Norjassa Vuoreijassa (Vardø) Finnmarkin läänissä on koskettava muistomerkki paikalla, jossa aikoinaan teloitettiin ja poltettiin noitia. Muistomerkki on vaikuttava. Kapean, hämärän käytävän varrella on taulu jokaiselle 92 tapetulle ihmiselle. Niissä kerrotaan hänen nimensä, noituutensa laatu ja tuomio. Käytävässä on himmeitä valoja ja pienet ikkunat, joista päivänvalo häivähtää, näkyy vilahdus ympäristöä: merta ja niittyä. Tuuli vinkuu ja ujeltaa. Käytävän päässä on lasinen kuutio, jonka keskellä on tuoli, jota polttaa ikuinen tuli. Seinien ovaalit peilit kertaavat tulen ja niiden vääristyneistä laseista voi jokainen tähyillä oman noituutensa lajia ja laajuutta.

Pahimmillaan noitavainot riehuivat Euroopassa 1400–1600 -luvuilla. Syyt noituuteen ovat monenkirjavat: Noita on milloin ottanut korpin hahmon tai paritellut paholaisen kanssa, milloin aiheuttanut tappavan sairauden tai karja- tai viljaonnen menetyksen, milloin taas langettanut kirouksen kokonaiselle suvulle tai aiheuttanut tulipalon. Noidat harjoittivat usein ammattiaan palkkaa vastaan, mitä pidettiin raskauttavana asianhaarana.

Myös Vuoreijassa noidiksi syytettyjä ihmisiä kidutettiin tunnustuksen saamiseksi. Käytössä oli myös noitakoe: ihminen heitettiin mereen, jos hän pysyi pinnalla, hän oli noita ja sai tuomion. Jos hukkui, jäi tuomiotta. Muistomerkin nimi Steilneset viittaa siihen, että noita sidottiin (steile) seipääseen, jossa liekki paahtoi uhria, kunnes se kaatui tuleen.

Noitavainojen on havaittu usein liittyvän levottomiin aikoihin, köyhyyteen ja kansainvaelluksiin. Pohjoismaissa noitavainoja harjoitettiin kristinuskon levittämisen yhteydessä. Samaan aikaan tapahtui omaisuuden uusjakoa, jolloin noidan omaisuus, vaikka se olisi ollut vain turskankuivausteline, siirtyi kirkolle tai kruunulle.

Uskonpuhdistukseen liittyy myös erään tunnetuimman väärinajattelijan, Jan Husin, roviolla polttaminen Konstanzissa Saksassa 6. heinäkuuta 1415. Hänen tuhkansa ripoteltiin Reiniin.

Jan Hus
Jan Hus

Tshekkiläinen Hus halusi opettaa kristinuskoa kansan kielellä. Hän vastusti anekauppaa ja arvosteli kirkon tuhlailevaa rahankäyttöä ja pappien elämistä riettaudessa ja yltäkylläisyydessä. Husin suuhun on laitettu kuuluisat sanat: ”Voi pyhä yksinkertaisuus” (O sancta simplicitas), kun vanhus rovion hitaasti syttyessä kantoi siihen helpommin syttyviä risuja.

Vaikka useimmat tarinat kertovat entisten aikojen noitavainoista, ei se merkitse, etteikö niitä olisi ollut myöhemminkin. Suomessa viimeisin juttu käsiteltiin oikeudessa 1986, kun pääkaupunkiseudulla oli yritetty uhrata elävä vuohi intialaiselle Kali-jumalalle.

Mielenkiintoinen on myös syy, mistä tällaiset vainot syntyvät ja rajoittuvatko ne vain yliluonnollisen ja todellisuuden välisiin konflikteihin. Samanlaisesta massapsykoosista lienee kysymys myös poliittisissa vainoissa. Esimerkiksi Stalinin aikaan ihmiset antoivat toisiaan ilmi kostaakseen omat henkilökohtaiset kaunansa syyttämällä uhria luokkapetturuudesta tai sosialismiin pyrkivän yhteiskunnan vastaisuudesta.

Nykyajan noitavainot ovat helppoja toteuttaa myös sosiaalisessa mediassa. Virtuaalinen rovio saadaan aikaan bannaamalla ja sulkemalla väärämielinen ajattelija yhteisön ulkopuolelle. Perusteiltaan lienee kyse samanlaisesta vallankäytöstä kuin noitavainoissakin.

Erityisen vaaralliseksi asian tekee, jos aletaan yleistää kokonaisia ihmisryhmiä kaiken pahan aluksi ja juureksi. Tällaisen viitan on saanut harteilleen nykyinen islam. Siitä on tehty syntipukki kaikkeen pahaan. Riittää kun ihminen on kotoisin jostain islamilaisesta maasta, vaikka hän muutoin olisi opillisesti yhtä sivistynyt kuin kuka tahansa itseään sivistyneenä pitävä länsimaalainen, joka hyväksyy sodat, kidutuksen ja rahan kalifaatin.

Alla on linkki Michael Riveran ”Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia” -videoon. Se käsittelee rahan mahtia ja sen synnyttämiä sotia, joiden alkuun on aina tarvittu jonkin asteista noitavainoa ja jonkin maan päämiehen saatanallistamista. Lähihistoriasta muistamme Saddam Husseinin ja Muammar Gaddafin. Parhaillaan Suomessa suhtautuminen Venäjän presidenttiin Vladimir Putininiin ja venäläisiin alkaa jo täyttää kaikki noitavainon tunnusmerkit. Syy varsinaiseen mustamaalaukseen selviää videosta.

Videossa on suomenkielinen teksti. Suosittelen. (https://www.youtube.com/watch?v=c00cE4mp7Xg)

117 KOMMENTTIA

 1. Melkoista skeidaa sanoa islamia/muslimia uhriksi.
  Islam on vittumaisin väkivaltaideologia historiassa ja muslimi on kusipäinen dorka joka hyväksyy vihaideologiansa.

  • Suomen maassa on useampia Pekka Asikainen-nimisiä henkilöitä. Minä olen niistä yksi. Tunnustan, että en ole kirjoittanut tuota mielipidettä, vaikka nimeni on Pekka Asikainen. Joka minut tuntee, saattaa ihmetellä, miten olen käyttänyt esim. v-alkuista sanaa. Minä olen pastori, pianisti, W-kirjojakin kirjoittanut vanhempi herra.

  • Totta kai islamin uskoa tunnustava voi olla uhri siinä kuin muutkin. Käsittämätön möläytys.

 2. ”Erityisen vaaralliseksi asian tekee, jos aletaan yleistää kokonaisia ihmisryhmiä kaiken pahan aluksi ja juureksi. Tällaisen viitan on saanut harteilleen nykyinen islam. Siitä on tehty syntipukki kaikkeen pahaan.”

  Kirjoitat tärkeästä asiasta. Sovinisteja jotka ovat syrjineet toisia ryhmiä, on ollut maailmansivu, mutta viimeisen pakolaisaallon myötä ihmiset asia oli niin paljon esillä, että ihmiset eivät enää välittäneet omia mielipiteitään pitää vakan alla, vaan erilaisista ihmisistä tuli vapaa ja hyväksyttävä kohde pilkata ja herjata. Juuri satuin käymään keskustelua toisella Vastavalkean toisella sivulla tästä aiheesta, missä yksi näistä nykypäivän noidanpolttajista kirjoittaa näin:

  Truth_hunter kirjoitti: ”Ihminen on synnynnäisesti paha ja tekee syntiä mutta hän voi pelastaa itsensä krintinuskon avulla.” ”Ilman jumalaa pysyy vihansa vankina – ja onnettomana farisealaisena, materian ja hedonismin vankina joka on kyvytön rakastamaan muuta kuin itseään.” ”Miksi islam ja juutalaisuus vihaavat kristinuskoa ja haluavat tuhota sen sanoman? Eikö siinä paljastu niiden vielä pakanallinen tai absurdi luonne?” ”Pakanuus on sitä ettei ole vielä omaksunut sitä historian Jeesuksen (ei siis teologian) oppia jolla se voidaan voittaa ja pakanuuteen selkeimmin jääneitä uskontoja ovat Islam ja juutalaisuus, joissa tarve alistaa ja nousta ylemmyyteen ovat keskeisiä.”

  https://vastavalkea.fi/2016/08/13/jarki-hoi/#comment-9614
  https://vastavalkea.fi/2016/08/13/jarki-hoi/#comment-9679

  Niin, noitakin saattoi joskus pelastaa itsensä kristinskon avulla. Tällaisella itserakkaalla asenteella nostetaan omat uskomukset oikeimmiksi ja paremmaksi kuin muiden, jolloin näiden uusien pakanoiden pilkka ja vaino on hyväksyttävää: vain kristinuskon Jeesus tekee ihmisestä kykenevän hyvään. Ei mitään uutta: väärinuskovien pakanoiden vainot eivät alkaneet tai loppuneet noitavainoista, eikä siihen ole syyllinen vain kristinusko. Surullista on, että nykypäivän uskovaiset yhä pitävät muita paholaisen penikoina ja pakanoina.

  Eipä silti, ei tarvitse olla toisen uskonnon kannattaja, että osoittelee toista ihmisryhmää. Pikemminkin mielestäni kyse on vain siitä, että kokee oman tilanteensa olevan uhattu. Esimerkiksi jos koet että ”hyysääminen” käy lompakollesi, ei tarvitse olla minkään uskonnon kannattaja, kun löydät rasistista ideologisen liittolaisen.

  Näinä päivinä kun vaihtoehtomedian kaikkein ärhäkkäin kärki on äärioikeistolaisten käsissä, ei ole suosittua kirjoittaa tuosta aiheesta, Kaija. Saamme kohta molemmat haukut ja todisteet siitä, että kollektiivisesti ruskeiden syrjiminen on vain viisautta ja hyvä asia: maailma olisi parempi paikka kun vain kristitty valkoinen germaaninen mies saisi valita missä kulkee ja asuu.

   • Olen yllättynyt että sanot tuon olevan totta. Minusta se kuulostaa enemmän fanaattiselta ja hurskastelevalta vihapuheelta.
    Olisi hyvä jos täsmentäisit mitä tarkoitat tuolla ’totta puhut’ kun en tunne olevani noidanpolttaja kuten kirjoittaja väittää.

    Ja onko sinusta asiallista että näin voi kommentoida ? kun toimitus toteaa näin:
    Teemu Huttunen 19.8.2016 at 20:13
    Uskonnot ja henkilökohtaiset vakaumukset ovat hyvin voimakkaita tunteita herättäviä teemoja. Henkilökohtaisten vakaumusten loukkaamista on syytä tietoisesti välttää. Ylläpito voi poistaa viestejä, joissa katsoo sellaista esiintyvän. Jos sitä esiintyy toistuvasti, voidaan kommentoijalle laittaa esto. Ylipäänsä keskustelu edellyttää keskustelukumppanien kunnioittamista silloinkin, kun mielipiteet ja maailmankatsomukset ovat omista poikkeavat. …

    • Hassua että sinä Truth_hunter ehdotat kommenttia poistettavaksi, missä vain todetaan kiihkouskovaisten hyökkäävän toisia uskontoja vastaan (mikä oli juuri Kaijan kirjoituksen aihekin) vaihtoehtomediassakin. Sinähän nimittäin kirjoittelet täällä keskusteluissa enemmän hyökkäyksiä uskontoja vastaan (islamia ja juutalaisuutta) kuin kukaan muu, eikä ne jää edes pelkkään uskontoon.

     Tässä yksi ”kukkanen” lisää sinulta: ”Tyypillistä talmudistisionisteille (kaikki juutalaiset eivät ole heitä) on, että he kiistävät kaiken mikä kiistatta osoittaa heidän pahuutensa ja julmuutensa, esim. palestiinalaisia kohtaan. He ovat jo geneettisesti hyvin aggressiivisia ja hyökkääviä kuten koko nykyIsraelin historia ja erityisesti palestiinalaisten ja naapurimaiden kohtelu kertoo ja näkevät pahan muissa, ei itsessä.” http://vastavalkea.fi/2015/12/11/teeseja-tyhmalistosta/#li-comment-1795

     Jos joku keskustelija ansaitsi bannit uskonttojen loukkaamisesta täällä, ykkösenä sillä listalla olet itse.

     • Vai niin … taas vauhdissa. Ja tutulla hyökkäävällä tyylillä. Unohditko tarkoituksella että syytit minua noidanpolttajaksi ?

      Unohdat vaan etten minä ole mitään poistoa ehdottanut, tuo on Toimituksen kommentti joka löytyy Järki hoi! artikkelin puolelta. Eihän kommentissani edes sellaisesta puhuta vaan halutaan lisäselvitystä.
      Ja on aivan eri asia puhua uskonnosta yleensä kuin toisen henk-kohtaisesta uskosta (vakaumuksesta) joita et näköjään pysty erottamaan.
      Uskontojärjestelmiä tulen jatkossakin arvioimaan kriittisesti, en pyydä lupaasi siihen. Mutta sinun usk. vakaumuksesi jätän sinun asiaksi.
      Tuohan on ihan totta mitä olen kirjoittanut, liekö omaani vai jostain siteerattua. Ja sehän on juutalaisten rauhanaktivistien näkemyskin, ei vain minun. Voi palestiinalaisparkoja mutta sinua surettavat enemmän nämä meidän matut.
      Ja kyllä uskontoja kaikkia uskomussysteemeinä pitää voida vapaasti tutkia aivan kuten muitakin järjestelmiä vaikka se ei sinulle sopisikaan. Ei se tarkoita kenenkään omaan uskoon puuttumista kuten itse olet tehnyt leimatessasi minut noidanpolttajaksi olettaen että olen kristitty.
      Täältä saat lisäapuja ja ehkäpä toimitus ei katso ehdottamaasi bannia aiheelliseksi … heh
      Criticizing a belief system is not racist
      Islamophobia is not a thing. Criticizing a belief system is not racist.
      Manufactured fears about Islamophobia have been weaponized to characterize all criticism of Islam as racist.
      But Islam is not a race. No belief system is above scrutiny…
      http://www.infowars.com/the-truth-about-islamophobia/

     • En sano sinua noidanpolttajaksi koska olet kristitty, vaan koska olet fanaatikko aina syyttelemässä muiden uskontojen kannattajia, tuossa ylläkin sanot pahoiksi pakanoiksi.

     • Etkö huomaa että itse syyttelet fanaattisesti koko ajan? Syyttelisit itse Pääpirua etkä minua.
      Enhän moiti kannattajia vaan noita pakanallisia ns. uskontoja … olet lukenut huonosti tai sitten pitäisi hankkia paremmat lasit.
      Ja pahin uskonto on tämä rahan uskonto johon ateistinen pankkimafia yrittää koko maailmaa koukuttaa.
      Sen suhteen teen poikkeuksen ja sen kannattajia tulen kyllä vainoamaan ihan hautaan asti vaikka kuinka yrittäisit panna kapulaa rattaisiin.

  • Koska itseäni siteerataan kommentissa niin joudun vastaamaan.
   Pitää muistaa että yllä oleva teksti oli itsensä ateistiksi ja ’auttavaiseki sosialistiksi’ täällä julistaneen ja omaa kommnettiani nyt valikoivasti siteeraavan ja sen asiayhteyksistään provosoivasti irroittaneen henkilön kommentti.
   Krintinuskoa en suinkaan ole pitänyt ainoana ratkaisuna ihmisen pahuuden ongelmaan, vain yhtenä mutta tärkeänä enkä sitäkään kirkkojen teologien vaan enemmän tekojen tasolla historian Jeesuksen antaman esimerkin mukaan.

   Kommentin kirjoittaja on myös kertonut täällä avoimesti olevansa suvakki jolle pakolaistulva ja organisoitu rikollinen haittamaahanmuutto ei ole ongelma ja se hoidetaan pistämällä oman maan köyhät ja tyottomät kärsijöiksi ja meidät veroamaksavat maksumiehiksi.
   Varsin tekopyhää ja provosoivaa kirjoittelua jolle ei herunne myötätuntoa.

   • Höpsis, propagandisti, älä vääristä. Minusta pakolaistulva on ongelma enkä minä kannata runsasta maahanmuuttoa Suomeen. Meillä on pulaa työstä, ja minä kyllä näen maahanmuuttajien haalimisen suurpääoman yrityksenä laskea palkkoja ja huonontaa työehtoja ja murtaa ammattiyhdistysliikkeitä ja globalistien yrityksenä heikentää kansallistunnetta. Minusta vain niitä ihmisiä jotka maahan tulevat, ei pitäisi vihata tai kohdella kaltoin.

 3. Pertin kommentteja lukiessa tulee väkisinkin mieleen, että hän katuu verisesti synnyttyään valkoiseksi!

  Mitä taas tulee tuohon vasemmiston vaalimaan Eurooppalaisten perinteiden/kristinuskon vastaisuuteen niin vihervasemmisto on aina huudellut seuraavia iskulauseita:

  -Eurooppalaiset, pahat julmat Eurooppalaiset!
  Orjuus, kolonialismi, peitelty kansanmurha, ristiretket!?

