Israelin valtion yleinen syyttäjä Avichai Mandelblit on avannut tutkimuksen pääministeri Benjamin Netanjahun toimista. Israelilaisviranomaisten mukaan tutkinnan kohteena on laajamittainen rahanpesu sekä ulkomailta saatujen varojen vastaanottaminen. Tutkinnan kohteena on myös eräs Netanjahun perheen jäsen, vaimo Sara. Rahasiirrot eivät liity kampanja- tai poliittiseen rahoitukseen, uutisoi iranilainen PressTV heinäkuussa.

Erillisenä petostapauksena tutkitaan PressTV:n mukaan ranskalaiseen Arnaud Mimraniin kytkettyä varojen siirtoa. Mimran on kertonut rahoittaneensa Netanjahua ”siinä miljoonalla eurolla”. Vaikka Ranskan laki ei kiellä rahoittamasta ulkomaisia poliitikoita, Israelin laki kieltää israelilaisia poliitikoita ottamasta vastaan kampanjarahaa ulkomaisilta lahjoittajilta. Mimran tuomittiin aiemmin kesällä petoksesta kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen ja miljoonan euron sakkoihin.

Israelilaistoimittajat puolestaan näyttävät leimaavan Mandelblitin tutkimukset valkopesuyrityksiksi. Jerusalem Post arvosteli toukokuussa mm. poliisin lehdistötiedotetta siitä, että se jättää kertomatta kaiken oleellisen, mukaan lukien sen, nostetaanko Sara Netanjahua vastaan syyte.

Mandelblitin nimitti virkaansa Benjamin Netanjahu. Ennen virkaan astumistaan Mandelblit toimi Netanjahun kabinettisihteerinä. Mandelblit nimitettiin Yehuda Weinsteinin tilalle, joka ennen syyttäjäksi nimitystään oli Netanjahun asianajaja. Yleisen turvallisuuden ministeriötä johtaa Netanjahun puoluetoveri Likudista, Gilad Erdan. Jerusalem Postin arvion mukaan tämä asetelma antaa aihetta epäillä kaksoisstandardien soveltamista ja tutkijoiden työintoa.

Netanjahun toimien tutkintaa olisi hyvä laajentaa Palestiina-asioihin. Netanjahu on ilmoittanut 12,9 miljoonan dollarin jotka on määrä käyttää israelilaisten uudisasutusten pönkkäämiseen sekä uusien asuntoalueiden rakentamiseen Länsirannalla.

Geneven sopimus kieltää rakentamisen miehitetyille alueille. Yli puoli miljoonaa israelilaista asuu laittomasti rakennetuilla alueilla.

 

14 KOMMENTTIA

 1. No, minulle tämä ei tule yllätyksenä sillä onhan kyseessä Lähi-idän suurimman terroristivaltion johtaja, mies joka sanoo avoimesti että ’me kontrolloimme Amerikkaa’. Eikä suotta.
  Nyt juuri Obama järjesti melkoisen uudistetun ’avustuspaketin’ veronmaksajien rahoja maalle 10. vuodeksi.

  As Israel Prospers, Obama Set to Give Billions More in Aid While Netanyahu Demands Even More
  The U.S. already transfers $3.1 billion in taxpayer money every year to Israel – more than any other country by far – but the new agreement Obama is set to sign “significantly raises” that amount, and guarantees it for 10 years.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137297

  Toisaalta on spekulaatioita että maata uhkaa sisällissota maassa sykkivän vihan, rasismin, kasvavien tappojen ja murhien takia joiden taustalla kytee maassa kukoistava sisäinen viha eri ryhmien välillä.
  Tilanne muistuttaa jo vanhaa sananpartta: ’kaksi juutalaista, kolme mielipidettä’.

