”Metsäpalon laajenemista voidaan hillitä sytyttämällä vastavalkeita. Yhteiskunnassakin syttyy paloja, ja ne saattavat aiheuttaa jopa pahempia tuhoja kuin tuli metsässä, polttaa pitkäaikaisella työllä pystytetyt rakenteet. Niidenkin palojen holtitonta tuhoa on koetettava rajoittaa vastavalkeilla. Tässä kirjassa viritellään vastavalkeita vallitsevalle ulko-, turvallisuus- ja yhteiskuntapolitiikalle.”

Yllä oleva on lainaus pitkäaikaisen poliittisen ja järjestövaikuttajan Pekka Martinin kirjasta Vastavalkeita ulko-, turvallisuus- ja yhteiskuntapolitiikalle (Gummerus 1999), joka on varsin ajankohtaista luettavaa tänäkin päivänä. Moni kirjassa käsitelty kehityskulku olisi tarvinnut nähtyä tehokkaampia vastavalkeita.

Näitä ”vastavalkeita” on Vastavalkea-verkkolehti osaltaan pyrkinyt sytyttämään luodakseen edellytyksiä yhteiskunnalliselle keskustelulle ja muutokselle. Mikael Agricolan ja suomen kielen päivänä 9.4. täyttyy ensimmäinen vuosi julkaisutoimintaamme. On aika luoda lyhyt katsaus menneeseen.

Vastavalkean julkaisutoiminta lukuina

Yksivuotispäiväksi ylittyi juuri 400 julkaistun artikkelin raja. Eli keskimäärin olemme julkaisseet hieman yli 1,1 artikkelia/päivä. Määrän sijasta olemme panostaneet laatuun.

Artikkelin julkaisemiseen sisältyy monia vaiheita: tiedonhaku, itse kirjoitustyö, taitto ja editointi, ml. kielenhuolto ja stilisointi, faktojen ja lähteiden huolellinen tarkistaminen, vapaasti käytettävien artikkeli- ja kuvituskuvien etsiminen (tai tekeminen) sekä Facebookissa ja artikkelilistauksissa käytettävien tiivistelmien muotoileminen.

Haluamme kiittää myös kaikkia kontribuuttoreitamme osallistumisesta työhön. Teidän panoksenne Vastavalkean toiminnassa on ratkaisevan tärkeä.

Kommentteja julkaisuihin on tullut yli 4500 eli keskimäärin yli 11 kommenttia/julkaisu. Alun loivan kiihdytysvaiheen jälkeen kommentointi on ollut aktiivista ja asiantuntevaa. Keskustelu on ollut vilkaista myös Facebook-foorumillamme Tilannehuoneessa.

Vastavalkea lausuukin parhaat kiitoksensa aktiivisille keskustelijoille; te teette verkkolehdestämme vuorovaikutteisen median.

Lukukertojen, tykkäysten ja jakojen kokonaismäärää on mahdotonta laskea, mutta seuraava listaus joistain merkittävimpiin kuuluvista julkaisuistamme antaa osviittaa siitä, missä mennään.

Poimintoja julkaistuista artikkeleista ja näkökulmakirjoituksista

Nostan alla esimerkinomaisesti esiin joitain tärkeitä ja kiinnostusta herättäneitä julkaisujamme. Ulkopuolisen kontribuuttorin nimi on mainittu suluissa.

Yllä olevaa luetteloa ei ole millään muotoa tarkoitettu julkaisujemme ”paremmuusjärjestykseksi”. Julkaisemiemme artikkelien ja mielipidekirjoitusten joukosta jokainen löytää varmasti omaan kiinnostuksensa alueeseensa osuvat. Niitä kannattaa selata ja lukea; kirjoitukset eivät ole menettäneet ajankohtaisuuttaan.

Koko mediakenttää ajatellen merkittävimpänä artikkelinamme voitaneen pitää meille vuodettujen tietojen pohjalta tehtyä artikkelia Porvoon viimesyksyisestä Nato-konferenssista. Vastavalkea oli ainoa media, joka uutisoi tästä suuresta, nelipäiväisestä tapahtumasta. Useat eduskunnan puolustusvaliokunnan jäsenet saivat siitä tiedon meidän kauttamme. Verkkolehtemme sai kansanedustajalta ja puolustusvaliokunnan jäseneltä Markus Mustajärveltä vieläpä julkiset onnittelut ”hereillä olosta”.

Porvoon salainen Nato-konferenssi

Pääkirjoitusten tasolla

Vastavalkea on käsitellyt monia ajankohtaisia teemoja. Kaikkiaan olemme julkaisseet 23 pääkirjoitusta eli uuden pääkirjoituksen keskimäärin joka toinen viikko. Tämä nyt lukemasi on siis järjestyksessään 24. pääkirjoitus.

Kiinnostaneimpia pääkirjoituksia näyttävät olleen dialogimme Venäjä-kriitikoiden Jarmo Koposen, Janne ”Rysky” Riiheläisen ja heihin luettavan Saara Jantusen kanssa. Ensimmäinen pääkirjoituksemme, 8.4.2015 päivätty ”Hiilloksesta Vastavalkeaksi”, sai osakseen kirjallistakin huomiota, kun sotatieteilijä Jantunen kommentoi sitä kirjassaan.

Poimintoja pääkirjoituksista:

Kaikki pääkirjoitukset löytyvät klikkaamalla yläpalkin Pääkirjoitukset-linkkiä.

Toimituksemme on vahvistunut voittavaksi joukkueeksi

Alusta saakka toiminnassa on ollut mukana toimitussihteeri Vesa Raiskila, joka on suorittanut erinomaisen mittavan työn käytännön julkaisutoiminnan hoitajana, artikkeleiden kielenhuoltajana ja myös artikkelien kirjoittajana. Vesa on myös ideoinut, toteuttanut ja ylläpitänyt verkkosivuston toiminnallisuutta.

Vuodenvaihteeseen saakka toimitustyössä oli mukana myös Rostam Tajrishi, joka Suomen parhaana Lähi-idän asiantuntijana antoi artikkeleillaan Vastavalkealle merkittävän panoksen.

Sittemmin bloggaajaksi siirtynyt Andreas Turunen kirjoitti meille alkuvaiheessa muutaman asiantuntevan artikkelin.

Vuoden 2016 alusta tiimimme vahvistui merkittävästi, kun remmiin astui Riikka Söyring, jonka laajalti arvostetut artikkelit ovat tuoneet Vastavalkealle runsaasti uusia lukijoita.

Keväästä lähtien olemme päässeet hyödyntämään Teemu Huttusen monipuolista asiantuntemusta ja ideoita. Teemu osallistuu artikkelien kirjoittamisen ohella käytännön julkaisutyöhön.

Vastavalkean päätoimittajana jatkaa edelleen allekirjoittanut, Tauno O. Mehtälä.

Jatkossa tarvitsemme lisää resursointia

Pienellä väellä ja varsin vähäisellä taloudellisella resursoinnilla olemme mielestämme saaneet aikaiseksi huomattavan laadukkaan kansalaismedian. Jatkossa meidän tulee kiinnittää erityistä huomiota taloudellisten edellytysten parantamiseen julkaisutoimintamme edelleen kehittämiseksi ja laajentamiseksi. Tähän työhön haastamme mukaan kaikki lukijammekin. Klikkaamalla etusivun oikeassa alareunassa olevaa linkkiä ”Tietoja Vastavalkeasta” saat tietoa tavoista, joilla voit auttaa. Kahden sadan komiteaan pääset mukaan säännöllisellä kuukausittaisella 20 euron panoksella.

Vastavalkea toivottaa kaikille antoisia lukuhetkiä myös tulevaisuudessa!

120 KOMMENTTIA

 1. Onnittelut yksivuotiaalle!

  Vastavalkea on raivannut itselleen tärkeän paikan suomalaisessa informaatiokentässä. Kun lukijamäärä liikkuu tuhansissa, on tarjonnalla ilmiselvästi aitoa kysyntää ja merkitystä.

  Aktiivista jatkoa!

 2. Riikka on Suomen paras tutkiva journalisti. Hyvä shanghaijaus Vastavalkean toimitukselta! Mika Salmen kirjoitukset on olleet omasta mielestäni myös rautaa.

  Vastavalkea kytee silti vain hädin tuskin hiilellä. Suomalaiset ei innostu kuivasta politiikasta, kuten Verkkomedian päätoimittaja Putkosellekkin huomautin. Verkkomedian luetuin artikkeli oli muuten tappaja-asteroidista joka uhkaa Maapalloa. Ja senkin uutisen luettuaan ihmiset palasivat takaisin mehukkaimmille jutuille. Juuri sellainen sensationalismi mitä massamedian iltapäivälehdet harrastavat, uppoaa kansaan. Sensaatioita, juoruja, seksiä ja julkkiksia. Tai muuten lukijakunta ei muutamasta sadasta juuri kasva. Näin surkea on kansan kiinnostuksen tila omista asioistaan, ja samaa osoittaa kansalaisaloitesivuston surkea menestys: pari sensatiomaista äänestystä kaappasi yhdeksi hetkeksi kansan kiinnostuksen.

  Ehkä päätoimittajan pitäisi alkaa ryyppäämään, rälläämään ja osallistumaan seksi- ja rasismiskandaaleihin. Että saisi iltapäivälehdet negatiivistä kirjoitettavaa ja pääsisi julkkikseksi. Alex Jonesiin menestyksestä kannattaa ottaa oppia: räyhäävä punaniska jonka jutuista 90% on liioittelua, riidanhaastamista, panettelua, haukkumista, herjaamista, sovinismia ja muuta kiinnostavaa. Ja ehkä 10% asiaa. Värikäs ja äänekäs tyyppi.

  Kun demokratiaa (kansanvaltaa) ei harjoiteta eikä sitä opeteta, ei sitä kukaan edes oleta olevan olemassa. Itsensäedustajat tekee mitä lystää: herran haltuun. Mielenosoituksilla ja äänestyksillä ei ole merkitystä. Nukkuminen on ajan kuva.

  Sensaatiomaista jatkoa toivoten!

  • Ikävä kyllä olet oikeassa. Alex Jonesista olen hieman eri mieltä: sanosin että kyllä ainakin 50% on sitä asiaa ja sehän on paljon. Ja jos se puree tai vaikuttaa lukijoihin niin eteneehän oikea tai hyvä sanoma silloin mikä on toki tärkeintä. Egon Friedell, yksi parhaimmista, sanoi että pieni määrä liioittelua piristää ja sitä tarvitaan. Ei se totuutta pilaa tai muuta miksikään. Päinvastoin sytyttää ja vie tappavan kuivuuden mennessään.
   Meillä esim. MV-lehti ja Magneettimedia, nuo parjatut ja eliitin propagandajulkaisuiksi leimaamat, edustavat ehkä jotain samaa. Seuraan niitä säännöllisesti ja siellä tuodaan esiin juuri sitä mistä valhemedia vaikenee — ja HUOM! lukijoita riittää. Kommenttiosastokin on ihan mielenkiintoinen ja kertoo, että kyllä kansa tietää. Toimitus niissä on oivaltanut että pitää mennä kansan ehdoilla mutta silti pysyä totuudessa. Valheesta (ainakaan isommista) en ole niitä saanut kiinni vaikka asioiden painotus on osin sensaatiomainen ja juuri siksi lukijoita on moninkertainen määrä Vastavalkeaan verrattuna. Muuta kestävää tietä ei ole kuin pyrkiä etsimään totuutta pysymään siinä jos lukijoita halutaan ja muutosta vaaditaan.

   Hyvä ystäväni sanoi, että hän luottaa vain kurjistumisteoriaan: muutosta ei tule ennen kuin kurjuus kasvaa riittävään mittasuhteisiin. Luulen, että hän on oikeassa. Asiallinen ja tutkiva ote ei yksistään riitä. Itse uskon kaaosteoriaan joka on lähes sama asia.
   Eliitti käyttääkin juuri sitä mutta ovelasti saatuaan aikaan kaaoksen ottaakin sen jälkeen tilanteen itse hallintaan ja silloin kansa jää hopealle.
   Tuon haltuunoton pitäisi tehdä kansa eli valita kokonaan uusi tie ja uudet johtajat keskuudestaan, siis nimenomaan omasta keskuudestaan eikä vanhojen kivettyneiden puolueiden vaalilistoilta. Silloin syntyisi jotain uutta eivätkä vallanhimoiset lakeijat vain korvautuisi uusilla lakeijoilla.

   • Vielä lisäisin tuohon ylläolevaan
    Sille emme mitään mahda että läntinen kulttuuri nyt on sitä mitä se on. Siihen ajatukseen joutuu sopeutumaan. Mutta voi analysoida miksi se on sitä mitä on. Kaikella on syynsä.
    Toisaalta siinäkin on vähän eliitin rukousaamiaisen makua: ei taida paljon auttaa ellei ole muuta kiinnostusta… kiinnostusta tekoihin
    Nuoria lukijoita olisi hyvä saada mukaan koska heille vastuu aikanaan lankeaa kehityksestä. Se ei taas taida onnistua ellei toimita pääosin nuorten ehdoilla ja hyväksytä, ettei kuiva fakta tai järkipuhe toimi niin hyvin kuin tunnekieli. Pitää saada tunnetaso mukaan ja siinä sivussa tarjota asiaa ja syvempiä näkemyksiä tai oivalluksia ja siten laajentaa maailmankuvaa ja näkymää (ja välimatkaa) siihen todellisuuteen joka vallitsee ja luo sitä ’realiteettia’ jossa elämme.
    Ernst Casirer sanoi aikoinaan ((Essay on Man, 1944) ), että ihminen on symbolinen eläin:
    “Ihminen on kehittänyt uuden tavan sopeutua ympäristöönsä. Vastaanottavan ja toimeenpanevan systeemin, jotka tavataan eläimillä, väliin hän on kehittänyt kolmannen systeemin, jota voimme kutsua ’symboliseksi systeemiksi’.
    Tämä uusi varustus muuttaa koko ihmisen olemassaolon. Muihin eläimiin verrattuna hän ei vain elä realiteetissa vaan hän elää kokonaan realiteetin uudessa muodossa tai ulottuvuudessa.”
    Siinä missä eläin muodostaa todellisuuskäsityksensä vaistojensa varassa, rakentaa ihminen symbolisen maailman, joka toimii rakenteena ja muotona havainnoille todellisuudesta.

  • No kun kerta aloitin , niin ehdotanpa sitten pari lisäystä uusiksi osastoiksi tuonne ylläripaan: paranormaali (tai X-files) ja hyvinvointi. Ensimmäisessä avaruuden muukalaiset, kummitukset ynnä muut. Toisessa kaikki elämäämme myrkyttävät ja sabotoivat uutiset sekä terveellinen ravinto, ja tietysti iltapäivälehtien tapaan seksi ja orgasmit suunnillen joka toisen jutun aiheiksi. Ei, ihan oikeasti tarkoituksena ei ole tuhota Vastavalkeaa, vaan räjäyttää se kaikkien tajuntaan.

   Ehkä Söyring voisi kirjoittaa kuinka saa ufoilta telepaattisena automaattikirjoituksena juttunsa. Mitä muuten olen epäillyt jo pitkän aikaa. Eihän kenelläkään voi olla noin montaa tuntia päivässä ja tuollaista energiatasoa. Ainakin minä uskoisin, ja iltapäivälehdet repisi tuosta pilkkaa maailman tappiin, mikä olisi tietysti positiivista Vastavalkean kannalta. Tai no, ehkä Söyringiä ei kannata uhrata. Värvätkää joku Juhan af Grann tai muu Giorgio Tsoukalos simson-tyyppi jonka kuontalo pursuu kosmista energiaa.

  • Lisää ehdotuksia otsikkoripaan osastoiksi. Tiede on sellainen aihe joka koskettaa yhteiskunnan kehitystä ja poliittista ympristöä missä elämme. Tietotekniikka, robotiikka, energia, kansalaisten vakoilu, GMO, sotilasvarustelu: asioita on vaikka kuinka paljon. Eikä niillä jutuilla tarvitsisi aina olla poliittista ulottuvuuttakaan olla: minä ainakin seuraan mielelläni mitä tieteessä ja tekniikassa tapahtuu, ja sellaiset jutut lisäisi Vastavalkean yleistä kiinnostavuutta.

   Kansainväliset kirjeenvaihtajat olisi tosi mielenkiintoinen osasto. Kun saisi jonkun kirjeenvaihtajan joka kirjoittaisi enemmän tai vähemmän säännöllisesti vaikka Kiinasta, Syyriasta, Saksasta, Turkista, Yhdysvalloista, jostain Etelä-Amerikasta… paikallisten havaintoja olisi mielenkiintoista lukea, suomeksi käännettynä. Vastineeksi Vastavalkea voisi tarjota juttuja Suomesta. Eikö vaihtoehtomedia voisi solmia tällaisia yhteyksiä?

