Suomen media julistaa itse olevansa sanavapauden mallimaa. Ulkopuolinen tarkkailija havaitsee median sanoman muuttuneen hiljalleen kesän aikana propagandasta sensuuriksi.

Propaganda ja sensuuri ovat Suomen valtiojohdon suojeluksessa – olleet jo sadan vuoden ajan. 1930-luvulla kommunisteiksi epäillyt toisinajattelijat pidätettiin ja vangittiin. Toisen maailmansodan jälkeen monipuolinen lehdistö ja militarismin suitseminen rajoittivat propagandaa joskin taloudellinen valta jatkoi vaikutustaan harvainvaltaa tukien.

Samat henkilöt, jotka yhdessä Mannerheimin kanssa riisuivat aseista venäläisiä varuskuntia Pohjanmaalla, johtivat valkoisten rikoksia sisällissodan jälkeen ja pystyttivät patsasta Mannerheimintien varteen toisen maailmansodan jälkeen. Samat tahot pitävät edelleen tiedotuksen valtaa Suomessa.

Mikään ei ole muuttunut. Valtiojohto on päättänyt, että 100 suomalaista koulutetaan Yhdysvalloissa propagandan saloihin.

Yhdysvaltalaiset tutkijat ja intellektuellit kuvaavat McCarthyismin palanneen Yhdysvaltoihin. Tuo vaino ilmeni homo- ja kommunistijahtina 1950 ja 1960-luvuilla. Se sai vainoharhaisuuden luonteen. Intellektuellit odottivat, professori Stephen Cohenin John Batchelor show:ssa pari viikkoa sitten kertoman mukaan, turvallisuuspalvelun etsivien koputusta ovellaan, kuten suomalaiset kommunistit ohranan koputusta 1930-luvulla.

Presidenttiehdokas Clinton väittää Yhdysvaltojen valtamedian tuella Venäjän hakkeroineen demokraattisen puolueen sähköposteja, kykenemättä kuitenkaan esittämään väitteelleen mitään todisteita. Suomen media toistaa samoja perustelemattomia väitteitä, koska Suomen valtio luottaa Yhdysvaltoihin. Se riittää.

Suomen media ei kerro, kuinka Oregonin puoluekokousvaltuuskunta esti Obaman entisen puolustusministerin puheen huutamalla ”No more war”. Kun huutelu ei loppunut, järjestäjät sammuttivat valot kyseisen valtuuskunnan alueelta. Silloin edustajat panivat kännykköjensä valot päälle, jatkaen huutamista, johon Californian valtuuskunta yhtyi.

Suomen media antaa siloisen kuvan lennokkimurhia valtuuttavasta presidentti Obamasta, joka on myynyt enemmän aseita kuin kukaan aikaisempi presidentti ja lisännyt sotilastukikohtien määrää ulkomailla ja delegoinut kidutuksen muiden maiden alihankkijoille, kun USA itse ei tohdi sitä tehdä samassa määrin kuin ennen.

Obama lisäsi lennokkaaseen puoluekokouspuheeseensa uuden vanhan vihollisen; kommunistit, jihadistien ja muiden kauheuksien rinnalle, joiden murskaamiseen Yhdysvallat tarvitsee aikaisempaa enemmän tulivoimaa ja aseteollisuuden uusia keksintöjä. Syyrian parlamentissahan on totta tosiaan jopa kahdenlaisia kommunisteja, sen lisäksi, että maa on sekulaarinen eikä Yhdysvaltojen tukemien äärisunnien hallitsema.

Suomen media esittää Syyrian tilanteen tottelevaisesti yhdysvaltalaisemmin kuin yhdysvaltalaiset itse. Ratkaisevan tien katkaiseminen Turkista Syyrian Aleppoon kuvataan Helsingin Sanomissa lähes sotarikokseksi, jossa Turkissa piileskelevät lääkärit eivät pääse palaamaan ”tahallaan Venäjän ja Assadin pommittamiin” sairaaloihin. Al Nusra -terroristijärjestö pitää osaa Aleppon kaupungista vallassaan estäen siviilien paon hallituksen ja Venäjän järjestämiä turvakäytäviä pitkin. Suomen media esittää Al Nusran tulkinnan tilanteesta, koska Yhdysvallat on pitkään tukenut sitä ”maltillisena”.

Tie Alepposta Turkkiin oli myös pääväylä jihadistien varastaman öljyn kuljetuksiin  Turkkiin myytäväksi. Samoin turkkilaiset sairaalat hoitivat haavoittuneita ISIS-taistelijoita. Suomen media kuvasi Turkin ISISin vastaisen taistelun etulinjassa.

Entä sitten Ukraina? Ranskalaisten kansanedustajien matkaraportti Krimiltä on hyvin erilainen kuin USA/Suomen propagoima kuvaus Ukrainan vallankaappauksen jälkeisestä tilanteesta. Helsingin Sanomat rohkeni kertoa suomalaisten turistien matkasta Itä-Ukrainaan. Lehti ei kertonut, mitä matkailijat siellä näkivät tai kokivat, vaan käytti koko artikkelin kuvatakseen kuinka matkat ovat laittomia.

