Mitä Obaman hallinto pelkää? Mitä Suomen valkoinen armeija pelkäsi sisällissodan jälkeen? Mitä Mannerheim pelkäsi toisen maailmansodan jälkeen?

Suomen sisällissodan jälkeen kaikki valkoisten suorittamista rikollisista teloituksista ja joukkomurhista kertovat asiakirjat tuhottiin. Valkoinen osapuoli armahdettiin ennen kuin Mannerheim nousi valtionhoitajaksi vuoden 1918 lopulla. Toisen maailmansodan jälkeen kaikki asiakirjat, joiden pelättiin paljastavan Mannerheimin suorittamia valtiopetoksellisia seikkoja tai sotarikoksia myös tuhottiin, vaiettiin tai piilotettiin.

Yhdysvaltojen demokraattien presidentinvaalikampanjassa pyrittiin voittoon demonisoimalla Venäjä ja presidentti Putin. Hanke oli hyvin suunniteltu ja pitkäkestoinen. Hill & Knowlton -markkinointitoimisto oli palkattu tuohon tehtävään. Koko valtamedia ja sen vaikutuksenalainen kongressi ajettiin lähes psykoosiin.

Afganistanista 1980-luvulla lähtenyt jihadistien käyttö USA:n päämäärien toteuttamiseksi on jatkunut saumattomasti presidentti Obaman kaudella. Samoin tuki neo-natseille, ensin Jugoslavian hajottamiseksi Bill Clintonin kaudella ja nyt senaattorien McCainin ja varapresidentti Bidenin johdolla Ukrainassa. Kammottavimmat seuraukset tämä politiikka on nähnyt Irakissa, Libyassa ja Syyriassa, Ukrainaa vähättelemättä.

Bushin aloittaman Irakin sodan miljoona ihmisuhria ja ISIS:in synnyttäminen ja voimistaminen ovat niin Bushin kuin Obaman vastuulla. Syyrian kaikkia uskontoja samanarvoisina pitävän presidentti Assadin kaataminen välineenä jihadismin nousulle palvelemaan USA:n tarpeita on yksinomaan Obaman vastuulla. Jihadistit ja väkivalta olivat alusta pitäen läsnä Syyriaan provosoiduissa mielenosoituksissa. Ensimmäiset uhrit olivat turvallisuusjoukkojen jäseniä ja poliiseja — ei mielenosoittajia.

Libyassa kuten Jugoslaviassa USA:n pommitusten kohteena olivat siviilikohteet. Lastentarhat, sairaalat, koulut, autotehtaat, tupakkatehtaat, sillat, öljyjalostamot, hallintorakennukset ja varsinkin Libyassa rakkaudella ja huolenpidolla rakennetut vesijohdot, joiden tarkoituksena oli taata vesi jokaiselle Libyalaiselle.

Ulkoministeri Hillary Clinton tuki jihadisteja toinen toisiaan vastaan aiheuttaen oman suurlähettiläänsä joutumisen hengenvaaraan Libyassa. Välttääkseen ottamasta vastuuta vääristä arvioistaan ja teoistaan Clinton antoi tuhota niitä paljastavia sähköpostejaan.

Presidentinvaalien päähuomio kohdistui Clintonin sähköposteihin ja Trumpin epäasiallisiin puheisiin. FBI luopui sähköpostien perusteellisemmasta tutkimisesta ja totesi, että ne eivät anna perusteita jatkotutkimuksiin.

Vaalien jälkeen hävinnyt osapuoli on jatkanut Venäjä-propagandaansa. Presidentti Obama on Euroopassa jäähyväiskierroksella. Täällä hän on vaatinut Trumpia pidättäytymään suhteiden rakentamisesta Venäjään. Soros on rahoittanut Trump-vastaisia mielenosoituksia ympäri Yhdysvaltoja. Valtamedia, esimerkiksi CNN, on paheksunut sitä, että ”vihollisvaltio” on puuttunut USA:n vaaleihin. Kongressi on syyttänyt Syyriaa ja Venäjää sotarikoksista Syyriassa, toimista, joiden tarkoituksena on vapauttaa Itä-Aleppo Yhdysvaltojen tukemista terroristeista.

Mikä on tämän massiivisen kohinan takana? Obama häärää Euroopassa ja demokraattisissa vaaleissa hävinneet ehdokkaat nostattavat kuohua koko Yhdysvaltojen mantereella.

Presidentti Trumpin astuessa Valkoiseen taloon hän ja hänen varsin epämuodollinen henkilöstöpäällikkönsä pääsevät käsiksi arkistoihin, jotka paljastavat ”rakkaussuhteen” jihadistien kanssa. Trumpin läheiset työtoverit, Trumpin itsensä ohella, ovat julistaneet jihadismin päävihollisekseen. Totuus tulee olemaan hätkähdyttävä.

Elleivät nykyisin vielä vallassaolevat viranhaltijat pysty tuhoamaan arkistoja kuten Hillary Clinton teki omien raskauttavien sähköpostiensa suhteen, paljastuvat Obaman ja hänen hallintonsa rikokset.

