Yhdysvaltain presidentti Barack Obama allekirjoitti perjantaina NDAA:in (National Defense Authorization Act). NDAA:ista puhutaan ”lakina” (act), mutta käytännössä NDAA tarkoittaa puolustusministeriön vuosibudjettia, johon liitetään vuosittain vaihtuvia, erillisiä sopimusehtoja. Lakiehdotus tuli hyväksytyksi sekä senaatissa että edustajainhuoneessa riittävällä enemmistöllä.

Allekirjoittamallaan lailla Obama osoittaa lähes 619 miljardia dollaria sodan ja asevoimien käyttöön. Sotilaille laki tuo vaatimattoman palkankorotuksen ja nostaa samalla aktiivipalvelusjoukot yli 1,3 miljoonan sotilaan vahvuuteen. NDAA myös rajoittaa siirtoja pois Guantanamo Bayn vankileiriltä varmistaen täten, että Obama jättää virkansa täyttämättä lupaustaan sulkea vankila.

Samaan aikaan lehdistönvapauden puolestapuhujat ovat huolissaan varjoissa pidetystä, tämän vuoden NDAA:in sisällytetystä sopimusehdosta, joka synnyttää Yhdysvalloille kansallisen anti-propagandakeskuksen.

Vastapropagandalain (Countering Disinformation and Propaganda Act) valtuuksilla ulkoministeriö tulee työskentelemään aktiivisesti ”tunnistaakseen, ymmärtääkseen, paljastaakseen ja vastatakseen niin vieraiden valtioiden kuin ei-valtiollisten toimijoidenkin propaganda- ja disinformointiyrityksiin, joiden tarkoitus on heikentää Yhdysvaltojen kansallista turvallisuutta.”

Mihin edes Yhdysvallat tarvitsisi tuollaista sotabudjettia? Kuinka suuri siivu noista miljardeista kilahtaa suoraan sotateollisuuden (military industry) kassaan? Israeliin?

Lähde

Democracy Now! (27.12.2016): Obama Signs Defense Bill, Establishing Anti-Propaganda Center https://www.democracynow.org/2016/12/27/headlines/obama_signs_defense_bill_establishing_anti_propaganda_center

Kuvanmuokkaus: Johanna Lehtonen

112 KOMMENTTIA

 1. Niinpä … ei mitään uutta NWO-eliitin lähes täydelliseltä lakeijalta.
  ’ ” … ulkoministeriö tulee työskentelemään aktiivisesti ”tunnistaakseen, ymmärtääkseen, paljastaakseen ja vastatakseen niin vieraiden valtioiden kuin ei-valtiollisten toimijoidenkin propaganda- ja disinformointiyrityksiin, joiden tarkoitus on heikentää Yhdysvaltojen kansallista turvallisuutta.” ’

  Pitäisi tietenkin olla, että todellisuudessa tarkoitus on heikentää eri tahojen propaganda- ja disinformaatioyrityksiä joiden tarkoitus on vastustaa Yhdysvaltojen globaalin hegemonian pyrkimyksiä mutta tyrannien tyyliin ei kuulu omien aikeiden avoin ja rehellinen paljastaminen.
  Ne kätketään koska oma aggressio ei saa näkyä ja jotta se voidaan siirtää sopiviin ’demokratiaa uhkaaviin’ kohteisiin. Valloitussota ei muuten toimi.

  • Kuinka CIA manipuloi valtamediaa — jenkit elävät jatkuvan propagandapommituksen alla ymmärtämättä oman hallituksen jatkuvaa yritystä estää heitä näkemästä asioita sellaisina kuin ne ovat.
   Sama tietysti pätee meihin suomaliaisiin ja valtamediaamme.

