Sunnuntaina 6.11.2016 — kaksi päivää ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja — FBI:n johtaja James Comey ilmoitti kongressille, etteivät lokakuussa 2016 löydetyt Hillary Clintonin sähköpostiviestit anna liittovaltion poliisille edelleenkään perusteita nostaa rikossyytteitä presidenttiehdokasta vastaan.

Comey oli ilmoittanut uusista sähköpostiviestien tutkimuksista 28. lokakuuta, kun alaikäiselle lähetettyjen seksiviestien johdosta tutkittavaksi joutuneen entisen kongressin jäsenen Anthony Weinerin kannettavalta tietokoneelta oli löytynyt tuhansittain Clintonin henkilökohtaiselta sähköpostipalvelimelta lähetettyjä sähköpostiviestejä, joita FBI ei ollut aiemmin tutkinut. FBI oli ilmoittanut näiden aiempien tutkimusten jälkeen heinäkuussa 2016, ettei Clintonin asettamiselle syytteeseen ollut perusteita.

Amerikkalaismediassa on pohdittu, kykenikö FBI käymään riittävän perusteellisesti läpi kaikki noin 650 000 runsas viikko sitten paljastunutta sähköpostiviestiä. Mediassa ei kuitenkaan ole mainittu, ettei uudesta tutkinnasta vastannut James Comey, vaan FBI:n apulaisjohtaja Andrew McCabe. Comey vain esitti Yhdysvaltain kongressille virallisen lausunnon uusista tutkimustuloksista.

Tutkinnasta vastanneella McCabella on kuitenkin jääviysongelma. Hänen vaimonsa Jill McCabe sai Hillary Clintonin läheiseltä liittolaiselta, Virginian kuvernööri Terry McAuliffeltä lähes 500 000 dollarin avustuksen kampanjoidessaan pääsystä Virginian senaattiin vuonna 2015. Muutama kuukausi myöhemmin Andew McCabe nimitettiin FBI:n apulaisjohtajaksi ja hän sai tehtäväkseen vastata Hillary Clintonin sähköpostien tutkinnasta.

Myös Comey sekä hänen esimiehensä, oikeusministeri Loretta Lynch, ovat eturistiriitakytköksin sidotut Clintoneihin.


ON KIISTATONTA, että Hillary Clintonin toimiessa ulkoministerinä huomattava määrä salaiseksi luokiteltuja sähköpostiviestejä kulki hänen yksityisen sähköpostipalvelimensa kautta. Kun kongressi sai tietää tästä Benghazin iskun kuulemistilaisuudessa ja vaati sähköpostiviestejä todisteeksi, Clintonin avustajat tuhosivat tai jättivät toimittamatta FBI:lle yli 17 000 viestiä sillä perusteella, että ne olivat henkilökohtaisia eivätkä työhön liittyviä viestejä. FBI sai palautettua viestit ja totesi myöhemmin, että monet niistä olivat työhön liittyviä.

Ainakin 2 079 sähköpostiviestiä, joilla oli eri salassapitoluokituksia, oli päätynyt tai saattanut päätyä sellaisten ihmisten saataville, joilla ei ollut asianmukaista tietoturvaluokitusta – mukaan lukien Clintonin tytär Chelsea sekä Clintonien kodinhoitaja, jolle työnantajansa antoi tulostustehtäviä.

New Yorkissa ja Pennsylvaniassa lisensoidun yksityisetsivätoimiston johtaja Douglas Hagmann katsoo, että kaikki 2 079 sähköpostiviestiä ovat erillisiä rikoksia Yhdysvaltain vakoilunvastaisen lain mukaan.

James Comeyn ilmoitettua 6.11.2016, ettei syytteen nostamiseen Clintonia vastaan ole edelleenkään aihetta, republikaanien kansallisen komitean puheenjohtaja Reince Priebus muistutti, että FBI jatkaa Clintonien säätiöön (Clinton Foundation) liittyvien korruptioepäilyjen tutkimuksia. Ja vain muutama päivä sitten Wikileaksin perustaja Julian Assange kertoi dokumentaristi John Pilgerin haastattelussa Clintonien säätiön ottaneen vastaan lahjoituksia samoilta Saudi-Arabian ja Qatarin viranomaisilta, jotka tukivat Isistä. Yhdysvaltain lainsäädännön mukaan yhteistyö terroristien ja terrorismin tukijoiden kanssa on rangaistavaa.

Clintonien säätiö sai lahjoituksia Saudi-Arabian ja Qatarin lisäksi Marokolta, Kuwaitilta, Yhdistyneiltä arabiemiraateilta ja Omanilta — mailta, joiden kanssa tehtävät asekaupat Hillaryn johtama ulkoministeriö hyväksyi.

Clintoneilla on myös läheiset suhteet Wall Streetiin sekä toimijoihin, jotka olivat osallisia vuoden 2008 talouskriisin synnyttämiseen.

Mediassa julkaistujen tietojen mukaan Clintonien säätiön korruptiotutkinnalla on ”hyvin korkea prioriteetti” FBI:n kentällä toimivien tutkijoiden keskuudessa.

FBI:ssä on kuitenkin raportoitu käydyn ”sisäistä taistelua” siitä, miten käsitellä  korruptioepäilyjä. Rintamalinjat ovat kulkeneet viraston johtajien ja paikallisten tutkijoiden välissä. Myös oikeusministeriön on katsottu suhtautuvan varauksellisesti Clintoni(e)n toimien tutkimiseen.

