Huom! Tapahtumaa on lykätty. Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan tapahtuman Facebook-sivulla.
Rauhanmarssi Natoa vastaan

Tapahtuman kuvaus:

Helsingissä marssitaan sotilasliitto Naton lähentymispyrkimyksiä vastaan. Tapahtuman aluksi kokoonnutaan Etelä-Suomen sotilasläänin esikunnan eteen, josta marssi lähtee puheiden jälkeen liikkeelle noin kello 15 Kapteeninkatua pitkin Korkeavuorenkadulle ja edelleen Yrjönkadulle. Sieltä matka jatkuu Mannerheimintietä Töölönlahdenkadulle ja sieltä Musiikkitalon ohi Kansalaistorille, jossa on tarjolla lisää puheita, mm. kansalaisten ja järjestöjen kannanottoja maamme Nato-politiikkaan ja sen vastustamiseen, sekä mahdollisuus lyhyisiin puheenvuoroihin aiheesta.

Aika: sunnuntai 20.3. kello 14:00–19:00
Paikka: Etelä-Suomen Sotilasläänin Esikunta, Laivanvarustajankatu 6, Helsinki
Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/197388890621561/permalink/197390213954762/

4 KOMMENTTIA

  1. Pitäisi järjestää marssi myös Venäjän tekemiä Ukrainan vastaisia sotatoimia vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here