 3. Onpa hieno tuo tämän jutun otsikkokuva! Juuri tuollaista räiskettä ja ilotulitusta viihdenarkkiskansa tykkäisikin pällistellä. Julkaisun nimen erittäin epäviralliseen lukijaäänestykseen ehdotankin Vastasähikäistä, tai super-raflaavaa Vasta-atomipommia. Ei todellakaan yhtä fiksuja ehdotuksia kuin nykyinen nimi, mutta fiksuus on niin aliarvostettua.

 4. Onnittelut ja kiitokset Vastavalkealle. Asialinjalla pysymistä en toivota, koska uskon näin olevan lukemani perusteella. Kiitos myös kirjoittajille laadukkaista artikkeleista.

  Lukijakuntaa en aliarvioi. Kokemukseni ja näkemykseni perusteella suomalaiset ovat varsin tiedostavaa kansaa. Katseet voi kääntää valtamediaan. Jos hömppää tarjotaan hömppää luetaan. Vuodessa ei mikään media lyö itseänsä läpi suureen lukijakuntaan. Se on pitkä tie.

  Ihmettelen miten näin pienillä taloudellisilla resursseilla saadaan julkaistua laadukkaita artikkeleita. Vaatii pyyteetöntä toimintaa, harrastusluonteista. Onhan jotkut kommentaattorit jo ihmetelleet tuleeko rahoitusta jostain epämääräiseltä taholta. Sitä sopii kysellä valtamedialta. Heidät rahoittaa muun muassa mainokset, jotka eivät ole varsin pyyteettömiä. Myös valtamedian omistajuus määrää juttujen laadun. Kenen leipää syöt sen lauluja laulat.

  Minä lahjoitan tuon summan mielelläni saadakseni lukea taustatietoa maailman tapahtumille. Toivon myös monen lukijan tekevän samoin. Vastavalkea on vastaisku korruptoituneelle valtamedialle.

  Kun tappaja-asteroidit ja ufot mainittiin, niin eiköhän nykyisen talousjärjestelmän puitteissa meidän ensimmäinen huolemme olisi, mitä mahtavat aiheuttaa pörssikursseille. Eivät kai vain romahduttaisi ja EKP joutuisi ”pumppaamaan” niihin lisää rahaa. Pörssikurssit kun ovat tässä maailmassa ensimmäinen huoli ja sen jälkeen ei tule aivan heti muita huolia. (viimeinen kappale voi olla sarkasmia, mutta voisi olla tottakin)

  • Tuo viimeinen kappalehan oli parasta ja osuvinta kommentissasi koska se on karu totuus.
   Se on juuri sitä mitä Spengler sanoi Länsimaiden perikato kirjassaan: raha johtaa, henki ajattelee.
   Tietenkin hengen pitäisi johtaa ja rahan olla pelkkä renki. Aika näyttää pääseekö ihmiskunta siihen koskaan.

   • Pörssit ovat olleet joskus (ehkä) jotenkin sidoksissa markkinatalouteen, kun sinne tuotiin myyntiin jotain kouriintuntuvaa, kuten kahvia, metalleja ja muuta vastaavaa. Tavara oli kaikkien ostettavissa samaan hintaan joka määräytyi huutokaupalla, siis markkinahintaan. Tosin kahdenvälisiä sopimuksia, kartelleja, yksinmyyntioikeuksia ja ”piirimyyjiä” on ollut olemassa maailman sivu, jotka eivät kuulu siihen paljon puhuttuun vapaaseen markkinatalouteen.

    Nykyisin pörssit ovat menneet spekulanttien leikkikentäksi ja irtautuneet reaalimaailmasta. Niistä on pelkkää harmia maailmantaloudelle. Pörssiyhtiöissä työntekijöiden (työ) hyvinvointi on kääntäen verrannollinen pörssikursseihin. Pörssien sulkeminen auttaisi maailmantaloutta tervehtymään. Oikeasti niitä ei tarvita minnekään.

    • Samaan olen päätynyt itsekin. Pitäisi sulkea. Ovat pelkkiä saalistus- tai kusetuskenttiä keinotteleville pelimiehille.

 5. Parhaat kiitokset ja onnittelut nimensä veroiselle Vastavalkealle, juuri tämänkaltaiselle laatu journalismille on suuri tilaus.

  Ennustan, että mitä surkeammaksi Suomen tilanne menee, sitä enemmän tulette saamaan lukijoita, olette takuuvarmasti oikealla tiellä. Vastamediat voisivat markkinoida verkkolehtiään yhdessä, jotta kansalaiset olisivat tietoisia niiden olemassaolosta. Viihdyttävään hömppään ei pidä missään tapauksessa sortua, merkityksetöntä pulinaa on maailma pullollaan.

  Mielenkiintoa saattaisi lisätä se, jos lehtenne julkaisisi säännöllisesti ”keskustelua herättävän” sivu-kirjoituksen esimerkiksi otsikolla: VIIKON MIELIPIDE. Mielipiteenhän voi kirjoittaa ilman sääntöjä tai linkkejä perustuen puhtaasti omaan näkemykseen, eli juuri räväkkää oman näkemyksen laukomista minä henkilökohtaisesti kaipailen. Viikon mielipide jostakin päivän polttavasta aiheesta herättäisi varmasti keskustelua ja poikisi lisää mielipiteitä kommenttien muodossa ja sen kirjoittajana voisi toimia kuka tahansa henkilö toimituksen valintaan perustuen… tietty tutkivien journalistien HENKILÖKOHTAINEN mielipide olisi meille lukijoille todella herkullista. Viikon mielipide kommenttiosioon voisi vaikka lisätä peukutuksen, eli se toimisi ikäänkuin mielipidemittarina lukijoiden mielipiteistä. Peukutus myös haastaisi lukijoita kertomaan OMAT mielipiteensä ja keskustelemaan niistä.

  Kommenttiosio on luonnollisesti se, joka elää ja on vuorovaikutuksessa lukijoihin – vuorovaikutus on todella tärkeää!

 6. Onnittelut ja kiitokset, keskustelukanavan avaamisesta, valtavirran mediat ovat todella menneet laadultaan heikkotasoiseksi, ilmeisesti kysymyksessä on laajempi kultturillinen dendenssi,koska valistuneiden masojen olemassaolo, ei ole enää teknosysteemin pyörityksen kannalta välttämätöntä. Vaarana on ajautuminen 20- 80 yhteiskuntaan, jossa tuo pieni vähemmistö tarvitaan syysteemin pyöritykseen, jolloin heidän kannaltaan lopulta demokratia käy mahdottomaksi.Wahlroos on todennut pelkonaan enemmistön tyrannian, jonka edelletykset paradoksaalisesti eliitti itse tuotaa massa kultuurilla ja massaviihteellä. Yhdysvaltain meneilään oleva vaalitaistelu on selvä oire kultuurillisesta tilasta, johon liberaali kansanvalistus on maan saattanut omalla kultuuripolitikalaan. SOTTnetissä on oivallinen kirjoitus Trump ilmiöstä, valitettavasti olen verkon käytössä toistaitoinen, etten voi linkata sivustoa tänne.

  • Valitettavasti politiikkaa käytetään nykyisin vain ponnistuslautana messeviin EU-virkoihin. Eiköhän Stubb ole jo varmistanut sellaisen itsellensä. Veikkaisin, että Soinikin saa jonkun viran. Myös Saarakkala on huomannut, että parempi tulevaisuus odottaa, jos ei ole (enää) yhtään EU-kriittinen. Sääliksi käy puolueiden kenttäväkeä ja äänestäjiä. Heidät petetään (taas) pahemman kerran.

   Muuten ok, mutta tulevat meille veronmaksajille helkkarin kalliiksi. Kriteerinä virkoihin näyttäisi olevan EU’lle kansantaloudestamme ”pumpatut” miljardit, jotka on käytetty pankkien tukemiseen. Meitä suomalaisia vaivaa vain tietynlainen hyväuskoisuus rehellisyyteen jota ei enää ole olemassa. Valheenpaljastuskoneenakin Vastavalkealla on paikkansa mediakentässä. Onhan noita jo jonkun verran paljastettukin.

   Itse toivoisin, että Sipilä ottaisi viimein ne vakuutuskuorensa ja kävelisi sinne presidentin luokse. Valtiosääntö on nyt sellainen, että ei tarvitse ellei taho. Taisi olla suuri virhe tuo valtiosääntöuudistus. Hallitus voi jatkaa suunnattuja leikkauksiansa ja veronkorotuksiansa vielä kolme vuotta. Voi vain kuvitella miltä Suomi silloin näyttää. Odottakaa, kunnes se viisi miljardia on leikattu. Hyötyjiä noista leikkauksista on vähän ja nekin yritetään salata.

   Politikoilla on varmaan vielä vahva usko meidän äänestäjien huonomuistisuuteen. Kymppi-lisää-tukiin ennen vaaleja palauttaa puolueen kannatuksen, äänestäjät tulevat ”kotiin” ja voi siirtyä takaisin leikkauslinjalle heti vaalien jälkeen. Kiinalainen sananlasku sopii tähän lähtöön. Sinä petät minut kerran, sinun häpeä. Sinä petät minut kaksi kertaa, minun häpeä.

   • Jäin pohtimaan onko tästä poliitikkojen ja rahaeliitin kimppakyydistä mitään ulospääsyä?
    Kun on nähnyt sen huijauksen mitä esim. persut on saanut aikaan, niin tajuaa kuinka vaikean asian edessä ollaan.
    Puolue on osoittautunut täydelliseksi valeoppositioksi. Silti moni sen edustajista ei sitä edes tajua, eikä kansakaan. Esim. europarlamentaarikko Halla-aho on huijannut suurella menestyksellä kansaa puoluejohdosta puhumattakaan.
    http://mvlehti.net/2016/04/04/mestari-syyta-tiputtaa-jalustalta/
    http://magneettimedia.com/helsingin-sanomat-riensi-halla-ahon-apuun-eika-ihme/

    Otin tuon vain esimerkkinä. Sama pätee muihinkin puolueisiin pääosin. Vasemmisto ja vihreät idealisminsa (kulttuurimarxismi) sokaisemina eivät näytä tiedostavan realiteettia ja ovat valmiit lisäämään velkaorjuutta kuten demaritkin joka on pelkkä valtaa hinkuva lakeijajoukko.
    Kansalaiset ovat hirvittävän manipuloinnin ja huijauksen kohteena kaikkialla.
    Vaikea uskoa politiikkaan enää. Mitä enemmän valta luisuu rahan tukemille poliitikoille sitä varmempaa on ettei mikään muutu. He eivät nouse rahoittajiaan vastaan.
    Toisaalta mikään ei muutu ellei ole politiikkaa. Se on ainoa tie sillä vallankumousta ei tehdä enää muuten.
    Voisi ajatella että kun riittävä määrä keskiluokkaa menettää riittävästi eli ajautuu ns. kuseen niin se lopettaa tukensa systeemille ja jos mukaan tulee moraalisesti terveitä ylemmän luokan ihmisiä jotka ovat valmiita hylkäämään nykyisen rappeutuneen, ’läntisen arvomaailman’ naamioon verhoutuneen tuho- ja kaaosvoiman sekä pankkimafian yrityksen ajaa maailma pankkiirien johtamaan ’kuubalaiseen poliisivaltiotyranniaan’ (Cuba is a Model for the NWO
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131181 ) niin ulospääsy olisi mahdollinen. Silloin pankkiirien vallasta on mahdollista irtaantua ja terve kehitys voisi alkaa kokonaan uusien puolueiden ja politiikan kautta jossa kuunnellaan kansaa.
    Tarvitaan kuitenkin enemmistö, ja reilu enemmistö. Silloin tämä rahaeliitin harjoittama ’kuubalaistamispolitiikka’ voisi tulla tiensä päähän. Ei muuten.
    Mutta vaarana on, ettei tätä tapahdu vaan enemmistö manipuloituna ja turrutettuna valitsee ’sinäkin voit tulla miljonääriksi’ tien ja henkeen ja vereen päätyy taistelemaan paikasta auringossa, jossa tilaa ei ole kuin harvoille.
    Jos tämä huijaus toimii silloin kaikki muuttuu vain entistä pahempaan suuntaan, kurjistuminen syvenee, köyhät, sairaat ja puoliaan pitämään kykenemättömät saavat kuolla rauhassa omaan kurjuuteensa psykopaattien rellestäessä aikansa kunnes ajavat maan ja planeetan sellaiseen tilaan että omakin lähtö on edessä.

  • Rasistista roskaa, mitä MV-lehdestä löytyy ihan liikaa meikäläisen makuun. Vai on pakistanilaiset raiskanneet satojatuhansia alaikäisiä brittityttöjä, mutta ihmiset ei viitsi ilmoittaa tai poliisi ei uskalla ottaa ilmoituksia vastaan? Höpön-löpön! Ja suomalaisista tulee vähemmistö Suomessa? No, kyllä Suomi on kadonnut jo muista syistä ennen kuin tuollainen tulee tapahtumaan. Meillä on väestöongelma, ja se on liian vähäinen syntyvyys, kun nuoret eivät pysty perustamaan rahapulassa perhettä ja kotia.

   Stubb ja Kokoomus niin kuin muutkin eduskuntapuolueet OVAT pettäneet Suomen, mutta se on tapahtunut myymällä Suomen itsenäisyyden Euroopan Unionille, ja suomalaiset firmat ja luonnonvarat ulkomaille.

   • Onko siellä tosiaankin väitetty, että uhreja olisi ollut satoja tuhansia? Julkaistujen tietojen mukaan alaikäisiä uhreja on ollut 1400. Tarvitsisiko tuota enää liioitella?

    http://yle.fi/uutiset/rotherhamin_raiskausjengilaisille_annettiin_tuomioita_britanniassa/8698090

    ”Vuonna 2014 julkaistun raportin mukaan 1 400 alaikäistä joutui hyväksikäyttäjien uhreiksi Rotherhamissa 16 vuoden aikana. Raportin mukaan suuri osa hyväksikäyttäjistä oli pakistanilaistaustaisia miehiä, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

    Rotherham-raportin mukaan poliisi, sosiaalityöntekijät ja kunnan johtajat epäonnistuivat lopettamaan hyväksikäytön.

    Raportissa todettiin, että joissain tapauksissa viranomaiset eivät puuttuneet rikoksiin, jotta heitä ei leimattaisi rasisteiksi.”

    • Itsekin ihmettelin tuota määrää mutta näin alkuperäinen artikkeli sanoo:
     ’Immigrant rape gangs
     The number of underage English girls gang-raped by imported Pakistani Muslims may run into hundreds of thousands. This calculation is based on the thousands already identified in medium-sized towns in the north of England. Only a fraction of these brutal crimes will ever be investigated, knowing the police’s pathological fear of Islam.’
     http://www.libertygb.org.uk/news/alexander-stubb-will-betray-finland

     MV:n käännös on kyllä kohdallaan

    • Ei todellakaan tarvisi. Mutta jotain hämärää on, jos 17 vuoden aikana on arviolta 1400 tapausta, ja tuomittuja on vain saman perheen 4 pakistanilaista miestä, ja kaksi brittinaista. Epäiltyjä syyllisiä on 300… miksi näin pitkän ajan jälkeen ei ole tullut lisää pidätyksiä ja tuomioita? Johtajiakin on vaihdettu, ja asia on kuitenkin isosti tapetilla.

     • Näin tuhotaan Euroopan kansat ja luodaan yksi yhteinen ’kansa’ Eurooppaan NWO-suunnitelman mukaan. Suunnitelmaan kuuluu myös terroristien salakuljetus.
      Turha puhua ’pakolaiskriisitä’ kun kyse on organisoidusta haittamaahanmuutosta.
      Videon luento on engl.kielinen

      Den organiserade flyktinganstormningen skall krossa Europas nationer
      2015-09-30 00:00

      Stewart Swerdlow sade nyligen under en tysk föreläsning att syftet med den organiserade flyktingstormen är att knäcka Europas nationer så att det bildas en stor enhet i Europa för den Nya Världsordningen.
      Swerdlow bekräftar också att planen innehåller insmuggling av ISIS-terrorister till Europa.
      Föreläsningen är på engelska med en totalt värdelös tysk tolk.

     • jatkoa
      kun tämä ’yhteinen kansa’ hanke etenee ja Eurooppa muuttuu poliisivaltioksi (Eurostoliitoksi) niin taitaa VastaValkeankin loimotus loppua lyhyeen. Vakavasta asiasta siis kysymys.

     • Siinä vaiheessa Suomenkin ’rikastajien’ into saattaa ruveta osoittamaan sammumisen merkkejä, kun totuus paljastuu kaikessa karuudessaan!

    • Hyvä linkki… siitä pieni palanan jossa kerrotaan kuinka sotiin liittymätön pakolaisvirta syntyy kun kehitysmaita kiristetään ja estetään niiden nousu tai kehitys paremmalle tasolle:

     ”Läntiset teollisuusvaltiot ovat omalla toiminnallaan tuhonneet kehittyvien maiden ja kolmannen maailman tuotantoa.
     – Ne eivät kykene kilpailemaan, koska läntiset teollisuusvaltiot subventoivat vientiä noin 350 miljardilla dollarilla vuosittain, eli lähes miljardilla dollarilla per päivä. Tämä merkitsee sitä, että kehittyvien maiden tai kolmannen maailman tuotanto ei pysty kilpailemaan läntisen teollisuuden kanssa.
     EU esimerkiksi vie maataloustuotteita Afrikkaan ja tuhoaa samalla paikallista pientuotantoa. On tehty laskelmia joiden mukaan vuoteen 2025 mennessä 2/3 afrikkalaisesta maanviljelysmaasta katoaa ja ihmisinä se tarkoittaa noin 135 000 000 potentiaalista pakolaista.”