 

Anthony Weiner. Kuva: United States Congress
Anthony Weiner. Kuva: Yhdysvaltain kongressi

TOINEN RINTAMALINJA näyttää kulkevan liittovaltion viranomaisten ja New Yorkin poliisilaitoksen (New York Police Department, NYPD) välillä. Entinen merijalkaväen sotilas ja globaalisti toimivan turvallisuusyhtiön perustaja Erik Prince kertoi radiohaastattelussa, että hänen poliisilähteensä mukaan NYPD aikoi järjestää ”Weinergateen” liittyvän lehdistötilaisuuden, jossa olisi kerrottu uusista kotietsinnöistä ja pidätyksistä. Princen mukaan NYPD löysi Weinerin tietokoneelta raskauttavaa todistusaineistoa rahanpesusta, alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, Clintonien ”Lolita Express” -lennoista pedofiliasta tuomitun Jeffrey Epsteinin yksityiskoneella, laittomasta rahankeruusta ja salaiseksi luokitellun aineiston holtittomasta käsittelystä. Clintonin lähipiirin lisäksi aineisto voisi asettaa useita kongressiedustajia epäilyksenalaisiksi. Princen lähteen mukaan Yhdysvaltain oikeusministeriö ja Valkoinen talo saivat voimakkaalla painostuksella NYPD:n luopumaan lehdistötilaisuuden järjestämisestä. NYPD on hänen mukaansa kuitenkin uhannut viedä asian oikeuteen, jollei liittovaltion poliisi tee sitä.

Bill Clintonin lennot Epsteinin ”Orgy Island” -nimellä kutsuttuun Karibian lomakohteeseen (josta on käytetty myös nimikettä ”Sex Slave Island”, seksiorjasaari) herättivät jo alkuvuodesta 2015 pohdintoja siitä, koituvatko Hillaryn aviomiehen sekoilut vielä vaimonsa uran tuhoksi, kuten New York Post tuolloin uutisoi.


LÄHTEESEENSÄ VIITATEN Prince kertoo poliisin löytäneen Weinerin tietokoneelta todisteita siitä, että Hillary on ollut miehensä mukana ainakin kuudella ”Lolita Express” -lennolla. Epsteinin isännöitävinä väitetään olleen myös mm. saudivaikuttajia sekä Weinerin kanssa naimisissa ollut Huma Abedin, Hillaryn pitkäaikainen työtoveri ja hänen presidentinvaalien apulaiskampanjapäällikkönsä, jonka kautta Clintonin työhön liittyvät sähköpostiviestit alun perin päätyivät Weinerin tietokoneelle.

Wikileaks on vuotanut kiihtyvällä tahdilla runsaasti keskustelua herättäneitä sähköpostiviestejä Hillary Clintonin lähipiiristä, erityisesti hänen presidentinvaalikampanjansa päällikköön John Podestaan liittyviä viestejä. Joidenkin vuodettujen viestien on epäilty liittyvän lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Yhdessä viestissä, jonka vastaanottajien joukossa Podesta on, pohjustetaan tapaamista maatilalla Lovettsville-nimisessä paikassa seuraavasti:

”Aiomme lämmittää altaan, joten uiminen on mahdollista. Bonnie toimii Uber-palveluna ja kuljettaa paikalle Ruby, Emerson ja Maeve Luzzatton (11, 9 ja melkein 7 vuotta), joten saatte hieman lisää viihdykettä, ja he tulevat ihan varmasti altaaseen”. (”We plan to heat the pool, so a swim is a possibility. Bonnie will be Uber Service to transport Ruby, Emerson, and Maeve Luzzatto (11, 9, and almost 7) so you’ll have some further entertainment, and they will be in that pool for sure.”)

Lasten ikien luetteleminen sekä ajatus heistä aikuisten viihdykkeenä altaassa herättää kysymyksiä. Joissain Wikileaksin vuotamissa sähköpostiviesteissä on myös epäilty käytetyn ihmis- ja/tai huumekauppaan viittaavia koodisanoja.


JOS HILLARY CLINTON valitaan presidentiksi, Yhdysvalloissa saattaa jälleen syntyä tilanne, jossa istuvaa presidenttiä tutkitaan rikoksista epäiltynä, kuten mm. Hillaryn aviomiestä Billiä aikoinaan. Toisaalta Clintonin valinta presidentiksi todennäköisesti lisäisi korkealta taholta tulevaa painostusta edelleen käynnissä olevien tutkimusten lopettamiseksi. Ihmisethän eivät tunnetusti ole tasaveroisia lain edessä.

Jos unohdetaan sähköpostipaljastukset, olisiko Hillary Clinton muutoin sopiva presidentiksi? Kommentaattorit ovat todenneet, että hän on kannattanut tai ulkoministerinä toimiessaan aktiivisesti edistänyt kaikkia Yhdysvaltain viime vuosikymmeninä käynnistämiä sotia. Sen jälkeen kun Libya oli Yhdysvaltain tuella (ja valheiden perusteella) muutettu Afrikan mantereen vauraimmasta ja YK:nkin tilastojen perusteella kehittyneimpiin ja tasa-arvoisimpiin kuuluvasta valtiosta hajonneeksi valtioksi (auttamalla mm. al-Qaidaan kuuluvat ”kapinallis”ryhmittymät valtaan eri puolilla maata) ja maan johtaja Muammar Gaddafi oli ensin sodomisoitu pistimellä ja sitten murhattu, Hillary Clinton naurahti Gaddafin kohtalolle TV-haastattelussa tokaisten ”Me tulimme, me näimme, hän kuoli” (”We came, we saw, he died”). Vain muutama vuosi aiemmin hän oli emännöinyt Gaddafin poikaa Muatassemin Gaddafia.

