Vaikka ammattisotilaat torjuvat puolustusministeriön lakiluonnokseen sisältyvän mahdollisuuden pakottaa suomalaissotilaita ulkomaille taistelemaan, hallitus on pitänyt kiinni tavoitteestaan hyväksyä laki heti toukokuun alussa. Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) vahvisti tiistaina (26.4.) Keskisuomalaiselle, että osallistumisvelvollisuus tulee sisältymään hallituksen lakiesitykseen eduskunnalle.

Valmius ulkomaisiin taistelutehtäviin on tähän saakka perustunut vapaaehtoisuuteen ja aliupseeriliiton tekemässä tuoreessa kyselyssä peräti 61 prosenttia vastaajista katsoi, että kansainvälisen sotilasavun tehtävien tulee jatkossakin perustua vapaaehtoisuuteen.

Puolustusministeri Jussi Niinistön (ps) erityisavustaja Petteri Leino yrittää puoltaa pakottavaa lakia velvollisuusnäkökulmasta: ”Jokainen ymmärtää, että valtion velvoitteiden täyttäminen ei voi perustua vapaaehtoisuuteen.”


PERUSTELU ONTUU, sillä Suomen perustuslaki velvoittaa vain Suomen puolustamiseen. Perustuslain 127. §:n mukaan ”Suomen kansalainen on velvollinen osallistumaan isänmaan puolustukseen”.

Lisäksi perustuslaki selkeästi rajaa asevoimien ylimmän päätöksenteon valtion sisäiseksi: ”Tasavallan presidentti on Suomen puolustusvoimien ylipäällikkö. Presidentti voi valtioneuvoston esityksestä poikkeusoloissa luovuttaa ylipäällikkyyden toiselle Suomen kansalaiselle.”  (§ 128)

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka pitääkin lausunnossaan ongelmallisena, kuinka säännökset ”jättäisivät kansainvälisen avun antamiseen ja vastaanottamiseen liittyvät johto- ja vastuusuhteet hyvin avoimiksi.” Hän kritisoi myös kuinka ”lakiin ehdotetuissa säännöksissä ei määriteltäisi avun antamisen tai pyytämisen edellytyksiä, ei edes sitä, mihin tehtäviin puolustusvoimat voisi apua antaa tai vastaanottaa”.

Aliupseeriliiton tiedotteessa lakiluonnosta moititaan tarkoituksellisen ympäripyöreäksi ja epäselväksi sekä tehtävien luonteen että ajallisen keston osalta. Liitto vaatii lain muuttamista niin, että sotilaallista apua ”ei voida antaa suoranaisiin sotatoimiin/taistelutehtäviin sotatoimialueella tai muutoin sodanomaisissa olosuhteissa vieraassa maassa”.

Tiedotteessa myös kysytään suoraan: ”Vai onko tarkoitus velvoittaa suomalaiset sotilaat suoranaisiin sotatoimiin ulkomaille.”


JOS TUHANNET AMMATTISOTILAAT KOKEVAT, että hallitus yrittää pakottaa pikalailla taistelemaan (Naton puolesta) ulkomailla, on vaarana, että monet irtisanoutuvat tai heidän motivaationsa laskee, mikä voi ratkaisevasti heikentää myös puolustusvoimien kykyä puolustaa kotimaata.

Myös akavalainen Upseeriliitto on lausunnossaan todennut, että ”pakko ei ole toimintakyvyn kannalta oikea lähestymistapa”. Upseeriliiton mukaan ”lakivalmisteluun käytettävä aika on [] lyhyt ja esitys on sisällöltään epätarkka sisältäen useita epäselvyyksiä ja jopa kriittisiä vaaratekijöitä”.

Erityisen huolestuttavaa on, että lakia ollaan hyväksymässä pikavauhtia toukokuun alussa eli samaan aikaan kuin Yhdysvaltain sotaharjoitukset kuljetuspanssareineen, hävittäjälaivueineen ja laivasto-osastoineen ovat tulossa Suomeen – ilman Suomen erillistä kutsua.


Mikael Kallavuo
Mikael Kallavuo

35 KOMMENTTIA

 1. Arkussa kotimaan multiin rahamafian ja globalistien puolesta ’siellä jostakin’.
  Palkkasoturihan sellainen on joka siihen on valmis. Aika uskomatonta että siihen voitaisiin velvoittaa.