  Ja ikään kuin jonkinlaisena korvauksena/hyvityksenä menneistä meidän valkoisten Eurooppalaisten pitäisi sitten vihata/hävetä itseämme ja perinteitämme ja toivottaa koko Afrakka tervetulleeksi tänne riehumaan ja raiskaamaan niin kuin huvittaa!

  Euroopan vihervasemmiston itseinho on jotain aivan käsittämätöntä!

  Usein kuulee ateistien ja yleensäkin suvaitsevaisten suusta että kristinusko olisi jotenkin pahempi kuin islam.
  Vedotaan usein ristiretkiin ja alkuperäiskansojen tuhoamiseen/syrjäyttämiseen.
  Ja annetaan tietenkin ymmärtää ikään kuin islam olisi paljon rauhantahtoisempi uskonto.

  Nämä ovat niitä tyypillisiä hokemia jotka kuitenkin todellisuudessa kumpuavat vain surkeasta historian osaamisesta ja halusta sotkea poliittiset/maantieteelliset tavoitteet uskonnollisiin asioihin.

  Kuinka moni teistä vihervassareista esim. tietää että kristitty Eurooppa ei harjoittanut orjakauppaa kuin vuosina 1519-1815.
  Elikkä noin kolme sataa vuotta.

  Islam taas dominoi orjalkauppaa 7:stä vuosisadasta aina 15:sta vuosisataan asti, ja orjakauppa muslimimaissa jatkuu yhä meidän päivinä kenenkään estämättä!
  Pelkästään Afrikkalaisia menehtyi islamin harjoittaman orjakaupan yhteydessä 14:sta vuosisadassa yli 112 000 000!!

  Pohjois-Afrikasta tulleet muslimi merirosvot sieppasivat ja orjuuttivat vuosina 1530-1780 pitkälti toista miljoonaa rannikolla asunutta Eurooppalaista.
  Eurooppalaisten sieppaaminen orjiksi alkoi jo kuitenkin 7:stä vuosisadasta
  lähtien ja todellista uhrien määrää tuskin kukaan tietää.

  Vielä tänäkin päivänä valkoinen orjakauppa on elossa muslimimaissa.

  Ottomaani valtakunnan sorto kristittyä Eorooppaa kohtaan oli niin laajaa ja raakaa että sitä kuvatakseen täytyy lähettää jo kunnon linkki jossa asiaa käsitellään huolellisesti:

  http://www.australianislamistmonitor.org/index.php?option=com_content&view=article&id=3235:-islams-european-slave-trade-by-muslim-turks-eg-ottoman-and-tartars-part-g-in-islams-genocidal-slavery

  Ristiretkistä puhuttaessa aina unohtuu se fakta että islam on hyökännyt muuta maailmaa vastaan helvetin paljon enemmän ja pidemmän ajan kuluessa kuin esim. kristitty Eurooppa muslimien hallitsemille alueille.
  Video näyttää tämän hyvin:

  https://www.youtube.com/watch?v=c7y2LRcf4kc

  Islam on ylivoimaisesti maailman eniten ihmisiä surmannut uskonto.

  https://www.politicalislam.com/tears-of-jihad/

  Artikkelin kirjoittajasta:

  https://www.politicalislam.com/author/

 4. Nämä viimeiset ”ristiretket” ovat kuitenkin Amerikan, lännen ja Naton suorittamia ryöstösotia, koska öljy ja muut luonnonrikkaudet. Niissä on kuollut ihmisä enemmän kuin koskaan ennen. Ne ovat aiheuttaneet mittaamattomia ympäristötuhoja ja suunnattomia kärsimyksiä. Ne ovat syynä nykyisiin kansainvaelluksiin. Sotien syyt ovat aina taloudelliset, mutta erilaisilla noitavainoilla saadaan ihmiset ne hyväksymään, jopa kiihkoilemaan niiden puolesta ja taitavatpa papit siunata tappamaan lähtijät. Ja he ovat vastassa, kun sinkkiarkkuja tuodaan.

  • Mutta kuka onkaan näiden Lähi-idän riistosotien takana perimmäisenä vastuuhenkilönä joissa keskeinen tavoite on tuhota kansallinen pankkijärjestelmä ja korvata se Rotschildin yksityisellä koronkiskontamallilla, josta mekin saamme nauttia?
   Ellet tiedä niin vastaan lyhyesti: NWO-mafia (CFR ym.). Ja keistä se koostuu? Kuka hallitsee rahaa ja USA-koaliition sotapolitiikkaa? Tuskin on mukana siinä ryhmässä yhtään todellista kristittyä mutta paljon ateistisia talmudisteja jotka ajavat marxilaista vasemmistoideologiaa saadakseen kansat narutettua velkaorjikseen.

   ”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella.”

   Who Controls the White House? — kannattaa vilkaista kuka Amerikkaa kontrolloi:
   https://thezog.wordpress.com/who-controls-the-white-house/
   —- lisää linkistä alla
   https://thezog.wordpress.com
   Kuten ihmisiä ja uskontoryhmiä on helppo ohjailla (sitä tekee myös pankkimafiankin talmudistinen johto rabbiensa avulla) niin myös pientä määrää amerikkalaisia kiihkouskovaisia mutta heitä ei voi panna vastuuseen sinkkiarkuista ja itse sodista joita muu taho luo ja toteuttaa heitä hyväksikäyttäen ja he ovat pieni määrä koko kansasta.
   Pitäisi pystyä erottamaan jyvät akanoista ja nähdä mistä todella on kysymys: kaikesta muusta kuin uskonnoista, joita käytetään vain pelivälineinä kun Eurooppaa tuhotaan ja maailmaa yritetään kaapata Rotschildin haaviin.

   George Schwartz Soros – The Oligarch Who Owns The Left
   Soros funds NGOs, activists and Left institutions that are willing to subscribe to his agenda. They support a cosmopolitan philosophy and are dedicated to Soros’ anti nationalist mantra. The outcome has been devastating. Instead of uniting working people, Soros funded ‘left’ organisations divide workers into sectarian groups defined by gender, sex orientation and skin colour.  
    Soros also bankrolls J Street, the American Jewish lobby group that controls the opposition to the ultra Zionist AIPAC.  Looking at the huge list of Soros’ supported organisations reveals that the light Zionist oligarch supports some good causes that are particularly good for the Jews and Soros himself. 
   http://www.gilad.co.uk/writings/2016/8/18/george-schwartz-soros-the-oligarch-who-owns-the-left

   One World Governance and the Council on Foreign Relations.“We Shall have World Government… by Conquest or Consent.”
   The CFR is financed by highly endowed, tax exempt Rockefeller, Ford and Carnegie foundations.
   In 1950 the son of one of the Council on Foreign Relations’ founders, James Warburg emphatically decreed to the Senate Foreign Relations Committee,

    “We shall have world government whether or not you like it – by conquest or consent.”

   Despite what the CFR infomercial claims, history explicitly exposes the Council on Foreign Relations’ relentless real agenda of one world governance that from behind the scenes is already informally operating, and how its promotion of global warming, global scarcity, global overpopulation, global terrorism, global refugee crises, global war and global economic collapse, all have been covertly contrived, manipulated and engineered by the ruling elite.
   The elite’s not so secret, final objective is to finalize a cashless, RFID microchipped society under the absolute tyranny and control of an entrenched one world government.  As a war machine maker, the Council on Foreign Relations should remain an enemy to every citizen of the world who values and desires peace and freedom.
   http://www.globalresearch.ca/one-world-governance-and-the-council-on-foreign-relations-we-shall-have-world-government-by-conquest-or-consent/5541363

  • Totta Kaija!

   Jenkkilä on sotinut toisen maailmansodan ajoista alkaen taloudelliset intressit mielessään.

   Samalla on tietenkin tullut hyvä tilaisuus kehitellä/testata aseita-ja asejärjestelmiä joiden kehityksen kärjessä pysyminen on aina ollut Jenkkien tavoite.

  • Väite, että sotien syyt olisivat aina taloudellisia, ei ole totta. Hyökkäsikö Neuvostoliitto Suomeen taloudellisista syistä? Sotiiko Venäjä Ukrainassa talouden takia? Taloudenko takia Euroopan valtiot ja ruhtinaat sotivat vuosisatojen ajan toisiaan vastaan?

   Valtakuntia johtavat ihmiset. Näillä ihmisillä on omat päämääränsä, luonteenpiirteensä ja henkiset kykynsä, mielensairaudet mukaanlukien, jotka ohjaavat heidän toimintaansa. Hitler ja Stalin ovat hyvä, joskaan ei ainoa, esimerkki hallitsijoiden mielisairauksista. Jollakin saattaa olla päähänpinttymänä oman uskon levittäminen maailmaan. Joku toinen on vain sitä mieltä, että valtakunnan laajentaminen valloittamalla alueita muilta on päämäärä sinänsä. Tämä oli varsin yleinen käsitys Euroopassa ennen Westfalenin järjestelmän syntyä 1648.

   Kommunismin mustan kirjan mukaan Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja latinalaisessa Amerikassa on kommunistisen järjestelmän uhreina on kuollut kymmeniä miljoonia ihmisiä. Neuvostoliitossa kuolonuhreja on 20 milj., Kiinassa 65 milj., Afrikassa 1,7 milj. ja latinalaisessa Amerikassakin 150000. Nämä uhrit ovat tulleet summittaisen terrorin ja hallitusjärjestelmän aiheuttaman joukkotuhonnan seurauksena.

   Mitä tulee tuohon Michael Riveraan, en pidä häntä uskottavana. Hän on esimerkiksi mennyt ilmastoskeptikkojen ansaan. Hän ei ymmärrä, että fossiilisia polttoaineita käyttävä suurteollisuus on valtavin panostuksin vuosikymmeniä käynyt informaatiosotaa ilmastontutkijoita vastaan. Kyseessä on valtavat taloudelliset arvot. Suurteollisuuden menestys tässä sodassa on ollut varsin hyvä, niin kuin täällä Vastavalkeassakin on käynyt ilmi.

   • No, kommunismin musta kirja on propagandaa. Venäjällä nälänhädissäkin kuolleet lasketaan kommunismin tappamiksi, jo ajalta ennen kuin kommunismi oli edes muokannut Venäjän maatalousjärjestelmää: kirjan on tarkoituskin olla provosoiva. Mutta tottahan se on, että Kiinassa ja Neuvostoliitossa kummassakin pääsi yksi diktaattori valtaan, joka tappoi miljoonia. Sitten toisaalta monia muita kommunistijohtajia johtajia noissa maissa jotka eivät kansanmurhia ole tehneet.

    Kapitalismin musta kirja kirjoittaa vielä rumemmat luvut kuin kommunismin musta kirja (147 miljoonaa uhria). Mutta minkä hyvänsä ideologian tai uskonnon kannattajat pystyy kyllä massamurhiin, se tässä historian saatossa on todistettu. Jopa paavit.

    Niin minusta sotien syynä on halu säilyttää tai lisätä valtaa. Mutta talouskin on siinä osatekijä. Joku voi yhtä hyvin perustella, että Hitlerin, Stalinin, Churchillin tai Rooseveltinkin suunnitelmissa oli taloudelliset asiat ylinnä. Tai heidän kannattajiensa ja rahoittajiensa suunnitelmissa.

    • Selvää on, että kirjaa väitetään propagandaksi, koska sotii ideologiaa vastaan. Ja ideologia on verrattavissa uskontoon, sen opinkappaleita ei voi kiistää.

     Teos on saanut arvostusta monilta historian tutkijoilta. Esimerkiksi Erkki Tuomioja, joka tunnetusti suhtautuu länsivaltoihin ja erityisesti Yhdysvaltoihin vähintäänkin nihkeästi, pitää kirjaa totuudenmukaisena. Tuomiojahan on myös historioitsija.

     Teosta on toki myös arvosteltu aiheellisestikin. Mutta arvostelijoiden motiivi on usein ollut poliittinen.

   • Hopa.

    No ei kukaan täällä väittänyt että sentään kaikkia sotia käytäisiin taloudellisten syiden takia.
    Mutta jos katsotaan Jenkkien viimeisten 20-30v. sisään käymiä sotia niin kyllä ne taloudelliset reesonit siellä taustalla näkyvät kirkkaina kuin majakka pimeässä myrskyssä!

    Jo ennen toista maailmansotaa Jenkkilä aseisti/varusti vastapuolia Euroopassa ja lainasi rahaa tuleville sodan eri osapuolille varmasti tietäen että uusi sota syttyisi pian Euroopassa.

    Toinen maailmansota oli hyvä bisnes Jenkeille ja siitä lähti liikkeelle Jenkkilän sotateollisuuden etumatka muihin nähden.

    Mitä tuohon ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen tulee niin pidän sitä teoriaa enemmän uskontona kuin tieteenä.
    Kusetusta siis kansankielellä!!

   • Arvoisa ”Hopalong”, ”Joku toinen on vain sitä mieltä, että valtakunnan laajentaminen valloittamalla alueita muilta on päämäärä sinänsä.” … Keskiaikaisessa taloudellisessa ajattelussa maaomaisuus oli keskeisessä asemassa siitä saatavan hyödyn vuoksi. Valmiiksi muokattujen peltojen ”väkivaltainen haltuunotto” voidaankin nähdä ”isojen poikien ryöstömurhailuna” taloudellisen edun ja hallintoalamaisten määrän kasvattamisen motivoimana.
    Vain puhtaasti ideologiset sodat, joissa päämääränä on vastustajan hävittäminen, voidaan katsoa edes jollain lailla(poislukien maaomaisuus) irtautuvan ”pankkiirien sotien” kehyksestä.
    Reipas massatuhonta nykyteknologialla, jolla hävitetään alueellinen elinkelpoisuus väestön ohella, lienee nykyaikana ainoa ”taloudellisista se(i)koista irroitettu” sodankäynnin muoto.

    • Aivan, tärkeä muistutus, minkä tulisi olla faktana monien sota(”)uutisten(”) yhteydessä!
     Lisäyksenä Toinen maailmansota on useimmissa paikoin oleellisesti taloudellisestikin motivoitunutta.
     Esim. salaisen Neuvostoliiton ja Saksan sopimuksen mukaan niiden piti hyökätä yhdessä samaan aikaan Puolaan. (Mutta Stalin juoni eikä hyökännytkään ja niin Saksa saatiin näyttämään sataprosenttisesti sodan aloittajana. – Strategisesti ratkaisevan ovela veto.)
     Oleellisesti ryöstöretkihän se oli, vaikka Saksalla keskeinen motiivi oli alunperin vain järjestellä saksalaiset samaan valtioon. Eikä se läheskään koko Puolaa ennen sotaa koskaan vaatinutkaan.
     (Liittoutuneiden propaganda on syöttänyt, että älykäs Saksan sotajohto olisi kuvitellut hyökkäämällä eli jo joidenkin vuosien aikana saavansa maailmanvaltiuden. Vaikka sotavoimien koko oli pieni. – Maailmanvaltius oli Hitlerin nuoruudenhaaveilua eikä jotain mihin olisi kukaan sotajohdosta oikeasti uskonut missään vaiheessa.)

     Hopalong: Lliittoutuneiden pitkän tähtäimen ideana oli alunperin hyökätä Saksaan alistamaan se lopullisesti joka suunnalta.
     (Koska Saksasta oli tullut ja enenevästi tulossa taloudellisesti niin riippumaton (monenlainen omavaraisuuspolitiikka) ja vahva.)
     Kuten tulla vasemmalta ja oikealta Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan muodostamaan Pohjoisrintama.
     (Perusteluja, kuten kopioita asiakirjoista: Erkki Hautamäki: Suomi myrskyn silmässä (Osa I).)

     • Seppo Raittila: Saksan, siis Hitlerin, pitkän tähtäyksen suunnitelma oli vallata Ukrainan viljavat maat tuottamaan elintarvikkeita Saksan väestölle. Tämän tavoitteen oli pakko johtaa sotaan ennemmin tai myöhemmin.

    • Marxilaisen käsityksen mukaan sodat johtuvat taloudesta, senhän me tiedämme. Ja kyllä kaikkien sotien syyt saadaan väännetyksi marxilaiseen muottiin, kun kovasti yritetään.

     Valtioita johtavat kuitenkin ihmiset, ja he toimivat usein irrationaalisesti ja muista vaikuttimista kuin taloudellisista. Valtioiden johtajilla on usein puutteelliset ja väärät tiedot asioista. Johtajat arvioivat väärin toistensa aikomukset. Tapahtuu yllättäviä asioita, jotka saavat ennalta arvaamattomia seurauksia.

     Ensimmäinen maailmansota on hyvä esimerkki. Sotaa ei varsinaisesti kukaan halunnut, mutta siihen ajauduttiin. Mutta tietenkään sotaa ei olisi syttynyt ilman suurvaltojen välisiä jännitteitä.

     • WW1 oli suunniteltu ja tarpeellinen sota eikä ilman sitä olisi saatu Palestiinaa vapautettua kasaarijuutalaisten käyttöön.
      Tuohan on ihan historian fakta … kuinka olet siitä tietämätön ?

     • ”WW1 oli suunniteltu ja tarpeellinen sota eikä ilman sitä olisi saatu Palestiinaa vapautettua kasaarijuutalaisten käyttöön.
      Tuohan on ihan historian fakta … kuinka olet siitä tietämätön ?”