Trumpille ja koko maailmalle paljastuu, kuinka suunnitelmallisia suvereenien valtioiden sisäisiin asioihin puuttumiset ja väkivaltaiset hallituksenvaihdokset ovat olleet. Kuinka etenkin liittoutumattomia arabisosialismin perillisiä on kohdeltu. Valtioita, jotka ovat rakentaneet kansalaisilleen ilmaisen terveydenhuollon, koulutuksen ja turvallisen elämän, on tuhottu. Kuinka Syyriaa, vanhaa kulttuurimaata, joka tarjosi Yhdysvaltojen Irakin sotaa pakeneville 1,5 miljoonalle irakilaiselle turvapaikan 0,5 miljoonan palestiinalaisen lisäksi, on demonisoitu ja ahdistettu talouspakotteilla ja nöyryyttävällä kohtelulla.

Obaman hallinto on vastuussa Naton arrogantista laajentumisesta Venäjän rajoille. Obaman hallinto on vastuussa Ukrainan kaaoksesta, mikä vastuu on yritetty peittää massiivisella Venäjän-vastaisella propagandalla. Se on onnistunut vaikuttamaan myös Euroopan eliittin, mutta ei todennäköisesti suurta osaa kansalaisista. Obaman hallinto ja valtamedia ovat vastuussa Yhdysvallat ja Euroopan vallanneesta vihan ilmapiiristä, jossa totuus ja valhe ovat vaihtaneet paikkaansa. Ennakkoluulo on korvannut eläytymisen ja viha rakkauden.

Yhdysvallat on miehittänyt Saksaa toisesta maailmansodasta lähtien. Saksan maaperällä on 40 000 yhdysvaltalaista sotilasta ja yhdysvaltalaisia ydinohjuksia. Saksa on toiminut liittokansleri Merkelin johdolla Yhdysvaltojen kuuliaisena vasallina hyötyen tästä liittolaisuudestaan taloudellisesti. Saksa on Ison-Britannian ohella välttämätön yhteistyökumppani Obaman lennokkimurhissa, jotka kohdistuvat Afrikan alueelle. Siten ei ole ihme, että Obama esittää joutsenlaulunsa juuri Saksassa liittokansleri Merkelin huomassa. Muistakaa vihata Venäjää! Venäjä on vaarallinen! sanoo maailman jihadismin liittolainen, miljoonia ihmisuhreja tuottaneen maan presidentti.

 

Pirkko Turpeinen-Saari on psykiatri ja entinen kansanedustaja. Tämä kirjoitus on julkaistu alun perin hänen blogissaan.

47 KOMMENTTIA

 1. ”The Postelectoral US Riots are a Game of the Winner, Rothschild, and His Zionists by Means of Brainwashed Goyim
  Posted on November 18, 2016 by Anders

  The Makow post below applies not only to the American electorate. It also applies to all “holy”, politically correct European NWO supporters – and especially to the hordes of ignorant Marxist feminists [http://new.euro-med.dk/20160117-europes-misery-marxist-feminists-made-men-women-welome-muslim-machos-now-women-become-free-game.php]. They fervently infest and destroy our old European culture by loading myriads of young Muslim warriors for Allah (e.g. sura 33:27) into our ancient Christian continent – under the leadership of superfeminist Angela Merkel who takes her orders directly from the London City through her Superlodge and Rothschild agent George Soros, who first revealed his plan for Europe´s destruction. Then told us that he and his master would submit Germany (and thus Europe) to “shock therapy” (mass immigration) because Germany was disobedient to the London City command to be the paymaster of a EU fiscal union. Then Soros´ E-mails were disclosed: He clearly admitted to be the mastermind behind the European occupation by Muslim mass immigration.
  Now his MoveOn.org brazenly openly boasts to be the organizer of the mass riots in the USA – in an attempt to start a continuous civil war-like situation that will not end as long as Rothschild´s antithesis, Trump, is to be president!

  The Daily Mail 18 Nov. 2016: President Obama encourages Trump protesters and ignores Republicans’ pleas to put an end to week of chaos…”
  Koko artikkeli: http://new.euro-med.dk/20161118-the-postelectoral-us-riots-are-a-game-of-the-winner-rothschild-and-his-zionists-by-means-of-brainwashed-goyim.php

 2. Hyvää tekstiä.
  ’…Muistakaa vihata Venäjää! Venäjä on vaarallinen! sanoo maailman jihadismin liittolainen, miljoonia ihmisuhreja tuottaneen maan presidentti.’

  Obaman hallinto on psykopaattien saatanallinen kopla jonka toiminnan mottona on ollut viha ihmiskuntaa kohtaan. Mitään todella rakentavaa ja ihmiskuntaa hyödyttänyttä ei löydä edes suurennuslasilla. Pelkkää tuhoa ja kansojen sekä ihmisten kidutusta ja tappamista sekä pienen rikollisen eliitin ahneuden kujajuoksua vailla minkäänlaista inhimillisen elämän kunnioitusta.
  Ja kaikki tämä saatanallinen pahuus ja suoranainen teurastus on kaiken irvokkaaksi huipuksi vielä naamioitu ’demokratian ja humanitaarisuuden’ kaapuun. Yäk! Kuinka mieleltään sairas onkaan tällainen kopla, jota vielä oman maammekin kerma on ollut tukemassa!
  Trumpin on ainakin helppo tästä pohjanoteerauksesta parantaa – jo hyvin pienilläkin teoilla. Nyt otetaan miehestä mittaa.

