Niin sanotut Panama-paperit vuotanutta tahoa näyttää motivoivan halu paljastaa järjestelmä, joka sallii huippuvarakkaiden kätkeä verottajalta massiiviset rahavaransa, jotka he ovat usein hankkineet kyseenalaisin keinoin. Mossack Fonseca -lakifirman asiantuntijat kätkevät merkittävän osan maailman rikkaimman prosentin varallisuudesta, ja heidän dokumenttiensa massiivisen vuodon pitäisi olla upea asia.

Valitettavasti vuotaja on kääntynyt läntisen korporaatiomedian puoleen. Tämän seurauksena ensimmäinen suuri, The Guardianin julkaisema uutinen koski Vladimir Putinia ja tämän sellistikaveria. Mainittakoon, että uskon tarinaa enkä epäile Putinin kieroutta.

Mutta miksi keskittyä Venäjään? Venäläinen raha on vain vähäinen osa lakifirman kätkemistä rahoista. Valikoiva raportointi alkaakin nopeasti haista.

Vuodosta raportoinut Süddeutsche Zeitung kuvailee yksityiskohtaisesti menetelmiä, joita käyttäen korporaatiomedia on hakenut tietoa vuodetusta materiaalista. Se on pääasiassa etsinyt nimiä, jotka ovat rikkoneet YK:n joillekin maille asettamia pakotteita. The Guardian uutisoi samasta asiasta ja avuliaasti luettelee maat: Zimbabwe, Pohjois-Korea, Venäjä ja Syyria.


MOSSACK FONSECAN TIETOJA suodatetaan suoraan läntisten hallitusten agendan mukaisesti. Läntisten suuryritysten tai läntisten miljardöörien turvautumisesta lakifirman palveluihin ei mainita mitään, vaikka ne sentään ovat sen pääasiakkaita. Ja The Guardian muistaa vakuuttaa, että ”suuri osa vuodetusta materiaalista tulee pysymään poissa julkisuudesta”.

Mutta mitä olisit odottanut? Vuotoa hallinnoi mahtipontisesti joskin naurettavasti nimetty ”Tutkivien journalistien kansainvälinen yhteistyöverkosto”, jota rahoittaa ja organisoi yksinomaan Yhdysvaltain Center for Public Integrity -järjestö. Sen rahoittajiin kuuluvat monien muiden ohella

 • Ford Foundation
 • Carnegie Endowment
 • Rockefeller Family Fund
 • W K Kellogg Foundation
 • Open Society Foundation (Soros)
  .

Turha siis odottaa aitoa läntisen kapitalismin läpivalaisua. Läntisten suuryritysten likaisia salaisuuksia ei tulla julkistamaan.

Süddeutsche Zeitungin artikkelikuvaan on laitettu Islannin pääministeri, Venäjän presidentti ja Syyrian presidentti.
Süddeutsche Zeitungin Panama-artikkelin johdantovideo päättyy piirrokseen Islannin, Venäjän ja Syyrian poliittisesta johdosta.

Luvassa on sen sijaan Venäjän, Iranin ja Syyrian käsittelyä — täydennettynä ”tasapainon” vuoksi jonkin Islannin kaltaisen pienen maan ruodinnalla. Myös jokunen yli-ikäinen brittipääri, mielellään jo dementikko, tullaan uhraamaan.

Kaupallisella ja valtiollisella medialla — täällä Britanniassa The Guardianilla ja BBC:llä — on yksinoikeus vuodettuun tietokantaan. Ne ovat suojanneet itseään edes näkemästä läntisten suuryritysten arkaluonteisia tietoja keskittymällä vain haluttujen hakutermien tuottamiin dokumentteihin (kuten niihin, jotka liittyvät YK:n pakotteiden rikkojiin). Muistetaan, että The Guardian tuhosi kopionsa Snowdenin tiedostoista brittitiedustelun käskystä.


ENTÄ JOS MEDIAT ETSISIVÄT Mossack Fonsecan tiedostoista korporaatiomedian omistajia, heihin liittyviä yrityksiä ja kaikkia korporaatiomedian toimittajia? Jos ne tekisivät hakuja kaikkien BBC:n vanhempien toimittajien nimillä? Jos ne tekisivät hakuja Center for Public Integrityn tukijoiden ja heidän yritystensä nimillä?

Entä jos ne hakisivat kaikkien läntisten pörssilistattujen yritysten nimillä ja jokaisen läntisen miljonäärin nimellä?

Se olisi paljon mielenkiintoisempaa. Tiedän, että Venäjä ja Kiina ovat korruptoituneita. Ei minulle tarvitse sitä kertoa. Mitä jos tarkastelisimme asioita, joille me täällä lännessä voisimme tehdä jotain?

Ja mitä jos te korporaatiomedian sylikoirat antaisitte alkuperäiset tiedot ihmisten nähtäväksi?
.

*  *  *

.
BBC:n Richard Bilton paljastui moraalisen konkurssin tehneistä valtiollisen median vedättäjistä kaikkein korruptoituneimmaksi, kun hän teeskenteli juontavansa korruptiopaljastuksia. Ei voisi olla täydellisempää esimerkkiä siitä, kuinka läntinen valtiollinen ja kaupallinen media on paljastavinaan Panama-vuodon tietoja, kun se itse asiassa vain johtaa yleisöä harhaan.

BBC:n Panorama-dokumenttisarjan verokeitaita käsitelleessä ohjelmassa BBC kertoi pitkään tarinoita Islannin pääministerin ja Putinin sellistin rahanpesufirmoista. Ohjelmassa luotiin vaikutelmaa, että nämä yritykset toimivat Panamassa.

BBC tarkoituksella salasi sen, että yritykset eivät olleet panamalaisia, vaan toimivat Britannian korruptoituneessa siirtomaassa, Brittiläisillä Neitsytsaarilla. Missään vaiheessa ohjelman juontaja ei maininnutkaan Neitsytsaaria.

Yrityksiä koskevia asiakirjoja väläytetiin hetkellisesti ruudulla, joissain tapauksissa vain sekunnin murto-osan ajan, ja tarkoituksellisen epäselviä taustoja vasten. Tuskin juuri kukaan katsojista ehti nähdä, että asiakirjat viittaivat Brittiläisillä Neitsytsaarilla toimiviin yrityksiin. Mutta kyky lukea hetkellisesti vilautettua asiakirjaa on olennainen taito ammattidiplomaatille, ja totta kai satun tietämään, mitä sanat ”Tortola” tai ”BVI” merkitsevät.

Näyttökuva BBC:n veroparatiiseja käsitelleestä ohjelmasta.
Näyttökuva BBC:n veroparatiiseja käsitelleestä ohjelmasta. Huomaa kirjainyhdistelmä BVI (British Virgin Islands).

Eikö ole todellakin hämmästyttävää, ettei Brittiläisiä Neitsytsaaria edes mainittu BBC:n vuodettuja dokumentteja käsitelleessä ”tutkivassa” ohjelmassa?

Hämärtäessään tarkoituksella Britannian rahanpesukeskuksen, Brittiläisten Neitsytsaarten, keskeisen osan rahansiirroissa BBC osoitti juuri sen, miksi koko vuodettu tietokanta täytyy saattaa julkisuuteen sen sijaan, että rehellisyydeltään kyseenalaiset valtiolliset ja kaupalliset toimittajat saavat suodattaa sen tietoja. Tätä ei muuta se, että BBC käsitteli myös kahta alemman tason brittiläistä kätyriä ohjelmansa lopuksi.

BBC voisi myös tutkia, miksi Glasgowissa sijaitsevaa BBC Scotlandin pääkonttoria vuokraa 100 miljoonalla punnalla Cayman-saarilla sijaitseva yritys, jonka omistustiedot on salattu.


Craig Murray.
Craig Murray.

Craig Murray on entinen Britannian Uzbekistanin-suurlähettiläs, jonka kritiikkiä asemamaansa ihmisoikeusrikoksia kohtaan ei toivotettu tervetulleeksi sen enempää Uzbekistanissa kuin Britannian hallituksessa. Yllä olevat kirjoitukset on suomennettu hänen blogistaan.

 

93 KOMMENTTIA

 1. ’Luvassa on sen sijaan Venäjän, Iranin ja Syyrian käsittelyä — täydennettynä ”tasapainon” vuoksi jonkin Islannin kaltaisen pienen maan ruodinnalla. Myös jokunen yli-ikäinen brittipääri, mielellään jo dementikko, tullaan uhraamaan.’
  Näin se menee. Tietenkin kaikki paha ja sairas on vain idässä. Onhan se hyvä kun on syntipukki jota voi kaikesta syyttää.
  Yllätyksenä tämä ei tullut. Umpikiero ja psykopaattien miehittämä eliitti joka puolella on. Kun AAS-imperiumin (anglo-amerikkalais-sionistinen) ’rapparieliitti’ johtaa niin muiden on pakko seurata latua ettei jää puille paljaille.
  Makow sanoo suoraan:
  NWO is a Fait Accompli
  If it were just the “Joos” I’d say so. In fact, the world is governed by a Satanic cult, Freemasonry, consisting largely of non-Jews who have sold their soul to the Cabalist Jewish bankers and the devil.
  To succeed in public life today,  you must be a witting or unwitting collaborator. (Funny how there is a cone of silence over the Freemasons.)
  Despite testimony from many impeccable sources below, most people think
  the Judeo Masonic (Illuminati) conspiracy is just a “theory.” In fact, it dictates current events and dooms mankind to mental and spiritual if not physical enslavement. Our political and cultural life is largely a sham and diversion.
  “There is… a power which we seldom mention in this House… I mean the secret societies… a great part of Europe– the whole of Italy and France and a great portion of Germany, to say nothing of other countries–is covered with a network of these secret societies… They do not want constitutional government; they do not want ameliorated institutions… they want to change the tenure of land, to drive out the present owners of the soil and put an end to ecclesiastical establishments…” – Benjamin Disraeli British Prime Minister July 14, 1856 speech in the House of Commons
  http://henrymakow.com/2016/04/Citations-Leave-No-Doubt.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131229
  Kyse on kuitenkin pienestä vähemmistöstä. Siksi ei pitäisi olla ylivoimaista luoda terveempää maailmanhallintoa jos ihmiskunta niin haluaa.

  • ’Süddeutsche Zeitungin Panama-artikkelin johdantovideo päättyy piirrokseen Islannin, Venäjän ja Syyrian poliittisesta johdosta.’
   Juuri näin. Isommat konnat etsitään sieltä missä on niitä, jotka eivät ole tai halua olla juurikaan mukana mafian kekkereissä. Ja sitten vitsaa oikein olan takaa heille.
   Luulempa vaan että juuri nuo maat saavat puhtaimmat paperit jos asioita puolueettomasti päästään tutkimaan ?
   Mutta sama se koko politiikassa. Vihollinen on se joka ei alistu ja tottele.
   Tämä kyllä avaa kansan silmiä, luulisin.

