Skandaalipaljastukset Yhdysvaltain demokraattisen puolueen presidenttiehdokas Hillary Clintonin tekemisistä jatkuvat — tosin eivät suomalaisessa totuusmediassa, joka on jo oman suosikkinsa Yhdysvaltain presidentiksi valinnut.

Wikileaks on julkaissut osan hallussaan olevista 50 000:sta Hillary Clintonin ja hänen lähipiirinsä sähköpostitse käymistä keskusteluista.

Sähköpostiviestien lukeminen tekee selväksi, että Clintonin kampanjaryhmä ohjailee mediaa samoin kuin median Clintonista ja hänen kilpakumppaneistaan tarjoamaa julkisuuskuvaa.

Huhtikuun 7. päivänä 2015 aloitetussa sähköpostiviestiketjussa on mukana suunnitelmaluonnos, jossa luonnostellaan tapoja mustamaalata republikaanien ehdokasta Donald Trumpia samoin kuin ehdotuksia siitä, miten ottamalla yhteys tiettyihin nimeltä mainittuihin toimittajiin espanjankielisissä medioissa voidaan ohjailla espanjankielisten ja katolisten äänestäjien käyttäytymistä. Toimittajille kerrotaan, millaisen viestin Clintonin kampanjaryhmä haluaa saada läpi, ja miten toimittajat voivat sen parhaiten toteuttaa. Luonnoksessa ohjeistetaan toimittajia mm. tv-lähetysten editoinnin suhteen.

Viestiketjussa kuvaillaan myös miten digitaalinen työryhmä voi tehostaa tiettyjen, jo julkaistujen mielipide- ja pääkirjoitusten leviämistä tekemällä kohdennettua uudelleenpostitusta.

Sähköpostiketjusta välittyy kuva, ettei toimittajilla näyttäisi olevan tunnonvaivoja heittää journalistin etiikka roskakoriin ja ilmaista suostumustaan ryhtyä promotoimaan Clintonia.

Washingtonin ja Naton epävirallisena propagandakanavana tunnettu CNN osallistuu äänestäjiin kohdistettuun infosotaan toteamalla valheellisesti, että ”varastettujen” (”stolen”) Wikileaks-dokumenttien hallussapito on laitonta ja että ihmisten tietojen näistä dokumenteista on tultava medialta (”It’s different for the media, so everything you learn about this, you’re learning from us.”).

Ex-presidentti Bill Clintonin entinen henkilöstöpäällikkö, Barack Obamankin neuvonantajana toiminut Clintonin kampanjajohtaja John Podesta samoin kuin Clintonin viestintäjohtaja Jennifer Palmieri ovat aiemmin työskennelleet  yhdessä Podestan perustamassa ajatushautomossa nimeltä Center for American Progress (CAP). CAP:in muustakin henkilökunnasta huomattava osa kytkeytyy Clintoniin tavalla tai toisella. CAP:in rahoittajiin kuuluu mm. George  Soros samoin kuin yrityksiä, joilla on omia intressejä valvottavinaan.

Jo aiemmin tiedettiin Hillary Clintonin vuodettujen sähköpostien perusteella Yhdysvaltain pyrkineen aktiivisesti kaatamaan Syyrian hallituksen sekä ruokkineen alueellisia konflikteja suojellakseen Israelia sekä edistääkseen tavoitettaan hyökätä Iraniin.

Tiedossa oli myös, että Yhdysvallat osallistui Clintonin vahvalla tuella — mahdollisesti häntä rahoittavan Wall Streetin toivomuksesta — Libyan tuhoamiseen rahan ja länsimaisen pankkijärjestelmän suojelemiseksi.

Podestan viesti Hillary Clintonille syyskuussa 2014 toteaa ISIL-terroristijärjestön [sama kuin ISIS] etenemisen Irakin läpi tarjoavan Yhdysvaltain hallitukselle tilaisuuden (”an opportunity”) muuttaa tapaa, jolla se reagoi Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän turvallisuustilanteeseen. Tässä tilanteessa on viestin mukaan hyödynnettävä tiedusteluresursseja sekä erikoisjoukkoja  ”aggressiivisella tavalla”, mutta samalla vältettävä perinteisempien sotilasoperaatioiden käyttämistä.

Viestissä todetaan, että ISIL:ia vastaan voidaan ohjata kurdien peshmerga-joukot; näillä on pitkältä ajalta siteet CIA:n ja erikoisjoukkojen kanssa. Tätä kuitenkin hankaloittaa [ISIS:in tukijaksi tiedetyn] Turkin kanssa tehty sopimus siitä, että kurdeille ei anneta raskasta aseistusta. Aseistus voidaan, viestissä pohditaan, kuljettaa kurdeille helposti lentoteitse taistelualueille. Myös Syyrian vapaan armeijan (FSA) tai muiden vastaavien ”maltillisten” palkkaterroristiryhmien aseistamista ISIL:iä ja Syyrian hallituksen joukkoja vastaan tehtävien hyökkäysten toteuttamiseksi alustetaan.

Sunni-islamistisen maailman johtajuudesta kilpailevia, terroristeja rahoittavia Qatarin ja Saudi-Arabian hallituksia pitää viestin mukaan sopivasti painostaa, jotta ne tasapainottaisivat politiikkaansa Yhdysvalloille paremmin sopivaan suuntaan. Yhdysvaltojen tarpeet vaihtelevat alueen eri maiden suhteen; energiakysymykset Libyassa ja strategiset sitoumukset Jordaniassa tulee hoitaa tavalla, joka turvaa Yhdysvaltain kansalliset edut. Tähänastinen politiikka on ollut epärealistista, Podesta kirjoittaa.

Times of India uutisoi Wikileaks-vuotojen perusteella Hillary Clintonin sanoneen vuonna 2013, että

”Me [Yhdysvallat] aiomme ympäröidä Kiinan ohjuspuolustusjärjestelmällä […] Aiomme siirtää enemmän laivastoa alueelle. Joten Kiina, joko te kontrolloitte heitä [Pohjois-Koreaa] tai meidän täytyy puolustautua heitä vastaan.”

