Globaalia ”terrorisminvastaista sotaa” ylistetään humanitaarisena hankkeena. Meillä on ”velvollisuus suojella” (”Responsibility to Protect”). Ratkaisu on ”humanitaarinen sota”.

Pahat ihmiset piileskelevät. Heidät on kaivettava koloistaan (”Take ’em out”), sanoi George W. Bush.

Yksi sotapropagandan päätavoitteista on ”valmistaa vihollinen”. Koska Obaman hallinnon poliittinen legitimiteetti horjuu, epäilyt tämän ”ulkopuolisen vihollisen”, al-Qaidan ja sen (CIA:n tukeman) verkoston olemassaolosta on häivytettävä; niistä on päästävä eroon.

Muukalaisviha ja militaristinen agenda

Muukalaisvihan aalto (jonka luomisessa organisoitu pakolaisvirta on ollut tärkeä apu) on pyyhkäissyt yli Länsi-Euroopan. Se on sidottu geopolitiikkaan ja on osa sotilaallista asialistaa. Siihen kuuluu vihollisen demonisointi.

Muslimimaat omistavat yli 60 prosenttia kaikista öljyvaroista. Yhdysvallat omistaa tuskin edes 2 prosenttia. Irakilla on viisi kertaa enemmän öljyä kuin Yhdysvalloilla. Yhdysvaltain johtaman sodan tavoite on ottaa haltuun nuo öljyvarat. Tavoitteen saavuttamiseksi muslimimaat ovat sodan, peitellyn juonittelun, taloudellisen epävakauttamisen ja vallanvaihdosten kohteena.

Amerikkalainen inkvisitio

Konsensuksen rakennusprosessi sotaan on sama kuin Espanjan inkvisitiolla aikoinaan. Nykyaikainen inkvisition versio vaatii hyväksymään ajatuksen, että sota on keino levittää ”länsimaisia arvoja ja demokratiaa”.

Hyvän ja pahan kahtiajako vallitsee. Meidän täytyy ajaa takaa pahoja poikia. Sota on rauhaa. ”Suuri valhe” on muuttunut totuudeksi, ja totuudesta on tullut ”salaliittoteoriaa”. Ne, jotka ovat sitoutuneet totuuteen, luokitellaan ”terroristeiksi”.

Yhdysvaltain entisen apulaisvaltiovarainministerin Paul Craig Robertsin mukaan (2011) salaliittoteorian käsite on kokenut Orwellin mukaisen uudelleenmäärittelyn: Se ei enää tarkoita tapahtumaa, jonka taustalla on salaliitto. Sen sijaan se tarkoittaa selitystä tai jopa faktaa, joka ei ole sovussa hallituksen ja sen ’mediahuorien’ (presstitutes) selityksen kanssa.

Toisin sanoen kun totuus alkaa häiritä tai rasittaa valtiota ja sen propagandaministeriötä, se määritellään ’salaliittoteoriaksi’, joka tarkoittaa absurdia selitystä, jota meidän ei pitäisi uskoa vaan sivuuttaa hymähdellen. Fiktiosta tulee siis faktaa. Tutkivaa journalismia ei enää ole.

Sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten asioiden ja kysymysten totuuspohjainen arviointi onkin salaliittoteoriaa ja vihapuhetta, koska se haastaa konsensuksen (virallisen näkemyksen), joka perustuu valheeseen.

Mikä on totuus

Todellinen uhka maailman turvallisuudelle on USA/NATO/Israel-liittoutuma, mutta inkvisitio kääntää realiteetit ylösalaisin: sodanlietsojat ovatkin sitoutuneet rauhaan, ja sodan uhrit esitetään sodan päähenkilöinä. Käytössä on ”kotimaa on uhattuna” -strategia.

Kun sotaa käydään humanitaarisilla perusteilla, oikeus- ja kansainvälinen lakijärjestelmä käännetään ylösalaisin: sodanvastainen liike on kriminalisoitu ja sodan vastustaminen on rikos. Samaan aikaan sotarikolliset korkeissa viroissaan ovat määränneet noitavainon niitä vastaan, jotka haastavat heidät.