     S: Sikäli kun näin on, en ole asiasta erityisen yllättynyt. Hegemoninen talous- ja kulttuurivalta – USA – ja sitä osittain komentava kansainvälinen juutalaisuus ei ole koskaan ollut mikään hyväntahtoinen voima. Ei ole mitenkään epäuskottavaa, että EU toimii samalla tavalla ollessaan USA:n takapiha ja muutenkin kansainvälisen eliitin käsissä.

     Asiantila on kuitenkin se, että me emme oikeastaan voi tälle asialle mitään. EU on niin vahvasti ylikansallismielisten käsissä – ja sitä tukee myös mm. suomalainen vasemmisto – että EU:ta ei voida tosiasiallisesti oikein mitenkään tältä osin korjata. Siitä voidaan erota, mutta ehjättyä sitä ei saa.

     Toinen keskeinen havainto on se, että hegemoni aina hyväksikäyttää heikompiaan ja juuri tästä syystä yksinapainen globalisaatio on ongelmallinen kehityssuunta. Syteen tai saveen, me emme tälle mitään mahda. Me voimme ainoastaan ottaa tästä sen opin, että jopa 135 MILJOONAA MATUA saattaa olle tungeksimassa Eurooppaan edessä aukeavan vuosikymmenen aikana pelkästään tästä syystä.

     Suomen osuus tästä olisi helposti suoraan jyvitettynä 1.35 MILJOONAA MATUA ja on selvää, että tuollaisen määrän vastaanottoyritys suistaisi maamme sisällissotaan. Meidän on välttämättä saavat rajat kiinni tai me joudumme sotimaan omilla pihoillamme seuraavan 10 vuoden aikana.

  • ’…pakistanimuslimien joukkoraiskaamaksi joutuneiden alaikäisten englantilaistyttöjen määrä voi olla satojatuhansia. Laskelma perustuu tuhansiin jo tunnistettuihin tapauksiin keskisuurissa kaupungeissa Pohjois-Englannissa.’ — siis aivan hyvin voi olla realistinen laskelma

   English people are now a minority in Leicester, Luton, Slough and London. That’s right, an ethnic minority in our own capital city. We’ll soon be a minority in Birmingham, too. Uncontrolled immigration and resultant flight of white British from urban areas (600,000 have left London in the last decade) have erased English communities and cultures from large areas of our oldest towns and cities.
   — britit siis vähemmistönä jo nyt Leicesterissä, Lutonssa, Sloughissa ja Lontoossa, siis etnisenä vähemmistönä omassa kaupungissaan… ! — ja näin voi käydä meillekin

   Britain’s present could be Finland’s future —
   These are just some of the serious – and probably irreversible – problems afflicting Britain as a result of mass immigration promoted by treacherous politicians. It is a bleak but accurate picture, and I hope it will serve as a warning to Finns. — En väheksyisi tätä varoitusta suomalaisille. Haittamaahanmuutto on viimeisin isku arkkuumme, jatkoa jo aiemmin alkaneelle vasallivaltiokehitykselle.
   Onko todella niin ettemme enää voi vaikuttaa kohtaloomme?

 7. Onhan se Suomenkin esim. seuraavissa artikkeleissa kuvatunlainen ’rikastaminen’ hyvällä alulla – tarvitsematta mennä ihan Britanniaan asti:

  ”Östersundissa naisiin kohdistuvat iskut jatkuvat kiivaina”, https://paavotajukangas.com/2016/03/12/ostersundissa-naisiin-kohdistuvat-iskut-jatkuvat-kiivaina/

  ”Tanskassa kehoitus varovaisuuteen turvapaikanhakijoiden takia”, https://paavotajukangas.com/2016/03/23/tanskassa-myos-kehoitus-varovaisuuteen-iltaisin-turvapaikanhakijoiden-takia/

  Äskettäin hallitus ilmoitti 400 miljoonan leikkauksista.
  Kertokaapa ”rasismin” vastustajat so. Suomen monikulttuurilla ’rikastamisen’ kannattajat, mistä leikataan jo tähän mennessä maahan avosylin vastaanotettujen n. 30 000 YLIMÄÄRÄISEN ns. pakolaisen aiheuttamat lisäkustannukset, jotka on arvioitu n. 800 miljoonaksi euroksi. Ns. pakolaisilla tarkoitan niitä muotivaatteissa ipadit kourassa Tornionjoen yli marssineita ’partalapsia’, jotka ovat muodostaneet enemmistön em. 30000 maahantulijasta. Huomioonottaen, että tämä on vasta pikkuruista alkusoittoa.

  Oletteko Suomen ’rikastajat’ myös tukemassa Rotschild-agentti Soroksen & CIA:n suunnitelmaa Euroopan epävakauttamiseksi: http://www.dokumenttielokuvia.fi/muuta/sorosin-ja-cian-suunnitelma-epavakauttaa-eurooppa-pakolaiskriisilla/ ?

  • Jos vielä palataan Britanniaan: kyselyn mukaan n. 100 000 muslimia kannattaa islamisti-terroria.
   (Schockierende Umfrage enthüllt: Allein in Großbritannien unterstützen 100 000 Muslime den Islam-Terror,
   Udo Ulfkotte, http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/udo-ulfkotte/schockierende-umfrage-enthuellt-allein-in-grossbritannien-unterstuetzen-1-muslime-den-islam-t.html;jsessionid=80DDD198E30C74E03EEC27B208994827)

   Tällaiseenko Suomenkin ’rikastajat’ pyrkivät vai onko tämänkin esilletuonti ”rasistista roskaa”?!

   • Onko rasistista roskaa, riippuu siitä pyritäänkö lietsomaan rasistisia mielipiteitä, kuten tuossa MV-lehden julkaisemassa kirjoituksessa.

    Yhdysvalloissa Gallup muuten juuri tutki eri uskontojen tunnustajien väkivallan hyväksymistä. Muslimit ja ateistit suhtautuivat väkivaltaan kaikkein kielteisimmin: 78% muslimeista sanoi että väkivalta siviilejä vastaan ei ole koskaan oikeutettu, 56% ateisteista, 39% katolilaisista ja 38% protestanteista oli samaa mieltä.

    http://www.washingtonsblog.com/2011/08/poll-christians-are-much-more-likely-to-condone-violence-than-muslims-or-atheists.html

    Lainaan vielä Mika Salmen kirjoitusta ”Kuka hyötyy Brysselin terrori-iskuista?”:

    ”Viitaten Europolin tilastoihin se toteaa, että vuosina 2009–2013 alle kaksi prosenttia terrori-iskuista EU:ssa oli ”uskonnollisesti motivoituneita”.

    Esim. vuonna 2013 tehdyistä 152 terrori-iskusta vain kahdessa taustalla olivat uskonnolliset syyt, ja vuonna 2009 tehdyistä 294 iskusta ainoastaan yhdestä vastasivat ääri-islamistit. Europol tosin huomautti ”islamistiterroristien pyrkivän aiheuttamaan suuren määrän ihmisuhreja”. Tilastojen mukaan valtaosasta terrori-iskuja vastasivat kuitenkin separatistijärjestöt. Yhdysvalloissa ääri-islamistit vastasivat FBI:n mukaan kuudesta prosentista terrori-iskuja vuosien 1980 ja 2005 välillä.”

    http://vastavalkea.fi/2016/04/01/kuka-hyotyy-brysselin-terrori-iskuista/

    Ehkä meille yritetään LUODA kuva siitä että Eurooppa on täynnä väkivaltaisia muslimiterroristeja, jotka iskevät millä hetkellä hyvänsä? Minkä vuoksi sitten FBI joutuu värväämään terroristeja, ja Bushin hallitus loi valheellisia terrorismihälytyksiä? Siis, se ”kuka hyötyy” – kysymys on syytä tehdä.

   • Pertti tuossa ylempänä yrittää sanoa etteivät muslimit kannata väkivaltaa sen enempää tai jopa vähemmän kuin muu väestö USAssa.
    Mutta sehän ei nyt ole oleellisin asia vaan se, että he valtaavat maan eivätkä sopeudu maan kulttuuriin vaan vaativat että maan on sopeuduttava heidän oppeihinsa. Eli he ovat alkuperäistä kulttuuria hajottava voima.
    Ja joukossa on terroristeja joita salakuljetetaan, se pitää muistaa!

    Udo Ulfkotte sanoo asiat suoraan: Suurin osa muslimeista eivät pysty integroitumaan läntiseen kulttuuriin vaan pysyvät shariassaan… ja eka kertaa britit myöntävät tämän
    —Zum ersten Mal gestehen jetzt auch führende Vertreter der britischen Labour Partei ein, dass weite Teile der muslimischen Bevölkerung in westliche Gesellschaften nicht integrierbar sind, die Scharia einführen wollen und sich systematisch von Andersdenkenden abgrenzen. Vor allem: Etwa 100 000 britische Muslime unterstützen Selbstmordattentäter. Die Integration ist damit nicht nur gescheitert. Es gibt vielmehr den GAU und ein Problem, welches man nicht länger leugnen kann.

    Saksassa kaikki on toisin… silmät suljetaan tosiasioilta niin kauan kuin mahdollista, ainakin mitä Islamiin ja muslimeihin tulee.
    In Deutschland ist angeblich alles völlig anders. Jedenfalls verschließen Politik und Behörden die
    Augen vor der Entwicklung, bis man diese nicht länger leugnen kann.
    Im Klartext: Vorausschauendes Denken gibt es im Mekka Deutschland nicht. Jedenfalls dann nicht, wenn es um Islam und Muslime geht.
    ’Turvapaikkateollisuus’: bisnestä hädällä (Udo Ulfkotten kirja)
    Die »Asylindustrie«: Das Geschäft mit der Not
    http://www.kopp-verlag.de/Die-Asylindustrie.htm?websale8=kopp-verlag&pi=946400&ref=portal%2fmeinungNL11_04_16&subref=udo-ulfkotte/schockierende-umfrage-enthuellt-allein-in-grossbritannien-unterstuetzen-1-muslime-den-islam-t.html

    • Truth_hunter kirjoitti: ”he (muslimit) valtaavat maan eivätkä sopeudu maan kulttuuriin” … ”Näin multi-kulti tuhoaa kansan” … ”Multi-kulti on totaalisesti tuhoamassa Ruotsin”

     Jos kristitty muuttaa Pakistaniin, alkaako hän siellä maan tavoille, sopeutuuko kulttuuriin? Ensimmäinen sukupolvi ei yleensä halua ”sopeutua”. Jos alueelta löytyy tarpeeksi oman kulttuurin väkeä, niin valtaväestöön ei tarvitse sulautua lainkaan. Egyptissä koptit elää omassa kristityssä kulttuurissan, Syyriassa samoin. Suurista kaupungeista löytyy kortteleita jossa asuu saman kulttuurin ihmisiä, koska ihmiset HALUAA säilyttää omat tapansa. Ilmeisesti kannatat sitten pakistanilaista ja saudi-arabialaista vihamielistä suhtautumista vieraisiin kulttuureihin, ja vastustat syyrialaista tai egyptiläistä sallivaa tapaa.

     Pitääkö suomalaisten Venäjällä alkaa venäläisiksi, armenialaisten alkaa turkkilaisksi? Ilmeisesti pitää, koska aina puhut ”multi-kulttuureja” vastaan. Pitäisi venäläistä ja turkkilaistaa nuo vähemmistöt jotka ei hyväksy enemmistön kulttuuria vaan haluavat pitää omansa? Ai niin, ja rasisti et ole, vaikka pelkäät muiden multi-kulttuurisuuden tuhoavan kansan? Kuule, tuo on oikein rasistin uskontunnustus! Ai niiin, mutta sinullehan natsit ja ku-klux-klaanilaiset ovatkin olleet ihanteita.

     No, onneksi suurin osa suomalaisista on fiksumpia ja maltillisia. Jos ihmiset lähtisivät mukaan tuohon väärää uskontoa, kieltä tai kulttuuria harjoittavien vihaamiseen mitä kommenteissasi lietsot, niin siitä seuraisi vääränlaisten ihmisten vainot.

     • Aika outo tyyli sinulla kun ryhdyt aina syyttelemään. Miksi? Toisaalta puolustat täällä asiallista journalismia (sinun ehtosi hyväksyvää?) mutta näytät kuitenkin ottavan asioita hyvin henkilöäkohtaisesti tietyissä tilanteissa kuten juuri nytkin. Outoa ja ristiriitaista.
      Unohdat etten minä ole kaikkea sitä sanonut mitä kirjoitan vaan ne ovat linkkien tekstiä pääosin joilla on tarkoitus herättää keskustelua. Tuossa yllä olevassakin siteeraan muita.

      Toisaalta olen kyllä henk.koht. sitä mieltä, että pitäisi sopeutua siihen kulttuuriin mihin muuttaa tai sitten olla muuttamatta. Se ei ole rasismia vaan resismiä (engl. resist verbi) eli vastustamista, siis oman kulttuurin tervettä puolustamista.
      Faktahan on että multi-kulti hajottaa ja tuhoaa alkuperäisen kulttuurin ja sekö on asia jota en saisi myöntää ja hyväksyä ? Omituisesti käännät sen hyväksymisen vihaksi eli jos ei hyväksy hajottavan voiman tunkeutumista omaan kulttuuriin niin syyllistyy sen vihaamiseen ja rasismiin. Ja sitten vielä puhut vihan lietsomisesta jos tämän tuo esiin. Minusta peiliin katsomisen paikka.

      Nytkin on käymässä niin, että Eurooppa tuhoutuu pakkosyötetyn multi-kultin takia kansallisvaltioineen ja jos sen tuo esiin niin se on sinusta vihan lietsomista. Mietihän vähän omaa suvakkisuhtautumistasi jossa näytät hyväksyvän surutta sen mitä ihmiset juuri pelkäävät ja mitä eivät halua tapahtuvan ja sitten oikeutat kaiken huippuna itsesi vielä leimaamaan heidät rasisteiksi kun heillä terve itsesuojeluvaisto toimii ja he pelkäävät.

      Jos itse muuttaisin jonnekin niin ei olisi kuuna kullan valkeana kanttia vaatia siellä että muut elävät minun ehdoillani ja alkaisin rakentaa esim. omaa moskeijaani sinne. Lähi-idän tilanne on kokonaan toinen. Siellä kyse on alkupräisväestöstä ja sen erilaisuudesta eikä muuttajista. Se ei kelpaa esimerkiksi vaikka sitä tarjoatkin.

     • Sinä et sitten pidä siitä, jos sanoo propagandistia propagandistiksi tai rasistia rasistiksi. No, se on minä en pidä sortajista enkä vääristelijöistä, joten sanon suoraan ja vastailen sellaisiin kommentteihin.

      Oman kulttuurin terve puolustaminen ei ole muiden kulttuurien parjaamista. Se on sama asia kun sanoisi kansalliskiihkoilua patriotismiksi. Kun minä olen patriootti, niin se ei tarkoita että pitäisin ruotsalaisa tai venäläisiä jotenkin huonompana aineksena, vaan se tarkoittaa että ajan mielestäni suomlaisten kannalta hyviä asioita. Samoin oman kulttuurin puolustaminen on sen oman kulttuurin tukemista ja sen hyväksi kokemiensa arvojen tukemista, eikä hyökkäämistä muita vastaan.

      Jos lähtökohta on se, että muut kulttuurit ovat vahingoksi, ja ihmisten pitää hylätä meille vahingolliset omat kulttuurinsa, ja hyväksyä sinun parempi kulttuurisi, se on todella rasistinen asenne.

     • Taas väännät asia omalle tyylillesi uskollisena.
      En minä puhu omasta kulttuuristani vaan MEIDÄN KULTTUURISTA. Se tarkoittaa rautalangasta väännettynä meidän yhteistä suomalaista kulttuuria.
      Tuo sinun harrastama vääristely hipoo jo törkeyden rajoja.

     • Mikä ihmeen vääristely? Mitä ihmettä luulit että tarkoitin ”omalla kulttuurillasi”? Suomalaista kulttuuria tietenkin! Agendasihan on että muiden kulttuurit pilaavat Suomen (tai Ruotsin tai jonkun muun euroopplaisen maan kulttuurin).