  • Noh, odotetaan ensin rauhassa siihen asti kunnes Trump astuu tammikuussa virkaan – mikäli astuu. Nämä USAn poliittiset sirkustaiteilijat puhaltavat saumattomasti yhteen hiileet, maksetut vastakkainasettelut ovat käsikirjoitettuja. Sanoin tarkoituksella ”maksetut”, koska poliittisessa koneessa jyllää korruptio jokaisella tasolla. Sen laulua laulat, kenen leipää syöt. Pentagonin hirressä roikkuvat syövät saman isännän leipää, ja sitä leikkiä ei voi elävänä lopettaa – valitettavasti.

 3. Tuo kuva on uustispätkästä jossa porukka katselee ”suorana” Navy Seals joukon operaatiota Pakistanin Abbottabadissa. Siinä tapetaan Osama Bin Laden ja muutama muu paikalla ollut. Clintonska näyttää jonkin verran kauhistuneelta. Onhan se toista katella suorana kun ihmisiä tapetaan, kuin katella jotain uutispätkää jossa kuolleet ovat pelkkiä numeroita. ”Eettiset ohjeet” taitavat muutenkin kieltää näyttämästä ihmisruumiin palasia televisiossa.

  Maailmalla ollaan oltu kahta mieltä siitä, tuliko tuossakaan operaatiossa surmattua ”oikeat” henkilöt. Toisaalta, tappaminenhan on syntiä noiden ”arvoyhteisöjen” uskonnoissa, joita vaalitaan oikein tunnustuksellisesti. Mutta että, jos synnit saa anteeksi rukousaamiaisella.

 4. Ihmiskunta on heräämässä maailmanlaajuisesti. Paljastukset tulevat jysähtämään pöytään yksi toisensa jälkeen, eli kaikki ne suuret rikokset – juuri ne – joita valtamedia on vuosikymmeniä salannut, nostetaan otsikoihin. Olemme ajautumassa ihmiskunnan suurimpaan kriisiin. Pyramidin huippu tulee uhraamaan seuraavan neljän vuoden aikana omat palvelijansa. Se ei ole vähimmässäkään määrin sattumaa – se on suunniteltu tapahtuvaksi – yhteiskuntajärjestelmä tulee romahtamaan maailmanlaajuisesti kuin dominopalikat.

  KEY POINT: For more complete and up-to-date intel, watch the daily posts on State of the Nation and The Millennium Report.

  In this article we also address:

  • The recent history of evidence demonstrating the enormous scope of pedophilia in the Catholic Church, the British government, American government, charities, social services, CIA, FBI, and local law enforcement agencies.

  • The surprising sources of where the children who are being tortured through child trafficking come from.

  • How pedophilia has become institutionalized in the U.S. government and how criminals evade prosecution.

  • East India Companies (Dutch and British) as perfect models for corporate manipulation of war, commerce, trading, slavery, intelligence networks and espionage.

  • The Roman Catholic order of the Society of Jesus (Jesuits) as the blueprint for the American Central Intelligence Agency (CIA) and its web of decent and power.

  • The continuing protection of pedophiles by the Federal Bureau of Investigation (FBI).

  • The U.S. agencies that are responsible for missing children actually feed child slavery and pedophilia.

  • The 13,000 strong Knights of Malta (the richest cabal in history) as a blueprint for fake charities that support the Jesuit agenda of making profits from continual war.

  • A picture of modern corporate Imperialism through the evil industry of human slavery and torture, the by-product of war.

  • Why destabilizing sovereign nations through bombing (Libya, Syria, Yemen, Iraq, etc.) is good for charities.

  • The scam of the United Nations refugee program and its agents in America – 180 Christian charities that receive billions for “placing” refugees in the US — 160 of those charities are Roman Catholic.

  • The fraud of the Vatican that creates wars just to feed their money making charity mills. No one knows exactly how much money the Vatican makes through its thousands of charities.

  • The scope of the enormous amount of pedophilia and child trafficking through the very organizations we thought were helping children – churches, charities, government social programs, the United Nations, orphanages, foster homes, and many other fraudulent groups.

 5. Lainaus: ”Saksa on Ison-Britannian ohella välttämätön yhteistyökumppani Obaman lennokkimurhissa, jotka kohdistuvat Afrikan alueelle. ”

  Erityiskiitos Pirkolle, että nostit myös tämän asian esille. Olen ihmetellyt ja kumastellut jo vuosia, kuinka USA:n ensimmäinen afro-amerikkalainen presidentti Obama, etniseltä taustaltaan mulatti, tapattaa afrikkalaisia enemmän kuin kukaan muu aiempi Yhdysvaltain presidentti. Onko kyseessä Obaman rasistiset viha- ja tapporikokset afrikkalaisia kohtaan, eikö kansainvälisten suuryhtiöiden etujen ajaminen Afrikassa olisi onnistunut rauhanomaisemmin ilman tällaista murhaamista?
  Toinen kysymys on entisestään kiihtynyt poliisiväkivalta USA:ssa mustia kohtaan Obaman hallintokaudella. Meininki näytti jo hetkittän samalta kuin ”entisinä hyvinä ajoina”, kun ”neekereitä” lynkattiin USA:n etelävaltioissa lähes viikoittain. Fakta on, että Obaman hallintokaudella roturistiriidat USA:n sisällä ovat entisestään kiristyneet. USA:ssa poliisiväkivalta ei kohdistu yksinomaan mustiin vaan kaikkiin köyhiin olipa sitten musta, valkoinen, latino tai mikä muu köyhä tahansa. Täysin huomiotta on jätetty se tosiasia. että kaikista julmimman valtiollisen väkivallan kohteeksi USA:ssa joutuvat edelleen maan alkuperäiset asukkaat, intiaanit. USA on elävä ja loistava esimerkki siitä, mikä odottaa maan alkuperäisiä asukkaita laittoman massamaahanmuuton seurauksena.
  Kolmas kysymys on Obaman hallinnon intohimoinen pyrkimys USA:n perustuslain toisen lisäyksen v. 1791 takaaman vapaan aseenkanto-oikeuden alasajoon. Toki on täysin ymmärrettävää, että Obaman globalistinen fasistihallinto pyrki kaikin mahdollisin tavoin nujertamaan kansan vastarinnan ja suurimman uhkan omalle vallankaappaukselleen ja se tietysti on aseistettu kansa. Tämä aseenkanto-oikeus on fakta, joka varmasti rajoitti aikoinaan etelävaltioissakin klaanilaisten lynkkaushaluja, kun lynkattava saattoi ampua lynkkaajalleen kuulan kalloon.

