Iso-Britannian EU-ero on esillä kaikilla mahdollisilla foorumeilla. Kansanäänestyksen tulos on saanut liikkeelle myös eroa vastustavat voimat, joukossa finanssimaailman mahtavat.

Miten realistista on uskoa, että Englannin ero Euroopan Unionista myös toteutuu?

– Pidän eron toteutumista todennäköisenä, mutta varmaa se ei toki ole.

EU-maiden ja EU:n kärkipoliitikkojen suhtautuminen eroaikeisiin vaihtelee. Miten laaja operaatio eroaminen EU:sta on puhtaasti hallintoteknisesti? Saako eroaie tukea ylipäätänsä lainkaan huippupoliitikoilta?

– Kysymys on poliittisesta tahdosta eli siitä, halutaanko ero tehdä hankalaksi vai halutaanko se toteuttaa jouhevasti. Federalistisen eliitin kannalta katsoen tilanne on ristiriitainen.
Jotkut tahtovat pitää Britannian mukana ja ainakin estää uudet erot vaikeuttamalla eron toteutumista. Toiset haluavat Britannian lähtevän, jotta jäljelle jäävä EU voisi edetä nopeasti liitto- tai jopa yhtenäisvaltioksi.
Muut kuin federalistit ajattelevat, että ero pitäisi tehdä helpoksi. Toisaalta unionia tulisi ryhtyä kehittämään itsenäisten valtioiden liiton suuntaan, mikä olisi omiaan estämään uudet erot.
Taloudellisesti jouheva ero on kaikkien etujen mukaista.

Eräs tuoreimmista argumenteista eroa vastaan on geopoliittisen tasapainon järkkyminen maanosassa. Heikkeneekö EU-maiden turvallisuus mahdollisen eron vuoksi? Saako NATO tässä uutta pontta yrityksilleen laajentaa asemiaan Euroopassa?

– Tämä on monimutkainen kysymys. Mielestäni turvallisuus ei heikkene. EU:n muilla jäsenmailla on vahvat voimavarat, eikä unioni ole sotilasliitto. Britannian lähtöä tullaan epäilemättä käyttämään perusteena kehittää unionia sotilasliiton suuntaan.
Valtaosa EU:n jäsenmaista on järjestänyt aluepuolustuksensa Naton puitteissa. On vaikea nähdä, kuinka Britannian EU-ero vaikuttaisi Naton toimintaan, kun EU:lla ei ole erityistä roolia sotilasliiton asioissa.

Aina on kysymys rahasta. Jos EU:sta lohkeaa tärkeä rahoittajamaa, voiko unioni jatkaa toimintaansa ilman suurta budjettireformia? Onko edessä jäsenmaksujen korotus? Entä eron vaikutukset Suomen talouteen?

– Britannian erolla on suuri vaikutus EU:n budjettiin. Menoja on karsittava ja/tai muiden maksuosuuksia korotettava. Vaikutukset Suomen talouteen riippuvat siitä, kuinka Britannia EU:n ulkopuolella menestyy. Uskon, että hyvin, joten vaikutukset jäävät vähäisiksi.

Tiedot eri puolilta Eurooppaa kertovat, että Iso-Britannian eroäänestys on aktivoinut EU-kriittistä liikehdintää useissa maissa. Vietetäänkö nyt populismin juhlia vai onko kyse syvemmistä patoutumista, jotka nousevat politiikan aallonharjalle? Onko EU:n olemassaolo uhattuna?

– Kysymys on syvällekäyvästä tyytymättömyydestä, joka vihdoinkin alkaa vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon. EU:n olemassaolo ei ole uhattuna, mutta säilyäkseen elinvoimaisena sen on uudistuttava. Kuten David Cameron alun perin esitti, päätösvaltaa on palautettava jäsenmaille ja unionia on estettävä puuttumasta liiaksi jäsenmaiden asioihin.

Monet tarkkailijat yhdistävät eurokriittisen liikehdinnän äärioikeiston ja vasemmiston aktivoitumiseen. Miten pitkälle kehitystä voi selittää poliittisen äärevöitymisen avulla?

– Federalistit lyövät liikehdintään äärivasemmiston tai äärioikeiston leimaa. Se on kuitenkin ainakin yhtä voimakasta maltillisten keskustavoimien keskuudessa. Euroopan parlamenttiin perustamamme kontaktiryhmä ”Vapaus valita” korostaa olevansa maltillinen ja edistyksellinen liike. Mukana ovat mm. Italian Viiden tähden liike ja saksalaisten AfD-puolueesta eronnut Alfa-ryhmä.

Suomi on yhden totuuden maa. Täällä pyrkiminen ytimiin ja yhteisen EU-pöydän ääreen on ollut lähes virallista politiikkaa aina 90-luvulta saakka. Miten suomalaisten päättäjien pitäisi asennoitua Iso-Britannian eroamismahdollisuuteen?

– Meidän tulisi helpottaa Britannia EU-eroa ja ajaa uudistuksia, joilla tulevat erot voidaan estää. Tarvitsemme vähemmän ja parempaa Eurooppaa.

Tarkoittaako Iso-Britannian kansanäänestys yhtä kuin suoran demokratian menetetty maine?

– Uskon, että ajan oloon Brexit nähdään myönteisenä tapahtumana, joka johti ”samankeskisten kehien Eurooppaan”, jossa erilaisuus luo yhtenäisyyttä. Seurauksena voi olla myös subregionaalisen yhteistyön vahvistuminen ja mm. Pohjolan yhteisön syntyminen.
Viimeaikaiset kansanäänestykset osoittavat, että edustuksellinen demokratia ei toimi. Sitä on täydennettävä suoralla demokratialla.

 

 

Paavo Väyrynen, VTT, s.1946, on maamme kokeneimpia valtiomiehiä. Hän on vaikuttanut poliittisessa elämässä kunnanvaltuutettuna, kansanedustajana, ministerinä ja puoluejohtajana 1970-luvulta lähtien. Ministerinä hän on ollut viidellä vuosikymmenellä. Tällä hetkellä Keskustan kunniapuheenjohtaja Väyrynen on Euroopan parlamentin jäsen Keskustan mandaatilla.paavov

Paavo Väyrysen organisoima kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi eurojäsenyydestä on eduskunnan käsittelyssä. Keväällä 2016 Väyrynen perusti maahan Kansalaispuolueen, jonka rekisteröintiin tarvittava nimien keräys jatkuu.

 

Kari Arvola

 

 

79 KOMMENTTIA

 1. Aika lailla pihalla näyttää Väyrynen olevan jos vertaa hänen puheitaan Thierry Meyssanin artikkeliin johon kyllä luotan enemmän ja jota kommentoin muualla.
  Meyssanin mukaan ero oli huom! konservatiivien suunnitelma eikä suinkaan vain Nigel Faragen.
  Ja edelleen M sanoo, että EU hajoaa väistämättä ja luultavasti myös USA kaatuu, ainakin menettää mahtinsa Imperiumina.
  Muutama ote M:n artikkelista:
  ”In identical fashion, we will soon be witnessing the dissolution of the European Union, then NATO, and unless they pay close attention, the dismantling of the United States.
  The Pentagon, which is currently preparing the NATO summit in Warsaw, has not yet understood that it is no longer in a position to browbeat its allies into increasing their Defence budget and backing up their military adventures.
  Washington’s domination of the world is over.”
  http://www.voltairenet.org/article192607.html

  Vähän kummastuttaa tuo Väryysen tarve roikkua EU:ssa ja toisaalta olla hakemassa eroa…? Eikö mies osaa tehdä ratkaisua…vetää selkeitä johtopäätöksiä itsenäistymisn suuntaan… ? :
  – Meidän tulisi helpottaa Britannia EU-eroa ja ajaa uudistuksia, joilla tulevat erot voidaan estää. Tarvitsemme vähemmän ja parempaa Eurooppaa, hän sanoo.
  Mutta parempaa Eurooppa ei synny EU:n pohjalta… siinä näyttää olevan Paavon heikko kohta.

  • Samaa mielta Truthin kanssa.

   Siihen liittyen, mitä eroa on NATOlla ja YKn World Army? Ei mitään muuta kuin se pieni mitätön nyanssi, että UN World Army kattaa LÄHES kaikki valtiot ja pitää siten sisällään myös kaikki NATO-valtiot. Samat tyypit vetelee sodan ja kaaoksen naruja, joten ei haittaa missä elimissä/valtioissa kyseiset psykopaatit milloinkin istuvat. Edelliseen perustuen ei ole pienintäkään merkitystä sillä, mikä on sotilasliittoutuman tai armeijan NIMI – merkitystä on ainoastaan sillä, kuka/mikä heidän toimintaansa rahoittaa.

   Follow the money – Ja samaan lähteeseen päädytte, oli siten kyse Suomen armeijasta, NATOsta tai YKn WORLD ARMY!

 2. Väyrynen on valtiomies, joka ajattelee strategisesti eikä agiteeraa taktisesti. Mm. persut ratsastavat nyt Brexitin harjalla ja johtavat huomion ohi keskeisen tehtävän nostamalla esille kansanäänestyksen EU-jäsenyydestä..