 2. Eipä vastamedialta juttuaiheet tässä maassa lopu. Ja mikä mustaa energiaa tuottava ajatusten atomimiilu hallituksella on käytössään, kun jatkuvasti suolletaan ulos kansalaisten oikeustajua ja perustuslain henkeä vastaan olevia lakeja, tyyliin: ”Pakko-, pakko- pakko-” tai ”Myydään, myydään, myydään”

  Hallituksen aikeena on ilmeisesti ujuttaa suomen armeija osaksi EU:n yhteisiä sotajoukkoja, jotka käytännössä tulisivat olemaan Naton organisoimia. Perustuslaki ja Suomen virallinen liittoutumattomuus ovat nyt esteinä, mutta eivätpä nuo ole tähänkään asti EU/Nato/länsi-fanaatikkoja paljon hillinneet. Tämä on sitä iänikuista hivutus-taktiikkaa ja roskapostin tasoista lainsäädäntöä, joka jo painotuoreena on ristiriidassa Suomen valtiosäännön kanssa. Ei ihme, että hallitus menettää kansalaisten luottamusta päivä päivältä, eikä enää ole kaukaa haettua nimittää sitä maanpetolliseksi tai vähintään rikolliseksi.

  P.S. Ulkomaan toiminnan velvoittavuutta voisi ehdottaa oikeasti vasta sitten, jos EU:sta syntyisi aito liittovaltio.

  • EU on jo käytännössä liittovaltio, ja liittovaltistumiseksi jo yleisesti kutsutaankin sitä, kun EU kaappaa itselleen yhä lisää tehtäviä jotka aiemmin kuuluivat sen jäsenvaltioille. EU:n tiivistymisinjan kannattajia nimitetään jo yleisesti federalisteiksi.

   Liittovaltiolla (federaatio) on yhteinen keskushallinto joka hoitaa osittain itsenäisten alueiden yhteistä politiikkaa, muun muassa ulkopolitiikkaa. Tämän EU täydentää 100% ja vielä paljon pidemmällekkin: sillä on myös valtion tunnusmerkkejä kuten lippu, kansallishymni, presidentti, hallitus (komissio), parlamentti, itsenäinen ulkopolitiikka, omat tuomioistuimet ja keskuspankki, sekä raha joka kylläkään ei ole käytössä kaikissa jäsenvaltioissa (osavavaltioissa).

   Väitetyt de facto (käytännössä) liittovaltiot:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Federation#Alleged_de_facto_federations

   Toisaalta EU:ssa on ainakin näennäisesti muutamia valtioliiton (confederaatio) ominaisuuksia, kuten että perustuslakia kutsutaan sopimukseksi, ja sen on hyväksyneet jäsenvaltiot eikä Euroopan Unionin parlamentti. Toiseksi EU:lla ei ole yhteistä puolustusta, vaikka EU on kyllä ottanut juuri yhteisen puolustusvelvoitteen ensimmäisen kerran käyttöönsä Pariisin false flag -terrori-iskun seurauksena. Ja suurin osa EU-maita kuuluu myös yhteiseen puolustusliittoon, Natoon. Kolmanneksi EU:lla ei ole käytössä yhteistä verotusta, mutta se kyllä kerää jäseniltään huomattavat jäsenmaksut, sillä on oma budjetti, ja se myöntää tukia. EU:n valtioliitto-ominaisuudet ovat siis näennäisiä: käytännössä EU toimii kuten liittovaltiokin. (Lainaus 1) ”Ainutlaatuisesta luonteestaan johtuen, ja poliittisesti arkaluonteisista syistä asian ympärillä, Euroopan Unionilla ei ole yleistä tai lain mukaista luokittelua. Kuitenkin, joissain suhteissa se muistuttaa kumpaakin sekä valtioliittoa (tai uudenlaista valtioliittoa) että liittovaltiota (Due to its unique nature, and the political sensitivities surrounding it, there is no common or legal classification for the European Union (EU). However, it does bear some resemblance to both a confederation (or ”new” type of confederation) and a federation.”

