Wikileaks on julkaissut Hillary Clintonin kampanjaan liittyvän sähköpostiviestin, joka sisältää listat kaksille salaisille illallisille kutsutuista lehdistön edustajista. Listalle päässeiden lehdistön edustajien on määrä seurata Hillary Clintonin kampanjakiertuetta omalla bussilla matkustaen. Salaisilla illallisilla on ilmeisesti ollut määrä sopia toimittajien kanssa siitä, mitä heidän halutaan kertovan suurelle yleisölle.

Tällaisen oletuksen voinee turvallisesti tehdä, sillä Wikileaksin aiemmin julkaisemissa sähköposteissa on mukana suunnitelmaluonnos, jossa luonnostellaan tapoja mustamaalata republikaanien ehdokasta Donald Trumpia samoin kuin ehdotuksia siitä, miten ottamalla yhteys tiettyihin nimeltä mainittuihin toimittajiin espanjankielisissä medioissa voidaan ohjailla espanjankielisten ja katolisten äänestäjien käyttäytymistä. Toimittajille kerrotaan, millaisen viestin Clintonin kampanjaryhmä haluaa saada läpi, ja miten toimittajat voivat sen parhaiten toteuttaa. Luonnoksessa ohjeistetaan toimittajia mm. tv-lähetysten editoinnin suhteen.

Suunnitelmaluonnoksen sisältävässä viestiketjussa kuvaillaan myös miten digitaalinen työryhmä voi tehostaa tiettyjen, jo julkaistujen mielipide- ja pääkirjoitusten leviämistä tekemällä kohdennettua uudelleenpostitusta.

Heinäkuussa 2015 lähetetty sähköpostiviesti salaiseen tapaamiseen kutsutuista lehdistön edustajista kattaa lähes kaikki isot uutistoimistot ja amerikkalaiset mediayhtiöt kuten ABC, uutistoimisto Associated Press, AURN (American Urban Radio), taloussivusto Bloomberg, yksityisesti omistettu internetissä toimiva ”sosiaalisiin uutisiin ja viihteeseen keskittynyt” yritys Buzzfeed, mediajätti CBS, jonka pääomistaja on sijoitusyhtiö Capital World Investors.

Capital World Investorsin omistajia puolestaan ovat yritykset, joista harvan toimintatavat kestävät lähempää tarkastelua.

Kutsuvieraslistalta löytyvät myös CNBC, jonka omistaa monikansallinen NBC Universal (National Broadcasting Company), Washingtonin ja Naton epävirallisena propagandakanavana tunnettu CNN, Los Angeles Times (LAT), McClatchy.com, demokraattisen puolueen lehdistösiiveksi kutsuttu MSNBC, poliittisille päättäjille suunnattu viikkolehti National Journal, National Public Radio (NPR), New York Times (NYT), Politico, The Hill, uutistoimisto Reuters jolta Suomen tietotoimisto STT ostaa uutisia, Washingtonin pää-äänenkannattaja Washington Post sekä Wall Streetin pää-äänenkannattaja Wall Street Journal.

Huffington Post -julkaisualustaa ei ole kutsuttu kuten ei muitakaan riippumattomiksi toimijoiksi katsottavia mediatahoja.

 

Kommentti:

Pisteet foliohatuille, jotka salaliittoteoretisoivat rahamaailman, omistussuhteilla sidotun median ja poliitikkojen toimivan yhteistyössä ohjaillakseen julkista mielipidettä ja vahvistaakseen vallitsevaa valtarakennetta, joka hyödyttää heitä itseään.

Odotan mielenkiinnolla milloin ensimmäinen syväluotaava analyysi näistä kuvioista ja seurauksista demokraattisille prosesseille ilmestyy oikeisiin tietoihin ja merkitykselliseen journalismiin sitoutuneessa suomalaisessa totuusmediassa™.

Riikka Söyring

 

Lähteet

Wikileaks: From jesse@jesseferguson.com To amandarenteria@gmail.com, huma@hrcoffice.com, marlondmarshall@gmail.com, robbymook2015@gmail.com, nmerrill@hrcoffice.com, jennifer.m.palmieri@gmail.com more ( 2015-04-07 12:28): RE: Press Dinners – Full Info https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/11409

Wikileaks: From re47@hillaryclinton.com To xhinojosa@hillaryclinton.com (2015-07-04 01:40), Re: Hi https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3833

Söyring, Riikka | Vastavalkea (17.10.2016): Sopiva presidentiksi? Clinton-vuodot jatkuvat https://vastavalkea.fi/2016/10/17/sopiva-presidentiksi-clinton-vuodot-jatkuvat/

CBS Corporation: SEC Filings http://investors.cbscorporation.com/phoenix.zhtml?c=99462&p=irol-sec

Nasdaq: Capital World Investors, Institutional Portfolio http://www.nasdaq.com/quotes/institutional-portfolio/capital-world-investors-767199

53 KOMMENTTIA

 1. Ei kannata ainakaan pidätellä hengitystä odotellessa, milloin totuusmedia alkaa syväluotaamaan politiikkaa. Tätä voi jo sanoa totalitääriseksi hallinnoksi. Kattelin löytyykö listalta Washington Post ja olihan se siellä. Alas on sekin lehti vajonnut sitten Watergate-skandaalin. Media on todella otettu (ostettu) palvelijaksi, vallan vahtikoiraksi joka valvoo, että valtaa ei kukaan pääse horjuttamaan.

  • Näin on ja olisi korkea aika kansalaisten tajuta että tämä itseään totuusmediaksi kutsuva media on todellisuudessa mädätysmedia joka pitää jättää omaan rauhaansa.
   Totuus löytyy aivan muualta ja meilläkin on monta hyvää vaihtoehtomediaa joista sitä kannattaa etsiä.

  • Tuli sanojen kanssa kömmähdys: piti olla ”, niin miksi SE Hillary Clintonin avulla ei masinoisi kolmattakin?”

  • The cost of downgrading — Venäjä on niskan päällä jos sota tulee ja Washington tietää ettei se voi voittaa sotaa arvelee Thierry Meyssan
   Muutama ote:
   Washington is attempting to hold to its positions without having to start a Third World War, but it looks like an impossible task. Moscow is offering the United States a safe exit in Syria and Yemen. But if they should choose this option, they would be obliged to abandon some of their allies.
   The spokesperson for the Russian army has warned his counterparts, and announced that his armement was capable of destroying all US aircraft, whether they be cruise missiles or stealth fighters. The chief of staff for the US land army proudly replied that in case of a frontal war, the aviation and marines of both armies would quickly be neutralised, and that Washington would win the war on the ground. These bellicose declarations did not particularly impress the Russians, but worried members of Congress to the point that 22 of them wrote to President Obama to ask him to promise not to be the first to start a nuclear war. Moscow gave instructions to its diplomats on post in the NATO countries to repatriate their families and prepare to leave in their turn.

   In former times, the Romans assured that «If you want peace, prepare for war». (Si vis pacem, para bellum). The idea was that during a period of international dispute, victory would be won, without war, by the side that seemed capable of winning by the use of military might.

   The fact is that the Russian population is preparing for war (for example, this week, 40 million Russians participated in excercises for the evacuation of buildings and fire-fighting), while the Western populations continued to shuffle unconcernedly through their shopping malls.
   http://www.voltairenet.org/article193788.html

 2. Mikä mahtaa olla ulkomaalaisten toimittajien osuus näillä illallisilla? Tahi rääppiäisissä? Mietin vain uutisotsikoita lukiessani…

  • Clintoneilla on paljon samanlaisia ”sairaita pervoja” monessa maassa. Joku sen sanoikin, miten seksuaalisesti sairaat ovat jo enemmistönä maapallolla.
   Iltauutisista se selviää päivittäin. Ylirikkaat ovat turtuneet valtaansa ja rikkauteensa, joten heille pitää löytyä ”uusia kokemuksia”, mutta siihen ei kuulu ulkoilu taikka vuorilla kiipeily? Menisivät edes uimaan trooppisiin vesiin, missä heille on paljon seuraa ”Merieläimistä” ??? Like BULL-SHARK, LOL.

