Kansainvälisesti tunnettu taloustieteilijä, toisinajattelija-professori Michael Hudson uumoilee uusliberaalin talouspolitiikan kasvattavan tulevaisuudessa globaalia massamuuttoliikettä.
The RealNews -verkostolle antamassaan haastattelussa Hudson keskustelee
Sharmini Periesin kanssa kymmeniä vuosia jatkuneiden, sosiaaliturvaan kohdistettujen hyökkäyksien seurauksista. Hudson arvioi Yhdysvaltain menettävän tulevaisuudessa väestöään, joka lähtee pakoon uusliberaalin talouspolitiikan elinolosuhteita huonontavia seurauksia.

Vastaava muuttoliike on jo nähty uusliberaalin talouspolitiikan seurauksena Neuvostoliitossa. Neuvostoliiton hajottua vuonna 1991 kuolleisuus nousi räjähdysmäisesti, elinikä lyheni ja terveysstandardit heikkenivät läpi presidentti Boris Jeltsinin kauden kunnes Putin tuli ja vakautti maan, Hudson kertoo jatkaen: ”Putin sanoikin että uusliberaali talouspolitiikka tappoi enemmän venäläisiä kuin toinen maailmansota.” Baltian maissa väestökato on ollut kymmenen prosentin luokkaa. Myös Kreikasta muuttaa runsaasti koulutettua työvoimaa etsimään elämää muista maista.

Vapaakauppasopimukset kuten TTIP tulevat pahentamaan tilannetta. Euroopassa lähes jokainen oppii koulussa englannin oman kielensä ohella. Mihin kielitaidottomat amerikkalaiset sitten muuttavat, jää arvoitukseksi, Hudson pohdiskelee.

Massamuutto ei kuitenkaan ole ainoa seuraus uusliberaalista talouspolitiikasta. Varallisuuden keskittyminen yksien ja samojen ihmisten käsiin lyhentää muiden väestönosien elinikää. Brittiläinen Jeffrey B. Miller on tutkinut sosiaaliturvaan liittyen eliniän ja terveyden yhteyttä tulotasoon, ja hän havaitsi että mitä alhaisempi tulotaso, sen lyhyempi elinikä.

Columbian yliopistossa tehty tutkimus arvioi noin 875 000 kuoleman Yhdysvalloissa vuonna 2000 olevan suoraan kytköksissä köyhyyteen ja taloudelliseen eriarvoisuuteen. Yhdysvaltain hallinnon omien tilastojen mukaan vuonna 2000 kuoli 2,45 miljoonaa amerikkalaista, joten sosiaalinen deprivaatio (perustarpeiden tyydyttämättä jääminen) olisi tässä viitekehyksessä vastuussa 36 prosentista kuolemia, keskustelijat toteavat.

Koska köyhät kuolevat nuorempina ja eläkkeelle pääsyn ikärajaa on nostettu, sosiaaliturvaa on ilmeisesti tulevaisuudessa tarkoitus maksaa julkisesta budjetista rikkaille, Hudson irvailee.

Lähde

TheRealNews (YouTube 2.6.2016): Millions Around the World Fleeing from Neoliberal Policy https://www.youtube.com/watch?v=tfh6fk3XAQY

25 KOMMENTTIA

 1. Tuo on ihan talonpoikaisjärjellä ymmärrettävää asiaa.
  Ongelma on vain siinä miten muuttaa tätä karua totuutta jota maailmaa hallitseva pieni ’mulle kaikki’ – eliitti juuri haluaakin ylläpitää.
  Ja tämä on vasta alkua jos tätä eliittiä ei saada aisoihin. Kaikki mikä vain tuhoaa muuta ihmiskuntaa ja erityisesti valkoista rotua on kuin voita tämän eliitin leivälle. Onhan se antanut ymmärtää että meitä on täällä aivan liikaa ja että vain se on ’valittua joukkoa’.
  Tämän eliitin ytimen muodostaa pankkimafia ja sen valitut ruhtinaat lakeijoineen eikä sen sydäntä tämä alkamassa oleva läntisen kulttuurin kärsimysnäytelmä riipaise.
  Varmaan se ajattelee että kaikki menee nyt oikein hyvin ja suunnitelman mukaan.

  • Veteranstoday:n James Preston tuo esille Rotschildin kasaarimafian historiaa koskevassa artikkelissaan esille sellaisia seikkoja, joita juurikaan ei mainita muissa tätä kaikkein kovimman luokan rikolliskoplaa koskevissa artikkeleissa: ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)”, http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Koko läntinen valta- eli valemediahan täysin vaikenee tästä mafiasta ja sen vaikutuksesta valtioiden ja ihmisten elämään: velkaponzi-rahajärjestelmä.

