Helsingin sanomat julkaisi 4.6.2016 Saska Saarikosken ansiokkaan artikkelin ”Donald Trump pyrkii valehtelemalla Yhdysvaltain presidentiksi ja voi onnistua siinä”. Tekstissä presidentin tai sellaiseksi pyrkivän valehtelu esitetään poikkeuksellisena. Toki Trumpin valheet ovat poikkeus. Kun Trump  väittää, että vaalitilaisuudessa on 28 000 ihmistä, mutta tilaan mahtuu vain 14 000, eikä se ole edes täynnä, onhan tuo poikkeuksellista.

Yleensä johtavien poliitikkojen valheet ovat hienovaraisempia. USA ei ole poikkeus valtioiden joukossa juuri muuten kuin voimansa ansiosta. USA ansaitsee muista enemmän huomiota myös siksi, että usein se ilmoittaa toimivansa hyvinvoinnin ja demokratian lipunkantajana. ”Yhdysvallat on hyvä. Teemme parhaamme kaikkialla maailmassa” lausui USA:n ulkoministeri Madeleine Albright v. 1999.

Samaan aikaan todellisuus näytti toisenlaiselta. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin mukaan ”Joka päivä kaikkialla maailmassa hallitukset ja aseelliset poliittiset ryhmät karkottavat, kiduttavat, tappavat tai ’kadottavat’ miehiä, naisia ja lapsia. Hyvin usein Yhdysvallat on osasyyllinen näihin tekoihin.”

Suurvaltojen nykyinen toiminta ei ole mitään poikkeuksellista. Historiantutkija Arnold Toynbee totesi v. 1961:

”Amerikka on nykyään maailmanlaajuisen uudistustenvastaisen liikkeen johtaja ja saavutettujen etujen puolustaja. Amerikka edustaa sitä, mitä Rooma edusti ennen. Rooma puolusti kiihkeästi rikkaiden etuja köyhiä vastaan kaikissa ulkovaltioissa, jotka joutuivat sen vaikutuspiiriin. Ja koska köyhiä on tähän asti aina ja kaikkialla ollut paljon enemmän kuin rikkaita, Rooman politiikka tuotti epätasa-arvoa, epäoikeudenmukaisuutta ja epäonnea suurimmalle mahdolliselle joukolle.”

Entä pieni ja sisukas Suomi? Onko täällä menty rehellisellä pelillä? En käy nyt läpi valtapuolueiden pettämiä vaalilupauksia. Eduskunnassa on käsittelyssä kansalaisaloite kansanäänestyksestä oman rahan käyttöönotosta. Siksi euron käyttöönotto on ajankohtainen esimerkki siitä mihin EU-Suomi nojaa.

Kun eduskunta marraskuussa 1994 päätti 2/3 enemmistöllä Suomen liittämisestä Euroopan unioniin, se liitti päätökseen ponnen, lausuman, jonka mukaan mahdollisesta euroon siirtymisestä tulee päättää myöhemmin hallituksen erillisen lakiesityksen pohjalta. Perustuslakiin sisältyi määräys ”Suomen rahayksikkö on markka” ja tuon muuttaminen olisi yhdessä eduskunnassa vaatinut 5/6 enemmistön.

Lakiesitystä euroon siirtymisestä ei koskaan tuotu eduskuntaan. Sen sijaan v. 1998 eduskunta päätti yksinkertaisella enemmistöllä markan vaihtamisesta euroon. Lipposen hallituksen ja eduskunnan enemmistön mukaan markasta luopumisesta oli päätetty eduskunnassa jo EU-liitoksen yhteydessä 1994 – vaikka tuolloin eduskunta nimenomaisesti päätti, että asiasta tarvitaan myöhemmin hallituksen lakiesitys ja sen käsittely eduskunnassa.

On lisättävä, että Suomen jäsenyys EU:ssa on ristiriidassa sen kanssa, että maamme perustuslain mukaan Suomi on itsenäinen valtio ja ylin valta Suomessa kuuluu kansalle.

Tällaisiin valtiollisiin päätöksiin EU-Suomi siis nojaa. Ne on vahvistettu laillisuusvalvojien toimesta. Suomessa ylin perustuslain tulkitsija on eduskunnan perustuslakivaliokunta. Puolueista riippumatonta perustuslakituomioistuinta ei ole. Yksikään nykyisistä eduskuntapuolueista ei näe ongelmaa eurossa tai EU:ssa olemisessa. Voi sanoa, että EU-Suomi nojaa valheisiin ja petoksiin.

Ihmisiä on helpompi huijata kuin saada heidät uskomaan, että heitä on huijattu.

Entä sitten? Varmaa on ainakin se, että totuuden tavoittelussa riittää työtä. Mikään hallitusvalta ei pysy pystyssä ilman kansan tukea. Valtaa tukee myös vaikeneminen ja alistuminen.

Kaikkia koskevaan hyvinvointiin pyrkiminen ja aidon kansanvallan rakentaminen tarvitsevat aktiivisia kansalaisia. Tarvitaan myös vuoropuhelua ja rohkeita tiedotusvälineitä.

 

Antti Pesonen on Itsenäisyyspuolueen 1. varapuheenjohtaja

35 KOMMENTTIA

 1. Virkistävää, että Pesonen kutsuu valehtelua juuri siksi, mitä se edustaa, eli valehteluksi – siitä hänelle iso käsi!

  Ihmisyhteisön kärsimyksiä kasvattava ja ylläpitävä järjestelmä perustuu nimenomaan valheisiin, joita poliittinen eliitti viljelee elämäämme jokainen päivä. Harhauttavilla sanoilla, kuten esim. muunneltu totuus, propaganda tai hybridisota, valehtelusta tehdään normaali osa yhteiskuntaa. Valehteluun harjaannutaan… sitä jopa opiskellaan tyyliin, mitä uskottavampi valehtelija, sitä suurempi palkka. Valehtelu edustaa siis nyky-yhteiskunnassa täysin hyväksyttävää käytöstä, jota toimittajat harhauttavilla sanoilla ylläpitävät.