   SPOOKED: HOW THE CIA MANIPULATES THE MEDIA, PART 2
   Americans are under almost constant bombardment with propaganda. Everyone who wants our money is trying in overt and more subtle ways to shape our views and our spending decisions. We kind of get that.
   But we don’t understand very well, or even recognize at all, the constant efforts by elements of our own government to shape how we see things.
   Perhaps the most insidious aspect of this is efforts by American intelligence services to influence our media, our cultural, and our storytelling institutions. The goal is to present a version of historical events that suits the purposes of these murky power centers.
   http://whowhatwhy.org/2016/12/27/spooked-cia-manipulates-media-part-2/

 2. Olisiko 70-luvun kremlologeilla avaimia selkokielistää tätä USA:n johtoeliitin retoriikkaa?

  kansallinen turvallisuus = valmistaudumme sotaan

  demokratian vienti = aloitamme kohta pommituslennot

  disinformaation torjunta = voimistamme omaa disinformaatiotamme

  vapautamme valtion = murhaamme valtiojohtajan

 3. Elämme epäinhimillisiä ja vastenmielisiä aikoja. Toivottavasti vallanvaihdos Valloissa sujuu normaalisti eikä esille tule jotakin johon esimerkiksi tämä Lehtosen mainitsema mielipuolinen budjetti muine määräyksineen liittyisi.

  On raskasta elää vuosi toisensa jälkeen epätietoisuudessa ja odottaa milloin posahtaa.

  Kyllä. Se posahtaa.

 4. Mikä on enää jäänyt sanomatta?

  ”[Tasavallan presidentti Sauli] Niinistön mukaan kaiken Venäjästä käydyn keskustelun jälkeen on jäänyt epäselväksi, mikä on enää jäänyt sanomatta” (http://yle.fi/uutiset/3-9276305).
  #
  [Lainaus alkaa:] (…) saako Venäjästä puhua Suomessa vapaasti. Tämän kiistämistä [Tasavallan presidentti Sauli] Niinistö ei ymmärrä.

  – Minulle tämän toistaminen ei enää oikein aukea. Valtiojohto on selkein sanoin ja nopeasti tuominnut Venäjän toimet niin Krimillä, Ukrainassa kuin Syyriassakin. Viime eduskuntavaalien alla käytiin isoin otsikoin läpi kaikki mahdolliset Venäjän hyökkäyssuunnat Suomeen, ja silloin unohtunut Ahvenanmaakin on sittemmin vallattu, Niinistö totesi [maanpuolustuskurssin avajaisissa Helsingin Säätytalolla maanantaina 7.11.2016].

  Niinistön mukaan kaiken Venäjästä käydyn keskustelun jälkeen on jäänyt epäselväksi, mikä on enää jäänyt sanomatta.

  – Sankaruuden saavuttaminen siinä kilvoittelussa, kuka koviten Venäjästä sanoo, vaatii kekseliäisyyttä. [Lainaus päättyi.]

  (lähde: http://yle.fi/uutiset/3-9276305)
  #
  Venäjästä on siis Tasavallan presidentin (TP) todistuksen mukaan sanottu ja paljon. Sivullisen tarkkailijan on helppo yhtyä TP:n arvioon. Äänensä käheäksi ovat huutaneet varsin monet poliittiset toimijat (monet ministerit, monet kansanedustajat ja monet muut puoluepoliitikot).

  On merkille pantavaa, ettei samanlainen into ole koskenut YK:n turvallisuusneuvoston merkittävää, 23.12.2016 lukkoon lyötyä päätöslauselmaa 2334 (2016) sen enempää kuin ainoan supervallan ulkoministerin John Kerryn ja samalla Barack Obaman hallinnon tärkeää puhetta Lähi-idän rauhasta (Remarks on Middle East Peace) keskiviikkona 28.12.2016.

  On kiinnostavaa ja ilmaisevaa, että koko valtiojohtomme on vaiennut sekä mainitusta resoluutiosta että Obaman hallinnon tärkeimmästä puheenvuorosta. Niistä ei tätä kirjoitettaessa (29.12.2016 kello 09:19) näytä löytyvän kommenttia TP:n kanslian verkkosivustolta, ei myöskään Valtioneuvoston kanslian, Valtioneuvoston tai ulkoasiainministeriön verkkosivuilta.

