Olen viime keväästä lähtien pitänyt toistuvasti esillä Suomen uutta suuntaa ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikassa. Viimeksi eilen kirjoitin tänne Vastavalkeaan otsakkeella ”Venäjän karhu alkaa murahdella – Niinistön kannattaisi kaivaa esiin Paasikiven muistelmat”.

Yhtä toistuvasti olen saanut kritiikkiä ja vastalauseita, joiden yleissävy on ollut, että liittoutumattomuus on kyllä hyvä asia, mutta ei kuitenkaan pitäisi alkaa nuoleskella Putinin persettä. Samalla on ihmetelty, mitä minulla on presidentti Niinistöä vastaan, joka nimenomaan on pyrkinyt liennytykseen ja säilyttämään Suomen suhteet Venäjään.
—–
Nyt harjoitan ääneen ajattelua:
Putinit tulevat ja Putinit menevät, myös Niinistöt tulevat ja menevät, mutta Skandinavia ja Venäjä jäävät. Kenen etujen mukaista on luoda kuvaa, että Suomesta ja Suomen kautta on syntymässä Venäjälle sotilaallinen uhka? Ei se ainakaan Suomen etu ole. Mutta näin Suomi juuri nyt menettelee.

Esimakua siitä saimme jo Venäjän duuman ulkoasiain valiokunnan varapuheenjohtajan Leonid Kalashnikovin lehtihaastattelussa, jossa hän kertoi mielipiteensä Suomen ja Yhdysvaltain tekeillä olevasta puolustussopimuksesta:

”– Meitä huolettaa aina, kun meidän rajoillamme tapahtuu jotain. Erityisesti silloin, kun sopimus koskee Yhdysvaltoja, joka pitää meitä sekä uhkana että vihollisenaan. On olemassa kulunut fraasi: Viholliseni ystävä on viholliseni.
– Valtion on reagoitava tällaisiin Venäjää vastaan suunnattuihin epäystävällisiin askeliin, Kalashnikov jatkoi lehdelle ja piti yhtenä mahdollisena toimena Venäjän joukkojen lisäämistä Suomen rajan läheisyydessä.”

Mutta, mutta….. mitäpä sanoisimme sitten siitä, kun Washingtonin näkemys Suomen kansainvälisestä asemasta ja Yhdysvaltain ja Suomen yhteistyöstä vastaa hyvinkin sitä, mistä Kalashnikov Suomea epäilee.

Presidentti Barack Obama ja Pohjoismaiden päämiehet tapasivat Valkoisessa talossa viime toukokuussa. Siellä heille taustatietoa jakoi Obaman Euroopan asioiden neuvonantaja Charles A. Kupchan kertoen, miten Yhdysvallat näkee Pohjoismaiden (ja erityisesti Suomen ja Ruotsin) kansainvälisen ja sotilaspoliittisen aseman:

– Pohjoismaat ovat Yhdysvalloille turvallisuuspoliittinen ydinalue.
”Se on aivan ydinasia meille, ja myös yksi tärkeä syy siihen, että meillä on tämä Pohjoismaiden johtajien tapaaminen viiden, eikä vain kolmen Nato-maan kanssa.”

– Me jatkamme Euroopan ja Pohjoismaiden pitämistä ytimessä Yhdysvaltain globaalissa turvallisuusstrategiassa, enkä usko että se tulee muuttumaan lähiaikoina, jos koskaan.
”Pohjois-Eurooppa on Yhdysvaltojen puolustusintressin ytimessä.”
Noin siis Kupchan.

Selvää puhetta; USA:n hallinnossa on kuva, että Nato-maiden lisäksi myös Suomi on osa Yhdysvaltain ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Mistä ihmeestä he ovat tällaisen kuvan saaneet? Tyhjästäkö itse keksineet? Ei, vaan suomalaiset ovat sen heille niin kertoneet.

Tämä puhe kertoi laajemminkin, miten suurvallat suhtautuvat sekä naapureihinsa että liittolaisiinsa. Ne ovat aina omalla asiallaan. Siinä, missä venäläiset puhuessaan suomalaisille ovat Venäjän asialla, siinä jenkit tarjotessaan aseitaan ja apuaan suomalaisille, ovat jenkkien asialla.

Ja jos ja kun Washingtonissa on kuva, että Suomi ja USA ovat yhteisellä asialla yhteistä vihollista vastaan, niin miksi Kremlissä nähtäisiin asia toisin?? Eihän Niinistö ole ainakaan julkisesti ilmoittanut, että Kupchanin näkemys olisi vastoin Suomen käsityksiä.

Ja tämä – alistaa Suomen ulko- ja puolustuspolitiikka palvelemaan USA:n tavoitteita Itämerellä ja Pohjois-Euroopassa, tai edes sellaisen kuvan antaminen – on juuri se Suomeen kohdistuva suurin turvallisuusuhka – siitä minä puhun ja siitä Niinistöä syytän.

 

 

Tapani Elgland on eläkeläinen ja Vaasassa 1945–1994 ilmestyneen Kansan Ääni -lehden entinen päätoimittaja.

61 KOMMENTTIA

 1. Entä jos 99,8% Suomalaisista on johdettu harhaan ?

  Uskon että 99,8% Suomalaisista luulee, että sopimus tulee voimaan, kun se allekirjoitetaan. Eli 99,8% kuvittelee, että nyt kun puolustusyhteistyösopimus allekirjoitetaan, niin se on tulee voimaan.

  Todellisuudessa asia ei ole niin. Valtionsopimus tulee voimaan vasta kun se MYÖS voimaansaatetaan perustuslaissa säädetyllä tavalla. Luulen että 99,8% Suomalaisista on harhaanjohdettu. Sama asia näyttää olevan sekä Nato isäntamaasopimuksen, Brittien kanssa allerkirjoitetun puolustusyhteistyösopimuksen, että Usan kanssa asiakirjan kanssa, joka allerkirjoitettaneen.

  Turun Sanomat:
  Viron presidentti kummastelee Suomen ja Ruotsin USA-sopimuksia
  Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves kummastelee, miksi Ruotsi ja Suomi haluavat solmia sopimuksia puolustusyhteistyöstä Yhdysvaltain kanssa Natoon liittymisen sijasta.

  ——-

  Kansainvälisen sopimuksen voimaansaattaminen
  Suomalaisen dualistisen ajatustavan
  mukaan kansainvälinen oikeus on kansallisesta oikeusjärjestyksestä
  erillään oleva järjestelmä. Näin ollen kansainvälinen normi on
  saatettava erikseen voimaan, jotta se olisi osa Suomessa noudatettavaa
  lakia. Ensimmäinen askel uuteen velvoitteeseen sitoutumisessa on
  kuitenkin ratifiointi eli velvoitteen hyväksyminen
  kansainvälisoikeudellisesti. Ratifiointi vastaa ikään kuin sopimuksen
  allekirjoittamista, kun taas sopimuksen toteuttaminen on asia erikseen.

  Perustuslaki
  95 §
  Kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattaminen
  Valtiosopimuksen
  ja muun kansainvälisen velvoitteen lainsäädännön alaan kuuluvat
  määräykset saatetaan voimaan lailla. Muilta osin kansainväliset
  velvoitteet saatetaan voimaan asetuksella.

  ——-

  Pahin kupru tosin näyttää olevan eurosopimus, jota ei myöskään tulkintani mukaan ole voimaansaatettu lainkaan. Googleta ”Lukijalta: Suomi ei ole liittynyt euroon – Finnleaks” ja sieltä varsinkin 3 kommentti. Niinistö oli merkittävässä roolissa kun euroa tuotiin Suomeen.

 2. Onkohan syyttäminen nyt tässä paras tapa? On onni, että meillä on presidentti, joka edes tapailee paasikivläisiä toimintamalleja! Snellman ja Paasikivi olivat molemmat ’kokoomukselaisia’. Ilman Niinistöä NATO-sekoilu olisi vielä paljon pidemmällä.

  Ehkä olisi parempi vain neuvoa Niinistöä. On mies sentään osoittanut melkoista miehisyyttä vastustaessaan nykyistä invaasiota. Niinistö on tällä hetkellä paras vaihtoehto, vaikkei täydellinen olekaan.