  • Näillä Orlandon kaltaisilla ns. ’false flag’ terrori-iskuilla tuo mafia koko ajan lujittaa otettaan maailman hallinnasta ilman että sen omistama ja hallitsema valtamedia tuo tätä totuutta esiin vaan päinvastoin käyttää näitä iskuja mafian oman vallan lisäämiseen poliisivaltiota luotaessa:
   Five Reasons to Question the Official Story of the Orlando Shooting

   1 The FBI knew about the shooter and investigated him prior to the attack.
   2 The shooter had a connection to a known ISIS recruiter.
   3 The shooter’s father was a former “Afghan presidential candidate” who supported the
   Taliban.
   4 The FBI’s history in creating terrorism.

   Mateen had allegedly pledged allegiance to ISIS before the shooting by calling 911 and stating allegiance to ISIS leader Abu Bakr Al-Baghdadi as well as mentioning the Tsarnaev brothers. Mateen was an American citizen born to Afghan parents from Port St. Lucie, Florida, about a 125 miles away from Orlando, a distance which he allegedly drove to commit the attack.

   http://www.globalresearch.ca/five-reasons-to-question-the-official-story-of-the-orlando-shooting/5531016
   While the information presented above may not be enough evidence to prove in the court of law that the Orlando attack was a false flag attack, it is reason enough to question the official story thus far.
   If this attack is indeed placed in the lap of ISIS, however, all fingers should immediately point to NATO and the Atlanticist Intelligence apparatus. It is they who control ISIS and they who bear the responsibility for its actions. If the attack is attributed to a lone jihadist nut the FBI has some serious explaining to do since it appears that the agency itself is the greatest initiator of terrorist activity inside American borders and is either the most incompetent anti-terror fighter in the U.S. or it is complicit in the attacks that take place.

  • ”Kaikki mikä vain tuhoaa muuta ihmiskuntaa ja erityisesti valkoista rotua…”

   Mikä on se eliitti, joka haluaa tuhota ”valkoista rotua”? Minkä ”rodun” edustajia siihen kuuluu?

 2. Onko oikeistopuolueille muka jotenkin ikävää jos kansalaiset kuolevat aikaisemmin? No ei todellakaan ole! Mitä lyhempi eläkeikä, sen parempihan se ahneille. Hyvässä työ-iässä ihmiset ei sentään vielä kuole.

 3. Katselin itsekin muutaman propaganda-CNN:n tekemän uhrien/uhrien omaisten haastattelun ja videoklipin.

  Kiinnitin huomiota mm. ”äiti” Christine Leinosen silmien liikkeisiin.Ajoittain näytti kuin hän olisi lukenut sanomisiaan teleprompterista ja ajoittain kuin olisi seurannut ohjaajan käsimerkkejä (lisää vääntöä itkuun jne). Lisäksi CL näytti tietävän omituisen paljon tilanteesta sairaalassa. Missä välissä ja kuka on kriisin päällä ollessa, kun sisään kannetaan isoja määriä ammuskelun uhreja, ehtinyt briifata häntä; mikä sairaala luovuttaa luottamuksellisia tietoja henkilölle joka ei edes näyttänyt olevan varma siitä oliko hänen ”poikansa” siellä tai oliko ollut Pulsessa?

  Näytti muuten se ”äiti” CL tutulle. Olisiko mahdollisesti esiintynyt jossain aiemmassa CNN:n katastrofi-uutisoinnissa uhrina, toimittajana, omaisena, ystävänä tai silminnäkijänä?

  Paikan valinta ammuskelulle oli hyvä: klubeille, baareihin, urheilustadioneille ja elokuvateattereihin ei saa viedä aseita. Monissa em. paikoissa on paitsi turvamiehet, myös skannerit joten niissä on paljon aseettomia lahdattavia. Miten ammuskelijat (eka raporteissa mainittiin 3-5 naamioitua ampujaa) saivat aseet sisään? Ihan pelkällä käsiaseella ei haavoiteta/tapeta 50:tä ihmistä.

  Uhrien sukupuolisella suuntautumisella on lähinnä mediaseksikkyysarvo; homoseksuaalisuus tuskin vaikuttanut kohteen valintaan itsessään.

  Toinen haastateltava näytti olevan nuori miesnäyttelijä, jota haastattelija ohjaili näkyvästi.