  Ensimmäinen tehtävä on kuitenkin ero eurosta, jossa Englanti ei ole, eikä Ruotsi eikä Tanska, mutta Suomi on. Jotta me pääsisimme puhumaan Suomen roolista unionissa, meidän pitäisi ensin vapautua eurosta. Oltaisiin samalla viivalla muiden pohjoismaiden kanssa.

  Tätä tarkoittaa Väyrysen puhe ”ulkokehästä”. Oltaisiin Euroopan talousalueella, mutta ei kytköksissä Saksan eurokuriin eikä ”sisäiseen devalvaatioon”.
  Ero eurovaluutan järjestelmästä tuo maalle oman valuutan ja keskuspankin. Kelluva va!uutta mahdollistaa talouden kilpailukyvyn palauttamisen.

  Tästä persut eivät kansanäänestyskampanjassaan puhu. Heillä ei ole strategiaa, vaan demagogia. EU-äänestys voidaan tietenkin järjestää, mutta siitä ei seuraa muu kuin massamittainen turhautuminen.

 3. Ei Paavo ole tuossa kirjoituksessa pihalla lainkaan. Kyllä hänkin varmaan toivoisi EU:n hajoavan vaikka huomenna – se vaan ei ole kovin todennäköistä.

  ”Federalistit lyövät liikehdintään äärivasemmiston tai äärioikeiston leimaa. Se on kuitenkin ainakin yhtä voimakasta maltillisten keskustavoimien keskuudessa.”

  Nimenomaan! Kirjoitin tuosta aiheesta juuri kommentin toiselle sivulle. Sillä pyritään mustamaalaamaan itsenäisyydestä puhuvat ja EU-vastaiset fanaatikoiksi joiden kelkkaan lähtö on typerää. Toki Euroopassa on poliittisten äärilaitojen rasistisia puolueita ja poliitikkoja, mutta vielä enemmän on sellaiseksi maalattuja. Ja kuten Väyrynen sanoo, vielä enemmän Unioniin tyytymättömiä, jotka eivät kannata tuollaiseksi leimattujakaan puolueita/poliitikkoja.

  Suomessa kun on wanhaa ryssävihaa, EU- ja NATO-vastaisuutta voi leimata myös putinismiksi, Venäjän kannattamiseksi tai jopa kommunismiksi/taistolaisuudeksi (tai lievemmin vain vasemmistolaisuudeksi) vaikka Suomikin on taatusti vasemmistolaisempi kuin Venäjä.

  Enpä tiedä kuinka menestyksekästä tuollainen leimaaminen lopulta on. Taitaa kalahtaa propagandistien omaan nilkkaan, kun ihmiset havaitsevat kuinka massamedia mustamaalaa heidät. Siitä voi vaikka suuttua ja poliittisesti herätä!

  ”EU:n olemassaolo ei ole uhattuna, mutta säilyäkseen elinvoimaisena sen on uudistuttava.”

  Onko EU muka elinvoimainen? Elinvoimainenenhan tuossa tarkoittaa sitä, että se olisi suosittu ja sen halutaan jatkavan olemassaoloaan. Nauttiiko se jossain suurta kannatusta? No, ehkä joissain Itä-Euroopan maissa. EU on kyllä siirtänyt paljon tuotantoa Itä-Eurooppaan ja työllistänyt Itä-Euroopan halpatyövoimaa. Mutta Välimerenmaissa, Länsi-Euroopassa ja Pohjois-maissa sama toiminta on lähinnä laskennut EU:n suosiota.

  Suomessakaan poliitikkomme eivät uskalla mittauttaa EU:n suosiota:

  ”Brexit-äänestyksen kaltaista kansanäänestystä ei Sipilän mukaan ole tulossa Suomeen.
  – Suomen tilanne on selvä. Me hallitus ja oppositio yhdessä rintamassa varmistamme, että EU-projekti jatkuu, Sipilä kommentoi Ylelle.”
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001207312.html

  Ai on selvä vai? Ei ainakaan siihen suuntaan kun Suomen hallitus ja oppositio väittävät. Addressit.com kyselyiden mukaan 65,23% vastanneista on kannattanut EU:sta luopumista, vastanneita on lähes 11 000. Veikkaanpa että addressit-com -kävijäkunta on punavihreä-voittoista, eli siis maailmanparantajia, toisten ihmisten hyvinvoinnista kiinnostuneita.

 4. ”Viimeaikaiset kansanäänestykset osoittavat, että edustuksellinen demokratia ei toimi. Sitä on täydennettävä suoralla demokratialla.”

  Näin se on, ja sitä todistaa edellisessäkin kommentissa tuo Sipilän vastaus: sekä hallitus että oppositio aikovat pitää Suomen EU:ssa, oli kansalaisten mielipide mikä hyvänsä.

  Suomen eduskuntapuolueiden johto on niin globalistien herrakerhojen ja järjestöjen läpikyllästämä, että siellä ei ajeta enää kansan etua. Tämä porukka on jo Suomen itsenäisyydenkin Unionille myynyt: vieläkö joku kaipaa lisää todisteita? Jos kansa aikoo antaa edustajiensa käsiin politiikan tekemisen, niin saa itseään syyttää kaikesta tulevasta.

 5. Miksei Suomi voi astua selkeästi ulos EU-häkistä Sipilän ja hallituksen johdolla josta se ei mitään hyödy vaan päinvastoin menettää koko ajan – ja nyt Brexitin jälkeen vielä enemmän kuin aikaisemmin. Miksi pitää jäädä roikkumaan velkaorjuuteen?
  Kun ollaan irti EU:sta ollaan itsenäisiä ja vapaita hoitamaan asioita tilanteen vaatimalla tavalla omalla rahalla ja oman pankin voimilla. Emme olisi enää lypsylehmä ja suurten jäsenmaksujen maksaja.
  Ja hanat avautuvat Venäjälle ja voimme pysytellä täysin erossa vaarallisista ja paljon rahaa syövistä Nato-kuvioista.

  Saksa, joka oli WW1:n jälkeen Versaillesin rauhassa ajettu täydelliseen tuhoon onnistui silti nousemaan jaloilleen hämmästyttävän nopeasti kuten Ellen Brown on todennut:
  ”Kansallistamalla pankkitoiminnan ja ajamalla täystyöllisyyden politiikkaa laajojen julkisten hankkeiden avulla Kolmas valtakunta kipusi nopeasti Euroopan johtavien talouksien joukkoon, vaikka Saksa oli menettänyt siirtomaansa.”
  Kuinka Saksa kykeni nousemaan konkurssin raunioista yhdeksi Euroopan vahvimmista talouksista neljässä vuodessa ilman ensimmäistäkään siirtomaata, jota käyttää hyväksi? Tämä on kysymys, jota ei käsitellä yleensä lainkaan taloustieteellisessä kirjallisuudessa.

  Vastakkain olivat Rothschildeissä kiteytynyt itsekeskeinen anglo-hollantilainen keinottelukapitalismi sekä Saksassa syntynyt yhteisöllinen teollisuuspankkitoiminta.
  Uudessa saksalaisjärjestelmässä pankki ei ollutkaan enää parasiitti vaan yritysten yhteistyökumppani niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Koronkiskonnassa ei näet ole kyse vain rahan hinnasta (eli korosta) vaan myös siitä, että rahanlainaajat rikastuvat yleensä joutumatta itse ottamaan merkittäviä riskejä. Tämä erottaa finanssitoiminnan todellista arvoa luovista yrittäjyyden muodoista.
  Saksassa teollisuus oli kehittynyt huimaa vauhtia, sillä pankit, valtio ja yritykset tekivät tiivistä yhteistyötä. Valtio varmisti, että lupaavat yhtiöt saisivat tarpeeksi pitkäkestoisia lainoja saavuttaakseen täyden potentiaalinsa.
  Anglo-hollantilaisen koronkiskonnan ja saksalaisen teollisuuspankkitoiminnan erotti toisistaan myös se, kuinka rahoitus järjestettiin.
  Englannissa pankit myönsivät yrityksille lainoja fyysisiä vakuuksia vastaan ja vain, mikäli tuotot olivat varmoja ja nopeita. Konkurssitilanteessa lainanantajat saivat omansa takaisin ennen osakkeenomistajia. Toisin sanoen anglo-hollantilainen pankkitoiminta täytti koronkiskonnan klassisen tunnusmerkistön: pankit rikastuivat luomalla uutta rahaa tyhjästä ja joutumatta ottamaan itse riskejä.
  Saksalainen teollisuus kehittyi hurjaa vauhtia englantilaiseen verrattuna, sillä Saksassa rahoitus järjestettiin täysin toisella tavalla.
  Pankit eivät rahoittaneetkaan yrityksiä lainoilla vaan ostamalla niiden osakkeita. Pankkiirit kuuluivat yritysten hallituksiin, osallistuivat toiminnan suunnitteluun, investoivat merkittävän osan voitoista tutkimus- ja kehitystyöhön sekä – mikä tärkeintä – kantoivat muiden osakkeenomistajien tavoin liiketoiminnan riskit.
  Lisää: Magneettimedia: juutalaiset – pankit – koronkiskonta ja talousdemokraatit vahvistavat: hitler paransi pankkijärjestelmän

  Yhteisöllinen teollisuuspankkitoimintamalli olisi mahdollista toteuttaa myös meillä kun itsenäisyys palautetaan ja olemme irti EU-kahleista.