Sota sallii mielivaltaisen miehien, naisten ja lasten tappamisen. Se tuhoaa perheitä ja ihmisiä. Se tuhoaa ihmisten sitoutumista ja liittymistä lähimmäisiinsä. Se estää ihmisiä ilmaisemasta solidaarisuutta niille, jotka kärsivät. Se vaalii sodan ja poliisivaltion tietä ainoana tienä.

Kommentti

Professori Michel Chossudovskylle soisi Nobelin rauhanpalkinnon. Tämä YK-diplomaatin poika, jos kuka, on omistanut elämänsä rauhan asialle. Artikkeli on vahva viesti rauhan puolesta fasismia vastaan: ’Saatanalliset McCainit’, lopettakaa jo!

Kun propagandamylly jauhaa totuuden salaliittoteoriaksi ja massat sallivat itsensä kritiikittömän huijauksen, niin maailma on pian suuri, sotaisa hullujenhuone, josta sivistyksen jälkiä saa etsiä suurennuslasilla.

Seppo K.J. Utria

 

Seppo K.J. Utria on eläkkeellä oleva psykiatrian erikoislääkäri.

 

Lähde

Chossudovsky, Michel | GlobalResearch (27.7.2016): What is a Conspiracy Theory? What is the Truth?
http://www.globalresearch.ca/what-is-a-conspiracy-theory-what-is-the-truth/5429344

Lue myös:

Pakolaiskysymys herättää kysymyksiä

14 KOMMENTTIA

 1. ”Pahat ihmiset piileskelevät, heidät on kaivettava koloistaa”, toteaa ironisesti ”paha ihminen”, joka työskentelee pahuuden syndikaatillle.

 2. FBI Director James Comey: Hillary Should Not Face Criminal Charges. But Who Conducted the Investigation? FBI Deputy Director Andrew McCabe Whose Wife Received $467,500
  By Prof Michel Chossudovsky
  Global Research, November 07, 2016

  FBI Director James Comey decided to issue a report two days before the November election confirming that there is no evidence of wrongdoing on the part of Hillary in relation to the recent release of 650,000 Emails on October 28th.

  First let us outline the official MSM story as presented by the media (November 6): Washington Post echoed by CNN Anderson Cooper et al. What the reports intimate is that the FBI worked assiduously around the clock and found nothing incriminating in the trove of 650,000 emails:

  From the moment they secured a warrant, dozens of FBI agents worked night and day to analyze a trove of messages that they thought might help advance their probe of Hillary Clinton’s use of a private email server, according to a U.S. official.

  The pressure was intense. …. The agents’ work, at first, seemed endless. They had to use special software to sift through some 650,000 emails.

  (WP, November 9, 2016)

  According to CNN, Hillary is Clean. “Cleared” by the FBI: ”FBI Director James Comey told lawmakers Sunday the agency hasn’t changed its opinion that Hillary Clinton should not face criminal charges after a review of new emails.”

  “Based on our review, we have not changed our conclusions that we expressed in July,” Comey wrote in the new letter to congressional committee chairmen. (CNN, November 6, 2016)

  There is however something fishy with the mainstream media story. The report is accepted at face value by the media. No discussion, no debate of what’s in the emails, etc. The Republican National Committee Chairman Reince Priebus issued the following statement in a letter to Congress:

  “The FBI found evidence Clinton broke the law, that she placed highly classified national security information at risk and repeatedly lied to the American people about her reckless conduct.”

  “None of this changes the fact that the FBI continues to investigate the Clinton Foundation for corruption involving her tenure as secretary of state. Hillary Clinton should never be president,”

  Washington Post Video

  Who Was in Charge of the Investigation

  About Turn at the FBI? The media reports fail to mention the name of the FBI official who was in charge. It wasn’t Comey. It was his number two man, deputy director of the FBI Andrew McCabe. (image right).

  While McCabe was in charge of the investigation, FBI Director Comey was entrusted with the release of a formal statement to the US Congressional committee.

  There is reason to question the validity of the investigation led by Andrew McCabe.

  To put it mildly: Andrew McCabe is in conflict of interest. (This has been the object of a previous article by the author)

  Let us review the chronology.

  1. Andrew McCabe is senior official of the FBI and husband of Dr. Jill McCabe who ran for the State senate of Virginia in 2015.

  2. According to the WSJ, Hillary’s “Ally” Governor of Virginia Terry McAuliffe allocated $675,000 in support of Jill McCabe’s candidacy.

