Me olemme tappajia kaikki

15
Samuli Suonperä: Ruling Hand of St. Master, sekatekniikka kovakuitulevylle.

Jokainen meistä osaa tuomita, kun naapuri hakkaa lapsiaan, mutta moniko todella puuttuu asiaan? Lapsen lyöminen on rikos, yksi suurimmista, vaikka rangaistuksista niin ei voikaan päätellä.

Me tuomitsemme julkisuudenhenkilöt, jotka pahoinpitelevät vaimojaan. Ja me tuomitsemme siinä sivussa kaikki puolisoittensa hakkaajat ja raiskaajat.

Kun joku mielipuoli hyökkää viattomien kimppuun niin kuin Norjassa tapahtui, koko maailma paheksuu. Poliitikot tuomitsevat ja koko julkisuus tuomitsee.

Mutta maailmassa tapetaan kaiken aikaa joukoittain ihmisiä eikä kukaan sano mitään, jos asialla ovat meidän miehemme. Jos tappaminen on meidän etujemme puolustamista, se on täysin laillista. Tottahan meidän pitää saada turvata omat öljymme, vetemme ja kaikki muut rikkautemme.

Sodat saavat ihmisiltä hiljaisen siunauksen: Maailman ongelma eivät ole pahat ihmiset vaan hyvät, jotka vaikenevat.

Libyan sodan raunioille ja uusille apajille halajaa jo Suomikin. Vaikka sotaa ei vielä ole edes käyty loppuun eikä syyllisiä tuomittu, niin ulkoministeri Erkki Tuomioja on jo myymässä suomalaista osaamista rauhanrakentajana.((Tämä kirjoitus julkaistiiin alun perin jo 23.8.2011 kirjoittajan Aamulehden blogissa.)) Tästä osaamisesta hyvä esimerkki on Kosovo, joka nykyisin on huume- ja ihmiskaupan keskus Euroopassa.

Ja tappaminen sen kuin jatkuu. Parhaillaan maailmassa tapetaan ihmisiä suurin joukoin nälkään ja tauteihin, mutta hyvinvoivat länsimaalaiset vain levittävät lisää rasvaa leivän päälle.

Kummallista on, että kaikkein suurimmat rikokset saavat tapahtua ihan niin kuin kaikki ihmiset olisivat kuuroja ja sokeita – täyttä omaatuntoa vailla.

Samuli Suonperä: Ruling Hand of St.Master, sekatekniikka kovakuitulevylle.
Samuli Suonperä: Ruling Hand of St. Master, sekatekniikka kovakuitulevylle.

”Seitsemän kertaa olen halveksinut sieluani:

Ensimmäisen kerran, kun se oli nöyrä

saavuttaakseen arvostusta.

Toisen kerran, kun näin sen ontuvan

raajarikkoisen edessä.

Kolmannen kerran, kun se sai valita vaikean ja

helpon välillä ja se valitsi helpon.

Neljännen kerran, kun se teki väärin ja

lohduttautui sillä, että myös muut tekevät väärin.

Viidennen kerran, kun se voitti heikkoudet ja

ja piti kärsivällisyyttään voimakkuutensa ansiona.

Kuudennen kerran, kun se halveksi kasvojen

rumuutta eikä tiennyt, että se oli yksi sen omista

naamioista.

Ja seitsemännen kerran, kun se lauloi ylistyslaulun

ja piti sitä hyveenä.”((Kahlil Gibran, ”Merta ja hiekkaa” (suom. Kristiina Skogberg) teoksessa Mestarin sanoja, Karisto, Hämeenlinna 1993))

 

Kaija Olin-Arvola on runoilija ja toimittaja. Tämä kirjoitus julkaistiiin alun perin 23.8.2011 hänen Aamulehden blogissaan.