  Kuinka tulee käymään Trumpin aikana? Trump ei ole vielä edes astunut virallisesti virkaansa, mutta tiettyjä positiivisia merkkejä on jo ilmassa. Mm. Ford ei siirräkään Lincolnin kokoonpanotehdasta Kentuckysta Meksikoon, eli jos Trumpin aikana USA:n talous lähtee kunnon nousukiitoon niin sillä on tervehdyttävä vaikutus muihinkin ongelmiin.

 6. Miksihän emme näe meidän kaikkien veronmaksajien YLE:sta kuvia Mosulin pommituksista, ja sen uhreista? Vaikka tokihan on tietenkin niin, että USA:n ja liittolaistensa täsmäpommit osuvat kliinisen tarkasti vain ISISin taistelijoihin, joita taas Suomen ”totuusmedian” mukaan on tuossa 1.5 miljoonan asukkaan kaupungissa vain n.8 000!
  Jokin noissa luvuissa ei täsmää, kuten ei paljolti muissakaan Suomen ”totuusmedian” ns. heheh ”faktoissa”.

 7. Totuus on se jota pelätään, maamme ja maailman virallinen historian kirjoitus peruustuu suurelta osin sen peittelemiseen valheella.
  Totuus on ensimmäinen uhri joka haudataan lähdettäessä kiihoittamaan ja aivopesemään massoja ryöstöretkille itsenäisiin valtioihin.
  Näin se on ilmaistu lyhyesti.

 8. Jotkut ovat takinkääntäjiä vapaaehtoisesti ja toiset pakon edessä kuten ilmeisesti
  Donald Trump:

  ”Jeff Rense: Lucifer´s Message to “Sincere” Donald Trump Made Him a 180 Degrees Different Man

  In the following video [artikkelissa linkki] Jeff Rense states the complete change of Donald Trump after his meeting with Obama. All of sudden Trump called the Clintons “good people” although so far he spoke the truth about them: They are evil and corrupt and belong behind bars. But they are Rothschild puppets – and thus under the protection of higher powers [ks. artikkelin kuvaa]

  On the whole, Trump´s behaviour has become very humble, scared, he seems to be a bullied person. Rense knows Trump as a man of his word. He would not be reneging on his promises without being seriously threatened.

  Rense thinks Trump met with not only Obama, but representatives of the hard core of the Satanic NWO, the FED/ the London City – maybe even Jacob Rothschild – who have told him how to behave acc. to their demands and will, after they made him president instead Hillary who had discarded herself. Trump knows what awaits him if he does not obey. On 17 Nov., he met with Henry Kissinger, the old war criminal and permanent Bilderberger. “We had a great meeting,” said Trump – although Kissinger has warned him against stopping Muslim inflow into the US!

  So, did Obama leave a message from Rothschild to Trump? Well, we shall probably see Trump selling whatever little is left of his black soul as a Mason – for he is hardly willing to step down from becoming a London City puppet like Obama and his predecessors.

  Trump already was a Satan worshipper before being elected and is a friend of punished Jeffrey Epstein and his paedophile ring…”

  Koko artikkeli: http://new.euro-med.dk/20161119-jeff-rense-lucifers-message-to-sincere-donald-trump-made-him-a-180-degrees-different-man.php

 9. Uunituore uutinen:

  DARKNESS IS GOOD

  Bannon, who this week was named President-elect Donald Trump’s chief White House strategist, told The Hollywood Reporter that he benefited from left-wing media outlets that labeled him as evil.

  ”Darkness is good,” Bannon told the publication.

  He added: ”Dick Cheney, Darth Vader, Satan. That’s power. It only helps us when they get it wrong. When they’re blind to who we are and what we’re doing.”

   • Ote iltalehdestä:

    ”Bannon kertoo, että nyt on rakenteilla kokonaan uusi poliittinen liike, joka luo ennen kaikkea työpaikkoja.

    – Korot ovat miinukselle koko maailmassa, nyt on loistava mahdollisuus rakentaa infrastruktuuri kuntoon. Telakat ja rautatehtaat nostetaan kukoistukseen.

    – Tämä on yhtä jännittävää kuin 30-luvulla ja vielä hienompaa kuin Reaganin vallankumous. Tästä tulee taloudellisesti kansallismielinen liike.

    Bannon ennustaa, että itseensä tyytyväiset, vain kaltaistensa kanssa seurustelevat sisäsiittoiset eliitit tulevat sortumaan.

