Palkittu jounalisti Robert Parry, joka paljasti presidentti Reaganin aikana presidentin luvattomat asekaupat Iranin kanssa [Iran-Contra -skandaali] ruotii The New York Times -lehden Syyriaa koskevaa uutisointia artikkelissa ”NYT admits key Al Qaeda role in Aleppo”.

Parryn mukaan niidenkin journalistien, jotka yleensä kirjoittavat länsimedian hyväksymää narratiivia Syyrian sodasta, artikkeleihin tihkuu ajoittain totuuden pisara. Esimerkkinä Parry käyttää New York Timesin kirjeenvaihtajan Anne Barnardin artikkelia ”I saw my father dying: A view from Aleppo´s government-held side”.

Barnardin artikkeli kuvaa tilannetta Syyrian laillisen hallituksen joukkojen hallussaan pitämällä alueella länsi-Aleppossa. ”Kapinallisten” eli al-Qaidan kanssa yhteistyötä tekevien, Yhdysvaltain tukemien ja rahoittamien terroristiryhmien hallussa olevasta itä-Alepposta on päivittäin kohdistettu ohjusiskuja ja kranaattitulta länsi-Aleppoon.

Parry kiinnittää huomiota siihen, että Barnard tunnistaa artikkelissaan todellisen tilanteen – vaikkakin vain ohimennen: Al-Qaidan terroristit taistelevat samojen lippujen alla jihadistiliittolaistensa – kuten Al-Nusran rintama (nykyään Syria Conquest Front) ja Ahrar al-Sham – kanssa. Parry toteaa tämän tekevän Yhdysvalloista de facto liittolaisen al-Qaidan kanssa ja että Venäjä vastustaa Yhdysvaltain ja terroristien yhteistyötä.

Barnardin artikkelissa vihdoinkin kerrotaan [tarkkaavaiselle] lukijalle, että ”kapinalliset” on se taho, joka estää itä-Aleppossa olevia siviilejä poistumasta Venäjän ylläpitämiä humanitäärisia käytäviä pitkin. Tämä poikkeaa aikaisemmasta kerronnasta, jossa pääviesti oli ettei ole selvää kuka estää siviilejä poistumasta.

Parry kirjoittaa, että edelleen joutuu lukemaan rivien välistä mutta ainakin vihdoinkin myönnetään, että kapinalliset ovat se taho, joka kieltäytyy siviilien evakuoimisesta nykyisissä olosuhteissa. Kuinka se eroaa siitä, että islamisti-terroristit estävät siviilejä poistumasta Irakin Mosulissa – käytäntö jonka The New York Times ja muut amerikkalaiset mediat ovat tuominneet naisten ja lasten käyttämisenä ihmiskilpinä – siihen ei NYT puutu.

Aiemmin amerikkalainen lukeva yleisö sai kuulla ainoastaan Syyrian pahan hallituksen ja ilkeän Venäjän tarkoituksella tappavan ohjusiskuilla ja pommeilla lapsia ja naisia, Parry kuittailee. Sen myötä, että tunnustetaan ”kapinallisten” yhdessä Yhdysvaltain tukemien jihadistiryhmien kanssa tekevän siviileihin kohdistettuja iskuja Aleppossa, tilannekuva alkaa hakeutua tasapainoisempaan suuntaan. Samalla paljastuvat kaksoisstandardit.

Vaikka kuolleiden määrä molemmissa osissa Aleppoa on traaginen, olemme nähneet aiemminkin vertailukelpoisia tilanteita, joissa Yhdysvallat tukee, varustaa ja rohkaisee hallituksia käymään reippaaseen vastaiskuun kapinallisten siviilialueita kohti suunnatun hyökkäyksen torjumiseen, Parry kirjoittaa. Esimerkiksi Yhdysvaltain hallitus, mukaan lukien presidentti Obama ja presidenttiehdokas Hillary Clinton ovat puolustaneet Israelin oikeutta puolustaa itseään Gazasta tulevia ohjusiskuja vastaan – vaikka ne tuskin koskaan osuvat muualle kuin hiekalle. Israel saa vapaasti, muistuttaa Parry, pommittaa Gazan lähes puolustuskyvyttömiä asukkaita pommein, jotka tappavat tuhansia.

(Toim. huom. Israelkin tukee Syyrian hallitusta vastaan sotivia ”kapinallisia”.)