   Euroopan Unionille tehtiin jo perustuslakikin, mutta Ranska ja Hollanti kaatoivat sen kansanäänestyksessä.
   ( Lainaus 2) ”Nykyistä unionia ei pidetä puhtaana valtioliittona, koska päätöksentekojärjestelmänsä ja tavoitteidensa vuoksi se on ”ainutlaatuinen”, sui generis, millaista ei ole aikaisemmin ollut olemassa.” Lissabonin sopimusta pidetään nykyisen Euroopan Unionin perustuslakina. Varsinaisesta perustuslaista sen erottaa se, että se on sopimus. Sopimus täytyy hyväksyä kaikissa valtioissa, sen sijaan että EU:n parlamentti voisi sen hyväksyä, mutta ero on jälleen vain näennäinen: (Lainaus 3) ”vaikutuksiltaan uusi perussopimus ei juuri poikkea aiemmin neuvotellusta EU:n perustuslaista.”

   Valtioliittoja ei nykyään ole enää juuri olemassa. Belgia, Kanada ja Sveitsi ovat olleet, mutta ne ovat liittovaltioistuneet. Serbia ja Montenegro puolestaan itsenäistyivät toisistaan.

   Suomessa EU:n perustuslakia mielipidemittaukessa kannatti 15,8% ja vastusti 61,%. Kansanäänestyksen järjestämistä asiasta kannatti 77% ja vastusti 21%. Kansanäänestystä Suomessa ei järjestetty, eikä uusia mielipidemittauksia EU-perustuslain kansanäänestyksen tarpeellisuudesta. Suomen eduskunta vastoin miielipidemittauksien kansan mielipidettä, hyväksyi EU:n perustuslain äänin 104-24. Siis suuri enemmistö kansanedustajistamme olisi virallisestikkin lakkauttanut itsenäisen Suomen (onneksi Ranskan ja Alankomaiden kansalaiset saivat äänestää asiasta)! Tosiasiassahan se on jo lakkautettu.

   (1) https://en.wikipedia.org/wiki/Confederation
   (2) https://fi.wikipedia.org/wiki/Sopimus_Euroopan_perustuslaista
   (3) https://fi.wikipedia.org/wiki/Lissabonin_sopimus

   • EU on poliitikkojen puheissa itsenäisten valtioiden liitto, mutta käytännössä liittovaltio, siitä syystä että liittovaltiota olisi ollut hyvin vaikea kertaheitolla myydä eurooppalaisille. Sen osoittaa Ranskan ja Alankomaiden äänestykset ja Suomenkin mielipidemittaus. Meitä siis sumutetaan, ja meille valehdellaan että olisimme yhä itsenäisiä. Jos ymmärtää itsenäisyyden tarkoittavan itsemääräämisoikeutta, on helpompi ymmärtää todellisuus.

    ”Itsenäisyys eli suvereniteetti tarkoittaa valtiolle, organisaatiolle tai hallitukselle samaa kuin itsemääräämisoikeus, kun toinen vaihtoehto on olla jonkin muun hallittavana.”
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Itsen%C3%A4isyys

 3. Voi sianv**un liipaisin! Jos tällainen rahvaanomainen ilmaisu minulle sallitaan, kuvaa nimittäin hyvin tuntojani tämän SSS-hallituksen toiminnan, legitimiteetin ja natottamisen suhteen.

  Salmi on oikeassa todetessaan, että jos upseereja ja aliupseereja lakiesitys epäilyttää niin asiat eivät ole oikealla tolalla. Ne ovat hälyttävällä kannalla jos jopa lapatossu Jonkkakin lausuu julki epäilyksensä.

  Minua äitinä tämä lakiesitys vistottaa ihan kympillä. Alun perin äitienpäivän vietto alkoi sodanvastaisena liikkeenä. Palautetaan tänä tulevana äitienpäivänä alkuperäinen idea äitienpäivän viettoon ja muistetaan kansanedustajia sähköpostilla kertoen että me suomalaiset äidit emme hyväksy tällaista lakia, koskaan!

 4. Lakiesityshän on selkeästi perustuslain vastainen:

  ”Perustuslain 127 §:n mukaan ”Suomen kansalainen on velvollinen osallistumaan isänmaan puolustukseen.”

  Onko Suomi nyt siis omaksumassa amerikkalaista isänmaa-käsitystä, jossa puolustettava isänmaa saattaa löytyä vaikka Afganistanista?

