vuotiaista amerikkalaisista asuu vanhempiensa tai isovanhempiensa luona, koska he eivät löydä työtä, joka tekisi itsenäisen asumisen taloudellisesti mahdolliseksi.

Tämä ikävä tosiasia peitellään korruptoituneessa valtamediassa, joka suoltaa fantasiaa Amerikan elpymisestä.

Olemassaolollemme keskeiset tosiasiat ovat niin kaukana siitä, mitä kerrotaan, että voin vain ihmetellä. Entisenä kansantaloustieteen professorina, Wall Street Journalin toimittajana ja Yhdysvaltain talouspolitiikasta vastaavana apulaisvaltiovarainministerinä voin vain hämmästellä korruptiota, joka rehottaa rahoitussektorilla, valtiovarainministeriössä, finanssivalvonnan viranomaisissa ja keskuspankissa. Minun aikanani sellaisesta olisi tullut syytteitä ja pankkiirien ja korkeiden virkamiesten vankilatuomioita.


TÄMÄN PÄIVÄN AMERIKASSA
ei ole vapaita rahoitusmarkkinoita. Keskuspankki ja valtiovarainministeriö peukaloivat markkinoita. Valvontaviranomaiset, joita kontrolloivat ne joita niiden pitäisi valvoa, katsovat poispäin — tai jos valvovatkin, ovat voimattomia panemaan lakeja täytäntöön, koska yksityiset intressit ovat lakeja mahtavampia.

Jopa valtion tilastoviranomaiset ovat korruptoituneita. Inflaatiomittareita on peukaloitu inflaation piilottamiseksi. Tämä valhe ei ainoastaan säästä Washingtonia sosiaaliturvan indeksikorotuksilta ja vapauta rahaa uusiin sotiin. Pieneksi väärennetyllä inflaatiolla hallitus voi luoda bkt:n reaalikasvua laskemalla inflaation reaalikasvuksi. Aivan kuten hallitus luo 5 prosentin työttömyyden jättämällä tilastoista pois  ihmiset, jotka hakivat töitä kunnes joutuivat lopulta luovuttamaan. Virallinen työttömyysprosentti on viisi, mutta kukaan ei löydä töitä. Miten työttömyys voi olla viidessä prosentissa, jos puolet 25-vuotiaista asuu sukulaisten luona koska heillä ei ole varaa itsenäiseen asumiseen? Kuten John Williams raportoi, työttömyysprosentti on 23 kun työttömiksi lasketaan myös ne amerikkalaiset, jotka ovat lakanneet etsimästä töitä koska töitä ei ole.

Yhdysvaltain keskuspankki, pienen pankkiryhmittymän työkalu, on onnistunut luomaan elpymisen illuusion kesäkuusta 2009 lähtien painamalla biljoonia dollareita, jotka eivät ole päätyneet kansantalouteen vaan finanssiomaisuuksien arvoihin. Keinotekoisesti kasvavat osake- ja luottomarkkinat ovat korruptoituneen talousmedian ”todiste” talouskasvusta.

Se kourallinen valistuneita, joka Amerikasta vielä löytyy – ja se on vain kourallinen – ymmärtää, että edellisestä taantumasta ei ole noustu ja että uusi laskusuhdanne on jo tulossa. John Williams on huomauttanut, että USA:n teollisuustuotanto, oikein inflaatiokorjattuna, ei ole koskaan toipunut vuoden 2008 tasolle, saati vuoden 2000 lukemiin, ja että se on jälleen kääntynyt laskuun.

Amerikkalainen kuluttaja on ajettu loppuun, hukutettu velkaan kun tulot eivät kasvaneetkaan. Yhdysvaltain koko talouspolitiikka keskitetään pelastamaan kourallista New Yorkin pankkeja, ei pelastamaan Yhdysvaltain taloutta.


TALOUSTIETEILIJÄT
ja muut Wall Streetin vedättäjät vähättelevät teollisuustuotannon laskua, koska Amerikka on nyt palvelutalous. Taloustieteilijät teeskentelevät, että töitä tehdään Uuden Talouden korkean teknologian palveluissa, mutta todellisuudessa tarjoilijat, baarimikot, osa-aikamyyjät ja kiertävät terveyspalvelut ovat korvanneet tuotannon ja suunnittelun työpaikat murto-osalla näiden alojen aiemmasta palkkatasosta romahduttaen USA:n kokonaiskysynnän. Silloin kun uusliberaalit taloustieteilijät sattuvat huomaamaan ongelmat, he syyttävät niistä Kiinaa.