  Syy on tietysti selvä. Ensinnäkin, mitä YK:hon tulee, nähtävissä on ollut jo GWB:n hallinnon kaudella alkanut ylenkatse ja suoranainen halveksunta YK:ta kohtaan. Toinen ja varsin ratkaiseva seikka on ollut ilmiselvä pelko YK:n turvallisuusneuvoston resoluution ja ulkoministeri Kerryn puheen kritiikin kohdetta kohtaan. Tämä on näkynyt muun ohella siinä, ettei Suomi ole rohjennut tunnustaa Palestiinan valtiota toisin kuin esimerkiksi Ruotsi ja Islanti sekä 134 muuta YK:n jäsenvaltiota.

  Of the 193 member states of the United Nations, 136 (70.5%) have recognised the State of Palestine as of 14 September 2015.

  Sen sijaan palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas kommentoi heti Kerryn puhetta. Abbas sanoi AFP:n mukaan olevansa valmis aloittamaan rauhanneuvottelut uudestaan, jos Israel lopettaa siirtokuntien rakentamisen.

  Ulkoministeri Kerryn puhe kannattaa lukea (https://www.state.gov/secretary/remarks/2016/12/266119.htm).

  Harmagedon vai rauha?

  • ”Suomi ole rohjennut tunnustaa Palestiinan valtiota toisin kuin esimerkiksi Ruotsi ja Islanti sekä 134 muuta YK:n jäsenvaltiota.”

   Vaikea ymmärtää, mikä on PersKeKo:sen (ja Käteisen vetämine edeltäjineen Lipposen maanmyyntiin asti) tavoite esim. juuri tässä asiassa.

   Miksi Suomi ei tuomitse Israelia, onko meillä (hallinnollamme / eliitillä) todellakin näin merkittävät (ase)kauppasuhteet ”Lähi-idän ainoan demokratian” kanssa, ettemme voi ottaa selkeästi tuomitsevaa kantaa siionistisen Israelin hallinnon harjoittamaa apartheid-politiikkaa vastaan? (siionistien apartheid ei osu vain palestiinalaisiin vaan myös esim. mustiin juutalaisiin)

   • Statement by Neturei Karta International .
    On behalf of anti-Zionist Jews worldwide, we of Neturei Karta International, Jews United Against Zionism, greet with enthusiasm the recent United Nations Security Council resolution 2334 condemning Israeli settlements as illegal.
    Before the era of Zionism, Jews lived in Palestine in peace and security, side by side with the Palestinian Arab population. We fervently hope for the day when Jews return to abiding by the laws of the Torah and living in peace with all peoples.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144810
    Anti-Zionist Jews Laud UN Action
    – See more at: https://www.henrymakow.com/2016/12/anti-zionist-jews-laud.html#sthash.UzW7Ku1l.dpuf

   • Suomi on täynnä munattomia poliitikkoja.

    Poistettuina suojatyöpaikoista ne olisi tapettu pois poliittisesta kuleksinnasta jo aika päiviä sitten, jos me eläisimme sellaisessa yhtweiskunnassa, joka yhteiskunnan perimmäinen tarkoitus alunperin on ollut…

    Miksi me nyt emme elä siinä?

  • Epäselväksi ei ainakaan ole jäänyt TP:n ja maamme johdon asenne Venäjää ja sen suvereenisuutta kohtaan kun maasta on tehty meitä uhkaava vaikkei sille ole mitään reaalisia perusteita.
   Epäselväksi ei myöskään ole jäänyt asenne palestiinalaisia kohtaan joiden tuhoaminen Israelin toimesta voinee surutta jatkua eli maamme johto ei näe siinä mitään sellaista moraalista vääryyttä jota ei pitäisi hyväksyä, ei siitäkään huolimatta että esim. Gilad Atzmonin sanoin ’me kaikki olemme palestiinalaisia.’
   http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians

   John Kerry makes desperate last warning: Israeli settlement building is destroying hopes for peace
   With just three weeks left in his post, Mr Kerry used one of his last major speeches to sound the alarm that the “most extreme elements” of Israel’s Right-wing were shaping the country’s future and strangling the prospect of a two-state solution.
   http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12/28/john-kerry-makes-desperate-last-warning-israeli-settlement-building/