 3. Clinton Emails Reveal Direct US Sabotage Of Venezuela
  By Telesur
  Global Research, October 20, 2016
  telesur 26 July 2016

  As secretary of state, Hillary Clinton led a team committed to delegitimizing the politics of the late Hugo Chavez and the Bolivarian Revolution.

  While Hillary Clinton publicly welcomed improved relations with Venezuela as secretary of state, she privately ridiculed the country and continued to support destabilization efforts, revealed her emails leaked by WikiLeaks.

  In 2010, Clinton asked Arturo Valenzuela, then assistant secretary of state for Western Hemisphere Affairs, how “to rein in Chavez.” Valenzuela responded that, “We need to carefully consider the consequences of publicly confronting him but ought to look at opportunities for others in the region to help.”

  His answer was in line with the U.S. embassy strategy in 2006, also revealed in WikiLeaks intelligence cables: “Creative U.S. outreach to Chavez’ regional partners will drive a wedge between him and them,” said the confidential cable from the embassy. “By refusing to take each of Chavez’s outbursts seriously, we frustrate him even more, paving the way for additional Bolivarian miscalculations. We also allow room for other international actors to respond.”

  Spain was among the countries willing to help the U.S. in its subversive foreign relations strategy. Former Secretary of State Madeleine Albright passed on a message from the administration of conservative Prime Minister Mariano Rajoy in 2012 expressing intentions “to re-orient Spanish foreign policy so that it can work with the U.S. in Latin America, especially on Venezuela and Cuba … As a transition in Cuba and something significant in Venezuela (and possibly the Andes) loom, a stronger working relationship between the U.S. and Spain could be very helpful.”

  When keeping an eye on regional meetings, Clinton was especially concerned with Venezuela. Responding to a United Nations statement against the coup in Honduras in 2009—that she supported—Clinton shifted the attention to Venezuela: “Ok—but have they ever condemned Venezuela for denying press freedom?” she wrote to Deputy Chief of Staff Jake Sullivan.

  He responded “I highly doubt it. And that is just the tip of the iceberg,” to which Clinton wrote, “Ah, the proverbial iceberg.”

  Clinton was cautious not to respond to all of Hugo Chavez’s “antics,” but her staff insisted that Venezuelan politics were a threat to U.S. interests.

  An email advising how to spend USAID funds strongly suggested refraining from backing leftist states like Venezuela, Ecuador, Nicaragua and Cuba because the money “could undermine real democratic development to hand over ‘ownership’ to populist centralizers.”

  Clinton should use language like “‘local ownership’ in a nuanced way” to avoid having her words “used against her by demagogues and kleptocrats,” said the email. Any funds channeled into such unreliable states, it added, must be accompanied by “(h)uman behavioral changes.”

  International aid to Venezuela was siphoned off, but broadcasts to counter local “propaganda” were amplified.

  The Broadcasting Board of Governors—which runs the Marti stations, Voice of America, Radio Free Europe/Radio Liberty, Radio Free Asia and the Middle East Broadcasting Networks—requested more funding in a 2010 email forwarded to Clinton to “combat the public diplomacy efforts of America’s ‘enemies,’ which he (chairman Walter Isaacson) identifies as Iran, Venezuela, Russia, and China.”
  The BBG, with a US$700 million annual budget—now increased to over US$750 million, though not because of Clinton—was “facing increased competition from other governments’ forays into international broadcasting … including Venezuela’s teleSUR.”

  A month later, when the board was facing cuts, Cuban-born Florida Senator Ileana Ros-Lehtinen suggested focusing resources on high-priority countries like Cuba, Venezuela and Ecuador.

  “Let the fun begin—and let’s keep going w(ith) our plans,” responded Clinton.

  Another leaked email from Stratfor described the BBG as “responsible for the radio and TV aggressions against Cuba,” which received its own category of state funding of nearly US$40 million. The board separated from State Department control in 1999, officially becoming an independent agency. “Congress agreed that credibility of U.S. international broadcasting was crucial to its effectiveness as a public diplomacy tool,” according to Congress’s 2008 budget on foreign operations.
  (…)
  Her [= Clinton’s] counselor and chief of staff, Cheryl Mills, forwarded her a recommendation for Mari Carmen Aponte to be appointed as U.S. ambassador to El Salvador. Aponte, noted the email, “has consistently fought Cuba and Venezuela’s efforts to gain influence in Central America and as a result of her negotiating skills, the U.S. and El Salvador will open a new, jointly-funded, electronic monitoring center that will be an invaluable tool in fighting transnational crime.”

  She won the appointment and later became assistant secretary of state for Western Hemisphere Affairs.

  Clinton also drew fire for saying, “We’re winning!” when the Venezuelan opposition won a majority of seats in parliament in 2015 and for serving as secretary of state while the National Security Administration regularly spied on Venezuela.
  ¤
  Wikileaks on julkaissut tuhansia sähköpostiviestejä, jotka on hakkeroitu Hillary Clintonin kampanjapäällikön John Podestan tililtä (The Podesta Emails. https://wikileaks.org/podesta-emails/). Podesta ei ole vahvistanut viestien aitoutta, mutta ei ole myöskään osoittanut niitä väärennöksiksi.

  Salaiset toimet Syyriassa

  Wikileaks-vuotojen mukaan Clinton on sanonut, että hän haluaisi puuttua Syyrian sisällissotaan salaisin toimin. Hän puhui asiasta liikepankki Goldman Sachsin konferenssissa vuonna 2013 hieman sen jälkeen, kun oli jättänyt USA:n ulkoministerin tehtävät.
  – Minusta interventio pitäisi tehdä niin salaisesti kuin se on amerikkalaisille mahdollista (Clinton).

  Hän jatkoi sanomalla, että USA oli salaisissa operaatioissa ennen paljon parempi, mutta nykyään asiat vuotavat helposti.

  Taloudellinen oikeudenmukaisuus

  Sähköpostiviestit kertovat yksityiskohtia siitä, mitä Clintonin puheisiin on sisällytetty ja mistä syistä.

  Wall Streetillä syksyllä 2014 pidetyssä tilaisuudessa Clinton puhui taloudellisesta oikeudenmukaisuudesta ja finanssiteollisuuden epäonnistumisesta. Tarkoitus oli käyttää puhetta tulevaisuudessa esimerkkinä siitä, mitä satojen tuhansien dollarien puhujapalkkioita nostanut Clinton on bisneseliitille sanonut.

  – Kirjoitin puheeseen pitkän pätkän taloudellisesta oikeudenmukaisuudesta ja siitä, kuinka finanssiteollisuus on kadottanut päämääränsä. Yksinomaan siinä tarkoituksessa, että voisimme näyttää sen ihmisille, jos meiltä kysytään, mitä hän on puhunut isoille pampuille suljettujen ovien takana (Clintonin puheenkirjoittaja Dan Schwerin).

  Pakolaiskysymys

  Clinton sanoi, puheessaan juutalaiselle säätiölle Chicagossa 2013, että Turkki ja Jordania eivät kykene tutkimaan kaikkien maahan tulevien pakolaisten taustoja.
  – Ne siis eivät tiedä, jos maahan tulee jihadisteja pakolaisten joukossa (Clinton).

  Trumpin leiri on tarttunut kommentteihin ja arvostellut Clintonia hänen vaatimuksistaan kasvattaa USA:n ottamaa pakolaismäärää.

  Presidentti Barack Obaman suunnitelman mukaan USA ottaisi vastaan 10.000 pakolaista vuodessa. Clintonin mielestä pakolaisia pitäisi ottaa 65.000 vuodessa.

