Hymyiletkö ivallisesti, kun joku kyseenalaistaa viralliset versiot Orlandon, San Bernardinon, Pariisin tai Nizzan tapahtumista? Koetko ylemmyyttä 2500 arkkitehtiä ja insinööriä kohtaan tai lukuisia palomiehiä, siviili- ja sotilaslentäjiä, fyysikkoja ja kemistejä tai entisiä korkeita virkamiehiä kohtaan, jotka ovat kyseenalaistaneet syyskuun 11. päivän terrori-iskut? Jos vastasit kyllä, sovit hyvin aivopestyn CIA-sätkynuken profiiliin.

Vuonna 1964 CIA keksi termin ”salaliittoteoria” ja iskosti sen julkiseen keskusteluun mustamaalatakseen niitä lukuisia epäilijöitä, jotka kyseenalaistivat Warrenin komission((Ks. esim. Wikipedia: Warrenin komissio)) päätelmän, että presidentti John F. Kennedyn murhasi yksinäinen asemies Lee Harvey Oswald, joka puolestaan murhattiin poliisin huostassa ennen kuin häntä voitiin kuulustella. CIA käytti ystäviään mediassa käynnistäessään kampanjan, jolla Warrenin komission raportin epäileminen saatettiin pilkan ja vihamielisyyden kohteeksi. Kyseinen kampanja oli ”eräs kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä propagandahankkeista.”

Näin kirjoittaa politiikantutkimuksen professori Lance deHaven-Smith. Hän kertoo kirjassaan Conspiracy Theory in America, kuinka CIA onnistui luomaan julkiseen mielipiteeseen refleksinomaisen mustamaalaamisen niitä kohtaan, jotka kyseenalaistavat hallituksen selvityksiä. Kirja on äärimmäisen tärkeä ja vieläpä sujuvasti kirjoitettu. Se on niitä harvoja kirjoja, joilla on kyky puhkoa propagandan ylläpitämän lumetodellisuutemme kuplia.

Professori deHaven-Smith pystyi kirjoittamaan kirjan, koska CIA-juonen avaava alkuperäinen CIA-raportti #1035-960 saatiin päivänvaloon julkisuuslakipyynnön (Freedom of Information Act request) avulla. Ilmeisesti virkakoneisto ei osannut pitää niin vanhaa asiakirjaa merkittävänä. Asiakirja on varustettu merkinnällä ”tuhottava kun ei enää tarpeen”, mutta jostain syystä se oli jäänyt tuhoamatta. CIA-raportti #1035-960 löytyy kirjasta kokonaisuudessaan.

CIA:n menestys hallituksen selitysten epäilemisen mustamaalaamisessa on tehnyt vaikeaksi tutkia valtion tekemiä rikoksia demokratiaa vastaan (State Crimes Against Democracy , SCAD)((Valtion rikoksista demokratiaa vastaan ks. esim. deHaven-Smith–Witt (2009): Preventing State Crimes Against Democracy)), kuten juuri 9/11-tapausta. Kun julkinen mielipide on ohjelmoitu pilkkaamaan ”foliohattuja” jopa 9/11:n kaltaisissa selvästi epäilyttävissä tapauksissa, hallinto pystyy tuhoamaan todistusaineistoa, luopumaan normaaleista menettelytavoista, viivyttämään tutkimuksia ja muodostamaan poliittisen komitean vahvistamaan virallisen selityksen. Professori deHaven-Smith huomauttaa, että tapauksissa kuten 9/11 ja Kennedyn murha, virallisia poliisin ja syyttäjän tutkimuksia ei suoriteta. Tapaukset siirretään suoraan poliittisluonteisille komissioille.

Professori deHaven-Smithin kirja tukee sitä, mitä olen aiemmin lukijoilleni kertonut: Hallinto kontrolloi kertomusta alusta alkaen, koska sillä on virallinen selitys valmiina jo rikoksen (SCAD) tapahtumahetkellä. Se tekee mistä tahansa muusta selityksestä ”salaliittoteorian”. Professori deHaven-Smithin sanoin:

”SCAD-lähestymistavassa meemeihin((Meemi on kulttuurisesti leviävä yksikkö, joka voi olla esimerkiksi idea, käsite tai käyttäytymismalli. Ks. esim. https://fi.wikipedia.org/wiki/Meemi
)) otaksutaan, että CIA ja muut mahdolliset osallistuvat tahot kehittävät meemejä hyvissä ajoin ennen operaatiota ja siksi SCAD-meemit ilmestyvät ja tulevat tunnetuiksi hyvin nopeasti ja ennen kuin mitään kilpailevia käsitteitä ehtii julkisuuteen.”

CIA:n menestyksellinen kyky kontrolloida yleisön käsitystä tapauksista, joita Yhdysvaltain perustajaisät olisivat pitäneet epäilyttävänä valtiollisena toimintana, antaa hallinnon mahtimiehille ja -naisille kyvyn orkestroida tapahtumia piilo-agendojaan palvelemaan. Syyskuun 11. päivän tapahtumat loivat uudenlaisen päättymättömän sodan paradigman Washington-vetoisen maailmanjärjestyksen tueksi. CIA:n kyky manipuloida julkista todellisuutta on tehnyt eliitin poliittisten rikosten tutkimisen lähes mahdottomaksi. Se on mahdollistanut nykyisen tilanteen, jossa petos on keskeinen osa USA:n virallista politiikkaa.

Professori deHaven-Smithin kirja valottaa Yhdysvaltain armeijan, CIA:n ja Salaisen palvelun osuutta presidentti Kennedyn murhassa. Aivan kuten [Kennedyn murhan selvityksen laatinut] Warrenin komissio peitteli valtion rikoksen demokratiaa vastaan, professori deHaven-Smith osoittaa, miksi meidän tulee osata epäillä myös virallista 9/11-kertomusta. Ja kaikkea muuta, mitä hallinto meille kertoo.

Lue tämä kirja. Se on lyhyt. Se ei ole kallis. Se on todellisuuteen valmistautumista. Se rokottaa naiivia typeryyttä ja (amerikkalaista) aivopesua vastaan. Olen suorastaan yllättynyt, ettei CIA ole ostanut ja polttanut kirjan koko painosta. Kenties CIA:n aivopesumenestys antaa sille itsevarmuuden uskoa, ettei amerikkalaista demokratiaa ja vastuullista hallintoa enää kyetä palauttamaan.

 


Paul Craig Roberts on amerikkalainen ekonomisti, joka mm. vastasi talouspolitiikasta presidentti Ronald Reaganin hallituksessa. Hän on ollut toimittajana ja kolumnistina mm. Wall Street Journalissa ja Business Weekissä. Roberts on kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin on The Neoconservative Threat to World Order.

Tämä artikkeli julkaistiin englanniksi 31.8.2016 nimellä Are You a Mind-Controlled CIA Stooge?

72 KOMMENTTIA

 1. Alamme lähestyä mediamanipulaation ydinalueita.

  Suomessakin näitä ”Ameriikan oppeja” on sovellettu jo kauan. Eräs innokkaimmista soveltajista on ollut sotatohtori Saara Jantunen, joka Infosota-kirjassaan käyttää sumeilematta näitä salaliittoteoria- ja myyttileimoja lukijoita harhauttaakseen. Eli siis käy disinformaatiosotaa USA:n kehittämin asein.

  Toimitussihteerillemme Teemu Huttuselle suuri kiitos näistä poiminnoista. Sekä John Pilgerin että Paul Craig Robertsin artikkelit luovat hyvää perustaa tämän USA:n (suomalaisavusteistenkin) infosotajoukkojen jakaman disinformaation tunnistamiselle ja torjumiselle.

 2. Hyvä lyhyt ja lukijan herättävä kirjoitus. CIA keksi sanan ’salaliittoteoria’ voidakseen käydä psykologista sotaa ja toimia rikollisesti ilman että enemmistö kansaa pääsee rikosten jäljille.
  Kun se hallitsee myös valtamediaa se voi leimata haluamansa totuutta etsivän vähemmistön ’salaliittohörhöiksi’ tai ’fooliohatuiksi’ — jopa uusnatseiksi … rasisteiksi, anti-semitisteiksi ym. milloin miksikin tarpeen mukaan. Ja kun suurin osa kansaa uskoo sen manipuloimaa NWO-mafian omistamaa mediaa niin se menee mukaan eikä pääse koskaan totuuden lähteille. Hyvin yksinkertaista.
  Muuten ihan samaa tekevät täälläkin jotkut kommentoijat. Hekin syyttävät totuutta etsiviä ja siihen pyrkiviä sivustoja propagandaa lietsoviksi ja niitä lukevia fooliohatuiksi. Esim. MV-lehti ja Magneettimedia on saanut tällaisen leiman (nim. Pertti on mm. tuonut esiin, että Magn.median linkkejä ei saisi julkaista ja että MV on pelkkää propagandaa!) vaikka ne ovat niitä harvoja sivustoja jotka yrittävät kertoa sen mitä muu media ei kerro ja tunkeutua sen valheen taakse jota valtamedia meille syöttää. — Ihan sama CIA-mekanismi toimii tässä.

  Erityisen selvästi asia näkyy kun otetaan esiin sellaiset asiat kuin WW2 ja holokausti joista totuutta ei saisi tutkia (täälläkään?) ilman että joku leimaa. Myös haittamaahanmuutto kuuluu samaan sarjaan.
  Aivopesty ihmisjoukko puolustaa aivopesijäänsä ja hyökkää kriittisiä totuuden etsijöitä kohtaan. Täälläkin usein puolustellaan omia kritiikin huonosti kestäviä näkemyksiä eikä sallita niiden kyseenalaistamista edes faktatiedolla ja terveellä järjellä.
  Uusnatsi sanaa käytetään myös valtamediassa katteettomasti juuri niihin jotka ovat lähellä totuutta vaikka sitä tulisi käyttää siitä tahosta joka ajaa maailmaa kohti NWO-poliisivaltiota. Esim. Kansallisen vastarinnan nettisivut on ajettu juuri alas koska se muka levittää vaarallista propagandaa ja on ’natsistinen liike’.
  Pitäisi muistaa ettei totuus löydy koskaan valtamediasta vaan aina sen kaivaa esiin pieni valistunut ja rohkea tutkijajoukko jota ’virallinen valtarakenne’ kaikin keinoin yrittää tukahduttaa. Hyvä esim. on vaikkapa historioitsija David Irving joka on saanut kokea Hollywoodin koston:

  Hollywood’s Revenge on Dissident Historian David Irving
  http://revisionistreview.blogspot.fi/2016/08/hollywoods-revenge-on-david-irving.html
  https://www.amazon.com/Hitlers-War-Path-David-Irving/dp/1872197108/ref=sr_1_6?s=books&ie=UTF8&qid=1471276196&sr=1-6&keywords=Hitler’s+War+David+Irving

