Britannian EU-eroon päättyneen kansanäänestyksen, eli Brexitin, jälkeen ovat monet huutaneet, että kansa äänesti väärin. On esitetty väitteitä, että Brexitin puolustajat valehtelivat kertoessaan, mitä Britannia saa, kun se eroaa EU:sta. Kuitenkin oli kysymys esimerkeistä siitä, mitä tapahtuisi, jos Britannia eroaa. Koska Brexit-liikkeellä ei ollut järjestäytynyttä johtoa, ei sillä myöskään voinut olla täysin valmista ohjelmaa eroamista varten.

Itsenäisyyttä ei voi mitata rahassa

Kaiken taustalla oli kuitenkin Brexitin kannattajien kaipuu Britannian itsenäisyyteen, joka heidän mielestään tapahtuu parhaiten eroamalla EU:sta. Tämä oli erityisesti vanhemman polven ensisijainen tavoite. Selvää on myös, ettei itsenäisyyttä voi mitata rahassa. Itsenäisyyden puolesta kampanjoineet eivät niinkään miettineet, miten Britannia järjestää kauppa-ja muut suhteensa, koska ne kuitenkin järjestyvät tavalla tai toisella.

”Brexit on Brexit”

Monet Brexitin vastustajat asettivat toivonsa siihen, ettei Britannian uusi hallitus toteutakaan EU-eroa. Pääministeriksi noussut Theresa May ilmoitti kuitenkin heti alussa, että ”Brexit on Brexit”, eli Britannia lähtee EU:sta, eikä muista vaihtoehdoista keskustella.

Uusi hallitus syntyi loppujen lopuksi varsin nopeasti ja kivuttomasti, mikä osoitti uuden pääministerin tarmokkuuden. Hallitus koostuu sekä Brexitin vastustajista että puolustajista. Yllättävintä oli ehkä Brexit-liikkeen johtohahmon Boris Johnsonin nousu ulkoministeriksi. Kansanomainen Johnson on Britannian ehkä suosituin poliitikko. Muutenkin uusi hallitus koostuu kokeneista poliitikoista, ja naisten osuus on erittäin vahva, kuten voidaan odottaakin naisen ollessa pääministerinä ja hallituksen muodostajana.

Uhkailua ennen ja myös kansanäänestyksen jälkeen

Brexitin kannattajia oli loppujen lopuksi 1,3 miljoonaa enemmän kuin vastustajia. Jo ennen kansanäänestystä kuultiin uhkailuja erilaisista vaikeuksista, joita ilmaantuisi Brexitin voittaessa. Myös molempien valtapuolueiden, konservatiivien ja työväenpuolueen, enemmistö vastusti Brexitiä. Pääministeri Cameron oli jo ennen äänestystä ilmoittanut eroavansa, jos Brexit voittaa. Työväenpuolueen johtaja Jeremy Corbynin asema alkoi myös horjua, kun puolueen parlamenttiryhmä äänin 170–42 vaati hänen eroaan. Parlamenttiryhmän mielestä Corbyn ei ollut riittävän voimakkaasti vastustanut Brexitiä.

Jopa USA ja EU esittivät erilaisia kauhuskenaarioita, jos Brexit toteutuu. Äänensävy on sen jälkeen muuttunut sovittelevammaksi. Brexitin jälkeen monet katkeroituneet ovat esittäneet erilaisia uhkauksia. Skotlannin pääministeri (First Minister) Sturgeon on ilmoittanut ajavansa Skotlannin eroa Britanniasta ja liittymistä EU:hun. Sekin lienee helpommin sanottu kuin tehty.

Oma veikkaukseni on, että Brexit toteutuu odotetulla tavalla. Se on sekä Britannian että EU:n etu. Aika myös parantaa haavat.

Kansa ei voi äänestää väärin

Brexitin jälkeen EU:n liittovaltiota ajavien keskuudessa heräsi pelko, että muut maat alkavat seurata Britannian esimerkkiä ja järjestävät kansanäänestyksiä. Ensimmäisinä listalla ovat olleet Ranska ja Hollanti. Unkari järjestää jo lähiviikkoina kansanäänestyksen pakolaiskiintiöstä.

Kansanäänestyksiä on vastustettu mm. sillä, ettei kansa tiedä riittävästi voidakseen päättää tärkeistä asioista. Sanotaan myös, ettei kukaan ota vastuuta lopputuloksesta. Nämä ovat kuitenkin vain tekosyitä. Kansa tietysti ottaa vastuun kansanäänestyksen tuloksesta. Yhtä hyvin voisi vastustaa kaikkia vaaleja, sillä eivät kaikki äänestäjät suinkaan tiedä kovin paljon politiikasta.

Olen jo esittänyt aikaisemminkin, että Suomessakin pitäisi järjestää kansanäänestys EU-jäsenyydestä. Suomihan ei järjestänyt kansanäänestystä eurosta, kuten Ruotsi ja Tanska. Myös yhteinen ulkopolitiikkaa on Suomelle ongelmallinen, kun elämme ydinasevallan naapurina. EU:n sanktiot ovat hyvä esimerkki siitä, miten yhteinen ulkopolitiikka kohtelee Suomea.

Omasta puolestani toivon vilkasta keskustelua kansanäänestyksistä. On syytä luottaa kansaan, ja aina tarvittaessa kysyä neuvoa kansalta suurista kysymyksistä, kuten Suomen jäsenyydestä EU:ssa.

 

Mikko Elo on porilainen valtiopäiväneuvos ja Vastavalkea ry:n hallituksen jäsen.

266 KOMMENTTIA

 1. Itsenäisyyspuolue tukee kansalaisaloitetta EU-eroäänestyksestä

  Itsenäisyyspuolue (IPU) tukee kansalaisaloitetta, joka esittää kansanäänestyksen järjestämistä Suomen EU-jäsenyydestä. Eduskunnan käsittelyssä on jo aloite Suomen irtautumisesta euroalueesta. Sitäkin IPU on tukenut.
  Euroopan unioni on kovin toisenlainen kuin mitä suomalaisille luvattiin ennen v. 1994 pidettyä neuvoa-antanutta EU-äänestystä. Vuoden 1976 jälkeen syntyneillä ei ole ollut mahdollisuutta äänestää EU-suhteesta ollenkaan. Kansanäänestys tarjoaisi mahdollisuuden perusteltuun julkiseen keskusteluun maamme tulevaisuudesta.

  Eduskuntavaaleissa äänestäminen ei korvaa EU-kansanäänestystä. Kansalaisia on johdettu harhaan ennen vaaleja annetuilla lupauksilla.

  Edustuksellisen järjestelmän rakenteellinen korruptio on syvä. Tästä kertoo mm. se, että vaikka nykyisessä eduskunnassa on yksittäisiä kansanedustajia, jotka kannattavat EU-kansanäänestystä, lakialoitteita asiasta he eivät ole tehneet. Puoluekuri ilmeisesti estää.

  Tässäkin mielessä kansalaisaloite EU-äänestyksestä on tärkeä. Se pakottaa eduskunnan keskusteluun asiasta ja eduskuntapuolueet paljastamaan kantansa.

  Jotta kansalaisten tahto tärkeissä kysymyksissä muovautuisi poliittisiksi päätöksiksi, on tulevaisuudessa saatava aikaan sitovat kansanäänestykset, joiden toteuttaminen riippuu kansalaisista eikä eduskunnasta.
  Lisätietoja http://ipu.fi/itsenaisyyspuolue-tukee-kansalaisaloitetta-eu-eroaanestyksesta/
  Lena Wiksten
  Itsenäisyyspuolueen tiedottaja
  lena.wiksten@ipu.fi

  • Eliitti on näyttänyt mihin se pystyy ja todistanut pystyvänsä johdattamaan kansan aina vain syvempään kurjuuteen. Sille vain sen omat intressit ovat olleet tärkeitä asioita, viis kansasta.
   Huonommin ei maan asioita olisi voinut mitenkään hoitaa ja siitä olemme vielä kaiken lisäksi saaneet maksaa kalliin hinnan ja isot korvaukset.
   Jos nyt kansa pistäisikin oman lusikkansa soppaan niin huonomminhan ei missään tapauksessa voisi mennä kuin nyt eliitin junaillessa vain omia etujaan.
   Mutta mahdollisuus johonkin parempaan ja koko kansakuntaa hyödyttävään tulisi kansanäänestysten kautta kansan käden ulottuville ja se on juuri syy miksi niitä kipeästi kaivataan.

 2. Koska demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa, niin hyvä alku demokratian toteuttamiselle voisi olla se, että joku kysyisi kansan tahtoa.

  En ole juuri koskaan kuitenkaan huomannut, että yksikään puolue tai kansanedustaja koskaan kyselisi kansan tahtoa gallupilla.

  Itse pitäisi hyvänä jos vaihtoehtomedia toisi muutoksen tähän, se voisi alkaa kyselemään kansan tahtoa. Esim. Facebookkiin saa luotua Facebook-tapahtumiin gallupeita. Malli
  https://www.facebook.com/events/1564680303844880/?active_tab=posts

  SMS galluppeja järjestämällä vaihtoehto media voisi jopa tienata. Jos se pitäisi esim. viikottain puoluekannatus kysely: Mitä puoluetta kannatat ?

  Wikipedia:
   Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta ja toteuttaa kansan tahtoa.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Demokratia

  En oikein tiedä voiko noihin ”virallisiin” gallupeihin luottaa. Ylen Jessika Aron touhuja kun seurannut, niin on herännyt kysymyksiä yleensäkin Ylen touhuista. Olisi hyvä jos joku tekisi vaikka puoluegallupin ja katsoisi onko tulokset edes sinne päin.

  18.2.2011
  Helsingin Sanomien eilinen puoluegallup antoi Perussuomalaisten kannatukseksi 17,9 prosenttia. Kun mielipidetiedustelua tehtiin, 100 haastatellusta 24 eli 24 prosenttia ”suomalaisista” kuitenkin ilmoitti äänestävänsä Perussuomalaisia, kertoo HS paperilehdessään tänään.

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109423-hs-perussuomalaisten-kannatus-onkin-24-%E2%80%93-%E2%80%9Dkukaan-ei-tieda%E2%80%9D

  Bandwagon-efekti
  Uuden Suomen artikkeli 8.3.2011
  puoluegallupeista paljastuu perussuomalaisia hyödyttävä ”bandwagon-efekti”. Tieto
  gallupmenestyksestä voi lisätä puolueen tai ehdokkaan kannatusta. Suosion kasvu siis ikään kuin kertautuu.

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109998-tiede-uusi-paljastus-ylen-gallupeista

  Kokoomuksen kansanedustaja Eero lehti omistaa Taloustutkimus oy:n

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Eero_Lehti

  Taloustutkimus Oy tekee Ylelle puoluekannatustutkimukset
  http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_syoksy_jatkuu_sdpn_kannatus_pomppasi_taas/8430304

  Muita kysymyksiä voisi olla sitten kun ne ovat ajankohtaisia:

  Kannatatko Suomen liittymistä Natoon ?

  Kannatatko sitä, että Suomi tukee Kreikka lisää ?

  Kannatatko sitä, että Suomi ottaa lisää pakolaisia ?

  Pitäisikö Suomessa järjestää ennenaikaiset eduskuntavaalit ?

  • Suomessa pitäisi koota kansalaisjärjestöistä ryhmä, joka suorittaisi kansanäänestyksen toteuttamisen: siitä informoimisen ja äänestyspaikat sekä laskennan. Ei kansanäänestykseen valtiota tai lakia tarvita, sillä kansalla on itsemääräämisoikeus ja ylin valta hallita valtiota.

   Kun äänestyksen ja ääntenlaskennan järjestäisi joku muu kuin Eduskunnan poliittiset puolueet, saataisiin kerrankin äänestys jossa jo vllassa olevat tahot (Eduskunnan poliittiset puolueet) eivät ole tuloksen laskijoita.

   • Juuri noin. Ja korostaisin, ettei ääntenlaskenta saa olla tietokoneohjelmoitu.
    Siitä on Suomessa niin ikäviä kokemuksia eduskuntavaaleista. Kokemuksia kuvakaappausnäytöin, joita olisi syytä tuoda vieläkin laajempaan julkisuuteen.
    (Valtamedian uskottelut Suomen hyvästä demokratiasta ovat niin pinttyneitä, jatkuvia.)

    Iso mutta harvoin kommunikoitu kuvio tässä on se, että Suomen kansan usko OIKEUTEENSA itsemääräämiseen sekä kansallishenki, maanpuolustushenki, demokratia-usko jne. ovat jo vuosia selvästikin olleet laskusuunnassa.

   • Se olisi hyvä.

    Itse pitäisin hyvänä alkuna kuitenkin sitä, että jos joku edes kysyisi jotain kansalta.

    Nyt kukaan ei kysy ikinä mitään. Kansalle vain ilmoitellaan esim. ”Nyt tehtiin puolustusyhteistyösopimus Englannin kanssa” jne….

 3. Wikipedia:
  »Ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytännön mukaan sananvapaus on eräs demokraattisen yhteiskunnan keskeisistä perustoista, eräs sen edistyksen ja jokaisen yksilön kehityksen perusedellytyksistä. Ellei ihmisoikeussopimuksen 10 artiklan 2 kohdasta muuta johdu, sananvapaus ei koske pelkästään sellaisia ”tietoja” tai ”ajatuksia”, joihin suhtaudutaan myötämielisesti tai joita pidetään vaarattomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät.

  Sananvapautta voidaan rajoittaa siten kuin siitä on määrätty ihmisoikeussopimuksen 10 artiklan 2 kohdassa, mutta tällaisia rajoituksia on kuitenkin tulkittava suppeasti. Tämän sopimuksen 10 artiklan 2 kohdassa mainitulla adjektiivilla ”välttämätön” tarkoitetaan pakottavaa yhteiskunnallista tarvetta, ja vaikka sopimuspuolilla on tiettyä harkintavaltaa sen arvioinnissa, onko tällainen tarve olemassa, oikeuksiin puuttumisen on oltava asianmukaisessa suhteessa tavoiteltuun lailliseen päämäärään ja syiden, joihin kansalliset viranomaiset vetoavat rajoituksen perusteluksi, on oltava asiaankuuluvia ja riittäviä. Lisäksi etukäteen tapahtuva sananvapauden rajoittaminen edellyttää erityistä tutkimusta.»

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sananvapaus

 4. Voi pyhä jysäys tätä ihmisten sinisilmäistä uskoa demokratiaan, kansallisvaltioiden itsenäisyyteen ja rehelliseen äänestykseen!

  Sillä ei ole pienintäkään merkitystä, kuinka kansa äänestää, tulos on aina se kuka ne äänet ”laskee” (eli manipuloi) ja äänet manipuloi luonnollisesti valtaa pitävien pankkiirien vasallit. BREXIT on osa pankkimafian suunnitelmaa, samoin kuin Soroksen rahoittama muslimi-invaasio, ne ovat juuri niitä aseita, joilla Eurooppaa viedään kohti sisällissotaa.

  EU ei ole mikään talousliitto, vaan pankkimafian työkalu, jonka avulla kansallisvaltioiden reaaliomaisuus on siirretty/siirretään NWO-eliitin käsiin ja kun työ on tehty, rotat jättävät velkaisen/hukkuvan laivan. Edelliseen pohjautuen: EU hajoaa, koska se on perustettu hajoamaan – siihen pankkimafia juuri pyrkii, eli täydelliseen rotujen ja uskontojen kaaokseen. Tuli on jo sytytetty ja se tulee räjähtämään käsiin siinä vaiheessa kun pankkimafia vetää töpselin irti seinästä ja pankkien/ruokakauppojen ovet sulkeutuvat. Sisällissodat tulevat puhkeamaan tuolla hetkellä maailmanlaajuisesti – voimaan astuu kansainvälinen poikkeustila – ja juuri sen vuoksi sotilaallisia joukkoja vahvistetaan ympäri maailmaa. Kansallisvaltioiden poliittiset järjestelmät/hallinto romahtaa tuolloin kuin korttitalo ja poliittisen vallan ottaa pankkimafialle työskentelevät suojelupoliisit ja sotilaat.

  Nälkä on se ase, jolla kansat ajetaan maailmanlaajuisesti polvilleen, meitä ajetaan kohti YKn AGENDA 21, eli depopulation. Pankkimafia aikoo toteuttaa saman, minkä he organisoivat ja toteuttivat toisen maailmansodan aikana – ihmisiä tapetaan nälkään ja nopeasti leviäviin kulkutauteihin. Rockefeller foundation on sairauksia kehittävä/ylläpitävä säätiö, eli kyseisen psykopaatin uunista putkahtaa ulos ihmisiä vahingoittavia lääkkeitä, rokotteita, biologisia aseita ja kulkutauteja.

  City of London – Washington – Vatikaani = brotherhood of darkness. Heidän aikomuksenaan on päästää ”alemman rodun”, eli köyhyyden loukkuun ajetut ihmiset elämän kärsimyksestä ENNEN KUIN astuvat ”pelastajana” näyttämölle. One World Government – One World Currency – One World Religion. Näin se NWO-sionistien juoni etenee ja juuri sen vuoksi maanalaiset luxus-bunkkerit on eliitin suojaksi rakennettu. Elämme massamedian ylläpitämässä valheessa ja juuri sen vuoksi emme tunnista vihollista. Täällä Yhdysvalloissa on 45 miljoonaa ihmistä, joiden elämä on viikottaisten ruokakuponkien varassa…. kuinka monta sosiaalituella ”kädestä suuhun” elävää on Suomessa ja kuinka monta koko maailmassa!

  • … en halua Vastavalkean lukijoita masentaa, mutta tärkeintä tässä kiristyvässä maailmantilanteessa olisi vaatia Suomen hallitukselta selkeä suunnitelma siitä, kuinka ruokahuolto järjestettäisiin mahdollisen poikkeustilan aikana. Onko kyseinen suunnitelma olemassa ja mikäli on, eduskunnan pitäisi päivittää se, eli tarkistaa toiminnan luotettavuus. Energian saanti ja ruokahuolto on kaikkein tärkeimmät asiat ihmisille, olipa kysymyksessä sitten luonnon katastrofi, pankkien sulkeutuminen tai Venäjän/Lännen sotilaallinen konflikti. Poikkeustilan ruokatuotannon on perustuttava Suomen omavaraisuuteen, sillä apua rajojen ulkopuolelta on turha odottaa.

   • Ensin pitäisi saavuttaa itsenäisyys jotta voisimme hoitaa itse asioitamme. Mutta sekin näyttää liian suurelta kynnykseltä.
    Kansa ei tue esim. IPUa vaan elää EU-unessa ja tietenkin maan johto ja rikkaat vielä syvemmässä unessa kun he uskovat ainakin itse pelastuvansa ja tukevat globalistien nwo-hanketta.
    Kun tämä on tilanne niin mitään muutosta tai kansallista selviytymisstrategiaa on turha odottaa ainakaan hallitukselta. Eikä kansakaan herää koska se elää valtamedian hypnoosissa.

    • IPU jäi pahiten viime eduskuntavaalien ääntenlaskuhuijauksen uhriksi jääden ilman yhteen kansanedustajaa ja suurin osa suomalaisista on lampaita ja käytökseltään sellaisia etteivät IPUa taida tietää nimeltäkään.
     Siinä on jo riittävästi syitä mutta sitten jos vielä IPU:ssa vaikuttaa ihmisiä jotka jotenkin vierastuttavat Suomen kansan enemmistöä…

     ”EU-uni” on vähän harhaanjohtava ilmaus minusta.
     Harva Suomen kansasta lienee kiintynyt EU:n tai NWO:n muotona.
     Kyse on ennemminkin siitä, että EU ja ehkä myös USA on joidenkin mielestä nykyaikaisen länsimielisyyden kantaja. Ja että uskotaan EU:n ja ehkä myös USA:n sitä kautta olevan kymmenen kertaa demokraattisempi kuin esim. Venäjä.
     Kyse on siitä, ett moni elää Venäjä-pelossa ja länsimielisyyden ideassa, kuin makuaistimuksessa. Ja rikkaista ne, jotka hyötyvät suuresti Systeemistä, pelkäävät, että Suuri demokraattinen muutos Systeemiin vähentäisi heidän maallisia rikkausmahdollisuuksiaan.

     Siis myös esim. sillä on merkitystä, että harvalla on itsenäisesti luotua Venäjä-kuvaa.
     Ei Suomen kansan enemmistö ole Venäjällä käynyt kertaakaan – ei ainakaan mitään oleellista löytäen.
     (Lyhyet vierailut saati turistillisuudet eivät selvitä mitään. Se on päivänselvää koska monille lukemilleni tutkijoillekin Venäjän ymmärtäminen on heidän omien sanojensa mukaan vaikeaa.)

     • ’jos vielä IPU:ssa vaikuttaa ihmisiä jotka jotenkin vierastuttavat Suomen kansan enemmistöä…’

      vähän outo ajatus…kun silmäilet IPUn tavoiteohjelmaa alla niin varsin kaukaa on tempaistu ajatus että esim. joku Sipilän tai Soinin kaltainen ’perussuomalainen’ voisi tuon ohjelman taakse kätkeytyä huijaamaan kansaa… ja järkihän tässä pitäisi ohjata eikä tunteet… jokaisen ääni ja kannatus ratkaisevat ja ovat samanarvoisia ja ohjelma on sitova, vain kansan enemmistön tarkistettavissa ja muutettavissa mikäli aihetta olisi. Kansa päättää!

      IPUn tavoiteohjelma
      Oikeudenmukainen ja turvallinen yhteiskunta, jossa ihmiset voivat hyvin, voidaan rakentaa aidon kansanvallan ja valtiollisen itsenäisyyden perustalle. Itsenäinen, EU:sta eronnut Suomi voi tehdä aitoa kansainvälistä yhteistyötä paremmin kuin nykyinen alistettu EU-Suomi. Suomen oikea turvallisuusratkaisu on puolueettomuuspolitiikka sekä pysyminen erossa Natosta ja EU:n sotilasliittokehityksestä.
      Talous ja markkinat on alistettava palvelemaan ihmistä. On pyrittävä löytämään tasapaino ihmisen tarpeiden ja luonnon kestokyvyn välille.

      Tuohon kun lisätään että IPU tukee kansanäänestyksiä kaikista tärkeistä asioista ja vaatii maalle omaa rahaa ja pankkia joka ei ole yksityisissä käsissä eikä pysty kusettamaan kansaa ja valtiota saattamalla ne velkaorjuuteen.

      http://ipu.fi
      Linskistä voi lukea lisää ja katsoa mikä on tilanne irti-EU:sta äänestyksessä.
      Kun juuri vilkaisin niin 88% kannatti eroa ja maan itsenäistymistä.

     • Vai outo oli Truth hunterin mielestä ajatukseni.
      Kiva että IPU yrittää… Mutta tarkoitin seuraavia.

      Jokainen politiikan tutkija tietää, että IPU ja muut pienet puolueet ovat mainevaarassa herkästi. (Siis uskottavuusherkkyys on niilläkin joilla on jo vähän kansanedustajia.)
      Nykyisenä media-aikana kannattaa siis olla tosi varovainen. – Ihmettelen, miksi tähän ei enemmän kiinnitetä huomiota (vaikka ymmärränkin että suurin osa tuollaisesta on ei-julkista).
      Keskisuurikin puolue on siten vaarassa että periaatteessa joskus saattaa kadota.
      Vain kolme suurinta tuntuvat olevan ikuisia…

      Yleensä ihmiset eivät jaksa lukea pitkiä tekstejä, ainakaan polittisia toimintaohjelmia (eivät edes aloita), leimaavat viestin viestintuojat tyylin yms. mukaan ja valtamediakin vaikuttaa paljon…
      Noh, uskon, että jonakin päivänä nykyisestä YLE- jne. propagandasta etääntynyt Suomen kansan enemmistö on kasvanut melko suureksi. Mutta silloinkin on kysyttävä: Miten jokin edustajaa eduskuntaan saamaton puolue, kuten IPU, voi menestyä, jos sillä on pieni budjetti? Miten se korjaa yhdenkin skandaalin rahatta ja hyväveliverkostojen ulkopuolella? Hienoja ihmisiä voi olla siinä paljonkin, mutta kaiken voi pilata muutama suulas vaikkapa natsisymppari-IPU:n-mainostaja, joka näkee siionisteja joka puskan takana. Ei heidän tarvitse olla edes ”asemissa” kunhan vain ovat omia itseään (vaahtoavat).

    • Re; Seppo Raittila 21.7.2016 at 00:23
     Turhaan pelkäät että pieni budjetti on kannattamani IPUn ongelma tai että joku ’natsisymppari’ tai kuka tahansa sinusta ’sopimaton henkilö’ (vihjailusi kyllä ymmärrän) voisi pilata niin ison asian mitä itsenäisyys on. Ole huoleti, ei se niin mene.
     Natsisymppari olisi lähinnä ’kokkari’ jolle kansanvalta on punainen vaate ja vaikka kansallissosialismi kansallistikin pankit niin tuskin sekään riittää hänelle koska IPU korostaa juuri kansanvaltaa. Sionismi taas sopii hyvin kuvaan koska IPU vastustaa rahan yksityistä valtaa, sionistien aarretta ja haluaa kansallistaa pankkitoiminnan mutta sehän onkin hyvä tavoite, jota ei voi liikaa pitää esillä, eikö? Hyötyisit siitä ehkä itsekin.

     IPU ei käsitykseni mukaan apinoi ketään vaan haluaa luoda omanlaatuisen itsenäisen ja kansanvaltaisen maan ja jokainen mistä tahansa saatu ääni on aina samanarvoinen. Olen ymmärtänyt että oikeastaan se on vähemmän puolue ja enemmän samoihin arvoihin sitoutunut ryhmä ihmisiä ’yhteisen hyvän’ puolesta globalismin riistoa vastaan.

     Kansallissoslalismi ja sionismi ovat ideologioita, jotka eivät siksi sovi lainkaan IPUlle jolla on oma toimintamalli. Jälkimmäinen kukoistaa tänään vahvana ja hallitsee rahaa ja pankkimaailmaa. Siitä maailman kansat joutuvat tekemään irtiottoa kamppaillessaan vapautensa ja itsenäisyytensä puolesta riistoa vastaan.

     Totuushan on että esim. Euroopan kansoista ei juurikaan voi sanoa että ne olisivat itsenäisiä sanan varsinaisessa merkityksessä. Sen kai sentään myönnät itsekin ? ellet ole ankkuroinut itseäsi NWO-agendaan ? Ja mitä omaan maahamme tulee niin olemme syvällä sionistisen pankkimafian NWO-kahleissa ja päivä päivältä itsenäisyytemme murenee.
     Sitä pitää nyt korostaa ja tämän jokainen valveutunut myöntää ja jatkossa siltä on vähemmän valveutuneenkin enää vaikea ummistaa silmiänsä.

     Tämä tosiasia on mielestäni se valttikortti joka ei kaipaa mainos- tai korruptiorahoja keneltäkään tai isoja budjetteja kuten kuvittelet ja tämä rehellisyys antaa IPUlle hyvän pohjan jatkossa koska se ei ole valmis uhraamaan itseään globalismin ja sionistisen pankkiirimafian pelivälineeksi kuten muut puolueet.
     Tavoitteet on selkeästi määritelty: ero EU:sta, oma raha ja pankki.

     Tietenkin tässä vaaditaan laajojen kansankerrosten moraalista heräämistä ja valistustyötä asioiden eteen. Mutta muuta tietä ei ikävä kyllä ole itsenäisyyteen. Ellei kansa tätä ymmärrä ja ole valmis järkeviin ratkaisuihin sille ei sitten kukaan mitään voi. Tässä mennään kansan ehdoilla: voitto tai tappio.
     Ja itsenäisyyden saavuttanut maa ja kansa voi sitten päättää kohtalostaan itse ja valita oman tiensä aivan kuten tekee itsenäinen ihminenkin alistumatta muiden käskyläiseksi tai orjaksi.

   • Suomi varautuu. Varmuusvarastoja tyhjennetään parhaillaan. Ihme juttu, kun politikot näkevät samaan aikaan niin paljon ”uhkia”.

    • Ymmärrän tarkoituksesi, mutta toisaalta varmuusvarastojen pienentäminen on juuri uhkia luovaa. Se on yleisestä itsenäisestä maanpuolustuksesta luopumiseen liittyvää, katasrofaalinen virhe, johon esim. Pentti Sainio kiinnitti huomiota Armeijan hukatut miljardit -kirjassaan.
     Virhetä korostaa hyvän kuuluisan bestsellerin Luyendijk: Rahan ruhtinaat (suom. 2016, alkut. 2015) sanoma.
     Etenkin se, ettei vuoden 2008 kriisistä ole varsinaisesti haluttu oppia mitään. (So. poliitikoilla ei ole edes valtaa järjestää…ja talouden suurimmat toimijat ovat – tietoisestikin – amoraalisia.)

     Mikä logiikka voi siis olla tuossa Suomen täydellisessä antautuneisuudessa? – Tietysti se, että kamppailut ovat jo käydyt hiljaisesti, CIA on voittanut. (Siksi tänä kesänä yhtäkään Suomen poliitikkoa ei edes katsottu tarpeelliseksi kutsua Bilderberg-kokoukseen.)

    • Meininki ei ollut harrastaa sarkasmia, taisi tulla vahingossa. Joku päivä sitten vilahti uutinen, Suomessa tyhjennetään varmuusvarastoja. Lienee totta? Onhan se vähän ristiriitaista touhua, kun samalla politikot näkevät hirveästi uhkaa, mutta ei kai näiltä valopäiltä ihan täyttä ymmärrystä voi vaatiakaan. Uhkaakin saattaa tulla, mutta eri suunnalta kuin odotetaan. Katellaan mikä on meininki tuolla euroopan kaakonkulmalla. Siitä ei vielä ota pirukaan selvää.

   • ’… vaatia Suomen hallitukselta selkeä suunnitelma siitä, kuinka ruokahuolto järjestettäisiin mahdollisen poikkeustilan aikana’

    How Goldman Sachs Created the Food Crisis — Kuinka G-S junaili ruokapulan

    Juutalaisten Lloyd Blankfeinin ja Gary Cohnin johtama Goldman Sachs –pankki on yksityinen yritys, josta on tullut maailman vahvimpia poliittisia voimia. Julkaisemme (suomeksi löytyy Magn.mediasta) tiivistetyn käännöksen Foreign Policyn artikkelista, joka osoittaa, kuinka pankki nettoaa rahaa kiristämällä yrittäjiä ja tapattamalla vähäosaisia nälkään.
    Nyky-yhteiskunnassa pankkiirit ja finanssitreidaajat istuvat ravintoketjun huipulla. Me olemme heidän saaliita.

    (Tietäisivätpä kepulaiset tämän !!! )

    Hierarkian häntäpäässä ovat maanviljelijät – todellisen työn tekijät. Maanviljelijä ei ole hyötynyt viljan hinnan noususta, sillä keinottelijat nostivat myös viljelyn tuotantokustannukset (aina siemenistä, lannoitteista ja polttoaineesta lähtien) pilviin. Ketjun viimeisenä lenkkinä kituu tavallinen kuluttaja, jonka suojaksi rakennettu lainsäädäntö on revitty pankkien lobbauksen vuoksi maantasalle.
    http://foreignpolicy.com/2011/04/27/how-goldman-sachs-created-the-food-crisis/

   • Suunnitelmat poikkeuksellisten olojen varalta ovat kyllä olemassa. Ne on puolustusministeriössä tehty.

   • suomen ruokahuolto on vitsi; toppilassa rajäytettiin viljasiilot ja ylijäämäpoöttoaineet oli ainakin aiemmin tarkoitus myydä ulkomaille?
    maatalous ajetaan alas …..

 5. Kiitos Mikko!

  Todella hyvä artikkeli.

  Itse sain muutamaa viikkoa takaperin kuulla Briteissä useammassakin yrityksessä mukana olevalta ystävältäni että Englannin kuningashuone olisi todellisuudessa Brexitin kannalla.

  Mielestäni brexit on yksi upeimmista asioista mitä on Euroopallemme tapahtunut jälkeen toisen maailmansodan.
  EU oli sairas jo syntyessään ja perustui julkiselta puoleltaan törkeille, idealistisille valhekuville joita median kautta meille Eurooppalaisille sitten rehvakkaasti markkinoitiin!

  Todellinen EU:n luonne tulee hyvin esille tämän kuvan ja tekstin kautta:

  https://2.bp.blogspot.com/-cZa6EzuLkyE/V4dOznuOmcI/AAAAAAAAB3U/rqmkN_oJCdoy_6w6R7hLE_SM2xYBd0RcQCLcB/s1600/eu4.jpg

  Käytännössä juuri mikään asia Suomessa ei ole selkeästi mennyt parempaan suuntaan EU:n myötä.
  Kävi siis täysin päinvastoin kuin mitä meille alun perin luvattiin.

  Jos hyvin käy niin vielä koittaa päivä jolloin voimme ylpeänä täynnä uskoa tulevaisuuteen todeta.

  -So long, so wrong. R.I.P Fucking communist-EU.