  ”Uskonnon vääristäminen katolisten toimesta

  Clintonin kampanjan viestintäjohtaja Jennifer Palmieri ja Center for American Progress – ajatushautomon johtaja John Halpin esittivät vuonna 2011 (sähköpostitse) kielteisiä näkemyksiä katolisen kirkon jäsenistä.

  – Konservatiivisen liikkeen voimakkaimmat hahmot tuntuvat kaikki olevan katolilaisia (tai katolilaisiksi kääntyneitä). Systemaattinen ajattelu ja takapajuiset sukupuoliroolit varmaankin viehättävät heitä. Hämmästyttävää uskonnon vääristämistä (Halpin).
  – He varmaankin pitävät katolilaisuutta sosiaalisesti hyväksyttävimpänä konservatiivisena uskontona (Palmieri).

  Trumpin kampanjan mukaan sähköpostit paljastavat, että Clintonin taustalla on uskonnollista ahdasmielisyyttä.

  Kysymys tiedoksi etukäteen

  Demokraattien kansallisen komitean puheenjohtaja (ja aiemmin uutiskanava CNN:n vaalikommentattorina toiminut) Donna Brazile kertoi sähköpostissa saaneensa tietää etukäteen kysymyksen, joka oli tarkoitettu Clintonille maaliskuisessa yleisötapahtumassa.
  – Aika ajoin saan kysymyksiä etukäteen, Brazile kirjoitti Clintonin avustajille ja kopioi kuolemanrangaistusta koskeneen kysymyksen viestiinsä.

  Sama kysymys esitettiin Clintonille lähes sanatarkasti kyseisessä tilaisuudessa.

  Trumpin kampanja on esittänyt syytöksiä siitä, että demokraatit saavat vaalitilaisuuksien kysymyksiä etukäteen.

  Demokraattien riveissä tapaus on herättänyt kysymyksiä, miksi Brazile näyttää tukeneen juuri Clintonia. Maaliskuussa Clinton kävi vielä esivaalitaistoa Sandersia vastaan.

  Latinot huomionkipeitä

  Podesta suositteli Clintonille elokuussa latinalaisamerikkalaista väestönosaa edustavia poliitikkoja, joiden tuki olisi presidenttiehdokkaalle hyödyllistä. Sähköpostissa oli nimiä ja yhteystietoja. Sen otsikkokentässä luki ”huomionkipeät latinot”.

  Podesta kehotti Clintonia ottamaan yhteyttä Uuden-Meksikon entiseen kuvernööriin (Bill Richardson) ja entiseen liikenneministeriin (Federico Peña) ja ja pyytämään heiltä julkista tukea.

  – Richardson esiintyy edelleen paljon televisiossa. Hän voi olla idiootti, mutta hänen kanssaan kannattaa olla väleissä (Podesta kirjoitti).

  Avoimet rajat

  – Unelmani on koko pallonpuoliskon kattava yhteismarkkina, jossa kauppaa tehdään avoimesti ja rajat ovat auki, jossa energia on vihreää ja kestävää, ja joka tuottaa kasvua ja mahdollisuuksia kaikille (Clinton vuonna 2013 puheessa brasilialaiselle pankille).

  Kriitikot ovat verranneet Clintonin puheita Trumpin usein toistamaan iskulauseeseen, jonka mukaan ”ilman rajoja meillä ei ole maata”.
  ¤
  USA:n presidentinvaalit 2016 ovat maan 58. presidentinvaalit. Tiistaina 8.11.2016 järjestettävässä vaalissa valitaan valitsijamiehet, jotka valitsevat seuraavan presidentin ja varapresidentin 17.12.2016. Vaalin tulos julistetaan kongressin istunnossa 6.1.2017. Uusi presidentti astuu virkaansa 20. tammikuuta 2017. – Vaalien yhteydessä valitaan 34 senaattoria ja kaikki 435 edustajainhuoneen jäsentä.
  ¤
  Fox News Abruptly Cancels Undercover Journalists Appearance After his Damning “Hillary/DNC” Video Comes out
  Breaking News By Amy Moreno October 17, 2016
  Our media is a joke.

  And yes, that includes Fox News.

  After investigative journalist James O’Keefe released his hidden camera video exposing deep corruption, violence, lies, and collusion within the DNC, SuperPACS, and the Clinton campaign, Fox abruptly canceled his appearance.

  The media in this country is like North Korea.

  A Propaganda spewing, government run media that exists to serve the needs of liberals and globalists.

  Many speculate that this move by Fox News to cancel his appearance is a sign of how truly damning these videos are – and this is only “part one.”

  http://truthfeed.com/fox-news-abruptly-cancels-undercover-journalists-appearance-after-his-damning-hillarydnc-video-comes-out/30191/

 4. Tämä on sitä perustotuuksien esilletuontia vallan ja median suhteesta, jolla pikku hiljaa avataan kansalaisten silmiä näkemään mediavallankäytön rappeuttavan vaikutuksen demokratialle.

  Keinotekoisesti tarkoitushakuisesti ohjatuilla gallupeilla luodaan samantapainen tilanne kuin aikoinaan Neuvostoliitossa. Kansan kannatus oli 90 prosentin luokkaa, kunnes se yhtäkkiä tippuikin 10 prosentin sarjaan. Jokohan tämä(kin) nähdään USA:n vaaleissakin?

 5. ”Obama undertecknar Executive Order emot katastrof i USA, vill han skjuta upp valet med det?

  Insiders har sedan länge flaggat för att Obama förklarar valet i USA som ogiltigt med hänsyn till en nationell katastrof, a cataclysmic disaster. Mest pekar på att Donald Trump kommer att vinna valet (också en nationell katastrof) , vilket Obama tänker stoppa med alla medel.

  Simon Parkes hade hört från sina källor att de som kontrollerar vädermaskinen HAARP planerar att göra en jordbävning utanför San Fransisco eller att de dolda makthavarna låter en bomb med en stark elektromagnetisk impuls detonera, som förstör nästan all elektronik.

  Om en sådan katastrof inträder har Obama nödregler till buds, som tillåter honom att skjuta upp valet, så att han kan sitta kvar några månader med den eventuella följden, att båda sidor måste ställa upp nya presidentkandidater…”

  Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1695.html

  • ’…”Obama undertecknar Executive Order emot katastrof i USA, vill han skjuta upp valet med det?’

   Näin se varmaan menee … kaikki ei tule menemään normaalisti mikä lienee aika selvä asia sillä Trumpia ei haluta päästää valtaan pilaamaan sionistien juonia. Ne ovat umpikieroa ja moraalitonta porukkaa jolle kaikki on luvallista.

   • ”Trumpia ei haluta päästää valtaan pilaamaan sionistien juonia”

    Just joo… näin otaksuvat he, joihin USA:n poliittinen teatteri täydellisesti uppoaa. 33:en asteen vapaamuurari/jesuiitti-yliopistosta valmistunut Trump on nimenomaan osa varjohallituksen juonta. Hän on rasisti, sovinisti ja ahne biljonääri (pankkiirien lemmikki) joka ei ole koskaan maksanut veroja!

    • Olisinpa itse ollut noin nero. Minun veroni ovat menneet sotiin sekä Israelin Y-aseisiin. Iän mukana kasvaa myöskin ymmärrys.

   • ”Trumpia ei haluta päästää valtaan pilaamaan sionistien juonia”

    Just joo… näin otaksuvat he, joihin USA:n poliittinen teatteri täydellisesti uppoaa. 33:en asteen vapaamuurari/jesuiitti-yliopistosta valmistunut Trump on nimenomaan osa varjohallituksen juonta. Hän on rasisti, sovinisti ja ahne biljonääri (pankkiirien lemmikki) joka ei ole koskaan maksanut veroja!

