Vuotosivusto Wikileaks jatkaa demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clintonin sähköpostiviestien julkaisemista.

Muuan sähköpostiviesteistä, jonka verovaroilla vuoden 2008 kriisin yhteydessä pelastetun rikoksenuusijapankki Citigroupin toimitusjohtaja Michael Froman on osoittanut Clintonin vaalikampanjapäällikkö John Podestalle sisältää nimilistoja ehdokkaista, jotka pankkimaailma halusi Obaman hallitukseen.

Froman ehdottaa että Bushin hallituksessakin puuhaillut Robert Gates nimitettäisiin puolustusministeriksi, Eric Holder oikeusministeriksi, Janet Napolitano puolustusministeriksi, Rahm Emanuel Valkoisen talon henkilöstöpäälliköksi, Susan Rice YK-lähettilääksi, Arne Duncan opetusministeriksi, Kathleen Sebelius terveysministeriksi, Peter Orszag varojen käyttöä valvovaan OMB:iin (Office of the Management and Budget), Eric Shinseki veteraanien asioita hoitamaan ja Melody Barnes sisäasiain neuvostoon (Domestic Policy Council).

Valtiovarainministeriksi Fromanilla on kolme ehdokasta: Lawrence Summers, Robert Rubin ja Timothy Geithner. Obama poimi Geithnerin, joka sittemmin yhdessä entisen Goldman Sachs -pankin toimitusjohtajan Henry Paulsonin ja Yhdysvaltain keskuspankin (FED) johtajan Ben Bernanken kanssa järjesti pankrottipankeille verovaroista takauksia kun pankit vuonna 2008 uhkasivat kaatua omavalvontansa seurauksiin.

Rubin ja Summers puolestaan ovat vastuussa pankkivalvontalaki Glass-Steagall Act:in purkamisesta; lain purkaminen johti osaltaan siihen että pankkien oli mahdollista keinotella itsensä ja maailmantalous romahduspisteeseen.

Listat sisältävät myös poliittisesti korrektisti kiintiölatinot, -naiset, -vammaiset, -muslimit, -aasialaiset, -mustat ja alkuperäiset amerikkalaiset, joille palkkiovirkoja ehdotetaan.

Froman itse nimitettiin vastaamaan Yhdysvaltain kaupasta. Obaman ensimmäinen hallitus vastaa Fromanin listan suosituksia.

Kommentti:

Piste foliohatuille, jotka salaliittoteoretisoivat pankkimaailman nimittävän ja määräävän hallituksia.

Riikka Söyring

 

Lähteet

Wikileaks: From fromanm@citi.com To john.podesta@gmail.com  (2008-10-06 11:34): Lists https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/8190

Wikileaks: From cvarney@hhlaw.com To fromanm@citi.com, john.podesta@gmail.com, Todd.Stern@wilmerhale.com  (2008-10-20 11:43): Going into independent agencies https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3560

Wikipedia, First Obama Administration https://en.wikipedia.org/wiki/Presidency_of_Barack_Obama#Cabinet_appointees

16 KOMMENTTIA

  • Niinpä, tuo hymy mikä näillä aina on naamassa lienee ihan aito jopa … on niin hauskaa kun pääsee taas jallittamaan porukkaa.
   Se on jotenkin niin paljastava ja paljon puhuva – mutta ei ne sitä itse tajua.

  • Kyllä. Vuodoissa on joitain mainintoja näistä sopimuksistakin ja uutisoimme nekin tiedot.

  • Siunattu olkoon Wikileaks, sanoisin, jos jumaliin uskoisin. Tai kohtapuoliin on uskottava, että ainakin Molok-jumala on olemassa. Näyttää sen verran hyvin pelittävän. Mitä tietäisimme ”politiikasta” ilman wikileaksia. Emme hevonv… anteeksi, sukupuolineutraalin nelijalkaisen kavioeläimen takapään vertaa.

   Nähtiin se jo 2013 kuka määrää euroopassakin. Bolivian pressan koneen ”joku” pakotti laskeutumaan Wieniin. Aikamoinen loukkaus kun sentään vieraan valtion pressaa kuljetettiin diplomaattisuojineen kaikkineen. Epäilivät, että Snowden on kyydissä. Assange sanoi silloin että joo, pantiin verkkoon vähän disinformaatiota. Länsimaisen arvoyhteisön tiedustelua harhautettiin. Sitä eivät hevillä anna anteeksi, kun vetivät vesiperän.

   Ja kiitokset kun jaksat kaivella noita juttuja, Riikka.

 1. No eipä tämä yllätä minua yhtään, eikä tässä mitään uutta ja ihmeellistä ole!

  Lähinnä nousee tärkeä kysymys mieleen, kuka tai ketkä ovat antaneet Fromanille tuollaisen aseman/valtuutuksen jonka turvin hän noita toivelistojaan esittelee?