    Se koskee sekä konservatiiveja että demokraatteja. Ne puolueet ovat Bannonin mukaan lahjoittajiensa ja rahoittajiensa omistamia.”

    Voiko tätä enää selvemmin sanoa? Trumpin tehtävä on laittaa alulle ”uusi poliittinen liike”, joka tulee murskaamaan USAn molemmat puolueet ja poliittisen eliitin. Näin se suunnitelma etenee… peto tulee syömään omat palvelijansa. Sinisilmäiset ihmiset yhtyvät Pedon rahoittamiin/organisoimiin protesteihin maailmanlaajuisesti ja hurraavat USAn viitoittamalle ”vapaudelle”, joka johtaa meidät maailmantalouden täydelliseen romahdukseen… joka johtaa meidät kansallisvaltioiden yhteiskunta-järjestelmien romahdukseen… ja joka johtaa meidät One World Government!

    Nyt jos koskaan on syytä seurata ”ajan merkkejä”, joista yksi on se, että käteistä rahaa poistetaan kierrosta jokaikinen päivä ja pankkien ovia sulkeutuu kiihtyvää tahtia. Maailmantalous on virtuaalinen – nollista rakennettu – huijaus, eli ihmiskunnan suurin katastrofi seisoo kulman takana. Rikkaat ihmiset otaksuvat omistavansa jotain pysyvää, mutta asia ei näin luonnollisesti ole… istumme kaikki samassa uppoavassa veneessä. Pankkijärjestelmä ja maailmantalous on pienen valtahierarkian rakentama illuusio – ILLUUSIO – joka on luotu puhkeamaan.

 10. Turpeinen-Saaren kirjoitus oli yksipuolisessa kiihkossaan harvinainen jopa Vastavalkean mitalla. Mutta se ei hämmästytä, kun tietää, miten hän vääristelee faktoja kirjassaan Lahtari, punikki ja teurastaja.

  Tasapuolisuuden vuoksi Turpeinen-Saari olisi voinut myös mainita, miten jatkosodan jälkeen Valpon vallanneet kommunistit olivat laatineet useita tuhansia nimiä sisältäneen listan henkilöistä, jotka piti tappaa tai toimittaa Siperiaan. 1700 nimeä tuli julkisuuteen, mutta suuren osan kommunistit hävittivät. DDR:n luhistuttua Stasin työntekijät tuhosivat virastonsa asiakirjoja suuret määrät, mutta paljon jäi jäljellekin.

  Turpeinen-Saaren mielestä maailman kaikki pahuus on Yhdysvaltojen syytä. USA hyökkää noin vain ilman mitään syytä kukoistavien arabimaiden kimppuun. Saksa on muka miehitetty. Tätä tasoa on teksti.

  Käsittämätöntä on viha Hillary Clintonia ja Barack Obamaa kohtaan. Mutta USA:N presidentti on ääriainesten vihan kohteena aina, olipa hän sodan tai rauhan asialla.

  Turpeinen-Saari on aikaisemmin kuulunut SKP:n vähemmistösiipeen, ns. taistolaisiin (niin kuin minäkin). Nykyään hän on SDP:n jäsen. Miksi? Kun olen lukenut hänen tuotoksiaan, ne ovat kaukana SDP:n arvopohjasta ja ideologiasta. Oikea puolue olisi joko SKP tai vielä paremmin sopiva KTP.

  • ”Turpeinen-Saaren kirjoitus oli yksipuolisessa kiihkossaan harvinainen jopa Vastavalkean mitalla. Mutta se ei hämmästytä, kun tietää, miten hän vääristelee faktoja kirjassaan Lahtari, punikki ja teurastaja.

   Tasapuolisuuden vuoksi Turpeinen-Saari olisi voinut myös mainita, miten jatkosodan jälkeen Valpon vallanneet kommunistit olivat laatineet useita tuhansia nimiä sisältäneen listan henkilöistä, jotka piti tappaa tai toimittaa Siperiaan. 1700 nimeä tuli julkisuuteen, mutta suuren osan kommunistit hävittivät. DDR:n luhistuttua Stasin työntekijät tuhosivat virastonsa asiakirjoja suuret määrät, mutta paljon jäi jäljellekin.”

   Kerrankin olen Hopalongin kanssa jostain täsmälleen samaa mieltä!
   Mitäpä muuta mieltä Turpeinen-Saari pesunkestävänä kommunistina voisikaan olla – hän muistelee kaiholla niitä aikoja, kun itärajamme takaa löytyi suuria vankileirien saaristoja niille, jotka MASSALAHTARIT lenin, Trotski, Stalin & Co. olivat jostain syystä jättäneet lahtaamatta.

  • Näyttää että olet itse hypännyt taistolaisesta neo-konnaksi ja nwo-agendan puolustajaksi. Aikamoinen hyppy enkä itse ainakaan tuolta pohjalta suosittelisi muille mitään…
   No, toisaalta sama kaiku on askelten: mitä muuta neo-konnat ja pankkiirien mafiakaan ajaa kuin kommunismia jossa rahaeliitti hallitsee ja muut ovat velka- ja työorjia vailla vapautta ja tuon eliitin vallan armoilla.

 11. ”Mitä Suomen valkoinen armeija pelkäsi sisällissodan jälkeen? Mitä Mannerheim pelkäsi toisen maailmansodan jälkeen?