  • Brexitin jälkeen Saksan D-markkaan palaaminen on ollut jälleen esillä, joskin sitä koskeva artikkeli poistettiin saman tien.

   • Varsin ymmärrettävää… sionistit tekevät kaikkensa Merkelin johdolla pitääkseen Saksan vallassaan. Saksa rimpuilee jo hieman mutta ei riittävästi.
    Meidän pitäisi ymmärtää ettemme lähde Merkelin junaan vaikka hän meitä yrittääkin pakottaa kanssamatkustajiksi.

  • Sipilän hallitus ei halua ulos EU:sta, koska se ei edusta Suomen kansaa, vaan puoluejohtajien ja suurpääoman etuja.

   Mitä tulee Saksaan, sen nousu kesti kyllä kauemmin kuin neljä vuotta. Tuossa on ilmeisesti laskettu vain Hitlerin aikainen nousu suurtyöttömyydestä (1934-39) ennen sotaa, mutta jätetty pois Weimarin tasavallan aikainen nousu sotakorvauksista ja hyperinflaatiosta sekä maailmanlaajuisesta lamasta.

   Yrityksen osakkeen ostaminen on silti laina, osti sen kuka hyvänsä. Se on laina jota et edes pysty lyhentämään, vaan jatkat koron (osingon) maksua niin kauan, kunnes ehkä pääset ostamaan osakkeen takaisin itsellesi: eikä osakkeen takaisin ostaminen ole edes yleensä tavoite.

   Parempi käytäntö kuin pankit ostamassa itselleen osakkeita, on minusta valtion myöntämä laina tai tuki. Valtion kannattaa tukea kotimaista tuotantoa/palvelua. Valtion myöntämän lainan yritys voisi maksaa takaisin, tukea ei edes tarvitse maksaa takaisin. Jos se tapahtuisi valtion luomala rahalla, valtio ei siitä edes velkaantuisi.

 6. Yritin lähettää kommentin, mutta mitään ei tapahtunut.
  Yritin lähettää saman kommentin toiseen kertaan. Muuta ei tapahtunut kuin että tuli ilmoitus, jonka mukaan olin jo lähettänyt identtisen kommentin – vaan eipä kommenttiani näkynyt eikä kommenttilaskurikaan ollut kasvanut!

  • Ikäväkseni huomasin saman, ei mennyt kommentti läpi vaikka yritin useamman kerran.
   Arvelin että johtuuko siitä kun siinä oli magneettimedian linkki ja poistin sen ja heti meni läpi.
   Artikkeli oli todella hyvä ja asiallinen.
   Onko magneettimedia bannassa? Huono juttu jos niin on koska siellä on paljon hyvää kuten on MV:ssäkin, asiaa josta muu media vaikenee ja joka on peräisin muun maailman ’vastavalkea mediasta’..

   • Eipä vieläkään tarkoittamaani kommenttia ole ilmaantunut näkyviin! Ilmeisesti ohjelmoitu automatiikka ei sitä ainakaan välittömästi hävittänyt, koska sain toisella yrityksellä ilmoituksen, että löytyy jo ennestään identtinen kommentti. Kommenttini ei sisältänyt linkkiä Magneettimediaan, joka ilmeisesti valemedian tapaan on sananvapauden ja totuuden puolestapuhujana (ainakin implisiittisesti) ESITTÄYTYVÄSSÄ Vastavalkeassakin näköjään moninkertaisesti kirottu ja pannaan julistettu, YKSITTÄISEN ARTIKKELIN SISÄLLÖSTÄ RIIPPUMATTA – riisuttuna natsismia ihailevista ja puolustavista artikkeleista Magneettimediassa on paljon erittäin hyvää ja relevanttia tekstiä, joten en näe mitään mieltä ’heittää lasta pesuveden mukana’.

 7. Eräs EU-diktatuurin edistämän ja provinsseiltaan (osavaltioiltaan) EDELLYTTÄMÄN maahantunkeutuja-invaasion lieveilmiö (vaiko eräs päätarkoitus?):

  Mvlehden artikkelin mukaan:

  ”Henning Witte kertoo jihadin alkavan syyskuussa 2016

  ””Islamilainen valtio” tai ”ISIS”, ”ISIL”, tai ”Daesh”, kuten sitä nimitetään arabimaissa, on kuljettanut jo valloitusarmeijan Eurooppaan, sanoo ruotsalainen lakimies Henning Witte.

  Hän on saanut eri lähteistä informaatiota aseiden ja ihmisten siirroista, harjoituksista ja muusta mahdollisesti terroristi-armeijaan liittyvistä aktiviteeteista.

  Witte kirjoittaa:

  Silloin, kun ISIS vuosina 2014 ja -15 uhkaili pyhän sodan aloittamisella Euroopassa, en ollut taipuvainen uskomaan sitä. Ei ollut sattunut yhtään suurta terroritekoa Ruotsissa tai Saksassa.

  Vain Pariisissa 13. marraskuuta 2015, mutta se oli vain yksittäinen isku. Ei ollut armeijaa, joka hyökkää ja julistaa kalifaatin Ranskaan tai muualle Eurooppaan.

  Pian tämän jälkeen, marraskuun lopulla 2015, matkustin Saksaan ja yövyin Hampurissa monivuotisen ystäväni luona. Hän kertoi minulle jotain, minkä hän oli kuullut kontakteiltaan Saksan turvallisuuspalvelussa.

  He ottivat riskin jakaessaan tämän tiedon: ISIS on salakuljettanut Eurooppaan 400 000 miestä ja naista vuoden 2014 jälkeen, kokonaisen armeijan.

  Tätä ei tietenkään olisi saanut kertoa, ja yksi Witten ystävän kontakteista onkin tämän varoituksen kerrottuaan katkaissut yhteydenpidon. Witten ystävällä on myös kontakteja poliisiin ja oikeuslaitokseen.

  ISIS:n suunnitteleman hyökkäyksen ajankohtaa on siirretty huhtikuulta 2016 tämän vuoden syyskuulle saksalaisten tietolähteiden mukaan, kertoo Witte.

  Ruotsi ottaa jopa enemmän maahantulijoita per capita kuin Saksa, ja useimmat näistä ovat tuntemattomia miehiä sotilasiässä, eivätkä viranomaiset edes rekisteröi tulijoita. Tämän seurauksena Ruotsissa on pian ISIS:n salainen 20-40 tuhannen miehen armeija.

  Mitä tämä tarkoittaa?

  Henning Witte kiinnittää huomion muutamaan seikkaan:

  1. Jotakuinkin 80 % maahantulijoista on nuoria muslimimiehiä 18-35 vuoden ikähaarukassa. Usein he ovat hyvin treenatun oloisia ja varustettuja älypuhelimilla, jotka ovat erinomaisia kommunikaatiovälineitä.

  Tulijat käyttäytyvät myös hyvin aggressiivisesti. Monet lapsina esiintyvät valehtelevat ikänsä.

  2. YK:n laatimien tilastojen mukaan neljä viidestä Syyrian-pakolaisesta ovat naisia ja lapsia.

  Useimmat Ruotsiin tulevat eivät kuitenkaan ole Syyriasta, vaikka he väittävät niin. Heillä on toki Syyrian passeja, joita valmistetaan ja myydään Turkissa. Useimmat ISIS:n terroristit eivät olekaan syyrialaisia, vaan aivan muista maista. Niinpä se mitä tapahtuu Syyriassa ei ole sisällissota…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/06/29/henning-witte-kertoo-jihadin-alkavan-syyskuussa-2016/

  Ks. myös seuraavat Henning Witten artikkelit:

  ”USA för ett migrationskrig mot Europa”, http://www.whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/1332-usa-foer-ett-migrationskrig-mot-europa.html

  ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen”, http://www.whitetv.se/gigantiskt-pyramidspel/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

  Jonkun Vastavalkean artikkeleita kommentoivan mielestä (ja Vastavalkean linjankin mukaan?) edelläsanottu on varmaan ERITTÄIN RASISTISTA TEKSTIÄ (KAIKKI meille MASINOIDUT ulkomaalaiset pitäisi ottaa avosylin vastaan – tietenkin myös terroritekoihin valmistautuvat ISIS-soturit nauttimaan HÄDÄNALAISINA runsaskätisestä sosiaaliturvastamme, joka tosiasiallisesti rahoitetaan jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisutettua KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME KASVATTAEN ja anastaen SUOMALAISILTA VÄHÄOSAISILTA viimeisetkin roposet)!