    HUOM: Paras ihmiskunnan historian/vallitsevan aikakauden tutkija – THE BEST – on ehdottomasti Erik Jon Phelps. Internetistä löytyy valtavasti aineistoa (YouTube & bing.com/Eric Jon Phelps) siitä kuka ”run the show”, eli keitä ovat maailmantalouden, uskontojen ja sotien todelliset puppet masterit. Tässä kymmenen minuutin video siitä, mikä on se rikollissyndikaatti, joka juutalaispankkiireiden toimintaa todellisuudessa hallitsee – suosittelen!

    http://youtu.be/6oaO1ZTXv8Q

     • Jokainen seuratkoon omaa jumalaansa, ja niitähän täällä riittää.

      Itse olen suorastaan hämmästynyt siitä, kuinka perusteellista työtä Phelps on historian tutkimisessa pystynyt tekemään varsinkin kun tietää sen, että Jesuiittien vallasta kirjoitetut kirjat on järjestelmällisesti ”kadonneet” markkinoilta. Hän on eittämättä ensimmäisen ja toisen maailmansotien ehdoton asiantuntija, kuin myös salaseurojen, maailmanlaajuisen suojelupoliisi-verkoston ja kansainvälisten organisaatioiden paljastaja.

      Kun tätä vallitsevaa poliittista ”hulluutta” ja avoimesti tuettua rikollisuutta tarkastelee objektiivisesti, on helppo huomata, että kaikki valtiot ovat globaalisuuden alttarilla verkostoituneet. Itselleni on päivän selvää se, että jesuiitit ovat kaapanneet vallan, ja he ovat tehneet sen kokonaisvaltaisesti.

      Ylläoleva ”Phelps exposed” video on naurettava. Hänen niskassaan huohottaa luonnollisesti nämä työkseen poliittisia murhia tehtailevat jesuiitti-agentit, koska Phelpsin tietämys perustuu vuosikymmenien tutkimuksiin ja luotettaviin dokumentteihin. Erik Jon Phelps on niitä harvoja, joka uskaltaa nostaa esiin ”likaisen vallan” koko murheellisen kuvan nimiä ja päivämääriä myöten.

      – ”Monet harhailevat, mutta tieto lisääntyy.”

      Suosittelen tätä linkittämääni YouTube videota myös vastavalkean toimittajille:

      http://youtu.be/_F31TmQ9GwU

     • Tulenkantaja, olet minusta nyt aivan liikaa jesuiittojen lumoissa. Ei asia voi olla noin yksipuolinen.
      Peräänkuulutat objektiivisuutta mutta onko sinulla sitä?

 6. Asiasta toiseen. Katsoin tänään telkkarista eduskunnan kyselytuntia kokonaista kuusitoista minuuttia, suunnilleen. Meni vanhan kaavan mukaan. Kysykää mitä vaan, vastaamme mitä vaan. Alkaa vituttaa nuo naamat joka kerta entistä enemmän, vaikka Sipilä ei tällä kertaa ollut edes mukana. Tuleeko muille samoja tuntemuksia ja onko tämä vihapuhetta? Itse ajattelen näin. Ulkopuolisten minulle aiheuttama paha olotila, johon en itse voi vaikuttaa ja minulla on oikeus se sanoa. Ei vihapuhetta.

  • On se vihapuhetta. Kaikki omat mielipiteet Suomen hallituksesta, EU:sta ja NATO:sta jotka eivät ole myönteisiä ja ilahtuneita ovat vihapuhetta ja väärinajattelua.
   Sellaista oirehtimista vastaan meillä on masennuslääkereseptit, Mantilan iskuryhmät sun muut, HE93/2016 https://vastavalkea.fi/2016/10/13/perusoikeudet-vaarassa-he932016/ ja joukko asiantuntijoita kertoilemassa aamu-uutisissa kuinka hyvin meillä menee (vaikka Venäjä uhkaileekin).

   • Jaa. Täytyy sitten ajatella mitä sanoo, ettei sano mitä ajattelee. Joku valopää oli varmaan katsellut eduskunnan kyselytuntia jonkin verran pidempään, koska julkaisi Työ- ja oikeusministerin lausunnon. Meni kuulemma jotenkin näin. ”Jokaisen työttömän tulee ottaa vastaan työtä vaikka oman osaamisalueensa ulkopuolelta. Olenhan minäkin Työ- ja oikeusministeri.”

    • Käsitit väärin 😀
     Ei saa edes ajatella ellei ajattele vain kivoja ja myönteisiä ajatuksia hallituksesta ja niiden parhaista kavereista länsimaisessa arvoyhteisössä.

     Kun niillä on paras asiantuntemus kaikista asioista näes.

     ”Jokaisen työttömän tulee ottaa vastaan työtä vaikka oman osaamisalueensa ulkopuolelta. Olenhan minäkin Työ- ja oikeusministeri.”

     – Jos tuolla lausunnolla halutaan perustella koulutusleikkauksia?

     Tämmöiseksikö se elämä on mennyt että reaktiot on sarkastisia jo ennen aamukahvia. Oivoi.

    • Joo, pahoittelut. Vastaan tähän kun palsta vääntää tonne oikealle. Ihmettelen, miten politikko pätevöityy mihin vaan sormia napsauttamalla. Tulee asiantuntijaksi työssä ja oikeudessa, ulkomaankaupassa ja koulutuksessa, missä vaan. Kun nämä sitten pääsevät säätelemään elämää, käy näin. Luudan vartta jatketaan kymmenen senttiä ja siivooja tarvitsee heti kolmen kuukauden koulutuksen, lompakon täyteen erivärisiä kortteja ja kuuden kuukauden työharjoittelun -kokeilun -tutustumisen, mitä nimiä ilmaiselle työlle keksitäänkin. Ylimmäksi asiantuntijaksi pätevöityy vain politiikassa.

     Muuten, YLE näytti uutisoivan Vallonien CETA-torjunnasta. Kirjoitit siitä jo noin viikko sitten. Kellotaajuus on YLE’n uutistoimituksessa päässyt hidastumaan. Pitäisi päivittää.

     • ”Muuten, YLE näytti uutisoivan Vallonien CETA-torjunnasta. Kirjoitit siitä jo noin viikko sitten. Kellotaajuus on YLE’n uutistoimituksessa päässyt hidastumaan. Pitäisi päivittää.”

      Näääääh… niiltä kesti vaan viikko saada tieto ylemmältä taholta siitä, saako kertoa suomalaisille että EU:n yhtenäisyys ei ole täydellinen kautta rintamalinjan.

     • Multa meni ”pasmat sekaisin, sun luudanvarren jatkamisen takia”, nauran niin että naapurit kummastelevat, että onko tuo nyt viimeinkin menettänyt kaikki laakerinsa,LOL

 7. Vanhan Suomessakin käytetyn sanonnan mukaan voi todeta, että amerikkalaiset todellisuudessa joutuvat tekemään valinnan ”ruton ja koleran välillä” kuten Lasha Darkmoon seuraavassa toteaa tuo esille vähän eri sanoilla:

  ”Trump vs Clinton: Choose Your Poison

  It beggars belief that out of the 224 million people who populate America, the choice of POTUS should be narrowed down to two of the most toxic individuals imaginable: a sexually degenerate businessman who makes lewd comments about his own daughter and a criminal psychopath who lies every time she opens her mouth.
  As of today, the criminal psychopath (Clinton) has a 7-point lead over the lewd businessman (Trump). It seems the American people feel happier to be governed by a dangerous psychopath with her finger on the nuclear button than by locker-room lout with his finger on his zip…”

  Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=141310

  Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suuri osa jo koulussa aloitetulla ja valheellisen valtamedian toimesta täydennetyllä aivopesulla tyhmennetyistä amerikkalaisista on tietoinen tästä tosiasillisesti ’rutto vai kolera’- valintatilanteesta.

  Muutaman viime vuosikymmenen aikana Suomessakin vastaavassa tilanteessa käytännössä muusta ei ole ollut kysymyskään kuin valinnasta ’ruton ja koleran’ eli kahden tai useaman Rotschildin kasaarimafian hyödyllisen idiootin välillä. Säännön vahvistavana poikkeuksena oli isänmaallinen Keijo Korkonen vs. Bilderberg-suomentuhoagentti Ahtisaari vastaehdokkaina presidentinvaalissa 1994 – vaalitulos oli sitten valtamedian ja ammattivalehtelijoiden eli poliitikkojen aivopesemien äänestäjien valinta.

