Israelilaislehti The Jerusalem Post kirjoittaa, että Syyrian suurmufti Ahmad Hassoun sanoi maanantaina Syyrian johdon saaneen Syyrian kapinallisilta tarjouksen, jossa kapinalliset lupaavat lopettaa vihollisuudet mikäli Syyrian hallinto pääsee sopuun Israelin kanssa. (Suurmufti on ylin laintulkitsija sunnivaltiossa.)

Libanonilaiselle tv-kanava al-Mayadeenille antamassaan haastattelussa suurmufti lausui, että sen jälkeen kun Syyrian sota puhkesi vuonna 2011, Syyrian johto on saanut toistuvasti epävirallisia sovintoehdotuksia lännen tukemilta kapinallisilta.

”Jos ilmoitatte lopettavanne vihollisuudet Israelia vastaan ja karkotatte Palestiinan vastarintaliikkeen alueeltanne ja katkaisette siteenne Hizbollahiin, lakkaamme taistelemasta teitä vastaan”, kuvaili suurmufti väitettyä tarjousta.

Hassoun arvosteli kapinallisia ja sanoi heidän palvelevan Israelin ja länsimaiden yhteisiä ponnistuksia Syyrian raunioittamiseksi. Suurmuftin mukaan

”Sham (”Suur-Syyria”) oli kerran laaja ja jakamaton alue, joka ulottui Siinain autiomaasta Hejazin autiomaahan. Aikanaan Ranska ja Iso-Britannia jakoivat Syyrian ’poliittisten rajojen’ mukaan, mutta nyt jakoa toteuttavat muslimit, jotka menettivät järkensä ja päättivät estää Syyriaa tulemasta alkupisteeksi Jerusalemin vapauttamiselle”.

Hassoun toteaa, että Syyrian kapinalliset, jotka tappavat toisia muslimeja Allahin nimissä, palvelevat huomaamattaan Israelia ja oikeuttavat uskonnollisen sionistivaltion olemassaoloa alueella.

Suurmufti kehotti eurooppalaisia muslimeja taistelemaan Syyrian sijaan mieluummin Palestiinassa.

Euroopassa tapahtuneita pommi-iskuja suurmufti Hassoun kommentoi muistuttamalla varoittaneensa eurooppalaisia seurauksista vuosia aiemmin: ”Jos pommitatte Syyriaa ja Libanonia, sytytätte tulen, joka tulee polttamaan teitä itseänne.”

Suurmufti tuomitsee Euroopassa tehdyt pommi-iskut.

Lähde

2 KOMMENTTIA

  1. Rohkea ilmoitus suursmurffilta. Parempi katsoa auton alle ennen kun menee kyytiin.
    Kuka on yllättynyt että Israelin johtama operaatio ISIS ajaa Israelin etua? Suomen ”totuusmedia” ei varmaankaan uutista julkaise, koska niiden smurffit ei noin vaikeaa asiaa smurffaa.

  2. Vahvistus pitää kysyä ”Poju”Herlingiltä,taikka UKein Rothschild ”moni-triljonääriltä”,he tietävät vastauksen.
    NWO on asioista ajantasalla,mutta eivät hiisku mitään,ettei yllätykset mene ”läskiksi”?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here