Libyan kansainvälisen tuen saanut, Tobrukissa istuva parlamentti (HoR) on äänestänyt Libyan Tripolissa istuvan, YK:n tuella perustetun hallituksen nauttimasta luottamuksesta. Vain yksi luottamusäänestykseen osallistuneista parlamentaarikoista äänesti kyllä, 39 äänesti tyhjää ja 61 katsoi ettei hallitus ansaitse heidän luottamustaan.

Väliaikainen kansallisen yhtenäisyyden hallitus (GNA, Government of National Accord) perustettiin loppuvuodesta 2015 osana Libyan poliittista sopimusta (LPA, Libyan Political Agreement).

Kansainvälinen yhteisö tervehti Libyan valtionpäämiehen tehtävistä vastaavan presidenttineuvoston saapumista Libyaan ensimmäisenä askeleena kansalliseen yhdentymiseen, vaikka neuvoston saapuminen maahan laukaisi taisteluita neuvostoa kannattavien ja Tripolissa istuvaa kansallista kongressia (GNC) kannattavien aseellisten ryhmittymien välillä, kirjoitti Oded Berkowitz toukokuussa The National Interestissä.

Libyan kansallinen armeija (LNA, Libyan National Army) ei tue YK:n tuella perustettua GNA-hallitusta.

Parlamentin puhemiehen Abdullah Ablahigin mukaan lainsäätäjiä oli paikalla riittävästi jotta äänestystulos on lainvoimainen.

Mitä seuraavaksi tapahtuu, on epäselvää, kirjoittaa Salon. Joidenkin edustajien mukaan YK:n tukema GNA-hallitus pitäisi epäluottamusäänestyksen seurauksena automaattisesti hajottaa.

Kommentti:

Kenties Kansainvälinen yhteisö keksii perustaa kolmannen hallituksen GNA:n ja GNC:n kilpailijaksi ja ostaa kolmoshallitukselle oman armeijan? Jospa se sillä siitä sitten…

Riikka Söyring

 

Lähde:

Salon (22.8.2016): Libya parliament votes no confidence in UN-backed government http://www.salon.com/2016/08/22/libya_parliament_votes_no_confidence_in_un_backed_government/

13 KOMMENTTIA

 1. Selvä asiahan tuo: ei pankkiirimafian (Rothschildin) nukkehallitusta voi terve kansa tukea.

 2. Optimistina en ole vielä heittänyt ”kirvestä kaivoon”, vaan unelmoin jotta joskus kauniissa Suomenmaassamme viellä kansan kunnioitus heräisi kukkaansa kauneimpaan ja kansan kustantama julkinen tiedoitusväline Yleisradio alkaisi uutisoida selkokielellä, ettei tarvitsi aina käänteisesti etsiä totuutta heidän valheistaan.

  Esim. tähän suuntaan että:
  Libyan kansa eli Afrikan maanosan demokraattisimmassa maassa, (vertaistaan on hyvin harvassa muualla maailmassa) koska heidän johtajansa Muammar Gaddafi kansallisti maan tuottaman öljyvarallisuuden kansallisen hyvinvoinnin hyödyksi sitä riistäneiltä kansainvälisiltä pörssiyhtiöiltä.
  Mutta kun Gaddafi sen lisäksi myös alkoi luomaan kilpailijaa maailmanluottojärjestelmälle, niin siitä HÄN sai viimeinen naulan Libyan demokratialle sekä henkilökohtaiseen arkkuunsa, sillä ”läntinen demokratia” ei sitä voinut sallia siksi synnytettiin maahan sisäinen ”kriisi” (aivan kuin sen jälkeen Syyriaan ja Ukrainaan) jota sitten ”täytyi” läntisendemokratian torjua ja näin ”lahjoittaa” oikea demokratia Libyaan joka nyt poikii tätä pakolais massaa jopa Jäämerenrantoja myöten ja jotka ei voi sieltä paeta on alistettu sellaiseen kauheuteen jonka tulemme kokemaan myös kun intekroidummu vieläkin syvemmälle tähän läntiseen IHANTALAAN:

  Mutta unelmaaha se vaan on, niin kauan kun kansamme kuuntelee/katselee Ylen ym. valtalehdistön tuotteta uskoen niihin ja käy vaaliuurnilla ymmärtämättömyyden tilassa uskoen valtalehdistöön ja vaalikoneeseen, niin tämä jatkuu.
  Mutta huomatkaa se, että kansa voi sen ratkaista, jatkaako Suomi Venäjän valloitus-sotaa suunnittelevan NWO-ryöväreiden myötäilemistä ja altistaa kansan sodan kiroille, vai haluaako palata naapuri ystävälliselle- ja puolueettomuuspoliittiselle linjalle joka kokemuksiemme kautta on tuonut turvallisuutta ja hyvinvointia maallemme.