On epäselvää, voidaanko USA:n taloutta ylipäänsä pelastaa. Sen pelastaminen vaatisi rahoitusmarkkinoiden sääntelyn uudistamista ja niiden työpaikkojen ja sen kansantuotteen palauttamista, jotka on ulkoistettu muihin maihin. Se vaatisi — kuten Michael Hudson osoittaa uudessa kirjassaan Killing the Host — veropolitiikan vallankumousta, joka estäisi finanssisektoria imemästä talouden ylijäämää ja pääomittamasta sitä finanssisektorille korkoa tuottaviksi velkakirjoiksi.

Turmeltuneiden talousintressien kontrolloima Yhdysvaltain hallitus ei ikipäivänä sallisi toimenpiteitä, jotka uhkaisivat huippujohdon palkkioita ja Wall Streetin voittoja. Tämän päivän amerikkalainen kapitalismi tekee rahansa myymällä ulos Amerikan talouden ja siitä riippuvaiset ihmiset.

Kaikessa ”vapaudessaan ja demokratiassaan” Amerikka, sen hallitus ja talous palvelevat intressejä, joilla ei ole mitään tekemistä Amerikan kansan intressien kanssa. Amerikan kansan loppuunmyyntiä suojaa valtava propagandakupu, jota ammatikseen valehtelevat taloustieteilijät ja taloustoimittajat ylläpitävät.

Kun Amerikka romahtaa, romahtavat myös Washingtonin vasallivaltiot Euroopassa samoin kuin Kanada, Australia ja Japani. Ellei Washington tuhoa maailmaa ydinsodassa, maailma menee uusiksi mullistuksessa, jossa turmeltunut länsi jää vähäpätöiseksi osaksi uutta maailmanjärjestystä.


Paul Craig Roberts.
Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts on amerikkalainen taloustieteilijä, joka toimi apulaisvaltiovarainministerinä presidentti Ronald Reaganin hallituksessa. Hän on ollut toimittajana ja kolumnistina mm. Wall Street Journalissa ja Business Weekissä. Roberts on kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin on The Neoconservative Threat to World Order.

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin Robertsin sivustolla paulcraigroberts.org. Vastavalkea kiittää Paul Craig Robertsia luvasta artikkeliensa uudelleenjulkaisuun sekä Anthony Fredaa kuviensa käyttöön.


PÄIVITYS 26.1. klo 00:30: termi ”keskitulo” korvattu oikealla termillä ”mediaanitulo”.

Tallenna

27 KOMMENTTIA

 1. USAn tilanne on ollut jo pitkään toivoton. Se ei ole meille uutta. JFK yritti murtaa FEDin sionisti-eliitin rahanvallan mutta maksoi sen hengellään. Sen jälkeen yrittäjiä ei ole ollut, hyviä lakeijoita sen sijaan kyllä on riittänyt. He ovat saaneet rauhassa nauttia poliittisesta vallasta kun ovat toimineet pankkiirimafian vaatimalla tavalla joka heidät valtaan aina nostaa tai sponsoroi.
  Demokratiasta maassa ei ole ollut tietoakaan sen jälkeen kun FED kaappasi rahan painamisen omaksi yksityiseksi bisneksekseen ja velkaorjuutti valtion. On vain edetty sodasta sotaan, ww1:stä ww2:een ja nyt ollaan kolmosen ovella ellei koko ajan meneillään olevaa sotaa jo sinä pidetä. Tuho on hirvittävää ja koko läntinen maailma on menossa täysin hajalle.
  Monet uskovat että niin on tarkoituskin eli kyse ei ole hallitsemattomasta asiasta vaan hankkeesta jossa hajota-ja-hallitse strategia lopulta tuo maailmanherruuden rahamafian käsiin. Mihin tässä ollaankaan ajautumassa…?
  Euroopassa tuho alkaa näkyä yhä selvempänä suvereenisuutensa menettäneiden valtioiden ollessa voimattomia vastustamaan hajottamistaan ja juuttuessa velkaorjuuteen sekä mafian palkkasotureiksi. Muutos ja irtaantuminen mafian tuhovoimista vaatisi laaja-alaisen koko kansan heräämisen mutta sellaista ei ole näkyvissä.

  Luin mielenkiintoista uutista Donbassista, jossa eletään säännöllisen tykki- ym. tulen alla lähes päivittäin. Oli kuvia sodan tuhoamista alueista ja mielenkiintoinen haastattelu jossa ex-cia virkailija Seattlesta kertoi syitä miksi oli tullut alueelle vapaaehtoistyöhön alueelle ja mitä järkyttävää tuhoa siellä oli joutunut näkemään. Videohaastattelu alla viimeisessä linkissä:

  The new and interesting international volunteer in Donbass is a former CIA official from Seattle, United States. David ”Dave” Simpson gave two exclusive interviews to DONi News Agency on Saturday. He told us about the reasons why he had overcome to the side of the Donetsk People’s Republic, and what he saw behind and around the war in Donbass. The first video interview was recorded in the office of DONi News Agency and the second one near the Donetsk Airport.