  • Lisäys: ’Salaliittoteoria’ meemi (tajuntaan iskostettu mielikuva/käsitys), joka sinänsä oli vanha propaganda-ase mm. WW2:ssa ja siihen liittyvissä tapahtumissa kuten mm. holokausti), kehitettiin tai otettiin käyttöön Amerikassa JFK:n murhan yhteydessä kun virallinen teoria herätti epäilyksiä ja yhä suurempi määrä ihmisiä ei uskonut siihen.
   Kun Warrenin komissio teki raporttiaan kansalle kerrottiin ’salaliittoteoreetikoista’ jotka olivat ihmisiä, jotka kärsivät paranoidisista harhoista ja joita terveiden tulisi välttää. Mikäli joku tutustuisi näiden ajatuksiin niin hänen oma henkinen tila oli epäilyttävä.
   Tämä tajunnankontrolli oli hyvin tehokasta ja jokainen joka epäili virallista totuutta oli salaliittoteorian uhri ja joka esitti todistusasineistoa sitä vastaan oli jo ’salaliittoteoreetikko’. Torjumalla heti tällaiset teoriat todistit olevasi terve ja henkisesti tasapainossa. — Hyvä muistaa että jo aiemmin erityisen voimakasta vainoa on kohdistunut WW2 asioita tutkiviin ja virallisen teorian kiistäneitä holokaustitutkijoita on jopa tuomittu vankeuteen mielenvikaisina.
   Sittemmin vastaava strategiaa on menetyksellä käytetty laajemmin mm. 9-11 kohdalla: joko uskot virallista selitystä tai olet päästäsi vialla. Ja mitä muuta on ’terrorismin vastainen sota’ kuin tätä samaa: joko uskot että al Qaida on vihollisemme tai ellet usko niin todistat olevasi mielenvikainen. Jos ajatteletkin että se olisi meidän luomus – kuten se on – niin olet jo puolihullu ellet täyshullu.
   Meillä median hehkuttama russofobia ja Putinin tehokas mustamaalaaminen kuuluu tähän samaan sarjaan: Venäjää puolustavat ja Putinia tukevat ovat vinksahtaneita tai eivät ymmärrä kuinka vaarallinen sodanlietsoja hän on ja siksi me tarvitsemme Natoa ja USA:n joukkoja tueksemme.
   Ja tietenkin kaikki vaihtoehtomediat jotka eivät alistu ’meidän luomaan teoriaan’ ovat vaarallisia ja päästään viallisten toimittajien propagandavälineitä ja siksi pyrimme ne sulkemaan jos vain mahdollista teidän mielenterveytenne hyväksi. — Näinhän se homma pyörii….

  • Suomessa vihollisen – EU/NWO-agendan takana olevien kasaarijuutalaisten illuminati-pankkigangsterien – pää-propagandatorvi Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda omistaa tavan takaa jonkin artikkelin ”salaliittoteorioiden” ja ”foliohattuisten salaliittoteoreetikoiden” naurunalaiseksi saattamiseen. (Erkon mananmajoille meno ei ole millään tavalla muuttanut lehden linjaa. Päätoimittajat käyvät edelleen Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta.)

  • Lisäys … Prof. Michel Chossudovskyn erittäin hyvä kirjoitus mikä on Salaliitto ja mikä Totuus liittyen ’terrorismin vastaiseen sotaan’, valitettavsti engl.kielisenä
   Terrorismin vastaista sotaa hehkutetaan ’humanitaarisena sotana’ … meillä on muka ’velvollisuus suojella’ ja tämä sota on suojelua … ’pahat konnat piileksivät, haetaan heidät koloistaan’ sanoi G W Bush ja media lyö rumpua tämän propagandan puolesta
   Totuus kuitenkin on aivan muuta: todellinen uhka turvallisuudelle on USA/NATO/Israel-liittouma … näin totuus käännetään ylösalaisin, tuotetaan itse vihollinen … todelliset sotahullut ovatkin hyviä kun he puolustavat ’läntistä arvoyhteisöä’ ja sodan uhreista tehdään vaarallisia terroristeja joita vastaan on taisteltava … ovelaa, hyvin ovelaa…
   ’humanitaarista sotaa’ käydään laajalla rintamalla: Venäjä, Kiina ja Lähi-itä ovat tänään etusijalla

   What is a Conspiracy Theory? What is the Truth?
   Michel Chossudovsky
   Obama is on a hot war footing. Western civilization is allegedly “threatened by the Islamic State”.  
    The “Global War on Terrorism” is  heralded as a humanitarian endeavor.
   We have a “Responsibility to Protect”. Humanitarian warfare is the solution. 
   Evil folks are lurking. ‘Take ‘em out”, said George W. Bush.

   What is the Truth
   The real threat to global security emanates from the US-NATO-Israel alliance, yet realities in an inquisitorial environment are turned upside down: the warmongers are committed to peace, the victims of war are presented as the protagonists of war.
   The homeland is threatened.
   The media, intellectuals, scientists and the politicians, in chorus, obfuscate the unspoken truth, namely that the US-NATO led war destroys humanity.
   When the lie becomes the truth there is no turning backwards.
   The Big Lie must be exposed for what it is and what it does.
   http://www.globalresearch.ca/what-is-a-conspiracy-theory-what-is-the-truth/5429344

   A Conference to Clear the Mind of the 9/11 Brainwashing — konferenssi 9/11 aivopesun uhreille
   If any of my readers are still brainwashed about 9/11, they need to attend this conference. Tickets are still available. — Paul Craig Roberts
   http://www.globalresearch.ca/a-conference-to-clear-the-mind-of-the-911-brainwashing/5544139

 3. Meillä uutiset ja viihde tulevat 99% ”Lännen mediasta” ja niitä valikoidaan vielä Suomen mediassakin. Esim tällaiset artikkelit jota kirjoittavat Roberts ja Pilger, julkaistaan kyllä USA’ssa vaan ei meidän mediassa. Sensuuri on meillä tiukempaa, ennakkosensuuri siis. Ei ihme että propaganda on mennyt varsinkin nuorempaan väkeen, joka ei ole koskaan tutustunut vanhaan kunnon sotapropagandaan. Melkein kaikki informaatio niellään karvoineen totuutena, vaikka faktoja ei juuri kerrota. Varsinkin, kun oikein päätoimittajat vannovat ja vakuuttavat kertovansa totuuden ja vain totuuden. Sinänsä jo aika huvittavaa että tällaisia vakuutteluja pitää antaa. Itse ovat tehneet tilaa MV-lehden ja Magneettimedian kaltaisille julkaisuille.

  Palautetaan vielä mieleen ”Vapaan koulutuksen tukisäätiö”. Huomatkaa ”vapaa” sanan käyttö tässä yhteydessä, jossa koulutusta ohjattiin 70-luvulta alkaen säätiön toimesta. Vapaa ja demokratia sanat lienee eniten väärinkäytettyjä maailmassa. Omaa ajattelua on aina pyritty rajoittamaan. Katsellaanpa löytyykä tuo tukisäätiö vielä netistä. Tässä:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaan_koulutuksen_tukis%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6

 4. Kiitos Vastavalkealle näistä (John Pilgrin, Paul Craig Robertsin, ym,) julkaisuista, toivoisi, että yhä enemmän kansalaisia löytäisi tämän verkkolehden saadakseen pohjaa analysointiin jotta estyisivät vajoamasta valtamedian tarjoilemaan valheellisuuden suohon.
  Meitä on kasvatettu tähän amerikkalaiseen ”totuuteen” lapsesta lähtien Hollywoodin elokuvamaailman villin lännen viihteellisin voimin, joka on iskostanut alitajuntaan pohjan monenkaan sitä itse tiedostamatta, jossa tätä jenkki valhetta on opetettu pitämään hyveen ja yksilön vapauden puolustajana, elikkä on ehdottoman tärkeää saada sieltä suunnasta myös todellisuuteen pyrkivien tahojen viestejä.

 5. ”Olen suorastaan yllättynyt, että CIA ei ole ostanut ja polttanut kirjan koko painosta”.

  Minä en ole, eikä ole todellisuudessa Paul Robertskaan. ”Tämänkaltaisia” paljastuksia tehdään pian myös massamediassa, koska ”syyllisten osoittaminen” on tärkeä osa kansallisvaltioiden romahduttamista – juuri sen avulla poliittiset järjestelmät tullaan tuhoamaan. Ne rikokset, mitkä aiemmin kaikin tavoin salattiin, tuodaan lähitulevaisuudessa päivänvaloon, mutta huipulla istujat – kuten esim. CIAn rikollista toimintaa ja massamediaa 100%:sti hallitseva jesuiitti-pankkiiri-mafia pysyy visusti piilossa. Tämäkin artikkeli/kirja osoittaa sormellaan Washingtonia ja USAn poliittista hallintoa, eikä sanallakaan vihjaise siihen suuntaan (Hidden Hand) missä uskontojen, maailmantalouden ja sotien liikkeitä todellisuudessa ohjataan.

  Kiitokset Vastavalkealle…. juttu oli lyhyt ja ytimekäs!

  • ’…”Tämänkaltaisia” paljastuksia tehdään pian myös massamediassa, koska ”syyllisten osoittaminen” on tärkeä osa kansallisvaltioiden romahduttamista.. ’

   Ilman muuta … juuri sitä kautta totuus (huijaus) toivottavasti valkenee yhä useammalle ja se mahdollistaa jotain uutta. Tuo uusi ei vain saa olla vanhan toistoa … ei vain vanhojen ’paljastettujen huijareiden’ vaihtoa uusiin, jotka lupaavat kuun taivaalta ennen valintaa ja sitten alentuvat pankkiirimafian lakeijoiksi … ei mitään sellaista vaan koko poliittinen systeemi täytyy muuttua siten että valta siirtyy kansalle ei vain puheissa vaan myös käytännössä jatkuvien kansanäänestysten muodossa. Ja niiden jotka valitaan kansaa edustamaan täytyy sitoutua siihen.
   Ellei näin käy niin kaikki on pelkkää samaa teatteria ja sitä juuri mafia haluaa ja sen eteen se tekee kaikkensa. Se haluaa ’paljastuksia’ juuri siksi että se voi herättää tyytymättömyyttä, järjestää uudet vaalit ja uudet nuket valtaan ja kiristää otettaan.
   Haaste on suuri kansalle ja siksi tarvitaan tietoa tajunnan manipuloinnista ja kontrollista … miten sitä ovelasti tehdään ja miten voi välttyä menemästä lankaan ja säilyttää itsenäisen ajattelun ja kasvaa vahvaksi persoonaksi joka ei tarvitse eliitin sirkushuveja eikä tajuntaa manipuloivia uutisia. Itse asiassa se merkitsee irtaantumista valtamediasta ja sen hylkäämistä tiedon lähteenä.
   Tämä artikkeli on askel siihen suuntaan mutta lisää tarvitaan.

 6. Salaliitto-termin naurunalaisuus ja auktoriteettien virallisten kommenttien epäilyn typeryys on saattanut lähteä liikkeelle JFK:n murhasta. Mutta jo aiemmin UFO-havaintojen tullessa julkisuuteen kiusallisissa määrin, kehitettiin ”ridicule and deny” (pilkkaaa ja kiellä) -politiikka, jossa ihmisiä syytettiin typeriksi ja viranomaisille annettiin ohjeet kieltää ja salata tapahtuneet. Molemmat ovat vaikuttaneet siihen auktoriteettiuskoon, jonka media on levittänyt Yhdysvalloissa, ja sittemmin länsimaissa joka puolelle, jo kymmeniä vuosia sitten.

  Minusta kaikkein pahimpia ovat ne akateemiset tahot, jotka eivät uskalla ottaa älyllisesti rehellistä kantaa, vaan auktoriteettinsä ja hyväksyntänsä vertaistensa joukossa säilyttääkseen, välttävät foliohattujen puolelle joutumista, nämä petterijärviset. Sama pätee tieteissäkin: aluksi vastustus tulee leveällä rintamalla, josta vain muutama uskaltaa erota. Mitä vakiintuneempi käsitys ja suurempi kannatus, sitä hankalampi ja kiusallisempi on asettua uuden teorian tukijaksi.

