Valtio on perustoiltaan väkivaltakoneisto, jonka avulla hallitseva luokka pitää alamaiset kurissa ja Herran nuhteessa. Valtion välineisiin kuuluu armeija, poliisi ja lainsäädäntövalta, jolla kyetään pääomalle edulliset päätökset saattamaan lainvoimaisiksi, sillä kaikkien valtojen valta on talous.

Viimeksi tästä saatiin esimerkki kun puhuttiin paikallisesta sopimisesta; sekä EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies että EK:n puheenjohtaja Matti Alahuhta ovat esittäneet asiaa valtion päätettäväksi, jolloin se lyötäisiin lukkoon lailla ja mieluummin tietysti vielä perustuslain säätämisjärjestyksessä, jottei sitä enää kovin helposti otettaisi työehtosopimusneuvottelujen työkalupakkiin. Paikallinen sopiminen olisi näin lailla naulattu maailman tappiin.

Kaiken kattava taloudellinen valta ei tule ikinä luopumaan valtiosta, koska juuri se on väkivaltakoneisto, jolla valta uusintaa itsensä ja säilyttää valtansa. Tähtäimessä on yhteiskunnan ja kaiken yhteisöllisyyden hävittäminen, koska se on ainoa vastavoima, jolla ihmiset kykenisivät tekemään valtiollisen vallankumouksen ja hävittämään alistavat tuotantosuhteet, jotka ovat kaiken vieraantumisen, hyväksikäytön ja riiston perusta.

Äärioikeiston, liberaalien ja libertaarien pohjimmaisena tavoitteena on perinteisesti ollut yövartijavaltio, jossa ei ole kuin armeija ja poliisi.

Kuva: Kaija Olin-Arvola
Kuva: Kaija Olin-Arvola

Verotusta ja yhteiskunnallisia palveluita voidaan kyllä tämänkin kapitalistisen yhteiskunnan puitteissa käyttää tulojen tasaamiseen ja tasa-arvon edistämiseen tiettyyn rajaan asti. Nykyisin omistus on jo kuitenkin niin keskittynyttä, että todellisen oikeudenmukaisuuden toteuttamiseen vaadittaisiin paljon radikaalimpia toimenpiteitä.


VASTAVOIMANA
suuren pääoman diktatuurille ovat työtätekevät ja yksinyrittäjät sekä pk-yrittäjät, jotka usein osallistuvat tuotantoon suuremmalla panoksella kuin työntekijänsä. Jotta todellinen muutos voitaisiin saada aikaan, tarvitaan puuttumista tuotanto- ja omistussuhteisiin. Omistaminen on juridinen fiktio. Sen muuttamiseen orjina järjestelmää palvelevilla ei ole muuta työkalua kuin joukkovoima ja tietoisuus siitä, että kaikki on kuitenkin lopulta muutettavissa.

Tässä piilee myös syy siihen, että nykyisen vallan tahto ja pyrkimys on kaiken yhteisöllisyyden hävittäminen. Se haluaa tuhota niin perheet kuin kansallisvaltiotkin. Hajota ja hallitse. Aiheuta kaaosta ja hämminkiä.

Suomessa kapitalistinen diktatuuri on puoluediktatuuria, joka toimii verovarojen rahoittamana. Puolueiden johdossa on pieni ryhmä ihmisiä, jotka täydentävät itse itseään kaltaisillaan. Tästä johtuu, että mikään ei muutu, vaikka eduskuntaan valittaisiin keitä tahansa. Siitä pitää huolen taloudellinen valta, joka ohjaa ja sanelee politiikan suunnan mieleisekseen. Tunnusomaista tälle valtamekanismille on nepotismi ja korruptio. Demokratiaa järjestelmä ei ole nähnytkään.

Elokuvassa Sade kuuluu meille nähtiin, miten intiaanit kykenivät joukkovoimansa avulla pitämään oman vetensä. Taistelu myös vedestä tulee varmasti jatkumaan niin kauan kuin Nestlén pääjohtaja Peter Brabeck-Letmathe vaatii sen yksityistämistä.

Elokuvassa vesifirman omistaja perusteli intiaanien veden ryöstämistä sillä, että niin tärkeä asia kuin vesi ei voi olla kenen tahansa omistuksessa. Niinpä. Se ei voi olla myöskään voittojen maksimoinnin välineenä niin kuin ei ilma tai mikään muukaan elämälle välttämätön.