Lehden mukaan Kiina on jo pitkään suhtautunut epäluuloisesti Yhdysvaltain Aasiaan suuntautumisen (pivot to Asia) politiikkaan, koska se vahvistaa Yhdysvaltain sotilaallista läsnäoloa alueella.

Isojen poikien turvallisuuspolitiikalla on taipumus lisätä muiden turvattomuutta.

Kommentti

Heinäkuussa 2016 tiedettiin 20 000:n vuodetun sähköpostiviestin perusteella, että Yhdysvalloissa meneillään olevan presidentinvaalikampanjoinnin esivaaleja oli manipuloitu. Hillary Clinton oli valittu ehdokkaaksi jo ennen kuin yhtään ääntä oli annettu.

Manipuloinnin paljastuttua demokraatti-Obaman Yhdysvallat syytti vuodoista Venäjää: Venäjä oli se taho, joka oli hakkeroinut demokraattisen puolueen valitsijamies-ryhmä DNC:n (Democratic National Committee) sähköpostit sekä tietokannat, koska Venäjä halusi tiedot julkaisemalla häiritä Yhdysvalloissa käytäviä demokraattisia vaaleja.

Lue uudelleen: Vaalimanipulointia koskevien tietojen julkaiseminen on demokraattisten prosessien häiritsemistä.

Median väitteet Venäjän osallisuudesta ovat peräisin yksityiseltä kyberturvallisuusyritys CrowdStrikelta, joka henkilökuntansa kautta linkittyy Venäjä-vastaiseen, Nato-kytköksissä olevaan Atlantic Council -ajatushautomoon, huomauttaa Finian Cunningham artikkelissa ”Washington hits back at Putin’s humiliation”.

Venäjän osallisuudesta hakkerointiin tai tietojen julkaisemiseen ei vielä muutamaa kuukautta myöhemminkään ole esitetty todisteita.

Venäjän syyttäminen vaikuttaakin siltä, mitä se on: harhautus, jolla huomio yritetään kääntää pois siitä, että amerikkalaispuolueen sisäiset faktiot rahoittajataustavoimineen manipuloivat ehdokasasettelua ja sitä reittiä myös varsinaista vaalitulosta.

Tai kenties demokratian vientimaaksi ilmoittautuneessa Yhdysvalloissa katsotaan vaalimanipuloinnin paljastaminen liikesalaisuuksien paljastamiseksi?

Meneillään olevan presidentinvaalikampanjan seuraaminen kannattaa, koska se valaisee demokratian tilaa kaikissa länsimaissa. Demokratian kulissien takaa paljastuu todellisuus, jossa ”vastuunkantajien” pieni piiri haalii itselleen ja tukiryhmilleen rahaa, valtaa ja etuisuuksia, laatii lakeja suojellakseen hankkimiaan etuja, sytyttää sotia ja kurjistaa muun väestön elämää sekä syyllistää kurjistettuja kansanosia siitä, että asiat maailmassa menevät päin helvettiä.

Edustuksellisen demokratian uskottavuus on mennyttä. Hillary Clintonia itseään mukaellen: ”Me tulimme, me näimme, se kuoli.”


Artikkelikuva: Hillary Clinton tammikuussa 2016 Drake Universityn presidenttifoorumissa. Kuva: Gage Skidmore (cc-by-sa-2.0)

Lähteet

Wikileaks: E-mail from Jennifer Palmieri to John Podesta (2015-04-19 18:23), Re: Topper for New Hampshire https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/4433

Wikileaks: E-mail from re47@hillaryclinton.com to xhinojosa@hillaryclinton.com (2015-07-04 01:40), Re: Hi https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3833

Discover The Networks.org: Center for American Progress (CAP), Profile http://www.discoverthenetworks.org/printgroupProfile.asp?grpid=6709

Activist Facts.com: Center for American Progress; Background, Finances, Related People https://www.activistfacts.com/organizations/528-center-for-american-progress/

Söyring, Riikka | Vastavalkea (24.3.2016): Yhdysvallat ruokki Syyrian sotaa auttaakseen Israelia https://vastavalkea.fi/2016/03/24/yhdysvallat-ruokki-syyrian-sotaa-auttaakseen-israelia/

Söyring, Riikka | Vastavalkea (17.3.2016): Libya tuhottiin rahan suojelemiseksi https://vastavalkea.fi/2016/03/17/libya-tuhottiin-rahan-suojelemiseksi/

Söyring, Riikka | Vastavalkea (16.7.2016): Rikoksenuusijapankki HSBC valtiovallan suojeluksessa https://vastavalkea.fi/2016/07/16/rikoksenuusijapankki-hsbc-valtiovallan-suojeluksessa/

Wikileaks: E-mail from John Podesta to Hillary Clinton (2014-09-27 15:15), Congrats! https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3774

Sainato, Michael |Observer (22.7.2016): Wikileaks Proves Primary Was Rigged: DNC Undermined Democracy http://observer.com/2016/07/wikileaks-proves-primary-was-rigged-dnc-undermined-democracy/

Nakashima, Ellen | Washington Post (7.10.2016): U.S. government officially accuses Russia of hacking campaign to interfere with elections https://www.washingtonpost.com/world/national-security/us-government-officially-accuses-russia-of-hacking-campaign-to-influence-elections/2016/10/07/4e0b9654-8cbf-11e6-875e-2c1bfe943b66_story.html?wpisrc=al_alert-COMBO-world%252Bnation

Times of India (15.10.2016): US would ”ring China with missile defence”: Hillary Clinton http://timesofindia.indiatimes.com/world/us/US-would-ring-China-with-missile-defence-Hillary-Clinton/articleshow/54864445.cms

39 KOMMENTTIA

 1. Clintonin ja Trumpin kannattajat uskovat että vaaltulos muokataan — 73% republikaaneista uskoo että Clintonin tukiryhmä ja hänen lakeijansa ’varastavat’ vaalituloksen…