  “The political organization of Virginia Gov. Terry McAuliffe, an influential Democrat with longstanding ties to Bill and Hillary Clinton, gave nearly $500,000 to the election campaign of the wife of an official at the Federal Bureau of Investigation who later helped oversee the investigation into Mrs. Clinton’s email use” (WSJ, October 23, updated October 24, 2016)

  3. A few months later, in late January 2016, Andrew McCabe is promoted to the rank of Deputy Director of the FBI and put charge of the investigation into Hillary’s Emails.

  Screenshot of FBI Press Release, January 29,2016

  4. Following the release of a WSJ report on October 23, the nearly $500,000 transaction in favor of Andrew McCabe’s wife is made public.

  5. The WSJ as well as other reports suggest internal conflicts as well as corruption within the FBI: Possible divisions between Comey and his Deputy who was “indirectly” bribed by Hillary Clinton?

  6. Five days later on October 28, FBI director James Comey decides “to go clean” with a Second letter to the US Congress.

  7. Upon the release of Comey’s second letter, the FBI director is accused of breaking the law.

  8. In a bitter irony, nobody actually points to the fact that Andrew McCabe rather than James Comey had broken the law. The fact that Andrew McCabe’s wife had received close to half a million dollars has gone totally unnoticed. Was James Comey being sidelined in favor of Andrew McCabe? Was Andrew McCabe involved in stalling the investigation? The Wall Street Journal (October 30, 2016) points to an Internal Feud within the FBI:

  FBI in Internal Feud Over Hillary Clinton Probe
  Laptop may contain thousands of messages sent to or from Mrs. Clinton’s private server

  “…Others further down the FBI chain of command, however, said agents were given a much starker instruction on the case: “Stand down.” When agents questioned why they weren’t allowed to take more aggressive steps, they said they were told the order had come from the deputy director—Mr. McCabe.”

  Was James Comey and the senior staff of the FBI pressured into accepting McCabe’s twisted report?

  “… Others familiar with the matter deny Mr. McCabe or any other senior FBI official gave such a stand-down instruction. (Ibid)

  9. Hillary had bought out the police chief, who in January 2016 was promoted Number Two Man of the FBI and put in charge of investigating her alleged wrongdoings. How convenient. Needless to say Andrew McCabe was NOT the object of a police investigation. If he had things would have turned out differently.

  10. While James Comey issued an official statement on November 6, “clearing Clinton” none of the news reports mentioned that Andrew McCabe rather than James Comey was in charge of the police investigation.

  11. None of reports point to conflict of interest and the fact that Andrew McCabe was protected by Hillary Clinton.

  12. Without getting into the detail of what’s in the trove of emails, which has been the object of media coverage and analysis (See recent articles by Global Research), there are grounds to question the validity of both Andrew McCabe’s investigation as well as the official statement issued by FBI Director James Comey.
  ———-
  Michel Chossudovsky is an award-winning author, Professor of Economics (emeritus) at the University of Ottawa, Founder and Director of the Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Editor of Global Research. He has taught as visiting professor in Western Europe, Southeast Asia, the Pacific and Latin America. He has served as economic adviser to governments of developing countries and has acted as a consultant for several international organizations. He is the author of eleven books including The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), America’s “War on Terrorism” (2005), The Global Economic Crisis, The Great Depression of the Twenty-first Century (2009) (Editor), Towards a World War III Scenario: The Dangers of Nuclear War (2011), The Globalization of War, America’s Long War against Humanity (2015). He is a contributor to the Encyclopaedia Britannica. His writings have been published in more than twenty languages.

 3. Hyvä artikkeli. Pohtia kannattaa mikä on totta mikä ei. Nykyään siitä on vaikea saada enää selvää. Tämän aamun Iltasanomat käy varmaan ”hybridisotaa” meitä vastaan. Kissankokoinen otsikko kertoo UPI’n ohjelmajohtaja Mika Aaltolan suulla. Asiantuntuntija: Trump jättäisi Suomen Venäjän armoille. Historian tärkeimmät vaalit Suomelle. Hän on siis asiantuntija. Ja vtut. Hillary’kö ei jättäisi. Oikeastaan minusta tuli tänä aamuna Trumpin kannattaja Iltasanomien ansiosta, vaikka minun kannatuksellani ei ole mitään merkitystä kun en voi äänestää ko. vaaleissa. Ei voi muuten Mika Aaltolakaan. Miksi hän siis paukuttaa päätänsä julkisuudessa ja miksi hänelle annetaan tilaa noin idioottimaiseille lausunnoille mediassa. Onko pelko perseessä kun on tullut soitettua suuta sen verran paljon, vai onko kyse vain suomalaisten mielien muokkauksesta? Veikkaisin tuota jälkimmäistä. Amerikan äänestäjät kun tuskin lukevat Iltasanomia.