      No kun minä kuulun niihin valaistumattomiin, joille tämänlaatuisia totuuksia ei ole ilmoitettu.

     • Ei niitä ilmoiteta koska ne ovat nwo-mafian salaisia hankkeita mutta onneksi aina on asioista tutkivia ja totuudesta kiinnostuneita joten mafian jäljille yleensä päästään.
      Mutta jos vain Hesaria lukee ja Yleä kuuntelee niin pimeässä pysyy hautaan asti.

 5. Oleellisinta näissä ”ristiretki-” ym. pakinoissa on se että yritetään selvittää mistä nämä kauheudet sikiävät keskuuteemme, mutta helposti näihin pohdintoihin syventyneiltä ”filosofeilta” jää huomaamatta reaali ajankulu jolloinka ”pelikenttä” on vapaassa käytössä terroristiselle toiminnalle joita sitten taas joudutaan analysoimaan ja selittelemään.
  Tuonen Joutsen sanoi osuvan vertauksen, ”että jos joku on avannut kanatarhan ketulle, niin ei kettu ole syyllinen, vaan se joka portin avasi”.
  Olemme siinä tilanteessa jolloin viimmeinkin on paljastettava kansalle meidän päättäjiemme NWO-sidonnaisuus ja saatava kansa vaatimaan Itsenäisyytemme ja puolueettonuutemme palauttamista sekä ”kanatarhan portin” sulkemista.

  • Sanoit lyhyesti mutta paljon. NWO-kettu (pieni yksityinen pankkiirimafia) raatelee kulissien takana ja yrittää orjuuttavaa ja totalitarismiin johtavaa niskalenkkiä koko maailmasta.
   Rotschild: antakaa minulle oikeus luoda rahaa niin en välitä kuka säätää lait. — siinä se lyhyesti.

 6. Uskon sijasta asioista voisi ottaa selvää. Muslimeja vihaava katolinen Jonas E Alexis USA:sta on kirjoittanut kolmiosaisen sarjan orjakaupan historiasta. Ensimmäinen osa löytyy osoitteesta:
  http://www.veteranstoday.com/2013/04/18/the-problem-of-slavery-in-western-culture-part-i/

  ”Lähteenä” käytetty Bill Warner löytyy porukasta johon kuuluvat muiden muassa David Horowitz, Robert Spencer ja Pamela Geller sekä Polta Koraani Päivässä-liikkeen perustaja Terry Jones. Warnerin ajatuksia jakaa mm.
  http://www.israelvideonetwork.com/a-1400-year-old-muslim-secret-exposed-by-dr-bill-warner/

  • Hyvä … uskon sijasta voisi myös ottaa selvää uskonnoista, niiden opista jossa on suuria eroja.
   Kiistatta itse oppia tutkimalla paljastuu kuinka toiset polkevat oavt vielä syvällä pakanuudessa (ovat absurdeja, järjettömiä, pelkkään ’ilmoitukseen’ perustuvia). Mitä enemmän oppi nojaa auktoriteettiin, kahlitsevaan ja lakimaiseen Jumalaan, joka perustuu pelkkään ilmoitukseen, sitä kauempana se on kysemmätä ’God is Love’ tai ’God is Truth’ opista.
   Kommentoin artikkelissa Järki hoi! näin:
   ”Kun se kristinuskon Jumala, jota historian (käytin tarkoituksella sanaa historian tehdäkseni eron teologiaan!) Jeesus edusti voidaan ymmärtää siten, että Jumala on moraalinen tieto ja äly luomistyön takana, ja että Jumala on rinnastettavissa henkisiin ihanteisiin (ideaaleihin) kuten rakkaus, totuus, hyvyys, oikeudenmukaisuus ja kauneus niin uskonnon ydin ei perustu ilmestykseen (absurdiin) tai jumalan kieltämiseen ja korvaamiseen rahalla vaan ’uuteen henkistymiseen’ …kykyyn ei vain nähdä vaan kunnioittaa ihanteita jotka mahdollistavat rauhan ja rauhanomaisen yhteiselon koko maailmassa.”
   Kun eri uskontojen sanoman tai opin väliset erot ovat suuria niin uskonnot eivät mitenkään ole ’samalla viivalla’ vaan eroavat suuresti ja jopa niin että jotkut ovat jopa pelkkää pakanuutta sivistyneelle ihmiselle.

  • Warner on oikeassa ja oppineena älykkäänä/asioita paljon tutkineena miehenä kyllä tietää mistä puhuu!

   • Epäilemättä … olisi mielenkiintoista kuulla miehen vastaava esitys Juutalaisuudesta ja Kristinuskosta. Tässä hän kertoo vain Islamista … tasapuolisuuden nimissä hänen tulisi kertoa muistakin.
    Miksi hän keskittyy vain Islamiin? Herää epäilys että ’joku taho’ tarvitsee nyt tällaista yksipuolista videota.
    Eräs NWO-agendaan perehtynyt sanoi että ensin oli kommunismi, sitten tulee Islam ja viimeisenä avaruudesta uhkaavat olennot kun ihmiskuntaa niitataan yhteen pakettiin pelon voimalla.
    Ja eikö tämä islam-invaasio ole tuotettua, ei meille pakolaisia tule ilman Lähi-idän sotia joita käydään NWO-agendan takia…

 7. Hyvät älykkäät ja tietorikkaat ihmiset!
  Voimme toki huviksemme tai sivistyäksemme yrittää etsiä kunkin uskonnon ”todellista ydintä” ja asetella abstraktisti vakaumuksia vastakkain. Mutta helposti sellainen menee maailman parantamisen aikaansaamisen kannalta turhanpäiväisesti rikkovaksi.
  Voimme ajaa maailmaan lisää suvaitsevaisuutta, epämääräisyyttä, järkeä, hallintaa, tai puolustaa jotain maailmankatsomusta, melkein mitä vain.
  Mutta emmekö voisi ottaa yhteiseksi lähtökohdaksi sitä, ettei uskonnolla voi selittää kovin paljon sitä, ketkä ovat saaneet raharikkauksia, maailmanvaltaa ja huipputeknologiaa – ja ketkä eivät?
  Islam on toki poikkeus monissa paikoin, koska siihen liittyy poliittinen, pikkutarkasti islamilaisia säätelevä hallintomalli – ja niin moni islamilainen ottaa sen vakavasti.
  Valtavirtaislam ei tue vallassa ollessaan sitä liberalismia, josta länsimaisuus syntyi.
  Mutta kehottaisin vielä tarkistamaan sitä, miten paljon islamilaisuudella voi selittää esimerkiksi joidenkin kansakuntien vähäistä panosta mm. tieteessä, rauhanomaisissa teknologisissa ja sosiaalisissa keksinnöissä.

  Oleellisia osaselityksiä on näissä: http://www.tiede.fi/blogit/rajankayntia/rodut_todellisia_kuin_rasismi JA perusteellisesti http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2016/03/rodut-ovat-totta-11-vaaraa-vaitetta-yhden-rodun-puolesta
  JA tässä laajasti taustojakin: http://narkissos-esseet.net/nsrasismi.pdf

  ”Erityisen vaaralliseksi asian tekee, jos aletaan yleistää kokonaisia ihmisryhmiä kaiken pahan aluksi ja juureksi. Tällaisen viitan on saanut harteilleen nykyinen islam. Siitä on tehty syntipukki kaikkeen pahaan. Riittää kun ihminen on kotoisin jostain islamilaisesta maasta, vaikka hän muutoin olisi opillisesti yhtä sivistynyt kuin kuka tahansa itseään sivistyneenä pitävä länsimaalainen, joka hyväksyy sodat, kidutuksen ja rahan kalifaatin.”

  Olen samaa mieltä. Eli vain negatiivisiin tietoihin ja oletuksiin painottuminen voi vinouttaa neutraalista objektiivisuudesta. Vääristää ajattelu- ja tunnemaailmaa sekä sitä, mitä tulee vetäneeksi puoleensa…
  Tosin en ole noin jyrkkään vääristyneisyyteen törmännyt kertaakaan.
  Eiköhän jokainen islamilaisia tavannut länsimaalainen tajua, ettei suurin osa islamilaisista ole suuresti lakeja rikkovia länsimaissa asuessaan?
  Useimmat rehelliset ihmiset tajuavat myös sen, etteivät käytännöllisesti perehtymättä tajua hartaan islamilaisen hengellistä (korkeahenkistä) maailmaa. Eikä sitä siksi kannata tuomita.

  Oleellisia ovat myös:
  – Suurin osa islamilaisista ei tee merkittäviä rikoksia länsimaahan tultuaan. (Merkittäväksi en katso turvallista punaisia päin kävelyä.)
  – Suurin osa islamilaisista ei tunne Koraania. [1]
  – Eikä sitä myöskään meille tuputa.
  – Miksi tuputtaisivatkaan, jos ovat juuri saaneet Lännestä suuria etuja. [2]

  Mutta yllä olevat eivät mielestäni tee mustamaalaukseksi todeta, mihin useimmat islamilaiset uskovat.
  Eli näistä voi aloittaa:

  ”Allah on luvannut islamilaiset maailmanvaltiaiksi”:
  http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/professori-islamilainen-terrorismi-ehja-osa-islamia/
  http://ibnmatti.blogspot.fi/2016/08/allah-lupaa-muslimeista-tulee-koko.html

  Muhammedin elämä esimerkkinä patriarkaaliselle yhteiskunnalle ja sharialaille:
  http://mustakoira.blogspot.fi/2016/08/fun-islamic-facts.html
  http://ibnmatti.blogspot.fi/2016/08/aishan-kohtalon-hetket-eli-huorille.html

  Koraanin tulkinnassa vanhemmat osat ovat vallassa ja islam on oleellisesti poliittinen hallintomalli:
  – Kohdasta 46:26 alkaen Jukka-pekka Rahkonen: https://www.youtube.com/watch?v=sX_digI9beE

  Etenkään islamilaiset naiset eivät tee – ainakaan oma-aloitteisesti – juurikaan rikoksia länsimaissa.
  Mutta miten he integroituisivat Länteen?
  He ovat riippuvaisia miespuolisista islamilaisista.
  Ja islamilaiselta sharialaki kieltää avioon menemisen toisinuskovan kanssa.
  Uskonnolliset vaatteetkin voivat vaikeuttaa opiskelu- tai ainakin työpaikan saamista ihan asiallisistakin syistä. (Esim. kasvojen rooli kommunikaatiossa.)

  TODELLINEN ISLAM?
  Mikä on Raamatun todellinen sanoma?
  Kysymys on monin tavoin hyvin keinotekoinen ja valtataistelujen sumentama-riistämä-kähveltämä, jos kohtalaisesti tuntee Raamatun syntyhistoriaa eli enemmän kuin koulukirjoista. [3] Kirkkohistoriasta puhumattakaan.
  Toki aika on parantanut jotain. – Raamatun äärimmäisyydet eivät ole enää uhka toisin kuin Keski-ajalla.
  Vastaavasti tuskin islamilaisillekaan on ongelma, että Koraani opettaa Maan olevan pannukakku. [4]
  Entä mikä sitten sinulle on ongelma, joka kohtaat islamilaisen, joka on tavallinen eli ei edes tunne Koraania?
  Mutta vielä Raamatun tilannetta paljon keinotekoisemmalta vaikuttaa se, että esimerkiksi yllä olevien linkkikirjoitusten jälkeen pitäisi pystyä löytämään Koraanista ja hadith-kokoelmista todellinen, positiivinen islam.
  Ja miettikääpä ”suvakit”, kenen tehtävä sellainen löytäminen edes on.

  Koraanin ja hadithien syntyhistoriaan perehtyminen (suurin osa haditheista hylättiin epäluotettavina) tuo kuvan, että monista keskeisistä asioista on hyvin vaikea löytää historiallista totuutta. Ja että islaminkin suhteen vallasta taisteltiin aluksi rajusti.
  On vain se, mitä kunkin kulttuurin valtavirtaislam katsoo todeksi.

  VIITTEET
  [1] Lähteenä huippukirja Martti Ahvenainen: Islam Raamatun valossa (2014)
  [2] Alle 10 USD/vrk tuloilla elää 5 100 000 000 ihmistä ja sehän on vähemmän kuin Suomessa toimeentulotuki+asumistuki. – Lähde: Ville Iivarinen: Raha (2015 syksy), s. 127. Ja nykyisin vielä enemmän ihmisiä…
  – Mamu-keskustelu voidaankin nähdä yhdeltä oleelliselta puoleltaan rahariitelynä FIAT-rahan ja muiden ääri-ikävien puolien pilaamassa rahajärjestelmässä. Maailmassa, missä kaikille olisi resursseja kohtuuelintasoon, mutta köyhien ja kurjuudessa elävien määrä kasvaa, toisin kuin YK tilastoja muuttaneilla kikkailuilla on meille viime vuosikymmeninä valehdellut. (Emt., s. 126 alkaen.)
  [3] Paras Raamatun syntyhistorian tuntija on mielestäni Heikki Räisänen (1941-2015), joka kirjoitti monta hyvää teosta suomeksikin.
  [4] Emt., s. 116.

  • ”Voimme toki huviksemme tai sivistyäksemme yrittää etsiä kunkin uskonnon ”todellista ydintä” ja asetella abstraktisti vakaumuksia vastakkain.”

   Olen samaa mieltä: minustakaan uskontojen vertailu noin ei kannata. Asia on nimittäin niin, että uskontoja voi tulkita kuinka haluaa. Mainitut ristiretket ja käännyttäminen tai uusia mantereita ”sivistettäessä” niiden väestön kohtelu oli ihan samanlaista toimintaa kuin jihadistien toiminta. Vastasin Turth_hunterille tuossa toisessa keskustelussa lainaten lausetta elokuvasta ”kingdom of Heaven (Taivas maan päällä)” jossa kristitty toteaa toiselle, että: ”vääräuskoisten tappaminen ei ole synti, vaan portti taivasten valtakuntaan”. Se sopii yhtä hyvin kristityn kuin islamilaisenkin fanaatikon suuhun. Lainasin myös Dalai Lamaa, joka sanoi että: ”kaikkien uskontojen sanoma on rakkaus”.

   Jokaisesta uskonnosta löytää taatusti ainekset muiden uskontojen alistamiseen ja tuhoamiseen, muiden pitämiseksi paholaisen sikiöinä. Mutta kuten itsekkin totesit, valtaosa muslimeista, kristityistä, hinduista, juutalaisista tai mistään muistakaan ei niin tee. Fanaatikkoja jotka haluavat noudattaa niitä ohjeita ja käskyjä, joissa kehotetaan tappamaan tai kohtelemaan julmasti muita, on kuitenkin vain pieni vähemmistö. Ja islamissakin näitä fanaatikkoja aiheestakin sanotaan ”vanhoillisiksi” sillä heidän tulkintansa Koraanin sanomasta on sama kuin kristittyjen muutama sata vuotta sitten. Esimerkiksi Afganistanissa liikuttiin 1979-alkaneen sisällissodan myötä selvästi maallistuneemmasta yhteiskunnasta paljon vanhoillisempaan ja ankarampaan Islamin tulkintaan, samoin kuin Khomeinin jälkeen Iranissa. Ei Islam muuttunut, vaan sen tulkinta. Niin on muuttunut kristinuskon tulkinta Euroopassakin.

   On yleisesti tunnettua, kun Eurooppa kääntyi fanaattisessa kristillisyydessä kaikkea tieteellistä, kristinuskon oppeja kyseistävää vastaan, samaan aikaan islamilaisessa maailmassa tieteet kukoistivat, arabialainen kulttuuri toimi sen Rooman ja hellenistisen tieteen säilyttäjänä, jotka Euroopassa yritettiin kerettiläisenä tuhota ja kieltää. Ottomaanien valtakunta suhtautui aikalaiseen Eurooppaan verrattuna hyvin suvaitsevasti muihin uskontoihin.

   Kannatan kyllä Dalai Laman linjaa tässä, enkä halua syyllistää mitään uskontoa, enkä varsinkaan yksilöitä ryhmän perusteella. Valitettavasti jotkut kaivavat uskonnostaan kaiken millä teloa muita ja pitää itseään parempana. Kyse on siitä kuinka uskontoja halutaan tulkita.

    • Unohdat että koko Raamattu on Kristinuskon Pyhä kirja, ei pelkästään Uusi Testamentti. Kristinuskolla on perusteltu sotia, tappamista, käännyttämistä ja toisten pahuutta maailman sivu.

     • Periaatteessa, mutta vanha testamentti kertoo juutalaisen kansan historian.

      Tarkoitat tietysti katolista kirkkoa joka on aina käyttänyt uskontoa politiikan/vallan välineenä.

      Mutta jos tarkkoja ollaan niin katolisuus ei edusta alkuperäistä kristinuskoa eikä myöskään suuri osa nykyisistä kristillisistä kirkoista.

     • Re:Diabolik— juuri näin, Vanha ja Uusi Testamentti eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Kristinusko roikkuu tarpeettomasti VT:ssa, joka on juutalaiskansan paimentolaishistoriaa ja suurelta osin vielä perätöntä ja vääristeltyä tarinaa kuten mm. tutkija Shlomo Sand sanoo.
      Myös Miko Peled, kenraalin poika, toteaa videossaan ettei ole historiallista varmuutta onko mitään kuningas Davidia koskaan edes elänytkään.
      An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel — löytyy Youtuubista

     • Niinpä tietty, Raamatun mukaan Jeesus oli juutalainen ja hänen jumalansa juutalaisten jumala, Paavalihan on se varsinainen kristinuskon luoja.

