Suomalaiset Naton kannattajat uskovat jäsenyyden edistävän maamme turvallisuutta. He eivät tunnusta Yhdysvaltain roolia maailman olojen horjuttajana. Suopea asenne Yhdysvaltain politiikkaan tekee vaikeaksi nähdä maailman todellisuutta. Ajettuaan osan Aasiaa ja Afrikkaa ja ennen kaikkea Lähi-idän väkivaltaiseen kaaokseen Yhdysvallat on nyt horjuttamassa oloja Baltian ja Itämeren alueella. Mielipidetiedustelut eri puolilla maailmaa osoittavatkin kansalaisten enemmistön monissa maissa pitävän Yhdysvaltoja maailman sekasorron pääasiallisena aiheuttajana.

Naton kannattajat leimaavat Venäjän aggressiiviseksi, laajenemishaluiseksi valtioksi. Varteenotettavat amerikkalaisetkin analyytikot näkevät kuitenkin Venäjän ennen kaikkea haluavan varmistaa kansallisen turvallisuutensa. Naton työnnyttyä yhä lähemmäksi Venäjän rajoja Washingtonissa alettiin kuitenkin puhua Venäjän aggressiivisuudesta. (Tekosyynä käytettiin Ukrainan ja Krimin tapahtumia.) Amerikkalainen veteraanijournalisti Patrick L. Smith toteaa, että Yhdysvallat onkin Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen etsinyt syitä tai tekosyitä Naton olemassaololle. Jos vihollisia ei löydy, niitä on aikaansaatava provokaatioilla. Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja John Kirby kömmähti taannoin sanomaan, että Venäjä on rajoillaan sietämättömän lähellä Natoa. (We can’t have more of the same: The very real dangers of Hillary Clinton’s foreign policy, Salon, 4.6.2016)

Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjassa Hillary Clinton on johtava sotakiihkoilija. Amerikkalainen kommentaattori Diana Johnstone toteaa:

“Todellisuudessa ‘kansallista turvallisuutta’ toitottavat johtajat kuten Dick Cheney ja Clinton ovat vieneet Yhdysvallat sotiin, jotka aiheuttavat kaaosta, innostavat vihollisia ja vaarantavat kaikkien kansallista turvallisuutta. Huolimatta Yhdysvaltain maantieteellisesti turvallisesta asemasta molempien puolueiden sotapuolue on luonut todellisia uhkia maan kansalliselle turvallisuudelle provosoimalla uskonnollista fanaattisuutta Lähi-idässä ja provosoimalla ydinaseilla varustettua Venäjää organisoimalla aggressiivisia sotaharjoituksia aivan sen rajoilla.”

Hillary Clintonin maailmankuva perustuu kyseenalaiselle ajatukselle “amerikkalaisesta poikkeuksellisuudesta”. Clinton sanoo, että jos Yhdysvallat ei hallitse maailmaa, muut kiiruhtavat täyttämään tyhjiön. Johnstone toteaa, että Clinton ei osaa edes kuvitella asiallista käyttäytymistä muiden maiden kanssa. Yhdysvallat on hänen silmissään “maapallon lopullinen paras toivo”.

Jos kaikki eivät alistu tällaiseen maailmanjärjestykseen, heidät on siihen pakotettava. Tämä edellyttää kansainvälisen oikeuden rikkomista. Maailmaa hallitaan sotilaallisella pakottamisella. Johnstone toteaa, että Hillary Clintonin puheet uskollisuudesta “liittolaisillemme” tarkoittavat sotimista Lähi-idässä Israelin ja Saudi-Arabian tukemiseksi. Näiden maiden aseostot ovat korvaamattomia Yhdysvaltain sotatarviketeollisuudelle. Washingtonin eduissa on pommittaa muita maita ja kaataa hallituksia Hondurasissa, Syyriassa ja muualla, Näin niitä pakotetaan mukaan “amerikkalaiseen arvomaailmaan”. (Hillary Comes Out as the War Party Candidate, CounterPunch, 3.6.2016)

Tätä taustaa vasten on tarkasteltava Naton toimintaa. Monet suomalaiset vakuuttavat, että Nato ei ole enää Washingtonin talutusnuorassa. Patrick Smith muistuttaa, että Nato on Pentagonin ja Yhdysvaltain sotateollisuuden luomus. Yhdysvallat vastaa suurimmasta osasta Naton kuluista. Eurooppalaiset jäsenmaat ovat Washingtonin tiukassa komennossa. Smithin mukaan muut jäsenmaat eivät halua maksaa euroakaan enempää tälle vainoharhojen tehtaalle kuin mitä hyvät välit Yhdysvaltojen kanssa edellyttävät.