  Mikään ei ole typerämpää kun vittuilla jollekulle jonkun suuremman selän takaa jos vielä kuvittelee että siellä on turvassa. Sattaa ennenpitkää huomata, että yksin jää seisomaan kuitenkin ja sitähän nämä pään aukojat eniten pelkäävätkin.

  Venäjä on kuulemma justiinsa tulossa meidän kimppuun ja käy jatkuvaa hybridisotaa meitä vastaan, ynnä muuta paskapuhetta saa kuulla ja lukea joka saatanan päivä noiden idioottien kertomana. Jos nyt viimeinkin paljastaisivat vaikka yhdenkin faktan miten meitä on uhkailtu ja miten se käy sitä helvetin hybridisotaa niin uskottais paremmin. Saattaisin minäkin ruveta pelkäämään. Mutta suurempi uhka meille on tämä natopoliittinen instituutti ja heidän vehkeilynsä sotia käyvien maiden kanssa. Siitä se hässäkkä vielä tulee jos tulee.

  Hybridisota se vasta keksintö on. Kuka keksi? Kukaan ei oikein edes tiedä mitä se tarkoittaa, mutta sillä voi aina selittää kun ei ole faktaa tarjota. Minun puolestani sen sanan voisi työntää sinne minne ei päivä paista ja ottaa käyttöön se vanha propaganda-sana. Niin, Venäjähän käy hybridisotaa ja voi lamauttaa vaikka meidän sähköverkot. Ei sen tarvitse. Vilkaisen silloin tällöin Fingridin sivuilta verkon tilaa. Eilen tuli Venäjältä sähköä noin 1500 MW teholla ja Ruotsista 150 MW, näin pikkupakkasilla. Nyt tulee 150 MW teholla Venäjältä ja Ruotsista 1500 MW. Olemme melkein täysin tuontisähkön varassa ja se on meidän kaukaa viisaan pitkässä juoksussa fokusoivan jnejne energiapoltiikan tulosta Pekkarisen Maurin tullimyllyjä myöten. Sähköä on tuotava sen uuden olkiluoto kolmosen tehon verran, sen joka ei valmistu ikinä. Jos talvella tulee kovemmat pakkaset, niin Venäjä voi vaikka sulkea sähköt ja meille tulee kylmää kyytiä. Huippukulutuksilla Venäjää tarvitaan aina avuksi. Siinä hybridisotaa natopoliittiselle instituutille. Eikö sen voisi jo lopettaa. Täysin turhanpäiväisiä suunsoittajia koko porukka.

 4. Vähän asian vierestä
  Finland Center opened in Lugansk People’s Republic (Pics, Video) — Suomi keskus avattu Luganskin kansantasavallassa (kuvia ja video)
  Grand opening of the Center of Finnish Culture ceremony took place on Friday in the Lugansk National University named after Taras Shevchenko. The university and the Finland-Novorossia Friendship Society signed an agreement of cooperation and on the opening of the Center.
  ”The opening of the Center in LPR is a big achievement for us, we consider it to be a foundation stone, a basis for cooperation between Donbass and Finland people,” said Janus Putkonen, DONi News editor. ”Finnish people show interest in what’s happening here. We hope we will have permanent representation in LPR thanks to this center.”

  http://dninews.com/article/finland-center-opened-lugansk-peoples-republic-pics-video

  • Salainen hallitus: John Pilger kertoo ”Valhemedian” olemuksesta ja toiminnasta.
   Die geheime Regierung: John Pilger über Wesen und Funktion der ”Lügenpresse”

   Monet länsimediassa ovat työskennelleet sen eteen että Ukrainan etninen venäjänkileinen kansallisuus nähdään ulkopuolisena omassa maassaan ja kuvataan Moskovan agenttina eikä juuri milloinkaan ukrainalaisina jotka haluavat luoda liittovaltion Ukrainan sisällä ja tehdä vastarintaa hallitustansa vastaan toimivia vierasperäisiä vallankumouksia vastaan.