  Muutoksen tuulet ovat brexitin myötä puhaltamassa, eikä varmasti kukaan osaa varmuudella kertoa mitä Euroopallamme on vielä edessä. Parempia aikoja odotellessa…

  Hyvää kaunista kesäiltaa!

  https://www.youtube.com/watch?v=huQL5SHpFJ0

 6. Kansanvallan määritelmät, ovat tänään maailmassa erittäin hyvin esillä, ensiksikin tietysti Britannian tapaus, joka valitettavasti näyttäisi olevan vesittymässä, koska erohakemus jätetään vasta joskus ensivuonna.
  Turkissa puolestaan mitellään toisellatavoin kansanvallasta ja maan suunnasta jatkossa.
  Autoritääriset ja ill-liberaalit voimat ovat parhailaan haastamassa uusliberalistien kaapaaman liberaalidemokraattisen maailmanjärjestyksen.
  Valitettavasti vasemmistolaisilla voimilla, ei taida olla paljon mahdollisuuksia tässä uuden aikakauden valtapeleissä.

 7. Demokratia eli kansanvalta puolestaan perustuu kansansuvereniteetin periaatteeseen. Sen tunnustaa sekä Suomi että EU valtansa oikeuttajaksi. Sen mukaan:

  ”Kansansuvereniteettiperiaate on käsitys siitä, että kansa orgaanina voi hallita valtiota. … Kansansuvereniteetti käänsi aiemmat valta-asetelmat toisin päin: kansasta tuli suvereeni ja hallitsijasta näiden alamainen – heidän nimissään valtaa käyttävä välikäsi.”

  Siis kansan nimissä valtaa käyttävä ei ole suvereeni (itsenäinen, omaa itsemääräämisoikeuden) vaan kansa on. Kansanedustuslaitos on kansan alamainen.

  Kuitenkin esimerkiksi Iso-Britanniassa väitetään että kansa ei ole suvereeni, vaan kansanedustuslaitos eli parlamentti olisi. Näin ollen parlamentti päättää, kansalla ei sitä oikeutta ole. Aika järkyttävää, eikö Iso-Britannian parlamentti saakkaan valtaansa kansalta, eikö se tunnusta kansansuvereniteettia? Ilmeisesti ei! Kuningashuonekko sitten antaa vallan Iso-Britanniassa parlamentille?

  Miksi sitten Suomessa järjestetään jatkuen vain neuvoa-antavia mielipidekyselyitä, eikä oikeita kansanäänestyksiä?

  ”Kansanäänestys, joka toimitetaan yksinomaan vallanpitäjien (presidentin, hallituksen, eduskunnan) aloitteesta, kutsutaan plebiskiitiksi. Usein, esimerkiksi Suomessa, plebiskiitti on muodoltaan vain neuvoa-antava kansanäänestys, jolloin äänestystulos ei ole sitova. Tällöin plebiskiitti on enemmänkin mielipidemittaus.”

  Vastaus: koska Suomen kansanedustajat haluavat pitää päätöksenteon omissa käsissään, eivätkä antaa kansan päättää. Siitä syystä Suomen laki (Suomen perustuslaki, §53) ei edes tunne muuta kuin neuvoa-antavan kansanäänestyksen!

  Se, ettei Suomen perustuslaissa sitovaa kansanäänestystä ole mainittu, ei mielestäni voi tarkoittaa sitä, etteikö kansalla olisi oikeus äänestää mistä haluaa, koska valta nousee kansasta, ja ylin valta on kansan. Sitä ei voi muuttaa. Monesa tasavallassa järjestetään siitovia kansanäänestyksiä: esimerkiksi Portugalissa ja Unkarissa kaikki kansanäänestykset ovat aitomaattisesti sitovia. Suomessakin järjestetään vähän väliä sitovia kansanäänestyksiä (niitä ei vain kutsta kansanäänestyksiksi). Niitä ovat muun muassa eduskuntavaalit, presidentinvaalit ja kunnallisvaalit.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansansuvereniteettiperiaate

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

  • Olet Pertti taas oikeassa, tässä Suomen kansan oikeuksissa.
   Se vain mietityttää, että puolustat linjaasi mutta et jaa toivoa.
   Käytännössä kasaat satojen aiempien syiden päälle yhä lisää syitä Suomen kansalle vaikuttaa ohi demokraattisten keinojen… Mutta et halua käsitellä asiaa.

   • Demokratiaahan minä kannattaisin, mutta sitä ei ole. En nyt ymmärtänyt mitä asiaa en halua käsitellä.

    • Sitä, miten lisätä Suomen kansassa toivoa…
     Siis jotain viisasta toivoa rakentavin ehdotuksin.
     (Poikkeus: yhden tavoiterauhanohjelman olen sinulta lukenut eräässä viestissäsi.)

     • Olenhan minä useinkin puhunut ratkaisuistakin. Tässäkin kommentissa ehdotan kansaliasjärjestöjen tekemää kansanäänestystä. Silloin kun poliitikot sanovat ”ei” kansan toiveelle järjestää äänestys, kansan olisi ohitettava valtio ja järjestettävä se itse.

      Toinen mitä olen ehdottanut monesti, on siirtyminen valtion liikkeellelaskemaan rahaan, joka mahdollistaisi myös työttömien työllistämisen.

      Jos ymmärsin oikein mitä tarkoitit toivon lisäämisellä.

 8. Brexit ja britit lähtevät ideologisesta, taloudellisesta ja poliittisesta järjestelmästä (EU). Asiasta melutaan kuin olisivat tehneet jotakin ennen kuulumatonta. Vaan muistellaan hetki historiaa. Henrik VIII:n aikana Iso-Britannia irtautui ideologisesta. taloudellisesta ja poliittisesta järjestelmästä nimeltä katolinen kirkko. Eikä maailma siihen loppunut, talous ei kaatunut eikä jumala rankaissut.
  Tosin Henrik VIII perusti oman kirkkonsa (anglikaaninen) jonka kautta hallitsi ja jota kirkon päänä hallitsi mutta noin yleisesti ottaen briteillä meni paremmin heidän irtauduttuaan silloisesta maailmanvallasta.

  Liekö kukaan kiinnittänyt huomiota siihen että EU:n ja Vatikaanin hierarkkisissa rakenteissa on paljon samaa? Todelliset päättäjät istuvat piilossa keulakuvien tuolien takana.

  • Hyvä huomio!

   Täydennän lausettasi: ”Liekö kukaan kiinnittänyt huomiota siihen että EU:n, Vatikaanin ja poliittisen puoluejärjestelmän hierarkkisissa rakenteissa on paljon samaa? Todelliset päättäjät istuvat piilossa keulakuvien tuolien takana.

   • Tämä väärin äänestetty -parkuminen johtunee siitä että globaali eliitti oli arvioinut ihmisten tyytymättömyyden määrän ja oman vaikutusvaltansa (myös massamedian kautta käytettävän vallan) väärin.

    Ratkaisu lienee internetin käytön hankaloittaminen ja kaiken sortin vapauksien ja oikeuksien poistaminen. Eli ”lisää sitä samaa” -ratkaisumalli jota tähänkin asti on käytetty, järjestelmää ei ruveta korjaamaan tai vikoja poistamaan koska ne viat hyödyttävät päättäviä tahoja.

    Olenko realisti, pessimisti vai kyynikko – vai ovatko ne nykyään synonyymeja?

    • Kyllä ne ovat synonyymeja.
     Viat kuuluvat systeemiin eikä niitä siksi voi korjata. Rahankulku muuttaisi suuntaa ja sehän ei käy.
     Silti vielä ei olla riittävän syvällä kurjistumisessa kun kansa nukkuu liian hyvää unta. Alemmas on mentävä vielä paljon.

  • Niin, ei pimeimmillä todellisilla päättäjillä ole varaa olla keulakuvana.
   Joku voisikin tehdä jutun esimerkiksi yhdestä maailman vaikutusvaltaisimmasta henkilöstä: Vatikaanin tiedustelupalvelun johtajasta.

 9. Kansanäänestyksissä on se hyvä puoli, että oli päätös hyvä tai huono, sen on kansa itse päättänyt. Itse uskon, että täällä ”ruohonjuuritasolla” näkee paremmin mikä päätös on hyvä tai huono. Oma lompakko on hyvä mittari. Politikoillekin pitäisi joskus muistuttaa, että ovat meillä töissä ja me maksamme heille palkan. Edustuksellisessa demokratiassa kun tuppaavat sooloilemaan ja unohtavat helposti kansan edun oman edun mennessä edelle.

  En kannata EU-jäsenyyttä, koska EU ei ole noudattanut yhtään sopimustaan tai lupaustaan. Eiköhän tässä ole syytä tarpeeksi. EU’sta on tullut vain hallintomammutti, joka sekaantuu pieniin yksityiskohtiin ”demokraattisesti”, mutta suuret linjat päättää vaaleilla valitsematon komissio. EU palkitsee parhaat perässähiihtäjäpolitikot runsailla lihapadoilla, jotka eniten myyvät oman kansan etua. Ja kaiken yllä leijuu EKP, joka on G & S pankin haarakonttori ja entinen Suomen pankki on haarakonttorin haarakonttori. Talouden tosiasiat on erotettava politiikasta, sanoi Liikanen, haarakonntorin hoitaja. Niinpä, emme me rahaa tarvitse, demokratiaa voi harrastella ilmankin. Riittää kun meille näytetään pari kertaa vuodessa euroopan talouskäppyröitä missä mennään.

  Ongelmia tulee erossakin. Mistä uudet politkot ja johtajat, jotka valvovat meidän etua? Nämä nykyiset eivät käy. Jopa äänten laskenta on alkanut epäilyttämään, koska sen suorittaa meillä G & S pankki.

 10. On muuten mukava seurata näitä talouden tosiasioita, jotka on erotettu politiikasta. ”Halpistavaratalo” Anttila meni just persiilleen. Stockman on kamppaillut kannattavuutensa kanssa jo vuosia. Halvemmat kauppaketjut pärjäävät jotenkin, vielä. Pankit pysyvät pystyssä vain veronmaksajien massiivisella tuella. Työttömyys ja velka on räjähtänyt käsiin. Ratkaisuksi ongelmiin politikot tarjoavat ilmaista työtä. Tai paremminkin pakottavat. Politikot saavat vielä palkkansa. Johtajilta lähtee ainakin bonuksia. Köyhyys hiipii ravintoketjussa ylöspäin.

  Perustarpeiden, ruoan, energian ja asumisen hinnat nousevat, kun niillä keinotellaan. Juttelin rakennusalaa tuntevan kaverin kanssa. Sanoi, että paljon vuokralle tarjottavista asunnoista omistaa nykyisin postilaatikkofirmat. Ostellaan jopa kokonaisia uusia kerrostaloja, ainakin melkein. Sähkömittarit pyörivät nyt Australiaan päin. Kohta nähdään maksoivatko veroa. Jos ei, joutuu korottamaan kuluttajan maksamaa sähköveroa. Amerikan serkku kävi kylässä. Katseli tyhjiä näyteikkunoita, lueskeli kylttejä. Kysyi mikä on kirpputori. Sanoin se on flea market, Suomen suurin kauppaketju. Tässä aluksi tätä euroopan taloudenpitoa joka on irroitettu politiikasta.

 11. Olisiko jo aika herätä? Kansanäänestyksillä maa voitaisiin pelastaa myös multi-kultin ja terrorismin luomilta vakavilta uhilta.
  http://magneettimedia.com/olisiko-jo-aika-herata/

  Sionistinen Timo Soini sanoo, että pelolle ja paniikille ei pidä antaa valtaa, vaikka Soini itse kannattaa ja tukee niitä ryhmiä, jotka ovat terrorismin taustalla. — perin kaksinaamaista !

  Nämä kaikki terrori-iskut noudattavat samaa käsikirjoitusta, ja vahvat merkit viittaavat siihen, että perimmäiset syylliset löytyvät länsimaiden liittoutuman taustavoimista eli sionistisesta eliitistä. Instrumentteina näissä yleensä käytetään CIA:ta ja Mossadia.
  Esimerkiksi terrorisminvastaiseen operointiin ja kyberturvallisuuteen spesialisoituneen ranskalaisen tiedustelupalvelun johtajan Patrick Calvarin mukaan monikulttuurisuuden istuttaminen pakolla yhteiskuntaan johtaa pahimmillaan sisällissotaan.
  Olemme käsitellet aikaisemmissa kirjoituksissa sitä kuinka sionistisen eliitin pyrkimyksenä on saada aikaan EU:sta ihmisrotujen sulatus-uuni.1 Tämä kehitys on jo täydessä vauhdissa.
  Juuri sionistinen mafia on pakolaisinvaasion taustalla. Tämän kansanvaelluksen tarkoituksena on Euroopan valtioiden järjestäytyneen yhteiskuntarakenteen romuttaminen. Tässä erikoisesti EU:n maiden hallitukset ja niitä tukevat valtavirtamediat ovat olleet sionistien korvaamattomia apulaisia: monikulttuurisuutta voimistetaan järjettömällä vimmalla kantaväestön hyvinvoinnin kustannuksella.

  Valtavirtamediat yrittävät liittää iskua ääri-islamismiin. Tulee muistaa, että ISIS ja al-Qaida ovat Israelin, USA:n ja sen tiettyjen liittolaisvaltioiden luomus, jota sionistit käyttävät instrumenttinaan terrorisoidessaan Lähi-idän valtioita. Vaikka ääri-islamistit olisivat iskun takana, silloin vastuu hyökkäyksestä olisi taustavaikuttajilla.
  Lisää linkistä…
  http://magneettimedia.com/nizzan-keta-terrorismi-ja-raiskaukset-palvelevat-taustat/

  • P.s. pitää muistaa ettei nyky-eliitti tee mitään näiden asioiden eteen.
   Pakolaisvirtaa jopa suunnitellaan lisättävän samalla kun oma maa kurjistuu melkein valon nopeudella kovaa vauhtia ja päätäntävalta on Brysselissä tämänkin asian suhteen.
   Ja tämä tietää terrorismin vaaran kasvua ja yhteiskuntarauhan särkymistä.
   Nämä ovat kovia faktoja joita on turha kaunistella. Kun selaa esim. MV-lehteä niin nämä karut tosiasiat on pakko myöntää. Ja ’sama tauti’ rehottaa kaikkialla Euroopassa, myös Amerikassa.

   Lopulta emme voi itse päättää juuri mistään meitä koskevasta tärkeästä asiasta. Asiamme eivät juuri huonommin voisi enää olla.

 12. ”kansanäänestyksen irvikuva” oli brexit heidi hautalan mielestä…..olihan se pettymys hautalalle mutta toivon mukaan äänestäjät katsovat ensi kerralla tarkemmin, kannattaako häntä äänestää?

  • no, hautala on kansanvallan vihollinen mutta pätevä olemaan vihreissä huippupalkoilla… siitä voi vetää laajemminkin johtopäätöksen vihreiden puuhista jos aivot vielä vähänkin toimivat… mutta sama pätee kaikkiin nyt toiminnassa oleviin puolueisiin.
   IPU taitaa olla ainoa joka takaa kansanäänestykset mikäli pääsee eduskuntaan.

 13. ”Keskustan kansanedustaja haluaa lapsilisät pois vanhemmilta, jotka eivät rokota lapsiaan! ”

  Rockefeller Foundation istuttaa meihin TARKOITUKSELLA sairauksia – kuten syöpää – ja nyt siitä tehdään pakollinen. Kun ihmiset sairastuvat syöpään Rockefellerin valhekoulutuksella aivopestyt lääkärit tarjoavat hoidoksi kemoterapiaa, jonka todellinen tarkoitus on lisätä potilaan kärsimyksiä. Terveyden hoito on nykymuodossa on rikollisten käsissä, se edustaa sairauksien luomista ja ylläpitämistä, eli nyt jos koskaan ihmisten on oltava silmät auki. Rockefellerin lanseeraamien pakollisten poliorokotusten todellinen tarkoitus oli toisen maailmansodan jälkeen ”imitoida” Ilmestyskirjan ”ruttoa”. Nämä ihmiset ovat psykopaatteja – piste. He suorittavat kauhistuttavia ihmiskokeita rokotuksilla, joiden vaikutuksista ei ole tietoa!

  • Keskustakin on ’kokkarimaisesti’ antautunut NWO-agendalle mutta sitähän äänestäjät eivät tajua. Ei sieltäkään enää juuri löydy poliitikkoja jotka sanoisivat suorat sanat tälle totalitaaris-hegemooniselle hankkeelle, johon mm. lääketiede on vedetty mukaan yhtenä väestön ’laillisen murhan’ keinona.

   Michel Chossudovsky: Amerikan hegemoninen projekti
   America’s hegemonic project is to destabilize and destroy countries through acts of war, covert operations in support of terrorist organizations, regime change and economic warfare. The latter includes the imposition of deadly macro-economic reforms on indebted countries as well the manipulation of financial markets, the engineered  collapse of national currencies, the privatization of State property, the imposition of economic sanctions, the triggering of inflation and black markets.
   The New World Order

   Broadly speaking, the main corporate actors of the New World Order are
   • Wall Street and the Western banking conglomerates including its offshore money laundering facilities, tax havens, hedge funds and secret accounts,
   • the Military Industrial Complex regrouping major “defense contractors”, security and mercenary companies, intelligence outfits, on contract to the Pentagon;
   • the Anglo-American Oil and Energy Giants,
   • The Biotech Conglomerates, which increasingly control agriculture and the food chain;

   • BIG PHARMA,

   • The Communication Giants  and Media conglomerates, which constitute the propaganda arm of the New World Order.

   There is of course overlap, between Big Pharma and the Weapons industry, the oil conglomerates and Wall Street, etc.

   These various corporate entities interact with government bodies, international financial institutions, US intelligence.  
   http://www.globalresearch.ca/neoliberalism-and-the-globalization-of-war-americas-hegemonic-project/5531125
   Ja kaiken tämän mahdollistaa se eliititi joka kontrolloi Amerikkaa
   Who Controls America?
   . —- lisää linkistä alla
   https://thezog.wordpress.com

   • … ja tämä politiikan ja talouden power-eliitti (Illuminaatti), kokoontuu kesäisin palvomaan Luciferia Skull & Bones tyylisellä kesäleirillä – Bohemian Grove. Rituaalit ja mielisairas hauskanpito kestää metsän keskellä 17 päivää. Siellä nämä mustiin huppukaapuihin pukeutuvat miehet seisovat jättiläismäisen pöllön edessä soihdut kädessään antamassa uhrilahjoja jumalalle ja pyytämässä itselleen lisää pimeyden voimia.

    ” The Bohemian Grove is sealed by helicopters, a private security force and armed guards. No prying eyes or media are allowed on the premises giving the elite the power to engage in whatever activities they wish. Wheater that’s making political decisions, dancing naked, cheating on their spouses, practicing pedofilia, murder, practicing mass homosexual parties, performing satanic rituals or dressing in drag!”

    Bohemian Grove on ILLUMINAATIN vuosittainen kesäleiri by Black invitation only. Siellä kokoontuva power-eliitti koostuu eri valtioiden presidenteistä, pääministereistä, Bilderbergin ja Trilateral komissionin jäsenistä, 33 asteen vapaamuumareista ja kansainvälisten suuryritysten omistajista. Bohemian Grove = oksettava mädännäisyys ja moraalin täydellinen rappio. Sinne kokoontuvat vuosittain he, joiden kädessä on ihmiskunnan korkein poliittinen ja taloudellinen valta!

   • ”Who Controls America?
    . —- lisää linkistä alla
    https://thezog.wordpress.com

    Samaa kuviota:

    ”The Holocaust Hoax Exposed” by Victor Thorn:

    ”Reputable journalist, author, and historical revisionist Victor Thorn has done the world an invaluable service with the publication of his book, The Holocaust Hoax Exposed: Debunking the 20th Century’s Biggest Lie. Tackling a tremendously complex subject, Thorn offers his readers a short, concise – yet thorough – description of what really happened to European Jewry during WWII, completely destroying the false propaganda endlessly disseminated by organized Jewry and their minions. To put it bluntly, Thorn’s book debunks virtually every single aspect of the official ”Holocaust” narrative, and sets the historical record straight.

    The alleged ”Holocaust” of 6 million Jews at the hands of Adolf Hitler and National Socialist Germany during WWII is one of the most egregious and outrageous falsehoods ever perpetrated against mankind. Deceitful Jewish propagandists and their lackeys in the educational establishment, media, and Hollywood have foisted upon the world a completely baseless, manufactured narrative, chock full of a wide variety of ridiculous claims and impossible events, all TO ADVANCE THE JEWISH AGENDA OF WORLD DOMINATION and subjugation. The official ”Holocaust” story has been used to justify the very existence of the criminal, terrorist Jewish state occupying Palestine, garner public sympathy for Jews and elevate ”Jewish suffering” above all others, and to reinforce the false narrative of historical Jewish persecution at the hands of ”evil, irrational anti-Semites” who hate Jews. Organized Jewry has used the false ”Holocaust” story to seize and distort our collective history for their corrupt ends,..”,

    Kirja-arvostelu – tietysti itse kirjasta puhumattakaan – kokonaisuudessaan on varsin lukemisen arvoinen: https://www.amazon.com/Holocaust-Hoax-Exposed-Victor-Thorn/dp/1467506389

    Ks. myös ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

    Mainittakoon, että Paavo Lipposen toimesta (osallistunut viiteen Bilderberg-kokoukseen) käännettiin Ruotsista siellä kouluissa käytössä oleva holokausti(-uskonnon) oppikirja Suomeksi vastaavaan tarkoitukseen. Lieneekö Bilderberg-sisäpiiriin kuuluva JOHTAVA SIONISTI, läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää hallitseva Rotschild ohjeistanut kokousten ’vierailevia’ osanottajia holokausti(-uskonnon) opettamisen tärkeydestä kouluissa!

    • Sionisti-pankkigangsterit ovat suunnattomien rahavarojensa avulla voineet tuottaa kuin liukuhihnalla haluamansalaisia ”tutkimustuloksia” jotka ”kumoavat” holokaustihuijauksen osoittavat riippumattomat ja rehelliset tutkimukset. Kun on riittävästi rahaa, löytyy aina esim. tohtorin-tittelin omaavia moraalittomia tyyppejä, jotka ovat valmiit tuottamaan lähes millaisia etukäteen kirjoitettuja ”akateemisia tutkimustuloksia” tahansa kun toimeksiantaja vielä maksaa esim. ”todistajanpalkkiot” tarvittavien, etukäteen kirjoitettujen ”todistajalausuntojen” hankkimiseksi.

     Koskien muita aloja ks. esim. ”False positives and exaggerated results in peer-reviewed scientific studies have reached epidemic proportions in recent years. The problem is rampant in economics, the social sciences and even the natural sciences, but it is particularly egregious in biomedicine. Many studies that claim some drug or treatment is beneficial have turned out not to be true…”, http://www.scientificamerican.com/article/an-epidemic-of-false-claims/

     • Sanoit tuossa erittäin tärkeän asian. Juuri näin meitä huijataan ns. ’asiantuntijoilla’ jotka monet täälläkin kommentoivat ottavat tosissaan viitatessaan heidän tutkimuksiinsa ja teoksiinsa.

    • Edelläsanottu ei tarkoita natsien puhtaaksipesua kaikesta heidän rikollisesta toiminnastaan ja suunnittelustaan kuten ”elintilan” valtaaminen idästä, ”herra-/orjakansa”-oppi, EU:n kaltaisen diktatuuri-monsterin pystytys ainakin koko Eurooppaan jne – sen sijaan kylläkin holokausti-huijauksen osoittaminen osana kasaari-pankkigangsterien Suur-Israelin-(Kasaria 2.0) ja maailmanlaajuisen NWO-tyrannian pystyttämistä..

     Ks. myös ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)”,
     (Kommenttini ei tullut näkyviin, kun siinä oli linkki tähän Veteranstoday:n artikkeliin)

     • Totuudenetsijä, Miten väittämäsi holokaustihuijaus on mielestäsi tukenut ”kasaari-pankkigangsterien Suur-Israelin-(Kasaria 2.0) ja maailmanlaajuisen NWO-tyrannian pystyttämistä” pystyttämistä?? Niin oleellisesti että sitä pitää usein toistaa?
      Mitkä uskottavat tahot tukevat holokaustihuijaus-ajattelua, jatkuvaa juutalaislinkkisyyttä poliittisessa keskustelussa, kuten siionisti/kasaari-pankkiiri -hokemista yms.? Truth hunter mielellään kertoo meille että ”maailmalla yleistä”, mutta en ole löytänyt muuta kuin äärioikeistolaisista lähteistä noita.
      Nyt kuulostaa siltä että jotkin täysin epäasialliset ovat vallalla, kun noihin ei ole jo tullut vastauksia.

      Ja mitä tarkoittaa ”uskottavuus”?
      Sanoisin esimerkiksi:
      – akateemiset meriitit eivät ole automaattisesti uskottavuutta, vaan jos henkilö keskittyy kirja toisensa jälkeen esim. tuomaan vain myönteisessä ja neutraalissa valossa natseja esiin, niin sehän on tendenssinomaisuutta.

      – Kirjojen kirjoittaminen ei ole automaattisesti keskittyneisyyttä, jos ihminen ei keskity parhaimpien vastaväitteiden kumoamiseen (maailma on täynnä huonoja väitteitä, jotka on helppo osoittaa vääriksi ja ehkä myös pitää kuvaavina vastapuolensa esityksinä)

      – Jos ihminen kehäpäättelee joissain avainkohdissaan, niin hän menettää silmissäni uskottavuutta yleisesti (ei ole aikaa tarkistaa kaikkia mitä hän väittää)

      – Uskottavuus vähenee myös NWO-agendan monoliittisenä toistamisena, jopa sadan tai monen sadan vuoden verran.
      Luulisi olevan itsestään selvyys, että eri aikoina maailmanherruutta ei saavuteta samoin tavoin. Tai jos jonkun mielestä saavutetaankin, niin eikö ole aikamoista, ettei meillä ole dokumentaatiota siitä, mitä vaikkapa Rothschildien suku on eri aikoina ajatellut? Keskuspankkien omistustenkin dokumentaatio uupuu näistä äärioikeiston teksteistä.

      – Pankkiirien korostaminen on ”raha on valtaa” -ajatuksen korostamista, mutta mielestäni on olemassa oleellisia salaliitto- ym. teorioita, joiden mukaan on muitakin oleellisia vallan lähteitä kuin suuri raha! (Natsien edun mukaista on vaieta niistä. Tähän aiheeseen en aio mennä, mutta suosittelen tutkimaan.)

      LOPPUHUOMAUTUS: Eräs äärioikeiston epäuskottavaksi tekevä kuvio on se, etteivät he tunnu tarvitsevan realistista kuvausta markkinoiden toiminnasta mihinkään.
      Kärjekkäimpänä esimerkkinä siitä on tuo jatkuva ”pankkiirit”-sanan toistaminen.
      Oikeasti miljardeja euroja, puntia ja dollareita liikuttelevat monen muunkin tyyppiset tahot kuin vain pankkiirit.
      Ja heidän motiivinsa käyttäytyä ovat yhtä oleellisia kuin pankkiirien motiivit.
      Lisäksi, pankkiireja on hyvin paljon. Eikä tuota kunnollista kokonaiskuvaa heistä, jos keskitytään vain NWO-agendaisiin pankkiireihin tai rikkaimpiin heistä. Rahalukuina mitaten se kokonaiskuva kuitenkin ehdottomasti tarvitaan.
      Kuvaavaa on, ettei Luyendijk: Rahan ruhtinaat -kirja tunnu muuttaneen mitään äärioikeistolaisten ajattelussa, vaikka sen olisi tullut järkyttää.

     • ”Holokaustihuijauksesta” on ollut Vastavalkeassa valitusta jo niin monta kymmentä kertaa että olisi korkea aika vastata tähänkin kysymykseen: missä on se uskottava kirjoitus tai kirja, joka todistaa, että ne juutalaiset pankkiirit ovat hyötyneet ”holokaustihuijauksesta” X euroa – ja mikä on X? Ja mitä merkitystä silläkin on, esim. jos uskotaan, kuten yleensä vaihtoehtopiireissä uskotaan, että Rothschildien suvun omaisuus on jotain 350 000 – 550 000 USD tai jotain sinnepäin? Olkoonkin että se omaisuus on paljolti sidottua.

     • Tarkennus: tarkoitin tietysti että Rothschildien suvun omaisuus on ”jotain 350 000 – 550 000 MILJOONAA USD…” vaihtoehtopiireissä liikkuvan tiedon mukaan.
      (Wikipedia nyt: 300 000 – 400 000 miljoonaa.)

    • Armstrong, kuun kävelyä voit arvostella, toistaiseksi, mutta euroopassa on muutamia valtioita joissa paiskataan ”vedelle ja leivälle” ne jotka ovat kriitillisiä koskien ”holokaustia”. Stalinin ihmisvainot eivät kiinnosta ketään. Ei millään muulla pääse niin pitkälle kuin valheilla.

  • Tiedelehti Nature Medicine julkaisi hiljattain tutkimuksen, joka valottaa rokotteiden apuaineena käytetyn alumiinin käyttäytymistä elimistössä. Löydökset ovat huolestuttavia: Alumiinin todettiin aiheuttavan epänormaaleja solukuolemia. Tieto voi osaltaan selittää autoimmuunisairauksien alati kasvavaa määrää.
   Alumiinin aiheuttama solukuolema sen sijaan on sotkuisempi prosessi: solu hajoaa, vapauttaa DNA:ta sekä muita solun osasia. Tällaista solujen epänormaalia kuolemaa kutsutaan nekroosiksi. Nekroosi aiheuttaa usein tulehdusreaktion.
   Autoimmuunisairaus on seurausta elimistön immuniteettijärjestelmän hyökkäyksestä elimistön omia soluja vastaan. Autoimmuunisairauksia ovat esimerkiksi nivelreuma, MS-tauti ja keliakia.
   Alumiinipohjaisia adjuvantteja on käytetty 1930-luvulta lähtien. Adjuvanttien tehtävä rokotteessa on ärsyttää elimistöä muodostamaan puolustusreaktio varsinaista antigeenia vastaan. Useimmat nykyisin käytetyt rokotteet ovat alumiinipohjaisia.
   Adjuvanttien käyttöä nimitetään toisinaan rokotteiden ”likaiseksi salaisuudeksi”, sillä niiden tarpeellisuutta ja toimintamekanismeja tunnetaan huonosti.
   Ennen Nature Medicinessä julkaistua tutkimusta alumiinin toimintatapaa adjuvanttina ei tunnettu lainkaan.
   http://www.nature.com/nm/journal/v17/n8/full/nm.2403.html

   • Rokotteita vastaan on noussut yhä enemmän lääkäreitä ja näitä huolensa ilmaisseita lääkäreitä on ”kadonnut” ja tapettu täällä Yhdysvalloissa huolestuttava määrä. Se jos mikä on paras todiste rokotteita ja koko valehtelevaa lääketeollisuutta vastaan. Kun asioita syvemmin tutkii, lääketeollisuuden takaa löytyy nimenomaan sairauksia ja selittämättömiä kuolemia lisäävä agenda.

    Ihmiset ovat pääsemässää yhä enemmän jyvälle järkyttävän tästä likaisesta pelistä ja juuri sen vuoksi tämänkaltaisia keskustan esittämiä PAKKOKEINOJA otetaan käyttöön. Itse uskon, että pankkimafian vasallit aikovat aktivoida lähivuosina joko rokotteen tai jonkinlaisen biologisen aseen, jotta YKn Agenda 21 – depopulation – toteutuisi. Se on YKn virallinen tavoite… tieto löytyy kyseisen rikollisorganisaation sivuilta – ihmisten pitäisi avata silmät. Meidän on vaikea uskoa, että YK tai hallitus vahingoittaisi/tappaisi omia kansalaisiaan, mutta näin asia on kun niitä syvällisesti tutkii. He – eliitti – tekee sitä tietoisesti tai tietämättään ja juuri sen vuoksi ihmisten täytyy olla Jeesuksen sanoja lainatakseni ”viisaita kuin käärmeet”.

    Ydinaseet ovat omaan tietoisuuteeni pohjautuen pelkkä pelotteeksi asetettu huijaus, mutta biologiset aseet ovat totisinta totta. Massamedia ei rokotteista tai sairastuttavista lääkkeistä kirjoita, vaikka ne ovat kauhistuttavia!

    • ”Se jos mikä on paras todiste rokotteita ja koko valehtelevaa lääketeollisuutta vastaan. Kun asioita syvemmin tutkii, lääketeollisuuden takaa löytyy nimenomaan sairauksia ja selittämättömiä kuolemia lisäävä agenda.”

     Tuo on jopa Vastavalkean kommenttiosaston tason huomionottaen uskomatonta huuhaata. Rokotusten ansiosta isorokko on maailmasta hävitetty. Suomessa kuoli ennen rokotusten aloittamista ihminen tunnissa keuhkotautiin, nyt ei enää käytännössä kukaan. Polio ei enää halvauta ja tapa ihmisiä rokotusten ansiosta.

     Tuossa vain äärimmäisen pieni otos rokotusten merkityksestä.

     ”Ydinaseet ovat omaan tietoisuuteeni pohjautuen pelkkä pelotteeksi asetettu huijaus, mutta biologiset aseet ovat totisinta totta.”

     Suuria huijauksia olivat Hiroshima ja Nagasaki.