Itsepuolustusoikeuden universaali laki ei ulotu Syyriaan asti, missä lauotaan Yhdysvaltain lahjoittamia ohjuksia länsi-Aleppon siviilialueille, Parry kirjoittaa, jatkaen: – Mikä tahansa Syyrian [hallituksen joukkojen] tai Venäjän aiheuttama tuho itä-Aleppossa – tarkoituksena tukahduttaa sieltä tuleva tuli – muuttuu kuitenkin sotarikokseksi.

Vielä vastenmielisempiä ovat Parryn mukaan kaksoisstandardit kun ne tulevat muka objektiviisilta journalisteilta. Sellaisilta, jotka työskentelevät New York Timesissa, Washington Postissa ja muissa vastaavissa Amerikan uutislukemistoissa. Kun mediat ottavat Yhdysvaltain puolen väittelyssä, niistä tulee pelkkiä propagandisteja; ne rohkaisevat harhaanjohtunutta ryhmäajattelua, joka on johtanut rikolliseen Irakin sotaan ja muihin vastaaviin tuhoisiin hallituksenvaihto-projekteihin viimeisten parin vuosikymmenen aikana.

”Ja kuitenkin se on juuri sitä, mitä normaalisti näemme. Ajattelevainen lukija ei voi olla huomaamatta, että amerikkalaisen median raportointi kansainvälisistä asioista on korruptoivan propagandan läpikyllästämää, ja että propagandan lähteet ovat Yhdysvaltain hallitus sekä joukko Yhdysvaltain rahoittamia operaatioita, usein naamioituina ihmisoikeusaktivisteiksi tai kansalaisjournalisteiksi, joiden näennäinen riippumattomuus tekee niiden propagandasta vielä tehokkaampaa.” Parry lataa.

Joten ne harvat kerrat, jolloin The New York Times ja loput valtamediasta päästävät todellisuuden pilkahtamaan läpi, kirjoittaa Parry, kannattaa panna merkille.

”Kun arvioi Hillary Clintonin ja muiden hyökkäyspolitiikkaa kannattavien interventionistien viimeisimpiä suunnitelmia laajentaa Yhdysvaltain sotilaallista interventiota Syyriassa – peitteenä nätisti nimetyt turva- ja lentokieltoalueet – amerikkalaisten tulisi ymmärtää, että heitä pyydetään menemään al-Qaidan avuksi.”

15 KOMMENTTIA

 1. Tämä on syvästi järkyttävä totuus asioista ja tämän totuuden tehokas naamiointi ja pimittäminen on median suuri rikos ihmiskuntaa kohtaan
  ’…Ajattelevainen lukija ei voi olla huomaamatta, että amerikkalaisen median raportointi kansainvälisistä asioista on korruptoivan propagandan läpikyllästämää, ja että propagandan lähteet ovat Yhdysvaltain hallitus sekä joukko Yhdysvaltain rahoittamia operaatioita, usein naamioituina ihmisoikeusaktivisteiksi tai kansalaisjournalisteiksi, joiden näennäinen riippumattomuus tekee niiden propagandasta vielä tehokkaampaa…’

  Ellei tuo amerikkalainen media olisi hyökkäävän sotaa käyvän tahon yksityisomistuksessa ja palveluksessa tällainen valhe ja huijaus ei voisi mitenkään toimia ja johtaa kansaa harhaan vaan käynnistyisi laaja vastahyökkäys näitä kulisseissa toimivia todellisia terroristeja ja raakalaisia kohtaan joiden ainoa tavoite on kaapata kaikki itselleen muista kansoista ja muiden kärsimyksistä tippaakaan välittämättä.

 2. Länsimedian ja suomalaisenkin valtamedian totaalivalheeseen pohjaava kuona on hankalasti poistettavaa sorttia. Riikan tämänkertainen artikkelisuomennos tekee tässä mainiota työtä.

  Kannattaa kaiken aikaa pitää mielessä, että tätä totaalivalhetta (”läntistä narratiivia”) levittää Suomessa myös valtiollinen Yle. Eduskunnan alaisena laitoksena se saa päällekatsojiltaan täysin rauhassa jatkaa tuhotyötään uusien kuonakerrosten levittämisessä totuuden päälle.