  Saat naulan kantaan osuvaa informaatiota USAn/länsiliittoutuman poliittisen eliitin valehtelusta/mädännäisyydestä kansankielellä jos kuuntelet Gerald Celenten haastatteluja/YouTube. Hän edustaa sitä suorasanaista ihmistyyppia, jota eliitti halveksii ja pelkää. Geopolitiikasta kiinnostuneille suosittelen YouTubin X22report ja SGTreport, joita itse seuraan.

  Tiesittekö muuten sitä, että psykopaatti Mao suoritti Kiinassa Rothschild/Rockefellerin käynnistämän ”social experiment”, jolla tapettiin 45 miljoonaa kiinalasta nälkään. NWO psykopaatti David Rockefeller totesi projektistaan seuraavasti: ”The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in human history”. Samaan aikaan kun tämä järkyttävä kansamurha oli käynnissä, kaikki länsiliittoutuman johtajat, kuten paikanpäällä vieraillut Ranskan presidentti Mitterrand, valkopesi sen valhemedioineen kuten kaikki muutkin kansanmurhat.

  Edellämainitut lähteet, kuin myös Corbett report, jakavat informaatiota siitä, mistä valhemedia visusti vaikenee.

 2. ’…”Yhdysvallat on hyvä. Teemme parhaamme kaikkialla maailmassa” lausui USA:n ulkoministeri Madeleine Albright v. 1999.’

  Tuo on niin läpinäkyvää ja irvokasta valhetta että täytyy olla sokea jos ei sitä näe.
  Parhaamme…? Kyllä, parhaansa maa tekee sodissa joita se käy jatkuvasti eri puolilla maailmaa ollessaan kyvytön elämään rauhan tilassa ja rakentamaan sitä yhdessä muiden kanssa muilla keinoilla kuin yrittämällä alistaa muut valtaansa ja ryöstämällä niiden kansallisomaisuutta. Ja siitä sen johto palkitaan RauhanNobelilla.

  Mitä jos vaikkapa Julius Cesar olisi väittänyt että maani on hyvä ja teen vain parhaani kun alistan muut maat valtaani? Sellaista julkista valhetta hän ei kuitenkaan tainnut esittää vaikka kenties saattoi uskoakin tekevänsä parhaansa. Ja jos olisi esittänyt sitä tuskin kukaan ulkopuolinen maa olisi ottanut täydestä.

  Mutta Amerikka ja sen liittolaiset voivat – ainakin vielä toistaiseksi – sanoa että heille sota on rauhaa ja he ’tekevät parhaansa’ kun he omassa poikkeuksellisuudessaan ovat ottaneet oikeuden omiin käsiinsä ja rakentavat NWO-imperiumiaan kuten Rooma aikoinaan.

  Ja ihme kyllä aivan liian moni ottaa sen tänään täydestä, jopa liittoutuu näiden inhimillisiä arvoja räikeästi loukkaavien rakennusmestareiden kanssa.

  Kansallisvaltioiden tuhoaminen ja niiden luovuttaminen itsekkäiden ja rahanhimoisten pankki- ja markkinavoimien hallintaan sekä niiden oman perinteisen kulttuurin tuhoaminen on sitä ’parasta antia’ mihin nämä Imperiumin rakennusmestarit pystyvät.

 3. ”On lisättävä, että Suomen jäsenyys EU:ssa on ristiriidassa sen kanssa, että maamme perustuslain mukaan Suomi on itsenäinen valtio ja ylin valta Suomessa kuuluu kansalle.”

  Eikä pelkästään Suomen perustuslaki sano niin. Paljon isommat ja laajemmin tunnustetut periaatteet sanovat niin! Kansansuvereniteetin periaate sanoo, että valta nousee kansan tahdosta. Kansalla on oikeus päättää kuka sitä hallitsee ja kuinka. Kansanvallan eli demokratian periaate johdetaan samasta periaatteesta.

  Massamedia on onnistunut pitämään ihmisiltä pimennossa sen, että Suomi ei ole enää itsenäinen: asiasta ei vain puhuta. Niin kauan voi väittää että ”onpas Suomi itsenäinen”, kunnes ymmärtää että itsenäisyys on sama asia kuin oikeus päättää omista asioistaan. Kun sen ymmärtää, siinä vaiheessa on pakko tunnustaa että Suomi ei enää itsenäinen ole, vaan olemme menettäneet valtavasti itsemääräämisoikeutta Euroopan Unionille, ja menetämme jatkuen lisää.

  Euroopan Unionin Venetsian komitea, päätti Ukrainan kriisin aikana esittää uuden mielipiteen kansansuvereniteetista, eli kansan itsemääräämisoikeudesta. Sen mukaan kansat eivät enää saakkaan asiasta päättää itse, vaan niiden on neuvoteltava kaikkien tahojen kanssa, jolla voi olla asian kanssa jotain tekemistä. Näin voitiin tuomita Krimin kansanäänestys laittomaksi: Krimin autonomisen tasavallan asukkailla ei ollut enää oikeutta itse päättää kuinka ja kuka heitä hallitsee, äänestys oli laiton!

  Tämä on mielestäni aivan järkyttävä kannanotto ja mielipide Venetsian komitealta! Onneksi se on vain mielipide, kansainvälinen sopimus se ei ole. Kuten Haagin kansainvälinen tuomioistuin Kosovon tapauksessa päätti: itsenäisyysjulistukset eivät ole kansainvälisen lain vastaisia. Venetsian komitean mielipiteen mukaan ne ovat laittomia kuitenkin kyseisen valtion sisäisesti.