 8. Uudistaminen on päivän sana. Se on tarttunut politikoihin ja mediaan kuin terva. Hallitus uudistaa verotusta, koulutusta, sosialiturvaa, työttömyysturvaa, terveydenhoitoa jnejne. Yhteinen nimittäjä noille uudistuksille näyttää olevan, me maksamme enemmän ja saamme vähemmän. Näin käy kun politikko uudistaa. Näin käy kun Euroopan unionia uudistetaan.

  Pumpata verbi näyttää myös kestävän mediassa. Kun keskuspankki painaa rahaa, antaa sen pankille ”taseen vahvistamiseksi” jopa negatiivisella korolla, silloin keskuspankki ”pumppaa”. Pumpata on siis synonyymi lahjoittamiselle.

  Totuudenetsijän kanssa jokseenkin samaa mieltä. Onko väärin sanoa, että hädässä oleva pakolainen saa enemmän ja nopeammin kuin hädässä oleva kanta-asukas? Kantasuomalainen jotuu vain viranomaisten pyöritykseen, jopa ilmaisiin töihin, mukaan luettuna hallituksen äskettäin tekemät sosialiturvan ”uudistukset”.

  • Aivan kuten USA/Israel//Nato Imperiumi ei tiedosta omaa sisäistä konfliktiaan (tyrannia ja alistusvalta vastaan itsemääräämisoikeus) ja megalomaniaansa niin on myös tuon Imperiumin vallan alle alistetun EU:n laita. Se pakenee hajoamispelkoaan alkamalla ’uudistamaan’.
   Ja se tarkoittaa vain ohjasten kiristystä ja ajautumista yhä syvemmälle siihen mistä pitäisi päästä irti. Tämä strategia paradoksaalisesti poikii vain lisää vastarintaa ja edistää vääjäämätöntä hajoamista.
   Lisäksi suunniteltu ja katastrofaalinen pakolaispolitiikka pakottaa kansalaiset heräämään sillä he eivät halua menettää maataan.

   • Tuohon ’uudistamisen’ intoon liittyen:
    ei hyödytä saneerata rakennuksen sisätiloja jos sen perusrakenne on viallinen. Tai ei kannata hoitaa oiretta kajoamatta itse kasvaimeen.
    Tätä ei nyt maamme eliitti halua uskoa. Se ajattelee vain tätä hetkeä ja miten säilyttää oma valtansa eikä näe sitä mitä on tulossa ja mihin huomio pitäisi kiinnittää. Iso laskuhan tästä tyhmyydestä tulee kansalle.

  • Witten mainitsema ” Jotakuinkin 80 % maahantulijoista on nuoria muslimimiehiä 18-35 vuoden ikähaarukassa. Usein he ovat hyvin treenatun oloisia ja varustettuja älypuhelimilla, jotka ovat erinomaisia kommunikaatiovälineitä.” kutakuinkin ilmeisesti pitää paikkansa myös Suomeen tulleiden osalta – tarvitsee vain vilkaista valokuvia. Meillä nämäkin, joista ilmeisesti monet kuuluvat TOISTAISEKSI MAANALAISEEN ISIS-armeijaan, lasketaan HÄDÄNALAISIKSI jotka saavat enemmän ja nopeammin kuin TODELLA hädänalainen kanta-asukas! Mutta mainitsepa tämä niin olet heti ”rasisti”!

   • Tämä haittamaahanmuutto on todella pelottava asia. Selvästi se kuuluu sionistien ja heidän lakeijoittensa NWO-agendaan eli sotiin Lähi-idässä joilla niitä nyt ajetaan Eurooppaan.
    Kyse on ohjatusta ja eliitin käsikirjoitusta palvelevasta asiasta, jonka päämääränä on Euroopan tuhoaminen kaaoksen kautta. Kun kaaos on riittävän suuri tarjotaan ’auttavaa kättä’ eli lisää velkaa ja yhdentymistä — ja tietenkin media mainostaa multi-kultin ’jalostavaa ja siunaukselista’ vaikutusta Euroopan kansoille.
    On niin alhaista meininkiä että HYI SENTÄÄN…!
    Mitä vielä seuranneekaan…. ei ainakaan mitään hyvää.

   • On arveluttavaa unohtaa kanta-asukkaat ja keskittyä pakolaisiin, mutta kun siinä monet ovat löytäneet niin helkkarin hyvän bisnetinkin. Suomalaiset ”sosialiturvan varassa roikkujat” aiheuttavat vain kustannuksia ja heistä on pelkkää riesaa. Eivät mene töihin vaikka työpaikkoja on tarjolla. Kolmesataatuhatta piilotyöpaikkaa on kun vain viitsivät etsiä, sanoi Sitra. Piilossa ovat vain nuo työpaikat.

    Suomihan voisi viedä euroopan unioniin osaamistaan, kuinka viisimiljoonainen kansa pitää yllä puolenmiljoonan työttömyyttä talouden suhdanteista riippumatta. Olisi siinä ihmettemistä asiantuntijoilla.

    En ihmettele vaikka jossain pukkaa vähän rasismiakin. Saa siinä keksiä rasisminvastaisia ohjelmia, jos ei syitä edes yritetä poistaa, vaan pahennetaan. Mutta menee niin kuin aina on mennyt. Ensin luodaan ongelma ja sitten yritetään keksiä ratkaisuja, jotka eivät auta itse ongelmaan.

 9. Sote-uudistus se vasta uudistus on, vertaansa vailla. Kuluja leikataan kolme miljardia ja maakuntahallinto perustetaan. Maakuuntavero tulee, mutta verotus ja kustannukset eivät kasva ja viimein kaikki saavat kaiken tarvitsemansa hoidon ja avun yksityiseltä, julkiselta tai kolmannelta sektorilta, mikä se sitten lieneekään. Hallitus on tehnyt maailmanluokan keksintöjä. Ei siis ihme, että ministeri Rehula puhuu soteuudistuksesta suu vaahdossa. Historia tulee hänet muistamaan.

  • Kaikki SOS-hallituksen ’uudistukset’ palvelevat yhtä ja samaa: rahat pois kansalta ja yksityisten firmojen haltuun. Kaikki saavat tarvitsemansa hoidon mutta vain isolla rahalla.

  • Päivitys: Valtio rahoittaa aluksi sote-uudistuksen mukaanluettuna uuden maakuntahallinnon (tietääkseni). Kustannuksia leikataan kolme miljardia mutta hoidot muuttuvat paremmiksi eikä verotus kiristy.

 10. Sekä Väyrysen että tunnetusti valeoppositiota edustavan Soinin täytyy tietää,
  mihin suuntaan EU:n diktatorinen jesuiittajohto on pienten askelten taktiikalla, tavallisten ihmisten huomaamatta
  EU:ta viemässä kuin pässsiä narusta: Illuminatin/Rotschildin pirullisen kasaarimafian NWO-supertyranniaan.
  EU-diktatuurin provinssit (valtiot) ovat tässä NWO-junassa riippumatta siitä, ovatko eurossa vai ’ulkokehällä’ sen ulkopuolella.
  (EU:n jesuiittajohto:”We are all jesuits”, http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits)

  • Jatkoa edelliseen kommenttiini:

   Näitä diktatuurin kiristämisaskelia – valveutuneelle kansalaiselle ei niin pieniäkään – on tälläkin hetkellä meneillään tai suunnitteilla:

   Uusi asedirektiivi, jolla riisutaan EU-maat aseista – hampaattomat kansat on helppo alistaa millaiseen tyranniaan tahansa. Asedirektiiviä eivät EU-korruptoidut maanpetturi-vallanpitäjät tosiasiallisesti ole vastustaneet muuta kuin korkeintaan näennäisesti, ks. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtajan Runo K. Kurkon artikkeli ”Asedirektiivin muutos ja aseluvan haltijat”.

   • Jatkoa edelliseen:

    EU-komissio aikoo kävellä kansallisten parlamenttien yli TTIP/CETA-(ns.)vapaakauppa-sopimuksissa:
    ”The European Union (EU) plans to bypass national parliaments to implement controversial “free trade” deals, sources have revealed.”, http://www.breitbart.com/london/2016/06/21/eu-bypass-democracy-trade-deals/

    *

    Puolan ulkoministeri Witold Waszczyzkowski vuoti nämä salaiset dokumentit EU:n supervaltiosta julkisuuteen, joka on EU:n komission luoma salainen suunnitelma yhdestä liittovaltiosta, jossa kaikilta EU:n jäsenmailta viedään kaikki itsenäisyys pois ja pakotetaan liittymään yhteiseen armeijaan: http://static.presspublica.pl/red/rp/pdf/DokumentUE.pdf

    *

    Jo aikaisemmin on toteutettu:
    ”Almost 50,000 Concentration Camps For EU Dissidents”, ttp://www.rense.com/general81/conce.htm
    Ks. myös ”EU Dissidents Faced With Sedition, Possible Execution”, http://www.rense.com/general88/dissi.htm

    Aikoinaan Neuvostoliitosta karkotettu toisinajattelija Vladimir Bukovksy varoitti EU-diktatuurista:
    ”Vladimir Bukovksy, the 63-year old former Soviet dissident, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union. In a speech he delivered in Brussels (last week) [helmikuussa 2006] Mr Bukovsky called the EU a “monster” that must be destroyed, the sooner the better, before it develops into a fullfledged totalitarian state…”
    Koko artikkeli: http://www.brusselsjournal.com/node/865

    *

    Britti-patriootti David Noakes on ansiokkaasti selvittänyt EU:n diktatuuri-luonnetta perehtymällä kaikkiin kuuteen EU-perussopimukseen: http://eutruth.org.uk/ (Meillähän Arkadianmäelle hankkiutunut rottalauma hyväksyi liitteineen n. 3000-sivuisen Lissabonin sopimuksen LAINKAAN PEREHTYMÄTTÄ siihen!)