  Uutisklipissä taas poliisi oli tulossa paikalle jo ennen kuin laukauksia kuului.

  Miten Floridassa on luovutettu aseenkantolupa ampujalle, jolla oli kirjattua psyykkistä häikkää ja rekisteriä vaimon hakkaamisesta? Muistaakseni molemmat seikat erikseen estävät aseenkantoluvan saamisen.
  Mahtoiko ampujalla olla SSRI-lääkitys? Sehän on hyvin tyypillistä näissä ostari-ammuskeluissa.

  Laittomien aseiden hankinnan kannalta taas ajettavalla aserajoituslailla ei ole muuta kuin laittomien aseiden hintoja nostava merkitys. Aselain kiristäminen muuten nostettiin esiin joka hemmetin uutislähetyksessä jonka katsoin.

  Oli siinä uutisoinnissa muitakin kohtia jotka herättivät enemmän kysymyksiä kuin antoivat vastauksia mutta noista voi aloittaa miettimään Orlandoa jos se ketä kiinnostaa.

  • Mikäli tapahtuma ei ole uuden amerikkalaisen propaganda lain hedelmiä, näyttää tilanne menneen seuraavasti. 4GS, maailman suurinpia turvallisuusalan yrityksiä palkkasi kiitokseksi alihankinta töistään entisen Taleban ilmiantajan pojan.
   Koska serkusavioliittojen prosentti ultra-konservatiivisen Taliban liikkeen parissa on huomattavan korkea, voidaankin todennäköisyydellä päätellä kyseessä olleen sukurutsalle ominainen huomattavasti kohonnut riski stressin laukaisemien mielenterveyshäiriöiden puhkeamisessa. Tähän johti mitä ilmeisimmin tukahdutettu homoseksuaalisuus vanhoilliseen viitekehykseen sulautettuna. Vai minkälainen jihadisti etsii netistä homostelu kaveria? (http://www.latimes.com/nation/la-na-orlando-nightclub-shooting-20160613-snap-story.html)
   Iskussa käytetty ase oli täysi automaattinen SIG Sauer ja vastoin joidenkin ihmisten käsityksiä USA:ssa siviileiltä kiellettiin täysiautomaatti kiväärit jo 1937. Niihin vaaditaan erillinen liittovaltion lupa. Kyseessä oli siis virka-ase, joka oli myönnetty liittovaltion alihankkija yrityksen työntekijälle (http://www.infowars.com/orlando-shooter-did-not-use-ar-15-rifle-despite-false-media-reports/). Väitteet AR-15 ostosta voivat pitää paikkaansakin, mutta iskua ei suoritettu puoliautomaatti aseella.
   Ase lakien kiristämistä ajavat tahot nyt vain ajoivat agendaansa.
   Tähän väliin täytyy todeta, että Kainuunkonkari on raskaimpien siviileille myönnettävien aselupien haltija Suomessa ja uskoo pikemminkin olevansa tyrannialle alttiimpi itseään täysipainoisina pitävien ihmisten vapaaehtoisesti luopuessa reaali kyvykkyydestään puolustaa itseään. Ei minulle, kuten ei sadoilletuhansille muillekaan aseenomistajille Suomessa ole mitenkään ominaista ajattelu, että silmittömällä väkivallalla maailma paranisi. Päinvastoin, aseet lainkuuliaisten tasapainoisten ihmisten käsissä hillitsevät tehokkaasti ylilyöntejä ja ovat yhteiskuntaa tasapainottava tekijä. Tästä hyvänä esimerkkinä Sveitsi, jossa jokainen asevelvollisuutensa suorittanut säilyttää perusvarustuksensa(kranaatit ja rynnäkkökivääri) kotonaan mobilisaation nopeuttamiseksi. Tässä mielestäni myös heijastuu suoran demokratian vaikutus yhteiskunnan perustana.
   PS. Jokainen Sveitsin poliittinen päättäjä ryhtyi korostamaan kansanomaisuuttaan ”eliitiksi” itsensä korottaneiden päädyttyä ammutuksi kantonin hallituksen kokouksessa.(http://edition.cnn.com/2001/WORLD/europe/09/27/switzerland.shooting1315/index.html?_s=PM:WORLD)
   Olisiko kannattanut pyytää viranomaisten alentavaa käytöstä anteeksi oli aselakien kiristämisen sijaan puheenaihe. Miekkonen kun ensin käytti kaikki lailliset keinot vaatien anteeksipyyntöä, ennenkuin ”ymmärsi” olevansa ”itseään paremman väen kanssa tekemisissä”.

