Kun lähes neljä vuotta sitten kirjoitin tämän blogin, se perustui omiin huomioihini:

”Minun väitteeni on, että ihmisten tyhmistäminen on tietoista ja ohjelmallista tässä maassa ja koko läntisessä maailmassa. Tästä seuraa myös maailmanlaajuinen raaistaminen ja raaistuminen.

Tämän maailman tärkein arvo on raha. Tärkein ominaisuus ahneus. Mainokset parasta taidetta.

Pissa-, kakka- ja alapäähuumori kukoistavat. Kulttuuri ja taide ovat muuttaneet vessaan ja bordelleihin. Ja niiden arvostamisesta on tehty arveluttavaa.

Yhtenä esimerkkinä barbariasta on kirjojen hävittäminen. Kun asuntoa stailataan, ensimmäisenä ulos lentää kirjahylly. Piittaamattomuus vietiin huippuunsa ohjelmassa Ruotsin kaamein kämppä, missä kirjojen etumukset maalattiin eri väreillä ja lukukelvottomilla kirjoilla koristeltiin hylly.

Tällaisen huomion tein joulun alla matkalla Berliiniin: Ennen julkisissa kulkuvälineissä lähes kaikki lukivat, nyt räplätään kännykkää. Sama juttu Pietarissa.

Näin on sanonut Joseph Brodsky:

”Koska ei ole olemassa lakeja, jotka voisivat suojata meitä itseltämme, mikään rikoslaki ei pysty estämään kirjallisuuteen kohdistuvaa todellista rikosta; vaikka voimmekin tuomita kirjallisuuden konkreettisen tukahduttamisen – kirjailijoiden vainoamisen, sensuuritoimenpiteet, kirjanpolttajaiset – olemme voimattomia, kun tapahtuu pahin loukkaus: kirjojen laiminlyönti, niiden lukematta jättäminen. Sitä rikosta ihminen maksaa koko elämällään; jos rikoksentekijänä on kansakunta, se maksaa historiallaan.” (Suomentanut Kalevi Nyytäjä)” (Lainaus Matti Suurpään kirjasta Kuljin missä kuljin, Otava 2008)”

Eilen vastaani tuli Wikileaks-vuoto, joka varmistaa vanhan totuuden, että mikään maailmassa ei tapahdu sattumalta.

”Kuten olen maininnut, olemme kaikki tyytyneet haukkumaan/alentamaan hallintoa, poistamaan yleissivistys kouluista, ja yleisellä tasolla suunnittelemaan kansan tyhmentämistä tottelevaiseksi ja tietämättömäksi. Tietämättömyys pysyy, mutta tottelevaisuus haihtuu nopeasti. Tämä ongelma vaatii todella tarkkaa harkitsemista, eikä vain mielipidemittausten ajamaa tiedotusta”

Näin siis kirjoittaa Hillary Clintonin neuvonantaja Bill Ivey sähköpostissaan Clintonin kampanjapäällikkö John Podestalle.

Sivussa tällaisesta vaikuttamisesta ei ole Suomikaan.  Näin kirjoittaa Raimo Lintunen blogissaan Uudessa Suomessa:

” Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Se on 2014 Huoltovarmuuskeskuksen yhteyteen perustettu Mediapooli. Kaikki Suomen suurimmat mediatalot, Alma Media, MTV, Sanoma ja Yle ovat mukana poolin toiminnassa.

Näin poolissa on koolla ja yhteiseen hiileen puhaltamassa koko porvarimedia. Mukana on varmuuden vuoksi myös Puolustusvoimien ja poliisin edustus.

Mediapoolin nykyinen puheenjohtaja on Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen. Poolissa on myös sisältöryhmä, joka ohjeistaa mediaa ”informaatiosodan etulinjassa, luotettavan tiedon turvaamiseksi”.

Ukrainan kriisi ja Venäjän pyrkimykset ovat olleet poolin ja sen sisältöryhmän suurin ponnistus. Venäjää myötäilevät ”trollausilmiöt kun  ovat pyrkineet horjuttamaan suomalaisten perinteistä luottamusta joukkoviestintään”. Ja on taisteltava ”koti- ja ulkomaisten propagandasivustojen suoltamaa disinformaation vastaan”.

Toinen suuri Mediapoolin ponnistus on jukuripäisen Suomen kansan käännyttäminen Nato-jäsenyyden kannalle.

Elämme rikkaan kapitalistiluokan ja sotavalmisteluja tekevän kenraalikunnan ohjailemassa  klikkivallassa. Ne joilla on aineellinen valta, niillä on myös henkinen valta.”

Lähteet

http://raunolintunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212818-mika-ihmeen-mediapooli

 

Kaija Olin-Arvola on runoilija ja toimittaja.

Kuvitus: Mirja Helo.

44 KOMMENTTIA

 1. ’…Elämme rikkaan kapitalistiluokan ja sotavalmisteluja tekevän kenraalikunnan ohjailemassa klikkivallassa. Ne joilla on aineellinen valta, niillä on myös henkinen valta.’

  Mutta miksi kansa tuon sallii? Henkinen valta voisi olla kansalla, se voi ottaa sen ja siten murtaa kapitalistien ja kenujen vallan. Kansa antaa raiskata itseään vapaasti eikä nouse kapinaan alistajiaan vastaan. Miksi? Miksi ja vielä kerran MIKSI?

 2. Mediapooli on omalla tavallaan hassunhauska. Mediapoolin propagandassa Mediapoolin ”tiedotustoiminta” on ”luotettavan tiedon turvaamista” ymv. kun taas eri näkökulmasta katsovien ääneen lausutut ajatukset ovat propagandaa, trollausta, disinformaatiota ja infosotaa.

  Eri mieltä oleminen epäilemättä tulevaisuudessa kriminalisoidaan ”kansallisen turvallisuuden” suojelemiseksi.

  —-

  ”Kuten olen maininnut, olemme kaikki tyytyneet haukkumaan/alentamaan hallintoa, poistamaan yleissivistys kouluista, ja yleisellä tasolla suunnittelemaan kansan tyhmentämistä tottelevaiseksi ja tietämättömäksi. Tietämättömyys pysyy, mutta tottelevaisuus haihtuu nopeasti. Tämä ongelma vaatii todella tarkkaa harkitsemista, eikä vain mielipidemittausten ajamaa tiedotusta”

  Tuo vain vahvistaa sen, mikä jo tiedettiin: Dumbing down America, Dumbing down Finland. Dumbing all over the world – koulutuksen nimissä luonnollisesti.

  • Tulin uteliaaksi tuosta Iveyn viestistä ja etsin sen Wikileaksista https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3599

   Viestissä käsitellään mm. tapaa jolla media kirjoittaa ehdokkaista: henkilömaalausta, jolla tehdään ”julkkispoliitikkoja” kertomalla kaikkea epäoleellista.

   Iveyn viestille on siis tehty ns. Räsäset eli irrotettu yksi pätkä tekstiä viitekehyksestään.

 3. Kauanko pyörii. Varmuusvarastojen tilanne seuraavanlainen. Siemenviljasta kuulemma pulaa:
  http://yle.fi/uutiset/3-6514573
  No ei se mitään. Huoltovarmuuskeskus myy viljaa:
  http://www.huoltovarmuus.fi/ajankohtaista/uutisarkisto/Huoltovarmuuskeskuksen-tiedote-viljan-myynneista-30447.a
  Eduskunnan talousvaliokunta on pähkäillyt näin syyskuussa tänä vuonna. Energiaa viideksi kuukaudeksi, viljaa vuodeksi ja kyrpiuhkiin 20 miljoonaa vuoteen 2020 mennessä:
  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2016-AK-72143.pdf#search=viljan%20varmuusvarasto

   • Kyllä. Rahaa upotetaan….
    – Kyberuhkiin, jotka he itse valemedian propagandalla organisoivat!
    – Terrorismin vastaiseen sotaan, jotka he itse valemedian propagandalla, suojelupoliiseilla ja kriisinäyttelijöillä organisoivat!
    – Sotiin, jotka he itse alusta loppuun asti organisoivat!
    – Aseiden myyntiin, joiden käyttötarkoituksen (tappamisen) he itse organisoivat!
    – Pakolaiskriisiin, jonka he itse organisoivat!
    – Monikulttuurisuuteen, suvaitsevaisuuteen ja moraalin kaikkinaiseen mädätykseen, jonka he itse organisoivat!