Tällainen käyttäytyminen saattaa ilmentää psykopatiaa, kuten myös esimerkiksi Clintonin idea Julian Assangen neutraloimiseksi lennokilla tyyliin ”Can’t we just drone this guy?

Ennen presidenttikampanjaansa Clintonin maahanmuuttoon liittyvät puheet ovat kuulostaneet hyvin samankaltaisilta kuin vastaehdokkaansa, kyseisestä aiheesta voimakkaasti kritisoidun Donald Trumpin. Clintoninkin aiemmissa puheissa viitataan esimerkiksi ”suoja-aidan” rakentamiseen laittomien maahanmuuttajien tulon estämiseksi.

Mutta entäpä sitten Trump? Jos hänen typerät ja ymmärrettävästi pelottavatkin möläytyksensä jätetään hetkiseksi sivuun, täytyy kai hänestä nyt olla paljon raskauttavampaa aineistoa kuin kilpasiskostaan? Tai vähintäänkin yhtä raskauttavaa? Ja kuinka ollakaan, myös Trumpin on valaehtoisessa lausunnossa kerrottu lentäneen ainakin kerran Jeffrey Epsteinin yksityiskoneella. Sattuneesta syystä mediassa ei tartuttu tähän, vaan valokeilaan nostettiin mieluummin Trumpin kymmenen vuoden takainen, julkaisukelvottoman sanan sisältänyt kehuskelu naisten kopeloimisesta.

Kirjoittaja kiittää Riikka Söyringiä täydentävästä aineistosta.
Artikkelikuva: Lorie Shaull

Lähteitä

CBS News (3.11.2016): FBI finds emails related to Hillary Clinton’s State Department tenure
http://www.cbsnews.com/news/fbi-finds-emails-related-to-hillary-clintons-state-department-tenure/

Klein, Aaron | Breitbart (6.11.2016): RNC: FBI Continues to Investigate Clinton Foundation
http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/06/rnc-fbi-continues-investigate-clinton-foundation/

Chossudovsky, Michel | Global Research (7.11.2016): FBI Director James Comey: Hillary Should Not Face Criminal Charges. But Who Conducted the Investigation? FBI Deputy Director Andrew McCabe Whose Wife Received $467,500
http://www.globalresearch.ca/fbi-director-james-comey-no-evidence-of-hillary-wrong-doing-but-who-conducted-the-investigation-fbi-deputy-director-andrew-mccabe-bribed-whose-wife-received-467000/5555398

Callahan, Maureen | New York Post (14.2.2015): Bill’s libido threatens to derail Hillary – again
https://nypost.com/2015/02/14/bill-clintons-libido-threatens-to-derail-hillary-again/

Hayward, John | Breitbart /4.11.2016): Erik Prince: NYPD Ready to Make Arrests in Anthony Weiner Case
http://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

Levine, Mike | ABC News (27.9.2016): Why Hillary Clinton Deleted 33,000 Emails on Her Private Email Server
http://abcnews.go.com/Politics/hillary-clinton-deleted-33000-emails-secretary-state/story?id=42389308

Kumar, Anita | McClatchy (29.2.2016): At least 2,079 Clinton emails contained classified material
http://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/election/article63218372.html

Wikileaks: Podesta emails, Subject: Re: Farmers L Update and Welcome Mat
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/46736

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

18 KOMMENTTIA

 1. Jos minä saan keskimäärin 60 e-mailia päivässä, ja pidän sitä paljona, niin kuinka paljon tuo huuhkaja oikein on postitellut yhden päivän aikana? Vai onko se niinkuin vanhemmat ihmiset yleensä ettei se edes lue niitä vaan postaa eteenpäin suurelle joukolle tunteakseen olevansa tapahtumien keskipisteessä ja hyödyllinen?

  Tuo 650 000 e-mailia tarkoittaisi omalla kohdallani 10 834 päivän posteja, joka tarkoittaisi työvuosina noin 60 työvuoden posteja. Mistä päästäänkin siihen kysymykseen että milloinkas nuo sitten töitä tekevät? Ja mitä oikeasti tarkoittaisi tuollainen e-mailien määrä? Onko siitä enää mitään hyötyä? Toisaalta, saman verran voi arvioida aikaa kuluneen e-malien läpikäymiseen josta voi heti tehdä päätelmän että niitä ei ole tässä lyhyessä ajassa käyty läpi. FBI:ltä tuskin on löytynyt 1000:ta henkilöä niitä tarkastamaan.

  No, ainakin toiminta on jatkunut niin pitkään että sitä voi pitää ”jatkettuna maanpetoksena…”

 2. Eipä hyvältä näytä maailman vaikutusvaltaisimman maan tilanne,toivottavasti tämän valtataistelun varjossa,siis alemmilla hallinnon tasoilla tapahtuu jotain positiivista, esimekiksi Sandersin aloittama pitkämarssi rakenteisiin tuottaisi tulosta,hän yllytti kannattajoitaan juuri sellaiseen.