      Turth hunter: Uusi testamentti on jälkeenpäin kerrottu tarina jota on moneen kertaan muokattu satojen vuosien aikana. Evankeliumien tarinasta ei ole mitään varmuutta.

      Minusta uskottavin historiallinen esikuva Jeesukselle on se Edessan kaupungin prinssi (tai hallitsija) joka otti osaa ensimmäiseen juutalaissotaan 66-73 jälkeen ajanlaskun alun. Historoitsija Josefuksen (Josephus Flavius) mukaan Jerusalemissa oli Jesus Gamalalainen niminen ylipappi jonka hän kertoo olleen kapinallisten johtaja – toisessa kohtaa juutalaissodan historiassaan hän kertoo kapinan johtajan olleen Edessan kuningas Izus Adiabeneläisen (Izates II) jonka syyrialainen nimi lienee kääntynyt Jerusalemissa Izatesista Jeesukseksi.

      Izatesin äiti oli Edessan juutalaiseksi kääntynyt kuningatar Helena Adiabeneläinen, joka meni seitsemäksi vuodeksi Jerusalemiin papittareksi kiitokseksi siitä että hänen poikansa (todenäköisesti hänen vanhempi poikansa Monobaz) selvisi sodasta hengissä, Josefus asui Jerusalemissa samaan aikaan kuin Helena – nimi Maria muuten tarkoittaa papitarta. Juutalaisten puolella sodassa tiedetään olleen joukkoja Edessan valtakunnasta. Edessan syyriankielinen nimi ”Orhay” tarkoittaa taivasta, joten kyseessä on syyriaksi Taivaan valtakunta, Edessan kolikoissa on hallitsijalla orjantappurakruunu (kolikko näkyvissä History Forum -linkissä) ja kuninkaan arvonimi oli Manu (manu = kuningas, el = herra). Edessa oli ensimmäinen antiikin kristitty kaupunki ja ensimmäinen ristiretkeläisten Pyhään Maahan perustaman valtion pääkaupunki.

      Ja Uudestakin testamentista muistetaan Jeesuksen sanoneen ettei hän tuo rauhaa vaan sodan ja valituksen, ja hänen opetuslapsillaan olleen miekat kun häntä tultiin Öljymäellä pidättämään.

      Muun muassa Ralph Ellis (kirja: Jesus, king of Edessa) ja Joseph Atwill (kirja: ”Caesar’s Messiah”) on tehneet tästä tutkimustyötä. Ellisin mukaan Paavali (eli entiseltä nimeltään Saul) on historoitsija Josefus itse. Atwillin mukaan juutalaissodassa taistelleet Flaviukset (Rooman keisarit) halusivat luoda uuden rauhanomaisen messiaanisen hahmon juutalaisille (ja olivat käyttäneet samaa menetelmää Galliassakin) rauhoittamaan aluetta, ja keisarin juutalainen historoitsija Josephus oli paras mies tuohon tehtävään (ja siis Ellisin mukaan Paavali, kristinuskon luoja, on Josephus).

      http://www.worldhistoria.com/was-jesus-a-king-of-edessa_topic128072.html
      Ralph Ellis https://www.youtube.com/watch?v=n7aczBdyFw0
      https://en.wikipedia.org/wiki/Izates_bar_Monobaz
      https://en.wikipedia.org/wiki/Helena_of_Adiabene
      https://en.wikipedia.org/wiki/Osroene
      Joseph Atwill https://www.youtube.com/watch?v=–krglR7xtA

     • Tai noinhan se meni: Matteus 10:34: ”Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.” Tosin se on tuossa ja ainakin nykyään ymmärrettävissä niin, että uusi usko saa ihmiset suuttumaan toisilleen.

      Mutta tuossa Jeesuksen suuhun on laitettu käsky aseistautua: Luukas 22:36: ”Niin hän sanoi heille: ”Mutta nyt, jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa; niin myös laukun. Ja jolla ei ole, myyköön vaippansa ja ostakoon miekan.”

      Mutta olipa kristinuskon synty millainen hyvänsä, olkoonpa Jeesus historiallinen rauhan profeetta, historiallinen kapinajohtaja tai roomalaisten sepityttämä pasifistinen messias, kristinusko on kuitenkin se mikä se on ja mikä siitä on kehitetty.

     • ”Ellisin mukaan Paavali (eli entiseltä nimeltään Saul) on historoitsija Josefus itse”

      Väite on täyttä satua!!!

      Paavali oli Rooman kansalainen syntymästään asti, Josephus taas sai Rooman kansalaisuuden vasta n. 68-70 jKr.

      Josephus on yksi historian merkittävimmistä ja arvostetuimmista juutalaisista historioitsijoista ja Hänen historiansa tunnetaan täysin varmasti useista vanhoista lähteistä(myös Roomal.)

     • Re:Diabolik
      Perttihän täällä ateistina on tietävinään parhaiten uskontojenkin asiat… eikä siinä kaikki vaan vielä vääristelee ja tulkitsee muidenkin kommentteja mielivaltaisesti.
      Josefus todella oli tuota mitä sanot.
      Flavius Josephus kirjoittaa pian 2000v takaa Juutalaissodan historia kirjassaan: ”On elemassa kolmea lajia filosofisia kouluja; yhden muodostavat farisealaiset, toisen saddukealaiset ja kolmannen ns. essealaiset, jotka elävät erityisen ankarien sääntöjen mukaan … he ovat syntyperäisiä juutalaisia mutta heitä sitoo keskinäinen rakkaus paljon enemmän kuin muita lahkoja … heidän käsityksensä mukaan sielut ovat kuolemattomia mutta vain hyvät ihmiset siirtyvät kuolemansa jälkeen uuteen ruumiiseen kun taas pahat saavat kärsiä ikuista rangaistusta.”
      Josephus luettelee kolme piirrettä jotka ovat tyypillisiä essealaisille: ankara etiikka, munkkielämä ja ei-juutalaisiin vaikutteisiin perustuva oppi sielun kuolemattomuudesta. He opettivat, että hyville on varattu paikka merten takaa, pahat sen sijaan joutuvat ikuiseen piinaan pimeään ja kylmään luolaan.
      http://www.sti.fi/luennot/files/essequmr.html

     • Truth_hunter: en minä väitä näitä tietäväni, kerroin yllä mitä Ellisin ja Atwillin tutkimukset on tuottaneet! Ellisin mukaan Saul-Paavali on Josephuksen ”alter ego” eli henkilö jona hän perusti kristinuskon seurakuntia. Atwillin mukaan keisari Flaviukset värväsivät Josephuksen luomaan uuden pasifisten messiaan myytin rauhoittamaan juutalaiset (ja Paavalihan on kristinuskon isä).

      Sekä Saul-Paavali että Josephus ovat molemmat henkilöitä joiden elämästä on vain vähän lähteitä. Josephuksen elämästä tiedetään hänen omien kirjoitusten perusteella, Saul-Paavalin elämästä Uuden Testamentin Paavalin kirjeiden ja Apostolien teot -perusteella. Apostolien teot on kirjoitettu Saul-Paavalin kuoleman jälkeen, Paavalin arvioidaan kuolleen noin 63 tai 64, Josephuksen noin vuonna 100.

      Jos haluaa väittää ettei Paavali ole voinut olla Josephuksen itselleen ottama rooli, muiden lähteiden puuttuessa pitää se tehdä vertaamalla Paavalin ja Josephuksen kirjoitustyylejä ja kieltä. Mikä on sekin hankalaa kun Paavalin arvellaan sanellen omat kirjeensä, eikä kummankaan tekstit ole säilyneet alkuperäisinä. Kummatkin on kuitenkin juutalaisia sekä Rooman kansalaisia, asuneet Jerusalemissa ja Roomassa, ja hyvin perehtyneitä juutalaisuuteen, toinen väittää isäkseen roomalaista sotilasta, toinen liittyi roomalaisiin jouduttuaan sotavangiksi. Ellis joka on tutkinut tätä aihetta useita vuosikymmeniä, ei varmaan tee tällaista väitettä ihan kevyesti.

     • On olemassa liian paljon aika luotettavaa tietoa joka ei millään tavoin tue yllä esittämääsi kapea-alaista ’arvelu tietoa’.
      Jos tuolla Ellisin ja Atwillin tavalla perustellaan historiaa niin ollaan aika huterolla pohjalla.
      Lopulta ei ole kovin suurta merkitystä oliko Paavali todellisuudessa juuri sitä mitä kerrotaan, oleellista on historian Jeesuksen essealaispohjaisen opin leviäminen Eurooppaan ja kristinuskon syntyminen vastapainona vielä absurdimmeille ja pakanallisille uskonnoille.

     • Ellis on löytänyt enemmän todisteita historiallisesta Jeesuksesta kuin kukaan muu. Mikään noista Ellisin löydöistä jota yllä luettelin, ei ole ”arvelu-tietoa” kuten dissaat. Tosin hänen löytämänsä Jeesus ei ole sellainen eikä ihan silloin kuin kristinusko Raamatussa kertoo.

      Aika hauska sattuma muuten, että Jeesuksen isäksi lupautuu Joosef (engl. Joseph). Ei kai se vain ole vinkki?

     • Varmaan sinulle on vinkki…kun olet näitä ’vinkkimiehiä’ joita oma ’kultti’ tuntuu ohjaavan enemmän
      Lopulta turha spekuloida Jeesuksen historialla josta ei koskaan tule varmuutta — oleellista on hänen oppinsa joka tuntuu olevan vahvasti yhteydessä essealaisiin … jopa niin että juutalainen historioitsija Josephus yhdistää hänet essealaisiin ja Johannes Lehman pitää kirjassaan Raportti Jeesuksesta jopa essealaisena seloottina joka taisteli fariseuksia vastaan ja siksi joutui ristille fariseusten juonittelemana.

   • ”On yleisesti tunnettua, kun Eurooppa kääntyi fanaattisessa kristillisyydessä kaikkea tieteellistä, kristinuskon oppeja kyseistävää vastaan, samaan aikaan islamilaisessa maailmassa tieteet kukoistivat, arabialainen kulttuuri toimi sen Rooman ja hellenistisen tieteen säilyttäjänä, jotka Euroopassa yritettiin kerettiläisenä tuhota ja kieltää. Ottomaanien valtakunta suhtautui aikalaiseen Eurooppaan verrattuna hyvin suvaitsevasti muihin uskontoihin”

    Heh, Heh.

    Tarkoitat kai että katolinen kirkko kääntyi tieteitä vastaan(tosin vain osittain)
    Ottomaanit vainosivat julmalla tavalla mm. kristittyjä tappaen, kiduttaen ja raiskaten.

    Olen samaa mieltä että islamin keskellä tieteet ovat todellakin kukoistaneet!
    Tämä tulee harvinaisen selväksi tutkittaessa koraania ja sen kuvaa maailmankaikkeudesta.

    Alla kuva koraanin mukaisesta maailmasta ja sitä ympäröivästä seitsenkertaisesta taivaasta:

    http://image.slidesharecdn.com/13862451-flat-earth-koran-05-of-13-the-solid-sky-dome-110115112231-phpapp01/95/13862451-flatearthkoran05of13thesolidskydome-5-728.jpg?cb=1295091328

    Koraanin mukaan maapallo on siis litteä ja Aurinko kiertää maata eikä päinvastoin niin kuin yleensä tieteessä uskotaan.

    Taivas (näkyvä taivas) on Maan yläpuolella oleva umpinainen kupu, jota kannattavat näkymättömät pylväät. Aurinko, Kuu ja tähdet ovat vain pieniä valoja, jotka kiertävät liikkumatonta Maata!??

    Koraani väittää, että on seitsemän taivasta toinen toisensa yläpuolella. (67:3, 71:15) ja että tähdet sijaitsevat alimmassa taivaassa. (67:5, 37:6, 41:12). Kuun taas sanotaan olevan seitsemännessä taivaassa (71:16), vaikka todellisuudessa tähdet ovat paljon kauempana Maasta kuin Kuu.!??

    Koraanin mukaan Aurinko näkyy koko Maassa samanaikaisesti ja Maan koko pinta voidaan nähdä yhdestä paikasta!??

    ”Hän eteni yhtä suuntaa, kunnes saapui sinne, missä aurinko laskee, ja näki sen laskevan kuumaan lähteeseen, ja hän tapasi lähistöllä ihmisiä.” (sura18:85-86)
    Siis kun Aurinko laskee niin se oikeasti vaipuu kuumaan lähteeseen lepäämään!??

    Ja siellä on sopivan ”viileätä” vaikka jutustella kavereiden kanssa samalla kun seuraa Auringon ”lepäämistä”.

    Muita erikoisia, anteeksi siis tietenkin totuuden mukaisia(koraani on kulma erehtymätön ja ei sisällä virheitä) väittämiä koraanissa.

    Salomon sanotaan keskustelleen muurahaisten kanssa (27:17-19)
    Millähän kielellä??

    Koraani kertoo (sura 12:41, 7:124, 26:49, 20:71) että Egyptin faaraoita ristiinnaulittiin!??

    Tosiasiassa islamin tieteelliset ”meriitit” olivat suurelta osin muualta kopioituja ja lisäksi moni islamilaisen maailman sisällä vaikuttanut tieteilijä ei edes ollut itse muslimi vaikka islam historioitsijat niin väittävät.

    http://indiafacts.org/the-myth-of-islamic-science/

    • Koraani on kirjoitettu Muhammedin mukaan eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että islamilaiset oppineet jotka tulivat hänen jälkeensä islamin levittäydyttyä, säilyttivät antiikin perinnettä, kopioivat ja käänsivät kreikkalaisia ja roomalaisia kirjoituksia.

     • Kopiointi oli siihen aikaan, ennen kirjapainotaidon keksimistä, tärkeä menetelmä säilyttää aikaisemmin tutkittua ja kirjoitettua. Paljon sitä harrastettiin myös eurooppalaisessa kulttuuripiireissä, etenkin luostareissa.

     • Lopettakaa itsestäänselvyyksien kertominen!

      Ei poittini ollut se kopioitiinko tai ketä kopioi, vaan se fakta että islamin parista ei ole koskaan tullut mitään tieteellisesti merkittävää.

     • Kyllä on tullut. Keskiajalla ja aina 1600-luvulle saakka tieteen, myös luonnontieteen, saavutukset kulkivat islamilaisesta maailmasta Eurooppaan eikä päinvastoin.

     • Hopa.

      ”Kyllä on tullut. Keskiajalla ja aina 1600-luvulle saakka tieteen, myös luonnontieteen, saavutukset kulkivat islamilaisesta maailmasta Eurooppaan eikä päinvastoin”

      Ei ole tullut!

      Kaikki ählämien ”saavutukset”oli apinoitu/kopioitu muilta.
      Ja tuon kopioimisenkin tekivät suurelta osin kristityt ja juutalaiset.

      Sitä paitsi pelkästään Espanjassa käännettiin tieteellistä oppimateriaalia/kirjallisuutta espanjaksi enemmän kuin koko arabimaailmassa jälkeen 7:nnen vuosisadan(väitetty ählämien golden age?)

      Islamilaisen maailman kuuluisin yleisnero, lääkäri, alkemisti ja filosofi al-Razi seurasi omia uskonnollisia oppejaan jotka olivat vastakohta perinteiselle islamille. Siksi häntä pidettiinkin harhaopisena.

 8. Uskontojen sijaan pitäisi nykyhetken noitavainoissa puhua pikemminkin anglosionistisesta imperiumista ja sen ”seitsemästä sodasta”, joista Iranin sota on vielä käymättä. Voidaanko 2000 luvulla muka puhua uskonsodista- ei todellakaan voida. Brittiläisen imperiumin nykymuoto käyttää propagandakampanjoilleen niin tehokkaasti medioita hyväkseen että sen inkvisiittorien (esim CIA) noitavainoja on vaikea normaali kansalaisen huomata tai ymmärtää. Suomessakin vastaansa saa hyvinkin helposti koko mediakentän. Saksassa sarkastinen neologismi lehdistönatsit (Pressenazis) kuvaa osuvasti valtamedioiden journalisteja jotka pyrkivät tukkimaan kriitikoiden suut.

  USA:n esimerkkiä noudattaen myös Saksa on alkanut uudestaan Venäjä-vainot. http://www.sueddeutsche.de/politik/russland-verlockung-nahost-1.3126223-2

  Saksan liittohallitus kehottaa nyt kansalaisia varaamaan elintarvikkeita vähintään kymmeneksi päiväksi.
  http://www.sueddeutsche.de/politik/zivilschutzkonzept-buerger-sollen-nahrungsvorraete-fuer-den-ernstfall-anlegen-1.3129796

  • Juuri näin Jolle … anglo-sionistinen maailmanherruutta tavoitteleva imperiumi on se jonka raha-, sota- ja talousnyrkkiä vastaan nyt muu maailma joutuu taistelemaan. Tuon imperiumin mahtavin voima on sionisteilla jotka ovat kiistatta maailman vahvin poliittinen ja finanssi- ym. taloutta hallitseva ryhmä tällä hetkellä. Sen ehdoilla tänään mennään ja on jo menty muutama sata vuotta.
   Lyhyesti voisi tiivistää yhteen sanaan: Rotschild (City of London) kumppaneita unohtamatta.
   Asia on ehdottoman kiistaton ja maailmalla se aletaan yhä selvemmin tiedostaa mikä on johtanut paniikkiin NWO-sionistien leirissä ja siksi koko ajan kasvava painostus Venäjää ja Kiinaa vastaan jotka pitäisi saada tuhottua ja alistettua.