Amerikkalainen kommentaattori Stephen Lendman toteaa:

“Nato on aina ollut enemmän hyökkäävä kuin puolustava. Yhdysvallat on halunnut hallita liittoutuman jäsenten politiikkaa, lisätä jäsenten lukumäärää ja painostaa niitä militarismiin suuremmassa määrin kuin mitä ne omin päin olisivat halunneet. Ja viime kädessä Yhdysvallat halusi myydä niille suuria määriä amerikkalaisia aseita.”

Lendman kirjoittaa:

“Sen sijaan, että Eurooppa pyrkisi rauhanomaiseen yhteistyöhön tärkeän venäläisen naapurinsa kanssa, se antaa Washingtonin pakottaa eurooppalaiset jäsenvaltiot maailmanvallan kätyreiksi vahingoittaen näin niiden hyvinvointia ja turvallisuutta.” (Provoking Moscow: NATO Needs Enemies to Justify Its Existence, (Global Research, 2.6.2016)

Suomenkin turvallisuutta lisättäisiin Itämeren alueen vakautta rohkaisevalla politiikalla, ei lähtemällä mukaan aggressiivisen maailmanvallan vaaralliseen geopoliittiseen peliin.

 

 

Tapani Lausti on eläkkeellä oleva toimittaja ja ulkomaankirjeenvaihtaja. Tämä artikkeli julkaistiin hänen sivustollaan 9.6.2016.

 

Samuli Suonperä: Babysteps to Adulthood, sekatekniikka kovakuitulevylle.
Samuli Suonperä: Babysteps to Adulthood, sekatekniikka kovakuitulevylle.

Samuli Suonperä on helsinkiläinen kuvataiteilija. Lisää hänen teoksiaan on osoitteessa https://www.facebook.com/SamuliSuonperaArtwork

18 KOMMENTTIA

 1. Hyvä kirjoitus, paitsi että NATO ei ole Pentagonin ja Yhdysvaltojen luomus, vaan City of London:in (+wall street) ja sotateollisuutta ylläpitävien jesuiitti-kenraalien (black pope) luomus. Yhdysvallat ei ole myöskään NATOn suurin rahoittaja, vaan City of London/Wall Street on…. eli rahoittajia ovat yksityiset pankkiirit – siis he, jotka organisoivat ja ylläpitävät sotia, sekä luovat ”ilmasta” virtuaalirahaa. Jesuiitti-pankkiirit eivät ole myöskään suurin, vaan AINUT rahoittaja, koska koko pankkisysteemi, ja valtioiden ”muka” velat maailmanlaajuisesti ovat kokonaisuudessaan huijaus.

  Yksityiset Jesuiitti-pankkiirit pitävät yllä tätä ponzi-huijausta ja synnyttävät sotia maailmanlaajuisesti, joten se on ihan sama minkä nimisen valtion velkapiikkiin nollia lisätään. Yhdysvallat on liikeyritys, samoin kuin Suomi, maat eivät ole edes valtioita – molemmat on rekisteröity liikeyrityksiksi, jonka varajolla kansallisvarallisuutta on pumpattu/pumpataan yksityisten liikeyritysten omistukseen.

  Massiivista valtiovelkaa ei ole tarkoitustaan maksaa pois – se on nykyisessä ”velka/korkoon” perustuvassa rahajärjestelmässä mahdotonta, eli nykyinen pankkijärjestelmä tulee romahtamaan…se tapahtuu luultavasti vuonna 2018. Valtiovelkaa kasvatetaan ja NATOa vahvistetaan ylläpitämään ihmiskunnan pelkoa lukuisiin valeoppositioihin perustuvalla vastakkain asetteluilla, kuten mediarummutuksella ylläpidetty kylmän sodan huijaus ”Itä vastaan Länsi”, suosittelen tutkimaan. Sotateollisuutta/asevarustelua kasvatettiin tuolloin maailmanlaajuisesti ”vapauden ja rauhan” lähettilään – rikollisorganisaatio YK:n arvovallalla – jonka jesuiitti-pankkiirit ovat perustaneet ja jonka he omistavat.

  Yksityiset jesuiitti-pankkiirit (Hidden Hand) omistaa massamedian, ilman sitä nykyinen toiminta olisi mahdotonta. Tämän pienen eliitin globalisuus-aatetta ajavat korruptoituneet ”agentit” on solutettu jokaisen valtion huipulle maailmanlaajuisesti – kuka tunnistaa vihollisen?