    • Tietoa on Googlessa ym. – myös yllä. Et näköjään ole seurannut asioita mutta silti kommentoit täällä ja puhut perättömiä.
     Menee uskottavuus.

     • Tarkoitin luotettavia lähteitä. Googleen kuka tahansa voi suoltaa mitä tahansa.

     • No sittenhän voit panna paremmaksi. Kai sinulla on tietoa kun pystyt kumoamaan muun tiedon. Tai pitää olla koska muuten olet heikolla jäällä.

     • Eihän minulla ole mitään velvollisuutta kumota sinun tietojasi. Sinunhan ne pitäisi osoittaa oikeaksi.

      Yhtä hyvinhän voisit väittää, että Kongossa on vaaleanpunaisia elefantteja. Väitteesi olisi äärimmäisen epäuskottava, mutta en mitenkään voisi sitä vääräksikään todistaa.

     • No kun epäilet Googlen tietoa niin ellet pysty esittämään parempaa niin olet hopealla.
      Ei tässä mitään elefantteja tarvita, eivät ne sinua pelasta.

  • Jos alkaa näyttää siltä, että Kärnän lakialoite tullaan otttamaan eduskunnan käsittelyyn, ei ole epäilyä etteikö rikollinen Big Pharma & Medical Mafia lakeijoineen aloita valtavaa disinformaatio-, lobbaus- ja lahjontakampanjaa lakialoitteen saamiseksi hyväksytyksi.

  • Todella erinomainen video. Davidsson on hyvin perehtynyt asiaansa ja seisoo jalat tukevasti maassa!

 14. Kyllä, kansa voi äänestää väärin. Siitä on esimerkkejä.

  Esimerkiksi Ruotsissa järjestettiin1955 kansanäänestys siirtymisestä oikeanpuoliseen liikenteeseen. Kansa tyrmäsi muutoksen murskaavalla, peräti 83 % enemmistöllä. Oikeanpuolinen liikenne otettiin kuitenkin käyttöön, tosin 12 vuotta myöhemmin.

  Pari vuotta sitten Sveitsissä kansa äänesti maahanmuuton rajoitusten kiristämisestä. Niukka enemmistö, 50,3 %, äänesti kiristysten puolesta. Kuitenkin Sveitsi ei voi yksipuolisesti noin vain tiukentaa maahanmuuton ehtoja, koska sillä on asiasta sopimuksia mm. EU:n kanssa.

  En ymmärrä, miten asioiden ratkaisu kansanäänestyksen kautta tuottaisi parempia tuloksia kuin kansanedustajien tekemät päätökset. Parlamentissa kysymystä kuin kysymystä tarkastellaan monilta puolilta asiantuntijoita kuunnellen. Päätösehdotukset muotoutuvat käsittelyn kuluessa.

  Erityisesti turvallisuus- ja ulkopoliittiset kysymykset ovat täysin soveltumattomia kansanäänestyksellä ratkaistaviksi. Näistä asioista kansalla ei voi olla tarpeellista tietoa. Jos Suomen kansa olisi äänestänyt 1940 Moskovan rauhanehtojen hyväksymisestä, vastaus olisi ollut jyrkkä ei. Se olisi tiennyt maan miehittämistä. Tuskinpa Yya-sopimuskaan olisi saavuttanut kansan hyväksymistä.

  Brexit-äänestys oli poliittista uhkapeliä, jossa riski toteutui. Tarkoitushan oli itse asiassa varmistaa konservatiivien vaalivoitto ja hallitusvallan jatkuminen. Tuskinpa Cameron kumppaneineen piti mahdollisena, että ero oikeasti toteutuisi.

  • Kuinkahan hyvä oli kansanedustajien päätös hyväksyä Suomen itsenäisyyden lopullisesti tuhoava Lissabonin sopimus – lainkaan perehtymättä liitteineen n. 3000-sivuiseen pumaskaan?
   (Mitä Lissabonin sopimus ja EU käytännössä merkitsee, siitä on hyvä kuvaus esim. seuraavalla sivustolla, joskin Britannian näkökulmaa painottaen: ”Do you know the truth about the EU?”, http://eutruth.org.uk/)

   Varsinkin euroon liittymisen viisaudestahan on jo runsaasti käytännöstä kertynyttä tietoa.

   Kansahan aikoinaan estettiin äänestämästä ’väärin’ EU:hun (ja myös euroon) liittymisestä:
   ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

   • Itse en epäile etteikö seuraavia em. eutruth-sivustolla olevia David Noakesin lauseita brexitistä voi yleistää koskemaan muitakin EU-maita ja varsinkin Suomea:

    ”With our current politicians, Brexit may be done disastrously. If done well, our future will be superb.

    So many senior British politicians and civil servants are bribed, accepting patronage, or salaries to be pro-EU, the government will do what it can to block Brexit.”

    • En usko että kansa voisi äänestää ’väärin’ mm. Soroksen & Co masinoiman ’pakolais’-invaasion sallimisesta maahamme (kuten P.Orpo & Co) ovat tehneet, jos sille kerrottaisiin ilmiöön liittyvät olennaiset faktat, esim. seuraava:

     ”Islamiska staten kommer att slakta dig i din egen bakgård och ta över ditt land”,
     http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1622.html

    • Nousua pukkaa Lontoon pörssissä. Kurssit korkeammalla kuin ennen Brexitia. Vaikka pörssi ei mikään elintason mittari olekaan, kävi juuri päinvastoin kuin meidän(kin) a-siantuntijat ennustivat.

     • Jep, luotto näihin eliitin palvelijoihin murenee päivä päivältä.

     • Niinpä Tavis, niinpä!

      Tässä ne meidänkin valtamedioiden paskapuheet nähdään.
      Britanniahan teki uusia bisnessoppareita vähän sinne sun tänne.

  • ’…En ymmärrä, miten asioiden ratkaisu kansanäänestyksen kautta tuottaisi parempia tuloksia kuin kansanedustajien tekemät päätökset’
   Aika sokea olet. Täytyisi varmaan hankkia uudet lasit.

   • ”Aika sokea olet. Täytyisi varmaan hankkia uudet lasit.”

    Tällaista argumentointia käytetään, kun asiallisia perusteita ei osata esittää.

    • Silloin kyllä lasien vaihto on paikallaan jos ei näe sitä mitä kansanedustajien päätökset ovat saaneet aikaan tai ehkä uusi kuulolaitekin voisi auttaa jos ei kuule uutisia.
     Mitäs sitä tarvii sen kummemmin perustella.

     • Kansanedustajien päätökset ovat saaneet aikaan mm. sen, että useiden indikaattorien mukaan Suomi on yksi maailman parhaista maista elää ja asua.

     • Hopalong:
      Suomi oli paljon paremmissa kantimissa 1970- ja 1980-luvuilla. Suomessa on noin miljoona köyhää jota tuolloin ei ollut, joiden mielestä Suomi ei todellakaan ole hyvä paikka elää ja muidenkin kohdalta talouskasvu on hiipunut olemattomaksi. Edes Suomen sosiaaliturva köyhille ei ole riittävä, ei edes EU:n kesivertotasoa, ja EU:ssa on mukana aikamoisia kehitysmaita.

      Meidän kansanedustajat on tehneet paljon huonoja päätöksiä, ja minä lasken siihen paitsi EU-liittymisen joka vie Suomen itsenäisyyden, ja euro-päätöksen joka pakottaa Suomen valtion lainaamaan rahansa (yleensä ulkomaisilta) pankeilta – tosin tuollaisia ei huomioida kun joku NWO-lehti vertailee parasta maata asua – myös SSS-hallituksen köyhien kurjistamispolitiikan.

      Kyllä on asioita, joissa kansanedustajat eivät edusta kansaa.

     • Pertti

      Asukaskohtainen bkt on kasvanut Suomessa vuodesta 1975 tähän päivään 10-kertaiseksi. Bkt on aika hyvä mittari, vaikka se ei kaikkea kerrokaan elämisen tasosta.

      Suomen köyhät ovat suhteellisesti köyhiä, toisin sanoen, he ovat köyhiä verrattuna kansan keskimääräiseen elintasoon. Suomen köyhät elävät silti paljon leveämmin ja mukavammin kuin köyhät täällä muutama vuosikymmen sitten.

      Selvää on, että tulonjaon liian suuri epätasaisuus on ongelma, ja politiikan avulla sitä pitäisi pienentää.

      Tosi on, että vuodesta 1995 lähtien tuloeroja mittaava ginikerroin on Suomen osalta mennyt hiukan huonompaan suuntaan.Tässä suhteessa Suomi on samalla tasolla kuin Norja.

     • Hopalong: Entäpäs jos palautettaisiin mieleen eräs vanha sanonta: ”veli on velka otettaessa mutta veljenpoika maksettaessa”.

      Seuraavasta näkyy julkisen velan brokansantuote-osuuden ja julkisen alijäämän kehitys 1970-luvun alkupuolelta n. vuoteen 2015: http://www.findikaattori.fi/fi/44,

      Viime vuosien kehitys osoittaa, että rikolliset vallanpitäjämme ovat onnistuneet kansan kohtalaisen tyytyväisenä pitämiseen tarjomalla ”leipää ja sirkushuveja” VELAKSI.

      Pari pikku esimerkkiä siitä, millä tavalla valtionvelkaamme on lisätty ilman että siitä olisi ollut mitään hyötyä oman maamme kansalaisille:

      Valtionvelkaamme kasvattamalla Katainen, Urpilainen & Co pelastivat KONKURSSIKYPSÄKSI TIETÄMÄNSÄ Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittoja.

      Ilmeisestikin myös Brysselin lihapatojen ääreltä politrukin virkaa tavoitteleva P.Orpo & Co otti avosylin vastaan viime syksyn aikana kymmeniä tuhansia elintaso-surffareita, ISIS-sotureita tai sellaisiksi koulutettavia ja jonkin verran myös TODELLISIA pakolaisia. Näistä budjetoitiin täksi vuodeksi (tuskin seuraavat vuodet pelkästään näidenkään osalta sen halvemmaksi tulevat) yhteiskunnalle ensin kustannuksia muistaakseni n. 500 miljoonaa euroa jota sitten asteittain korotettiin yli miljardiin euroon (en tiedä viimeisintä lukua) – ja tämä tietysti kaikki edelleen jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisutettua VALTIONVELKAAMME KASVATTAEN.

      Huolimatta kuormasta syömisestä oman maan kansalaisten pitkät ruokajonot jatkavat kasvuaan. Se on sitä KANTASUOMALAISTEN nykypäivän elintasoa.
      Piilotyöttömät mukaanlukien todellinen työttömien määrä on varmasti yli puoli miljoonaa.

      Oma lukunsa on EU-diktatuurin musta aukko, moolokinkita: jo pelkkä nettomaksuosuutemme on n. miljardin euron luokkaa.
      Ihan pienet eivät ole Suomelle äskettäin sälytytetyt suhteettoman suuret (paljolti suurpankkigangsterien taskuun lopulta päätyvät) ilmastohuijaus-maksutkaan – ja tulevaisuudessa nykyiseen verrattuna ties kuinka moninkymmenkertaiset kustannukset elintaso-surffareista EU-diktatuurin pakottamina.

      Rikollisia vallanpitäjiämme ei näytä millään tavan huolettavan se, että jonakin päivänä väistämättä veljen sijaan astuukin veljenpoika – mutta onhan heillä kaiken muun kansallisomaisuutemme kansainvälisille korppikotka-firmoille dumpattuaan vielä jäljellä maailman arvokkaimpiin kuuluvat pohjavesivarat alennusmyynnillä kaupattavaksi (kunhan ensin heille itselleen sopivista palkkiosta on päästy yksimielisyyteen kuten aikaisemminkin).
      Sopii kysyä, mikä KANTASUOMALAISTEN elintaso on siinä vaihessa!

     • Hopalong: BKT kasvaa aivan yleisesti noin kaksinkertaiseksi vuosikymmenessä, kuten olen monasti sanonut (Suomessa kasvu oli tosin 70- ja 80-luvuilla paljon voimakkaampaa kuin muualla Euroopassa). Se johtuu pelkästään siitä, että pankit lainaavat joka vuosi niin paljon rahaa tulevaisuudenlupauksia ja omaisuutta vastaan. Nykyään pankit lainaavat vielä paljolti ”virtuaaliomaisuutta” eli luotuja arvopapereita vastaan, jolla väittävät olevan arvoa.

      Mikäli lainaaminen ei kasva, kyseessä on laskusuhdanne, ja sen jokainen valtio haluaa kääntää takaisin noususuhdanteeksi. Jos kansalaiset eivät pysty lainaamaan, silloin valtio lainaa, mutta rahaa täytyy saada jatkuen lisää.

      1970-luvulta suomlaisten kotitalouksien velkaantuminen on kasvanut kolminkertaiseksi, yli 120% vuoden ansioista. Se kertoo kyllä että emme ole vaurastuneet, vaan olemme saaneet lisää lainoja tulevaisuudenlupauksia vastaan.

     • Tosi on, että nykyinen talouselämä perustuu suuressa määrin velkaan. Mutta velka muodostuu ongelmaksi vain silloin, jos ei ole kykyä maksaa velkaa pois.

      Esimerkiksi asunnon osto on useimmille ihmisille mahdotonta ilman velanottoa. Olisiko parempi yhteiskunnan tai yksityisen ihmisen kannalta, jos asunnon ostoon vaadittava raha olisi säästettävä ennakkoon?

      Valtiontaloudessa velka ei ole ongelma, jos velanhoitokustannukset pysyvät kohtuuden rajoissa. Yritykset maksaa valtionvelka kokonaan pois hinnalla millä hyvänsä johtavat katastrofiin.

 15. Edustuksellisessa demokratiassa idea on nimenomaan siinä, että kansa valitsee parhaaksi katsomansa edustajansa perehtymään maata koskeviin monimutkaisiin kysymyksiin ja tekemään niihin liittyviä päätöksiä. Tämä on tehty jo eduskuntavaaleissa, joten Brexitin kaltaiset äänestykset eivät ole perusteltuja.

  • Kyllä ovat ja tulevaisuudessa vielä enemmän!

   Poliitikot ovat halki Euroopan valehdelleet ja pettäneet kansoja luvaten kuun taivaalta koskien EU:ta.

   Nyt kun kansat alkavat heräämään tähän valehteluun niin kansanäänestys toimii hyvänä suunnan muuttajana korjatakseen poliitikkojen aikaisempia virheitä.

   Demokratia jonka keskellä elämme on todellisuudessa pelkkä illuusio.

   • Joku viisas on joskus sanonut, että paras argumentti demokratiaa vastaan on viiden minuuten keskustelu keskiverron äänestäjän kanssa. Tämän pohjalta jos valitsee, niin itse kyllä annan asiaan edes jollain tavalla perehtyneen edustajan mieluummin päättää isoista kysymyksistä kuin tavallisen tallaajan.

    • Ei tavallinen tallaaja koskaan voi päättää yksin asioista vaan kansa kokonaisuutena. Ja poikkeuksetta kansan enemmistö tekee viisaita päätöksiä. Jos sitä olisi kuultu niin asiamme olisivat nytkin eri mallilla.
     Kun pieni a-siantuntijajoukko on saanut päättää niin se on ajanut vain omaa etuaan ja siksi ollaan kusessa tai kansa on.

     • Jos kansan enemmistöä olisi kuultu, Ruotsissa ajettaisiin vieläkin vasemmalla puolen tietä. No, ehkäpä se olisi viisasta.

     • Heh… huvittava veikko olet. Tuoko on nyt niin iso asia???
      Kertoo kuinka mitättömät asiat ovat sinulle tärkeitä.
      Jos Suomessa olisi kuultu kansaa niin ei oltaisi uppoamassa EU-suohon. Se on jo suurempi juttu.

     • Todistin, että olet väärässä, ja tuo on sinun vastauksesi.

      Suomessa kuultiin kansaa, kun äänestettiin EU:in liittymisestä.

     • Kuuleminen on eri asia kuin äänestäminen.
      Sinulla on nyt pallo hukassa.
      Etkä ole mitään todistanut, paitsi itsellesi.

     • No, en pidä sellaista maniouloitua äänestystä oikeana äänestyksenä. Todellista tietoa asiasta ei annettu kansalle vaan syötettiin valtamedian valheita.
      Aina kun kansanäänestys pidetään pitää kansan käytössä olla kaikki todellinen tieto, ei vain eliitin propaganda.
      Jos kansaa olisi etukäteen informoitu puolueettomasti niin tulos olisi ollut EI.

  • Kuinka Timo sitten selität sen että eduskunnan valitsema hallitus tekee päätöksiä joita kansan enemmistö ei hyväksy? Minne kansan ääni hukkuu?
   Vaalien jälkeen eduskuntaryhmät aloittavat hallitusneuvottelut, joissa keskustellaan sekä hallitusohjelman sisällöstä että hallituksen kokoonpanosta. Näiden neuvottelujen pohjalta presidentti antaa eduskunnan puhemiestä kuultuaan eduskunnalle tiedon pääministeriehdokkaasta.

    • Elätkö viitteiden varassa? Eikö tuo ole jokaisen tiedossa olevaa asiaa? Sittenkö vasta lause tai ajatus on pätevä jos sen takaa joku viite?
     Eikä tuo ollut edes väite.
     Ota nyt ihmeessä omat aivot käyttöön!

   • Eniten kansalaisten elämään vaikuttaa eduskunnan laatima tulo- ja menoarvio, eli budjetti. Miten siitä kansanäänestyksellä päätettäisiin?

    ”Kuinka Timo sitten selität sen että eduskunnan valitsema hallitus tekee päätöksiä joita kansan enemmistö ei hyväksy?”

    Kansa haluaisi kaikkea hyvää, mutta kansantaloudessa kaikki ei ole mahdollista.

    • Ei ole merkitystä sillä kuka budjetin tekee vaan sillä että se on pesunkestävä eikä palvele vain eliittiä. Budjetin voisi tehdä hyvin puolueeton elin jossa olisi päteviä ihmisiä. Ja sitten sen hyväksyy kansa.
     Niin, sinusta vain eliitille kuuluu tuo ’hyvä’.

     • Budjetin tekee eduskunta, joka edustaa kansaa.

      Mitään puolueetonta elintä ei voi olla olemassa. Budjetin teossa joutuu tekemään mm. monenlaisia arvovalintoja. Kuka valitsisi edustajat ”puolueettomaan elimeen”?

     • Kyllä kansa pystyy sanomaan onko budjetti kohdallaan. Ei sen hyväksymiseen mitään puolueetonta elintä tarvita.
      Jos kansa sanoo esim. että puolustusmenot ovat liian suuret ja ne rahat tulee käyttää koulutukseen niin sitten toimitaan niin.
      Sinulta puuttuu käsitys kansanvallasta.
      Koitahan opiskella sitä.

     • Sanopa, mistä löytyy semmoiset tilat, joissa kansa, sanotaan vaikkapa vain miljoona ihmistä, pystyy kokoontumaan ja keskustelemaan budjetin yksityiskohdista. Jos vaikkapa jotkut eivät haluaisikaan siirtää puolustusbudjetista koulutukseen vaan sairaanhoitoon?

      Itsehän muuten ehdotit puolueetonta elintä. Minusta se ei ole hyvä idea.

     • Ei siinä tiloja tarvita hyvä mies. Kun budjetti jonka voi hyvin tehdä pätevä puolueeton elin on valmis se alistetaan kansan tarkasteltavaksi ja hyväksyttäväksi. Yksinkertaista eikö?

     • Kuka tämän ”pätevän puolueettoman elimen” valitsisi? Ja miksi sellainen tarvittaisiin, koska kansa valitsee eduskunnan?

     • Ei eduskunta edusta pätevyyttä vaan populismia. Kaikenlaista helppoheikkiä ja -Liisaa siellä on.
      Alansa osaajat tuon elimen muodostaisivat ja kansa sitten arvioi painopistealueet. Eli meneekö liikaa rahaa esim. aseisiin.

     • Kuka valitsisi alan osaajat, joille annettaisiin valta päättää budjetin laativan elimen kokoonpano?

      Olipa sitten eduskunnassa vaikka minkälaista populistia ja helppoheikkiä, niin kuin onkin, niin se kuitenkin edustaa kansaa.

     • On ne ’osaajat’ jo nytkin töissä. Kyllä samat voivat jatkaa mutta kansa tarkistaa heidän esityksensä. Ja jos haluaa vaatii niihin korjauksia.

     • Kun muokataan budjetin lukemattomia pieniä yksityiskohtia, miten tämä kansan tahto jalostuisi esityksiksi? Sellaistahan tarvitaan, jos kansa ei hyväksy budjettiesitystä.

     • Onpas nyt vaikeaa… no selitän.
      Tietenkin pannaan ’osaajat’ töihin ja korjaamaan luonnos parempaan asuun.
      Näin sinäkin pääsisit vaikuttamaan ettei rahaa tuhlata liikaa esim. aseisiin vaan käytetään järkevämmin vaikkapa koululaitoksen kehittämiseen.

    • Arvon herra Håpå ei ymmärrä raukka, että näin internet aikana, jokaikinen päätös olisi kysyttävissä kansalta !!

     Olisiko monimutkaista järjestää kansanäänestykset vaikka pankkitunnuksien kera, tyyliin ”vastaa ken välittää ja ehtii” ? Ei kait.

     Tosin hänen kaltaisensa hååpåt, eivät luota muutoinkaan omaan kansalaisveljiinsä, vaan ELIITTIIN. Esimerkiksi Eliitin ja lahjakkaamman edustajien kyvykkäämmästä älykkyyden käytöstä ja tuottamasta lisäarvosta kelpaa hyvin Soklin kaivos joka 30’000 milj. arvoisena myytiin 200milj.

     Kansanedustaja oli siis sitä mieltä että 30′ 000 arvoinen Mersu piti myydä 200 euron ritsana. Itse ajan vain ritsoilla, kiitos lahjakkaiden kansanedustajien.

     • Näin on… Håpå taitaa pelätä että kansan saadessa valtaa häneltä osakesalkku tai edut pienenevät…?

     • HAH, arvovallaltaan giganttista Håpålta irtoaa taas älykästä ja tasavertasita ”kommenttia” ! Oletpa älykäs Håpå, kun et kommentoi kansanäänestys-ehdotusta, etkä Soklin myynnin kannattavuutta.

      Miten on Håpå, osaavatko kansanedustajat ajaa maatiaisen asiaa vai eivät ?

      Todellisuudessa et halua maahamme kansanäänestyksiä. koska sinä ajat NATO-asiaa, joka ei ikinä toteutuisi, kun kansa saa päättää.

  • Kuten kansanedustajien ’sokkoäänestys’ Lissabonin sopimuksesta: liitteineen n. 3000-sivuisen pumaskan hyväksyminen lainkaan siihen perehtymättä!

    • Ja miten tuo Johnson & Faraday -tyylinen Brexit-propoganda liittyy Suomeen? Esimerkiksi tuo ”The abolition of the English” kappale on ihan pelkkää pirujen maalaamista seinille. Oma havaintoni Suomessa on, että kyllä valtaosa maahanmuuttajista opiskelee valtaväestön kieltä kuumeisesti päästäkseen opiskelemaan ja työmarkkinoille, eli tullakseen kelpo veronmaksajiksi.

     • On sinun täytynyt kiertää aika monessa vastaanottokeskuksessa tekemässä haastatteluja voidaksesi käyttää ilmaisua ”valtaosa maahanmuuttajista”!
      Tällaistahan varmastikaan et ole tehnyt ja vaikka olisitkin, niin kuinka moni haastatelluista olisi puhunut edes totta.
      Edes karkeasti TOTUUDENMUKAISEN arvion saamiseksi pitäisi hankkia tilastotiedot maahanmuuttajille kieliä opettavilta tahoilta, mukaanluettuna tilastot kursseille ilmoittautuneiden läsnäoloprosenteista niillä kursseilla jonne olivat ilmoittautuneet. Sama henkilö on voinut ilmoittautua monellekin kurssille ja käväistä vain muutaman kerran kullakin kurssipaikalla, jotta voisi sanoa yrittäneensä aktiivisesti edetä kohti työmarkkinakelpoisuutta.

      Äskettäin Kauppalehdessä emeritusprofessori Viren kertoi tutkineensa Tilastokeskuksen julkaisemia tietoja, joista kävi ilmi, että afgaanien, irakilaisten ja somalien työllistymisprosentit Suomessa olivat n. 10% luokkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että heistä n. 90% elää MEIDÄN MAKSAMAMME heikäläisittäin erittäin muhkean sosiaaliturvan varassa – kun kantasuomalaisia todella tukea tarvitsevia pilvin pimein ja kasvavin joukoin joutuu seisomaan erilaisissa ruokajonoissa.

      Sitä paitsi tiedetään, että jo tällä hetkellä roboteilla pysyttäisiin tekemään huomattava joukko kokonaisia ammatteja tarpeettomiksi ja ennenkaikkea sellaisia ammatteja, joihin kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomia elintasopakolaisia mahdollisesti voitaisiin kouluttaa edes jonkilaisen järkevän ajan puitteissa. Sitäpaitsi piilotyöttömät mukaanluettuna kantasuomalaisiakin on ainakin puoli miljoonaa työttöminä eli kysymyksessä on nollasumma-peli: maahantulijalle annettu työpaikka on pois kantasuomalaiselta työttömältä.
      Tämän rikolliset vallanpitäjämme hyvin tietävät, mutta he toteuttavat ylikansallisten takapirujensa agendaa Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamiseksi.

     • Ja näitä ’pakolaisia’ meidän Timo on valmis rahoittamaan. Mikäs siinä mutta kun hänen rahansa eivät riitä ja sitten meidät muutkin pakotetaan maksumiehiksi.
      Onhan se törkeää.

     • ” Johnson & Faraday -tyylinen Brexit-propoganda” – silkkaa trollijargonia kun asiaperustelut puuttuvat!

  • Näinhän se edustuksellinen demokratia toimii, teoriassa. Käytäntö on toinen, siinä on ongelmia. Ne ovat vaalipuheet (paskapuheet). Useimmat äänestäjät äänestävät niiden mukaan. Kuka osaa sössöttää nätimmin puutaheinää, saa ääniä. Vaalien jälkeen mieli muuttuu, äänestäjät unohtuvat. Niitä tarvitaan taas neljän vuoden kuluttua. Me vain leikimme demokratiaa, pidämme yllä teatteria.

   Vaalien jälkeen edustaja (tai viranhaltija) saa jostain viisauden päättää kaikista asioistani. Mitä syön, mitä juon missä ja milloin, mitä töitä minun on tehtävä, saanko siitä palkkaa, jos saan, kuka saa rahat, saanko asua ja lämmittää, jos saan, niin missä milloin ja millä, saanko liikkua muuten kuin viranomaisen suostumuksella, jos saan, niin millä missä ja milloin, missä synnyn missä kuolen, jnejne… Näitä kutsutaan myös julkisiksi palveluiksi. Toisin sanoen, julkiset palvelut ovat nyt rajoituksia, määräyksiä ja rangaistuksia (direktiivejä). Ne eivät tietenkään koske kaikkia, vain taviksia ja meidän tulee vielä maksaa niistä. Joskus julkiset palvelut ymmärrettiin ihmisten perustarpeista ja oikeuksista huolehtimiseksi, mutta ne ovat nyt jätetty vapaaehtoisille toimijoille.

   • Tai sitten tosiasia on vain, että faktoilla ei pääse eduskuntaan, mutta sinne päästyään kyllä joutuu faktojen kanssa kasvokkain.

   • ”Ne ovat vaalipuheet (paskapuheet). Useimmat äänestäjät äänestävät niiden mukaan. ”

    Persujen ”jytkyt” ovat tästä loistava esimerkki.

 16. Itse pelkään uutta pakolaisvirtaa jonka Turkin lavastettu vallankumous nyt tuo Eurooppaan.
  Erdoganista tullee Turkin islam-diktatuurin ehdoton SUURI SULTTAANI joka pitää huolen siitä että sionistien lakeija Merkel saa haluamansa ’pakolaiset’ Eurooppaan ja heidän joukossa sopivasti ainesta jota tarvitaan kun Eurooppaa tuhotaan.
  Tässä vähän esimakua mihin mekin voimme pian joutua ellemme itsenäisty ja irtaannu EU-Natosta ja ota pakolaispolitiikkaa omiin käsiimme:
  Syrian opposition group that killed child ’was in US-vetted alliance’
  Lapsen kaulan miekalla katkaissut vastarintaryhmä Syyriassa oli USAn suojelemassa allianssissa. Kuvia mestauksesta on levinnyt laajalle ja Amnesty on tuominnut hirvittävän teon. USA vain puolustautuu ja kieltäytyy ottamasta vastuuta joka sille kuuluu.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=136681
  https://www.theguardian.com/world/2016/jul/20/syrian-opposition-group-which-killed-child-was-in-us-vetted-alliance

  • jatkoa… kansan pitäisi nyt havahtua ja alkaa vaatia oikeutta tuoda näkemyksensä esiin. Passiivisuus on nyt pahaa ja tuhoisaa myrkkyä.
   Eurooppalaiset ovat vaarassa – sekä Eurooppaan tulevat turistit
   Kuka ottaa vastuun?
   http://mvlehti.net/2016/07/21/eurooppalaiset-ovat-vaarassa-seka-eurooppaan-tulevat-turistit/
   Suomi on rauhan ajan pahimmassa talouskriisissä. Julkista taloutta supistetaan ja työn hintaa kavennetaan. Sipilän hallitus muiden muassa vähentää etuuksia eläkeläisiltä, opiskelijoilta, työttömiltä, sairailta ja vanhuksilta. Esimerkiksi korotetut etuudet kansan- ja leskeneläkkeistä sulavat pois. Samanaikaisesti pakolaisvyörytys vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia valtion hupenevasta taloudesta. Poliittinen eliitti syöksee Suomen, sen kansallisvarallisuuden ja suomalaisten työntulokset kasvottomien ylikansallisten rahaimperialistien hyödyksi ja syyllistää kansaa talouskriisin aiheuttajaksi.
   Aluksi on syytä huomauttaa, että Suomen itsenäistyminen ja taloudellinen riippumattomuus hyvinvointivaltion rakentamiseksi saavat ensiaskeleensa eroamalla Euroopan Unionista.
   Kanna kortesi kekoon kohti itsenäisen Suomen aamun sarastusta ja allekirjoita lakialoite eli Kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen EU-jäsenyydestä.
   Lakialoite voidaan allekirjoittaa sähköisesti täällä. Tunnistautuakseen sivuille tarvitaan suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Vaihtoehtoisesti voidaan myös ladata, tulostaa ja täyttää paperinen kannatuslomake.
   täältä lisää:
   http://magneettimedia.com/suomen-ryoston-ja-pakolaisinvaasion-sosiaalinen-hinta-seka-politiikkasuositukset/

   • ”Rinkeby – norjalainen dokumentti – Ruotsissa on 55 no go -aluetta (video)
    Videolla on suomenkielinen tekstitys. Suvakit kieltävät videolla näytetyt faktat…

    On huomattavaa, että SVT ei ole lähettänyt koko raporttia vaan kohu on noussut somessa. Filmin myötä Suomi asettuu myös outoon valoon. Koska Ruotsin läntiset naapurit uskaltavat arvostella ruotsalaisten toimia koko Pohjolan turvallisuuden vaarantajan niin Suomi on hiljaa.

    Kun seuraavan kerran luet suomalaisisten valtamedioiden ja rasmuslaisten turvallisuusraportteja Rinkebystä niin voit hyvällä syyllä kertoa heidän olevan maanpettureita ja valehtelijoita.

    Lähde: paavotajukangas.fi”

    http://mvlehti.net/2016/07/21/rinkeby-norjalainen-dokumentti-ruotsissa-on-55-no-go-aluetta-video/

    *

    Ks. myös
    ”Svensk polischef: Vi har tappat kontrollen
    SVERIGE I FRITT FALL I en intervju med dansk media säger polisinspektör Lars Alvarsjö som det är rakt ut – polisen har tappat kontrollen och rättsstaten kollapsar. Han visar runt i forna svenska områden där invandrargängen nu tagit över och den rekordhöga massinvandringen eldar bara på problematiken ytterligare.

    Det är i de utländska medierna den enda bevakningen kring utvecklingen i Sverige värd namnet sker. I synnerhet brittiska medier har under de senaste månaderna rapporterat omfattande och sakligt om den svenska statens begynnande kollaps och igår tog vi upp amerikanska CBN:s senaste Sverigereportage.

    I februari skrev Alvarsjö en debattartikel i Svenska Dagbladet om det allvarligt läget.”

    http://avpixlat.info/2016/03/19/svensk-polischef-vi-har-tappat-kontrollen/

    *

    Edellä viitatussa haastattelussaan poliisipäällikkö Alvarsjö:n toteaa yhden tärkeimmistä syistä edellä kuvattuun tilanteeseen olevan VASTUUTTOMAN MASSA-MAAHANMUUTTOPOLITIIKAN, ks. ”Polisinspektör: “Rättssystemet håller på att kollapsa””, http://avpixlat.info/2016/02/13/polisinspektor-rattssystemet-haller-pa-att-kollapsa/

    Edellisissä artikkeleissa kuvattua tilannetta kohtihan Suomessakin ollaan hyvää vauhtia menossa vallanpitäjiemme suosiollisella myötävaikutuksella – toistaiseksi ollaan suvantovaiheessa, ”tyyntä myrskyn edellä”.