   Luin juuri erittäin mielenkiintoisen artikkelin jossa loistavia kommentteja koskien sionistien valtaa nykymaailmassa ja kuinka toisaalta on merkkejä siitä että se alkaa olla murenemassa sitä mukaa kun siihen liittyvä raadollisuus ja pakanallisuus alkaa valjeta ihmisille.
   Laitan tähän linkin ja yhteenvedon, myöhemmin ehkä muutakin. Kannattaa ehdottomasti lukea kommentteja jotka ovat loistavia

   Is Putin a Zionist Puppet?
   https://www.darkmoon.me/2016/is-putin-a-zionist-puppet/
   SUMMARY : There is no leader in the world today who directly confronts or accuses Jews for the evil things they do. Appearing friendly toward Jews is de rigueur—the policy of virtually every leading politician and statesman in the world today.  Certainly it is the policy of every European or western leader. This is because Jews are the most powerful group in the world and no one can afford to challenge them openly.  
   At the same time, however, many of our western leaders know only too well what treacherous backstabbing liars the elite Jews can be and mostly are. If and when the tables are turned and Jews begin to lose some of their legendary power—and there are signs that Jewish power is indeed on the wane—you will hear an altogether new tune being sung.

  • ”Uskontojen sijaan pitäisi nykyhetken noitavainoissa puhua pikemminkin anglosionistisesta imperiumista ja sen ’seitsemästä sodasta’…”

   Nykyään kun on tuo fanaattinen islam otettu (tai pikemminkin luotu) viholliseksi, niin ei tarvi mennä kauas taaksepäin ajassa kun vihollinen oli kommunismi. Ja UKUSA-maiden vihollinen on yhä samat maat Kiina ja Venäjä, vaikka Venäjä on ultrakapitalistinen, eikä Kiinaakaan enää kapitalismin uhkana voi pitää: onhan kapitalismi Kiinassakin nyt sallittu. Syy onkin siinä, että nuo kaksi valtiota yhä uhkaavat UKUSA-maiden maailmanhallintaa. Kiinasta jopa uhkaa tulla taloudellinen ja sotilaallinen maailmanvalta numero yksi.

   Vihollisethan on aina demonisoitu, ja sodat pyritty oikeuttamaan niin oman kansan kansalle kuin kansainvälisen yhteisön silmissä.

 9. Olen Jollen kanssa samaa mieltä. Ja laajentaisin vielä tuota käytännöllistä, nykyaikaan keskittyvää lähestymistapaa.
  (Olemmehan poliittisella emmekä uskonnonfilosofisten teoreetikkojen sivustolla.)

  Meillä antitotalitaristeilla voi olla eri näkemyksiä siitä, ketkä ovat maailman todelliset vallanpitäjät. Siitä olemme varmaan kuitenkin samaa mieltä, että maailman todelliset vallanpitäjät haluavat, kuten eliittivapaamuurarit ovat vuosikymmeniä halunneet (mm. tri Karl Steinhauserin EU – huomispäivän super-Neuvostoliitto -kirjan mukaan), että kaaos EU:ssa lisääntyy.
  Kuten että hajaannus lisääntyy varsinkin kaikkien antitotalitaristien keskuudessa.
  Niin että EU-johtoisesti Euroopasta saadaan yhä enemmän NWO-tyyppinen.
  (Edellä kävijöinä NWO-tyyppisyydessä ovat USA, Ranska ja hieman perässä Saksa.
  Esimerkki. Saksassa ajatusrikoksista saa kovempia ehdottomia tuomioita kuin aikoinaan Kolmannessa valtakunnassa eliittinatsien pilkkaamisesta. – https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/10/23/neljannen-valtakunnan-sananvapaus/)

  Yksi tapa luoda kaaosta on asettaa suuria elämän-/maailmankatsomuksia kärjekkäästi vastakkain ja ohittamalla dialogisuuden ja yhteistyön yritykset.
  Sitä Vastavalkea on viime aikoina tukenut julkaisemalla kaksi ääribloggausta: https://vastavalkea.fi/2016/08/13/jarki-hoi/ JA https://vastavalkea.fi/2016/08/19/sivistyksen-noitavainot/

  Tässä vaiheessa olisi syytä pysähtyä miettimään, onko tämä kärjekkyys tarpeellista vai voisiko olla mahdollista keskittyä usein salattuihin ja ohitettuihin maailman tärkeimpiin faktoihin: todellisiin vallanpitäjiin, maailman taloudellis-sotilaallisiin valtarakenteisiin ja kaikkiin niissä päteviin tilastoihin. Ja Suomelle tärkeimpiin faktoihin.

  Mielestäni vaikkapa mamu-politiikan säätämisessä ei tarvita paljon sen miettimistä, mitä esimerkiksi islam on todella tai keskimäärin tai oli yli 50 vuotta sitten. Sen sijaan oleellista on se, mitä islam merkitsee niille, joita Suomi ottaa turvapaikanhakijoiksi ja kansalaisiksi.
  Tietysti moinen linjani (ja se mihin tuollaisesta voisi loogisesti jatkaa) voi olla vaikeasti sovitettavissa ihmisoikeussopimuksiin yms.
  Mutta ne ovat väljästi tulkittavissa ja monet niiden allekirjoittajavaltiot myös hyvin eri tavoin niitä tulkinneet.
  Ja fakta on, ettei Suomella ole läheskään varaa jatkaa esimerkiksi vuoden 2015 syksyn mamu-poliittisella linjalla (uudempiin linjauksiin en ole riittävän tarkasti tutustunut), jos Suomea ei haluta mm. islamisoida.
  On vain ajan kysymys, milloin loputon määrä islamilaisia löytää Suomen ja islamisoi sen.
  Joku sanoo, että siihen menee 115 vuotta.
  No, ehkä menee tuolla hallituksen linjalla. Mutta kyse on silloinkin samasta: missä vaiheessa asia tunnustetaan?
  Tilanne on omituinen: osa porukasta on äärikaavamaisesti ihmisoikeuskäsitystensä kannalla… Mutta kaiken toimivuus edes jotenkin perustuu sille, etteivät huonot lähtökohdat saaneet ihmiset löydä Suomea. (Ei kannata aliarvioida esim. odotusajan ja lapsuuden vaikutusta.)

  Oleellista: Vastavalkeassa on esitetty lukemattomissa keskusteluissa lukemattomia todisteita siitä, että Euroopan ihmistulvakriisi on eliittiglobalistien ja monentasoisten omaneduntavoittelijoiden keinotekoisesti luoma. USA:n historiassa taas sodassaolovuosia on yli 93% sen historian vuosista ja viimeksi USA oli sodaton vuonna 2000. Niinpä oletettavissa on, että sodat ja siten pakolais- ja taloussiirtolaisuus jatkuu. Kurjuus jatkuu ja samoin ns. liikakansoitus.
  (Kirjoitan ”ns.”, koska iikakansoitus ei tarkoita sitä, etteikö maanpintaa riittäisi kohtuullisesti, jos ihmiset saisivat levittäytyä tasaisemmin, vaikkapa nykyistä paljon isommallekin joukolle.)
  Siinä on se maailma, johon mamu-politiikalla pitäisi vastata.
  Vaikka samaan aikaan suosittelenkin tavoittelemaan parempaa.

  LYHYESTI:
  (”)Islaminvastaisuudesta(”) loukkaantujat sanovat: ”islam-uskontoa ei saa loukata”. Eikä ketään yksilöä saa leimata uskontonsa perusteella.

  Mutta parhaat islam-kriitikot sanovat: islam on oleellisesti poliittinen hallintomalli. Tai mitä onkaan. Joka tapauksessa teorian sijasta käyttäytymisen perusteella on ratkaisuja tehtävä. Lisäksi on otettava huomioon tapaukset, joissa islam-uskonnon sisällä yhteiskuntaan salakuljetetaan väkivaltaisia oppeja. Kuten Suomessakin on tapahtunut.
  Ongelma tässä on, ettei Suomen valtio evää keneltäkään kansalaisuutta sillä perusteella, että hänellä on ääriajatuksia tai jopa ISIS-kytköksiä.

  JOHTOPÄÄTÖKSIÄ
  Pitäisi kiinnittää huomiota siihen, mitä todella tapahtuu.
  Esimerkki 1. On olemassa hienoa islam-mystiikkaa. Jonkun mielestä siten, tai rukouksessa, löytyy totuus islamista. Jonkun mielestä uskontojen välistä ekumeniaa tulisi yrittää, mitä pidän positiivisena.
  Joka tapauksessa, sillä, ”mitä islam todella on”, ei ole niinkään poliittista merkitystä, vaan esimerkiksi sillä, mitä jo on tapahtunut.
  Tällaisia: islamilaisiin ja islamiin liittyviä tietoja valkopestään massiivisesti, myös valtamedian ja valtio-omisteisen YLE:n toimesta… Maahanmuuttokriitikoita mustamaalataan orwellilaiseen tyyliin mm. äärilaajentamalla rasismi-käsitettä… Ratkaisuja tehdään tuntein, ei tilastoin…
  Kyse on jo myös konkretiasta.
  Esimerkiksi Suomen valtio, Helsingin kaupunki ja Suomen ev. lut. kirkko suvaitsevat ja jopa tukevat moskeijoiden rakentamista ym. huolimatta siitä, että sellaisten taustatahot ovat mielellään julkisesti tukeneet äärimmäisesti Suomen laista poikkeavia sharia-lakikuvioita ja Helsingissä hankkineet ainakin viime vuonna mm. vihasaarnaaja El-Mekin puhumaan… (Ruotsissa on vastaavia vielä räikeämpiä tapauksia.)
  Toiseksi, tuore Soros-tietovuoto osoittaa monen muun asian lisäksi monen mepin korruptoituneisuuden ja sen, mistä tässä Euroopan ihmistulva-asiassa on kyse…

  Onko tässä kohden historiaa todella varaa puhua katsomuksia yleisluontoisesti vastakkain asetellen kun kyse on mm. siitä, että kaikki otetaan sisään, jotka osaavat hakea pakolaisstatusta ja he myös saavat olla varsin vapaasti varsin kauan… Harvoin pahimmatkaan rikokset ovat syy kansalaisuuden eväämiseen.

  Toki olisi mahdollista luoda sellainen mamu-politiikka, jossa Suomeen otettaisiin paljonkin rauhanomaisia rakentavia islamilaisia (jotka siis jättäisivät kotimaidensa rakentamisen sikseen ja niistä tulisi siis vielä äärimmäisempiä). Mutta miten todennäköistä sen politiikan syntyminen on nykyisen rakenteellisesti korruptoituneen valtapolitiikan toimesta?
  Ja ennen kaikkea: Onko nyt tarkoitus yhä odottaa ja odottaa, jotta tulee yhä lisää konkretiaa siitä, mikä selvästi on näkyvissä…?

  • Pitkiä juttuja kirjoittelet mutta vähän sanot. Yritin ensin lukea mutta alkoi muistuttaa jahkailua. Yleensä pitkät jutut ovat enemmän selittelyä eikä niitä monikaan halua lukea.
   Asian voi sanoa lyhyestikin kun rajaa ajatuksensa.

  • ”Mutta kaiken toimivuus edes jotenkin perustuu sille, etteivät huonot lähtökohdat saaneet ihmiset löydä Suomea.”

   Niin, onneksi tuossa on vielä paljon Eurooppaa Suomen ja pakolaisten välissä. Turkkihan iitä on Erdoganin mukaan jo vastaanottanut kaksi miljoonaa, mutta Turkissa kaksi miljoonaa on paljon vähemmän kuin Suomessa. Kyllä moni maa on ollut helisemässä pakolaistulvien kanssa, ja toivottavasti niitä penteleen sotia ei aloitettaisi, jotka niitä pakolaisia luo! Joku kun järjestää kunnon sodan Balttian maihin tai Puolaan, niin siinä sitä ollaankin: Skandinaviassa on venepakolaisia vähän toiseen malliin.

   Maahanmuuttoahan voi säädellä paljon helpommin kuin pakolaisuutta. Silti, 2015-pakolaistulvasta turvapaikan Suomessa sai vajaat 2400 ihmistä (toukokuuhun 2016 mennessä). Ei tuosta ole kuin pieneksi kyläksi ihmisiä. Propagandistit vetävät kaikki napit kaakkoon omaa asiaansa ajaakseen. Näiden valkoisen rodun tuhoa pelkäävien (kuten Diabolik ja Truth_hunter) kannattaisi toimia ja puhua sen puolesta että tuetaan nuoria perheitä, koska muuten ei syntyvyys Suomessa kasva ja vastustetaan rajatonta globalismia, koska se vie työpaikat Suomesta halpatuotantomaihin. Mutta varmaan paljon ikävämpää tuollainen positiivinen ja rauhanomainen toiminta kuin heikomman aineksen mollaaminen ja tuhon saarnaaminen: eihän siitä saa samoja fiiliksiä.

 10. Minä toivotan näin sunnuntaipäivän ratoksi kaikki ismit, uskonnot ideologiat ja aatteet alimmaiseen helvettiin. Ne ovat juuri niitä, joilla ihmisiä eniten kuritetaan ja tapetaan. En tietenkään siihen helvettiin jolla minua uhkaillaan, vaan johonkin toiseen helvettiin. Taivaaseenkaan en aio edes yrittää. Tuskin siellä saisi tupakoida tai juoda edes olutta. No ehkä jonain syntien katumuspäivänä kerran vuodessa jollain puolen neliön köysin rajatulla alueella vihreiden feministien viisatessa koko ajan miten pitää olla. Se vasta helvetti olisi. Enkä osaa soittaa harppuakaan.

  Kaikki aatteet ovat vain ihmisten tekemä kaunis käsikirjoitus, jossa luvataan kaikille kaikkea hyvää, kunhan eletään aatteen mukaan. Pian kyllä huomataan, että se hyvä onkin tarkoitettu vain aatteen johtajille. Muille se tietää ikuista raatamista aatteen eteen. Tavoitella tavoittamatonta, jonka saavuttavat vain muutamat aatteelle uskollisimmat knihdit. He taas eivät aatteestaan hevillä luovu, vaikka näkevät että se tuottaa ihmisille vain tuskaa ja kärsimystä. Miksi luopuisivat, tuohan se heille aatteen käsikirjoituksen mukaisen hyvän elämän. Hakatkoon toiset vaikka päätä seinään.

  • Niinpä … totta turiset. Mutta minkälainen olisi se toinen maailma ilman mitään hyviä (sellaisiakin voi olla tai pitäisikö puhua henkis-hengellisistä arvoista eikä ismeistä tai ideologioista?) aatteita ?
   Ainakin tämä ’länsimaisen arvoyhteisön’ hengettömyys ja ontto materialistinen hedonismi joka näyttää rappeuttavan koko kulttuurin on helppo hylätä koska se johtaa aina vain syvemmälle pakanuuteen ja satanismiin.
   Nythän kehityksen yhtenä huippuna lapsiporno ja pedofilia pian laillistetaan Euroopassa kun joidenkin mielestä muuten ei ole kivaa ja kaikkea pitää saada tehdä mitä haluaa. Eli jotain ’jarrua’ tässä kaivattaisiin ja kyllä siihen hätätilassa jokin ’kuristava’ ismi tai uskokin tyhjää parempana sopisi, ainakin minulle. Ei taida nykyihminen ilman sellaista ’tukisauvaa’ selviytyä….? vaan tuhoaa kaiken

   The Secret Life of a Pedophile (Part 3 of 3)
   Interestingly enough, Dr Milton Diamond, a University of Hawii professor and director of the Pacific Center for Sex and Society—who also happens (coincidentally) to be Jewish— has argued that child pornography would be beneficial to society because “Potential sex offenders use child pornography as a substitute for sex against children.”
   Dr Diamond is a distinguished lecturer for the Institute for the Advanced Study of Human Sexuality in San Francisco. The same institute lists, on its website, a list of “basic sexual rights” that include “the right to engage in sexual acts or activities of ANY KIND WHATSOEVER, providing they do not involve nonconsensual acts, violence, constraint, coercion or fraud.”
   Another thing these sex pioneers are promoting is “the freedom of any sexual thought, fantasy or desire.” The Institute also states, significantly, that “NO ONE SHOULD BE DISADVANTAGED BECAUSE OF AGE.” (Emphasis added)
   https://www.darkmoon.me/2016/the-secret-life-of-a-pedophile-part-3-of-3/

   https://www.youtube.com/watch?v=Srz31gIFm50 (William Pierce — White Children Are in Danger)
   https://www.youtube.com/watch?v=JHXQNgwx-Ps (The Corrupters)

  • tavis, Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että poliittisia asioita olisi parasta ajatella, neuvotella ja toteuttaa ilman ismejä. – Mutta mitkä kaikki ovat oikeasti juurisyitä siihen, että näet niitä huonoja kehityskulkuja?