   • Kyllä. Laillisilla aseilla on tehty harvinaisen vähän rikoksia Suomessa niiden omistajien toimesta. Vaikka mukaan lasketaan itsemurhat.

    Mutta muuten. Pulse-ammuskelija siis näyttää työskennelleen vartijana alihankintafirmalle, G4S:lle – jonka omistuslistaus on oudoimpia Nasdqissa näkemiäni http://www.nasdaq.com/symbol/gfszy/ownership-summary Pitää kaivella lisää.

    Pikaisella silmäilyllä sain selville että G4S mm. omistaa vastaanottokeskuksia/koontileirejä ja vankiloita monessa maassa sekä harjoittaa ”rajavalvontaa” Israelissa (= vahtii palestiinalaisia)
    – ja on ollut ehdolla ihmisoikeusrikosten takia ”maailman karmein yritys” -kilpailussa https://www.opendemocracy.net/ourkingdom/john-grayson-and-adri-nieuwhof/ten-reasons-to-vote-for-g4s-as-worlds-worst-company

    Ehkä Orlandon tapaus ilmensikin yrityksen toimintakulttuuria?

    • Palvelukseen halutaan: Ansaitseeko akkasi selkäsaunan? Harmittavatko kanssaihmiset niin, että tekisi mieli ampua koko sakki? Oman maun mukaan luonnollisesti. Yrityksemme tarjoaa monipuolisen koulutuksen, varusteet ja virikkeellisen työympäristön, jotta juuri sinäkin voit toteuttaa unelmasi. Olethan reipas, palveluhenkinen ja uskot sopivasi dynaamiseen tiimiimme monipuolisissa palvelu-, turvallisuus- ja sortoalan tehtävissä…

     • Heh! Vaikka noin ei hakuilmoituksessa sanottaisikaan, työhönotto voi hyvinkin hakea tuollaisia tyyppejä.

      Kuten Sanoma Media Finland ja Alma Media voivat hakea toimittajia joille valehtelu ei ole mikään moraalinen ongelma, ja jotka suhtautuvat positiivisesti Euroopan Unioniin ja Natoon. Sitten riittää kun annetaan tekstinkäsittelylaite eteen. Ei tarvitse käskeä kirjoittamaan tietyllä tavalla, kun se on jo asenteissa.

     • No tämä kirjoitus inspiroitui suomalaisesta näkövinkkelistä. Palkkamurhaajaksi haikaillut ”Kampin pommimies” oli joko G4S palveluksessa tai G4S(gay-force?) osti Falk securitys yrityksen heti pommi-iskun jälkeen. Kyse on kuitenkin parin kuukauden aikahaarukasta. Neuvotteluita joka tapauksessa käytiin, mikäli Falk ei vielä pommi-iskun aikaan ollut osa G4S yritysrypästä. Että sellaista yritys kulttuuria…

 4. Uusliberalismi tekee tuhojaan myös Britanniassa — hyvä työväenpuolueen näkemys jonka mukaan ero EU:sta on ainoa todellinen askel parempaan
  Mutta pahoin pelkään että homma junaillaan niin ettei sitä pääse tapahtumaan, aivan kuten Skotlannin itsenäistyminenkin estettiin…

  Brexit is the only way the working class can change anything
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=134811

 5. Mitä ilmeisemmin uusliberalismin aikakausi tulee päättymään globaaliin kaaokseen.
  Nähdäkseni tulevaisuuden reiteiksi kehitykselle on kaksi vaihtoehtoa, joko pyritään varallisuuden uudeleen tasaamiseen, mikä on oikeistokonservatiivien pyrkimys tai pyritään olemaan väittämättä, kenellä ja missä milloinkin varallisuudet ovat hallussa.
  Jälkimmäinen vaihtoehto,edellyttää demokraattistn käytäntöjen laajentamista, sekä myös varallisuuden haltioiden alistumista demokrattisen kontrollin alaiseksi, resurssitehokuuden nimissä.

  Konservatiivisen talouskäsityksen mukainen varallisuuuden uusjako,puolestaan on omiaan kärjistämään yhteiskunnallisia suhteita,kukaa ei halua luopua savutetuista osuuksistaan.

  Kolmas, valitettavasti luultavin kehitys on konfliktien kautta tapahtuva tuhojen tie, jolloin jälenrakennuksessa aikanaan lähdetään uudelta pohjalta, kenties kestävämpään suuntaan.