  Jos siis Espanja ei halua antaa Katalonialle tilaisuutta äänestää itsenäisyydestään, niin suu poikki. Katalonialla ei ole silloin oikeutta itsenäistyä! Tai flaamit tai korsikalaiset tai baijerilaiset tai ahvenanmaalaiset… Eurooppa on täynnään itsenäiseksi haluavia alueita. Venetsian komitean mielipiteeseen nojaten voidaan yksipuoliset itsenäisyysjulistukset nyt tuomita laittomiksi.

  Yhdysvaltain liittolaisten tuomitessa Krimin kansanäänestyksen laittomaksi, juuri Venetsian komitean mielipide näytteli suurta osaa. Maailman liittoutumattomat maat eivät kuitenkaan YK:n äänestyksessä ottaneet kantaa siihen, oliko äänestys laiton vai laillinen, ja Venäjän liittolaiset vastustivat sitä, joten tämä Venetsian komitean tulkinta on nyt ”meidän blokin” kanta.

  Samalla periaatteella kuin kansansuvereniteetti ei koskisi Krimin alueen asukkaita, Suomella ei olisi ollut aikanaan oikeutta itsenäistyä keisarillisesta Venäjästä! Eikä Balttian mailla myöskään, eikä esimerkiksi Yhdysvalloilla Englannista. Itseasiassa suuri osa maailman nykyisistä valtioista ei olisi Venetsian komitean mukaan saanut itse päättää itsenäisyydestään! Siitä näkee, kuinka kestävällä pohjalla tämä mielipide on. Ennustan että siitä luovutaan heti, kun itsenäistyminen jälleen palvelee Euroopan tai Yhdysvaltain politiikkaa.

  Wikipediassa sanotaan, että on yksi liittovaltion tunnusmerkkejä, että osavaltiot eivät saa omalla päätöksellään siitä erota. Tosin Neuvostoliitto purkautui juuri siten, kun sen kolme osavaltiota päättivät yhdessä erota liittovaltiosta, Venäjä yhtenä näistä. Myös Itä-Saksa purkautui kun sen alueet julistautuivat itsenäisiksi ja kukin alue liittyi Länsi-Saksaan. Mutta tämä oli ilmeisesti silloin ja nyt on nyt. Kun nyt pohditaan Eduskunnassa Suomen mahdollista eroa eurosta Väyrysen aloitteen mukaan, on esitetty mielipiteitä että se vaatisi eroa myös Euroopan Unionista, ja se ei olisi Suomen päätettävissä.

  Euroopan Unionihan on poliitikkojen väitteiden mukaan ”ainutlaatuinen” rakenne, jota koskaan ei ole ollut: se ei ole puhdas liittovaltio eikä valtioliitto, vaan yhdistelmä molempia. Tosiasiassa sen valtioliittomaiseksi väitetyt piirteet ovat käytännössä liittovaltion mukaisia kuten aiemmin kommentoin:

  http://vastavalkea.fi/2016/04/27/hallituksen-lakiluonnos-suomalaissotilaat-aiotaan-velvoittaa-taistelemaan-ulkomailla/#li-comment-5262

  Kun Kosovo halusi itsenäiseksi Serbiasta vastoin Serbian halua, kun Jugoslavian osavaltiot halusivat itsenäiseksi Jugoslaviasta vastoin liittovaltion halua… länsimaat auttoivat jopa sotatoimin niitä itsenäisyyteen! Ja Kosovon itsenäisyys tunnustettiin laajalti ilman kansanäänestykstäkin. Jugoslavian tapauksessa valtion yhtenäisyydellä tai sillä että se oli liittovaltio, ei ollut merkitystä, koska se oli Venäjän liittolainen ja EU sekä NATO halusivat irtautuvat osavaltiot ja Serbian maakunnan Kosovon omaan liittokuntaansa.

 4. Poliittinen NIIN SANOTTU eliitti on James Hirvisaaren sanoja lainaten roskajoukkoa ja ammattivalehtelijoita. Hirvisaari kun on, voisi sanoa entinen politiikan sisäpiiriläinen ja tietää mitä puhuu..
  Pidin irvokkaana kun aikoinaan S.Niinistö sanoi kokoomuksen olevan ’työväen puolue’. Eipä huonommaksi jää P.orpokaan lupaamalla tehdä kokoomuksesta ’kaikkien puolueen’ – tämä herra joka ovosylin otti jo viime syksyn ja talven aikana kymmeniä tuhansia nuoria miehiä ’hädänalaisina’ elätettäväksi sosiaalipummeina, jo muutenkin kriittisen suureksi paisunutta ulkomaanvelkaamme ja lisäten ja kantasuomalaisten vähäosaisten niukkuutta kasvattamalla entistä niukemmaksi; ja tämä kokoomuspuolue joka on Suomen tuhoamisessa etummaisten joukossa mm. päästämällä monikansalliset korppikotka-firmat ryöstämään loputkin kansallisomaisuudestamme.

 5. ”Tarvitaan myös vuoropuhelua ja rohkeita tiedotusvälineitä.”

  Meillä ei ole niitä. Massamediamme päätoimittajien yhteinen julistus siitä, että vain massamedia on luotettavaa, ja vaihtoehtomedia ei ole, on juuri yritys torpedoida erilaiset mielipiteet ja vuoropuhelu! Kun ainoa oikea kanta maailman tapahtumiin on massamediamme kanta, ja kun maailmassa tapahtuu vain se, minkä massamedia uutisoi, vuoropuhelua ei sallita, vaan mediamme on mielipiteen muokkausta vain yhteen suuntaan.