  ”Lisäksi perustuslaki selkeästi rajaa asevoimien ylimmän päätöksenteon valtion sisäiseksi: ”Tasavallan presidentti on Suomen puolustusvoimien ylipäällikkö. Presidentti voi valtioneuvoston esityksestä poikkeusoloissa luovuttaa ylipäällikkyyden toiselle Suomen kansalaiselle.” ( 128 §)”

  Tältä osin on vielä lisäksi todettava selkeästi, että Naton isäntämaasopimus on perustuslain vastainen; sehän useassa kohti painottaa Naton johtavan sopimuksen mukaisia operaatioita Suomessa. Ja tässä tapauksessa Nato = USAn sotilaskomentaja.

  • ”The illegal we do immediately. The unconstitutional takes a little longer.”

 5. Texe Marrs:

  ”Count’em—five wars: (1) Iraq; (2) Afghanistan; (3) Yemen; (4) Libya; (5) Pakistan[;Syria;]. All going on simultaneously. And all for the cause of Zionism, Israel, and more wealth for Jewish bankers and plutocrats.

  America’s Security Not at Stake

  These wars are not being fought to secure America’s safety and security. America’s citizens are not threatened by the poverty-stricken Arab countries thousands of miles distant. Thus, the only ones benefiting from this violence are the Jews. They are the ones who are intent on building up a socialist, theocratic empire called “Greater Israel.”

  America is blowing over a trillion dollars a year to fight these five deadly, evil conflicts far from our shores. And the Israeli Beast is still not satisfied. The elite now demand that the U.S. attack Iran and Syria [Syyrian konflikti ei vielä ollut alkanut tämän artikkelin kirjoitushetkellä]. The list of supposed “enemies” is never-ending. What country is next?—Turkey?…Egypt?…the Sudan?”
  http://www.texemarrs.com/072011/zionist_plot_rob_you.htm

  Näihinkö USrael & Rotschild-Israelin aloittamiin sotiin rikolliset vallanpitäjämme aikovat lähettää suomalaisia tapatettaviksi (tai peräti saman tahon aloittamaan 3.maailmansotaan vieraille taistelutantereille)?

 6. Lakiehdotus voi hyvin johtaa siihen, että Suomi lähettää myös EU:n ulkopuolelle sotilaita taistelemaan.

  Nimittäin kun Ranskan vuoden 2015 terrori-iskujen aiheuttaman kuohunnan keskellä presidentti Hollande vetosi Lissabonin sopimuksen yhteisvastuulausekkeeseen, niin moni suomalaispäättäjä puolsi suomalaisjoukkojen lähettämistä Maliin tai Irakiin ”auttamaan Ranskaa”. Näin ei voitu toimia Suomen lainsäädännön takia.

  SSS-hallituksen tekemä tuore lakiehdotus mahdollistaa, että vastaavassa tilanteessa suomalaissotilaita voidaan pakottaa taistelemaan Irakiin tai Maliin – vastoin näiden näkemystä tai omatuntoa siitä, onko Ranskan uraanikaivosten puolesta taisteleminen Afrikassa tai Ranskan ja USAn suurvalta etujen puolustaminen Lähi-idässä juuri se elämäntehtävä, jonka puolesta kannattaa riskeerata invalidisoituminen tai sinkkiarkun pimeys.

  • Murhe pois. Aliupseeriliitto ja Upseeriliitto ovat lausunnoillaan nyt julkisesti vastustaneet SSS-hallitusta. Tämä herättää erikoisen tunteen, saa todella mietteliääksi.

  • Eikö kukaan muu ole huomannut, että puolustusministerimme Jussi Niinistö on ilmiselvä Heindrich Himlerin inkarnaatio. Niinistö on lihaksi tullut Himler, jolla on aivan yhtä fasistinen maailmankatsomus ja samanlainen tapa toimia politiikassa kuin ”esi-isällään” Himlerillä. Himler oli kiltti ja nöyrä Adolf fyyrerin apuri ja aivan samoin Niinistö on kiltti ja nöyrä katollisen Soini fyyrerinsä apuri.