    Asemyyntiä nostetaan ylös ja viljavarastoja ajetaan alas. Näin toimitaan, vaikka elämme ennennäkemättömän kriisin kynnyksellä!

  • Hyvä kun varastot tyhjenevät … muuta tietä ei ole. Kuseen on jouduttava, vasta sitten porukka herää ja alkaa liittoutua niiden kanssa jotka sitä puolustavat. Nyt vielä eliitti voi kusettaa ja porno pyöriä.

  • Varmuusvarastot on ulkoistettu suomalaisille maanviljelijöille. Viljelijöillä on velvollisuus ilmoittaa valtiolle paljonko ja missä heillä on viljaa. Valtio on siis siirtänyt varmuusvarastojen ylläpitämisen kustannuksineen maanviljelijöille.

 4. Lauri Kivisen kytkökset kansainvälisiin organisaatioihin pitäisi asettaa pikimmiten suurennuslasin alle!

  Kansaa ”tyhmennetään” valheista rakennetulla koulutuksella, höpö-höpö viihteellä, moraalin tietoisella rappeuttamisella, monikulttuurisuudella, pelon lietsonnalla, työttömyydellä, uskontojen sekasotkulla, viisauden sensuroimisella ja tietoisesti ylläpidettävällä köyhyydellä. Suvaitsevaisuutta ajavilla kirkoilla on myös tärkeä tehtävä kansan tyhmentämisessä, joskin kirkon asema ei ole Suomessa – luojan kiitos – kovinkaan merkittävä.

  Turha pelätä kansan NATOttamista, sillä Suomi ei pääsisi sotilasliiton täysjäseneksi vaikka se polvillaan rukoilisi. Olemme yksipuolisilla sopimuksilla juuri siinä asemassa, mihin meidät on haluttu naulata, eli sotatilanteessa Suomi on pelkkä avun antaja – ei saaja. Tämä siksi, että NATOn todellinen tarkoitus ei ole rauhan saavuuttaminen vaan jatkuva sota, kansan alistaminen ja pelon ilmapiirin ylläpitäminen. He asettavat tekaistuilla propaganda uutisilla ”riita-valtiot” vastakkain siten, että emovalehtelija – eli aivot – lähettää saman vale-uutisen kaikkialle ympäri maalimaa. Emovalehtelija omistaa 96% kaikesta mediasta, eli sen laulua laulat, kenen leipää syöt. Kaikki sodat, terroristi-iskut kuten myös tämä naurettava maailmanlaajuinen pellejahti on emovalehtelijan organisoimaa ja rahoittamaa teatteria!

 5. Piiri pieni pyörii mitään ei oteta opiksi historiasta, kun sukupolvet vaihtuu niin nuoremmat kertaavat samat virheet joista pitäisi historian opintojen varoittavan.
  Lainaus 1930 luvun historiasta: 13. maaliskuuta 1933 Adolf Hitler kutsui Goebbelsin hallitukseensa valtakunnan kansanvalistus- ja propagandaministeriksi – virka, jota hän tuli hoitamaan aina Hitlerin kuolemaan saakka. Goebbelsin ministeriön tehtävänä oli valvoa ja kehittää Saksan kulttuurielämää puolueen haluamaan suuntaan. Kirjallisuus, lehdistö, teatteri, radio, esittävä taide, kuvataiteet ja elokuvat olivat tästä lähin kaikki Goebbelsin ja hänen ministeriönsä kontrollin alaisia. Lehdistöä varten oli tosin myös erillinen valtakunnan lehdistöjohtaja, joten Goebbels valvoi lehdistöä vain epäsuorasti. Lisäksi päivittäiset valtakunnan lehdistökatsaukset, joissa kotimaisia ja ulkomaisia lehtimiehiä informoitiin Saksan tapahtumista, olivat ministeriön alaisia. Myös vaalien järjestäminen kuului Goebbelsin ministeriön toimialaan.

 6. Kun valtamediamme nyt huutaa koulutusleikkauksista niin ihmettelen minäkin kun sen oma tehtävä
  näyttää olevan suoranainen kansan tyhmentäminen.
  Eli sen koulutuksen poispyyhkiminen.Urheilua,urheilua ja rikoksia illasta toiseen.
  Ei minun kouluaikanani ollut sellaisia resursseja kuin nyt mutta kyllä sieltä jotain yleissivistävää
  sentään mieleen jäi ja kai myös terve kyseenalaistaminen asioissa.
  Media,joka syyttää poliitikkoja populisteiksi on mielestäni itse täyspopulisti jos kuka.
  Jokaiseen täkyyn minkä joku ilta-lehti tuo kaluttavaksi se tarttuu kynsin hampain vaahdoten
  monta päivää kuin jotain tärkeääkin olisi kyseessä mutta saahan sillä käännettyä huomion
  pois niistä todellisista asioista.

 7. Kivinen YLE’n johdossa on ylipalkattu alisuorittaja. Ei löydy journalismia hänen työ- tai opiskeluhistoriastaan. On valittu poliittisin perustein ajamaan aatetta YLE’een. Hänen ideologiansa mukaan YLE ajetaan alas. Kakkonen on jo pelkkä pikkukakkonen. Piti lopettaa kun kyselivät hankalia. Ykkönen vielä hömppäkanavaksi niin hyvä tulee. Sehän käy ohjelmatuotanto ”yksityistämällä”, vaikka ei se enää häävikään ole. Kyllä puolesta miljardista jotain riittää kavereille. Meidänkin katselumaksut tuplaantuivat kun tuli ”YLE-vero”. Näyttää maksu olevan kääntäen verrannollinen laatuun. Hömppää ei tulekaan vielä kuin noin tuhannelta kanavalta.

  Verkot onkin jo yksityistetty. Perustettiin Digita, jonka YLE kiireissään myi, kun meillä ei ollut verkkoihin ”varaa”. Nyt on varaa maksaa muutama kymmenen miljoonaa ylimääräistä vuosittain Australiaan verovapaasti. Verkko kun on monopoli, sille ei mitään mahda. Hakkaavat tuommoista 25% tulosta vuosittain, mikä on näin ”pula-aikana” melkoisen hyvä. Onneksi ”Viestintävirasto valvoo” Digitan toimintaa. Politikot ne tämän ovat tehneet. Ne samat, joita me äänestämme. Katellaan peiliin. Sieltä syy löytyy. Tässä vähän tietoa Digitasta:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Digita

 8. Kävin katsomassa elokuvan Oliwer Stonen elokuvan Snowden. Se oli loistava esitys siitä, miten jokainen on luupin alla. Erityisesti tietysti amerikkalaiset, muyta tietysti myös koko maailma. Stasi ja KGB olisivat kadehtineet. Siitä kävi hyvin ilmi, miten erilaisilla menetelmillä viinasta huoruuteen hankitaan peukaloruuveja ketä tahana vastaan. Ja ennen kaikkea, miten tulevaisuuden kybersodissa kokonaisia valtioita voidaan laakista pistää hiljaiseksi ja pineäksi. Näin on jo kerran tapahtunut Syyriassa koemielessä. Elokuva kannattaa ehdottomasti katsoa, vaikka sen esittämusstä Suomessa pihdataankin.

  • Toivotaan ettei VV alennu noiden mädättäjien käskyläiseksi. Jos sionisteja lähtee kumartamaan niin saa olla koko ajan polvillaan.
   GERMANY HAS BEEN HIT BY A TSUNAMI OF BODIES INVADING THIS LAND AND THERE IS NO END IN SIGHT.
   Don’t believe the phrases and propaganda our government blows out. The German chancellor of destruction, Merkel, has lately stated: This problem of being flooded with refugees from various countries was a problem inflicted to us “by God”.

   http://cosmicconvergence.org/?p=16557
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=141387

 9. Ari Ojapellon uutuusteos ”Kasvun loppu” julkaistiin 18.10.2016.

  Julkaisutilaisuus youtubessa
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLc-KuyJKlnQVh9RH0kh9H35kjPzLqks6-

  Teoksen voi tilata suoraan kustantajalta
  http://www.vs-kustannus.kotisivukone.com/lomake.html?id=2

  Teosta voi kysyä myös kirjastoista.