  Meillä on media-monopoli, ja se on valitettavasti liittoutunut valtaapitävien kanssa. Koska tuo liittoutuminen romahduttaa demokratian pilarit, joista yksi on vallanpitäjiä vahtiva ja kritisoiva media, meillä ei voi olla demokratiaakaan.

  Mutta niin kauan kun vaihtoehtomedia ei saa riittävää yleisöä, kansa ei mielipiteenmuokkausta ja demokratiavajetta tiedosta.

 6. Ihmeellistä on että USAn ja Länsi-Euroopan kehitys on voinut edetä näin, että on ajauduttu tällaiseen syvään umpikujaan ja kahleisiin. Miksi? Se on ydinkysymys.
  Eihän armeijakaan toimi ellei joku sitä johda. Sama pätee tässä.
  Asia ei parane ihmettelemällä ja kiukuttelemalla vaan on mentävä syvemmälle ja kun syy löytyy on siihen puututtava. Se on eliminoitava.
  Ja se merkitsee armotonta raharuhtinaiden mafian kurkkuun kiinni käymistä. Kun se on katkaistu kaikki muuttuu. Sitä ennen on turha mitään odottaa koska se joka hallitsee rahaa hallitsee kaikkea muutakin.

  Tämä video raottaa porttia
  Capitalism Will Collapse Because Elites ‘Allow Poor to Rot,’ Tariq Ali Tells Chris Hedges (Video)
  “The elites who have run the United States and Western Europe have proven incapable of offering even the smallest palliatives to their populations,” says Tariq Ali, a British-Pakistani radical intellectual, in an interview with Truthdig columnist Chris Hedges on RT America.
  “They have allowed the poor to rot—regardless of skin color—and grow. … And so what we have is a protest against this center elite, which I call the extreme center because whether it’s social democratic or conservative, they unite to crush.”
  http://www.washingtonsblog.com/2016/06/capitalism-will-collapse-because-elites-allow-poor-to-rot-tariq-ali-tells-chris-hedges-video.html

 7. Valehtelevien maanpetturi-poliitikkojemme aikaansaannoksista virolaisen silmin:

  ”Suomi virolaisen silmin: Miten helvetissä te voititte talvisodan?
  Suomen Sisun Etelä- ja Keski-Pohjanmaan piirit järjestivät SISUAREENA -Mistä Suomi puhuu? -tapahtuman Seinäjoen Lakeudenpuistossa 11.6. 2016 lauantaina. Tapahtumaan kansainvälisen puheenvuoron toi Maria Kaljuste, joka on Viron konservatiivisen kansanpuolueen Saarenmaan johtaja.
  Puheessaan Kaljuste kritisoi suuresti Suomen päättäjiä, sekä henkilöitä, jotka ovat heidät äänestäneet valtaan. Kaljuste kuitenkin sanoi Suomella olevan vielä toivoa:

  “…teidän päälliköt eivät ole halunneet leikata turvapaikkaturismista, vaan suomalaisten hyvinvoinnista, koulutuksesta ja kansallisomaisuudesta.”

  “Välillä kun katsoo päätöksentekoa, niin tuntuu, että tavoite ei olekaan kansalaisten edustaminen, vaan pakkomielteinen oman edun tavoittelu, osana kansainvälistä rikosjärjestöä?”

  “Virolaisia on alkanut tulla kovaa vauhtia takaisin kotiin, koska he kaipaavat kotimaan rauhaa, ja Suomessa on kuulemma jo ihan mahdotonta elää.”

  “Kun ennen käytiin riitaa siitä, että maksaako virolainen työnantaja Suomessa työskentelevän virolaisen verot ja huutaako naapuri siitä että tupakantumppi jäi pihalle, niin nyt heittelevät uudet naapurit jo roskia ikkunasta.”

  “Uudet naapurit saavat enemmän rahaa sossusta kuin virolainen ikinä jaksaa tienata. Kaiken huipuksi on kova hinta silläkin, että lapset ja vaimo ovat yksin kotona kuukausia. Ja kun he tulevat Suomeen käymään, niin sunnuntai ostoskeskuksessa näyttää kauhuleffalta.”

  “En halua, että täältä rupeaa valumaan Viroon ihmisiä, ketkä ovat täysin vieraan näköisiä (tai oikeastaan sillä ei ole mitään väliä minkä näköisiä he ovat). He eivät puhu ainoatakaan meille ymmärrettävää kieltä, mutta heillä on ihan helvetisti rahaa meikäläisiin verrattuna, jonka te annatte heille.”

  “Ja he vielä käyttäytyvät usein kun eläimet. Ja silloin, kun yritämme hillitä heidän käytöstään, he huutavat että he ovat suomalaisia ja heihin ei saa koskea.”

  “Kysymys, miten (helvetissä) te voititte talvisodan? Onko tämä samaa kansaa? Suomalaisten ei pidä pokkuroida omassa maassaan. Herätkää nyt ihmeessä ja etsikää ylös sielujenne pohjasta se, mikä teki teistä talvisodan voittajat. Lastenne tulevaisuuden takia.”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/06/14/suomi-virolaisen-silmin-miten-helvetissa-te-voititte-talvisodan/

  • Olipa suoraa puhetta. Noin totuus todella on ruohonjuuritasolla.
   Talvisodan voittajista on tullut vellihousukansa joka alistuu stubido-globalistien nöyryytettäväksi ja pankkimafian riistettäväksi.
   Miksi? Koska kulttuurimarxismi on tehnyt tehtävänsä ja veltostuttanut moraalisesti kansan joka uhraa kulttuuriperinteensä narsistisen ja onton massakulttuurin alttarille, jota rahan mahti ohjaa kohti NWO-tyranniaa.