   Viele in den westlichen Medien haben zudem hart daran gearbeitet, die ethnische russischsprachige Bevölkerung der Ukraine als Außenseiter in ihrem eigenen Land und als Agenten Moskaus darzustellen, fast nie als ukrainische Bürger, die nach einer Föderation innerhalb der Ukraine streben und gegen einen fremd-orchestrierten Putsch gegen ihre gewählte Regierung Widerstand leisten.
   https://deutsch.rt.com/meinung/42910-instrument-unsichtbaren-regierung-john-pilger/

 5. Mitä ovat nämä salaliittoteoriat?

  Yksi tunnetuimmista on varmaankin syyskuun 11. päivän terroriteot. On esitetty, että USA:n hallitus olisi järjestänyt nämä iskut saadakseen tekosyyn hyökätä Irakin kimppuun.

  Tällainen salaliitto olisi sula mahdottomuus. Se olisi vaatinut niin massiivisia ja tarkkoja järjestelyjä, että epäonnistuminen olisi ollut varma. Mahdottomuus olisi myös ollut suunnitelman pysyminen salaisena.

  Tekosyitä Irakiin hyökkäämiseksi olisi voinut järjestää paljon helpommin, joten 11.9 -iskut olisivat olleet täysin turhia.

  Olen sitä mieltä, että suurin osa salaliittoteorioista on satua.

  • Kuten artikkelissa todetaan:
   Yhdysvaltain entisen apulaisvaltiovarainministerin Paul Craig Robertsin mukaan (2011) salaliittoteorian käsite on kokenut Orwellin mukaisen uudelleenmäärittelyn: Se ei enää tarkoita tapahtumaa, jonka taustalla on salaliitto. Sen sijaan se tarkoittaa selitystä tai jopa faktaa, joka ei ole sovussa hallituksen ja sen ’mediahuorien’ (presstitutes) selityksen kanssa.

   Toisin sanoen kun totuus alkaa häiritä tai rasittaa valtiota ja sen propagandaministeriötä, se määritellään ’salaliittoteoriaksi’, joka tarkoittaa absurdia selitystä, jota meidän ei pitäisi uskoa vaan sivuuttaa hymähdellen. Fiktiosta tulee siis faktaa. Tutkivaa journalismia ei enää ole.

 6. ”Muukalaisvihan aalto (jonka luomisessa organisoitu pakolaisvirta on ollut tärkeä apu) on pyyhkäissyt yli Länsi-Euroopan. Se on sidottu geopolitiikkaan ja on osa sotilaallista asialistaa. Siihen kuuluu vihollisen demonisointi.”

  Sattui silmään taannoin tutkimus USA:sta kotoisin, jossa käsiteltiin pakolaisvirtoja sodankäynnin välineenä. Tässä valossa tämänhetkiset tapahtumat voitaisiin nähdä sodan esiasteena. Pakolaisuus syntyy kun tavallisten ihmisten arki käy syystä tai toisesta sietämättömäksi. Tämä arjen sietämättömyys syntyy muista tekijöistä, joiden taustalla viimekädessä ovat pääsääntöisesti aina luonnonrikauksiin ts. raaka-aine resursseihin liittyvät intressit.

  Pakolaisvirrat tässä suhteessa voidaan ymmärtää strategisena elementtinä, jonka vaikutukset voidaan muodossa tai toisessa hyödyntää eri tavoin omiin päämääriin pääsemiseksi. Pakolaisvirrat voidaan kanavoida halutulla tavalla kun vain on kapitaalia.

  Pakolaisvirtojen työntäminen johonkin maahan kuten esim, Suomeen on samanlainen asia, kun palvelunestohyökkäys jollekin nettiserverille. Kummassakin tapauksessa ajetaan ko. palveluresurssi tilttiin. Pakolaisvirta vain on konkreettisempi tapahtuma, joka ravistelee yhteiskunnan rakenteita, kuten on havaittu. Miksi esim. Kreikkaa rassataan.