  Raimo Kivioja

  • Eikö Nato-sekoilu ole mielestäsi riittävän pitkällä? On tehty — Sauli Niinistön eli TP-UTVA:n johdolla — Naton isäntämaasopimus eduskunta syrjäyttäen. USA:n hävittäjät lentävät Suomen ilmatilassa kuin kotonaan. Ulko- ja puolustusministerit — kaksi persua — rustaavat mahdottomalla kiireellä kahdenvälisiä ”puolustusyhteistyösopimuksia” Britannian ja USA:n kanssa. Ja tyhmimmät kepulaiset Antti Kaikkosta myöten ovat innolla mukana juonessa.

   Mitä ”nykyistä invaasiota” Sauli Niinistö on vastustanut? USA:n läpiajamia talouspakotteita Venäjää vastaan? Lännen offensiiveja Syyriassa ja Ukrainassa (edeltävistä puhumattakaan)? Sauli Niinistön siunaksella Ukrainaan on myyty sotatarvikkeita (laseretäisyysmittareita) ja mahdollisesti myös Puolassa Patrian lisenssillä valmistettuja aseistuskelpoisia Ahma-miehistönkuljetusvaunuja (muistattehan sen Sauli Niinistön Sokka irti -lausuman?).

   Nostaisin vielä esille Sauli Niinistön melkoisen pitkälle menevän sallivuuden upseereiden poliittiseen toimintaan osallistumisen suhteen. Torsti Siren alkaa olla jo legenda, mutta löytyy sieltä muitakin. Itse asiassa tämä Venäjän trolli -sopan keittäjätär Saara Jantunenkin on puolustusvoimien palveluksessa. Edes tämänkaltaista ei ole nähty aikaisempien presidenttien aikana. Ollaanko tässäkin Kreikan tiellä, jossa armeija aika-ajoin ottaa vallan käsiinsä?

   Sauli Niinistö on taitavasti väistänyt vastuunsa näistä kehityskuluista. Toisaalta hän on leikkinyt yhä innokkaammin ulkopoliittisen johtajan roolia. Sellaista johtajaa, joka käyttää kulisseissa valtaoikeuksiansa niiden äärirajoilla kantamatta kuitenkaan vastuuta tekemisistään, Suomi ei tarvitse.

   • Mitenkähän paljon presidentillä on nykyään sitten valtaa missäkin kysymyksessä?
    Koko järjestelmä oikeusjärjestelmää myöten on niin NWO-eliittiglobalistien mielen mukainen, että presidentti yksin ei voi kaikkea tehdä.

    Suomessa on tapahtunut NWO-eliittiglobalistien hiljainen vallankaappaus, missä viime vuosina kohteet ovat olleet voimallisimmin sotilaita. Mutta en ymmärrä, miksi kukaan haluaisi mitään näkyvämpää!

    Muistuttaisin myös siitä, että myös kansamme enemmistö väistää vastuutaan.
    Esimerkki. Ei tietokoneohjelmilla voi loputtomiin feikata, vaan jos vaikkapa alle prosentti äänioikeutetuista äänestäisi vaaleissa, niin politiikalta menisi legitimiteetti…

    • Villi spekulaatio vielä: Voisiko olla että Suomen valtapoliitikot (etenkin Suomen ja USA:n kahdenvälistä sopimusta puuhaava Jussi Niinistö) ja monet muut huurupäät ihan oikeasti uskovat, että USA antaa merkittävää suojaa Venäjältä jonkin sopimuksen myötä?
     Eikös Jussi Niinistö ole aiemmin ollut natsisymppari? (Netistä poimittu anonyymi: ”Jussi Niinistöllä oli 1990-luvun alussa tiivis suhde äärioikeistolaiseksi kuvattuun Kansallinen Kulttuuririntama -järjestöön (KKR). Hän kirjoitti järjestön Valkoinen Rintama -lehteen artikkeleita ja tunsi läheisesti järjestön perustajan Jukka Mattilan.”)
     Sellaiset eivät ole yleensä ihan älykkäimpiä.

     Todellisuudessa USA:lla olisi Naton ja Venäjän välisessä sodassa kova työ puolustaa omaa aluettaan eikä välttämättä siihenkään pystyisi.
     Tässä asiasta uskottava juttu: https://fi.sott.net/article/386-Totuus-modernin-sodankaynnin-kliseista-milta-sota-USA-n-ja-Venajan-valilla-nayttaisi-oikeasti

    • Presidentti voi arvovallallaan tehdä hyvin paljon. Ei tarvitse muuta kuin sanoa, että ’te saatanan tunarit’ niin alkaa tapahtua. Ja kana tulee taakse kuten Venäjällä näemme kun sen etua ajetaan.
     Mutta Niinistö on pelkuri ja oman kulttinsa vanki. Juuri sellainen jota kansa ei tarvitse … varsinkin kun ei ole kansanäänestyksiä sellaiset joutavat roskakoriin missä sitten valtaansa käyttävätkin.

  • Sanot että ilman Niinistöä Nato-sekoilu olisi vielä pidemmällä. — Se on mahdollista mutta se ei käy Niinistön puolustelun perustaksi. Ei ollenkaan. Kyllä maastaan ylimmäisenä vastuuta kantavan miehen pitäisi pystyä parempaan ja juuri se oikeuttaa arvosteluun.
   Itse olen sanonut että mies jää historiaan maansa myyneenä presidenttinä. Ja voiko sellaisesta olla syyttämättä? En minä ainakaan. Jos se on sinulle onni niin minulle se on suuri järkytys. Jämäkkä ja asiansa osaava mies ei olisi ikinä näin toiminut vaan antanut selkeästi ymmärtää EU- ja Nato-hankkeita tukeville ettei tällainen ole kansan etu ja yrittänyt estää nuo hankkeet.
   Mutta Niinistö on – asia minkä unohdat – myös ITSE HYVÄKSYNYT nämä hankkeet ja siksi jättänyt kritiikin esittämättä ja kaiken huippuna jopa kulissien takana edistänyt näitä hankkeita.
   On käsittämätöntä että esität vielä puolustuspuheita tällaiselle miehelle. Loukkaat samalla myös kansan enemmistön tahtoa.
   Maamme on todella ajettu pahimpaan mahdolliseen skenaarioon sen tulevaisuutta ajatellen kun ulkopoliittinen valta on annettu ovelasti pienen persu-joukon militaristeille kokkareiden ja kepun taputellessa tyytyväisinä käsiä taustalla.

  • Meillä ei ole todellista tietoa siitä, mitä presidenttimme ajattelee ja on ajatellut ja voiko hän ilmaista itseään (asemaansa kuuluvan arvokkuuden puitteissa) vapaasti, koska usein strategisista ja taktisista syistä kaikkea ei voi ilmaista, ei aina edes aiheita ottaa esille.
   Siis presidentille tulee monenlaista tietoa monesta lähteestä
   Ja hän on NWO-eliittiglobalistien (tarvittaessa hyvinkin monipuolisen ja suuren) vaikutuksen alla.
   (Sehän näkyy siinäkin, miten heikosti eduskunta edustaa kansan mielipiteitä. – Se on järjestettyä.)
   Toisin sanoen Niinistö on voinut esimerkiksi Suomen EY-/EU- ja EMU-asioiden juridisessa sekä ulko- ja turvallisuuspoliittisessa ajattelussaan kehittyä eettisestikin vuosien myötä, mutta emme voi sitä varmasti sanoa, sanoipa hän itse melkein mitä hyvänsä,
   Samoin hänen toimintansa ”miehisyyden” arviointi on näissä vaikeaa.
   Pitäisi sellaisissa olla sisäpiiritietoa Niinistön lähipiiristäkin, ja vähän on julkisuuteen tihkunut sellaisiakin tietoja, etten asiassa juhlisi.

   En väitä, että vaikkapa Mauno Koivisto olisi ollut ainakaan parempi, etenkin paljastettuaan, että alkoi kannattaa Suomen EY-jäsenyyttä turvallisuussyistä. (Huh.)

