Uutistoimisto Reuters teki yhdessä Ipsos-markkinatutkimuksen kanssa kyselytutkimuksen Yhdysvaltain presidentinvaaleista. Tulosten perusteella 51 % uskoo vaalijärjestelmän olevan ”viritelty” joitain ehdokkaita vastaan, 71 % halusi suoria presidentinvaaleja ja 44 % ei ymmärtänyt, mihin valitsijamiehiä ylipäänsä tarvitaan. Vastaajista 27 % ei ymmärtänyt esivaalijärjestelmäprosessin toimintaa. Yli puolet vastanneista toivoi, että vaalit, joissa presidenttiehdokkaat nimetään, pidettäisiin kaikissa osavaltioissa samana päivänä.

Kysely tehtiin 21.–26. huhtikuuta 2016 ja siihen osallistui 1582 amerikkalaista. Kaikkiaan vastanneita oli yhteensä 2215 henkilöä. Republikaanien ja demokraattien välillä ei vastauksissa ollut mainittavaa eroa.

AntiMedia-sivuston mukaan järjestelmä on rikki sikäli että vaaleissa esitetään harhakuva valinnan mahdollisuudesta, vaikka tosiasiassa puolueet määrittelevät tarjolla olevat näennäiset vaihtoehdot päättämällä ehdokasasettelusta.

 

3 KOMMENTTIA

 1. Vertaa:

  ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella” ”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  ” Tiesittekö tämän tietoenator oyj:stä

  Tiesittekös, että illuminatin hallinnoima yksityisomisteinen sijoituspankki Goldman Sachs omistaa Suomalaisesta Tietoenator oyj:stä n. 10 % osuuden ja mikäköhän mahtaa olla näiden juutalaispankkiirien motiivi omistaa suomalaisesta it-konsultointi yhtiöstä tuollainen osuus?

  Tietoenator oyj kun on ollut hyvin näkyvässä roolissa Suomen valtion viimeisimmissä vaalipetoksissa. Sillä on valittu mm. Kansallinen Kokoomus vaalivoittajaksi väärennetyllä äänenlaskulla ja kaikki käy erittäin helposti pienellä ohjelmakoodila. Koska vaalithan järjestetään Tietoeantorin kautta elektronisesti.

  Suomenvaltion budjettikin on tehty Yhdysvalalaisen konsulsointointiyhtiö McKinsey & Company kautta. Niin mikähän mahtaa olla Goldman Sachs pankin osuus suomen politiikan manipuloimisessa.

  Tunnetaan sanonta follow the money, eli seuraa rahaa. Näin ollen tuo n. 10 % omistus Tietoenator oyj:stä on Goldman Sachs pankin kiitos siitä, että kyseinen it-konsultointiyhtiö järjestää täällä aina sellaisen vaalituloksen mitä sieltä ulkomailta taas tilataan ja näin toimii suomen nykyinen demokratia.”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/12/tiesitteko-taman-tietoenator-oyjsta.html

 2. Mitä muuta järkevä yksilö voi päättää, kaiken rikollisuuden vallitessa lisääntyvästi kaikissa yhteiskuntien kerroksissa. Voimia antava rahamahti ratkaisee kaiken. Risapersukset eivät voita mitään vaaleja missään.
  Nykytekniikalla on suuri osuus vaalien petoksiin. Monet meistä tuntevat olevansa sienen kaltaisia, pitävät meitä pimeydessä ja syöttävät meille ”apulantaa”. Ei tulis kuuloonkaan köyhän väestön määräävän mitään,
  koskaan, ja missään. Kansan-äänestys ei suojele kansan turvallisuutta, koska kansa on antanut vapaat kädet
  vallanhimoisille omaksi tuhokseen. Lähimmäisen ”rakkaus” ei toimi edes kirkollisille, saati sitten politikoille.

 3. Mutta jos menet kaivelemaan erään yhtiön (Citycon) historiaa, sekä johtokunnan jäsenien taustaa, niin alkaa avautumaan minne ollaan menossa, ”suvisuloisessa Suomessa” ? Kaikenmallisia ”ulkolaisia” jotka ovat oikeutettuja saamaan Suomen kansalaisuuden, samalla haalien itselleen valtavat omaisuudet. Rahalla voi ostaa valtaa, niinhän se toimii. Kysymys jää kaivelemaan, mahtaakohan se ”Elohim” jumalan suosiossa oleva kansa viimein syrjäyttää kaiken muun maapallon väestön. Jos niin olisi, niin valtaosa maapallon muista kansoista sekä kansallisuuksista joutuisivat tuhottaviksi, koska eihän puhdas voi elää ”Goyam” saastaisten seurassa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here