  Muutamia hyviä esimerkkejä tästä. 1) Bilderberg-ryhmä. Massamedian journalistit ja itesään foliohattuja fiksumpina pitävät pitivät naurettavina väitteitä että maailman ploiittinen, taloudellinen ja median johto olisi kokoontunut salaisiin tapahtumiin. Muistan kun itse keskustelin aiheesta iltalehden keskustelupalstoilla, jossa foliohatuille naurajat (joka on aivan oikea ihmisryhmä, joista on kiva pilkata tyhmiä) pitivät kyseisen ryhmän olemassaoloon uskomista selvänä osoituksena harhaisuudesta. 2) NSA ja globaali urkinta. Massamedia piti vainoharhaisena ihmisiä jotka uskoivat NSA:n tai CIA:n salakuuntelevan tavallisia ihmisiä. Snowdenin karattua tiedostoineen oli sitten myönnettävä, että juuri siihen tiedustelupalvelut pyrkibvät: kaiken mahdollisen tiedon hankintaan. NSA- ja CIA-vuotajat olivat tosin jo muutaman vuosikymmenen kertoneet tästä, mutta vain ”foliohatut” olivat uskoneet heitä, ”järkevät” ja massamedia pitivät sitä hölyn-pölynä ja perusteettomana. 3) UFO-salailu. Varmin tapa saada foliohatun leima yhä tämään on mainita sana UFO tai muukalainen. Sehän on ihan varma merkki höperöstä ihmisestä! Jälleen, kyseessä oli tarkoituksellinen propaganda johon tähän pyrittiinkin. Kun muutama vuosi sitten useat valtiot (nyt jo reilusti yli 30) peräkanaa alkoivat julistaa salaisia UFO-tutkimuksiaan joita ne eivät koskaan olleet kertoneet tekevänsä, tai olivat kieltäneet tekevänsä, jälleen leuka loksahti monelta: foliohatut olivat oikeassa jälleen kerran, valtiot ja puolustusvoimat ovatkin tutkineet aihetta kaikessa salassa, ja leimanneet hörhöiksi siviilit jotka tekevät samaa asiaa. 4) NWO eli Uusi Maailmanjärjestys. Koko asia on niin typerä, että sitä ei massamedia mainitse edes vitsiosastollaan, mihin lentävät lautasetkin pääsevät! Silti maailman johtavat poliitikot ovat puhuneet asiasta sata vuotta, ja nykyiset trendi-ilmaisut ”maailman hallinta” (global governance) sekä ”globalismi” ovat kaikkien huulilla (maailmanhallintaa on jopa opetettu Suomen yliopistoissa). Mutta kiitos massamedian vaitiolon asia on niin epäselvä jopa NWO:ta pyhästi vastustavien keskuudessa, että he luulevat Uuden maailmanjärjestyksen olevan vain salaliitto, jotain sellaista kuin pankkiirit, siniveriset, Bilderberg, CFR, vapaamuurarit ja muut salaperäiset herrakerhot. On hämmästyttävää kuinka näin julkinen johtavien poliitikkojen ja byrokraattien avoimesti harjoitettama poliittinen liike, saa osakseen naureskelua ja virnuilua, kun ”foliohattu” puhuu eliitistä joka haluaa hallita maailmaa. Se on kaikkien nähtävissä, eikä auktoriteettiuskovaiset viihdeuutisia seuraavat vieläkään halua lotkauttaa sille korvaansa, koska se on vain foliohattujen typerää hörhöilyä.

  • Kirjoittelet kyllä paljon NWO vastaista mutta toisaalta tuet hankkeita jotka kuuluvat nimenomaan NWO-agendaan.
   Siksi minulle on tullut käsitys ettet ole todellinen kansanvallan kannattaja kun tuet haittamaahanmuuttoa jota kansa ei hyväksy eikä ole valmis kustantamaan ja leimaat sellaisen vaihtoehtomedian rasistiseksi ja propagandiseksi jonka kautta kansa saa todellista tietoa siitä mitä valtakunnassa tapahtuu mm. haittamaahanmuuton seurauksena.
   Kirjoitit tuolla toisella sivulla omaan kommenttini vastaten:
   Ensin oma kommenttini: ”Kansallinen Vastarinta otti eilen vaihtoehtomedioihin yhteyttä, kun julkaisun verkkosivut otettiin alas kahden tuoreen paljastusartikkelin (1, 2) jälkeen.
   Magneettimedia julkaisee ajankohtaisen ”Abdiqadir Osman Hussein ja suomalaisen oikeusjärjestelmän puutteet” –artikkelin kokonaisuudessaan.
   Muistutamme myös sananvapauden vihollisia siitä, etteivät itsenäiset mediat tule hiljentymään painostuksen vuoksi.”

   Pertti: ”Jos ei muuta vaihtoehtomediaa ole kuin rasistien viha-julkaisut, niin surkeasti on asiat.”

   Kun olin toisessa kommentissani huolissani siitä ettei presidentti reagoi millään tavoin haittamaahanmuuttoon niin vastasit:
   ”No juu, kyllä tuossa voi sanoa että tuli taas rasistiset etu-ajatukset tuotua esiin! Hah, hah, sano nyt vaikka olevasi retiisi! Se on kuule jo rasisti, jonka mukaan haitallisuuus johtuu siitä että toiset ovat etnisesti erilaisia.
   Valehtele nyt retiisi vielä lisää!
   Nimenomaan ”retiisi” oli avointa pilkkaa, sanoit itseäsi vaikka miksi, ei se siitä muutu.” — kommentit täältä:
   https://vastavalkea.fi/2016/08/28/tasta-mina-niinistoa-syytan/

   Minusta tällainen avoin pilkka ei kuulu tänne. Pitää pystyä parempaan. Mikäli jatkat tätä tyyliä niin tulen ottamaan toimitukseen yhteyttä ja pyydän selvitystä voiko tällä tyylillä kommentoida V V:ssa.

   • Niin jätit mainitsematta tuosta kommentistasi (mihin vastasin) että haitta-maahanmuutto mielestäsi tuhoaa geeniperimämme, näinhän kirjoitit: ”kansakunnan ISÄNÄ hän ei ole huolissaan kansamme geneettisestä perinnöstä ja sen tason vaalimisesta vaan sallii geeniperimän tarkoituksellisen sekoittamisen (’parantamisen’), siis suomalaisen geeniaineksen tuhoamisen multi-kultin hyväksi.” ja sitten perään vielä väitit että et ole rasisti.

    Olemme eri mieltä siitä, mikä on patriootti. Minusta se on KAIKKIEN suomalaisten ja Suomessa asuvien ihmisten onneen ja Suomen itsenäisyyteen tähtäävä asenne. Rasistinen Suomi ei ole se maa jonka minä haluan nähdä. Sinusta patriotismi on suomalaisen arjalaisen valkoisen rodun suojelemista vahingolliselta pahuuden ja järjettömyyden geeniperimän omaavilta ihmisiltä (vai pitäiskö sanoa ali-ihmisiltä?) ja tähtää vain ”kantasuomalaisten” etuun.

    Ensin toivoin että Vastavalkea suitsisi rasistisimpia kirjoituksia. Nyt olen tyytyväinen siihen että eivät sitä tee: näin näkyy mitä ihmiset ovat oikeasti kirjoittaneet. Ehkä se on vain hyvä asia.

    • Pertti. Et näköjään vieläkään tajua, että Jesuiitti-pankkiireiden rahoittama muslimi-invaasio Eurooppaan on organisoitu nimenomaan alkuperäis-kansojen ja kulttuurien tuhoamiseksi. Juuri siihen Hidden Hand on tahdännyt näillä järjettömillä Lähi-Idän sodilla, joita käytetään nyt verukkeena miljoonien ihmisten pakolaisvirtaan. Se tulee varmuudella romahduttamaan kansallisvaltioiden sosiaalijärjestelmän ja ajamaan meidät sisällissotiin. Se tapahtuu siis varmuudella ja on alkanut jo, vaikka massamedia Euroopan verisistä yhteenotoista tapansa mukaan vaikenee.

     Ainut luonnon mukainen tapa ”sekoittaa” ihmiskunnan geeniperimää on opiskelu, työ ja rakkaus – ei pakkomaahanmuutto ilman perheen elantoa ja kielitaitoa. Erilaisten uskontojen ja kulttuurien sekoittaminen on suora tie ristiriitoihin ja väkivaltaan, ja juuri sen vuoksi Hidden Hand tämän ”sekaannuksen” rahoittaa. Massiivinen verenvuodatus käynnistyy siinä vaiheessa kun jesuiitti-pankkiirit kääntävät raha-hanat kiinni ja talous pysähtyy.

     • ”Ainut luonnon mukainen tapa ”sekoittaa” ihmiskunnan geeniperimää on opiskelu, työ ja rakkaus – ei pakkomaahanmuutto ilman perheen elantoa ja kielitaitoa. ”

      Juuri niin!

     • Tulenkantaja: herää jo! Euroopan kansallisvaltiot on jo nyt hävitetty, ja se tehtin LIITTOVALTIOLLA.

      Tiedän kyllä että maailmanhallintaa tavoittelevat globalistit haluavat kansallisvaltioiden loppua, mutta tiedän myös että sitä on totetutettu luomalla tukku kansainvälisiä järjestöjä jotka vievät valtioiden itsemääräämisoikeuden, sekä yhdistämällä valtioita liittovaltioilla. Meidän pitäisi olla paljon enemmän huolissamme EU:sta ja TTIP:istä kuin muutamasta tuhannesta pakolaisesta.

      Tuhoutuiko Ruotsin valtio kun 200 000 suomalaista muutti Ruotsiin 1960? Ruotsissa asuu nyt 450 000 ruotsinsuomalaista ja heidän oman järjestönsä mukaan noin kahdella miljoonalla ruotsalaisella on suomalaiset juuret. Suurin ulkomaalaisryhmä Saksassa on turkkilaiset, seuraavat 15 suurinta ryhmää kaikki tulevat eurooppalaisista maista. Saksalaista eurooppalaisia on lähes 92%. Iso-Britannian asukkaista eurooppalaisia on 87% ja Ranskan asukkaista 85%. Aika surkeasti on mennyt eurooppalaisten ”tuhoamisprojekti”, viimeisen sadan vuoden aikana!

      Turkissa odottaa nyt Erdoganin mukaan 2 miljoonaa pakolaista. Euroopan Uninin väestö on 508 miljoonaa. Nuo pakolaiset olisivat alle puoli prosenttia Unionin väestöstä, jos Erdogan toteuttaa uhkauksensa ja potkasee ne kaikki Eurooppaan. Suomeen tuli viimeisessä pakolaistulvassa noin 35 000 turvapaikan hakijaa, joista 2 400 sai turvapaikan. Se on noin puoli promillea Suomen väestöstä, pienen kylän verran. Todellako, valkoinen rotu Suomessa vaarassa, ja suomalaisuuden loppu?

      Ei, sellaista vaan ei ole tapahtunut, että valtion hallinto tai itsenäisyys olisi nujerrettu pakolaisilla, mutta kansainväliset järjestöt ja liittovaltiot joita globalistit rakentavat, tekevät sitä par’aikaa. Ehkä olet lukenut typerää propagandaa?

     • Piti olla: tuhoutuiko Ruotsin valtio kun 200 000 suomalaista muutti Ruotsiin 1960-luvulla?

     • Pertti: ”Piti olla: tuhoutuiko Ruotsin valtio kun 200 000 suomalaista muutti Ruotsiin 1960-luvulla?”