  Itse optimistina uskon, että Ylen vastuullinen johtokaksikko – toimitusjohtaja Lauri Kivinen ja vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen – vielä jonakin päivänä vastaavat tekemisistään leivättömän pöydän ääressä.

 3. Valtamedian ”uutisten” tarkoitus on aivopestä ihmiset uskomaan asioita, jotka eivät ole olemassakaan. Talous, kansainväliset organisaatiot, pankkijärjestelmä, sodat, suojelupoliisit, aseteollisuus, koulutus, energia, tiede on maailmanlaajuinen ihmisiä huijaava pyramidi-huijaus. Tämä petos – great deception – jossa olosuhteiden pakosta elämme, menee todellisuudessa – PALJON – syvemmälle mihin ihmisen ymmärrys riittää. Yksikään valtio ei ole itsenäinen – ei myöskään USA:

  The Jesuit controlled SMOM has a permanent observer status at the UN. Who created the CFR which created the UN?
  The SMOM. The Jesuits control the CFR.

  If you look at whats going on in this world properly you can see the Roman Catholic control quite clearly. The Rothschilds have been under the Black Pope’s thumb since the 18th Century. Be careful of the many diversionists out there playing with your mind. The Jesuit ALWAYS control both sides.

  Jesuits are the most organised of any order known and the most powerful. What do you hear daily? ROTHSCHILD, ROTHSCHILD. What didn’t you hear about much at all until recently? THE JESUITS and THE SUPERIOR GENERAL. For that matter the SMOM still are kept pretty much quiet in the infowars.

  The Council on Foreign Relations was created by the Sovereign Military Order of Malta back in 1921 after their creation of the Royal Institute of International Affairs in 1919. Both of these control the 1868 corporation known as the United States. Both are arms of the SMOM via their inner cores within ’The City’ known as Pilgrim Society, Order of the Garter and Committee of 300. The CFR created the United Nations. Now notice how the SMOM have PERMANENT OBSERVER STATUS within the United Nations.

   • On ihan totta, että jesuiitat ovat monen sodan ja tapahtuman takana sekä vaikuttavat kaikenlaisen pseudotieteilyn leviämiseen yliopistojensa kautta. Lonkerot ulottuvat Suomeenkin. Jesuiitat nimenomaan perustivat ”Alumbrados”- eli Illuminaattiorganisaation edustaen näennäiskatolista kabbalismia.

    Saudien viimeisin Daesh-revitys:
    ”Jos Putin ei tule takaisin neuvottelupöytään, rahoitan Israelin ja arabimaiden hyökkäyksen Venäjälle”.
    https://friendsofsyria.wordpress.com/2016/11/23/saudi-princeif-putin-wont-come-back-to-the-negotiating-tablei-will-finance-israel-and-arab-countries-to-invade-russia/

    Saudit ovat alunperin lännen valtaan nostamia juutalaisia ja wahhabismi on talmudismia verhottuna islamiin. Hakekaa googlesta saudis are jews. Eräs edesmennyt saudikuningas myönsi asian julkisesti eräässä haastattelussa. Saudit, Qatar, Usa ja Turkki puhumattakaan EU:sta ovat näiden edellämainittujen tahojen soluttamia. Van Rompuy: ”Olemme kaikki jesuiittoja”.
    Isis on wahhabismia, ei islamilaisuutta. Sunnijohtajat ovat järjestään torjuneet sekä wahhabismin, että Daeshin. On täysin tietoinen ja valheellinen propaganda-agenda, että mediassa mainostetaan Daeshia ”sunneina”.

 4. Tuota minä vähän pelkään että Trumpin astuttua virkaan se perkeleellinen NWO-eliitti tekee hänelle pelisäännöt selviksi.

  Siis joutuu luopumaan monista niin hyvistä aikeista joita vaalien aikaan kuultiin.

  Saa nähdä mitä tapahtuu, mielenkiintoiseksi menee!

 5. Ihmiskilven tarkoitus on torjua hyökkääjä käyttämällä kilpinään siviilejä.
  Kilven voima perustuu sille vastenmieliselle mielikuvalle, että hyökkääjä tappaa viattomia siviilejä. Hyökkääjän maine tahriintuu ja se menettää pelimerkkejään informaatiosodassa.

