The Express kirjoittaa Euroopan komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin rukoilleen EU27:n johtajia olemaan pitämättä kansanäänestyksiä EU-jäsenyydestä, koska Juncker epäilee äänestäjien kannattavan eroamista.

Junckerin epätoivoisen vetoomuksen kirvoitti Itävallassa presidenttiydestä kamppailevan Norbert Höferin ilmoitus aikeistaan pitää kansanäänestys EU-jäsenyydestä. Höfer  haluaisi katkaista siteet murentuvan blokin kanssa, kirjoittaa The Express.

EU:n kannatuksen ollessa pohjalukemissa Itävallan lisäksi kansanäänestystä jäsenyydestä kaavaillaan Italiassa, Hollannissa ja Ranskassa.

Lähde

Perring, Rebecca; Maddox, David | The Express (29.11. 2016): Juncker ORDERS Europe: Don´t hold any more referendums as voters will choose to leave http://www.express.co.uk/news/world/737493/Jean-Claude-Juncker-EU-referendum-voters-choose-Leave-eurosceptism

8 KOMMENTTIA

 1. No mitäpä muuta tältä nwo-junkkarilta ja pankkiirimafian lakeijalta voisikaan odottaa.
  Ja varmaan nöyriä eu-byrokratian tarjoamia lihapatoja odottavia peesaajia löytyy joista heti ekana tulee mieleen oma J Kataisemme, peesaajan ja itsenäisyyden tuhoajan uljas prototyyppi.

 2. EU-eliitti ja sen lähipiirissä pyörivä liehittelijäporukka näyttää tosissaan pelkäävän omien asemiensa puolesta. Tätä ilmiötä on tervehdittävä suurella ilolla.

  Veronmaksajien rahojen katoaminen mustaan EU-aukkoon on liian pitkään ollut kontrolloimatonta. On tyydytty mukisematta siihen, että jotain saadaan takaisinkin paluupostissa. Kansalaisten on aika ryhdistäytyä ja ryhtyä pitämään omia puoliaan eliitin lihottamisen sijaan.

 3. Mies on pahoittanut mielensä kun ei saanut ihan täysiä diktaattorin oikeuksia tässä ”EU-demokratiassa”. Kansalle jäi vielä mahdollisuus äänestää väärin. Toivottavasti äänestävät väärin ja Juncker voi keskittyä ydinosaamiseensa konjakin nauttimiseen.

 4. Juncker haluaa hajottaa Euroopan ja sen kansallisvaltiot ja on edistämässä tätäkin pakolaisbisnestä joka kulissien takana pyörii eikä EU tee mitään sen estämiseksi
  Something Strange Is Taking Place In The Mediterranean
  NGOs are smuggling immigrants into Europe on an industrial scale.
  Brussels has created particular legislature to protect people traffickers against prosecution. In a dedicated section of an EU resolution entitled On Search and Rescue, the text states that “private ship masters and non-governmental organisations who assist in sea rescues in the Mediterranean Sea should not risk punishment for providing such assistance.”2)
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=143638
  https://gefira.org/en/2016/12/04/ngos-are-smuggling-immigrants-into-europe-on-an-industrial-scale/

  NGOs Armada operating off the coast of Libya
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=143643

 5. Nyt on pakko kysyä mitä merkitystä sillä on mitä Juncker haluaa tai ei halua.

  Jos esimerkiksi Suomi tahtoisi erota Euroopan Unioinista, se voisi tehdä vain eroamalla siitä eduskunnan päätöksellä. Ei siihen mitään kansanäänestyksiä edes tarvita. Samalla tavalla kun jotain on tehty, tekeminen on myös mahdollista peruuttaa, samalla proseduurilla kuin tekeminenkin. Jos ei ole, niin sitten on riittävästi syytä kapinaan. Missä mennään…?

  • Nämä omat ’junkkarimme’ jotka ovat vallassa oleva vähemmistö eivät halua eroa Unionista vaan haluavat pysyä lihapatojen ääressä.
   Ja edustuksellisessa demokratiassa he päättävät mitä Suomi tahtoo vaikkeivat edusta kansan enemmistön tahtoa vaan ajavat omia intressejään.
   Kansanäänestys on ainoa joka voisi eroamisen mahdollistaa.

 6. Jossain kerrottiin siitä UK:sta tulleena kannanottona, että jos Junckerista tulee napamies, niin Brittilä eroaa Euroopan Unionista. Näin juuri tapahtui… Kannattaisiko hetki miettiä. en mitenkään kannata sitä politiikaa, mitä britit ovat aikain saatossa harjoittaneet, mutta nyt on pakko sanoa, että ainakin tämänhetkisten argumenttien puitteissa brittien toiminnalle on perusteita. Ei tarvitse kysellä eikä selvittää mitään… Tehdään niin kuin parhaaksi katsotaan.

  Keskusjohto voi olla joskus hyväkin. esim. sodanjohdossa. -mutta jos nk. demokratiassa täytetään alle keskitason poliittisista toimijoista , -niin se on kaikille pysyvä katastrofi.

 7. Höfer onneksi hävisi presidentinvaaleissa. Tämä on demokratian voitto ja valheita ja puolitotuuksia viljelevien populistien tappio.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here