  • Bilderberg-petturien johtama Yle:
   ”A-STUDIOSSA GLOBALISTIEN PUHETTA NATIONALISMISTA

   Ylen ajankohtaisohjelmat yrittävät silloin tällöin käsitellä myös kansaa liikuttavia suuria kysymyksiä. Olisihan tämän illan A-studio huonompikin voinut olla, mutta valittu asenne oli silti juuri niin nihkeä kansallismielisyydelle kuin saattoi ennakkoon odottaa. Räikein demonisointi oli tällä kertaa jätetty pois, mutta studioon kutsutut keskustelijat oli varmuuden vuoksi valittu niin, että kansallismielisyyttä edusti vain yksi henkilö, kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps), kun taas internationalistista kantaa puolusti Helsingin Sanomien toimittaja-kirjailja Heikki Aitokoski, Hanasaaren suomenruotsalaisen kulttuurikeskuksen johtaja Gunvor Kronman ja tietenkin toimittaja Susanne Päivärinta.

   Keskustelua pohjusti Ylen verkkosivuiltakin löytyvä historioitsija Teemu Keskisarjan uskaliaan raikas videomielipide nationalismista. Keskisarjan näkemyksestä keskusteltiin vain nimeksi, sillä hyvin nopeasti tilanne jumiutui tuttuun kuvioon, jossa kaksi vierasta yhdessä toimittajan kanssa ahdisteli nurkkaan ajettua toisinajattelijaa. Huhtasaaren kunniaksi on todettava, ettei hän ottanut perääntyvää asennetta, vaan päinvastoin esitti muille nationalismia ylistäviä vastakysymyksiä. Valitettavasti toimittaja katkaisi nopeasti Huhtasaaren puheenvuorot, sillä Päivärinta tuntuu rakastavan vain omaa ääntään. Katsojan kannalta tämä on kiusallista, sillä yleensä haastateltavan pitäisi saada puhua enemmän kuin haastattelijan. Huhtasaarikaan ei ollut aivan parhaimmillaan, sillä hänen puheensä rönsyili hivenen liikaa asetetuista kysymyksistä, mutta tämä taitaa olla tyypillistä kaikille poliitikoille.

   Kansallismielisyyden kriitikkona tunnettu toimittaja Heikki Aitokoski väitti, että nationalismi eli kansallinen itsemääräämisoikeus on hyvä ”sopivana annoksena”, mutta hyvin vaarallinen jos määrää lisätään. Ilmeisesti Suomella se oli vuonna 1939 äärimmäisen vaarallisella tasolla, jota piti sen vuoksi alentaa kohtuulliseksi rauhantahtoisen itänaapurin interventiolla. Aittokoski toisti keskustelussa muiden internationalistien tapaan jo kliseeksi käynyttä hokemaa, että viimeisen 10-15 vuoden aikana nationalismi on lisääntynyt huolestuttavan paljon. Tiedetoimittaja Marko Hamilo kommentoi Facebook-sivullaan Aittokosken huolta lohkaisemalla, että ”tuon annosteorian kielikuvin sanoisin, että se on palannut tässä viimeisten 10 vuoden takana fataalista hyponationalismista sinne viiterajojen alareunaan”.

   Ohjelman puolivälissä päiviteltiin liberaalin tarkkailijan silmin valkoisen alaluokan Trump-kannatusta, jonka jälkeen siirryttiin toimittaja Susanna Turusen isännöimään studiokeskusteluun Brysselissä. Jo ennen lähetystä käydystä keskustelusta löytyy Ylen verkkosivujen artikkeli Patriootti rakastaa kotimaataan, nationalisti vihaa muita?, jossa kerrotaan, että

   Maahanmuutto- ja pakolaiskriisi ovat lisänneet nationalististen puolueiden kannatusta Euroopassa. Useassa EU-maassa on hyökätty ulkomaalaisia kohtaan sanoin ja teoin.

   Artikkelin provokatiivinen kysymyksen asettelu sopii hyvin aiheen luonteeseen, vaikka siihen vastaaminen ei aiheutakaan Yle Watchissa mitään ongelmaa. Me vastaamme: pahimmillaan patriootti on uskollinen vain valtio- ja esivallalle, vaikka valtio olisi kuinka mielivaltainen tahansa. Sen sijaan nationalisti on uskollinen ainoastaan kansalleen, ei sen tyranneille ja kansallisvaltiota vihaaville internationalisteille ym. sosialisteille.

   EU:n liittovaltiokehitystä kannattava toimittaja Turunen oli valinnut vieraksi pari laimeaa vasemmistohenkistä kansallismielistä Pohjois-Irlannista ja Espanjan Kataloniasta, hollantilaisen populismitutkijan ja flaamilaisen maltillisen nationalistin. Kuinka tyypillistä, että studiossa ei nähty yhtäkään varsinaista nationalistia, vaikka keskustelua käytiin nationalismista ja sen ”ikävistä poissulkevista piirteistä”. Haastattelun lopussa hollantilaistutkija Louise Hoon kääntää syy- ja seurasuhteet päälaelleen: ”Populistinen nationalismi on uhka Euroopalle, mutta en vielä väittäisi, että historia toistaa itseään”

   Kaikkein vaarallisinta on ongelman alkusyy eli kansoistaan piittaamattomat globalismin hämärävoimat, joiden tuhoisa politiikka synnyttää väistämättä vastareaktion. Jos jonkin asian vaarallisuus vaatisi julkisen keskustelun, niin se olisi tämä.”

   http://ylewatch.blogspot.fi/2016/10/a-studiossa-puhetta-nationalismista.html

 8. Eilen tuli A-studio: Talk, jossa Oolannin sota oli kauhia, sunfaraa sunfaraa sunfarallallallallaa. Olivat, ilmeisen vahingossa, kutsuneet studioon yhden viisaan miehen, tohtori Pekka Visurin. Hän sanoi moneenkin kertaan, Affenanmaa on demilitarisoitu useilla kansainvälisillä sopimuksilla, nyt on rauhan aika ja sopimuksia noudatetaan. Eikä Affenanmaan puolustaminen ole ongelma, eikä tarvitse nykyisin enää bunkkereita ei tykkejä saarille. Mitä tapahtuu sodassa, on toinen juttu.

  Lötström Affenanmaalta vetosi myös sopimuksiin. Tämäkö olisi jakeluun mennyt. Ei tietenkään, koska oli päätetty, että Affenanmaata ei voida nyt puolustaa, koska puolustusministerikin on niin sanonut ja mieltä ei hevillä muuteta. On se Itämeren tilanne nyt niin vaikea niin vaikea että. Palattiin jauhamaan sitä samaa, vaikka Visuri sanoi, että oli se kylmän sodan aikoihin paljon vaikeampi ja sotavoimaakin liikkui enemmän. Lisäksi Venäjällä on vain murto-osa Naton sotavoimasta Itämerellä nyt ja se on Venäjälle myös tärkeä kauppareitti. Miksi se sen haluaisi sulkea sotimalla?

  Tällaiset faktat eivät tietenkään menneet kaaliin kokoomuksen sotapoliittiselle asiantuntijalle kansanedustaja Sofia Vikmannille ei niin Jukka Tarkalle. Terävä juontaja olisi jo kysynyt, mitä teidän mielestänne Affenanmaalle pitäisi sitten tehdä, valaa betoniin, vai? Semmosta juontajaa ei siinä ohjelmassa vain ollut, eikä juuri muissakaan YLe’n politiikkaa ”syväluotaavissa”.