   Eiköhän se ole niin, että jos meillä ei olisi ismejä jne., niin fanaattisuuteen jne. taipuvaiset keksisivät jotain muuta vastaavaa?
   Eihän nykyäänkään ole mitään yleisesti tunnustettua orwellilaisuus-ismiä eikä kaduilla juhlita länsimaisuutta, mutta niin vain ”vuosi 1984 lähenee”: Islamia ja USA-joukkueen suurrikoksia valkopestään ennätyksellisellä voimalla ja laajuudella valtamedian ym. toimesta.
   Toiseksi näet esimerkin Truth hunterissa. Eihän hänkään mitään ismiä tai aatetta kovin selvästi ja voimakkaasti tuo esiin. Mutta niin vain helposti hän mustavalkoistaa aiheita ja vertailuja yksiselitteisesti hyvään ja huonoon (tai äärihuonoon) laariin, kuten tässäkin keskustelussa moittii kommenttiani, jonka ilmoittaa jättäneensä osin lukematta.
   Eli kyllä sitä äärikärjistämistä on riittämiin ilman ismejä jne.

   Kärjistävätkö ismit sitten asioita?
   Minusta ismit ovat yleensä vain ajatuskehikoita, aihioita hyvään tai huonoon.
   Meistä riippuu, käytämmekö niitä väljemmin vai tiukemmin, ja keppihevosina jollekin ihan muulle, tai ei.
   Ajatellaan vaikka sosiaalisuutta irrallisesti ja yhteisöllisesti valtioon asti sekä pääomakeskeisyyttä ja yrittämistä.
   Eihän kumpikaan noista ole lähtökohtaisesti niin huono juttu, vaikka niiden perustalta onkin luotu paljon kyseenalaisia ismejä ja varsinkin niiden tulkintoja.

   • Outoa puhetta … en ole moittinut vaan todennut että jahkailet enkä jaksa lukea sellaista ylipitkää kommenttia. Mikä tarve sinulla on – erään toisen tavoin – vääristellä ja mielivaltaisesti tulkita toisen puheita ?
    Ei sellainen ole oikein aikamiehen puuhaa.

    • ”Jahkailu” on suomessa negatiivissävytteinen sana, varsinkin käytettynä jälleen kommenttieni pituuksien kommentoimisessa. – Tuskin kukaan on kiinnostunut siitä mitä sinä jaksat lukea ja mitä et mutta äärimmäiseksi menee kun taas kommentoit viestejäni lukematta niitä kokonaan.
     Itselläsi on Vastavalkeassa monia pidempiäkin kommentteja kuin mitä kirjoitin.

     Kokonaisuutena katsoen ne kommenttini sisältävät paljon oleellisia, ovat hyvin ainutlaatuisia ja moninäkökulmaisia. Toki ne ovat paikoin tarkoituksella avauksellisia, koska ei ole AINA rakentavaa eikä totuudellista esittää aina varmoja linjoja, puhumattakaan mustavalkomaalaamisesta.
     Elämää ei myöskään kannata elää niin kuin jatkuvasti olisi kriisitilanne päällä, ellei halua kehityskulkuja huonompaan.
     On paljon muitakin näkökulmia mamu-asioihin ja maailmanpolitiikkaan kuin mitä Vastavalkean keskusteluissa yleensä tulee ilmi. – Niiden suuntiin tein avauksia.
     Minusta rakentavuus on monin paikoin erittäin tärkeää asioissa, joissa kansa on jakautunut kahtia.

     Mitä esimerkiksi mamu-kriittiset ovat Suomessa tähän mennessä aikaansaaneet mustavalkoistuksillaan?
     Mustavalkoisten näkemysten hakeminen ei mielestäni johda esimerkiksi Suomen mamu-politiikan järkevöitymiseen.
     On hyvä oppia suhtautumaan rauhallisesti siihen, että eri ihmiset ovat eri vaiheissa asioiden tiedostamisessaan. Ja kohdata ihmisiä usein vähemmin leimoin kuin mitä kuvaa sinä levität vyörytyksilläsi.
     Kuten äskettäin linkkasin http://areena.yle.fi/1-2304217-dokumentin Norjasta – niqabin käyttäjiä on siinä ja varmasti mielestäsi rajusti Koraanin väärin ymmärtäviä. Mutta neuvottelukykyisiä, tuskin vaarallisia epäsuorastikaan ja monella uskovaisella voisi olla jotain opittavaa heiltä. (Moni uskovainen esittää itselleenkin olevansa hienosti uskovainen, mutta ei oikeasti paljon panosta uskonelämäänsä eikä saa siitä kovin syvää rauhaa.)
     Yhteiskunnallisten edistymisten tekemiseen tarvitaan iso joukko, joka on mahdollista koota vain, jos riittävän moni kokee vähintään tulevansa ymmärretyksi, ja mieluusti vielä enemmänkin…
     Ikävä juttu, jos aletaan esimerkiksi etukäteen polttamaan siltoja niin ettei ole mahdollista kasvokkain keskustella islamiin liittyvistä ongelmakysymyksistä sellaisten ihmisten kanssa, joille niqab on tärkeä juttu ja islam rauhan uskonto.

     Toki sinua käyttämäni tyyli harmittaa kun en suostu sellaiseen, mistä voisit heti alkaa esittää ”varmoja totuuksiasi” ja äärimmäisiä vastakkainasettelujasi.
     (En ole huomannut että olisit ollut totuuden etsijä, kuten avointen kysymysten asettelija, missään vaiheessa, ainakaan keskivertokirjoittelijaa enemmän.)
     Minulla ei ole äärityylin hakemisen itseisarvoista suuntausta, koska en ole hakemassa ääritunteita…

     Tavikselle kirjoittamani kommentin ”outo” idea on muuten laajasti jaettu näkemys: se, että ilman minkään ismin hehkuttamistakin ihminen voi olla yhtä äärimmäinen näkemyksessään ja sen toistamisessaan kuin äärimmäisesti jotain ismiä hehkuttava ihminen.
     Ja ilman lain rikkomistakin, kuten tyyliäsi vastaava Magneettimedian tyyli on.
     Eli Pertillekin tiedoksi: Vastavalkean toimitus on osoittanut Truth_hunterin toiminnan sallimisella sen, että sananvapauteen kuuluu se, että satoja negatiivissävytteisiä yksityiskohtia voi vyöryttää nopeaan tahtiin kuukausitolkulla ainakin islamista ja juutalaisuudesta, ja niiden edustajista, molemmista satoja, kertomatta mitään myönteistä yksityiskohtaa.
     Se selvä. Mutta äärilinjaksi yms. aion sitä jatkossakin kutsua.

     • Näin pitkän jaksoit taas tehdä lyhyeen kommenttiini. Aika erikoista. Kukahan täällä käyttää palstatilaa ja jankuttaa samaa…?
      Näytät keskittyvän minun mollaamiseen. Erikoinen harrastus.

     • Jep, toimituksen linja on hämmästyttävän salliva rasistiseen kommentointiin, mutta ehkä sillä kositaan äärioikeistolaista lukijakuntaa. Toisaalta, minusta on tavallaan hyväkin että paljastavat kommenttiensa juontavan rasismista.

      Truth_hunter syyttää sinua jahkailusta ja jankuttamisesta, koska se on mustamaalausta. Sillä halutaan kertoa muille että kommenttejasi ei kannata lukea: et sano mitään uutta, eikä sinun pitäisi enää kommentoida tuosta aiheesta.

     • Kumman herkässä tuo tarve kääntää kaikki syyttelyksi.
      Missään en ole syyttänyt, todennut vain etten jaksa lukea pitkiä sepustuksia jotka alkavat tuntua jahlailulta kun niitä toistaa sivukaupalla.
      Ja taas tuo rasistikortti ja äärioikeistolaisuus. Missä täällä on ja kuka kommentoinut rasistisesti? En ole itse havainnut sellaista. Jospa se rasisti ja äärioikeistolainen kummitteleekin lukijan päässä ? kun oma maailmankuva on mennyt putkeen.

  • Mitättömiksi tai merkityksettömiksi tehdyt massat tarvitsevat totalitaarisia systeemeitä … he luopuvat vapaudestaan esim. uskonnollisen kultin hyväksi.
   Myös pelkäävä yksilö tarvitsee ja hakee suojaa … henkilöä tai ryhmää johon liittyä kun ei kestä enää yksin itsensä kanssa.
   Ei ole sattuma että nyt paukkuu joka puolella … pelkoa ja turvattomuutta tarvitaan, se on NWO-eliitin tehokas työväline kun maailmaa pannaan yhteen putkeen. Kun hätä on suuri ojentaa eliitti ’auttavan’ kätensä ja lujittaa otettaan.
   Ensin oli kommunismi, nyt Islam ja seuraavaksi tulevat avaruusoliot jotka uhkaavat ihmiskuntaa sanoi joku viisas ent. CIA agentti. Se on pelin henki.

   The Illusion of Freedom
   The German psychoanalyst and sociologist Erich Fromm in his book “Escape From Freedom” explained the yearning of those who are rendered insignificant to “surrender their freedom.” Totalitarian systems, he pointed out, function like messianic religious cults.
   “The frightened individual,” Fromm wrote, “seeks for somebody or something to tie his self to; he cannot bear to be his own individual self any longer, and he tries frantically to get rid of it and to feel security again by the elimination of this burden: the self.”
   http://www.washingtonsblog.com/2016/08/the-illusion-of-freedom.html#more-60579

 11. Aivan yhtä hyvällä syyllä voisi sanoa, että parhaillaan Suomessa suhtautuminen Yhdysvaltain presidenttiin Barack Obamaan, presidenttiehdokas Hillary Clintoniin ja amerikkalaisiin alkaa jo täyttää kaikki noitavainon tunnusmerkit.

  Armon näyttää saavan Vastavalkean äärioikeistolaisten kommentoijien piirissä Donald Trump, joka minun mielestäni on täysi sekopää.

  • Hassu väite tuossa edellä, että Suomessa muka H. Clintonia vainottaisiin. Kyllä nimenomaan juuri Trumpin puheet väännetään ja käännetään täkäläisessä mediassa niin, että kaveri vaikuttaa sekopäältä. Jos katsoo Trumpin vaalipuheita eli ei jää pelkän valtamedian uutisoinnin varaan, niin ihan järkeviä se ukko puhuu, joskin tuntuu lupailevan kuuta taivaalta. Erien vaalitilaisuudessa lupasi laittaa ilmastointikonefirman tuotteille 35% tullin, jos siirtävät tehtaansa Meksikoon. Maailman nykyiset kauppapoliittiset rakenteet eivät tämmöisiin tullimuureihin enää taivu ja tuskinpa edes Trump näitä lupauksiaan pystyisi toteuttamaan. Toisaalta, onko työttömäksi joutuneella jenkkiduunarilla tässä asiassa mitään menetettävää? Clintonien politiikkahan on tässä suhteessa jo nähty.

   • Arvoisa Hopalong, kumpi on rasismia, alentuvainen ymmärtäminen ”barbaareille tärkeitten asioiden” tiimoilta vai vaatimus täyttää käytökseltään ihmiskunnan täysivaltaisten edustajien normit? Onko insestin vastustaminen ”rasismia”?

    • Ajatuksemme kulkevat niin eri tasoilla, että tuskin pystymme ymmärtämään toisiamme. Tärkein ero on se, että minä pidän kaikkia ihmisiä samaan lajiin kuuluvina ja samanarvoisina. Sinulle taas toisennäköiset ja toisiin kulttuuripiireihin kuuluvat ihmiset ovat barbaareita ja siten alempiarvoisia. Välttämättömänä seurauksena tuosta ajattelutavasta on toisenlaisten ihmisten vähättely, vaino ja lopulta järjestelmällinen tuhoaminen. Siitä on lukemattomia esimerkkejä.

     ”Onko insestin vastustaminen ”rasismia”?” Tämän kysymyksen merkitystä en ymmärtänyt.

    • Ei insestin vastustaminen, mutta käytät kyllä sitä rasistisessa tarkoituksessa, loukkaamaan ja halventamaan kysistä kansanryhmää.

     • Minäkin tuomitsen pedofiilit ym. perversioiden harjoittajat eli olen siis rasisti ? En tippakaan kunnioita heitä vaan ihan avoimesti halveksin tuntematta mitään empatiaa heitä kohtaan, vain heidän uhrejaan kohtaan.
      Minusta pitää olla selkärankaa tuomita sikailu…

    • Tunnistan rasistit heidän mielipiteistään, eikä globalisaatiolla tai sen vastustamisella ole mitään tekemistä rasismin kanssa.

     • Niinhän se on. Totuudenetsijä ja minä suhtaudumme päinvastaisesti kuttuurisesti ja etnisesti erilaisten ihmisten läsnäoloon Suomessa, mutta molemmat vastustamme globalismia.

   • Hopa…: ’….Kyllä minä lasken rasistit äärioikeistoon, ja heitä täällä kyllä on.’

    —Kyllä äärioikeistolaisia tai globalisteja (neokonneja) on paljon maailmassa ja voihan myös heitä todella perustellusti pitää rasisteina sikäli että leimaavat itseään vastustavia ’äärioikeistolaisiksi’ ja rasisteiksi … ettet vain itse kuuluisi näiden leimaajien joukkoon…?

 12. Ihminen puhuu Jumalasta kykenemättä määrittelemään edes itselleen, mikä Jumala on. Uskonnot ovat ihmiskehityksen suurin jarru ja kärsimyksen ylläpitäjä. Ne ovat oppeja, joissa palvotaan Jumalaa ja niitä harjoitetaan määrittelemättä, mikä on kyseisen yhteisön Jumala. Itselleni Jumala on kaikkeus – aineen, hengen ja tietoisuuden saumaton kokonaisuus – joka sisältää kaiken olevaisuuden…. ja koska Jumala sisältää kaiken, se sisältää jokaisen meistä.

  Raamattu on mielestäni maailman nerokkain kirja. Teos kuvaa ihmisen tietä pimeydestä valoon, vihasta rakkauteen – aineesta aineettomuuteen. Valo ja pimeys – elämän dualismi – paljastuu Raamatun lukijalle heti alkuluomisessa ja saa yksiselitteisen jatkon paratiisissa, jossa käärme haastaa Jumalan epäilemällä naisen ymmärrystä kielletystä hedelmästä, eli juuri siitä hedelmästä, joka ”opettaa” ihmisen erottamaan vihan rakkaudesta, hyvän pahasta ja oikean väärästä. Oleellista Raamatun alkuluomisessa on nimenomaan se, että Jumala erotti valon pimeydestä, eli jakoi kyseiset – olemassaolon tasapainoa ylläpitävät – energiat omassa itsessään.

  Minun Jumalani on pimeys ja valo; ihmistä määriteltäessä se on kunkin ihmisen tietoisuuteen sidottu toiminta, eli karma. Karma = toiminta; se ei itsessään universaalilla tasolla edusta hyvää tai pahaa, vaikka maallisella tasolla tarkasteltuna se luonnollisesti jakautuu. Ihminen on Jumalan kuva, kaikki mitä on Jumalassa on myös ihmisessä. Hän on tietoisuutensa vanki, joten ihminen kulkee siihen suuntaa, mihin hänen Jumalansa – tietoisuutensa – pakottaa hänet kulkemaan. Onko meillä siten Raamattuun pohjautuen vapaa tahto? Minun näkemykseni mukaan – EI OLE. Ihmisen, ihmiskunnan ja planeetan tapahtumat vievät meitä pimeydestä valoon atomin tarkkuudella, joten maailman tapahtumiin – eli Jumalaan – emme voi vaikuttaa. Olemme siten kaikki – sinä ja minä – toimiva osa valmiiksi kirjoitettua näytelmää, jonka nimi on MAYA (harha), vaikka emme sitä tietoisuuden tasoltamme havaitse. Minäkin toimin tietoisuuteeni sidottuna kuin ohjelmoitu solu, joka toimii muiden solujen kanssa näkemättä kokonaisuutta. Jumala teki ihmisen omaksi kuvakseen ja se sitoo ihmisen – jokaisen meistä – Jumalaan ja sitä kautta valoon ja pimeyteen.

  Raamattu eksyttää ihmisiä juuri sen vuoksi, että lukijat eivät löydä vanhasta ja uudesta testamentista KAHTA Jumalaa. He hämmästelevät Raamatun ristiriitaisuuksia, jossa toinen jumala kehoittaa tappamaan ja toinen rakastamaan, mutta eivät hoksaa, että ihmisen TIE on valon ja pimeyden tasapaino – järkkymätön dualismi. Raamatusta löytyy pimeyden Jumala, joka edustaa helvettiä/valhetta/kärsimystä ja sieltä löytyy valon Jumala, joka edustaa taivasta/rehellisyyttä/rakkautta. Juuri tähän – dualismiin – Jeesuksen opit kaikenkaikkiaan perustuivat. Hän sanoi opetuslapsilleen, että taivas tulee maan päälle ja totesi yksiselitteisesti sen, että taivas on sisäisesti teissä.