      Täysin absurdi kysymys: Suomalaiset menivät Ruotsiin TEHDÄKSEEN TÖITÄ ja SAADAKSEEN TEKEMÄSTÄÄN TYÖSTÄ palkkaa. TYÖMARKKINAKELPOISINA JA TYÖHALUISINA he myös saivat työtä ja siitä kunnon palkan, koska Ruotsilla ei siihen aikaan ollut riittävästi työvoimaa omasta takaa.

      Meille avosylin vastaanotetuista tulijoista hyvin pieni osa on työmarkkinakelpoista joukkoa meidän nykyoloissamme – huomattava osa on luku- ja/tai kirjoitustaidonta, kieli- ja ammattitaidosta puhumattakaan. Sitä paitsi omien työttömiemme lukumäärä piilotyöttömät huomioon ottaen on ainakin runsaat puoli miljoonaa ja näiden joukko mitä
      todennäköisimmin tulee lähivuosina kasvamaan robottien korvatessa kokonaisia ammattiryhmiä – rikollisten vallanpitäjiemme onttouttaan kumisevat lupaukset kymmenistä, jopa sadoista tuhansista uusista typaikoista saa jättää täysin omaan arvoonsa.
      Osa näistä tulijoista varmasti muutenkin tyytyisi elämään meidän sosiaaliturvamme varassa, koska se on heikäläisittäin erittäin hulppea.

      Näinollen aikonaan Ruotsiin työn perässä muuttaneiden suomalaisten vertaaminen meillä sosiaaliturvamme varassa eläviin maahantulijoihin on törkeää todellisuuden vääristelyä.

      Sitä paitsi näille tarjottu heikäläisittäin hulppea sosiaaliturva rahoitetaan täysin jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisutettua KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME kasvattaen. Mutta sinähän sionistien uskollisena apupoikana kannatat Rotschild-agentti Soroksen kehotusta lisätä (valtion)velkaamme hänen masinoimiensa maahantunkeutuja- massojen elättämiseksi (ks. magneettimedian artikkeli ”Soros: EU:n otettava velkaa, jotta monikulttuurisuus- ja liittovaltiohanke kukoistaisivat”).
      Eräs syy tähän Soroksen antamaan kehotukseen on ilmeisesti se, että Rotschildin kasaarimafian velkaponzi-rahajärjestelmä on jo uhannut luhistua – he saavat jatkoaikaa pakottamalla valtiot lainaamaan lisää pankkien tyhjästä luomaa fiat-rahaa masinoimiensa maahantunkeutuja-massojen elättämiseen!

     • Pari esimerkkiä Euroopan suurimpiin kuuluvista maista:

      ”By 2066, White Britons will be minority if immigration continues at current rates, or a minority by 2080 with
      immigration rates halved. [source]

      ▪ 64.4% of children born in England and Wales in 2005 were White British.”,
      http://whitegenocideproject.com/white-genocide-britain/

      Katsotaan sitten Euroopan suurinta maata Saksaa:
      in Tsd. in Prozent
      ”Gesamtbevölkerung 80.897 100,0
      mit Migrationshintergrund1 16.386 20,3

      Kuva muuttuu huomattavasti vielä, kun otetaan eri ikäryhmissä olevien maahantulija-LAPSIEN osuus: alle viisivuotiaista 34,6% maahantulijoita:

      ”Insgesamt hatte in Deutschland 2014 gut ein Drittel aller Kinder unter fünf Jahren einen Migrationshintergrund (34,6 Prozent) – in der Gruppe der 35- bis unter 45-Jährigen lag der entsprechende Anteil im selben Jahr bei 25,9 Prozent und bei den 85- bis unter 95-Jährigen bei 6,2 Prozent.”
      http://www.bpb.de/nachschlagen/zahlen-und-fakten/soziale-situation-in-deutschland/61646/migrationshintergrund-i

      En jaksanut ruveta hakemaan ennustetta maahantulijoiden osuuden kasvusta esim. nykyisen suuruisilla maahantulija-määrillä Saksassa.

      Nämä esimerkit osoittavat, että ei ole ollenkaan tuulesta temmattua väittää jo muutamien vuosikymmenien päässä häämöttävästa valkoisen väestön jäämisestä vähemmistöön em. kahdessa suuressa maissa. En jaksanut myöskään ruveta hakemaan tietoja esim. Ranskan ja Italian osalta, pienemmistä Euroopan maista puhumattakaan.

     • Juuri niin: organisoitua pakkomuuttoa nwo-eliitin itse luoman ja ylläpitämän sodan avulla.
      Nykyiset ”pakolaiset” ovat suurelta osin elintasopakolaisia ja seikkailijoita, jotka on värvätty vaeltamaan suurella rahalla kohti Eurooppaa. Kansanvaellus on räjähtänyt liikkeelle esimerkiksi monimiljonäärin ja sijoittajan George Soroksen luoman Open Society Foundation toiminnan tuloksena.
      William Engdahl toteaa selvityksessään Nato-sotilasliiton yhteydessä olevien ajatushautomoiden kontrolloivan EU:n pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja Euroopan Unionia ohjattaisiin Atlantin takaa.

      http://novahierosolyma.fi/wp/2016/08/27/analyysi-mita-valtavirtamedia-julkaisee-ja-mita-se-katkee-pakolaispolitiikka/

    • Moni sukupolvisen insestin tunnettujen haittavaikutusten korjaaminen sisäsiitoksesta pidättäytymällä saattaa kestää jopa seitsemän sukupolvea. Viimeisissä sukupolvissa tosin suurempaa riskiä voidaan pitää vain lievästi kohonneena. Tästä johtuen maahanmuuttopolitiikka tulisikin kohdentaa alueille, joiden kulttuuri ei tuo muassaan moista geneettistä rasitetta. Ideologia ideologiana, uskonto uskontona ja nisäkäs biologian alkeet luonnonjärjestyksen hyväksymisenä. Olenko ”Retiisi”?

     • Pointti oli siinä, jos on rasisti ja väitää vain olevansa resisti, niin ei se sellaista väittämällä muutu. Jos se vaakkuu, kaakattaa ja lentää, niin se on ankka.

      Olet tuolla sisäsiittoisuudella aika monta kertaa jo kirjoittanut kommentteja jossa pidät muslimeja rappeutuneina. Perustellaanhan suomalaistenkin tautiperimää sisäsiittoisuudella, ja Amerikastakin löytyy muutamia väestäjä joita pilkataan sisäsiittoisuudella. Jos tarkoituksena on pilkka ryhmään perustuen, niin kyllä se rasismia on. Mitäpä itse tuumaat asiasta, oletko rasisti? Olet niin paljon vähemmän äänessä kuin muut, etten ole muodostanut mielipidettä.

     • Koska P vastauksesaan viittaa myös minuun (resisti) niin lyhyt kommentti:
      P on ottanut täällä oikeuden toimia rasisminvalvojana. Hän ratkaisee kuka on rasisti ja VAIN HÄN. Hän on tai yrittää olla täällä se YLIN PAPPI. Hänellä on selvä tarve KONTROLLOOIDA MUITA ja siksi hän myös tekee (ehkä tajuamattaan?) taustatyötä NWO-mafian hyväksi kuten suvakit usein tekevät vääränlaisella suvaitsevaisuudellaan vaatien muita siitä koituvien vahinkojen sietäjiksi ja maksajiksi.

     • No, toimitus ei näköjään poista rasistisia kommentteja, ja minusta se on tavallaan hyväkin. En minä voi kontrolloida sinua tai muita kommentoijia, mutta voin toki ARVOSTELLA ja tehdä PÄÄTELMIÄ kommenteistanne ja vastata niihin: teet samaa itsekkin.

      Itse toimit NWO:n hyväksi, tuolla äärioikeistolaisella fanaattisella fantasiaroskallasi, kommunistivihallasia ja rasismillasi. Vääristät NWO:ni juutalaispankkiirien salaliitoksi valkoisen rodun tuhoamiseksi, kun se on jokapäiväistä ja avointa globalistien politiikkaa maailmanhallinnan toteuttamiseksi. Sinun viestisi kyllä uppoaa niihin hyvin vihaisiin ihmisiin jotka eivät välitä kuinka paljon siinä on vääristelyä ja olettamuksia, kuinka paljon siitä on suorassa ristiriidassa havaitsemamme maailman kanssa. Sinusta edistää NWO:n vastaista taistelua kertoa fantasiaroskaa ja mustamaalata miten parhaaksi näet. Minusta propaganda ei ole koskaan ollut hyvä keino ajaa asiaa: rehellisyyden täytyy riittää.

    • Re: Pertti 2.9.2016 at 17:48
     ’,,,Sinusta patriotismi on suomalaisen arjalaisen valkoisen rodun suojelemista vahingolliselta pahuuden ja järjettömyyden geeniperimän omaavilta ihmisiltä (vai pitäiskö sanoa ali-ihmisiltä?) ja tähtää vain ”kantasuomalaisten” etuun.’

     Missä olen tuollaista kirjoittanut ? Tuo on täysin oma mielivaltainen tulkintasi ja on törkeää että voit ja haluat sitä täällä kuuluttaa avoimesti. Jos ei ymmärrä toisen kommentteja muuten kuin oman tarpeensa pohjalta niin silloin lukee kuin Piru Raamattua ja juuri sitä teet. Paitsi että se on törkeää se on myös raukkamaista ja sivistymätöntä.
     Minun patriotismini tai paremmin ilmaistuna nationalismini ei suinkaan ole noin kapea-alaista eikä ahdasta. Mikä oikeus sinulla on vääristellä toisen omia käsityksiä oman tarpeesi mukaan ?
     En minäkään mene sinusta väittämään täällä muuta kuin mitä itse olet kirjoittanut ja kertonut.
     Olet sanonut olevasi suvakki ja kannattavasi maahanmuuttoa. ja olet sanonut että MV on pelkkä propgandalehti ja Magn.median linkit olisi VV- toimituksen hyvä estää koska siellä on pelkkää propagandaa,
     SINUN MIELESTÄSI. Ja sinun mielipiteesikö riittää ottamaan oikeuden tuohon? Siitä tihkuu fasismin maku, emme täällä voisi lukea niitä kun ne eivät sinulle sovi ja ovat pelkkää propaa.
     Mutta en ole mennyt henk-kohtaiselle pilkan tasolle kuten itse olet mennyt. Voit (linkkisi mukaan lukien) olla rauhassa mitä olet eikä minulla ole oikeutta sinua siitä pilkata mutta asioihin joista kirjoitat otan kantaa.
     Ja se on eri asia kuin toisen persoonan tikulla kaivelu jota voisi pitää jo persoonallisuushäiriönä.

     • Jatko-osa
      ’… ”kansakunnan ISÄNÄ hän ei ole huolissaan kansamme geneettisestä perinnöstä ja sen tason vaalimisesta vaan sallii geeniperimän tarkoituksellisen sekoittamisen (’parantamisen’), siis suomalaisen geeniaineksen tuhoamisen multi-kultin hyväksi.” ja sitten perään vielä väitit että et ole rasisti.’

      Näin siis Pertti totesi.
      Tuohan on totuus eikä sen esiin tuominen liity mitenkään rasismiin. Enkä väittänyt mitään vaan totesin. Kummallista kun sinulle asioiden toteaminenkin on väittämistä!
      Jos tuolla perusteella luokitellaan rasistiksi niin sitten maailma on heitä tulvillaan. Ja yhtä hyvin voi sanoa silloin että suvakit ovat rasisteja kun sallivat oman geeniperimänsä tuhoamisen eli tässä tapauksessa eivät kanna vastuuta suomalaisten geeneistä vaan uhraavat ne ja samalla tuhoavat suomalaisen kulttuurin.