Eurokansanedustaja Nils Torvaldsin Helsingin Sanomien pitkään haastatteluun oli päässyt livahtamaan virke siitä, että hän ei hyväksy EU:n näkemystä Ukrainasta. Lukija jäi mielenkiinnolla odottamaan MIKSI? Mutta sitä lehti ei paljastanut.

Kesän mittaan on luonnollisesti saatu lukea ja kuulla monia juttuja Brasiliasta. Yleensä kauhistelevia. Milloin faveloista, liasta, väkivallasta ja muista epäkodista. Tänään 1.8. Helsingin Sanomat kirjoitti koko aukeaman Brasiliaan tuoduista orjista. Brasiliasta sai kuvan kammottavana orjia hyödyntävänä maana. Suurennuslasilla, yhden sivulauseen verran oikein tarkkaan koko jutun lukenut sai välillisesti tietää, että portugalilaiset siirtomaaherrathan niitä orjia toivat. Brasiliahan on BRICS-maa, joka on liittoutunut taloudelliseen yhteistyöhön Venäjän, Intian, Kiinan ja Etelä-Afrikan kanssa voidakseen tukea kehittyviä maita Yhdysvaltojen väkivaltaisen kauppapolitiikan paineessa. Suomen medialle ja merkittävälle osalle talouseliittiä presidentti Obaman kaikin voimin ajamat TPP ja TTIP – sopimukset on kuvattu pääkirjoitussivuilla myönteisinä. Se, että Obama on pyrkinyt viemään sopimukset läpi pikamenettelynä, ilman kongressin jäsenten mahdollisuutta vaikuttaa sisältöön, ei ole nostanut kulmakarvoja.

Suomen EU-jäsenyyttä seurannut militarisoituminen ja perustuslaillisuuden murentuminen ovat tosiasioita. NATO-presidentti Ahtisaaren jälkeen presidentti Halosen kaudet näyttäytyvät vielä YK-painotteisina perustuslaillisuuden aikoina vaikka USA:n ja Saksan vaikutus ulkopolitiikkaan vinoutti ajattelua ja tietoisuutta varsinkin Jugoslavian hajottamisen suhteen.

Suomen media kuvaa huolellisesti Puolan oikeusjärjestelmän murentumista, mutta ei huomaa, että Suomessa ei edes ole perustuslakituomioistuinta. Suomen perustuslakivaliokunta on oikeistopoliittinen elin, jota liike-elämän eliitti haluaisi ryhdistää entistä oikeistolaisempiin tulkintoihin. Perustuslakivaliokunta tai media ei ole nostanut minkäänlaiseksi ongelmaksi sitä, että Suomen ulko- ja puolustuspolitiikan päätösvalta on siirtynyt presidentille ja armeijalle. YK:n sijaan kaikki median huomio on NATO:ssa ja sen voimapolitiikkaan liittyvässä toiminnassa. Isäntämaasopimuksen solmiminen tapahtui parlamentista riippumatta, toisin kuin Ruotsissa.

Kuljin 25 vuotta sitten eri puolilla Suomea luennoimassa autoritaarisuudesta ja väkivallasta luovuuden vastakohtana. Mukanani oli elokuva, jossa osoitettiin tieteellisesti kuinka vihantunteiden vallassa ei voi olla luova. Suomen valtiojohdolle tiedoksi; kansan vapauttaminen luovuuteen ei kulje militarismin tietä. Luovuuden polun löytämisen ensiaskeleita olisi oman historiamme uudelleen arviointi, jotta meidän ei tarvitsi toistaa sotiemme virheitä.

 

Pirkko Turpeinen-Saari on psykiatri ja entinen kansanedustaja, joka on koko elämänsä tutkinut luovuutta autoritaarisuuden ja väkivallan vastakohtana. Tämä kirjoitus on julkaistu alun perin 1.8.2016 hänen blogissaan.
Hänen uusin kirjansa
Lahtari, Punikki ja Teurastaja; marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä kuvaa globaalin vallankäytön vaikutusta siihen, kenestä tulee sankari ja kenestä konna.

28 KOMMENTTIA

 1. Kun NWO-poliisivaltiota rakennetaan niin tarvitaan tiukkaa sensuuria. Kaikki vaaralliset ja vastustavat voimat pitää saada hiljennettyä. Niinhän valtamedia on jo toiminut pitkään mutta nyt otteet kovenevat.
  Erityisesti sellaiset jotka ovat perillä asioista ja haluavat paljastaa NWO-eliitin tai paremminkin -mafian puuhia kansalaisille ovat vaaravyöhykkeesä.
  Kun äärioikeistoksi tai rasisteiksi leimaaminen ei tehoa otetaan kovemmat keinot käyttöön kuten esim. bannaus.