     • Tässä ei ole kyse muiden kulttuurien parjaamisesta vaan organisoidusta sekoittamisesta. Minulla ei ole oikeutta parjata muita elleivät käy päälle. Miksi väännät asian toiseksi mitä se on?
      Tämä varmasti sopii sitten sinulle, kulttuurinrikastuttaja…

      Massamaahanmuutto uhkaa Euroopan terveyttä: HIV, tuberkuloosi, syyhy, superbakteerit
      Amsterdamissa mikrobiologian kansainvälinen konferenssi 10.4.2016 varotti ankarasti massamaahanmuuton uhkasta ihmiskunnalle ja Euroopalle.
      http://mvlehti.net/2016/04/13/massamaahanmuutto-uhkaa-euroopan-terveytta-hiv-tuberkuloosi-syyhy-superbakteerit/
      Supo: Suomeen on muodostumassa radikaali-islamistien verkosto
      http://mvlehti.net/2016/04/13/supo-suomeen-on-muodostumassa-radikaali-islamistien-verkosto/

      U2-yhtyeen nokkamies varoitti tiistaina, että meneillään oleva pakolaiskriisi uhkaa Euroopan olemassaoloa.
      http://mvlehti.net/2016/04/13/u2n-bono-pelkaa-etta-pakolaiset-tuhoavat-euroopan-video/

  • No ensiksi valtio voisi lopettaa lainaamisen ulkomaisilta pankeilta, tai pankeilta yleensä, ja säästää noin kaksi mijardia euroa joka vuosi. Tämä tietysti tarkoittaa eurosta eroamista, koska eurossa on pakko lainata pankeilta: valtio ei saa luoda omaa rahaa. Ja kun saadaan valtiolle takaisin rahanluonti, niin sen jälkeen työllistetään työttömät.

   Suomi voisi myös heti lopettaa osallistumiset imperialistisiin sotaprojekteihin, jotka pakolaisia luo. Ja jos lopetetaan sodanlietsonta, voisi Venäjänkin kaupan aloittaa uudelleen.

   Sitä mieltä olen, että kun itse sotia käymme ja tuemme, meidän pitää ottaa vastaan pakolaiset, jotka itse luomme. Jos ei lompakko kestä, pitää lopettaa sodat!

   Brittilässähän nuo pakistanilaiset eivät ole pakolaisia, vaan maahanmuuttajia. Iso-Britannia kun on yhä valtava globaali imperiumi.

 8. Valtiovarainministerimme Stubb on ilmoittanut, että pakolaiskulut sisällytetään menokehykseen, eikä niitä varten oteta lisälainaa. Se tietää lisäleikkauksia suomalaisille. Se ja sama, maksamme kulut muodossa tai toisessa. Voi valita ruton ja koleran välillä, mutta nämä leikkaukset tuntuvat enemmän ja nopeammin köyhimpiin suomalaisiin.

  Kavereistani monet ovat muuttaneet Suomesta ja monet suunnittelevat muuttoa. Varmaan sen myös toteuttavat. Itsekin alan kallistua maastamuuton kannalle, maahan jossa elinkustannukset ovat kohtuullisemmat. Suomihan on ylivoimaisesti kallein euromaa ja kalliimmaksi tulee koko ajan, kiitos hallituksemme. SSS-hallitukselta näyttää onnistuvat se mikä Aho-Viinaselta jäi kesken. Vaihtaa kansa parempaan joka ymmärtää heidän nerouttaan. Minä en ymmärrä.

  • SSS hallitus jyrää vielä 3v ja ehtii tuhota maan. Eikä eroa millään. Pahinta on se ettemme pysty tekemään mitään, siis kansa ei pysty. Olemme kahleissa. Sellainen olo tulee että tarvittaisiin pian jo soomanneja.
   Kyllähän tämä suunnattomasti viduttaa… jos olisin nuori niin häipyisin minäkin. Ylipäätään koko Euroopan tilanne on todella surullinen.

   • Ei tässä nuoria olla. Jäin eläkkeelle viime vuonna 64 vuotiaana. En jaksanut enää reuhata ympäri maailmaa. Suomessa kun ei ole ”töitä”, maailmalla on. Eläke reilusti alle 30% viimeisestä kuukausitulosta. Älä kysy miksi, en minä sitä osaa laskea. Siinä mallia nuoremmille suurista ikäluokista jotka ryöstävät eläkerahat. Kysyisivät vaikka ”vasemmistolaiselta” Suvi-Anne Siimekseltä kenelle niitä eläkerahastoja oikein kerätään. Vaikka tiedän vastauksen. Rahastojen käyttäminen eläkkeisiin olisi leikkaamista lapsenlapsenlapsenlapsilta. Parempi siis leikata lapsilta nyt. Poismuuttaminen alkaa tuntua ainoalta järkevältä vaihtoehdolta. Sinne missä tulee eläkkeellä toimeen. Lähteväthän vuorineuvoksetkin kuusikymppisinä, tosin enemmän veroja pakoon. He saavatkin eläkepommin, kuin myös virkamiehet.

    Olen jo tehnyt tuottavuusloikan, mutta ei tunnu riittävän. Lidlistä perunoita, porkkanaa, sämpylöitä, juustoa, vähän hedelmiä, pari eineslaatikkoa ja maitoa. Alle kaksikymmentä euroa ja riittivät viisi päivää. Turha tulla kokoomusta äänestävän k-kauppiaan narisemaan kuinka myynti laskee. Asuminen vie Suomessa rahat.

    Autoni täyttää kolmetoista vuotta, onnittelut. Verot 800 euroa vuosi, vakuutukset saman verran. 1 600 vuodessa vaikka et aja metriäkään. Maksut nousevat 10-15% vuosi. Parissa vuodessa maksat auton arvon. Suomeksi se on ryöstämistä. Minkäs teet, virkamies lyö leiman hinnankorotuksiin joka vuosi. Se on winwin tilanne vakuutusyhtiöille ja valtiolle, koska vakuutusmaksuvero. Kansalaista ei ajattele kukaan. Siis auto saa mennä. Seuraavan ostan toisessa valtakunnassa. Muuten, joku vero piti laskea, mutta en ole huomannut.

    Toivottavasti en sairastu. Potilasmaksuihin ei ole varaa. Nousivatkin 30%. Kunnallisverot nousevat, samoin kiinteistövero. On pieni maapläntti, perintönä tullut, joka ei kelpaa kenellekään ilmaiseksikaan. Sen kiinteistövero nousi sata prosenttia, siis 100%, koska pieni köyhä kunta tarvitsee rahaa. Siinä lähellä on metsätila, 150 hehtaaria, ei kiinteistöveroa. Eikä tässä vielä kaikki, jatketaan myöhemmin.

    • Kyllä käyp katteeks…
     niin se menee kun rahaa pitää kerätä veroparatiiseihin ja ’pakolaisten’ ylläpitoon. Heille löytyy asuntoja ja ruokaa kyllä mutta oma kansa saa unohtua. Heistä kun eliitti kaavailee uutta ja nöyrää orjaluokkaa palvelukseensa.
     Luonto muuten hoitaa homman siististi: kun bakteerilaumassa joku bakteerikanta alkaa kukkoilemaan niin se nitistetään muille vaarallisena.
     Samoin eläinlaumassa psykopaattijohtaja saa nopeasti kenkää laumalle vaarallisena.
     Mutta tämä ihminen… se vaan muuttuu sosio- ja psykopaattien hyysäriksi ja suvakiksi vaikka niitä pitäisi alkaa kuskata autiolle saarelle ja sanoa että ryöstelkää siellä toisianne kaikessa rauhassa eikä ole paluuta ellei tavat muutu.

 9. YLE uutisoi. Lipposen raportti: Suomen arktisella osaamisella on suuri kysyntä. Kyllä. Viime talvi värjöteltiin viidessätoista asteessa, säästettiin lämmityksessä. Tuskin maailmalla arvostavat tällaista osaamista.

 10. Jostakin syystä valhemedia unohtaa nämä karut faktat:
  Multi-kulti on totaalisesti tuhoamassa Ruotsin — avustukset pakolaisille vievät rahat kuten meilläkin ja raiskaukset lähes kolminkertaistuneet. Myös ns. ’no-go-zones’ (tänne ei asiaa) alueiden määrä kasvaa kovaa vauhtia
  Että tällaista se sitten on pian meilläkin.
  Näin hallitus kehittää maatamme ja rakentaa parempaa tulevaisuutta… asia, josta ei saisi puhua leimautumatta rasistiksi.

  Total Failure of Multiculturalism in Sweden: A Factual Exposition
  The foreign-born population of Sweden uses over two-thirds of government financial assistance. This means that the cost of financially assisting the foreign-born population is ten times more than for real ethnic Swedes. The foreign-born population receives over 950 million CDN$ per year whereas the Swedish-born — 83.5% of the total population — receives around 320 million CDN$ per year.
  In Sweden’s third largest city, Malmo, foreign-born residents account for over 50% of the population and over 75% are receiving welfare benefits.

  Over the years, numerous public figures in Sweden have stated that mass-immigration is threatening the welfare system.
  Today, Sweden has the second highest number of reported rapes in the world: there are 53.2 reported rapes per 100,000 people. In less than ten years the number of reported rapes almost tripled, from 2200 in 2003 to over 6000 in 2010. Between 2002 and 2012 reported rapes and gang rapes against children under 15 doubled.
  In 2002, 85% of those sentenced to 2 or more years for rape were foreign-born or second generation immigrants. The Crime Prevention Council in Sweden reports that the overwhelming majority of foreign-born rapists are from Muslim majority countries.
  Many ethnic enclaves are referred to as ”exclusion areas” or no-go zones, parts of Sweden characterised by low levels of employment and high levels of crime, including bomb and hand grenade attacks. The number of these areas grow every year. In 1990 there were three exclusion areas, in 2004 there were 136, and in 2006 there were 186.
  http://www.eurocanadian.ca/2016/03/total-failure-of-multiculturalism-in-sweden.html

  Migration ’has created 900 no-go areas in EU’: Devastating report shows order breaking down – including in London
  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3518961/Europe-900-no-areas-large-immigrant-populations-including-London-Paris-authorities-no-control-claims-Hungary-ahead-EU-refugee-referendum.html#ixzz45XJBOxPK
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
  European cities including London are riven by lawless ’no-go’ areas as a result of high migration, Hungary’s government has claimed.
  The British capital is named alongside cities such as Paris, Stockholm and Berlin as home to ’more than 900’ areas where the authorities have ’little or no control’.
  The extraordinary allegations are made on an official website aimed at hardening local opposition to an EU scheme to enforce a refugee resettlement quota on all member states.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3518961/Europe-900-no-areas-large-immigrant-populations-including-London-Paris-authorities-no-control-claims-Hungary-ahead-EU-refugee-referendum.html#ixzz45XJVins6
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  • jatkoa… juuri luettua
   ‘UK Muslim ghettoes’ warning — Englaniti varoittaa ’muslimigetoista’. Näin multi-kulti tuhoaa kansan ja kaikki tämä tapahtuu organisoidusti eliitin kontrolloiman valhemedian tuella. Siis sama tauti kaikkialla…

   In the space of a couple of generations massive immigration has transformed Western society; from being largely Christian and racially homogenous to a patchwork of different faiths and ethnic groups.
   This didn’t happen by accident. It was promoted as an ideal by the elite’s owned and controlled media because it helps create a society wherein the principle of ‘divide and rule’ can flourish.
   Once held as an ideal, multiculturalism” has given society the intrinsic potential to fracture and now it only takes a few staged false flags to turn these various groups against each other.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131587

   • Selailin Italian mediaa — La Stampasta löytyi hyvä kirjoitus ja linkin kuva kannattaa katsoa vaikkei italiaa osaisikaan: Itävalta alkaa rakentamaan muuria pakolaisten Italiasta käsin tapahtuvan maahantulon estämiseksi
    L’Austria inizia i lavori per una barriera al Brennero
    Servirà a limitare l’afflusso dei migranti provenienti dall’Italia. Il capo della polizia tirolese: i controlli potrebbero partire da fine maggio. Pittella (Pd): «Siamo al muro preventivo»
    http://www.lastampa.it/2016/04/11/esteri/laustria-inizia-i-lavori-per-la-barriera-del-brennero-q9SRToSbBJNV5HHCoG9K5K/pagina.html

    • Jännite kasvaa Italian ja Itävallan välillä….
     Kina Italian ja Itävallan välillä Brenneron rajamuurin takia. Alfano ja Renzi: muuri laiton, rikkoo EU:n lakeja.
     Bryssel: huolestuttava signaali.
     Mutta Itävallan kanslerivirasto sanoo, että toimenpide tarpeellinen ja laillinen.
     Libyan avomerellä odottaa jo parituhatta hädässä olevaa…

     Scontro Italia-Austria sul muro al Brennero. Alfano e Renzi: ingiustificabile, violate leggi Ue
     Bruxelles: «Un segnale preoccupante». Ma il cancelliere austriaco: misura necessaria e giusta. Riprendono gli sbarchi: soccorse 2 mila persone al largo della Libia
     Tensione tra Italia e Austria dopo l’annuncio di Vienna della costruzione di una barriera al passo del Brennero per fermare un eventuale flusso di migranti provenienti dall’Italia.
     http://www.lastampa.it/2016/04/12/esteri/scontro-tra-ueaustria-sul-muro-al-brennero-bruxelles-segnale-preoccupante-7Q3YtLVrVgMJW5KMoHHnYP/pagina.html

     • P.s. Itävalta vaatii ehdottomasti oikeutta rakentaa muuri huolimatta EU:n vastustuksesta

      Kansleri Werner Feymanin mukaan muuri on ehdottoman tarpeellinen ja on täysin keskustelun ulkopuolella ettei mitään saisi tehdä sen estämiseksi että epämääräisiä henkilöitä voisi tulla rajoituksetta maahan. Kannan vastuuta siitä hän sanoi.

      «Il management di confine al Brennero e le nuove misure legislative sul diritto d’asilo non sono auspicabili, ma necessari e giusti» ha invece replicato il cancelliere austriaco Werner Faymann dopo il consiglio dei ministri a Vienna. Secondo Faymann, «è assolutamente fuori discussione» non fare niente e accogliere persone senza limiti e senza controlli. «Mi assumo la responsabilità», ha aggiunto il cancelliere.

  • Joskus historian hämärässä saattoi ainakin tietyssä määrin pitää paikkansa, että media eli siihen aikaan lähinnä vain sanomalehdet olivat vallan vahtikoiria. Nykyisin sanomalehdet ja muu valtamedia sensuroi/salaa, vaikenee ja valehtelee toimien rikollisten vallanpitäjien läpeensä korruptoituneena SYLIKOIRANA.

   • Edellisessä kommentissani piti olla ’vaikenee’-sanan sijasta ’vääristelee’.

 11. ”Allt är falskt i vårt samhälle idag – eller åtminstone väldigt många saker. Vår värld är fylld med ett extra antal lögner, bedrägerier, desinformationer, fasader, hägringar, propaganda och hjärntvätt.

  Det som är bra är dock att när du vaknar upp till ett bedrägeri, kan du använda det som ett verktyg för att höja ditt medvetande. Tanken att nästan allt är fejk är deprimerande.

  Visst har vi alla känt oss överväldigade, ledsna, arga och impotenta vid tillfällen då vi har sett hur lätt våra (MIS) ledare kan lura massorna med spetsfundigheter och tom retorik, men de har alla placerats där för att utmana oss att vakna upp snabbare och fullständigt, för att återta vår värld.

  Här är min lista över 40 stycken lögner i vår värld i dag:…”

  Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/allt-ar-en-logn-40-topplogner-i-var-varld/

  Englanniksi: ”Everything is Fake: Top 40 Pieces of Fakery in Our World”, http://prepareforchange.net/2016/03/25/everything-is-fake-top-40-pieces-of-fakery-in-our-world/

  Kun vähänkin valveutunut lukija käy läpi luetteloa, niin voi todeta että jokseenkin joka kohdassa ovat takana rikolliset vallanpitäjät takapiruineen (kuten ihmiskunnan arkkiviholliset, mm. Rockefeller, Rotschild, Kissinger, joilta monet suomalaisetkin päättäjät ovat käyneet kuulemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa) ja valemedioineen (valtamedia).

  • Hieno linkki — tuo kohta 2 Falsk journalistik osui silmään ja se sopii kuin nenä päähän valtamediaan.

   2. Falsk journalistik

   Vid sidan av falska nyheter, förekommer naturligtvis falsk journalistik. MSM journalisterna är inte idag de verkliga forna undersökande journalisterna. Det finns undantag, såsom journalister som används för att arbeta för MSM Big 6 och nu arbetar självständigt (antingen lämnar de av egen fri vilja eller så har de fått sparken) såsom Ben Swann och Sharyl Attkisson .
   Men de är få. De flesta journalisterna fungerar föga mer än som papegojor som upprepar företagets partilinje, och är för rädda för att klippa banden till företagen av rädsla för att förlora sina jobb.
   Vita huset kontrollerar strikt om de har ”tillgång” till en VD och andra tjänstemän. Generellt gäller att om du vill ha mer tillgång, måste du fråga enkla mjuka frågor som gör att politikerna ser bra ut.
   Dessutom medgav regeringen att de gjorde videopressmeddelanden eller färdigförpackade nyheter för MSM, som sedan sänder dessa versioner som ”nyheter” utan att avslöja för sina tittare att bitarna kom från regeringen!