 3. Hillary Diane Rodham CLINTON (s. 26.10.1947 Chicago)

  ”We came, we saw, he died”
  – hillary Clinton

  Senaattorina Clinton oli Afganistanin sodan voimakas puolustaja (“During her terms, she strongly supported military action in Afghanistan”; http://www.thefamouspeople.com/profiles/hillary-diane-rodham-clinton-1632.php). Vuonna 2002 Clinton äänesti presidentti George W. Bushin aloittaman Irakin sodan puolesta.

  “Clinton strongly supported the 2001 U.S. military action in Afghanistan, (…). Clinton voted in favor of the October 2002 Iraq War Resolution, which authorized President George W. Bush to use military force against Iraq” (https://en.wikipedia.org/wiki/Hillary_Clinton).

  Ulkoministerikautensa aikana Clinton pyrki painottamaan ihmisoikeuksia ja tasa-arvokysymyksiä USA:n ulkopolitiikaan avainasioina. Hän oli myös Libyan sotilasintervention keskushahmoja vuonna 2011 (”she prominently advocated U.S. military intervention in Libya”; http://www.thefamouspeople.com/profiles/hillary-diane-rodham-clinton-1632.php).

  11. syyskuuta 2012 Yhdysvaltain Bengasin-konsulaattiin Libyassa kohdistui isku, joka surmasi Libyan-suurlähettiläs Christopher Stevensin ja kolme muuta henkilöä. Clintonin johtama ulkoministeriö joutui tutkinnan kohteeksi, ja itsenäiset tutkijat julkaisivat raportin, jonka mukaan Bengasin isku johtui ”ulkoministeriön hallinnon systemaattisista epäonnistumisista”.

  Maaliskuussa 2015 julkisuuteen nousi tieto, että Clinton oli käyttänyt ulkoministerinä ministeriön sääntöjen vastaisesti yksityistä sähköpostitunnusta ja palvelinta. Lokakuussa 2009 voimaan tulleen lain mukaan viranhaltioiden lähettämiä viestejä piti säilyttää ko. ministeriön tai viraston hallussa. Clinton luovutti yli 30 000 sähköpostia ulkoministeriölle lähes kaksi vuotta sen jälkeen kuin jätti ulkoministerin tehtävät. Kuitenkin 32 000 sähköposteista oli tuhottu. Clintonin mukaan ne olivat henkilökohtaisia. Sähköposteista 2 100 luokiteltiin salassa pidettäväksi tiedoksi. 65:n turvaluokitus oli salainen, 22:n erittäin salainen ja loppujen luottamuksellinen, vaikka Clinton itse aluksi väitti, että sähköpostit eivät sisältäneet salassa pidettävää tietoa.

  Demokraattisen puolueen johto toimi toista presidenttiehdokasta Bernie Sandersia vastaan ja pönkitti Clintonin presidenttiehdokkuutta toimien siten omia sääntöjään vastaan. Jo aiemmin Politico oli paljastanut, että puolueen alueelliseen toimintaan kerätyt varat oli siirretty pääasiassa DNC:lle ja Clintonin presidentinvaalikampanjaan. Demokraattisen puolueen puhemies Debbie Wasserman Schultz joutui eroamaan, samoin puolueen toimitusjohtaja Amy Dacey, talouspäällikkö Brad Marshall ja viestintäjohtaja Luis Miranda.

  “Hillary Clinton has quite a capacity to drink. She once out-drank John McCain during a tour of Estonia in 2004, when both of them were senators. Clinton beat McCain in the game of shots of vodka by a margin of four” (http://www.thefamouspeople.com/profiles/hillary-diane-rodham-clinton-1632.php).
  #
  Suomalaisista sijoittajista valtaosa on Hillary Clintonin takana Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Suomalaisista sijoittajista peräti 78 prosenttia äänestäisi Hillary Clintonia USA:n presidentinvaaleissa ja vain kahdeksan prosenttia Donald Trumpia (http://www.salkunrakentaja.fi/2016/11/hillary-clinton-suomalaisten-sijoittajien-ylivoimainen-suosikki/).

  Charly Salonius-Pasternak (vanhempi tutkija Ulkopoliittisessa instituutissa) ei ole salannut mieltymyksiään tai antipatioitaan: ”Donald Trump ei selvästikään ymmärrä globaalin kaupan perusteita” (http://www.talouselama.fi/uutiset/salonius-pasternak-donald-trump-ei-selvastikaan-ymmarra-globaalin-kaupan-perusteita-6594962). ”@HillaryClinton edustaa sitä Yhdysvaltoja jonka tunnen. @realDonaldTrump sitä irvikuvaa mitä #Putin ja RT kuvaavat” (C Salonius-Pasternak on Twitter).
  ¤
  [Lainaus alkaa:] (…)

  (…) käytettävissä olevan todistusaineiston mukaan valtaosa poliitikoista ei ole kiinnostunut totuudesta vaan vallasta ja sen pitämisestä. Vallassa pysymiseksi on välttämätöntä, että ihmiset pysyvät tietämättöminä, elävät tietämättöminä totuudesta, jopa omaa elämäänsä koskevasta totuudesta. Siksi meitä ympäröi valtava valheiden kudos, jolla meitä ruokitaan.