 2. Eiköhän ne ole ottaneet sen aseman/valtuutuksen ihan itse. Rahalla saa ja rahanpainokoneella pääsee. Politiikkaan tarvitaan takuumiehiä ja naisia. Jos tulee takkiin, velat siirretään kätevissä kuukausierissä veronmaksajille ja painetaan lisää rahaa. Velkojen suuruudesta päätellen, noita kuukausieriä on ollut runsaanpuoleisesti vähän jokapuolella. Mikä tässä on hauskinta, valta tulee viimekädessä veronmaksajilta, mutta heidän vaikutusvaltansa päätöksiin on plusmiinus nolla.

  Olisiko tuossa syytä tarpeeksi, miksi politiikkaan halutaan sopivat, ei pätevät päättäjät. Viisaita ne eivät tietenkään saa olla ja pitää olla korruptoitavissa pikkurahalla. Ameriikassa se tarkoittanee muutamaa kymmentä miljoonaa, pienessä Suomessa riittää parinkymmenen kiloeuron liksa kuukaudessa plus ”firman” luottokortti, auton ja saunan avaimet.

  Se mitä politiikasta luemme ja näemme valtamediasta, on teatteria. Asiat on jo päätetty jossakin etukäteen ja media sitä vain vähän selittää (silittää). Pätee pienen Suomen kunnallispolitiikasta alkaen. Tarvittaisiin oma wikileaks, että tietäisimme kuka päättää mitä ja missä. Kuka viimekädessä valitsee mm. entisen Suomen pankin johtoa? Pienen poikkeuksen tekee tämä meidän nykyinen hallitus. Päättää tänään ja peruu huomenna, mutta tavoitteilla on nyt niin kiire, että ei ehditä miettimään. Joku ihmeen perustuslakikin joskus jarruttaa oikeaa päätöksentekoa.

  • Sinun nasevia ja totuuden paljastavia kommenttejasi on ilo lukea. Ikävää on että enemmistölle totuus ei enää kelpaa, eikä aina kaikille muillekaan kun se on muka niin anti-sionistinen.
   Aika hurjaa aikaa eletään kun totuudesta on tehty anti-sionistinen mikä kertoo selvääkin selvemmin ketkä maailmaa hallitsevat ja kenen koukussa mekin olemme ja ihan omasta tahdostamme.

   Tällainen on alla olevien linkkien mukaan lobotomia amerikkalaiseen malliin ja eihän malli siitä juurikaan meillä näytä eroavan.
   American Lobotomy: Jewish Warmongers Then and Now
   ”Instead of agitating for war, the Jewish groups in this country should be opposing it in every possible way for they will be among the first to feel its consequences….Their greatest danger to this country lies in their large ownership and influence in our motion pictures, our press, our radio and our government.”
   Americans paid a heavy price for their naivety in WW2 and will continue to pay as WW3 looms.
   They will learn the hard way that all wars are started by the Masonic Jewish central bankers and their Freemason lackeys in order to destroy the Old Order, cull the goyim and consolidate Communist world tyranny. 
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=141133
   http://henrymakow.com/2016/10/American-labotomy.html

  • Itse näkisin että tuo pankkiiri toimii vain piilossa pysyttelevien todellisten vallankäyttäjien kasvoina koska eivät halua paljustua suurille massoille.

 3. Kotimaasta. Stadin pravda, joka lukee itsensä Suomen totuusmediaan, uutisoi tänään. Puolimiljoonaa työpaikkaa vailla ottajaa. En tiedä kertoivatko työpaikat, että ihmiset voivat niitä hakea ja puhuttiinko palkasta mitään. En ole pravdan tilaaja. Politikkojen mukaan Suomessa on kohtaanto-ongelma, työ ja tekijät eivät ”kohtaa” ja asuntoja ei ole tarpeeksi. Totuusmedia sitä meille jakaa. Näin aina, ollut niin kauan kuin muistan.

  Pistin hakua TE-palvelujen sivuille. Löytyykö työpaikkoja jotka ”kohtaisivat”, joiden perässä voisi muuttaa. Haku kokoaika- palkkatyö yli 12 kuukautta antoi tuloksen 4 768 kappaletta. Äkkivilkaisulla puolet ovat julkisiin virkoihin eikä palkkaa mainita missään. En viitsinyt tähän lähtöön ruveta niitä tarkenmmin perkaamaan, mutta tälläkin haulla selviää puolen miljoonan työttömän kohtaanto-ongelma.

  Te-palvelujen hakukin on rampa. Pitäisi eritellä julkiset ja yksityiset tyäpaikat ja mainita se tärkein, palkka. Sitten hakija tietäisi voiko paikkaa edes hakea toiselta puolelta Suomea. Jos hakuun laittaa vaikka ”mediaanipalkan”, 2600 ekeä / kk. tietäisi moniko maksaisi edes sen verran.

 4. Ne julkiset työpaikat ovat niitä puolueiden keksimiä työttömien jäsenkirjalla
  haettavia joista puolueet itse päättävät palkatkin.
  Puolueiden Motto: Raaputa sinä minun selkääni niin mina raaputan sinun selkääsi.
  Onhan niiden punavihreiden äänten ostoon hallitus käyttänyt 3000 keksittyä työpaikkaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here