  Clinton and Trump Supporters Both Agree On One Thing: The Election Could Be Hacked
  73% of Republicans – and according to one poll, 41% of all voters – believe the election could be stolen by Clinton and her lackeys in the media.
  Democrats urgently warn that there’s a real threat that Russia could hack our election to steal it for Trump.
  While these sound like opposites that are so different that they cannot be reconciled, there’s a bigger picture: our voting systems are so insecure that elections can be stolen.
  The alternative media has been warning for years that America’s voting systems are so poorly-designed that it would be child’s play to steal an election.
  Unless we shore up our voting systems and ditch the electronic voting systems with no paper trail, American democracy won’t be worth the paper it’s written on  …
  http://www.washingtonsblog.com/2016/10/clinton-trump-supporters-agree-one-thing-election-hacked.html#more-62336

 2. Truth_hunter 17.10.2016 at 21:46

  P.s. Yhdysvalloissa päätöksiä eivät teekään demokraattisesti valitut poliitikot, kuten ihmiset yleensä luulevat. Sen sijaan valta on upporikkailla pankkiireilla, jotka kontrolloivat puolueiden rahoitusta ja joille Israelin ylivalta on sydämenasia.

  Aivan kuin meillä Suomessakin, olemmehan ”pikku amerikka” apinoimme kaiken sieltä ja mitä emme ymmärrä, niin kuriirimme konttivat ohjeet suoraan dollarialttarilta.

  • Kyllä – olemme hyvä apina.
   Nyt tätäkin alettu meillä apinoida. Killary Clinton haluaa pakkorokotuksia lapsillesi ja että ’valtio’, siis eliitti, omistaa lapsesi.
   Hillary Clinton wants to force vaccinate your children, have them owned by the state
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=141192

 3. Jos jollekin kuuluisi Lumilapio-palkinto, niin Riikka Söyringille. Kiitos jälleen mielenkiintoisesta artikkelista, jollaista HS, YLE tai muut ”totuusmediat” eivät kuuna kullan valkeana julkaisisi!

  • Kiitän kiitoksista.

   Kenties vaihtoehtomediakentän pitäisi perustaa oma Sontalapio-palkinto ja jakaa sitä toisillemme. Kopioisimme ikään kuin massamedian ynnä establishmentin palkitsemismallin, kuorrottaisimme rituaalin sarkasmilla ja tekisimme keskinäisestä palkitsemisesta suuren kansanjuhlan mutta tavalla joka osoittaisi aitoa arvostusta kaivuutyössä kunnostautuneille.

   Joku saattaisi jossain vaiheessa kiinnostua siitä, miksi tällainen Sontalapio-palkinto on olemassa.

 4. Näyttää yöllä pukanneen uutisen asiaan liittyen. Wikileaks on julkaissut lokakuun alkupuolella Hillaryn puheita yksityisissä sijoittajatapahtumissa ja sen jälkeen on Assangen internetyhteydet katkaistu. Että se siitä vapaasta tiedonvälityksestä. Toivotaan, että wikileaks toimii vielä. Assange on ollut jo neljä vuotta länsimaisen arvoyhteisön vankina ilman tuomiota. Syytekin kuulostaa aika tekaistulta. Samalla perusteella puolet ruotsalaisista istuisi syytettynä.

  Hillarylla näyttää olevan, miten sen nykykielellä sanoisi, ”kaksi tuotteistettua profiilia”. Toinen julkinen ja toinen yksityinen, joka on tarkoitettu omalle viiteryhmälleen, pankkiireille ja sijoittajille, varjopankkiireille. Näin aina. Sitä samaa se on meidänkin kotoisessa politiikassamme. Tiedonvälityksen rajoituksetkin kuulostavat jotenkin tutulta.

 5. Loistava Gilad Atzmonin artikkeli liittyen vaaleihin.
  Trump saanut jo sionistien kiukun niskaansa vaikka puhunut vain ’kansainvälisistä pankkiireista’.
  No, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, niinhän se menee ja erityisesti herkkänahkaisten sionistien kohdalla jotka aina näkevät pahan muualla kuin itsessään.
  Syyllisyys ja aggressio, se on sitä että kun syyllisyys vaivaa alitajuntaa niin aggressio puretaan muihin eikä mietitä miksi olen syyllinen.

  A Glimpse into Jewish Guilt and Aggression — katsaus juutalaisten syyllisyyteen ja aggressioon
  Some Jews were not delighted by Donald Trump’s recent reference to ‘International Bankers”. Trump declared this week that his rival Hillary Clinton is somehow “an instrument of a vast conspiracy involving scads of money and international banks”
  The Jewish Telegraphic Agency was also alarmed by Trump’s true observation that “This election will determine if we are a free nation or whether we have only the illusion of democracy, but are in fact controlled by a small handful of global special interests rigging the system”
  http://www.gilad.co.uk/writings/2016/10/16/a-glimpse-into-jewish-guilt-and-aggression

 6. ”Monet harhailevat, mutta tieto lisääntyy”.

  Vaalit ja vaaleissa äänestäminen on suurta teatteria, olipa kysymyksessä sitten jesuiittien kouluttama Clinton, jesuiittien kouluttama Trump tai kolmannelle kaudelle siirtyvä, jesuiittien kouluttama, Obama. Bill Clinton totesi aikanaan osuvasti, että hän on virtuaali-presidentti – pelkkä puhuva pää – joka ei tee mitään päätöksiä. Virtuaali-kongressi ei tee myöskään päätöksiä, eli missä se tämän maailman korkein valta luuraa? Ei… ei se ole pankissa, Rothschild-pankkijärjestelmä on systeemi – verinen orjuuttaja – jonka yläpuolella on piilossa toinen, ”ihmiskunnan vanhin” ja verisin systeemi.

  Kaikenlaiset ”tietovuodot” ja ”muka salailut” on laskelmoitu Vatikaanin valtaistuimella etukäteen, koska horisontissa näkyy talouden ja poliittisten järjestelmien maailmanlaajuinen romahdus. Kansan vihan, tai pitäisikö sanoa ”suoranaisen raivon” nostattaminen järjestelmää kohtaan on tärkeä osa tuho-suunnitelmaa ja hyvin näyttää jesuiittien juoni etenevän!