  • Juuri näin: faktoistahan Visuri parka yritti keskustella, mutta toimittelija Sari Huovisen agenda tahi ammattitaito ei riittänyt keskustelun pitämiseen tasapuolisena. Puhumattakaan, kun Visuri otti kysymyksiä vastatakseen, niin olihan niiden päälle pakko puhua tai ainakin antaa viimeinen suunvuoro Nato-idiooteille. Eikä se itse saariston asukkaidenkaan mielipide paljoa ”keskustelussa” painanut.

   Visuri toisti useaan otteeseen, että Venäjän sotilaallinen voima on vähentynyt Itä-meren alueella ja miten kansainväliset sopimukset säätelevät Ahvenanmaan statusta. Mitäpä kokoomus-tytteli tai Jukka-poika Epätarkka vastasivat: Venäjä ei noudata kansainvälisiä sopimuksia ja on niin arvaamaton. ”Arvaamaton” sanaa käytti ainakin Sohvi useamman kerran.

   En kyennyt tuota kokonaan katselemaan, kun ottasuoneni olivat kuin laskimot Schwarzeneggerin hauiksessa. Sen verta riipi Visurin asiallisen ja neutraalin kannan aliarviointi. Foliohattuani nostan hra Visurille, kun jaksoi läskipäiden jankkausta kuunnella.

   Kellä kantti kestää, katsokaa nyt iltapäivällä 15:55 YLE 1 uusintana propaganda pläjäys. Saattepahan ainakin verenpaineet nousuun……

   • Katsoin saman ohjelman, tosiaan hatunnosto Visurille, tosiasiassa hän sai muut näyttämään valmistautumattomilta, yhden asian idiooteilta, paitsi Ahvenanmaan edustaja, joka esiintyi asiallisesti.

    Pisteet Visurille 6-0.

  • Kysymys on kuitenkin valinnasta pahan ja vielä pahemman välillä.
   Otaksuttavasti vain pienehkö osa aivopestyistä amerikkalaisista tietää, kumpi tarjolla olevista vaihtoehdoista on se pienempi paha.

   • Bilderberg-johtoisen mutta meidän kustantamamme Ylen tarjoaman kuvan mukaan kylläkin on kysymys valinnasta vain hyvän ja pahan välillä:

    Ylewatch otsikoi 20.10.2016 ”YLESSÄ ON TOTTA VAIN TOIMITTAJIEN NILKKILIBERAALI UMPIKIEROILU”.

    Eräs alaotsikko:
    ”Yle TV1 Torstai 20.10.2016 klo 12:12, USA:n presidentinvaali 2016: 3. väittely

    Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaat Hilary Clinton ja Donald Trump kohtaavat kolmannessa tv-väittelyssä. Suora lähetys. HD

    Tässä linkki [https://www.youtube.com/watch?v=JK_mdxzNKYI] Trumpin suomennettuun puheeseen, joka ei näy Ylessä.

    Kukaan mediaa seuraava kansalainen ei ole voinut välttyä USA:n presidentivaalien 3. väittelyn uutisoinnilta. Yle lähetti viimeöiset keskustelut tänä iltapäivällä tekstitettyinä ja verkkosivuilta löytyy parikin aiheeseen liittyvää juttua kuten Faktantarkistus! Näin Trump ja Clinton vetivät mutkat suoriksi väittelyn tuoksinassa, jossa Donald Trumpista leivotaan tietenkin suurempaa konnaa, vaikka poliittisten tekojen rintamalla vain Hillary Clinton on syyllistynyt oikeasti konnuuksiin. Myös Trumpin puheet mahdollisesta vaalivilpistä on esitetty varsinkin Ylessä jonain äärioikeistolaisena salaliittoteoriana, vaikka jo nyt tiedetään se, että Clintonia tukevalla ääriliberaalilla vehkeilijä George Sorosilla on vahva yhteys firmaan, joka on toimittanut 16 osavaltioon vaalikoneet.

    Ylen omassa analyysissa USA:n vaaleihin alle kolme viikkoa – Mitä vielä voi tapahtua? turvaudutaan taas kerran Ulkopoliittisen insituutin (UPI) Nato-sionistisiin Demokraattien kannattajiin kuten Leo Micheliin ja Anna Kronlundiin. Jos ei satu olemaan pelkästään Ylen, Hesarin ja USA:n itärannikon sanomalehtien varassa, UPI:n tutkijoiden selittelyt vaikuttavat enimmäkseen toiveajattelulta, jossa kaikki Trumpin maaliin osuvat puheet on poistettu tietoisuudesta.

    Sen sijaan löylyn lyömänä hurmoksena on pidettävä kolmannen UPI-tutkijan, konservatiivisen cuck-aisankannattaja Mika Aaltolan voitonvarmoja revittelyjä Iltalehdessä. Poju ei ole näköjään vieläkään oppinut mitään Brexitistä ja kuvittelee Hillaryn hehkutuksella olevan jokin maaginen vaikutus presidentinvaalien tulokseen. Valtamedioiden viittaukset galluptuloksiin voidaan myös unohtaa, sillä nekin ovat kovaa vauhtia paljastumassa pelkäksi manipulaatioksi. Tunnettu konservatiinen amerikkalaiskommentaattori Ann Coulter tiivistikin viimeisimmässä verkkolehti Vdaren kolumnissaan koko presidentinvaalikampanjan yhteen lauseeseen: Hillarylla on media puolellaan, mutta Trumpilla puolestaan avainkysymykset.

    TV 1:n pääuutislähetyksessä klo 20.30 satusetä Matti Rönkä otti tulevat vaalit niin henkilökohtaisesti, että hän puhui tuskaisen möreäksi muuttuneella äänellä Trumpin ”venkoilusta” samalla kun naama vääntyi inhon irvistykseen (kohdasta 04:30 eteenpäin). Rönkän tunteiden purkauksen jälkeen saimme nähdä toimittaja Pirkko Pöntisen ahdistuneen oloista puhetta siitä, kuinka Trump on ”romahtamassa”, vaikka tuollaisen kielikuvan käyttö näyttää katsojasta lähinnä kirjeenvaihtajan oman tilan projektiolta. Huvittavaa oli myös kuulla väite, että Trump on jakamassa kahtia kansakuntaa eikä häntä ”järki paljon pakota”, kun vaalien jälkeen pitäisi yhdistää kansakuntaa. Väite on kummallinen, kun tietää miten juuri aikaisemmat presidentit ovat sirpaloineet Amerikkaa tuottamalla maahan siirtolaisia, joilla ei mitään yhteistä intressiä kansakunnan historian ja vaurauden luoneiden valkoisten kanssa.

    Yleisesti ottaen TV-uutisessa keskityttiin ennalta arvattavasti pelkästään Clintonin muutamaan onnistuneeseen nokitteluun, mutta vastaavia Trumpin erävoittoja ei tietenkään näytetty, jonka vuoksi katsojalle jäi mielikuva, että Hillary Clinton jauhotti Donald Trumpin 6-0, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa.”

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2016/10/ylessa-on-totta-vain-toimittajien.html

   • Liiketoiminta tarvitsee perusluonteensa mukaisesti vakautta. Nationalistinen pääoma tuntee USA:ssa paitsi vaikutusvaltansa, myös toiminta edellytystensä olevan uhattuina. Syy kampanjoinnin kiihkeyteen, on kansallisen ja kansainvälisen pääoman taistelu, kirjaimellisesti olemassaolostaan. Monilta on jäänyt huomioimatta, että Trump(kansallinen pääoma) on uhannut vastustajiaan niin vapaudenmenetyksellä(vankeus), kuin jättänyt tietoisesti kommentoimatta kuolemantuomioita maanpetoksesta, jonka tunnusmerkkejä täyttäviä korkeimman oikeuden ja kongressin(Ylä+Ala -huone) tekoja hän on nostanut keskusteluun. Itse en tiedä minkälaista maailmankuvaa kullakin asiasta on, mutta yleisesti ottaen ”herrojen” eläessä samassa maassa ”kansan” kanssa, räikeydet ovat vähemmän silmiinpistäviä. Ellei kyse ole sosialismista.