      Rasisti sanan käyttö kuluu kommunismia ajavien kulttuurimarxistien tyyliin kun omaa geeniperimäänsä vaalivat halutaan tuhota pakkomaahanmuutolla ja pakkomonikulttuurilla. Kun he tätä vastustavat he ovat rasisteja NWO-eliitin mukaan.
      Kun käytät rasisti sanaa tuolla tavalla niin ilmaiset kuuluvasi juuri tuohon eliittiin tai ainakin tukevasi sitä. Niin se vaan on vaikka kuinka täällä muuta selität.

     • Kansallistunne onkin leimattu eurooppalaisen ja varsinkin suomalaisen ja ruotsalaisen median keskuudessa paitsi menneen maailman opiksi, ennen kaikkea rasismiksi ja fasismiksi.
      Kotimainen media tekee kaiken voitavansa antaakseen isänmaan etua ajattelevista kansalaisista kuvan, jonka mukaan he ovat sivistymättömiä, juopottelevia ja – pikanttina yksityiskohtana – Forssan Lehden mukaan myös huonosti pukeutuvia.
      http://mvlehti.net/2016/09/02/suomen-valtio-ei-ole-enaa-olemassa-kansalaisia-varten/

     • ”Missä olen tuollaista kirjoittanut ? Tuo on täysin oma mielivaltainen tulkintasi”

      No, esimerkiksi näissä kommenteissa:

      ”Ja tämä on vasta alkua jos tätä eliittiä ei saada aisoihin. Kaikki mikä vain tuhoaa muuta ihmiskuntaa ja erityisesti valkoista rotua on kuin voita tämän eliitin leivälle.” http://vastavalkea.fi/2016/06/15/uusliberaali-talouspolitiikka-lisaa-massamaastamuuttoa-yhdysvalloista/#li-comment-6703

      ”Onko Valkoinen rotu pian menneen talven lumia? Entä onko se hyvä asia? Kenelle?
      Onko rasismia jos arvostaa ja puolustaa sitä, ei halua sen katoavan vaan nousevan kukoistukseen – ilman että se tapahtuu kenenkään kustannuksella, ketään alistamalla, hyväksikäyttämällä ja ilman maailmanherruusajatuksia ? Keneltä se on pois?
      ’Rodunsekoittamista tulee vastustaa jo pelkästään siksi, että pitkällä aikavälillä rodunsekoitus yhdistettynä vähäiseen syntyvyyteen ja muiden rotujen suureen syntyvyyteen tulee johtamaan koko valkoisen ihmisen katoamiseen maapallolta. Palaneen talon voi rakentaa uusiksi ja tuhoutuneen kaupungin voi rakentaa uudelleen, mutta kun koko valkoinen rotu pääsee kerran kuolemaan, ei sitä saa takaisin. Valkoisista on tämän jälkeen jäljellä enää muisto, joka sekin tulee kuolemaan pois.'”
      https://vastavalkea.fi/2016/01/13/leijonasydan/#comment-2575

      ”Project White Genocide: The Dark Agenda of Count Coudenhove-Kalergi
      https://www.darkmoon.me/2016/project-white-genocide-the-dark-agenda-of-count-coudenhove-kalergi/
      Erittäin hyvä artikkeli … pelottavan hyvä” https://vastavalkea.fi/2016/08/28/tasta-mina-niinistoa-syytan/#comment-10133

      ”Lähi-idän väestö on jo geneettisesti hyvin aggressiivista ja sotaisaa. Väkivalta on geeneissä. Se toimii enemmän tunneperäisen kollektiivisen tajunnan kuin järjen ja viisauden voimin. Siksi sen integroituminen eurooppalaiseen arjalaiseen ja anglosaksiseen rotuun ei tule koskaan onnistumaan ilman suuria vaikeuksia.” https://vastavalkea.fi/2015/12/11/teeseja-tyhmalistosta/#comment-1845

      En lue puoliakaan mitä kirjoitat Truth_hunter, koska se on kaikki sitä samaa äärioikeistolaista fantasiaroskaa, malliin ”Hitler oli rauhanmies ja joutui vain pankkiirien uhriksi, NWO ja pankkiirit ovat kommunisteja, Lähi-idän ihmiset ovat typeriä ja julmia, kulttuurimarxistit haluavat tuhota valkoisen rodun.” Lähes jokainen kommenttisi kieppuu tuon ympärillä.

      ”Kansallistunne onkin leimattu eurooppalaisen ja varsinkin suomalaisen ja ruotsalaisen median keskuudessa paitsi menneen maailman opiksi, ennen kaikkea rasismiksi ja fasismiksi.
      Kotimainen media tekee kaiken voitavansa antaakseen isänmaan etua ajattelevista kansalaisista kuvan…” … ”Minun patriotismini tai paremmin ilmaistuna nationalismini ei suinkaan ole noin kapea-alaista eikä ahdasta.”

      Tiedät varmaan että Ku-klux klaanista natseihin kaikki perustelevat rasistisen väkivallan oman rotunsa suojeluun. Joka-ainoa heistä voi sanoa ”minä haluan vain hyvää,” mutta sillä tekosyyllä ajaa vihaa ja väkivaltaa.

      On kyllä paksua palturia että olisit VAIN patriootti (nationalisti): olet ääri-nationalisti eli pidät muita kulttuureja ja etnisyyksiä huonoina ja vahingollisina.

      ”Mutta en ole mennyt henk-kohtaiselle pilkan tasolle kuten itse olet mennyt.”

      Hah, hah, mikä vale jälleen! Juuri toimitus poisti yhden kommenttisi jossa haukuit minua mammanpojaksi ja maanpetturiksi muiden muassa. Kommenttisi kautta Vastavalkean ja sitä ennen ovat olleet täynnä henkilökohtaista pilkkaa, persoonallisuushäiriön (kuten yllä) tai muun mielenvikaisuuden ehdottaminen ei ole sinulle lainkaan harvinaista. Minä sanon sinua valehtelijaksi, vääristelijäksi ja rasistiksi, koska olet, sen kommenttisi jatkuen todistavat, niitä kaikkia: eipä voi perusteettomiksi sanoa.

     • Haluan lopettaa tähän. Viimeisenä kommenttina vielä tämä:
      Totesin yllä: ”Minun patriotismini tai paremmin ilmaistuna nationalismini ei suinkaan ole noin kapea-alaista eikä ahdasta.”

      En todellakaan vastusta normaalia maahanmuuttoa ja sen myötä tapahtuvaa ’rodunjalostusta’ tai geeniperimän muuttumista. Se on luonnollinen asia ja on osaa elämää. Sitä puolustan yhtä voimakkaasti kuin vastustan haittamaahanmuuttoa.
      Peace and Love !

     • Haittamaahanmuutto vaan sinulle on niiden ihmisten maahan muuttoa, jotka eivät kuulu valkoiseen rotuun ja ole kristittyjä.

      Peace and love, sitä kommenttisi eivät ole edustaneet, mutta toivotaan muutosta, ja katsotaan tuleeko sinustakin tähän asti vihollisenasi pitämä suvakki.

   • T. Hunter. Haitta -maahanmuutosta haluan antaa vakavan esimerkin. USAn puolelle on jo kerääntynyt arviolta kymmeniä tuhansia MS-13 likollisliigan jäseniä, jotka terrorisoivat paikallisia asukkaita, ja puskevat huumeita laajoilla alueilla. Murhat ovat heidän jokapäiväisiä ajanvietteitään. He eivät syyllisty kantamaan luvattomia ampuma-aseita, mutta heidän mieli-aseinaan ovat puukot ja veitset, joilla he silpovat uhrinsa. Muistuttaako esimerkkini myöskin muslimien ”kirurgisista toimenpiteistä”.

 7. No, zeniläinen ei koskaan niele mitään miettimättä. Budhalainen taas ajattelee asiaa moneltakin kannalta. Kumpikaan ei lankea Amerikan yhdysvaltojen hapatukseen.

  Ja jos miettiin amerikkalaisia, niin hehän ovat euroopasta pois häädetyn kuonan ja rikollisten perillisiä. Mitä heiltä voi odottaa?

 8. Yksi tämän päivän esimerkki ihmisten huiputuksesta uskomaan muuta kuin mitä omat silmät näkevät ja ymmärrys sanoo on nämä jo vuosia jatkuneet kemikaalisumutukset taivaallamme joiden kerrotaan virallisilta tahoilta olevan normaalin lentoliikenteen aiheuttamia vesihöyrytiivistymiä.
  Median valta on suunnaton sen voimalla ohjaillaan massoja ja sen leuoissa murskataan vahvemmatkin valtarakenteet, mielipiteiden/mielialojen manipuloinnilla sekoitetaan älyttömyys viisaudeksi vähän siihentapaan kuin, että valhe kulkee totuuden vaatteissa.

  • Tässä on englantia ymmärtäville hyvä sivusto: http://www.geoengineeringwatch.org/

   Siellä otsikon ”HAARP” alla on artikkeli ”Toxic Spraying And Radio Frequency Bombardment, A Lethal Mix” jossa sanotaan mm. seuraavaa:

   ”A primary purpose of the constant spraying is to create as much aerosolized cloud cover over the planet as possible. Wherever there is moisture, there is almost always heavy spraying. In addition to ”solar radiation management”, there are so many more layers to the climate engineering atmospheric aerosol spraying. The geoengineers decide where precipitation will fall and where it won’t, where there will be record drought and where there will be record flooding. They decide how toxic our environment will be and with what elements. They decide the level of contamination in every breath we take and the amount of lethal radio frequency signals we will be exposed. More than any other issue, our immediate future depends on exposing and halting climate engineering, make your voice heard in this battle for life. DW”

   Ts. ainakin paikallinen ilmaston muokkaaminen, esim. kuivuuden tai vastaavasti tulvien aikaansaaminen nimenomaan vihamielisiin tarkoituksiin on arkipäivää!

   Rikolliset vallanpitäjämme varmasti hyvin tietävät tämän, mutta siitä huolimatta, ylikansallisia takapirujaan kumartaen sallivat jatkuvan myrkkyjen ruiskutuksen ilmakehäämme.

   • Suuri ilmastohuijaus on eräs asia, jossa rikolliset vallanpitäjämme ovat täysin rinnoin mukana, osa ilmeisesti tyhmyyttään tai tietämättömyyttään ja osa ylikansallisia takapirujaan miellyttääkseen, vaikka tietävät kysymyksessä olevan huijauksen.
    Myös meidän verorahojamme he ovat lahjoittamassa tähänkin moolokinkitaan (”ilmastomuutoksen torjuntaan”), joista rahoista ilmeisesti suurin osa lopulta päätyy Rotschildin kasaarimafian taskuihin, ks. https://www.corbettreport.com/and-now-for-the-100-trillion-dollar-bankster-climate-swindle/

    Asiaan liittyvä toinen mielenkiintoinen artikkeli: ”Over 30,000 scientists say ‘Catastrophic Man-Made Global Warming’ is a complete hoax and science lie”, http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=138878

   • NWOhavaintoja-blogisti kirjoitti 1.9.2016:
    ”Norjan porojen joukkokuoleman aikana oli HAARP pilvimuodostelma skandinavian yllä”

    Liittyen artikkelissa esitettyyn kuvaan:

    ”Naton skalaariase H.A.A.R.P. saa pilvissä aikaan tällaista raidallista rapautumista, joka näkyy ihan satelliittikuvissa asti.