Nykyjärjestelmää pyörittävät ja kannattavat voimat ovat kohta tehneet kaikesta voiton maksimointiin tähtäävää ryöstöä. Koska kaikki arvo luodaan työssä, vaaditaan työtätekevien ihmisten asettamista orjan asemaan. Tämä on keskeinen tavoite. Jopa siitäkin huolimatta, että on tutkimuksilla osoitettu, että työn tuottavuus kasvaa työaikaa lyhentämällä.


TÄMÄN JÄRJESTELMÄN
puitteissa taloudellinen valta haluaa ottaa ihmisistä irti kaiken aina kehdosta hautaan. Sitä varten halutaan työajan pidentämistä, koulutusajan lyhentämistä ja eläkeiän korottamista. Pitää saada mahdollisimman paljon voittoa, joka realisoidaan korkoina, vuokrina ja suoranaisina voittoina ja joka mahdollisuuksien mukaan kätketään veroparatiiseihin mieluummin kuin käytetään yhteiseen hyvään.

Tässä on esitetty vain joitakin perusteluja, jotka osoittavat, että nykyinen talousjärjestelmä olisi muutettava. Veroparatiisiin voisi kuljettaa muutaman bussillisen miljardöörejä ja järjestää koko tuotanto lähtien ihmisten todellisista tarpeista. Tällaisen talousjärjestelmän suunnittelu olisi nykyisellä tietotekniikalla täysin mahdollista. Enää ei tarvitsisi Moskovassa miettiä kuin monta nakkia tarvitaan Novosibirskissä, kun ihmisten kulutustottumukset ovat jo nyt kirjoissa ja kansissa. Kun tavaraa tuotettaisiin ilman voiton maksimoinnin tavoitetta, voitaisiin pysyä kohtuudessa. Kun voittojen kasvattaminen kilpailun avulla ei enää olisi tarpeellista, voisi tuotteista tehdä isältä pojalle kestäviä.

Enää ei tarvitsisi tuottaa ruokaa keinottelun välineeksi eikä ihmisten tarvitsisi kuolla nälkään samaan aikaan, kun vilja siiloissa mätänee omistajan odottaessa parempaa hintaa. Enää ei ruokaa tarvitsisi tuottaa pois heitettäväksi.

Jokainen ihminen ymmärtää, että tällainen remontti hyödyttäisi ihmisen lisäksi myös luontoa, ympäristöä ja koko maailmaa.


Seuraavat Sami Parkkosen kirjoitukset liittyvät aihepiiriin:


Kaija Olin-Arvola on runoilija ja eläkkeellä oleva toimittaja. Hän on Journalistiliiton jäsen.

19 KOMMENTTIA

 1. ’Valtio on perustoiltaan väkivaltakoneisto, jonka avulla hallitseva luokka pitää alamaiset kurissa ja Herran nuhteessa.’
  Surullista kun kirkkommekin näyttää kulkevan henkisen väkivallan tietä. Ei ihme kun kannatus hiipuu. Yhteistä hyvää ei saa enää puolustaa. Historian Jeesuksen esimerkki ei velvoita:
  Rajat kiinni -ryhmä syyttää kirkkoa kun­nian­louk­kauk­ses­ta Asiasta uutisoi Iltalehti Rajat kiinni -ryhmä ilmoittaa tekevänsä Suomen evankelisluterilaisesta kirkosta tutkintapyynnön poliisille. Ryhmä kertoi asiasta tiedotteessa yöllä. Ryhmän mielestä kirkko syyllistyi kunnianloukkaukseen, kun se kutsui tviitissään lauantaina Helsingissä järjestettyä mielenosoitusta ”rasistimielenosoitukseksi”.
  – Mielenosoituksessamme ei ollut mitään rasistista, ei sen teemassa, eikä sen puheissa, eikä yhtään missään muussakaan siihen liittyvässä. Me emme edusta muukalaisvihaa, vaan Suomen kansan etua, yleistä ja yhteistä hyvää, blogissa kirjoitetaan.

  http://www.finnleaks.net

  • Olemme tulleet aikaan jossa järjen käyttö on rasismia.
   Ketähän tämä palvelee? Jos et vielä tiedä niin alahan kiireesti miettiä asiaa.
   Vihje: Sanden blogit auttavat etsivää…

 2. Lainaus: ”Nykyjärjestelmää pyörittävät ja kannattavat voimat ovat kohta tehneet kaikesta voiton maksimointiin tähtäävää ryöstöä.”