  • Hillary ei ole vieläkään ”hengiltä”, vaikka pyörtyilee limousinen sivuovelle. Sairas nainen, eikä ainoastaan hengellisesti. Joku viisas on sanonut miten pirullisuudet pitävät monet politikot hengissä, koska he elävät ja toimivat pelkästään niiden voimasta. Vasemmalle kallistuvat eivät halua tonkia Hillaryn rikoksia, toivoessaan naisen yrittävän vielä kerran johtoportaalle. Nyt se on kiinni Trumpista.

  • Niin niin USAn suuri demokratia ja Dieboltin äänestyskoneet, joita siis nyt Soros omistaa 16 osavaltiossa.
   Muistatteko vielä dokkarin ”historian hämäristä v. 2006 ”Hacking Democracy”, jossa Harri Hursti suorittaa ns. ”Hursti hakeroinnin”.

   Kyllä kyse on samasta Hurstien suvusta, joka jakaa ruokaa globalistisen jyrän alle jääneille Helsingin köyhille.

   Löysin dokkari livenä vielä netistä, hieman oli etsimistä. V 2006 jälkeen jenkkilän ääntenlasku ja äänestyskoneet ovat ”kehittyneet”, joten koneiden manipulointi on muuttunut entistä helpommaksi, kovin vaikeeta se ei ollut tuolloinkaan, jos laitteen source code on saatavilla. Dokkari löytyy tuolta:

   http://vidbull.com/hqwuoofq179o.html

   PS Kuten Napoleon III ja toveri Stalin jo aikoinaan totesivat: ”Äänestäjät eivät päätä mistään, ääntenlaskijat päättävät kaikesta.”

   Ja kuten toverit anarkistit ovat niin osuvasti todenneet: ” Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, se kiellettäisiin lailla.” 😀

 9. ”Massivt valfusk planerat i USA

  Reportrar som verkat på insidan har filmat personer nära kopplade till det demokratiska partiet när de berättar hur man framgångsrikt begår utbrett valfusk. Scott Foval som efter avslöjandet blev avskedad erkänner hur demokraterna använt sig av valfusk i 50 år.”
  http://www.vaken.se/massivt-valfusk-planerat-usa/
  Artikkeli sisältää videon.

 10. Conclusion:

  The United States are about to enter what might possibly be the deepest and most dangerous crisis of their history. If Trump is elected, he will have to immediately launch a well-planned attack against his opponents without giving them any pretext to accuse him of politically motivated repressions. In Russia, Putin could count on the support of the military and the security services. I don’t know whom Trump can count on, but I am fairly confident that there are still true patriots in the US armed forces. If Trump gets the right person to head the FBI, he might also use that agency to clean house and deliver a steady streams of indictments for corruption, conspiracy to [fill the blank], abuse of authority, obstruction of justice and dereliction of duty, etc. Since such crimes are widespread in the current circles of power, they are also easy to prove and cracking down on corruption would get Trump a standing ovation from the American people. Next, just as Putin in Russia, Trump will have to deal with the media. How exactly, I don’t know. But he will have to face this beast and defeat it. At every step in this process he will have to get the proactive support of the people, just like Putin does. Can he do it?

  I don’t know. Honestly, I doubt it. First, I still don’t trust him. But, more relevantly, I would argue that to overthrow the deep state and restore true people power is even harder in the USA than it was in Russia. I have always believed that the AngloZionist Empire will have to be brought down from the outside, most probably by a combination of military and economic defeats. I still believe that. However, I might be wrong – in fact, I hope that I am – and maybe Trump will be the guy to bring down the Empire in order to save the United States. If there is such a possibility, however slim, I think that we have to believe in it and act on it as all the alternatives are far worse.
  http://thesaker.is/the-usa-are-about-to-face-the-worst-crisis-of-their-history-and-how-putins-example-might-inspire-trump/

  The Saker

 11. Lisää Klintoskaa. Trumppia voitaneen hyvällä syyllä kutsua varttihulluksi, eikä Trumppi edes pahemmin teeskentele täysijärkistä, mutta Klintoska on ympäristölleen äärimmäisen vaarallinen umpihullu, hullu, joka ei itse edes ymmärrä olevansa hullu.
  Tämä hullu Klintoska väittä wikileaksin paljastamissa Podesta sähköposteissa USAn keksineen, löytäneen Japanin, Max Keiserissa lisää tästä hullusta:

  https://www.youtube.com/watch?v=akkPbHl_jSs

 12. MICHAEL MOORE: TRUMP’S ELECTION WILL BE THE BIGGEST “F**K YOU” IN HISTORY
  His voters will ”get to blow up the whole God damn system”
  During a speech for his new one-man stage performance Trumpland, Michael Moore remarked that the election of Donald Trump will be the “biggest f**k you in history” to the elites that have ruined the lives of middle class Americans.
  http://www.infowars.com/michael-moore-trumps-election-will-be-the-biggest-fk-you-in-history/

 13. ”I’m loving the American presidential election, the Global Election Management System and fractionalized or fictionalized voting. All sizzle and no steak. One of the better smoke and mirrors shows. American presidents are selected not elected! The sheeple are so easy to fool there’s hardly any fun in it any more. Donald is two-faced and adult diaper Hillary is genital-centred and unwell. ’Did you just soil yourself?’ ’Sure! Do you think I smell this bad all the time?'”

  Koko artikkeli: http://henrymakow.com/2016/10/Resident-Satanist-Weights%20.html

 14. Tämän illan pelastikin uutinen Suuren Saatanan valtakunnasta, Amerikan Yhdysvalloista, yllättävää eikö totta. Kun FBI:n pomo lupasi avata Hitlaryn sähköpostisekoilututkinnan uudelleen, se oli parasta mitä perjantaina saattoi tapahtua. 🙂

  Pääsin seuraamaan GLP:ssä liki ”suorana” keskusteluketjua aiheesta. GLP (Godlike Productions) on kieltämättä yksi parhaista netin hörhösivustoista. Kaikenlaisen sekoilun ja hörhöilyn lisäksi siellä on paljon ihan asiallista asiaakin ja uutisvirta on todennäköisesti yksi maailman nopeimmista. Siis suosittelen GLP:ä lämpimästi, ellei se ole aiemmin tuttu. Laitan tähän linkin yhteen GLP:n FBI vs Hitlary – keskusteluketjuun, jota itse seurasin, meemit ovat loistokkaita ja keskustelijat olivat todella innoissaan ja lievästi sanottuna vahingoniloisia Hitlaryn uudesta tutkinnasta. Ehkäpä Hitlary pannaan vielä linnaan 😀

  Linkki: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message3338863/pg1

 15. Erityisesti viimeiset lauseet seuraavassa kuvaavat hyvin Killary Clintonia:

  ”Gaddafi’s Last Words As He Begged For Mercy: ‘What Did I Do to You?’

  The murder of Libyan leader Muammar Gaddafi is one of the greatest crimes in recent history. The American government and NATO invaded a sovereign country and turned it into a failed Islamic state, that has now turned into a terrorist hub.

  It is safe to say that we all know why he was murdered, he challenged the existing monetary system, by his bold planning,’s for the African Gold Dinar which would have effectively feed Africa as a continent from its dependence on the West. Gadaffi wanted to trade oil in gold instead of the worthless petro dollar that the world is currently forced to use.

  Look at the bigger picture; Libya is the largest oil produced in Africa and has large gold reserves when you look at it like that, it is easy to see why they felt the need to eliminate him. If Africa was not dependent on the West, then how would they have continued to exploit the continent?

  Gadaffi was brutally tortured and humiliated before the entire world. The American government claimed that they could not show the body of Osama bin Laden and buried him at sea, to allegedly respect the ancient custom of the locals. However, it was perfectly fine to broadcast Gadaffi’s murder for the whole entire world to fawn over.