 6. Pankit ovat parasiitteja, eivät talouden vetureita

  Rikkain 1 % omistaa jo pian enemmän kuin koko muu ihmiskunta. On täysin oikeutettua, että suomalaiset, eurooppalaiset ja kaikki moderneissa rahatalousjärjestelmissä elävät kysyvät, keille raha ja valta tällä hetkellä keskittyvät. Mikäli tutkimus paljastaa etnisiä rintamalinjoja, miksei niistä saisi puhua?
  Kuten todettua, nykyaikainen valtioiden velkaorjuuttaminen alkoi, kun hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat perustivat Englannin keskuspankin 1694. Keskuspankin ideana oli kieltää valtiota rahoittamasta itse julkisia kuluja. Kun valtio päätti tehdä investoinnin, joutui se ottamaan korollisen velan yksityiseltä keskuspankilta. Paisuva korkotaakka ja rahoitusriippuvaisuus alistivat hallituksen pankkisektorin palvelijoiksi.
  Sama järjestelmä levisi pian muihinkin länsimaihin. Nyt myös Suomessa hallitus leikkaa hyvinvoinnista, korottaa veroja, myy kansallisomaisuutta ja tuhoaa puolustusvoimia vain siksi, että valtiovarainministeriö ei saa rahoittaa julkisia menoja itse luomallaan rahalla.
  —Näin kirjoittaa Arvi Pihkala Magn.mediassa….

  Selvää on että ellei tämä kuvio muutu mitään kestävää suuntaa on aivan turha odottaa tulevaisuudessa.

 7. Mielenkiintoista asiaa aiheeseen liittyen

  Afrikasta ja Lähi-idästä saapuvat tunkeutujat ovat synnyttäneet Euroopassa oman sisäisen pakolaisaallon. Valkoiset pakenevat monikulttuurista Länsi-Eurooppaa esimerkiksi Tšekkiin ja Unkariin.
  Niin sanottu valkoinen pako eli White Flight on tuttu ilmiö Amerikan ja Euroopan suurkaupungeissa. 2015 tehdyn ruotsalaistutkimuksen mukaan valkoiset alkavat karttaa alueita, kun niiden asukkaista noin 3–4 prosenttia on rodulliselta taustaltaan ei-eurooppalaisia.

  Kulttuurimarxilaisia arvoja markkinoiva valtavirtainen valemedia on syyttänyt esimerkiksi Unkaria ja Tšekkiä ”rasismista”, koska maat ovat ilmoittaneet selvin sanoin, etteivät ne tahdo vaihtaa väestöään arabeihin ja afrikkalaisiin. Kuten uutisoimme alkuviikosta, Unkari on suojautunut tunkeutujilta tehokkaasti rakentamalla poliisin ja armeijan vartioiman raja-aidan.
  Valkoinen maahanmuutto on pantu merkille myös Tšekin Tilastokeskuksekssa, joka on kirjoittanut: ”Tšekissä ollaan ilahtuneita siitä, että maa houkuttelee nyt suuria määriä EU-maiden nuoria kansalaisia. Tulijoista suurin osa on 18–24-vuotiaita.”
  http://magneettimedia.com/eurooppalaiset-muuttavat-tsekkiin-ja-unkariin-pakoon-monikulttuurisuutta/

  Lännessä juutalaisjärjestöt ovat ”harvinaisen yksimielisiä” siitä, että monikulttuurisuus on rikkaus (1, 2). Sen sijaan juutalaisvaltio Israelissa juutalaisen veren puhtautta suojellaan ankarilla laeilla.

  The Times of Israelin mukaan juutalaisvaltion rotulait ovat tiukempia kuin julkisuudessa on aiemmin kerrottu. Jo ennestään tiedettiin, että Israel tekee DNA-testejä itseään juutalaisiksi väittäville itäeurooppalaisille maahanmuuttajille.
  Israelissa kaikkien juutalaisten täytyy anoa avioliitolle lupa maan keskusrabbinaatilta. Rabbinaatti pitää huolen siitä, että avioliitot solmitaan juutalaisen lain mukaisesti, minkä vuoksi juutalaiset eivät halutessaankaan voi mennä naimisiin ei-juutalaisten kanssa.
  Tämä on ollut aina julkista tietoa. Nyt tiedetään myös, että rodunsekoitukseen syyllistyvät joutuvat vankilaan.
  http://magneettimedia.com/israel-vankeutta-avioliitosta-ei-juutalaisen-kanssa/