   Himler-Niinisto tuntuu olevan sitä mieltä, että Karjalan menetys oli suuri vääryys, koskapa jatkosota johtui kuulemmas yksinomaan Neuvostoliiton aloittamasta talvisodasta. Niinistön mukaan siis jatkosota oli vain seurausta talvisodasta, koskapa hitaat hämäläiset eivät ehtineet mukaan talvisotaan. 🙂

   Nyt siis puolustusministerimme Niinistö on päättänyt hyökätä Venäjälle valtaamaan Karjalaa takaisin muutaman kajahtaneen kansalliskaartilaisjenkin, yleläisten ja muutaman pääesikunnan nahkahomon kanssa. No tervemenoa vaan, muu Suomi tyytyy varmaankin juomaan Karjalaa takaisin pullo kerrallaan. 🙂

   • Jatkosotahan oli seuraus Talvisodasta. Talvisodassa Neuvostiliitto ei saanut tavoitettaan saavutettua (Suomen valloitusta) ja valmisteli uutta hyökkäystä, jonka tiesi sekä Suomen että Saksan johto. Kun Saksa myös valmisteli hyökkäystä Neuvostoliittoa vastaan, Suomen valtion johtoklikki päätti lähteä mukaan. Oliko haluna pelkästään käyttää yhtä Saksaa lyömään Neuvostoliitto Suomen pelastamiseksi, vai halu vallata menetetyt aluee takaisin, en tiedä. Mutta seurausta Talvisodasta se oli, yhtä kaikki.

   • Suomessa on koko joukko niitä, jotka todella unelmoivat Karjalan takaisinotolla ja luultavasti persuksi naamioitunut Niinsitö on yksi heitä Soinin ohella, joka on kertonut olevansa Karjalan poika Veikko Vennamon suuri fani.
    Ja entä mitä tarkoitti kun pres. Niinistö vieraili Puolassa vähän aikaa sitten Terijoen kartta taskussaan…? vai oliko se tuliaisia…
    Onhan tässä kyllä ainesta epäillä että syvemmällä jotain kytee SuurSuomen suuntaan… ja siihen tämä joidenkin Nato-kiima jenkkeineen voisi hyvin perustua.

 7. USAn eliitti koostuu verenhimoisista sotahulluista, jotka ei tunnetusti sodi omalla maallaan. Rahaa, sota-stimulaattorina toimivia huumeita ja sotakalustoa tippuu heille taivaasta sionistisen pankkimafian istuessa puikoissa. Työttömyyttä pidetään tietoisesti yllä ja köyhyyttä kasvatetaan, sillä raha ja huumeet on se käyttövoima, joka houkuttelee nuoria NATOn riveihin. Nämä tunteettomat psykopaatit, samat rikolliset jotka räjäyttivät New Yorkin kaksoistornit, uhraavat omia sotilaitaan – he eivät armoa tunne. He pelottelevat amerikkalaisia huikeaksi kasvaneella valtiovelalla täsmälleen samoin kuin SSS-hallitus Suomessa tekee, vaikka raha on vain pala paperia – pelkkä juoni – jolla Rothschild sionistit ovat alistaneet kansat orjikseen heidän kansallisomaisuuksiaan myöten.

  Ekonomit puhuvat pankkijärjestelmästä ja rahasta kuin se olisi jokin peruuttamattomalla lailla vahvistettu toimintaelin. Ei ole, se on huijaus. Se on täydelliseen järjettömyyteen perustuva huijaus, joten voit olla varma siitä, että valtiovelkojaan ei yksikään maa tule maksamaan pois. Siitä huolimatta Kuuba, Iran ja Pohjois-Korea pitää alistaa Rothschildien vallan alle, kaikki muut valtiothan he ovat korruptiolla ja nukkehallituksien avulla kaapanneet.

  Suomen poliittinen eliitti on hivuttanut maatamme NATOn juoksupojaksi aina 80-luvulta alkaen, joten vain luoja tietää ne sopimukset, jotka On suljettu ministeriön salaisiin arkistoihin. Lyhyesti kiteytettynä: Suomen raha-, poliittinen- ja sotilaallinen valta on kaapattu – Amen. Miksi ei olisi.. Saksahan on USAn miehittämä ja Lontoo pankkimafian huippueliitin ja rahan pesäpaikka, joten olisimmeko poikkeus? Emme ole. EU on raha- ja kauppaliitoksi verhottu petos, joka on alunperin perustettu tuhoamaan kansallisvaltiot ja se tuho toteutuu parhaillaan silmiemme edessä. Meidät – Suomen kansa – on EUn järjettömyyteen ja sen mielisairaisiin direktiiveihin hirtetty, ja kyseistä hirttosilmukkaa tullaan tasaisesti kiristämään kunnes lakkaamme hengittämästä. Juuri siihen, eli kansallisvaltioiden murhaan, perustuu tämä käynnissä oleva islami-invaasio, rasistikortin heiluttelu, lännen demokratian ylistys ja valemedian suoltama jatkuva mädätys. Juuri siihen perustuu SSS-hallituksen harjoittama EUn sisäinen ”taakanjako” ja sosiaalijärjestelmämme tietoinen alasajo.