  Facebook bannasi MV:n päätoimittajan Ilja Janitskinin!
  Katso, millä perusteella Facebook otti kirjoitusoikeudet pois 30 vuorokaudeksi!
  http://mvlehti.net/2016/08/12/facebook-bannasi-mvn-paatoimittajan-ilja-janitskinin/

  Israelin ja ISIS’in välistä suhdetta ja sen erikoisluonnetta ei siis saa pohtia Facebookisaa.
  Onhan tuo aika paljon puhuva ja pajastava uutinen. Miksi tuo suhde nyt on niin salainen asia kun kaikkia muita suhteita voi pohtia ja analysoida?
  Eikö juuri tuo bannaus vahvista että joku nyt käyttää valtaa sillä minkään mitättömän tai vaarattoman jutun takia tuskin ketään bannattaisiin…?
  ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”

  • Selventävänä lisäyksenä:
   USA:n ja ISIS’in väistä suhdetta voi vapaasti analysoida, samoin EU:n ja ISIS’in – ainakin vielä.
   Miksei sitten Israelin ja ISIS’in ?
   Kyllähän se tiedetään että Israel tekee yhteistyötä USAn ja EUn tavoin ISIS’in kanssa … ei se mikään salaisuus ole … miksi Janitskin siis bannattiin kun hän kertoi miten asia on…?
   Kaipa tämä vahvisti nyt sen että Facebookia kontrolloi CIA kuten on kerrottu…?
   Who Controls the White House? — kannattaa vilkaista kuka Amerikkaa kontrolloi:
   https://thezog.wordpress.com/who-controls-the-white-house/
   https://thezog.wordpress.com

 2. Hieno kirjoitus ja vastaa täysin omaa näkemystäni asioiden tilasta. Mitäpä tuohon osaisi lisätä, sillä surullisella tavalla totta joka sana. Suomi on tosiasiallisesti antautunut alusmaaksi, menettänyt itsenäisyytensä ja aloitekykynsä – asettanut itse itsensä pakkopaitaan. En kyllä tiedä miksi? En enää edes halua laittaa itsenäisyytemme symbolia eli lippua salkoon.

  Mikä on se voima, joka saa median toistelemaan samaa lumetta kaikista tuuteista, saa kaikki poliitikot ja heidän politiikkansa näyttämään toistensa kopioilta ja lopulta latelemaan suoranaisia valheita itsensä ja ”läntisten arvojen” pönkittämiseksi? Mikä se on? Ja mitkä arvot todellisuudessa ohjaavat läntisen maailman toimintaa? Jatkuvaa sotaa, pommitusta Lähi-Idästä Pohjois-Afrikkaan jne. Ja tällä menolla saadaan kyllä se sota Suomeenkin – eikä sekään tietenkään millään tavalla ole rauhaa ja tasa-arvoa yms ”demokraattisia” arvoja rakastavan läntisen arvoyhteisön syytä, ei tietenkään. Ja taas toistelemalla kaikista tuuteista samaa 24/7 saadaan kaikki uskomaan että mehän vain puolustaudumme ja vartioimme ”arvoyhteisöämme”. Toden totta, mikään ei ole 100 vuodessa muuttunut.

  Kerran aikaisemminkin jo täällä kysyin, mutten saanut vastausta, joten kysyn uudestaan että keitä mahtavat olla ja missä konkreettisesti vaikuttavat nuo 100 uudenajan informaatiosotaan koulutettua ”politrukkia”? Ymmärtämisen ja muutoksen voisi aloittaa siitä.

 3. Kyllä on niin totta, niin totta, että ns. valtalehdistö on muuttunut monoliittiseksi Suomen eliitin mediaksi, jonne ”väärät” aiheet eivät enää koskaan päädy julkaistaviksi. Aion laatia oman ”case studyn” omista kokemuksistani tämän alueen valtalehden, Satakunnan Kansan, sensuurista lähinnä Mielipide-palstan osalta. Sensuuri on aukoton.

  MV-lehden ja Magneettimedian vaihtoehtoisuus ilmenee lähinnä lääketieteellisten teemojen parempana esilläolona. Varjopuolena on tietysti holtiton ja järjetön rasismi ja vihapuhe. Mutta ns. valtalehdistössä on selvää, että jokaista kirjoittajaa epäillään vankasti Venäjän trolliksi. Muunsuuntainen trollaus käy mainiosti.

  Olen aikonut kirjoittaa Venäjä suhteista lähtien vuodesta 1809, josta lähtien meillä on sekä hyviä että huonoja kokemuksia Venäjästä, mutta kuitenkin autonomian aika avasi tien Suomen itsenäisyydelle. Muuten olisimme jo kaikki ruotsia puhuvia itäsvenssoneita. Onneksi vielä kirjoitamme suomeksikin!

  Kun meillä ei ole enää itsenäistä ulkopolitiikkaa, niin ei ole myöskään neutraalia tapaa kirjoittaa suurvalloista. Kuulumme USAn etupiiriin, vaikka isäntämaa onkin niin pirun kaukana. Sensuuri on lehdistölle mainio menetelmä. On helppo väittää, että julkaisevat vain tutkittuja juttuja. Aihepiiri vain on kapeampi kuin vaikkapa 1960-luvulla. Nyt olemme vapaita, koska saamme vapaasti haukkua Venäjää. Mutta onko se todella vapaata tiedonvälitystä?