  Kasvun loppu (520 s. / VS-Kustannus)

  Meidän maailmankuvamme on rakennettu pitkälti talouskasvun ajatuksen varaan – ja nyt tuo kuva lohkeilee kiihtyvällä vauhdilla. Digitalisaatiosta odotetaan uutta tuottavuusloikkaa, joka käynnistää uudelleen hyytyneen kasvun, korjaa työttömyysongelman ja sen synnyttämät sosiaaliset kriisit, rauhoittaa pitkäkestoiseen epävakauden tilaan joutuneen finanssisektorin ja mahdollistaa lopulta investoinnit, joiden avulla ihmiskunta voi selättää ilmastonmuutoksen kaltaiset ympäristökatastrofit.

  Tuohon kertomukseen uskotaan ja ollaan uskovinaan, koska muita vaihtoehtoja ei julkisuudessa juuri näy. Tähänastiset havainnot digitalisaation kasvattamasta tuottavuudesta eivät kuitenkaan puhu sen puolesta, että työttömyys tai muut aikamme polttavimmat ongelmat ratkeaisivat sen kautta – pikemminkin päin vastoin. Kyse on myös tuottavuuden kasvun hedelmien jakamisesta.

  Kasvun loppu on teos, jossa tietokirjailija ja ansioitunut yhteiskuntakeskustelija Ari Ojapelto viiltää auki yhteiskunnallisen keskustelun kulisseja, osoittaa aikamme tärkeimmät kipupisteet ja kuvaa runsaaseen lähdemateriaalin nojaten ne kehityskulut, joiden myötä nykyiseen umpikujaan on päädytty. Kirjoittaja ei säästele sen enempää poliittista ja taloudellista eliittiä kuin uusliberalistista liturgiaa toistelevaa politisoitunutta taloustiedettäkään – hampaattomaksi ja yksisilmäiseksi muuttuneesta mediasta puhumattakaan. Ojapelto esittelee myös suunnanmuutoksen mahdollistavia korjausliikkeitä, joiden toteuttamisella on jo kiire.

  Kasvun loppu on polttavan ajankohtainen ja hengästyttävän tärkeä kirja meidän ajastamme – ei vain lukijoille, vaan myös tulevaisuuden tekijöille.

  Ahneuden aika –teoksen kirjoittajalta

  • Valtamedian propagandamylly tietenkin tekee kaikkensa jotta kirjan sanoma saataisiin lytättyä. Eihän eliitin iloja saa tulla pilaamaan pelottelemalla ihmisiä tällaisilla ’perättömillä jutuilla’.
   ”Tarvitsemme näkymättömän hallituksen. Massojen tajunnan ja tiedon omaksumisen älykäs manipulointi koskien tottumuksia ja mielipiteitä on tärkeä osa demokratiaa. Yleinen mielipide voidaan säätää teknologian avulla.”
   http://magneettimedia.com/vieraskyna-massojen-tajunnan-ja-tiedon-omaksumisen-alykas-manipulointi/

  • Täytyypä lukea kirja, vaikka juutuubista katellen asiat olivat ennestään tuttuja. Ihmettelin vaan, miten panelistit olivat niin kuutamolla. Eivät vastanneet puheenjohtajan ei Ojapellon kysymyksiin. Höpöttelivät enemmän omiaan. Ei ihme jos on talous kuralla kun professirikin on ulkona kuin lumiukko. Politikolta sitä voi odottaakin. Ojapelto kun puhui aidasta niin panelistit puhuivat aidan seipäästä, Sund mukaan luettuna. Voi pyhä jyssäys sentään. Mutta mikäs on höpötellessä työstä ja taloudesta kun oma perse on lämpimässä. Veroilla ja jäsenmaksuilla noita panelisteja olemme koettaneet suuruksessa pidellä, eivätkä ole erityisen huonoon kuntoon päässeet. Ja jos ei verot riitä niin lainataan. Onhan ammattiliitoilla vielä nuo vuokratulotkin, joiden tukemiseen menee valtiolta jo kaksi miljardia. Että sillä lailla. Edunvalvontaa se on omanedunvalvontakin.

 10. ”’Vapauden’ ideologian avulla puffattu markkinatalous tulisi suitsia niin, että se hyödyttäisi myös kansalaisia eikä vain sijoittajia ja pääomaa. – Vapausideologia on kääntynyt irvikuvakseen. Nyt pääomalla on vapaus saastuttaa ilmakehä ja vedet kustannuksitta, vapaus korvata suomalainen ihmistyö orjatyöllä Kiinassa tai vaihtaa se robottiin ja taas kustannuksitta. – Voitot ja osingot pääoma on voinut vapaasti piilottaa veroparatiiseihin, etteivät ne vahingossakaan hyödyttäisi yhteiskuntaa, jossa työ on tehty. – Vapauden ideologia tuntuu taipuvan mihin muotoon tahansa kun sen esittää pääoma. Poliittisessa maailmassa vapauteen tulisi kuulua myös vastuu – vastuu siitä, että tuotanto palvelee myös ihmisten hyvinvointia eikä vain pääoman” (Ari Ojapelto: Kasvun loppu).

  Maailmankuvamme rakentuu pitkälti illuusioon jatkuvasta taloudellisesta kasvusta. Digitalisaatiosta odotellaan uutta tuottavuusloikkaa, joka käynnistäisi uudelleen hyytyneen kasvun, korjaisi työttömyysongelman, rauhoittaisi finanssisektorin ja mahdollistaisi investoinnit. Tähänastiset havainnot digitalisaation kasvattamasta tuottavuudesta eivät kuitenkaan puhu sen puolesta, että työttömyys tai muut aikamme polttavat ongelmat ratkeaisivat sen kautta – pikemminkin päinvastoin. Digitalisaatiokuplasta ja paljosta muusta tehdään asiantuntevasti selkoa Ari Ojapellon lokakuussa 2016 julkistetussa asiantuntevassa tietokirjassa ’Kasvun loppu : ilman ostovoimaa ei ole kasvua’ (VS-Kustannus 2016).

  Ojapelto ottaa massiivisessa 522-sivuisessa teoksessaan esiin tulevaisuuden kolme tärkeintä uhkakuvaa, jotka toteutuessaan vaikuttaisivat jokaisen kansalaisen elämään. Ne ongelmat, jotka on ehdottomasti ratkaistava, ovat (1) finanssikriisi, (2) työttömyys ja (3) ilmastonmuutos. Ojapelto kuvaa ja erittelee sanottuja ongelmia ja niiden ratkaisumahdollisuuksia tietokirjan kolmessa keskeisessä luvussa: ’Työttömyyden uhkakuvat’, ’Pankkien uhkakuvat’ sekä ’Ympäristön uhkakuvat’. Kahdessa muussa luvussa esitetään oikeutettua arvostelua niin talousprofessoreita kuin lehdistöäkin kohtaan.

  Työttömyys

  ”Työttömyystilastot (jota Etlan raportti käyttää) ovat aivan väärä mittari mitattaessa työn määrää. Oikean kuvan antaa työtuntitilasto, joka kertoo lahjomattomasti, että Suomessa tehdään tänäänkin vähemmän työtunteja kuin 25 vuotta sitten (1990), vaikka bruttokansantuote (…) on kasvanut kaksinkertaiseksi! – Siis kasvu i enää luo uusia työpaikkoja (Okunin laki), vaikka Etla ja uusliberalistiset ekonomistit niin uskottelevat” (Ari Ojapelto).

  Ojapelto toteaa perustellusti, miten massatyöttömyys on maassamme jo toteutunut. Ja vaikka taloudellinen toiminta on jauhanut rikkauksia, tuotannon hedelmät ovat keskittyneet ja kasautuneet ainoastaan yhdelle prosentille kaikkein rikkaimmista. Talouden tuottavuus ei ole koitunut siunaukseksi suurimmalle väestönosalle muun muassa sen vuoksi, että rikkaat ovat kiertäneet veroja veroparatiisien avulla.

  Tosiasia on, että ostovoima on kadonnut markkinoilta työttömyyden seurauksena. Laaja työttömyys on sitä paitsi kaksinkertainen virallisiin tilastoihin nähden. Ostovoima eli palkkojen osuus bruttokansantuotteesta on laskenut, ja palkkojen osuuden vähennyttyä myös verotulot ovat huvenneet. Ojapelto huomauttaakin sarkastisesti, miten automatisoitunut tuotanto ”ei maksa veroja vaan osinkoja”.

  Ojapellon kritiikki kohdistuu ankarana valtiovarainministeriöön, josta on enenevässä määrin kehittynyt ”poliitikkoja ohjaava politrukki”. Hallintarekisterit näyttävät olevan finanssiministeriön erityisessä suojeluksessa. Ministeriö on lisäksi toiminut ”veropinnarien armahduslakien kätilönä”.