    Olisi todella kansanäänestyksen paikka, edellyttäen tietysti, että äänestäjille kerrottaisiin tarvittavat faktat – mutta niinhän ei tule tapahtumaan niin kauan kuin nykyisillä rikollisilla vallanpitäjillä on määräysvalta ja nykyisenlainen valta- eli valemedia tukenaan!

  • Osuit asian ytimeen, Truth.

   Muslimeja käytetään pelinappuloina tässä sodassa, jolla Eurooppa tuhotaan ja samassa sodassa tullaan tuhoamaan myös Israel. Kansanmurhaaja, Henry Kissinger aikanaan profetallisesti totesi, että Israelin valtio lakkaa olemasta olemassa kymmenen vuoden sisällä, eli feikki-Israelin tuhoaminen kuuluu sionistien suunnitelmaan.

   Näinhän se on, että sionistinen pankkimafia – ILLUMINATI – on viemässä päätökseen vanhaa kolmiosaista sota-suunnitelmaa, jonka keskiössä seisoi toisen maailmansodan aikana Roosevelt ja Churchill. Luin juuri ”Pawns in the GAME” kirjan, jonka William GUY CARR KIRJOITTI VUONNA 1958. Tässä ote/Three Global Wars:

   ”Communism, Nazism, Political Zionism and other International MOVEMENTS be organized and used to foment the three global wars and three major revolutions. The first World war was to be fought so as to enable the Illuminati to owerthrow the powers if the Tzars in Russia and turn that country into the stronghold of Atheist-Communist. The differences stirred up by AGENTS OF THE ILLUMINATI between the British and German Empires were to be used to foment this war. After the war ended, Communism was to be built up and used to DESTROY OTHER GOVERNMENTS and weaken religions.”

   ”World War Two was to be formented by using the differences between Fascists and Political Zionist. This war was to be fought so that Nazism would be destroyed and the power of Political Zionism increased so that the sovereign state of Israel could be established in Palestine. During world war two INTERNATIONAL COMMUNISM was built up until it equaled in strength that of united Christendom. At this point it was to be contained and kept in check until required for the FINAL SOCIAL CATACLYSM.”

   ”World War Three is to be formented by using the differences the AGENTS OF THE ILLUMINATI stir up between Political Zionist and the leaders of the Moslem world. The war is to be directed in such a manner that Islam (the Arab World including Mohammedanism) and Political Zionism (including the State of Israel) will destroy themself while at the same time the remaining nations, once more divided against each other on this issue, will FORCED to fight themself into a state of complete exhaustion physically, mentally, spiritually and economically.”

   Tämä yhteenveto on kirjoitettu vuonna 1958. Kuten huomaatte, kaikki poliittiset liikkeet, sodat ja ristiriidat, sekä organisoidut terroristiryhmät kumpuavat samasta lähteestä. Ne on luotu synnyttämään kaaosta, sotia ja orjuutta!

   • Tietyt tahot väittävät yli 100 vuoden takaa peräisin olevia ns. Siionin viisaiden pöytäkirjoja väärennöksiksi. Heille voi todeta, että laatijoilla on ollut sitten ainakin harvinaisen lahjakas ’ennustajaeukko’ käytettävissään!

 17. Magneettimedia otsikoi:

  ”Sutherland ja Soros kampanjoivat jälleen laittoman siirtolaisuuden puolesta”

  ”Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestö IOM:n tapahtumassa tässä kuussa puhunut Sutherland valitteli ”ulkomaalaisvastaisen populismin” nousua Euroopassa…

  Sutherlandin puhe on saanut paljon huomiota juuri siksi, että hän myöntää selkein sanoin, ettei väestönvaihtopolitiikassa ole lopulta kyse sotaa pakenevista ”turvapaikanhakijoista”. Sutherland vaatii Eurooppaan nyt myös mahdollisimman paljon puhtaasti elintaso- ja työsyistä saapuvaa väkeä siksi, että monikulttuurisuus yksinkertaisesti on eliitille itseisarvo.

  Sutherland totesi jo vuonna 2012, että eurooppalaisen maahanmuuttopolitiikan tavoitteena on oltava valkoisten yhteiskuntien ”väestöllisen yhtenäisyyden” tuhoaminen.

  Toisin sanoen kyse ei ole sotaa pakenevien turvallisuudesta tai edes halvasta työvoimasta, vaan siitä, että valkoinen Eurooppa on tuhottava geneettisesti.

  Velkaa, monikulttuurisuutta ja liittovaltiota ei voi erottaa toisistaan

  Sutherlandin tavoin suursijoittaja George Soros on tuttu kaikille maahanmuuttopolitiikan seuraajille.

  Kesäkuisessa vetoomuksessaan Euroopan parlamentille Soros vaati, että Euroopan on rahoitettava elintasopakolaisten synnyttämät kustannukset velkaantumalla yksityisille pankeille sekä kiristämällä verotusta…”

  Mahtaisivatkohan suomalaiset äänestäjät antaa myönteisen vastauksen tällaisen politiikan puolesta, jos heille annettaisiin äänestyspaikalla ensin luettavaksi tämä artikkeli?

  • ´”Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestö IOM:n tapahtumassa tässä kuussa puhunut Sutherland valitteli ”ulkomaalaisvastaisen populismin” nousua Euroopassa…´

   Kysymys on itse asiassa ihmisvastaisesta populismista. Kysymys on rasististen ja fasististen aatteiden leviämisestä Euroopassa. Jos sitä ei estetä, seuraukset voivat olla hirveät.

   • Eliitti on todistanut pystyvänsä johdattamaan kansan aina vain syvempään kurjuuteen. Huonommin ei maan asioita voi hoitaa ja siitä olemme saaneet maksaa kalliin hinnan ja isot korvaukset joita ’pakolaisvirta’ paisuttaa.
    Jos nyt kansa ottaisi päätäntävallan niin huonomminhan ei missään tapauksessa voisi mennä kuin nyt eliitin junaillessa vain omia etujaan.
    Multi-kulti on itse asiassa fasismia joka edistää rasismia.

    • Mitään sellaista ”kansaa”, joka voisi ottaa päätäntävallan, ei yksinkertaisesti ole olemassa. Se on loogisesti mahdotonta. ”Kansa” koostuu erilaisista ryhmittymistä ja ihmisistä, joilla on erilaisia käsityksiä asioista. Ihmiset kuuluvat myös sosiaalisen statuksensa ja lukuisten muiden seikkojen perusteella erilaisiin osajoukkoihin.

     Tietysti jokin joukko tai vaikkapa yksittäinen ihminen voi väittää edustavansa kansan tahtoa. Niinhän on historiassa tapahtunut. Tämän päivän Suomessa varsinkin persut ovat omaksuneet näkökannan, että he edustavat kansan tahtoa. Tämä on populistisille puolueille luonteenomaista. Ja populismille luonteenomaista on se, että esitetään monimutkaisiin kysymyksiin yksinkertaisia ratkaisuja.

     ”Eliitti on todistanut pystyvänsä johdattamaan kansan aina vain syvempään kurjuuteen.”

     Populisteille tyypillistä on myös se, että kuvitellaan kansan jakautuvan eliittiin ja muihin. Tai oikeastaan populistien mielestä eliitti ei ole kansaa. Mitä kurjuuteen tulee, niin tavallisen kansan elintaso on vuosikymmenien kuluessa koko ajan parantunut. Elinikä on pidentynyt. Sairauksien hoito on parantunut valtavasti. Ihminen parannetaan syövästä, vaikka hänellä ei olisi mitään mahdollisuuksia maksaa itse hoitoaan. Elintarvikkeiden osuus käytettävissä olevista tuloista on koko ajan pienentynyt, ja tämä koskee myös kaikkein köyhimpiä.

     • ”Mitenkäs Turkissa? Kansa taisi kuitenkin ratkaista siellä.”

      Ja mitenkä kansa ratkaisi? Olivatko ne, jotka osallistuivat kaappauksen kukistamiseen, kansa?

      En hyväksy sotilasvallankaappauksia. Mutta tosiasia on, että Turkissa vallankaappaaja on Erdoğan . Hän on vähitellen ja lakeja rikkoen siirtänyt valtaa pikku hiljaa itselleen. Nyt tuli tämä kaappausyritys kuin taivaan lahjana hänelle: hän on toteuttamassa varsinaista diktatuuria ottamalla puhdismalla mm. oikeuslaitoksen. Tämä tapahtuu ilmeisesti ”kansan”, eli sen kaduilla rellestävä roskajoukon, tuella.

     • Korruptoitunut oikeuslaitos onkin syytä puhdistaa. Myös kaikki muut korruptoituneet elimet.
      Meilläkin olisi paljon putsattavaa.

     • ”Korruptoitunut oikeuslaitos onkin syytä puhdistaa.”

      Huomaan, että sinusta on tullut islamistisen vallankaappauksen kannattaja.

     • Olen kyllä kristinuskon kannattaja joten vähän pieleen meni. Mutta niinhän sinulla usein menee.

     • En sitä epäile, ettetkö olisi kristinuskon kannattaja. Totesin vain, että puolustit islamistista vallankaappausta. Sehän on ihan totta.

     • Taaskin meni pieleen. Kannatan että maamme säilyttää kristillisen moraalin ja islamiin uskovat pysyvät omilla tonteillaan eivätkä tunge tänne.
      Omilla tonteillaan saavat uskoa mihin haluavat.

     • Onko tuo tulkittava niin, että Turkissa erotetut tuomarit olivat korruptoituneita ja myös kristittyjä?

     • Sen sinä saat tulkita ihan itse. Enhän minä ole tulkki vaan kommentoija. Jokainen tulkitsee itse kommenttini.

 18. Kun suomalaiset aikoinaan huijattiin äänestämään Euroopan Unioniin liittymisen puolesta, niin kuinkahan moni tiesi odottaa tällaistakaan:

  ”Suomelle epäoikeudenmukainen kasvihuonekaasujen vähennysehdotus
  Euroopan Unionin komissio on jättänyt ehdotuksensa kasvihuonepääsyjen rajoituksista vuosille 2021-2030. Päätös oli hätkähdyttävä, sillä Suomelta edellytetään peräti 39 prosentin vähennystä. Se on yksi korkeimmista vaatimuksista ja sotii vahvasti oikeudentajuani vastaan sillä EU:n keskiarvoksi asetettiin 30 prosenttia…”,

  Koko artikkeli: http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2016/07/suomelle-epaoikeudenmukainen.html

  Tämä on vain yksi monista ja vielä paljon painavammista haitoista, mitä EU on tuonut tullessaan ja joista ei äänestäjille kerrottu eikä haluttaisi kertoa edelleenkään – se puolustaa vahvasti brexitiä vastaavaa äänestystä Suomessakin.

  • Tässäkin mm. pankkigangsterit, mukaanluettuina Rotschild ja Rockefeller, ovat ilmastohuijauksensa avulla saamassa ison potin, jota siis mekin olemme osaltamme kustantamassa:

   ”And Now For The 100 Trillion Dollar Bankster Climate Swindle…”

   The heart of the issue (for those who need it elaborated) is this: the future of $90 trillion of energy infrastructure investments and the $1 trillion green bond market and the multi-trillion dollar carbon trading market and the $391 billion (and growing) climate finance industry hangs in the balance…

   It’s why Enron and Goldman Sachs pioneered the emissions trading swindles (that–surprise, surprise!–are a complete and total fraud from top to bottom).

   It’s why General Electric, DuPont, Johnson & Johnson, Pepsi, Siemens, AIG and a host of other Fortune 500/CFR companies joined BP, ConocoPhillips, GM and a host of other oiligarch companies as founding members of the US Climate Action Partnership whose “Blueprint for Legislative Action” became the backbone of the Wall Street-backed Waxman-Markey bill of 2009.

   It’s why the Rockefellers and Rothschilds are at the forefront of the climate hysteria.

   It’s why over 400 global institutional investors worth over $25 trillion have decided to cash in on the bonanza with their “Investment Platform for Climate Actions.”

   Heck, it’s why EDF, Engie, Air France, Renault, BNP Paribas and a host of other oiligarch companies footed 20% of the bill for the Paris conference itself (and why the French government bent over backwards to point out their “green” credentials).

   Take just one structural element of the climate swindle: the Green Climate Fund. Never heard of it? Hardly surprising. It’s just the facility through which the UN is expected to be clearing $100 billion in climate funding per year by the end of the decade. That’s right: $100 billion per year. Every year…”

   Koko artikkeli: https://www.corbettreport.com/and-now-for-the-100-trillion-dollar-bankster-climate-swindle/

  • Mitenkähän tuossa näin pääsikin käymään. Tiilikainen siellä oli meidän puolesta neuvottelemassa. Hakkasi varmaan nyrkkiä pöytään puolestamme. 1,7% pöydänkulmasta ei taida riittää päätöstä muuttamaan. Fakta on, että lait ja asetukset (direktiivit) ovat ihmisten keksintöjä. Jos ovat huonoja, ne pitää muuttaa tai olla noudattamatta. Tässä tapauksessa voimme erota EU’sta ja säätää omat lakimme ja asetuksemme. Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, ei voi olla lakikaan.

   Toisaalta, oliko neuvottelijoillamme haluakaan vastustaa päästöleikkausta? Sehän antaa oivan selkänojan nostaa taas auto- ja energiaverotusta, joilla voimme torjua maapallon finanssiromahdustakin.

   • Kuinkahan monella neuvottelijallamme siintää silmissä politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä tai jotain muuta mukavaa, josta heidän ylikansalliset takapirunsa ovat vihjanneet?!

    • Kyllä se varmaan on monen ”johtavan” politikon toiveuni. Parhaiten sinne pääsee juuri finanssiromahdusta torjumalla. Se kyllä maksaa miljardeja, mutta eipä tarvitse laittaa omia rahoja haisemaan.

     • Noh, tulevassa pankki-romahduksessa tulee katoamaan niin Brysselin lihapadat kuin rikkaittenkin rahat, eli samassa veneessä ollaan!

 19. Mikko Elon kirjoitus on mielestäni ihan hyvä, mutta muutama iso ulottuvuus on jäänyt siitä pois:

  1) Follow the money -näkökulma.
  Eli miten on mahdollista, että Brexit-mahdollisuus sallittiin?
  Siten, että UK:ssa ym. osa suursijoittajista on sijoittanut USA-joukkueen ja USD:n ulkopuolelle, ainakin Kiinaan!

  2) NWO ja ”hajota ja hallitse” -politiikka – miten se suhteutuu EU:n rakoilemisilmiöihin?
  Onko se niinkään, että NWO-tahot tahtovat väistämättä loputtomiin tukea USD:ä ja/tai euroa? (Ihan yleisesti pohtien ja viitaten kohtaan 1.)
  Mielestäni monet maailman negaeliittiryhmät merkittävästi kilpailevat toisiaankin vastaan.

  Itsestään selvyys, joka yleensä unohtuu. Tiedämme, että jotkut haluavat suuren maailmanhallinnan ja lisää rahaa, ja eliittivapaamuurarit ovat esimerkiksi Steinhauserin mukaan halunneet sitä jo vuosikymmeniä, joten se ei ole vain halu tai kaipuu, vaan voimakas tahtotila. (Muuten se ei pysyisi yllä.) Mutta – ei maailmanhallinnan ja rahan lisääminen vaadi sitä, että pitkällä tähtäimellä jonkin valtion (edes USA:n tai Israelin) olisi oltava pystyssä, vaan valtiot ovat vain välineitä.
  Oikeasti rikkailla on omat lentokoneet eikä monikaan heistä liene riippuvaisia jossain tietyssä valtiossa asumisesta.

  NWO-ideologiaan kuuluu riitojen ja passiivisuuden synnyttäminen, jotta yksikään kansakunta ei voisi nousta yhtenä rintamana vastustamaan sitä.
  Nyky-Suomessa tilanne on varsin ovelasti järjestetty.
  Kansan enemmistön on vaikea hehkuuntua vastustamaan NWO:a ja EU:a, kun tuutit, joista eniten tulee esim. EU:n mamu-politiikkakriittisiä aineistoja, ovat Janitskinin tuutit (MV- ja Uber-lehti, someineen), jotka eivät ole tehneet selvää pesäeroa natseihin, ja Magneettimedia, joka valkopesee natseja joka kuukausi.
  (Mm. olettelee että kaikki on sitä miltä näyttää, vaikka oikeasti esim. Sobiborin kaasukammioiden yli tehtiin tie ja se paljastui vasta muutama vuosi sitten.)

  Tuossa on muutama alaulottuvuus:
  1) Siionismi-sana.
  * Täysin tarpeeton sana NWO:n vastustamisessa, vaikka olisi totta, että suurin osa NWO-eliitistä olisi siionisteja ja heidän suosijoitaan. Tuo sana on myös liian yleinen, koska ei koskaan voi olla oikeusvaltiota, jossa olisi siionismin kieltävä laki. Salaseurojen jäsenyydet voidaan kieltää esim. julkishallinnon työntekijöiltä jne. kyllä. Vain yksilöitä voidaan tuomita ja mafiamaisen järjestön jäsenyys voi olla tuomioita koventava tekijä.

  * Siionismi-sanan käyttö tekee usein hallaa NWO:a vastustavalle liikkeelle.
  Useimmat siionismi-sanan käyttäjät ovat julkisuudessa sen väärinkäyttäjiä, antisemiittisiä vihapuhujia, joiden kommunikoinneissa ei ole rauhallisen siionismin mahdollisuutta, useimmat pankkiirit ovat siionisteja jne. Tilastoja ei siis käytetä. – Natseissa ja äärivasemmistossa on samaa.
  Harvinaisesti asiasta on tässä avoimesti: http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/07/viha-kytee-vasemmistossa.html

  * Useimmat siionismi-sanan käyttäjät eivät myöskään kerro ainakaan vähäistä enempää muista ryhmistä, jotka suuresti – yleensä melko salaisesti – uhkaavat ja vahingoittavat maailman hyvinvointia.
  (Esim. ketkä vaikutusvaltaiset ovat suositelleet, että USA hyökkää Venäjälle. Ja ketkä olivat vastuussa siitä, että maailma oli valtaisan tuhon partaalla 2008 talouskriisissä, jonka laadusta valtamedia vaikeni.)

  * He tulevat tuoneeksi esiin kuvaa, että ainakin teollisuusmaiden piirissä suurin osa maailman ikävyyksistä johtuisi juutalaisista tai eliittijuutalaisista.
  Tuossa on ongelmallista mm. se, etteivät juutalaiset ole geneettisesti yhtenäinen ryhmä, puhumattakaan näkemyksiltään. (Esim. jonkin tietyn (ilmeisesti voi valita minkä tahansa) islamilaisenemmistöisen valtion islamilaiset ovat paljon yhtenäisempi ryhmä.) Ja toiseksi se, että vaihtelevuus on suurta siinäkin, miten vakaumuksellisesti kukin eliittijuutalainen on juutalainen. Eli liittyykö joidenkin eliittijuutalaisten laatu juutalaiseen uskontoon lainkaan.
  ”Hyvinä juutalaisina” he pitävät vain ”siionismia” arvostelevia juutalaisia.

  2) ”Siionismi”-syyttävyyden laajennus
  ”Siionistien lakeijat”, ”Timo Soini on siionisti” jne. ovat vähän kertovia, poliittisesti tyhmiä ilmauksia. Niillä syyttäminen saadaan laajennettua melko laajalle ja linkki on edelleen juutalaisuuteen.
  Olen kuitenkin melko varma, että 1) monet huippupoliitikoista ovat lahjottuja ja/tai kiristettyjä ja jokaisen tulisi ottaa tuo mahdollisuus ainakin huomioon; 2) samat sanat pankkialalle; 3) ne kirjoittajat, jotka syyttävät siionisteja, ovat käyttäneet sata kertaa enemmän resursseja negatiivisuuksien etsimiseen juutalaisista kuin positiivisuuksien; ja 4) ne, jotka pitävät esimerkiksi Goldman Sachsissa toimivia siionistien lakeijoina (ainakin siksi että GS:n johtajat ovat olleet juutalaisia ainakin viime aikoina), eivät pysty aavistamaankaan suurinta osaa siitä pankkialan todellisuudesta, mistä kertoo tutkimuskirja Luyendijk: Rahan ruhtinaat.

  Noin koko soppa pyörii yhden epämääräisen ja tarkemmin katsoen hyvin kyseenalaisen, äärileimaavan sanan ympärillä niin paljon, että se vaikeuttaa Suomen kansan innostumista Muutosten tekemiseen.

  Sitä paitsi enemmistö esim. suomalaisista ON JO ilman siionismipohdintojakin sitä mieltä, että EU:sta tulisi erota.

  • Olipas taas kerran ristiriitainen kommentti.

   Kerropas sinä, Seppo Raittila, meille viisaana miehenä, mitä nimitystä tästä lukemattomien ideologien, uskontojen ja salaseurojen sekamelskasta pitäisi käyttää. Olisiko hyvä nimitys kenties Jesuiitit, koska kaikki tiet vievät katoliseen kirkkoon, eli Roomaan?

   Siionistit, Natsit, Oligarkit, Kommunistit, Liberaalit, Fasistit – mitä eroa…. vai pitäisikö mielummin kysyä mitä yhteistä? Kristityt, Muslimit, Buddhalaiset, Hindut, ym. – mitä eroa… vai pitäisikö mielummin kysyä, mitä yhteistä? Bilderberg, Trilateral Commission, Councel on Foreign Relations, ym. – mitä eroa…. vai pitäisikö mielummin kysyä, mitä yhteistä? CIA, MOSSAD, sekä kansallisvaltioiden korruptoituneet suojelupoliisit kautta planeetan – mitä eroa… vai pitäisikö mielummin kysyä, mitä yhteistä? Vapaamuurarit, Skull and Bones, Bohemian Garden, Round table, ym. – mitä eroa… vai pitäisikö mielummin kysyä, mitä yhteistä?

   Jesuiitit – kuten Vatikaanin valtaistuimella parhaillaan istuva BLACK POPE; Jesuit Superior General Peter Hans Kolvenbach – ovat rakentaneet tuhansia vuosia tätä saatanallista SOTAKONEISTOON ja raha/talousjärjestelmä-huijaukseen perustuvaa sekamelskaa, joka ylläpitää ihmiskunnan kärsimyksiä ja orjuutta. Koska näin on, pitäisikö meidän sinun mielestäsi tukea näiden Jesuiittien agendaa ja pohdiskella esimerkiksi Natsien kauhistuttavia tekoja, jonka toiminnan Jesuiitit itse organisoivat. Vai pitäisikö meidän keskittyä Islamin uskontoon ja Koraaniin – satukirjaan – jonka Jesuiitit ovat itse kirjoittaneet tähtäimenään Jihad, eli muslimien maailmanvalloitus ja kansallisvaltioiden kuolema. Vai pitäisikö meidän kenties osoittaa sormemme ihmiskuntaa orjuuttaviin kommunisteihin, joka ideologia ja valtioiden huipulle asetetut agentit (Lenin, Mao, Mussolini, Mandela, Castro, ym.) on täydellisesti Jesuiittien käsialaa. Vai suuntaammeko paheksuntamme kentien feikkivaltio Israeliin, jonka Jesuiitit perustivat kristittyjen eksyttämiseksi. Plaah, plaah, plaah… homma jatkuu. Voisin siis jatkaa tätä tekaistujen uskontojen/ideologien/ristiriitojen listaa patriootteineen, rasisteineen, terroristeineen, anti-semitistineen, suvakkeineen loputtomasti puhumattakaan näistä Jesuiittien perustamista sadoista kansainvälisistä vale-organisaatioista, jotka ovat pukeutuneet hyväntekijöiden viittaan.

   Kerro siis ihmeessä meille ”tyhmien ilmauksien” käyttäjille, mikä olisi mielestäsi viisas ilmaisu tälle Jesuiittimafian – jotka eivät edusta yhtään valtiota, kansallisuutta ja uskontoa – agenteille, jotka istuvat parhaillaan Vatikaanissa, Washingtonissa ja Lontoon Kaupungissa? Paljastathan samalla, mikä olisi sopiva nimi näille Jesuiittien NWOta ajaville pikku-agenteille, joiden kädessä on kansallisvaltioiden poliittinen ja sotilaallinen valta?

   Kiitos vastauksesta etukäteen!

   • Kun lukee jonkun toisen salliittoteoreetikon sivua, kaikki mitä tuossa listasit, hän listaa vaikkapa juutalaisten tai illuminaattien suunnittelemiksi ja tekemiksi. On aivan selvää että jesuiitat tai katolinen kirkko ei voi olla olleet tekemisissä esimerkiksi buddhalaisuuden tai hindulaisuuden kanssa kanssa mitenkään, kun ne ovat paljon vanhempia uskontoja, eikä jesuiitat ole voineet kirjoittaa Koraania, koska vanhin säilynyt Koraani on noin 700 vuotta vanhempi kuin jesuiittajärjestö, ja Mohammedin kertomukset ilmestyksistä johon Koraani perustuu on vielä pari sataa vuotta sitäkin vanhempia.

    Nykyinen paavi on muuten ensimmäinen jesuiitta joka on paaviksi päässyt. Daniel Sheehan, amerikkalainen huippujuristi joka on jesuiittojen lainopillinen neuvonantaja Yhdysvalloissa, on useaan otteeseen kertonut että nykyinen paavi on esittänyt velan luojille uhkauksen, että mikäli velanluontia ei saada aisoihin, hän julistaa maailmanlaajuisen velkojen anteeksiannon. Luulisin että ”pankkiirimafia” pitää tuota (kommunistien maailmanvallankumouksen jälkeen) suunnilleen pahimpana asiana maailmassa mitä voisi tapahtua.

    Kaikkea lukemaansa ei kannata uskoa. Ja vielä vähemmän kannattaa uskoa valtavan fantastisia superteorioita jotka tulee ihmisiltä joilla on selkeä agenda. Jos joku juutalainen tai jesuiitta pystytään yhdistämään johonkin henkilöön tai liikkeeseen, se ei todellakaan tarkoita että kyseinen henkilö/liike on juutalaisten tai jesuiittojen kätyri tai ohjailema. Hyvänä esimerkkinä tässä on Karl Marx, jota moni äärioikeistolainen antisemitisti mielellään kuvaa juutalaiseksi, koska silloin saa yhdistettyä kaksi vihaamaansa ideologiaa yhteen, ja kommunismistakin (tai siis marxilaisuudesta) saa poliittisen liikkeen jonka tarkoituskin on pettää ja huijata, koska takana on juutalainen salaliitto. Siihen vielä liitetään urbaani legenda Rotschildin shekeistä, ja saadaan mukaan pankkiiritkin. Sillä nyt ei ole mitään väliä propagandistille, että Marxin kotikaan ei ollut juutalainen kun hänen isänsä oli ammattinsa vuoksi kristityksi kääntynyt, Karl oli itse jo nuoruudestaan uskonnonvastainen ateisti, ja sai marxilaisuuden opilleen vaikutteensa Ranskan vallankumouksen kommunisteilta, kirjoitti oppinsa alunperinkin kristillisestä kodista olevan Engelsin kanssa ja tarinalle pankkiirin shekeistä on keksitty tarina jolle ei ole yhtään todistetta.

    • Kiitos Pertti, hyvä muistutus.
     Uskontojen vastaisuudessa tuskin yhteistyökumppanien Marxin ja Engelsin jälkeen on ollut ketään, joka olisi ollut suurille ihmisjoukoille suurempi auktoriteetti kuin Marx ja Engels.
     Ja helppo on harhoja elätellä, kun harvoin kukaan muu kuin vannoutunut kommunisti, joita ei enää juuri ole Lännessä, ole kiinnostunut pitämään yllä historiallista totuutta siitä, mitä esim. Marx todella sanoi.

     Tässä kannattaisikin siis miettiä propagandistisuuden ja totuuden etsimisen eroavuuksia.

     SIIONISMISYYTTELY PROPAGANDA ON HIVUTTAMISTA
     – päättely on mm. kaltevan pinnan tyyliä.

     Esimerkki. Magneettimedian linja ja sen kritiikitön kehuminen ovat käytännössä rasistisia. Olipa yksilön käsitys roduista mikä hyvänsä.
     Siis mielestäni on hyvä, että on mitä vain eri faktaväite-näkemyksiä roduista, mutta arvottamiset ratkaisevat.
     Esimerkiksi Magneettimedian käytäntö, että juutalaiset yksilöt yhdistetään vuosikausia viikosta toiseen aina vain kielteiseen, ja usein hyvinkin kielteiseen, sekä siionismi-aatteeseen, josta siitäkään ei anneta yhtään rauhallista, ihmisoikeuksia kunnioittavaa esimerkkiä, ei ole journalistisesti perusteltu.
     Kyse on eräänlaisesta hivuttamisesta.
     ”Siionismista” luodaan isosti negatiivinen möykky. Ja sitten kaikki juutalaiset, jotka vähänkin tekevät jotain ikävää ja haluavat Israelin olemassaolon jatkuvan, ja ehkä vielä Palestiinapolitiikan jatkuvan, varustetaan ”siionisti”-määreellä. Ja siten ne yhdistyvät lukijan mielikuvissa pahimpienkin siionistien pahimpienkin tekojen hyväksymiseen.

     Samoin hivuttamista on rahamaailman kohdalla.
     Oikeasti suurin osa maailman rahan liikkeistä on täysin ilman mitään ideologista kytkentää. Suuren tuoton etsimistä ja monilla isoillakin toimijoilla myös suuria riskejä ottaen.
     Osa noista toimijoista on juutalaisia.
     Sitten propagandisti ei vain koskaan mainitse, että kaikki muutkin isot toimijat kuin juutalaiset ovat hyväksyneet rahamaailman olemuksen, laadut. Ja useimmat jopa pitävät siitä.
     Nuo ei-juutalaiset toimijat ovat siis suhteessa rahamaailman laatuun yleisesti.
     Ja se rahamaailma on yhteisesti luotu.
     Ei mikään juutalaisklikki ole yksin luonut sen sääntöjä ja rakenteita (kuten FIAT-rahaa) niin vahingollisiksi ja vaarallisiksi maailman ihmisten enemmistön hyvinvoinnille.

     Yksi outo juttu on sekin, että jos kerran on niin paljon resursseja syyttää joitain ihmisiä maailmassa, ja niitä paljon käytetään, ja silloin vielä joidenkin pahiksiksi leimattujen tahojen liian suurta taloudellista voimaa pelätään, niin miksi sitä ei yritetä mitata kunnolla.
     Esim. yritysten liikevaihtojen ja valtioiden bruttokansantuotteiden toisiinsa vertaileminen ei riitä.

     Käytännössä natsit ja natsisympparit ovat tavallisten ihmisten kanssa samassa hokemassa esim. pankkiirien ahneudesta. Siis suorien kannustimien liiallisuudesta. Vaikka kannustimien osalta varsinainen ongelma ovat KÄÄNTEISET kannustimet. Ne ovat ovat pankkien etujen vastaiset. Ja kokonaisuuden etujen vastaiset. Enimmillään tietysti too big to fail -pankeissa eli liian suurissa pankeissa, jotka poliitikot aina satavarmasti pelastavat veronmaksajien rahoilla konkurssiuhkatilanteissa.
     (Samat sanat myös eturistiriidoista mm. megapankkien tiettyjen osastojen välillä.)

  • Itse en halua tuohon sekavaan kummasteluusi sen enempää osallistua (vain tämä kommentti) mutta maailmalta et saa mitään tukea noille ajatuksillesi.

   Itse luen pääasiassa ja hyvin laaja-alaisesti useampaa kieltä osaavana ulkomaalaista vaihtoehtomediaa ja siellä kyllä puhaltavat aivan erilaiset tuulet ja jylläävät aivan erilaiset ajatukset mitä tuossa tuot esiin.
   Aika vaikea uskoa että siellä oltaisiin menty harhaan… että koko maailman kriittinen älymystö olisi eksyksissä… eihän se nyt voi mitenkään niin olla. Mutta meillä toki voi.

   Nimenomaan sionismi ja sionistit koetaan ongelmana koska kuten varmaan tiedät sionistit hallitsevat pankkimaailmaa ja rahaa ja heillä on tämä poliittinen NWO-hanke voisi sanoa pakkomielteenä. Se näkyy esim. Amerikan presidentinvaaleissa kun virkaan ei voi päästä olematta sionistien tukija tai jopa lakeija.

   Ikävä kyllä se joka hallitsee rahaa hallitsee maailmaa. Et sinäkään sille mitään voi tai mikäli voit niin tee toki ihmeessä jotain asian eteen! Se olisi iso palvelus ihmiskunnalle. Vain koko ihmiskunta yhdessä tuumin voi tämän muuttaa mikäli se nousee ylemmän tietoisuuden tilaan.

   Mutta onhan sionisteilla lakeijansa eli kyse on isommasta porukasta. Kuten Biden on sanonut ei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti. Ja hyvä muistaa että juutalaisistakaan suurin osa ei ole sionisteja ja osa on on jopa sionismin armottomia vastustajia.