  • USrael:”9/11 Neocons Will Be Arrested — 2nd American Revolution Begins With Their Removal From Power

   These Neocons have infiltrated every major organ of the U.S. Federal Government and many are dual Israeli citizens. They are both Democrats and Republicans, Conservatives and Liberals. Those who are not dual citizens have either privately or publicly pledged their unwavering support and allegiance to Israel first, second, and third. They are well known throughout American politics as Israel Firsters. Just who is in the current crop of Israel Firsters? As follows:
   It’s absolutely true, a camarilla of Neocon Zionists — working within the U.S. Federal Government at the time — were directly responsible for the conception, planning, coordination, execution and cover-up of the 9/11 false flag terror attacks on New York City and Washington, D.C. These heinous crimes of high treason, government-sponsored terrorism, mass murder, massive destruction of property, etc. were all conducted with the explicit purpose of deceiving the American people into a fraudulent global War on Terror and must be addressed post haste. The very same criminal clique is now planning a similar event for 2016 as they know that they now are vulnerable to existential threats … from the very people who they harmed…”,
   http://beforeitsnews.com/alternative/2016/04/911-neocons-will-be-arrested-2nd-american-revolution-begins-with-their-removal-from-power-3332242.html

   • Samasta linkistä
    Perhaps the greatest whistleblower exposé ever to be rendered by a high-ranking military official in U.S. history is the now famous “Foreign Policy Coup” speech given by Four Star General Wesley Clark. His multiple leadership positions within various theaters of war and close relationships with key members of the Neocon Zionist cabal gave him firsthand knowledge of the foreign policy coup which occurred before, during and after 9/11.

  • Sattumaako? Islannin rahareformia ajanut pääministeri erosi/saatiin eroamaan Panamapapereiden takia, ja heti perään tämä: Three bankers from the defunct Icelandic bank Kaupthing were released from jail on Thursday after serving just one year of their four year sentences. The bank’s former chairman, CEO and largest shareholder remain under electronic supervision. Kaupthing bank collapsed during the 2008–2011 Icelandic financial crisis. https://euobserver.com/tickers/132974

   Rahareformisti pois vaikuttamasta ja rikoksenuusijapankkiirit pois vankilasta. Onko tämä jokin viesti?

   • Juuri tuohon viittasin alempana olevassa kommentissa:
    Truth_hunter
    7.4.2016 at 12:17
    Jokin aika sitten luin jonkun sionistien finanssipampun, niin se taisi olla, sanoneen että Islanti on nyt ykkösvihollinen. Nimeä en muista. Mutta ihmettelin että ohhoh ! … miksi pieni kaukainen maa nyt on muuttunut ihan yllösviholliseksi.
    Nythän se selvisi ja jotain tällaista kyllä epäilinkin.
    Olisiko kellään linkkiä tähän.

 2. British Virgin Islands pitää nähdä myös osana veroparatiisien isoa kuvaa. Isossa kuvassahan Yhdysvalloista on nyt tullut ” the greatest of all hiding places”.
  http://tandt.oxfordjournals.org/content/21/10/1050.full.pdf?keytype=ref&ijkey=gNrzOlmw

  USA -the biggest little tax haven in the World tarkemmin artikkleissa

  1) Die grösste Steueroase sind jetzt die USA
  http://alles-schallundrauch.blogspot.fi/2016/03/die-grosste-steueroase-sind-jetzt-die.

  2) Die Panama-Papiere sind eine CIA-Operation
  http://alles-schallundrauch.blogspot.fi/2016/04/die-panama-papiere-sind-eine-cia.html

 3. Totuusmedia osoittaa jälleen voimansa. Tämä tapahtuu tavalliseen tapaan eli ei suinkaan tuomalla esiin totuutta, vaan tuomalla manipulatiivisesti esille osatotuuden omaa agendaansa ruokkimaan.

  Tässä blogisti Craig Murray käyttää nimitystä läntinen korporaatiomedia. Aivan yhtä osuvia olisivat nimitykset läntinen korruptiomedia tai läntinen valtamedia. Korporaatiomedia on siinä mielessä oivallinen, että se tuo esille median liittymäkohdat muihin valtakorporaatioihin eli mm. pankkeihin ja suuryrityksiin. Niiden asialla korporaatiomedia on tälläkin kertaa.

  Suomessa kansalaisten koulutustaso on niin korkea, ettei tällaisella valtamedian jatkuvalla kusetuksella pitäisi olla elämisen mahdollisuutta. Toki riippuu meistä ”valemedioista”, kuinka hyvin saamme sen kokototuuden kaivetuksi esille.

 4. Käytetään ainakin mitä saadaan ja vaaditaan kaikkea julki. Lainsäädännöllisiä muutoksia ja kontrollin aloittamista tämä joka tapauksessa vaatii (kontrollin tehostamisesta ei oikein voi puhua). Hallituksen osuus tämän suojelemisessa (hallintarekisterihanke!) antaa lisäpontta vaatia sen eroa, ja jos nimiä tulee lisää niin sen parempi. Nordea mahdollisimman tarkkaan syyniin ja jos mahdollista, yhteisomistukseen. Mitä median suhteen pitäisi tehdä onkin jo oma lukunsa.

  • Näin sen pitäisi mennä ja toivottavasti menee. Tosin kokoomus on jo Kataista myöten kiljumassa moraalista tuomiota veronkierrolle ja tyhmä kansa äänestää… arvatkaapa ketä?

 5. ”Mutta miksi keskittyä Venäjään? Venäläinen raha on vain vähäinen osa lakifirman kätkemistä rahoista. Valikoiva raportointi alkaakin nopeasti haista.”

  Niin miksi ”läntisen arvoyhteisön” media on jo usean vuoden ajan keskittynyt Putinin ja Venäjän demonisointiin. Nykyinen läntisen valtamedian Putinin vastainen propaganda hakee vertailukohtaa Natsi-Saksan juutalaispropagandasta. Siis miksi, mitä pahaa Putin on ”läntiselle arvoyhteisölle” ja sitä ohjaavalle pankkiirimafialle tehnyt?

  Siinäpä olisikin oikeille tutkiville journalisteille työsarkaa. Kaiken kaikkiaan tämä koko panamagate vaikuttaa kuplalta, jonka avulla on tarkoitus vetää lokaan Putinin ohella tiettyjä kohteeksi valikoituneita politiikkoja. Miksi juuri nämä henkilöt, siinäkin olisi tutkivalle journalistille tutkittavaa.

  Asia aukeaa heti, jos katsotaan kuka rahoittaa tätä panamagate paljastustoimintaa, sieltä löytyvät niin Open Society Foundations eli Soros ja USAID.

  Valistunut arvaukseni on, että ykköskohde on tietysti Putin, sen kai ei luulisi olevan kenellekään epäselvää ja nämä muut ovat jossain vaiheessa loukanneet tavalla tai toisella globalistista eliittiä ja nyt heidät rahoineen kostoksi ja pelotukseksi muille ”rengeille” ns. paljastetaan. Zerohedge nosti ansiokkaasti panamagaten rahoittajat esiin, seuraa rahaa… jne.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-04-03/unprecedented-leak-exposes-criminal-financial-dealings-some-worlds-wealthiest-people

  Jos haluaa tutkia tätä länsimedian Putin vihaa ja Putin fobiaa, on historiassa palattava 16 vuoden päähän, aikaan jolloin Putin oli vielä suurelle yleisölle tuntematon nimi.

  Vuosituhannen vaihteessa globalistinen pankkiirieliitti oli lopullisesti lyömässä Venäjää lihoiksi venäläisten bulvaaniensa, oligarkkien avulla. Jeltsin leimattiin valtion varojen kavaltajaksi, häntä syytettiin 7 miljardin dollarin rosvouksesta. Syytöksen kävi Jeltsinille esittämässä oligarkki Berezovski, joka kehotti Jeltsiniä astumaan syrjään presidentin virasta. Oligarkkien ja länsipankkiirien tarkoituksena oli nimittää Venäjälle presidentti, joka olisi tuhonnut ja lopettanut Venäjän olemassaolon ja Venäjän luonnonrikkaudet olisi pantu uusjakoon ”läntisen arvoyhteisön” kesken. Jeltsinillä oli kuitenkin salainen ase, Putin ja pankkiirirosvojen juoni kuivui kasaan. Juttu on aikamoista ”James Bondia”, jota kiinnostaa voi lukea tapahtumista näistä linkeistä:

  https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/so-who-really-tried-to-blackmail-yeltsin-takeover-russia-nsa-cia-or-investment-bankers/

  http://www.vanityfair.com/culture/2000/12/dunne200012

  Annetaan lopuksi pystyyn haukutulle Putinille puheenvuoro, en tiedä onko teitä monikaan nähnyt tätä Putinin haastattelua, jossa käydään läpi hänen uransa presidenttinä, dokkari löytyy kokonaisen ja englanniksi tekstitettynä tuolta:

  http://www.sott.net/article/296566-PRESIDENT-Putins-15-years-in-power-EN-Subtitles-VIDEO

  Ja noin 20 minuutin pätkinä englannin tekstityksellä:
  Episode 8 – Revival of Russian Army. Putin serves his Country. Peoples faith in the President and Country

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=6ce6ee9e3fa9

  Episode 7 – Relations with opposition. Bolotnaya protests. Standoff between US and Russia

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=d7dc0e798e4c

  Episode 6 – Putin on the post of Prime Minister during 2008 crisis

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=ce0fd747c547

  Episode 5 – Formation of Personality

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=36dc53d3e27c

  Episode 4 – Developing partnership with EU. Terrorist acts in Russia. Russia stands United

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=648e28f9d928

  Episode 3 – Relations between Russia and US. Restoring Russian Economy – Beginning

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=0e5a36f05ec3

  Episode 2 – Elections. President of a country in decay. Tragedy of Kursk submarine

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=54a64589840b

  Episode 1 – War in Chechnya. Way from Prime Minister to Acting President

  http://www.liveleak.com/ll_embed?f=53131731f712

  • Paljon linkkejä… ei noita jaksa kaikkia katsoa.
   Olisi hyvä jos jokainen kommentoija tekisi lyhyen yhteenvedon ja sitten laittaisi linkit tekstinsä perää niitä varten jotka niitä kaipaavat.
   Mutta olet oikeassa tuossa, että Venäjästä yritetään ja on kauan yritetty tehdä pahempi kuin mitä on ja se pätee erityisesti Putiniin joka on kuitenkin hieno mies ja kansansa kannattama.
   Sille ei voi mitään että Venäjällä on omat oligarkkinsa NL:n ajoilta eikä niitä kukaan kaada mutta ehkä ne eivät kuitenkaan halua antaa maataan Lännen pankki- ja rapparimafian kynsiin. Siinä voi olla maan pelastus.

  • Todella loistavasti kiteytetty artikkeli ja kommentti – kiitos.