   • Jep, meistä on tullut hemmetin velttoja, kun emme enää usko jumalaan, äitit voi hoitaa perhettä yksin ja ostamme luonnonystävä WC-paperia! Pahuksen punavihreät (kulttuurimarxistit), nuo natsien viholliset!

    • Tapasi mukaan eksyit tuossa nyt todellisuudesta. Eiväthän punavihreät kulttuurimarxistit ole nykypäivän natsien (uusliberalistien ja pankkimafian) vihollisia tai vastustajia vaan ovat mukana NWO-hankkeessa ja valmiita velkaannuttamaan maamme USA:n luomalle EU:lle ja sen pankkimafialle. Sama kaiku on askelten…

     • No olipa sekava kommentti sinulta!

      ”Eiväthän punavihreät kulttuurimarxistit ole nykypäivän natsien (uusliberalistien ja pankkimafian) vihollisia tai vastustajia….”

      Siis punavihreät ja suvakit (ns. ”kulttuurimarxistit”) eivät ole natsien vastustajia mielestäsi?

      Natseilla kommentissani tarkoitin ÄÄRIKANSALLISMIELISTÄ, ÄÄRIOIKEISTOLAISTA ja ULKOMAALAISVIHAMIELISTÄ, VALKOINEN ROTU YLINNÄ -väkeä. Siis sitä väkeä jotka vastustaa suvakeita, sosialisteja, vihreitä, juutalaisia, anarkisteja ynnä muita ”rappeutuneita”. Natsit lienevät mielestäsi sitten jotain muuta, sillä tuo väki vastustaa punavihreitä.

      ”Eiväthän punavihreät kulttuurimarxistit ole nykypäivän natsien (uusliberalistien ja pankkimafian) vihollisia tai vastustajia vaan ovat mukana NWO-hankkeessa ja valmiita velkaannuttamaan maamme USA:n luomalle EU:lle ja sen pankkimafialle..”

      Ahaa, sis NWO + USA + EU + uusliberalistit + pankkimafiako ovat mielestäsi sama kuin natsit? No siinä tarkoituksessa minä en ainakaan natsi-sanaa käytä.

      NWO kyllä on äärioikeistolainen, globalistinen ja fasistinen ideologia minun mielestäni ja varmasti globalistien joukossa on entisiä natseja. Amerikan imperiumia rakentavat ainakin toi Saksasta noin 1500 natsia joukkoonsa. Hassua, että sinulle NWO on siis sama kuin natsit, pankkiirit ja uusliberalistit, mutta on silti kommunistinen! Mikään noista ei ole kommunistinen. Hitler ei taatusti tykkäisi jos kutsuisit häntä kommariksi!

      Punavihreät ovat NWO-liikkeen liittolaisia? Niin, jos uskoo sitä salaliittoteoriaa mitä sinä ja kumppanisi täällä ajatte, että ateistit, luonnonsuojelijat, feministit, rauhanaktivistit ynnä kaikki muu punavihreään toimintaan liittyvä on kulttuurimarxistien salaliitto. Ja että se Neuvostoliiton kommunistit olikin NWO:n salaliitto joten kulttuurimarxistitkin siis olivat (ja ovat yhä) NWO-salaliitto.

      Minusta punavihreät ylipäätään vastustavat fasismia ja globaalia suuryritysten valtaa sekä asevarustelua. Ja itse vastustan myös Euroopan Unionia ja pankkimafiaa, ja olen punavihreä. Kuinkas suu nyt pannaan?

     • Jauhat tuota samaa… ihan turhaan koska ajattelemme ja näemme asioita eri tavalla.
      Minulla kai on oikeus omiin käsityksiini asioista vaikka se sinua tuntuu kovasti häiritsevänkin.
      Miksiköhän?
      Voisitko vain sinä olla aina oikeassa ja muut edustavat salaliittoja???

 8. Näin iän myötä on tullut sellainen yhteenvedon omainen toteamus vallan ja poliittisen vallan käytöstä, sekä siihen liittyvästä valheellisuudesta. Etenkin viime vuoden aikana valeita tuli aivan solkenaan ja nimenomaan hallituksemme taholta. Sama toki koskee myös taloudellista valtaa, etenkin oikeisto-liberalistisesti suuntautuneita heitä. Talouseliitin valehtelu on tavallaan ymmärrettävää, koska heitä ei ole valittu vaaleilla ja täten he voivat vapaasti valehdella toteuttaakseen omaa kyltymätöntä egoismiaan. Mutta vaaleilla valitun poliittisen eliitin ei odottaisi toimivan noin valheellisesti, kuten ovat toimineet. Vaaleilla valitun poliittisen johdon olettaisi joutuvan vastuuseen valheistaan, mutta sellainen ei näemmä vaan toteudu.

  Näyttää kovin siltä, että valeet ovat valtaeliitin täysin hyväksymä työkalu. Aivanpa itsestään selvyys. Joukkoja pyritään manipuloimaan valheiden avulla haluttuun suuntaan. Henkilökohtainen megalomaanisuus on vienyt siihen, että enemmistöä ihmisistä pidetään jonkinlaisena biologisena massana jota voi ja pitää valheilla kuljettaa ja manipuloida omien tarkoitusperiensä toteuttamiseksi. Tuo kaikki tulee pysymään ennallaan niin kauan kuin valtaan pääsevät nousemaan sellaiset persoonallisuudet, jotka sitä valtaa palavasti haluavat. Vallanhan luulisi olevan kovin vastuullista ja kuluttavaa hommaa. Kuka sellaista haluaisi ja miksi? Tuota kysymystä passaa maistella.

  • Juuri näin.