   • Lisään vielä tämän tärkeän asian:
    Unohdin tuosta maailmalla vahvasti esille tuodun ja korostetun sionismin keskeisen roolin (rahanhallinnan ohella) aseteollisuutta ja sotaa pöngittävänä ja ylläpitävänä voimana mikä näkyy mm. Israelin sotahulluutena.
    Gilad Atzmon ja Miko Peled mm. pitävät maan armeijaa Lähi-idän suurimpana terroristina. Googlesta löytyy videoita.
    Sen seurauksena ihmiskunta on jatkuvassa sotatilassa ja vaarassa tuhota itsensä ja koko planeetan.
    http://magneettimedia.com/sionistisen-eliitin-maailmanvalloitus/

    • Juuri näin. Ilmaisu ”sionistit” perustuu Raamattuun ja Siionin vuoreen, eli Jumalan valittuun kansaan ja juuri siksi se usein virheellisesti sotketaan heihin, jotka juutalaisiksi itseään kutsuvat. Juuri tämä vuori (tai pyramidi) on sionisti käsitteessä oleellista, sillä poliittisen ja talouden eliitti on yhdistämässä parhaillaan ihmiskuntaa Yhden lain, Yhden maailmanvallan ja Yhden maksujärjestelmän (sirutus) alle siten, että he itse ”valittuina” seisoisivat pyramidin huipulla. Sionistit sisältyvät kaikista salaseuroista koostuvaan ILLUMINAATTIIN, joka tarkoittaa VALAISTUNEET.

     Mun ylemmän kommentin pointti oli se, että jonkinlaista sanaa, eli ymmärrettävää käsitettä meidän on tästä järjestelmästä käytettävä. Sionismi käsitteenä kuvaa mielestäni oivallisesti tätä menossa olevaa toimintaa, jonka tarkoituksena on hävittää kansallisvaltiot ja alistaa kaikki maailmankansalaiset – siionin vuoren päällä seisovan – maailmanmahdin alle. Poliittinen kerma laidasta laitaan, kuten esimerkiksi Timo Soini, on virkansa puolesta tärkeä osa sionismi-verkostoa – joko tiedostaen tai tiedostamattaan – eli ”sionisti vasallit” on mielestäni myöskin varsin osuva nimitys.

     • Se on globalismia eikä sionismia. Kuten Truth_hunter, sekotat nyt kaksi aivan eri käsitettä toisiinsa – mutta se ei ole outoa koska globalismin ja sionismin vastustajat ovat sama porukka. Globalismiin kuuluu kansallaisvaltioiden hävittäminen maailmanhallinnan vuoksi. Sionismi on yhden kansallisvaltion (Israelin) etujen ajamista.

     • ’…Sionismi käsitteenä kuvaa mielestäni oivallisesti tätä menossa olevaa toimintaa, jonka tarkoituksena on hävittää kansallisvaltiot ja alistaa kaikki maailmankansalaiset…’

      Kyllä, sionistit ajavat globaalia herruutta. He tavoittelevat nyt herruutta Lähi-idässä ja heillä on usein kaksoiskansalaisuus. Lopullinen tavoite on maailmanherruus.
      Maailmalla sionismi selkeästi samaistetaan NWO-hankkeeseen jonka innokkaimpia puuhamiehiä sionistit ovat, erityisesti heidän pankkimafiansa maailmalla.

     • Minusta niitä pitäisi listata ja todistavin linkein linkittää, jotka ovat ilmaisseet, että globalistien tulee hallita koko maailmaa ja valtioista Israelin tulee olla maailman johtaja. Tai jotain sinnepäin.
      Mutta sitä ei ole kukaan täällä ilmeisesti uskaltanut tehdä koska näkyisi kuinka vähän heitä on. Eli paljon on spekulaatiota ja vähintään yhtä paljon uskoa ihmisten ja instituutioiden muuttumattomuuteen. Sekä halua leimata kaikki siionistit äärimmäisiksi NWO-globalisteiksi. Jotta ei paljastuisi, että suurin osa siionisteista onkin rauhallisia. (Sehän ei herättäisi kiihkoa ja vihaa.)

      Mielestäni Vastavalkea pilaantuu täysin, jos sen ylivoimaisesti aktiivisin kirjoittelija ynnä muut kääntää yksiselitteisiä käsitteitä päälaelleen jatkuvalla kiihkolla.
      Kuten että maailmanlaajuisuuteen viittaava globalismi on siionismia (juutalaiset = 0,18 % maaapallon väestöstä eikä heistäkään kaikki kannata Israelin valtion olemassaoloa, koska sen valtapolitiikka on ollut niin kauan mitä on).

      Propagandistin tunnistaa siitä, kuten EU:n puolustajistakin olemme huomanneet, että
      1) hän viittaa epämääräisesti kv. auktoriteetteihin (esim. ”maailmalla sitä ja tätä”)
      2) hän mustamaalaa jotain ryhmää;
      3) hän käyttää kaikenlaisia asiallisen keskustelun ohi meneviä keinoja;
      4) hän kääntää kiihkeästi käsitteitä päälaelleen (kuten mamutuksessa on tapahtunut).

      Eli tässä tapauksessa hän ”ei voi” sanoa esim. ”äärimmäisimmät siionistit ovat myös NWO-globalisteja”, koska eihän se saa tunteita laukkaan… Sehän tarkoittaisi, että maailmassa olisi värejä, olisi rauhallisempia siionisteja, ja kauhistukseksi joutuisi miettimään perustelematonta juutalainen-leiman heittoa. (Juutalaiset on historian kuluessa leimattu eniten, joten jos sanotaan ”juutalainen” äärinegatiivisessa yhteydessä ilman että edes perustellaan, että uskonto vaikuttaisi hänessä, niin onhan se kiihottamista kansanryhmää vastaan…)

      Jos mustavalkoisesta maailmankuvasta luovutaan, alkaa heti löytyä uutisia, jotka kertovat, että äärisiionistien vastaisia valtaa omaavia voimia on USA-joukkueenkin maissa eivätkä he vain puhu:
      Jos USA on juutalaisten käsissä ja Saksa on vain USA:n vasalli, niin miten on mahdollista, että Saksan hallitus tukee miljoonilla Israelin kauppasaartoa vastustavia
      https://unitedwithisrael.org/report-german-government-donating-millions-to-bds-groups/
      – Siten, että Saksa ei aina ja joka tilanteessa ole NWO-voimien vallassa.

   • Nimimerkki Pertti voisi vastata minua paremmin maailman vaihtoehtomedioista, jos ne on otettava auktoriteeteiksi.
    Itse en ajattele ainakaan niin että kun äärivasemmistolaiset ovat mamutuksineen epäuskottavia niin pitäisi valita vain äärioikeistolaiset tai ulkomaiset äärioikeistolaiset ensisijaiseksi tietolähteeksi, ja nekin lähinnä vain nettilähteinä, tai kutsua niitä jopa ”älymystöksi”.

    ”Ikävä kyllä se joka hallitsee rahaa hallitsee maailmaa. ”
    Jos tarkoitat että rahan määrä on suoraan verrannollinen vallan määrään, niin sitä näkemystä ei ole tiedepiireissä vastaani tullut etkä perustele sitä mitenkään. Puhumattakaan, että osoittaisit ymmärtäväsi, mikä minun sanomani on ollut.
    Houkuttelevaa olisi toki uskoa, että koska maailman eriarvoisuus on jatkuvasti kasvanut ainakin vuodesta 1945 ja on kytkeytynyt eniten rahaan, ja on jo mittavaa, niin kaikki maailman vallakkaimmat ihmiset tai vallakkaimmat pahikset olisivat planeetan rikkaimpia eli monimiljardöörejä.
    Meillä ei ole vain tuollaisesta mitään todisteita.
    (Ja minulla on todisteita toisenlaiselle kannalle mutta tämä foorumi ei toistaiseksi ole sopiva sellaisten esittämiselle.)

    Uskot selvästi toiston voimaan siionistit maailman suurin ongelma- ja suurin osa pankkiireista siionisteja ja heidän lakeijoitaan -väitteissäsi – kun tilastoja et anna vieläkään.
    (Maailman valtamedian keskityneisyyden suhde juutalaisuuteen -taulukon olen nähnyt. Mutta ei siitä voinut päätellä, mitä se juutalaisuus kenellekin merkitsee, joten miksi korostaa sitä? – Esim. on vaikka mitä globaalistikin vaikutusvaltaisia salaseuroja, joiden jäseneksi pääsemisessä ja jäsenyydessä juutalaisuus ei ole etu.)
    Varmaan ainakin 50 siionistisyytöskommenttiasi on jäänyt Vastavalkeassa ilman kommenttia, kun kukaan ei viitsinyt niistä edes aloittaa eikä näe miten ne liittyvät lähes joka avauksen aiheeseen täällä.
    Tuohon huutokilpailuun en lähde.

    NWO -hanke on ollut mm. natseilla, myös vielä maan alla eli Toisen maailmansodan jälkeen.
    Siis maailmanherruus on kautta historian kiinnostanut monia, ehkä monia rikkaimmista, ideologioista riippumatta.
    Ja jos joku haluaa asiaan muutosta, niin kannattaisi miettiä, miten paljon energiaa kiinnittää johonkin siionismi-leiman lyömiseen ja miten paljon vaikkapa Kuosman tyylisesti YK:n joidenkin periaatteiden puolustamiseen.
    Perinteiselle salaliittoteoreetikolle tosin tuo ”ei sovi”, koska vastustaja ”pitää” nähdä suurena ja monoliittisena eli esim. YK vain pahana silloin kun siitä jotain (tai jotain tunteellista) esittää…
    Tulenkantaja tuossa äsken veikin salaliittoteoreettisuuden äärimmäisyyteen väittäen tuhansien vuosien linjasta ja että pitäisi eri ryhmille keksiä yksi nimilappu. Ennätys siinä mitä olen nähnyt.

    Lisäyksenä ja selvennyksenä siihen mitä aiemmin olen näistä kirjoittanut: en tällä foorumilla viitsi kirjoittaa siitä, missä suurin pahuus suuren vallan maailmassa mielestäni asuu, mutta viimeistään tieteellisistä tutkimuksista selviää, että suurten rahojen kanssa pelaavien motiiveja on varsin monenlaisia ja monet ihmiset vieläpä selvästi vuosien aikana muuttuvat.
    On vaikea kuvitella, miten maailma sitten voisi parantua, jos ihmisten erilaisuuksia ei edes yritetä kohdata.
    Tietysti ongelma on: Rahoitussektorilla ja salaseuroissa on vaikenemisen koodi, vaikeasti murrettava. Meillä onkin todella vähän tietoa yksittäisten yksilöiden motivaatioiden, identiteetin, ideologian ja työkyvyn muutoksista. (Vm.:lla tarkoitan että monihan on välillä tai lopullisesti burnoutissa.) Ei niistä ole tapana kertoa. Siksi ei voida puhua esim. pankkiirien psykologiasta yleisluontoisesti. Tai muiden huikeita rahoja käsittelevien kuten Hedge-rahastojen päättäjien psykologiasta yleisluontoisesti.
    Useimpien pankkiirien leimaaminen ensisijaisesti ahneudesta käsin toimiviksi ei kuitenkaan osu tutkimusten mukaan oleelliseen.

    Siionismi = juutalaisvaltion olemassaolon kannattamista.
    Miksi sitten Vastavalkean kommenttiosastossa siionismi liitetään yleensä eli jo satoja tai tuhansia kertoja äärinegatiivisiin ilmiöihin, kuten Israelin rikolliseen vaikuttamiseen selvästi yli maansa rajojen, ilman ”äärisiionismi”-sanaa?
    Ei ihme, jos Pertti on saanut joistakuista täällä vaikutelman antisemitisteinä.

    Jokainen joka vähänkin tutustuu siihen, mikä on vialla esim. FIAT-järjestelmässä, too big to fail -pankkien jatkamisessa (vielä 2008-kriisin jälkeenkin), niiden ja muidenkin pankkien, pankkivalvojien jne. toimintakulttuureissa, jne., huomaa, että kyse on huikean isoista asioista. Ja ne voitaisiin muuttaa, koska ei kaikkia ihmisiä voi lahjoa eikä tappaakaan.

    Tietysti olisi tärkeää saada todistettua valtasuhteita, käskytysketjuja jne. esim. Bilderberger-kokouksista alkaen… Mutta siltikin olisi eräs tärkeä vastata: mikä niitä pahiksia motivoi?
    Siinä olisi oleellinen kysymys, jos joku haluaa olla rakentava.
    Alkajaisiksi voisi huomata että vaikka jonkun mielestä äärisiionismi yhdistää kaikkia niitä pahiksia… niin eipä ole yhdenkään pahiksen kohdalla pienintäkään todistetta siitä, etteivätkö he olisi ihan yhtä pahoja ja ahneita ilman äärisiionismiaan.

    • Tarkistin sen Rahan ruhtinaat -kirjan suomenkieliset kirja-arviot netistä. Löytyihän niitä monia, mutta ei yhdestäkään saa kuin pikkuruisen kuvan kirjan eräästä oleellisimmasta piirteestä: rahoitusalan moninaisuudesta, etenkin ihmisten monista selvästi toisistaan poikkeavista tyypeistä.
     Jep jep. Kirja on niin hyvä moninaisuuden kuvauksessaan eli niin radikaali perinteisiin myytteihin (varsinkin ahneus-myyttiin) nähden, että edes kyseiset kirja-arviot eivät sisältäneet siitä paljoakaan – vaikka ne kaikki suhtautuivat kirjaan myönteisesti.

    • Maailmalla näistä asioista ollaan eri mieltä ja sionismin rooli joka alkuaan oli Israelin valtion luomisessa on tänään kiistaton maailmanherruutta johtava voima/ideologia jonka ympärille toki on ryhmittynyt suuri rahanhimoinen sekä yksilöistä että valtioista koostuva lakeijajoukko koska sen takana on pankkiirien rahoitus, jolla menestys taataan.
     Asian näkee hyvin USAn pressavaalissa — pressaksi ei pääse ellei vanno uskollisuutta huom! sionismin – ei siis globalismin – keskeiselle henkilölle Netanyahulle ja ole valmis tukemaan rikollis- ja terroristivaltio Israelin Lähi-idän julmaa sotapolitiikkaa jossa tavoitteena on Suur-Israel.

     Voihan ja saahan sinulla ja ystävälläsi ihan vapaasti olla omat käsityksenne mutta eivät ne ketään asioista tarkemmin perillä olevaa vakuuta vaikka niitä kuinka täällä jauhatte. Teidän jutuista enemmänkin saa kuvan että PUOLUSTATTE sionismia ja pankkimafiaa joiden likaisia puuhia ette soisi tarkasteltavan objektiivisesti.
     Miksette? Ette myös kallista lainkaan korvaanne esim. niille lukuisille juutalaisille tutkijoille ja moraalisesti valveutuneille rauhanaktivisteille joille sionismi on ns. punainen vaate.
     Miksi se sitä heille on? No he ovat varmaan teistä salaliittoteorioiden uhreja, temppu jota harrastatte voidaksenne tuntea oman olonne turvalliseksi.
     Mutta ei tuollainen läpinäkyvyys ja puolustusasenne vakuuta – pikemmin huvittaa – ketään joka selaa maailman vaihtoehtomediaa jossa älykkäät toisinajattelijat kirjoittavat.
     Jos näitä juttujanne kirjoittaisitte maailmalla niin luulen että teitä pidettäisiin ’vähän yksinkertaisina’.
     Kun vertaa teidän juttujanne ja maailman tarjoamaa antia tässä asiassa niin tulee vaikutelma että pyöritte omissa pikkuympyröissänne näkemättä isompia kokonaisuuksia ja keskitytte muiden vähättelyyn ja leimaamiseen kun nämä eivät teistä pysty erottamaan globalismia/NWO-agendaa ja sionismia jotka käytännössä kuitenkin ovat yksi ja sama erottamaton asia jota rahaa hallitseva ’Rotschild-mafia’ vie ja on kauan vienyt eteenpäin.
     Sionismi uuteen nousuun Britanniassa — rauhaa maan päälle taitaa olla turha toivoa ja odottaa
     http://terroronthetube.co.uk/2016/07/22/uk-zion-inc/#more-6166

     • Pyörit omissa ympyröissäsi helposti todistettavasti, esim. et pysty ottamaan vastaan muuta kuin kyllä/ei -vastauksia, valkoista ja mustaa.
      Esim. minä ja Pertti olemme kirjoittaneet Vastavalkeaan kymmeniä kertoja salaliittoteorioista, joita kannatamme suureksi osaksi tai täysin. – Keskusteluissa, joissa olet ollut mukana ja meille vastannutkin.
      Se vain etten tiedä ketään, joka kannattaisi kaikkia salaliittoteorioita, joten (ja ehkä omastakin mielestäsi) sellaisen leiman lätkiminen on alentumista CIA:n tasolle.
      Kuinkakohan monta kertaa sinullekin on yritetty sanoa, ettemme kiistä sitä, etteikö negaeliitin juutalaisilla olisi vaikutusvaltaa mm. USA:n vaaleissa ja maailmanlaajuisestikin. Ja tietysti kaikki jotka tekevät rikollisia ja suuresti kyseenalaisia haluavat salata tekojaan. Mutta kyse on siitä, mikä on minkin salaliiton painoarvo.
      Natsi- ym. ideologiaan kuuluu juutalaistaustaisten syyttäminen suurimmasta osasta siitä mikä on pahinta maailmassa.
      Siitä huolimatta, että samat ihmiset ovat tietoisia, että on monia muitakin miljardöörien, huippupoliitikkojen ym. salaseuroja, joista monista tiedetään varsin vähän.
      Siksi on ala-arvoista lähteä syyttämään näkyvimpiä ilmiöitä ja/tai yhtä ryhmää.

      Wikipedian mukaan juutalaisia on 13,4 miljoonaa eli 0,18 % maailman väestöstä. (http://www.worldometers.info/fi/).
      Tuosta joukosta natsien mukaan suurin osa maailman pahuudesta syntyy.

      Jokainen voinee yrittää kuvitella itsensä jätti-investointipankin tai ns. megapankin pomoksi ja miettiä, miten saada maailmanlaajuista vaikutusvaltaa. Eli mm. tarvitaanko siihen aina välttämättä Israel-mielisyyden lobbaamista. Ja onko todistettavasti tarvittu useimmissa tapauksissa.

      Jos kiinnittää jatkuvasti huomiota vain yhteen ryhmään maailmassa, niin suhteellisuudentaju menee ja varmasti.

      Esim. jos ajatellaan rahan liikkeitä maailmassa nykyään ja sitä mitkä tahot ovat vallakkaimpia, niin pitäisi ottaa huomioon mm., että USD ja pitkällä tähtäimellä USA-joukkue on häviämässä pelin. Varsin matemaattisesti varmaa.

     • The Secret of Identity Politics — Israel Shamir kertoo omistaan ja antaa toivoa maailmalle, erityisesti USA:lle ja Trumpille
      Varmaan ymmärrät kieltä joten en yritä suomentaa. Tässä muutama ote hyvästä kirjoituksesta:

      A prominent American Jew, Rabbi Eric H. Yoffie explained that much in an article in the Haaretz newspaper: Trump’s policies are beside the point. He would like to change things, he will fight the supremacy of the Supreme Court with its inbuilt Jewish majority, and Jews are for things being the way they are, perhaps even more so.

      The Jews will give 90 per cent of their vote to Hillary Clinton, predicts Yoffie. This is to be expected: the brave Jewish anti-Zionist Jeff Blankfort wrote of the “actual owners of the Democratic Party, the American Jewish Establishment”.
      Yes, Jews vote for Democrats. They gave 80 per cent of their vote to Barack Obama. By comparison, the old masters of the US, WASPs, gave Obama just 34 per cent of their vote.
      If they were still at the helm, there would be no President Obama, no destruction of Syria and Libya, there would be fewer immigrants and the life of an average American would be better. Oh, perhaps there would not be an order allowing boys to pee in girls’ bathrooms if they feel girlish. Big loss.

      The problem is that the Jews have much more than just their votes at their disposal. One of their mighty tools is the Google, their joint venture with the CIA.
      This works overtime and offers twenty million hits for “Trump Hitler”, seven times more than the Bing search engine. Google’s search function delivers results related to Donald Trump when users search for Adolf Hitler. The search “When was Hitler born?” generated not only the expected information on Hitler, but also a Donald Trump image and link. Jewish-owned media produces much anti-Trump trash.
      But the people do not believe them anymore. Even such a pleasant guy as Bernie Sanders in the end gave up the fight and endorsed Crooked Hillary.
      Now people know the Jews are a force for status quo, and they want to change it.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=136971
      http://www.unz.com/ishamir/the-secret-of-identity-politics/

   • NWO-hanke on poliittisen globalismin hanke eikä sionismin! Onko se nyt niin kauhean vaikea ymmärtää, vai hyväksyä? Taitaa olla hyväksymisessä se vaikeus: sionismilla on niin kiva mustamaalata sellaistakin mikä ei sionismia ole: tyypillistä propagandistille. Samoja ihmisiä löytyy molemmista ryhmistä, mutta eihän se ole mitenkään outoa että kannatetaan useampia poliittisia liikkeitä, niin kauan kun ei tarvi tehdä valintaa kumpi on tärkeämpi: siinä vaiheessa punnitaan sitten kumpi on tärkeämpi.

    • Niin, on se jännä, erityisesti niiden kiihkoamisessa, jotka tuntevat suomalaista kulttuuria.
     1) Natsismi ovat rasismin äärikärjistymä, perusmalli (sanoisinko suorastaan arkkityyppi lähtemättömästi ihmiskunnan alitajunnassa).
     Siitä huolimatta jotkut pitävät loputonta natsismin valkopesua ei-rasistisena.

     2) Läntinen maailma on täpötäynnä maallistunutta uskonnollisuutta.
     Suurin osa uskonnollisimmistakin eli islamilaisista on maallistuneita.
     Länsimaissa uskonnon merkitys on vähämerkityksistynyt jatkuvasti Toisen maailmansodan jälkeen.
     Siitä huolimatta natsisympparit eivät koskaan jätä mainitsematta negatiivista tekevän juutalaisen juutalaisuutta. Ottamatta selvää, merkitseekö juutalaisuus hänelle jotain erityisempää. Siis enemmän kuin koristeellisuutta, yhteis- tai laumahenkeä, yms.
     Ja tämä kaikki vieläpä Suomeen linkittyneiden keskustelijoiden toimesta. Vaikka Suomi on muotouskonnollisuuden luvattu maa.

     3) Jos ajatellaan Israelin valtion ja/tai kansan puolustamista tai sen/niiden vallan lisäämistä, niin onhan siinäkin a) juutalaisten eliitti eri asia kuin juutalaisten negaeliitti. Ja b) juutalaisten negaeliitti ihan eri asia kuin kaikkien juutalaisten ja Israelin kokonaisuus; ja c) ei esim. juutalainen negaeliitti tule julkistamaan, toimiiko jossakin asiassa ihan vain rahaa itsekkäästi haalivaisesti vai siionistisesti vai jotain siltä väliltä.

     4) Luulisi olevan helppo löytää juutalaisesta kulttuurista hyviäkin asioita ja koettaa argumentoida tilastoja priorisoiden, yksittäistapausten sijaan. Mutta esim. Magneettimedia ei yleensä ”osaa” sitä tehdä ja niin se toimii tai tulee toimineeksi NWO-tyyppien pussiin liittäessään arvokkaat aineksensa samaan yhteyteen arkkirasistisen propagandan kanssa.

     • ’…4) Luulisi olevan helppo löytää juutalaisesta kulttuurista hyviäkin asioita ja koettaa argumentoida tilastoja priorisoiden, yksittäistapausten sijaan.’

      Varmaan niitäkin on mutta vaikea löytää. Itse olen yrittänyt mutta ikävä kyllä aina törmää kielteisiin ilmiöihin. Sitä ei haluaisi uskoa todeksi. Jossain on oltava joku perusvika.
      Tuo perusvika on heidän kammottava uskonto jolla on liian suuri merkitys poliittisena voimana.
      Yleensä ne juutalaiset jotka ovat hylänneet juutalaisuuden ovat niitä joista se hyvä löytyy ja silloin usein jopa roppakaupalla. Mutta he ovat vähemmistö – ainakin vielä – mutta onneksi heidän määrä kasvaa koko ajan.
      Farisealaisten rabbien uskonto (Talmud, hirvittävä teos), ja armoton viha kristinuskoa kohtaan on syynä siihen että he ovat kautta historian olleet vainottuja ja ei-toivottuja.
      Alla kristitty juutalainen Henry Makow – tai onko hän oikeastaan edes enää juutalainen juutalaisuuden hylättyään – kertoo mistä tässä on kysymys:

      An 1890 article in an official Vatican publication 
      clarifies what the New World Order is really all about. 
      The article reviews the malevolent goals of the Jewish leadership. The people crying ”hate” in fact are the real haters. They aim for ”the extermination of Christian civilization” which 126 years later is nearing fruition.  
      The Talmud views all non-Jews as subhuman, i.e. beasts.  Talmudic Jews see themselves as ”the highest race of mankind”  entitled to ”lay claim to all the wealth of the universe…” Their Messiah must be ”a great conqueror who puts the nations under the yoke of the Jews.” (This is where Christ failed in Jewish eyes.)

      The Talmud ”teaches that an Israelite is more pleasing to God than the angels of paradise; that to strike a Jew is to strike God…” 

      Ordinary Jews like myself know nothing of the Talmud and do not share these views. However I suspect they do inform the NWO agenda which is to manage humanity like a modern factory farm.
      http://henrymakow.com/2016/07/jewish-control-a-fait-accompli.html
      http://www.romancatholicism.org/pdf/civilta-jews.pdf

     • Truth Hunter, Jos juutalainen on hylännyt juutalaisuuden uskontona ja kulttuurina, niin sellainen ei ole mikään juutalainen, vaikka joku tilastonikkari hänet juutalaiseksi luokittelisi. Eli olet sitä mieltä, ettet ole löytänyt juutalaisista mitään hyvää.
      Ja kun olet niin valtavasti materiaalia heistä kerännyt ja noin on käynyt, niin katso peiliin.
      Esim. kuka tahansa vähänkin korruptoitumaton politiikan tutkija ja esim. Suomen politiikan tutkijoiden enemmistö voi kertoa, ettei yhdenkään teollisuusmaan kansanenemmistö ole sotaisaa, vaan keskittyy pieniin asioihinsa ja haluaa elää rauhassa.

      Islamilaisuuden hallitsemia maita lukuun ottamatta mihinkään vähänkin suurempaan etniseen ryhmään ei kannata tutustua sen uskonnon kautta.

      Esimerkiksi… Suurin osa Suomen ev.lut. kirkon jäsenistä ei mielestäni ole kristityitä…
      Ja jos ajattelisi, että kristinusko on merkittävä määre, niin pitää ottaa vielä tiukempi näkökulma: kuka oikeasti elää Suomessa kirkkokalenterin mukaan, tuntien kirkon sopiviksi säätämät tunteet ja lukien Raamattua ensisijaisena ohjenuoranaan viikoittain, yms.?

      Ja niille, jotka niin tekevät, sanoisin järkytyksen: Esim. professori Kaarlo Arffmanin mukaan Suomen ev. lut. kirkko ei edes ole luterilainen.
      Siksi hän kirjoitti hyvän kirjan Mitä oli luterilaisuus?

      Mitä siis on juutalaisuus tänään?
      Ainahan se on ollut äärimmäistä sopeutuvuutta ja nykyisin useimmilla uskonnon merkitys on vähäinen.
      Mitä järkeä on siis esim. tutkia juutalaisia pyhiä kirjoja…?

      Mutta jos käsitetään, mitä on vaikkapa Israelin juutalaisten juutalaisuus, niin mielestäni vahvoja mielipiteitä ei kannata muodostaa, jos ei ole elänyt tasavertaisesti kauan maassa heidän kanssaan kunnolla kommunikoiden. + tutkia tieteelliseen tyyliin asiallisia tilastoja.
      Toissijaisesti kannattaa lukea juutalaista proosaa ja runoutta. Siten voi esim. löytää juutalaisuuden hengen, jota on vaikea sanoin kuvata.

      Käsitys siitä, että pelkästään ensisijaisesti netissä riehuvilta, tavallisia juutalaisia koskaan tapaamattomilta ääritahoilta voisi löytyä totuus juutalaisista, on lähinnä vitsi.

      Tavalliset ihmiset eivät missään halua sotaa ja kaikki hallitukset ovat korruptoituneita, joten turha on lähteä tapaamaan esim. suurimman Knessetin puolueen kannattajia.
      Se olisi tyhmää myös koska Israelissa on poliittisesti suuremmat näkemyserot kuin Suomessa eikä Suomessakaan ole monissakaan kohdin paljon järkeä lähteä tutkimaan sitä mitä on suomalaisuus vaikkapa tutkimalla Suomen suurimman puolueen jäseniä.

      Juutalaisten keskuudessa tehtyjä asiallisia mielipidetutkimuksiakin voi lukea, mutta ei niilden tahojen kautta kannata, jotka ovat jääneet kiinni valheista, kuten Pertti on osoittanut ja jotka eivät ole kiinnostuneet avoimesti kohtaamaan ihmisiä.
      Lisäksi on kohtuuden nimissä välttämätöntä ottaa huomioon Israelin pitkäaikainen asema. Useimmat sitä ympäröivät arabimaat ovat useimpina aikoina halunneet Israelin katoavan, ja yleensä pahempaakin, ja siitä on ollut paljon konkreettisia seurauksia, kuten Syyrialla oli ydinaseohjelma 00-luvulla oli (oliko aiemminkin?) – Hyvin ahdistavassa asemassa jatkuvasti eläminen vaikuttaa kaikkiin ihmisiin.
      (Vrt. esim. miten äärihelposti Saksassa kantasaksalaiset tappoivat kantasaksalaisia 1945 Saksassa, esim. jos vähänkin otti omin luvin nälkäänsä raunioista jotain…)

     • Läntinen maailma on täpötäynnä maallistunutta uskonnollisuutta. … Siitä huolimatta natsisympparit eivät koskaan jätä mainitsematta negatiivista tekevän juutalaisen juutalaisuutta”

      Niinpä, kuten edellä esimerkkinä käyttämäni Karl Marx. Hänen juutalainen sukunsa on propagandistille tärkeä juttu, ja Karlistakin yritetään tehdä väkisin juutalaista. Jopa Leninistä Truth_hunter on yrittänyt tehdä juutalaista, vaikka hänen ihailemansa anstisemitistinen propagandisti Robert Wiltonkaan ei mennyt niin pitkälle että olisi Leninin laskenut juutalaiseksi. Jos suvusta löytyy vaikka yksi juutalainen kolmen sukupolven takaa, propagandisti kyllä käyttää sitä!

      ”Luulisi olevan helppo löytää juutalaisesta kulttuurista hyviäkin asioita ja koettaa argumentoida tilastoja priorisoiden, yksittäistapausten sijaan. Mutta esim. Magneettimedia ei yleensä ”osaa” sitä tehdä ja niin se toimii tai tulee toimineeksi NWO-tyyppien pussiin liittäessään arvokkaat aineksensa samaan yhteyteen arkkirasistisen propagandan kanssa.”

      Magneettimediaa en lue, mutta patrioottisivustoja ja salaliittosivustoja kiusaa yleisesti rasismi. Kaikille ei riitä patriotismi, vaan mennään sen ylitse yltiö-isänmaallisuuteen, jolloin kaikesta vieraasta tulee vihollinen. Ja kyllä, siitä tulee rasite kyseiselle julkaisulle, joka saa siinä rasistiseksi roskan maineen.

      Ei ole mitenkään kummallista, että amerikkalaisilta patrioottisivustoilta saa tartunnan juutalaisvastaisuuteen (sieltähän nämä suomalaisetkin vaihtoehtosivustot ovat agendansa ja uutisensa alunperin kopioineet). Yhdysvalloilla on ongelma Israel-lobbyn kanssa, ja Euroopassa on pitkät perinteet juutalaisvihamieliselle propagandalle. Tyypillinen amerikkalainen vaihtoehtosivuston julkaisija, käyttäjä ja siellä vieraileva julkkis on uskovainen kristitty ja (ääri)oikeistolainen kommunistivihaaja. Siellä demonisoidaan nykypäivänkin sionisteja tai sosialisteja helposti vielä wanhalla bolsevikkivastaisella propagandalla, ja se uppoaa hedelmälliseen maahan.

      Mutta minusta meidän ei pitäisi hyväksyä sitä ja jätää vastaamatta, kun joku viljelee propagandaa. Esimerkiksi kun jatkuen sekoittaa tietoisesti globalismin sionismiin, se ei ole mitään muuta kuin tietoista propagandaa. Tai että käyttää selkeitä propagandisteja (esimerkiksi mitä nyt on käytetty: Robert Wilton, Alexandr Soltsenitsyn, David Duke, Paul Weyrich) rehellisinä lähteinä ja siten vääristelee historiaa tai maailman tapahtumia (esimerkiksi väittäen että Neuvostoliittoa johti juutalaiset pankkiirit, poliittinen korrektius on kulttuuri marxismia tai että jesuiitat on kaiken mahdollisen takana). Sellainen tulee saamaan jatkossakin vastauksia ja niin pitääkin. Vääristelyllä ei voita mitään eikä kannata ajaa mitään asiaa – jos ei pysty asiaansa muuten ajamaan, niin sitten on juttu heikoissa kantimissa. Eikä sillä tee kuin hallaa tällekkin julkaisulle.