  On suuri vahinko, että puoluelehdistö on Suomessa kuollut. Nyt meillä on parikymmentä ”sitoutumatonta” yleisoikeistolaista lehteä, joiden sensuurilinja on jossakin suullisesti sovittu. Ja moni vielä uskoo sananvapauden illuusioon. Netti on vapaa, mutta suuren yleisön ulkopuolella. Siksi kansa on ”yksituumaisempaa” kuin koskaan Suomen historiassa.

  Ja väittäisin, että esimerkiksi USAn media on vapaampaa ja informatiivisempaa kuin Suomen suitsittu koaliitio, johon kuuluu: YLE, Maikkari, Hesari ja sen kloonit.

  Raimo Kivioja

  • Satakunnan Kansa on osa Alma Mediaa. Ei sinne kannata mitään kirjoittaa. Tuskin julkaisevat mitään ”virallisesta linjasta” poikkeavaa. Vahtivat, että kukaan ei pääse horjuttamaan valtaa.

   Mielenkiintoiseen aiheeseen tartut, jos alat kirjoittaa Venäjän valla ajasta. Itse asiassa se oli Suomen virkamieskunnalle hyvää aikaa, tuolle samalle ”johtavalle luokalle”, joka nyt niin kovasti vihaa Venäjää. Se oli parempaa aikaa kuin Ruotsin valta. Saatiin autonomia, Ruotsin kuninkaan sanan pikkutarkasta noudattamisesta siirryttiin itsehallintoon jonka antoi ystävällismielinen Tsaari. Virkamieskunta sai käyttää edelleen virkakielenä ruotsia jonka käyttö jopa laajenikin. Virkamieskunnan elostelukin sai jatkua entiseen malliin. Se ei tauonnut edes suurina nälkävuosina. Tuolta ajalta on meillä vieläkin riesanamme tuota ruotsinkielistä ”eliittiä”. ”Venäläistäminen” alkoi vasta 1800-luvun lopulla uuden Tsaarin myötä joka johti suomalaisten vastarintaan. Ruotsinkieliselle virkamieskunnalle olisi varmaan kelvannut tämä uusikin ”isäntä” jos olisi saanut pitää omat etunsa. Lukemiseksi suosittelen vaikkapa Heikki Ylikankaan kirjaa ”Murtuva säätyvalta”.

   Satakunnan puolessa kannattaa muistaa Antti Ahlström, joka rakensi suomenkielisiä kouluja ja ensimmäisen suomenkielisien lyseon Poriin 1800-luvulla, ruotsinkielisten voimakkaasta vastustuksesta huolimatta. Hänenkin ansiostaan tässä suomeksi kirjoitellaan.

 4. Näin se on, tämä kirjoitus ja kommentit siihen kertoo tämän päivän todellisuudesta ja siitä kansakuntaamme nakertavasta sisäisestä syövästä joka pystyy hajoittamaan suuretkin imperiumit, kuten historia osoittaa.
  Sitä en vaan ole pistynyt itselleni selvittämään, että puuttuuko näiltä NWO-vasalleilta itsesuojeluvaisto elikkä eivätkö tajua samalla tuhoavansa omaakin elinpiiriään alistaessaan maansa näiden hirvityksien temmellyskentäksi, otetaan nyt esimerkiksi nämä KEMIKAALISUMUTUSLENNOT ilmatilassamme.
  Nämä myrkytyslennot on yksi tärkeä osuus näiden maailmanvalloitus suunnitelmassa josta löytyy kyllä riittävästi tietoa netissä se on vaiettu asia kansalta ja jonka tuotokset on peruuttamattomia maaperässä, pohjavesissä, kaikessa mitä syömme ja hengitämme.
  Joidenkin on täytynyt näihin lentoihin on antanut myönnytyksen, sillä ei suvereenin valtion ilmatilassa ilman sellaista salaa päästä harjoittamaan.

  • Näistä kemikaalilennoista ja ilmastonmuokkauksesta pitäisi tosiaan puhua enemmän. Ne ovat lisääntyneet Suomen ilmatilassa huomattavasti tänä kesänä, harvassa ovat päivät ainakaan Helsingin seudulla jolloin taivaalla ei näkyisi keinotekoisia pilviä. Kemikaalikoneet lentävät nyt myös häikäilemättä keskellä päivää jättäen pitkät valkoiset vanat taakseen. On selvää, että joku sisäpiiriläinen on antanut niille luvan ja että siitä tietää moni, myös media, joka on hiljaa kuin hiirilauma.