 3. Mikä ihmeen Libyan hallitus? Kuka sen on nimittänyt, milloinkas Libyassa on pidetty vaalit? Aivan oikeututetusti voidaan kysyä onko koko Libyaa enää edes olemassa. Maahan on atomeina, kaaoksen ja anarkian kourissa. Libyan tuho on ”läntisen arvoyhteisön” kliimaksi ja riemuvoitto. Tämän tosiasian todetakseen ei tarvitse kuin seurata Ylen ja Hesarin jenkki-imperialistista uutisointia. Libyan ja Muammar Gaddafin kohtalo nostaa verenpaineeni aina tappiin.
  Libya oli se kohta minkä jälkeen olen vihannut, niin todellakin vihannut, näitä ns. suomalaisia ”suvakki-neoimperialistisia” uutistoimittajia, jotka kirjoittavat uutisensa pää syvällä jenkki-imperialistien persereiässä.

  Meillä ei ole yhtään ainutta aitoa, vallankumouksellista ja imperialismin vastaista, Lizzie Phelanin kaltaista toimittajaa. Tuota rohkeaa irlantilaista nuorta naista ei voi kuin ihailla.

  https://www.youtube.com/watch?v=p23Zp_JoId8

  • No niin, siinä silminnäkijäkuvaus joka poikkeaa täysin valtamedian Libya-kerronnasta. Jotenkin tuntuu tämä nuori nainen uskottavammalta. Kiitti hyvästä linkistä!

 4. Samanlailla länsimaiden rakentama hallitus kuin Syyrian pakolaishallituskin, joka jo kerran hajosi, ja sitten luotiin kokonaan toinen Syyrian pakolaishallitus, vielä huonommalla kannatuksella. Mitähän hallintoa Suomi pitää nykyään Syyrian hallintona? Eipä näytä olevan listattuna niiden maiden joukossa jotka pitävät Syyrian pakolaishallintoa minkäänlaisena keskustelukumppanina – ja tuostakin kartasta näkyy kuinka Libyan hallitus (ja siis myös ulkomaiden tukemat libyalaiset jihadistit) on mukana kaatamassa Syyrian hallintoa:

  https://en.wikipedia.org/wiki/International_recognition_of_the_Syrian_National_Council

  Libyassa on kuitenkin länsimailla, Qatarilla, Egyptillä ja Saudi-Arabialla niin vahva vaikutus, että siellä ei tapahdu puhtaasti kotimaisia ratkaisuja ilman noiden ulkopuolisten pelaajien tahtoa. Se on niin kuin Suomi tai Saksa. Poliittinen johto tanssii ulkomaisten pillien musiikin tahdissa, ja kansalaiset on tyytymättömiä hallintoon joka tuntuu usein toimivan ihan päinvastoin kuin kansa haluaisi.

 5. Loistava esimerkki ”läntisen arvoyhteisön” valtamedian kyvystä kääntää takkinsa aina kulloisenkin Washingtonin ja Pentagonin käskyn mukaan:
  BBC:n puolituntinen dokumentti Libyasta vuodelta 2008, siis kolme vuotta ennen Libyan tuhoa, jolloin Libya muuttui BBC:n mukaan maanpäälliseksi helvetiksi. Dokkari on jälleen ilmaantunut youtubeen, ilmeisesti goolelaiset olettaa ihmisten unohtaneen jo koko Libyan. Dokkari on kolmessa pätkässä:

  https://www.youtube.com/watch?v=GBYoVFhr6SM

  • BBC on kavala … juttu on jo vanha ja ’merkityksetön’, pelkkää lohtua joillekin ja siksi vaaraton. Nyt se voidaan taas esittää.
   BBC on tyypillinen valeoppositiolehti. Siltä meni totaalisesti luotto ja se paljasti itsensä NWO-mafian työvälineeksi kun se uutisoi wtc7 rakennuksen alastulon 20min etuajassa.
   Kumma kyllä yhä näkee niitä jotka pitävät sitä jopa hyvin luotettavana.

 6. PS. Kyllä, kyllä googlelaisille ja BBC:lle, samoin kuin valtaosalle nykysuomalaisista, historia on tuntematon sana. 🙂 Eletään tässä ja nyt, hetkessä ja ei suinkaan reaalimaailmassa, vaan valtaapitävän eliitin ja sen äänitorvien kehittämässä muka-muka muovimaailmassa. Siksi eilistä ei ole eikä mitään ole koskaan ja missään
  aiemmin ollutkaan, on vain se mitä valtamedia ko. hetkessä sanoo ja kirjoittaa. 🙂

  Siksi viimeisin postaukseni oli täysin epäonnistunut. Näillä Fukuyaman opetuslapsilla ei ole mitään historiaa ja siksi mitään ei ole koskaan eikä missään tapahtunut. Ja jos jotain joskus ja jossain on muka aiemmin tapahtunut, fukuyamalaiset kirjoittavat tämän ns. historiallisen tapahtuman uusiksi, jotta se sopisi muka-muka -hetkessä elettyyn agendaan. Kyse on akuutista dementiasta, joka koskee koko väestöä, vauvasta vaariin. Dementikkoja on helppo hallita. Näillä eväillä tämä NWO-imperialistien maailmanvalloitus operaatio onnistunee siis helposti. 😀