  A Civil War Looming in Israel?
  “We are on the verge of an uprising of hatred, racism, darkness and upcoming killings and assassination based on the overwhelming internal hatred here. We hear hatred at every turn, whether it is directed toward women by military rabbis, by Ashkenazi Jews against Sephardi Jews and Mizrahi Jews against Ashkenazis. This way the seeds of the uprising of hatred are planted, which will lead to a civil war. This hatred is being carried out by the full support and cover of those in charge.” – Isaac Herzog, leader of the opposition Zionist Union coalition in the Israeli Knesset.
  Isaac Herzog’s words, spoken on Monday 18th July at a Zionist Camp parliamentary bloc session, may strike the unerring observer as alarmist and even fanciful. How on earth could the people of Israel, a state created in the belief that it would provide the best guarantee for the preservation of the Jewish people, be set on a course of fratricidal conflict which would imperil its existence?
  The often repeated warnings of Israel being a state surrounded by a multitude of enemies and which has existed under the perpetual threat of being “driven into the sea” by Arab enemies has seemingly provided the basis of an unbreakable communal solidarity whatever the cultural and ethnic differences between the disparate people that comprise it.  To many, the tendency towards fractiousness and vexation; of episodic disputes and divisions arising within the subtext of an often volatile political discourse only lend credence to the old adage of  “two Jews, three opinions.”

  http://www.globalresearch.ca/a-civil-war-looming-in-israel/5538071

 2. Tästä se alkaa, valtiojohtajien, uskonnollisten johtajien ja politiikkojen päitä päitä alkaa tippumaan pyramidin huipun suunnitelman mukaisesti. Kansan raivo kohdistetaan valtioiden huipulle, jotta kansallisvaltioiden poliittinen ja uskonnollinen järjestelmä saadaan tuhottua. Sisällissodat on saatava aikaiseksi, jotta saadaan ”syy” poikkeustilalle, joka johtaa sekä pankki-, että sosiaalijärjestelmän romahdukseen.

  Tämä on täysin organisoitua toimintaa, jossa eliitti ensin houkutellaan rikoksiin ja kun aika on kypsä, rikokset tuodaan kansan nähtäväksi. Hidden hand on valheen ja manipuloinnin mestari. Saatte huomata sen, että he tulevat seisomaan hiljaa verhon takana, kun heidän uskolliset lakeijansa tuhoutuvat!

  • Olet kovin ’optimistinen’ sikäli että eliitti kaatuu… katsotaan, itse en olisi noin varma asiasta mutta mene ja tiedä mihin päädytään.

 3. Tulenkantakin joutuu nyt tulevissa pressanvaaleissa valitsemaan ruton ja koleran välillä, jos on äänestäjäksi rekisteröitynyt. Raha ei antanut enempää vaihtoehtoja. Tässä syy, miksi arvostukseni politiikkaa kohtaan on nolla prosenttia, myös Suomessa. Politikot ovat tulleet sokeaksi korruptiolle. Ovat siinä itse niin syvällä, osa järjestelmää. Yhteisestä kassasta varastaminen, kuormasta syöminen, on tullu maan tavaksi.

  • Olen äänestänyt tasan yhden kerran elämässäni Keijo Korhosta ja senkin tein edesmenneen isäni painostamana. En ollut kiinnostunut politiikasta nuorempana, enkä uskonnoista… enemmänkin ihmettelin vallan huippua, eli näitä ”rutto – kolera” järjestelmiä, joita ihmiset äänestämällä ja kirkollisveroa maksamalla vieläkin ylläpitävät. Kansanedustajien tai puolueitten määrä ei lisää hiukkaakaan ihmiskunnan viisautta, sillä korruptoitunut järjestelmä pitää huolen siitä, että oikeus ei toteudu. Oikeus ei toteudu eduskunnassa, eikä kirkoissa, vaikka kuinka epätoivoisesti virsiä veisaisi.

   Niin, riistetty työläiskansa toivoo rikolliiselle poliittiselle eliitille loppua ja se loppu tulee, joskin ei siten miten pyramidin huippu laskelmoi. He ovat rakentaneet suojakseen maanalaisia kaupunkeja ja sinne he tietyssä pisteessä pakenevat, vaikka se ei heitä hiukkaakaan auta. Kulta ja hopea, voiko niitä syödä… pitääkö se ihmispoloisen hengissä? Raha on tehty ihmisen kompastukiveksi ja juuri siihen ahneet hukkuvat.