   Toki kaikki valtapoliitikot ovat NWO-eliittiglobalistien valvonnan ja vaikutuksen alla.
   Mutta sellaisesta huomauttaisin kiihkeille kommentaattoreille, jotka kuitenkin tätäkin lukevat, että toki Lipponen paljasti vuonna 2015 oikein Satakunnan kansassa (eli että hän ja Ninistö valehtelivat Suomen kansalle suuresti EU:sta ja eurosta: kuva http://static.mvlehti.net/uploads/2015/04/11131808_10205372552465201_1322471586_n.jpg jutusta http://mvlehti.net/2015/04/12/paavo-lipponen-valehtelimme-presidentti-niiniston-kanssa-suomen-kansalle/). Mutta silti, jos demokraattisuutta arvostetaan, niin en väittäisi, että suurin osa Niinistön esim. pressan vaaleissa saaneista äänistä olisi ollut ohjelmalla tuotettuja feikkiääniä eli aika moni on häntä äänestänyt. – Siinä olisi perustaa jollekin kunnioitukselle.

   On tullut mieleeni sellainenkin, että yleensä keskustelemme ikään kuin kaikki politiikan toimijat olisivat vailla tavanomaisia – tai ainakin matalataajuisia – psykososiaalisia dynamiikkoja.
   Oikeasti voi olla vaikutusta silläkin, mitä kukin sosiaalisesti tekee.
   Esim. Niinistö on jo monesti tavannut Putinin kasvokkain, ja kahdestaankin. Sen sijaan moni trolli ja trolleja vallakkaampi ei ole tavannut Venäjän johtohenkilöitä, vaan lillunut ehkä kauankin ehkä lähes täysin vain samanmielistensä kanssa kasvatellen myrkyllisiä tunteitaan.

   • Tuo kommenttisi vaikuttaa enemmän Niinistön selkärangattomuuden piilo-puolustelulta ja kaunistelulta. Tai hänen oikeistolaisen poliittisen vakaumuksensa ja NWO-eliitin politiikkaan sitoutumisensa piilo-hyväksymiseltä.
    Fakta kuitenkin on että Niinistö on toiminut ja yhä toimii kansan etua väheksyen tai sen toissijaiseksi asettaen – huolimatta siitä että hänen tulisi olla viran vastaanotettuaan koko kansakunnan ISÄ., ei sellainen pienen eliitin edunvalvoja, joka on valmis myymään maansa.

   • Varmasti on moni äänestänyt Niinistöä, mutta mhin se perustuu? Perustuuko se tietoon siitä mitä Niinistö tekee? Ei, vaan se perutuu kuvaan jonka massamedia antaa siitä mitä Niinistö tekee.

    Esimerkiksi Ukrainan kriisin jälkeen massamedia on antanut tällaista kuvaa: Venäjä on agressiivinen ja uhkailee, Balttian maat ja Suomi ovat vaarassa, tilanne Itämerellä kiristyy Venäjän laajentumispolitiikan johdosta, ja Venäjä on kaiken kaikkiaan järjetön maa. Niinistö puolestaan tekee parhaansa, jotta rauhallisen ja hyväntahtoisen EU:n ja sekä Venäjän välit kuitenkin rauhoittuisivat. Yhdysvaltojen rooli tässä? Ei muuta roolia kuin suojella Euroopan maita.

    Kun tuo on massamediamme syöttämä kuva, niin suunnilleen jokainen rauhaa ja hyvinvointia tahtova on sitä mieltä että Niinistö on hoitanut hommansa hyvin.

    Niinistön rooli Suomen itsemääräämisoikeuden menettämisestä EU:lle, ja todellisena EU federalistina on jätetty syrjään (niin, siihenhän EU-liittovaltioistumiseenhan tuo Lipposenkin kanssa tehty petos Suomea vei). EU-federalisti on myös Yhdysvaltain imperialismin asialla, ymmärsi hän sitä itse tai ei, niin kauan kun EU on Yhdysvaltain hallinnassa. Eikä se asia muutu niin kauan kun NATO on olemassa.

    • Niinistö olisi voinut haistattaa ja todeta avoimesti että valtamedia puhuu paskaa … miksei ole tehnyt?
     No koska on itse federalisti ja NWO-mafian tukija ja varmaan on mielissään kun kansalle kerrotaan hänestä ja EU:sta hyviä satuja.
     Jos olisi haistattanut niin kansansuosio olisi huipussaan.

 3. ”…missä venäläiset puhuessaan suomalaisille ovat Venäjän asialla, siinä jenkit tarjotessaan aseitaan ja apuaan suomalaisille, ovat jenkkien asialla.”

  Nimenomaan, ja se onkin hyvä syy syyttää Niinistöä. Suomen itsenäisyyden on Niinistö muiden puoluejohtajiemme kanssa myynyt globalisteille! Vain itsenäinen Suomi ajaisi suomalaisten etua, Yhdysvallat tai Venäjä ei sitä tee. Nytkin olemme pitkään kärsineet pelkästään Yhdysvaltain poliittista etua ajavasta Venäjän kauppassaarrosta. Ja siitä samasta Eurooppa kärsi koko pitkän Kylmän sodan ajan.

 4. Kokoomukselaisen Jorma Jaakkolan kirjoituksesta voi lukea mitä mieltä Suomen osavaltion maaherra S.N. joskus oli: http://jormajaakkola.fi/Niinist%C3%B6n%20puheita%20eduskunnassa. Jaakkola ei ole mitenkään kommentoinut kyseisen lakimiehen Perustuslain vastaista toimintaa EU:hun liityttäessä ja euroon siirryttäessä. Siitä on kirjoittanut Seppo Hauta-aho, jonka mielipiteitä en muuten pahemmin yhdy. http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

  • Hyviä linkkejä. Ongelma on ettei IPU ole saanut kannatusta vaikka on ainoa joka vaatii eroa EU:sta, omaa rahaa ja pankkia. Niin kauan kun tää ei hyväksytä on turha toivoa mitään vaan niinistöläisen finanssieliitin valta maassa vain tiukkenee.
   Pallo on kansalla mutta sitä näyttää kiinnostavan enemmän valtamedian hehkuttama velka- ym. orjuus. Selkärangatonta kansaa… kuten NWO-mafia haluaakin viedäkseen agendaansa eteenpäin

 5. Ilman mitään rasistisia taka-ajatuksia (niistä nyt silti syytetään) on vielä tuotava esiin sekin ettei Niinistö ole tehnyt mitään oman kansamme kurjuutta pahentavan haittamaahanmuuton estämiseksi. Presidenttinä hän olisi voinut tehdä jotain eikä alistua Brysselin sanelemiin pakolaiskiintiöihin ja ottaa oppia vaikka Unkarista ja Tsekistä Ja protestoida avoimesti kannustaen esimerkillään hallitusta.
  Kansakunnan ISÄNÄ hän ei ole huolissaan kansamme geneettisestä perinnöstä ja sen tason vaalimisesta vaan sallii geeniperimän tarkoituksellisen sekoittamisen (’parantamisen’), siis suomalaisen geeniaineksen tuhoamisen multi-kultin hyväksi.
  http://mvlehti.net/2016/08/26/kirjailija-anneli-merilainen-haluaa-parantaa-suomalaisten-geeniperimaa-kehitysmaiden-muslimeilla-2/

  P.s. Kun kuitenkin tulee rasistisyytöksiä niin on hyvä todeta etten ole rasisti vaan resisti joka vastustaa haitallista maahanmuuttoa mikä on kokonaan eri asia kuin normaali maahanmuutto jota aina tapahtuu.

  • No juu, kyllä tuossa voi sanoa että tuli taas rasistiset etu-ajatukset tuotua esiin! Hah, hah, sano nyt vaikka olevasi retiisi! Se on kuule jo rasisti, jonka mukaan haitallisuuus johtuu siitä että toiset ovat etnisesti erilaisia.

   Aiemmin Truth_hunter kirjoitti:

   ”Lähi-idän väestö on jo geneettisesti hyvin aggressiivista ja sotaisaa. Väkivalta on geeneissä. Se toimii enemmän tunneperäisen kollektiivisen tajunnan kuin järjen ja viisauden voimin. Siksi sen integroituminen eurooppalaiseen arjalaiseen ja anglosaksiseen rotuun ei tule koskaan onnistumaan ilman suuria vaikeuksia.” https://vastavalkea.fi/2015/12/11/teeseja-tyhmalistosta/#comment-1845

   Valehtele nyt retiisi vielä lisää!