  Toimiakseen kunnolla. kilpi tarvitsee kaksi yhteistyössä toimivaa komponenttia:
  1) Puolustajan sotajoukot jotka eivät päästä siviilejä pakenemaan
  2) Informaation levittäjät jotka uutisoivat siviilien kohtalosta ja tuomitsevat hyökkääjän kertomatta kuitenkaan sitä, että kyse on ihmiskilven käyttämisestä.

  Jos jompikumpi komponentti puuttuu, ei kilvellä ole tehoa. Jos kukaan koskaan ei olisi kuullut uutisia siitä, että Aleppossa on siviilejä, tai jos olisi uutisoitu kapinallisten käyttävän ihmiskilpiä, niin kilpi olisi ollut tehoton (tai jopa vahingollinen) ja siviilit olisi todennäköisesti päästetty poistumaan sota-alueelta.

  Media, poliitikot ja myös Suomen ev.lut. kirkko osallistuivat siten ihmiskilven käyttämiseen Aleppossa ja täten viattomien siviilien tappamiseen.

 6. New York Times lehdestä tuli mieleeni. Yhden kansanedustajamme lukuisiin poissaoloihin eduskuntatyöstä on kiinnitetty huomiota. Hän on Aleksander Stubb. Oman selityksensä mukaan hän matkustelee paljon, luennoi ja kirjoittelee kolumneja mm. NYT ja Dagens Industri julkaisuihin. Mikäpäs siinä, saahan sitä kirjoitella ja puhua, mutta asemansa huomioon ottaen hänen tulisi julkaisuissaan käyttää yksikön ensimmäistä, minä muotoa. Näin hän ei tietenkään tee, vaan puhuu koko Suomen ja meidän puolesta. Usarin artikkelissakin hän sanoo ”Suomen ääni kuuluu”.

  Herää kysymys, kuka on antanut yhdelle kansanedustajalle valtuudet puhua maailmalla kaikien meidän puolesta (ulkopolitiikkaa)? En minä ainakaan. Onko hän ottanut nuo valtuudet ihan itse, vai toimiiko jonkun lähettinä? Kun Suomessa ulkomaan suhteita hoitelee presidentti ja hallitus yhdessä, eikä hän ole presidentti eikä hallituksen jäsen, hänet olisi palautettava kiireen vilkkaa takaisin siihen tehtävään johon hänet on valittu ja valtuudet annettu.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/208517-alexander-stubb-kommentoi-muu-poissaolo-merkintoja-suomen-aani-kuuluu

 7. Ajankohtainen kirjoitus Riikalta, no ajankohtainen ainakin 24/7 RT:n lähetyksiä seuraavalle. 🙂

  Katsoin joku aika sitten esitelmän youtubesta, jossa kaksi, pari vuotta Syyriassa ollutta venäläistä, arvioivat Syyrian sotaa. Toinen heistä oli ammattilehtimies ja toinen sotilastarkkailija, jonka päätoimi tietysti oli seurata Syyrian sotatapahtumia. Heidän johtopäätöksensä Syyrian sodasta oli armoton, he katsoivat, että Syyrian sota on ensimmäinen sota, jota käydään vain ja ainoastaan Syyrian siviiliväestöä vastaan. Tämä on näiden nykypäivän jihadistiterroristien strategia ja taktiikka, tappaa siviilejä ja välttää taisteluja vastapuolen armeijan osastoja vastaan mahdollisimman pitkälle. Terroristit elävät ja toimivat siviilien keskuudessa, yhdessä hetkessä he ovat terroristiarmeijan jäseniä ja seuraavassa hetkessä taas siviilejä. Tällainen taktiikka tekee vakinaisen armeijan taistelun näitä terroristeja vastaan erittäin vaikeaksi ja hitaaksi, koska Al-Assadin hallinto ja armeija pyrkivät tietysti välttelemään omien kansalaistensa tuhoamista, mikä on luonnollista, ilman kansaa ei ole valtiotakaan.
  Jihadistiterroristien ensisijainen strateginen tavoite on luoda kaaosta ja tuhota Syyrian valtio. Tätä näiden terroristien tukijat; Soros, saudit, Qatar ja USA:n nykyhallinto heiltä odottavat (kuten tiedämme taustalla ovat öljypukibisnekset Eurooppaan).
  Tällainen tilanne on Obaman hallinnon kannalta loistava, se mahdollistaa maailman yleisen mielipiteen manipuloinnin kaksoisstandardi propagandalla ja totuuden puhujat vastavuoroisesti leimataan vain pelkiksi propagandisteiksi.
  Siinä mielessä tällaiset siviileistä muodostetut ihmiskilvet ovat olleet olennainen osa terroristien sotimistaktiikkaa.