  Uusliberalistiset ’asiantuntijat’ ovat talouden alamäkeen syyllisiä etsiskellessään ottaneet silmätikuiksi Suomen palkkatason ja julkisen sektorin. Kumpikin syytös on Ojapellon mielestä väärä. ”Suomen palkkataso ei ole kilpailukyvyn este”, ja Suomen julkinen sektori on ”normaalia keskikokoa”.

  Digitalisaatio (digitaalisten teknologioiden yleistyminen arkielämän toiminnoissa ja palvelutyötehtävissä) on aiheuttanut verokertymään pahan järjestelmävian. Ojapellon mukaan digitalisaatio on työpaikkojen tuhoaja, joka hävittää myös palvelualan työpaikat ja ”’innovoi’ työntekijän matalapalkkaiseksi yrittäjäksi”.

  Pankit

  ”Finanssikriisi-riski on nyt suurempi kuin vuonna 2008. Jos mitään ei tehdä – ja vielä nopeasti, se tulee vuorenvarmasti. Se voi tulla jo huomenna tai viimeistään 10-20 vuoden sisällä. Kun se tulee, se on paljon pahempi kuin1930-luvun lama” (Ari Ojapelto)

  Ojapellon käsityksen mukaan poliitikot eivät ymmärrä pankkitoimintaa. Tämä on ehkä vielä jotenkin käsitettävissä, mutta huolestuttavinta on, etteivät myöskään taloustieteilijät näytä olevan perillä pankkitoiminnasta.

  Pankkien syntilista on mittava. ”Pankit imevät markkinat ja kansalaiset kuiviin” ja haalivat voitoillaan omistukseensa jopa reaalimaailman. Pankkijärjestelmä onkin Ojapellon mukaan ”täynnä vastuuttomia bankstereita”. Keskuspankki puolestaan ei kykene ohjailemaan pankkeja eikä säätelemään velan määrää markkinoilla. Ojapelto vaatiikin takaisin niin omaa pankkia kuin omaa markkaakin.

  Ympäristö

  ”Alkuperäiskansat ja kansalaisjärjestöt toimivat nykyään kehityksen etujoukkona eivätkä poliitikot, vaikka demokratia niin vaatisi. Ne ovat saaneet edes pientä painetta poliitikkojen suuntaan ja antavat pientä toivoa tähän globaaliin toivottomuuteen – mutta vain pientä. – Poliitikot ovat kuitenkin lopulta temppelin harjalla ja kansalaisten viimeinen toivo” (Ari Ojapelto).

  Hiilidioksidi horjuttaa maapallon lämpötasapainoa. Napajäiden sulaminen merkitsee kuolemantuomiota eräille saarivaltioille ja suurelle osalle Saharan eteläpuolista Afrikkaa. Valtameret puolestaan ovat muuttuneet vähitellen suunnattomiksi jätealtaiksi.

  Vaikka tiedeyhteisöt ovat yksimielisiä ilmastokriisistä, tietoisuus ympäristön uhkakuvista ei näytä läpäisseen koko yhteiskuntaa. Energiayhtiöt ovat perustaneet valetiedeyhteisöjä, ja osa ympäristöjärjestöistä toimii ”saastuttajien liekanarussa”.

  Ympäristökatastrofi olisi Ojapellon mukaan estettävissä, mikäli vallankäyttäjät niin päättäisivät. Tutkimukset osoittavat, että ”rikkaat maat ja alueet voivat päivittää energiainfrastruktuurinsa lähes kokonaan uusiutuvalla energialla toimivaksi 20-40 vuodessa.

  Talousprofessorit

  ”Oppineisuudestaan huolimatta [Bengt] Holmströmille ei ole vielä valjennut, että yritykset eivät investoi, jos eivät näe tuotteilleen ja palveluille ostajia eli kulutuskysyntää” (Ari Ojapelto).

  Ojapelto ampuu tietokirjassaan täyslaidallisen talousprofessorien suuntaan. Taloustiede ei Ojapellon tulkinnan mukaan ole tiedettä vaan politiikkaa. Talouden ’asiantuntijat’ eivät osaa debatoida. Talousprofessorit pelkäävät maallikoita eivätkä osaa varoittaa tulevista kriiseistä. Taloustieteilijät eivät myöskään näytä tietävän moraalista tai oikeudenmukaisuudesta.

  Fredmanilaiset monetaristiset taloustieteilijät nousivat valtaan Suomessa 1990-luvun alussa pääomien vapauttamisen myötä. Tänään ”’sokea Kreetakin’ näkee ja tilastot vahvistavat, että uusliberalistinen irtiotto oli täydellinen fiasko”. Ojapellon mukaan talous on kaikkialla hyytynyt ”nollasummamarkkinoiksi”.

  Lehdistö

  ”En ole aivan varma, että tässä kirjassa esitetyt ’totuudet’ olisivat lopullisia totuuksia. – Siitä kuitenkin olen aivan varma, että ne ovat lähempänä totuutta, kuin nykyisen valtamedian välittämä totuus taloudesta ja yhteiskunnasta” (Ari Ojapelto).

  Ojapellon mielestä ’vallan vahtikoirat’ eivät ole tehtäviensä tasalla. Media on päätoimittajien kauko-ohjauksessa. Päätoimittajat ohjailevat journalismin sisältöä ja toimivat ’koskemattomina’ kaiken arvostelun ulottumattomissa. Päätoimittajia ohjailevat ainoastaan omistajat.

  Valtamedia toimiikin nykyisin valtaeliitin käsikassarana. Toimittajat ovat yhä alistuvaisempia. Tämä johtuu osittain siitä, että ”vakituinen työsuhde alkaa olla mennyttä maailmaa”. Journalismin tasoa ovat viime aikoina nostaneet ainoastaan Edward Snowdenin kaltaiset ’tiedon vuotajat’.

  Lopuksi

  ”Tämä kirja on omistettu poliitikoille, jotta heidän silmänsä aukeaisivat, ja he edes yrittäisivät palauttaa demokratian ja vallan itselleen ja kansalaisille, joita heidän tulisi edustaa” (Ari Ojapelto).

  Ojapellon tietokirja on kunnianhimoinen selvitys kansalaisten elämään vaikuttavista keskeisistä uhkatekijöistä ja ongelmien ratkaisumahdollisuuksista. Kirjoittajan avuja ovat ongelma- ja ratkaisukeskeisyys, asiantuntevuus, vilpittömyys ja tavallisen lukijan käsityskykyä kunnioittava argumentointi. On valitettavaa, ettei valtamedia ole pääsääntöisesti halunnut käyttää hyväkseen Ojapellon laaja-alaista tietämystä ja lukeneisuutta.

  Ari Ojapelto tunnustautuu markkinatalouden kannattajaksi. Se ei kuitenkaan tarkoita ’täysin vapaata markkinataloutta’ vaan ’erittäin pitkälle säänneltyä markkinataloutta’. Erittäin pitkälle säännellyllä markkinataloudella Ojapelto tarkoittaa markkinataloutta, ”jossa riittävällä (nykyistä paljon korkeammalla ja progressiivisemmalla) verotuksella taataan elämisen edellytykset heikoimmille sekä kelkasta pudonneille ja yhä kiihtyvässä tahdossa putoaville”.

  Ari Ojapellon edustama talousjärjestelmäihanne tuo etsimättä mieleen Georg Henrik von Wrightin tärkeän teoksen ’Humanismi elämänasenteena’ (Toinen painos 1981), jossa filosofimestari toteaa muun ohella seuraavaa: ”Solidaarisuuden päämääränä voi olla vain, että kaikkien yhteisön jäsenten olot ovat hyvät” (m.t., s. 166). Ja von Wright jatkaa: ”Poliittisen mahdin ja sosiaalisen vaikutuksen ainoa oikeutus on huolehtiminen ihmisen parhaasta” (m.t., s. 168).