   • No niin … taas herättiin. Olisiko niin että se koira älähtää johon…jne
    Ny olen jo retiisikin, en vain rasisti … resisti (engl. sana resist=vastustaa) on vastustaja.
    Millä oikeudella muuten sanot minua retiisiksi ? tuohan on avointa ala-arvoista pilkantekoa
    Mitä tähän geeniperimämme ’parantamiseen’ tulee jota näytät tukevan niin se ei onnistu näin … käy toisinpäin
    Tuon integroitumisen mahdottomuuden on todennut moni muukin ja jopa hyvin korkea-arvoinen taho Englannissa. Huonostipa olet perillä siitä mitä valtakunnassa tapahtuu
    http://mvlehti.net/2016/08/28/ulkomaalaistaustaiset-urakoivat-vakivalta-ja-seksirikoksia-lounais-suomessa/
    http://mvlehti.net/2016/08/25/onko-forssan-kaupunginjohtaja-sami-sulkko-pelle-hermanni/
    Tietysti suvakkien mielestä tähän aggressiiviseen ja väkivaltaiseen menoon pitää vain sopeutua eikä naisten tule parkua kun raiskataan…rotua kun jalostetaan

    • Nimenomaan ”retiisi” oli avointa pilkkaa, sanoit itseäsi vaikka miksi, ei se siitä muutu.

     Ei sinulle mene jakeluun, että kaikki ulkomaalaiset ei syyllisty rikoksiin. Vastustat kotouttamistuenkin antamista, vaikka se nimenomaan on tukea suomen kielen ja työllistymistaitojen opiskeluun, jotka vähentäisivät rikollisuutta. Rikollisuus on poliisiasia, eikä kaikkia voi tuomita ryhmän perusteella, se on oikeusvaltion perusperiaatteita!

     • turha selitellä ja vääristellä … kyllä täällä tiedetään kommenttiesi perusteella että olet monikulttuurista Suomea tukeva suvakki jolle oma kansa ei ole tärkein. Rikollista ja vaarallista maahanmuuttoa olet täällä tukenut ja jatkat samalla linjalla humanistiksi ja patriootiksi naamioituneena.
      MV-lehteä et lue ja olet sen ja Magn.median täällä tuominnut, ainoat jotka pitävät kansaa hereillä ja kertovat totuuden kuinka maatamme ajetaan kaaokseen Euroopan mukana. Ja kaiken huippuna vaadit että jo nyt suurissa vaikeuksissa oleva kansa on valmis tämän sinun unelmasi rahoittamaan. Erikoista patriotismia!

      Tiedoksesi ettei tämä kommenttipalsta ole avointa pilkantekoa varten … asia jota sivistyneelle ei tarvitse edes sanoa.

     • Aaltonen: Turvapaikanhakuprosessilla voi pyyhkiä per*että
      Käytännössä riittää siis, että pääset Suomen rajojen sisään, jonka jälkeen sinua ei voida poistaa täältä, koska Suomella ei ole esimerkiksi Irakin kanssa palautussopimusta.
      Näin ollen me veronmaksajat saamme maksaa kaikkien tänne laittomasti jääneiden olemisen ja elelyn – ilman minkäänlaista mahdollisuutta vaikuttaa asiaan.
      http://mvlehti.net/2016/08/31/aaltonen-turvapaikanhakuprosessilla-voi-pyyhkia-peretta/

     • Hyvä linkki tuo alempi ainakin … toivotaan että menee perille Pertillekin, joka yllä väittää etten pystyisi ymmärtämään että poikkeuksia voi olla.
      Totta kai on mutta ei niiden varaan voi kokonaisuutta rakentaa ja se tässä nyt on tärkein asia.

     • Pertti, Tarkoitan, että monien kannattaa lukea ja kuunnella ne kaksi ainutlaatuista linkkiäni – esimerkiksi ennen kuin rientää leimaamaan ihmisiä, joita ei suvaitse. Tai linjaa jotain turvapaikkajärjestelmästä Suomen ja EU:n osalta.
      Ei minulta nyt irtoa lähellekään niiden linkkien tasoista argumentaatiota niiden aiheista.
      Minäkin opin paljon uutta siitä Monokulttuurikeskustelusta.

      En ole tässä puolustelemassa ketään tai väittämässä että joku olisi virheetön, kuten aina suuttumaton tai aina faktat kohdallaan. Mielessäni on taas, että pitäisi enemmän muistaa 1) pienen ihmisen näkökulma esim. Suomen hallituksen mamu-politiikan edessä eli laajojen piirien valtamme vähyys; ja 2) se, ettei äärilaajoin leimoin keskustelu kannata.
      Varsinkaan rasismi-sanan äärilaajennettua käyttöä en edelleenkään ymmärrä.
      Se on tullut ilmiöksi vasta ihan viime vuosina, usein tragikoomisuuteen asti.

      Rasismin sijaan monella muulla tavalla moitittavasti ihminen voi toki toimia ja sen voi sitten suoraan hänelle ilmaista… Kuten olen Truth_hunterille joissain kohdin ilmaissut, että hänen toimintansa on voimakkaan tarkoitushakuisesti ja spekulatiivisesti juutalaisia leimaavaa (vaikka se ei muodollisesti olekaan rasismia eikä hän kiihota väkivaltaan kansanryhmää vastaan tms.). Mutta vain tarkasti tehden se on potentiaalisesti rakentavaa.
      – Jos joku ei selvästi kerro kantanaan, että eri rotujen edustajien ihmisarvo on erilainen, niin ei häntä voi leimata rasistiksi.
      Hänelle voi sanoa, jos siltä tuntuu, vaikkapa että ”älä vihaa niin paljon – viha sokeuttaa” ja mieluusti perustella, että missä meni vikaan.

      Toisaalta ”pienen ihmisen näkökulman” vastapainoksi olen myös miettinyt erilaisten julkitulojen tehoa eri ihmisten omista näkökulmista…
      Esim. mitä mieltä on postata Vastavalkeaan vastarinta.com-linkkejä, jos haluaa vaikkapa vastustaa Suomen hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa. Niin jotkut täällä ovat kuitenkin tehneet.
      Siis kannattaisi ajatella Vastavalkeaa laajempaa yleisöä.
      Esimerkiksi, ei tavallisille ihmisille ole Kolmanteen valtakuntaan liittyen ”natsisymppareita” tai erilaisia kansallissosialismin muotoja, vaan natseja, natsiaate.

      (Siitä tulikin mieleeni, että NWO-eliittiglobalistit maksanevat CIA:n ym. palvelijayritysten kautta paljonkin, jos mamu-kriittinen liike saadaan leimattua natsien liikkeeksi.)

      Ja jos sitten paljastuisikin, että joku, jota emme saa rasismista kiinni, onkin rasisti… niin mitä sitten… Eli eikö meidän tulisi kommunikoida hänelle joka tapauksessa suunnilleen samoin?
      Liiallinen rasismin miettiminen näyttää myös vievän monelta resursseja valitettavan paljon esimerkiksi ihmisoikeudet-käsitteen miettimiseltä.

      Voihan näitä pyöritellä. Mutta emme pääse mihinkään siitä, että EU on se, jonka politiikan laatu on ylivoimaisesti ratkaisevinta siinä, minkä äärellä olemme (eikä esim. Syyrian sota).
      Emmekä pääse mihinkään siitä, että monet ihmiset eivät tiedä monista asioista riittävästi, kuten missä turvapaikanhakijoihin liittyen Migrin ja poliisin tilastot ja jopa EU:n päätökset ovat tahallisesti tai tahattomasti merkittäviltä osin harhaanjohtavia.
      Noista kaikista jutellaan monen muun ohessa siinä linkkaamassani Monokulttuurikeskustelussa.

     • Truth_hunter kirjoitti: ”Rikollista ja vaarallista maahanmuuttoa olet täällä tukenut”

      Taas propagandisti vääristelet saman asian vaikka jo monesti olen huomauttanut. En tue maahanmuuttoa koska Suomessa on huono taloustilanne ja kova työttömyys. Tuen turvapaikan myöntämistä, sekä maahanmuuttajien ja pakolaisten ihmimillistä kohtelua ja vastustan rasismia sekä propagandaa.