  • Jaksat vaan Vatikaanin mahtiin uskoa yli kaiken. Onhan sillä toki valtaa mutta tuskin sentään yli kaiken.
   Itse en pysty ymmärtämään miten jesuiitat voisivat hallita rahaa kun pankkiirimafia ei kuitenkaan koostu jesuiitoista. Jesuiitat voivat toki olla tuon mafian työvälineitä mutta ylin valta ei silloin ole heillä.
   Vaaleista kyllä voi tulla suurta teatteria ja tuleekin aika varmasti.

 7. YLE poloinenkin yrittää uutisoida Clintonin sähköpostivuodoista. Löysivät tietenkin Venäjän hakkeriksi. Mistä mahtavat tietää? Lähteenä tietenkin ”uutinen” usasta. Ainoa mielenkiintoinen juttu YLE’n ”paljastuksessa” oli tuo ”Katoliset vääristävät uskontoa”. Siinä meni Soinin rukousaamiaiset.

 8. Ylen valkopesu yrityksistä huolimatta tutkiva journalismi iskee jälleen.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-18/massive-voter-fraud-exposed-project-veritas-part-2-weve-been-busing-people-around-50
  Bruce Oreck, entinen USA:n suurlähettiläs löytyi Guccifer2 osta virka listalta:
  http://occultum.net/guccifer-2-0-leaks-dnc-pay-to-play-donor-list/

  Valkoinen Talo mukana, vaali vilpin arkkitehti vieraillut 200 kertaa, pääosin Obaman luona henkilökohtaisesti:
  http://www.infowars.com/why-did-vote-rigging-robert-creamer-visit-the-white-house-over-200-times-during-the-obama-admin/
  Totuus on tarua ihmeellisempää ja tällä tasolla ”Jumalan teatteria”…

 9. 4 miljoonaa kuollutta tai äänioikeudetonta äänestäjää. USA:n oikeusministeriön vaali yksikön lakimies kertoo nostaneensa 6 syytettä. Clintonin tukiporukka nostaa vastasyytteitä säilyttääkseen vallitsevan olotilan…
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/elections-expert-now-4-million-ineligible-dead-voters-american-voter-rolls-video/

  Olen YLE:n kanssa samaa mieltä. Clinton on ainoa hieno ja sopiva ehdokas .Se, että äänestäjät asetetaan eriarvoiseen asemaan vain, koska he ovat kuolleita on sietämätöntä. YLE:n ”valkopesu-ohjelma” on kuitenkin mieto CNN:ään verrattuna, joka kertoi katselijoilleen Wikileaks:n lukeminen on laitonta ja kaiken tiedon pitää tulla heiltä tai muulta valtamedialta.
  https://www.youtube.com/watch?v=7DcATG9Qy_A

 10. ”Olen YLE:n kanssa samaa mieltä. Clinton on ainoa hieno ja sopiva ehdokas”

  WTF??

  Siis käsitinkö nyt oikein?

  Kannatat killarya uudeksi Jenkkilän pressaksi.

  • Eiköhän se liene ollut ironiseksi tarkoitettu heitto.
   Ihan pelkästään siksikin että täällä Suomessa ei monikaan edes tiedä muita ehdokkaita kuin Clintonska ja Trump olevan tarjollakaan.

  • Arvoisa Diabolik S-P,
   en kannata kuolleiden äänioikeutta, varsinkaan näiden selkeiden Clinton sympatioiden vuoksi. Olen sen verran konservatiivinen näissä asioissa, että tulkitsen kuoleman selkeästi aivotoimintoja mädättäväksi prosessiksi, minkä huomaa selkeästi näiden vainajien ennustettavasta äänestyskäyttäytymisestä.
   Älä siis huoli, en omaa myöskään aikomusta perustaa pöytälaatikko yrityksiä USA:han voidakseni anoa ajokortteja ja käydä äänestämässä huumorintajuisen viikinkilauman seurueella(Clinton-Demokraattien yksi vaalivilpin muoto, joskin suosivat väli- ja Etelä-amerikkalaisia ilmeisesti viikinki vajauksen vuoksi).
   PS. Toimittaja Söyringin terävät ammattivaistot osuivat jälleen kerran totuudenmukaiseen tulkintaan.

 11. Viimeisessä vaaliväittelyssä näytti ratkaisijaksi nousevan taas Venäjä. Clinton veti vielä kerran hihasta ässän, Putinin. Trump on kuulemma Venäjän puppet, joka sallisi vakoilun ja hakkeroinnin. Voi pyhä jysäys. Snowden sen kertoi kuka oikeasti vakoilee ja ketä. Joko se on unohdettu. Mahtaa siellä Moskovassa naurattaa. Tuski tiesivät, että pääsevät valitsemaan usalle pressaakin.

  Stadin pravdassa noita ”ryskyjä” riittää. Yksi on Saska Saarikoski. Ihmetteli miksi Assange auttaa Trumpia julkaisemalla Clintonin viestejä. Niin niin, salassahan ne olisi pitänyt pitää, ennen vaaleja varsinkin. Kovasti meidän ”media” ottaa kantaa usan vaaleihin, vaikka ääniä ei ole antaa. Vaikutusvaltakin lienee nollan ja miinuksen välimailla. Tietääkseni Venäjälläkin äänestävät vain usan kansalaiset, jotka ovat siellä töissä, kuten diplomaatit. Paskaa tulee kumminkin tuutin täydeltä. Mieliäkö muokataan sopivaksi?

 12. ”Näkökulma: Hillary Clinton tilasi Gaddafin murhan henkilökohtaisista syistä?

  Julkaisemme NwoHavaintoja-blogin suomentaman artikkelin Muammar Gaddafin murhasta. Artikkeli edustaa yhden miehen – tohtori Kilari Anand Paulin – näkökulmaa aiheeseen, eikä se yritäkään antaa kokonaisvaltaista selvitystä Gaddafin tapauksesta ja Libyan maailmanpoliittisesta roolista. Teksti antaa kuitenkin hyvän kuvan Hillary Clintonin persoonallisuushäiriöistä.