 

Samuli Suonperä on helsinkiläinen kuvataiteilija. Lisää hänen teoksiaan on osoitteessa https://www.facebook.com/SamuliSuonperaArtwork

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

15 KOMMENTTIA

 1. ’…Mutta maailmassa tapetaan kaiken aikaa joukoittain ihmisiä eikä kukaan sano mitään, jos asialla ovat meidän miehemme. Jos tappaminen on meidän etujemme puolustamista, se on täysin laillista. Tottahan meidän pitää saada turvata omat öljymme, vetemme ja kaikki muut rikkautemme.’

  Obama is Protecting the Terrorists, America to the Rescue of ISIS-ISIL-Daesh. Testimonies of Syrian Soldiers Who Witnessed the US Airstrikes — Obama suojelee terroristeja, USA tukee ISIS’tä … se on jopa itse osa sitä sanovat Syyrian sotilaat jotka joutuivat Usan pommittamiksi.

  These testimonies by Syrian soldiers who are fighting the Islamic State rebels (ISIS-Daesh) confirm what we already know. The United States of America is not fighting the terrorists in Syria. They are protecting them.
  These testimonies by Syrian soldiers who are fighting the Islamic State rebels (ISIS-Daesh) confirm what we already know.
  The United States of America is not fighting the terrorists in Syria.
  The Obama administration, with the support of its allies including Turkey and Saudi Arabia, is supporting the Islamic State (ISIS Daesh)
  Obama’s counterterrorism campaign in Syria and Iraq is bogus.
  – America is ISIS itself
  http://www.globalresearch.ca/obama-is-protecting-the-terrorists-america-to-the-rescue-of-isis-daesh-testimonies-of-syrian-soldiers-who-witnessed-the-us-airstrikes/5546610

  Oliver Stone’s American History: ‘We’re Not under Threat. We Are the Threat’ — Oliver Stone: Amerikan historia, emme ole uhan alla vaan olemme itse uhka Lähi-idässä jonka olemme ajaneet kaaokseen omien etujemme takia. Amerikan tuntematon historia on Stone’n uusi 10-osainen dokumenttisarja joka kertoo amerikkalaisille toisenlaisen totuuden WW2 alkaen tähän päivään asti.

  “We’ve destabilised the entire region, created chaos. And then we blame ISIS for the chaos we created,” said Oliver Stone, referring to the Islamic State (IS) group that now rules swathes of Iraq and Syria.
  The Untold History of the United States, a 10-part documentary series and a 750-page book, offers Americans an alternate perspective on US history from the Second World War through the Cold War to the present day.
  http://www.globalresearch.ca/oliver-stones-american-history-were-not-under-threat-we-are-the-threat/5546363

  https://www.youtube.com/watch?v=OnESozuHxHE

  • jatko-osa
   Karin Leukefeld zu US-Angriffen auf Deir ez-Zor: „USA haben kein Interesse an Frieden in Syrien“
   — USA:lla ei ole mitään halua rauhaan Syyriassa, sanoo Karin Leukefeld … Syyriassa ei enää uskota Usan rauhanhaluun maan armeijaan kohdistuneiden tuhoisien pommitusten jälkeen.

   RT Deutsch Korrespondentin Karin Leukefeld berichtet per Skype aus Beirut über den Luftangriff der US-geführten Koalition gegen syrische Regierungssoldaten. Die Stimmung in Syrien wendet sich zunehmend gegen die USA. An deren Willen zum Frieden glauben nur noch wenige.
   https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/40885-karin-leukefeld-nach-us-angriffen/

   Eine Petition zur Schließung der US-Airbase in Ramstein hat bereits zahlreiche Unterstützer gewonnen.
   — Saksa haluaa eroon Usan suuresta lentotukikohdasta Ramsteissa joka toimii lennokkien (droonien) ohjauskeskuksena Lähi-idässä ja Afrikassa käytävissä tuhoisissa ja siviilejä tappavissa laittomissa sodissa … laillisesti toteutettuna luopuminen olisi mahdollista kahdessa vuodessa … kanslaisaloite saa kasvavaa kannatusta