   Tähän lisäisin vielä sen, että valheet, petokset ja harhautus ei ole ainoastaan maan tapa ministeriössä/hallituksessa/eduskunnassa, vaan se on levinnyt kuin tappava syöpä oikeusjärjestelmään/ SUPOoon, armeijan ylimpään johtoon ja poliisin toimintaan. Suomesta on tullut USAn kaltainen petoksen ja valheen pesäpaikka, jossa government ja CIA on hoitanut vuosikymmenia ja hoitaa edelleenkin huumeiden ja aseiden salakuljetuksen. Tämä roskajoukko ei enää edes peittele tekojaan, koska kontrolloitu massamedia tapansa mukaan heidän rikoksista vaikenee. Massamedia vaikenee maailmanlaajuisen eliitin rikoksista, mutta tuottaa tekaistuja uutisia valtaeliitin organisoimista vale-terroristi-iskuista, jonka avulla meidän mieliä manipuloidaan.

   Uutistoimittajat eivät ole enää uutistoimittajia – he ovat näyttelijöitä.

   Kuinka monen ihmisen/lapsen elämä on tuhottu huumeilla, joita eliitti toimittaa heidän palkkalistoillaan toimiville mafioille? Kuinka monta kansanmurhaa on toteutettu aseilla, joita eliitti toimittaa heidän palkkalistoillaan toimiville terroristeille? Kuinka monta naista ja lasta on raiskattu YKn rauhanturvaajien toimesta? Kuinka monta ihmistä/kansaa on tapettu orjuuteen, sekä Rockefeller-säätiön suorittamiin rokotuskokeiluihin, jotka tuottavat ruton kaltaisia kauhistuttavia sairauksia. Kuinka monta kansakuntaa on ryöstetty ja tapettu nälkään?

   Pankkimafian/USAn asettamat psykopaatti-nukkehallitukset ympäri maailmaa toteuttavat näitä järkyttäviä rikoksia, jotka edustavat äärimmäistä julmuutta ihmisyyttä halveksien. Kuinka monta ihmistä on murhattu, suljettu mielisairaaloihin ja vankiloihin, kun he ovat yrittäneet puhaltaa tämän roskajoukon rikokset poikki? Kuinka monta rehellistä toimittajaa, lääkäriä ja pankkiiria on kadonnut/kuollut, ennen kuin ovat saaneet äänensä kuuluviin? Kuinka monta rehellistä kansanedustajaa on mustamaalattu, jotta he eivät pääsisi valtaan? Kuinka monen foliohatuksi haukutun ihmisen dokumenttia, kirjaa, kommenttia, haastattelua tai ilmiantoa tarvitaan, ennen kuin suuren yleisön silmät avutuvat?

   Suosittelen: X22report.com

   • Totta sanelet.

    ”Uutistoimittajat eivät ole enää uutistoimittajia – he ovat näyttelijöitä.”

    Tämä koskee etenkin TV-toimintaa, joka on sekunnilleen ennalta suunniteltua näytelmää. jos joku vielä Håpålångia lukuunottamatta on vielä niin naiivi, niin herrrräääätyyys !

    Yksikään polittiikko tai vaikuttaja ei mene, la-aamun tahi muuhunkaan, ”mikälie”-ajankohtaisohjelmaan tietämättä etukäteen mitä kysytään, miten perustellaan ja toimittajan pässit kyselevät kässärin mukaan.. Idiootinvarmasti ei mitään jatkokysymyksiä tai kyseenalaistamista, saatanan ”ammatti”- toimittajat. Olisiko ammatti-idiootti lähempänä totuutta ??

    Toki Stuppi ja Perneri vastuun kantavat Jepjep. Mikäs on muuten arvon palstalaisten, joita tässä yhteydessä haluan kiittää, ajatus näiden tähtien palkkiovirasta ? Jossainhan se on jo olemassa.

    • Palkkiovirkoja kyselet? Se on tietenkin pääsy EU-nomenklatuuraan. Suomalaisilla politikoilla on sinne 1,7 prosentin mahdollisuus. Pääseenhän sinne muutama, kun se on niin suuri ja mahtava. Neuvostoliiton aikana nomenklatuuraan ei ollut mitään mahdollisuutta päästä vaikka kuinka juoksi Tehtaankadulla.

     Säikähdin, kun kuulin Junckerin halanneen ja kehuneen Sipilää. Tuli heti mieleeni, että nyt on tehty jotain todella pahasti väärin.

    • Lyhyt virsi kaunis. Valtion (meidän) kustannukset EU-jäsenyydestä ovat, laskutavasta riipuen, noin 130 miljardia euroa. Suuruusluokka lienee oikea. Valtio, kunnat, kotitaloudet ja yritykset ovat velkaantuneet yhteensä jonkin verran yli 400 miljardia. Lisäksi tulevat entisen Suomen pankin ottamat ”yhteisvastuut”, lienevät muutaman kymmenen miljardia. Yhtälöä yritetään ratkaista alentamalla suomalaisten tuloja. Tämä on johtava poliittinen ymmärrys tällä hetkellä. On vissiin lähtenyt homma lapasesta jo aikoja sitten.

     Toivottavasti briti ymmärtävät erota ensimmäisenä. Muut tulevat kyllä perässä.

    • ”Palkkiovirka” ei tarvitse aina olla tulevaisuudessa. Se, että olet nykyisessä tehtävässäsi, voi olla palkkio jonka yhteistyöstä saat. Ei Merkel, Ahtisaari tai Stubb välttämättä enää saa parempia pestejä tulevaisuudessa, mutta eivät olisi saaneet nykyisiäkään, elleivät olisi olleet ”good people”. Tosin Stubb on vielä siinä iässä, että eiköhän sille globalistit vielä tehtävän löydä.