 5. Niinistö,Stubb ja Katainen puhuivat yhteen aikaan useasti tästä tulevasta uudesta maailmanjärjestyksestä.
  Nyt kun tyhmimmätkin ovat alkaneet ymmärtää mitä se tarkoittaa ei moisesta ole puhuttu enää mitään.
  Nyt kun jopa Euroopassa ollaan järjestämässä uuteen järjestykseen maita Usan tahdon mukaisesti ja
  europpalaisten veronmaksajien kustannuksella alkaa moni varmaan empiä,onko tämä meidän kannalta
  järkevää.
  Suurin osa eu-maista on naton kautta Usan käskyvallan alla ja toivon totisesti,että Suomi säilyttää
  edes jonkinlaisen hajuraon tuohon kaikista öykkärimäisimpään muiden tallojaan.
  Meidän mediamme on asettanut itselleen päämäärän (kenen käskystä),jota ei sallita kenenkään
  epäilyllään horjuttavan,siksi sensuuri.

  • Veronmaksajien kustannuksella tätä Euroopan perikatoa toteutetaan ja suurin osa kansaa istuu vain kädet ristissä eliittiä myötäillen. Vähän eri puolueiden kannatusluvut nyt ovat muuttuneet mutta ei merkittävästi. Esim. itse pääpiru Keskusta olisi vain galluppien mukaan jopa nostanut kannatustaan.
   Meillä on kansa joka nukkuu syvää unta eikä herää ennenkuin se painajainen herättää.
   Pakolaisia vaan lisää ja velkaa lisää ja sieltä pois missä tarvittaisiin sinne missä on joliikaa … niin se menee.
   Saksassa ihmiset alkaneet vaihtaa maata … Unkari nyt suosiossa kun siellä voi elää ilman pakolaisterroria.
   Kristittyjä pakene tai muuttaa pois Saksasta aggressiivisten pakolaisten takia
   CHRISTIANS FLEEING GERMANY TO ESCAPE “AGGRESSIVE MUSLIM MIGRANTS”
   ”We don’t want Muslim neighbors” — emme halua musliminaapureita … meilläkin saattaa pian käynnistyä muuttoliike Venäjälle…?
   Toisaalta tätähän NWO-mafia juuri haluaakin … panna kaiken sekaisin ja tuhota valkoisen rodun
   More Christians are fleeing Germany for “Muslim free” countries like Hungary to escape “aggressive migrants” who have poured into their homeland.
   “People say they’ve had enough of things getting worse and worse in Germany, and they hail Orbán’s policies,” said German estate agent Ottmar Heide (pictured below), referring to Hungarian Prime Minister Viktor Orbán’s decision to close his country’s borders to migrants last year.
   http://www.infowars.com/christians-fleeing-germany-to-escape-aggressive-muslim-migrants/

   • Hoh. Voisitko sitten selittää NWO:n päämäärän? He hallitsevat nyt koko maailmaa ja kaikki menee heidän pillin mukaan. Mitä he vielä voivat saavuttaa? Mitä he saavuttavat tuhoamalla valkoisen rodun?

    Infowars on muuten täysin luotettava sivusto. Kannattaa ostaa heidän eniten mainostamaa tuotetta, miehille, 2 pilleriä päivässä. Sisältää mm. kiimaisen pukin heinää ”horny goat weed”. Sivuston mukaan kaikille ihan peruspilleri. Ei kerrota mitä tekee tai mihin auttaa, mutta 2 joka päivä.

    Ei ole mitään mahdollisuutta, että Alex Jones yrittäisi tehdä mahdollisimman iskeviä juttuja, jotta hän saisi vierailijoita ja sitä kautta rahaa…

 6. Pirkko, voitko laittaa tälle lahteen: ” Intellektuellit odottivat, professori Stephen Cohenin John Batchelor show:ssa pari viikkoa sitten kertoman mukaan, turvallisuuspalvelun etsivien koputusta ovellaan…”

 7. Tästä ilmastonmuokkauksesta ja kemikaalisumutuslennoista on asiaa valaisevaa tietoa osoitteessa: http://vartiopaikka.blogspot.fi/
  Tämä on vuosia kestänyt operaatio ja se ihmetyttää kun ei kansalaiset havaitte tätä virtytettyä taivasta jossa aurinkokin paistaa aivan kuin jonkin suodatinharson läpi ja öiseltä taivaalta on hävinneet himmeämmät tähdet tämän sumutus moskan estäessä näkymisen.
  Tämä on sellainen rikos kaikkea luomakunnassa olevia kohtaan kasveista, pohjavesistä, hengitysilmasta, ym. lähtien, että se on lopetettava, sillä kaikki mitä syömme lihasta, maidosta, viljasta, hedelmistä lähtien sisältävät näitä myrkkyjä niitä emme pääse millään välttämään kun maaperä on kyllästetty alumiinilla ja monilla muilla metalleilla sekä myrkyillä.

  • Valitettavaa on, että viittaamaasi blogin päivitys ainakin toistaiseksi näyttää pysähtyneen. Suomeksi ei näistä ilmasta käsin tehtävistä, valemedian täysin pimittämistä myrkkyruiskutuksista ole kirjoitettu edes internetin sensuroimattomassa mediassa.

 8. Mitä neuvoksi kun kansalle syötetään paksua pajunköyttä valtamediassa? Kansan koko ajan kurjistuvaa tilannetta ei myös haluta millään tavoin helpottaa. Päinvastoin, käytettävissä oleva raha virtaa aivan muualle. Vallassa oleva poliittinen eliitti viis veisaa kansasta ja sama pätee talous- pankkiirieliittiin joka jatkaa nukkuessa rikastumistaan.