  Kuten jokainen täällä tietää Irakin sota oikeutettiin Saddam Husseinin väitetyillä joukkotuhoaseilla, joista jotkut voitaisiin laukaista kolmessa vartissa kylvämään kauhistuttavaa tuhoa. Meille vakuutettiin tämän olevan totta. Se ei ollut totta. Meille kerrottiin Irakilla olleen suhteet al-Qaidaan ja osavastuu syyskuun yhdennentoista päivän hirmutöistä New Yorkissa. Meille vakuutettiin tämän olevan totta. Se ei ollut totta. Meille kerrottiin, että Irak uhkasi maailman turvallisuutta. Meille vakuutettiin tämän olevan totta. Se ei ollut totta.

  Totuus on jotain kokonaan muuta. Totuus liittyy siihen, miten Yhdysvallat ymmärtää asemansa maailmassa, ja kuinka se mielii asemaansa käyttää.

  (…)

  (…)Yhdysvaltojen rikokset ovat olleet järjestelmällisiä, jatkuvia, raakoja, ja ne on tehty ilman katumusta, mutta vain erittäin harvat ovat puhuneet niistä. Tästä on annettava tunnustusta Yhdysvalloille. Se on suorittanut maailmanlaajuisesti varsin kliinistä vallan manipulaatiota ja naamioitunut samalla universaaliksi hyvän voimaksi. Kyse on loistavasta, jopa nokkelasta, tavattoman menestyksekkäästä hypnoosista.

  (…)

  Irakin miehitys oli rosvoretki, räikeää valtioterrorismia, ja osoitti kansainvälisen oikeuden täydellistä halveksuntaa. Miehitys oli mielivaltainen sotatoimi, jolle antoivat potkua valheet toisensa perään sekä median ja sen kautta yleisön sumeilematon manipulointi. Tarkoituksena oli vakiinnuttaa Yhdysvaltojen sotilaallinen ja taloudellinen kontrolli Lähi-idässä verhoamalla hanke kansan vapauttamiseksi – viimeisenä keinona kun muut verukkeet oli jouduttu hylkäämään. Näyttävä sotilaallisen voiman osoitus, jonka vuoksi tuhansia ja taas tuhansia syyttömiä ihmisiä surmattiin ja silvottiin.

  Olemme tuoneet Irakin kansalle kidutusta, rypälepommeja, köyhdytettyä uraania, lukemattomia satunnaisia murhia, hätää, rappiota ja kuolemaa ja kutsuneet sitä ”vapauden ja demokratian tuomiseksi Lähi-itään”.

  Montako ihmistä pitää tappaa ennen kuin käy massamurhaajasta ja sotarikollisesta? Satatuhatta? Siinä on enemmän kuin tarpeeksi, ajattelisin. Siksi on oikeudenmukaista, että Bush ja Blair tuodaan kansainvälisen rikostuomioistuimen eteen. Bush on kuitenkin ollut ovela. Hän ei ole ratifioinut tätä tuomioistuinta. Sen vuoksi hän on varoittanut, että jos yksikin yhdysvaltalainen sotilas tai poliitikko joutuu syytetyksi tässä oikeudessa, hän lähettää paikalle merijalkaväen. Mutta Tony Blair on tunnustanut oikeuden ja on asetettavissa syytteeseen. Voimme kertoa oikeudelle hänen osoitteensa, jos se kiinnostaa. Se on Downing Street 10, Lontoo.

  (…)

  Yhdysvalloilla on nyt seitsemänsataakaksi sotilastukikohtaa ympäri maailman sadassakolmessakymmenessäkahdessa maassa, yhtenä kunnioitettavana poikkeuksena tietenkin Ruotsi. Emme oikein tiedä, kuinka he pääsivät kaikkiin näihin paikkoihin, mutta siellä he kumminkin ovat.

  Yhdysvalloilla on hallussaan kahdeksantuhatta laukaisuvalmista ydinkärkeä. Kaksituhatta niistä voidaan laukaista viidentoista minuutin varoituksella. Yhdysvallat kehittelee uusia ydinaseita, joita kutsutaan bunkkerin särkijöiksi. Aina yhteistyöhön halukkaat britit aikovat korvata omat Trident-ydinohjuksensa uusilla. Ihmettelen kuka mahtaa olla heidän tähtäimessään? Osama bin Laden? Sinä? Minä? Matti Meikäläinen? Kiina? Pariisi? Tietääkö kukaan? Tiedämme ainakin sen, että tämä infantiili mielenvikaisuus – ydinaseiden hallussapito ja käytöllä uhkailu – on Yhdysvaltojen nykyisen poliittisen filosofian ydintä. Pitää muistaa, että Yhdysvallat on jatkuvassa hälytystilassa, joka ei näytä laantumisen merkkejä.

  (…)

  Suunnattomista vaikeuksista ja vastustuksesta huolimatta uskon, että meillä kaikilla on velvollisuus taipumattomaan, horjumattomaan, hurjaan älylliseen päättäväisyyteen määritellä elämämme ja yhteiskuntiemme todellinen totuus. Se on itse asiassa kansalaispakko.