  Kristitty saarnamies tohtori Kilari Anand Paul on paljastanut, kuinka Hillary Clinton toimiessaan USA:n ulkoministerinä 2011, tilasi Libyan tuolloisen presidentti Muammar Gaddafin murhan henkilökohtaisista syistä.

  Samalla Clinton pysäytti Libyaan tuolloin neuvotellun rauhansopimuksen, jota tri Paul oli itse valmistelemassa.

  Tri Paul saapui Libyaan 5. elokuuta 2011 mukanaan joukko Intian parlamentin jäseniä rauhankomiteasta.

  Pian heidän saapumisensa Libyaan tavoitti USA:n armeijan tuolloisen kenraalin Wesley Clarkin, joka suostutteli tri Paulia yrittämään sopimusta USA:n hallinnon ja Gaddafin välillä – jotta Libyan levottomuudet saataisiin loppumaan…”

  Koko artikkleli: http://magneettimedia.com/nakokulma-hillary-clinton-tilasi-gaddafin-murhan-henkilokohtaisista-syista/

 13. Miksi Obama uhkaa Venäjää maailmansodalla vaalien alla?
  Amerikkalaiset äänestivät tyhmyyttään miehen valtaan kahdesti. Nyt uransa lopulla O on kohtaamassa totuuden hetken. Jos hän saa aikaan sodan amerikkalaiset saavat katkerasti katua että antoivat hänelle vallan.

  Why Is Obama Threatening Russia With World War 3 Right Before The Election?
  The American people very foolishly elected Barack Obama twice, but up until now the consequences have not been quite as dire as many had been projecting.
  However, right here at the end of his second term Obama is facing a moment of truth.  If he ends up dragging us into a war with Russia, the American people will ultimately bitterly regret putting him into the White House.
  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/why-is-obama-threatening-russia-with-world-war-3-right-before-the-election

 14. Näin Killary — Hillary Clinton Begs Forgiveness From Rothschilds In Leaked Email
  Though the influence of money in politics is well-known, many people are amazed to learn that most of that money comes from a very few individuals – the 1% of the 1% as it were. These individuals comprise the global elite, whose mind-boggling fortunes are often used to buy ‘favors’ and even set policy in governments all over the world, not just the United States. Many of these elites made their fortunes through centuries-old banking dynasties. The most infamous of these are undoubtedly the Rothschild family, who have been the world’s wealthiest family for over 200 years.
  Indeed, the most well-known Rothschild patriarch, Mayer Amschel Rothschild, once said “Give me control of a nation’s money and I care not who makes its laws.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=141342
  Read More: http://www.trueactivist.com/hillary-clinton-begs-forgiveness-from-rothschilds-in-leaked-email/

 15. Wikileaks just publicerat första omgången av Obamas hemliga e-post
  22.10.2016 20:45

  Trots Obama och Hillary försök att tysta Julian Assange och Wikileaks för ”interfearing” i amerikanska valet, meddelade Wikileaks bara att de har publicerat den första omgången av Obamas e-postmeddelanden som skickas från hans hemliga e-postadress, bobama@ameritech.com

  Du kan läsa läckta e-post här .

  En armé av Internet kommer att kamma igenom dessa e-postmeddelanden under de närmaste timmarna och vi kommer att vara där för att rapportera om resultaten.

  http://www.redflagnews.com/headlines-2016/happening-now-wikileaks-just-published-first-batch-of-obamas-secret-emails
  ¤
  Ny jätteläcka avslöjar drönarkriget – så dödar USA på presidentens order
  22.10.2016 20:22

  Hemliga dokument som avslöjar tidigare okända detaljer om USA:s kritiserade drönarkrig har nu släppts av The Intercept.

  Läckan ger en bild av hur hela världen förvandlats till ett slagfält där människor, de flesta oskyldiga, dödas utan rättegång på presidentens order

  – Personerna inblandade i det här ”riktade dödandet” kan börja tro att de har gudalika krafter, säger visselblåsaren.

  2013 satte USA samman en standard för sina drönarkrig. Riktlinjerna lyder bland annat att en attack utanför ”ett område med aktiv fientlighet” endast får genomföras om målet är ”ett pågående, omedelbart hot mot amerikanska medborgare”.

  Okända uppgifter

  Nu avslöjar The Intercept hur drönarkriget fungerar på riktigt.

  En visselblåsare har försett dem med stora mängder hemligstämplade dokument som innehåller okända uppgifter om hur USA bestämmer över liv och död på andra sidan jorden utan insyn eller rättsliga processer.

  Källan bakom avslöjandet som The Intercept kallar ”The Drone papers” säger att han anser att världen har rätt att veta hur det går till när människor hamnar på en dödslista och dödas på presidentens order.

  – Vi låter det här hända. Och med vi menar jag alla amerikanska medborgare som nu har tillgång till den här informationen men ändå inte gör något åt det, säger den anonyma visselblåsaren enligt The Intercept.

  Dödar fel människor

  En omfattande del av nättidningens avslöjande handlar om den amerikanska militärens operation Haymaker, under vilken elitstyrkor och CIA använde sig av drönare för att slå ut al-Qaida och talibanstyrkor utmed Afghanistans nordöstra gräns mot Pakistan.

  Enligt de läckta uppgifterna så dödades under en femmånadersperiod 35 utpekade måltavlor, som kallas ”jackpots”, men över 200 oskyldiga dödades också. I de militära dokumenten omnämns de senare som fiender dödade i strid så länge de inte är identifierade och något finns som styrker att de var oskyldiga.

  LÄS OCKSÅPLUSARKIV: GRAFIK Så här fungerar en drönare

  – Om det inte finns bevis för att en dödad person varit underårig, eller för att den var ett oskyldigt offer, så är det inget snack. De benämns som fiender dödade i strid, säger källan till The Intercept.

  Siffrorna för antalet oskyldiga som dödas maskeras på detta sätt.
  ”Väcker allvarliga frågor”

  Informationen publicerades under torsdagen och människorättsorganisationen Amnesty kräver redan att en den amerikanska kongressen genomför en ”omedelbar utredning av Obama-administrationens drönarattacker utomlands”, skriver de i ett pressmeddelande.