  Suomen sisällissodan jälkeen kaikki valkoisten suorittamista rikollisista teloituksista ja joukkomurhista kertovat asiakirjat tuhottiin. Valkoinen osapuoli armahdettiin ennen kuin Mannerheim nousi valtionhoitajaksi vuoden 1918 lopulla. Toisen maailmansodan jälkeen kaikki asiakirjat, joiden pelättiin paljastavan Mannerheimin suorittamia valtiopetoksellisia seikkoja tai sotarikoksia myös tuhottiin, vaiettiin tai piilotettiin”

  Tämän aloituksen olisi voinut jättää pois tästä artikkelista.

  Syytä ei tarvitse edes mainita!

  Kun otetaan puheeksi Jenkkilän edesottamukset niin ei siihen tarvitse Suomen vapaussotaa-sisällissotaa sotkea.

  • Mitäpä muuta mieltä Turpeinen-Saari pesunkestävänä kommunistina voisikaan olla – hän muistelee kaiholla niitä aikoja, kun itärajamme takaa löytyi suuria vankileirien saaristoja niille, jotka MASSALAHTARIT lenin, Trotski, Stalin & Co. olivat jostain syystä jättäneet lahtaamatta.

 12. Tällaisia uutisia maailmalta

  Scandalous Poll: 84% of Ukrainians want Putin as their president — 84% ukrainalaisista haluaa Putinin presidentikseen
  The Ukrainian publication Nedelya.UA conducted a poll among its readers asking the following question: “Which politician would you entrust with the governance of your country?” 
  The survey was participated in by 41,600 readers and showed the following figures: 84% (34,900) of Ukrainian respondents want to see Vladimir Putin as president of Ukraine.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=142878

  Putin vows to ’choke’ NATO in WWIII [Video] — Putinin mukaan Nato helppo pala jos sota syttyy

  How close is too close for NATO to spread Eastwards, and how far will they test the boundaries?
  During a live question and answer session, Russian President Vladimir Putin vowed to “choke” NATO if it continued to encircle Russia by interfering in Ukraine and Georgia.
  Claiming that NATO was “spreading like a cancerous tumor” and was preparing to swallow up Ukraine and Georgia, Kisiliov asked Putin, “So where is the red line? How do you feel about it?”
  “We can choke everyone, why are you so afraid?” responded Putin, to widespread applause from the audience.
  http://www.infowars.com/putin-vows-to-choke-nato-if-it-continues-encirclement-of-russia/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=142873

  “Europeans feel that their voice counts less and less, both at national and at European level. — eurooppalaiset uskovat että heidän äänensä merkitsee yhä vähemmän kansallisella ja eu-tasolla
  With rising nationalism driving events like Brexit and the Trump presidency, the global elite are bracing for more countries to abandon their EU membership in the coming months as key elections are decided.
  http://www.infowars.com/poll-europeans-turning-against-eu/

  • ”Suomennettu video Saksan pakolaiskriisin ja valkoisten kansanmurhan taustoista

   Magneettimedia on kirjoittanut aiemmin videon pohjalta artikkelin ”Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla”, jossa muun muassa totesimme:

   ”Toisen maailmansodan aikana Amerikassa julkaistiin Haverbeckin mukaan kolme merkittävää kirjoitusta, joissa pohdittiin samaa kysymystä: ’Mitä teemme saksalaisille sodan jälkeen?’”

   ”Haverbeck tiivistää kolmen teoksen tärkeimmät tavoitteet:

   1. Saksa on pilkottava useaan osaan. Näin on sittemmin tehty.
   2. Saksalainen koulutusjärjestelmä on tuhottava. Näin on tehty – kouluista on tehty kulttuurimarxistisia propagandakoneistoja.
   3. Kansallissosialismi on murskattava Saksassa. Näin on sittemmin tehty ankarien lakien nojalla.
   4. Valkoisten saksalaisten syntyvyys on minimoitava. Näin on sittemmin tehty – valkoisten sijaan Saksan väestönkasvu on kokonaan ei-eurooppalaisten maahanmuuttajien vastuulla.
   5. Saksa on hukutettava miljooniin ei-saksalaisiin maahantunkeutujiin. Näin on sittemmin tehty.

   Valkoiset saksalaiset ovat käytännössä lopettaneet lisääntymisen. Yhä useampi lapsi syntyy joko seka-avioliitto- tai maahanmuuttajaperheisiin. Hootonin suunnitelma toteutuu kiihtyvällä vauhdilla – alkuperäisten saksalaisten verenperimää hävitetään parhaillaan!”

   Katso video ja ota selvää, ketkä suunnittelivat Euroopan väestöllisen perikadon aikana, jolloin harva eurooppalainen oli vielä edes nähnyt ilmielävää afrikkalaista!”

   http://magneettimedia.com/suomennettu-video-saksan-pakolaiskriisin-ja-valkoisten-kansanmurhan-taustoista/

   Samalla tavalla SUOMESSA kouluista on tehty kulttuurimarxistisia propagandakoneistoja – aikuisten osalta asiaa hoitavat ennenkaikkea Yle, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja ruotsinkielisellä puolella Ylen ohella HBL.