    Noakesin mukaan esim.:

    ”The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. In time, that’s slavery for all of us.

    The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

    That is why all the establishment is wholly in favour of the EU. Edward Heath’s bribe was money laundered to him as a Nobel Peace Prize. Except he hadn’t created any peace.
    The EU is the end of the once democratic Great Britain, which was abolished by the EU’s Lisbon Treaty on the First January 2009.[Samahan koskee Suomea ja muita EU-valtioita.]
    The EU is utterly corrupt. It cannot account for 95% of its expenditure. That’s not 5%, its ninety five % lost. Bribery is massive.”

    *

    Itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser osasi jo n. neljännesvuosisata sitten osuvasti nimetä yhden kirjansa: ”EU – huomipäivän Super-Neuvostoliitto”!

  • Onhan tuo EU:n käsikirjoitus ainakin Soinille selvä asia ja mieshän itse on käsittääkseni mukana juonessa Vatikaanin ja CIA;n lakeijana.
   Persut eivät tajua kuinka heitä narutetaan ja isänmaa heidän jalkojensa alla katoaa Soinin johdola. Olen aina ihmetellyt miten itseään perussuomalaiseksi kutsuva voi antaa äänensä katolilaiselle miehelle koska Paavihan on aina ollut ja on kaikkea muuta kuin todellinen kristitty. Ja Vatikaani pelkkä ’anekauppias’.
   Väyrynen taas ehkä ei ole perillä kovin hyvin Illuminaatista eikä ehkä usko käsikirjoituksiin koska luulee voivansa vaikuttaa asioihin enemmän kuin voi. Jos uskoo olevansa mahtimies niin silloin uskoo aina liikaa itseensä eikä ole kiinnostunut tai halukas hyväksymään muita voimia jotka sivullinen tutkija helposti huomaa seuratessaan kehitystä.
   Näin ajattelen noista miehistä.

 11. Kommenttiani pätkimällä sain alkuosan hyväksytyksi, mutta loppuosa ”is awaiting moderation”!
  Alkaa haiskahtaa jo valemedian sensuurilta!

 12. Esitänpä vastaavan kysymyksen kuin edellä ’Truth_hunter 30.6.2016 at 11:38’:

  Onko NWOhavaintoja bannassa? Huono juttu jos niin on koska siellä on paljon hyvää kuten on MV:ssäkin, asiaa josta muu media vaikenee ja joka on peräisin muun maailman ’vastavalkea mediasta’.

  Muistuttaa vielä enemmän valemedian sensuuria!

  • Onko totta… en tiedä, mutta surullista mikäli Vastavalkea ryhtyy bannaamaan NWOhavaintoja, MVlehden tai magneettimedian linkkejä. Yksikään media ei edusta absoluuttist totuutta – ei myöskään Vastavalkea – vaikka onkin mielestäni tällä hetkellä Suomen mielekiintoisin netti-lehti. Toivon ettei bannausta tapahdu, mutta mikäli saan vahvistuksen kyseisten linkkien bannaukseen, tulen hiljaisesti poistumaan takavasemmalle. En kuitenkaan siksi, että bannauksen alla olisivat juuri kyseiset lehdet, vaan siksi, että Vastavalkea rajoittaisi toimillaan sananvapautta.

   Truth_hunter ja Totuudenetsijä linkkeineen edustaa ainakin minulle – Yhdysvalloissa asuvalle – juuri sitä ROHKEAA GLOBAALIA INFORMAATIOTA, mikä pitää Vastavalkean mielenkiintoisena. Noh, tiedä sitä… ehkäpä Vastavalkea haluaa kommentoijiksi Uuden Suomen kaltaista älymystöä, jotka eivät näe metsää puilta!

   • En usko että VastaValkea haluaa estää asiallista ja muita kommentoijia loukkaamatonta tiedon välitystä vaan edustaa nimenomaan kriittistä näkemystä asioihin.
    Tietenkin joku raja pitää olla eikä toisten tietoa saa ryhtyä halveksimaan tai nimittelemään propagandaksi tai kutsumaan rasisteiksi niitä, jotka eivät hyväksy esim. sitä että haittamaahanmuutto tai väärä suvaitsevaisuus vaarantavat oman kansan eheyttä ja turvallisuutta sekä aiheuttavat kuluja joita kukaan kansalainen ei ole velvollinen maksamaan ellei itse halua.
    Oma näkemys asioihin pitää voida esittää oli se sitten muiden mielestä kuinka väärä tahansa kun se tehdään hyökkäämättä muita vastaan. Sitä vastaan voi esittää perusteltuja vasta-argumentteja mutta ei leimaamaan ketään propagandistiksi kuten on valitettavasti aiemmin tapahtunut. Sellaiset leimaavat kommentit tuleekin minusta poistaa keskustelua vahingoittavina.
    Mikäli ongelmia kommenttien perille menossa ilmenee niin aion ottaa yhteyttä toimitukseen ennen kuin alan kehitellä epäilyksiä bannauksista.
    Samaa suosittelen muillekin.

    • Samaa mieltä, sillä mikään ei ole niin tylsää kuin yhden totuuden laulukuoro. Itse kommentoin siksi, että haluan jakaa tietoa mikä itsestä vaikuttaa oikealta ja samalla vastaanottaa uutta tietoa muilta. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin se hetki, että on huomannut olevansa väärässä ja uusi, omat otaksumat kumoava informaatio, saa voiton.

     Vastavalkeaa pidän arvossaan juuri siksi, että se haastaa/kumoaa rohkeasti massamedian syöttämää propagandaa.

     Kiitos Vastavalkea!

     • Hyvin sanot. Pahinta on todella se kun lukkiutuu omiin käsityksiinsä eikä halua ottaa vastaan ja sulatella uutta tietoa.
      Silloin jää oman pimeään häkkiinsä jonne yrittää raahata muita kaveriksi kun siellä on niin tylsää olla yksin.
      Aitoon dialogiin pystyvä voi nauttia aina hyvästä seurasta ja nousta uudelle portaalle tiedon loputtomassa portaikossa ja maailman ymmärtämisessä.

 13. Tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursen:

  ”Masterminds of Mass EU Immigration: Pharisaic Rabbinical Origin of Coudenhove Kalergi´s and Sarkozy´s Plan for Extinction of the White Race

  Italian Navy confirmed a fresh and intense migrant flow is ongoing from the Libyan coast and saved more than 4.000 on Tuesday (ANSAmed 23 June 2016).

  As I have written here so often, the sense of frenzy Muslim mass immigration is – acc. to EU Father Coudenhove Kalergi and former French President, Sarkozy – miscegenation and extinction of the white race to 16 points to beget a human race with 16% lower IQ – and to avoid racial tensions in the upcoming world-communist Agenda 21. Thus, the Illuminati / Jesuits and their and Chabad Lubavitch rulers can undisturbed stage their final scenario by means of their Masonic errand boys: the reduction of humanity to 500 million.

  The London City by their Rothschild agent George Soros and here in collusion with purportedly Jewish Angela Merkel (Judaism is Communism) is the mastermind behind the mass immigration…”

  Koko artikkeli: http://new.euro-med.dk/20160630-masterminds-of-mass-eu-immigration-pharisaic-rabbinical-origin-of-coudenhove-kalergis-and-sarkozys-plan-for-extinction-of-the-white-race.php

 14. Stadin pravda näyttää tehneen uuden rimanalituksen. ”Enemmistö suomalaisista hyväksyy halpatyövoiman”. Oli kysytty ”enemmistöltä”? Kyllä pravda jaksaa jauhaa. Periaatteena, sinun on mentävä töihin ilman palkkaa, ei minun.

  Soteuudistuksen kanssa en seonnut. Kopioin vain ministereiden lausuntoja. Tyhmempikin ymmärtää, että sote-yhtälössä ei kaikki natsaa. Politikot siinä vaan lähtivät tyyräilemään taas yhtä ”uudistusta” ohi kaikkien asiantuntijoiden. Politikoilla kun on korkein viisaus tässä maassa. Aluksi oli ”raha seuraa potilasta” malli. Sitten tuli ”raha seuraa politikkoa malli”. Viimeisin viritys näyttää olevan ”politikko seuraa rahaa” malli. Näin aina.

