Syyrian parlamenttivaalien tulokset on saatu. 250:stä parlamenttipaikasta 200 meni Kansallisen yhtenäisyyden liitolle (National Unity Coalition). Kaikkiaan ehdokkaita oli 3500 henkilöä. Kansallisen yhtenäisyyden liittoon kuuluu myös Syyrian presidentti Bashar al-Assadin Baath-puolue, jonka länsimaat haluavat innokkaasti suistaa vallasta.

Iranilaisen PressTV-uutistoimiston mukaan maassa vallitsevasta sotatilasta huolimatta vajaasta yhdeksästä miljoonasta äänioikeutetusta yli viisi miljoonaa antoi äänensä. Äänestysprosentiksi mainittiin 57, 56.

Länsimaat ja Yhdistyneet kansakunnat ovat jo ehättäneet ilmoittamaan, etteivät hyväksy Syyrian vaalien tulosta. Syyksi ne ovat sanoneet, että vaalit eivät ole mahdolliset Syyrian epävakaan tilanteen vuoksi; maassa äänestettiin myös sellaisilla alueilla (Dayr Al-Zawr, Rakka, Idlib, Aleppo ja Dara´a), joista länsimaiden tukemat ”maltilliset kapinalliset” pitävät osia hallussaan.

Lähde

Press-tv (17.4.2016): Syria´s ruling coalition wins majority of Syrian parliamentary seats http://presstv.ir/Detail/2016/04/17/461222/Syria-parliament-elections-National-Unity/

 

16 KOMMENTTIA

 1. Tilanne taannoisten Ukrainan vaalien suhteen oli jokseenkin samanlainen kuin nyt Syyriassa. Eli sisäisen sotimisen vuoksi osassa maata ei voitu vaaleja järjestää.

  Kuitenkin mm. ulkoministeri Erkki Tuomioja tervehti riemulla ”uuden vallan legitimointiin” johtanutta vaalitulosta. Miten Tuomioja mahtanee kommentoida Syyrian vaaleja?

  • Samaa mietin itsekin. Ukrainan tulos kelpasi, Krimin ei ja nyt ei kelpaa Syyriankaan vaalitulos demokratian vienninedistäjille. Sanoiko joku ”kaksoisstandardi”?

   • Sanoi. Jo ennen näitä vaaleja. Mutta kelpaa sanoa uudestaankin: kaksoistandardit näkyy armailla johtajillamme olevan.

  • Erkin hyväksymään käsikirjoitukseen ei kuulu hyväksyä tulosta.
   Mies on ihan pelle, selkäranka luukadon syömä. Jää historiaan miehenä joka vakuutti olevansa humanisti mutta myi itsensä fasisteille.

 2. Mielenkiintoista nähdä miten Syyrian sota jatkuu…
  Jos Trump valitaan presidentiksi niin hän on luvannut paljastaa wtc salaisuuden eli saudien osallisuuden. Se voisi tietää jopa sotaa saudeja vastaan joka nyt on ollut USAn ja Israelin suuri liittolainen ja rahoittaja Lähi-idän kahakoissa.
  TRUMP: SECRET 9/11 PAGES CONTAIN ‘VERY PROFOUND’ REVELATIONS
  ”It’s sort of nice to know who your friends are and perhaps who your enemies are.”
  “It’s going to be very profound, having to do with Saudi Arabia and Saudi Arabia’s role on the World Trade Center and the attack.” Trump added.
  http://www.infowars.com/trump-secret-911-pages-contain-very-profound-revelations/
  “That’s very serious stuff. It’s sort of nice to know who your friends are, and perhaps who your enemies are. You’re going to see some very revealing things released in those papers.”
  http://www.infowars.com/trump-release-911-papers/

  • Nyt sivalletaan saudeja jo rajummin… maa on maailman syöpäkasvain.
   SAUDI ARABIA IS A CANCER ON THE WORLD
   So why does Obama bow to Saudi royals like he’s their house bitch every time he visits?
   Saudi Arabia is the worst country in the world, bar none. If it disappeared off the map tomorrow, the planet would hold the biggest party you’ve ever seen.
   So why does Obama bow to Saudi royals like he’s their house bitch every time he visits?
   Please share this video!
   https://www.youtube.com/watch?v=UoVXp3nqNfo

   http://www.infowars.com/saudi-arabia-is-a-cancer-on-the-world/

    • Olen skeptinen. En usko että mitään niin vaarallista Bushin hallitukselle on kirjattu noille 28 salaiselle sivulle. Ehkä siellä voi löytyä jotain jossa ”tutkimusmkomissio” arvostelee ettei saanut tietoja, tai tiedot eivät pitäneet paikkaansa.