    Pilvien muoto muokkaantuu sen takia, koska HAARP:sta ajettu taajuus on niin voimakas, että se saa pilvien muodostelman muokkaantumaan….

    Norjan viranomaisten mukaan nämä yli 300 poroa kuolivat salaman iskusta, mutta salamasta ei riitä sellaiseen tehoa.

    Mutta mikäli NATO ei olisi katsonut ensin vakoilusatelliitilla alueelle ja siellä olisikin ollut muutama ihminen, niin siinä tapauksessa myös näille ihmisille olisi käynyt todella huonosti.”

 9. Salaliittoteoreetikot ovat oikeamielisiä, kriittisiä ajattelijoita. Heitä motivoi puhdas rakkaus totuuteen ja maailman ihmisiin.

  Salaliittoteorioiden vastustajat ja pilkkaajat ovat patologisten valehtelijoiden juttuja sokeasti uskovia lampaita, tai sitten itse sosiopaatteja, jotka kuvittelevat kuuluvansa eliittiin.

  Salaliittoteoria-maailmankuva on osoittautunut oikeaksi, uusi paradigma on syntymässä. Aivan kuten Galilein aurinkokeskeistä maailmankäsitystä vastustettiin kiivaasti ja vanhoja malleja kehiteltiin ja monimutkaistettiin, samoin salaliittokieltäjät tulevat vastustamaan totuutta, mutta tulevat lopulta häviämään. Tämä on ollut nähtävissä jo jonkun aikaa.

  Nyt kysymys on lähinnä siitä, miten saamme koko totuuden, koko kokonaiskuvan, niiltä osin kuin se on salattu, siltä osin kuin massoille on valehdeltu, mahdollisimman laajaan julkiseen tietoisuuteen, ja avoimeen julkiseen keskusteluun, ei ainoastaan Suomessa, vaan maailmanlaajuisesti.

  Tieto on valtaa, ja meitä, maailman ihmisiä, hallitaan salaamalla tietoa. ”Joka hallitsee historiaa hallitsee tulevaisuutta, joka hallitsee nykyisyyttä hallitsee historiaa”, kuten 1984:ssä sanotaan. Jos pystymme rikkomaan tämän informaatio-apartheidin, ja levittämään elintärkeän valistuksen maailman johtajien psykopatiasta massoille ennen kuin on liian myöhäistä, ihmiskunnan tulevaisuus on äärettömän valoisa.

  Vasemmisto-oikeisto jakolinjat katoavat historiaan merkityksettöminä, nyt on kyse totuudesta ja valheesta, hyvästä ja pahasta, elämästä ja kuolemasta, vapaudesta ja orjuudesta.

  Tämä uusi tietoisuus tulee järjestäytymään konkreettiseksi poliittiseksi voimaksi, eikä sitä pystytä pysäyttämään, koska totuus, ja Jumala itse on sen puolella. Me, salaliittoteoreetikot, me, hyvät ihmiset, tulemme voittamaan tämän informaatiosodan.

  • Suosittelen katsomaan erinomaisen TV-sarjan Boardwalk Empire. Se kertoo viinaa ja huumeita salakuljettaneista järjestäytyneen rikollisuuden liigoista, jotka lahjoivat poliisit, tuomarit ja poliitikot. Sen jälkeen voi lukea tai kuunnella New Yorkin poliisin huumeosaston etsivää Frank Serpicoa, joka kertoi kaikkien New Yorkin poliisien olleen korruptoituneita: joka ei itse harjoittanut suojelurahan kiristämistä ja huumeiden myyntiä, tiesi toisen poliisin joka sitä teki, ja ummisti silmänsä tai sai lahjuksia. Huumeet poliisille toimitti järjestäytynyt rikollisuus, sotavoimat ja CIA, tai ne varastettiin tai saatiin lahjuksiana. Serpico toimi poliisissa vuoteen 1972 ja hänen uransa päättyi ammuttuna kadulle, hänen kollegansa jätettyään hänet ansaan ilman tukea ja kuolemaan yksin: Serpicon hengen pelasti sivulliset siviilit. Nykyään Serpico tekee kansalaisaktivistin työtä poliisin korruptiota ja väkivaltaa vastaan. Serpicon paljastukset lopetti monen korruptoituneen poliisin bisnekekset ja uran New Yorkissa, ja hän on yhä poliisin keskuudessa vihattu siitä. Serpicon kuvaus poliisin tilasta on yhä synkkä, vuonna 2014:

   ”Ja tänään Vaikenemisen Sininen Muuri yhä kestää kylissä ja suurkaupungeissa läpi Amerikan. Poliisiosaston pilliinpuhaltajat – tai kuten minä kutsun heitä ”lampun sytyttäjät” Paul Reveren mukaan – heistä tulee yhä hylkiöitä. Valitus jonka kuulen jatkuen heidän yrittäessään tuoda vääryyksiä valoon, on että hallinnon virkamiehet vastaavat heille: ”meillä ei ole varaa skandaaleihin; se vähentäisi luottamusta poliisiin.” Se luottamus, rohkenen sanoa, on jo vakavasti heikentynyt.”… ”Poliisit jotka puhuvat, heidän esimiestensä tuli palkita ja kunnioittaa heitä, eikä rangaista. Mutta emme ole vielä sellaisessa tilanteessa.”

   http://www.politico.com/magazine/story/2014/10/the-police-are-still-out-of-control-112160#.VIW-_WTF_8M

  • Salaisia liittoja on aina ollut hallitusten piirissä, olivat ne missä tahansa maailmankolkassa. Alkukantaisemmissakin heimoissa oli salaista juonittelua toisen heimon pään menoksi.
   Miten se on joillekkin niin kovin vaikeaa ymmärtää, ”sitä en itse ymmärrä” ? Salaiset asiat
   ovat vain mutkistuneet, vaikka tietokoneiden aikana joitakin asioita tulee selvemmin ja
   nopeammin julkisuuteen.

 10. Kyllä vastamediakin on solutettu. On aivan selvää, että järki on pidettävä päässä vastamediaakin luettaessa. Uskon, että tiedustelupalvelut hämmentävät suurella kauhalla vastamedian julkaisuja ja siksi juuri Vastavalkea on hyvä, koska tiedän ketkä puikoissa on.

  FBI solutti esimerkiksi Mustat Pantterit ja lähes kaikki vastarintaryhmät USA:ssa olivat enenmän tai vähemmän FBI valvonnassa. Samoin uskon olevan asianlaita nykyisin. Vastamedia on pakosta osin CIA:n ja muiden valtiollisten tahojen valvonnassa. Tarkoituksena on esittää asioita niin vastenmielisessä muodossa, että taviksella tulee reaktio WTF ja pysyy vastamedian sivustoista poissa.
  Siksi luenkin hyvin harkitusti vastamediaa. Jos joku vastamedian julkaisu haiskahtaa tarkoituksiselta provoilulta ja ällötyksen tuottamiselta, niin alan miettiä, että ketähän tuokin sivusto oikein palvelee.

  • Juuri näin. Valeoppositioiden, kuten esimerkiksi Black Lives Matters, taustalta löytyy jesuiitti-pankkiireiden rahoitus ja sitä kautta eri rotujen ristiriitaisuuksia lisäävä/vahvistava agenda. Globalistit ovat ihmisiä, jotka saarnaavat valkoista ja toteuttavat mustaa. Itse suhtaudun totuuden ”hämmentäjiin” siten, että parempi kuulla osatotuus kuin valhe. Paul Roberts kuten myös Alex Jones edustavat tarkoituksella osatotuutta – he leipovat syyllisiksi lähes poikkeuksetta Hidden Hand:iä palvelevat hyödylliset idootit, eli politiikot. Washington – USA – Obama – Clinton tuodaan toistuvasti esille, mutta rikollisten todellinen pesäpaikka; City of London ja Vatikaani/jesuiitit jätetään pimentoon.

   • Juuri näin ja se on valitettavaa koska siinä on juuri tuo aiemmin esille ottamani asia: tehdään syyllisiä ’väärästä ryhmästä’ (vaikka syyllinen on sekin kun ei ota selvää tarkemmin asioista eikä kerro totuutta) ja kansan huomio käännetään siihen eikä se saa selville totuutta.
    Ja seuraus on että kansa vaatii tuon ryhmän korvaamista uudella joka edelleen kumartaa näitä todellisia kulissien takana piileskeleviä rikollisia ja tukee heidän koronkiskontaansa. Ja näin kierre jatkuu eikä mikään muutu.

   • Maailma on aivan järkyttävän paska paikka. Ihmisten terveys tuhotaan, työpaikat viedään pois ja lopuksi maksat lääkkeistä ja lääkäreille loputkin pennoset.

    Luojan kiitos on vastamediaa ja ihmisiä joilla on rohkeutta.

    1970-luvulla Pekka Puska sai läpi Suomessa sen, että terveelliset rasvat vaihdettiin margariini transrasva moottoriöljyihin. Hiilareita ruvettiin mättämään tavalla, joka räjäytti II-tyypin Diepeteksen. Rasvamaksa alkaa olla aivan tavallista lapsillakin.

    Työpaikat siirretty Aasiaan. Kerran tuli eräässä ohjelmassa sellainenkin sikamaisuus, että meidän länsimaiden pitäisi olla onnellisia, ”koska nyt on aasialaisten vuoro vaurastua” kiitos Globalisaation. Ilmastomuutosgansterit ovat tyhjentäneet lompakkomme.

    Kun olet terveytesi ja työsi menettänyt, olet valmista kauraa viimmeiseen rahastukseen. Maksat loppuelämäsi lääkäreille ja lääketehtaille vimmeiset pennosesi, kun olet elänyt virallisten suositusten mukaan ja tuhonnut terveytesi.

    Meidän elämästämme on tehty koneiston rahastus, jossa meidät tarkoituksella sairastutetaan ja köyhdytetään, jotta eliitin tuotantovälineillä riittäisi mahdollisuuksia rahantekoon.

    Kiitos A. Heikkilälle ja muille vastarinnan tähdille. Jotain toivoa vielä on.

   • John Yoo on varmaankin oikeassa kun kirjoitti 4 tammikuuta 2012 The National Reviewissä ilmestyneessä kolumnissaan ettei Brittiläinen imperiumi ole kuollut. Brittiläistä imperiumia näkee vastamedioissa kutsuttavan anglosionistiseksi imperiumiksi. Imperiumin nimi sinne tai tänne, se on yhä olemassa, mutta USA, CIA ja Nato eivät ole tuo imperiumi vaan ainoastaan sen työkaluja.
    Vielä tarkemmin asiat sanoi aiemmin Nathan Rothschild (1777-1836 : Minua ei kiinnosta ketkä marionetit asetetaan Englannin valtaistuimelle imperiumia hallitsemaan. Se mies joka kontrolloi brittiläisiä rahoja, kontrolloi Brittiläistä imperiumia.
    J.F. Kennedy oli viimeinen Yhdysvaltain presidentti joka luuli kykenevänsä saamaan jotakin aikaan. Tuon Brittiläisen monetäärisen finanssi-imperiumin „shadow money lendereita ei siis uskalla avoimesti vastusta kukaan.
    Ei myöskään Venäjä, joka nykyään nähdään semisuvereniteettinä. Sotilaallisestihan Venäjä on vapaa, mutta taloudellisesti ei. Putinin hallitsemien 16 vuoden aikana niin Venäjän keskuspankkia kuin ministeriöitäkin ovat ”kontrolloineet” amerikkalaiset ” neuvonantajat”.
    Miksi näin on ollut. Tämä perustuu vuonna 1917 tehtyyn Wartburg/Rotschild-ryhmän kanssa tehtyyn sopimukseen. Sopimus kuitenkin päättyy marraskuussa 2016, mikä merkitsee Venäjän keskuspankin vapautumista dollarista.