  Säästöjä haetaan, mutta peraatekin näyttää olevan hukan teillä. Tässä raha- ja talousjärjestelmässä ei ole tasapainotilannetta menoissa ja tuloissa. Jonkun raha on aina jonkun toisen velkaa. Jonkun ylijäämä on toisen alijäämää. Tasapainotilanne voisi olla vain pyöreä nolla. Ei velkaa, ei rahaa, ei taloutta, ei mitään.

  Täytyykö alkaa miettimään keinoja, miten tulisimme toimeen ilman politikkoja ja politikot saisivat tulla toimeen ilman meitä?

  • HUH! Ompa alas vajottu stadin pravdan toimituksessa.
   Alhaalla siellä on aina oltu mutta tämä on jo tosi paksua ja moraalitonta. Pravda paljastaa oman moraalinsa tai moraalittomuutensa.

   ’…Täytyykö alkaa miettimään keinoja, miten tulisimme toimeen ilman politikkoja ja politikot saisivat tulla toimeen ilman meitä?’

   Ilman poliitikkoja on helppo tulla toimeen. He ovat täysin tarpeettomia omaa valtaansa varmentavia loisia ja kansanvallan tukahduttajia.
   Tässä yksi malliehdotus:
   Olisi helppo luoda -edellyttäen että olisimme itsenäinen maa ja valta olisi kansalla todellisuudessa eikä vain paperilla – maata hallitseva järjestelmä joka koostuisi kansan valitsemasta ja määrävälein vaihtuvasta tai uusiutuvasta puolueettomasta asiantuntija joukosta joka toimisi koko kansan edun vaatimalla tavalla ja jonka ehdotukset ja suositukset alistettaisiin kansanäänestykselle ja sitten ne kansan enemmistön hyväksynnän saaneina toteuttaisi pieni toimeenpaneva elin.
   Halpa ja toimiva malli jota mikään eturyhmä ei voisi kaapata haltuunsa.

   • Lääkäri Antti Heikkilä: Helsingin Sanomat parjaa ja harhauttaa
    Lisää Magneettimediasta
    Suosittelen

    • Magneettimedia ja Antti Heikkilähän ovat Suomessa niitä harvoja tahoja, jotka tuovat esille sen, kuinka rikollinen Big Pharma tekee erittäin tuottoisaa bisnestä sairaudella: myydään synteettisiä valmisteita – patentoinnin ansiosta enimmäkseen huimaan kiskurihintaan – joilla yleensä pystytytään vain painamaan oireita pinnan alle, itse sairautta parantamatta, so. lypsävää lehmää ei kannata teurastaa. Näillä synteettisillä valmisteilla on usein ellei lähes aina myrkkyvaikutuksia – ei niinkään harvoin vakaviakin ja joskus myös tappavia – joita kaunistellen sanotaan ’sivuvaikutuksiksi’. Luonnosta saatavia lääkeaineita – esim. vanhan kiinalaisen lääketieteen ja intialaisen ayurvedan jo tuhansia vuosia menestyksellisesti käyttämiä yrttivalmisteita ei voida kiskurihintojen nylkemiseksi patentoida. Siksi rikollinen Big Pharma ja joukko sen lakeijoina toimivia lääkäreitä on jo ainakin n. 100 vuoden ajan käynyt taukoamatonta sotaa TOIMIVIEN vaihtoehtoisten parannusmenetelmien kieltämiseksi tai vähintäänkin niiden osoittamiseksi naurettaviksi ’uskomushoidoiksi’.

     Valemedia pääsääntöisesti vaikenee tästä rikollisen Big Pharman bisneksestä (kuten muistakin ihmiskunnan arkkivihollisia edustavien tahojen hämärätoimista), mutta ei sääntöä ilman poikkeusta: Iltalehti on haastatellut tanskalaista lääketieteen professoria Peter C. Gøtzschea hänen suomeksikin käännetystä kirjastaan ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”, http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

     • Brysselin Pravdan päätoimittajathan käyvät Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta mm. sellaisilta ihmiskunnan arkkivihollisiin kuuluvilta Bilderberg-sisäpiiriläisiltä kuten NWO-pääarkkitehti ja sotarikollinen H.Kissinger, läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää hallitseva Rotschild sekä ROCKEFELLER.

      ROCKEFELLER on myös läntisen, ainakin alkuaikoina lähinnä vain Rockefellerin petrokemiallis-pohjaisiin ’lääkkeisiin’ pohjautuvan ja tälläkin hetkellä dominoivan allopaattisen lääketieteen alullepanija: ”Western Medicine is Rockefeller Medicine – All the Way”,
      http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

      Ks. myös ”The Investment ’Business With Disease'”, http://www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague/bwdcritical.htm

     • Kyllä, ja valitettavasti ”lääkkeiden ja rokotusten” todellisuus on vieläkin järkyttävämpää. Rockefeller-säätiö alaorganisaatioineen istuttaa sairauksia ihmisiin rokotteilla ja suorittaa laittomia ihmiskokeita varsinkin kolmansissa maissa. Rockefeller-säätiön kehittämät sairaudet ovat kauhistuttavia, mutta niistä massa-valhe-media luonnollisesti vaikenee.

      Biologisten aseiden tavoitteena on YKn Agenda 21, eli depopulation – biljoonien ihmisten kuolema. Älkää ottako missään tapauksessa rokotuksia!!!

 15. Truth_hunter. Jotain pitää alkaa tekemään itsemme ja toistemme hyväksi. Eihä tästä muuten mitään tule. Maksamme itsemme kipeäksi ja saamme vain rupia persiiseen. Työtkin olisi tehtävä ilmaiseksi ja kohta tulee työmaille pääsymaksut. Olisko käteiseen siirtyminen hyvä alku. Ostaisimme tavrat ja palvelut toisiltamme ja jätetään valtio välistä pois. Sieltä on jo näytetty esimerkkiä miten lakeja ja sopimuksia pitää noudattaa. Ei juuri mitenkään. Elintarvikkeita saa jo suoramyyntinä. Eiköhän se tavarakauppakin kasvaisi kun vaihdetaan tyyliä. Jostain se on aloitettava.

  • Pitäisi, pitäisi… mutta mitään ei tapahdu. Kansa on ihmeen passiivista ja sitä tuntuu olevan kovin helppoa manipuloida. Ehkä tarvitaan lisää kurjuutta kun mikään muu ei näytä toimivan.
   Hyvä artikkeli alla joka kertoo missä rikosjengissä ollaan mukana ja jonka luulisi herättävän
   Kultaranta-keskustelut, presidentti Niinistön ja Yle:n vaalikampanjan avaus
   http://www.turpeinen-saari.net

   • Kansa on todella passiivista. Sitten kun se joskus mahdollisesti herää – tyranniaan – niin se onkin kuin teuraaksi vietävä lammaslauma, kun EU-diktatuuri on EU-korruptoitujen maanpetturi-vallanpitäjiemme suostumuksella vienyt siltä aseetkin!

 16. Myös hyökkäysliitto Naton olisi aika järkiintyä … ja meidän vetää nyt oikeat johtopäätökset asioista ja lopettaa surkuhupaisa ja vaarallinen Nato-kiihkoilu kiireen vilkkaa
  Tärkeä tieto:
  Mielipidetutkimus: kaksi kolmasosaa saksalaisia vastustaa itärintaman Nato-joukkoja — silti Nato-pomo Stoltenberg värvää lisää joukkoja kun mukamas Brexitin jälkeen hänestä asia entistä tärkeämpi — ymmärrettävästi koska alkaa miestä varmaan pelottaa kun omakin lafka uhkaa hajota EU;n myötä …
  (muuten aika merkillistä että meilläkin näitä supervaltio EU kannattajia löytyy paljon juuri armeijan ja sotavoimien puolelta !!! sotaista väkeä siis, asioita ei haluta hoitaa kuin pyssyllä !
  http://mvlehti.net/2016/06/29/erikoinen-joukko-suomalaisia-unelmoi-super-liittovaltion-perustamisesta-eurooppaan/ )
  Steinmeier sanoo että nyt ei tule kuumentaa tilannetta itärajalla… se on suurta tyhmyyttä … nyt ei ole aika lyödä sotarumpua vaan miettiä miten turvallisuutta luodaan muilla ja paremmilla keinoilla kuin ajattamalla panssareita Venäjän rajalla…

  Die Deutschen wollen keine zusätzlichen Truppen in Osteuropa, weder NATO-Truppen noch Bundeswehrkräfte. Dies zeigen aktuelle Befragungen. Zwar wiederholen NATO und Verteidigungsministerium gebetsmühlenartig, dass Polen und die baltischen Staaten besser geschützt werden müssen. Die Menschen dort haben jedoch ganz andere Probleme.
  Die Aussage von Steinmeier lautete: „Was wir jetzt nicht tun sollten, ist durch lautes Säbelrasseln und Kriegsgeheul die Lage weiter anzuheizen. Wer glaubt, mit symbolischen Panzerparaden an der Ostgrenze des Bündnisses mehr Sicherheit zu schaffen, der irrt.“
  https://deutsch.rt.com/europa/39206-deutschland-umfrage-fast-zwei-drittel/

  NATO-Generalsekretär Jens Stoltenberg hat die EU zu ”Kooperation und Einheit” aufgerufen und betont, dass die NATO ihre Bemühungen verstärken wird, um die Stabilität jenseits der NATO-Grenzen via ”militärischer Abschreckung” zu sichern.
  https://deutsch.rt.com/international/39207-nato-generalsekretar-nach-brexit-zusammenarbeit/

 17. Kyllä oli melkoinen järkytys kuunnellä Putinin ja maanpetturi Niinistön tiedotustilaisuutta, kuten myös Iltalehden uutisointia, jossa otsikoihin nostettiin NATO-vasallien organisoima (maksettu) mielenosoitus. Samaan aikaan USAn sylikoira, ministeri Niinistö kuljeskelee maailmalla solmimassa kansalta ja eduskunnalta salattuja puolustussopimuksia. Täytyy kyöntää, että sodan kellot kumisevat Suomen päällä.