   Ilmeisesti on unohdettu tämäkin: Venäjä on sotilaallisesti vahvempi kuin koskaan ennen mutta silti kerjäämme verta emmekä suostu elämään rauhassa ja sovussa tämän suvereenisuudestaan tinkimättömän maan kanssa joka ei meitä millään tavoin uhkaa.
   Russian armed forces 14% stronger in 2016 – Defense Minister Shoigu
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144774

   Harmagedon vai rauha? Kun rauha ei sovi maamme NWO-agendaan sitoutuneelle johdolle niin ehkä sitten Harmagedon sopii paremmin. Siihen ainakin sen kaikki toiminta viittaisi.

 5. Tarpeellista tietos. Toivon silti lisäystä NDAA:n laajempaa artikkelia koska NDAA:ssa on mm.

  – To establish cooperative or liaison relationships with foreign partners and allies… and other entities, such as academia, nongovernmental organizations, and the private sector (§1259C, a59

  – AUTHORITY FOR GRANTS.—The Center is authorized to provide grants or contracts of financial support to civil society groups, journalists, nongovernmental organizations, federally-funded research and development centers, private companies, or academic institutions for the following purposes:
  […] to counter efforts by foreign governments to use disinformation, misinformation, and propaganda to influence the policies and social and political stability of the United States (§1259C, f(1) & §1259C, f(1)D)

  – Identifying current and emerging trends in… information obtained from print, broadcast, online and social media, support for third-party outlets such as think tanks, political parties, and nongovernmental organizations… and the use of covert or clandestine special operators and agents to influence targeted populations and governments…”( §1259C, b4)

  jne https://www.congress.gov/bill/114th-congress/senate-bill/2692/text

  kokonaisuutta olisi hyvä avata lisää, selkokielellä, ja kertoa mihin kaikki johtaa.

  • lisäys: eli tuossa kuvaillaan mm. valvontamekanismin rakentamista, ”riippumattomien” tahojen kuten järjestöjen, ajatushautomoijen, yritysten ja tutkijoiden rahoittamista ja kansainvälisen kyttäys-, sensuuri- ja propagandaverkoston luomista ja rahoittamista.

 6. UPI on saamassa siis lottovoiton…

  Pitäisihän tämä laki kyllä kahlata läpi ja yrittää suomennella ja yksinkertaistaa sieltä tärkeimpiä asioita. Lähinnä lienee olennaista selvitellä, millaisin metodein jo toinen Nato-jäsen (Sultan Erinomaisen imperiumin lisäksi) alkaa totalitarisoida yhteiskuntaansa. Ja no joo, onhan Ranskakin yrittänyt oman kansansa lamauttaa poikkeustilan ylläpitämisellä.

  Kaikkien eurooppalaisten on tehtävä kaikkensa, ettei näitä metodeja saada muilutettua (EU:n kautta) yhteiskuntiimme täällä. Yksi totalitaristinen aikakausi on jo Euroopassa eletty, kuka hemmetti haluaisi ottaa uusinnan?

  • ”Yksi totalitaristinen aikakausi on jo Euroopassa eletty, kuka hemmetti haluaisi ottaa uusinnan?”

   Nykyinen hallitus?

   • :DD
    No, meidän ”SSS goes SOS” -hallituksemme taitaa olla enemmänkin tämän uuden (clintonilaisen) totalitarismin ajan lapsenaskelia. (Tähän älköömme suostuko…)

    Aiemmassa kommentissani viittasin lähinnä Hitleriin ja Staliniin ja näiden lieveilmiöihin.