    Siksi imperiumi on nyt kiihtyvää vauhtia valmistautumassa sotaan Venäjää vastaan.

    • Osut minusta ytimeen.
     Mielenkiintoinen tuo tieto Venäjän keskuspankin vapautumisesta. Huomaa kuinka täällä tietoa jakaessamme saamme sitä itsekin.

     • Es geht um die russische Zentralbank ! Die wird im November von der Warburg / Rothschild-Gruppe (Dollar) frei.
      Der Vertrag über die russische Zentralbank – aus dem Jahr 1917 – läuft jetzt nach 99 Jahren aus.

    • Neuvostoliiton keskuspankkiin (Gosbank) Rothschildeillä ei ole koskaan ollut mitään valtaa. Gosbank oli valtion omistama pankki (perustettu 1921) joka toteutti hallituksen politiikkaa. Ja vuodesta 1932 länsimaat lakkasivat vaihtamasta ruplaa eikä yksikään länsimainen pankki toiminut Neuvostoliitossa: niin paljon kansainväliset pankkiirit vihasi valtion omistamaa rahaa. Länsimaiset pankit palasi Venäjälle vasta Jeltsinin hallinnon myötä.

     Minkälainen sopimus vuonna 1917 somittiin Warburgien, Rothschildien ja bolsevikkien kanssa?

     • Sanotaan nyt, kun joku kohta huomauttaa. Wallstreetillä oli paljon kiinnostuksia keisarillisen Venäjän, Kerenskin väliaikaisen hallinnon Venäjän, Neuvosto-Venäjän ja varhaisen Neuvostoliiton kanssa toimimiseen. Neuvosto-Venäjän alkuaikoina sinne perustettiin ulkomaisia pankkejakin, mutta niiden aika päättyi sitten 1930-luvun alussa viimeistään.

     • Russland hat im Jahr 1917/18 einen Umbruch erlebt. Lenin brauchte für seine Aktion dringend Geld. Das bekam er auch von Warburg und Co. Allerdings nicht umsonst. Die Zentralbank ist bis heute in Russland privat. Das heißt: Jeder geschaffene Rubel muss mit Dollar hinterlegt werden.

      Dieser Vertrag läuft nach 99 Jahren in Kürze aus. Russland will den Vertrag nicht verlängern. Damit wäre Russland nämlich wieder voll souverän! Russland könnte wieder eine staatliche Zentralbank schaffen. (Das Kennzeichen für souveräne Staaten)

      Die Banken im Besitz der Gläubigerfamilien wollen aber unbedingt die Verlängerung des Vertrages. Im Augenblick wird deshalb Druck auf Russland ausgeübt!

      https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2015/10/12/der-wahre-kriegsgrund-2016-enden-in-russland-99-jahre-handelsrecht/

     • Onko sinulla Jolle jotain oikein lähdettä tuolle? Tuo on nimittäin pelkällä Reinhard -nimellä kirjoittavan miehen blogista, eikä hän antanut sille mitään lähdettäkään.

      Kävin jo aiemmin katsomassa tuon, otin ensimmäisestä kommentistasi hakusanat, ennen kuin kysyin sinulta.

  • Itse en viettäisi minuuttiakaan tällä sivulla, jos en olisi vakuuttunut sen kirjoittajien pätevyyksistä sekä rehellisyydestä, muutamia ”luopioita lukuunottamatta”. Mutta he yleensäkin karsiutuvat omasta toimestaan
   huomatessaan missä porukassa täällä ollaan. ”joskuksella on pitkät koivet”, ja valheilla lyhyet jäljet.

 11. Michael Parenti on conspiracies

  “Conspiracy is a legitimate concept in law: the collusion of two or more people pursuing illegal means to effect some illegal or immoral end. People go to jail for committing conspiratorial acts. Conspiracies are a matter of public record, and some are of real political significance. The Watergate break-in was a conspiracy, as was the Watergate cover-up, which led to Nixon’s downfall. Iran-contra was a conspiracy of immense scope, much of it still uncovered” (Michael Patrenti).
  #
  “Almost as an article of faith, some individuals believe that conspiracies are either kooky fantasies or unimportant aberrations. To be sure, wacko conspiracy theories do exist. There are people who believe that the United States has been invaded by a secret United Nations army equipped with black helicopters, or that the country is secretly controlled by Jews or gays or feminists or black nationalists or communists or extraterrestrial aliens. But it does not logically follow that all conspiracies are imaginary.

  Conspiracy is a legitimate concept in law: the collusion of two or more people pursuing illegal means to effect some illegal or immoral end. People go to jail for committing conspiratorial acts. Conspiracies are a matter of public record, and some are of real political significance. The Watergate break-in was a conspiracy, as was the Watergate cover-up, which led to Nixon’s downfall. Iran-contra was a conspiracy of immense scope, much of it still uncovered. The savings and loan scandal was described by the Justice Department as ”a thousand conspiracies of fraud, theft, and bribery,” the greatest financial crime in history.

  Conspiracy or Coincidence?

  Often the term ”conspiracy” is applied dismissively whenever one suggests that people who occupy positions of political and economic power are consciously dedicated to advancing their elite interests. Even when they openly profess their designs, there are those who deny that intent is involved. In 1994, the officers of the Federal Reserve announced they would pursue monetary policies designed to maintain a high level of unemployment in order to safeguard against ”overheating” the economy. Like any creditor class, they preferred a deflationary course. When an acquaintance of mine mentioned this to friends, he was greeted skeptically, ”Do you think the Fed bankers are deliberately trying to keep people unemployed?” In fact, not only did he think it, it was announced on the financial pages of the press. Still, his friends assumed he was imagining a conspiracy because he ascribed self-interested collusion to powerful people.

  At a World Affairs Council meeting in San Francisco, I remarked to a participant that U.S. leaders were pushing hard for the reinstatement of capitalism in the former communist countries. He said, ”Do you really think they carry it to that level of conscious intent?” I pointed out it was not a conjecture on my part. They have repeatedly announced their commitment to seeing that ”free-market reforms” are introduced in Eastern Europe. Their economic aid is channeled almost exclusively into the private sector. The same policy holds for the monies intended for other countries. Thus, as of the end of 1995, ”more than $4.5 million U.S. aid to Haiti has been put on hold because the Aristide government has failed to make progress on a program to privatize state-owned companies” (New York Times 11/25/95).

  Those who suffer from conspiracy phobia are fond of saying: ”Do you actually think there’s a group of people sitting around in a room plotting things?” For some reason that image is assumed to be so patently absurd as to invite only disclaimers. But where else would people of power get together – on park benches or carousels? Indeed, they meet in rooms: corporate boardrooms, Pentagon command rooms, at the Bohemian Grove, in the choice dining rooms at the best restaurants, resorts, hotels, and estates, in the many conference rooms at the White House, the NSA, the CIA, or wherever. And, yes, they consciously plot – though they call it ”planning” and ”strategizing” – and they do so in great secrecy, often resisting all efforts at public disclosure. No one confabulates and plans more than political and corporate elites and their hired specialists. To make the world safe for those who own it, politically active elements of the owning class have created a national security state that expends billions of dollars and enlists the efforts of vast numbers of people.
  (…)”

  Michael Parenti: From Dirty Truths by Michael Parenti (1996, City Lights Books) (Pages 172 – 191)
  ———-
  Michael Parenti is an American political scientist, political economist, historian, and cultural critic.

  Michael Parenti received his Ph.D. in political science from Yale University. He has taught at a number of colleges and universities, in the United States and abroad. Some of his writings have been translated into Arabic, Azeri, Bangla, Chinese, Dutch, French, German, Greek, Italian, Japanese, Korean, Persian, Polish, Portuguese, Russian, Serbian, Spanish, Swedish and Turkish.

  Michael Parenti is the author of twenty-four books:

  Waiting for Yesterday: Pages from a Street Kid’s Life (Bordighera Press, 2013)
  The Face of Imperialism (Paradigm, 2011)
  God and His Demons (Prometheus Books, 2010)
  Democracy for the Few (Wadsworth, 9th edition, 2011)
  Contrary Notions: The Michael Parenti Reader (City Lights Books, 2007)
  Democracy for the Few (Wadsworth, 8th edition, 2007)
  The Culture Struggle (Seven Stories Press, 2006)
  Superpatriotism (City Lights Books, 2004)
  The Assassination of Julius Caesar (The New Press, 2003)
  The Terrorism Trap (City Lights Books, 2002)
  To Kill a Nation (Verso Books, 2001)
  History as Mystery (City Lights Books, 1999)
  America Besieged (City Lights Books, 1998)
  Blackshirts and Reds (City Lights Books, 1997)
  Dirty Truths (City Lights Books, 1996)
  Against Empire (City Lights Books, 1995)
  Inventing Reality (Wadsworth, second edition, 1993)
  Land of Idols (St. Martin’s, 1993)
  Make-Believe Media (Wadsworth, 1992)
  The Sword and the Dollar (St. Martin’s, 1989)
  Power and the Powerless (St. Martin’s, 1978)
  Ethnic and Political Attitudes (Arno Press, 1975)
  Trends and Tragedies in American Foreign Policy (Little, Brown, 1971)
  The Anti-Communist Impulse (Random House, 1969)

  Dr. Parenti has won awards from various academic and community organizations, including Project Censored, the Caucus for a New Political Science, the city of Santa Cruz, New Jersey Peace Action, the Social Science Research Council, the Society for Religion in Higher Education, and other organizations. In 2007 he was awarded a Certificate of Special Congressional Recognition from U.S. Representative Barbara Lee. In 2014 he received a Lifetime Achievement Award at the American Book Award meeting, sponsored by the Before Columbus Foundation. Also in 2014, Dr. Parenti was given a Social Justice Award from the Berkeley Fellowship Unitarian Universalists.

  During his earlier teaching career he received grants or fellowships from the Louis Rabinowitz Foundation, the Ford Foundation, Brown University, Yale University, State University of New York, and the University of Illinois. For several years he was a Visiting Fellow at the Institute for Policy Studies in Washington, D.C.

  He now serves on the advisory boards of Independent Progressive Politics Network, Education Without Borders, and the Jasenovic Foundation; as well as the advisory editorial boards of New Political Science and Nature, Society and Thought. He also served for some 12 years as a judge for Project Censored.