  Näin se menee. Luonnollisten monopolien myynti on hallitusten ”kärkihankkeita”. Joko olette lukeneet tämän:

  http://www.iltalehti.fi/talous/2013121217828016_ta.shtml

  Tuossa poikien lausunnossa piti paikkansa vain se, että valtio ei saa verotuloja (paitsi tietenkin kuluttajalta perittävät alv ja sähköverot) Caruna ei veroa Suomeen maksa. Fantastista kun saa tehdä bisnestä, hei.

 3. Pahoittelen sivuston varmuuskopion palauttamisessa kadonneita viimeisimpien artikkelien kommentteja. Pyrimme varmistamaan, ettei ongelmia enää jatkossa esiinny.

  • Okay, ei haittaa vaikka kommenttini katosi bittiavaruuteen.

   Voisiko muuten joku vastavalkean toimittaja tehdä tutkimuksen suomalaisten eläkerahastosta? Se lienee ei ole eliittimafian kuoliaaksi vaiettua tietoa, koskeehan se sentään jokaista suomalaista. Asia kiinnostaa minua erityisen paljon, kun tuntuu oudosti siltä, että kyseiset miljardit ovat salaperäisesti hävinneet tai häviämässä kuin tuhka tuuleen…

 4. Hyvä kirjoitus Kaijalta. Tämä oli minusta paras kappale:
  ’Suomessa kapitalistinen diktatuuri on puoluediktatuuria, joka toimii verovarojen rahoittamana. Puolueiden johdossa on pieni ryhmä ihmisiä, jotka täydentävät itse itseään kaltaisillaan. Tästä johtuu, että mikään ei muutu, vaikka eduskuntaan valittaisiin keitä tahansa. Siitä pitää huolen taloudellinen valta, joka ohjaa ja sanelee politiikan suunnan mieleisekseen. Tunnusomaista tälle valtamekanismille on nepotismi ja korruptio. Demokratiaa järjestelmä ei ole nähnytkään.’

  Tilanne on aivan sama Amerikoissa ja kautta koko EU:n ja tätä sitten irvokkaasti joku tako kutsuu ’demokratiaksi’… vaikka se on puhdasta puolue- ja pankkiiridiktatuuria jossa kansanäänestyksiä ei suvaita.

  Americans Really, Really Hate The Government — Amerikan kansa vihaa hallitustaan
  In America today, we are more divided as a nation than ever.  If you ask 100 different people how we should fix this country, you are going to get 100 very different answers.  We no longer have a single shared set of values or principles that unites us, and therefore it is going to be nearly impossible for us to come together on specific solutions.
  You would think that the principles enshrined in the U.S. Constitution should be able to unite us, but sadly those days are long gone.  In fact, the word “constitutionalist” has become almost synonymous with “terrorist” in our nation.  If you go around calling yourself a “constitutionalist” in America today, there is a good chance that you will be dismissed as a radical right-wing wacko that probably needs to be locked up.
  http://www.washingtonsblog.com/2016/01/americans-really-really-hate-government.html

  Olisi mielenkiintoista kuulla Tulenkantajan mielipide tästä kun asut paikan päällä:
  America’s government in DC is infested with traitorous vermin. Those who control these vermin are even worse, if you can imagine that.
  This massive infestation of parasites in DC has infected all of America, destroying the Rule of Law, rendering most USG agencies, Law Enforcement and its Courts of Law crooked, for the rich and connected special interests only.