  Lukevan yleisön onneksi maassamme toimii ja vaikuttaa ajatuksia herättävään tietokirjallisuuteen keskittyvä pienkustantamo VS-Kustannus.
  ———-
  Ari Ojapelto on Tampereella asuva tietokirjailija ja yhteiskuntakeskustelija. Häneltä on aikaisemmin julkaistu muun ohella seuraavat teokset: ’Lisääkö automaatio kilpailukykyä vai työttömyyttä’ (Tammi 1989) ja ’Ahneuden aika : kuinka pääoman ahneus tekee teknologian avulla ihmisen tarpeettomaksi’ (VS-Kustannus 2006)

  • Ojapelto puhuu pelkkää faktaa eliitin henkisestä surkastumisesta ja rappiosta.
   Lähes koko eliittiä ja sen lakeijoita hallitsee ’minulle kaikki ja viis muista’ logiikka jolla ei ole mitään tekemistä humanismin ja oikeudenmukaisuuden kanssa.
   Tuo eliitti on hylännyt sellaiset arvot kuten hyvyys, totuus, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus ja antautunut täysin saatanallisten arvojen palvojaksi. Sen ainoana elämän mottona näyttää olevan ajatus miten voin ryöstää muita mahdollisimman tehokkaasti.
   Kiitos Tapio kun toit tämän tiivistelmän tänne luettavaksi.

  • Uskokaa nyt hyvät ihmiset jo viimein että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on suuri kusetus jolla poliittinen agenda ajettavanaan!!
   Tällä agendalla on suora kytkös NWO-hankkeeseen johon halutaan alistaa koko maailma eikä vain osia siitä.

   Tiedemaailma EI TODELLAKAAN ole yksimielinen mitä tulee ilmastonmuutos-uskontoon.
   Hiilidioksidi ei ole minkään kaltainen uhka vaan elämää ylläpitävä kaasu joka on täysin välttämätön.

   Miettikääpä nyt kohjot hieman itsekin!

   Hiilidioksidi päästöistä vastaavat suurimmalta osalta tulivuoret (näistä 95% merien alla, näkymättömissä ja tietämättömissä),
   lisäksi hiilidioksidia erittyy lämpenevästä merestä, jäästä, tundrasta, suosta ym.

   Ihmisen tuottamaa on ehkä vain 4% kaikesta hiilidioksidista, ja siitäkin yli puolet tulee maataloudesta, jota on paha lähteä lopettamaan.

   Maapallomme historiassa on ollut ajanjaksoja jolloin hiilidioksidi pitoisuudet ovat oleet huomattavasti korkeammat ja silti luonto ja eläimet ovat voineet hyvin!

   Laitan tähän lopuksi hieman mietittävää jokaiselle ilmastonmuutos-uskovaiselle:

   https://www.heartland.org/_template-assets/documents/publications/12-04-15_why_scientists_disagree.pdf

   https://www.heartland.org/_template-assets/documents/publications/full-report-ccr-ii-biological-impacts.pdf

   http://www.spectator.co.uk/2009/07/meet-the-man-who-has-exposed-the-great-climate-change-con-trick/

   https://www.youtube.com/watch?v=iEPW_P7GVB8

   Lopuksi pieni kevennys:

   https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4

   :DDD!!

   • ”Uskokaa nyt hyvät ihmiset jo viimein että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on suuri kusetus jolla poliittinen agenda ajettavanaan!!
    Tällä agendalla on suora kytkös NWO-hankkeeseen johon halutaan alistaa koko maailma eikä vain osia siitä.”

    Toden totta niin on: takana ovat useat monikansalliset jättiläisyritykset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rotschild ja Rockefeller:

    ”The heart of the issue (for those who need it elaborated) is this: the future of $90 trillion of energy infrastructure investments and the $1 trillion green bond market and the multi-trillion dollar carbon trading market and the $391 billion (and growing) climate finance industry hangs in the balance.

    Of course it does. What else explains the convergence of interest in the organizations, structures and mechanisms for global governance that the magical global thermostat narrative affords?

    It’s why Enron and Goldman Sachs pioneered the emissions trading swindles (that–surprise, surprise!–are a complete and total fraud from top to bottom).

    It’s why General Electric, DuPont, Johnson & Johnson, Pepsi, Siemens, AIG and a host of other Fortune 500/CFR companies joined BP, ConocoPhillips, GM and a host of other oiligarch companies as founding members of the US Climate Action Partnership whose “Blueprint for Legislative Action” became the backbone of the Wall Street-backed Waxman-Markey bill of 2009.

    It’s why the Rockefellers and Rothschilds are at the forefront of the climate hysteria.”

    Koko artikkeli: https://www.corbettreport.com/and-now-for-the-100-trillion-dollar-bankster-climate-swindle/

    Viittaan tässäkin ruohonjuuritasolla jo menestyksellisesti etenevään, Nikola Teslan patentoimaan vapaa-energia-generaattoriin perustuvaan projektiin, joka onnistuessaan omalta osaltaan veisi pohjan pois suurelta energiahuijaukselta ja hiilidioksidi-ilmastohuijaukselta. Nähtäväksi jää, onnistuvatko kulissien takaa naruista velevät korkeimman tason NWO-rikolliset kaatamaan tämänkin projektin. Tähän mennessähän he ovat keinoja kaihtamatta onnistuneet estämään kaikkien lukuisten vapaa-energia-keksintöjen laajamittaisen käyttöönoton. Teslan patentoiman ja nyt käytännössä toimivaksi testatun laitteen yksityiskohtaiset rakennusohjeet ovat kuitenkin internetin kautta ehtineet levitä hyvin laajalle maailmalla,
    ks. ”Join the People’s Global Co-development Movement Learn How to Build Your Own Free Energy Generator”,
    http://qegfreeenergyacademy.com/?awt_l=PCNs6&awt_m=3dfr_jq3b2fCYJ.

    • Voidaan myös kysyä, missä määrin ylimmän tason NWO-rikolliset kuten Rotschild ja Rockefeller lakeijoineen manipuloivat ilmastoa VÄÄRINKÄYTTÄMÄLLÄ Nikola Teslan HAARP’ia: ”Nikola Tesla: Father of HAARP and Electromagnetic “Climate Change””, http://www.geoengineeringwatch.org/nikola-tesla-father-of-haarp-and-electromagnetic-climate-change-reply/

     Ks. myös Henning witten artikkeleita:

     ”Hurricane Matthew från HAARP, satt fast över Haiti i två dygn
     Wednesday, 26 October 2016 22:13

     De flesta White TV tittare vet vad HAARP och geoengineering är. Om inte, se andra filmen nedan som en kort repetition. Vädermaskinen HAARP kan påverka jetströmmar på ett sätt, att en hurricane kan låsas fast på ett ställe i flera dygn, vilket aldrig kan förekomma i naturen. Där rör sig sådana väderfenomen ganska kvickt.

     Hurricane Matthew i början av oktober 2016 låstes fast i över två dygn. Väderleksexperterna spådde helt fel, att den skulle röra sig som en normal hurricane. Detta är ett bra bevis att Hurricane Matthew var konstgjord, d.v.s. de som låg bakom begick massmord med flest offer på Haiti, som redan drabbats av konstgjorda jordbävningar.

     Läs även: Hurricane Matthew, The Latest Example Of Global Weather Warfare Desperation [Hurricane Matthew, The Latest Example Of Global Weather Warfare Desperation]:…”

     http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1700.html

     ”Geoengineering det verkliga klimathotet

     Tuesday, 29 October 2013 22:57

     När stormen St Jude annonserades för England som sedan kom till Sverige igår, riktas en första misstanke mot HAARP och EISCAT anläggningen, som kan producera stormar efter ”behov”. Hittills har det inte kommit fram några bevis att St Jude, som kallas Simone i Sverige, varit konstgjord. Men den ger en bra anledning att fokusera på denna massförstörelsevapen: geoengineering med HAARP, EISCAT och LOIS i spetsen.

     Geoengineering är det verkliga klimathotet, inte växthuseffekten. Den trollas enbart fram för att uppfinna svepskäl att råna världsbefolkningen med hjälp av en co2-skatt…

     Se även på White TV: Geoengineering bakom den extremt kalla vintern?;

     Massutdöenden på jorden genom geoengineering och chemtrails;…”

     http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/712-geoengineering-det-verkliga-klimathotet.html

  • MILLAISTA ON VALTAMEDIAN KANNATTAMA SUOMEN VÄESTÖPOLITIIKKA?
   Kenen isänmaa Suomi on vuonna 2080?