   Onneksi meillä on VastaValkea ja muitakin totuutta etsiviä ja paljastavia medioita.
   Toisin kuin valta- tai valhemedia VastaValkea ei ole tuota tietä valinnut vaan pysytellyt puolueettomana totuuden etsijänä. Ja täällä myös kommenttipuolella on voinut vapaasti totuutta etsiä riippumatta siitä kuinka karvas se joskus joillekin on.
   Uskon ja toivon, että lukijakunta kasvaa jatkossa ihmisten maailmankuvan väistämättä muuttuessa kun globalistieliitin tyrkkyttämän ’läntisen arvoyhteisön’ sudenkuopat ja kaksinaismoraali alkavat paljastua.

   Suomen media USA:n kybersodan palveluksessa
   USA-NATO-EU on väkivaltaan turvautuva organisaatio, jonka väkivaltaa Suomen media myötäilee. Eihän media muuten olisi osa ”läntistä arvoyhteisöä”.
   http://www.turpeinen-saari.net

 12. Hiukan viitettä siitä, millaista joukkoa P.Orpo & mm. VALExander Stubb ja Suomen ’rikastajat’ ovat avosylin ottaneet vastaan kymmenin tuhansin:

  ”Bland unga europeiska muslimer ligger stödet för självmordsbombningar på 22 procent i Tyskland, 29 procent i Spanien, 35 procent i Storbritannien och 42 procent i Frankrike, enligt en opinionsundersökning från Pew. I Storbritannien sympatiserar var femte muslim med Kalifatet. Fler brittiska muslimer ansluter sig nu till IS än till den brittiska försvarsmakten. I Holland visar en undersökning att 80 procent av holländare med turkisk bakgrund ”inte ser något fel” med IS.”

  Koko artikkeli: http://sv.gatestoneinstitute.org/7802/islamiska-staten-grazonen
  Sama englanniksi: http://www.gatestoneinstitute.org/7764/isis-europe

  • Onko tullut mieleen, että sinä ja Truth_hunter olette eurooppalaisen kulttuurin puolella just niitä samanlaisia tapauksia, kuin eurooppalaista kulttuuria vihaavat äärimuslimit? Tuollaiset fanaatikot, olivat kummalla puolen hyvänsä, ovat vastakkainasettelun syypäät.

   Maltilliset ihmiset koittaisivat elää rauhassa ja suvaita toisiaan, mutta teille sellainen ei käy. Satoja vuosia on monissa maissa pystytty elämään rinnakkain, mutta sitten nämä riidanhaastajat saavat vauhtia toisistaan.

   Onneksi olkoon, kun tulee false flag isku, niin on kyllä helppo osoitella tekijöitä ja uskoa viralliset selitykset, kun välit on kireät! Ja kannatusta löytyy uudelle sotaretkellekkin, kun viholliset on demonisoitu. Gladio operaatioiden miehet haluaisivat kiittää ja puristaa kättänne.

   • Vastasin jo tuonne ylemmäs mutta kun tänne on tullut uusi kommentti niin vastaus paikallaan monistaa tähänkin
    Truth_hunter
    12.4.2016 at 12:18
    Aika outo tyyli sinulla kun ryhdyt aina syyttelemään. Miksi? Toisaalta puolustat täällä asiallista journalismia (sinun ehtosi hyväksyvää?) mutta näytät kuitenkin ottavan asioita hyvin henkilöäkohtaisesti tietyissä tilanteissa kuten juuri nytkin. Outoa ja ristiriitaista.
    Unohdat etten minä ole kaikkea sitä sanonut mitä kirjoitan vaan ne ovat linkkien tekstiä pääosin joilla on tarkoitus herättää keskustelua. Tuossa yllä olevassakin siteeraan muita.

    Toisaalta olen kyllä henk.koht. sitä mieltä, että pitäisi sopeutua siihen kulttuuriin mihin muuttaa tai sitten olla muuttamatta. Se ei ole rasismia vaan resismiä (engl. resist verbi) eli vastustamista, siis oman kulttuurin tervettä puolustamista.
    Faktahan on että multi-kulti hajottaa ja tuhoaa alkuperäisen kulttuurin ja sekö on asia jota en saisi myöntää ja hyväksyä ? Omituisesti käännät sen hyväksymisen vihaksi eli jos ei hyväksy hajottavan voiman tunkeutumista omaan kulttuuriin niin syyllistyy sen vihaamiseen ja rasismiin. Ja sitten vielä puhut vihan lietsomisesta jos tämän tuo esiin. Minusta peiliin katsomisen paikka.

    Nytkin on käymässä niin, että Eurooppa tuhoutuu pakkosyötetyn multi-kultin takia kansallisvaltioineen ja jos sen tuo esiin niin se on sinusta vihan lietsomista. Mietihän vähän omaa suvakkisuhtautumistasi jossa näytät hyväksyvän surutta sen mitä ihmiset juuri pelkäävät ja mitä eivät halua tapahtuvan ja sitten oikeutat kaiken huippuna itsesi vielä leimaamaan heidät rasisteiksi kun heillä terve itsesuojeluvaisto toimii ja he pelkäävät.

    Jos itse muuttaisin jonnekin niin ei olisi kuuna kullan valkeana kanttia vaatia siellä että muut elävät minun ehdoillani ja alkaisin rakentaa esim. omaa moskeijaani sinne. Lähi-idän tilanne on kokonaan toinen. Siellä kyse on alkupräisväestöstä ja sen erilaisuudesta eikä muuttajista. Se ei kelpaa esimerkiksi vaikka sitä tarjoatkin.
    —–
    Tähän uuteen kommenttiin liittyen
    ’Maltilliset ihmiset jne…¨
    Sellaiset ihmiset eivät haluaisi tuhota Eurooppaa kuten nyt on tapahtumasa ja mikä on kiistaton fakta. Se merkitsee myös oman maamme ajautumista suuriin ongelmiin koska maahamme organisoidun pakkomuuton tuomat ihmiset eivät ole kovin maltillisia kuten jo olemme saaneet todeta.
    Minusta puolustat selkeästi rikollista toimintaa ja vaadit muita sopeutumaan omaan linjaasi. Olet valmis uhraamaan oman maamme eliitin suunnitelmien mukaan ja jo nyt pelottelet ’false flag’ iskulla.

   • Onko tullut mieleen, Pertti, että sanonta ”yrittää suvaita” on synonyymi teeskentelylle. Uskovaiset, kuten esimerkiksi pääministeri Sipilä, ovat teeskentelyn mestareita, niin ovat myös suvaitsevaiset. Vastakkaisen arvomaailman ihmisten ”pakkoavioliitto” on tuhoon tuomittu yritys ja jokainen normaalilla järjenjuoksulla varustettu ihminen ymmärtää sen.

    Sionistien käsikirja paljastaa, että eurooppa tuhotaan demokratialla, eli jatka rauhassa myyrän työtäsi ja suvaitsevaisuuden kruunusi kiillottamista.

    • Harvoin ne ihmisten arvot niin vastakkaisia ovat. Radikaalit harrastavat vastakkainasettelua, mutta maltilliset kyllä pystyvät elämään rinnakkain. Silloin jos joku asia on täysin yhteensovittamoaton, niin enemmistö todennäköisesti säätää asiasta lain, joka estää vähemmistöä toimimasta mielensä mukaan. Esimerkiksi ympärileikkaukset, alkoholin juonti, kosher-teurastus, homoseksuaalisuus tai koirien syöminen voi olla enemmistön mielestä sellainen asia, jota ei pidä sallia, ja siihen vähemmistö pakotetaan.

     Mutta kun emme voi elää maailmassa, jossa maahanmuuttoa ei tapahdu, ja ihmiset suostuvat sodassa jäämään teurastettaviksi, meidän on koitettava tulla toimeen. Fanaatikot eivät edes halua tulla toimeen, vaan ovat suvaitsemattomia.

     • Melkoista idealismia ja sanahelinää joka ei toimi. Vähemmistön ehdoillahan tässä mennään, niin Lähi-idässä kuin meilläkin.
      Suvakit ovat minusta vaikuttaneet enemmän fanaatikoilta kuin realisteilta tässä asiassa.

    • Demokratia ei mielestäni tuhoa mitään valtiota tai aluetta, vaan sen puute: harvainvalta, plutokratia, diktatuuri: ne ovat minusta vahingoksi. Euroopan ongelma on että Euroopan Unioni ei ole demokraattinen eikä sen hallinto avoin ja läpinäkyvä, ja vaikka olisikin, se on aivan liian suuri, jotta se voisi toimia pienen alueen ihmisten mielestä järkevällä tavalla.

     Sionisteja Eurooppa kiinnostaa Israelin etujen kannalta. Mutta meillä on sellaisia ryhmiä, joilla on paljon enemmän etuja ja asioita ajettavissa Euroopassa, kuten globalistit ja Yhdysvaltain hegemoniaa ajavat imperialistit. Globalistit ovat juuri se porukka, joka koittaa tuhota kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden. Yhdysvaltain imperialistit puolestaan eivät halua itsenäistä ja Yhdysvalloista riippumatonta Eurooppaa, vaan haluavat hallita meitä. Nuo ovat ne kaksi poliittista liikettä, jotka ainakin minusta ovat Euroopan kannalta merkittävimmät.

   • Oli tarkoitus lähettää vastine Pertille – mutta kun ei tule näkyviin, vaikka näyttää olevan ohjelman pyörityksiä.

  • En usko etä VV alentuisi siihen. Joku muu häikkä nyt vaan on. Yritä uudelleen.
   Bannaus tai vastauksen evääminen olisi Vastavalkean kannalta surullinen juttu. Turha sitten enää olisi vakuuttaa että puolustaa totuutta ja sananvapautta jos kommenttisi on ollut asiallinen. Ainakin pitäisi voida vastata syytöksiin joita täällä eräs taho harrastaa.

   • Kommenttini oli TÄYSIN asiallinen, ei henkilökohtaisia solvauksia/syytöksiä, rivouksia tms.

     • Oletko ollut yhteydessä Toimitukseen? Kirjoita päätoimittajalle.
      Sivun oik. alakulmassa on kohta Tietoja Vastavalkeasta. Siitä pääset Toimituksen sähköpostiosoitteisiin.
      Olisi lukijakunnan kannalta tärkeää nyt selvittää onko Toimitus todella estänyt kommenttisi julkaisun.
      Toisaalta odottaisi Toimituksen reagoivan ja selvittävän mistä on kysymys.

     • Hyvä Totuudenetsijä, kyse ei ole minkään tahon sensuurista, vaan siitä, että käyttämämme Akismet-roskapostinsuodatinjärjestelmä oli jostain syystä luokitellut kommenttisi roskapostiksi ja ne olivat päätyneet roskapostikansioon. Sama kommentti löytyi sieltä monena kappaleena. Ongelmien esiintyessä kannattaa tosiaan olla yhteydessä toimitukseen.

     • Vedän anteeksipyytäen sensuuria koskevan epäilyni/väitteeni takaisin.

      On hyvä että Vastavalkeakin kuuluu niihin sivustoihin, joilta kansalaiset saavat tietoa maassamme ja käytännössä koko läntisessäkin maailmassa vallankahvassa olevien, vain omaa etuaan ajavien psykopaatti-rikollisten ennenkaikkea KULISSIENTAKAISISTA hämärätoimista ja -suunnitelmista.

   • Pertti:
    Suosittelen että luet ensin KOKONAISUUDESSAAN ainakin Magneettimedian artikkelin ”Tohtori Juha Ahvion esitelmä pakolaiskriisistä ja terrorismista”, http://magneettimedia.com/tohtori-juha-ahvion-esitelma-pakolaiskriisista-ja-terrorismista/

    Pyydän että sen jälkeen esität täsmälliset perustelut sille, miksi pidät minua fanaatikkona so. ilmeisestikin tarkoittaen käynnissä olevan maahantulija-invaasion ”fanaattisena” vastustajana.

    (Magneettimediahan on ennenkaikkea valtamediassa moneen kertaan kirottu ja pannaanjulistettu – luonnollisesti koska se paljastaa paljon rikollisten vallanpitäjiemme ja heidän ylikansallisten takapirujensa hämärätoimia ja -suunnitelmia, joista puheenollen valta- eli valemedia samoin kuin koulu- ja yliopistolaitos sensuroi/salailee, vääristelee ja valehtelee.
    En ole kaikessa samaa mieltä Magneettimedian linjan kanssa, koska on tietty aihepiiri (jota em. artikkeli ei koskettele), jonka suhteen haluan pitää selvän hajuraon Magneettimediaan. Ei pidä kuitenkaan heittää menemään lasta pesuveden mukana! Hyljeksimäni aihepiiri EI ole kuitenkaan NIIN SANOTTU antisemitismi, josta olen valmis keskustelemaan erikseen.)

    Suosittelen myös artikkelia ”Kalergi-suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm#P1

    Artikkelin alkupuolella sanotaan: ”VAROITUS:
    Seuraava kirjoitus sisältää RASISMIA, kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsomista, rodullisen eriarvoisuuden avointa ihailua, ja kansanvallan halveksimista. Kuinka muuten voisi ollakaan, sillä lainattu kirjoittaja on EU:n taustalla olevan ryhmän pääideologi. Emme vastaa hänen mielipiteistään, vaan vastustamme niitä, kuten kommenteistamme selviää. R.Coudenhove-Kalergin teksti on julkaistu sellaisenaan, rikoksen tuntomerkit täyttäviä yksityiskohtia poistamatta, sillä haluamme antaa lukijoillemme realistisen kuvan nykyaikaisesta rodullisesta suprematismista, jonka ilmaus on valheellinen ”monikulttuuri”-propaganda. Kehoitamme lukijaa käyttämään kriittisyytensä koko arsenaalia.
    Näillä evästyksillä, lukemisen iloa!”

    Vuoden 1995 Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”
    eli
    EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!,
    http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

    Aiheetta ei tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursen otsikoi edellä mainitussa linkissä ”The Greatest Act of Treason in History” eli ”suurin maanpetoksellinen toimenpide historiassa”, tarkoittaen em. sopimusta, jolla annetaan muslimeille vapaa pääsy Euroopan Unioniin mm. useista afrikkalaisista maista – vrt. em Kalergi-suunnitelmaan.

    Laursen kirjoittaa myös new.euro-med.dk -blogissaan:
    ”EU Commission Vice President: “Not even the Remotest Places on the Planet to Exist without Diversity . No Future for Our Monocultural Nation States””,
    http://new.euro-med.dk/20160403-eu-commission-vice-president-not-even-the-remotest-places-on-the-planet-to-exist-without-diversity-no-future-for-our-monocultural-nation-states.php

    Vallankahvaan päässeet maanpetturithan huijasivat suomalaiset luopumaan itsenäisyydestään tämän monsteri-luomuksen hyväksi, ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto” kuten itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser nimesi kirjansa runsaat 20 vuotta sitten.
    Ks. ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

    • Ilmeisesti et ole lukenut kommenttejani ajatuksella: kyllä niissä on selkeästi sanottu mikä on rasistista. Sen kun vastaat kommentteihini jos olet sitä mieltä, että olen väärässä.

     Maahanmuuttoa voi toki vastustaa, ja sydämetön voi sanoa myös pakolaisille ei. Mutta jos sitä vastustaa sen takia koska uhmiset kuuluvat toiseen kulttuuriin ja pitää sitä epätoivottavana ja uhkana, silloin on rasisti. Sitä on ihan turha yrittää puolustella kuten Truth_hunter teki selittämällä kuinka musliimit raiskaavat maan tärviölle: se on poliisien ja lain homma torjua eikä kaikkia ihmisiä saa eikä ole järkevää syrjiä kulttuurin perusteella.

     Itse lähden siitä, että mikäli pakolaisten määrä koetaan uhkaavaksi, niin pitää kääntää poliitikkojen päät, eikä alkaa leimaamaan pakolaisia huonoiksi ihmisiksi. Tärkeintähän siinä olisi lopettaa sodat siellä mistä pakolaiset tulee, ja päin vastoin alkaa liennyttää ja tukea valtioita jotka yrittävät suitsia fanaattisia liikkeitä. Suomen valtiohan on valitettavasti harrastanut juuri sitä politiikkaa, joka pakolaisuutta lisää ja tukenut fanaattisia aseistautunmeita liikkeitä tukevia valtioita. Maahanmuuttoakin vastustan suuressa mittakaavassa, koska meillä on kova työttömyys ja heikko taloustilanne, ja maahanmuutolla koitetaan vain entisestään laskea palkkoja, murtaa ammattiliittoja ja saada halpatyövoimaa.

     • Alamittainen tyylisi jatkuu. Voisitko nyt jo vähitellen lopettaa nuo omat ’heittosi’ siitä mitä olen milloinkin sanonut.
      Missään en ole sanonut kuten väität: …’Truth_hunter teki selittämällä kuinka musliimit raiskaavat maan tärviölle’…
      Olen painottanut aivan muuta eli kulttuurin tuhoamista ja alasajoa siten että omat kansalaiset saavat kärsiä eikä tämä raiskaus-teema suinkaan ole ollut pääosassa sitä silti lainkaan väheksymättä.
      Sanot että: ’se on poliisien ja lain homma torjua eikä kaikkia ihmisiä saa eikä ole järkevää syrjiä kulttuurin perusteella’.
      Mutta niin puhuu vain poliisivaltiota kannattava.
      Minusta – ja uskoisin tässä enemmistön olevan samaa mieltä – on jokaisen kansalaisen velvollisuus kantaa vastuuta omasta kulttuuristaan ja sen toimintatavoista.