  Ellei poliittiseen näkemykseemme kuulu tällainen päättäväisyys, meillä ei ole toivoa säilyttää sitä, minkä olemme menettämäisillämme – ihmisen arvokkuutta [Lainaus päättyi.] (Harold Pinter: Taide, totuus ja politiikka – Nobel-luento; http://uusi.voima.fi/blog/arkisto-voima/taide-totuus-ja-politiikka/).
  ———-
  Harold Pinter (10.10.1930 Lontoo – 24.12.2008 Lontoo), oli Nobel-palkittu englantilainen näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja, näyttelijä, teatterinjohtaja, runoilija, poliittinen toimija ja Central School of Speech and Draman johtaja.

  The Nobel Prize in Literature 2005 was awarded to Harold Pinter ”who in his plays uncovers the precipice under everyday prattle and forces entry into oppression’s closed rooms” (http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/2005/).

  • Ei ne sitten olleetkaan venäläiset ”hakkeroinnin” takana. Meidän totuusmediakin haukkasi paskaa uutisellaan. Yleensä tietovuotaja on joku selkärankainen hallintokoneiston sisällä, joka ei kestä katella kaikkea korruptiota mitä siellä touhutaan. Wikileaks pitää saada Suomeenkin.

   • Wikileaks olisi toden totta tarpeellinen meidänkin korruptoituneiden maanpettureiden ja muiden rikollisten hallitsemassa pesässämme!

  • Terve Seppo ja kiitos linkistä!

   Mietin tässä onkohan tuo kaikki totta mitä videossa sanotaan?

   Vai onko kyseessä vain hallinnon järjestämä vedätys että Amerikan kansalaiset saataisiin pidettyä tyytyväisinä?

   No varmasti pian saamme nähdä miten asian laita on.

  • Suomessa valtaapitävien ’mustahattujen’ bilderbergiläisten renkien, päätoimittaja Jääskeläisen ja (lisäksi trilateralisti) toimitusjohtaja Kivisen johtama propagandakone lyttää Trumpia:

   ”YLEN VALHEITA DAVID DUKESTA JA YHDISTÄMISTÄ TRUMPIIN – KUKA HYÖTYY?
   Millainen uutinen saadaan silloin, kun pahantahtoinen vasemmistoliberaali toimittaja ymmärtää asiat tahallaan väärin ja mustamaalaa henkilöä valheellisilla kliseillä? Vaikka sellaisen kuten Ylen toimittaja Minna Pärssisen kynäilemä uutisraportti Ku Klux Klanin entinen johtaja nostatti raivon vaalikeskustelussa Louisianassa. Juttu on osoitus siitä, että myös suomalaisen vasemmiston ja sen oikeistolaisten aisankannattajien poliittisessa teologiassa Donald Trumpiakin kauhistuttavampi Ilmestyskirjan peto on valkoisten kansanlaisoikeuksien puolustaja tohtori David Duke.

   Pärssisen raportissa on totta suurin piirtein vain henkilöiden ja paikkakuntien nimet, sillä kaikki muu on ahdasmielistä liberaalia ennakkoluuloa. Jo heti jutun alussa Pärssinen polttaa näppinsä:

   Valkoisten ylivaltaa ajava David Duke osallistui senaattorin vaalia koskevaan vaalikeskusteluun yhdessä viiden muun ehdokkaan kanssa.

   Punaliberaalien ikuisesti hellimä valhe on väittää rutiininomaisesti, että valkoiset jotka haluavat suojella etnisyyttään ja kulttuuriaan kannattavat ”valkoista ylivaltaa” (White Supremacy). Todellisuudessa David Duke ei kannatta etnisyyteen perustuvaa ylivaltaa kuten esimerkiksi juutalaiset, vaan haluaa, että jokaisella rodullisella ryhmällä on oikeus vaalia omaa erityisyyttään.

   Toimittajien yleisin tapa valehdella on jättää olennaiset seikat mainitsematta. Tämä on sikäli kätevää, koska näin heitä ei voi syyttää suoranaisesta valehtelusta. Pärssinen kirjoittaa:

   David Duke kuului aiemmin Ku Klux Klanin johtajiin. Järjestö koostuu klaaneiksi kutsutuista salaseuroista, jotka vastustavat mustia, katolisia, juutalaisia, homoseksuaaleja, maahanmuuttoa ja kommunismi.

   Milloin Duke itse asiassa kuului Klaaniin? Viimeksi 36 vuotta sitten! Tätä ei Duken yhteydessä koskaan mainita, sillä noin kaukaisella jäsenyydellä ei ole juurikaan merkitystä herran nykypolitiikassa. Kommunismin romahduksesta on kulunut 10 vuotta vähemmän aikaan kuin Duken klaanijäsenyydestä, mutta emme silti saa koskaan lukea poliitikosta uutista, jossa muistettaisiin aina korostaa kuinka tämä toimi aiemmin kommunistien ja taistolaisten riveissä.

   Entä millaiseen Klaaniin Duke kuului? Hän johti 70-luvun lopulla Knights of the Ku Klux Klan -järjestöä, joka tunnettiin siitä, että se otti ensimmäisten joukossa mukaan katolilaiset, kannatti miesten ja naisten tasa-arvoa, vastusti laittomuuksia ja hylkäsi kaikenlaisen rotuvihan. Duke sanoikin tuolloin, ettei hän ole mustia vastaan, vaan luonnehti itseään valkoisten kansalaisoikeuksien puolustajaksi. Tällaisia seikkoja ei koskaan mainita Duke-uutisissa, koska ne pilaisivat hyvän tarinan ja vihjauksen siitä, että David Duke on loppujen lopuksi neekerien lynkkaaja.