   Staatssekretär a.D. Willy Wimmer erklärt im Sputnik-Interview, die Stilllegung des Stützpunktes wäre innerhalb von zwei Jahren völlig legal möglich.
   Die entscheidende Rolle des Luftwaffenstützpunktes Ramstein als Relaisstation für Drohnenangriffe verstrickt die Vereinigten Staaten und Deutschland eng miteinander in einem skrupellosen Programm außergerichtlicher Hinrichtungen.
   https://deutsch.rt.com/inland/40949-gegen-us-airbase-in-deutschland/

   • Lauluja rauhasta voi toki laulaa ja runoja kirjoittaa, mutta mikään ei muutu ennen kuin ihminen tunnistaa vihollisen.

    Olemme siirtymässä siihen vaiheeseen, jossa ihmiskunnan ongelmien pääsyy tullaan laittamaan mediassa politiikkojen – kuten Bush, Obama, Clintonin – harteille, vaikka se on kuolleena syntynyt ajatus. Kansallisvaltioiden korruptoituneet politiikot ovat pelkkiä juoksupoikia tyyliin; naula menee sinne minnä kurikka ajaa. Raha on hyvä renki, mutta huono isäntä, ja isäntä se näille kansallisvaltioiden vallan kahvassa oleville valitettavasti on. Mikä on siten tarpeeksi paljon ahneelle? Ei mikään. Nämä rahan ahneuteen sairastuneet juoksupojat ovat siirtäneet kansojen omaisuutta tietoisesti monikansallisille suuryhtiöille, ja sotilaallisen voiman armeijoiden ylimmälle johdolle jesuiittien perustaman rikollisorganisaatio YK:n myötävaikutuksella. Sotilasjoukkojen ylin johto on se Hidden hand, joka ei tunnusta yhtäkään maata, eikä yhtäkään kansallisuutta – he ovat sotia/köyhyyttä/ristiriitoja ylläpitäviä globalisteja. Kun kyseistä rikollisuuden ja verenvuodatuksen lankakerää ryhtyy purkamaan, kaikkein ylimpänä istuu itse pääpiru: jesuiitit/black pope + Rothchild pankkiirit, joiden sotilaallinen keskus sijaitsee Washingtonissa.

    Vatikaani+pankkiirit pitävät käsissään maailmanlaajuista valtaa kaikkien uskontojen, sotilasjoukkojen, salaseurojen, poliittisten organisaatioiden, suojelupoliisien ja ammattirikollisia kouluttavien jesuiitti-yliopistojensa kautta. He hallitsevat/organisoivat ihmiskauppaa, huumekauppaa, asekauppaa, Hollywoodin elokuvateollisuutta, Disneyn tuotantoa, musiikkia, sotia, massamediaa ja terrorismia maailmanlaajuisesti!

    • ”Lauluja rauhasta voi toki laulaa ja runoja kirjoittaa, mutta mikään ei muutu ennen kuin ihminen tunnistaa vihollisen. ”
     Se on tämänhetkisen reaalimaailman karu totuus!

     • Seuraavassa kuvataan ihmiskunnan ehkä suurimman arkkivihollisen, Rotschildin johtamaa rikollista pankkitoimintaa yli 200 vuoden ajalta ja tällä hetkellä yli 200 maassa, valtaa pitävien marionettien avulla:

      ”U.S. Big Banks: A Culture of Crime – Jeff Nielson

      World banking has been dominated by the Rothschild family for 200 years. The most modest projection of their known wealth in the 1850s indicates that they must be worth many trillions. Their true wealth is concealed. So also is their diversification into world politics, with which they impose a criminal banking system in almost 200 countries. Their lieutenant George Soros imposes their will on dozens of world leaders/puppets. When he retired, the former of the Bank of England, Sir Mervyn King, famously said of the UK banking system, “Of all the many ways of organising banking, the worst is the one we have today”. After colossal bailouts, we have negative interest rates. Banks can help themselves to a percentage of your savings. The next step is organized crime. That’s the way the Rothschilds like it. Meanwhile the Tories do nothing about the British banking system – other than imposing austerity on the rest of us.