  ”What we see here is destruction what is very similar to that you can see in major World War, entire blocks of homes destroyed, businesses destroyed, these are people’s lifes, these ain’t just buildings and structures, these are people’s lifes totally destroyed,” Simpson said about his first hand experience from Donetsk.
  https://dninews.com/article/untold-stories-heard-remains-lugansk-airport-doni-news

  ”Journalists from France, Finland and Spain examined the remains of the main terminal, the abandoned fighting positions of the AFU, and also learned from the representatives of the People’s militia the chronology of the battles taking place on the site”, said Lugansk Information Center.
  Read more from DONi News:
  https://dninews.com/categories/editorial
  https://dninews.com/article/donbass-alive-dpr-culture-minister-meeting-doni-news
  https://dninews.com/article/ex-cia-official-donetsk-airport-destruction-major-world-war-doni-video-part-2

  Viimeisessä linkissä videohaastattelu jossa Janus Putkonen haastattelee David Simpsonia:
  Ex-CIA official in Donetsk Airport: ’Destruction is like in major World War’ – DONi Video (Part 2)

  • Tämä osa1 video myös upea. ”Dave” Simpson kelpaisi Obamalle esikuvaksi meidän ja Euroopan moraalisesti rappeutuneista stupidoistamme/unionisteistamme puhumattakaan.
   Part 1: Ex-CIA official in Donetsk: ’US business is to export death and destruction here’ – DONi Video — löytyy samasta linkistä kuin os2

 2. Todella loistava artikkeli, se kiteyttää lyhyesti kaiken olennaisen – kiitos Vastavalkea.

  PETOS on saanut järkyttävät mittasuhteet juuri siksi, että sionistien omistama media ja kaiken maailman taloustieteilijät kertovat kansalle pelkkiä valheita. Kaikki mitä valtamediassa kerrotaan sodista, terrorismista ja taloudesta on valhetta – vallanpitäjien röyhkeys on kohonnut taivaita hipovalle tasolle. Media suoltaa ulos kaiken maailman silikonitissi hömppää samalla kun talous pyörii ’yhteisen hyvän tekemisen’ TEESKENTELYLLÄ, joka todellisuudessa kasvattaa vuosi vuodelta kansan kärsimyksiä. Kaikki mitä NASA suoltaa ulos on valhetta. Kaikki mitä YK suoltaa ulos on valhetta, ja sitten meillä on nämä teeskentelevät hyväntekeväsyys pyhäköt; UNICEF ja Punainen risti. Viha nousee huippulukemiin kun ymmärtää niiden todellisen merkityksen. NATO itsessään on itse perkele ja niin on myös World Army, jota YK kaikessa hiljaisuudessa parhaillaan kokoaa. HAARP manipuloi täällä yhdysvalloissa jatkuvasti säätä; chemtrails – miksi? FEMA keskitysleirejä on noussut/nousee kuin sieniä sateella – miksi?

  Tähän on tultu. Washingtonin oikea käsi pommittaa lähi-idän paskaksi propagandan ja kuvitteellisen vihollisen varjolla ja vasen käsi lähettää auttajat paikalle. Länsiliittoutuma tekee lavastettuja terroristi-iskuja ympäri maailmaa itse luomaansa ISIStä vastaan, jonka jälkeen se pitää teeskenteleviä muistotilaisuuksia iskun uhreille.Tämä jos mikä on iljettävä PETOS. Se edustaa on sitä Washingtonin harjoittamaa hurskastelupolitiikkaa, joka pitää pedon systeemin pyörimässä. Rothschild sionistien, eli pankkiirien hallitsema varjohallitus on länsiliittoutuman/Saudi-arabian todellinen isäntä ja se luo itse itselleen omat vihollisensa, aseteollisuus kiittää.

  Öljyn hintaa, energiaa ja pörssejä manipuloidaan ylös ja alas aina kulloistakin päämäärää palvellen, koska raha- ja talousjärjestelmä on kokonaisuudessa feikki. Raha seisoo parhaillaan paratiisisaarilla ja silläkin on oma tarkoituksensa, sillä eipä aikaakaan kun sen arvo on nolla. Se – rahan arvon totaalinen romahdus – tulee olemaan kylmä suihku niille hyödyllisille hölmöille, jotka ovat korruption avulla pettäneet oman kansansa ja isänmaansa. Nämä rikkaat idiootit, hyödylliset hölmöt ja korruptoituneet maanpetturit, joilla on rahaa sveitsiläisillä pankkitileillä tulevat tipahtamaan alas samassa rysähdyksessä kansan kanssa. Thank you very much. He siirsivät kansan omaisuuden – REAALIOMAISUUDEN – pala palalta Rothschild sionistien hallintaan ja saivat korvaukseksi kasan painettua paperia. Clap, clap, clap, olette todella tyhmiä – excellent work!