  As a matter of fact, Hillary Clinton even went on television and joked about it. We wouldn’t expect much more from that cold-hearted psychopath. A man was captured and murdered in cold blood, and she is making jokes…”

  Koko artikkeli: http://tapnewswire.com/2016/10/what-did-i-do-to-you/

 16. Secret World of US Election: Julian Assange talks to John Pilger
  https://www.youtube.com/watch?v=_sbT3_9dJY4

  Julkaistu 5.11.2016

  “Whistleblower Julian Assange has given one of his most incendiary interviews ever in a John Pilger Special, courtesy of Dartmouth Films, in which he summarizes what can be gleaned from the tens of thousands of Clinton emails released by WikiLeaks this year.”

  • Julian Assagne huokuu rehellisyyttä haastattelussa. Rehellinen ihminen ei voi olla sitä huomaamatta. Assagnella ei ole mitään syytteitä ketään vastaan vaan hän pelkästään raportoi tietokoneensa kautta löytyneistä todisteita, koska hän on siinä taitava. Me emme siihen ”pysty” kykenemään. Ruotsissa oleva nainenkin myönsi aiheuttaneensa perättömän sopan häväistäkseen miehen. Seteleitä jahtaavia ”naikkosia on jo liikaa liikenteessä”. Ensiksi nainen kehoittaa, ”ota tuosta ISOSTA LOMPAKOSTA”, ja sitten kuivaa miehen tilin? Onhan se tiedossa joka suunnassa.

 17. FBI Director James Comey: Hillary Should Not Face Criminal Charges. But Who Conducted the Investigation? FBI Deputy Director Andrew McCabe Whose Wife Received $467,500
  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, November 07, 2016

  FBI Director James Comey decided to issue a report two days before the November election confirming that there is no evidence of wrongdoing on the part of Hillary in relation to the recent release of 650,000 Emails on October 28th.

  First let us outline the official MSM story as presented by the media (November 6): Washington Post echoed by CNN Anderson Cooper et al. What the reports intimate is that the FBI worked assiduously around the clock and found nothing incriminating in the trove of 650,000 emails:

  From the moment they secured a warrant, dozens of FBI agents worked night and day to analyze a trove of messages that they thought might help advance their probe of Hillary Clinton’s use of a private email server, according to a U.S. official.

  The pressure was intense. …. The agents’ work, at first, seemed endless. They had to use special software to sift through some 650,000 emails.

  (WP, November 9, 2016)

  According to CNN, Hillary is Clean. “Cleared” by the FBI: ”FBI Director James Comey told lawmakers Sunday the agency hasn’t changed its opinion that Hillary Clinton should not face criminal charges after a review of new emails.”

  “Based on our review, we have not changed our conclusions that we expressed in July,” Comey wrote in the new letter to congressional committee chairmen. (CNN, November 6, 2016)

  There is however something fishy with the mainstream media story. The report is accepted at face value by the media. No discussion, no debate of what’s in the emails, etc. The Republican National Committee Chairman Reince Priebus issued the following statement in a letter to Congress:

  “The FBI found evidence Clinton broke the law, that she placed highly classified national security information at risk and repeatedly lied to the American people about her reckless conduct.”

  “None of this changes the fact that the FBI continues to investigate the Clinton Foundation for corruption involving her tenure as secretary of state. Hillary Clinton should never be president,”

  Washington Post Video

  Who Was in Charge of the Investigation

  About Turn at the FBI? The media reports fail to mention the name of the FBI official who was in charge. It wasn’t Comey. It was his number two man, deputy director of the FBI Andrew McCabe. (image right).

  While McCabe was in charge of the investigation, FBI Director Comey was entrusted with the release of a formal statement to the US Congressional committee.

  There is reason to question the validity of the investigation led by Andrew McCabe.

  To put it mildly: Andrew McCabe is in conflict of interest. (This has been the object of a previous article by the author)

  Let us review the chronology.

  1. Andrew McCabe is senior official of the FBI and husband of Dr. Jill McCabe who ran for the State senate of Virginia in 2015.

  2. According to the WSJ, Hillary’s “Ally” Governor of Virginia Terry McAuliffe allocated $675,000 in support of Jill McCabe’s candidacy.

  “The political organization of Virginia Gov. Terry McAuliffe, an influential Democrat with longstanding ties to Bill and Hillary Clinton, gave nearly $500,000 to the election campaign of the wife of an official at the Federal Bureau of Investigation who later helped oversee the investigation into Mrs. Clinton’s email use” (WSJ, October 23, updated October 24, 2016)

  3. A few months later, in late January 2016, Andrew McCabe is promoted to the rank of Deputy Director of the FBI and put charge of the investigation into Hillary’s Emails.

  Screenshot of FBI Press Release, January 29,2016

  4. Following the release of a WSJ report on October 23, the nearly $500,000 transaction in favor of Andrew McCabe’s wife is made public.

  5. The WSJ as well as other reports suggest internal conflicts as well as corruption within the FBI: Possible divisions between Comey and his Deputy who was “indirectly” bribed by Hillary Clinton?

  6. Five days later on October 28, FBI director James Comey decides “to go clean” with a Second letter to the US Congress.

  7. Upon the release of Comey’s second letter, the FBI director is accused of breaking the law.

  8. In a bitter irony, nobody actually points to the fact that Andrew McCabe rather than James Comey had broken the law. The fact that Andrew McCabe’s wife had received close to half a million dollars has gone totally unnoticed. Was James Comey being sidelined in favor of Andrew McCabe? Was Andrew McCabe involved in stalling the investigation? The Wall Street Journal (October 30, 2016) points to an Internal Feud within the FBI:

  FBI in Internal Feud Over Hillary Clinton Probe
  Laptop may contain thousands of messages sent to or from Mrs. Clinton’s private server

  “…Others further down the FBI chain of command, however, said agents were given a much starker instruction on the case: “Stand down.” When agents questioned why they weren’t allowed to take more aggressive steps, they said they were told the order had come from the deputy director—Mr. McCabe.”

  Was James Comey and the senior staff of the FBI pressured into accepting McCabe’s twisted report?

  “… Others familiar with the matter deny Mr. McCabe or any other senior FBI official gave such a stand-down instruction. (Ibid)

  9. Hillary had bought out the police chief, who in January 2016 was promoted Number Two Man of the FBI and put in charge of investigating her alleged wrongdoings. How convenient. Needless to say Andrew McCabe was NOT the object of a police investigation. If he had things would have turned out differently.

  10. While James Comey issued an official statement on November 6, “clearing Clinton” none of the news reports mentioned that Andrew McCabe rather than James Comey was in charge of the police investigation.

  11. None of reports point to conflict of interest and the fact that Andrew McCabe was protected by Hillary Clinton.

  12. Without getting into the detail of what’s in the trove of emails, which has been the object of media coverage and analysis (See recent articles by Global Research), there are grounds to question the validity of both Andrew McCabe’s investigation as well as the official statement issued by FBI Director James Comey.
  ———-
  Michel Chossudovsky is an award-winning author, Professor of Economics (emeritus) at the University of Ottawa, Founder and Director of the Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Editor of Global Research. He has taught as visiting professor in Western Europe, Southeast Asia, the Pacific and Latin America. He has served as economic adviser to governments of developing countries and has acted as a consultant for several international organizations. He is the author of eleven books including The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), America’s “War on Terrorism” (2005), The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-first Century (2009) (Editor), Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War (2011), The Globalization of War, America’s Long War against Humanity (2015). He is a contributor to the Encyclopaedia Britannica. His writings have been published in more than twenty languages.

 18. Hillary ei ole vieläkään ”hengiltä”, vaikka pyörtyilee limousinen sivuovelle. Sairas nainen, eikä ainoastaan hengellisesti. Joku viisas on sanonut miten pirullisuudet pitävät monet politikot hengissä, koska he elävät ja toimivat pelkästään niiden voimasta. Vasemmalle kallistuvat eivät halua tonkia Hillaryn rikoksia, toivoessaan naisen yrittävän vielä kerran johtoportaalle. Nyt se on kiinni Trumpista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here