   Se on juuri näin, ja tähän ”lännen demokratiaa” ihailevien rikollisten joukkoon Suomi on maanpetoksella ja korruptoituneen eliitin salaisilla sopimuksilla liitetty. Englanti on pankkidynastian mustin käärmepesä, joka väen vängällä sai aikaan toisen maailmansodan ja tarkoituksella ylläpidetyn nälänhädän, johon he parhaillaankin tähtäävät. Nämä NWO-psykopaatit sulkivat ruoan mädäntymään suljetuille alueille kun samaan aikaan aidan toisella puolella ihmiset kuolivat nälkään. Näin he toimivat tuolloin ja näin he toimivat edelleenkin. Sionistit ovat rikollisia sanan varsinaisessa merkityksessä, heidän sairas toimintansa tähtää kansallisvaltioiden murhaan.

   Länsiliittoutuman VIHOLLISET ovat juuri niitä valtioita, jotka arvostavat omaa kulttuuria ja kansaa, eivätkä alistu sionistien törkeän ryöstön kohteeksi. Pankkidynastia ei onnistunut ryöstämään Venäjää kuiviin, koska Putin aloitti maassaan massiiviset puhdistukset ja rikolliset juutalaiset oligarkkit saivat kengän kuvan persuuksiinsa. Tämä on totuus, joten kysymys kuuluu: miten tässä sumutuksessa kävi Suomelle? Suomea on ajettu tietoisesti alas aina sionisti-Koiviston valtakaudelta alkaen – piste. Suomen kansaa on riistetty ja yritystoimintaa/kansallisomaisuutta on siirretty pala palalta näiden rikollisten käsiin – tietoisesti – ja homma jatkuu. Nyt punaista mattoa levitellään NATOn sotakalustoa odotellessa… kansa uhrataan rahan alttarilla. Suomen sionistinen eliitti ja armeijan ylin johto on menetetty tapaus – valitettavasti, ja sama pätee kansallisvaltioiden eliittiin maailmanlaajuisesti. He eivät kanna huolta mistään muusta kuin siitä, että korruptiorahat on tarpeeksi hyvin kätketty ja suojapaikka tiedossa kun keskiyön kellot soivat.

   Putinin rikos on oman maan ja kansan puolustaminen ja juuri siksi Putin on selä valhemedian, että taitavasti manipuloidun panama tietovuodon tähtäimessä!

   • Minne pakenee maamme eliitti kun Eurooppa ja EU sekä oma maamme tuhoutuvat?
    Ranskan juutalaiseliitti tekee näin:
    Uusi New World Wealth -raportti kertoo, että noin 2 500 äärimmäisen rikasta Ranskan juutalaista muutti Israeliin vuoden 2015 aikana. Erityisesti tyytymättömyyttä on koettu mm. muslimien tuomasta levottomuudesta.
    http://mvlehti.net/2016/04/05/juutalaismiljonaarit-muuttavat-ranskasta-tama-kaikki-paska-jaa-teille-eurooppalaisille/
    lisää linkistä

    • Pelkkää propagandaa ja harhautusta. Voit uskoa, että maanalaiset luxus-bunkkerit on rakennettu korkeisiin paikkoihin, eli sinne mihin Raamatussa ennustettu hyökyvesi ei yllä.

     Israel on feikki valtio, jonka pankkidynastian Rothschild perusti harhauttamaan Raamattuun uskovia ihmisiä. Israel on NWO-operaation keskus – pelkkä holokausti kusetus – jossa MUKA juutalaiset, eli valittu kansa asuu. Kysymys kuuluu: keitä olivat Raamatun ajan juutalaiset tai mitä edusti sen ajan Israel? Rothschildit ovat rikollisia. He varastivat palestiinalaisten maan/omaisuuden ja suorittivat kokonaisen kansanmurhan, joka valitettavasti on vain yksi niistä monista. Henry Kissinger, kovan luokan sionisti, on todennut jo useita vuosia sitten, etta Israel tulee katoamaan maailmankartalta kokonaisuudessaan 10ssä vuodessa, eli vuoteen 2022 mennessä. Nämä psykopaatit ovat valehtelun, psyop’ien, false flag’ien ja Hoax’ien mestareita. He harhauttavat heille työskenteleviä ihmisiä ja varsinkin heitä, jotka juutalaisuutta edustavat. Ihmishenki ei maksa heille yhtään mitään – päinvastoin. Suunnittelupöydällä on Agenda 21, depopulation, jonka täytäntöönpanoa he valmistelevat.

     Panama vuodon päätarkoitus on luonnollisesti: PELOITE. Kansallisvaltioiden NWO-rintama on rakoilemassa, joten pankkidynastia julkaisi joukon pikkutekijöitä, jotta ”isot kalat” pysyvät kiltisti ruodussa. Valemedian uutisointia hallitseva pankkimafia viestittää: katsokaa nyt… näin helposti ME alistamme teidät ja koko PERHEENNE kansan vihan kohteeksi. Niin, tottahan se on. Nämä psykopaatit tulevat uhraamaan jokaisen, joka asettuu poikkiteloin heitä vastaan ja vaikka eivät asetukaan, silti poliittinen eliitti sopivassa vaiheessa tuhotaan. Kansallisvaltioiden poliittinen järjestelmän täytyy kuolla uuden – World Without Borders – maailmanjärjestyksen tieltä.

     • ”Olisiko aika aloittaa rikostutkinnat?

      Tutkija Jukka Davidsson:

      We The People vaatii rikostutkintaa asioista, jotka liittyvät ainakin EY liityntä prosessiin, 1990 luvun pankkikriisiin sekä Suomen valtion upottamiseen ulkomaiseen velkaan. Tämä on kokonaisuus, joka on kietoutunut toinen toisiinsa.
      Se on jättimäinen petosvyyhti.

      Tutkinnan kohteena pitäisi olla kohtuullisen laaja poliittisista taustoista ja talouselämän edustajista koostuva joukkio…”,
      http://uberuutiset.fi/2016/02/11/olisiko-aika-aloittaa-rikostutkinnat/

     • Paras suomalainen linkki EVER – LUKEKAA IHMEESSÄ… lyhyt yhteenveto kiteyttää NWO-petoksen kuuman ytimen – kiitos truth hunter.

      Onko kyseinen kirja jo ilmestynyt? Onko löytynyt kustantajaa? Teos edustaa tulenarkaa totuutta, joten kustantajan löytäminen on luonnollisesti vaikeaa. Vallu Valpion keittokirja kyllä kustannetaan salamavalojen loisteessa, muttä tämänkaltaiset timantit jätetään kustatajien lattioille häpeilemättömästi pölyttymään. Onko totuuden piilottelu kenties maan tapa? Kyllä, ja juuri se paljastaa suomalaisten kustannusyhtioiden ja koko yhteiskunnan syvän rappion.

      Tämä kirja täytyy saada ulos vaikka omakustanteena niin ajankohtainen se juuri tällä hetkellä on. Vastamedia, mv-lehti, magneettimedia, nwohavaintoja blogi ja kaikki vastamediat sponssaamaan yhdessä kyseistä totuuden tuojaa artikkeleiden muodossa.

     • Juutalaisvihan viljeleminen näkyy edelleen olevan Suomessa sallittua. No, eipä Magneettimediallekaan mitään rotia saatu, samaa holokaustinkieltämistä ja antisemitismin viljelyä sekin saa edelleen jatkaa. Kyllä, on olemassa rikkaita ja vaikutusvaltaisia juutalaisia sukuja. Ehkä olisi rehellisyyden nimissä kuitenkin syytä haudata nämä Siionin vanhinten pöytäkirjat -salaliittoteorioihin pohjautuvat antisemitistiset näkemykset ja keskittyä välillä johonkin muuhun. Rahaeliitti ja globalisti-banksterit eivät ole varsinaisesti minkään aatteen tai uskonnon edustajia. Sellainen on heille aivan yhdentekevää. He edustavat ainoastaan itsekkyyttä, rahaa ja maailmanhallituksen valtaansaattamista – ihan riippumatta etnitsyydestä, aatteesta ja uskonnosta.

      Kannattaisi myös tutustua oikeasti Israelin ja erityisesti ns. palestiinalaisten historiaan muidenkin kuin antisemitististen lähteiden välityksellä. On kummallista, että lähestulkoon mitään muuta kansanryhmää ei tällä tavoin saa mustamaalata kuin juutalaisia. Maailma ei pyöri pienen juutalaisväestön pillin mukaan. Ihan oikeasti ei pyöri. Globalistieliitillä on ihan muut motiivit kuin ”sionismi”.

     • Sinulle realismi näyttää olevan antisemitismiä. Yleensä juutalaisviha kohdistuu sionisteihin eikä kaikkiin juutalaisiin. Ja Talmud on rasistinen teos joten siihen uskovia pitääkin arvostella jos maailmaa aiotaan parantaa.

 6. Olen itse melkoisen tyhmä ihminen, mutta näin jokseenkin heti tuota vuodettua listaa tarkastellessani läpi sen, mihin listan julkaisulla oikeastaan pyritään. Politiikkaa ja taloutta ohjaavien taustatekijöiden hahmottamisessa ei ehkä olekaan kyse älykkyydestä, vaan tiettyjen ohjelmointien poistosta omasta pääkopasta. Vastamedian merkitys tässä on aivan oleellinen eli kiitoksia vaan VV- sivuston sisällön tuottajille.

  Tämä suurella todennäköisyydellä harkiten tehtailtu ’vuoto’ on kuitenkin omalla tavallaan aika räikeä esimerkki tiedustelupalveluavusteisen länsimedian ja pankkimaailman sitkeästä ja ehkä jo hieman epätoivoisesta pyrkimyksestä hallita suuren yleisön maailmankuvaa. Olisiko jo pienoista murentumaa kontrollissa havaittavissa? Kaikkea ei voi enää laittaa Venäjän johtaman konnakatraan piikkiin.

 7. Harhaman analyysi , on oikeansuuntainen, historiallisessa katsannossa, europpalainen ylimielisyys on ollut planeetallemme varsinainen vitsaus, kaikesta sen omaksumasta humanismista ja sivistyksestä huolimatta. Kolonialismin aikakausi onnistui vain europpalaisen kultuurin sisäisen barbarian voimin. Uuden mantereen orjuutus ja ryöstö, sekä noiden tapahtumien innoittama europpalaisen sivistyksen elintilan raivaus viime vuosisadan alkupuolella,oli esinäytös ,sille mitä nyt saataa olla edessämme. Läntisten sivilisaatioiden ajautuminen moninaisiin sisäisiin kriiseihin ja niiden historiata tuttu ratkaisukeino on alempiarvoisiksi todettujen kansojen alistaminen, siksi nyt resursseiltaan rikkaan Venäjän kansan ja sen johdon demonisointi on käynnissä, tuon propakanda sodan jälkeen voidaankin hyvin omintunnoin vapautaa nuo resurssit euroatlanttisten yliihmisten hallintaan.

