Yhdysvallat jatkaa palkkakapinallisten aseistamista Syyriassa

2
“Vapaan Syyrian Armeijan” taistelijoita. Kuva: Free Syrian Army / Creative Commons

Valkoinen talo julkaisi  tiistaina lehdistötiedotteen kertoakseen Yhdysvaltain hallituksen päättäneen, että Syyriassa sotivien vieraiden joukkojen (palkkaterroristit), epäsäännöllisten joukkojen (puolisotilaalliset joukot), ryhmien tai yksilöiden, jotka tukevat Yhdysvaltain joukkoja, tukeminen on Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden kannalta oleellisen tärkeää, ja että näiden joukkojen aseistamista koskevat kiellot kumotaan.

Selkokielellä: Valkoinen talo aikoo edelleen toimittaa Syyrian hallituksen kaatamista yrittäville ”maltillisille kapinallisille” kevyttä ja raskasta aseistusta.

Eurooppaan suuntautuvan pakolaistulvan laantumista siten tuskin kannattaa odottaa lähiaikoina. Tanskalainen Jyllands Post kertoo lapsipakolaisina Tanskaan pyrkivistä testattujen enemmistön (kolme neljästä) olevan testien perusteella yli 18-vuotiaita.

Lähde

The White House (08.12.2016): Presidential Determination and Waiver – Pursuant to Section 2249a of Title 10, United States Code, and Sections 40 and 40A of the Arms Export Control Act to Support U.S. Special Operations to Combat Terrorism in Syria https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/12/08/presidential-determination-and-waiver-pursuant-section-2249a-title-10

2 KOMMENTTIA

 1. ”Tanskalainen Jyllands Post kertoo lapsipakolaisina Tanskaan pyrkivistä testattujen enemmistön (kolme neljästä) olevan testien perusteella yli 18-vuotiaita.”

  Niitä Sipilän ’partalapsia’!

  Kuinkahan paljon kantasuomalaisten leipäjonot ovat kasvaneet, kun kantasuomalaisilta samalla on otettu kymmenien tuhansien partalasten elättämiseen tarjoamalla näille maailman korkeimpiin kuuluvaa sosiaaliturvaa.
  Näiden muukalaismassojen vastaanottohan sitä paitsi tapahtui turvalliseksi luokitettavasta Ruotsista eli Schengen-sopimuksen vastaisesti. Näin tehtiin koska vallankahvassa olevat maanpetturit tekivät ja tekevät edelleen näin ylikansallisia takapirujaan miellyttääkseen kantasuomalaisten turmioksi. EU-diktatuuri ja mm. Rotschild-agentti Soros kun lisäksi ovat tämän kansainvaelluksen masinoijia.
  Ks. myös ”Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”,
  http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Jos vallanpitäjillämme olisi minkäänlaista selkärankaa, niin he tekisivät kuten esim. Unkarin pääministeri Viktor Orbán: RAJAT KIINNI – tälle masinoidulle invaasiolle!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here