  Tätä taustaa vasten on mielenkiiintoista havaita eri poliittisten puolueiden käyttäytyminen ko. tilanteessa, etenkin ottaen huomioon sen, mistä vaatimukset esim. Suomen osalta pakolaisten vastaanottamiseksi ovat tulleet, ja miten nk. kansainväliset sopimukset toimivat ko. tilanteessa. Siis eivät toimi ollenkaan.

 7. Muslimimaat omistavat yli 60 prosenttia kaikista öljyvaroista. Yhdysvallat omistaa tuskin edes 2 prosenttia. Irakilla on viisi kertaa enemmän öljyä kuin Yhdysvalloilla. Yhdysvaltain johtaman sodan tavoite on ottaa haltuun nuo öljyvarat. Tavoitteen saavuttamiseksi muslimimaat ovat sodan, peitellyn juonittelun, taloudellisen epävakauttamisen ja vallanvaihdosten kohteena.”

  Saksa etsiskeli WW2:n loppuvaiheessa tarmokkaasti öljyä Pohjois-Afrikasta saattaakseen kalustohuoltonsa globaalisten operaatioidensa edellyttämälle tasolle. Sodan lopuilla, perustuen italialaisen geologin (en nyt tähän hätään muista nimeä), tutkimuksiin, Saudi-Arabian mittavat öljyresurssit voitiin identifioida ja saattaa tuotanto alkuun. Toki haukat olivat paikalla, ja tilanne kehittyi Saudien osalta sellaiseksi kun se nykyisellään on. Muilta osin Lähi-Idässä on paljolti jo aivan lähihistoriaa.

  Mikä nykytilanne olisi, jos saksalaiset olisivät ”aikanaan” päässeet käsiksi lähi-idän öljyresursseihin. Spekuloikoot siitä ne joita se kiinnostaa.

  Amerikoissa tulee välitön ja vakava sisäpoliittinen ongelma jos perusjenkki ei pysty ajamaan halvalla bensalla ylisuurilla moottoreilla varustettuja ajoneuvojaan. Kaiken pitää olla suurta ja litroja koneissa paljon.

  Kaikki nk. kehityksen trendit ovat aina liittyneet siihen, että jokin uusi energiamuoto, tai energian konversiomuoto on keksitty, alkaen höyrykoneesta. Siis se joka hallitsee energiaresursseja hallitsee kehitystä. Energiaresurssien hallinta edellyttää mittavia finansiaalisia resursseja ja sellaiseen muuan Rockefeller Standard Oil:insa kautta pääsi kiinni, jopa siinä määrin, että se laittomana monopolina oli aikanaan sitten pilkottava osiin, mutta jatkumo säilyi.

  Muiden raaka-aineiden kuin öljyn osalta tilanne on aivan sama. Tavoitteen saavuttamiseksi muutkin maat ovat sodan, peitellyn juonittelun, taloudellisen epävakauttamisen ja vallanvaihdosten kohteena.” Taustalla ovat samat toimijat.

  Tällaisesta objektista hyvänä esimerkkinä on Suomi. Mitenkään ei voi ajatella, että ”hallinto” ei olisi ollut perillä tapahtuneista. Vedä tästä sitten omat johtopäätöksesi.

  Näistä lähtökohdista katsottuna jäljet globaalisten ongelmien sylttytehtaille ovat kohtuullisen selvät. Suomen hallituksen käyttäytyminen niissä tilanteissa, joissa vyörytyksistä on ollut kysymys, kertoo korutonta kieltään siitä missä faktisesti mennään, -selitettiin juhlapuheissa sitten mitä hyvänsä.

  Surullisinta on todeta, että tämä koskee kaikkia kansakunnan resursseja humanitääriset ja sosiaaliset resurssit mukaanlukien luonnonresurssien lisäksi. Kaikki kupataan, ja nk. totuuss käännetään ”mukakehityksen valheeksi”. Kansakunnan luottamusmiehet vielä auttavat tämän ”kehityksen kehittymiseksi”.

  ”Käki kuksii kuusikossa pientä lintu-raukkaa, -vaikka lintu pieni onkin, silti alta auttaa”.