      Jos rasistit käyttäisi murto-osan energiastaan sotien vastustamiseen ja siirtomaiden ryöstämiseen, meillä ei edes olisi näitä miljoonia maastaan penneita (kyllä, useita miljoonia on paennut sotia Irakista, Afhganistanista ja Syyriasta, kaikki eivät ole elintasopakolaisia) eikä myöskään elintasopakolaisia samanlailla kun nykyään (elintasoerot tulee aina aiheuttamaan siirtolaisuutta).

      Mutta kun ei, herätään vasta siinä paikassa kun omasta kakusta on joku pyytämässä palasta! Silloin kun ollaan viemässä palaa heidän kakustaan, asia ei kiinnosta!

     • Sinulla ääni kellossa muuttuu aina tilanteen mukaan.
      Nyt olet vaatimassa vain pakolaisten inhimillistä kohtelua … kerjäät pisteitä. He jos ketkä sitä saavat mutta omien vanhustemme ja maamme hajoamisen kustannuksella.
      Ja olet avoimesti niitä rasisteiksi ja propagandisteiksi nimittelevä jotka eivät kannata haittamaahanmuuttoa ja haluaisit sulkea MV-lehden ja Magn,median sivut propagandistisina. Sen olet täällä avoimesti kertonut joten peruuta sitten puheesi jos et ole tosissasi. Se osoittasi että selkäranka on kunnossa. Nyt uskottavuutesi on tipotiessään suurista puheistasi huolimatta.
      Voit jankuttaa kuten tyylisi on rauhassa mutta ei tuollainen tyyli tehoa tervejärkisiin.

     • Ei tosiaan kiusaisi minua lainkaan jos Magneettimedia ja MV-lehti suljettaisiin, koska ovat niin rasistisia ja propagandistisia. Mutta se vain on niin, että missä on kaikkein ärhäkimmät kirjoitukset, niitä kansa lukee. Vastavalkea on sellainen vaihtoehtomedia josta minä pidän: se ei ole äärioikeistolaisten journalistien läpikyllästämä.

      Teidän valkoisen rodun ja multikultin pääasiallinen mielenkiinto on rotuhygienia, huoli vanhuksista on juuri sitä pisteiden keräämistä. Koska huoli vanhuksista jä köyhistä tai työttömistä on muka äärioikeiston sydämellä ollut? Eikö pikemminkin eutanasia ja pakkotyö? Kyllä se on meidän suvakkien sydäntä lähellä oleva asia, aina, eikä pelkästään pakolaisaallon saavuttua!

      Maahanmuuttoa ja pakolaisia haluavat juurikin suurpääoma, sillä periaatteella että maahanmuuttajat on verorahojen säästöä: tulee paljon halvemmaksi veronmaksajalle tuoda aikuiset ihmiset ulkomailta kuin kasvattaa heidät vauvoista Suomessa. Tosin tämä suuri aalto maksoi valtiolle paljon rahaa, ja sen rahan saivat kunnat, kun vuokrasivat valtiolle vastaanottotiloja.

      Jos olet kuunnellut poliitikkojemme, varsinkin oikeistopoliitikkojen puheita, emme voi maksaa eläkkeitä, ellemme saa maahanmuuttajia, ja paljon: meillä on ”kestävyysvaje”. Ja sitä ennen (ilmeisesti vieläkin) meillä oli ”uhkaava työvoimapula”. Äärioikeistolaiset propagandistit väittävät että Suomella ei ole varaa vastaanottaa pakolaisia. Suurpääoma puolestaan väittää että meidän pitää ottaa, ja vielä paljon lisää: ei ole varaa olla ottamatta. Ja minä sanon että Suomen väkiluvun kasvu, uuden kakunsyöjän ilmaantuminen, tarkoittaa aina sitä että muut menettävät rahaa- Väkiluvun kasvu tarkoittaa yleensä aina suurta sosiaalista rahansiirtoa joko uudelle perheelle tai maahanmuuttajalle/pakolaiselle sekä koulutus ja terveydenhuolto ynnä muulle julkiselle sektorille jonka kuluttaja uusi kakunsyöjä on, ja tämä on asia jonka rasistit ”meillä ei ole varaa” propagandistit sivuuttavat tahallaan. Pakolaisen syrjimisessä on yhtä vähän järkeä kuin vastasyntyneen kantasuomalaisen ”meillä ei ole varaa” -periaatteella. Jopa ikuisesti syrjäytynyt ja työtön on haluttu ja tarvittu pääoman mielestä, koska sellainen painaa alas palkkoja ja lisää työvoimareserviä.

     • Turha tätä on täällä enää jauhaa. Sinä ajattelet asioita vain ’pakolaisten’ näkökulmasta, minä taas kokonaisuuden eli oman kansamme kannalta.
      Minusta maatamme ei tule uhrata kenenkään takia. Juuri nyt kun paine on suuri nwo-eliitin taholta hajottaa kansallisvaltiot meidän on kaikin keinoin taisteltava oman maamme ja kulttuurimme puolesta ja estää sen hajottaminen. Mikään asia ei saa olla sitä tärkeämpi. Siksi pitäisi kiireesti irtaantua EU:sta ja ottaa ohjat omiin käsiin.
      Eikä tämä merkitse ettenkö kannattaisi kaikkien ihmisten inhimillistä kohtelua.

     • Jassoo, nyt lähti nippu kommentteja. Vahinko ettei ollut kommentit kirjoitettu muistiin. Mutta seuraava on kuitenkin asia jonka haluan sanoa, että laitan uudelleen (eihän tämä voi syy poistoon olla).

      Ku-klux klan ja natsitkin mielestään ajoivat hyvää asiaa, kun puolustivat omaa rotua. Sen varjolla vihattiin ja harjoitettiin väkivaltaa.

   • Pannaan nyt tutkittua faktaa tueksi — sitä et voi leimata rasistien valheeksi kuten teet halpamaisesti kommenteilleni
    Pieni ote linkistä
    Tärkeä osa psykopaattista persoonallisuutta on aggressiivisuus, jota voidaan mitata esimerkiksi murha-, ryöstö-, pahoinpitely- ja raiskaustilastoilla. Rodulliset ja etniset erot näkyvät selvästi rikostilastoissa.
    Jared Taylor ja edesmennyt Glayde Whitney ovat tutkineet mustien korkeita rikostilastoja kirjassaan The Color of Crime. Tilastojen mukaan mustat miehet murhaavat noin kuusi kertaa useammin kuin valkoiset. Mustat naiset murhaavat puolestaan noin neljä kertaa useammin kuin valkoiset. Sen sijaan valkoiset murhaavat noin kaksi kertaa todennäköisemmin kuin itäaasialaiset.
    Mustat ovat selvästi yliedustettuja myös Etelä-Afrikan murhatilastoissa. Pääosin mustien asuttamissa valtioissa murhataan selvästi useammin kuin pääosin valkoisissa tai itäaasialaisissa valtioissa.
    Rodun ja psykopatian yhteydestä
    http://magneettimedia.com/rodun-ja-psykopatian-yhteydesta/

     • On myös paljon tutkimusta, että ongelmia aiheuttaa nimenomaan lapsuuden kaltoinkohtelu.

      Pakolaiset tulevat aika karmeista olosuhteista, ja pakenesin kyllä itsekin. Läheisiä ihmisiä on kuollut pommituksissa, oma koti on tuhottu, hallitus kaadettu, joudut jatkuvasti pelkäämään henkesi edestä… mielenterveys menee vähemmästäkin. Eikä sillä ole mitään tekemistä rodun tai biologian kanssa.

      Mustat taas ovat kärsineet ja kärsivät yhä esimerkiksi rasismista. Yhdenlaista kaltoinkohtelua sekin.

      Älykkyysosamäärä ja biologia ovat kyllä helpompia selityksiä. Ei tarvitse myöntää, että Yhdysvaltojen ja EU:n pommituksilla voi olla jotain seurauksiakin Lähi-Idässä asuville. Sinä kuitenkin olet tämän asian jo ymmärtänyt, mutta silti ajattelet noin mustavalkoisesti pakolaisista ja roduista.