  Ainoa tie on nousta vastarintaan … näin se on
  Vastarintaliike on vaihtoehto nykypolitiikalle (video)
  Vastarintaliike toimii ruohonjuuritasolla, siellä, missä ihmiset ovat.
  Emme usko siihen, että yhteiskunnallinen muutos alkaa sormia napsauttamalla tai yksittäisen monikulttuurisen raiskauskohun myötä.
  Sen sijaan kansallismielisten on suhtauduttava politiikkaan kuin työhön: se on säännöllistä ja tavoitteellista toimintaa, jota on tehtävä niin hyvinä kuin huonoina päivinä.
  Kansallismielisiä suomalaisia vastassa ovat valtamedia, hallitus, EU, esivalta ja monikansalliset pankit.
  Näin vahvaa vihollista ei päihitetä, mikäli merkittävä osa kansallismielisistä ei omistaudu vakavasti toimintaan, tiedottamiseen, värväämiseen ja itsensä kehittämiseen.
  Yhden asian liikkeet syntyvät yleensä laajan, yhteiskuntaa ravisuttavan kriisin myötä. Niillä on oma tärkeä roolinsa silloin, kun ne kykenevät tuomaan nopeasti suuret ja politiikasta aiemmin välinpitämättömät ihmismassat kaduille osoittamaan tyytymättömyytensä. Yhden asian liikkeet ovat kuitenkin lyhytikäisiä poliittisten tavoitteiden ja toimintamallien suppeuden vuoksi; ne kasvavat nopeasti, mutta luhistuvat lähes yhtä pian.
  Siksi Vastarintaliike on valinnut päinvastaisen strategian: me olemme selkeästi määritelleet poliittiset tavoitteemme ja arvomme, emmekä edes yritä miellyttää niillä kaikkia ihmisiä. Aktivisteiksi ja jäseniksi otamme mukaan ne, joiden voimme luottaa seisovan tavoitteidemme takana ja työskentelevän tavoitteidemme eteen myös silloin, kun esimerkiksi maahanmuuttovastaisuus ei ole mediaseksikäs aihe.
  http://www.vastarinta.com/video-liity-vastarintaliikkeeseen/
  http://mvlehti.net/2016/08/12/vastarintaliike-on-vaihtoehto-nykypolitiikalle/

 9. Hokkuspokkus-temppuja on monenlaisia – ja monet ottavat ne vakavasti:

  ”Sademies: Elintasopakolaisista maahanmuuttajiksi
  ”Minua ihmetyttää yliopistoväen vihreä siipi, joka hyväksyy tämän toiminnan – oman oksansa sahaamisen.”

  Olli Sademies kirjoittaa julkisessa päivityksessään Facebookissa:

  Meille saapui tuhansittain pakolaisia, mutta kun ilmeni tosiasiana, ettei saapuneista suurin osa olekaan inhimillisessä hädässä, keksittiin heille uusi nimitys: Maahanmuuttaja!

  Niinpä näille aikaisemmin hädänalaisille kustannetaan verovaroista lomamatkoja kotimaihinsa.

  Näin saatiin hämärrytettyä se tosiasia, että tulijoiden suurin osa on elintasopakolaisia, jotka ovat saapuneet maahamme käyttämään hyväkseen ja väärin sosiaaliturvaamme. Selkokielellä ilmaistuna loisimaan.

  Nyt heitä pyritään verovaroin pakkosopeuttamaan suomalaiseen yhteiskuntaan, koska nämä “korkasti koulutetut” koneinsinöörit, lääkärit ja muut akateemikot, jotka eivät suuressa määrin osaa edes lukea, yritetään pätevöittää oikopolkuja pitkin työelämään sivuuttaen kantasuomalaisten työllä, tuskalla ja kalliisti maksamat opinnäytteet.

  Minua ihmetyttää yliopistoväen vihreä siipi, joka hyväksyy tämän toiminnan – oman oksansa sahaamisen.

  Lähde: Sademies / Facebook”

  http://mvlehti.net/2016/08/13/sademies-elintasopakolaisista-maahanmuuttajiksi/

  Ks. myös ”Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm
  Artikkelin alkupuolella annetaan seurvaava varoitus:

  ”Seuraava kirjoitus sisältää rasismia, kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsomista, rodullisen eriarvoisuuden avointa ihailua, ja kansanvallan halveksimista. Kuinka muuten voisi ollakaan, sillä lainattu kirjoittaja on EU:n taustalla olevan ryhmän pääideologi. Emme vastaa hänen mielipiteistään, vaan vastustamme niitä, kuten kommenteistamme selviää. R.Coudenhove-Kalergin teksti on julkaistu sellaisenaan, rikoksen tuntomerkit täyttäviä yksityiskohtia poistamatta, sillä haluamme antaa lukijoillemme realistisen kuvan nykyaikaisesta rodullisesta suprematismista, jonka ilmaus on valheellinen ”monikulttuuri”-propaganda. Kehoitamme lukijaa käyttämään kriittisyytensä koko arsenaalia.