  • Mediakontrolli on varmasti näille kulissien takaa naruista veteleville kaikkien kovimman tason illuminati-rikollisille tärkein keino pystyä jatkamaan rikollista toimintaansa – ihmiskunnan orjuuttamiseksi heidän NWO-tyranniaansa. Toistaiseksi vaihtoehtomedia internetissä on voinut toimia suhteellisen vapaasti, vaikka esim. näiden rikollisten suomalaiset lakeijat ovat jo moneen kertaan koettaneet lakkauttaa mm. Mvlehden. Eräs sionistien lakeija – vai pitäisikö sanoa SIONISTI – sai järjestettyä NÄYTÖSOIKEUDENKÄYNNIN Magneettimediaa vastaan ja lakkautettua sen paperiversion. Onhan sitä paitsi tälläkin sivustolla ainakin yksi sionistien (ennenkaikkea Rotschild-agentti Soroksen) apupoika huutanut sensuurin perään!

   • ”Suomalainen media on alapuolella kaiken arvostelun

    Sen toimintaa voisi verrata rikostutkijaan, joka tehtailee itse rikoksia. Ja sen päälle tutkii ne omat rikoksensa itse.

    Lukija kirjoittaa:
    Miten sitten tehdään “tutkivaa journalismia”?

    Tarvitaanko siihen vuosia Tampereen Yliopiston Tiedotusopin laitoksen vasemmistolaista aivopesua?

    Ei tarvita. Minä käytin seuraavan “jutun” tekemiseen ja kirjoittamiseen viisi minuuttia…”

    Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/09/07/suomalainen-media-on-alapuolella-kaiken-arvostelun/

    • ”Vasemmisto -Tämä stalinistinen ongelmajäte

     Heidän poliittinen korrektiutensa on pohjimmiltaan kompromettointia, suvaitsemattomuutta, mustamaalaamista ja sensuuria – asioista ei saa puhua niiden omilla nimillä.

     MIELIPIDE

     Ja kun vapaa keskustelu on “kohteliaisuuden” nimessä kielletty, sitä pyritään ohjaamaan kulttuurimarxismin haluamilla tavoilla. Hämmennys, pelko, demoralisaatio – kas siinäpä vasemmiston keinot.

     Vasemmistolaiset pelaavat valheilla, joihin tosin itsekin uskovat.

     Patologinen valehtelu, eli mytomania (kreik. mythos tarina + mania) eli pseudologia fantastica (kreik. pseudos väärä + logos puhe, tieto + phantasia mielikuvitus) on sairaalloinen halu valehdella ja keksiä sepitettyjä tarinoita.

     Mytomaniaa sairastavia kutsutaan mytomaaneiksi, suomeksi yleensä patologisiksi valehtelijoiksi.

     Alla stalinistisen ongelmajätteen käyttämiä metodeja:…”

     Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/09/08/vasemmisto-tama-stalinistinen-ongelmajate-2/

    • Magneettimedia on lainannut em. Mvlehden artikkelin. Seuraavassa on kaksi siihen annettua kommenttia:

     ”PeLeX
     8.9.2016 at 15.23
     Media on (((vihollisen))) keskeisin ase.

     Sionisti omistaa tai hallitsee täydellisesti ns. vanhaa mediaa ja, tietenkin, tekee parhaansa monopolisoidakseen ns. uuden median.

     Mutta tämäpä ei enää helpolla onnistu, koska nykyään on suhteellisen helppo löytää oikeaa tietoa vaihtoehtomedioista.

     Juuri siksi vihollinen, sionisti ja hänen ostetut, huoraavat lakeijansa, säätävät ns. vihapuhelakeja ympäri Eurooppaa. Tämä orwellmainen termi on luotu estämään kritiikin: Kaikki puhe on vihapuhetta, jos joku ilmoittaa loukkaantuvansa puheesta. Jos en pidä mustista ja sanon sen niin olen rikollinen, sillä musta voi loukkaantua. Jos en pidä mustista raiskaajista tämä on vielä pahempaa, koska viittaan siihen, että musta voi raiskata jonkun. Jne. jne. Vihollinen haluaa luoda maailman, jossa jokainen ihminen pelkää kertoa mielipiteensä. Mielipide annetaan ylhäältä ja kaikki eriävät mielipiteet ovat vihapuhetta ja sitä kautta rikollista.