 8. Näin valtamedia hyödyntää Panamapaperit eliitin hyväksi
  How Mass Media is Spinning the “Panama Papers” to the Elite’s Advantage
  Described as the “biggest data leak in modern journalism”, the Panama Papers reveal global corruption of the financial elite. This “leak” is however carefully controlled and targeted towards specific individuals in order to serve the true elite’s agenda.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131347
  What are the Panama Papers About — mistä kysymys, Venäjä ja Uganda päähuomion kohteena ja todellinen eliitti pysyy piilossa
  How the Story Serves Elite’s Interests
  Although the allegations in the above video are serious and disturbing, one can’t help but notice that it mainly focuses on Russia and Uganda. In fact, the media spin of the leaks does not focus on the true world elite – part of organizations such as the Trilateral Commission and the Council of Foreign Relations (CFR).
  http://vigilantcitizen.com/latestnews/mass-media-spinning-panama-papers-elites-advantage/

 9. Tuo blogi oli hyvä löytö toimitukselta. Kun tietovuodosta tuli ennakkotietoja, epäilin sen luotettavuutta. Nyt näyttää siltä, että se olisi tosiaan jonkun hakkerin tekemä. Niin kuin blogissa todetaan, vahinko että se annettiin noille medioille ”analysoitavaksi”, jota ovat puolisen vuotta jo tehneetkin. Uskoisin, että kulisseissa on käynyt kuhina, mitä julkaistaan ja mitä ei. Nyt julkaistut tiedot ovat tuon toimittajaryhmän valikoimia ja niin kuin näkyy, aikalailla valikoituja. Yle kertoi tänään löytäneensä noin 300 yhteyttä suomalaisiin, mutta panttaa tietoja vielä viikon verran. Ans kattoo mitä julkaisevat ja annetaanko koko data viranomaisille. Viranomaisten tulisi nimenomaan tuo data saada tutkittavaksi virkavastuulla, jos sellaisesta enää voi täällä puhua.

  Hakkeri oli oppinut sentään jotain tapauksesta Snowden, vaati vain anonymiteetin, ei muuta. Kun Snowden tapasi Guardianin toimittajat ja antoi heille tietonsa, hänet jätettiin oman onnensa nojaan ja loppujen lopulta tiedostot tuhottiin. Vain wikileaks ryhmä auttoi hänet Hongkongista Moskovaan. Rikosten paljastaminen kun on länsimaisten arvojen piirissä hengenvaarallista toimintaa.

  Tietovuodot ovat demokratian voiteluainetta sanoi Matti Vuori. Huvittavinta tässä on, kun joku hakkeri tekee vuodon, politikoilla alkaa kasvojen pesu paskavedellä. Stubb Soini ja Sipilä kiirehtivät tuomitsemaan veronkierron. Presidentti sanoi että maailmalla ei ole enää piilopaikkoja rahalle. Eivät he noin helvetin tyhmiä voi olla, että luulevat meidän uskovan heidän vilpittömyyttään. Haistakoot huilun koko porukka. Miten helvetissä eivät ole voineet tehdä itse mitään veronkierrolle, paitsi yrittää tukea veronkiertoa vielä viikko sitten. Enemmän eivät voisi tuollaiset lausunnot vituttaa.

 10. PS Truth_hunter ne 9 linkkiä alhaalta ovat linkkejä samaan dokkariin, riittää kun avaa sen ylimmän sott.net linkin niin dokkarin näkee kokonaan.
  Imperiumi iskee takaisin, Putin on päättänyt avata Venäjän salattuja arkistoja ja paljastaa 14000 asiakirjaa ajalta 1930-1989.
  Tässä taitaa jo Tiitisen listatkin jäädä toiseksi. Paperit ilmeisesti paljastavat sota-ajam ja kylmän sodan aikaisia vasikoita, niin natsien kuin Stalinin. Soroshan oli ja on natsidiggari.

  https://www.youtube.com/watch?v=c1Qr7TnWG74

  • Ok, ja hienoa jos Putin tekee nuo paljastukset. Se on hieno vastaisku. Aika selvää on että sieltä löytyy aineistoa joka voi kaiken muuttaa. Saattaapa Solzenitskin kirjatkin, joista viimeistä ei ole haluttu julkaista, kalveta tai olla kevyttä luettavaa niiden rinnalla.

   • Lisää Soroksen metkuja — ensin luodaan pakolaiskriisi ja sitten tarjotaan ratkaisua.
    Soroksen mallissa pakolaiset alistetaan hänen bisneksensä työvoimaksi.

    Soros: European Union in mortal danger
    So it’s no exaggeration to say that Soros had a hand in creating the migrant crisis. And his proposed solution to it? That Europe absorb an additional half million migrants annually, to be bankrolled by the EU to the tune of 34 billion euros per annum.
    Of course, European taxpayers will be expected to cough up the funds for this. Not Soros. But for the billionaire financier and his kind it’s a sweet deal because at no extra cost it will provide them with a reservoir of cheap labour.
    Moreover with many of the migrants coming from country’s where salaries are much lower than in Europe, pay rates will eventually be depressed across the continent, especially for menial work. So it’s a win-win situation for Soros and his kind: cheap lower and lowered salaries.
    What is really amazing about this current crisis is that no one in the corporate media is raising any serious questions about George Soros’s role in it. Instead we get the standard line that having been a refugee himself, Soros naturally wants to help those in a similar plight today.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131661

 11. Panama sai nyt syntipukin roolin, vaikka on vain yksi monista toimijoista ja toimii pelkkänä tilien turvasatamana jolla häivytetään varojen alkuperäinen omistaja. Yksin ne eivät voi toimia. Pääjärjestelijät löytyvät pankeista ympäri mailman, myös euroopasta ja pohjoismaista. Järjestelijöiden naamat ovat teeveestä tuttuja. On toinen juttu julkaistaanko heidän toimet ja saavatko rangaistuksen. Yleensä näissä jutuissa käy niin, että syyttömät rangaistaan ja syylliset palkitaan. Pankit ovat jo aloittaneet pallottelun, syyttävät asiakkaita. He vain ”järjestelevät” asioita. Naurettavaa.

  Mieleen tulee vanha juttu yksinkertaisesta miljonääristä joka avasi tiliä turvasatamaan jonnekin Karibian saarivaltioon. Hän pelkäsi että Kuuba saattaa miehittää saaren ja viedä rahat. Turvasataman johtaja rauhoitteli, ei meillä ole täällä kolikon kolikkoa. Kyllä sinun rahasi pysyvät samasssa pankissa kuin ennenkin. Nykyään rahat ovat valonnopeudella siirtyviä bittejä, mutta periaate on sama. Tässä meidän taloudessa ne rahat pyörivät, eivät vaan maksa veroa. Niitä kutsutaan sijoituksiksi ja rahojen omistajia sijoittajiksi. Näitä meillä Suomessa on erityisesti haluttu ja kaivattu.

  Veronkiertoa etsiessään politikkojen ei tarvitse mennä Panamaan saakka (tai odottaa hakkerointia). Sitä löytyy ihan tästä läheltä, Lontoo citystä, Jerseystä, Luxemburgista, Belgiasta, Hollannista jnejne… Suomikin liittyi tähän arvoyhteisöön 1995 eikä veronkiertoa ole saatu loppumaan, päinvastoin, se lisääntyy. Tietämättömiä tästä veronkierrosta ei voi olla yksikään politikko. On siitä sen verran kirjoitettu, näytetty videoita, väännetty rautalankaa ja niin edelleen. Mutta hei, sehän onkin laillista. Sitä voi käyttää hyväkseen myös politikot. Eikä sille mitään mahda. Joutuu paikkaamaan budjettia välillisillä veroilla.

 12. Panama on kuitenkin yksi niitä harvoista maista, jotka eivät ole suostuneet allekirjoittamaan OECD:n Common Reporting Standardseja. Panama -aktion takana on globaali verotus, joka toimisi globaalin hallituksen perustana.

  Panama ist einer der wenigen Länder, die sich weigern, die Vereinbarung über einen automatischen Datenaustausch von Finanzinformationen der OECD zu unterzeichnen, genannt Common Reporting Standards. Die Panama-Papiere sind deshalb auch ein Schuss vor dem Bug gegen Panama und alle anderen, diese Weigerung aufzugeben. Es geht um die globale Besteuerung, die als Basis für die globale Regierung dient.
  Hier weiterlesen: Alles Schall und Rauch: Die Panama-Papiere sind eine CIA-Operation http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2016/04/die-panama-papiere-sind-eine-cia.html#ixzz451UuMYS6

  • CIA siellä, CIA täällä, CIA joka puolella.
   Rappari siellä, rappari täällä, rappari joka puolella.
   Onneksi tähän ollaan heräämässä. Mutta jos herääminen on sitä, että seuraavissa vaaleissa äänet annetaan demareille niin uni vain syvenee. Se pitäisi tajuta.
   Vanhat puolueet eivät ole ratkaisu vaan sitovat kansanäänestykset joka puolella maailmaa.

 13. Lähteet ois hirveen hyviä tällaisiin väitteisiin?? Enkä väitä etteikö voisi pitää paikkansa mutta nykyään kun nettiä on täynnä paskaa ja propagandaa, jokaisella on omat intressit julkaista juttuja ja lukijat ei tiedä niistä mitään.?

  • Lukijan pitää olla valveilla ja lukea eri sivuja. Ja ennen muuta omat aivot käyttöön!
   Sitten toinen juttu on omat havainnot. Näkeehän sen miten esim. hallitus ja pankit meitä kusettaa: lupaa muuta kuin tekee.
   Teot siis puhuvat enemmän kuin sanat.
   Onneksi meillä on näitä ’vastavalkeoita’ jo muutama mutta aivan liian vähän. MV-lehteä kannatta lukea myös, samoin Magn.mediaa joita eliitti yrittää tuhota kun siellä kerrotaan miten asiat ovat — siellä kansa puhuu ja kun lukee kommentteja niin ihmetellä täytyy kuinka hyvin kansa tietää, kuten Vennamo aikoinaan sanoi.
   http://mvlehti.net/2016/04/06/satu-hassi-tyrmistyi-mvn-jutusta/

 14. Nimimerkille kysynpähän vaan, jätin ihan tahallaan ja piruillakseni 🙂 linkit pois tuosta viimeisimmästä postauksesta, kun tuo Truth_hunter valitteli, että niitä oli aiemmassa liikaa.