  Se on kylmä tosiasia, että USA-NATO sionistit ovat kaapanneet vallan Suomessa ja nyt he haluavat alistaa palvelijoikseen suomalaiset sotilaat. Psykopaatit ovat kutsuneet itse itsensä ja sotakalustonsa rajojemme sisäpuolelle, joten nähtäväksi jää mikä on Venäjän seuraava siirto.

  • Paljon riippuu USAn pressavaalista. Jos Trump, joka ei ole globalisti tai nwo-haukka, valitaan niin ainakin tämän puheen perusteella paljon muuttuu. Myös USAn suhteessa EU:iin ja Venäjään mikä olisi meille merkittävä asia.
   Mutta voiko puheisiin luottaa…? Toisaalta mies vaikuttaa sanansa mittaiselta.

   Following a five-state sweep Tuesday, GOP frontrunner Donald Trump will outline his vision for the future of US foreign policy before an audience at the nation’s capitol.
   http://www.infowars.com/live-stream-donald-trump-speaks-on-foreign-policy-in-washington-dc/

   Trumpin puhe alkaa videon puolivälin paikkeilta.

   • Yhdysvaltain presidentin vaalit ovat pelkkää teatteria, se on käsikirjoitettu näytös, joka ei muuta vallitsevaa tilannetta hitustakaan. Trump on Israelia suuresti rakastava sionistien puppet, eli itserakas ylemmyydentuntoinen valehtelija. En jaksanut (yritin kyllä sitkeästi) kuunnella Trumpin BS-puhetta loppuun, mutta kuinka ollakaan, sieltähän se Iran ja Pohjois-Korea ihmiskunnan suurimpina uhkina pompsahtivat jälleen kerran esiin. Oi mikä yllätys… taas kerran tapetilla on kauhistuttava ydinase-uhka, joka täytyy pakolla pysäyttää. Todellisen syyn ko. uhkaan voi jokainen miettiä hiljaa mielessään.

    Trump on naurettava pelle, jonka toiminnalla on vain yksi tarkoitus – luoda kaaosta. Tarkoitus on luoda kaaosta hyökkäämällä vallassa olevaa poliittista järjestelmää kohtaan, jotta se johdattaisi amerikkalaiset sisällissotaan. Sionistien taktiikka on aina ollut ja on edelleenkin sama. He luovat sotaa, ristiriitoja ja kaaosta, jotta vastakkaiset ryhmät tuhoaisivat toinen toisensa. Tämä on pelin Henki, kansallisvaltioiden poliittiset järjestelmät jossan vaiheessa murskataan, koska ne ovat Maailmanhallituksen tiellä.

    Kysymys: olisiko Trump sionistisen valemedian suosikki – niin kuin hän parhaillaan on – jos hän olisi NWO-globalistien vastustaja? Ei todellakaan. Mikäli hän olisi vastustaja, valemedia ei antaisi hänelle minkäänlaista palstatilaa, televisioajasta puhumattakaan. Jenkkilän käsinuket; Clinton, Trump kuten myös toinen jalka haudassa oleva Sanders tekee juuri sen, minkä sionistien puppetit ovat aina tehneet: valehtelevat minkä ehtivät ja sekoittavat pakkaa!

    • Mikä kumma vimma teillä on sotkea juutalaiset tähän soppaan? Kyllä, monet rikkaimmista ja mahtavimmista pankkisuvuista ovat juutalaisia. Mutta siellä on edustettuna muitakin ryhmiä. Tämä juutalaisten salaliiton – jota kutsutte kiertoilmauksella sionismi – näkeminen joka paikassa on ainoa, mikä näissä Vastavalkean kommenteissa häiritsee. Koko ”sionismin” pohja-ajatus on täysin vääristelty. Mitä sitten, että on epäilemättä olemassa joitain suuruudenhulluja ja globaalia valtaa tavoittelevia juutalaisia, jotka jopa perustelevat aikeensa vääristelemällä oman uskontonsa tekstejä? On olemassa myös suuruudenhulluja ja globaalia valtaa tavoittelevia muslimeja (jotka myös perustelevat aikeensa väristelemällä oman uskontonsa tekstejä), ja on olemassa suuruudenhulluja globalisteja kristittyjä, ateisteja, venäläisiä, saksalaisia, suomalaisia, ruotsalaisia jne. On äärettömän kyllästyttävää lukea tätä jatkuvaa sionismi-vouhotusta jokaisen uutisen yhteydessä.