   Ylen tv-uutisissa tänään [25.10.2016]lähetetty ja verkosta löytyvä laaja raportti Meitä on nyt 5.5 miljoonaa toimittaja Jenni Frilander tuulettaa mielivaltaisen väestörajapyykin ylittymistä, joka johtuu pitkälti Euroopan ulkopuolisten värillisten maahantunkeutumisesta ja eduskuntaa pari vuosikymmentä riivanneesta maahamuuttohulluudesta.

   Miksi kukaan maailmassa olisi välinpitämätön oman kansansa väestöllisestä kehityksestä? Tai vieläpä niin, että joku tuntisi jopa riemua, että omaa geneettis-kulttuurista ryhmää ollaan korvaamassa täysin vierailla populaatiollla, jotka ovat tulleet maahan lähinnä etsimään hyötyä isäntämaan kustannuksella. Kysytäänpä asiaa keneltä tahansa tiibetiläiseltä, Israelin juutalaiselta tai japanilaiselta, he kaikki pitäisivät sellaista asennetta silkkana mielettömyytenä, mitä se tietenkin onkin. Pientä ahnetta globaalielittiä lukuunottamata ainoastaan köyhästä maasta tuleva ammattitaidoton vapaamatkustaja näkee maahanmuuton järkevänä – hänelle itselleen.

   Yli seitsemän miljardin ihmisen ylikuormittuneessa maailmassa älykkäät populaatiot kuten eteläkorealaiset ovat kyenneet luomaan itselleen korkean elintason, mutta on puhdasta valhetta väittää, että heidän etunsa mukaista olisi ottaa maahan tuhansittain afrikkalaisia. Kaikki tietävät tämän, mutta silti vain valkoisille eurooppalaisille ja amerikkalaisille syötetään myrkkyä, että kehitysmaiden länteen kippaama ylijäämäväestö olisi muka joku rikkaus ja keino hoitaa tulevaisuuden kuviteltua kestävyysvajetta aikana jolloin automaatio syö jo nyt työpaikkoja.

   Suomessa siirtolaispolitiikalla harjoitettua matalan intensiteetin kansanmurhaa kannattaa näkyvimmin talouselämän harmaat eminenssit sekä tietenkin heidän hyödyllisinä idiootteina toimivat kulttuurialan ammattilaiset ja punavihreät toimittajat. Eräs äännekkäimmistä jälkimmäisen ryhmän edustajista on Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski, joka on saanut päähänsä, että Amerikan mallin pitäisi olla väestöpolitiikassa ainakin läntisessä maailmassa normi, jota kaikkien vielä joten kuten valkoisten maitten olisi seurattava.

   Pääkirjoitusartikkelissaan Olemme (melkein) kaikki maahanmuuttajia – vain pelkurit piiloutuvat muurien taakse Saarikoski pimittää täysin päinvastaisen totuuden eli sen, että Amerikan Yhdysvaltojen etninen sekasotku on väestöpoliittinen poikkeus, kun taas muu maailma kannattaa kulttuurista integriteettiä ylläpitämällä etnistä yhtenäisyyttä, jossa kansakuntaa ei varta vasten hajoteta monikulttuurilla, jonka tien päässä on juureton konsumeristinen monokulttuuri. Vain ison lehden suomalla valtavalla näkyvyydellä kansansa tulevaisuudesta piittaamattomat pelkurit saarnaavat jo 1960-luvulla pystyyn kuolleita maailmankylähoureita, joiden todellisia arkkitehtejä ovat tänään George Sorosin kaltaiset yhden maailman kulutuskulttuuria ajavat globalistit.

   Jutun perusteella Saarikoski potee ilmeisesti myös jonkinlaista viidakkokuumetta, sillä hän hourii täysin omiaa, mitä tulee afrikkalaissiirtolaisten koulutustasoon:

   Afrikkalaiset osaavat paljon, sillä 41 prosentilla Yhdysvaltoihin tulleista on korkeakoulututkinto. Uber-työllä maksetaan usein opintoja.

   Mikäli afrikkalaiset ovat niin fiksuja kuin heitä ihaileva Saarikoski kuvittelee, niin miksi nämä upeat fiksut ihmiset eivät rakenna Afrikassa kulutusparatiisia, vaan pyrkivät maihin, joissa valkoiset ovat pedanneet pöydän valmiiksi lähtien laista, järjestyksestä ja infrastruktuurista. Syväekologi, Afrikkaa paljon kiertänyt entinen vihreiden kansanedustaja Eero Paloheimo, on todennut moneen otteeseen, että on rikos Afrikkaa ja afrikkalaisia kohtaan, että fiksuin aines imetään länteen. Vaikka Saharan eteläpuolisten ihmisten kognitiiviset kyvyt eivät todistetusti vastaakaan esimerkiksi itäaasialaisia, olisi niillä paljon suurempaa käyttöä Afrikassa kuin länsimaiden Uber-takseissa.

   Edellä esitetyn perusteella Saarikoskelle ei tuota ongelmaa olla raadollinen ja kertoa, keitä maahanmuutto lopulta hyödyttää, kun kriteerinä on pelkkä talous. On mielenkiintoista huomata, miten ennen niin sosialismiin kallellaan ollut toimittaja kannattaa nyt globaalikapitalistien raakaa talouspuhetta vain siksi, että sillä voidaan perustella maahanmuuttoa ja ajaa alas kulttuurimarxilaisten vihaama valkoisten etnisyys:

   ”Maahanmuutto kasvattaa taloutta, mikä parantaa lievästi kantaväestön asemaa, mutta maahanmuuton suurimmat hyötyjät ovat maahanmuuttajat itse, koska he pääsevät nauttimaan mahdollisuuksista, joita heidän lähtömaassaan ei ollut.” Talouskasvun lisäksi maahanmuutto ruokkii tutkimuksen mukaan innovaatioita, yrittämistä ja teknologista kehitystä.

   Hurmahenkisesti hipsteröivän libtard-toimittajan kannattaisi välillä kuunnella mitä ihmiskunnan asioihin paremmin perehtyneellä emeritusprofessori Timo Vihavaisella on sanottavana talousfetisismistä arvoidessaan internationalisti Heikki Aittokosken kirjan Kuolemantanssi:…”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2016/10/millaista-on-valtamedian-kannattama.html

   Artikkelin loppuosakin on lukemisen arvoinen.

   • Olisiko niin että Saarikoski ajaa NWO-kommunismin asiaa. Siihenhän koko multi-kulti tähtää … kun pannaan kaikki sekaisin niin on helppo kaapata valta kuten NL.ssa aikoinaan ja nyt jo EU:ssakin..
    Nämä suurfirmat ovat vain pankkiirimafian työkaluja ja lopulta nekin otetaan kokonaan sen hallintaan tai ovathan ne jo nytkin kun rahaa hallitsevat pankkiirit. he voivat hetkessä romahduttaa kaiken halutessaan ja ajaa kaikki konkkaan.

    • ”Olisiko niin että Saarikoski ajaa NWO-kommunismin asiaa.”

     Mitäs muuta agendaa Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan pääkirjoitusten laatija voisikaan ajaa – ”sen lauluja laulat kenen leipää syöt”!

     “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent, all under their control. Do I mean a conspiracy? Yes, I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, incredibly evil in intent.”
     –Rep. Larry P. MacDonald, killed in Korean Air Lines 007, 1983

     Yksi David Rockefellerin suoraan kontrolloimista lehdistä on New York Times. Ainakin Erkon eläessä sanottiin, että HS kopioi linjansa ja uutisointinsa melkein suoraan kyseisen ”laatulehden” sivuilta. Samaan johtopäätökseen tuli Kimmo Mäkilä vuoden 2007 väitöstutkimuksessaan, jossa kahden edellä mainitun lehden ydinaseuutisoinnin todettiin olevan ”kuin kaksi marjaa.” Erkko oli tunnetusti yksi niistä harvoista helsinkiläisistä, jotka saivat joka aamu lentokyydityksellä tuoreimman New York Timesin kotiinsa.
     Erkon mentyä manan majoille Pravdan päätoimittajia käy edelleen kuulemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa ja Bilderberg-sisäpiiriläisenä Rockefeller tiettävästi on yksi ohjeistuksen antajista ainakin silloin tällöin.

     Ks. myös ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”, https://opracom.com/Maailmankuva/helsingin-sanomien-johtama-mediakontrolli-suomessa/1460038065
     Vaikka artikkeli onkin yli kahdeksan vuoden takaa, niin se olennaisilta osin varmasti pitää paikkansa edelleen.