  Tähän on tultu. Kansallisvaltioiden omaisuus on imuroitu/imuroidaan Rothschild sionistien omaisuudeksi, koska nämä Washingtonin selän takana istuvat ovelat psykopaatit ovat ihmiskunnan tappava syöpä. Syöpä on levinnyt nukkehallitusten maanpetoksilla USAn vasallivaltioihin ja juuri sen vuoksi tämä artikkeli kuvaa täydellisesti myös euroopan tilannetta, ja siten myös Suomea. Laiva etenee vauhdilla kohti jäävuorta, hukkumme yhdessä Washingtonin paskaan.

  Samaan aikaan avautuu toki uusi ovi; Venäjä, Kiina ja Iran ovat asettuneet/asettumassa sionistisen pankkivallan vastavoimaksi. Myrskyä on ilmassa myös siksi, että NWO-sotahaukkojen toiminta on paljastumassa yhä suuremmalle joukolle ihmisiä sekä täällä Yhdysvalloissa, että Euroopassa. Kansalaiset ovat kollektiivisesti heräämässä ja se on sellainen voima, jota ei voi kukaan estää. Olemme vihdoinkin heräämässä tietoisuuteen siitä, että kansallisvaltioiden tuho ei tule ulkoa, vaan oman valtion sisältä.

  Elämme todellakin hämmästyttävää aikaa… savijalkainen ’Danielin patsas’ huojuu. Sionistiset nukkehallitukset ja virkamiehet toimivat kuin hypnoosissa, sillä kaikki mitä he ministeriöineen parhaillaan tekevät vahingoittaa kansaa. Tämä on sitä Washingtonin harjoittamaa DEMOKRATIAA, kansallisvaltiot on saatava polvilleen – New World Government.

  Rothschild pankkiirien suunnittelupöydällä on rahatalouden täydellinen romahdus!

  • Lisäys: ”Europolin päällikkö Rob Wainwright varoittaa: ”Isis on kehittänyt uusia taistelukeinoja toteuttaakseen suuren luokan terrorikampanjan maailmassa – erityisesti kohteena Eurooppa”.

   Tämä on sitä Washingtonin harjoittamaa demokratiaa ala CIA ja MOSSAD. Sotahaukat ovat kehittäneet ”uuden taistelukeinon”, eli eurooppaan integroidut muslimi-taistelijat, jotka ovat NATOn kouluttamia palkkasotilaita. Kansallisvaltiot hajoitetaan sisältä ja juuri sen vuoksi tulemme näkemään kyseisen ”suuren luokan terrorikampanjan”. Saas siten nähdä onko tulevat iskut lavastettuja, kuten Pariisissa, vai päästääkö PETO integroimansa isis-pedot oikeasti irti.

   Varmaa on kuitenkin se, että valhemedia tulee olemaan korppina paikalla, ehkä jopa etuajassa, wink, wink – stay tuned

   • Moni on kanssasi samaa mieltä. On aika vaikea hyväksyä sitä, etteikö tämä maahanmuuttoaalto olisi ollut suunniteltu ja rahoitettu juttu. Toki sota on taustalla ja sillä muutoliike on saatu aikaan eikä sitä ilman sotaa olisi. Twitterin kautta on tutkitusti lähetetty pääosin Usan itärannikolta viestejä että paratiisi odottaa Euroopassa ja sinne vaan.
    Tietenkin mukana on tullut ainesta jolla on ’tehtävä’ kuten toteat. Eurooppa hajalle ja matalaksi, niin se menee.
    Mielenkiintoista nähdä onnistuuko tämä hanke. Saksasta se on pääosin kiinni mutta maa on miehitetty ja tottelee. Entinen itsenäinen Saksa on mennyttä ja nyt aseistetaan Isrealia ja rakennetaan sille sukellusveneitä ja maksetaan kai vieläkin korvausta ww2:sta.
    Gilad Atzmon jo vihjaisi blogissaan siihen, ettei kaikki terrorismi ehkä olekaan vain ’tilattua’ vaan on myös aitoa oikeiden isis-petojen terrorismia.
    Ja tässä voidaan pelata myös yhteispeliä.