     • Truth Hunter, olet Vastavalkean ylivoimaisesti aktiivisin kirjoittaja ja muutenkin melkein julistjajan arkkityyppi.
      Esim. kauanko olet elänyt suunnilleen keskivertojuutalaisten keskuudessa tavallista elämää kun niin valtavan usein sulla on heistä suuresti aina yhteen ja samaan suuntaan arvottavaa sanottavaa ja liität asian nimenomaan heidän uskontoonsa?
      (Arvottamiseksi on katsottava tendenssimäinen toiminta. Esim. ei tosiakaan yksittäistapauksia voi muuksi laskea, jos vain tietynlaisia sellaisia valitaan esitettäväksi.)

      Enkä minä puolusta mitään aatetta tai julista mitään tai halua erilaisia näkemyksiä pois tältä foorumilta kun esim. juuri totesin natsismin olevan yhdenlaista rasismia.
      Koska sitä se määritelmällisesti on. Se on fakta voimakkaimmalla mahdollisella tavalla koska ei sen selvempää rasismia ole kuin natsismi, kuten mm. Kolmannen valtakunnan rotulaeista näkyy.
      Samoin on yleisesti tunnustettu fakta esim. se, että läntinen maailma on täpötäynnä maallistunutta uskonnollisuutta. (Islamilaisissa eniten tosiuskovia.) Eli uskonnollisuuden merkitys on jo kauan vähentynyt ja on esim. juutalaisten enemmistölle vähäinen. Ja siten juutalaisten uskonnolla on ihan turha selitellä juutalaisten käytöstä. Puhumattakaan, että juutalaiset leimataan joidenkin heidän ääripienten vähemmistöjen käytösten perusteella.

      Toinen asia on konkreettisiin muotoihin kiintyminen.
      Jos enemmistö juutalaisista ei olekaan juuri koskaan tai koskaan vakavasti harkinnut eroa juutalaisuudesta, niin se johtuu useimmiten sosiaalisista syistä kuten tapoihin kiintymisestä.
      Asia ei siis liity siihen, mitä juutalaisuus on opillisesti tai miten paljon älyttömyyksiä sen pyhistä kirjoituksista löytyy.
      Ihan sama juttu kuin Suomen ev.lut. kirkon jäsenistöstä enemmistö ei juuri kirkosta välitä eikä suurimpaan osaan sen opeista usko, kaukana siitä. Mutta haluaa ehdottomasti pysyä kirkon jäseninä. Haluaa vain muotomenot ja on vain suuresta laumasta – ja ehkä kirkosta vakauden instituutiona – turvallisuudentunnetta saavia. (Samoin kuin Suomessa valtio on useimmille ihmisille iso asia eikä niinkään kansalaisyhteiskunta.)
      Ei moni edes kunnolla tiedä, mikä ero on evankelis-luterilaisella opilla (oik. evankeliumia ehkä painottavalla luterilaisuus+melanchtonilaisuudella) ja vaikkapa anglikaanisuudella eikä asia kiinnosta, puhumattakaan anglikaaniksi kääntymisestä.
      Moni on niin laumaihminen että jos olisi syntynyt vaikkapa katolilaiseksi tai juutalaiseksi, tuskin olisi siitäkään vaihtanut mihinkään.

     • No mitä julistamiseen ja selittämiseen tulee niin jäänen kyllä siinä hopealle sinuun verrattuna. Et oikein näytä ymmärtävän että muutkin ymmärtävät asioita eikä heitä tarvi opettaa. Mikä tarve sinulla on siihen ?
      Et pysty tekemään eroa sionistien ja ’tavallisten juutalaisten’ välillä kuten itse teen ja teet omia olettamuksia suhteestäni jälkimmäisiin vailla todellisuuspohjaa. Minusta se on raukkamaista.
      Entä mikset koskaan puhu niistä arvostamistani ja ihailemistani ’judeista’ joita olen sinulle esitellyt ?
      Laitan nyt tähän vielä tämän koska siinä tiivistyy se mikä minulle on tärkeää:
      The problem is that the Jews have much more than just their votes at their disposal. One of their mighty tools is the Google, their joint venture with the CIA.
      This works overtime and offers twenty million hits for “Trump Hitler”, seven times more than the Bing search engine. Google’s search function delivers results related to Donald Trump when users search for Adolf Hitler. The search “When was Hitler born?” generated not only the expected information on Hitler, but also a Donald Trump image and link. Jewish-owned media produces much anti-Trump trash.
      But the people do not believe them anymore. Even such a pleasant guy as Bernie Sanders in the end gave up the fight and endorsed Crooked Hillary.
      Now people know the Jews are a force for status quo, and they want to change it.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=136971
      http://www.unz.com/ishamir/the-secret-of-identity-politics/
      TRUMP NOT LISTED IN GOOGLE SEARCH FOR ‘PRESIDENTIAL CANDIDATES’
      If you search Google for ”presidential candidates,” all that shows up is Hillary Clinton, Bernie Sanders and Green Party candidate Jill Stein.
      Google is up to their old tricks.  
      If you search Google for “presidential candidates,” all that shows up is Hillary Clinton, Bernie Sanders and Green Party candidate Jill Stein.
      Donald Trump, according to Google, is not a presidential candidate.
      http://www.infowars.com/trump-not-listed-in-google-search-for-presidential-candidates/

      Mutta Peace and Love ! Ei kannata jauhaa tätä. Sinä kirjoitat omia kommenttejasi ja minä omiani mutta jätä ihmeessä tuo opettava tyylisi. Enhän minäkään sinua opeta, kirjoitan vain ajatuksiani asioista joita pidän tärkeinä ja jokainen saa ymmärtää ne omilla aivoillaan.

     • Minusta opettamista on yli kaiken sellainen infotulitus mitä sinä harjoitat Truth hunter. Jo ihan määränsä valtavuuden vuoksi ja sen vuoksi että ohitat kaikki asialliset kysymykset ja aiheet mitä olen heitellyt.
      Tämänkertaiseesi: kun kerran lähes jokaisessa keskustelussa, johon osalistut, katsot aiheen mukaiseksi syyttää – ja yleensä vielä ainoana syyllisenä – siionisteja (+ joskus myös ”heidän lakeijojaan”) ääripahoista asioista, ja usein huutomerkkien kera, niin mitä ihmeen merkitystä sillä on, vaikka koko Vastavalkean lukijakunta olettaisi, ettet osaa tehdä eroa siionistien ja tavallisten juutalaisten välillä?! Tai sillä mitä ajattelet tavallisista juutalaisista ja mitä juutalaisia arvostat. Tilanteessa, jossa tiedämme kaikki esimerkiksi monia sellaisia eliittien salaseuroja, joissa on vaikutusvaltaisia jäseniä eikä mitään juutalaisten hallintaa.

      Minusta salaseuroja ja muita pimeyksiä kannattaa tutkia ja spekuloidakin joskus, mutta perusteluihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos saarnaa huutomerkein. Että tarvitseeko aina ohittaa yksinkertaisimmat selitykset osaselityksinä esim. Brexitiin. Siis että monet superrikkaat ihan juutalaisiin liittymättä vain haluavat rahaa ja valtaa lisää eivätkä ole vuosiin kokeneet sitä saavansa EU:n kautta. Ja he ovat merkittävä markkinavoima juutalaisten superrikkaiden ohella.

      Pointtini on ollut mm. siinä, että tyylisi äärileimaa juutalaisuutta, josta kulttuurina ja uskontona et osoita paljoa tietäväsi. Sitä osoittaa sekin miten kauan ja paljon äärinegatiivisia uutisia juutalaisista olet lukenut ja levittänyt suhteessa siihen, miten paljon positiivisia. (Kuten paljastit tässä keskustleussa.)
      Toiseksi pointtini on ollut siinä, ettei sitä juutalaisuutta ole mitään syytä aina mainita, vaikka joku tekijä olisikin juutalainen, jos kyseessä on maallistunut juutalainen eli ihminen jolla on etäinen suhde uskontoonsa.

      Hitlerilläkin oli yhden hassun propagandavideon (https://www.youtube.com/watch?v=mel7CjjddO4) mukaan ainakin yksi juutalainen ystävänä, mutta eihän se mitenkään vähennä hänen rasistisuuttaan ja hänen politiikkansa rasistisuutta.
      (Hitler ja suurin osa natsieliitistä muutenkin esitti ylevää, kuten Hitlerillä ei virallisesti ollut naista, mutta oikeasti kahmi vastoin Valtakunnan lakeja omaisuutta ja kaikkea mahdollista maallista hyväksi katsomaansa. – Asia, joka tuli vasta myöhään julki kuten moni muukin ikävyys eli ei liity liittoutuneiden propagandaan.)
      Äärimmäisinkään propagandisti ei voi kieltää Kolmannen valtakunnan rasististen rotulakien ja propagandamateriaalien olemassaoloa.
      Tosin ainahan toki paljon puhuvalta voi valita sopivasti sanoja ja Kolmannesta valtakunnasta hetkiä kun pintapuolisesti tarkastellen asiat näyttivät sujuvan siististi. Hitleristäkin natsipropagandistit tekevät nykyään kovasti salonkikelpoista lähtien siitä, ettei hänen tekojaan, kuten rotulakejaan, tarvitse muistella, vaan otetaan vain ne kauniit sanat ja uskotaan että hän oli rehellinen.
      Vaikka hän oli poliitikko.

     • Jaksat jankuttaa … siitä täydet pisteet.
      Mutta koita nyt ymmärtää että minä luotan näissä asioissa muihin lähteisiin joita pidän sinua valveutuneempina. Sorry vaan.
      Miksi se on niin vaikeaa?
      Kai minulla sentään saa olla oikeus itse valita ketä kuuntelen ja arvostan — vai ?

     • ”Entä mikset koskaan puhu niistä arvostamistani ja ihailemistani ’judeista’ joita olen sinulle esitellyt ?”

      Ne sinun arvostamasi juutalaiset ovat niitä jotka moittivat juutalaisia tai kommunisteja ja uskostaan luopuneitakin ainakin osa. Itse olet sanonut näin:

      ”Juutalaiseen uskoon perehtyminen tapahtuu parhaiten lukemalla talmuduskon hylänneitä, joita sionistirabbit pilkallisesti kutsuvat ’itseään vihaaviksi juutalaisiksi’. Heillä voi olettaa olevan parhaat tiedot omistaan ja hyvät syyt miksi ovat heimonsa talmuduskon hylänneet. Näitä ovat esim. Gilad Atzmon, Israel Shamir, Henry Makow ja miksei myös Noam Chomsky, Shlomo Sand, Howard Zinn ja Ilan Pappe – vain muutamia mainitakseni.”

      Ja näin:

      ”Olen alkanut lukea Gilad Atzmonin kirjoituksia päästyäni sattumalta hänen jäljilleen. Näyttää, että tämä hebrealaiset geenit (siis ei kasaari, kuten suuri osa israelilaisia) omaava ja Israelin armeijassa aikoinaan palvellut Lontooseen muuttanut kuuluisa saksofonisti ja kirjailijamies on aika hyvin perillä juutalaisuudesta ja sionismista. Hän on jopa kokonaan luopunut juutalaisesta identiteetistään ja siksi saanut sionistien leiman ’itseään vihaava juutalainen’. Hän ei voi ymmärtää heimolaistensa väkivaltaista ja muita alistavaa luonnetta.”

   • Kyllähän tässä sionistivaltio tunkeutuu toiseen valtioon ja hajottaa sen joten sionismi ei voi mitenkään olla Israeliin rajoittuva asia kuten jotkut väittävät.
    Ja myös se että USAn pressaksi ei pääse ilman sionistien tukea todistaa että sionismia ei voi rajata vain Israelin valtiota koskevaksi.

    Israel: We Destroyed Iraq.. Iraq must Stay Divided and Isolated… The Oil of Northern Iraq will Flow into Israel!

    Avi Dichter, the Israeli Internal Security Minister, said in a lecture at the ‘Israeli National Security Research Center’ “about the Israeli role in destroying Iraq after it was occupied in 2003 “we achieved in Iraq more than we expected and plan!” Dichter confirmed that keeping Iraq weak and isolated is an Israeli national interest.

    “Weakening and isolating Iraq is no less important than weakening and isolating Egypt,”  he said. Weakening and isolating Egypt done by diplomatic methods while everything is done to do achieve a complete and comprehensive isolation to Iraq”, Dachter added.

    “Iraq has vanished as a military force and as a united country. Our strategic option is to keep it divided,” he added.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137083

    • ”Kyllähän tässä sionistivaltio tunkeutuu toiseen valtioon ja hajottaa sen joten sionismi ei voi mitenkään olla Israeliin rajoittuva asia kuten jotkut väittävät.
     Ja myös se että USAn pressaksi ei pääse ilman sionistien tukea todistaa että sionismia ei voi rajata vain Israelin valtiota koskevaksi.”

     Olet hyvä koomikko. Sinulle ei kelpaa NWO-globalistien motivaatioksi toimia mikään muu kuin siionismi ja senkin vielä haluat käsittää sellaiseksi joka pyrkii säilyttämään ne valtiot, jotka kuvittelet siionistisiksi. Todellisuuden osoittautuessa monimutkaiseksi, ratkaiset asian laajentamalla äärileimakäsitettäsi.
     Kiihkouskovaisilla vastaava toimii etenkin Jumala-käsitteen kautta uskonnonfilosofisissa keskusteluissa.

     Kauhistettakoon tässä siis siionistileimaajia vielä lisää: Valtioiden lisäksi jo esimerkiksi yksittäinen äärisiionistinen NWO-globalisti, jota kutsut siionistiksi, saattaa olla monimutkainen. Vallanpitäjäihminen kun saattaa muuttua. Et hallitse tyylilläsi edes yhtä yksilöä! Hän saattaa muuttaa mieltään kuten moni muukin ja toimia niin että jokin hänen aiempi liittolainen tosiaan hajoaa.

     Kuten huomataan, joudutaan älyttömyyksiin, jos luovutaan siionismin normaalista käsittämisestä.
     Vain Israel on virallisesti siionistinen valtio. Eikä sekään virallisesti ole äärisiionistinen maailman vähänkään NWO-tyyppiseen hallintaan pyrkivä valtio.

     – Älä ymmärrä tätä kaikkea väärin, älylliset kommellukset ovat sinänsä minulle pikkujuttu. Mutta vakavampi juttu tässä kaikessa on se, että äärileimatyylillä helposti luodaan aivan liian monoliittisia viholliskuvia. Ne hämärtävät todellisuudentajun, magnetisoivat lisää samanlaista tutkivan avoimuuden sijaan ja vielä inspiroivat vastapuolta käyttäytymään juuri vanhojen kaavojensa mukaisesti.

     • Kun kommenttejasi lukee niin näyttäisi että sinulle ilmeisesti tuottaa suurta tyydytystä keskittää täällä voimavarasi minun maailmankuvani kaatamiseen… onhan se erikoinen harrastus. Mutta voin sanoa että ruutisi menee kyllä harakoille eli kannattaako tuhlata…?
      Jaksat kirjoittaa pitkiä isällisiä ja ojentavia kommentteja vaikka kuitenkin olet jäänyt täällä itse kiinni katteettomista kannanotoista.
      Olet kyllä erikoinen persoona mutta meitähän on joka junaan ja osa jää asemalle kuten sanotaan.
      Koittaisit nyt vihdoinkin ymmärtää että sinä olet sinä ja minä olen minä.

   • ”Kuten Biden on sanonut ei tarvitse olla juutalainen ollakseen sionisti.”

    Minusta olisi kohtuullista, että jos ihminen ei kutsu itseään siionistiksi eikä aja Israelin etuja julkisesti, niin häntä ei todisteitta kutsuttaisi sellaiseksi.
    Kyllähän Suomen valtiokin on hyödyttänyt Israelia eri yhteyksissä, mutta ei ole kuvaavaa kutsua Suomen vallanpitäjiä siionisteiksi tai siionistien lakeijoiksi silloin kun ei löydy aatteen paloa ja/tai erityistä intensiteettiä panostuksissa.
    Mutta ymmärrän että propagandisti hakee loputtomilla toistoillaan tilannetta, jossa yhä vähemmän tarvitsee kenenkään siionistisuutta todistaa. Ja myös itse käsitteen alaa voi laajentaa.

    Kuitenkaan asiakeskustelussa mitään käsitettä lähdetä venyttämään siksi, että jokin spekulatiivinen salaliittoteoria sitä venyttää.
    Käsitteiden täytyy olla yhteisesti – yhteiskunnallisesti – hyväksyttyjä.
    Salaliittoteoretisoinneille on silti tilaa, jos niitä joku haluaa. Vaikka iskulauseita voi olla vaikea muodostaa.

    Bushit ynnä muut ovat vieläpä antaneet meille ison aseen käteen: karmivan totuuden siitä, että he ovat NWO-miehiä. Itsehän he ovat siitä puhuneet ja käytöksellään todistaneet.
    Niin että miksei se riitä (tai ”global governance”-ilmaus)? NWO-globalismiinhan liittyy kaikki se ikävä, mitä Truth hunterkin yleensä täällä vastustelee.

    Toki Bushit ym. ottavat rahaa juutalaisilta mutta niin monilta muiltakin. Ja kun salaliittoihin uskomme, niin mistä ihmeestä me tiedämme niistä riittäväti? Ei löydy Truth hunterinkaan kirjoituksista niistä niin paljon että voisimme muodostaa jonkin valtahierarkian tai sanoa varmasti miten ja mitkä salaseurat liittyivät esim. Irakin sodan syntyyn. Kuka kommunikoi kenelle jne.

    NWO-suunnitelma hyödyttää äärisiionistien laskelmien mukaan heitä varmaan tulevaisuudessakin – mutta myös muita – ja niitä muita on paljon enemmän.
    Eli esim. mitä porukkaa on mennyt suurimpaan maanalaiseen tukikohtaan eli Azork-vuorten alle? Siionisteja? Ei ole todisteita heidän Israel-mielisyydestään. Siellä ja muualla koloissaan on superrikkaita ihmisiä, jotka hyötyvät, jos USA voittaa pelkäämänsä/toivomansa 3. maailmansodan tms. ja/tai taloussodan. Mutta ei heistä suurin osa ole poliittisesti erityisen kiinnostunut Israelista. Ei ole ainakaan todisteita ja todistustaakka on oikeusvaltiossa syyttäjällä tai muulla väittäjällä.
    USA ja Israel ovat kimpassa eli jos toinen hyötyy, niin toinenkin… Mutta ei se tee automaattisesti hyödynsaajista siionisteja.
    Vähän vastaavati suurin osa totalitaarisen maan kansasta käyttäytyy suht ok ja tulee arkitöillään yleensä tukeneeksi hallitustaan, vaikka sitä vihaa.
    Ja sitten ovat ne NWO-globalistien lahjomat ja kiristämät poliitikot, kuten mitä Matti Vanhanenkin kertoi että sai puhelinsoiton… Minusta on vähän kohtuutonta kutsua heitä siionisteiksi tai siionistien lakeijoiksi, jos he ovat selvästi uhreja ansassa.

    Mikä sitten voisi olla motivaatio kutsua kaikkia NWO-globalisteja siionisteiksi? (Joko hatusta kiskomalla tai Raamatun pikkuyksityiskohtaan vetoamalla mikä on tasan yhtä järkevää.)
    En keksi muuta kuin natsismin, antisemitismin tai muun vastaavan kaunaisuuden kannattamisen.

    • Vääristelet taas tapasi mukaan asioita. Ei kukaan täällä ole kutsunut kaikkia NWO-globalisteja sionisteiksi.
     Sinulla on vilkas mielikuvitus. Jäitä hattuun… se rauhoittaa aivoja.

     • Se nyt on argumentaationi kannalta merkityksetöntä, onko esim. sinun kirjoituksissasi kyse kaikista vai suurimmasta osasta vaikutusvaltaisia NWO-globalisteja. (Vain vaikutusvaltaisia sellaisia olen tarkoittanut.)
      Tuon osoittaa todeksi se, että mainitset siionisti-pankkiirit syyllisinä johonkin useimmissa kommentoimissasi Vastavalkean keskusteluissa. Ja eivätkös he olleet mielestäsi globalisteja.
      Siinä on se asian ydin, jota pakoilet.
      Tai jos olen tuossa väärässä, niin unohda globalismi-sana – tuossa kommentissani yllä on paljon muuta, johon et pysty vastaamaan. Jäit kiinni.

     • ’Jäit kiinni’…. heh heh …tuo kertoo enemmän kuin luuletkaan.
      Olet siis täällä pyydystämässä … minä en.
      Hyviä jahtihaluja vaan….!

     • Heh heh,, Truth. Pitkän kiemurtelisi takia niin kirjoitin kun ohittelit sanomieni ytimiä.
      Muutaman päivän olen kommentoinut mitä toteutat täällä jo hyvin kauan innolla jolla normaalille ihmiselle maksettaisiin… Ja nyt jo monta kertaa olet mennyt asia-argumentoinnin ulkopuolelle kun et kestä asiaa.
      Jahtaat leiskuavin huutomerkein ja silmittömästi keskimäärin ainakin yhdessä jutussa päivää kohden vähintään yhtä tai usein useampaakin yhden kansanryhmän edustajaa (kansanryhmän, joka edustaa 0,18% maailman väestöstä). Tarkoitushakuisin lähdevalinnoin, parhaat vastajutut ohittaen, teet eläväksi vanhaa myyttiä (”Der ewige Juden!”). Sitten harmittelet, miten Pertti on leimannut sinut mm. antisemitistiksi. – Jos esimerkiksi se ei ole kiemurtelua niin mikään ei ole.
      (Minä en leimaa sinua miksikään.)

     • No jos et leimaa niin sehän on plussaa sinulle. Jos sinua häiritsee että kirjoitan paljon ja maailman suurimmasta rikollisliigasta eli NWO-mafiasta niin en voi sille mitään. En kirjoita täällä sinulle joten miksi ärsyynnyt ? … eihän ole pakko lukea
      Jatkossakin tulen kirjoittamaan ’täysin rinnoin’ ja koko sydämestäni joten varaudu vain siihen — en kysy lupaa … eikä ole minun vika että nwo-mafia koostuu pääosin sionisteista tai että heitä moni täälläkin suojelee … itse en suojele rikollisia

     • Höpsis, totta kai se on sinun vikasi, että syytät lähes aina vain siionisteja mutta jätät perustelematta väitteesi, että heitä olisi suurin osa NWO-mafiasta.
      Ja tottakai se on vain sinun mielipiteesi eikä historiantutkijoiden enemmistön kanta, että suuri makropoliittisen vallan lähde maailmassamme olisi vain suuri raha.

      Myös tiedät hyvin, että Vastavalkea on täynnä antitotalitaristeja. Silti syytät ”monia täällä” rikollisten, jopa NWO-mafian, suojelijoiksi siksi, etteivät he täsmälleen allekirjoita käsityksiäsi, joista suurin osa on samoja kuin natsien. Samaan aikaan moitit toisissa yhteyksissä niitä, jotka vähentävät tai uhkaavat vähentää Suomen sananvapautta…

      Esimerkiksi tiedät, että minäkin kannatan sitä, että kirjoitetaan kriittisesti NWO-mafiasta.
      Eikä sillä väliä ole, kuka faktat ihmisille tuo eli hienoa jos sinä tuot.
      Mutta kannatan vain oikeasti vaikuttavaa kirjoittamista.

      Se on Suomen kansan enemmistölle ikuisesti epäuskottavaa, yhtä kansanryhmää leimaavaa, jos käytät esimerkiksi NWO-mafiajuttujesi yhteydessä satoja kertoja ”siionisti”- ja muita juutalaislinkkisiä sanoja ja aiheita vain negatiivisessa merkityksessä. Ja se aliarvioi lukijoiden älykkyyttä, jos jauhat loputtomiin vain siionisti-pankkiireista NWO-mafiasta viestiessäsi.
      Sellainen vahingoittaa NWO:n vastaista liikettäkin.
      (Eli esim. CIA voisi sellaista toimintaa tukea.)

      NWO-mafia on niin voimakas kuin se on mm. sen vuoksi, että sen kritisoijat tarttuvat vain sen näkyvimpiin hahmoihin, kuten juutalaisiin Rockefellerin ja Rothschildin sukujen edustajiin, ja niihinkin vain pintapuolisesti.

      Lisäongelmaa tulee siitä, että yleensäkin tiheätahtisimmat anti-NWO-liikkeen julkaisijat, kuten esimerkiksi eniten luettu kirjoittaja (Vehkala) blogissaan, edelleen vievät anti-NWO-liikkeen uskottavuutta muilla pinnallisisilla päättelykuluilla.
      Kuten perustelemalla ”holokaustihuijauksen” yhdellä ainoalla SPR:n yhteenveto-A4:lla. (SPR:n tietoon Toisen maailmansodan aikana tulleet tapaukset… – https://2.bp.blogspot.com/-pWZebK1yDqY/V2SCuZ8IvsI/AAAAAAAAB6A/PCbUwFcdJ0sMzjdEDPP1lXBJO1-k-uT_gCLcB/s1600/RedCrossRecordsShowHolocaustDeathTollFRAUD.jpg)

      Suuri yleisö voisi järkyttyä jos saisi tietää CIA:n tosiaan luoneen herjatakseen salaliittoteoria-käsitteen käytön idean. (http://www.zerohedge.com/news/2015-02-23/1967-he-cia-created-phrase-conspiracy-theorists-and-ways-attack-anyone-who-challenge) Ja herkistyä kuuntelemaan niitä hyvin perusteltuja salaliittoteorioita. Mutta jos suuri yleisö pikapinnallisuudessaan huomaa, että salaliittoteoreetikot pyörivät vain 0,18 % maailman väestöstä käsittävän kansan tai sen eliitin negatiivisen osan ympärillä…. (Tai kohkaavat jopa siitä, että holokaustin juutalaisuhreja oli esim. 271 504 eikä historioitsijoilla tavallisin muistaakseni n. 5,8 miljoonaa – ja että tällä olisi valtaisa merkitys.) …niin he helposti hylkäävät koko aiheen kokonaan…

      Etsimällä muita kuin äärioikeistolaisen agendan omaavia lähteitä alkaa löytymään niitä vaikutusvaltaisia ei-juutalaisia NWO-globalisteja – paljon.
      (Se aihe vaatisi kyllä pitkiä juttuja, jos itse sen tekisin omista lähtökohdistani, joten en siihen lähde tässä. Sitä paitsi ihmiset muutenkin tietävät että yleensä esim. monien suuryritysten johdossa ja suurimmissa omistajissa ei ole juutalaisia. Ja suuryrityksethän ovat pitkälti sanelleet mm. EU:n.)

     • Et näköjään ole katsonut tätä videosarjaa jota suosittelin alempana ennenkuin kommentoit. Laitan sen nyt tähänkin. Katso ja avaa silmäsi näkemään miten maailmalla nämä nwo-asiat nähdään!

      Kummallisesti onnistut aina kehittämään tekstiä jota en itse ole sanonut. Miksi? Koska haluat nähdä asian niin eli esität oman tulkintasi minun tekstistä mutta se on vain tulkintasi eikä sellainen yleensä osu kohdalleen. Kummallista että jaksat sitä harrastaa.
      Missään en ole sanonut esim. että sionisteja olisi suurin osa NWO-mafiassa … enhän nyt voi mitenkään sellaista väittää koska heitä ei maailmassa edes ole lukumääräisestikään niin paljon että voisivat olla enemmistö … mutta he MUODOSTAVAT HALLITSEVAN YTIMEN.
      Miksi unohdat vapaamuurarit, heidän lakeijansa ?
      Katso nyt tämä 20 osan sarja ja palaa sitten jos vielä keksisit lisää subjektiivisia tulkintojasi.
      New World Order. Communism by the back door. Part 1.
      https://www.youtube.com/watch?v=qM287j463g8

     • ”Miksi unohdat vapaamuurarit, heidän lakeijansa ?”
      Mun osalta tämä keskustelu kanssasi päättyy tähän, koska 1) et huomioi heistä monesti kirjoittamaani enkä muutenkaan ymmärrä moista vaatimista. Vapaamuurareita on myös ei-juutalaisia, mutta pointti miksi lähdin keskustelemaan kanssasi on se, että ylikorostat juutalaislinkkisiä.
      Jos minun olisi pitänyt muistaa vapaamuurareitakin jotenkin erityisesti, niin samantienhän pitäisi kirjoittaa kaikista muistakin maailmaa eniten hallitsevista ryhmistä agendoineen eikä keskustelusta tulisi loppua. Ja miksi kenenkään pitäisi kirjoittaa aiheista joita ei varsinaisesti osaa linkittää bloggauksen aiheeseen. (En ole propagandisti joka saa ympäripyöreyksillä liitettyä melkein minkä tahansa melkein mihin tahansa.)

      Ja koska 2) et taaskaan huomioi tämän keskustelun pääsanomaani…
      Eli siionismi-aiheesta olen tässä keskustelussa kuitenkin kirjoittanut vaikka se ei bloggauksen selkeästi liitykään tietojeni mukaan. Siksi että jossain vaiheessa loputonta propagandaasi mielestäni tuli vastata, pilaat Vastavalkean mainetta.
      Lisäksi siionisti-bloggausta ei välttämättä tule Vastavalkeaan pitkään aikaan.

      Maailmasi pyörii juutalaislinkkisyyden ja tiettyjen muiden ympärillä ja sitten kun siitä huomauttaa, olet todistelemassa että mielestäsi ”on hyviä juutalaisia” ja muita argumentaatiosi kannalta sivuasioita.
      Jokainen näkee mitä sanoja ja ideoita jankutat satoja kertoja enemmän kuin näissä ”pyhän tuohtumuksesi” täyttämissä vastauksissasi.
      Siksi voit odottaa että niitä myös joku joskus kommentoi.

      Pertti huomautti sinulle yhdessä keskustelussa myös tästä asiasta että olet ensin yhtä mieltä ja sitten kun hän sitä arvosteli niin kielsit asian.

     • ’… Mun osalta tämä keskustelu kanssasi päättyy tähän, ’

      Luojan kiitos, tätä olen odottanut ja toivonutkin.

      ’… Maailmasi pyörii juutalaislinkkisyyden ja tiettyjen muiden ympärillä ’

      Sinun ihan konkreettisesti sionistien hallitsemassa maailmassa jota et suostu tunnustamaan tai hyväksymään.
      Kyllä tuo videosarja kertoo totuuden joka sinulle ei ole vielä valjennut … eikä tuolla tyylilläsi taida koskaan valjetakaan.
      Varmaan jätät videotkin katsomatta jotta saisit elää pimeässä luolassasi. Otan osaa…

 20. Jesuiitat rakentaneet tuhansia vuosia sekamelskaa??

  Ööh, siis hetkinen eikös Jesuiitat ole vasta n. 500 vuotta vanha järjestö??

  Ja Budhalaisuus niin kuin yleensäkin Idän uskonnot ovat olleet jo kauan ennen ajanlaskua.

  • Nobel palkittu ja maailmanlaajuisesti suuresti arvostettu(myös nyky Venajän johdossa) kirjailija Alexander Solzhenitsyn EI EDELLEENKÄÄN OLE PROPAGANDISTI!

   Propagandisti hän on vain kommareiden propagandistisissa väitteissä.

   • Joillakin on tuo tyyli että syytetään niitä propagandisteiksi jotka uhkaavat horjuttaa omaa kapeaa maailmankuvaa. Se on kyllä hyvä tapa elää elämää huppu silmillä mutta ei muuten suositeltava.

   • Solzhenitsyn oli äärivasemmistolaisia lukuun ottamatta suuressa arvossa Lännessä aikoinaan, etenkin joskus 70-luvulla, rohkeasti kommunismia vastaan käydessään.
    Erityisesti Vankileirien saaristo on pysyvä suuresti arvostettava historian merkkipaalu… Olin myös hänen ihailijansa.
    Sittemmin Solzhenitsyn on esittänyt erikoisia, ehkä jopa enemmän joukkoja Lännessä jakavia mielipiteitä… huolestuttavammin ja nykypäivän näkökulmasta keskustelunarvoisemmin. (Siis mikäli hänen näkemyksistään ylipäätään katsotaan olevan tärkeää olla jotain mieltä.)

    Minusta Solzhenitsyn lausui ainakin Venäjän aikana joitain merkittävän epäviisaita… Mutta kun en ole tutustunut kunnolla, en tiedä onko hän lausunut näin paksuja ja millä perusteella: ”Neuvostoliittoa johti juutalaiset pankkiirit, poliittinen korrektius on kulttuuri marxismia tai että jesuiitat on kaiken mahdollisen [suuresti ikävän makropoliittisen] takana”

    Pertti on oikeassa tuossa, että Vastavalkean mahdollisuudet vaikuttaa maailmaan vähenevät, jos kommenttiosastossa äärinäkemykset ovat niin aktiivisia, että muut kaikkoavat.