  http://www.veteranstoday.com/2016/01/31/infested/

  • Kyllä näin asia on. Rothschild/Rockefeller-sionistit ovat ottaneet haltuunsa Yhdysvallat, joten valhe asuu yhteiskunnan jokaisella tasolla. 9/11 on todiste siitä, kuinka suuri valta sionisteilla USAssa on – jews run the show… juutalais-pankkiirit istuvat pyramidin huipulla ja jenkit tanssivat. Tilanne on suorastaan ironinen, koska mihinkään mitä sionistien omistama valhemedia tuottaa, ei voi luottaa – kaikki käännetään vastakkaiseksi – KAIKKI. Virallisten uutiskanavien toimittajat ovat sekä loistavia näyttelijöitä, että valehtelijoita, MOSSAD/CIA/FBI istuu kirsikkana kakun päällä. Terrorismin vastainen sota on 100%en VALHE, se on sionistien tekaisema ja organisoima ’taistelu’ perustuen vanhaan hyväksi havaittuun toimintamalliin: luodaan uhka ja taistellaan sitä vastaa. Kyseinen malli toimi suorastaan loistavasti WW1 ja WW2:en kohdalla ja niin se toimii edelleenkin, ellei jopa paremmin eurooppaan vyöryvän pakolaisvirran myötä. Sionistit organisoivat ja rahoittavat tätä massiivista pakolaisvyöryä DEMOKRATIAN nimissä, joten varmaa on se, että aseella on kuolettavat seuraukset. Näin se toimii: musta maalataan valkoiseksi ja valkoinen mustaksi, ja köyhtyvä kansa maksaa seuraukset.

   24/7 käynnissä oleva presidenttipeli on suurta teatteria, jonka perimmäisenä tarkoituksena on pitää yllä illuusiota kansanvallasta. Trump on loistava vale-oppositio, Israelin rakas ystävä ja ahne jackass vailla vertaa. Kuka voisi edes uskoa muutokseen, koska USAn poliittiseen kermaan et pääse mikäli et vanno juutalaisten valaa – pyhää valaa – jonka rikkominen tietää salamurhaa/salamurhia. Sen rikkominen tietää varmaa kuolemaa, joita tekaistaan ’suuren maailman tyyliin’ sairaudeksi, sydänkohtaukseksi, itsemurhaksi tai onnettomuudeksi.

   Sionistien, eli globalistien, härskiys hipoo taivaan pilviä, lääketeollisuus kerää eläkeläisten viimeisetkin pennit ja pitää ihmiset sairaina. Rokotuksilla luodaan uusia sairauksia ja vaikutetaan ihmisen hedelmöittymiseen – YKn Agenda 21 = depopulation. Nämä ihmiskuntaa hallitsevat psykopaatit ovat täydellisesti ilman omatuntoa. He kehittävät viruksia ja tartuntatauteja kuin mielipuolet kuin myös – kemiallisia aseita – tajuamatta niiden seurauksia. Sodat naamioidaan demokratiaksi ja alistetun kansan vapauttamiseksi, vaikka päämääränä on verenvuodatus ja kansallisvaltioiden ryöstö/tuho.

   YK on täydellisesti sionistien käsissä, kuten myös siihen yhteydessä olevat hyväntekeväisyysjärjestöt ja ihmisoikeuksia teeskentelevästi puolustava Amnesty. Kaikki on jenkkilässä teatteria – kaikki. Oikeustalot ovat todellinen vitsi, ne ovat korruptoituneiden tuomareiden ja asianajajien suojatyöpaikkoja, jossa oikeus on Afrikan tähdestä tuttua nopanheittoa.

   Tähän on tultu…kuulostiko Suomessa tutulta?

   • Kiitos TK. Kutakuinkin samanlainen käsitys on muodostunut itsellenikin.
    Kuinka hyvin ja laajasti Amerikan kansa tämän asian ymmärtää kun valtamedia ei sitä kerro ja onko tämä totuus nyt valkenemassa kuten Preston James alla kirjoittaa?
    Tilannehan on aika lailla sama meillä mutta silti tapaa monia, ja he ovat jopa enemmistö, jotka eivät ole valmiita myöntämään tätä. He eivät näe sionistisen neokonna- ja pankkimafiaeliitin liiton, jota VT:n Gordon Duff kutsuu ’Khazarian Mafiaksi’, yhteistyöhankkeiden tuhoisuutta sen enempää omassa maassaan kuin EU:ssa — eivätkä maailmanlaajuisestikaan.
    (Note: The term “Khazarian Mafia” was coined by VT’s own Financial Editor, VT author and VT talk show Host for the “Short End of the Stick”, …Mike Harris. “Iron Mike” was part of the team of Top VT Directors that attended the groundbreaking and historical International Conference on Combating Terrorism and Religious Extremism in Damascus December 2014.
    It was the Keynote Address by VT’s own Chairman, Managing Director and Editor in Chief of VT, Gordon Duff who for the first time ever publicly declared that there was no real Terrorist problem in and by itself, but it was actually an organized crime problem caused by the world’s largest Organized Crime Syndicate. http://www.veteranstoday.com/2016/01/31/infested/ )