     En usko, että Israelia, Saudi-Arabiaa tai mitään muutakaan Yhdysvaltain liittolaisvaltiota tai Yhdysvaltain hallintoa on siellä epäilty osallisuudesta.

     • Voi hyvinkin olla pelkkää poliittista peliä. Toisaalta saudien reaktio mahd. paljastuksiin ollut aika raju. Yksi mahdollisuus voisi olla että Lähi-itään ollaan luomassa uutta strategiaa jossa saudien asema heikkenee.? Onhan maalla paljon mitä voisi ryöstää joten… ?

     • Tämä artikkeli antaa tukea USA:n uudelle Lähi-idän strategialle — maa on pettynyt Lähi-itään ja saudeista otetaan etäisyyttä Iranin hyväksi jota saudit ja Israel murjovat… Amerikka ei siedä loputtomiin arabien kiukkua eikä Israelin harjoittamia nöyryytyksiä.
      Jotain on muuttumassa eikä tulevaisuudessa Tel Aviv ole syytösten ulkopuolella, todetaan artikkelissa.
      Oma luku sinänsä on Israeliin kohdistuva boikotti… se ei voine olla vaikuttamatta

      Finally, Israel and Palestine is a US election issue
      What is left of the Left in Israel takes a very worrying view of the boycott campaign, but far more serious in the long term is Washington’s growing disenchantment with the Middle East.
      The Saudis are being ditched in favour of the Iranians (the Saudis and Israel both loath Tehran) and an America which can stomach the anger of Arab allies of 70 years’ standing is clearly in no mood to suffer the humiliations of Israel forever.
      No, the ‘last taboo’ has not been broken. The umbilical cord between Washington and Tel Aviv remains. But in future, it may not be free of charge.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=132052

      Onko tämä USA:n yritys irtaantua sionismin kahleista ja voiko se onnistua jää nähtäväksi. Vaikea sitäkään ymmärtää ettei maa siihen pystyisi…

     • 10.4. Bob Graham kertoi CBS uutisille uskovansa että saudit olivat iskun takana sitä rahoittaen maiden välisten ’erityissuhteiden’ takia. Ehkä israel hoiti muun puolen…?
      Asialla lienee suuri merkitys Lähi-idän poliittisiin kuvioihin ja presidentinvaaliin kun Trump luvannut paljastaa salassa pidettyä tietoa.
      On April 10 the former chairman of the Senate Select Committee on Intelligence and co-chair of the bipartisan joint congressional inquiry into the 9/11 attacks, Bob Graham, told CBS News he believes Saudi Arabia was behind the attacks.
      Graham said support came from the Saudi government, charities, and rich people in the country. He said that support was downplayed because of the “special relationship” between the United States and the kingdom.
      http://www.infowars.com/the-monumental-unraveling-truth-behind-911/

     • Jatkan tätä samaa
      9/11 on asia joka määrää pitkälle USA:n Lähi-idän poliiikan
      Jones sanoo, että valtamedia on ahtaalla ja sen on pakko myöntää että maan hallitus on ollut osallisena… kysymys kuuluu: saadaanko vastuulliset syytteeseen?
      The mainstream media is slowly being forced to admit that the United States government was complicit in the 9/11 terror attacks thanks to countless whistleblowers and the 28 pages. The question is: Will those responsible be punished?
      http://www.infowars.com/will-the-architects-of-911-be-punished/

 3. Jatkuva ”pellesota” Irak-Afgan alueilla on pelkkää silmänlumetta, kunhan ruutia palaa,ja öljy ohjataan oikeille putkille ? USA-Israel Coalition aikeet kohdistuvat GASAa ympäröivien maiden romuttamiseen, millä keinoin tahansa. Israelin ilmeinen tarkoitus on laajentaa asumuksiaan niin pitkälle että Palestiina pusketaan mereen.
  Sitä tosiasiaa on vaikeaa olla huomaamatta.

 4. Siitä 9-11 pommituksista on menty liian pitkälle hakemaan vastausta. Kukaan ei ole oikein tarkastanut motiivia, tornien tuhoista. ( Modus Operandi ) auttaa kaivamaan ”syyt ja seuraukset”. Torneista ei ollut mitään hyötyä Saudeille ? Eikä muille islamilaisille. Hyödyt menivät sen-ajan Pressan sekä vara-Pressan tileille. Tietenkin siellä oli ”valonarkaa materiaalia”, numerossa”7″, johonka ei edes mikään kone iskenyt, mutta putosi perustalleen juuri kuin ( Controlled Demolition ) rakennuksia tuhotaan, väistyen uusia rakennettaessa. Tornien omistajan kiireellinen vakuutusten korottaminen, juuri ennen räjähdyksiä, antaa haisevan vastauksen, paljastaen jotain olevan pahasti hakoteillä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here