 3. kansainväliset talousrikolliset ovat syypäitä lähes kaikkiin maailman talousongelmiin

  Taloustiede on hyvin yksinkertainen asia. Niin kauan kuin rikolliset päättävät taloudesta, taloudet ovat rikollisuutta. Kun rikolliset erotetaan ja varastetut varat palautetaan niiden oikeille omistajille, voi talouksien tervehtyminen alkaa.
  Kuinka monella talousprofessorilla on lamppu edes tämän verran sytyttänyt. Heidän teoriansa perustuu väärään olettamukseen, että muka maailmantaloutta ja kansantalouksia ohjaisivat järjissään olevat ihmiset (itsekkyys, ahneus, petollisuus ja toisilta varastaminen eivät ole järkevän ihmisen ominaisuuksia). Maailmantaloutta eivät ohjaa järjissään olevat, joten turha sellaista rikollista toimintaa on muka järjellisyytenä kuvata.
  Siis vielä kertauksena. AIVAN TURHA puhua jostain alemman tason parannuksista talousjärjestelmään, jota hallitsevat rikolliset. Sellaiset parannukset eivät mitään auta. Ainoa järkevä tapa tervehdyttää maailman talaoudet on erottaa rikolliset, ottaa heiltä kaikki taloudellinen valta pois, takavarikoida heidän koronkiskonnalla ja muulla talousrikollisuudella varastamansa varat.
  Rikollisilta tulisi ottaa MYÖS rahanluontioikeus pois. Tiesitkö että lähes kaikki raha Suomen talousjärjestelmään tulee KOROLLISENA LAINANA YKSITYISPANKEILTA, JOTKA LUOVAT LAINATUN RAHAN TYHJÄSTÄ KIRJANPIDOLLISENA TOIMENA. SIIS HE LUOVAT RAHAN TYHJÄSTÄ JA LAINAAVAT SEN KORKOA VASTAAN VALTIOILLE. NÄIN KYSEISISTÄ KANSAINVÄLISISTÄ PANKEISTA TULEE KAIKKIEN KANSOJEN V E R O T T A J I A. VALTIOT MAKSAVAT SEKÄ KYSEISET LAINAT ETTÄ KOROT VEROISTA, JOITA YRITYKSET JA KANSALAISET MAKSAVAT VALTIOLLE. TODELLINEN VEROTTAJA ON SIIS KANSAINVÄLISET RIKOLLISPANKKIT JA VALTIO ON VERONKERÄÄJÄN ASEMESSA. Jos valtiot loisivat itse velattomaa rahaa voitaisiin kansalaisten verotus laskea murto-osaansa ja taloudet alkaisivat kukoistaa, koska työllä valmistettua varallisuutta ei koko ajan varastettaisi verotuksen kautta ulkomaisten rikollisten käsiin.
  Kaikki on hyvin yksinkertaista.

  • Se on juuri näin – amen!

   Surullisinta tässä kuviossa on se, että kansallisvaltioiden reaaliomaisuus on siirretty näille ”ilmasta rahaa luoville” psykopaateille. Juuri nämä rikolliset omistavat ja hallitsevat monikansallisia yrityksiä, jonne kansallisvaltioiden luonnonvarat ja energia on pala palalta pikkurahalla dumpattu. Ja sitten nämä maanpetokseen syyllistyneet henkilöt, kuten suomen presidentit Niinistö ja Ahtisaari hovinarreineen, levittelevät voimattomina käsiään puhuen hallitsemattomista markkinavoimista. Markkinavoimat eivät todellakaan ole hallitsemattomia – talouden liikkeet, kuin myös Lähi-idän romahdus on tarkkasti rikollispankkiireiden toimesta harkittu päämääränä kansalaisten täydellinen hallinta. Siihen liittyen nukkehallituksen lässyttämät ”kärkihankkeet” sakkaavan talouden piristymiseksi on pelkkää teeskentelyä. Suomi neidon jalat on tarkoituksella amputoitu ja nämä neropatit tarjoavat hoitomuodoksi laastaria.

   • Kaikki tavikset pitäisi nyt saada ymmärtämään tämä yksinkertainen asia.
    Vasta kun enemmistö alkaa tajuta tämän rikollisen ja raivostuttavan huijauksen niin vasta sitten voi kaikki muukin muuttua. Ennen ei. Ei vanki voi kävellä vapaana jos on linnassa telkien takana. Juuri siitä on kysymys.
    Meitä pidetään vankeina. Ja ilman että olemme syyllistyneet rikokseen.

    • Ei ole kysymys siitä, etteivätkö tavikset ymmärtäisi. Tietoa pitää saada perille, enemmän vielä meidän ”johtajille”. He joko eivät ymmärrä tai valehtelevat virkansa puolesta.