    • Totuus on valkenemassa yhä isommalle ihmisjoukolle täällä hitaasti, mutta varmasti, joten toivoa on. 9/11 edustaa Yhdysvalloissa, eliitin petoksesta huolimatta, kansallista kärsimystä, jonka käsittely/tutkiminen on valhemedialle sen omistussuhteista johtuen täydellinen tabu. Vaihtoehtomediassa petoksen tutkiminen puolestaan on kovassa nousussa ja sen suhteen USAssa povataan suurta ”mullistusta”, joka tulee johtamaan Israelin ja juutalaisten kollektiiviseen vihaan. Se olisi tapahtuessaan oikeusmurha, koska kaikki ne kansallisvaltiot, jotka ovat antaneet valtansa Pedolle, eli pankkimafialle, ovat yhtä lailla syyllisiä tähän laajenevaan pimeyteen, mikä on saamassa vallan ympäri maailmaa. Todelliset ydinsyylliset istuvat sitä paitsi illuminaatin pääkallopaikassa – Lontoossa – joten pienen sionistijohteisen Israelin piiritys ei ole todellakaan oikea kohde. Israelissa asuvat juutalaiset ovat yhtä lailla psykopaattien vallan alla, joten juutalaisviha on aiheeton.

     By the way Britanian erouhka EUsta on suuren luokan vitsi. Sionisti Cameron on kovan luokan globalisti, joka on luvannut järjestää kansanäänstyksen liittoon kuulumisesta. Vai niin… clap, clap, clap, hyvä yritys, joka on pelkkää poliittista teatteria. Euroopan Union on power-eliitin työkalu, joka on perustettu kansallisvaltioiden tuhoksi, eli kun eurooppa ajautuu lähivuosina kaaokseen, se suunnitelman mukaisesti hajoaa. Siihen viitaten, Britanian kansanäänestyksellä ei ole kokonaiskuvan suhteen pienintäkään merkitystä, se on kansan kusetusta. EU lähivuosina hajoaa, koska se on pankkiirien toimesta luotu hajoamaan, joten siinä ei ole kansan äänestyksellä mitään tekemistä.

     Saas nähdä pysyykö sionistien miehittämä Baabelin torni pystyssä vuoteen 2018 asti.

     • Saattaa tuo Cameronin temppu olla Qusetuskin, aika näyttää. Tähän saakka ovat ainakin onnistuneet hyvin. Britannia on jo neuvotellut pienemmän jäsenmaksun EU’ssa. Suuri ja varakas Suomi osallistuu omalla panoksellaan heidän jäsenmaksunsa kompensointiin, kiitos taitavien neuvottelijoidemme.

      Me olemme yhteiskunta, mutta elämme Euroopan komission pillin mukaan, jota ei vaaleilla valita. Se antaa ”suositukset” kansallisten lakien säätämiseen, jota valtiot noudattavat enemmän tai vähemmän, Suomi pilkuntarkasti. Komissiossa on yksi jäsen jokaisesta EU-maasta. Suomea edustaa Katainen (Caruna). Hän on varapuheenjohtaja ja hoitaa Euroopan työllisyys, kasvu, investoinnit ja kilpailukyky postia. (tämä ei ole sarkasmia). Komissaaria ei Suomella nyt ole. Kokoonpano löytyy tästä:

      http://ec.europa.eu/commission/2014-2019_fi

      Muun muassa Caruna on syntynyt komission ”suositusten” mukaan. Sähköyhtiöt piti pilkkoa ja yhtiöittää kauppatavaraksi. Se tuo kuulemma ”kilpailua”, alentaa hintoja ja saamme parempaa palvelua. Nautimme nyt komission visioista. Carunalle emme enää mitään voi, vaikka julkisuudessa politikot kovasti näin väittävät. Kysymys on vain kasvojen pesusta, kun tuli tehtyä päätöksiä joista ei mitään ymmärtänyt. Kun pöly laskeutuu, maksamme tulevaisuudessa sähköstä vieläkin enemmän.

      Sanden blogista ”Maasi myydään”, menin katsomaan linkin lakiesityksestä. Pitkä on kuin nälkävuosi ja kiire kuin Fortum-verkkojen myynnillä. Laki pitäisi tulla voimaan 1.4.16. Jos tiivistäisi niin kuin olen ymmärtänyt. Metsähallitus pilkotaan erillisiksi sisaryhtiöiksi, jolle valtio luovuttaa omaisuutensa perustettavien yhtiöiden lukuun. Näin vaatii komissio, se manitaankin lakiesityksessä. Julkisesti rahoitettu Metsähallitus valvoo sisaryhtiöidensä toimintaa, joten valtio-ohjaus on (taas) taattu. Ei tule väärinkäytöksiä.