  Sitä saa mitä Suomen KORRUPTOITUNUT eliitti tilaa… nähtäväksi jää, kuinka nopeasti Putin tekee siirron ja ottaa Suomen alusmaakseen!

  • Toden totta, EU-KORRUPTOITUNUT MAANPETTURI-(ns.)eliitti, joka James Hirvisaaren sanoja lainaten on itseasiassa roskajoukkoa ja ammattivalehtelijoita!

 18. Euroskeptikoille hyviä uutisia Itävallasta —Uusi isku EU:lle
  Maan korkein oikeus lupaa uudet vaalit liittyen vaalipetokseen maan presidentinvaalissa.

  Austria’s highest court on Friday overturned the results of the country’s presidential election and ordered a rerun, following claims of counting irregularities by the right-wing candidate who narrowly lost.

  The decision — unprecedented in Austria’s post-war history — was announced by Constitutional Court chief judge Gerhart Holzinger. It represents a victory for the Freedom Party, which challenged the May 22 runoff, but also has wider implications that encompass other European countries.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=135617

  VIENNA (AP) — In a potential new challenge to European Union unity, Austria’s highest court on Friday ordered a rerun of the country’s presidential election, giving a right-wing euroskeptic candidate a second chance at the office after his narrow loss last month.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-3669558/Austria-Court-rule-rerun-presidential-elections.html#ixzz4DB3DCTd3

 19. Putin kävi sitten meillä pikavisiitillä. Väsyneen oloinen oli, pitäähän sitä käydä pikkuvaltioissakin kun kutsutaan. Kahden presidentin tiedotustilaisuutta katselin, mutta YLE vaihtoi sen kesken kaiken ydinosaamiseensa, tangolaulantaan. Tällaista tuskin tapahtuisi kovin monessa ”demokratiassa”, sen verran tärkeänä presidenttien tiedotustilaisuutta pidetään. Jospa siellä ei arvosteta presidenttimme puheitakaan. Ohjelma jatkui kyllä areenassa, mutta kaikki eivät näe areenaa. Mahtoiko julkisen palvelun vaatimus täyttyä.

  Huomioni kiinnittyi puhetapaan, joka yleensä on valtion päämiehillä kohteliasta ja kunnioittavaa toista päämiestä kohtaan, niin Putinillakin. Suomalaisille se on tunnetusti vaikeampaa. Eihän Putinkaan sano ääneen, että vähän yksinkertaisia hölmöjähän olette, vaikka hänellä on täysi syy ajatella niin. Suostui kohteliaasti Niinistön pyyntöön antaa käskyn lentokoneiden tunnusten lähettimien käytöstä Itämerellä, jos nato koneet tekevät samoin. Niitä presidenttimme ei tietenkään maininnut, saattaa olla että ei tiennytkään. Suomen neuvotteluasemasta tuli heti mieleen, voisiko presidenttimme antaa natokoneille käskyn käyttää transpondereita Itämerellä lennellessään?

  • Minua Niinistön pelimiesrooli enemmänkin huvittaa. Pelaa omaa presidenttipeliään ja yrittää antaa kansalle erilainen kuvan itsestään mikä on todellisuus. Se selviää alla olevasta linkistä.
   http://www.turpeinen-saari.net
   Tiukasti mies on juuttunut ’viralliseen USA/Nato-doktriiniin ja jaksoi taas muistuttaa siitä ja antaa ymmärtää kuinka Krimi on kaapattu ja Ukrainan asioissa Lännellä puhtaat paperit vaikka kaiken takana on CIA kuten hyvin tiedetään.
   Kun tällä valhepohjalla esitetään tarinaa Putinille niin varmaan miestä naurattaa moinen pelleily ja samalla paljastuu Saulimme kyvyttömyys rehellisyyteen. Pelimies hän on.
   Kova into on miehellä olla tukemassa läntisen hajoavan Imepriumin ja Naton asiaa vaikka EU jo rapisee ja nykyinen USAkin elelee viimeisiään kuten asioista perillä olevat ovat todenneet.
   Pahinta tässä on että kansan enemmistö ei vieläkään tajua missä mennään eikä osaa tehdä oikeita valintoja.

  • Tässä suoraa puhetta Putinilta
   Lyhyesti: omapahan on valintanne jos haluatte meidän keskittävän joukkojamme rajallenne. Natohan varmaan mielellään taistelee Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen asti… no, se on teidän valintanne, ei meidän, totesi Putin Reutersin mukaan maamme Nato aikeista.

   Finnish armed forces ”would become part of NATO’s military infrastructure, which overnight would be at the borders of the Russian Federation”, Putin said after meeting Finnish President Sauli Niinisto.
   ”Do you think we will keep it as it is: our troops at 1,500 (kilometres, 900 miles) away?”
   Putin’s first visit to Finland since the Ukraine crisis erupted in 2014 comes amid increased Russian and NATO activity in the Baltic region, and with the militarily neutral Finland and neighbouring Sweden increasing their co-operation with NATO. It also comes a week before a NATO summit in Warsaw.
   ”NATO perhaps would gladly fight with Russia until the last Finnish soldier,” Putin said.
   ”Do you guys need it? We don’t. We don’t want it. But it is your call.”
   http://uk.reuters.com/article/uk-russia-finland-nato-idUKKCN0ZH5G4

   • Juuri tuo mainitsemasi kohta on pelottava. Putinhan totesi suoraan, että NATO on sodanhimossaan uhraamassa suomalaiset sotilaat, joka on niin totta kuin olla voi. Samaan aikaan Niinistö asetti voimaan lain pikakertausharjoituksista, eli tilanne on viulunkireä.

    Surullista tässä on se, että Suomen hallitus/sotilasjohto pakottaa omat poikamme uhraamaan henkensä Britannian rikollisille PANKKIIREiLLE – tällä konfliktilla ei ole mitään tekemistä Suomen maan puolustuksen kanssa. Rothschild/Rockefeller sionistit salaseuroineen ovat ihmiskunnan syöpä. Toivon todellakin, että jos niitä pommeja alkaa tippumaan, niin olkoon niiden osoitteena: City of London, Washington ja City of Vatican.

    Tämä päämme päällä roikkuva sotä muslimi invaasiota myöten on ensimmäisen ja toisen maailmansodan tapaan rikollis-pankkiirien organisoima!!!.

    • Ennen se oli vain Ruotsi, joka oli valmis käymään sotaa viimeiseen suomalaiseen asti ja nyt se on USraelin:n/Rotschildin kasaarimafian sotilaallisena nyrkkinä toimiva NATO (jonka avulla esim. Libyaan pystytettiin Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmä, jota siellä ei ollut ennestään).

 20. Ron Paul ei näe tulevaisuutta EU:lle

  Libertarian icon Ron Paul believes that the EU is on its last legs, not because of Britain’s exit, but because of years of poor global economic policy driven by corrupt central bankers.
  http://www.infowars.com/ron-paul-forced-globalism-has-led-to-the-end-for-the-eu/

  Arvostettu libanonilaisprofessori Nassim Taleb sanoo, että Brexit on sytyttänyt “vallankumouksen alun”, koska ihmiset ovat nähneet eliitin näytelmän läpi. Talebin mielestä eliitti ei ymmärrä alkuunkaan edes omaa puhettaan.
  Tutkijan mielestä koko maailma on väsynyt eliittiin, joka on viimeiset 30 vuotta pyrkinyt holhoamaan ihmisiä samaan aikaan, kun se kerännyt itselleen valtavia omaisuuksia.
  Brysselissä Taleb sanoi: “Tapa, jolla EU:ta on rakennettu Brysselistä käsin ylhäältä alaspäin, on tuomittu epäonnistumaan. Nyt eletään vuotta 2016. He ajattelevat silti taloutta 1950-luvun mallien mukaan.”

  http://mvlehti.net/2016/07/01/tutkija-britannia-aloitti-eurooppalaisten-vallankumouksen-brysselin-onnetonta-eliittia-vastaan-video/

  • Niinpä. Muutahan tässä ei voi. Meillä kaikki merkit viittaavat siihen että eliitti lähes viimeiseen mieheen torjuu kaikki EU-eronhankkeet kun kansa on valmis maksamaan viulut.