  • Meillä kaikkien nykyisten eduskuntapuolueiden johtoon on masinoitu EU-myönteiset maanpetturit. He pitävät perustuslain vastaisen puoluekurin avulla huolen, että eduskunta äänestää aina ’Jaa’ kun on kysymys pienemmästä tai suuremmasta askeleesta täydelliseen diktatuuriin edettäessä tässä lusiferilaisten jesuiittojen monsteri-luomuksessa – ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto” kuten itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser jo n. neljännesvuosisata sitten nimesi erään kirjansa.
   Voi vain toivoa, että eduskuntaan pyrkivät ITSENÄISTÄ SUOMALAISTA kansallisvaltiota kannattavat uudet puolueet pystyisivät yhteistyöhön nykyisen sirpaloituneen tilanteen sijaan – olisi jo varsin myönteistä, jos he eduskuntaan päästyään voisivat äänekkäästi paljastaa julkisuuteen valtaa pitävien EU/NWO-lakeijoiden enemmän tai vähemmän rikollisia toimia ja tarkoitusperiä.

   • ”Parkkonen: Suomi on yritys jonka tarkoitus on tuottaa voittoa sijoittajille ja velkojille!
    ”Suomen ”itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi”. Mikä karmea pila se onkaan!

    Kerrataanpa vielä: kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat osallistuneet tähän operaatioon. Ne ovat kaikki olleet mukana hyväksymässä sen, että kansallisvaltio Suomesta on tehty yritys nimeltään Suomen tasavalta. Se ei ole siis oikeasti tasavalta, se on vain yrityksen nimi.

    Vasemmistoliitosta perussuomalaisiin, kaikki siltä väliltä, kokoomus, demarit ja kepu suurimpina tekijöinä ovat aiheuttaneet tämän. Miksi siis edelleen äänestät mitään niistä tämän kaiken jälkeen?”

    Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/12/29/parkkonen-suomi-on-yritys-jonka-tarkoitus-on-tuottaa-voittoa-sijoittajille-ja-velkojille/

    • Ei tuossakaan uutta. Kirjoitin siitä itsekin joskus KissanKulmaan.

     Suomen valtio todellakin on yritys, ja nyt sitä pilkotaan ja myydään sijoittajille.

     ———–
     Suomen Valtio
     Suomen Valtio/Alv


     Y-tunnus 0986674-0

     PL 14, 00054 Valtiokonttori

     Yritystiedot

     Virallinen nimi
     Suomen Valtio/AlvLähde: YTJ
     Yhtiömuoto
     Valtio ja sen laitoksetLähde: YTJ
     Perustamisvuosi
     1994Lähde: Fonecta-konserni
     Kotipaikka
     HelsinkiLähde: YTJ
     Yrityksen liikevaihtoluokka
     Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
     Toimipaikan henkilöstöluokka
     Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
     Toimialaluokitus (TOL2008)
     84110 Julkinen yleishallintoLähde: YTJ
     Voimassa olevat rekisteröinnit
     Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995 (tarkistus 28.2.2017)
     Verohallinnon perustiedot: 5.12.1994
     Arvonlisäverovelvollisuus:
     Liiketoiminnasta: 1.1.1995
     Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta: 1.1.1995Lähde: YTJ

    • ”Vasemmistoliitosta perussuomalaisiin, kaikki siltä väliltä, kokoomus, demarit ja kepu suurimpina tekijöinä ovat aiheuttaneet tämän. Miksi siis edelleen äänestät mitään niistä tämän kaiken jälkeen?”

     Ymmärrän pointtisi, ja olen melkein samaa mieltä. En kuitenkaan itse laske Vasemmistoliittoa tuohon (ainakaan samassa mittakaavassa kun muut). Toki olen puolueellinen havainnoija. Tämän takia ihan mielenkiinnosta: miten sinä ajattelet Vasemmistoliiton edistäneen suomen itsenäisyyden menetystä? EU-myönteisyydellä?

     Käsitykseni mukaan Vasemmistoliitto haluaa toimia EU:n sisältä käsin, mikä tekee siitä ”EU-myönteisen” puolueen. Vaikken itse allekirjoita, että olisi mahdollista sisältäpäin(kään) vaikuttaa EU:n toimintaan (koska uusliberalistit ovat hallinneet unionia jo ainakin kymmenen vuoden ajan), olen silti tyytyväinen, että joku sisäpuolellakin pistää kapuloita uusliberalismin rattaisiin.