     • En luota heihin. He ovat pankkiiri-mafian lakeijoita valtaosin. Tosin on poikkeuksiakin ja uskon, että he alkavat pian menestyä. Mutta kokonaan uusia kaivataan ja sellaisia jotka kuuntelevat meitä taviksia. Pitäisi saada tuo ’Mickosin kalakoulu’ toimimaan. Siitä tämän linkin kommenttiosastossa enemmän:
      http://vastavalkea.fi/2015/11/27/helsinki-hyvaksyi-ttipn/

     • Ikäväkseni en ole samaa mieltä, MK.

      Kun taviksilla ei ole tietoa, miten luulisit että heillä olisi ymmärrystä? Ei ole. Jos menet Iltasananomiin ja löydät sieltä jonkun kommentin jossa kirjoitetaan rahan luomisesta tai velasta, suurella todennäköisyydellä se on minun kirjoittamani. Ja yksi niistä harvoista joita ei sensuroitu pois.

      Kukaan jonka kanssa olen asioista kesustellut, ei tiedä eikä ymmärrä rahan luonnista tai velan syntymisestä yhtään mitään. Nämä ”kukaan” ovat ihmisiä jotka tunnen siis reaalimaailmassa. Se surkean pieni vaihtoehtomedia mikä meillä on, siinä on valitettavasti se porukka joka asiasta on edes kuullut. Ja heistäkin vain murto-osa on vaivannut nuppiaan sen muutaman hetken, mitä asian ymmärtäminen vaatisi.

      Niin, siltä se tosiaan näyttää että edes hallituksessa pitkään istuneet konkaripoliitikot eivät tienneet kuinka raha luodaan, kuten YouTubissa oleva video osoitti. Tai sitten heillä on näyttelijänlahjoja ja halua nolata itsensä. Pidin näitä konkaripoliitikkoja vain valehtelijoina ja huijareina. Saattaa olla, että moni heistäkin ovat yhtä ulalla kuin tavikset.

      Ei ihme, että talousdemokratian ja IPU:n kamppanjat menee hukkaan, kun kansa seisoo suu auki jos se joskus sattuu tuollaista kuulemaan: eihän se voi olla totta, kun massamedia ja poliitikot eivät koskaan puhu tuollaisia!

     • Aha, Pertti on vastannut. Pahoittelut että en huomannut aikaisemmin. Sananvapauteen kuuluu olla eri mieltä ja se on hyvä.

      No tuota, kun ihmisille on kautta aikojen kerrottu pankkitoiminnasta näin: Duunarit tekevät töitä ja tallettavat rahaa pankkiin, jota pankki sitten lainailee. Vaikea on heti muuttaa mieltä jos joku sanoo, että pankki luo rahan tyhjästä jota lainailee. Kukaan ei edes kysy mistä se työnteettäjä sen rahan sai josta palkan maksoi. Onko työnteettäjällä setelikone tai syntyykö raha sateenkaareen päässä niin kuin Aku Ankassa kerrotaan. Qsetus on niin yksinkertainen, että ihmismieli haluaa sen torjua.

      Eivät tavikset tyhmiä ole, ottaa aikaa luopua vanhoista opeista. Leipää perheelle hankkiessa ei ole paljon aikaakaan katella noita juttuja, varsinkaan kun niistä ei paljon kerrota. Pankit laittavat kyllä joka päivä mediaan ”analyytikkoja” kertomaan miten taloudessa menee. Heidän leipäpuunsa ei salli kertoa muuta.

  • Todella rankkaa mutta yritäpä olla eri mieltä. En pysty koska ei ole esittää mitään perusteita. Ja toiseksi olen kyllä kohtaloamme täällä ajatellut itsekin tällaiseksi.
   Olen havainnut että sinulla on tarjota hyviä linkkejä.

  • Siinäpä suvakeille sulattamista. Ei ole oikein suussa sulavaa.
   Kusessa ollaan ja syvällä.

  • Alex Jones tunnetaan täällä yhdysvalloissa ’hämmentäjänä’, koska hänen videonsa sisältävät usein 60% faktaa ja 40% fiktiota. Juuri sen vuoksi, en ole miestä pahemmin seurannut, mutta tämä video oli kyllä täyttä asiaa – dropsit sille. Olin yllättynyt erityisesti hänen paljastuksestaan Hollywoodia hallitsevasta juutalais-mafiasta, josta julkkikset yleisesti pelkäävät puhua.

   Vaikuttaa siltä, että valheen ja petoksen kuva hahmottuu yhä suuremmalle joukolle ihmisiä ja viisaat hyppäävät globalisti-psykopaattien kelkasta pois!

   Kiitos videosta!