  Mutta kun pyysit niin laitan linkit, aluksi neljä linkkiä eri venäläismedioihin, jotka uutisoivat tämän arkistojen avaamisen:

  http://politikus.ru/v-rossii/73654-sami-naprosilis.html

  http://www.politonline.ru/interpretation/22885814.html

  http://newsler.info/189290-putin-zabral-pod-svoy-kontrol-arhivniy-fond-rossii-500

  http://ria.ru/politics/20160404/1402122877.html

  Ja lopuksi linkit Kremlin virallisille sivuille, missä on nämä uudet, 4. huhtikuuta, Putinin allekirjoittamat asetukset /ukaasit näistä arkistoista:

  http://kremlin.ru/acts/news/51637

  http://kremlin.ru/acts/news/51636

  Jo vuonna 2001, kun Putin oli vielä naivi ja kuvitteli Venäjän voivan kaveerata jenkki-imperialistien ja Naton kanssa, hän vuoti yhden tiedon näistä arkistoista, kuinka vuosi Stalinin kuoleman jälkeen 1954 Neuvostohallitus oli hakenut Nato jäsenyyttä, linkki the Guardianin aihetta koskevaan uutiseen:

  http://www.theguardian.com/world/2001/jun/17/russia.iantraynor

  Luulenpa, että nyt tulee huomattavasti rajumpaa kamaa julkisuuteen mm. KAL-007 alasampumisesta vuonna 1983 ja mitä kaikkea muuta. Nyt ollaan kuin karkkikaupassa. 🙂

 15. Niin, olihan listalla välitön vaikutuksensa, kun Islannissa pm. vaihtuu. Äkkiseltään veikkaisin uudesta ministeristä ”länsimyönteistä ja -näkemyksellistä”. Mitähän lie Sigmundur- pojkke tehnyt pahaa jenkkikoalitiolle, kun noin pääsi parrasvaloihin Putin kera.

 16. Tietovuodot ovat periaatteessa ihan hyviä, mutta käytännöt niiden käsittelyssä ovat olleet täällä länsimaisessa arvoyhteisössä oikeuden näkökulmasta kummallisia. Esiin tuodut rikokset on painettu villaisella ja oikeuslaitokset on pantu etsimään vain tietovuotajaa, jota on rangaistu. Turha varmaan mainita, että syylliset on jätetty rankaisematta ja usein myös palkittu. Katellaan vähän lähihistoriaa.

  Wikileaks, vuodettu useita asiakirjoja. https://fi.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks
  Assagne istuu Lontoossa ”lähetystöarestissa” varmaan loppuelämänsä.
  Manning istuu vankilassa 35 vuotta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Chelsea_Manning
  Snowden on maanpaossa Venäjällä loppuelämänsä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

  LuxLeaks, ei muuttanut mitään Luxemburgissa, ei niin Suomessa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luxemburg-vuodot

  Suomesta voi mainita vielä Sonerakirjan joka kertoi miten Sonera, kalliilla puhelinmaksulla vuosikymmenien aikana rakennettu teleyhtiö tuhottiin vain parissa vuodessa, kokoonkyhättiin uudelleen valtion (meidän) rahoilla ja lahjoitettiin sitten Ruotsiin, aivan kuten pankkimme Merita. Silloinen ministeri Pekkarinen vaati Sonerasta selvitystä ja sai sen kirjan muodossa. Mitä tapahtui. Oikeuslaitoksemme etsi kirjan kirjoittajaa ja Soneran johtaja Relander siirtyi pisnesmieheksi Lontooseen, ei muuta.

  Panama papers? Saas nähdä.

  • Hyvin kuvaat tilanteen… se on toivoton, perikatoa tämä enteilee… Kuuba on nyt mallimaa jota Obama ja Rockefeller mainostavat taviksille…kohti kuubalaista arvoyhteisöä mennään

   • Tuo kuubalainen arvoyhteisö oli siis vain ’taviksille’… eliitillä on omansa
    Pimeää rahaa eli kuinka homma toimii
    Aleksander Stubb, Juha Sipilä, Jyrki Katainen, Petteri Orpo, Jutta Urpilainen, Sauli Niinistö, Matti Vanhanen, Paavo Lipponen… Nokia, Neste Oil, Stora Enso, UPM, Kesko, SOK, KONE, Outokumpu, Sampo, OP-Pohjola, Varma, Telia Sonera ym. Mitä yhteistä näillä on?
    http://mvlehti.net/2016/04/07/pimeaa-rahaa-eli-kuinka-homma-toimii/
    uskoako vai ei?

 17. Moni on varmaan ihmetellyt mitä pahaa Sigmundur- pojkke on mennyt tekemään, äkkiseltään kummastelin sitä hetken aikaa itsekin. Jotainhan hänen on pitänyt tehdä, kun hänelle näin kävi, vaikka oli normi ”läntisen arvoyhteisön” mukaisesti ahne ja itsekäs omaa etuaan ja perheensä / sukunsa etua ajava poliitikko.

  Ja löytyihän se syy, lopulta aika helposti.
  Sigmundur David Gunnlaugsson on (ilmeisesti nyt pitäisi kirjoittaa oli) Islannin Edistyspuolueen puheenjohtaja. Vuoden 2013 parlamenttivaaleissa Islannin vasemmisto kärsi rökäletappion. Islannin vasemmiston vika ja rikos niin äänestäjäkuntaansa kuin koko ihmiskuntaa vastaan on EU-myönteisyys ja intohimoinen globaalikapitalismin tukeminen ja kansallisvaltioiden alasajo.
  Islannin oikeistohallitus edistyspuolueen Sigmundur David Gunnlaugssonin johdolla veti pois Islannin EU-jäsenhakemuksen ja Sigmundur- pojkke valtuutti ekonomisti, yrittäjä, Frosti Sigurjonssonin tekemään raportin / tutkielman ”A better monetary system for Iceland”. Siis Sigmundur- pojkke lähti ajamaan rahareformia ainoana maana maailmassa ja asia tehtiin vielä hallitustasolla. Vähemmästäkin on valtiojohtajia a) hirtetty b) ammuttu, Sigmundur- pojkke säilytti sentään henkensä. 🙂

  Riikka kirjoitti asiasta ansiokkaasti jo vuonna 2015 tänne:

  http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191773-islanti-kieltamassa-yksityisen-rahanluonnin

  Myös Voima-lehti kirjoitti Islannin rahareformista syksyllä 2015:

  ”Ainakin Islannilla on vakaa aikomus oppia 2008 maahan iskeneestä pankkikriisistä. Sen hallitus valmistelee rahareformia eli rahanluonnin valtiollistamista. Toimenpiteen ensisijainen päämäärä on estää pankkeja voimistamasta talouden nousuja ja laskuja niiden lisätessä velan ja rahan määrää omia voitto- ja kasvupyrkimyksiä ajaakseen.

  Tulevaisuudessa kaikki raha islantilaisissa pankeissa olisi keskuspankkirahaa. Pankit eivät voisi luoda uutta rahaa myöntäessään esimerkiksi asuntolainoja, vaan niiden olisi lainattava se keskuspankista tai määräaikaistallettajilta. Pankit toimisivat ainoastaan rahan välittäjinä, kuten moni kuvittelee nykyäänkin pankkien toimivan.

  Suunnitelma esiteltiin keväällä edistyspuolueen, Islannin keskustan, poliitikon Frosti Sigurjonssonin raportissa Monetary Reform.

  ”Olin yhteydessä Sigurjonssoniin hiljattain. Hän sanoi, että rahareformi on nyt selvitysasteella ministeriöissä. Nyt selvitetään esimerkiksi, mitä se vaatii lainsäädännöllisesti”, kertoo rahareformista väitöskirjaa Helsingin yliopistolla tekevä Patrizio Lainà.

  Lainà kuuluu talousdemokraatteihin, jotka ajavat rahanluonnin demokratisointia rahareformilla. Ajatus uudistuksesta on vanha. Lainà on juuri kirjoittanut tieteellisen artikkelin siitä, miten rahareformia vastaava uudistus toteutettiin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa 1800-luvulla. Silloin reformi jäi puolitiehen, kun pankit korvasivat niiltä kielletyn seteleiden valmistamisen luomalla talletuksia.

  Rahareformin idea on saanut uutta voimaa finanssikriisin jälkeen. ­Sitä ajavia kansalaisliikkeitä on yli 20 maassa ja jotkin puolueet, kuten Iso-Britannian vihreät ja Tanskan Alternativet, ovat ottaneet reformin ohjelmaansa.

  Islanti on tällä hetkellä ainoa maa, jossa rahareformia ajetaan hallitustasolla. Muissa maissa se on päässyt korkeintaan parlamentaariselle tasolle eli kansanedustajat tai puolueet ajavat sitä ilman hallituksen tukea. Sigurjonssonin raportti seurailee Lainàn mukaan pitkälti brittien Positive Money -liikkeen näkökantoja.”

  Löytyy tuolta:

  http://uusi.voima.fi/artikkeli/2015/rahanluonti-siirtymassa-islannissa-pankeilta-valtiolle/

  Frosti Sigurjonssonin raportti Monetary Reform löytyy tuolta:

  https://www.forsaetisraduneyti.is/media/Skyrslur/monetary-reform.pdf

  • Näinhän se on, jäljet johtavat aina sylttytehtaalle. Hämmästyttävää tässä kaikessa on se, että pankkimafian toiminta on levinnyt kuin tappava syöpä kaikkialle ympäri maailmaa hiljaa hiipien ikään kuin huomaamatta. Korruptoituneet kätyrit ovat puhaltaneet yhteen hiileen kansallisvaltioiden kaikilla tasoilla vuosikymmeniä, totuus ja oikeudenmukaisuus on poljettu maan rakoon. Ihmeellistä, että Islantia ei ole tuon suuremmin mustamaalattu – ainakaan vielä -Kennedythän ammuttiin näytöstyylillä välittömästi kun uhkasivat laittaa kapuloita pankkimafian rattaisiin.

   • Jokin aika sitten luin jonkun sionistien finanssipampun, niin se taisi olla, sanoneen että Islanti on nyt ykkösvihollinen. Nimeä en muista. Mutta ihmettelin että ohhoh ! … miksi pieni kaukainen maa nyt on muuttunut ihan yllösviholliseksi.
    Nythän se selvisi ja jotain tällaista kyllä epäilinkin.
    Olisiko kellään linkkiä tähän.

    • Islannin pääministerin vastaveto — hän ei ole eronnut vaan vetäytynyt syrjään hetkeksi ja kiittelee hallitustaan ja sanoo ettei ole syyllistynyt veropakoiluun
     Herää ajatus että yrittääkö ’joku taho’ (Rotschild ja Pojat) kaataa hallitusta ja tuhota Islannin hallituksen esimerkin muulle maailmalle kuinka maan talous pelastetaan ja on siksi ottanut pääministerin hampaisiinsa näissä Panamapaperieissa…?

     Iceland Prime Minister has not Resigned, Press Release to International Media
     The Prime Minster is very proud of the success of his Government’s policies that have resulted in the resurrection of Iceland’s economy, an unprecedented rise in purchasing power, record low inflation and a general improvement in living standards for the Icelandic people.

     No Parliamentary rules on disclosure have been broken. Even The Guardian and other media covering the story have confirmed that they have not seen any evidence to suggest that the Prime
     Minister, his wife, or Wintris engaged in any actions involving tax avoidance, tax evasion, or any dishonest financial gain.
     http://www.globalresearch.ca/iceland-prime-minister-has-not-resigned-press-release-to-international-media/5519083

     • Mitä tarkoitat? Kyllähän näitä kaapataan, sitä en epäile. Mutta fakta on, että Islanti omine kuvioineen ei pankkiirieliittiä miellytä ja mikä muu silloin odottaa kuin jokin tämäntapainen? Hallitus nurin ja tilalle vasallihallitus.