 8. Hopalong,oletko lukenut tutkijoiden kokemukset 9-11 räjähdyksistä ? ”Ainutlaatuinen onnettomuus”, jossa sula
  metalli kesti viikkoja jähmettyä. Saudien passit löytyivät ”priima kunnossa kaiken rojun keskeltä” ? Oma passini palaa jo auringon paisteessa,heh. Rakennus 7 kohdalla poliisi ajoi uteliaat pois, sanoen, tuo rakennus tulee alas
  vaikkei siihen osunut mikään lentokone. ”Ei Bushilla ja Cheneyllä ollut tarpeeksi monta konetta käytössään ” ?
  Olimme kuulomatkan päässä tapahtumista 9-11, te raukat olette jääneet paljosta vajaiksi. B and C and Rumsfeld kolmikon piti saada Irakin sota käyntiin millä Cheneyn Halliburton firma teki kauhistuttavan määrän
  taaloja. Sotilaiden kengän-nauhoista tankkeihin, ja kaikki siltä väliltä. Sitten vielä tornien omistaja Mr. ”S”,joka oli nostanut tornien vakuutukset yläkanttiin juuri ennen niiden räjäyttämistä, (Demolition).
  Koko tapahtuma lemuaa tyypilliselle jenkkien tapahtumalle.

 9. Salaliittoja on tehty ”kautta maailman sivun”. Kaikenlaisten suunniteltujen hyökkäysten edelläkävijät ovat juuri ”salaisiin liittoihin perustuvia etuvalmisteluja”. Eihän mikään hyökkäystä suunnitteleva mene painamaan niitä lehdistöön. Sehän pilaisi salaisen suunnitelman päivän valoon. Viekkautta käytetään kaikessa kaupallisuudessakin, sen tähden voidaankin luottamuksella tunnustaa, miten nurinkurista koko ihmisen elämä on ,ja tulee aina vaan pahenemaan. On aivan outoa minkälaisissa olosuhteissa ihmiset elävät, kun eivät ole perillä maapallolla tapahtuvista poliittisista mullistuksista kolmatta M-sotaa kohti mentäessä kovaa vauhtia. Viihdeohjelmat pitävät ihmiset kiireisinä ”tuijottajina”, hypnoosin vallassa, välttäen päivänpolttamat uutiset. Poliittisin lausunnoin annetut viestitykset ovat käsittämättömiä ”taviksille”.

 10. Breaking news: Jopa Yhdysvaltojen oikeusministeriö väittää tai varsin suorasanaisesti vihjaa, että salaliittoja on sittenkin olemassa. (Taisi mennä salaliittojen mitätöijiltä aamuplöröt väärään kurkkuun?)

  Uskomatonta mutta totta: USA:ssa nostettu syytteet SALALIITOsta, vaikka meillä valtamedia on – sankan ”tutkija”joukon tuella – ”vakuutellut”, ettei sellaisia joko ole tai ettei sellaisiin pidä uskoa. Jo ollaan aikoihin eletty. Asiasta kerrotaan nyt USA:n oikeusministeriön lisäksi myös suomalaisessa valtamediassa (Yle)!!! Aikakirjoihin kannattaa etsata päivämäärät 29.1.2021 ja 30.1.2021.
  #
  USA:n oikeusministeriön tiedote: ”Two Members of the Proud Boys Indicted for Conspiracy, Other Charges Related to the Jan. 6 Riots”

  Department of Justice
  U.S. Attorney’s Office
  District of Columbia
  FOR IMMEDIATE RELEASE
  Friday, January 29, 2021
  Two Members of the Proud Boys Indicted for Conspiracy, Other Charges Related to the Jan. 6 Riots
  One defendant facing additional charges of obstructing an official proceeding and assaulting, resisting or impeding officers
  WASHINGTON— Two members of the Proud Boys, a nationalist organization, were indicted today in federal court in the District of Columbia for conspiring to obstruct law enforcement, among other charges.

  Dominic Pezzola, 43, of Rochester, New York, and William Pepe, 31, of Beacon, New York, were indicted today in federal court in the District of Columbia on charges of conspiracy; civil disorder; unlawfully entering restricted buildings or grounds; and disorderly and disruptive conduct in restricted buildings or grounds. Pezzola was also charged with obstruction of an official proceeding; additional counts of civil disorder and aiding and abetting civil disorder; robbery of personal property of the United States; assaulting, resisting, or impeding certain officers; destruction of government property; and engaging in physical violence in a restricted buildings or grounds.

  Pepe and Pezzola were originally charged by criminal complaint and arrested on Jan. 12 and 15, respectively.