    • Muistakaa, että Siionin vanhinten pöytäkirjat on täysin sepitettyä roskaa. Sillä ei ole yhtään mitään tekemistä minkään todellisen maailman ilmiön kanssa. Koko sionismin käsite on yhtä lailla täyttä roskaa. Sattumalta maailman eliitissä on vallanhimoisia juutalaisia. Deal with it. Sillä ei ole mitään tekemistä heidän juutalaisuutensa kanssa. Ainoastaan heidän vallanhimonsa kanssa.

     Vaikka turhaan minä tätä taidan huutaa. Ette te kuitenkaan usko, jatkatte vain samaa antisemitististä linjaanne. Toivottavasti ette sentään väitä olevanne kristittyjä. Nimittäin siinä tapauksessa minulla on teille ikäviä uutisia: Jeesus oli juutalainen. Hän syntyi, eli ja KUOLI juutalaisena. Hän ei koskaan lakannut olemasta juutalainen. Kukaan, joka vihaa juutalaisia ta juutalaisuutta ei voi olla kristitty.

     • Täällä on kommentoimassa kolme-neljä ahkeraa (sivuston sääntöjen vuoksi en sano mitä) jotka näkevät juutalaiset tai sionistit johtavana salaliittona. Eihän se ole kuin murto-osa kommentoijista, vaikka kommenteista kai puolet onkin. Mutta minustakin se on sääli: antaa sivustolle rasistisen foliohattuleiman. Silloin kun kommentti häiritsee, vastaa ihmeessä ja kerro miksi kommentoija on väärässä! Minusta se on parempi, kuin vaan kääntää selkänsä.

   • Valitettavasti (?) Trumpista ei tule koskaan presidenttiä, vaikka hän saisikin eniten valitsijamiehiä. Ensimmäinen vaihe, missä hänet voidaan pudottaa on ääntenlasku, jos se ei onnistu, sitten odottaa Kennedyn kohtalo…ei rahamafia päästä otettaan maailmasta yhden miehen takia…

    • Tuota pelkään itsekin. Onhan Trumpin ajama politiikka lähes täysin vastakkainen Killary Clintonin linjalle jolla on vahva globalisti-sionistien tuki.
     Trump taas korostaa Amerikan eikä NWO:n asiaa ’America first’ puheillaan. Eli ei mitään ylikansallista nwo-hanketta jossa Amerikka tavallaan häviäisi tai muuttuisi vain yhdeksi muiden joukossa vaan Amerikka johtavaan asemaan yhteistyön eikä militarismin keinoin. Ja sehän ei pankkiiri-mafialle sovi joka haluaa kaiken omaan hallintaansa , myös Amerikan joka siinä jo onkin.

  • Rikollisten vallanpitäjäjiemm läpimätä sylikoira-media, propaganda-media eli valemedia, Brysselin Pravdan ollessa suunnannäyttäjä, pitää ihmisten enemmistön pimennossa mainitsemistasi asioista.

  • Puoluekuri on yksi perustuslain vastainen mätäpaise ja sitä ylikansallisten takapirujensa edessä ryömivät maanpetturit käyttävät hyväkseen kansamme ja kansallisvaltiomme tuhoamiseksi.

   • Edellinen kommenttini puoluekurista oli tarkoitettu tavikselle: ’ tavis
    28.4.2016 at 08:25’.

 8. Maltillisestikin ajatellen esitys on erittäin huolestuttava ja ikäänkuin valmistelee sitä, että suomalaisia sotilaita on käytettävissä erinäisille sotatantereille. Sitten kun tällaiset valtuudet on lailla vahvistettu, voivat vieraat vallat käyttää hajautettuja sotilasresursseja haluamissaan kohteissa tulevaisuudessa. Onhan tämä aivan selvä kuvio.

 9. Niinistön ehdotus on linjassa NATO:n uusien linjausten kanssa. Niiden mukaan NATO on oikeutettu toimimaan jäsenmaiden etujen puolustamiseksi myös maiden rajojen ulkopuolella. Eli NATO voi toimia myös Suomessa ja suomalaiset halutaan mukaan NATO:n sotiin.

  • Uusia linjauksiako?