      Ja sitten veikkaus. Kun valtion omaisuus on yhtiöitetty ja luovutettu sisaryhtiöille, tuottavat osat myydään veroparatiisiin ja tuottamattomat yhtiöt jäävät Metsähallituksen kontolle julkisin varoin rahoitettavaksi. Toivon että olen väärässä. Tavoitteena ainakin näyttäisi olevan, että ennen EU’n hajoamista kaikki omaisuus on yksityistetty veroparatiiseihin.

     • Sähköä vielä. 90-luvun alkupuolella maksoin sähköstä 16 penniä kWh kesällä ja talvipäivänä 30 penniä kWh. Siinä oli kaikki. Sitten framille tulivat politikot ja alkoivat tehdä oikeaa energiapolitiikkaa. Varmaan komissio näin vaati kun meidän piti päästä EU’n ytimeen.

     • Totuus valkenemassa…. hyvä jos niin on.
      ’Todelliset ydinsyylliset istuvat sitä paitsi illuminaatin pääkallopaikassa – Lontoossa – joten pienen sionistijohteisen Israelin piiritys ei ole todellakaan oikea kohde. Israelissa asuvat juutalaiset ovat yhtä lailla psykopaattien vallan alla, joten juutalaisviha on aiheeton.’
      — Aivan, he ovat juuri tuon psykopaattisen Khazarian Mafian (world’s largest Organized Crime Syndicate) vallan alla, joka koostuu askenaasi-’juutalaisista’, siis valtaosin kasaareista kuten Rotshild, Rockefeller (ent. Roggenfelder ja lähtöisin Saksasta kuten Rotsikin), Kissinger ja moni muu. Koestler on tästä kirjoittanut best-sellerin The Thirteenth Tribe.
      Nämä kasaari-juutalaiset – osa aikoinaan juutalalseen talmudismiin kääntynyttä ja Kasaariasta eurooppaan paennutta ja brittiläisen imperiumin johdon kanssa liittoutunutta kasaarieliitiä – muodostavat mafian ateistisen nyky-ytimen Lontoossa (City of London).
      Mukana on myös aitoja juutalaisia tai hebrealaisia – osin jo geneettisesti sekoittuneita (Shlomo Sand: The Invention of Jewish People) – ja kohtalostaan tietämättömiä sekä uskovaisia että ateistisia sionisti-Rappareita sen lakeijoina.
      Siis etnisesti kovin sekava ryhmä jota Talmud, juutalainen uskonto ja Zionismi yhdistää

      Tämä Duffin aiemmassa kommentissa kuvaaman mafiapyramiidin ylin eliitti on ollut vastuussa maailman kohtalosta jo ainakin parisataa vuotta, erityisesti maailmansodista ja kommunismin ja Israelin ’kasaari-valtion’ luomisesta, jonka asukkaista suurin osa ei ole etnisesti hebrealaisia. Se lihottaa nyt globalisti-neokonnien ja megakorporaatioiden avulla rahaholvejaan yrittäen kaapata kaiken itselleen ikuisen sodan avulla. Sota ei lopu ennen kuin kaikki on otettu ja maailma alistettu globaaliksi poliisivaltioksi mikä käytännössä tarkoittaa kommunismia, jossa pääoma johtaa. Vain kansojen herääminen tähän totuuteen synnyttää vallankumouksen ja kaataa rahan vallan kuten Spengler jo aikoinaan kirjoitti.
      On vaikea ymmärtää etteikö tämä kumous saisi alkunsa Amerikasta. Eurooppa ei siihen pysty koska sitä johtaa Lontoon mafia jonka yli se tuskin voi kävellä ennen Amerikkaa ?