  • Jep, mutta vähintään yhtä tärkeää:
   1) Ei kai Islannin rahareformi sentään pääministerin eroon kaadu.

   2) Islannin pääministerin eron näen pitkällä tähtäimellä positiivisena asiana – Islanti pääsi osoittamaan jälleen kerran olevansa todellinen demokratia. – Väistämättä siihen vertautuu vähemmänkin asioita seuraavien mielissä se, ettei esimerkiksi Suomessa ole demokratiaa. Mm. koska poliitikot eivät eroa vaikka mitä tapahtuisi ja koska ainakin eduskuntavaalien tuloksia manipuloidaan. (MV-lehti on osoittanut, että jopa tavalliset IS:n (ja oliko IL:nkin) äänestykset manipuloidaan.) Ja etenkin Sipilä jää tiheästi kiinni korruptiolta vaikuttavista kyseenalaisuuksista. (Ks. esim. https://www.facebook.com/AnonFin/photos/a.227242824134871.1073741828.142328645959623/496305070561977/?type=3)..

 18. PS Tuo Islannin vasemmiston luonnehdinta voidaan ja itseasiassa pitää laajentaa koskemaan koko ”läntisen arvoyhteisön” vasemmistoa, Suomen vasemmistoliitto mukaan lukien. Innokkaasti nämä muka ”vasemmistolaiset” työntävät päänsä globaalikapitalistien anukseen ja myyvät oman maansa ja sen työtätekevän kansan karvoineen päivineen kansainvälisille suuryhtiöille ja pankkiireille.
  Nämä tähän päivään, 2000-luvulle, päivitetyt trotskilaiset muka ”vasemmistolaiset” vetävät lokaan menneiden vasemmistosukupolvien käymän taistelun ja näiden taistelujen saavutukset.
  Voi, voi missä viivyt toveri Stalin, puhdistustoimintaa riittäis.

  • Kommunismin uusi muoto tekee tuloaan USA:ssa kun maa muuttuu hiljakseen miljonäärien veroparatiisiksi. He ovat se eliitti (uus-bolsut) joka hallitsee ja kansalle tarjotaan ’kuubalaista arvoyhteisöä’ jossa saa raataa eliitin hyväksi pitkää päivää.
   Ja meilläkin edetään siihen suuntaan, oikeastaan koko EU:ssa jota ei turhaan ole jo kutsuttu Eurostoliitoksi.

   ”The American people will never knowingly adopt socialism. But, under the name of ”liberalism”, they will adopt every fragment of the socialist program, until one day America will be a socialist nation, without knowing how it happened.” – Norman Thomas, U.S. Socialist Party presidential candidate
   – See more at: http://henrymakow.com/2016/04/Citations-Leave-No-Doubt.html#sthash.3ixNIpcm.dpuf

   Cuba is a Model for the NWO
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131181

   • The Panama Papers: This Is the Consequence of Centralized Money and Power
    Posted on April 6, 2016 by Charles Hugh Smith

    If we don’t change the way money is created and distributed, we will never change anything.
    The Panama Papers offer damning proof of this: increasing concentrations of wealth and power that are free of any constraint (such as taxes) is not just the consequence of centralized money and state power–this inequality is the only possible output of centralized money and state power.
    http://www.washingtonsblog.com/2016/04/panama-papers-consequence-centralized-money-power.html

    • jatkoa edelliseen…pieni ote yllä olevasta linkistä — blockchain vallankumouksellinen teknologia uhkaa murtaa pankkien rahanluontimonopolin… Goldman Sachs’n konnat on pantu ahtaalle ja epätoivoisena yrittävät kehittää omia petkutussysteemejään mutta kovat ajat niillä on edessä mikä on helvetin hyvä juttu…
     — Technologies such as the blockchain are enabling alternative ways of creating and distributing money outside central banks and states. I describe a labor-backed crypto-currency in my book A Radically Beneficial World.
     The potential of the blockchain to disrupt and bypass central banks’ monopoly of money creation is revolutionary, which explains why Goldman Sachs and their cronies are desperate to own their own versions of blockchain technologies.
     But the cats are out of the bag, and central bankers and their cronies will have a difficult time herding these new technologies back into the enforced serfdom of central banking. The only way to bring down the corruption created by the concentration of wealth and power is to dismantle the monopoly of money creation held by central banks and their private-bank cronies.

     Panama Tax Haven Scandal: The Bigger Picture
     http://www.washingtonsblog.com/2016/04/panama-tax-haven-leak-bigger-picture.html

     Miljonäärit pakenevat Chicagosta levotomuuksien pelossa… taitaa sama ilmiö levitä pian joka puolelle maailmaa missä rahamiehet kynivät kansaa… toivotaan ainakin, että leviää
     MILLIONAIRES FLEEING CHICAGO OVER FEAR OF CIVIL UNREST
     Elite are panicked over potential race riots, crime wave
     “About 3,000 individuals with net assets of $1 million or more, not including their primary residence, moved from the city last year, with many citing rising racial tensions and worries about crime as factors in the decision,” reports the Chicago Tribune.
     http://www.infowars.com/millionaires-fleeing-chicago-over-fear-of-civil-unrest/

     • Miljonäärien pakeneminen Yhdysvaltoihin ei ole kovin kaukonäköistä. Yhdysvaltojen sisäiset, tarkoituksellisesti lietsotut levottomuudet, erityisesti rotulevottomuudet, eivät enää muutaman vuoden kuluttua tule olemaan eliitin hallittavissa. Yhdysvalloissa juuri vieraillut ystäväni kuivailee tilannetta karmeaksi ja räjähdysherkäksi. Vaikka Yhdysvaltain väkivaltakoneisto on suuri, on valtavien sisäisten levottomuuksien taltuttaminen sillekin silti aikamoinen haaste. Rotulevottomuuksien lisäksi maassa kytevät vahvasti hallituksen vastaisten ryhmien aiheuttamat levottomuudet, jotka eivät vielä ole eskaloituneet mutta muhivat pinnan alla – ja kuohuvat vielä yli. Saattaa moni miljonääri huomata laskeneensa väärin Jenkkeihin muuttaessaan.

 19. Vaikuttaa siltä, että blogisti ja keskustelijat ovat näköjään jättäneet lukematta
  – että YLE:n MOT:n toimittajat jatkavat Panama-aineiston läpikäymistä (tosin en odota että tulisi enää uudensisältöisiä tuloksia, mutta tuollaisille oletuksille ei ole varsinaisia todisteita…)
  – Guardian-lehden mukaan se kovalevyjen tuhoaminen ei lainkaan tuhonnut heidän saamiaan tietoja (Lähde: Luke Harding: The Snowden Files -kirja. 2014, suomennettu.)

 20. ”1) Ei kai Islannin rahareformi sentään pääministerin eroon kaadu.”
  Eikö kaadu? Valistunut arvaukseni on, että nykyinen hallituskoalitio (jos se jatkaa) vaivihkaa hautaa koko rahareformin. Ja jos tulee uudet vaalit, voittaapa sitten piraatit tai ”muka vasemmisto” ne eivät tule ottamaan koko rahareformia minkäänlaiseen käsittelyyn.

  2) Islannissa väki hermostui yhden ahneen huijarin kusetuksista, muitakin ahneita huijareita Islannista ja kaikkialta varmasti löytyy, mutta heitä ei toistaiseksi tunneta. Ahneus on kirkonkin mukaan yksi kuolemansynneistä, mutta ei se menoa tunnu hidastavan. Mielestäni Sigmundur- pojkken ero ei ollut ollenkaan hyvä asia, päinvastoin ja se tosiasiassa heikentää demokratiaa. Vaikka Sigmundur- pojkke olikin yksilönä ja henkilönä ahne, niin hän pyrki kuitenkin aivan aidosti ajamaan rahareformin kautta suurempaa yhteistä hyvää ja sitä kautta laajentamaan demokratiaa (mitä kummaa se sitten lopulta onkin). Islantilaiset saavat nyt heittää hyvästit rahareformille ja elää meidän muiden ”läntisen arvoyhteisön” kansojen tavoin loppuikänsä pankkiirien orjina.
  Tämä demokratia eli kansan valta on hyvinkin suhteellista. Tärkeintä niin demokraattisissa kuin muissakin vaaleissa, eivät suinkaan ole äänestäjät vaan ääntenlaskijat.
  Meillä tietokoneellistetun ääntenlaskennan ohjelmat kehitti Tieto-Enator, firma, jonka tänään omistaa Goldman Sachs.

 21. Itseäni suuresti ihmetyttää ihmisten sokea usko vaalien äänten laskentaan. Mikään ei ole niin suuri bluffi kuin äänten laskenta, se on täyttä teatteria ja siitä juuri johtuu, että esim. joku sionistinen kokoomus on istunut hallituksessa vuodesta toiseen. Tai myös se, että joku ahne älykääpiö nimeltään Martti Ahtisaari valittiin aikanaan Suomen presidentiksi ja palkittiin vihan lietsomisesta ja sotien ylläpitämisestä nobelin rauhanpalkinnolla. Pankkidynastia on puikoissa, joten he pitävät huolen siitä, että ahneet ja vähälahjaiset yksilöt nousevat kansallisvaltioiden johtopaikoille. Suomen kansalla ei ole siten minkäänlaista mahdollisuutta tuoda muutosta demokraatian nimissä nykyisessä mädätysjärjestelmässä, jossa valhe on pesiytynyt äänten laskentaa.

  Vale – emävale – tilasto!

  • Yhdysvaltain äänestysjärjestelmänhän on jo ihan puoluettomilla tutkimuksilla todettu olevan täysin epäluotettava. Äänestyskoneiden toiminta ei ole millään tasolla luotettavaa ja ääniä hyväksytään ja hylätään mielivaltaisesti. Tästä on kirjoittanut paljon mm. Michael Moore (jonka kanssa kyllä en monesta asiasta ole ollenkaan sama mielä). En oikein jaksa uskoa, että meilläkään vaalit olisivat kovin puhtoiset. Ei kai muuten voi mitenkään selittää sitä, että samat puolueet ja naamat äänestetään valtaan vuodesta toiseen, vaikka niiden edustajat tunaroivat minkä ennättävät? En usko, että oma tuttavapiirini voi olla niin poikkeavaa äänestyskäyttäytymiseltään, että en tunne ketään, joka olisi äänestänyt minkään puolueen nyt eduskunnassa olevaa kansanedustajaa. Koska kaikessa kusetetaan, miksi ei sitten vaaleissa, kun se on niin helppoakin.