     • Turha selitellä. Fakta on että kun nämä mamut pääsevät tänne parempiin oloihin, jopa täysihotioon meidän rahoilla, niin rikokset ja raiskaukset jatkuvat.
      Lue MV-lehteä niin olet perillä mitä tapahtuu!
      Ei sitä voi selittää kuten teet. Olet naivi.

     • Varmasti jotain traumoja on niilläkin, jotka heittävät polttopulloja vastaanottokeskuksiin. En usko senkään johtuvan geeneistä tai kulttuurista.

     • He yrittävät vain vihapäissään ilmaista että tämä peli ei vetele. He samaistuvat niiden suomalaisten kohtaloon jotka joutuvat matujen tekemien rikosten ja raiskausten kohteeksi. Traumat eivät selitä heidän toimintaansa.

  • Seuraava artikkeli olisi hyödyllistä lukea voidakseen todeta, kenen joukoissa etummaisina lipunkantajina ”rasisti”-leimakirvestään joka käänteessä heiluttavat todellisuudessa marssivat: ”Project White Genocide: The Dark Agenda of Count Coudenhove-Kalergi”, http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=138630

   • Em. Kalergi-suunnitelmaa koskevassa artikkelissa sanotaan mm.:
    ”In 1922 he [Coudenhove-Kalergi] founded the “Pan-European” movement in Vienna, which aimed to create a New World Order, based on a federation of nations led by the United States.”

    Robert Bridge’n artikkeli ”Are the US Elites Attempting to Destroy Europe by Triggering A Flood of Immigrants and Refugees?” viittaa hyvin vahvasti samaan suuntaan. Joitakin poimintoja artikkelista:

    ”A side effect of the American neocon strategy of up-ending the Middle East is to flood Europe, and in particular, Germany, the continent’s dominant power, with non-Christian immigrants.

    The author argues that this is deliberate, and that Merkel and Obama are neocon patsies, leading Europe to destruction, and that Russia is one of the few countries whose leadership understands what is happening, and is fighting back…

    From the United States to Europe, the Western elite are allowing a massive influx of foreigners to enter their lands, radically transforming the face of Western societies in a bid to divide, conquer and expand their military and financial rule across an unsuspecting planet…

    As early as 2010, German Chancellor Angela Merkel, in response to rising anti-immigrant sentiment, sent shockwaves around the world when she admitted that efforts to create a multicultural society in Germany have “utterly failed.”

    Today, Merkel is humming a completely different tune as a wave of refugees storms Europe from all corners. Trusting the public’s short memory span, the German leader has put out the welcome mat along her country’s lengthy border, telling the world Germany is ready to accept over 1 million new arrivals – and on practically the same day that 130 people were killed by alleged Islamic fundamentalists around Paris…

    While on the surface it may seem that the refugee crisis has taken Western leaders by surprise, in fact it is all part of their plan for global domination, which was outlined in a paper by the now-defunct group of US neoconservatives known as The Project for a New American Century (PNAC).

    In September 2000, the group released a document entitled: ‘Rebuilding America’s Defenses – Strategy, Forces and Resources for a New Century,’ in which the power-crazed individuals came out and admitted their goal of asserting US military power around the globe in order to remain the world’s supreme superpower…

    Moscow seems to have come to the correct conclusion that Islamic State is simply a proxy army created by the United States to smash down the doors of sovereign states.

    Judging by the scope of these diabolical plans, it is altogether impossible that the United States could not see well in advance that a flood of desperate refugees would soon be streaming towards the European Union in search of safety.

    But again, this is part of the overall plan that the US elite desire, otherwise they would not be so aggressively pushing for the rights of the illegal aliens over the rights of their natural born citizens…

    The simple fact is that Obama is reading from a script that was written many years ago. Washington is simply weighed down by too many powerful, behind-the-scenes puppet masters for anything to happen by chance in the realm of US politics.

    According to a German sociologist Gunnar Heinsohn, by mid-21st century millions of migrants from Africa and Asia (950 million of them are already willing to relocate to the EU) will drag Europe back into the Dark Ages. So isn’t this exactly what Barack Obama, a man with African roots, should be willing to achieve through his foreign policy?…

    The ultimate plan is to smash any homogeneity that exists and replace it with a US-led imperial system that relies on brute force to maintain “peace and order.”…

    This development only plays further into Washington’s hands as the European people – increasingly terrified by pre-planned acts of war, terrorism and financial collapse – look to a savior to rescue them. At that point, they will walk happily and blindly into captivity like lambs on the way to slaughter, believing they are free until the moment of their destruction.

    In other words, when it is too late to reverse their fate and the real face of the global tyrant is revealed.”

    Koko artikkeli: http://www.globalresearch.ca/are-the-us-elites-attempting-to-destroy-europe-by-triggering-a-flood-of-immigrants-and-refugees/5502526

    Mutta onhan meillä täällä pikkuruisessa Euroopan Unionin Suomi-provinssissakin uskollisia ”rasisti”-leimakirveen heiluttajia avustamassa näitä NWO-globalistirikollisia Euroopan verenvaihdossa helposti alistettavan orjalauman kasvattamisessa tyranniansa viimeistelemiseksi!

     • ”Soroksen hakkeroidut tiedot paljastavat hänen rahoittavan elintasopakolaisien tulon.

      Jos mietit miksi kaikki eduskuntapuolueet ja valtamedia aivopesee ja valehtelee turvapaikanhakijoista. Eduskuntapuolueet ottavat vain lisää turvapaikanhakijoita, joka päivä. Soros maksaa valtamedialla ja eduskuntapuolueille. Valtamedia sitten levittää propaganda valheita turvapaikanhakijoista. Eduskuntapuolueet ottavat joka päivä lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia vaikka Suomella ei ole varaa ottaa yhtään enään. Poliisi salaa ongelmat ja rikokset. Eduskuntaspuoleissa ei ole muita, kuin korruptuneita ammattivalehtelijoita, joille maksetaan Suomen Islamisaatiosta. Suomessa on menossa kansan vaihto ja alkuperäisen kansanmurha.

      Soros vaatii maahanmuuttajien kustannusten kattamista jatkuvalla leikkaamisella. Mitä tekevät hallituspuolueet leikkaavat jatkuvasti lisää.

      Sinä veronmaksajana rahoitat ITSE Suomen islamisaatiota. Kyllä, aivan oikein, Sinä veronmaksaja rahoitat Suomen islamisaatiota.

      Vieläkö joku uskoo, että elämme ”demokratiassa”, jossa valkoisten väestönvaihto värilliseen massaan on pelkkää ”luonnollista kehitystä”?
      Kela Gold kortti ulkomaalaisille matuille, nyt se on totta
      Rajaton luotto maahantunkeutujille, kanta-Suomalainen työmies maksaa selkänahastaan.
      Viedään omilta vanhuksilta palvelut ja elämisen mahdollisuus. Ja nuorilta koulutus.
      Vain jotta uudet kunniakansalaiset saavat kaiken haluamansa.
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kaikille-turvapaikanhakijoille-syksyn-aikana-maksukortit-kateinen-kaikkein-kalleinta/6032564

      Soros on painostanut Helsingin kaupunginjohtajaa (Jussi Pajunen) sekä tärkeitä työ- ja elinkeinoministeriön (Suomen työministeri on perussuomalainen Jari Lindström) virkamiehiä sitoutumaan somaleiden tehokkaampaan ”kotoutukseen” –eli veronmaksajien rahan lahjoittamiseen somalien käyttöön. Perussuomalaisten Jari Lindström on korruptoitunut ammattivalehtelija, johon Soros vaikuttaa.

      Soros pyrkii korruption avulla varmistamaan, ettei maahanmuuttajien käytös vaikuta eurooppalaisvaltioiden tekemään maahanmuuttopolitiikkaan. Suomessa ei ole yhtään eduskuntapuoluetta, joihin Soroksen korruptio ja rahoitus ei olisi vaikuttanut. Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrän lisäämistä. Soroksen rahoittamat eduskuntapuolueet ja kansanedustajat tunnistaa siitä, että ne kannattavat maahanmuuton lisäämistä.

      Asiakirja kertoo, että Soros kykeni vaikuttamaan monilta osin siihen, millainen Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja monimuotoisuusstrategia vuosina 2013–2016 on.