  According to the charging documents, Pezzola and Pepe are members of the Proud Boys, a group self-described as a “pro-Western fraternal organization for men who refuse to apologize for creating the modern world; aka Western Chauvinists.” Proud Boys members often wear the colors yellow and black, as well as other apparel adorned with Proud Boys-related logos and emblems. It is alleged that both Pepe and Pezzola possess tactical vests branded with the Proud Boys logo, and have attended various Proud Boys gatherings and protests.

  According to the indictment, Pezzola and Pepe engaged in a conspiracy to obstruct, influence, impede, and interfere with law enforcement officers engaged in their official duties in protecting the U.S. Capitol and its grounds on Jan. 6, 2021. It is alleged that Pezzola and Pepe took actions to evade and render ineffective the protective equipment deployed by Capitol Police in active riot control measures, including actions to remove temporary metal barricades erected by the Capitol Police for the purpose of controlling access to the Capitol Grounds, and the stealing and purloining of property belonging to Capitol Police.

  It is further alleged that Pezzola confronted a Capitol Police officer attempting to control the crowd and ripped away the officer’s riot shield, while the officer was physically engaging with individuals who had gathered unlawfully in the west plaza of the Capitol. Pezzola can be seen on video that has been widely distributed, using that riot shield to smash a window at the U.S. Capitol.

  The case is being prosecuted by Assistant U.S. Attorneys Jason McCullough and Erik Kenerson of the U.S. Attorney’s Office for the District of Columbia and Taryn Meeks of the Department of Justice National Security Division’s Counterterrorism Section. Valuable assistance was provided by the U.S. Attorneys’ Offices for the Western and Southern Districts of New York. The case is being investigated by the FBI’s Washington Field Office, with assistance by the FBI’s Buffalo Field Office and the FBI’s New York Field Office.

  The ATF and FBI continue to urge the public to report suspected use of explosive devices, or violent, destructive acts associated with the recent unrest. Anyone with information can call 1-888-ATF-TIPS (1-888-283-8477), email ATFTips@atf.gov or submit information anonymously via ReportIt.com.

  The FBI is looking for individuals who may have incited or promoted violence of any kind. Anyone with digital material or tips can call 1-800-CALL-FBI (800-225-5324) or submit images or videos at fbi.gov/USCapitol.

  The charges contained in the complaint are allegations. The defendants are presumed innocent unless and until proven guilty beyond a reasonable doubt in a court of law.

  Component(s):
  USAO – District of Columbia
  Press Release Number:
  21-029
  Updated January 29, 2021

  https://www.justice.gov/usao-dc/pr/two-members-proud-boys-indicted-conspiracy-other-charges-related-jan-6-riots
  #
  ”Yhdysvaltain oikeusministeriö on nostanut ensimmäiset salaliittosyytteet kongressitalon valtausyrityksen vuoksi” (https://yle.fi/uutiset/3-11764627)

  Syytteet on nostettu kahta entistä presidentti Trumpia tukevaa äärioikeistoryhmä Proud Boysin jäsentä vastaan.

  Yhdysvallat
  Yle Uutiset 30.1.2021 kello 06:51
  Äärioikeistolaisen Proud Boys ryhmän jäsen Amerikan lippu kädessä.

  ”Yhdysvalloissa oikeusministeriö on nostanut ensimmäiset salaliittosyytteet kongressitalon valtausyrityksen vuoksi. Oikeusministeriö kertoo asiasta tiedotteessa” (https://yle.fi/uutiset/3-11764627).

  Syytteet on nostettu kahta äärioikeistoryhmä Proud Boysin jäsentä vastaan. Proud Boys tukee entistä presidenttiä Donald Trumpia.

  New Yorkin osavaltiosta kotoisin olevia 43- ja 31-vuotiaita miehiä syytetään muun muassa juonittelusta lainvalvojien toiminnan estämiseksi.

  Ihmisjoukko tunkeutuu Capitoliin.

  Lisäksi heitä vastaan on nostettu muita syytteitä liittyen loppiaisena tapahtuneeseen hyökkäykseen, johon heidän väitetään osallistuneen.

  Asiasta kertoi muun muassa uutiskanava CNN:n toimittaja Ana Cabrera Twitterissä. Cabreran mukaan kyse on ensimmäisistä kongressitalon tapahtumien vuoksi nostetuista salaliittosyytteistä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here