      Saksan poliisien liiton johtaja: “Saksa on hampaaton arabimafian edessä”
      http://mvlehti.net/2016/04/13/saksan-poliisien-liiton-johtaja-saksa-on-hampaaton-arabimafian-edessa/
      U2-yhtyeen nokkamies varoitti tiistaina, että meneillään oleva pakolaiskriisi uhkaa Euroopan olemassaoloa.
      http://mvlehti.net/2016/04/13/u2n-bono-pelkaa-etta-pakolaiset-tuhoavat-euroopan-video/

     • Tämä vielä
      Massamaahanmuutto uhkaa Euroopan terveyttä: HIV, tuberkuloosi, syyhy, superbakteerit

      Amsterdamissa mikrobiologian kansainvälinen konferenssi 10.4.2016 varotti ankarasti massamaahanmuuton uhkasta ihmiskunnalle ja Euroopalle.
      http://mvlehti.net/2016/04/13/massamaahanmuutto-uhkaa-euroopan-terveytta-hiv-tuberkuloosi-syyhy-superbakteerit/

      Supo: Suomeen on muodostumassa radikaali-islamistien verkosto
      http://mvlehti.net/2016/04/13/supo-suomeen-on-muodostumassa-radikaali-islamistien-verkosto/

     • Pertille. Mutta kun tietää maahan tunkeutujien taustan, ja kuka heitä rahoittaa, niin saattaa hymysi hyytyä. Koko kauhistuksen takana on upporikas itäeuroopasta, nimeltä SOROS. Sama mies rahoittaa nyt Usan nuorison mellakoita, siis tämä on kauas-kantoista terrorismia joka ei ole jäänyt huomaamatta, mutta
      pelonsekaiset eivät siitä uskalla kirjoitella eikä puhua. Olin kuin
      nuijalla lyöty kun se SOROS nimi esiintyi jo meilläkin USAssa,
      rahoittamassa meidän koulujen nuorisoa mellakoimaan. HUH.

 13. ”Tohtori Juha Ahvion esitelmä pakolaiskriisistä ja terrorismista”, http://magneettimedia.com/tohtori-juha-ahvion-esitelma-pakolaiskriisista-ja-terrorismista/

  ”Kalergi-suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm#P1

  Vuoden 1995 Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”
  eli
  EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!,
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

  ”EU Commission Vice President: “Not even the Remotest Places on the Planet to Exist without Diversity . No Future for Our Monocultural Nation States””,
  http://new.euro-med.dk/20160403-eu-commission-vice-president-not-even-the-remotest-places-on-the-planet-to-exist-without-diversity-no-future-for-our-monocultural-nation-states.php

  ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”, itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser

  ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

 14. Punaisen ristin johtaja Peter Maurer sen sanoi. ”Älkää unohtako huolehtia suomalisten tarpeista. Turvapaikanhakijoiden kotouttamisessa voidaan tehdä paha virhe, jos keskitytään pelkästään heidän tarpeisiinsa ja unohdetaan huolehtia paikallisväestön tarpeista.”

  Valitettavasti näin tässä on käynyt ja vielä pahemminkin. Paikallisväestön tarpeista leikataan, että toisille voidaan antaa. Kahjompaa politiikkaa on vaikea edes kuvitella. Mitä siitä syntyy, jää nähtäväksi.

  Suomalainen politikko ja virkamies vaan on sellainen. Valtaan päästyään hän ei tiedä inhottavampaa kuin Suomen valtio ja kansa jotka häntä elättävät. Valtion omaisuus on myytävä (lahjoitettava) mieluummin veroparasiitille. Suomalaista on verotettava, rangaistava ja sakotettava mahdollisimman paljon. Rahaa ei pidä missään nimessä antaa ja töihin on pakotettava vaikka ilmaiseksi. He eivät osaa käyttää rahaa. Rahat on otettava sinne missä osataan.

  Jää yksi kysymys askarruttamaan. Olemmeko me samanlaisia kahjoja kumipäitä koska heitä äänestämme. Tähän saakka olen pitänyt kyllä selvänä, että meitä hyväuskoisia hoopotetaan vaaleissa aina uudestaan ja uudestaan. Seuraavat vaalit näyttäköön menemmekö vielä kerran vipuun. Jos menemme, sitten ei ole enää toivoakaan.

  • Sanot osuvasti mikä on tilanne. Maurerin kommentti on jälkipuhetta ja virhe on jo tapahtunut.
   SPR on ollut alusta alkaen mukana yliaktiivisesti tiedostamatta mistä koko asiassa on ollut kyse eli mennyt ns. ansaan.
   Itseäni kummastuttaa kuinka terve järki ihmeen helposti häviää kun asioita ei katsota sen valossa. Niinpä normaali maahanmuutto ja aito pakolaisuus on sotkettu haittamaahanmuuttoon ja organisoituun hätään, jolla pyritään muiden tuhoamiseen ja johon siksi pitäisi reagoida aivan eri keinoilla eikä pakottaa syyttömiä vastuunkantajiksi.

  • ”Valtion omaisuus on myytävä (lahjoitettava) mieluummin veroparasiitille.”

   Rikolliset vallanpitäjämme saivat ujutettua läpi metsähallituslain muutoksen.
   Sen avulla he pääsevät myymään so. käytännössä lahjoittamaan suuremman tai pienemmän osan luonnostamme kansainvälisille keinottelijoille – palkkioksi jotkut kulissien takana asiaa junailevat maanpetturit saavat mukavan ’provision’ veroparatiisissa olevalle pimeälle pankkitilililleen, jotkut pääsevät politrukkina nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista etc. etc.
   Siinä ohessa he ryöstävät kansallisomaisuudestamme ehkä arvokkaimman vielä jäljellä olevan osan eli PUHTAAT pohjavetemme. Sitähän valmisteltiin Kataisen johdolla tehdyllä vastaavalla vesilain muutoksella; tästä tuhotyön valmistelusta ja jo tehdyistä tuhotöistä – kuten suomalaisten selkänahasta repäisty pelastuspaketti konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoitoille – hänen ylikansalliset takapirunsa palkitsivat tämän täysin selkärangattoman narsistisen psykopaatin politrukin viralla Brysselissä.
   Tämä on vain jatkoa sille, mitä tutkiva journalisti Seppo Konttinen on kuvannut ansiokkaassa kirjassaan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

   Jos haluat koettaa ainakin jarruttaa mainittujen rikollisten toimintaa, allekirjoita adressi uuden metsähallituslain kumoamiseksi: https://minimahti.net/2016/04/12/allekirjoita-kansalaisaloite-metsahallituslaista-on-jarjestettava-kansanaanestys/

 15. ”Niinpä normaali maahanmuutto ja aito pakolaisuus on sotkettu haittamaahanmuuttoon ja organisoituun hätään, jolla pyritään muiden tuhoamiseen ja johon siksi pitäisi reagoida aivan eri keinoilla eikä pakottaa syyttömiä vastuunkantajiksi.”
  Tämä on erityisen tunnusomaista nykytilanteelle. Monet joko eivät tiedosta tai eivät halua tiedostaa tätä.
  Tornionjoen ylittäneistä enemmistö eli ipadit kourassa muotivaatteet päällä marssineet nuoret juipit edustavat juuri mainitsemaasi haittamaahanmuuttoa – heitä voisi korkeintaan sanoa ELINTASO-pakolaisiksi tai rintamakarkureiksi monessa tapauksessa jätettyään perheesä sodan jalkoihin. Vallanpitäjämme, erityisesti P.Orpo ja VALExander Stubb tietävät tämän varmasti erittäin hyvin, mutta kumpikin kärkkyy politrukin virkaa Brysselin lihapatojen ääreltä. He haluvat kerätä sitä varten pisteitä ylikansallisten takapirujensa silmissä pitämällä portit selkosen selällään kaikille tulijoille – heidänlaisilleen narsistisille psykopaateille ei koko maan etu merkitse yhtään mitään heidän oman etunsa rinnalla.

  • Ja heidän tukiryhmäänsä on löytynyt uusi mies täältä VV:n kommenttiosastoltakin, nim. Pertti, joka ilmoittaa olevansa suvakki ja patriootti.
   Aika erikoinen yhdistelmä.
   Patriootti, oikea sellainen, on kyllä humaani ja valmis auttamaan hädässä olevaa mutta sanoo heti jyrkän EI tälle kaikelle koska hänelle oma kansa ja kulttuuri ei ole myytävänä.

   Nyt näyttää siltä, että Saksakin olisi herrämässä. Luin juuri La Stampasta että CSU:n puoluesihteeri Scheuer vaatii että Saksan moskeijoissa puhutaan saksaa ja että imaamit koulutetaan Saksassa eivätkä he voi kumartaa rahoittajiaan Turkissa ja Saudiarabiassa…. että sillai, siitä se alkaa…
   Germania, il partito Csu chiede una legge sull’Islam
   Il segretario Scheuer: nelle moschee bisogna parlare tedesco, gli imam devono essere formati qui ed è necessario bloccare i finanziamenti provenienti da Turchia o Arabia Saudita
   Nelle moschee bisogna parlare tedesco, tutti gli imam devono essere formati in Germania ed è necessario bloccare i finanziamenti alle moschee o agli asili islamici tedeschi provenienti dall’estero. È quanto chiede il segretario generale del partito cristiano-sociale bavarese della Csu, Andreas Scheuer, che in un’intervista alla Welt propone di approvare un’apposita legge sull’Islam in Germania. 
   http://www.lastampa.it/2016/04/13/esteri/germania-il-partito-csu-chiede-una-legge-sullislam-LgVR0L0obePV87Y28pwNnO/pagina.html

   • Pertti:

    Selvästi näkyy, että joko et lainkaan ole lukenut ehdottamaani Magneettimedian artikkelia tai sitten pidät dosentti Ahviota täydellisenä lööperin puhujana. Itse pidän artikkelia ansiokkaana FAKTOIHIN, ei pelkkiin mielipiteisiin tai mutu-perusteluihin pohjautuvana ”rasistisena” hyökkäyksenä mm. viime vuonna maahamme tullutta KOKO monenkirjavan 30000 ihmisen joukkoa kohtaan.

    Ahvion mukaan suurin väestömassoja liikutteleva voima ovat monikansallista kulttuurimarxismia ajavat suurkapitalistit.
    Vain pieni osa esimerkiksi Suomeen saapuvista irakilaismiehistä pakenee henkensä edestä. Kyse ei siis ole humanitaarisesta pakolaisuudesta vaan nuorten miesten laajamittaisesta väestönsiirrosta Eurooppaan ja muihin länsimaihin.

    Ahvion mielestä on röyhkeää, että Soros, Rockefellerit sekä Tiden ja Fordin kaltaiset järjestöt ovat investoineet yhteensä miljardeja dollareita perinteisen ydinperhemallin tuhoamiseksi ja valittavat nyt siitä, että länsimaiden väestö ikääntyy. Ikääntyvän väestön kerrotaan johtavan ”kestävyysvajeeseen”, mikä saadaan korjattua ainoastaan lisäämällä jatkuvasti maahanmuuton määrää.

    Yksi tärkeimmistä syistä miksi suurpankkigangsterit masinoivat massamaahanmuuttoa käy ilmi seuraavasta: ”Muun muassa juutalaisen valuuttakeinottelija George Sorosin rahoittama Welcome to Europe –järjestö on painanut laittomille siirtolaisille suunnattuja ohjevihkosia. Sorosin nimi tuli esille useaan otteeseen Ahvion esitelmässä. Soros ehdotti tänä syksynä, että Euroopan valtioiden kannattaa ottaa velkaa hänen itsensä kaltaisilta pankkiireilta, jotta kaikki laittomat tunkeutujat saadaan varmasti elätettyä.”

    Tässä on kysymys em. Whitetv:n artikkelissa selostetusta Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmän romahduksen lykkäämisestä massamaahanmuuton avulla: ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen”, http://whitetv.se/sv/raeddning-ur-finanskrisen.html?start=5

    Ahvio toteaa, että Stubbia ja Sutherlandia yhdistää muun muassa se, että molemmat vaativat ”yhteiseurooppalaisia” ratkaisuja pakolaiskriisiin. Toisin sanoen valtiot eivät saa tehdä itsenäistä väestöpolitiikkaa vaan päätäntävalta on ulkoistettava Euroopan unionille ja muille monikansallisille elimille. Pakolaisia käytetään siis liittovaltiokehityksen välikappaleena.

    On hyvin ristiriitaista että väität olevasi isänmaallinen, mutta implisiittisesti kannatat EU-liittovaltiokehitystä kannattamalla em. suurkapitalistien masinoimaa massamaahanmuuttoa.

    Sinun ”isänmaallisuutesi” kanssa on myös vahvasti ristiriidassa, että kaikesta päätellen kannatat myös seuraavaa, josta mainitsin aikaisemmassa kommentissani:

    Vuoden 1995 Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”
    eli
    EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!,
    http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

    Tästähän tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursenkin otsikoi mainitussa linkissä ”The Greatest Act of Treason in History” eli ”suurin maanpetoksellinen toimenpide historiassa”, tarkoittaen em. sopimusta, jolla annetaan muslimeille vapaa pääsy Euroopan Unioniin mm. useista afrikkalaisista maista – vrt. em Kalergi-suunnitelmaan.

    Että tällaistako sinun ”isänmaallisuutesi” on?!

    Implisiittisesti kannattamalla EU-liittovaltiokehitystä (ja siten siis EU:ta ylipäänsä) massamaahanmuutolla kannatat lisäksi seuraavaa:
    ”EU esimerkiksi vie maataloustuotteita Afrikkaan ja tuhoaa samalla paikallista pientuotantoa. On tehty laskelmia joiden mukaan vuoteen 2025 mennessä 2/3 afrikkalaisesta maanviljelysmaasta katoaa ja ihmisinä se tarkoittaa noin 135 000 000 potentiaalista pakolaista.” (http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2016/04/335-miljoonaa-kehitysmaalaista-vyorymassa-eurooppaan)

    Enempää en enää jaksa esittää perusteluja, vaikka niitä vielä lisääkin riittäisi.

    Vastustan jyrkästi suurpankkigansterien ja HEIDÄN EU-DIKTATUURINSA ja lakeijoidensa MASINOIMAA massamaahanmuuttoa, josta vain pieni osa on aitoa pakolaisuutta ja joka tähdätty Suomen ja muiden Euroopan kansallisvaltioidn ja kansojen tuhoamiseen – Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä. Voit sanoa minua fanaatikoksi ja rasistiksi ja meidän on täysin turha enää jatkaa ”rasismi”-keskustelua.

    • Olen samaa mieltä: Pertin kanssa ei järkipuhe toimi ja häntä pitää lukea niin, että on samaa mieltä. Hän on ’yli muiden’, — mutta vain omasta mielestään.
     Näin hän toteaa ylempänä: ’Ilmeisesti et ole lukenut kommenttejani ajatuksella: kyllä niissä on selkeästi sanottu mikä on rasistista. Sen kun vastaat kommentteihini jos olet sitä mieltä, että olen väärässä.’ — Pitäköön mies ajatuksensa kaikessa rauhassa.

     Laitan tähän kovaa faktaa Sveitsistä. Se kertoo kuinka suuri voima kansanäänestyksillä on maassa. Niillä pystytään estämään asioita joita eliitti muuten toteuttaisi. Itse maassa aikoinaan paljon oleskelleena tiedän asian varsin hyvin.

     Sveitsi on yksi Euroopan avarakatseisimmista maista, mutta sattumalta nykyään myös yksi anti-islamilaisimmista maista.

     Maahanmuuttajaryhmä vaati vuonna 2011 Bernissä Sveitsin lipun valkoisen ristin poistamista, koska kristillinen symboli ei kuulu monikulttuuriseen Sveitsiin.
     Vuonna 2009 sveitsiläiset äänestivät kansanäänestyksessä, että minareettien eli moskeijoiden rukoustornien rakentaminen kielletään.
     Seuraavana vuonna kansa äänesti, että vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkoitetaan välittömästi.
     Sveitsin esimerkistä näemme, mikä voima kansalla on, jos sille annetaan valtaa. Tai jos se ottaa sen.
     http://mvlehti.net/2016/04/13/euroopan-islamisoituminen-sveitsi/

    • Korjaus tekstini alkuosaan:

     Oli: ” Itse pidän artikkelia ansiokkaana FAKTOIHIN, ei pelkkiin mielipiteisiin tai mutu-perusteluihin pohjautuvana…”
     Piti olla: ” Itse pidän artikkelia ansiokkaana FAKTOIHIN perustuvana esityksenä, ei pelkkiin mielipiteisiin tai mutu-perusteluihin pohjautuvana…”

    • Todella mukava lukea Totuudenetsijän ja Truth hunterin oikeaan osuvia kommentteja. Olen ollut huolissani suomalaisten ymmärryksen puutteesta, mutta tässähän menee meikäläinen ihan sanattomaksi – oikaisuja ei todellakaan tarvita. Juuri näihin faktoihin, joita he tuovat kommenteissaan toistuvasti esiin, perustuu pankkimafian organisoima Euroopan tuho.

