Rollaattorimarssi 5. kesäkuuta 2016 klo 12:00–16:00.

Kansalaistori, Helsinki

Yli puoluerajojen, ilman eläkeläisjärjestöjä, täysin puolueettomasti eläkeläisten hyväksi. Kokoontuminen Sanomatalon kulmalla, josta lähtee kulkue torille. Kaikki mukaan rollaattorilla tai ilman, näitä nykyhallituksen aina vain lisääntyviä leikkauksia vastaan.

Nyt kaikki kerhot ynnä muut askartelemaan näyttäviä banderolleja, joissa annamme vastalauseen leikkauksille ja ilmaisemme mielipiteemme.

Samalla haastamme koko SUOMEN KAIKKI SENIORIT MUKAAN ja heidän omaisensa ja tuttavat sekä kaverit, koska tämä elo ole yksistään pääkaupunkiseudun ongelma tai asia. Meitä seniorikansalaisia on Suomenmaassa paljon, meissä on vielä voimaa toimia…

Nyt kaikki turuille ja toreille osoittamaan se!

Rollaattorimarssi löytyy myös Facebookista.

Arvokas Vanhuus Kaikille -adressin voi allekirjoittaa täällä: http://www.adressit.com/arvokas_vanhuus_kaikille

 

3 KOMMENTTIA

  1. Olemme tava kansalaisia jotka yritämme saada muutosta aikaiseksi adressillamme Arvokas Vanhuus Kaikille.
    http://www.adressit.com/arvokas_vanhuus_kaikille
    Nyt pyrimme saamaan edes keskustelukontaktin aikaiseksi Hallituksen ja Eduskunnan kanssa, jotta saisimme äänemme kuuluville. Olemme tällä hetkellä jonkun asteisessa julkisuuspannassa, lehdistö ja radio sekä TV eivät ole koko kampanjointimme aikana korvaansa lotkauttaneet asiallemme. Olemme kampanjoineet Vanhustenhoidon puolesta jo yli vuoden. Koska meillä ei ole takana puoluetta, järjestöjä eikä mitään muutakaan, olemme vain tava tallaajia Suomessamme. Meitä on noi 100 henkeä jotka yritämme viedä asiaa eteenpäin. Apuja siis tarvitaan.
    Osallistu allekirjoittamalla Adressi Arvokas Vanhuus kaikille, tulemalla mukaan ROLLAATTORIMARSSILLE 5.6 2016 Helsinkiin sekä viemällä tietoutta adressista kaikille Suomen kansalaisille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here