      Soros-paljastukset jatkuvat: korkeimman oikeuden manipulointia monikulttuurisuuden nimissä…”

      Koko artikkeli: https://suomimedia.wordpress.com/2016/08/17/soroksen-hakkeroidut-tiedot-paljastavat-rahoittaa-elintasopakolaisien-tulon/

     • Hyvä kun toit nuo tiedot tänne luettavaksi. En tiennytkään että Soroksen ote on noin vahva.

     • Pari poimintoa em. Gearóid Ó Colmáin’in artikkelista ”Coercive Engineered Migration: Zionism’s War on Europe”:

      ”Austrian intelligence has reportedly revealed that US government agencies are funding the transfer of these refugees to Europe in an attempt TO DESTABILIZE THE CONTINENT. This new geostrategic initiative involves using desperate refugees as weapons for the purposes of US/Zionist DIVIDE AND RULE of the European continent.”

      [Tässähän meidän ”rasisti”-leimakirveen heiluttajamme ovat innolla mukana tukemassa USA:n/sionistien ’hajoita ja hallitse’-politiikkaa Euroopan epävakauttamiseksi!]

      ”France’s Radio Internationale has revealed that over 95 percent of migrants in the current flow into Europe are young males between 20 and 35 years old.”

      [Samaahan kertoivat ainakin viime syksynä otetut valokuvat Tornionjoen yli Suomeen tulleista avosylin vastaanotetuista maahantunkeutuja-massoista. Varsinaisia ”hädänalaisia”!]

      ”Many are said to be fleeing conscription in the Syrian army, which has lost thousands of brave men and women since the start of the Zionist war on their country. The preponderance of young, fit males among the so-called ‘refugees’ has also been confirmed to this author personally by researchers of Russian state television RT. When asked about the refugee issue on France’s BMTV, Russian Ambassador to France Alexandre Orlov said “All I can see are young men fleeing the war instead of defending their country”. So, why are there so few vulnerable women and children among the refugees escaping the war in Syria?

      The glorification of the young men fleeing conscription in Syria, coupled with the demonisation of the heroic men and women in Syria fighting for their country’s freedom, is deeply indicative of the moral turpitude of our own ruling class for whom disloyalty and cowardice are the principal characteristics [Juuri samanlaista moraalisesti täysin rappeutunutta, vain omaa etuaan ajavaa pyrkyrijoukkoahan ovat Suomessakin valtaapitävät maanpetturit ja muut rikolliset].”

    • Project White Genocide: The Dark Agenda of Count Coudenhove-Kalergi

     Mass immigration is a phenomenon the causes of which are cleverly concealed by the political elites, and the multicultural propaganda is employed to falsely portray it as inevitable. In this article we intend to prove once and for all, that mass immigration is not a spontaneous phenomenon. What the elites  try to present as an inevitability of modern life, is actually the product of a plan conceived around a table and prepared over decades, to completely change the face of our continent.
     https://www.darkmoon.me/2016/project-white-genocide-the-dark-agenda-of-count-coudenhove-kalergi/
     Erittäin hyvä artikkeli … pelottavan hyvä

  • ”Marie Krarup från Dansk Folkeparti ser EU som ett större hot än Ryssland, och tar gärna emot Putins hjälp att sänka EU en gång för alla.

   I en intervju i Ugebrevet Mandag Morgen fick Krarup frågan om EU är ett större hot än Putin.

   Mot Danmark? Ja det råder det inget tvivel om. Bara det där med Schengen, det är en katastrof. Det kommer att radera Danmark från världskartan om vi inte skärper till oss.
   Att man har upplöst nationsgränserna är ett hot mot Danmarks existens.
   Vi ser Putin som en företrädare för ett auktoritärt, odemokratiskt system, som vi inte vill ha i Danmark… Men jag vill heller inte ha ett EU som det är nu. Jag vill se EU begravt och ersatt av ett frihandelsavtal. Om Putin eller Marine Le Pen kan hjälpa till med det, är det utmärkt. Om det så vore Fan själv!
   Uttalandet kommer efter att högerpartiet Venstre (!) försökt öka de danska väljarnas entusiasm för maktkolossen i Bryssel. Väljarstödet för EU har sjunkit från 56% i november förra året till 44% nu.

   Marie Krarup är partiets talesperson i försvarsfrågor.”

   http://www.bakom-kulisserna.biz/news/dansk-toppolitiker-eu-storre-hot-an-putin/

 6. Jo silloin kuin kun Sauli Niinistö rullaluisteli pitkin katuja paperossi suupielessään lanseeraten itseään ”vallattomana poikamiehenä”, hänen puheissaan tuli esille yksi ainoa maailmanhallitus jonka vuoksi suhteita pitäisi kohennella länsimyönteisiksi.
  Sanonnat: ”Ei koira karvoistaan pääse” ja ”kettu on kanatarhan vahtina”, ovat ajattomia hokemia niin kuin nykyisenkin ajan tekoset paljastavat.
  Suomessa on jo pitkään harjoitettu uusintojen toistoa, elikkä sen todistavat, YLE.n-tuotanto ja meidän valtaeliittimme karmea 1930-luvun politiikan kopiointi, jonka seuraukset on sodan helvetillä syövytetty kansamme muistiin.

  • Sauli Niinistöllä on ehkä juuri EU-ajoista alkaen ollut enemmän kuin muilla suomalaisilla politiikoilla tietoa eurosta ja EU:sta sekä yhdysvaltalaisten ” neosioconien” maailmanhallituksen aikeista teorian tasolla. Silti se vauhti jolla Obaman aikana NWO on käytännössä edennyt, näkyy Merkelin ( ja hänen kauttaan koko Euroopan) itsenäisen toiminnan täydellisenä menetyksenä. Ihmettelen kyllä kovasti sitä, että jotkut näkevät Suomen presidentillä tai ministereillä olevan todellista, valtaa vaikka sitä ei ole Merkelilläkään.
   Venäjän ja USA:n Daavid-Goljat-suhde sotilastukikohtien suhteen pitää kyllä pitää mielessä, mutta toisaalla on jo ilmestynyt uusia mahdollisuuksia toimia dollarin maailman johtovaluutta-aseman ulkopuolelle. Suomenkin kannattaisi lisätä Idän kauppaansa reilusti, sillä eiväthän saksalaiset yrityksetkään ole poistuneet Venäjältä sanktioista huolimatta.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/08/29/ripple-technologie-die-groesste-gefahr-fuer-den-dollar-als-weltwaehrung
   https://www.sovereignman.com/trends/barack-obama-may-have-finally-destroyed-americas-1-advantage-20115/

   Se miten Suomen johto presidenttiä myöten tulee toimimaan tulossa olevassa globaalissa ”käännöksessä ”,vasta osoittaa , toimivatko he yhä vain oman nahkansa ja asemansa vaiko koko kansakuntamme pelastamiseksi.

   • ’…Ihmettelen kyllä kovasti sitä, että jotkut näkevät Suomen presidentillä tai ministereillä olevan todellista, valtaa vaikka sitä ei ole Merkelilläkään.’

    Koska itse kuulun noihin ihmettelijöihin niin täytyy vastata.
    Onhan asia noinkin mutta toisaalta pelkuruutta se on jos antaa taluttaa itseään narussa. Kyllä näistä ’niinistöistä’ ja ’merkeleistä’ pelkurin kuvan saa … alistuvat vain omaa mukavuuttaan tai jopa oman ideologiansa takia kun kaikki sopii heille …
    Merkelhän on kommunisti ja Niinistö lienee jonkin sortin uusliberalisti ja kaipa ne ovat tietoisia että NWO on Communism by the back door kuten tämä hyvä videosarja paljastaa
    New World Order. Communism by the back door. Part 1. (all parts)
    https://www.youtube.com/watch?v=qM287j463g8&list=PLD2aFsB7mDO27IrArQYdY5OcmI1IcJVHZ

 7. Jossain vaiheessa on varmaan sovittu, että Suomen lait eivät ole enää voimassa. Nimittäin, Suomen lakeja kirjaimellisesti tulkiten, monen politikon(kin) toimet täyttävät maanpetoksen tunnusmerkit. Nämä puolustus- ja ulkoministerimme kohkaamiset vievät maanpetokset aivan uusiin ja arvaamattomiin ulottuvuuksiin. EU’n lait ja ”direktiivit” on tietenkin otettu käyttöön, mutta vain soveltuvilta osin. Sovelletaan niitä direktiivejä, jotka ovat meille vahingollisia. Muuten niitä ei tarvitse noudattaa. Vai eikö siellä ole direktiivejä, joista olisi meille jotain hyötyäkin?