  Näillä evästyksillä, lukemisen iloa!”

 10. Tämä kaikki oli tiedossa jo kauan sitten!

  Kuinka paljon tästä oli sitten tarkoin suunniteltua onkin jo asia erikseen.

  Yliopistojen punavihreä väki on suurelta osin(ei kaikki) aivopestyjä lampaita joille itsenäinen mielipiteiden muodostaminen ja asioiden/ilmiöiden looginen tutkiminen on lähes täysin tuntematon asia!

  Aikana jota elämme on välttämätöntä osata itsenäinen kriittinen ajattelu, eikä uskoa sokeasti mitä tahansa sontaa mitä media meille syöttää!

  • Mihinkäs artikkelin otsikko paremmin sopii kuin rikollisten vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappaamaan Yleen:

   YLE PAISUTTELEE ASIOITA POLIITTISIN MOTIIVEIN, TOISAALLA SE TAAS PIMITTÄÄ UUTISIA

   ”Kotimaan [uutisten] puolella Yle jumittaa tutusti rasismin, monikulttuurin ja persujen pyhässä kolminaisuudessa. Otetaan ensin rasismi, josta tulee tuorein uutinen Itä-Suomen yliopistolla jaettu ja piilotettu islam-vastaisia lappusia. Islamin vastaisuus ei ole rikos, tai sen ei ainakaan pitäisi olla kuten ei ole kristinuskonvastaisuuskaan, mutta niin vain yliopiston läpipolitisoituneet tiedostajat ovat kannelleet asiasta poliisille. Monikultturismin läpikyllästämän Itä-Suomen yliopiston rehtori Jukka Mönkkösen lausunto kuvaa hyvin sitä, missä alennustilassa maamme yliopistot ovat:

   – Suhtaudumme tähän hyvin kielteisesti. Emme suvaitse tiloissamme minkäänlaista poliittista tai rasistista propagandaa.

   Mönkkönen kaataa vain itselleen, sillä yliopisto on juuri se laitos, joka on täynnä poliittista propagandaa aina opetustoimintaa myöten. Punavihreät agitaattoreilla kuten Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori Teivo Teivaisella on tietenkin röyhkeyttä pitää opetus- ja tutkimustointaan puolueettoman tieteellisenä, vaikka hänen kaltaisten ensimmäisestä suunavauksesta tietää, mitä puoluekirjaa hän kantaa ja mikä on hänen suhteensa monikultturismiin.

   Miksi Yle sitten haluaa nostaa mokomien lappujen levittelyn kampuksella uutisen arvoiseksi jutuksi? Kommunistit ja vihreät ovat tehneet sitä vuosikymmeniä. Aivan: lappujen sisältö hiertää myös Ylen punavihreitä toimittajia, noita entisiä punaisen yliopiston opiskelijoita.

   Monikulttuurin rintamalla on tapahtunut paljonkin, mutta Yle on vaiennut asioista, joissa suomalaista on potkittu päähän. Jos taas väkivallanteoista on kerrottu, ulkomaalistaustaa ei ole mainittu. Onneksi sentään MV-lehti on raportoinut niistä aktiviivisesti viime päivinä…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2016/08/yle-paisuttelee-asioita-poliittisin.html

 11. Oikeiston ajama ”Amerikan” geopolitiikka (Washingtonin & Lontoon geopolitiikka ja sotakapitalismi, roomalainen sotatalous) tähtää Suomen ja siis suomalaisten lamaannuttamiseen.

  Psykologisin ja talouden keinoin lamaantumista lisäämässä ja myös militaristisin sodan keinoin yhä enemmän jos emme hae apua Venäjältä rauhanliittona.

  Armeija on luovutettu amerikkalaisille kenraaleille, mossadille, CIA:lle.

  Kaikki laitteet ovat imperialistien kontrollissa nyt, aivan kaikki. Milloin tahansa sammutettavissa läntisen imperialismin maihinnousua varten. Helsingissä on uusi CIA:n valkoilu/kontrollikeskus ja uusi mossadin valkoilukeskus poliisin ja armeijan suojeluksessa.

  – kts
  Yhteisö kehityksen takana:
  http://alkonkassalla.blogspot.fi/2016/08/mita-durkheim-sanoisi.html

  Nato ja taloussota
  http://finnsanity.blogspot.com/2016/07/nytko-naton-talousterrori-hiipii.html

  • Joku voisi sanoa sitä provokaatioksi Venäjää kohtaan eikä välttämättä kovinkaan paljoa liioitellen.

 12. Miksi moni viittaa vielä yliopiston ”punavihreään politikointiin”
  vaikka yliopisto noudattaa tiukasti äärioikeistolaisen hallituksen ja pääministerin brysseliläistä väestönsoiirto-politiiikkaa?