 4. Jyviä löytyy median akanoista, kuten tämä Paul Robertsin artikkeli. Ongelma on, että jyviä on niin vähän, akanoita paljon. Eilen löysin yhden jyvän. Janne Kuusi pohti usarissa mediamme korruptoitunutta tilaa. Kommentti osiossa hän laittoi linkin YLE’n elävään arkistoon, jossa vaalitenttejä 80-luvun lopulta. Katsokaa jos viitsitte, kannattaa. Silloin pantiin vielä haastateltavat tiukoille. Politikot valehtelivat sujuvasti jo silloin ja tuohon aikaan juuri nämä kusetukset alkoivat suuremmassa määrin. Ei liene yllätys, että monet naamat ovat tänäänkin TV’stä tuttuja. Rahan näkymätön käsi on heidät palkinnut.

  http://jannekuusi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210616-suomalainen-media-ja-vallan-nuoleskelu

  Vatavalkea on ottamassa paikkansa hyvänä mediana.

  • Lukijoita on aivan liian vähän. Se on ihan sama mitä Vastavalkeassa puhutaan, kun massamedian viihdeuutisia lukee 2 miljoonaa ihmistä, ja Vastavalkeaa ehkä tuhat. Eikä se määrä siitä paljon kasva:vaikka välillä tuleekin joku juttu joka saa tuhansia lukijoita, viihdeuutisten lukijat katoaa saman tien.

   Politiikka ei suomalaisia kiinnosta, eikä talous. Eikä sellasta maata voi pelastaa, jossa kansa viis veisaa. Yhdysvalloissa asiat on paljon paremmissa kantimissa: siellä vaihtoehtomedialla on suuri lukijakunta.

   • Kyllä nämä jutut leviävät jo aika monella forumilla. Veikkaan että kasvavat nopeuden neliössä kuin ilmanvastus. Kymmenen vuoden kuluttua saattavat olla jo YLE’n A-studiossa. Ei ihme, että politikoille annetaan jo ohjeita internetin ”rajoittamisesta”.

 5. 2000-luku: — petoksen aikaa…ja sitä samaa oli jo 1900-luku
  WW2 pitää yhä sisällään uskomatonta pimeyttä ja se mitä meille on kerrottu on taitava väärennös todellisuudesta. Koko ajan paljastuu uutta käsittämätöntä valhetta. Miksi kaikki tämä ????
  Alla Usan sodan aikaisen armeijan virallisten tutkijoiden hätkähdyttävän raportin yhteenveto keskitysleireistä, joista meille on syötetty paksua pajunköyttä vuosikymmenien ajan.
  Kannattaa lukea koko artikkeli.

  As with Dachau, so with Buchenwald, Bergen-Belsen, and the other camps captured by the Allies. There was no end of propaganda about “gas chambers,” “gas ovens,” and the like, but so far not a single detailed description of the murder weapon and its function, not a single report of the kind that is mandatory for the successful prosecution of any assault or murder case in America at the time and today, has come to light.
  The Liberation of the Camps
  The conclusions of the early U.S. Army investigations as to the truth about the wartime German concentration camps have since been corroborated by all subsequent investigators and can be summarized:
  1. The harrowing scenes of dead and dying inmates were not the result of a German policy of “extermination,” but rather the result of epidemics of typhus and other disease brought about largely by the effects of Allied aerial attacks.
  2. Stories of Nazi supercriminals and sadists who turned Jews and others into handbags and lampshades for their private profit or amusement were sick lies or diseased fantasies; indeed, the German authorities consistently punished corruption AND cruelty on the part of camp commanders and guards.
  3. On the other hand, the representations of the newly liberated inmates to have been saints and martyrs of Hitlerism were quite often very far fom the truth; indeed, most of the brutalities inflicted on camp detainees were the work of their fellow prisoners, in contravention of German policy and German orders.
  4. The alleged homicidal showers and gas chambers had been used either for bathing camp inmates or delousing their clothes; the claim that they had been used to murder Jews or other human beings is a contemptible fabrication. Orthodox, Establishment historians and professional “Nazi hunters” have quietly dropped claims that inmates were gassed at Dachau, Buchenwald, and other camps in Germany. They continue, however, to keep silent regarding the lies about Dachau and Buchenwald, as well as to evade an open discussion of the evidence for homicidal gassing at Auschwitz and the other camps captured by the Soviets.
   