    Itse asiassa äärinäkemyksetkin voisivat olla rakentavia, jos niissä olisi myös hienovaraisuutta ja moninaisuutta. Mikseipä voisi olla? Mutta jos ennen ääritahon kommenttia voi ennustaa, että hän reagoi ja millä tendenssillä hän reagoi ja että hän tekee yhdellä yksinkertaisella leimalla isoja laaja-alaisia varmoja johtopäätöksiä, niin se juuri on kapea-alaisuutta.
    Nimenomaan propagandisti pelaa mustavalkoasetelmilla, tendenssimäisillä yksinkertaisilla leimaamisilla jne.

    Truth hunter menee kommentissaan 27.7.16 22:32 jopa niin kapea-alaiseksi, että leimaa kaikki hänen kanssaan toisin ajattelevat maailmankuvaltaan kapea-alaisiksi. Jo ennakolta.
    – Siinä on malliesimerkki propagandasta.
    (Toinen asia sitten, miten paljon Suomen kansasta menee tuollainen läpi.)

    • Jäitä hattuun ! … kyllä kansa tietää, voit luottaa siihen… turhaan käyt täällä kuumana.

    • ’…että Vastavalkean mahdollisuudet vaikuttaa maailmaan vähenevät, jos kommenttiosastossa äärinäkemykset ovat niin aktiivisia, että muut kaikkoavat.’
     Mahdollisuudet vaikuttaa maailmaan eivät ole kovin suuret täällä mutta vielä pienemmät jos toimitaan haluamallasi tavalla eikä paljasteta totuutta.
     Ne jotka eivät ole totuudesta kiinnostuneita eivät pysty maailmaa muuttamaan parempaan suuntaan.
     Itse en täällä kirjoita siksi että ’asiani menisi Suomen kansasta läpi’ vaan siksi että kansan pitäisi herätä totuuteen.
     Kyllähän asiaa on helppo saada läpi jos vain se on tavoite.

 21. Kokoomuksen kansanedustajat Alexander Stubb ja Anne-Mari Virolainen ilmoittivat Twitter-tileillään näkevänsä painajaista Brexit-äänestystuloksen vuoksi.
  Ei liene kenellekään yllätys, että liberaalin maanpetturipuolueen edustajien painajainen on itsenäisyyttä rakastava kansa. Kokoomuseliitti istuu korkealla norsunluutornissa, jonne tavallisen kansan ääni ja hätä eivät kuulu.
  Mielenkiintoista kannanotoissa ei ole ennen kaikkea nykydemokratian valheellisuus, vaan niiden reaktio, jotka ovat itse osa “demokraattista” järjestelmää.
  Mikäli äänestystulos olisi ollut toisenlainen, olisi hankalaa kuvitella samojen henkilöiden julistaneen, kuinka kansalle ei tulisi antaa oikeutta äänestää.
  Poliitikkojen ja virkamiesten julistaminen ainoiksi päteviksi tahoiksi päättämään tällaisista asioista kuulostaa lähinnä irvokkaalta. Eihän näet ole salaisuus, että suljettujen ovien takana raha ja lobbauskulttuuri ovat korruptoineet koko “demokraattisen” järjestelmän.

  Kansojen vapautta ei tulla saavuttamaan lakialoitteilla, eikä yksittäisen kysymyksen ratkaisu tuo pelastusta ongelmaan, johon sisältyvät pankkiirien ylivalta, maahanmuutto, globaali kapitalismi, kulttuurimarxismi ja lukematon määrä muita valkoisille kansoille haitallisia elementtejä.

  Tavallinen kansa osoittaa jatkuvasti äänestystulosten perusteella tyytymättömyyden merkkejä eliitin kyykyttämistä vastaan, muttei kuitenkaan kapinoi. Usko “demokratian” toimivuudesta on juurtunut ihmisten mieleen liian vahvasti. Vaikka poliitikot pettävät lupauksensa yhä uudelleen ja huijaavat äänestäjiään, elätellään toivoa siitä, että “ehkä sitten seuraavissa vaaleissa”. Jää nähtäväksi, kuinka kauan suuria massoja voi huijata lumedemokratian teatterilla.

  Mutta Lontoo tulee edelleen toimimaan Wall Streetin ohella pankkiylivallan toisena keskuksena. Niin kauan kuin yksityisomisteisilla pankeilla on käytännössä rahanluontimonopoli, ei Iso-Britannia voi olla itsenäinen. Maa tulee edelleen velkaantumaan pankeille, ja koko lystin maksajiksi tulevat edelleen päätymään rehellinen veroja maksava työväestö sekä paikalliset yritykset. Käytännössä maassa siis toimivat edelleen samat korruptoivat tahot ja samat rikolliset poliitikot, vaikka EU jäisi maan historiaan.
  http://www.vastarinta.com/brexit-kohti-itsenaisyytta/

  • Positiivista kehitystä — kannattaa katsoa linkistä lisää:
   Tähän on tultu … ei oikeutta maassa saa ken itse sit ei hanki… ruikuttamisesta toimintaan

   Vastarintaliike on ottanut tehtäväkseen suojella suomalaista historiaa, kulttuuria ja suomalaista identiteettiä.

   Taistelemme kulttuurien ja kansojen sekoittamista vastaan sekä vaalimme pohjoismaista verenperintöä.
   Lisäksi suojelemme fyysisesti heikompia kansamme jäseniä, sillä laittomuudet ovat levinneet nykyään laajalle, ja erityisesti vanhuksista ja naisista on tullut laillista riistaa.

   http://www.vastarinta.com/vastarintaliike/tavoitteistamme-lyhyesti/

    • Kertoo aika paljon miehestä kun ei pysty asiaa muulla tavalla ymmärtämään.
     Tuhon edessä jokainen terve ihminen yleensä herää.

     Samalla kun vasemmistolainen sukupolvi saarnaa unelmaansa globaalista tasa-arvosta, solidaarisuudesta ja maailmankylästä on se itse sulkeutunut valkoisille, äveriäille ja turvallisille asuinalueille.
     Silti se on onnistunut luomaan suuria yhteiskunnallisia kuiluja, minkä parhaana manifestaationa lienevät ympäri Eurooppaa sijaitsevat maahanmuuttajien turvattomat ghetot.
     Samalla kun nämä sydänten ja rahapussien tunkeutujille aukaisemisen julistajat sulkevat silmänsä ghettojen ja maahantunkeutujien aallon tuomalta turvattomuudelta ja rikollisuudelta peittyy heidän näkökenttänsä kuin linnunsilmän vilkkuluomella varustettuna aina kun eurooppalaiset joutuvat monikulttuurisuuden tuoman väkivaltaisuuden uhreiksi.

     http://www.vastarinta.com/1968-tuhon-sukupolvi/

     • ”Tuhon edessä jokainen terve ihminen herää” – hyvin sanottu!

      Seisomme todellakin tuhon edessä tämän taitavasti organisoidun NWO-liikkeen kanssa, vaikka suurin osa ihmiskunnasta ei sitä ”suvaitsevaisuudessaan” vielä tiedosta. Kuten olen aiemmin todennut, Pertti ja Seppo ei osaa yhdistää pisteitä. He tarkastelevat maailman palapeliä pieni osa kerrallaan, jolloin kokonaiskuva jää hahmottamatta. Sepon ja Pertin hahmotuskyky (tietoisuus) edustaa juuri sitä, mihin ILLUMINAATIN, uskontojen ja rahan valta perustuu. Se perustuu siihen, että kansalle luodaan illuusio oppositioista, kuten esimerkiksi natsit ja sionistit, vaikka verhon takana istuu täsmälleen samat puppet masterit, jotka organisoivat/rahoittavat molempia liikkeitä puolesta ja vastaan.

      Muutos tulee kun ihmiskunnan tietoisuus nousee. Se tulee siinä vaiheessa kun ihmiskunta herää tästä labyrintin omaisesta eksytyksestä, johon meidät kaikki on alistettu!

     • Siis Tulenkantaja, näkemyksesi mukaan Illuminaatin valta perustuu jotenkin sille, että esim. Seppo ja Pertti uskovat että on olemassa natseja ja siionisteja?
      Sinulta on jäänyt täysin huomaamatta se, että olen Vastavalkeassa ja muutenkin elämässäni kiinnittänyt äärivähän huomiota natseihin ja siionisteihin. Nyt kun tässä keskustelussa kiinnitin paljonkin, niin asia mielestäsi merkitsee jotain.
      Jos taas tarkoitat, että illuminaatti- tai NWO-tyyppien valta perustuu osittain sille, että he usuttavat eri ihmisryhmiä toisiaan vastaan, niin 1) siitähän juuri tässä keskustelussa aiemmin kirjoitin; 2) pyrin välttämään rasisttit/suvakit -vastakkainasettelua, ellei siihen ole painavia perusteluja ja niitä on yhä vähemmän koska niin paljon on jo sanottu; 3) olen kuitenkin tuonut täällä Vastavalkeassa ilmi sitäkin, että on myös oikeasti suurivaltaisia natseja piilossa julkisuudelta ja sehän on ihan eri asia kuin mitä pikkuvaltaiset sellaiset tekevät.

      Tuosta voisi jatkaa pitkäänkin, mutta jo yllä olevan luulisi olevan herättelevää.

     • Pieni pehmennys: tarkoitukseni ei ole tyrmätä yhtäkään salaliittoteoriaa ennakolta.
      Jossain vaiheessa on kuitenkin jotain sanottava, jos perusteluja ei tule, vaikka väitteet ovat äärirajuja.

 22. Perimmäinen jako ihmisyydessä vedetään empatiakykyisten ja -kyvyttömien välillä, ilman tämän asian
  tiedostamista ei voi ymmärtää ihmisen toimintaa maapallolla.

  • Hyvä näkökulma, Eero.
   Vielä parempi, jos käyttää vastaavasti älykkäästi muotoiltua tunneäly-käsitettä tässä.
   Ja vielä parempi, jos huomioi, ettei moni välttämättä tietoisesti sokeuta itseään vaan ajautuu markkinatalouden pyörteissä rahan, statuksen jne. perässä juostessaan. Eli tunneälykykyjä voi vaikka alun perin olla mutta ne tavallaan peittyvät…

  • Ilman muuta juuri noin.
   Mihin itse vetäisit nykymaailmassa tuon rajan … missä ollaan empatian ja missä taas ei sen puolella?
   Voisitko esim. nimetä ryhmiä tai maita joita empatiakyvyttömät psykopaatit tai hallitukset johtavat kansansa ja ihmiskunnan kurjuutta edistäen ja toisaalta maita joissa perusasenne maailmaan on enemmän empatian puolella.

   • Missä on empatiakyvyttömiä psykopaatteja? No, niitä on muun muassa nämä ääripersut natsit arjalaisen perimän suojelijat joille erivärinen ihminen ja toinen kulttuuri on uhka joka pitää torjua. Heitä jotka pitävät ihmiskunnan vitsauksena punavihreitä (suvakkeja), noita ali-ihmisiä jotka ”mädättävät yhteiskuntaa” kannattamalla rotujen, kulttuurien ja sukupuolten tasa-arvoa, pasifismia, sosiaaliturvaa ja luonnonsuojelua. Sekä äärikoksut joiden mielestä ”heikommasta aineksesta” tulisi päästä eroon, tai pitää heidät nälkärajalla, jotta eivät vaan pääsisi lisääntymään.

    Näitä empatiakyvyttömiä psykopaattja löytyy Suomestakin pilvin pimein. Ei tarvi sen kauempaa hakea.

    • Eerolta odotin vastausta mutta ei se haittaa.
     Ääripersut ovat – ajatellaan vaikkapa puol.min. Niinistöä ja Soinia – epäilemättä piilonatseja, naamioituja ’Washington-demokraatteja’ jotka ajavat maatamme nwo-diktatuuriin kansan selän takana mutta eivät he erivärisiä torju tai islamia vastusta koska he haluavat hävittää itsenäisen maamme.

     Punavihreät ’suvakit’ taas eivät minusta ole lainkaan psykopaatteja vaan idealistisia ja yli-empaattisia. Heillä realiteetit ovat hukassa ja he ovat valmiita täyttämään maan holhottavalla aineksella tulee se sitten mistä päin tahansa. Mutta he tekevät tuon omilla ehdoillaan alistaen meidät muut maksumiehiksi mihin heillä ei ole oikeutta.
     Ottaisivat vaikka kuinka monta hyysättävää pakolaista (mukana on aina rikollisainesta) omaan kotiinsa niin ok mutta se ei heille käy vaan ne otetaan tänne muiden rahalla ja oman kansan kustannuksella ilman kansan enemmistön antamia valtuuksia. Se on kyllä jonkinlaista psykopatiaa tai epäsosiaalisuutta.
     Kokkarit ovat luku sinänsä. He myyvät kaiken kun heillä raha on korvannut isänmaan ja uskonnon.

  • Eero.

   Äärimmäinen empatia voi myös johtaa harhaan ja lopulta sokeuttaa ja vieraannuttaa ihmisen tosiasioista.
   Esimerkiksi Suomen vihervassareiden ”empatia” vieraan maan ja kulttuurin väestöä kohtaan, samaan aikaan unohtaen oman kansan köyhyyden/kärsimyksen/syrjäytyneisyyden.

   Määriteltäessä ihmiskunnan jakautuneisuutta kahteen ryhmään empatia on lopulta vain yksi pieni osa tuota jakoa joka pitää sisällään valtavan paljon eri asioita.

   • Ruotsi on hyvä esimerkki tuosta mitä sanot. Ja mekin olemme huolestuttavasti menossa samaan suuntaan.
    Yli-empaattisuus tai altruismi (itsensä uhraaminen) on sairaus siinä kuin psykopatiakin jonka toinen ääripää se on. Se johtaa nopeasti hallitsemattomaan kaaokseen.
    Keskitie tässäkin on paras.

   • Diabolik, Minusta akateeminen psykologia on tässä pätevää eli empatia perustuu ymmärrykselle.
    Jos ymmärrys on ilmeisen kaukana, niin empatiaa ei voi olla.

    Tokihan ihmisillä voi olla, jos realismista edetään kauas, vaikka mitä harhoja, joihin he voivat kehitellä vaikka mitä tunteita, mielialoja ja asenteita… Huomaatko mihin johtaa, jos alamme juosta sellaistenkin mukana…? Aina on niin, että jos joka suuntaan yrittää kumartaa, lopputulos on älyttömyyttä ja ympäripyöreyttä…

 23. Varsin selväsanaista tekstiä:

  ”Vorsitzender/ Chairman International Zionist Congress 1914: Juden müssen die Welt erobern/Jews Must conquer the World

  Here is an old obituary for 2. thoughts. Here is how the Jewish world government is being created: Terror and instigated war between the Goyim….”We are wolves”/ Wolfsohn (Son of Wolf).

  The Protocols of the Learned Elders of Zion
  Theodor Herzls zionistische Tagebücher
  Theodor Herzl´s Zionist Diaries

  Wolfsohn´s/The Protocols´ demand is now reality: Their Superlodges command “our” subjugated Masonic politicians. Rabbi Marvin Antelman – Introduction pp. xvii, xviii: Jews Schiff, Rothschild , Warburg, Morgan, Rockefeller are behind this proven conspiracy.

  Jüdin/JEWESS Angela Merkel in Sputnik 26 Juli 2016…”

  Koko artikkeli: http://new.euro-med.dk/20160726-vorsitzender-chairman-international-zionist-congress-1914-juden-mussen-die-welt-erobernjews-must-conquer-the-world.php

  Protokollien kirjoittajilla on täytynyt olla harvinaisen lahjakas ’ennustajaeukko’ käytettävissään kun ovat niin hyvin runsaat 100 vuotta sitten pystyneet tulevaisuuden ’ennustamaan’!

  Ks. myös

  Flyktingskris och ett tredje världskrig är sedan länge planerade (del 1), http://www.whitetv.se/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/1539-flyktingskris-och-ett-tredje-vaerldskrig-aer-sedan-laenge-planerade-del-1.html#Sor

  Flyktingskris och ett tredje världskrig är sedan länge planerade (del 2), http://www.whitetv.se/sv/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/1545-flyktingskris-och-ett-tredje-vaerldskrig-aer-sedan-laenge-planerade-del-2.html

  Flyktingskris och ett tredje världskrig är sedan länge planerade (del 3), http://www.whitetv.se/sv/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/1549-flyktingskris-och-ett-tredje-vaerldskrig-aer-sedan-laenge-planerade-del-3.html

 24. Käsitän empatiakyvyn kykynä samaistua toisen ihmisen / kansan asemaan ja empatiakyvyn syvyyden määrittelee ihmisen oma tietoisuus / itsetuntemuksen syvyys.

  Seppo, mielestäni on mietinnän paikka, en kyllä löydä mitään mainittuja etuja käyttää kulttuurin tuomia sanoja ihmisyyden arvojen ollessa kyseessä, saattaa sen sijaan alkuperäinen tarkoitus hämärtyä.

  • Empatiakyky on juuri tuota. Se on oman persoonan yksi tärkeä mittari.
   Mutta rehellisyys ja moraali ovat senkin yli meneviä ja niiden varassa maailman kaksijako elää.

  • Eero, toki monien politiikkaa paljon ajattelevien olisi hyvä ajatella empatia-käsitettä enemmän ja harjoittaa empatiaa. Nykyäänhän tilanne on päässyt tosi pahaksi, kun korkeimmissa asemissa olevat suomalaispoliitikot eivät edes muodon vuoksi kunnioita demokratiaa, kuten suoria sitovia kansanäänestyksiä kotimaassa ja vaikkapa KIrimillä ja Brexitissä, vaan antavat varsin masentavia lausuntoja, joista on varsin vaikea lähteä heidän kanssaan mihinkään rakentavaan keskusteluun.
   Mutta eikö ole itsestään selvyys, että paljon enemmän olisi paljon parempi, koska maailman parantamisen aikaansaaminen ei ole helppoa.
   Mieti miksi filosofit katsovat tärkeäksi hyveiden ykseyden huomioimisen kunnollisen yksittäisen hyveen olemuksesta kommunikoinnin kohdalla. – Vastaava tilanne on siinä, miksi tunneäly tulisi koettaa viisain tavoin kokonaisvaltaisesti hahmottaa ja huomioida yhdestä sen osa-alueesta kunnolla kommunikoitaessa.

 25. Äärimmillen vietyä empatiaa löytyy mm. Buddhan ja Dalai Laman kaltaisista ihmisistä, minusta viisailta kavereilta vaikuttavat.

  • Dalai Lama viisas? En halua rikkoa vaaleanpunaista kuplaasi, mutta kyseinen mies on CIAn palkkalistoilla, eli hänenkin takana puuhastelee jesuiitta-mafia. Ökyrikasta Dalai Lamaa vastaan on noussut useita protesteja, jossa köyhät/aktivistit kantavat ”lopeta valehtelu” kylttejä. Sangen hupaisaa on kuunnella tämän hengellisen johtajan haastatteluja, ne menee ”neuvonantajineen” helposti komiikan puolelle.

   Massamedia valehtelee. Toimittajat leipovat hyväntekijöistä massamurhaajia, ja massamurhaajista – kuten esimerkiksi Nelson Mandela – hyväntekijöitä!

   • Hyvä kun toit tämän esiin. Itse olen myös lukenut tästä Dalai Laaman ’salaisuudesta’ tai kätketystä puolesta.
    Tällaisia huijareita on aina keskuudessamme ja he osaavat löytää tien kansan sydämeen. Heitä sionistien iso raha käyttää välineenään.

    • Tämäkin kertoo paljon
     Nelson Mandela – terroristi
     Kuka oli juutalaisten kanssa tiivistä yhteistyötä tehnyt Nobel-palkittu Nelson Mandela?

     Mandelalla oli osuutensa ANC:n saamisessa väkivaltaisen toiminnan tielle. Jo vuonna 1955 hän näki väkivallan ratkaisuksi apartheidiin, ja hän kehotti ANC:n johtoa hankkimaan aseita. Vuonna 1960 rotuerot olivat kärjistyneet pahemmin mellakointiin, ja tilanne tuntui olevan kypsempi aseelliselle toiminnalle. ANC:n ja Etelä-Afrikan kommunistisen puolueen SACP:n radikaalit perustivat vuonna 1961 Umkhonto we Sizwen eli MK:n, jonka johdossa olivat Nelson Mandela ja Joe Slovo. Jäsenistä suuri osa oli kommunisteja ja juutalaisia.
     Nelson Mandela syntyi vuonna 1918 ja päätyi 1940-luvulla opiskelemaan lakia Witwatersrandin yliopistossa Johannesburgissa. Täällä hän ystävystyi liberaalien ja kommunististen opiskelijoiden kanssa, joiden joukossa oli paljon juutalaisia, kuten Nat Bregman, Harold Wolpe, Joe Slovo (alun perin Yossel) ja Ruth First.
     Töitä Mandela löysi juutalaiselta Lazar Sidelskyltä. Näinä vuosina Mandela aktivoitui poliittisesti, liittyi mukaan ANC:hen vuonna 1944 ja päätyi mukaan perustettaessa ANC:n nuorisosiipeä. Lakiopintojaan Mandela ei puolestaan toistuvista yrityksistään huolimatta saanut valmiiksi, ja vuonna 1949 tutkinto evättiin.
     http://magneettimedia.com/nelson-mandela-terroristi/
     Ja onhan meilläkin näitä Nobel palkittuja Obamasta puhumattakaan…
     kuinka tällainen on ylipäätään mahdollista? sitä pitäisi miettiä … kuka näitä palkintoja todellisuudessa jakaa ja rahoitaa…?

     • Nobel-palkintoja ei varmaan kukaan Vastavalkeassa ole ehdottanutkaan empatiakykyisyyden merkeiksi… ja kuka on Mandelaa hehkuttanut? Siis mikähän oli tuon viestin pointti? Sekö että aina pitä lukea Magneettimediaa ennen kuin lähettää vastauksen Vastavalkeaan? Vai tosiaan senkö kauhistelu, että Mandela on pelkästään paha, koska radikalisoitui lohduttomissa, pitkäaikaisissa, loputtoman tuntuisissa rajuissa apartheid-oloissa väkivaltaiseksi??
      Ja että hänen yhteytensä juutalaisiin olivat pahoja myös. Niinkö? Truth hunterille on helppoa pistää kommenteitta juutalaismaininta, jos kyseessä on juutalainen, olipa hänen suhde juutalaisuuteen mikä vain.

      Pieni muistutus: puolet suomalaisista radikalisoitui väkivaltaisiksi sata vuotta sitten kun heitä kohdeltiin niin huonosti ja he kokivat asemansa pysyvästi ahdistetuksi.
      Samoin juutalaiset ovat usein toistuvien vainojen vuoksi kokeneet asemansa tuhansia vuosia pysyväti ahdistetuksi. Ja se on tietysti vaikuttanut heihin.
      Ja sitten se, mitä tuo Magneettimedia-propagandasivusto ei mainitse: Hitler kumppaneineen radikalisoitui väkivaltaan, myös murhiin ja vapaiden vaalien rajoittamisiin nousussaan valtaan, vaikka häntä ei edes mitenkään erityisesti syrjitty!

      Propagandaa on monessa paikassa ja tavallista on että siinä leimataan kuuluisia ihmisiä hyviksi tai pahoiksi…

     • Sinulla on ’magneettimedianeuroosi’… samoin ’juutalaisneuroosi’ eli olet kyvytön lähestymään näitä asioita rationaalisesti ja reagoit yliherkästi ihan kuin siitepölyallergikko… voi kysyä miksi ?

      Mitä kuvaamaasi juutalaisten ’ahdistukseen’ tulee niin se on heidän itsensä luomaa kuten se on tänäänkin mikäli sitä edes on … ei maailmassa ketään syyttä vainota paitsi tietysti sionistieliitti lakeijoineen mm. palestiinalaisia ja niitä jotka eivät suostu luovuttamaan maataan heidän pankkimafiansa palvelijoiksi (muistat varmaan Saddamin ja Gaddafin ja nyt Assadin).

      Miksi muuten vaihtoehtomedian tulisi kertoa asioista joita valtameia koko ajan hehkuttaa…? miksi pitäisi kertoa sitä samaa ? eihän se ole vaihtoehtomedian tehtävä… olet ymmärtänyt väärin tai jättänyt ymmärtämättä nyt jotain aivan perustavaa: että vaihtoehtomedian tulisi sinusta haaskata aikaansa ja niukkoja resurssejaan kertomalla sitä samaa paskaa mitä valtamedia syöttää… mm. Hitleristä ja holokastista … voi voi… pääsetköhän koskaan aikamiestasolle jutuissasi ?

     • Terroristi-Mandelan syntymäpäiväaktivismia
      Mandelalla oli osuutensa ANC:n saamisessa väkivaltaisen toiminnan tielle. Jo vuonna 1955 hän näki väkivallan ratkaisuksi apartheidiin, ja hän kehotti ANC:n johtoa hankkimaan aseita. Vuonna 1960 rotuerot olivat kärjistyneet pahemmin mellakointiin, ja tilanne tuntui olevan kypsempi aseelliselle toiminnalle. ANC:n ja Etelä-Afrikan kommunistisen puolueen SACP:n radikaalit perustivat vuonna 1961 Umkhonto we Sizwen eli MK:n, jonka johdossa olivat Nelson Mandela ja Joe Slovo. Jäsenistä suuri osa oli kommunisteja ja juutalaisia.
      http://www.vastarinta.com/nelson-mandela-terroristi/

     • Luen paljon Magneettimediaa ja muutenkin listaat virheitäsi taas.

      ”Mitä kuvaamaasi juutalaisten ’ahdistukseen’ tulee niin se on heidän itsensä luomaa kuten se on tänäänkin mikäli sitä edes on … ”

      Toihan on puhdasta natsismia. – Kun maailmanhistorian eniten vainotun kansan vainottuutta ei tunnusteta ja hyökätään viestintuojaa vastaan. (Noin väitän mm. koska en ole juutalainen eikä minulla ole agendaa puolustaa juutalaisia tms..)
      Vastaavaa kuten on niin monilla muslimeiillakin se, että voisivat valita minkä tahansa yli 30 muslimimaasta, mutta pikkuruisen Israelinkin haluavat itselleen, tuhoamisen jälkeen.
      (Viime aikoina vaatimuksia ei tosin ole ollut julkisuudessa kun Israel on osoittautunut niin pärjääväksi, mutta joitain vuosia sitten Iranin johtaja uhkaili äärirajusti tuhoavansa Israelin täysin jne.)

      ”Miksi muuten vaihtoehtomedian tulisi kertoa asioista joita valtameia koko ajan hehkuttaa…”
      En ole tuota väittänyt.
      Mutta on vainoharhaista ajatella että valtamedia olisi kaikessa väärässä. Vaihtoehtomedia on aito vaihtoehto silloin kun se etsii avoimesti totuutta, jonkun valtion tai globalistien korruptoituneen propagandamedian sijaan. Ja tarjoaa vaihtoehtoja. Mutta aito vapaa totuuden etsiminen ei tarkoita sitä, että ei julkaise MITÄÄN samasisältöistä tai samalähtökohtaista kuin valtamedia. Sehän olisikin aivan neuroottista.

      Nykyaikana on toki yleistä karkea propaganda mutta on myös taitavaa disinformaatiota.
      Taitavin disinformaatio on noin 95-prosenttisesti totta ja se viimeinen 5% rajaa ja ohjaa lukijoitaan, jotka ovat auktoriteettiuskoistuneita siitä totuudesta, disinformoijan haluamaan pahasti valheelliseen suuntaan. (Esim. toimimaan tietyllä tavalla tai olemaan passiivisia vaikka tapahtuisi mitä.)

      Sekoilet myös Hitleristä tapasi mukaan pahasti ääripropagandistisessa mustavalkoistamisessasi.
      Minähän nimenomaan olen tuonut Vastavalkeaan paljon rajusti valtamedian vastaista Hitleristä (Hitlerhän oli Saksan linjan päättäjä).
      Mm. tietääkseni ainoana toin esiin Erkki Hautamäki: Suomi myrskyn silmässä -kirjan sanomaa.
      Liittoutuneilla oli paljon propagandaa myös Toisen maailmansodan jälkeen.
      Osa siitä oli myös sellaista, mitä useimmat nykynatsit eivät tietääkseni myönnä, kuten että Hitler kuoli bunkkerissaan.
      Siihen on taktiset syyt ettei sitä myönnetä… Vaikka Discovery Channel julkaisi pitkän dokumenttisarjan asiasta.
      Valtava määrä natseja siirtyi ainakin 1945-48 USA:n sotavoimiin, tiedustelupalveluihin ym. luopumatta mielessään natsiudesta ja salaliittoudesta keskenään. Paljon enemmän kuin virallinen propaganda väittää. Ja osa heistä oli sitten myös osittain USA:n jatkuvasti hyökkäävän politiikan takana.
      Siten hyökätessään USA:n imperialismia vastaan hyökkääjä hyökkää nykyajan natsien salaisia eliittiryhmiä vastaan. – Tuosta aiheesta onkin paljon juuri vaihtoehtotutkijoiden kirjoja.
      Mutta en aio jatkaa tuosta, koska et kykene kuuntelemaan muita, vaan vain sitä kannattaako joku täsmällisesti omaa linjaasi.

      Valtamedia ei muuten edelleenkään mitenkään erityisemmin syötä mitään holokaustista – poikkeuksena YLE, jolla on näinä vuosina ollut äärimmäinen (ja siten mielestäni piilotarkoituksellinen) natsiaihekeskittymisensä.
      Holokaustijuttujanne taas kukaan aikuinen ei ota tosissaan kun niissä ei käsitellä parhaita valtavirtalähteitä holokaustin suhteen siten mikä edes etäisesti muistuttaisi tieteellistä.

      Allergia on mielestäni sillä, joka pakkomielteisesti kirjoittaa lähes jokaisessa osallistumassaan keskustelussa, vaikka aiheet suuresti vaihtelevat, joko juutalais- tai natsilinkkisesti viikosta viikkoon, vuodesta toiseen.
      Ei se asia muutu miksikään siitä, että Saddam ja Gaddafi jäivät pankkimafian uhreiksi (toki paljon muitakin hyötyjiä oli heidän kukistumisestaan).

     • Sovitaan nyt sitten että olen sinun mieliksesi – en muuten – natsi, rasisti ja antisionisti jos se antaa sinulle paremmat yöunet.
      Palataan asiaan sitten kun olet katsonut tämän videosarjan. Sitten nähdään oletko yhä samaa mieltä.
      New World Order. Communism by the back door. Part 1.
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137357

     • En ole noin väittänyt ja aiemmin yllä kommentissani 2.8.2016 at 17:27 kirjoitinkin: ”(Minä en leimaa sinua miksikään.)”
      Toinen asia on että symppaat ja muutoin suosit sellaisia ideoita, että antisemitistit sekä natsit ja muut rasistit varmasti mielellään lukevat juttujasi. Saavat jutuistasi iloa, voimaa ja perusteluja, ja itsekin olet kertonut ”herkutteluistasi”. Ja iloitsemisistasi kun taas joku juutalaispahis on osoitettu pahikseksi.
      Pertti on käyttänyt antisemitistin ym. leimoja sinuun.

      Muuten, myös Hitler oli itseään täynnä ja vakuutteli rauhantahtoaan – mutta käynnisti salassa ennennäkemättömän varustautumisen.
      Ja kansasta moni äänesti väärin.
      Mustavalkoista asetelmaa tähän on kuitenkin turha luoda, mm. koska Churchill ja Stalin miettivät niin pahoja niin kauan ja vakaasti Saksan päänmenoksi jo ennen Hitlerin valtaantuloa.
      Lisäksi väitän, että on parviälyä. Eli jos kansa saa riittävän vapaissa ja demokraattisissa oloissa päättää, niin ei sen päätökset aivan huonoja ole.
      Edes Hitlerin Saksa ei ole välttämättä poikkeus, koska Hitler ei olisi saanut ilman vääryyttä (ainakin kommunistit heivattiin pois äänioikeutetuista) perustuslakimuutokseen tarvittavaa 2/3 enemmistöä…

     • Heh … teet myönnytyksiä… ok, mutta en ole ’antiäärisionisti’ kuten sanot olevasi vaan minulla raja menee siinä etten salli sionistille muuta kuin yhtenäisvaltion palestiinalaisten kanssa kuten kaikki arvostamani juutalaiset rauhanaktivistitkin
      Sillä tontilla on pysyttävä ja lopetettava kaikki NWO-agendaan liittyvä rikollinen sotatoiminta globaalin kommunismin puolesta sekä yksityisen pankkimafiatoiminta … eli tiukka on linjani mutta inhimillinen ja oikeudenmukainen ja siinä pysyn hautaan asti

     • ”minulla raja menee siinä etten salli sionistille muuta kuin yhtenäisvaltion palestiinalaisten kanssa kuten kaikki arvostamani juutalaiset rauhanaktivistitkin
      Sillä tontilla on pysyttävä ja lopetettava kaikki NWO-agendaan liittyvä rikollinen sotatoiminta globaalin kommunismin puolesta sekä yksityisen pankkimafiatoiminta ”

      ”Et salli”?
      Mutta kaikkien muiden maiden suhteen kaikenlaiset sortotoimenpiteet (kuten edelleen Suomi suhteessa saamelaisiinsa) ohittuvat teksteissäsi…

      No, kai sellaista voi jotenkin ymmärtää, vaikka se ei tehokasta vaikutustoimintaa olekaan. Mutta tuota en arvannutkaan, että kaikki sadat syytöslauseesi yms. siionisteja ja juutalaisia kohtaan täällä Vastavalkeassa olet siis tarkoittanut myös niille rauhanomaisille siionisteille, jotka kannattavat Israelia, johon palestiinalaisia ei suurimittaisesti päästettäisi. (Kaikkihan kannattavat että ainakin vähän päästettäisiin, kuten nykyisin tehdään.)
      Esimerkiksi syytät siis myös niitä aseistakieltäytyjä-siionisteja, jotka saavat jatkuvia pitkiä vankilatuomioita, koska eivät halua mennä Israelin armeijaan.
      Itse asiassa niitä juutalaisia (ja muita) rauhanaktivisteja on merkittävä määrä, jotka eivät nykytilanteessa kannata juutalaisten ja palestiinalaisten yhtenäisvaltiota.
      Epäilyttävästi jo samassa kappaleessa jatkat ihan muuhun: ”NWO-agendaan…”
      Kuitenkin on tärkeä, korostamisen arvoinen fakta, ettei Israelia ilman suurta määrää palestiinalaisia kannattava ole automaattisesti NWO-agendan kannattaja. Eli niitä siionistisia NWO-agendaisia ihmisiä on oikeasti varsin vähän.