  Kärsimyksen Jumala edustaa sitä tietoisuutta, joka on ihmisen ulkopuolella ja juuri sitä Jumalaa – Luciferia -KAIKKI uskonnot palvelevat. Rakkauden Jumala on kärsimyksen Jumalan vastakohta, se on – VALO – joka on sisäisesti jokaisessa ihmisessä. Ihminen ei kuitenkaan kyseistä valoa löydä ennen kuin hänen tietoisuutensa on kohonnut sille tasolle, jossa lukee; VAPAUS. Kyseistä tapahtumaa voidaan kutsua Raamatun ylösotoksi tai satoriksi tai valaistumiseksi. Uskovaiset otaksuvat yleisesti, että valaistuminen – eli Jumalan löytäminen – on eufoorisen ihana ”taivaallinen tapahtuma”, vaikka se on kaukana totuudesta. Valaistuminen on ihmiselämän suurin järkytys – piste. Se on ihmiselämän suurin järkytys, koska samalla hetkellä kun löydät ”vapauden”, löydät myös ”vankeuden”.

 13. Modernia sivistyksen noitavainoa:

  ”ALLT är riggt: Medicin, vetenskap, val, media, pengar, utbildning, sökmotorer, sociala medier … du lever i en fabricerad saga

  Varje institution i Amerika är utsåld, skadade och politiskt riggade för att gynna den stora regeringen och Big Business. ”Amerika är ett förlorat land”, förklarar Paul Craig Roberts . ”Den totala korruptionen av alla offentliga och privata institutioner är klar. Ingenting finns kvar utom tyranni. Och ligger. Ändlösa lögner. ”

  CNN, Reuters och Associated Press är alla nu skamlösa främjare av varje stor lögn över alla samhällssektorer, från vaccin och GMO till val och politik. Den federala regeringen själv är oförmögen att göra något annat än att ligga lågt, och det har helt skadat hela den vetenskapliga världen genom att dra i trådarna finansierings via National Institutes of Health och NSF.

  FDA är helt korrupt, såsom även USDA. Båda fungerar nu som föga mer än marknadsföringspropaganda till langare för Big Pharma och Big Biotech. På samma sätt, är Google, Facebook och Twitter alla riggade de censurerar också röster de inte vill att någon ska höra samtidigt som de lyfter de etablerade de vill främja…”

  Koko artikkeli: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/allt-ar-riggade-medicin-vetenskap-val-media-pengar-utbildning-sokmotorer-sociala-medier-du-lever-i-en-fabricerad-saga/

  • Mutta ollaan iloisia kun rotschildeilla pyyhkii hyvin ja mamut saavat meillä täysihoidon.

 14. Otaksun, että kulttuurimarxismin taakse naamioituneet kommunistit ja/tai muut SUOMENKANSANVIHOLLISET (ja samalla kaikkien Euroopan kansojen viholliset) ovat keksineet myös tavantakaa käyttämälleen rasisti-sanalle uuden merkityksen:
  KAIKKI oman maansa suvereenisuutta, kulttuurinsa ja kansansa koskemattomuutta – esim. laittomia maahantunkeutujia vastaan – puolustavat henkilöt ovat rasisteja.

  Mm. Rotschild-agentti Soroksen ja EU:n tukeman Kalergi-suunnitelman toteuttaminen merkitsee KANTASUOMALAISTEN asuttamalle ja SUVEREENISTI hallitsemalle Suomelle tuhoa (”Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm). Em. määrityksen mukaista rasisti-leimakirvestä tavantakaa heiluttavia eli Kalergi-suunnitelmaa kannattavia Soroksen apulaisia näyttää tämänkin sivuston kommentoijista löytyvän useita! Vaativat vielä samanlaista sensuuria, jota NWO-agendaa ajava, mm. kansallisvaltioiden ja kansallisuuksien tuhoamiseen tähtäävä valtavirta- eli valemedia harjoittaa – paljastavat näin todelliset karvansa!

  Koska täällä eräs kommentoija äskettäin antoi (tarkoituksellisesti?) sellaisen paikkansapitämättömän tiedon, että viime vuonna tulleista 32 000 henkilöstä vain 2400 olisi saanut myönteisen turvapaikkapäätöksen, niin tarkastellaanpa hiukan maahanmuuttoviraston tilastoja.

  Kielteiset ja myönteiset ratkaisut ensimmäisiin oleskelulupiin:

  http://www.migri.fi/download/64978_Ratkaisut_perusteittain_2015.pdf?d98c1ec17acad388
  ja
  http://www.migri.fi/download/65485_oleskelulupapaatokset_perusteittain_tammi-kesa_2016.pdf?6d0315c17acad388

  1.1.2015 – 31.12.2015
  Yhteensä 3 450 17 796 21 246

  1.1.2016 – 31.7.2016
  Yhteensä 1 696 10 850 12 546

  Em. tilastoista näkyy, että pelkästään v. 2015 oli 17 796 ja alkuvuonna 2016 12 546 henkilöä eli yhteensä 30 342 henkilöä oli saanut oleskeluluvan Suomessa. En jaksanut ruveta ottamaan selvää, kuinka moni ennen vuotta 2015 tullutta turvapaikanhakijaa on Suomessa.
  Em. luvusta 30 342 puuttuvat myös ne, jotka edelleen odottavat hakemuksensa käsittelyä ja arvaisin heidän määränsä olevan vähintään 10 000, koska uusiakin hakijoita on tullut ja tulee jatkuvasti lisää.

  En tiedä mistä hihasta em. luku 2400 oli vetäisty!

  Iltasanomat otsikoi viime helmikuulla: ” Turvapaikanhakijoista koituu Suomelle tänä vuonna lähes miljardin euron kulut, selviää Ilta-Sanomien tekemästä laskelmasta”,http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120165.html
  Huomioonottaen näiden tulijoiden erittäin heikon työllistymisen (ja edelleen heikentyessä kokonaisten, erityisesti näille sopivien ilman varsinaista ammattitaitoa edellyttämättömien ammattiryhmien robotisoitumisen myötä) heistä aiheutuvat kustannukset todennäköisesti tulevat vain kasvamaan.

  Kun P.Orpo viime vuonna avosylin otti vastaan 32 000 tulijaa, hän varmaankin ajatteli vain neljää ensimmäistä sanaa ”velka on veli otettaessa…” vanhasta sanaparresta. Tulijoista aiheutuvat kustannukset kun peitetään jo vuosia sitten kriittisen 60% brt:stä rajan ohittanutta, yli 100 miljardin euron KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME vastaavalla summalla kasvattaen – muistaakseni velkaa kasvatetaan kaikkiaan n. 5 miljardilla eurolla vuositasolla, ensi vuonna 6 miljardilla.
  Kaikesta huolimatta Orpo voi olla varsin tyytyväinen: hän kasvatti varmasti huomattavasti pistemääräänsä ylikansallisten takapirujensa silmissä ajatellen politrukin virkaan pääsemistä Brysselin lihapatojen äärelle.
  Se mitä hän aiheutti suomalaisille veronmaksajille ja VÄHÄOSAISILLE (…”ja on veljenpoika maksettaessa”) on hänenlaiselleen psykopaatille varmasti täysin toisarvoista politrukin viran kangastaessa silmissä!

  • Ei luku ollut mistään hihasta vetäisty, vaan maahanmuuttoviraston julkaisemasta tilastosta. Ensimmäiseen kommenttiin aiheesta annoin linkin asiakirjoihin, mutta taisin toisessakin kommenstissa mainita samasta asiasta, ilman linkkiä.

   Vuonna 2016 myönteisen oleskeluluvan on saanut 2015 pakolaista, joista turvapaikan sai 1266.
   Vuonna 2015 myönteisen oleskeluluvan sai 1879 pakolaista, joista turvapaikan sai 1112.

   https://vastavalkea.fi/2016/05/30/yha-useampi-nuori-aikuinen-asuu-vanhempiensa-taloudessa/#comment-6068

   Ei siitä Suomelle aiheutunut miljardin euron kulut, vaan budjetille! Luulisi, että ymmärtäisit jo eron kun siitä käytiin niin pitkä keskustelu. Jos sanot että Suomelle aiheutuu kuluja, niin silloin ymmärretään että Suomi menettäisi sen verran rahaa. Mutta kun kulu aiheutuu budjetille, se tarkoittaa että budjetin raha jaetaan eri kohteisiin, eli tässä tapauksessa lähinnä rahat meni kunnille vastaanottotilojen vuokriin ja virkamiesten palkkoihin. Eikä se ole Suomelta pois, kun valtion rahaa siirtyy kunnille. Pakolaisille meni 90 miljoonaa euroa (ja jos eivät sillä osta ulkomaista, ei sekään raha ole Suomelta pois).

   Jos tuo budjetin lähes miljardi katetaan ulkomaisella lainalla, se tarkoittaa että Suomelle siitä tulee tappiota lainan korot. Mutta toisaalta, jonkun on aina lainattava lisää rahaa: joko se on yksityinen sektori tai julkinen, mutta lainattava on jatkuen yhä enemmän tai raha loppuu taloudesta ennen kuin vanhat velat on saatu maksettua. Velkarahajärjestelmä on paska.

   • Vaikuttaa siltä, että muistat vanhojen viisaiden sananparresta vain neljä ensimmäistä sanaa kuten näyttää P.Orpokin tehneen: ”Veli on velka otettaessa…”.
    Yksi reaalimaailman karu tosiasia on että velka on velkaa niin kauan kunnes joku maksaa sen.
    Suomen valtionvelan ainoat maksajat ovat suomalaiset veronmaksajat.
    Millään budjettiteknisillä hokkuspokkustempuilla ULKOMAISTA VALTIONVELKAAMME ei pystytä maksamaan.
    Viime kädessä jokainen turvapaikanhakija – harvoja työllistyneitä lukuunottamatta – on elätettävä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ja nykytilanteessa vain lisävelkaa ottamalla ulkomailta; lisävelan otolla tätä veronmaksajille lankeavaa maksua voidaan lykätä – ja samalla kasvattaa lainakoron määrällä.
    Kun väistämättömästi jossain vaiheessa ”veli” muuttuu ”veljenpojaksi”, niin ulkomaanvelan maksuun käytetty raha ON SUOMELTA POIS.
    Eikä verovaroilla elätettäviin satsatusta rahasta jää kuin osa Suomeen: jokainen ylläpidettävä henkilö aiheuttaa lisäostoja ulkomailta, esim. energiaa, ruokaa, vaatteita, liikennevälineitä ja monenlaista muuta.

    Magneettimedian artikkelin ”Soros: EU:n otettava velkaa, jotta monikulttuurisuus- ja liittovaltiohanke kukoistaisivat” mukaan:

    ”Eurooppaan kohdistuvaa siirtolaistulvaa ylläpitävän juutalaisen George Sorosin mukaan EU-valtioiden on velkaannuttava pankeille, jotta maat kykenevät ratkaisemaan hänen itsensä rahoittaman pakolaiskriisin.
    Tuoreessa vetoomuksessaan Euroopan parlamentille Soros toteaa, että Brexit ja pakolaistilanne ovat kaksi Euroopan suurinta haastetta tällä hetkellä. Ratkaisuksi hän ehdottaa liittovaltiohanketta, jolle hankittaisiin rahoitusta hänen itsensä kaltaisilta keinottelijoilta.

    Soros kutsuu miljardien dollareiden lainasuunnitelmaansa ”kasvurahoitukseksi”. Komealta kuulostava termi tarkoittaa sitä, että veronmaksajien tulisi lahjoittaa pankeille rahansa kiitokseksi siitä, että joudumme elämään yhä monikulttuurisemmassa Euroopassa…”

    Henning Witten mukaan 2015-10-11 ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen

    Att USA för ett migrationskrig har diskuterats enbart av tyska alternativa media. De svenska tiger om det hårdnackad med undantag av White TV, vilket visar att de andra är under mind control på ett eller annat sätt…

    Huvudsyftet med migrationskriget är att krossa Europas nationer för att öppna vägen till den Nya Världsordningen. Men varför slår USA till just nu, sedan i början av september 2015, och inte tidigare eller senare?

    Därför att nästa stora finanskris, kollapsen av vårt banksystem, var väntat att komma september/oktober 2015. Med det påtvingade migrationskriget framförallt mot Tyskland och Sverige, kan finanskraschen möjligtvis fördröjas.

    Hur hänger de ihop?

    Ju, man måste veta att samtliga pengar skapas/föds som lån. Behöver man mer pengar, måste nya lån tas. Skattehöjningar är enbart en omfördelning av befintliga lånepengar. Regeringen höjer skatterna nu rejält, men det räcker inte för den extrema migrationsinvasionen. Den enda utvägen att finansiera detta vansinne är nya lån…

    Vi vet redan att en av de stora konspiratörerna bakom migrationskriget är USA:s George Soros, som är en djävulsk hantlangare åt de mörka bakgrundskrafterna…

    Så här skriver George Soros på sin hemsida den 26 september 2015 om Europas plikt att ta emot minst en miljon flyktingar varje år…”

    Koko artikkeli:http://www.whitetv.se/sv/gigantiskt-pyramidspel/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

    Näinollen rasisti-leimakirvestä heiluttavat
    ja rajoittamantonta maahanmuuttoa vaativat pelaavat suoraan Rotschildin kasaarimafian pussiin!

    • ”Kun väistämättömästi jossain vaiheessa ”veli” muuttuu ”veljenpojaksi”, niin ulkomaanvelan maksuun käytetty raha ON SUOMELTA POIS.”

     Sitä ennen se on Suomelle lisää. Tappioksi tulee se korko. Näinhän se lainatessa menee.

     • Tällä hetkellä elämme poikkeuksellisen matalien korkojen aikaa.
      Runsaan 100 miljardin euron ulkomaanvelastamme maksamme n. 2% korkokannan mukaan runsaat 2 miljardia euroa korkoa ulkomaille vuosittain.
      Entäpä jos korkokanta tuplaantuisi 4 prosenttiin, joka sekään vielä ei olisi erityisen korkea, mutta se merkitsisi nykyiseen verrattuna n. 2 miljardin euron vuosittaista lisämenoa valtiolta ulkomaille. Jo pelkästään se merkitsisi varsin suuria vaikeuksia Suomelle – puhumattakaan jos korkokanta esim. triplaantuisi kuuteen prosenttiin. Silloin alkaisimme jo olla Kreikan tilanteessa. VELI ON VELKA OTETTAESSA…

     • No, onneksi Euroopan ja muidenkin länsimaiden taloustilanne on niin surkea, että korot eivät nouse. Se tietäisi talousden syöksykierrettä.

      Kun pankkien ongelma on se, ettei saada kotitalouksia ja yrityksiä lainatiskille, korkojen nosto olisi talouden itsemurha. Korkojen nosto hidastaa talouskasvua (pankeista otetaan vähemmän lainoja), ja korkojen lasku kiihdyttää sitä (pankeista otetaan enemmän lainoja).

     • Re:Tot.ets.: minustakaan ei mitenkään voi puolustella velkaorjuuttu matalalla korolla … Vaikka korko olisi 0.2% niin en hyväksy systeemiä koska se on yksityisissä käsissä ja niiden hallinnassa. Rahan hallinta kuuluu jokaiselle valtiolle itselleen. PISTE.

     • Itse asiassa valtionvelan suuruus ei ole mikään hirveän suuri ongelma. Tärkeä mittari on myös nettovelka. Siinä otetaan huomioon valtion saatavat. Tällöin valtiolla on enemmän saatavia kuin velkaa.

      Tässä suhteessa Euroopan maista vain Norjalla ja Luxemburgilla on asiat paremmin.

      Lisäksi Suomen valtion varat kasvavat nopeammin kuin velat.

     • Re: hopa
      heh.. eikun lisää velkaa ottamaan mutta älä ota minulle ! ja jos otat valtiolle niin maksa itse korot niin sitten on kaikki ok

     • Verokuitti-ohjelman mukaan maksan tällä hetkellä valtionvelan korkoja 9,9 euroa/kk. En pidä sitä hirveän suurena rasituksena.

      Poliittiset kannanottoni ovat nimenomaan poliittisia, ei henkilökohtaista elämää koskevia. Kun esimerkiksi vaadin parannuksia vanhustenhoitoon, en ole valmis ottamaan kotiin vanhuksia hoidettavakseni.

     • Myös maailman taloustilanteen epävarmuudesta johtuen ei ole minkäänlaisia takeita siitä, etteivätkö korot voisi nousta yllättäen huomattavastikin.
      Kuormasta syöden, ulkomaanvelkaamme kasvattaen myös euromääräinen, ulkomaille maksettava korko nousee samassa
      suhteessa.
      Haluaisimpa tietää kuinka valtion varat kasvavat jatkuvasti, kun on pakko kasvattaa ulkomaanvelkaamme vähintään 5-6 miljardia euroa vuodessa ja siitä huolimatta KANTASUOMALAISTEN sosiaaliturvaa kuristetaan jatkuvasti, elintärkeisiin koulutusmenoihin tehdään huomattavia leikkauksia, infrasruktuuri rapistuu, jne jne.