     Pakolaiskriisi on puikoissa istuvan varjohallituksen työtä Lähi-idän sotineen alusta loppuun saakka ja sitä sairaanhoitajaa leikkivät suvaitsevaiset eivät ymmärrä. Valhe on juurtunut syvälle yhteiskuntaan, petos on valitettavasti sääntö, eikä poikkeus. Brysselin lentokentällä haahuillut hattupäinen mies on vihdoinkin pidätetty ja mitä ihmettä… sinäkö se olit eskoseni… vastahan sinä pommeja räjäyttelit Pariisissa. Voi pyhä sylvi ja jysäys… paskaa tulee uutisista ulos tuutin täydeltä, kuinka typeränä meitä tässä terroristijahdissa oikein pidetään?

     Syöpä on levinnyt valheen ja petoksen siivin maailmanlaajuiseksi sairaudeksi, sädehoito ei enää auta, pesäke on leikattava pois!

    • Älä yritä vääristellä, propagandisti. Olen jo vuosia vastustanut Euroopan Unionia ja sen liittovaltiokehitystä ja federalisteja kommenteissani, Vastavalkeassakin niin kauan kun olen täällä kommentoinut. Velkarahasta olen kirjoittanut enemmän kommentteja kuin kukaan tänne kommentoinut.

     Tottakai pakolaispolitiikalla ajetaan Euroopan liittovaltiota kuten kaikilla muillakin kriiseillä! Juuri siihen globalistit pyrkivät, että päätösvalta siirretään ylikansalliselle tasolle, ja federalistit että se siirretään liittovaltiolle.

     Kuten edellä sanoin: jos Euroopan lompakko ei kestä pakolaiskriiiä, Euroopan pitää muuttaa politiikkaansa ja lopettaa imperialismi ja (uus)kolonialismi. Asia ei siitä parane yhtään mihinkään että muukalaiskammoiset Euroopassa lietsovat eri ryhmien välistä vihaa, vain päinvastoin huononee. Eikä Euroopan poliitikot muuta ulkopolitiikkaansa siitä johtuen, jos maassa on sisäisiä levottomuuksia: siitä annetaan vain poliiseille ja asevoimille lisää oikeuksia voimankäyttöön ja kansalaisten valvontaan… ja tietysti tiivistetään eurooppalaista turvallisuusyhteistötä. Mitä enemmän ihmiset huutaa muslimiterroristien pelossa, sitä helpompi tätä kehitystä on edistää!

     Muutos täytyy tapahtua Euroopan ulkopolitiikassa, mikäli haluatte pakolaistulvan pysähtyvän. Elätte fantasiamaailmassa mikäli luulette ihmisten jäävän sodan jalkoihin kun mahdollisuudet elämiseen romahtavat. Siviilipakolaisia ei kukaan pysty rajalle ampumaan tuhansittain, puhumattakaan miljoonista!

     • Mitään muutosta parempaan on turha odottaa ylhäältä käsin tapahtuvaksi. Sellainen on naivia ja samalla federalisti-eliitin vallan tukemista.
      Kun ollaan ja odotetaan ja vain kirjoitellaan arvostellen niin annetaan tuki byrokraateille. On turhaa vain syytellä heitä sillä se ei ikävä kyllä mitään auta.
      Näemme omassa maassammekin kuinka hallitus jyrää omaa tietään ja viis veisaa kansasta ja varmaan on pian yrittämässä kansanäänestysten lakkauttamista.
      Vasta kun riittävän suuri kansanjoukko herää ja nousee kapinaan voimme odottaa muutosta eli uutta voimaa, joka ottaa vallan..
      Suvakit eivät sitä saa aikaan.
      Muutoksen vaatimuksen tulee nousta kansasta. Kun kansalaiset eri puolilla alkavat voimakkaasti reagoida he pakottavat byrokraatit eroamaan tai oman valtansa pelossa tarkistamaan puuhiaan. Sinun reseptisi ei tarjoa mitään ulospääsyä vaan edistät juuri sitä mitä sanot vastustavasi. Se muistuttaa eliitin rukousaamiais-puuhia.
      Luulisi tämän olevan itsestään selvää. Mutta sinulle se näyttää olevan vain propagandaa.

     • P.s.
      Ranskan vallankumousta ei tehty paperilla, eikä muitakaan. Tarvittiin laaja kansanjoukkojen nousu barrikaadeille vastustamaan eliitin puuhia.
      ’Vallankumoukseen johtivat monet tekijät. Näistä tärkeimpiä olivat vanhan vallan jääminen kehityksen ja ajan virtojen jalkoihin sekä kireä verotus. Porvaristo nousi vallankumoukseen liittolaisinaan tyytymättömät maaorjat ja palkkatyöläiset. Vallankumouksellisten ideologiana olivat valistusajan ihanteet ja nousevat ideat.’
      Toivotaan että nyt keskiluokka liittyy syrjäytyviin ja velkaorjiin. Haittamaahanmuutto, joka edistää oman väestön kurjistumista auttanee asiassa kun/jos siihen ei sopeuduta.

     • ”Vasta kun riittävän suuri kansanjoukko herää ja nousee kapinaan voimme odottaa muutosta eli uutta voimaa, joka ottaa vallan.. Suvakit eivät sitä saa aikaan. Muutoksen vaatimuksen tulee nousta kansasta. Kun kansalaiset eri puolilla alkavat voimakkaasti reagoida he pakottavat byrokraatit eroamaan tai oman valtansa pelossa tarkistamaan puuhiaan.”

      Nerokas suunnitelmasi on saada vallankumous aikaan rasistien vallankaappauksena? Ukrainan malli, vai? Ja senkö jälkeen olisimme paremassa tilassa?

      Tietenkään vallanpitäjät ei halua luopua vallastaan, ja maailman johtava polittiinen liike on globalismi. Heidän tavoitteenaan ei todellakaan ole luovuttaa valtaa takaisin kansoille, ja siksi globalistit on patrioottien ykkösvihollinen.

      Mutta Suomessa tai muuallakaan ei kannata aloittaa vallankumousta, ennen kuin kansalaiset ymmärtää missä mennään ja mitä pitää muuttaa. Sen takia meillä on Suomessa edessä pitkä infosota: Yhdysvalloissa ollaan paljon pidemmällä kansalaisten valistamisessa, ja sielläkin työ on vielä pahasti kesken . Kuinka moni suomalainen muka ymmärtää mitään velasta ja rahasta? Kuinka moni ymmärtää yhtään mitään median korruptioista tai ylikansallisista herrojen keskustelukerhoista tai kansallisen päätäntävallan valumisesta kansainvälisille järjestöille? Jos joku tietää, niin sen verran että pitää sitä kaikkea foliohattujen puheina.

      Malliesimerkki, kun Verkkomediassa oli muutama jotka naureskeli aina kun joku sanoi ”new world order”, vaikka he olivat varmoja siitä että sellaista asiaa ei ole olemassakaan, he eivät edes ymmärtäneet mikä se NWO on: he pitivät sitä jonakin salaisena maailmanhallituksena. Se, että new world order tarkoittaa maailman ongelmien ylikansallista hallintaa, joka vielä kaiken lisäksi on aivan julkista politiikkaa jota tekee kansainväliset järjestöt ja josta maailman johtavat puhuvat puheissaan (tosin nykyään käytten termiä: global governance – maailmanhallinta), ei todellakaan ollut lainkaan heidän tajunnassaan. Ja toinen puoli keskustelijoista, jotka olivat varmoja että NWO kyllä on olemassa, olivat lähes yhtä hämmästyneitä, koska hekin ovat keskustelleet lähes pelkästään maailmanhallinnan salaliitto-ominaisuudesta, eivätkä siitä maailmanhallinnasta jota tehdään julkisesti.

      Valitettavasti 99& tai enemmmän suomalaisista saa ”tietonsa” maailmasta siitä mitä meidän massamedia heille syöttää. Ja muutamasta tuhannesta jotka ymmärtää edes hieman katsoa verhojen taakse, osa (kuten sinäkin) lukee jotain salaliittopotaskaa joka ei haluakkaan selittää maailmaa vaan rakentaa omia fantastisia teorioitaan täysin irrallaan todellisuudesta. Miten sellaisella porukalla joka on aivan pihalla maailman menosta, rakennetaan mitään parempaa tai saadaan aikaan muutosta ja irtaudutaan niistä järjestelmistä, jotka globalistit ovatt viimeisen vuosisadan aikana rakentaneet? Rasististen ahneitten paskiaisten vallankumouksella ei ainakaan saada aikaan mitään parempaa, se on vissi.

      Vaikka suljettujen ovien takana tehtävistä töistä ei tiedetä juurikaan mitään (no, onhan meillä Wikileaks ja Snowden ja muutama hyvä vuotaja) on paljon asioita jotka ei ole niin salaisia, mutta joita massamedia vain ei tuo ihmisten tietoisuuteen. Vaikka vaihtoehtomedia silloin tällöin ampuukin ohi tai esittää teorioita paremman tiedon puutteessa, se silti tekee sitä työtä joka tarvii tehdä, jotta kansalaiset pystyvät VALISTUNEESTI muuttamaan asioita. Niin tehtiin myös ennen Ranskan tai Venäjän vallankumousta.

      Siksi minusta asiat täytyy tedä kuten IPU ja Suomen talousdemokratia ry ja muut liikkeet tekevät, valistamalla ihmisiä ja kokoamalla ihmisiä jotka jo ovat sillä tiellä. Eikä pakolaisten sosiaaliturvasta raivostuneiden mellakalla tai sen johdosta ”byrokraattien tarkistessa puuhiaan”.

     • Selittelyä kerrakseen…: ’Mutta Suomessa tai muuallakaan ei kannata aloittaa vallankumousta, ennen kuin kansalaiset ymmärtää missä mennään ja mitä pitää muuttaa. Sen takia meillä on Suomessa edessä pitkä infosota ’
      Kommenteissasi olet kannattanut omaa kulttuuriamme tuhoavaa organisoitua haittamaahanmuuttoa ja siihen sopeutumista.
      Sekö edistää kansalaisten ymmärrystä siitä missä nyt mennään ja mitä pitää muuttaa?
      Taatusti ei. Joten se siitä.

     • Pertti. Sinulla on paljon oikeaa tietoa ihmiskunnan lukuisista ongelmista, mutta ilmeisesti et osaa koota pisteitä yhteen. Sirpaletietoisuus eksyttää ihmistä… elämme – in great deception – eli maailmanlaajuisessa valheessa ja petoksessa, jonka vuoksi kokonaisuuden hahmottaminen on vaikeaa. Totuus ei aukene pohtimalla tuhansia ongelmia erikseen, vaan se aukeaa silloin, kun osaa niputtaa ongelmat verkkomaisesti yhteen.

      Kaikki liittyy kaikkeen, joten viisas oivaltaa pohdiskelun kulminaatiopisteessä sen, että ongelmavyyhdissä on sydän, eli ORJUUDEN KESKUS joka TUOTTAA lisää ongelmia ja pitää ne elossa. Hän oivaltaa, että kyseinen sydän on pankkidynastia, joka orjuuttaa ihmiskuntaa valheisiin perustuvilla pankki- ja uskonto- ja poliittisten järjestelmiensä avulla. Kyseiset elimet puolestaan orjuuttavat ihmiskuntaa lukemattomilla valheisiin perustuvilla organisaatioilla ja kyseinen valheiden puro virtaa pyramidin seiniä pitkin alaspäin tiede- ja koulutusjärjestelmän kautta yhteiskunnan jokaiselle tasolle. Ihmiskunnan toiminta = palapeli. Kun palapelin pienistä osista alkaa hahmottumaan kokonaisuus, KUVA on täydellisellä varmuudella erilainen, kun se oli palapelin pieniä osia erikseen katsottaessa.

     • ”Vasta kun riittävän suuri kansanjoukko herää ja nousee kapinaan voimme odottaa muutosta eli uutta voimaa, joka ottaa vallan..
      Suvakit eivät sitä saa aikaan.”

      Tällaiseen tarvitaan ”heränneitä” ja toimintaan valmiita ihmisiä tietty kriittinen massa. Sen suuruudesta on esitetty erilaisia arvioita, yleensä 3-10% välillä. Pelkäksi mädäksi, rikollisten vallanpitäjien propaganda- eli valemediaksi korruptoitunut valtamedia pyrkii pitämään ihmiset jonkinlaiseen horrokseen verrattavassa tilassa, vallanpitäjien ’onnellisina orjina’ ja hyödyllisinä idiootteina.
      ”Heränneiden” määrä on varmastikin jatkuvasti kasvamassa, suomenkielisistä kiitos esim. Vastavalkean, Magneettimedian, Mvlehden, Uberuutisten, Ylewatchin ja lukuisten yksittäisten blogistien – englantia, saksaa, ruotsia, etc. osaaville on sitten suunnattoman paljon enemmän tarjolla kuin ehtii lukemaan.

      Ainakin jossain määrin ”heränneiden” ja valtaapitäviä kohtaan suorastaan raivoa tuntevien määrästä saa jonkinlaista viitettä vilkaisemalla sillon tällöin laajan lukijakunnan omavan Mvlehden artikkeleihin annettuja kommentteja.

     • Käytät minusta kommentissasi sanaa propagandisti. Millä oikeudella? Asioista eri mieltä oleva ei ole propagandisti. Silloin sinäkin olisit sitä minun silmissäni. Ja maailma olisi heitä tulvillaan.
      Lisäksi olet syyttänyt minua rasistiksi, natsi-Saksan ihailijaksi ja antisemitistiksi tämän artikkelin kommenttiosastossa. Millä oikeudella?
      http://vastavalkea.fi/2016/03/15/mita-on-vapaus-ben-zyskowicz/

      Jos vastustaa haittamaahanmuuttoa niin sekö oikeuttaa sinut leimaamaan toisen rasistiksi?
      Ja jos vaatii tarkempia tutkimuksia holokastiin ja WW2:een liittyen niin silloinko on natsi-Saksan kannattaja?
      Ja jos vastustaa yhdessä juutalaisten rauhanaktivistien kanssa sionistien palestiinalaisten tuhoamista tai pankkiirimafian koronkiskontaa niin silloinko on antisemitisti?

      Nyt pitäisi kyllä katsoa peiliin ja miettiä mitä kirjoittaa.

     • Vastaukseni oli nimimerkille Totuudenetsijä, vai käytätkö taas useampaa nimimerkkiä kommenttejasi tulemaan? Propagandisti vääristelee antaakseen totuudenvastaisen kuvan. Ja tiedät kyllä miksi käytin sitä sinusta jo kauan sitten, mutta kun emme saa palata siihen Vastavalkean keskustelussa. Jos saan luvan kertoa, niin sen mielelläni teen.

      Äskeisessä kommentissa hän (tai sinä) pyrki antamaan minusta valheellista kuvaa jonka mukaan kannattaisin EU:n liittovaltiokehitystä tai massamaahanmuuttoa: eli pyrki tietoisesti antamaan vääristyneen kuvan.

     • OK, olkoon niin… mutta myös minua olet syytellyt lukemattomia kertoja propagandistiksi ja rasistiksi ym. joten kommenttini osuu kyllä oikeaan.
      Ja kun yrität kaunistella niin lopeta tuo kaksinaamaisuus, muuksi sitä ei voi kutsua… ja ala kirjoittamaan sitten selkeitä kommentteja joita ei voi tulkita väärin ja joissa et keskity eri mieltä olevien leimaamiseen rasisteiksi ym.
      Jos ja kun olet ilmoittanut olevasi suvakki, joka kehottaa vain sopeutumaan nykyiseen Eurooppaa tuhoavaan ’pakolaiskriisiin’ niin kertoohan se että epäsuorasti tuet eliittiä vaikka toisaalta antaisit kuinka ymmärtää olevasi jotain muuta mieltä. Sopeutumistahan eliitti juuri haluaa.

     • Pertti, nimimerkit Truth_hunter ja Totuudenetsijä ovat eri henkilöitä. Pystyn sanomaan tämän useista syistä täydellä varmuudella.

      Tässä samalla pyytäisin kaikkia keskustelijoita lukemaan alla linkitetyt kommentoinnin ohjeet. Ne on luotu Vastavalkean Facebook-keskustelufoorumia (”Tilannehuone”) varten, mutta niitä voi soveltaa täälläkin tapahtuvaan kommentointiin. Ohjeiden luominen osoittautui tarpeelliseksi tilanteessa, jossa asiallinen, eri näkökulmia esiin tuova keskustelu alkoi olla hyvin vaikeaa. Ongelmat liittyivät suurelta osin samaan aihepiiriin kuin täälläkin. Siinä on jotain hyvin helposti ”polarisoivaa”. Allekirjoittanutkin menetti useita Fb-kavereita pyrkiessään toimimaan oikeaksi kokemallaan tavalla kahden ”leirin” välissä.

      http://vastavalkea.fi/ohjeita-tilannehuoneessa-keskusteleville/

      Ohjeissakin voi toki olla kritisoitavaa. Joka tapauksessa uskoisin, että niiden noudattamisesta pääpiirteittäin on kuitenkin enemmän hyötyä kuin haittaa.