     • Varsinkin niille jotka elävät ’kauniinpunaisessa kuplassa’, voisi karuun todellisuuteen pääsemiseksi suositella Henning

      Witten artikkelia aikoinaan Neuvosto-Virosta paenneesta Jüri Linasta, http://whitetv.se/sv/historiefoerfalskning/33-

      historiefoerfalskning/300-jueri-lina-avsloejar-kommunismens-och-frimurarnas-ohyggliga-brott-med-ny-film-om-spanska-

      inboerdeskriget.html

      Artikkelissa sanotaan mm.:

      ”Jüri Lina, världens ledande frimurarforskare, är en okändis, vilket betyder att han borde vara kändis som i hans hemland

      Estland, men han förtrycks av det svenska etablissemanget, därför att han är farlig för den. Han föddes 1949 i Estland

      under den hemska kommunistiska sovjetiska ockupationen, som började 1940, utan att det lilla och helt oskyldiga landet gav

      Stalin den minsta anledning, att bli våldtaget. Det räckte med att Hitler och Stalin enades om slakten av Baltikum, Polen

      och Finland i Moltov-Ribbentropp pakten.

      Lina jobbade som journalist i Estland och ville veta, varifrån den kommunistiska ondskan kommer, som gjorde att hans pappa

      försvann spårlöst i samband med deportationen i mars 1949. Jüri offentliggjorde fakta som gjorde kommunistregimen orolig.

      Han blev snart förföljd. Han och hans fina mor fråntogs sin lilla lägenhet i Tallinn så att de fick leva som uteliggare och

      sova under broar, trots vinterns dödliga kyla.

      1975 fick han publiceringsförbud och arbetade därefter som nattvakt. Han kunde hålla endast underjordiska anförande. Han

      fortsatte att publicera sitt material i Finland i stället. Därför tvangs han att emigrera i april 1979 efter upprepade

      konflikter med den politiska polisen KGB, först till Finland och i augusti 1979 till Sverige. Enligt nu tillgängliga

      dokument väcktes den 11 juni 1985 i det annekterade Estland ett politiskt åtal mot Jüri Lina i hans frånvaro. Han

      anklagades för högförräderi i samband med utgivningen av två böcker – ”Sovjet hotar Sverige” och ”Öised päevad” (Nattliga

      dagar). KGB betraktade honom som en av de mest kommunistfientliga skribenterna i Sverige.

      Efter kommunismens sammanbrott kunde han upptäcka, att hans dossier hos KGB var tjockast – på drygt 5000 sidor.

      Jüri Lina avslöjar kommunismens och frimurarnas ohyggliga brott med ny film om spanska inbördeskriget

      I Sverige fick Jüri Lina upptäcka till sin stora fasa, att det fanns många likheter mellan den kommunistiska diktaturen,

      som han precis hade undkommit, och den svenska ”demokratin”. När han började publicera sina alster här för att varna

      svenskarna, började man trakassera honom, t ex genom åsiktspolisen Expo. Denna kommunistiska organisation och dess

      tidskrift har saboterat många av hans föredrag med falska anklagelser om antisemitism, ett vanligt, missbrukat och därför

      avtrubbat vapen mot oliktänkande. Det har blivit inflation i antisemiter. På grund av sådana odemokratiska

      förtryckarmekanismer måste Lina hålla sina föredrag underjordiskt, precis som i Sovjetunionens. Expo och sina gelikar har

      inte lärt sig någonting av historien.

      De som förtrycker Jüri Lina och har gjort det omöjligt att sprida hans böcker, filmer och andra publikationer, är

      medskyldiga till kommunismens och frimurarnas ohyggliga brottslighet, som fortfarande förekommer i kommunistiska

      diktaturer, som Kina, Nordkorea och Kuba. Någon nationalsocialistisk diktatur finns lyckligtvis inte kvar längre, men

      däremot existerar de kommunistiska diktaturerna. Därför är det ännu viktigare att avslöja kommunisternas övergrepp. Ingen

      annan ideologi i världshistorien har skördat så många offer och haft så grymma tortyrmetoder, främjat kannibalism och

      vållat så ohyggligt lidande som kommunismen.

      Ändå använder de flesta journalisterna och åsiktspoliserna alltjämt två mått. Kommunist och frimurare får man vara, men

      inte fascist. Alarmerande många journalister är fortfarande kommunister i sina hjärtan. Etablissemanget har låtit de

      kommunistiska journalisterna göra karriär och stoppat andra, som Jüri Lina. Varför? Därför att vänsterjournalister är

      ofarliga på grund av sin okunnighet och blinda tro på sociala utopier. Deras tänkande styrs av vänstra hjärnhalvan och

      därför kan de inte använda sin skalärvågsinterferometer [http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/184-hela-var-kropp-

      arbetar-med-skalarvagor.html] för att se helheten. Det brottsliga etablissemanget utnyttjar detta för att man inte skulle

      avslöja deras nya illdåd på väg mot sin tilltänkta diktatur (NWO). Olof Palme sägs ha fifflat med Journalisthögskolans

      antagningskrav genom ett psyktest, som gynnar tankemässigt efterblivna människor, därför är det föga förvånande att

      påfallande många kommunister klarade testet…

      Jüri Linas nya dokumentärfilm ”Kraftmätningen: frimurarnas fällor” är filmspråkligt och konstnärligt hans bästa. Hans

      klippning och bildspråk är mycket medryckande, det okända och grymma original-filmmaterialet engagerar. Det enda som stör

      är den vackra musiken, som ger en viss dissonans till allt lidande och elände.

      Filmen avslöjar flera av de mörklagda brotten, som frimurarna och kommunister begick i en djävulsk allians i Spanien på

      1930-talet. Ett händelseförlopp som ledde till det s k spanska inbördeskriget, eftersom man ville införa sovjetisk diktatur

      i landet, inte demokrati som de kommunistiska mytbildarna har gjort gällande. Filmen avslöjar också myten om att Che

      Guevara på Kuba under 1960-talet var en revolutionär hjälte och förkämpe för rättvisan. I själva verket var Che en vidrig

      mass- och barnamördare, som hade Stalin som förebild.”
      .

     • Eräs Jüri Linan elokuvista on katsottavissa seuraavassa: https://undermattans.blogspot.fi/2013/01/filmer-och-intervjuer-med-den.html

      ”In the Shadow of Hermes by Jüri Lina (Full-2011)
      Videon publicerad den 18 april 2012
      The documentary In the Shadow of Hermes by Jüri Lina shows how freemasons, international bankers, and communists joined forces in an unholy alliance and through the Bolshevik Revolution of November 1917 established in Russia the most brutal and dehumanizing slave society the world has ever seen.”

      Elokuva on erityisen suositeltava katsottavaksi niille, jotka elävät ’kauniinpunaisessa kuplassa’.

  • SUPO kuten muutkin SMOM:n ( Sovereign Military Order of Malta, eli Black pope -jesuiitit) hallinnassa olevat olevat suojelupoliisit, kuten esim. CIA ja MOSSAD – eivät työskentele kansallisvaltioille vaan Vatikaanille. Piste. Suojelupoliisit on maailmanlaajuisesti verkostoitunut mafia, joka pitää yllä järjestäytynyttä rikollisuutta, kuten pedofiliaa, ja huume-, ase- ja ihmiskauppaa. Suomen poliisi tutkii ironisesti suojelupoliisin ylläpitämää rikollisuutta, siksi se on maan alla, eli ”rikollisia” ei saada koskaan kiinni!

   ”Monet harhailevat – mutta tieto lisääntyy”.

   Älkää hyvät ihmiset tyytykö osatotuuksiin, internet on täynnä oikeaa tietoa suojelupoliisien maailmanlaajuisesta mafiasta, jotka toimivat SMOM:n eli Vatikaanin alla. Bing.com: organized pedophilia, child traffickin, drug trafficing, CIA, SMOM, Jesuit Order, Black Pope.

   Mikään ei ole eliitille niin vaarallista myrkkyä kuin totuus!

   • ”Mikään ei ole eliitille niin vaarallista myrkkyä kuin totuus!”

    Siksi juuri meidän vallanpitäjämme ovat käynnistäneet ajojahdin Ilja Janitskia vastaan.

    Toinen esimerkki on läntisestä naapurimaastamme Ruotsista, ks. edellä linkkaani Henning Witten artikkelia Jüri Linasta:

    ”Jüri Lina, världens ledande frimurarforskare, är en okändis, vilket betyder att han borde vara kändis som i hans hemland Estland, men han förtrycks av det svenska etablissemanget, därför att han är farlig för den.”