  Tähän kaikkeen liittyy saumattomasti RT:n toimittajan Gayane Chichakyanin ja USA:n ulkoministeriön tiedottajan ”puhehenkilön” John Kirbyn viimeisin yhteenotto, joka sai tällä kertaa enemmän näkyvyyttä kuin aiemmat yhteenotot, liekö sitten syynä Trumpin vaalivoitto, video:

  https://www.youtube.com/watch?v=MFAeNaAUqQI

  • Tuollainen todellisten terroristien (USA-koaliition) äärimmäinen petomainen julmuus ja raakuus ei koskaan saisi kenenkään kansan enemmistön tukea jos se kerrotaan ja paljastetaan sille.
   Kaikki tämä on mahdollista mielisairaalle ja psykopaattiselle nwo-eliitille vain siksi että se omistaa tiedotusvälineet ja hallitsee niiden kansalle syöttämää omaa propagandaansa.
   Ihmiset eivät todellakaan tiedä mitä todellisuudessa tapahtuu eivätkä siksi pysty reagoimaan kuten he muuten tekisivät.
   Jokaisen pitäisi ajatella kuinka hirveää täytyy olla elää tuollaisessa helvetissä missä syyrialaiset nyt joutuvat elämään ja jota meidänkin globalistit tukevat ’länsimaisen arvoyhteisön’ kaapuun pukeutuneina.

   • Tuolla NWO-rikolliskoplalla on muutaman prosentin osuutta lukuunottamatta koko USA:n valtalehdistöstö hallinnassaan. Suomessa on Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ollut vuosikymmenet ja on edelleen tärkein kansan sumuttaja ja harhaanjohtaja, EU/NWO-propagandatorvena sekä Ylen ohella kulttuurimarxistis-kommunistisena mädättäjänä ykkönen.

 8. Tämä propagandasota, jota ”läntisen arvoyhteisön” valtamediat käyvät Bashar Al-Assadin hallintoa ja Syyrian kansaa vastaan on todella kuvottavaa.

  Kuten Kirby tuolla videolla kertoi USA:n ulkoministeriön tiedot Syyriasta, sairaalapommituksista, lasten tappamisista jne jne eivät suinkaan perustu USA:n omiin tiedustelulähteisiin, vaan vain ja ainoastaan kolmannen osapuolen lähteisiin, joihin Kirby sanoo luottavansa.
  Tämä sama tilannehan tapahtui myös Ukrainan kohdalla, USA:n ulkoministeriö kertoi saavansa kaiken tiedon Ukrainan tapahtumista youtubesta. Ukrainassa heillä kyllä on ollut omaa tiedustelutoimintaa ja satelliittivalvontaa, mutta näistä tiedoista USA:n ulkoministeriö ei puhunut sanaakaan.

  Eli Obaman hallinto ja ”läntisen arvoyhteisön” valtamedia siis luottaa terroristisiin tietolähteisiin ”valkokypäriin” (aiheesta Ville Kyrönlahden kirjoitus, linkki https://vastavalkea.fi/2016/10/07/white-helmets-nobelin-rauhanpalkintoehdokas/) yms. Nämä tekevät feikk iuutisia, etupäässä lapsiuhreista, koska lapset myyvät lännessä paremmin ja kaikenlaiset ”lelusalakuljettajat” voivat rahastaa näillä ”lasten raadoilla”. Voi vittujen kevät etten paremmin sano ja sitten joku saatanan pöllö vielä uskoo näitä roistoja.

  MV-lehden uutinen Erkon iltapaskan propagandasta:

  http://mvlehti.net/2016/11/18/iltasanomat-uutisoi-jo-4-kerran-samasta-tytosta-koskien-aleppoa/

 9. Who is Behind “Fake News”? Mainstream Media Use Fake Videos and Images
  The mainstream corporate media is desperate. They want to suppress independent and alternative online media, which they categorize as “fake news”. Readers on social media are warned not to go onto certain sites. Our analysis confirms that the mainstream media are routinely involved in distorting the facts and turning realities upside down.
  http://www.globalresearch.ca/who-is-behind-fake-news-mainstream-media-use-fake-videos-and-images/5557580

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here