 8. Multi-kulti synnyttää muuttoliikettä myös EU;sta pois. On todettu että alueilta joissa maahanmuuttajien määrä kasvaa ja ylittää 4% rajan alkuperäinen väestö ’saa tarpeekseen’ ja ihmiset alkavat suunnitella lähtöä muualle. Luin että esim. Unkariin ja Tsekkeihin on muuttoliike EU:sta vilkastunut selvästi.
  Näin siis tavallaan alkuperäistä väestöä karkoitetaan asuinsijoiltaan haitta-maahanmuutolla. Ja se lieneekin tavoite kun sionistinen EU-eliitti haluaa hajottaa ja tuhota kansallisvaltioita.
  Israel sensijaan toimii täysin päinvastoin. Vaikka sionistit tekevät maailmalla kaikkensa multi-kultin puolesta niin Israelissa on tiukka kuri eikä sinne ole asiaa ellei kuulu ’oikeaan ja valittuun joukkoon’. Maa on rasistinen ja karkottaa ei-juutalaisia armotta pois. Myös avioliittoja ei voi solmia ei-juutalaisen kanssa kun omaa rotua vaalitaan. Tässä lait ovat entisestään tiukentuneet.
  No, voi sanoa että se olkoon heidän asiansa mutta vain sillä ehdolla jos sionistit hyväksyvät samat oikeudet muille kansoille ja lopettavat sekaantumisensa muiden asioihin. Siitä ei kuitenkaan ole mitään merkkejä nähtävissä.

  • Selvitys: Tämän ja alempana olevan samaa asiaa koskevan kommenttini ilmestyminen tänne johtuu siitä, että tuo yllä oleva kommentti linkkeineen on ilmaantunut tänne ’jälkijunassa’ eli sitä ei ollut vielä luettavissa kun nämä kaksi tein. Ei siis ollut tarkoitus jauhaa samaa asiaa.

 9. Lisäselvitystä yllä olevaan kommenttiini
  Afrikasta ja Lähi-idästä saapuvat tunkeutujat ovat synnyttäneet Euroopassa oman sisäisen pakolaisaallon. Valkoiset pakenevat monikulttuurista Länsi-Eurooppaa esimerkiksi Tšekkiin ja Unkariin.
  Niin sanottu valkoinen pako eli White Flight on tuttu ilmiö Amerikan ja Euroopan suurkaupungeissa. 2015 tehdyn ruotsalaistutkimuksen mukaan valkoiset alkavat karttaa alueita, kun niiden asukkaista noin 3–4 prosenttia on rodulliselta taustaltaan ei-eurooppalaisia.
  Kulttuurimarxilaisia arvoja markkinoiva valtavirtainen valemedia on syyttänyt esimerkiksi Unkaria ja Tšekkiä ”rasismista”, koska maat ovat ilmoittaneet selvin sanoin, etteivät ne tahdo vaihtaa väestöään arabeihin ja afrikkalaisiin. Kuten uutisoimme alkuviikosta, Unkari on suojautunut tunkeutujilta tehokkaasti rakentamalla poliisin ja armeijan vartioiman raja-aidan.
  Valkoinen maahanmuutto on pantu merkille myös Tšekin Tilastokeskuksekssa, joka on kirjoittanut: ”Tšekissä ollaan ilahtuneita siitä, että maa houkuttelee nyt suuria määriä EU-maiden nuoria kansalaisia. Tulijoista suurin osa on 18–24-vuotiaita.”

  Lännessä juutalaisjärjestöt ovat ”harvinaisen yksimielisiä” siitä, että monikulttuurisuus on rikkaus (1, 2). Sen sijaan juutalaisvaltio Israelissa juutalaisen veren puhtautta suojellaan ankarilla laeilla.
  The Times of Israelin mukaan juutalaisvaltion rotulait ovat tiukempia kuin julkisuudessa on aiemmin kerrottu. Jo ennestään tiedettiin, että Israel tekee DNA-testejä itseään juutalaisiksi väittäville itäeurooppalaisille maahanmuuttajille.
  Israelissa kaikkien juutalaisten täytyy anoa avioliitolle lupa maan keskusrabbinaatilta. Rabbinaatti pitää huolen siitä, että avioliitot solmitaan juutalaisen lain mukaisesti, minkä vuoksi juutalaiset eivät halutessaankaan voi mennä naimisiin ei-juutalaisten kanssa. Tämä on ollut aina julkista tietoa. Nyt tiedetään myös, että rodunsekoitukseen syyllistyvät joutuvat vankilaan.
  Lisää Magn-mediasta…

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here