  • Heh, olipa hyvin sanottu! Harvoin tulee näitä ”samaa mieltä” kommentteja laittua, mutta itseäkin hämmästyttää kuinka vähän tavalliset ihmiset tietävät lähimenneisyydestämme. Ihmisillä ei tunnu olevan lainkaan aikaa tai kiinnostusta politiikkaan tai asioiden tutkimiseen. Uutiset menee tosiaan helposti läpi, kun tietoa ja ymmärrystä ei ole: asioita ei edes pysty kyseenalaistamaan kun ei ole kuvaa kokonaisuuksista.

   Kaikille Vastavalkean lukijoille nostan kyllä hattua siitä, että teitä kiinnostaa sentään muukin kuin viihde! Vaikka ajattelisimmekin asioista eri lailla.

  • Pelkään pahoin että onnistuu helpolla … ja dementikkoja tuotetaan myös muilla keinoilla kuin median avulla ja varsin tehokkaasti. Ruoka, lääkkeet, hengitysilma, kännykät jne….
   Illuminati Plan to Fry Humanity?
   ”Altistuminen matkapuhelinsäteilyyn on suurin ihmisten terveyden hinnalla koskaan tehty koe ja ilman ihmisten suostumusta, ja siinä on noin 4 miljardia osallistujaa. Tiede on osoittanut kännykän käyttöön liittyvän kasvavan riskin aivokasvaimiin sekä lisääntyneen riskin silmäsyöpään, sylkirauhas- ja, kivessyöpään, non-Hodgkinin lymfoomaan ja leukemiaan…. käyttäjille olisi ilmoitettava. ”
   A quote from the main editor of this report: ”Exposure to cell-phone radiation is the largest human health experiment ever undertaken, without informed consent, and has some 4 billion participants enrolled. Science has shown increased risk of brain tumors from use of cell-phones, as well as increased risk of eye cancer, salivary gland tumors, testicular cancer, non-Hodgkin’s lymphoma and leukemia. The public must be informed.”
   – See more at: http://henrymakow.com/2016/08/attack-of-the-nano-blenders.html#sthash.V9PUuWl0.Veo2tWAJ.dpuf

   • P.s. … mtäs ihmisistä, pääasia että tekniikka pelaa ja kehittyy … sehän on yksi tärkeimpiä keinoja rokotteiden ohella jota pankkiiri- (=NWO) mafia hyödyntää hankkeissaan
    ROKOTTEIDEN JÄTTIHUIJAUS — viimeisen 20v aikana ns. tiede on kehittynyt yhä suuremmaksi huijaukseksi, myös lääketiede … eliitin ’asiantuntijat’ ovat pelkkiä korruptoituneita huoria

    VACCINE QUACKERY BOMBSHELL: Key studies cited to ’prove’ vaccines are safe were funded almost entirely by vaccine manufacturers
    (NaturalNews) Are you surprised by blatant scientific fraud anymore? Every informed person in the world today knows that everything is rigged: the money system, government grants, news media, polls and elections, medicine and even science. In fact, over the last two decades, most ”science” has become nothing more than a corrupt system of quackery, fraud, and corporate infiltration of the scientific establishment where ”scientists” are turned into corporate prostitutes to fake whatever results produce the most profits.
    http://www.naturalnews.com/054929_vaccine_science_quackery_conflicts_of_interest_autism_risk.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137787

 7. Näin ajattelee Libyassa asuva syyrialainen: Syyrian sota ei koskaan ollut sisällissota … hallituksenne on lähettänyt terroristit maahamme … eikä koskaan ole ollut kyse vallankumouksesta, kaikki oli teidän luomaa teatteria … enemmistö tukee Assadia ja pitää hänestä

  I Am A Syrian Living in Syria: “It was Never a Revolution nor a Civil War. The Terrorists are sent by your Government”
  Two years ago, “Majd” wrote these words on a Facebook posting:
  “ I am Syrian… living in Syria in the middle of everything. We have seen horrors. It was never a revolution nor a civil war. The terrorists are sent by your goverment. They are al Qaeda Jabhat al Nusra Wahhabi Salafists Talibans etc and the extremist jihadists sent by the West, the Saudis, Qatar and Turkey. Your Obama and whoever is behind him or above him are supporting al Qaeda and leading a proxy war on my country.
  The majority here loves Assad. He has never committed a crime against his own people… The chemical attack was staged by the terrorists helped by the USA and the UK,  etc. Everyone knows that here.
  http://www.globalresearch.ca/i-am-a-syrian-living-in-syria-it-was-never-a-revolution-nor-a-civil-war-the-terrorists-are-sent-by-your-government/5544450

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here