 13. Huonolta näyttää — Taitaa John Kaminski olla oikeassa, huijaustako koko Trumpin vaalikampanja ?

  Fooling Ourselves
  President-elect Donald Trump’s claim he is reinvestigating 9/11 is just so much meaningless hot air — more neocon crapola — if he intends to solve the greatest crime in American history by including two of the event’s participating perpetrators — Rudy Giuliani and Lewis Eisenberg — on his team of detectives.
  What kind of truth can we expect from this kind of sandbagged scrutiny? None at all. Once again our government is investigating itself with predictable results. It will do no better than the first time — which was a total whitewash, because it is the very system itself that all these political functionaries are trying to defend which bears responsibility for this event and its impact on history.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=142898

  John Bolton calls for regime change in Iran, warns Obama on Israel — lisää sotaa pukkaa Lähi.itään ?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=142891

 14. Maanpetokselliset valta- eli valemediat huijaavaat tällä hetkellä kansalaisia VAIKENEMALLA maahantunkeutuja-invaasiosta, joka jatkuu edelleen tappavaan tahtiin – luonnollisesti vallankahvassa olevia maanpettureita palvellakseen:

  ”Saksan painajainen: Merkel tahtoo jatkokaudelle, lisää siirtolaisia rahdataan lentokoneilla maahan”,
  http://magneettimedia.com/saksan-painajainen-merkel-tahtoo-jatkokaudelle-lisaa-siirtolaisia-rahdataan-lentokoneilla-maahan/

  Jokunen poiminto artikkelista:

  ”Pian Yhdysvaltojen presidentinviran jättävä Barack OBAMA matkusti hiljattain Saksaan osoittaakseen, että Merkel on Yhdysvaltojen ehdoton suosikkiliittokansleri.

  Saksa on ollut Yhdysvaltojen – eli Israelin ja pankkiirien (1, 2) – vasallivaltio jo vuodesta 1945 lähtien, joten Obaman eleellä on suuri poliittinen painoarvo. Obama on ollut huolissaan siitä, että Merkelin kannatus on luisunut alamäkeä Euroopan pakolaiskriisin puhkeamisesta lähtien.

  Amerikan tulevalle presidentille Donald Trumpille Merkel päätti kirjoittaa teatraalisen ukaasin, jonka mukaan Saksa jatkaa Amerikan talutusnuorassa vain, jos Trump syö vaalilupauksensa ja tekee presidenttinä kulttuurimarxistista politiikkaa.

  Vaikka Merkel ei pääsisikään neljännelle kaudelle, tekee hän kaikkensa, jotta Saksasta on jäljellä enää monikulttuuriset rauniot, kun hän lopulta poistuu politiikan näyttämöltä. Saksan sisäministeriö ilmoitti nimittäin viime viikolla, että hallitus alkaa rahtaamaan Saksaan lentokoneilla tuhansia laittomia maahantunkeutujia Italiasta ja Kreikasta.

  Merkelin hallitus on päättänyt, että tästä kuusta lähtien lentokoneet kuljettavat Saksaan joka kuukausi 1000 eritrealaista, syyrialaista, irakilaista, iranilaista tai somalitaustaista turvapaikkaturistia. Siirtolaiset tullaan kuljettamaan Münchenin lähellä sijaitseviin väliaikaismajoituksiin.

  Suunnitelma on osa EU:n maahanmuuttopoliittista ”taakanjako-ohjelmaa”, jonka tavoitteena on tehdä kaikista Euroopan kaupungeista Lontoon kaltaisia etnohelvettejä, joissa valkoiset ovat vähemmistössä.”

  ”Pakolaiskriisi jatkuu, vaikka media ei kirjoita aiheesta

  Merkelin tavoin valtavirtaiset valemediat ovat huolestuneita nationalismin noususta. Siksi lehdistö ei ole enää juurikaan kirjoittanut Euroopan pakolaiskriisistä.

  Mediahiljaisuuden avulla kansalle tahdotaan uskotella, että siirtolaiskriisi on jo päättynyt!

  Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön (IOM) tilastoja tutkinut The New Observer –julkaisu kuitenkin selvitti, ettei pakolaiskriisi ole suinkaan hallinnassa. Vaikka media on hiljaa, tunkeutujia saapuu Eurooppaan tappavaan tahtiin.

  IOM-tilastojen mukaan Eurooppaan on tullut vähintään 363 808 laitonta siirtolaista tämän vuoden aikana.

  Paljon puhuttu Turkin ja EU:n pakolaissopimus on osoittautunut huijaukseksi: IOM:n mukaan marraskuuhun mennessä vain noin 700 tunkeutujaa on palautettu Turkkiin sopimuksen nojalla!

  Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että ainut jokseenkin tehokas tapa vähentää laitonta maahanmuuttoa ovat Unkarista tutut piikkilanka-aidat.”

 15. PS Ei vaalikampanjoita ole tarkoitettu kirjaimellisesti otettaviksi, pääasiassa ehdokkaat valehtelevat näissä kampanjoissaan niin että korvat heiluvat. Äänestäjien ääniä kalastellessaan heidän valehtelullaan ei ole rajaa eikä määrää.