  – De här dokumenten väcker allvarliga frågor kring hur USA systematiskt bryter mot internationell lag, bland annat genom att klassa oidentifierade människor som ”stridande” för att rättfärdiga sitt dödande, säger Naureen Shah vid Amnesty International i pressmeddelandet.

  Erik Melin
  Niklas Eriksson

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21592918.ab

  • Valtioterroristi USA käy ”terrorismin vastaista sotaa” – voisi sanoa että lystikästä, ellei olisi kysymys kirjaimellisesti kuolemanvakavasta asiasta!

 16. Kooste Donald Trumpin puheesta (13.10 West Palm Beach, Florida)
  https://www.youtube.com/watch?v=JK_mdxzNKYI
  ¤
  Ihmiskunnanhistorian suurin huijaus – Mike Maloney

  Nykyinen pankki- ja rahajärjestelmä on yksi suurimpia huijauksia koko ihmiskunnan historiassa. Järjestelmän monimutkaisuudesta huolimatta, tämä huijaus voidaan havainnollistaa yksinkertaisella tavalla.
  Mike Maloney purkaa videollaan tämän huijauksen atomeihin, ja selittää auki sen eri vaiheet. Maloney käyttää esimerkkinä Yhdysvaltoja ja Federal Reserve-keskuspankkia, mutta esimerkki pätee myös Euroalueen pankki- ja rahajärjestelmään. Internetissä on monia videoita tästä aiheesta, mutta tämä on niistä ehkä kaikkein havainnollistavin.
  Huijaus on moniulotteinen, mutta sen kiteyttäminen Suomen valtion kontekstiin, voidaan tehdä seuraavasti:
  Nykyisten lakien mukaan, Suomen valtio joutuu lainaamaan budjettialijäämänsä, eli tarvitsemansa rahan, yksityisiltä liikepankeilta korkoa vastaan. Nämä liikepankit tekevät tämän lainaamansa rahan käytännössä tyhjästä. Suomen valtio siis velkaantuu näille yksityisille pankeille, niiden lainaamasta, tyhjästä tekemästään rahasta, ja siitä juoksevasta korosta.
  Ennen vuoden 1985 rahamarkkinauudistusta, Suomen Pankki rahoitti valtion budjettialijäämät itse tekemällään rahalla. Myös Suomen Pankki teki nämä rahat tyhjästä, mutta valtio ei jäänyt kenellekään velkaa.
  Itsenäisen valtion, itsenäinen keskuspankki voi painaa rahansa itse, eikä valtion tarvitse lainata sitä, eli velkaantua millekään ulkopuolisille tahoille. Nykyinen, valtioita velkaannuttava systeemi on vain poliittisten päätösten tulos, mikä teoriassa voitaisiin muuttaa milloin vain. Viime vuosisadalla valtion budjettirahoitus on otettu yksityisiltä pankeilta takaisin valtion omalle keskuspankille, tiettävästi vain kahdessa maassa. Kanadassa vuonna 1935 (jatkui aina vuoteen 1975), ja Hitlerin Saksassa vuonna 1935. Molemmissa valtioissa, erityisesti Saksassa, nähtiin uudistuksen jälkeen suuri talousnousu, mistä yksityiset pankkiirit eivät luonnollisestikaan pitäneet, tunnetuin seurauksin.
  ”Jos valtio kykenee julkaisemaan velkakirjan, se kykenisi julkaisemaan myös setelirahan.” – Thomas Alva Edison
  ”Saksasta on tulossa liian vahva. Meidän täytyy tuhota se.” – Winston Churchill, marraskuussa 1936, puhuessaan Kenraali Robert E. Woodille

  https://www.youtube.com/channel/UCipiPv7-UIerMSH71erivCA

  • Valtamedia, koulut ja yliopistot vaikenevat tästä suunnattoman laajasta pyramidihuijauksesta kuin muuri. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka kulissientakainen kontrollimekanismi tässä toimii. Vaikutuksiltaan ainakin yhtä suuri on energiahuijaus, so. ainakin sadan vuoden ajan jatkunut lukuisten vapaa-energia-keksintöjen (free energy, zero point energy) pimitys keinoja, mm. murhia kaihtamatta.

   • ”Join the People’s Global Co-development Movement
    Learn How to Build Your Own Free Energy Generator”,
    http://qegfreeenergyacademy.com/?awt_l=PCNs6&awt_m=3dfr_jq3b2fCYJ.

    ”About the QEG Free Energy Academy

    Here you will find all of our QEG educational materials and courses for purchase, plus the free manual, QEG reports, documentation, videos and important links.

    Due to the unique open-source nature of the QEG fuelless generator project, many individuals, groups and so called “experts” have written a variety of bogus opinions on the QEG, however, none of them have ever built one. We have built 6 QEGs in the last two years. Currently there are over 100 QEGs being built in over 40 countries, global co-development at its best!”

  • Kiitos Tapio, erittäin tärkeä ja asiapitoinen kommentti!

   Tuossa toit hyvin esille mistä tässä pankki-kusetuksessa on kyse.

   Asia on loppupeleissä hyvin yksinkertainen mutta suuret massat ovat edelleen haluttomia oppimaan totuuden Länsimaisesta rahajärjestelmästä. Ennen muuta kysymys on totaalisesta kusetuksesta jossa pidetään koko maailmaa talutusnuorassa.

   Nykyinen pankki järjestelmä toimii myös vahvasti NWO-agendan mukaisesti!

   Muuten jos olen oikeasti käsittänyt niin nuo liikepankit eivät itse luo rahaa tyhjästä vaan lainaavat haista-paska koroilla sen keskuspankeilta jotka taas luovat rahat tythjästä.

   Näin siis uutta rahaa luodaan kun pankki luottaa saavansa lainatun rahan takaisin(yksityiset, yritykset ja valtiot lainaajina)
   Myönnettyään lainan liikepankki kääntyy keskuspankin puoleen ja käytännössä saa aina saman summan niin sanottua keskuspankki rahaa.