 9. Taloussanomat kertoi lisää kansanedustajien ”huonomuistisuudesta”. Tätä voisi hätäisempi sanoa myös valehteluksi, tai eduskuntatermein muunnellun totuuden kertomiseksi. Tästähän selviää kun sanoo, sori siitä. Käytännössä monet kansanedustajat ovat jäävejä säätämään lakeja jotka koskevat heidän bisneksiänsä. Katsokaas muuten, miten Liikenne- ja verosuunnitteluministeri Berner heitti syyn oikeuskanslerin niskoille tuossa jutussa. Niin sitä pitää.

  http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2016/06/15/kansanedustajilta-puuttui-tietoja-sidonnaisuuksista-onko-se-huolimattomuutta-vai-salaamista/20166448/12

 10. Valehtelu jatkuu… miksi meilläkin nähdään EU:sta ero huonona asiana?
  Kuitenkin totuus on, että se on ainoa lääke joka auttaa pitemmän päälle ja vain se auttaa purkamaan sitä pakkovaltaa jota eliitti koko ajan rakentaa ja lujittaa valheillaan.
  Siis pitäisi vain pysyä vankilassa vaikka vapaushan on se jota jokainen vanki eniten haluaa.
  Britanniassa asian ilmaisee työväenpuolueen nainen näin — Brexit on ainoa tie joka voi muuttaa työväenluokan asemaa

  Brexit is the only way the working class can change anything
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=134811

 11. Brexit: haaste Amerikan Euroopan dominoinnille

  EU on täysin Amerikan luomus ja sen eteen alettiin tehdä töitä melko pian WW2:n päättymisen jälkeen pres. Trumanin ja Eisenhowerin johdolla.
  Myös Euro kuuluu samaan sarjaan — sen loi prof Robert Mandell ja se oli tarkoitettu Euroopan ’pakkopaidaksi’ jolla isot pankit ryöstävät nyt Kreikan ja muiden maiden varoja ja luonnonrikkauksia sekä omaisuutta… lisää linkistä alla

  Brexit: a Challenge to America’s Domination of Europe
  While Brexit versus the continuation of the European Union is a hot news topic, few know the secret who and why of the EU’s creation.
  In other words, the U.S. State Department recommended ramming through the creation of the EU before Europeans knew what was happening.
  Professor of International Security at the University of Warwick Richard J. Aldrich reviewed available historical documents, and also concluded that the European Union was largely an American project:
  A North American Created the Euro
  This guy – Robert Mundell – is the father of the Euro:
  Born in Canada, Mundell taught at the University of Chicago for 7 years, and has since taught at Columbia University in New York for more 42 years.*

  In other words, the Euro was intended to impose a Shock Doctrine straightjacket on Europe, where the big banks are stripping Greece and other countries of their public assets, pillaging, plundering and looting them of their natural resources and wealth.
  http://www.washingtonsblog.com/2016/06/brexit-european-union.html#more-58513

 12. Lisää hyvää asiaa Antilta

  SOS-hallituksen puolueilla on yhteensä 28 prosentin kannatus

  YLE:n viimeisimmässä puolueiden kannatusta mitanneessa kyselyssä 40,1 prosenttia vastaajista ei osannut tai halunnut nimetä mitään puoluetta, jota kannattaisi. Tämä merkittävän suuri joukko yleensä sivuutetaan, kun puolueiden kannatuksesta puhutaan.

  Selvää on, että vaaleissa lasketaan vain annetut äänet. Tämä on hyvä pitää mielessään erityisesti niiden, jotka ovat politiikkaan tyytymättömiä. Sen sijaan, kun puhutaan kansalaisten tuesta eri puolueille, on otettava huomioon nekin, jotka eivät anna tukeaan millekään niistä.

  YLE:n em. kyselyssä suurimman tuen sai keskusta. Sen prosenttiosuus oli 20,2 niistä, jotka puoluekantansa kertoivat. Kaikista kyselyyn osallistuneista keskustaa kannatti 12,1 prosenttia. Vastaavat luvut muille eduskuntapuolueille olivat: sdp 12,0, kokoomus 10,6, vihreät 8,9, perussuomalaiset 5,4, vasemmistoliitto 5,0, rkp 2,5 ja kd 2,1.

  SOS-hallituksen kolmella puolueella on yhteensä 28 prosentin kannatus. Suomea viedään ja johdetaan siis voimilla, joita tukee vähän runsas neljännes kansalaisista. Aika hurjaa.

  ”Mikään hallitusvalta ei pysy pystyssä ilman kansan tukea.” Tämä vanha kiinalainen ajatus toteutuu EU-Suomessa erityisesti opetetun ja opitun alamaisuuden kautta. Vallanpitäjiä tukee myös valinpitämättömyys.

  Siinä yli 40 prosentissa, joka ei kerro puoluekantaansa, on hyvin monenlaisia mielipiteitä laidasta laitaan. Selvää on kuitenkin, että tuossa joukossa on paljon nykyiseen politiikkaan tyytymättömiä. Tyytymättömiä on toki paljon myös heissä, jotka ilmoittavat tukensa vallassa oleville tai vallassa äskettäin olleille puolueille.

  YLE:n kyselyssä ilmoitti tukensa uusille puolueille 1,3 prosenttia vastaajista. Haastetta riittää uutta politiikan suuntaa tarjoaville. Haastetta on myös uutta politiikan suuntaa kaipaaville kansalaisille. Kannattaa miettiä tulevia vaaleja ajatellen mitä äänellään haluaa tehdä.

  Edustuksellinen demokratia on korruptoitunut ja muuttunut näennäisdemokratiaksi. Sen tervehdyttäjäksi ja täydentäjäksi tarvitaan suoraa demokratiaa. Sitä ovat sitovat kansanäänestykset. Muutos kohti suoraa demokratiaa vaatii kuitenkin kansalaisten laajaa tukea ja tuon tuen osoittamista vaaleissa.

  http://ipu.fi

  • Olen kyllä sitä mieltä että nykyisen finanssijärjestelmän ja uusliberalismin aikakaudella IPU on voimaton.