   Onhan NATO toiminut jo kauan jäsenmaidensa ulkopuolella. Serbian pommituskin oli NATO-operaatio, täysin ilman YK:n lupaa. Sama juttu Afganistanin pommitus, ja nykyäänkin Afganistanin operaatio on NATO:n operaatio (jossa Suomi toimii NATO:ln komennossa).

 10. Aikalailla tyypillinen lakiesitys tältä hallitukselta ja vähän muiltakin. Sen perustuslaillisuutta ei ole edes yritetty selvittää valmisteluvaiheessa. Tosin jotkut kansanedustajat ovat valitelleet, että perustuslaki rajoittaa heidän politiikan tekoansa. Tietävät siis (muutamat harvat) mitä siellä sanotaan, mutta eivät halua noudattaa. Nykyiselle hallitukselle perustuslaki ei tunnu olevan este, ei edes hidaste. Pieni töyssy vaan jonka yli voi tehdä loikan.

  Puoluekurin voimin tämäkin laki menisi heittäen läpi eduskunnassa, koska kansanedustajat eivät enimmäkseen ymmärrä mitä äänestävät tai äänestävät jaa sanktioiden uhalla. Perustuslakivaliokunta sen voi torpata, jos tahtoo. Mitä sitten jos ei taho? Joku vieras saa taas valtuudet taistella aina viimeiseen suomalaiseen saakka kuten Ruotsin vallan aikana oli tapa. Silloin tuli määräys Ruotsin kuninkaalta. Nyt se valta annettaisiin vapaaehtoisesti.

 11. Lakiesityksen ulkomaan pakkokomennukset eivät koske reserviläisiä vaan vain ammattisotilaita.

  Sivistys- ja oikeusvaltion ei kuitenkaan tulisi pakottaa ketään sotimaan ulkomaille. Suomalaiset ammattisotilaathan ovat sitoutuneet palveluehdoissaan vain kotimaan puolustamiseen eivätkä uhraamaan henkeään jossakin suurvalta konfliktissa.

  Niinpä mm. Aliupseeriliiton puheenjohtaja Mika Orasta askarruttaakin voidaanko lain perusteella lähettää suomalaissotilaita myös Nato-joukkojen alaisuuteen ulkomaille:

  ”Kyllä herää kysymys, syntyykö tässä takaportti Nato-joukkoihin?”

  (HS: 21.4..http://www.hs.fi/kotimaa/a1461213705095?ref=hs-prio-9-1)

 12. Mielenkiintoisia vertailuja sisältävä artikkeli koskien nykyistä Ruotsin yhtä hyvin kuin Suomen ja ilmeisesti minkä minkä muunkin maan hallitusta tällä hetkellä:

  ”Därför är Hells Angels bättre än Staten”, http://newsvoice.se/2016/04/27/darfor-ar-hells-angels-battre-an-staten/comment-page-1/#comment-166435

  Ks. erityisesti:
  ”Tredje argumentet
  Om olika MC-gäng börjar kriga så har de mest ihjäl varandra. Ledarna deltar aktivt i kriget.
  När stater börjar kriga så har de främst ihjäl en massa oskyldiga civila och soldater, och de som startade kriget sitter tryggt långt från slagfältet och dricker vin, äter delikatesser, skämtar och gratulerar varandra över sin förträfflighet.”

 13. Perustuslain 127. §:n mukaan ”Suomen kansalainen on velvollinen osallistumaan isänmaan puolustukseen”.

  Tämä on siinä mielessä hyvin ehdoton perustuslainmääräys ettei isänmaan puolustuksen ehdoksi aseteta sitä että korkein valtiojohto haluaa puolustaa isänmaatamme. Jos maamme korkein johto pettää isänmaansa esimerkiksi kolmestakymmenestä hopeaeurosta, se ei poista muiden kansalaisten velvollisuutta.

 14. Totuudenetsijän ”Manifesto” pitää 100% paikkansa. NWO, FED. Bilderberg, IMF, CIA, IRS, US Armed Forces, Kaikki toimivat Israelin tavoitteiden toteuttamiseksi. Israelin alueiden laajentaminen vaatii ympäristön ”Arabimaiden täydelliseen poistamiseen”. Afgan tuhoamiseen on löydettävä uudet konstit, ”koska me emme voita siellä”, mainitsi ylipäällikkö. Voimakeinoja on odotettavissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here