      Organized crime. This phrase is now a precise synonym for big-banking in the United States. These Big Banks commit big crimes; they commit small crimes. They cheat their own clients; they swindle outsiders. They break virtually every financial law on the books. What do all these crimes have in common? The Big Banks commit all these crimes again and again and again – with utter impunity.

      These fraud factories commit their serial mega-crimes, year after year, because the Big Banks know that they will never, ever be punished. On rare occasions, their crimes have been so egregious that U.S. ‘justice’ officials could no longer pretend to be oblivious to them. In such cases, there was a token prosecution, there was a settlement where the law-breaking banks didn’t even have to acknowledge their own criminality, and there was a microscopic fine – which didn’t even force the felonious financial institutions to disgorge all of their profits from these crimes.

      Criminal sanctions, by definition, are supposed to deter criminal conduct. The token prosecutions against U.S. Big Banks didn’t deter Big Bank crime, they encouraged it. But even these wrist-slaps were becoming embarrassing for this crime syndicate, so they dealt with this problem. The Big Bank crime syndicate told its lackeys in the U.S. ‘justice’ department that they were not allowed to prosecute one of its tentacles, ever again…”

      Koko artikkeli: http://tapnewswire.com/2016/09/u-s-big-banks-a-culture-of-crime-jeff-nielson/

     • Seuraavassa kuvataan ihmiskunnan ehkä suurimman arkkivihollisen, Rotschildin johtamaa rikollista pankkitoimintaa yli 200 vuoden ajalta ja tällä hetkellä yli 200 maassa, valtaa pitävien marionettien avulla:

      ”U.S. Big Banks: A Culture of Crime – Jeff Nielson

      World banking has been dominated by the Rothschild family for 200 years. The most modest projection of their known wealth in the 1850s indicates that they must be worth many trillions. Their true wealth is concealed. So also is their diversification into world politics, with which they impose a criminal banking system in almost 200 countries. Their lieutenant George Soros imposes their will on dozens of world leaders/puppets. When he retired, the former of the Bank of England, Sir Mervyn King, famously said of the UK banking system, “Of all the many ways of organising banking, the worst is the one we have today”. After colossal bailouts, we have negative interest rates. Banks can help themselves to a percentage of your savings. The next step is organized crime. That’s the way the Rothschilds like it. Meanwhile the Tories do nothing about the British banking system – other than imposing austerity on the rest of us.

      Organized crime. This phrase is now a precise synonym for big-banking in the United States. These Big Banks commit big crimes; they commit small crimes. They cheat their own clients; they swindle outsiders. They break virtually every financial law on the books. What do all these crimes have in common? The Big Banks commit all these crimes again and again and again – with utter impunity.

      These fraud factories commit their serial mega-crimes, year after year, because the Big Banks know that they will never, ever be punished. On rare occasions, their crimes have been so egregious that U.S. ‘justice’ officials could no longer pretend to be oblivious to them. In such cases, there was a token prosecution, there was a settlement where the law-breaking banks didn’t even have to acknowledge their own criminality, and there was a microscopic fine – which didn’t even force the felonious financial institutions to disgorge all of their profits from these crimes.

      Criminal sanctions, by definition, are supposed to deter criminal conduct. The token prosecutions against U.S. Big Banks didn’t deter Big Bank crime, they encouraged it. But even these wrist-slaps were becoming embarrassing for this crime syndicate, so they dealt with this problem. The Big Bank crime syndicate told its lackeys in the U.S. ‘justice’ department that they were not allowed to prosecute one of its tentacles, ever again…”

      Koko artikkeli: Suora linkki ei mennyt läpi, löytyy tapnewswire-blogista em. otsikolla ”U.S. Big Banks: A Culture of Crime – Jeff Nielson”.