  • Tuo viimeinen kappale oli erittäin hyvä … ’Those who suffer from conspiracy phobia are fond of saying: ”Do you actually think there’s a group of people sitting around in a room plotting things?” ’ … jne
   —-
   Yllä käynnissä olevaan haittamaahanmuuttoon ja pakko-monikulttuurisuuteen liittyvään keskusteluun liittyen tämä Putiniin ja Trumpiin liittyvä kannanotto osuu ytimeen … heidän mustamaalaaminen kertoo kuinka fasistinen nwo-eliitti haluaa hinnalla millä hyvänsä sekoittaa koko maailman oman etunsa ja vallanhimonsa ehdoilla:

   Media demonisoi Putinia ja Trumpia pääasiassa sen vuoksi, että molemmat herrat ajavat voimakasta nationalistista politiikkaa.
   Kaikenlainen kansallistunne on EU-johdolle myrkkyä.
   Vahva Venäjä ja vielä vahvempi USA näyttävät monikulttuurisesti edistyneille eurooppalaisille huonoa esimerkkiä.
   Kansallistunne onkin leimattu eurooppalaisen ja varsinkin suomalaisen ja ruotsalaisen median keskuudessa paitsi menneen maailman opiksi, ennen kaikkea rasismiksi ja fasismiksi.
   Kotimainen media tekee kaiken voitavansa antaakseen isänmaan etua ajattelevista kansalaisista kuvan, jonka mukaan he ovat sivistymättömiä, juopottelevia ja – pikanttina yksityiskohtana – Forssan Lehden mukaan myös huonosti pukeutuvia.
   http://mvlehti.net/2016/09/02/suomen-valtio-ei-ole-enaa-olemassa-kansalaisia-varten/

  • Vaikea uskoa sitä, että Dr. Parenti edustaisi ”totuutta” – teen tämän huomion vain ja ainoastaan Kuosman kommentissa mainittuihin titteleihin ja palkintosateeseen pohjautuen. Elämme pseudotieteen aikakautta, valheita opetetaan kouluissa tieteellisinä löytöinä – todellista viisautta ei päästetä palkintopalleille ja parrasvaloihin. Lukematta Parentin yhtäkään kirjaa, en voi tietty laittaa kahta sormea Raamatun päälle, mutta Parentin menestys haiskahtaa voimakkaasti valeoppositiolta. Tämä mitalisateessa paistatteleva ”tohtori” edustaa luultavasti jesuiitti-yliopistojen harjoittamaa pseudotiedettä ja toimii valeoppositioita ylläpitävän illuminaatin lanseeraamalla sloganilla: ”rakennetaan valhe niin suureksi, että kukaan ei usko sen olevan valhe”.

   • Vaikea sanoa mutta ainakin tuo viimeinen kappale, jossa salaliitot ja -seuat tuodaan esiin ja missä ja kuinka ne kokoontuvat on selvää faktaa:

    But where else would people of power get together – on park benches or carousels? Indeed, they meet in rooms: corporate boardrooms, Pentagon command rooms, at the Bohemian Grove, in the choice dining rooms at the best restaurants, resorts, hotels, and estates, in the many conference rooms at the White House, the NSA, the CIA, or wherever.

    And, yes, they consciously plot – though they call it ”planning” and ”strategizing” – and they do so in great secrecy, often resisting all efforts at public disclosure.

    No one confabulates and plans more than political and corporate elites and their hired specialists. To make the world safe for those who own it, politically active elements of the owning class have created a national security state that expends billions of dollars and enlists the efforts of vast numbers of people.

 12. Magneettimediassa tänäänkin hyvä artikkeli: ”Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä”!

 13. Kyllä meidän maamme olisi aika herätä — maailmalta kovaa faktaa kuinka tilanne koko ajan pahenee…ja mikä huolestuttavinta NWO-mafian ohjaama massa- ja valhemedia salaa kaiken yhä ja leimaa hereillä olevat ja varoittavat tahot vain propagandisteiksi ja rasisteiksi

  Pahalta näyttää. — Vakava paikka, jokaisen tulisi olla huolissaan
  Ei vain Saksa peittele muuttaja-miesten seksirikoksia ,,, Ruotsin tilanne on häpeällinen: Tukholman poliiseja varoitettu antamasta tietoja rikollisista koska heitä voitaisiin syyttää rasisteiksi … lisää linkeistä
  It’s not only Germany that covers up mass sex attacks by migrant men… Sweden’s record is shameful
  Stockholm police were warned not to give descriptions of the perpetrators lest they were accused of being racist
  Even now, Swedes are still trying to figure out what exactly has been going on. Reports are emerging of Taharrush gamea-style harassment in Malmö on New Year’s Eve. According to police reports, hundreds of refugee youths from Afghanistan roamed around and ‘surrounded intoxicated girls/women and harassed them’. Similar incidents are being reported from towns such as Kalmar and Karlstad. The Finnish authorities are handling reports of organised sexual harassment perpetrated by Iraqi immigrants.
  http://www.spectator.co.uk/2016/01/its-not-only-germany-that-covers-up-mass-sex-attacks-by-migrant-men-swedens-record-is-shameful/

  The Migrant Rape Epidemic in Germany and the Descent into Madness — raiskausepidemia Saksassa ja hulluuteen taantuminen … ”Merkel vaarassa ajautua henkiseen luhistumiseen ja on nyt vaara koko Saksalle” sanoo Hans Joachim Maaz, arvostettu maan psykiatri ja best-seller kirjojen kirjoittaja
  Vastaavaa ei ole koskaan ennen tapahtunut rauhan aikana
  “Merkel is at the risk of an imminent mental breakdown and now represents a danger to Germany.” — Hans-Joachim Maaz, top German psychiatrist and best-selling author
  The staggering number of sex crimes committed in a single month in Germany (July 2016) by non-White immigrants will give us an idea of the scale of this problem on an annual basis. Never before in peacetime have the women of any single nation been sexually assaulted and raped on such an industrial scale. Females of all ages, from toddlers to women in their late seventies, are included in the grim statistics. Most of the victims are young rather than old; and their assailants, who are of all ages, are almost invariably single men who are described coyly in official documents as “Southerners”, or, more audaciously, as  “dark-skinned foreigners”.
  I find this catalogue of crimes overwhelming. I have to ask myself: is Angela Merkel raving mad to throw open the gates of Germany to these unruly savages from the Third World? Are the German people themselves suffering from some kind of collective psychosis that compels them to welcome their own race killers with open arms? It would seem so.
  QUOS DEUS VULT PERDERE — PRIUS DEMENTAT!
  God help the world if this collective insanity that has infected the Europeans should make its way across the Atlantic and bring America to its knees.

  Jumala auttakoon jos tämä kollektiivinen hulluus joka on tarttunut Eurooppaan valtaa Amerikan ja pistää sen polvilleen.
  https://www.darkmoon.me/2016/the-migrant-rape-epidemic-in-germany-and-the-descent-into-madness/

  • Ja jos vihjaatkaan, että maahantunkeutuneet raiskaajat ja muut riehujat/rötöstelijät on poistettava maasta, niin olet rasisti, fasisti, natsi tms.!

   • Saksa näyttää saaneen tarpeekseen — pohtii vihdoinkin pakolaisten palauttamista. Asialla iso merkitys koska olemme riippuvaisia siitä miten Saksa toimii

    FINALLY: GERMANY CONSIDERS SENDING MIGRANTS BACK
    Germans turn against Merkel — Saksa kääntymässä Merkeliä vastaan

    Berlin is mooting the idea of sending migrants back to Greece for the first time in five years.
    http://www.infowars.com/finally-germany-considers-sending-migrants-back/

 14. Linkin tekstiä: Kiitos internet ajalle, joka paljastaa päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän. Kun valehtelu on näinkin syvällä viranomaisissa, päättäjissä ja mediassa, että se kattaa useat sukupolvetkin, se selittää kyseisten tahojen nykytilan tässä erikoisessa maailmantilanteessa mitä nyt elämme.
  Kun useiden sukupolvien ajan on valehdeltu, niin ei edes osata hävetä kiinnijäämistä. Edes me joita kusetetaan valehtelijoiden toimesta, emme osaa muuta kuin seisoa tumput suorina maristen että meitä kusetetaan.

  Edelleen meidän asioistamme päättää kansanedustajia jotka hetki sitten paljastuivat veroparatiisikohussa.

  Edelleen meillä on eduskunnassa ”sori siitä” tyyppejä jotka jäivät törkeistä valheista kiinni.

  Edelleen me alistumme maksamaan Yle veroa vaikka Yle valtamediana jää päivittäin kiinni valheista. Nyt nuo valehtelijat ovat hommanneet joukkoihinsa vahvistuksia muslimimaista valehtelemaan meille ja elämään varoillamme. Niin kuin James Hirvisaari aikoinaan eduskunnassa lausui, ”kuinka tyhminä te päättäjät pidätte äänestäjiänne”. 
  Ja kuinka tyhmiä me oikeasti olemme, vaikka tiedostamme valehtelun ja kusetuksen, me riitelemme keskenämme. Meidän pitää toimia ja laittaa valehtelijat vastuuseen, niin kuin Islantilaiset tekivät. Jos olemme niin saamattomia että emme ilman mallia kykene toimimaan, niin meille on tuore malli, Islantilaiset.
  http://anoturtiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222275-suomen-muinaishistorian-salattu-totuus

 15. Paul Craig Robertsin uusinta tekstiä
  Ajat muuttuvat —virallinen 9/11 teoria on nyt Amerikassa salaliittoteoria … nyt ’salaliittöhörhojä’ ovatkin 9/11 virallisen teorian tukijat ja siihen uskovat, eivät siihen kriittisesti suhtautuvat

  The Tide is Turning: The Official Story Is Now The Conspiracy Theory
  Paul Craig Roberts
  In a few days it will be the 15th anniversary of 9/11, and this November 22 will be the 53rd anniversary of the assassination of President John F. Kennedy in Dallas, Texas. These two state crimes against democracy destroyed American democracy, accountable government, and the Constitution’s protections of civil liberty.
  So, in America today “conspiracy kooks” outnumber those who believe the official lies. As the official lies are themselves conspiracy theories, Americans who disbelieve the official conspiracy theories outnumber Americans who believe official conspiracy theories.
  The question is: who are the real conspiracy kooks, the majority who disbelieve the official lies or the minority who believe the official lies?

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=139204
  http://www.paulcraigroberts.org/2016/09/07/the-tide-is-turning-the-official-story-is-now-the-conspiracy-theory-paul-craig-roberts/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=139123

 16. Kun totuus trivialisoidaan ja kaikesta tehdään naurunalaista niin totuutta ei enää ole olemassa:

  Discordianism – Trivializing Truth as a Form of Subversion- ”The idea is that nothing is sacred. So they make fun of absolutely everyone and everything, to shock them into supposedly recognizing that there is no truth.” – DL
  – See more at: http://henrymakow.com/2016/09/livingstone-politics-reality-show.html#sthash.3foOpAD6.dpuf
  http://www.conspiracyschool.com/blog/adolph-hitler-agent-round-table

 17. T-kantaja, saatoit herättää monet lukijat, myöskin tutkimaan tarkemmin 2 M-sodan ”Holokautisia”.

 18. Olen kokenut kohtuullisen määrän päänsärkyjä sitten vuoden 2006, jolloin (vasta) havahduin 9/11 virallisen tarinan onttoon valheeseen. Sen jälkeen tunteiden elinkaari on vaihdellut paljastumisen toivosta pettymyksiin ja vasta nyttemmin tiettyyn malttiin ja rauhallisuuteen. Näin se pallo pyörii ja fakta = virallinen totuus. Ihmiset on saatettu ennen kaikkea niin kiireisiksi ja omaa raha-asiaa ajaviksi, että tämän kaltainen paljastaminen ei ole haluttu, ei ota aivo vastaan läntisen johtaman maan rappion laajuutta tai valitun kansan törkeyttä.

  Tämä asia, siis oikea objektiivinen totuus, ei tule valkenemaan niin kauan kun jenkkilässä on nykyinen varjohallitus, tiiviin porukan kontrolloima valtio, oikeastaan koko läntisen maailman kontrolloijat. Omia miehiä on kaikessa tärkeässä toiminnassa, mm. valtamedian koneisto, niin paljon että vaikka 30% ihmisistä huutaisi täyttä kurkkua valheen paljastumiseksi, se ei tulisi laajemmin kansojen tietoon. Tässä ei evoluutiomalli toimi, revoluutio voisi toimia, eli äkkinäinen ja laaja havahtuminen todellisuuteen. Ja se ei tapahdu ilman valtamedian apua.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here