 22. Kattelin eduskunnan kyselytunnin. Meni vanhan kaavan mukaan, kysykää mitä vaan, vastaamme mitä vaan ja samat kumipäät siellä kehuivat hallitusta. Yksi hyvä kysymys esitettiin. Avunanto veropetokseen on rikoslain mukaan rangaistavaa. Viitattiin pankkeihin. Mitä hallitus tekee, että asia tutkitaan ja syylliset rangaistaan? Stubb vastasi, Finassivalvonta hoitaa ja valvoo. Valitettavasti Suomen finanssivalvonta ei valvo yhtään mitään.

  • Teatteria kaikki on ja käsikirjoitus annetaan ’ylhäältä’ eikä kansalta mitään kysytä kun ääni on vaaleissa saatu. Hyvä kun tämä kierous alkaa ihmisille valjeta.

   • Tämä on just mun pointti… ääniä ei ole luultavasti saatu vaan tulos on manipuloitu. NWOhavaintoja blogisti toi esiin selkeät todisteet kuvakaappauksella siitä, kuinka pienpuolueen äänet yht’äkkiä KATOSIVAT ja siirtyivät yhdelle valtapuolueista. mikä on se instanssi, joka äänet laskee…. kuka valvoo?

    Sionistien menestys-slogan: Ei sillä ole väliä kuka vaaleissa äänestää vaan kuka ne äänet laskee!!!!

  • Myös seuraava kiinnitti huomiotani tuossa artikkelissa:

   Suomen ja Yhdysvaltain suhteet ovat Talbottin mielestä kunnossa. ”Suomen ei ole syytä olla huolissaan.”

  • Umpikieroa puhetta. Hyvin sopii Pravdan uutiseksi.
   Meidän maamme asiat on ’kunnossa’. Eli ovat todellisuudessa päin peetä kun olemme pelkkä kuuliainen nuoleskeleva lakeija.
   ’”On aivan selvää, että Yhdysvalloille on hyvin tärkeää, että Eurooppa myös selviää kriisistään. Yhdysvallat tekee kaiken mahdollisen auttaakseen eurooppalaisia kumppaneitaan.”
   Juu…totta kai kaikkensa tekevät jotta köysi kiristyy, sitähän se tarkoittaa. Siis että pysyy varmasti kaaoksessa – ja lestissä.
   Näin itse ymmärrän tätä selkokieltä jossa kaikki on juuri toisin päin kuin sanotaan.

 23. Sitä onko Cameronin siirryttävä pois näyttämöltä ei vielä tiedetä.Panama Papers näyttäisi olevan yksi näytös näytelmästä, jonka juoni löytyy historiasta.Obaman talousasiantuntijoihin kuuluva historian tutkija Christina Romer oli nimittäin tutkimuksissaan havainnut, ettei vuoden 1929 lamaa korjanneet Rooseveltin New Deal eikä myöskään toinen maailmansota vaan lamasta päästiin yli vasta kun eurooppalaiset pääomat alkoivat virrata (1936) kasvavia vaaroja pakoon Yhdysvaltoihin. Obama toimii tämän ajatuksen pohjalta ja huolehtii nyt siitä, että kaikki veroparatiisit, joita Washington ja Lontoo eivät kontrolloi suljetaan.Tämän nk. Römer- doktriinin tavoitteena on pakottaa ei anglosaksiset veroparatiisit luopumaan ja epävakauttaa EU kunnes pääomat virtaavat takaisin Iso Britannian, Hollannin , USA.n ja Israelin veroparatiiseihin.

  Lähde: Thierry Meyssan http://www.voltairenet.org/article191147.html
  Englanniksi ranskalaista alkuperäistekstiä ei vielä ole, mutta tulee varmasti piakkoin.

 24. Katos vaan. Finlex on saanut ”käyttöohjeet”. Sisällön kopiointia ja linkittämistä toisiin julkaisuihin on rajoitettu. Ei kai olla pikkuhiljaa myös salaamassa, tai julkaisua rajoittamassa ”soveltuviin osiin”? Mentäisiin vanhaan käytäntöön jossa vain ”sääty” voi tulkita lakeja. Lakihan on kaikille sama, vain tuomiot vaihtelee.

  Artikkelin aiheeseen liittyen, en siis voi kopioida tai linkittää lakipykäliä tähän julkaisuun, mutta voin kai kertoa pykälät. Rikoslaki, 29 luku, Rikoksista julkista taloutta vastaan. 1§, veropetos jne… Veropetos ja avunanto veropetokseen on kriminalisoitu. Tässä Panamavuodossa lienee syytä epäillä kynnys on ylittynyt reilusti, joten tutkinta käyntiin.

  Tähän saakka on ankaria rangaistuksia jaettu rikoslain saman luvun 5§ mukaan, joka on avustuspetos. Esim Kelan maksaman peruspäivärahan väärinkäyttö saattaa olla törkeä avustuspetos.

 25. Vielä Sigmundur- pojkkesta ja Islannin rahareformsta. Jos Sigmundur-pojkken hallitus olisi saanut luotua Islannin keskuspankin, jolla olisi ollut yksinomainen oikeus rahan luontiin, Islanti olisi ollut maailman neljäs valtio, jolla olisi ollut itsenäinen, Rotschildeista riippumaton valtion pankki, Iranin, Kuuban ja Pohjois-Korean rinnalla.
  Kaikkialla muualla rahan luonti on Rotschildien halussa, myös Kiinassa ja Venäjällä, valitettavasti. Lyhyt neliminuuttinen video aiheeseen:

  https://www.youtube.com/watch?v=icBp41jbuMo&nohtml5=False

  • Näinhän asia on. Mutta ei tämä mieskään mitään mahtaisi ellei hänellä olisi lakeijansa, kuten tuokin mies joka kertoi videossa, johon olisi hyvä saada suomennos, kuinka USA:n politiikka Kuubaa kohtaan nyt muuttuu eli Kuuba otetaan nyt pankkimafian haltuun.
   Itse asiassa tämä lakeijajoukko on todellinen ongelma ja sitä löytyy meiltäkin pilvin pimein. Ja taitaa olla niin ettei suurin osa heistä ymmärrä lainkaan mikä on homman nimi.
   Eräs jo pitkään eduskunnassa toiminut kansanedustaja esim. ei osannut vastata kun kysyin että kerrohan mikä se Bilderberg-kopla oikein on.
   Tuossa alla Makow kertoo vapaamuurareista joihin meidänkin presidentti tietääkseni (oikaiskaa jos olen väärässä) kuuluu monen muun vallassa olevan ohella.
   NWO is a Fait Accompli — NWO on ’sovittu hanke’
   … In fact, the world is governed by a Satanic cult, Freemasonry, consisting largely of non-Jews who have sold their soul to the Cabalist Jewish bankers and the devil.
   To succeed in public life today,  you must be a witting or unwitting collaborator. (Funny how there is a cone of silence over the Freemasons.)
   …. most people think the Judeo Masonic (Illuminati) conspiracy is just a “theory.” In fact, it dictates current events and dooms mankind to mental and spiritual if not physical enslavement. Our political and cultural life is largely a sham and diversion.
   “There is… a power which we seldom mention in this House… I mean the secret societies… a great part of Europe– the whole of Italy and France and a great portion of Germany, to say nothing of other countries–is covered with a network of these secret societies… They do not want constitutional government; they do not want ameliorated institutions… they want to change the tenure of land, to drive out the present owners of the soil and put an end to ecclesiastical establishments…” – Benjamin Disraeli British Prime Minister July 14, 1856 speech in the House of Commons
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131229
   http://henrymakow.com/2016/04/Citations-Leave-No-Doubt.html

  • Todella hyvä video – kiitos.

   Se on juuri näin, USA on pelkkä ”taikina” sotia ja eriarvoisuutta lietsovan pankkimafian kädessä, sillä pimeyden syvin ydin sijaitsee Lontoossa. Sieltä se ensimmäinen ja toinen maailmansota manipuloitiin ja niin on myös manipuloitu tämä käynnissä oleva kolmas. Maailmanlaajuinen nälänhätä oli tuolloin tarkkaan räätälöity operaatio ja sitä he ovat myös ajamassa takaa pankkijärjestelmänsä tulevalla romahduksella parhaillaan. Kuten huomatte, kansallisvaltioiden omavaraista ruoan tuotantoa on ajettu määrätietoisesti alas, samoin energian tuotantoa, jotta heidän käsissään on täydellinen valta laittaa ihmiskunta sopivalla hetkellä polvilleen. Siihen kun vielä lisätään tämä tarkasti räätälöity muslimi invaasio, niin ennennäkemätön kaaos on valmis. Sitä ei luonnollisesti tule tapahtumaan ilman sotilaallista valtaa ja juuri siksi kansallisvaltioiden maanpuolustus on ”kaapattu” mm. NATOn ja YKn World Army talutusnuoraan. Pankkimafia on kaapannut kaikessa hiljaisuudessa sekä rahan luomisen, että maanpuolustuksen suojelupoliiseineen – kansallisvaltioiden ylin johto on OSTETTU.

   Israel on pelkkä eksytykseksi perustettu feikki valtio, sionistien savuverho, jonka taakse tämä petoksia pyörittävä kansainvälinen jengi on verhoutunut. Juutalaisviha on nostamassa päätään – luonnollisesti – ihmiset ovat kääntymässä maailmanlaajuisesti Israelia vastaan ja se on surullista. Juutalaisten Israelia ei minun maailmankuvassani ole edes olemassa ja mikäli se on, se ei todellakaan ole tuo palestiinalaisilta varastettu, Lähi-idässä sijaitseva pieni maapläntti. Rothchild, Rockefeller, Ford, Soros, englannin kuningashuone, ym, ym, ym … valhe, petos ja korruptio. Huipulla istujat pettävät kaikkia samaan aikaan ja kaikkein varmimmin he pettävät omiaan.

   Truth hunter on täysin oikeassa siinä, että suurin osa kansallisvaltioiden ”ostetusta eliitistä” ei edes tiedä millainen kuvio TAUSTALLA on menossa. Panama vuoto on vain jäävuoren huippu, sillä hetki vain, ja näitä Cameronien ja Walhroosien päitä alkaa tippumaan pankkimafian hopeavadille kuin raatokärpäsiä. Ostettujen maanpettureiden on pysyttävä ruodussa, PELKO PALJASTUMISESTA pakottaa heidät marssimaan samaan suuntaan!

   • ’ Juutalaisten Israelia ei minun maailmankuvassani ole edes olemassa ja mikäli se on, se ei todellakaan ole tuo palestiinalaisilta varastettu, Lähi-idässä sijaitseva pieni maapläntti. ’
    Olen lukenut että tämän käsityksen jakavat myös oikeat ja aidot juutalaiset, ne joille vain Jahven lupaus merkitsee. Ja se tarkoittaa sitä, että hän antaa maan kansalleen aikanaan eikä kansalla ole oikeutta ottaa omiin käsiinsä sen hankkimista kuten sionistit, keitä sitten ovatkin, ovat tehneet.