      Hurja on siis tapasi olla antisiionisti… Vaan en ole tuota paljastustasi ennenkään kuvitellut sinua hiljentäväni näillä viesteilläni…

     • Et näköjään ole katsonut tuota linkin videota jota suosittelin. Viittaan kommenttini yllä 4.8.2016 at 21:09
      Et näköjään pysty näkemään mistä kenkä puristaa ja kuka ja kuinka maailmaa hallitaan.
      Jospa tuo videosarja auttaisi … Ehkä sokea kanakin voi löytää jyvän.

    • Näinpä. Mother Theresastakin leivottiin hyväntekijä ja pyhimys, vaikka hänen ylläpitämänsä ”sairaala” oli järkyttävä kuoleman leiri ilman inhimillisyyttä. Valtavat rahat jylläävät tämän päivän hyväntekeväisyys-bisneksessä, sillä nämä ”hyväsydämiset auttajat”, kuten Clintonit Ja Punainen Risti – tahtoo sulloa satoja miljoonia omaan taskuun!

     Seppo, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan!

    • Totuus tästä Dalai Lamasta ja muistakin Itämaisista guruista on jotain aivan muuta mitä Lännessä yleensä kuvitellaan.

     Ongelma on aina sama, kun nämä ”valaistuneet” avaavat suunsa niin Lännessä ihmiset lakkaavat käyttämästä omia aivojansa tasan samalla sekunnilla. Siis kaikki menee täydestä kuin väärä raha!

     Tässä alla pari hyvää linkkiä jossa käydään läpi Tiibetin järkyttävää historiaa ja hiemän nykypäivän ongelmista ja ristiriidoista eri buddhalais-suuntauksien välillä.

     http://dissidentvoice.org/2012/06/dalai-lama-cult-postmodern-neo-feudalism-and-the-decline-of-the-west/

     http://kadamemanation.com/21st-century-false-dalai-lama

     https://pbs.twimg.com/media/CSQLnymWUAAYE2K.jpg

     https://pbs.twimg.com/media/CEVUEB0WEAAdej0.jpg:large

     Öitä.

     https://www.youtube.com/watch?v=oKxtV_B3lv8

     • Kiitos Diabolik … oli vakuuttavaa.
      Poimin pari otetta linkeistä:
      I believe that he truth behind the image is actually terrifying, that the Dalai Lama’s actions are actually capable of terrorizing. Like Joseph Stalin, Soviet dictator praised by many in the West during the 1920’s at just the time he was organizing massive destruction and murder in the USSR, so right now the Dalai Lama appears as an untouchable media darling and pure icon of the world’s masses even as he is simultaneously destroying harmony among his people and among Buddhists worldwide through his speech and actions.

      Chaos is precisely what the US government and NATO would like to see in China, chaos and civil war, in order to drive China back to the semi-colonial status it had in the nineteenth century or the radical disunity of the Warring States Period in the 5th century BCE.
      But what the Western neophytes in global imperialism fail to understand is that the Chinese civilization-state has existed for millennia and will continue to flourish long after the West consumes itself in hubris, war and moral corruption.

     • Hyvät linkit valitsit – kiitos.

      Dalai Lama on CIAn palkkalistoilla oleva valehtelija ja terroristi, joka alistaa törkeällä tavalla kansaa. Vatikaanin levittämä jesuiittimafia ylläpitää diktaattorimaista valtaansa lukuisten jesuiittikoulujen kautta, josta nämä rikollisia nostetaan vallan huipulle. Tämänkaltaiset ”pyhät” dalailamat ja ”vapautta ja demokratiaa” paasaavat obamat ovat heidän tavaramerkkejään. Jesuiittimafia jyllää uskontojen, sotilasliittojen Ja lukuisten organisaatioiden kautta kaikkialla maailmassa.

    • Tiesittekö että Dalai Lama toimii CIA:a vastaan.
     Dalai Laman äskettäisen lausunnon mukaan USA loi Isiksen ja oleellisesti turvapaikanhakijakriisin. Ja että muutenkin islamilaisten paikka ei ole laajamittaisesti Euroopassa eli Eurooppaa ei saa pakkoislamisoida (lainsäädännöllisesti, väestörakenteellisesti jne.).
     Tokihan hän ei tuota voimakkaasti sanonut, kuten ei mitään, koska on jo vanha ja on ensisijaisesti tiibetiläisten hengellinen johtaja. Mutta sanoi hyvin yksiselitteisesti kuitenkin.
     Kiinan vääjäämätön kasvu ja menestys on toki yksi niistä asioista, joista NWO-globalistit ovat eniten harmissaan. Mutta ihmettelen, jos joku uskoo, että Kiinaan jokin taho on koskaan oleellisesti vaikuttanut tukemalla tiibetiläisiä, kuten Dalai Lamaa.
     En ole vielä katsonut noita linkkejä, mutta muita kautta olen Tiibet-aktivismiaikoinani selvittänyt, että tiibetiläiset ovat heikossa asemassa. Ja miksipä se muuksi muuttuisi pitkään aikaan.

     • Periaatteessa mitkä vain maadoittuneet hengelliset lausunnot toimivat alhaisin tarkoitusperin toimivia vastaan.

      Noin se mielestäni menee, vaikka ehkä ateistit kenties alkavat tässä kohdin huomautella jotain taktista… tai että pitäisi olla väkivaltaisempi jotta oma kansa saisi itsenäisyyden…
      Mutta en jatka tuosta perustellen, koska sen perusteleminen olisi niin pitkällistä.

 26. Seppo, olet oikeassa kommunikoinnin suhteen.
  Tapani esittää asia on suora ja ”töksähtävä”, kehityttävää on sillä kirjoittaminen ei ole vahvimpia puoliani.

  Pointtini kirjoittelulleni oli esittää erilainen näkökanta asioihin ja antaa muiden tuoda omansa esille, parhaimmillaan keskustelu on antoisaa puolin ja toisin ja pahimmillaan mielipiteen puolustusta.

  Tietoisuuden kasvu taitaa olla tavoitteena niin sinulla kuin minulla ja monella muula täällä aikaansa viettävälla ja saada muutos aikaan vallitsevan tilanteen suhteen.

  • Kommentoin koska olen lukenut kommenttejasi vaikka tätä et minulle tarkoittanutkaan.

   Minusta tapasi esittää asiasi suorasti ja lyhyesti on hyvä. Sitä toivoisi muiltakin. Mitä lyhyemmin asiansa saa sanottua sen parempi yleensä on.
   Ja juuri tuo rehellisyys on hyvä asia … oma kanta asioihin ja muut saavat esittää omansa … ei isällisiä neuvoja tai kehoituksia muille puhumattakaan rasisti, propagandisti ym. leimoista joita jotkut ennakkoluuloiset täällä harrastavat kun joku kommentti ei itseä miellytä.
   Ihan hyvä tyyli sinulla on … niin juuri toinen joutuu käyttämään omia aivojaan ja siitä avautuu tie tietoisuuden kasvuun. Ja jokainen kasvaa omaa vauhtiaan…

  • Hyvin sanottu, Eero!

   Juuri siihen, eli totuuteen ja tietoisuuden laajentumiseen meidän tulee pyrkiä. Jokainen kommentti on mielestäni tärkeä, sillä tämä ei todellakaan ole mikään oikeassa olemisen kilpailu. Itse kommentoin siksi, että herättäisin ihmisten uteliaisuuden ja toimisin ikäänkuin kimmokkeena tiedon hakuun vaihtoehtomediasta ja internetistä – joka romuttaa ”vallitsevan totuuden”. Esim. koulukirjat edustavat suurelta osaltaan ihmisten mielen manipulointia, niihin meidän ei tule luottaa.

   Olen itse aina kiitollinen, kun saan särkeä virheellisen olettamukseni uudella tiedolla – valheiden suo on uskomattoman syvä!

 27. ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”
  Tämä kannatta aina pitää mielessä. Se pätee täälläkin. Monet hyökkäävät toisten mielipiteitä ja kommentteja vastaan juuri tästä syystä.

  • Kommenttiisi liittyen, City of London on paikka, josta löytyy TIETOA todella niukasti. Ehkäpä juuri siksi, että nämä ”ilmasta rahaa taikovat rikolliset” pyörittävät maailmantaloutta, uskontoja ja mafiaa sulassa sovussa Washingtonin ja Vatikaanin kanssa.

   • On erittäin valitettavaa että meilläkin arkkipiispa ja kirkko aika laajasti ovat mukana NWO-agendassa joka on ainoastaan eliitin keino hajottaa kansallisvaltiot ja alistaa maailma globaaliin hirmuvaltaan.
    Mitään järkevää syytä tähän ei ole ja kaikki maailman ongelmat voitaisiin hoitaa ilman tällaista väkivaltaista ja ihmisen perusoikeudet täysin tyrmäävää hanketta. Ainoa todellinen ongelma maailmassa on se että jotkut estävät ongelmien ratkaisun yhdessä ja haluavat olla tyranneja.

    Mikä saa kirkon edistämään Pokemon Go -pelin pelaamista? Jokin kansalta salattu syy siihen on oltava!
    http://mvlehti.net/2016/07/20/toimiiko-kirkko-mossadin-ja-cian-katyrina/
    ——-
    Järkyttävää naiviutta tämä on kirkon taholta — mahdotonta ei voi tehdä mahdolliseksi
    Arkkipiispa Kari Mäkinen Nizzan tapahtumista: ”On vahvistettava dialogia”
    Arkkipiispa Kari Mäkinen rohkaisee Nizzan tapahtumien jälkeen vahvistamaan dialogia ja rakentamaan keskinäistä ymmärtämistä muslimien kanssa. ”On opeteltava asettumaan toisen asemaan.”
    Myös Kirkkohallituksen asiantuntija Kari Latvus moittii terroriteoista länsimaisen yhteiskunnan syrjivää luonnetta.
    http://mvlehti.net/2016/07/20/arkkipiispa-kari-makinen-nizzan-tapahtumista-on-vahvistettava-dialogia/
    Tämä on todella surullista puhetta… että opeteltava asettumaan meitä tuhoavien asemaan. Luuserin puhetta joka on luovuttanut. Ei historian Jeesus kehottanut antamaan periksi fariseuksille eikä rahanvaihtajille tai asettumaan heidän asemaan.

   • Tulenkantaja, niin, Lontoon neljännesmiljoonan finanssialan ihmisen kupla pysyy yllä mm. sensuurilla, vaikenemiskoodilla, propagandalla ja työsopimuksilla, joissa työntekijä saa jättirahat erotilanteessa, kunhan sitoutuu pitämään suunsa kiinni. Siitä on tosiaan vaikea tietää. Ja jep, ei varmasti juuri kenelläkään tavallisella eli rahaa hamuavalla rikkaalla ole anti-NWO-agendaa ja hänen toimet eivät muutenkaan häiritse NWO-globalisteja.
    Mutta mitä sitten?
    Katsotaan faktoja. Onneksi meillä on propagandan sijaan ainutlaatuinen – metodologisesti ok-tason – 2-vuotinen yhden miehen tekemä tutkimus. Siis Luyendijk: Rahan ruhtinaat. (Se on muuten kirjan sisällön perusteella harhaanjohtava, tavallisia myyttejä tukeva nimi.) Se rikkoo monia myyttejä, joista käsin finanssialan ihmisiä vihataan.
    Niinpä moni vihaaja on jättänytkin sen lukematta jotta voi kiihkeämmin ja jopa ”herkutellen” levittää propagandaansa.
    (Tosin monta tärkeää aihetta, kuten FIAT-rahan, kirjoittaja jätti siinä tietoisesti käsittelemättä vaikka myönsi niiden tärkeyden.)

    Jos kyseinen lähde sekä mm. suursijoittaja UK:n kuningashuoneen myönteinen kanta Brexitiin sekä globaalisti monikansallisten eli paljolti EU:n ulkopuolellakin toimivien jättiyritysten jättivallan dokumentoiva kirja Jaana Kivi: Bryssel myyty. Lobbausparatiisin kauppiaat (2016) sekä finanssijärjestelmän kulissien takaiset neuvottelut (tällaisia juttuja on tulvinut viime vuosina: https://geopolitics.co/2016/01/17/the-unfolding-global-reset-that-only-few-understand/) huomioitaisiin, voitaisiin tehdä neljä isoa johtopäätöstä:

    1) Tarvitsemme monistakin maailman suurimmista valta ja finanssiaiheista paljon lisää kunnollista tutkimusta ennen kuin tiedämme suurtakaan osaa maailman vaikutusvaltaisimmista pahiksista yms.

    2) Rahaa liikutellaan monesti amoraalisesti. Siis ei moraalisesti mutta ei varsinaisesti eli agendaisesti epämoraalisestikaan.
    (”Epämoraalinen” on konservatiivinen sana, joten laitoin sen tuohon. ”Antieettinen” olisi samaa tarkoittava oma sanani, mutta sitä ei kukaan käytä.)
    Siten maailmantilanne ei ole tältä osin aivan toivoton.

    3) Brexit-äänestyksen ”Kyllä”-tuloksen ja toteutuvan Brexitin (jos se toteutuu) suurin mahdollistaja ja loppuun viejä (vilpinteon estäjä yms. – sellaisiakin huhuja liikkui, että vilppiä on viim. toisessa äänestyksessä, jossa tulokseksi tulee siksi ”Ei”) olivat osa superrikkaista sijoittajista ihan henkilökohtaisista rahasyistään. Liittyen myös Kiinan nousuun finanssisektorilla (viittaan mm. siihen, että USA on eniten velkaa Kiinalle) ja koko BRICS-valtioiden vuosia kulissien takana vetämään koko finanssijärjestelmän jättimuutosprosessiin. (FIAT-rahasta tullaan luopumaan).
    Brexitin onnistuminen ei siis kerro erityisemmin siitä, että kansan tahtoa kuunneltaisiin, jos se ei ole vallakkaiden etujen mukaista.
    Asiassa kannattaa huomata se, että UK:n kuningatar on monien tutkijoiden mukaan maailman rikkain ihminen. Mutta ei mitenkään juutalainen eikä erityisemmin siionistinen, joskaan ei antisiionistinenkaan.
    Toisaalta yllä kirjoittamani (ja yleensäkään se, että kansan tahtoa ei kuunnella) ei automaattisesti aina tarkoita sitä, että ne kansan tahtoa kuuntelemattomat superrikkaat ajavat NWO:a.
    Sellaisesta automatiikasta ei ole todisteita.

    Onkin ollut hassua seurata mm. Vehkalaa, joka on blogissaan pyörinyt Brexit-prosessin eri vaiheissa hyrränä etsien huhu huhulta aina sen asennon, missä saa muodostettua sellaisen salaliittoteorian, missä Brexitin toteutuminen merkitsee ainoastaan hyvin pahaa: merkittävää askelta syvemmälle NWO-prosessissa.
    En tarkoita, etteikö salaliittoja, salaseuroja ja muita juonitteluja olisi ollut tässäkin yhteydessä joissain paikoin, mutta toinen asia on, mikä onnistuu. Ja kolmas asia on se, että riittävän spekulatiivisesti ajatellen vakavien salaliittojen mahdollisuuksia löytyy liian helposti.

    24.7.2016 at 16:38 -kommentissani peräänkuulutinkin follow the money -näkökulmaa. Ja kaikkihan sitä arvostavat, mutta kuka muu lisäkseni tässäkään keskustelussa on kirjoittanut sitä näkyviin?

 28. Liittyen kommenttiini yllä koskien kirkon ja arkkipiispan suhtautumista ’pakolaisten’ luomaan terrorismiin on syytä muistaa että islamistisia terroristi-soluja voi helposti kulkeutua ellei ole jo kulkeutunut myös omaan maahamme Merkelin ylisuvaitsevan pakolaispolitiikan tai haittamaahanmuuton seurauksena.
  Kuka on valmis hyväksymään jihadistien sotaisan armeijan tunkeutumisen maahansa ? Tai ehkä he ovat jo täällä…ja pian alkaa tapahtua ?
  Tällaiseen ei mitenkään voi eikä saa asennoitua tyyliin ’on opeteltava asettumaan toisen (heidän) asemaan’ sillä se merkitsee tuhoa omalle kansalle.
  On oltava valppaana faktojen vaatimalla tavalla. Ja ellemme olisi EU:n kahleissa tämänkin asian voisimme itse päättää kansanäänestyksen avulla.
  Luin äskettäin tämän artikkelin jossa aiheellisesti pelätään Clintonin nousun Amerikan presidentiksi edesauttavan terrorismin kasvua Amerikassa.

  HILLARY CLINTON TO FLOOD THE US WITH ISIS — Islamic terror cells will easily enter the country

  Anyone can see that it is the immigration policy of Merkel that has brought the recent horror down on Europe and the only solution is to immediately stop the flow of migration and begin the monumental process of mass deportation.
  This is a jihad by immigration or Al-Hijra, as it is known by Muslims.
  Who in their right mind would allow a hostile enemy to move their soldiers and their families into their country?
  Now is it crystal clear why there was no mention of ISIS at the first night of the Democratic National Convention?
  This is not news. All of this has already been accomplished. They’re already here. That’s what Onappy’s mission was. The attempt to usher in Hitlery is plan B for follow up. Then’s when the real carnage will begin. There’s nothing we can do to stop it. Lick n load and ready thyself.
  http://www.infowars.com/hillary-to-flood-the-us-with-isis/
  http://www.breitbart.com/london/2016/07/21/europe-open-borders-economic-migrants/

 29. Kaikkein kummallisinta tässä oman maamme tilanteessa on että tämä kaikki on voinut tapahtua vain siksi että olemme omaksuneet länsimaisen demokratian. Viisaat kyllä ovat aina tienneet että demokratia päätyy despotismiin ja nyt se on päätynyt pankkimafian despotismiin.
  Demokratia ei lopulta ole lainkaan hyvä asia ihmiskunnalle koska ihminen ei pysty pitämään sitä vaan ajautuu sen myötä korruption suohon. Juuri demokratia on mahdollistanut nykyisen pankkimafiadespotismin. Demokratia nykymuodossaan on jopa vaarallinen ihmiselle. Se vaatisi kehittyneemmän ihmisen toimiakseen ja pysyäkseen demokratiana, siis kansanvaltana. Näemme kuinka valta on luisunut täysin pois kansalta ei vaan meillä vaan koko läntisessä maailmassa USAn johdolla.
  Mitä tilalle. Minusta Venäjä on toiminut viisaammin ja päätynyt ’suvereeniin demokratiaan’. Siinä kansa ei pääse sotkemaan asioita joita määrää isompi ja kokonaisvaltaisempi voima kuin kaikenkattava suvaitsevaisuus ja individualismi, jossa epänormaalista alkaa tulla normaalia ja toisin päin. Venäjäll sensijaan yksilö ei voi nousta yhteisen hyvän edelle.
  Ote linkistä:
  ’Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. Hill ja Gaddy mukaan, ”suvereeni demokratia. . . on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
  Lisäksi ”universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.” ’
  https://vastavalkea.fi/2016/07/26/zygarin-kirja-putinin-sisapiirista/
  Myös meillä on käynyt juuri näin: universaalin demokratian normit ovat koituneet meille vahingoksi ja olisi palattava johonkin parempaan. Venäjän malli ei sovi meille – ei ainakaan vielä – eikä meiltä löydy Putinin kaltaisia johtajia jotka pystyisivät pelastamaan kansan nykyisiltä verenimijöiltä. Meidän historiallinen perintömme on myös erilainen.
  Meidän tien on siksi mentävä kohti syvempää demokratiaa, sellaista kansanvaltaa jossa kansanäänestyksillä päätetään asioista, ei siis kansaa edustavien korruptoituneiden poliitikkojen toimesta.
  Onko meistä siihen ? Se on ydinasia ja tällä hetkellä näyttää ettei ole. Eli suo vain syvenee… mutta minkäs teet

  • Tauti nimeltä nykydemokratia
   “Demokratia – hallitusmuoto, jossa johtajat on valittu paremminkin suosiokilpailun kuin kyvykkyyden perusteella.” Lainaus on peräisin eräästä Internet-meemistä, mutta osuvimmissa vitseissä on aina totuus taustalla.
   Nykydemokratiassa äänestäjät ovat passiivisia välineitä, joilla on vain vähän, jos ollenkaan, vaikutusvaltaa jokapäiväiseen päätöksentekoon…. Äänestäjien mielipiteitä ohjaillaan median avulla ja kovalla lobbaamisella, ja ne, jotka eivät edes osaa tai jaksa muodostaa polittiisia mielipiteitään, voivat aina äänestää suosittua tosi-tv-tähteä tai kiiltokuvamaista viihdeohjelman juontajaa valtakunnan päätöksentekijäksi.
   On naiivia luulla, että voit saavuttaa käännekohdan passivoituessasi odottamaan seuraavia vaaleja kuvitellen jonkin muutoksen tulevan seuraavan neljän vuoden päästä. Samalla toiset tahot työskentelevät vuoden jokainen päivä rikkoakseen ja riistääkseen kansakuntaasi ja kansallisomaisuuttasi sekä tuhotakseen kansasi ja maasi tulevaisuuden. Katsaus historiaan osoittaa, että poliittiset systeemit ja valtajärjestelmät eivät välttämättä ole pysyviä. Myös demokratian on mahdollista syntyä uudelleen, ja maa voidaan rakentaa terveemmältä pohjalta. lisää linkistä
   http://www.vastarinta.com/tauti-nimelta-nykydemokratia/

  • Eivät ole mutta vastaavaa olen lukenut. Täytyy perehtyä tarkemmin.
   Sanoma kuitenkin vaikuttaisi olevan ettei ole hyvä sotkea älyllisesti kovin eritasoista porukkaa keskenään koska siitä tulee ongelmia. Tuo nyt on ihan talonpoikaisjärjen asia ja näkyyhän se nyt meidänkin maahanmuuttopolitiikassa.

   Kun yritetään NWO-massakultturia luotaessa väkisin sovittaa yhteen toisistaan liian kaukana olevia ja eri kulttuuritaustan omaavia niin tähän surulliseen tilanteeseen ajaudutaan … ketä tämä järjettömyys palvelee ? ei ketään paitsi eliittiä joka haluaa alistaa kaiken valtaansa
   Toisin kuin julkisuudesta olisi voinut saada käsityksen kunniakansalaisiksi pyrkivien turvapaikanhakijoiden loistavasta energisyydestä ja uusista mahdollisuuksista suomalaiselle yhteiskunnalle, niin kaikessa hienotunteisuudessaankin THL tunnustaa ennakoitua pahemman mielenterveysongelman.
   http://mvlehti.net/2016/08/03/kunniakansalaisten-mielenterveysongelmat-ennakoitua-pahemmat/.

   Edustuksellisen demokratian ongelma on ajautuminen despotismiin kuten yllä totesinja juuri siksi koska alemman luokan väen järki ei riitä valitsemaan oikeita päättäjiä tai kansan edustajia.
   Tämä voidaan estää kansanäänestyksillä koska niissä koko kansan tahto ratkaisee – siis enemmistön. Parhaaseen tulokseen ei niinkään päästä mutta ainakin estetään eliitin yksinvalta ja se on tärkeintä. Ehkä ylletään jonnekin 7-8 tasolle mikä on kuitenkin tyydyttävä ellei hyvä. Tyhmin aines ei myöskään pääse tuottamaan ongelmia koska sen tahto ei voi toteutua eli älykkäin eliitti ei pääse ns. kusettamaan kansaa.
   Näin itse näen asian koska valistuneeseen yksinvaltaan ei ole kuitenkaan paluuta..

   • Pieni lisäys
    …. ei ole hyvä sotkea älyllisesti ja rodullisesti (kulttuuritaustaltaan, uskonnoltaan) erilaista väkeä keskenään koska se johtaa suuriin ongelmiin ja hajottaa maan oman kulttuurin… tilanne ei ole hyvä myöskään ’pakolaisille’ koska he ovat vaarassa menettää henkisen tasapainonsa ja ’gettoutua’ kuten yllä oleva linkki kertoo.

    • Nostan taas hattua Magneettimedialle seuraavasta erinomaisesta artikkelista:
     ”#Rasismirikoslakiin: vihreät jatkavat perussuomalaisten työtä”.

     (En ole kaikissa asioissa magneettimedian kannalla, mutta pidän typeränä ”heittää lapsi pesuveden mukana” tietyissä asioissa eriävien mielipiteiden vuoksi.)

     • Eräs toinen samaan aiheesen liittyvä hyvä artikkeli:

      ”Opetusministeri harrastaa aivopesua
      Nyky-yhteiskunnassa koulutus nähdään tärkeänä asiana. Ilman sitä ihmisellä on vaikeuksia selviytyä tai edes saada työpaikkaa, kirjoittaa Vasarahammer.
      Vasarahammer kirjoittaa blogissaan:

      Kuitenkin opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen viimeisimmästä ulostulosta voi päätellä, että koulutuksella on muitakin tavoitteita eli vallitsevan poliittisesti korrektin monikulttuuri-ideologian pakkosyöttö jo varhaisessa vaiheessa…”
      Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/08/03/opetusministeri-harrastaa-aivopesua/

     • Juuri näin … typeryyttä ”heittää lapsi pesuveden mukana” tietyissä asioissa eriävien mielipiteiden vuoksi.
      Täälläkin vaan on muutamia putkiaivoja jotka ovat valmiit heittämään ja siksi heillä aivot pysyvätkin putkessa..

  • Tuo Milos Zeman on viisas mies.

   ”uskoo olevan järjestetty tunkeutuminen”

   Juuri näinhän se on!

 30. Nizzassa kuolleet ovat vain viimeisimpiä uhreja rotusodassa, jota valkoisia vastaan käydään kaikkialla länsimaissa. Nordfrontin toimittaja Martin Saxlind kirjoitti rotukonfliktiaiheesta viikko sitten artikkelin, jonka julkaisemme nyt suomeksi.
  Olisiko jo aika herätä?

  Aseet eivät itsessään ole ongelma, vaan “monikulttuuri”. Etninen ja rodullinen monimuotoisuus on kasvualusta konflikteille; tasa-arvoa ei koskaan tulla saavuttamaan. Intressikonflikteja tulee olemaan tämän tästä, ja näistä puolestaan hyötyvät ilkeämieliset monikulttuuri-ilmiön alullepanijat.
  Ratkaisu on siis luopua monikulttuurisuusideologiasta, joka USA:n tapauksessa tarkoittaisi realististen ratkaisujen toteuttamista lyhyellä aikavälillä. Näitä on viime aikoina ehdottanut Donald Trump: muurin rakentamista Meksikon rajalle vaikeuttamaan eteläamerikkalaista maahanmuuttoa Yhdysvaltoihin ja kaiken muslimien suunnalta tulevan maahanmuuton kieltämistä. Näitä toimenpiteitä on tietysti seurattava radikaalimmat toimet, sillä muutoin konfliktit ja väkivalta tulevat jatkumaan USA:ssa huolimatta siitä, millaiset aselait maassa on.
  Joukkomaahanmuutto Eurooppaan, siitä seuraava raiskausepidemia ja islamistiset terroriteot osoittavat kaikki samaan suuntaan: Epämiellyttävä ja problemaattinen monikulttuurinen länsimaailmassa vallitseva järjestys on kärjistymässä matalan intensiteetin rotusodaksi, jossa syyttömät voivat milloin tahansa joutua keskelle ammuskelua tai pommituksia ja menehtyä. Niin ikään sadat naiset voivat joutua ahdistelluiksi yhden ja saman yön aikana yhdessä kaupungissa.
  Anton Lundin Petterssonin tekemät teot Trollhättanilla olivat todennäköisesti osa tätä samaa kehityskulkua, joka niittää ihmishenkiä kahtiajaon molemmilta puolilta. Kysymys kuuluukin, kuinka paljon väkivaltaa ja kaaosta vaaditaan, jotta pohjoismaalaiset ja valkoiset ympäri maailman käsittävät, että asiat olivat paremmin etnisesti homogeenisissä valtioissa? Mitä tarvitaan, että he alkavat taistella tuollaisen yhteiskunnan puolesta?
  http://www.vastarinta.com/olisiko-jo-aika-herata/

 31. Demokratia on eniten käytetty poliittinen ilmaisu, jonka tuloksia tarkasteltaessa voidaan huomata, miten hyödytön se on. Jos ”Demokratia” on se tasapuolinen järjestelmä, johtuen kansan tahdosta”, niin miksi jokaisessa ”demokraattisessa maassa” on myöskin kurjuutta ? Eihän KANSA äänestä itselleen kurjuutta ?
  Jotakin on pahasti pielessä. Kansat ovat menossa täydelliseen kaaokseen, juuri valheellisten oppiensa tukemana. Niistä opeista sekä uskomuksista toisella kertaa.

 32. Demokraattinen tai ”EI-DEMOKRAATTINEN”, tulos näyttää olevan kuin ”siiamilaiset kaksoset” ? Huipulla tuulee aivan eri voimalla kuin laaksossa. ”Hallusinatio” on se, että kansoja ”juksataan”, demokratian jotenkin hyödyntävän tasa-arvoisuutta äänestäjien päätöksissä kansaa kohtaan. Mikään ei ole kauempana totuutta. Tasa-arvoisuuttahan ei ole edes olemassakaan, missään yhteiskunnassa, koska niissä on ”määrääjiä, sekä määrättaviä”. Ihminen ei ole asetettu maan päälle, ”maaräilemään toista ihmistä”, mutta se menipieleen jo alkujaan”. Ainoa oikea hallitusmuoto on kiistämättä, ”TEOKRAATTINEN HALLITUS”, joka puuttuu täysin meidän ajastamme. Se ”hallitus” on ainoa hallitus, joka toimii puolueettomasti jokaiselle. Ilman puolueita.

 33. On vain kaksi asiaa, joista ensimmäinen, uskoo päättävänsä jotakin yhteiseksi hyödyksi. Päätöksen jälkeen äänestäjä on voimaton estämään päättäjien tekoja, koska nyt valta ei enää olekkaan äänestäjillä, vaan äänestäjien virkoihin asettamilla ”lakimiehillä sekä muilla matelijoilla”. Kreikkalaiset ajattelijat tiesivät sen jo kauan sitten. Sellainen järjestelmä on viekkaasti suuniteltu, jonka tuloksista kärsivät aina vähemmän koulutetut, usein uskonnolliset ”alamaiset”. Siihen kun lisäät, kansan alamaisuuden ”virkavallan edessä”, niin alkaa hahmoittua se pirullinen suunnitelma, jota kutsutaan ”demokratiaksi”.

 34. Hattuni nousee jälleen ”Tulenkantajalle”. Tietoisuus on hyvä asia, missä ollaan menossa, mutta nyt jää arvoitukseksi mitä ”ME” voimme tehdä asioiden hyväksi. Äänestyksillä ei saada mitään parannusta aikaan. Ovatko väkivaltaiset ratkaisut ainoat mahdollisuudet tehdä pysyviä muutoksia ? Uskon ylirikkaiden perintöjen
  jatkuvan määräävänä tekijänä maailman ”loppuun asti”. Eliitti osa kansoista pysyvät aina ”vahvoilla”, koska RAHA on myöskin YLIVALTAA. Islannin tilanne on innoittava, mutta mitä tapahtuu oikeamielisten kuoltua, uuden hallituksen astuessa voimaan. Ovatko he ”ostettavissa” ? Yksinkertaisesti sanottuna, ihminen on kykenemätön ”hallitsemaan toista ihmistä”. Mustiin pukeutuneet sekoittuvat hyvin pimeyteen.

 35. Vielä viimeinen silaus edelliseen kommenttiini. Omakohtainen uskoni on se, ettei tällainen ”systeemi voi olla kovin pitkäaikainen”, koska seuraava Iso konflikti, saattaa tuhota ihmiskunnat maapallolta, jos ei jokin mahtavampi voima astu esiin sitä tuhoa estämään. Paholaisen olemassa-olon me jo tunnemme, mutta miten paljon ihmiset tarvitsevat tietoa siitä voimasta joka on luvannut tuhota kaiken pahan maailmankaikkeudesta ikuisiksi ajoiksi. Sen kysymyksen vastausta ei voi rahalla mitata. PISTE.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here