  Kaikesta Trumpin valehtelusta ja kusettamisesta huolimatta, olen sitä mieltä, että maailmanrauhan kannalta hän on huomattavasti parempi presidentti kuin Klintoska.
  Brysselin fasistisen EU-klikin reaktiot ovat olleet mielenkiintoiset Trumpin valinnan jälkeen. Fasistisen EU:n sotakiima Venäjää vastaan on entisestään kiihtynyt. Brysselin sotakiimaiset fasistit ovat luomassa omaa EU-armeijaa Naton rinnalle, maksu tuosta armeijasta on sama 2% / BKT kuin Natollekin. Siis maa joka kuuluu näihin molenpiin ”rauhanpuolustusjärjestöihin” maksaa siitä lystistä 4% / BKT. 😀
  EU mepit ilmoittivat olevansa sodassa Venäjää vastaan, minä en ole, Äänestin aikoinaan EU:un liittymistä vastaan, joten itse en katso kuuluvani koko vitun fasistiseen EU:un. Rakas synnyinmaamme on tässä fasistisessa hyökkäysoperaatiossa EU:n fasistinen eturintama, tännehän kuulemmas perustetaan hybridisodan keskus.
  Voimme vain arvailla olisiko tämä EU fasistien sotakiima vieläkin agressiivisempaa mikäli Klintoska olisis valittu USA:n pressaksi.

  • EU-armeijan ensisijainen tarkoitus on varmasti EU-diktatuurin hirmuvaltaa vastaan nousevien valtioiden eli provinssien ja kansalaisten nujertaminen.
   Täysimittaista diktatuuria rakennetaan pienten askelten taktiikalla – esim. aseet pois kansalta – jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa.

   Britti-patriootti David Noakes toteaa sivustollaan http://eutruth.org.uk/ :

   ”The [Lisbon] Treaty sets up an unelected three tier politburo executive in Brussels with absolute power, a dictatorship on the soviet model. The EU parliament has no power and is a sham.”

   Noakes sanoo perehtyneenä kaikki kuuteen EU:n määrittämään sopimukseen.
   Meillähän Arkadianmäelle hankkiutunut rottalauma hyväksyi liitteineen n. 3000-sivuisen sopimuksen siihen lainkaan perehtymättä!

   • Korjaus, piti olla:
    ”Noakes sanoo perehtyneenä kaikkiIIN kuuteen EU:n määrittäVään sopimukseen.”

  • Olet käsittänyt väärin Naton ja EU:n jäseniltä vaadittavat ”maksut”. Eivät ne ole maksuja, vaan Nato suosittelee, että sen jäsenet käyttäisivät 2 % bkt:staan puolustukseensa. Samoin EU suosittelee, että sen Natoon kuulumattomat maat sijoittaisivat saman kaksi % puolustusmenoihinsa.

   • PS. Vai on se 2% vain suositus, näin ei näytä olevan Trumpin mielestä, Trumpillekysymys lienee enemmin täysimääräisestä naton jäsenmaksusta.
    Jos maksut EU armeijankin kohdalla on täysin vapaaehtoinen eihän sitä maksa kukaan, ei ainakaan Suomi, joka aikoo ostaa aseita velaksi ja leikkaa kaikista köyhimmiltä; eläkeläiset, työttömät, lapsiperheet, opiskelijat heidän toimeentuloaan.
    Kapinaa ootellessa. 🙂

    • Trump ei pysty määräämään Naton jäsenmaiden puolustusmenoista. Jäsenmaksut ovat asia erikseen, eikä Trumpilla niihinkään yksinään päätösvaltaa ole.

     SIPRI:n mukaan Naton jäsenmaista vähintään kahden prosentin tavoitteeseen yltivät 2015 USA, Viro, Ranska, Puola, Kreikka ja Britannia.

     Samoin EU:n laita. EU voi vain suositella. Tosi on, että vain harva EU-maa sijoittaa puolustukseensa niin paljon kuin 2 % BKT:sta. Suomen luku on 1,3 %. Ruotsi sijoittaa 1,1 % ja Nato-maa Norja 1,5 %.EU-maista suhteellisesti suurimmat puolustusmenot ovat Nato-maa kreikalla, 2,6 %.

     Trumpilla on nyt valituksi tultuaan huomattavasti paremmat tiedot Yhdysvaltojen sotilaallisesta asemasta ja uhkakuvista kuin ehdokkaana. Hän saa joka päivä saman tiedusteluraportin, joka jaetaan presidentille. Lisäksi hän saa, tai on jo saanut, perusteellisen arvion Yhdysvaltojen strategisesta asemasta ja vaihtoehdoista eri tilanteiden välillä.

 16. Media tulee tekemään kaiken vaikeaksi ja kaikilta hallinon aloilta löytyy äänettömiä vastaanpanijoita.Paikoilta mitkä eivät vaikuta ehkä niin merkittäviltä, mutta tulevat ratkaisemaan paljon,lisäksi osavaltioiden iso autonomia.

 17. Täältä lännestä katsottuna, vain päänäyttelijä vaihtui, kulissit aivan samat. Trumpin hallituksen läheiset ovat vain hieman erillaiset ulkomuodoltaan, mutta valtaosa heistä silti Cabbala ylimistöä. Näin se on ollut jo vuosikymmenet, mutta kiitos tietokoneille, meille ”Goyam”,on avautunut tietolähteet, ettemme kulkisi sokeina tuntematonta kohti. Henkisesti sokeat saattavat olla tietämättöminä ilman harmaita hiuksia.

 18. Ei edes Mr. Trump kykene olemaan se lopullinen pelastaja. Vahdinvaihdon jälkeen vaihtuvat ”lakanat
  valkoisessa talossa”, joten kaikki on hämärää sen jälkeen. Politiikka on kuin meren aallot, yksi raukeaa
  toisen aallon tieltä. Jokainen sukupolvi on nähnyt sodan. Kolmas M-sota tulee olemaan tuhoisin kaikista.
  Eräässä vanhassa teoksessa on maininta, ”toivo, ettei se tapahdu talvella” ?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here