 17. Hillary Clinton: Wall Street’s Loosing Horse? Constitutional Crisis? What’s the End Game?

  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, November 01, 2016

  Since the release of FBI Director Comey’s Second letter to the US Congress, the presidential elections process has gone haywire, out of control. The bipartisan political apparatus is in crisis.

  “I FBI director [James Comey] am writing to inform you that the investigative team briefed me on this yesterday, and I agreed that the FBI should take appropriate investigative steps designed to allow investigators to review these emails to determine whether they contain classified information, as well as to assess their importance to our investigation.”

  Two important questions:

  WHO IS BEHIND WIKILEAKS WHICH RELEASED THE EMAILS?

  WHO IS BEHIND FBI DIRECTOR JAMES COMEY?

  In both cases, we are dealing with powerful interest groups. CUI-BONO?

  Has there been a shift in the Corporate Elite’s unbending support for Hillary Clinton? Or are the Elites divided? This is something to be carefully investigated.

  FBI Director Comey (image right) did not take this decision on his own. While he was described as responding to pressures from within the FBI, the crucial question is: Who are the power brokers behind James Comey? What mechanism incited him to take that decision?
  (…)
  Opposition to Hillary Clinton from within the Armed Forces

  There is also evidence of resentment to Clinton from within the Armed Forces. The Joint Chiefs of Staff have expressed their opposition to the adoption of a “No Fly Zone” in Syria, which could lead to a war with Russia. Both the “No Fly Zone” as well as Hillary’s nuclear option “on the table” are the object of debate by America’s top brass. Referring to the use of nuclear weapons against Iran, Hillary said “we will obliterate them”.
  If Hillary is elected, inevitably Trump would launch one or more procedures pertaining to fraud at different stages of the election campaign, voting machines, etc. In the words of Donald Trump at a rally in New Hampshire:

  “Hillary Clinton’s corruption is on a scale we’ve never seen before,… We must not let her take her criminal scheme into the Oval Office.”

  If elected president, Hillary’s criminal record would haunt her throughout her term in office, leading to the possibility of an impeachment. The presidency would become totally dysfunctional from the very outset, which her corporate sponsors including the defense contractors and Wall Street would prefer to avoid.

  National Emergency Measures, Martial Law?

  Unquestionably the entire US bipartisan political apparatus is in crisis including US foreign policy, marked by the breakdown of diplomacy, America’s military agenda and the unfolding confrontation with Russia.

  While it is difficult to predict what might occur in the wake of the November 8 elections, the unfolding political impasse –coupled with rising geopolitical tensions in Syria, Iraq as well as Eastern Europe on Russia’s border– could potentially lead at some future date to the suspension of Constitutional government under the National Defense Authorization Act (NDAA) HR 1540, signed into law by president Obama on December 31, 2011. Most media have failed to analyze the far-reaching implications of this legislation.

  The present impasse in the electoral process is a crisis of legitimacy characterized by the criminalization of the US State, its judicial and law enforcement apparatus. In turn, Washington is committed to a hegemonic US-NATO “war without border” coupled with the formation of giant trading blocks under the TPP and TTIP proposals. This neoliberal macro-economic agenda has since the early 1980s been conducive to the impoverishment of large sectors of the World population.

  These developments coupled with a potenital constitutional deadlock point in the direction of rising political and social tensions as well as mass protests throughout the US which could lead America at some future date into the application of “martial law”.

  There are multiple US “martial law” legislative procedures. The adoption of the “National Defense Authorization Act (NDAA), HR 1540) would be tantamount to a repeal of civil liberties, the surveillance state, the militarization of law enforcement, the repeal of the Posse Comitatus Act.

  All the components of Police State USA are currently in place. They go far beyond government snooping of emails and telephone conversations. They also include:

  Extrajudicial assassinations of alleged terrorists including US citizens, in blatant violation of the Fifth amendment “No person shall. .. be deprived of life. .. without due process of law.”
  The indefinite detention of US citizens without trial, namely the repeal of Habeas Corpus.
  The establishment of “Internment Camps” on US Military Bases under legislation adopted in 2009 .

  Under the National Emergency Centers Establishment Act (HR 645) the “Internment Camps” can be used to “meet other appropriate needs, as determined by the Secretary of Homeland Security.”

  The FEMA internment camps are part of the Continuity of Government (C.O.G), which would be put in place in the case of martial law. The internment camps are intended to “protect the government” against its citizens, by locking up protesters as well as political activists who might challenge the legitimacy of the Administration’s national security, economic or military agenda.
  ¤
  Présidentielle américaine: Trump devance Clinton d’un pour cent

  M.Bn
  Mis en ligne il y a 3 heures

  Election présidentielle américaine

  46 % des sondés déclarent dorénavant soutenir le républicain contre 45 % pour la démocrate.

  La réouverture par le FBI de l’enquête sur les e-mails de Clinton a eu raison de la confortable avance de la démocrate sur son rival. Selon un sondage pour la chaîne ABC News et le Washington Post, Donald Trump devance Hillary Clinton d’un pour cent dans les intentions de vote pour la présidentielle américaine. Une première depuis le mois de mai.

  46 % des sondés déclarent dorénavant soutenir le républicain contre 45 % pour la démocrate.

  http://www.lesoir.be/1356889/article/actualite/monde/2016-11-01/presidentielle-americaine-trump-devance-clinton-d-un-pour-cent

 18. Bill Clinton Worked Hand in Glove with Al Qaeda: “Helped Turn Bosnia into Militant Islamic Base”
  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, November 03, 2016

  Bill Clinton supported Al Qaeda in Bosnia and Kosovo in the 1990s as confirmed by RPC Congressional documents; Hillary Clinton has supported Al Qaeda and the Islamic State (ISIS-Daesh) in Syria.

  This article was first published in 2002.
  * * *
  Known and documented, since the Soviet-Afghan war, recruiting Mujahideen (“holy warriors”) to fight covert wars on Washington’s behest has become an integral part of US foreign policy.