 13. Mainio kirjoitus. Tähän pitää vielä lisätä, että Hesari ja YLE eivät myöskään ole kertoneet, että Mannerheim ja Obama ovat oikeasti osa maailmanlaajuista juutalaista salaliittoa. Itse luulin pitkään, ettei Hitler pitänyt juutalaisista, kunnes opin näiltä palstoilta, että hänetkin nostivat valtaan nuo samat juutalaispankkiirit, jotka olivat myöhemmin takana myös Mannerhemin patsaan pystyttämisessä.

 14. Surullinen on tilanne meidän valta- tai massamedian suhteen … valhetta valheen perään ja propagandaa kaikissa tärkeissä asioissa. Mutta sama pätee maailmallakin. Totuutta et löydä valtamediasta, se on haettava muualta. Onneksi on ihmisiä jotka eivät myy itseään vaan ottavat selvää totuudesta. Ja kun sitä meille valtamedian aivopesemille tarjotaan emme suostu sitä ottamaan vastaan.
  Esim. WW2 on asia joka on perusteellisesti käännetty ylösalaisin ja käsityksemme siitä muokattu voittajien toimesta totuuden vastaisiksi mikä vaikeuttaa uuden tiedon vastaanottohalukkuuttamme.
  Laitan tähän muutaman esimerkin, valitettavsati englannin kielellä
  The Origins of the Second World War
  A. J. P. Taylor
  An eminent British historian provides a brilliant, devastating critique of the widely accepted, “official” view of the origins of World War II. The war between Germany, Poland, Britain and France that broke out in September 1939, he shows, was not the result of an intentional plan by Hitler. “Far from wanting war, a general war was the last thing he wanted,” Taylor writes. “The war of 1939, far from being premeditated, was a mistake, the result on both sides of diplomatic blunders.”
  Taylor portrays Hitler as a bold and daring leader who took advantage of opportunities as they presented themselves. The German leader wanted to make Germany the strongest economic and military power in Europe, but he did not want war. He had no hostile ambitions toward Britain or France. Moreover, writes Taylor, “Hitler’s objective was alliance with Poland, not her destruction.”
  The author, A. J. P. Taylor (1906-1990), was an influential scholar of 19th and 20th century European history. In addition to his academic renown, he was noted for his lucid and often witty prose style. He was also an appealing journalist and broadcaster, familiar to millions through his popular television lectures.
  eof Product description
  http://ihr-store.com//ihrstore/index.php?main_page=product_info&cPath=1_6&products_id=134
  Hitler: Beyond Evil and Tyranny
  Russell H. S. Stolfi
  http://ihr-store.com//ihrstore/index.php?main_page=product_info&cPath=1_8&products_id=137

 15. Maamme valtamedia myös vaikenee tärkeistä kansaa koskettavista asioista ja siten myös harjoittaa sensuuria. Sitä mitä ei kerrota ei ole olemassa.
  Onneksi on vaihtoehtoamedia josta saa tietoa siitä mistä sitä ei muuten saisi lainkaan ja josta on tärkeä olla perillä. Tässä muutama esimerkki tosiasioista joista ainakin itse haluan olla perillä:
  Kyllä suomalaisia kustaan silmään – ja paineella!
  http://mvlehti.net/2016/09/03/kylla-suomalaisia-kustaan-silmaan-ja-paineella/
  Homokultin edistäjä Finlayson valkopesee maturaiskaajat
  http://uberuutiset.fi/2016/09/03/homokultin-edistaja-finlayson-valkopesee-maturaiskaajat/
  http://uberuutiset.fi/2016/08/26/apulaisvaltakunnansyyttaja-jorma-kalske-valtakunnan-hapea-2/

 16. Kirjoitus on sitä lukiessani joulukuussa 2020 ajankohtaisempi kuin koskaan. Sosiaalinen media on kunnostautunut sensuroinnissa. Valtamedia edelleen kertoo omaa agendaansa. Kansalaiset itsesensuroivat puheitaan. Kohta olemme tilanteessa, jossa suomalaiset vain saunassa rohkenevat avautua luotettavien ystävien seurassa.

  Totalitarismi etenee.

  Saksassa on ehdotettu terveyspalvelujen eväämistä korona-rokottamattomilta. Ranskassa ja Britanniassa esitetään käyttöönotettavaksi rokotetuille annettavaa terveyspassia, jonka haltijat saavat liikkua liikennevälineissa ja julkisilla paikoilla. Luvassa on siis passintarkastuksia ulkonaliikkuville.

  Ei tästä puutu enään kuin, että rokottamattomille laitetaan takin rinnukseen keltainen tähti. Poliisi sitten varmistaa pistokokein, että tähdettömät ovat rokotettuja. Seuraava askel on omat asunalueet keltaista tähteä kantaville. Alueet tietysti myös aidataan ja niitä vartioidaan.

  https://mvlehti.net/2020/12/23/saksalaisprofessori-covid-rokotteista-kieltaytyvilta-tulisi-evata-ensiapu-poliklinikoiden-palvelut/

  https://mvlehti.net/2020/12/23/rokotuspakotetta-ajetaan-terveysvaltio-agendalla-ranskassa-ja-britanniassa-julkinen-ja-sosiaalinen-elama-sallittua-vain-covid-rokotetuille/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here