 2. MAJOR DEVELOPMENT: Russia affirms the US works with ISIS — Venäjä myöntää: USA tekee yhteistyötä ISIS’n kanssa.
  ISIS aloitti hyökkäyksen Syyrian armeijaa vastaan 7 min USA:n pommitusten jälkeen; ilma- ja maahyökkäys oli tarkasti koordinoitu mikä vie pohjan puheilta että kyse olisi ollut vahingosta
  Venäjä siis nyt avoimesti myöntää kaiken ja se on tässä nyt merkittävintä tietoa … kyse on yhteistyöstä Israelin ja USA:n välillä, USA:n ulkopolitiikan ’israelisoitumisesta’

  ”ISIS launched attacks on the Syrian army positions in Deir Ezzor only 7 minutes after the US-led coalition’s airstrikes on Saturday, a military source said, adding that the air and ground assault were highly coordinated, According to FNA report.”
  This seriously cuts against any US claims about this being an accident. additional information, in the below, also corroborates this. 
  What’s big is not just the bombing action on the part of the US itself, but Russia’s now public and irreversible statements, all to be understood in the context of recent events.
  It’s the Israelification of US diplomacy. 
  They are all Tzipi Livni now, and narcissistically living in their own increasingly small, little world, cut off from reality and the real consequences which loom just over the horizon. But now, dawn is breaking.
  ”If earlier we were suspicious that Jebat Al Nura was being covered for, then now, after today’s strikes on the Syrian army, we have come to a conclusion that is frightening for the whole world: the White House is defending ISIS,” she said. 
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=139821
  http://www.fort-russ.com/2016/09/major-development-russia-affirms-us.html

  The pretence of peace — rauhan teeskentelyä – Mitä peliä Washington pelaa?
  While the cease-fire in Syria, drawn up by the US Secretary of State and his Russian counterpart, seemed to be holding – apart from the Israëli violations on the first day – the Pentagon attacked the Syrian Arab Army for the second time. Washington claimed it was a mistake, but the reaction of the US ambassador to the UNO, on the contrary, made it seem more like the execution of a plan. What game is Washington playing?
  http://www.voltairenet.org/article193367.html

 3. Vaikka tappajia löytyykin joka puolelta maailmaa niin kiistatta muiden tappamisen ja tuhoamisen halu ilmenee selkeimmin tänään anglo-amerikkalais-sionistisen imperiumin puuhissa.
  Erityisesti sionistien osuus korostuu ja heillä onkin yhä keskeisempi rooli tuon imperiumin sotahankkeissa joiden lopullinen tavoite on koko maailman herruus. He ovat määrätietoisesti jo ainakin yli sadan vuoden ajan tehneet häikäilemätöntä työtä oman valtionsa luomiseksi Lähi-itään jota tänään kaikin keinoin pyritään laajentamaan siten että koko Lähi-idän hegemonia olisi sen hallussa. Tämä on yksi tärkeä vaihe maailman herruuden tavoittelussa ja siinä kaikki keinot on tehty luvallisiksi.
  Luin mielenkiintoisen artikkelin jossa entinen Irakin juutalainen (juutalaisiahan on yhä paljon koko Lähi-idän alueella, myös Iranissa, eivätkä useat heistä ole lainkaan halukkaita muuttamaan militaristiseen ja rasistiseen Israeliin, jonne sionistit heitä värväävät) kertoo omasta kohtalostaan ja joka paljasta hyvin kuinka likaista ja raakaa sionistien toiminta on.
  THE JEWS OF IRAQ
  I write this article for the same reason I wrote my book: to tell the American people, and especially American Jews, that Jews from Islamic lands did not emigrate willingly to Israel; that, to force them to leave, Jews killed Jews; and that, to buy time to confiscate ever more Arab lands, Jews on numerous occasions rejected genuine peace initiatives from their Arab neighbors. I write about what the first prime minister of Israel called ”cruel Zionism.” I write about it because I was part of it.
  We Jews from Islamic lands did not leave our ancestral homes because of any natural enmity between Jews and Muslims. And we Arabs-I say Arab because that is the language my wife and I still speak at home-we Arabs on numerous occasions have sought peace with the State of the Jews. And finally, as a U.S. citizen and taxpayer, let me say that we Americans need to stop supporting racial discrimination in Israel and the cruel expropriation of lands in the West Bank, Gaza, South Lebanon and the Golan Heights.
  http://www.inminds.com/jews-of-iraq.html
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=139975