   ”Kylmän sodan logiikka”esseen 9.osassa Dr. Hauke Ritz korostaa uusliberalismin merkitystä uuden maailmankulttuurin luojana eikä siis niinkään taloudellisena oppina. Ritz tulee esseessään siihen ajatukseen,
   että Venäjä on ainut maailman suurvalloista, joka jakaa eurooppalaisen kulttuurin eikä ole koskaan joutunut kolonisaation uhriksi.

   https://deutsch.rt.com/meinung/38982-rt-deutsch-spezial-logik-neuen/

   Venäjä ei edellä mainituista syistä johtuen tule myöskään alistumaan USA:n unipolaariseen maailmanjärjestykseen.Ja kun näin on, USA-Naton on revittävä syy hyökkäyssotaan vaikka tyhjästä. Tällä kertaa false flagin initaattorina saattaisi toimia hakkerointisyytös Venäjää kohtaan.

   Kukaan ei toivo sotaa, mutta miten muka ratkaistaan riita siitä, vallitseeko planeetallamme uni- vaiko multipolaarisuus?

   • Niinpä… omakin maamme on pahasti kytketty uusliberalismiin ja NWO-hankkeeseen joten siitä irtaantuminen ei ole helppoa.
    Mitä Venäjään tulee niin se epäilemättä taistelee loppuun asti eikä luovu itsenäisyydestään.
    Trumpin valtaannousu Amerikassa voisi käynnistää uuden vaiheen Euroopassa. Se voisi mahdollistaa uudenlaisen suhteen Venäjään ja Euroopan paluun takaisin sivistykseen…?
    Vaikea sanoa. Mitä seuraa siitä kun EU hajoaa tai jos hajoaa? Jotain uutta joka voisi uhata nykymuotoista unipolaarisuutta…?

    • IPU:n tekemä ulkoparlamentaarinen työ on tietysti arvokasta. Mutta kai on kuitenkin aika selvää, ettei nykyinen ulkoapäin ohjattu poliittinen järjestelmä anna IPU:lle eikä kenellekään muullekaan mahdollisuutta muuttaa eduskunnassa tosiasiasiallisesti mitään. Ehkä perussuomalaistenkin olisi ollut parempi jäädä oppositioon.

     • Koko politiikka on nykyisin pankkimafian kipsissä ja sitä tehdään sen määräämällä tavalla kuten on tehty jo Napoleonin sodista asti. Sitä ei ymmärretä ettei todellista demokratiaa ole koskaan ollutkaan eikä taida tullakaan ellei pankkiirien valtaa saada katkaistua.
      Pankkiirisuvun perustaja Mayer Amschel Rothschild on tunnettu lauseestaan: ”Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä, kuka säätää lait.” Ja oikeus on annettu tai se on otettu ja siinä kiikussa ollaan.
      Mitä persuihin tulee niin sehän ei ole ollut mikään oppositiopuolue vaan Soinin naruttama ryhmä tyhmiä ja hyväuskoisia suomalaisia. Kukaan oikea perussuomalainen ei esim. kannata Natoa eikä NWO-hanketta joihin Soini on itsensä kytkenyt ja samalla nämä tyhmät kannattajansa.
      Soini on sekä Washingtonin että Vatikaanin lakeija ellei jopa agentti?
      Kun tietää miehen idolin (Veikko Vennamo) ja sen tosiasian että persut perustettiin SMP:n jatkeeksi niin se selittää kaiken. Vennamohan oli ryssän vihaaja, ent. Karjalan poika Laatokan rannalta, joka havitteli Karjalan takaisin valtaamista. Ja nyt Soini tekee myyräntyötä sen eteen mutta kyllä Venäjä on hereillä ja tajuaa asian paremmin kuin narutettu persujoukko.

  • Kyllä on häpeä mihin tämä ”kansanvalta” on ajautunut, kun 40% kansasta antaa piu-paut politiikalle! Ja järkyttävää kuinka kansalaisaloite.fi -sivustolla ei ihmiset viitsi käydä.

   Kyllä pääoma välittää kuinka maata johdetaan, koska pääomalle sillä on MERKITYSTÄ: tulot ja menot riippuu politiikasta. Politiikasta viis veisaavat ovat todennäköisesti heitä jotka ajattelevat ettei siitä hänen elämälleen mitään merkitystä ole, joten ihan sama vaikka katsoo viihdettä idioottilaatikosta.

 13. Tämäkin kuuluu tähän ikuisen valehtelun sarjaan
  Elie Wieselin kuolinpäivän kunniaksi totuudesta kiinnostuneille Uutta todistusaineistoa holokausti-uskontoon liittyen – vastapainona Iltalehden toisenlaiseen ’viralliseen näkemykseen’.

  Elie Wiesel oli suuri ja taitava huijari, yksi monista tässä asiassa
  http://www.eliewieseltattoo.com/buchenwald-memorial-archivist-cannot-id-wiesel-as-an-inmate/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=135700
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016070321836189_ul.shtml

 14. Madeleine Albright alkoi ottamaan politiikan tosissaan, vasta oman sukujuurtensa tutkimusten perusteella.
  Hänen juutalainen sukunsa antoi hänelle voimaa liittyä edistämään siionistien tavoitteita maapallolla. Näin he etenevät, ilman pienintäkään vastustusta muiden kansalaisten mielipiteistä sekä päätöksistä. Holokausti on se voimasana joka lennätti heidät maailmanvaltiaiksi. Hyvin menee, mutta menköön. Joillakin meistä on oma edustajamme määräämässä viimeisen sanan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here