     • Juuri sen vuoksi toin esiin 9/11, sillä uskon, että MOSSADin ja amerikan sionistieliitin PETOKSEN tiedostaminen tulee olemaan järkyttävä ”silmien avaus” jenkeille kollektiivisesti. Kyseistä iskua tutkivat meetup ryhmät ovat kasvaneet valtavaa vauhtia ympäri yhdysvaltoja, eli yhä suurempi joukko alkaa ymmärtää sen, kuka sen teki ja miksi tornit tuhottiin. Yhä useampi on ryhtynyt tekemään kysymyksiä, ja yhä useampi on tajunnut sen, että USAn hallintokoneisto on sodan, tuhon ja köyhyyden toimeenpanija zionisti-pankkiirien pelinappulana.

      Mielenkiintoisin asia liittyen 9/11 riippumattoman tutkijan, Judy Woods’in, julkaisemaan kirjaan ”Where did the towers go?”, on sen paljon puhuva otsikko. Kirja nostaa päivänvaloon valtavan määrän dokumentteja, valokuvia ja todistajien kertomuksia, jotka johtavat lukijan, minnekäs muualle kuin sionistieliitin sylttytehtaalle. Kirjan otsikko on siten melkoinen magneetti, sillä se esittelee järisyttävän tehokkaan, UUTEEN ENERGIAAN perustuvan räjähdysaineen, jota wtc-tornien romahduksessa hänen mukaansa käytettiin. Sen teho tulee kuin toisesta maailmasta, sillä järjestelmällisesti laukaistut räjähteet muuttivat pilvenpiirtäjät silmänräpäyksessä PUUTERIKSI, ja ne katosivat ikään kuin tyhjyyteen. Omituista, eikö totta? Miten helvetissä 103-kerrosta rakennusainetta voi muuttua valkoiseksi puuteriksi, joka levittäytyi New Yorkin kaduille? Omituista on myös se, että parkkipaikoilla seisoneet autot ”paloivat/kärventyivät” täydellisesti ilman tulta, mutta siitä huolimatta useiden autojen penkit/turvavyöt olivat säilyneet lähes vahingoittumattomana.

      Pointtini on siis se, että sillä hetkellä kun amerikkalaiset heräävät totuuteen siitä, mitä 9/11ssä tapahtui, power-eliitille ja heidän korruptoituneille vasalleilleen alkaa lähtölaskenta!

     • 9-11 on aivan keskeisessä roolissa totuuteen heräämisessä kuten toteat. Alla kovaa faktaa joka tukee asiaa:

      When Will Zionists Fess Up to 9-11?
      The Crypto Jew Behind the NIST Cover-up of 9-11: William Jeffrey (Jaffe)
      Consistency is, after all, the mark of a set of true beliefs. When you find that every one of the key people involved in the 9-11 cover-up and deception are Jewish Zionists then it is rationally compelling to conclude that the crime they are covering up is, in fact, a Jewish Zionist crime.
      NIST, under its director William A. Jeffrey (formerly Jaffe), told the American people that the explosive demolition of the Twin Towers was a gravity collapse caused by fire.
      How can anyone with two brain cells working look at the images of the destruction of the towers and think it is a collapse caused by fire?
      – See more at: http://henrymakow.com/2016/02/When-Will-Zionists-Fess-Up%20.html#sthash.b3QNk4cE.dpuf
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=128518

 5. Katos vaan. Että sähkö ei olisi meille liian halpaa, antoi energiavirasto luvan nostaa tuoton sähkönjakelussa kolmesta kuuteen prosenttiin, siis sadan prosentin korotus. Juttu täällä:

  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/wessman-carunasta-energiavirastolla-outo-arvio-kohtuutuotosta/82eD6zZ4

  Energiavirastohan on meidän veronmaksajien palkkaama, joka valvoo ”sähkömarkkinoita”. Se perustettiin 1995 kuuden hengen voimin ja sisältää nyt noin 70 viranhaltijaa. Henkilökunta on täällä:

  https://www.energiavirasto.fi/yhteystiedot

  Voisko tuon porukan lähettää valvomaan vaikka Terijoen markkinoita?

  • Pahoin pelkään minäkin, että en ole väärässä. Lähihistoria puhuu sen puolesta. Olennaista on, että juuri vaaleilla valitsematon komissio vaatii kaiken yksityistämään ja siirtämään veroparatiiseihin. Meillä tietenkin totellaan nöyrästi, eikä meillä ole nyt mitään keinoa pysäyttää noita ääliöitä joita eduskuntaan valitsimme. Omapa on syy. Valitetaan ja valitetaan mutta vaalikopissa annamme kuitenkin äänemme samoille naamoille, niin kuin ei olisi vaihtoehtoa.

