Äärioikeistolaiseksi mainitun Vapauspuolueen (FPÖ) presidenttiehdokas Norbert Hofer sai ennakkolaskennan mukaan 36 prosenttia annetuista äänistä Itävallan presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella. Seuraavaksi eniten ääniä sai Vihreän puolueen ehdokas Alexander van der Bellen.

Hallituspuolueiden ehdokkaat, keskusta-oikeistolaisen Kansanpuolueen ja kansleri Werner Faymannin johtamien sosialidemokraattien ehdokkaat putosivat kokonaan pois presidenttimittelöstä jo vaalien ensimmäisellä kierroksella.

 

3 KOMMENTTIA

 1. Pulinat pois. Kansa on puhunut.
  Hatunnosto itävaltalaisille.
  Meillähän tämä ei onnistu millään keinolla.

  • Suomessa tehdään näin:

   ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

   ******

   ”Tiesittekö tämän tietoenator oyj:stä
   Tiesittekös, että illuminatin hallinnoima yksityisomisteinen sijoituspankki Goldman Sachs omistaa Suomalaisesta Tietoenator oyj:stä n. 10 % osuuden ja mikäköhän mahtaa olla näiden juutalaispankkiirien motiivi omistaa suomalaisesta it-konsultointi yhtiöstä tuollainen osuus?

   Tietoenator oyj kun on ollut hyvin näkyvässä roolissa Suomen valtion viimeisimmissä vaalipetoksissa. Sillä on valittu mm. Kansallinen Kokoomus vaalivoittajaksi väärennetyllä äänenlaskulla ja kaikki käy erittäin helposti pienellä ohjelmakoodila. Koska vaalithan järjestetään Tietoeantorin kautta elektronisesti.

   Suomenvaltion budjettikin on tehty Yhdysvalalaisen konsulsointointiyhtiö McKinsey & Company kautta. Niin mikähän mahtaa olla Goldman Sachs pankin osuus suomen politiikan manipuloimisessa.

   Tunnetaan sanonta follow the money, eli seuraa rahaa. Näin ollen tuo n. 10 % omistus Tietoenator oyj:stä on Goldman Sachs pankin kiitos siitä, että kyseinen it-konsultointiyhtiö järjestää täällä aina sellaisen vaalituloksen mitä sieltä ulkomailta taas tilataan ja näin toimii suomen nykyinen demokratia…”
   http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/12/tiesitteko-taman-tietoenator-oyjsta.html

   ******

   ”Vaalivilppi paljastui 2015 vaaleissa”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/04/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa.html

   ******

   ”Patomäki eliitin salaisesta vallasta Suomessa – ”Vaaleilla ei ole merkitystä””, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/03/patomaki-eliitin-salaisesta-vallasta.html

   Patomäen mukaan:
   ”…suomessa on jo 90-luvulta lähtien valtionvarainministeriön virkamiehet saavuttaneet yhä enemmän poliittista valtaa. Näin ollen kokoomuspohjainen agenda säilyy vaikka vaaleissa kävisi mitenkä tahansa, jolloin vaaleilla ei ole merkitystä.”

 2. Mielenkiintoisia paljastuksia. Onhan aika naivia ajtella, että rahavalta antaisi köyhempien määrätä hallitsijat. Nykyaikaisin teknillisin laittein, sekä rikollisin menetelmin ei luulisi olevan vaikeuksia manipuloida ihan mitä tahansa, mistä on määräävälle piirille eniten hyötyä. Vihdoinkin valkoisen talon uutiskokouksissa on alettu kyselemään, voiko olla totta, salaisen hallituksen olemassaolosta ? ”Alamaailman, verhontakaisen, ylimistön vetämä (UMJ) näyttää todellakin saaneen vauhtia. Kunpa olisin sen itse keksinyt ? (sarkasmia).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here