     • Vesa, hyvä ohje tuo ”kansanryhmään kohdistuvat vihaa lietsovat kommentit poistetaan”. Sitä vaan ei ole noudatettu: täällä on vaikka kuinka paljon sellaisia kommentteja.

      ”Henkilöön menevistä kommenteista annetaan varoitus”. Tarkoittaako tuo, ettei saisi sanoa kommentoijaa rasistiksi, suvakiksi, propagandistiksi, natottajaksi, federalistiksi, kommunistiksi jne. vaikka hänen kommenttinsa selkeästi jatkuen noudattaa jotain poliittista agendaa tai selkeästi osoitettavaa vääristelyä? Minusta se olisi huono sääntö. Parempi sääntö olisi solvaamisen kieltäminen. Solvaamistahan ei luonnollisesti ole, mikäli toisen käyttäytyminen osoittaa että luonnehdinta on totuudenmukainen. Koskeeko tuo ohje vain toisia kommentoijia, vai yleensä henkilöitä, kuten esimerkiksi poliitikkoja?

     • ”Kuten esimerkiksi poliitikkoja” tai journalisteja, blogisteja tai julkkiksia.

     • Ahaa, olin liian nopea kommentoimaan: olisi pitänyt lukea ohjeet loppuun asti ensin. Vai ettei kommentoija saa puuttua siihen, että toisessa kommentissa kirjoitettu oli rasistista tai muuten sopimatonta? Ilmeisesti moderaattorit vain ovat minua huomattavasti suvaitsevampia siitä, mikä oli sopimatonta, koska minusta tuollaisia kommentteja on vino pino. Jos kerran melkoisen leväperäisiä ollaan siinä mitä sallitaan, enpä voi onnistuneena pitää sitten rajoitusta kieltää tuollaiseksi kokemaansa kommenttia kommentoimasta.

   • Saksa on pitkään näyttänyt olevan tietyssä mielessä jonkinlaisessa kollektiivisen syyllisyydentunteen aiheuttamassa turtuneisuuden tilassa. Syyllistäminen käynnistettiin Nürnbergin näytösoikeudenkäynnillä, jossa käytettiin valheellisia, mm. kiduttamalla hankittuja todistajalausuntoja. Kouluissa on opetettu ja varmasti opetetaan edelleen toisen maailmansodan voittajavaltojen väärentämää, VAIN Saksaa syyllistävää historiankirjoitusta – eikä vain Saksassa. Syyllistämiskeinoista tärkein on varmasti suuri holokaustihuijaus – sitä on ansiokkaasti tutkinut ja suomeksi kirjoittanut esim. blogisti Moranen: http://moranen.blogspot.fi/ – Sensijaan mm. voittajavaltojen suorittamasta TODELLISESTA holokaustista vaietaan: esim. sodanjälkeiset Eisenhoverin kuolemanleirit, joilla eri arvioiden mukaan 1 – 2 miljoonaa saksalaista sotavankia ja siviiliä tapettiin avotaivaan alla nälkään, janoon ja sairauksiin.

    Tämä syyllisyyden ja turtuneisuuden tila ilmeisesti on estänyt saksalaisia näkemästä elefanttia olohuoneessaan: Euroopan kaikkien maanpettureiden äiti Merkel.

    Toivottavasti heräämisprosessi on nyt alkamassa.

    • Pakkohan Saksan on jossakin vaiheessa herätä ja kyllä siellä varmaan suuri osa kansaa asiat tiedostaa ja tietää mikä totuus on.
     Maa kuitenkin on ’miehitetty’ ja elää sionistien valvonnassa jota oikeutetaan holo-myytillä ym. sotavalheilla.
     Onneksi myös on monia juutalaisia holo-revisionisteja kuten mm. Gilad Atzmon ja Henry Makow. Nämä sionsitien ’itseään vihaaviksi juutalasiksi’ leimaamat vievät kyllä pitkässä juoksussa voiton ja talmudistien rasistiset opit ja huijaus kyllä aikanaan paljastetaan.
     Euroopan islamisaatio jota sionistit voimaperäisesti ajavat ei välttämättä onnistu emmekä tiedä mihin lopulta päädytään. Olisi kuitenkin ihme jos sionistit onnistuisivat Euroopan tuhoamishankkeessaan kunhan kansalaisille alkaa selvitä mihin ollaan menossa.
     Paljon asioihin varmaan tulee vaikuttamaan presidentinvaali rapakon takana.

     • Pieni selvennys ylläolevaan.
      Kun sanoin, että Saksa on sionistien valvonnassa niin joku voi ihmetellä asiaa. Mutta toteamukseni perustuu siihen että USA on AIPAC:n (maan juutalaissionistien) ohjauksessa ja toimii sen painostamana. Asian sanoo suoraan ex-juutalainen Gilad Atzmon YouTubin videolla Gilad Atzmon on ’Jew, Judaism, Jewishness’ – an interview with Bill Alford. Ei ole syytä epäillä etteikö hän poliittisesti valveutuneena tietäisi mikä on totuus.
      Ja jos USA on sionistien ’kainalossa’ niin silloin luonnollisesti myös Saksa, joka on miehitetty maa WW2 jälkeen. Hävityn sodan jälkeen maa ei ole päässyt itsenäistymään mikä olisi tärkeää ajatellen Euroopan tulevaa kohtaloa.

     • Liittyen Saksan tilanteeseen… Helmut Kohl valistaa Merkeliä
      Helmut Kohl
      ”Lösung der Flüchtlingskrise liegt nicht in Europa”
      Europa kann nicht zur neuen Heimat für Millionen Menschen werden, schreibt Helmut Kohl im Vorwort zur ungarischen Ausgabe seines Appells ”Aus Sorge um Europa” und im Tagesspiegel vor seinem Treffen mit Viktor Organ.

      Pääministeri Orban sanoi aiemmin tämä vuonna, että hallitsematon tulijavirta altistaa Euroopan terrorismille, rikollisuudelle, juutalaisvastaisuudelle sekä homovihamielisyydelle. Unkari onkin tehostanut rajojensa pitävyyttä uusilla piikkilanka-aidoilla.
      Kohlin varoituksen sanat ovat mukana hänen unkariksi käännetyn kirjansa Aus Sorge um Eurooppa (Huoli Euroopasta) esipuheessa. Kohl toteaa, ettei ratkaisu maahanmuuttokriisiin löydy Euroopasta vaan niiltä alueilta, joista ihmiset lähtevät vaeltamaan.
      http://www.tagesspiegel.de/politik/helmut-kohl-loesung-der-fluechtlingskrise-liegt-nicht-in-europa/13456870.html

 16. Miksi kaikki on petosta, miksei totuudelle ole tilaa?
  Totuus on vaarallinen myrkky keskitetyissä hierarkioissa (sellainen EU on): jokainen totuutta puhuva riskeeraa ’tennerin’ (10v palveluksen työleirillä Siperiassa NL:n aikoina) ja niinpä totuus haudataan ja vahvistetaan salaiseksi ja kaikki jatkavat kuten sitä ei olisikaan…
  The Entire Status Quo Is a Fraud
  Truth is a dangerous poison in centralized hierarchies: anyone caught telling the truth risks a tenner in bureaucratic Siberia. (In the Soviet Gulag ,a tenner meant a ten-year sentence to a labor camp in Siberia.)
  And so the truth is buried, sent to a backwater for further study, obfuscated by jargon, imprisoned by a Top Secret stamp, or simply taken out and executed.Everyone in the system maximizes his/her personal gain by going along with the current trajectory, even if that trajectory is taking the nation off the cliff.
  http://www.washingtonsblog.com/2016/04/entire-status-quo-fraud.html#more-55361
  Hieno kirjoitus, suosittelen.

  • Rikollisten vallanpitäjien sylikoiraksi korruptoitunut valtamedia varoo kertomasta että EU:lla on vain VALE-PARLAMENTTIKIN VAILLA demokratialle olennaista LAKIALOITE-OIKEUTTA eli ”The Lisbon Treaty sets up an unelected three tier politburo executive in Brussels with absolute power, a dictatorship on the soviet model. The EU parliament has no power and is a sham” kuten Britannialainen patriootti David Noakes sanoo asian ylläpitämällään sivustolla http://www.eutruth.org.uk

   Jokunen hajapoiminto hänen sivustoltaan:

   ”The six European Union treaties give it the constitution of a dictatorship, and the laws of a police state. Dictatorships lead to oppression and poverty.” [Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuteen sopimukseen. Meillähän Arkadianmäellä majaileva rottalauma pureksimatta nielaisi n. 3000 sivuisen Lissabonin sopimuksen so. lainkaan perehtymättä siihen ennen JAA-napin painallusta.]

   ”Political correctness, the undermining of parents, the family and teachers, the teaching of sex and homosexuality to under tens, the promotion of single parent families…is subversion by the EU, its Common Purpose organisation and Freemasonry over the last 38 years, using the 200+ techniques of the German Frankfurt School.” [Tätä samaa kulttuurimarxistista mädätystähän meillä suoltaa lähes nonstoppina Yle ja muu propagandamedia, HS eli Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda suunnannäyttäjänä.]

   ”95% of crime is committed by Government.”

   ”Elections in the British One Party State – If you vote Conservative, Labour, Lib-Dem or the BNP, you’ll be voting for the EU dictatorship. All national party leaderships are EU controlled. That’s why your vote doesn’t make a difference – all these parties have the same policies: the EU’s policies.” [Vastaavahan tosiasiallisesti pätee Suomeenkin: kaikken eduskuntapuolueiden johtoon on saatu ujutettua Brysseliä kumartavat/kieli ruskeana nuoleksivat ja suomalalaisille selkänsä kääntäneet (jätämpä mielessäni oleva sanan sanomatta!).]

   ”How Freemasonry controls our government and courts – Freemasonry conceals its goals from its membership, but it exists to force through its own agenda against the wishes of the people. Freemasonry is the reason your vote doesn’t make a difference.
   Bilderbergers are a higher, international, more exclusive level of freemasonry, only 140 strong, and their agenda is to build the EU dictatorship.
   Newspapers are censored ‘for legal reasons’ by freemasonry lawyers or Common Purpose members; and the BBC has 400 Common Purpose staff censoring out anti-EU news, which is why they didn’t report that Westminster gave up the last 20% of its power in January 2009, and now only exists to help the press conceal what has happened, until the EU dictatorship has consolidated its power. [Common Purposella ei ole Suomessa vastinetta. Mainittakoon että Jyrki Katainen on vapaamuurari ja osallistunut kahteen Bilderberg-kokoukseen.]

   Suosittelen Noakesin sivustoon tutustumista, vaikka siinä onkin aika paljon vain Britanniaa koskeavaa asiaa.

   • Onhan EU jo nyt selvä poliisivaltio, kaukana demokratiasta. Koko hallinto on valtava byrokratia joka syö valtavia summia rahaa. Mitään yhteistyötä kansalaisten kanssa ei ole. Kaikki etenee kuten raha- ja yritysmaailman eliitit päättävät. Direktiivi seuraa toistaan.
    Kyllä Karl Steinmeier oli oikeassa kirjassaan EU – huomispäivän Super-NL jo 20v sitten.
    Vallankahvaan päässeet maanpetturit huijasivat suomalaiset luopumaan itsenäisyydestään tämän monsteri-byrokratian hyväksi, jonka talutusnarussa nyt olemme.
    Kuten linkin artikkelissa alla todetaan tuhoaa keskitetty ja hierarkinen byrokratia tyystin kaiken progressiivisen ja luovan kehityksen. Siksi kaikki keskitetyn vallan pyrkimykset ovat tuhoisia mikä näkyy hyvin EU-koneistossa jossa pelkkä oman valta-aseman varmentaminen on ensisijaista mikä tarkoittaa oman uudelleenvalinnan turvaamista kumartamalla pyramiidin huippua.
    Ja sama pätee tietysti koko NWO-hankkeeseen jossa suvereenit valtiot pannaan rahan ja suuryritysten kipsiin ja toimimaan kuten pitää. Mitä suurempi hallintokoneisto sitä suurempi kaiken luovuuden tappava byrokratian kipsi.
    http://www.washingtonsblog.com/2016/04/entire-status-quo-fraud.html#more-55361

   • No ei onneksi ainakaan tuon mukaan olla sellaista vielä suunnittelemassa. Aika propagandistinen otsikko, vaikka onhan siinä sentään kysymysmerkki perässä. Tuohan oli yhden EU:n komission neuvonantajan mielipide, vaikka saksankielinen kommentti uutiseen huomauttaa että kyseinen julkaisu saa tukea EU-komissiolta, ja siten kommentit siellä on komission mielipiteitä. Vakka en yhtään ihmettele että komission lähipiiristä tuollainen kommentti tulee. Ihan varmasti EU:n ura-byrokraatit ei mitään demokratian ystäviä ole, ja kiehuvat kun jossakin Tanskassa tai Irlannissa tms. järjestetään kansanäänestys joka ei ole pohattojen mieleen.

    • Ainakin viimeisten tapahtumien jälkeen täällä meren takana, kansa ihmettelee mihinkä se ”demokratia on hävinnyt”. Raivoisaa vihaa ja rivoa kielenkäyttöä
     syytää joka suunnalta. Varsinkin vasemmalta häiritään kansanedustajien
     kokouksia käytävillä ja hisseissä. Joko se ”Armagedon on alkanut”, kun
     ihmiset ovat kuin järkeä vailla. Hermostuneisuus on vallannut koko maan.
     Tehkää te edes jotakin muuta ettei se leviä Suomeenkin.

   • Tietenkin tuo on tavoite kun pyritään kohti totalitaarista systeemi tai kommunismia, mitä NWO käytännössä on ja tulee olemaan. Kansan osa on olla rivissä ja odottaa komentoja.
    Edelleen kristinusko on tarkoitus tuhota kokonaan koska sen arvot eivät sovi eliitin psykopaateille.
    Se on heille uskonnoista pahin koska siinä korostuu henkilökohtainen vastuu Jumalan edessä ja siten on vähemmän autoritaarinen kuin Lähi-idän uskonnot, joissa Jumalan oikeuttamina noustaan muiden yläpuolelle ja pakotetaan yhteiskunta profeettojen ja rabbien lakiin.
    Tällaisen voisi nähdä enemmän ateismina kuin uskontona.
    MICHAEL SAVAGE: “WEST WILL COLLAPSE” WITHOUT CHRISTIAN REVIVAL
    Savage varoittaa ateismista ja sanoo, että Länsi romahtaa ellei kristinusko koe uutta nousua. Mikään ateistinen sivilisaatio ei ole koskaan menestynyt pitempään kuten monet tarkkanäköiset ovat todenneet.
    There has never been a successful and long-lasting atheistic civilization
    There has never been a successful and long-lasting atheistic civilization — and there never will be — is the opinion of many astute observers. And it’s also apparently the belief of radio giant Michael Savage, as he issued a dire warning on his Wednesday show.

    http://www.infowars.com/michael-savage-west-will-collapse-without-christian-revival/

    • P.s.
     tällaisis kannanottoja tieteen parista
     — teoreettisen fysiikan professori kertoo miksi Jumala on todennäköisin selitys universumille ja sen käsittämättömän korkeaälyiselle toiminnalle ja elämälle
     Top German Scientist Explains Why God Exists
     BARBARA DROSSEL, Professor of Theoretical Physics at the University of Darmstadt, Germany, talks with Nigel Bovey about God and the New Physics. She believes that God is the most likely explanation for the existence of the universe and its mysterious workings.
     GOD AND THE NEW PHYSICS
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131803
     Ihmisen ei pitäisi yrittää nousta Jumalaksi kuten käy kun rahasta tulee Jumala.

 17. Katselin tänään 29.6.2016 Ylen TV1:ltä ohjelmaa ”Tiettömän taipaleen takana”, joka kertoi erittäin sitkistä ihmisistä. Vaikutuksen teki muun muassa kohta, jossa ilmeni, että TALVELLA kalastava mies vei ja antoi kaloja ILMAISEKSI muille ihmisille. Tuli mieleen laupias samarialainen.

  Joternkin tuli mieleen jalkapallo. Kuten monet tietävät, Ranskassa tapahtui se, minkä ei pitänyt tapahtua. Tai oikeastaan sen PITI tapahtua, vaikka oli todennäköistä, ettei sellaista tapahdu. Tarkoitan tietysti Islannin upeaa voittoa Englannista.

  Jotenkin tuli mieleen Brexit -kansanäänestys: David voitti Goljatin !

  Toisin sanoen: Jalkapallo on Kuningas. Jalkapallo on politiikka. Jalkapallo on kaikki – pienoiskoossa ?

  Postskriptumi: Milloin verkkolehti Vastavalkea perustaa verkkosivustolleen blogi-palstan, johon halukkaat voivat kirjoittaa haluamaansa omalla nimellään? Uskoisi sen olevan oiva houkutin?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here