     Sionisti haluaa maailman, jossa lapsi ilmiantaa vanhempansa, vanhemmat lapsensa ja itse asiassa jokainen jokaisen. Olet ”laillinen” vain jos kritiikittä hyväksyt narratiivin ja hyväksyt esim. sen, että kaikki valkoiset maat ahdetaan täyteen neekereitä. Israel, tietenkin, saa sulkea rajansa, ja itse asiassa juutalaisvaltion arvostelu on myös, tietenkin, vihapuhetta.

     Eli avoimien rajojen arvostelu on rikollista täällä ja toisaalta rajojen avaamisen vaatimus Israelissa on, tietenkin, myös rikos.

     Me elämme täydellisessä mielipidediktatuurissa.

     Kun tämän ymmärtää niin on selviö, että meidän oma pikkupaskamediamme pikkupaskatoimittajineen on, tietenkin, täysin epäluotettavaa ja sen kutsuminen mediaksi on idotismia. Mediamme, valtamediamme, on sionistin propagandaa. Piste. Se on sionistin vahvin ase meidän tuhoamisessamme.

     Jokainen valtamedian toimittaja on maanpetturi ja pahimman luokan kansanvihollinen, ns. by definition. Sääennusteiden laatija ja urheiluosaston toimittaja ja ehkäpä auto/liikenne toimittaja on jossakin määrin syyntakeeton. Muiden oikea paikka olisi ergonomisesti lyhtypylväässä.

     juha.
     8.9.2016 at 18.56
     ”Raha se on joka rössöttää.” Mädättäjäpiirit ovat rahalla voideltuja ja lahjottuja. Vassarit tekevät sitä aatteellisista syistä, toki heidänkin ”toimintaansa” ”tuetaan” rahallisesti, että ”monikulttuurisuus agendan ajajilla on ”rerusserja” tehdä maanpetoksellista ja Suomen kansanmurhan ajamiseksi veriseen päätökseen. Suomen päättäjät odottavat kieli pitkällä EU-virkoja, lahjuksia, voitelurahoja, lobbauspalkkioita ja aikaansaamiseksi Euroopan Suurvalta, jossa yksittäiset kansallisvaltioiden päätäntävalta on siirretty (otettu) Keskushallinnon haltuun, jolloin kunkin yksittäisen maan itsemääräysvalta keskeisimmissä asioissa on menetetty Euroopan Yhteisön juoppohulluille virkaheitto poliitikoille, joita ei otettaisi edes haravoimaan lehtiä Kaupunkien puisto-osaston palvelukseen jatkuvan tehottomuuden, laiskuuden, varastamisen, kavallusten ja kroonisen humalatilan takia.
     Eläköön VAPAUS!!! Huusi Mansikki parressaan ja söi sitä mitä eteen tuotiin. Toki nähden yöllä unta Itsenäisyydestä, kun sai kesällä kirmata ulkolaitumilla.”

     Ks. myös
     ”Coercive Engineered Migration: Zionism’s War on Europe
     Is Victor Orban the ’Chavez of Europe? (Part 1 of an 11 part series)”,
     http://dissidentvoice.org/2016/01/coercive-engineered-migration-zionisms-war-on-europe/

   • ’…Mediakontrolli on varmasti näille kulissien takaa naruista veteleville kaikkien kovimman tason illuminati-rikollisille tärkein keino pystyä jatkamaan rikollista toimintaansa’
    Kun omistaa median voi kirjoitella omia ’tuhannen ja yhden yön tarinoita’ ja kun oma pankki painaa rahaa tarpeen mukaan millä ostaa ja lahjoa hyviä lakeijoita niin voi itse sanella kenen lakia noudatetaan.

   • Magneettimedia-oikeudenkäynnissä keskeistä osaa näytellyt valtakunnansyyttäjä Mika Illman kuuluu kommunistiseen Demlaan. Siihen on ainakin aikaisemmin kuulunut myös punikki ja suomalaisten lesbo-mädättäjä T.Halonen, joka myös masinoimallaan jalkaväkimiina-kiellolla romutti erään olennaisen ja KUSTANNUSTEHOKKAAN osan maamme puolustusvoimain aseistuksesta (Venäjä ja USA eivät ole mukana jalkaväkimiina-kiellossa).

