Aiemmin tässä kuussa Judicial Watch -järjestö julkaisi tiedonvapauslain nojalla julkisaatuja dokumentteja, jotka osoittavat, että Hillary Clinton tiesi ulkoministerinä toimiessaan BlackBerry-älypuhelimensa käyttöön liittyvistä tietoturvapuutteista, mutta halusi jatkaa sen käyttöä totuttuaan siihen vuoden 2008 presidentinvaalikampanjansa aikana.

Clinton alkoi myös lähettää työhönsä littyviä sähköpostiviestejä käyttäen kodissaan sijainnutta yksityistä sähköpostipalvelinta viimeistään maaliskuussa 2009.

Asia siirrettiin FBI:n tutkittavaksi viime heinäkuussa, kun selvisi, että palvelimella oli salaiseksi luokiteltua materiaalia. Virasto tutkii myös palvelimen mahdollista hakkerointia.

Kaikkiaan tietoturvaskandaalia tutkii 147 FI-agenttia. FBI on lisännyt tutkimukseen resursseja lähestyvien presidentinvaalien vuoksi.

Vaikka Clintonin rikkomukset vaikuttavat ilmeisen vakavilta, monet kommentaattorit suhtautuvat skeptisesti mahdollisuuteen, että häneen poliittisen eliitin jäsenenä (ja monien vaikutusvaltaisten tahojen tukemana presidenttiehdokkaana) sovellettaisiin lakia samalla ankaruudella kuin ns. tavallisiin kansalaisiin.

Aiemmin Hillary Clintonin sähköpostiviestit nousivat tutkimusten kohteiksi liittyen Yhdysvaltain lähetystöön Libyan Benghazissa vuonna 2012 tehtyyn iskuun, jossa kuoli suurlähettiläs Christopher Stevens ja kolme muuta amerikkalaista.

Benghazin lähetystöiskun uudet paljastukset

2 KOMMENTTIA

  1. Clintonin kannattajia on potkittu koko joukko ulos FBI-n palkkalistoilta, syyllistyen moniin rikoksiin. USAn
    perustuslakiin nojautuvista järjestöistä on löytynyt puolueellisia politiikkaan sekaantuneita henkilöitä,
    joiden tarkoitusperinä olivat Hillaryn presidentiksi valinta. Koska se kaikki meni ”pipariksi”, pettyneet
    äänestäjät hylkäsivät kaiken mikä kuuluu rauhanomaiseen, demokraaattiseen käytökseen, ja riehuvat nyt
    kostonhimoisina uhaten jopa muutamien henkeä yleisillä kanavillaan. Jäljellä olevat sivistyneemmät ovat kauhuissaan, miten maa on voinut saavuttaa sellaiset vihan mittasuhteet.

  2. Hillaryn parhaita ”operaattoreita” on vieläkin FBI,n palveluksessa lukematon määrä, eikä heitä ole helppoa saada potkittua ulos. Ne valtiolliset järjestöt ovat niin monilukuisia jäsenniltään, että se veisi vuosia kaivella kaikki rikolliset ainekset ulos.Siihen ei TRUMPilla ole aikaa eikä energiaa. MEX-USA aidan valmistuttua vasta tilanteet voivat hieman rauhoittua, ja päävaltio voi keskittyä tärkeisiin kunnostuksiin tieverkostojen sekä muun tarpeelisten asioiden korjaamiseen. Nyt yhteiskunnan ehostaminen on jäänyt takapolttimolle, kaiken järjettömän villiintymisen takia. Syyt siihen selvästi vasemmiston harteilla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here