    Sana ”eliitti” on aivan liian imarteleva käytettäväksi maanpettureista ja NWO-RIKOLLISISTA.

 11. tyhmentämisestä puheenollen: ketkä olivat yle-veron kätilöt? pistetään kansa pakolla maksamaan p####sta?
  onko euroopassa/maailmalla vastaavaa käytäntöä?ylen ohjelmien taso sopii dementiaosastolle; samaa nauhaa
  voi pyörittää uudestaan ja uudestaan….mutta miksi helvetissä siitä roskasta pitää pakolla maksaa?

  • Sano muuta … itse olen jo pitkään ollut lopen väsynyt Yleen enkä enää edes omista TV:ta enkä radiota mutta silti ’saan’ (joudun) rahoittaa Ylen propagandaa.

  • Ylewatch-blogisti on jo vuosia ansiokkaasti raportoinut tästä meitä KANTA-suomalaisia vastaan sotaakäyvien vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappamasta, meidän kustantamastamme organisaatiosta kuten esim. seuraava artikkeli:

   ”PUNAVIHREÄN VÄHEMMISTÖN POLIITTISESTI KORREKTI DIKTATUURIA

   Myös Yleisradio huomioi verkkosivuillaan Aleksi Valavuoren saamat potkut Espoo United -koripallojoukkueen managerin tehtävistä. Uutisessa Espoo United vapauttaa Valavuoren tehtävistään kerrotaan, että

   Valavuoren ympärillä alkoi kuohua, kun hän otti tiistai-iltana Twitterissä kantaa Lidlin mainoskampanjasta syntyneeseen kohuun. Valavuori pyysi kohua anteeksi ja selitti vastaustaan huonoksi vitsiksi. Seuraavaksi hän kertoi tekstin olleen suora lainaus ystävänsä päivityksestä. ”Kyseinen ystäväni on homo, jos sillä nyt on jotain merkitystä. Halusin testata mitä eroa on täsmälleen samalla viestillä, kun se tulee minun kirjoittamana.

   Erikoista, että Valavuoren homotutulta lainaama kommentti ei noussut kohuksi silloin kun sen sanoi ensimmäisenä homo. Jotta suvaitsevaisuusilveilyn synnyttämä farssi olisi täydellinen, Valavuoren lausunnosta ja potkuista noussut ”uutinen” oli seurausta joitain päiviä aikaisemmin nousseesta Lidlin ”transsukupuolikohusta”. Samettipeppujen puolestaloukkaantuminen syntyi kauppaketjun uudesta mainoskampanjasta, joka vedettiin julkisten anteeksipyytelyjen saattelemana pois. Asiasta kertoi mm. Taloussanomat:

   Lidlin markkinointipäällikkö Seppo Niemelä kertoo Taloussanomille, ettei mainosten lauseilla ”Tunsin olevani oikea maito väärässä tölkissä” ja ”Vihdoin uskallan tulla ulos maitokaapista” ollut tarkoitus loukata ketään yksittäistä henkilöä tai ihmisryhmää.

   Molemmissa tapauksissa median nostattama moraalinen närkästys, jonka taustalla on vain pieni äänekäs vähemmistö, kertoo paljon millaisessa poliittisen korrektiuden hysteerisessä ilmapiirissä me Suomessa vuonna 2016 elämme. Tietenkin Valavuoren tapauksessa manageri edustaa työnantajaansa, jonka vuoksi vastuuhenkilön on syytä harjoittaa itsesensuuria. Muotoseikkojen sijaan on paljon mielenkiintoisempaa arvioida millaista yhteiskunnallista viestiä Valavuoren potkut antavat.

   Valavuoren tapaus on karu esimerkki siitä, että maassamme on poliittisen korrektiuden vähemmistödiktatuuri, jolle pelokas enemmisto on alistunut pelätessään leimautuvansa ”pahoiksi ihmisiksi” ja ”suvaitsemattomiksi”. Kaiken tämän tarpeettoman loiskiehunnan keskellä Yle Watchin on sanottava ääneen, että onhan se nyt sietämätöntä, että joku pieni PERVOMAFIA, jolle pitää juuri siksi osoittaa kaapin paikka, voi rauhassa vinkua, uhriutua, uhkailla ja ennen kaikkea määritellä normaalille enemmistölle mikä on sopivaa ja mikä ei. Huumori ja kaikki mikä on heidän kannaltaan epämieluisaa eli totuus, määritellään nyt ”suvaitsemattomuudeksi”.

   Julkisella ristiinnaulitsemisella KULTTUURIMARXILAISET vaikuttajat ovat keksineet ovelan moraalisen kiristämisen keinon, jolla tukahdutetaan myös massojen sananvapaus. Monikulttuurisesti suomettunut ilmapiiri ilmenee silti parhaiten julkisuudessa, jossa näkyvät henkilöt ovat omaksuneet itsesensuurin ja kiltin puudelin tavan kumartaa poliittisesti korrekteille muotiopeille. Ilta-Sanomien jutussa Aleksi Valavuoren homolausunnon seuraus – potkut! seuran omistaja Jussi Salonoja vaikuttaa hyvinkoulutetulta koiralta, joka toistaa vähemmistösensitiivistä pc-mantraa:

   – Espoo Unitedilla ei ollut tässä tilanteessa muuta vaihtoehtoa kuin purkaa Valavuoren työsopimus, Salonoja sanoi. – Hän astui kommenteillaan sellaisten rajojen yli, joita ei voi missään nimessä hyväksyä, Salonoja jatkoi.

   Lasunnon perusteella Salonoja on alentunut vallitsevan hegemonian aisankannattajaksi, jossa ainoa keino pysyä paskaliemen pinnalla on nuolla punavihreiden totalitaristien kengän pohjia. Tällaisesta asenteesta on vaikea löytää mitään omapäisyyttä ja miehistä ryhtiä.

   Hälyttävää on myös seurata lta-Sanomien jutun kommentteja, joissa omiakin ilmaisuvapauksiaan riisuva punavihreä falangi on päässyt koko joukolla vauhtiin sanomalla kuorossa, että ”sanomisella on myös vastuu”. Mitä sanoista sitten pitäisi seurata? Ilmeisesti vain punavihreille epämieluisista sanoista tulee seurata potkut ja vankilaan, kun taas luokka- ja SUOMALAISVIHAAN sekä valkoisen heteromiehen kastroimiseen tähtäävät viestit kuuluvat sananvapauden piiriin. Jos tässä maassa ei tunnusta rakastavansa ja palvovansa LGBT-lahkon aktivisteja jonain aivan ihmeellisen upeina ihmisinä, se onkin todiste päinvastaisesta, jolla pitää olla ankarat seuraukset. Silti friikkisirkuksen helmoihinsa ottaneella tärähtäneistöllä on otsaa puhua saman hengenvetoon sananvapaudesta. Punavihreät khemerit eivät vieläkään halua ymmärtää mistä sananvapaudesta on oikeasti kyse. Toistettakoon tässä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen näkemys asiasta:

   Sananvapaus ei kata pelkästään sellaisia tietoja ja ajatuksia, jotka otetaan myötämielisesti vastaan, joita pidetään vaarattomina tai joihin suhtaudutaan välinpitämättömästi. Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa.”

   http://ylewatch.blogspot.fi/2016/10/punavihrean-vahemmiston-poliittisesti.html

 12. Tämä sivu antaa kaltaisilleni voimia tarkistella asioita juuri niinkuin ne ovat, mikä on yhtä harvinaista, kuin nähdä Dinosaurus kuljeskelevan Mannerheimintietä. Valtaosa kansasta ei ole kiinnostunut mistään mitään.
  Makuuhuone, ja sinne paluu ovat tärkeimpiä toimintoja massoille, juomisen sekä syömisen lisäksi. Ahteri leviää, älykkyysosamäärän laskiessa. iPad pitää kansat kiireisinä,Sieltä löytyy kaikki mitä ihmisen ei tarvitse tietää ?

 13. Erittäin viekkaasti muodosteltu video. Muuten artikiloitu puhe, mutta ”taivas-Helvettioppi” veti lohdutuspalkinnon. Mnestyvänä Katolilaisena se kuuluukin asiaan, mutta totuudesta poikkeaminen uskonasioissa on vakava asia. Myllynkivi kaulaan ja mereen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here