   Pyramidin huippu – Hidden hand – toimii siten kuin se toimii, koska he ovat lukeneet ”Totuuden Kirjan”, saman kirjan minkä minäkin olen lukenut, mutta he eivät kuitenkaan sitä ymmärrä. Voit siis opettaa lapsen lukemaan, mutta ymmärrystä et voi opettaa – ymmärrys on sisäsyntyistä. Juuri tämä on geopoliittista valtaa (näennäisesti) käsissään pitävän pyramidin huipun ongelma. He ovat lukeneet ihmiskunnalta salassa pidetyn ”Totuuden Kirjan” ja toimivat sen mukaisesti, vaikka eivät sitä ymmärrä.

   Nyt jos koskaan ihmisten pitäisi verkostoitua rauhaomaisesti ja keskittyä selviytymään siitä ajasta, joka on edessämme, koska KAIKKI SE, mikä on kirjoitettu ”Totuuden Kirjaan”, tulee tapahtumaan. Ihminen luulee, että hänellä on valta, vaikka todellinen valta on siinä paikassa, jota ihminen ei ole vielä löytänyt!

   • Varmaan Netanyahukin on lukenut ko. kirjan koska tiesi jo pari vuotta etuajassa että Ranskaan iskevät terroristit ellei maa tue riittävästi Israelia sen sodassa palestiinalaisia vastaan:
    Benjamin Netanyahu told a French reporter in 2014 that “the terror plague will come to France” if the country’s leaders did not sufficiently support Israel’s ongoing war against and occupation of the Palestinians.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137334

 4. Tulee mieleen Al Capone, joka saatiin tuomittua kirjanpitorikoksesta, vaikka pyöritti järjestäytynyttä rikollisuutta, kiristi ja murhautti. Jos tuon äijä on ongelma vain rahanpesun ja lahjonnan vuoksi, jossain on jotain pahasti vialla.

 5. Väliaikatietoja Trump vastaan Clinton …
  Taitaa olla niin että Netanyahu hallitsee Amerikkaa kuten on ilmoittanut jo aikoja sitten ja Killary Clintonhan on Yahun suosikki koska on lupaillut hyviä sotanäkymiä Lähi-itään

  America’s Oligarchs Support Clinton Almost Unanimously — oligarkit Clintonin takana — — Yksi vastaan sata
  Clinton on jo palaveerannut suuryhtiöiden pomojen kanssa ja varmistanut selustansa ? ehkä lupaillut valtion tukiaisia heidän bisneksilleen …?

  Going forward, it’s like a hundred-to-one advantage, Clinton over Trump.
  Perhaps the reason why this is so, is: Clinton has already spoken privately with the heads of these companies (the companies owned by the oligarchs) and with their lobbyists, and she coordinates her campaign with their propaganda-operations. So: her messages are also their messages.
  (But what she has told them behind closed doors goes even beyond that, into her proposing new federal subsidies for their businesses.)
  http://rinf.com/alt-news/breaking-news/americas-oligarchs-support-clinton-almost-unanimously/

 6. USAn ”FED” on sopinut jo vuosia sitten painavansa valuuttaa isrelille 5 B. vuosittain, miten ihmeessä Israel muuten kykenisi maksamaan kalliit Y-aseensa. Heroiinin myynnistä saa paljon vähemmän tuloa. Hyvin menee, mutta menkööt.

 7. Johtajia nousee, ja ja vanhoja kaatuu, kautta maailman sivun. Juuri kuollut entinen pressaehdokas Ros Perot on kuollut. Ilmoituksen yhteydessä politikot julistivat miten oikeassa mies oli taloudellisesta tilanteesta, paljon ennen aikojaan. Ei vaan hyväksytty silloin presidentiksi vastapuolten uppiniskaisuuden takia. Net.yahun aika tulee myöskin poistua kuvioista, mitä nopeammin sen parempi, mutta tuskin silläkään on paljoa merkitystä. Uusi sotahaukka on jo odottamassa näyttämön verhon takana, ja sille me emme voi mitään.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here