Seuraava RAUHANPIKNIK on Helsingissä Pikkuparlamentin puistossa 21.6.2016 (eduskunnan lisärakennuksen edessä, Arkadiankatu 3, Mannerheimintie 30, 00100 Helsinki).

Kansalaisadressi Vieraat joukot pois Suomesta – Rauhan ja aseistariisunnan puolesta luovutetaan kansanedustajille Pikkuparlamentin puistossa klo 12 alkaen. Samana päivänä eduskunta saa käsiteltäväkseen turvallisuuspoliittisen selonteon.

Mukaan omat eväät. Omat soittopelit. Omat eväät. Hyvä mieli.

Allekirjoita adressi: Vieraat joukot pois Suomesta – Rauhan ja aseistariisunnan puolesta.

 

1 KOMMENTTI

  1. Erittäin tärkeä tapahtuma. Yankees, go home!! Mutta mutta, tarvittaisiin todellinen kansalaisliike, ja tälläkin kertaa enintään muutama sata (?) ihmistä saadan paikalle jos hyvin käy. Jotakin on nyt pahasti pielessä. Kohti kuilua mennään mutta muut asiat ovat kiinnostavampia. Miten se Linkola sanoikaan: Prisman ovelta jo näkee, ettei ihmiskunnalla ole tulevaisuutta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here