   • P.s. ja tämäkin tietysti vaikeuttaa maamme erohankkeita:
    Kuten MV:kin on todennut, jokaiselle tarpeeksi Suomen kansaa kusettavalle poliitikolle ja päättäjälle on luvassa EU:n kovapalkkainen ja mehevä virka, kirjoittaa lukija.
    Tämä virka on palkinto siitä, että on tuonut tarpeeksi rahaa ja valtaa taustalla oleville tahoille, käytännössä siis myynyt maansa ja kansansa.

    Niille poliitikoille, jotka saavat Suomen pysymään EU:ssa maksumiehenä ja Suomen Natoon, on luvassa tavalla tai toisella suuri palkinto.
    Kyse on monesti myös psykopaateista, joilla ei ole tunteita, vaan he haluavat puhtaasti rahaa ja valtaa. Eikä ahneelle ihmiselle riitä mikään.
    http://mvlehti.net/2016/07/02/eu-palkitsee-maidensa-myyjat/

    • Vastaavaahan on britti-patriootti David Noakes (eutruth.org.uk/) sanonut:

     “The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
     EU on lahjonut 28 pääministeriä 10 miljoonalla punnalla per sopimus allekirjoittamaan valtionsa ja sen vapauden luovuttamisen pois. Tavalliset ministerit saavat vähemmän. Se on paljon halvempaa kuin aseiden valmistaminen ja sotaan lähteminen kuten Adolf Hitler teki.

    • Ruotsalainen Lars Bern toteaa vastaavasti artikkelissaan ”Brexit har blottat etablissemangets totala förakt för folket” mm.:

     ”EU har visat sig vara en verklig guldkalv för politikeradeln. EU eliten har med stor list och skicklighet räknat ut hur man skall minimera politikernas eventuella motstånd mot den överstatliga hydra som växer fram i Bryssel. Genom tiotusentals obscent högt arvoderade befattningar som parlamentariker och tjänstemän, har de skaffat sig ett instrument för att köpa våra politikers lojalitet. Man har t.o.m. lyckats korrumpera svenska miljöpartister som svikit tidigare ståndpunkter och idag framstår som unionens främsta försvarare mot folkviljan. När nu guldkalven är hotad genom Brexit reagerar politikeradeln med ursinne. De demonstrerar att de inte tillmäter folket någon som helst förmåga att bedöma sitt eget bästa.”

     http://www.bakom-kulisserna.biz/news/brexit-har-blottat-etablissemangets-totala-forakt-for-folket/

  • Huomaan jääneeni junasta kommentoinnissa viittaamasi artikkelin suhteen – katsoin vain julkaisupäivää 24.6 ja ajattelin että kommentointi on jo loppunut!

  • ja jatkoa seuraa… mutta mehän emme eroa vaan viimeiseen mieheen taistelemme EU:n puolesta ajattelee SOS-hallitus varmaan…
   … such referendums may be expected in Central and Eastern Europe, in particular in the Czech Republic, Hungary, and Slovakia, as well as in the Mediterranean, Greece first of all. – See more at: http://www.pravdareport.com/news/world/europe/24-06-2016/134824-brexit-0/#sthash.TnGYGf4D.dpuf

   Positions of adherents of hard policy towards Russia will evidently weaken, as the Scandinavian countries, the Baltics and Poland were guided namely by Great Britain and the PM Cameron, who declared about his intention to leave.
   Which will be the results in countries, where such referendums would take place? In France, in the Netherlands?
   It is necessary to change the ruling coalition in France to carry out such referendum. It will be possible if National Front achieves success at the coming parliamentary elections.
   The same is in Germany. A victory of the Alternative for Germany movement is needed to conduct alike referendum.
   However in Central and Eastern Europe, as well as in Greece, one can carry out referendums under current political conditions, and victory of those who support exit from the EU is possible.
   – See more at: http://www.pravdareport.com/news/world/europe/24-06-2016/134824-brexit-0/#sthash.TnGYGf4D.dpuf
   http://www.pravdareport.com/news/world/europe/24-06-2016/134824-brexit-0/

   • Putin ja Niinistö
    Presidentti Putinin kommentti siitä, että Suomi tottelee kiltisti pakotemääräyksiä, ei tyhjentynyt EU:n määräyksiin vaan USA-EU riippuvuuteen. Niinistö vastasi tuttuun tapaansa uhmakkaasti, Suomen olleen itse tekemässä pakotteita.
    Sehän ei täysin pidä paikkaansa, sillä USA:han Suomen mielipiteellä ei juuri ole vaikutusta.
    http://www.turpeinen-saari.net
    http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2016070321840296_pk.shtml
    Tuoreen HS-gallupin mukaan 89 prosenttia suomalaisista katsoo, että Niinistö on suoriutunut tehtävistään erittäin tai melko hyvin.
    — Huonossa mallissa ovat maamme asiat.

    • Sitä suurempaa on tyhmyys, jos itse ollaan oltu tekemässä pakotteita joilla ammutaan itseämme persuksiin. Fiksumpaa olisi ollut tunnustaa, että isoja me tässä vain peesailemme kun on menossa suomettuminen 2.0. Toisaalta olisi voinut kysyä kommenttiin liittyen, olisiko Suomi edes voinut estää USA/EU laatimat pakotteet?

     Noista talouspakotteista vielä, vissiin kaikki muut EU-maat ovat jo löytäneet tavan kiertää pakotteita ja kauppa käy kun tyhmimmät on pelattu ulos. Sitä on tämä EU.

    • Kansa ei tiedä, että politiikkamme johtoklikkiin kuuluu BILDERBERG-S.Niinistö, joka on myös Uuden Maailmanjärjestyksen myötäjuoksija: ”Sauli Niinistö ja uusi maailmanjärjestys”, https://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

     Harvathan myöskään tietävät mitä Bilderberg ja Uusi Maailmanjärjestys tarkoittavat, koska valemedia kertoo korkeintaan Bilderberg-kokouksiin osallistuneiden nimet.

  • Tuo kirjoitus vahvistaa vain sen että Brexit oli hyvin suunniteltu ja tavoiteltu asia.
   Niin maailma muuttuu Usaseni… mutta mehän emme ymmärrä näitä kuvioita ja kusemme aina pottimme ja rahoitamme aikansa eläneitä asioita.
   Loppuosa Meyssanin kirjoituksesta:
   Furthermore, the London Stock Exchange announced an agreement with the China Foreign Exchange Trade System (CFETS), and, in June, became the primary Stock Exchange in the world to rate Chinese treasury bonds. All the elements were in place to transform the City into a Chinese Trojan Horse in the European Union, to the detriment of US supremacy.

   • Britannia, siis City, valmistautuu jo Kiinan tuloon….pois hukkuvasta USA-laivasta
    Mitenkäs jenkkipojan suu pannaan? Kiina rakentaa ensimmäistä sotilastukikohtaa Djibutiin — aivan jenkkipojan viereen

    China Is Able to Deploy Up to 10000 Troops in the Middle East
    China is building its first overseas military base in Djibouti — right next to a key US one
    China’s investment stock in Africa surpassed $30 billion in 2014 — 60 times more than 2000 levels — while over a million Chinese are thought to have migrated to the continent to seek out economic opportunities.
    In addition, ever thirsty for crude oil, China wants to shield its heavy dependence on imports from the Middle East that pass through the Gulf of Aden into the Indian Ocean and then on to the South China Sea.

    http://www.pri.org/stories/2016-05-03/china-building-its-first-overseas-military-base-djibouti-right-next-key-us-one
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=135716

 21. Magneettimedian artikkeli ”MTV3 valhemedia Nyt puhuu MTV3:n toimittaja: Brexit on Putinin nollasummapelin jättipotti” paljastaa taas valemedian valehtelua ja vääristelyä: ”Venäjä on kuulema aktiivisesti murentanut Euroopan yhtenäisyyttä monin eri menetelmin. Yhtenä metodina Venäjä on tässä myyräntyössään hyödyntänyt maahanmuuttokriisiä. Brexitin taustalla on vähintään osittain maahanmuuttokriittisyys ja sitä paitsi Venäjä on jo pitkään harjoittanut Euroopassa hajota ja hallitse -politiikkaa, sillä epäyhtenäinen EU on Venäjälle helpompi kumppani. Tällaista valhepropagandaa suoltaa MTV3:n toimittaja Mirja Sipinen…”

  • No mitäpä muuta tuolta taholta voisi odottaa kuin jatkuvaa Venäjän päälle syljeskelyä.
   Objektiivinen ote asioihin ei kuulu MTV3.n eikä YLEn tai ylipäätään koko Valta-tai valhemedian vahvuuksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here