    Suomen kansallisen kivääriuhdistyksen puheenjohtaja Runo Kurkon mukaan Suomi on saanut lukuisia langettavia tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta kansalaisten sananvapauden riistämisen vuoksi. Eittämättä negatiivisinta mainetta valtakunnansyyttäjävirasto onkin niittänyt vainoamalla ”mielipiderikollisia”, jotka ovat erehtyneet kritisoimaan hallitusta tai esimerkiksi sen ulko- tai maahanmuuttajapolitiikkaa. Valtakunnansyyttäjä Mika Isidor Illman on todennut suoraan Hufvudstadsbladetille antamassaan haastattelussa, että hän on halunnut tuomioilla antaa selkeän signaalin ”vallanpitäjiä kritisoiville” ihmisille! NRA:n videolla Kurko ottaakin puheeksi juuri Illmanin vainon niitä vastaan, jotka ovat kritisoineet esimerkiksi islamistien tai juutalaisten toimintaa.

 2. Re: Diabolik … luin ja järkytyin. Tämä video pitäisi esittää nyt siellä paikan päällä missä tämä kaveri pitää puheitaan ja ehkäpä myös meidän maamme päämiehen kansliassa
  Sisu-TV esittää: Kolikon kääntöpuoli -1. jakso: ”Marian” terveiset Ilmajoen kunnanvaltuustoon
  https://www.youtube.com/watch?v=_XTFdmrpsxs

  • Tämä video olisi erittäin suositeltava esitys myös tällä sivustolla tavan takaa ’rasisti’-leimakirvestä heiluttaville ja sensuuria vaativille.

 3. Tapani Laustille vielä sen verran, että tämän artikkelin otsikko on täydellinen – kiitos.

  Yhdysvallat on nimenomaan NATOn maailmanvallan takaaja – raateleva susi – joka on pukeutunut ”rauhaa ja vapautta” julistavan lammasten vaatteisiin. USAn poliittinen eliitti koostuu ammatti-valehtelijoista, näyttelijöistä ja petkuttajista, ja tulos on sen mukainen. Pentagonin organisoimat ja ylläpitämät sotakoneistot ovat ihmiskunnan syöpä.

  Jos olette kiinnostuneet saamaan selville näiden pyramidin huipulla istuvien mädättäjien nimiä, tutkikaa mafiaa nimeltään ; PILGRIM SOCIETY!

 4. Pieni ote linkistä alla:
  Naton operointi juuri hyödyttää globaaleja eturyhmiä ja rakenteita, kansainvälistä pankkiirieliittiä, investointipankkeja, IMF:ää, EVM:ää, EKP:tä, (ehkä) vapaakauppasopimuksia jne.

  Yleisesti ottaen mainittu ”puolustusliitto” hyödyttää kaikkia niitä organisaatioita ja instituutioita, jotka ovat kansainvälisten sionistien hapatuksella ”suurustettu”.

  Koska Suomen poliittinen johto katsoo, että ”maallemme” on erinomaisen tärkeää ja moraalista, että
  a) Natoon liittymisen myötä saamme tilaisuuden puolustaa ylikansallisia verenimijöitä,
  b) saamme epärealistisen optimaalisesti näyttää pitkää nenää Venäjälle ja harrastaa muuta kevyttä ulkopoliittista naljailua idän suuntaan,
  c) vihdoin saamme tilaisuuden puolustaa sionisteja, tuota väärin ymmärrettyä mafiaa
  d) ja lopuksi meille löytyy tilaisuus tapattaa itsemme kasvottomien pankkiiri- ja korporaatioeliittien alttarille,
  niin siten suomalaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin seurata orjuuttajiaan ja purjehtia Naton turvaisaan satamaan. Vai pitääkö meidän sittenkään?
  http://novahierosolyma.fi/vainovalkea/2016/09/04/945/

  • Enpä ole ennestään ollut tietoinen tästä viittaamastasi Markku Juutisen osasta sivustoa novavahierosolyma.fi/.

   Ei minulla ole mitään olennaista vastaansanottavaa Juutisen esittämästä ”Uusi poliittinen ohjelma (osa 2.)”.
   Se sisältää paljon varsin painavaa ja mielestäni kannatettavaa asiaa.

 5. Nato on Pompeon mainitseman uuden maailmanjärjestyksen sotilaallinen takuumies, jota suomikin nykyään tukee isäntämaasopimuksella. Mielenkiintoista on että, tätä globalistista suunnitelmaa ei suomen poliitiikassa noteerata vaikka nykyhallitus ja eduskunnan enemmistö sen tavoitteita on jo pitkään ajanut suomessa. Uusi maailmanjärjestys tuo yksinvallan angloamerikkalaisjuutalaiselle oligarkialle maailmassa ja useimmat suomen politiikoista ajavat sen tavotteita, vaikka se tulee kurjistamaan suomalaisten elämän enemmistöltä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here