    • Ihan mielenkiintoinen näkökulma ja varmasti Israel on yksi banksterimafian pesäpaikkoja. Suosittelisin kuitenkin tarkempaa tutustumista Raamattuun, etenkin Vanhaan Testamenttiin ja siellä erityisesti profeettoihin. Mainitsemasi ”oikeat juutalaiset” kyllä tuntevat VT:n erittäin hyvin, samoin kansaansa koskevat profetiat. Raamatuntulkinnallisesti näkemyksesi ”tuosta pienestä maapläntistä” ja sen hallinnasta on hiukan ongelmallinen. Jos Raamatun tulkinnan tielle lähdetään, koko tämä keskustelu globalistieliitin haaveista on oikeastaan turhaa haihattelua, koska Raamattuun nojaavat henkilöt tietävät, kuinka kaikki lopulta tulee päättymään. Yhteiskunnallisena keskusteluna tällä on arvoa, teologian kannalta ei. Näitä kahta on siis aika turha alkaa sotkea toisiinsa.

    • Voin myös sanoa aivan 100%:n varmuudella, etä nykyisessä Israelissa asuu runsain mitoin ”aitoja juutalaisia”. Asiasta kannattaa hankkia omakohtaista kokemusta vaikkapa asumalla Israelissa näiden aitojen juutalaisten parissa. Minusta on harmillista, että asiallinen keskustelu globalistieliitin hulluuksista jatkuvasti sotketaan sionistihöpinöillä.

     • lyhyesti kommentteihisi
      …alimmaiseen liittyen
      Kyllä Israelissa asuu aitoja mutta suurin osa on kasaareja tai kryptoja ja muualta tulleita joiden hebrealainen alkuperä on kyseenalainen
      Globalistieliitti koostuu pääosin sionisteista (juutalaisista/kasaarijuutalaisista ja vapaamuurareista) ja sen ytimessä toimii pankkiiridynastia joka heiluttaa tahtipuikkoa.

      ja sitten yllä olevaan
      Israel ei taida olla banksterimafian (’Kasaari-Mafian’) pesäpaikka vaan Lontoo
      Mitä Raamattuun tulee niin ihan hyviä ajatuksia siellä on mutta myös hyvin pahoja tarinoita eikä se ole historiallisesti totta mikä on paha puute. Esim. juutalainen historian prof Sand sanoo, että VT on paljolti fiktiota ja illuusiota… ja Miko Peled, juutalaisen sionistikenraalin kuuluisa poika, sanoo, ettei ole mitään todisteita että kuningas David olisi koskaan elänyt…video löytyy guuglaamalla. Talmud on sitten oma lukunsa, joka alistaa sinutkin alempaan kastiin…
      Myös UT on kirjoitettu n120v Jeesuksen jälkeen joten se ei suinkaan ole vain Jeesuksen sanomaa. Ja Jeesuksestakin ovat historioitsijat montaa mieltä…saattoi olla syyrialainen tai palestiinalainen mutta luultavasti essealainen
      Tuo näkemys ’tuosta pienestä maapläntistä’ ei ollut muuten omani vaan liittyi viestiin johon vastasin

 26. Näyttää siltä, että jolle on pähkäillyt asian oikein. Veroparatiisit ovat siirtymässä Yhdysvaltoihin. YLE’n kirjeenvaihtaja USA’ssa sai juttunsa läpi tänä aamuna asian tiimoilta. Jos ja kun näin käy, Panama tietojen vuotaja saattaakin olla joku ”virallisempi taho”. Ei ihme, että vaati täydellisen anonymiteetin. On ainakin turvassa länsimaisen arvoyhteisön oikeuslaitokselta. Totuusmediakin alkaa julkaista tiedonjyviä. Olisiko ”valhemedialla” osuutta asiaan.

  http://yle.fi/uutiset/yhdysvalloista_tulossa_suurin_veroparatiisi__ei_tarvetta_panamalle/8799576

 27. Luulenpa, että Mossack Fonseca -lakifirman krakkeroijana (so. hakkeroijana) on todellakin toiminut, joku ”virallisempi” taho. Todennäköisimmin Näsän Masa Tampereelta, eikus siis NSA USA:sta.
  Väite, että 400 toimittajaa olisi kaikessa hiljaisuudessa tutkinut vuoden päivät tätä Panamasta varastettua materiaalia, eikä kukaan näistä toimittajista olisi vuotanut, hiiskunut sanakaan koko asiasta, ei ole kovin uskottava väite. Tällöinhän kyseessä olisi yli 400 ihmistä koskeva salaliitto.
  Todennäköisesti näsäläiset ovat antaneet näille valittujen valtamedioiden (joihin kuuluu myös Yle) toimittajille valmiit käsikrjoitukset, miten tästä rosvotusta materiaalista kuuluu uutisoida.
  Ja näiden globalistipankkiirien ja heidän näsäläistensä agenda on selvä kuin pläkki jokaiselle asioita seuraavalle maapallon kansalaiselle so. Putin on pahis, Putin on pahis, Putin on pahis. Näin on vaikka Putinilla ei ole osaa eikä arpaa koko Panamasotkun kanssa.

  Yle on päässyt globalistieliitin suosikkeihin, ilmeisesti siellä ollaan tyytyväisiä Ylen agitprop-kykyihin, mutta asiat eivät koskaan mene niinkuin Strömsössä. Asian paljastaa mm. MOTilaisten saama palaute, löytyy tuolta:

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/04/03/vladimir-putinin-sisapiiriverkosto

  Muuten MOTtilaiset tai ainakin jotkut heistä, tietävät / epäilevät vahvasti, että panamamatsku on varastettua ja siksi sillä ei ole poliisiviranomaisille mitään oikeudellista käyttöä.

  Sama tilanne on kaikkialla EUssa, Putinista ei kukaan Englannissa piittaa, mutta sen sijaan siellä vaaditaan Cameronin eroa. Taitaapa tämäkin näsäläisten PSYOP-operaatio mennä persiilleen, ihan Kummeliks nääs.

  Lopuksi linkki RT:n CrossTalkiin, jossa keskusteltiin Panamasta:

  https://www.youtube.com/watch?v=TWdqbhl3upE

  • ’Yle on päässyt globalistieliitin suosikkeihin, ilmeisesti siellä ollaan tyytyväisiä Ylen agitprop-kykyihin, ’
   Juu — on päässyt ja eikös Tallbot antanut ymmärtää että Suomella ei syytä huoleen… kaikki ’kunnossaä’ kun tanssitaan pillin mukaan…
   Uskomatonta nuoleskelua eliitiltä ja Yleltä samalla kun kansan tilanne vain kuristuu ja ’kuubalaistuu’ hyvää vauhtia

  • Ei todellakaan… very ironic indeed!
   Case closed, but the question lingers: is the Panama Papers merely a warning to anyone in government who dares to put bankers in prison to make sure that their own financial documents are in pristine condition, or else?

   Juuri tuohon viittasin yllä olevassa kommentissa:
   Truth_hunter
   7.4.2016 at 12:17
   Jokin aika sitten luin jonkun sionistien finanssipampun, niin se taisi olla, sanoneen että Islanti on nyt ykkösvihollinen. Nimeä en muista. Mutta ihmettelin että ohhoh ! … miksi pieni kaukainen maa nyt on muuttunut ihan yllösviholliseksi.
   Nythän se selvisi ja jotain tällaista kyllä epäilinkin.
   Olisiko kellään linkkiä tähän lausumaan koska jostain sen luin aivan varmasti

 28. Se mikä pätee poliitikkoihin pätee ehkä vielä paremmin pankki- ja finanssimaailmaan. Tai nämä kaksi tahoa ovat kimpassa siten että jälkimmäinen taho valitsee edellisen lakeijakseen. Siksi poliitikot ovat avuttomia ja suurin osa heistä on lojaaleja työnantajalleen (rahalle).
  Mutta pitää muistaa, että he ovat vapaaehtoisesti valinneet paikkansa kansan pettureina ja rahaeliitin palkkasotureina. Mitään puolustusta heillä ei ole koska valinta on itse tehty.

  Amerikkalainen korkea-arvoinen psykologi Dr. Martha Stout ei usko että juuri kukaan alan ekspertti ole eri mieltä siitä että pienellä osalla ihmisistä ei ole omaatuntoa ja että se on karvas pala nieltäväksi.
  Se selittää koko joukon asioita kuten poliitikkojen häpeämätön petturuus ja kieltäytyminen ottamasta vastuuta omista teoista, ylpeys, sosiaalisesti poikkeava tapa elää, jatkuva stimulaation tarve, parasiittinen ja hyväksikäyttävä eläntapa ja epärealistiset tavoitteet.

  “Politicians are more likely than people in the general population to be sociopaths. I think you would find no expert in the field of sociopathy/psychopathy/antisocial personality disorder who would dispute this… That a small minority of human beings literally have no conscience was and is a bitter pill for our society to swallow — but it does explain a great many things, shamelessly deceitful political behavior being one.”—Dr. Martha Stout, clinical psychologist and former instructor at Harvard Medical School
  Charismatic politicians, like criminal psychopaths, exhibit a failure to accept responsibility for their actions, have a high sense of self-worth, are chronically unstable, have socially deviant lifestyle, need constant stimulation, have parasitic lifestyles and possess unrealistic goals.

  From Democracy to Pathocracy: The Rise of the Political Psychopath
  http://www.washingtonsblog.com/2016/03/democracy-pathocracy-rise-political-psychopath.html#more-54947

 29. Harmaan talouden tutkija, verotusneuvos Markku Hirvonen totesi Ylen aamu-tv:ssä 9.4.20126 Nordean johdon omaksuneen rikollisjärjestöjen toimintatavan: Älä tunnusta mitään! Kiistä kaikki!

   • Suomea johdetaan nyt kuin yritystä Amerikan valtion malliin. Mitä ehtiikään vielä paljastua ennen 12. toukokuuta 2016 Cameronin isännöimää Lontoon antikorruptio-huippukokousta. Putinin lisäksi Xi Jinping on nyt vahvasti otsikoissa. Sen sijaan papereista puuttuvat kokonaan amerikkalaiset pankkiirit ja sijoittajat. Huippukokouksen yksi tavoite on esittää, että niin nykyinen pakolaistulva kuin terrorismikin ovat Afrikan, Lähi-Idän ja muiden pakolaisten lähtömaiden korruptoituneiden hallitusten aiheuttamia.

    .

    .

 30. Tuli ainakin esimerkki työurien pidentämisestä kun töissä ollaan kahdeksan vuotta kuoleman jälkeen. Paha panna paremmaksi. Joko riittäisi meidän hallitukselle?

  Verotuksesta puhutaan eniten potaskaa. Joku valopää tässä tokaisi julki hetki sitten jotain siihen tyyliin, että 10% maksaa puolet veroista. Ei pidä paikkaansa. Köyhät, pieni- ja keskituloiset maksavat veroja ja paljon. Rahoittavat melkein koko valtion budjetinkin. Näytän sen verotilastoilla kun ehdin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here