   Veronkiertoa tietenkin torjutaan EU’ssa kaikin keinoin, mutta parhaimmat ja turvallisimmat veroparatiisit sijaitsevat edelleen EU’n sisällä. Niitä ovat Hollanti, Irlanti, Luxemburg, Lontoon city jne.. Panama Bermuda ja Cayman ovat varmaan hyviä nekin, mutta ei tiedä milloin joku kaappaa rahat, vaikkakin, ne eivät ole siellä. Ne pyörivät tässä meidän liike-elämässä. Bitit saattavat kuitenkin siirtyä valon nopeudella toiselle tilille, eikä viranomaisille voi valittaa.

   Veronkierto EU’ssa saataisiin loppumaan vaikka ensi viikolla jos näin haluttaisiin. Ei ole halua, paskaa jauhetaan jolla meidät EU-kansalaiset pidetään joten kuten tyytyväisinä. Teot puhuvat puolestaan ja ihan muuta. Jos lasketaan EU alkaneeksi vuodesta 1991 Maastrichtin sopimuksesta, veroja on harmonisoitu jo 25 vuotta siinä onnistumatta. Velkojen harmonisointi on käynyt nopeammin, jopa muutamassa päivässä. Ei komissiossa ihan saamatonta porukkaa ole.

 6. Me olemme yhteiskunta. Kyllä. Sen vuoksi meilläon oikeus tietää. Meillä on muun ohessa oikeus tietää
  kansakunnan silmäätekevien edesottamuksista ja siitä, mitä eduskunnassa tapahtuu.
  #
  ”(…) eduskunnan legendaarinen talouspäällikkö Pertti J. Rosila, 62, lähtee eläkkeelle.”
  ”Rosilan aloittaessa eduskunnassa pääsihteerinä toimi Erkki Ketola. Hänen kanssaan meni mukavasti, mutta seuraaja Tiitisen kanssa sukset menivät nopeasti ristiin.”
  ”Rosila kuvaakin välejään Tiitiseen ’erittäin traumaattisiksi- pitkälle 2000-luvulle asti.”
  ”’Jos olisi Tiitisestä ollut kiinni, minut olisi varmasti erotettu jo ajat sitten’, Rosila sanoo.”
  ”Rosilaa raastoi Tiitisen tapa käyttää verorahoja.”

  ”’Eduskunnassa meno oli pahimmillaan kuin keisarin hovissa, täysin hulvatonta. Henkilökunnan risteilyllä juotiin konjakkia, joka maksoi 700 euroa pullo.’”

  ”Eduskunnan satavuotisjuhlat vuonna 2006 kärjistivät välit pahasti.”

  ”’Menin tilintarkastajien pyynnöstä selvittämään Tiitisen rahasotkuja, jotka liittyivät hänen jääviyteensä tilata oopperanäytöstä. Seppo huusi kuin hinaaja ja naama niin punaisena, että sihteeri tuli kysymään, mikä hätänä. Sanoin, että ei täällä mikään hätä ole, mutta Seppo saa varmaan pian sydänkohtauksen.’ ”

  ”Rosila kertoo silti piilotelleensa osan Tiitisen laskuista kirjanpitoon, niin että lehdistö ei niitä hoksaisi. Lööpeissä laskut olisivat näyttäneet vielä pahemmilta.”

  ”’En halunnut Sepon toimia peitellä. Halusin toimia niin, että eduskunta ei ryvettyisi.’”

  ”Huonot välit Tiitiseen haittasivat myös työntekoa.”

  ”’Kuulin, että eräällä parlamenttimatkalla Tiitinen oli haukkunut minua koko ajan. (…)’”

  (lähde:
  Eeva Palojärvi: Eduskunnan legendaarinen talouspäällikkö puhuu suunsa puhtaaksi: Henkilöstö joi 700 euron konjakkia, Tiitinen huusi kuin hinaaja ja taksit kyydittivät jopa kansanedustajien kokouspapereita. HS 2.3.2017)

 7. Jotenkin peloittavaa mitenkä meidän käy lähitulevaisuudessa. Siionisteille myätämielisiä palkitaan, mutta muut saavat ”keppiä” kaiken kirjoittelujen pohjalta säilytetyissä ”kortistoissa” USAn mammuttikoneissa. ”Siellä tulee olemaan itku ja hammasten kiristys”,lainaus pyhistä kirjoituksista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here