   Uutisen päätarkoitus paljastuu lukijalle viimeistään silloin, kun toimittaja kertoo, että David Duke kannattaa Donald Trumpia. Vanha kunnon syyllistäminen assosiaatiolla -virheargumentti näyttää kuuluvan näinä päivinä jokaisen häikäilemättömän valtamediatoimittajan sumutus-arsenaaliin. Kaikki keinot jolla lyödä Trumpia käytetään, myös Suomessa.

   Toimittajien hysteerinen Trump-kauhu tuntuu varmasti omituiselta monista suomalaisista, sillä emmehän me voi vaikuttaa mitenkään Yhdysvaltojen presidentin vaaleihin. Suomen valtamedian negatiiviset Trump- ja Duke-uutiset eivät ole tietenkään tarkoitettu amerikkalaisille äänestäjille, vaan suomalaisille, joille opetetaan kädestä pitäen miten meidän pitäisi suhtautua maailmalla näkyviin virtauksiin, jotka saattavat ennen pitkää tulla tutuiksi myös täällä. Siksi ylikansallisiin intresseihin sitoutuneet maamme valtamediat syöttävät meille narraatiota, että EU:n vastustus on sivistymättömien maalaisten hölmö päähänpinttymä ja että kansallista etua puolustava Trump on uusi Hilter, joka on uhka koko maailmanrauhalle.”

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2016/11/ylen-valheita-david-dukesta-ja.html

 4. Poliittisen huipun ajojahdin perimmäinen tarkoitus on se, että poliittinen järjestelmä ajetetaan alas. Piste. Puolueiden ulkopuolelta presidenttikisaan ”muka yllättäen” noussut biljonääri Trump, on yksi teatteriesityksen päänäyttelijöistä, joten tämä on vasta alkua. Kansalle tulee paljastumaan pala palalta vallanpitäjien todelliset kasvot, johon sisältyy organisoidut sodat ka terrorismi, pedofilia, okkulttiset rituaalit, ihmiskauppa, mafia, prostituutio, huumekauppa, elinkauppa, petokset, laiton asekauppa, yms. Rotusortoa harjoittava Trump on 33:en asteen jesuiitti-yliopistosta valmistunut vapaamuurari, joka ei ole koskaan maksanut veroja…. kyllä veli veljen tuntee!

 5. Jesuit-trained Roman Catholics run absolutely every institution in the United States government from Congress to the military to the Judiciary to the Executive. The few who aren’t are controlled by other means from blackmail to bribery and are usually in a secret society as well which holds its members to maintaining the Luciferian agenda on pain of death.

  Just ask the family of NASA astronaut Virgil “Gus” Grissom what happens when you’re a Freemason who strays from the approved agenda.

  Grissom attempted to tell outsiders that there was something wrong with the NASA moon landing program (it was a complete and utter fraud) by hanging a lemon on his moon lander on January 22nd, 1967. Five days later he was dead, along with fellow astronauts Ed White and Roger Chaffee (collateral damage). They were killed as Rome has killed so many of her enemies; by being burned alive. Future astronauts do not question the agenda any more than “Presidents” post John F. Kennedy do. Despite being a Jesuit-trained Irish Roman Catholic, Kennedy felt he could be his own man and the Roman-controlled Central Intelligence Agency blew his brains out while he sat next to his wife as a lesson to anyone else who wished to leave the plantation.

  The 2016 United States Presidential election has already been planned out to the very end and, even if it weren’t, Americans would still get the same agenda from either of the two very-controlled puppets who are “running”.

  The only real course of action is to take information like this about the Jesuit World Order and wake up as many as you can with it. Eventually, the house of cards will collapse from within and the terrible beast that the Great Harlot has ridden to her high position will turn on her and tear her to shreds.

  Then [the angel] said to me, “The waters which you saw, where the harlot sits, are peoples, multitudes, nations, and tongues. And the ten horns which you saw on the beast, these will hate the harlot, make her desolate and naked, eat her flesh and burn her with fire. For God has put it into their hearts to fulfill His Purpose…” ~ Revelation 17:15-17

  • ”Just ask the family of NASA astronaut Virgil “Gus” Grissom what happens when you’re a Freemason who strays from the approved agenda.”

   Samanhan sai kokea suomalainen ex-vapaamuurari Juhani Julin, kun hänet ilmeisestikin tapettiin jollain CIA-tyyppisellä sydänkohtauksen aiheuttavalla salamurha-menetelmällä hänen ruvettuaan ’vasikoimaan’. Tämä lusiferia kumartavien illuminaattien johtama Pimeyden Veljeskunta ei kaihda keinoja, kun katsotaan aiheelliseksi eliminoida järjestölle vaarallinen henkilö.

 6. Miksi eliitin suosikki hävisi

  Mitä tapahtui? Ehkäpä ne maan ’hiljaiset’ lähtivät toden teolla äänestämään
  ja ilmaisemaan protestinsa kaikenlaisille eliiteille: poliittinen eliitti ja Wall Street -eliitti sekä niiden käsikassarat (valtamedia, Hollywoodin viihdeteollisuusmogulit, Pentagon, CIA, FBI, akateemisen tiedeyhteisön eliitti jne jne)?