  The author Theodore J. O’Keefe is the editor of “The Journal of Historical Review.” Educated at Harvard, he has studied history and literature on three continents, and has published many articles on historical and political subjects.
  First posted here in Jan 28, 2005 — reposted Jan 27, 2015

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155

  • Tähän jatkona sopii tämä. Miksi tästä kaikesta on vaiettu ja yhä vaietaan???
   Revisiting the ’Good War’s’ Aftermath
   The American public has long thought of the Allied effort in World War II as a “great crusade” that pitted good and decency against Nazi evil. Even after all these years, it is likely that the last thing the public wants to learn is that vast and unspeakable wrongs were committed by both the Western Allies and the Soviet Union during the war and its aftermath.
   http://www.ihr.org

   Where are our academic historians? … How pervasive is a cravenness that will put almost anything ahead of a search for truth?  Does mankind care very deeply about truth?
   To what extent is a society or an age “democratic” if its citizens’ minds are filled with phantoms, so that most of the judgments they make are either vacuous or manipulated? 
   And to what extent is it “democratic” if those citizens don’t even have a vital say in decisions of the gravest importance?  It is significant that Keeling says that “the people of no nation in modern history, including ourselves, have ever enjoyed an important voice in the making of the great decisions either of going to war or of framing the peace arrangements.”
   After the Reich: The Brutal History of the Allied Occupation

   MacDonogh’s is a puzzling book, both brave and craven, mostly (but not entirely) worthy of the high praise we must give to incorruptible scholars. 
   — At the end of the war, MacDonogh tells us, “as many as 16.5 million Germans were driven from their homes.” Konrad Adenauer, very much a friend of the West, found himself able to say that among those expelled “six million Germans… are dead, gone.”
   In fact, the process was so inhumane that it amounted to one of history’s great atrocities. —— lisää linkistä 

   http://www.dwightmurphey-collectedwritings.info/A99-MacDonogh-BRArt.htm

 6. Ongelma median kanssa on suurimmaksi osaksi sensuuri ja asioiden tahallinen vääristely poliittisia/ideologisia tarkoitusperiä varten!

  Tässä yksi hyvä esim.

  http://www.liveleak.com/view?i=b1b_1452579086

  Suomessa media on suurelta osin ”kulttuurimarxististen saastuttajien” vallassa!

  Juuri tästä syystä on välttämätöntä että on olemassa nk. vastamedioita tai vaihtoehtoisia medioita.

  • Europol varoittaa: IS pyörittää koulutusleirejä Euroopassa joissa opetetaan jihadisteille tekniikat joita tarvitaan sotatoimissa. Belgiassa poliisi aloittanut tutkimukset.
   Milloin meillä…?

   Europol warnt: ”Islamischer Staat” betreibt Ausbildungslager mitten in Europa
   Ein neuer Bericht von Europol warnt davor, dass der ”Islamische Staat” Ausbildungslager in ganz Europa errichtet. In den Camps sollen angeworbene Dschihadisten alle Praktiken lernen, die sie für den militanten Kampf benötigen. Medien berichten von einem solchen Lager in Belgien. Die Polizei hat Untersuchungen aufgenommen.
   https://deutsch.rt.com/europa/36535-europol-warnt-islamischer-staat-betreibt/

 7. Petoksen aikaa… Suosittelen: Paras video Israelista mitä olen koskaan nähnyt.

  Miko Peled, ex-sionistikenraali Matti Peledin pojan tunnin mittainen kiistämätön dokumentti pohjautuen hänen kirjaansa. Hän vaikuttaa Usassa ja kertoo kuinka sionistien suosio on vahvassa laskussa kun totuus alkaa paljastua ihmisille
  https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ

  An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel
  Miko Peled (born 1961 in Jerusalem) is an Israeli peace activist, author, and karate instructor. He has written one book, The General’s Son: Journey of an Israeli in Palestine… In 1997, a tragedy struck the family of Israeli-American Miko Peled. His beloved niece Smadar was killed by a suicide bomber in Jerusalem.
  That tragedy propelled Peled onto a journey of discovery. It pushed him to re-examine many of the beliefs he had grown up with, as the son and grandson of leading figures in Israel’s political-military elite, and transformed him into a courageous and visionary activist in the struggle for human rights and a hopeful, lasting peace between Israelis and Palestinians.
  In The General’s Son, Peled writes about growing up in Jerusalem in the heart of the group that ruled the then-young country, Israel. He describes the path he took to his belief in peace between the two peoples living in the Holy Land. And he paints numerous touching portraits of Palestinian and Israeli peace activists he has worked with in recent years.

  Lisänä pari muuta paljastavaa videota kertoen mikä maahanmuuttajien ja kristittyjen kohtalo:
  https://www.youtube.com/watch?v=URroQn9Bwnk
  Within Israel: Black-washing & Sex-washing
  https://www.youtube.com/watch?v=-lfCqisw8uQ
  Israel Persecutes Christians – 60 Minutes

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here