  Aina voi miettiä, mitä sitten, jos vaikka eduskunta vaihtuisi ja Suomi eroaisi EU’sta tai siellä muuten vain todettaisiin, että vituiksmän ja lopetetaan koko touhu, mikä olisi aivan järkevääkin. Tulisivatko Suomen lait uudelleen voimaan ja olisi mahdollista, että maanpetoksista ruvettaisiin jakamaan tuomioita? Luulen että innokkaimmat federalistit ovat tämän kyllä ymmärtäneet, eikä heillä ole enää muuta mahdollisuutta kuin painaa hiileen ”Euroopan integraation syventämiseksi”. EU-korttitalon romahtaminen veisi heiltä ainakin työpaikan ja saattaisivat joutua meidän erinomaisten työvoimapalvelujen käyttäjäksi. Tiedä vaikka pantaisiin peruspäivärahalla työkokeilijaksi. Pahimmissa skenaariossa tulisi linnatuomio, vaihtoehtona maanpako ja saattaisi joku hätäisempi solmia heille kravatin niskanpuolelle.

 8. Ainoa tie suunnan muutokseen on SAK:n järjestämä yleislakko ja uudet vaalit, ei tämä meno tästä sen huonommaksi voi enään mennä, perkele. Päästäisiin eroon sotahulluista persuista ja olisi Saulillekin herätys.
  ”Persut ei myy persettään, se antaa sitä ilmaiseksi”. Kuuluisa Soinin lause sovellettuna nykymuotoon.

  • SAK’lta tai ammattiliitoilta on turha odottaa apua. Sieltä saa pieni ihminen parhaimmillaankin vain sympatiaa. Ovat tietenkin hirveän ”huolissaan” ihmisten pärjäämisestä, mutta ovat aina valmiita myymään duunareiden etuja ”yleisen edun nimissä”. Ja onhan se jo nähty mitä nuo yleiset edut ovat. Jos muutosta tosissaan halutaan, se pitää lähteä kentältä. Hyväpalkkaisista ilmastoiduista toimistoista se ei lähde koskaan.

   • Kyllä ammattiliittojen toimistoväki kuules käy jatkuen kentällä ja saa sieltä kovaa painostusta. Ei ne pelkästään siellä toimistossa ole! Sen verta monta kertaa on tullut näitä asioita eteen itsellä.

    • Selvä. Ja mitä sitten, ei yhtään mitään, sitä samaa, kovan painostuksen jälkeen ammattiliiton edustajat lähtevät pitkälle lounaalle työnteettäjän edustajien kanssa. Pistän sulle faktaa ”edunvalvonnasta” joku toinen kerta. Nyt täytyy mennä.

 9. Venäjä reagoinut meidän sekoiluihin USA:n kanssa — puolueettomuuden hylkäämistä ? Turvallisuusyhteistyösopimus Suomen ja USA:n välille
  Suomi joka ei ole Natomaa haluaa vielä ennen USA:n vaaleja allekirjoittaa sopimuksen USA:n kanssa joka takaa USA:lle mahdollisuuden sotaharjoituksiin maassa ja tietojen jakamiseen … mitä kaikkea sopimus tarkemmin pitää sisällään ei ole tiedossa
  Abschied von der Neutralität? – Sicherheitsabkommen zwischen Finnland und den USA
  https://deutsch.rt.com/europa/40204-finnisch-amerikanisches-sicherheitsabkommen/
  Finnland, welches bisher kein NATO-Mitglied ist, will noch vor den anstehenden US-Wahlen im November ein Sicherheitsabkommen mit den USA unterzeichnen. Das Nachbarland Schweden hat bereits im Juni ein Gastlandabkommen mit den USA unterzeichnet. Diese Abkommen erlauben es amerikanischen Militärs, auf finnischem und schwedischem Boden Übungen abzuhalten. Außerdem wollen die Militärs der Länder mehr Informationen austauschen und gemeinsame Forschung betreiben. Was die Verträge jedoch genau bedeuten, darüber ist wenig bekannt.

 10. Oli mukava lukea; vilkas ja hyvä keskustelu.
  Omasta puolestani viittaan vielä kerran presidentin perustuslaillisiin valtaoikeuksiin sekä nykyisen presidentin henkilökohtaisiin ominaisuuksiin.

  Presidentillä on Suomessa edelleen hyvin vankka asema ulkopolitiikan johdossa: ”Suomen ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa.”…..sekä: ” Presidentti ja ulkosuhteista vastaavat ministerit keskustelevat merkittävimmistä päätöksistä hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa valiokunnassa”, jossa puhetta johtaa presidentti. Tämä rajaa ministerin henkilökohtaisen päätösvallan melko tiukkaan. Ulko- tai puolustuspoliittisia päätöksiä ei voida tehdä presidentin tietämättä tai hänen selkänsä takana.
  Presidentti voi milloin tahansa vedota myös eduskuntaan.

  Tiedämme myös, miten Niinistö on julkisissa esiintymisissään painottanut presidentin vallan ensisijaisuutta suhteessa hallitukseen.

  MTV 28.5.2016:
  ”Niinistöltä kysyttiin mielipidettä siihen, että joissakin lausunnoissa on korostettu hallituksen roolia ulkopolitiikan johtamisessa ja Nato-päätöksenteossa.”

  Niinistö vastasi:
  ”– Perustuslaki sanoo nimenomaisesti, että tasavallan presidentti johtaa – yhteistoiminnassa. Minä pidän siinä kohdassa aina pienen tauon; johtaa – yhteistoiminnassa, sanoi Niinistö Ykkösaamussa.” (Paitsi, että tuota taukoa ei ole perustuslain tekstissä, se on vain Niinistön päässä.)

  Nyt sitten yritetään selittää ja luoda kuvaa, että Niinistö olisi luovuttanut ulkopoliittisen johtajuuden Timo Soinille ja puolustuspolitiikan johtajuuden (mm. suhteet Natoon) Jussi Niinistölle!
  Ei tuo sovi ainakaan siihen kuvaan, minkä minä olen miehestä saanut. Ja jos näin olisi päässyt tapahtumaan, niin sittenhän meillä vasta ongelma olisikin.

  • No ei luovuttanut mutta hyväksynyt tilanteen kun ei ole tullut väliin. Hallitushan nuo ministeripaikat jakaa ja presidentti hyväksyy, eikös se niin mene?
   ’johtaa — yhteistoiminnassa’ … kyllä se tarkoittaa että johtaja hyväksyy porukan tavan toimia eli on ottanut vastuun yhteistoiminnasta..

 11. Eikö maan pressa tiedä kuka tätä maapalloa keinuttelee, ylistäen puheessaan ”Menoraa juhlivaa Kartellia”. Se taas on vahvasti neulottu USAn sotatoimiin. Senkaltaisten perähöyhenien hyväily saattaa olla vaikeuksien hakemista ilman vastuuta. Venäjää on syytetty niin monesta asiasta valheellisesti, etteivät ne syytteet voi edes olla mahdollisia. Joku tolkku pitäisi olla siinäkin paikallaan. Onneksi Mr. Putin ei ole vielä kiireiltään kerinnyt tuhoamaan Venezueelaa ? LOL.

 12. Arabien poistuminen Israelin ympäristöstä menee tarkalleen suunnitelmien mukaisesti. Pian siellä ei ole ketään vastustamassa Israelin laajentamista ”autioituneisiin maihin”. Kirkollisten maiden tuhoaminen sopii heille ”naulan kantaan” islamilaisten lisäksi länsivallan avulla. Kristikunta on harhautunut uskomaan pelastuvansa Israelilaisten kynsistä pelkän raamattunsa avulla. Haluan tiedoittaa heille, sinisilmäisille, olette erehtyneet pahan kerran. Jumalan kansaksi julistautuneilla ei ole ystäviä maan päällä, eikä muuallakaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here