 4. On syytä pitää mielessä että jokainen miljardööri on myös eräänlainen ’hidas tappaja’ koska hän ryöstää yhteiskuntaa ja niin tehdessään tuhoaa muiden elämisen mahdollisuuksia, jopa ajaa muita ihmisiä itsetuhoon. Näin tapahtuu uusliberalismissa joka nyt on vallannut maailman raa’alla ja tappavalla otteellaan.
  Jokainen miljardööri todellakin on moraaliton kuristaja (kurjistaja) ja näiden tappajien (kurjistaja-oligarkkien) määrä kasvaa koko ajan.

  Oskar Lafontaine im RT Deutsch-Gespräch: ”Jeder Milliardär beraubt die Gesellschaft” — Oskar Lafontaine’n loistava haastattelu saksaa osaavalle: ”Jokainen miljardööri ryöstää yhteiskuntaa”
  https://deutsch.rt.com/inland/41195-oskar-lafontaine-im-rt-deutsch/
  Die Schere zwischen Arm und Reich wird immer größer. Jasmin Kosubek hat zu diesem Thema den Linken-Politiker und ehemaligen SPD-Kanzlerkandidaten Oskar Lafontaine interviewt. Das komplette Gespräch.

  https://www.youtube.com/watch?v=9oMSq2un4jI

 5. Yksi verisimpiä sionisteja on kuollut ja suru-uutinen on järkyttänyt ’länsitistä atvoyhteisöä’. Meidän pääministeri Sipilä osallistuu arvoyhteisön muiden suurten johtajien rinnalla muistotilaisuuteen.
  http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/israelin-entisen-presidentin-shimon-peresin-hautajaiset-alkoivat-sipila-edustaa-suomea/6097102
  Tällaisesta miehestä on kyse
  Shimon Peres and the Massacre of Palestinians at Tel al-Zaatar — Peres ja Palestiinalaisten massamurha Tel al-Zataarissa
  http://revisionistreview.blogspot.fi/2016/09/shimon-peres-and-forgotten-massacre.html

  Shimon Peres: Israeli war criminal whose victims the West ignored — Peres: Israelin sotarikollinen jonka uhreista Länsi vaikeni
  https://www.middleeastmonitor.com/20160928-shimon-peres-israeli-war-criminal-whose-victims-the-west-ignored/#.V-tCd2U1xRk.twitter

 6. Valheilla on lyhyet jäljet,mutta totuus pysyy ikuisesti muuttumatta.Paha sai alkunsa Edenin puutarhasta,ja
  jatkuu lisääntyvänä vitsauksena ihmisille.Nykyaikana pahansuopaiset ovat juuri ylimmillä istuimilla johtamassa
  syöksykierrettä varmaan tuhoon. Sama ”luopio”kerää nyt joukkojaan suureen sotaan,jota nyt harjoitellaan idän
  maissa. Harhaoppinen ”esikoiskansa” tekee historiansa suurimman munauksen,kuuluttamalla olevansa YAHWEn esikois-kansaa.Israelin sukukunnista valitut eivät kuulu meidän aikaamme,katso se ilmestyskirjasta.
  144.000 ei mitenkään sovi nykyiseen Israeliin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here