  A 1997 Congressional document by the Republican Party Committee (RPC), while intent upon smearing President Bill Clinton, nonetheless sheds light on the Clinton administration’s insidious role in recruiting and training jihadist mercenaries with a view to transforming Bosnia into a “Militant Islamic Base”.

  In many regards, Bosnia and Kosovo (1998-1999) were “dress rehearsals” for the destabilization of the Middle East (Iraq, Libya, Syria, Yemen).

  With regard to Syria, the recruitment of jihadists (according to Israeli intelligence sources) was launched prior to 2011 under the auspices of NATO and the Turkish High command in liaison with the Pentagon.

  The RCP report reveals how the US administration – under advice from Clinton’s National Security Council headed by Anthony Lake – “helped turn Bosnia into a militant Islamic base” leading to the recruitment through the so-called “Militant Islamic Network,” of thousands of Mujahideen from the Muslim world:

  Perhaps most threatening to the SFOR mission – and more importantly, to the safety of the American personnel serving in Bosnia – is the unwillingness of the Clinton Administration to come clean with the Congress and with the American people about its complicity in the delivery of weapons from Iran to the Muslim government in Sarajevo. That policy, personally approved by Bill Clinton in April 1994 at the urging of CIA Director-designate (and then-NSC chief) Anthony Lake and the U.S. ambassador to Croatia Peter Galbraith, has, according to the Los Angeles Times (citing classified intelligence community sources), “played a central role in the dramatic increase in Iranian influence in Bosnia.
  (…)

  Conclusion
  The Clinton Administration’s blunder in giving the green light to the Iranian arms pipeline was based, among other errors, on a gross misreading of the true nature and goals of the Izetbegovic regime in Sarajevo. It calls to mind the similar mistake of the Carter Administration, which in 1979 began lavish aid to the new Sandinista government in Nicaragua in the hopes that (if the United States were friendly enough) the nine comandantes would turn out to be democrats, not communists, despite abundant evidence to the contrary. By the time the Reagan Administration finally cut off the dollar spigot in 198 1, the comandantes — or the “nine little Castros,” as they were known locally — had fully entrenched themselves in power.

  To state that the Clinton Administration erred in facilitating the penetration of the Iranians and other radical elements into Europe would be a breathtaking understatement. A thorough reexamination of U.S. policy and goals in the region is essential. In particular, addressing the immediate threat to U.S. troops in Bosnia, exacerbated by the extention of the IFOR/SFOR mission, should be a major priority of the of the 105th Congress.
  ¤
  Corrupt Clinton Crime Cartel Along with Hillary’s Presidential Hopes Are Crumbling…
  By Joachim Hagopian
  Global Research, November 03, 2016

  Last Friday just 11 days prior to the November 8th election, FBI Director James Comey dropped the bombshell of the entire election year, stating that he is reopening the Clinton internet server investigation over new “pertinent” emails found on disgraced ex-Congressman Anthony Weiner’s laptop.

  Weiner is the husband of Hillary’s 20-year top aide and deputy campaign manager Huma Abedin. And as of Sunday evening, the Department of Justice and FBI obtained the warrant necessary to begin analyzing 650,000 emails (according to the Wall Street Journal) discovered by the FBI on Weiner’s laptop in the course of a separate investigation involving Weiner’s alleged sexting with a fifteen year old minor.

  So nearly four months after James Comey announced to the world back in early July that the FBI investigation was closed and that he would not seek an indictment against Hillary Clinton for violating any federal laws, now suddenly a tectonic shift has taken place and for the Clinton crime family, the dirty may finally be hitting the fan.

  As a result, humanity might be spared from a World War III project which was part of her election campaign, that would virtually be a done deal should Hillary become president. She’s all but promised war against Russia, China and Iran, including military retaliation against any hacking nations.
  (…)
  Since October 7th, 35,000 hacked emails belonging to the Clinton Campaign Manager John Podesta have been released on WikiLeaks while more accounts of pervasive election and voter fraud spring up daily in multiple states, documenting the most widespread criminal corruption in US political history with another 15,000 leaked emails still to come before November 8th. Then add last Friday’s biggest bombshell of the year, and Hillary’s numbers will continue to plummet. The long run for the Clinton cabal is finally over. Indictments, trials and imprisonment lay ahead for all the major players in the Bush-Clinton-Obama regimes’ reign of terror. It’s time for the American citizens to take back their hijacked nation from those bent on destroying it.
  ———-
  Joachim Hagopian is a West Point graduate and former US Army officer. He has written a manuscript based on his unique military experience entitled “Don’t Let The Bastards Getcha Down.” It examines and focuses on US international relations, leadership and national security issues. In recent years he has focused on his writing, becoming an alternative media journalist.

 19. Mutta voisiko olla niin, ettei ”Illuminati” kuitenkaan välittäisi heidän järjestöihinsä suunnattuihin paljastuksiin, koska heidän maailman-valtaansa ei ravistele yhden ihmisen paljastukset. NWO on niin vahvoilla, eri maiden johdossa, ettei sitä pysäytä edes kolmas M-sota. Heillä on jo nyt kaikki ”myrkyt hallussaan”.
  ”Super- Zionistin” lausuman, Henry Kissingerin mukaan, NE joilla on suurimmat omaisuudet, HE hallitsevat.

 20. Paikallisia porukoita mellakoivat ”HILLARY for President”. Vajaa-älyisiä on alle sata kantaen julisteitaan. Se kaikki menee yli ymmärryksen. Mitä aineita he käyttävät voidakseen esiintyä omaksi häpeäkseen julkisilla paikoilla, se on käsittämätöntä. Nyt vasemmistolla on toistakymmentä ehdokasta ensi vaaleihin. Julistaen toinen-toistaan älyttömämpiä ehdotuksia maansa korjaamiseen heidän tunnettuun tyyliinsä, nostaen sosiaalisen hallituksen täyteen ”Kommunismin kukoistukseensa”.TRUMPin kannatus on onneksi nousussa. TRUMPin hauskat letkaukset valtaosa kansasta ottavat terveenä huumorina.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here