  Trump teki uskomattoman duunin, selätti ensin itse Bush-dynastian 3. jalokiven ja sitten muut republikaaniset ehdokkaat sekä lopuksi valtaeliittien ehdottoman suosikin Hillary Clintonin. Trump oli tavallaan ihan yksin. Hänen sanomaansa kuuntelivat ainoastaan valkoiset duunarimiehet (joiden sukupolvi on taloudellisesti täysin romahtanut 1950-luvun ajoista, jolloin tavallinen mies saattoi omin käsin, omalla työllään, elättää suurenkin perheen). Tänään monen on tehtävä kahta, jopa kolmea duunia pärjätäkseen edes eksistenssiminimitasoisesti.

  Trumpin sanomaa saattoivat kuunnella myös aika monet niistä 40 miljoonasta köyhästä, jotka eivät milloinkaan ole saaneet mitään eliittien pöydiltä. (Tuossa muuten olisi tutkimuksen paikka. Ketkä itse asiassa äänestivät Trumpia? On selvää, että tutkijat, valtamedia ja erilaiset mielipidetiedustelijat epäonnistuivat
  joko tarkoituksellisesti tai ’tyhmyyttään’ tai ylimielisyyttään? Kenties juuri ylimielisyys oli kyseessä? Niitä, joiden olisi tullut olla tilanteen tasalla, ’ei voinut vähemmän kiinnostaa’?)

  Surullisinta ja järkyttävintä on ollut seurata suomalaisen eliitin kommentteja sekä ennen että jälkeen äänestyksen. Miten tuo eliitti (harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta) saattoi sijoittua pro-Clinton -porukkaan? Eivätkö tuon eliitin jäsenet ole lainkaan perillä siitä, millaista politiikkaa Hillary Clinton on edustanut? Hän on johdonmukaisesti tukenut USA:n raakaa sotapolitiikkaa. Hän äänesti USA:n
  kansainvälisen oikeuden vastaista hyökkäystä Irakiin George W. Bushin kaudella. Hän oli Libyan ja sen johtajan ’likvidointipolitiikan’ takana jne jne. On kuin suomalainen eliitti ei tietäisi, että Hillary Clintonin tukema politiikka on sisältänyt suuren määrän kansainvälisen oikeuden vastaisia toimia sotarikoksista
  kidutukseen saakka. Mikäli suomalainen eliitti ei ole tuota tiennyt, se on ollut tyhmä tai harhaan johdettu. Ja mikäli se on tiennyt, no, sen pahempi eliitille. Häpeällistä! Mi fa schifo!

  Tavallinen yhdysvaltalainen suoritti 8.11.2016 mahtavan ’tempun’. Hän käänsi selkänsä valtaeliiteille ja nosti valtaan miehen, jonka he toivovat kääntävän USA:n liittovaltiolaivan kurssin parempaan suuntaan. Tänään emme tiedä, mitä Trumpin valtakausi tuo tullessaan. Mutta toivokaamme, että muutos on jotakin parempaa kuin se epäinhimillinen politiikka, jolle Hillary Clinton antoi George W.
  Bushin kaudella tukensa.

  Good night and day – and good luck!

 7. Mitenkä Clintonien satojen miljoonien dollareiden rahavarat voidaan selittää palkansaajien tuloksiksi ? Haitin pyörremyrskyn tuhojen jälkeen Clintonit ohjailivat ”hyväntekeveväisyys rahastoaan” taskuttaen valtavat määrät rahaa salaisille pankkitileilleen. Vaikka Bill Clinton saikin paljon edistävää aikaan ollessaan herrana valkoisessa talossa, niin siinä sivussa Clintoneilla oli erinomaiset mahdollisuudet käydä ”rahastamassa” ulkomaisiakin järjestöjä. Uraanista saa parhaat tulot, vaikka vain ”välimiehenä”. Gaddafin raaka murha ”huutaa verisenä” tasoitusta Hillarylle. Onneksi ”ÄMMÄ” on kovin sairas ja ansaitsee kivuliaan kuoleman, pitkäaikaisen sairauden päätteeksi, vaikka sekin on vain ”laiha lohdutus”. Hillaryn rikollisuudet ovat sitä luokkaa, ettei siihen löydy minkäänlaista so-vitusta mistään suunnasta, AAMEN.

 8. Toistaiseksi ei ole vastattu, miten kauan ne lakia ja oikeutta valvovat (FBI, CIA, ja muut) ovat olleet vinokulmassa vasemmalle, vaikka niiden järjestöjen ei pitäisi alunalkaen olla mitenkään minkään poliittisen suuntauksen edustajina, taikka osallisina. Sitä oikeisto on nyt kaivelemassa, mutta edistyy siinä hyvin hitaasti, koska koko muu maailma seuraa sitä, ja saattaa tehdä omia kyselyjään omien maidensa hallitusten jäsenistä. Onko yhdenkään maan hallitusten jäsenillä ”puhdas PYLLY”, siitä on kysymys? Peto raatelee syödäkseen itsensä kylläiseksi, mutta ihmisen vallan nälkä ei tunne rajoja. Seuraavaksi on myöskin kaiveltava oikeistoa.

 9. Kummallista miten Mullerin raportista puuttuu kokonaan Hillaryn osallistuminen TRUMPia vastaan tehdyistä salakuunteluista Obaman seurassa.Muller osoittautuu kuuluvansa vasemmiston leiriin, joka luokittelee hänet ”maan-petturiksi”. Muller osoittautuu pitävänsä Obama-Hillary linjaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here