      Kun kasvatetaan ulkomailta tulevien sosiaaliturvan nauttijoiden määrä moninkertaiseksi nykyisestä, niin se tietää useiden miljardien eurojen VUOTUISTA lisävelanottoa ULKOMAILTA nykyisen lisälainanoton päälle.

      On se joillekin suunnattoman vaikeaa ymmärtää jälkiosaa vanhasta kokemusperäisestä sananparresta ”Veli on velka otettaessa…” – velkaa kun ei voida loputtomiin kasvattaa jo pelkkien korkokustannusten käydessä jossain vaiheessa ylivoimaisiksi.

      Edelleen pätee myös vanha sanonta ”vain velaton mies on vapaa mies” – lienevätkö rikolliset vallanpitäjämme juuri sen takia ajaneet meidät tähän velkakurimukseen!

     • Hopalong: näyttäisitkö linkin mistä tuota nettovelan tilannetta luit? Minua kiinnostaa tietää mitä saamisia Suomen valtiolla on ja kuinka paljon.

      Miksi Suomen valtio velkaantuu jos sen omaisuus kasvaa velkoja nopeammin? Valtiohan on myynyt kaiken minkä irti lähtee (mitä valtion velvoitteet ei estä myymästä)! Ehkä joku laskee valtion kasvavaksi omaisuudeksi esimerkiksi tiestön, joka voidaan myydä yksityiselle taholle, tai terveydenhoidon, joka voidaan myöskin yksityistää tai kasvavan metsän, jota paperiyhtiöt ei enää huoli? Kiinostaisi tietää, mikä on se valtion omaisuus joka nyt kasvaa velkaantumista nopeammin.

      Mutta todellakin, valtion velka ei olekkaan se mistä pitäisi eniten huolestua, vaan yksityisen sektorin velka. Valtio pääsee veloistaan aina irti verottamalla yksityistä sektoria ja leikkaamalla tukia (eli siirtämällä velkansa yksityiselle sektorille). Yksityisellä sektorilla ei näitä temppuja ole mahdollista tehdä.

     • Hopalong: mitään tietoa en löytänyt mihin perustuu ”Suomen julkisen sektorin varat” tai ”julkisen sektorin velat” kellojen tikitys.

      OECD:n listauksessa Suomen valtiolle on merkitty 53 miljardia euroja finanssivaroja. Siinä on mukana Suomen mittavat eläkerahastot, mutta ne eivät ole valtion saatavia, eikä myöskään valtio voi niitä käyttää (vaikka luotottajat laskevat ne valtion omaisuudeksi, tästä erikoisuudestahan uutisoitiinkin taannoin): ne ovat sijoitusrahoja jonka tuotoilla maksetaan ihmisten eläkkeet. Suomella on tällä hetkellä 178 miljardia rahastoituna eläkevakuutuslaitoksissa. Tilanne on vielä niin kurja, että Suomi on ongelmissa tulevien eläkkeiden maksussa.

      Eläkkeiden listaaminen valtion omaisuudeksi nostaa Suomen sijoitusta paljon verrattuna maihin joiden eläkkeet maksetaan verotuloilla.

     • Joka tapauksessa taloustieteilijät ovat eri mieltä siitä, kuinka vakava asia Suomen julkisen velan määrä on Suomen taloudelle. Esimerkiksi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun professori Roope Uusitalo ei pidä Suomen tilannetta vaikeana.

     • Saatavakellon alla teksteistä ilmenee, että ”Eläkerahastot paisuvat. Suomen julkisten varojen suuruus johtuu eläkkeiden maksuun tarkoitetuista sosiaaliturvarahastoista, jotka ovat viime vuosina kasvaneet nopeasti.”

      Jos tuo on optimistisuuden ja saatavakellon lähde, niin valitan, siitä ei ole meillä optimistisuuteen syytä.

 15. Propagandakoneekseen kaappaamaansa Yleä johtamaan ovat rikolliset vallanpitäjämme asettaneet bilderbergit päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen, joka ainakin aikaisemmin on kuulunut myös Trilateraaliseen komissioon. NWO-agendaan kuuluva kansallisuuksien ja kansallisvaltioiden tuhoamistavoite kuultaa hyvin selvästi läpi seuraavastakin Ylewatch-blogistin kuvaamasta Ylen ohjelmasta:

  ”KANSANVIHOLLISTEN SIETÄMÄTÖN RÖYHKEYS

  Merete Mazzarella ja Monika Fagerholm eivät halua suomalaisuuden säilyvän.

  Viime viikolla Radio 1:n Kultakuume-ohjelmassa haastateltiin Kristiinankaupungista kotoisin olevaa balladirunoilija Lina Teiriä, joka on ruotsinkielisten kirjailijoiden aloittaman pääministeri Juha Sipilän vastaisen kirjekampanjan innoittamana perustanut oman rinnakaisen We see you -projektin. Sipilää vastaan on syytäkin kampanjoida, mutta silloin kun häntä syytetään liian tiukasta turvapaikkapaikkapolitiikasta on vaikea arvioida kumpi osapuoli on suurempi kansanvihollinen, muukalaisinvaasiolle kädet pystyyn nostanut Sipilä vai lisää maahanmuuttohulluutta vaativa kulttuurikilari Teiri ja hänen hyväosaiset hengenheimolaisensa.

  Jokainen voi omin korvin todistaa tämän globaalisti vastuuttoman naisen paatoksellisen uhon kappaleessa ”Vi kommer minnas allt” (Tulemme muistamaan kaiken), jossa Teir julistaa Agit Propia muistuttavalla moralistisella raivolla tuomioita Sipiliän hallitukselle ja samalla myös suomalaisten enemmistölle, jotka äänestivät viime vaaleissa nykyisiä hallituspuolueita. Toden totta, ylimääräisen uutislähetyksen jälkeen suomalaiset eivät tule unohtamaan Teirinkään suomenlaisvihamielistä videoryöpsähdystä! Teirin sokea röyhkeys tukea luontoa kuormittavaa sekä etniteettejä ja kulttuureja tuhoavaa massainvaasioita 7 miljardin ihmissäkin maailmassa on moraalisesti täysin kestämätöntä, vaikka juuri hän itse kuvittelee olevansa moraaliltaan suomalaisen karvalakkikansan yläpuolella. Kauas on tultu niistä ajoista jolloin runoilija-kirjailia Eeva Kilpi kyseenalaisti ihmiskeskeisen taikauskon ja antoi tukensa Pentti Linkolan syväekologialle.

  Suomenruotsalaisen ankkalammikon runkkurinki tietenkin ylistää suomalaisten etnistä perikatoa manaavaa Teiriä, josta kertoo ruotsinkielisen Ylen 18.8.2016 julkaisema juttu ”Finland måste ändra sin flyktingpolitik” (Suomen täytyy muuttaa pakolaispolitiikkaansa). Uutisjutun mukaan Teir oli yksi pääpuhujista Kristiinankaupungissa, jossa satakunta mielenosoittaa, joista huomattava osa oli vielä värillisiä ulkomaalaisia, vaati turvapaikanhakijoiden käännyttämisen lopettamista. Ruotsinkielisen Ylen tapa kirjoittaa muukalaisasioista on jopa vieläkin imelämpi ja puolueellisempi kuin suomenkielisellä puolella, mikä näkyy jutun täydellisessä kritiikittömyydessä, aivan kuin Lina Teir olisi kirjoittanut sen itse.

  Satusetinä tunnettujen irakilaisten turvapaikkaturistien, Lina Teirin ja Rita Backmanin järjestämässä mielenilmauksessa toistettiin ne samat monta kertaa alas ammutut tekosyyt vihamielisen invaasion perustelemiseksi kuten uusien tunkeutujien tuomasta etnisestä värinästä (”Vi har i många år redan haft en fin, intressant och utvecklande samvaro med de nyinflyttade i staden”) ja epäilyksen alaisten sotarikollisten suojeluntarpeesta vetoamalla paperinpalaan nimeltä ”ihmisoikeudet”. Mielenosoituksen kärki suuntautui yhteen henkilöön, Juha Sipilään, jota vaadittiin tekemään oikeanlaisia ”kansainvälisen lain” mukaisia päätöksiä, mikä tarkoittaa kaikkien tänne tunkeutuneiden partalasten Suomeen jäämistä riippumatta siitä onko heillä siihen edes Geneven sopimuksen mukaisia perusteita (Ei ole: sotaa pakoon pötkiminen ei ole oikeus poliittisen turvapaikan saamiseksi).

  Politiikassa empatiasta ylimmän argumentin tehneitä, lähinnä munasarjoillaan ajattelevia Lina Teirin kaltaisia raivottaria, riittää julkisessa keskustelussa vaivaksi asti, vaikka 1960-luvun vasemmistoradikalismin luulisi olevan jo takana päin. Kulttuurimädätyksessä Teir on vain tavallinen pikkupioneeri, vaikka onkin päässyt vanhojen ja paljon kuuluisempien kiukkutätien joukkoon osallistumalla Sipilän vastaiseen kampanjointiin. Ylen nettisivujen artikkeli Juha Sipilälle satelee paperikirjeitä – kirjailijat kritisoivat turvapaikkapolitiikkaa kertoo tarkemmin mistä asiasta on oikein kyse. Jutussa kampanjasta puhuvat sen aloittaneet ruotsinkieliset kirjailijat Merete Mazzarella ja Monika Fagerholm, mutta propagandahyökkäykseen on osallistunut myös suomalaisia skribenttejä kuten joka paikan rukoilijasirkka Anu Koivunen. MTV 3:n uutisjutun mukaan professori Koivusen lisäksi suomeksi oli kirjottanut vain 50 henkilöä, kun taas ruotsiksi paperille itkijöitä on ollut 143.

  Kampanjan takana ei ole vain ruotsinkielisiä kirjailijoita, vaan lähes koko suomenruotsalainen akateeminen eliitti, mikä kertoo paljon tämän väestönosan suhteesta suomalaisuuden säilymiseen nyt ja tulevaisuudessa. Ilmeisesti liian mukavat oltavat omassa kielikuplassa estävät näkemästä pienen suomalaisväestön kohtalonkysymystä ihmismassojen puristuksessa, vaan takkatulen äärellä on mielenkiintoisempaa pohtia holtittomasti lisääntyvien kehitysmaalaisten mahdollisuudesta astua Pohjolan valmiisiin pöytiin.

  Monika Fagerholmin subjektiiviset näkemykset Irakin, Somalian ja Afganistanin turvapaikkatilanteesta eivät kerro mitään viime syksyn alkutilanteesta, jossa Syyrian pakolaiskriisi sai näiden maiden elintasoparasiitit näkemään tilaisuuteensa tunkeutua Eurooppaan. Syyrian sodan varjolla maanosaamme vyöryneistä ”turvapaikanhakijoista” 97% olikin muita kuin syyrialaisia, enimmäkseen jo ennestään tutuista turvapaikkapummien luvatuista maista kuten Somaliasta ja Irakista. Nämä taustat eivät kuitenkaan estä Fagerholmilla saamasta ehdollistettua moralisti-refleksiä, kun joku kertoo Facebookissa muukalaisen kielteisestä turvapaikkapäätöksestä:

  Maahanmuuttoviraston muutettua arvioitaan Irakin, Somalian ja Afganistanin turvallisuudesta, kielteisten turvapaikkapäätösten määrä on liki tuplaantunut. Monika Fagerholmille viimeinen niitti oli heinäkuussa sosiaalisessa mediassa julkaistu kielteinen turvapaikkapäätös.

  Ylen antamaan ilmaiseen julkisuuteen kansanviholliseksi tunnustautuneelle kulttuuriklikille sisältyy selvästi perusteeton toive, että muukalaisinvaasion kannattaminen saisi enemmänkin jalansijaa kansan keskuudessa. Yle kun antaa julkisuutta myös toiselle samankaltaiselle projektille, josta kerrottiin tämän jutun alussa:

  Fagerholmin ja Mazzarellan kirjekampanja on synnyttänyt jo rinnakkainen kampanja, joka myös kritisoi turvapaikkapolitiikkaa. We see you -kampanjalla halutaan ilmaista päättäjille, että heidän tekemänsä politiikka huomataan. Yksi kampanjan perustajajäsenistä [Lina Teir] teki kirjeestään pääministerille myös laulun ja julkaisi sen verkossa.

  Kansastaan vieraantuneet herraskaiset punaliberaalit ovat oikeassa ainoastaan siinä, että pääministeri Juha Sipilää ja hänen hallitustaan täytyy vastustaa painokkaasti. Oikeudenmukaisessa maailmassa tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että Sipilä, Orpo ja Soini pitää tuomita suomalaisvihamielisinä toimijoina, jotka ovat kansan itsemääräämisoikeudesta ja turvallisuudesta piittaamatta päästäneet tahallaan maahan yli 30 000 tänne kuulumattomia vieraan kulttuurin, uskonnon ja rodun edustajia, joilla monella on vielä epäilyttävä sotilas- ja poliisitausta.

  http://ylewatch.blogspot.fi/2016/08/kansanvihollisten-sietamaton-royhkeys_53.html

  • En jaksa lukea pitkiä kommentteja, yleensä luen vain lopun. Se oli hyvä: Sipilä, Orpo (Stubbia unohtamatta) ja Soini pitää tuomita ja panna vastuuseen etteivät ole asettuneet kansan puolelle vaan tukeneet Brysselin kommunismia Eurooppaan ajavaa rikollista politiikkaa jossa mamut ovat tärkeä väline kansoja tuhottaessa.

 16. Minulle selvisi vasta nyt – kiitos Henry Makowin – että tämän koko Euroopan alasajon ja pakolaisvirran takana olevan sionistien hallitseman ja rahoittaman ’Illu-mafian’ pesäpaikka on Tawistock instituutti — en jaksa suomentaa mutta jos kiinnostaa niin siitä vaan:

  Illuminati Control More Pervasive than We Think
  If John Coleman is right, we can’t trust anything emanating from the mass media or government. 
  Coleman, now 81, a former British Intelligence officer (MI-6) , first exposed the clique that dominates the world is his classic Conspirator’s Hierarchy: The Story of the Committee of 300 (1992)
  Tavistock is behind every ”spontaneous” social movement of the last century, including feminism, sexual ”liberation”, the peace movement, the ”New Age” movement, environmentalism, homosexuality, and abortion. Lately, they are behind sex education and the transgender movement.
  ”The moral, spiritual, racial, economic, cultural and intellectual bankruptcy we are in the midst of today is not some social phenomenon…that just happened. Rather it is the product of a carefully planned Tavistock program,” Coleman writes.
  We are in this jam because a small group of dynastic families have amassed unlimited wealth by usurping the government’s money-creation role.
  To maintain this unjust advantage, they need to create a ”world government” dictatorship. As in any colonial situation, our national elites are chosen by their willingness to collaborate with the occupying power. Most people will do whatever it takes to be ”successful”. Many think they are free citizens creating a better world. Like the two Jewish professors who criticized the Israel Lobby recently, they discover the reality when they stray from the scrip
  – See more at: http://henrymakow.com/001487.html#sthash.SaPwm5T5.dpuf

  • Forssa: media, koululaitos ja poliitikot ruokkivat suomalaisvastaista väkivaltaa — kulttuurimarxismia a la Tawistock Forssassa … meilläkin ollaan jo näin pitkällä

   Forssan tilanne on toki perverssi myös siksi, että rikolliset maahanmuuttajat ovat todellakin alentuneet saalistamaan alaikäisiä nuoria.
   Sinänsä tämä ei tietenkään ole yllättävää, sillä kyseessähän ovat maanpuolustusvastuutaan pakoilevat pelkurit, joita heidän Lähi-itään jääneet siskonsa, äitinsä ja ex-puolisonsakin vihaavat ja halveksivat.
   Elintasopakolaiset eivät uskalla puolustaa isänmaataan, mutta Forssassa heidän toimintansa on saanut jo puolisotilaallisia sävyjä. MV-lehti julkaisi tuoreeltaan valokuvan lyömäasein varustautuneista tunkeutujista, joiden epäillään koonneen suuren kasan metalliputkia kätköön siltä varalta, että 15-vuotias forssalainen rasisti kävelisi vastaan.
   http://magneettimedia.com/forssa-media-koululaitos-ja-poliitikot-ruokkivat-suomalaisvastaista-vakivaltaa/

   http://mvlehti.net/2016/08/26/kirjailija-anneli-merilainen-haluaa-parantaa-suomalaisten-geeniperimaa-kehitysmaiden-muslimeilla-2/

   • Täälläkin on esiintynyt kommentteja joissa tätä haittamaahanmuuttoa vastustavat ovat rasisteja ja joiden mielestä nämä elintasopakolaispelkurit ansaitsevat sympatiaa… ja täysihoidon… ja jopa sellaista olen lukenut että heidän avullaan parannetaan meidän ’huonoa geeniperimää’ kuten kirjailija Meriläinen kertoo linkin artikkelissa yllä.
    Kyllä sitten on maamme geenikanta todella huonossa mallissa jos sitä näin voidaan parantaa. Mitenkähän tuo asia on varmennettu kun ei taida olla sitä tukevia tutkimuksia?

    • No tietysti tuollaiset väittämät ovat täyttä liirum laarumia!

     Geeniperimämme ei taatusti parane Lähi-idän asukkaiden sitä ”rikastuttaessa”.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here