   • Juuri niin, tuo paljastaminen on kaiken alku. Siitä lähtee laajempi kansan herääminen ja se vasta kaataa tuon kansaa kuris(t)tavan lucifereliitin.
    Siksi äänestäkää ihmiset sellaisia jotka todella avaavat suunsa välittämättä tippaakaan mistään puoluekurista joka käytännössä on henkistä väkivaltaa kansaa kohtaan ja siihen sitoutumista.
    Persut ovat tästä hyvä esimerkki siksi, että heistä juuri olisi pitänyt nousta jotain muuta kuin on noussut ja siksi että heitä johtaa yksi maamme suurimpia poliittisia huijareita, jota itsekin erehdyin joskus kannattamaan.
    James Hirvisaari on sanonut kaiken oleellisen ja sen allekirjoitan siinä toivossa että mies nousee eduskuntaan kaltaistensa ohella ja että juuri he alkavat paljastaa sitä likavettä jossa nyt eduskunta tärkeimpänä vallankäyttäjänä kylpee.

 7. Obama signs his last Pentagon budget: A legacy of war and reaction

  President Barack Obama signed into law last week his seventh and final Pentagon spending bill, providing $619 billion to continue and expand the murderous violence of the US war machine. Spending more than the next seven countries combined, the US military is currently engaged in combat operations in at least seven different countries, while maintaining some 800 overseas bases around the world.

  Obama’s signing statement was released on the Friday [23.12.2016] afternoon of a long holiday weekend, the favored time in Washington for dumping news that officials hope will escape the attention of the public. Once again, behind the backs of the American people, US imperialism is preparing another escalation of militarism and war.

  The National Defense Authorization Act (NDAA), as the Pentagon budget legislation is known, runs over 3,000 pages. It can be safely said that few if any of the members of the House and Senate who overwhelming approved it (in the Senate it passed 92-7) read the bill before casting their votes.

  Yet, contained within its pages, along with the dry language of military personnel policies and the lucrative authorization of multi-billion-dollar contracts for new weapons systems, there is to be found a key to the real political legacy of Barack Obama, whose presidency comes to an end in barely three weeks.

  Eight years ago, Obama was swept into office on a wave of antiwar sentiment based on the misplaced hopes of large sections of the population that America’s first black president, with his promise of “change you can believe in,” would spell an end to the wars and crimes of the Bush administration.

  After barely nine months in office, he was awarded the Nobel Peace Prize for his supposed “vision” of a world free of nuclear weapons and for having “captured the world’s attention and given its people hope for a better future.”

  Even as the peace prize was announced, Obama was meeting with his war council to plan a major escalation of the war in Afghanistan. He was putting in place the framework for his signature policy—the drone assassination program that has killed thousands from Afghanistan and Pakistan to Somalia and Yemen. And he was preparing what has since emerged as a $1 trillion nuclear weapons modernization program.

  The supposed candidate of peace and change will now leave office with the deplorable distinction of becoming the first American president to have kept the country at war for two entire four-year terms. He seamlessly continued the so-called “war on terror” launched by his predecessor, George W. Bush, at the cost of over a million lives in Iraq and Afghanistan, while adding to it the wars launched under the cynical pretense of “human rights” in Libya and Syria, killing hundreds of thousands more and turning millions of others into refugees.

  The bill that he signed last Friday provides the necessary resources for the uninterrupted continuation of this eruption of American militarism in pursuit of global US hegemony.

  The general outlines of the NDAA were previously reported. In addition to the base Pentagon budget, it includes a $67 billion Overseas Contingency Operations (OCO) appropriation, a massive slush fund used to finance US wars abroad as well as budget-busting increases to military spending. Further funds are provided for the Energy Department’s nuclear weapons programs.

  In the final version of the legislation, previously unpublicized provisions have emerged that amount to a mandate to the incoming Trump administration to continue and escalate the provocative military confrontations initiated by the Obama White House.

  Included in the bill is language facilitating the “provision of man-portable air defense systems to the vetted Syrian opposition during fiscal year 2017.” As is well known, weapons funneled by the CIA and the Pentagon to the so-called “moderate rebels” have invariably ended up in the hands of Al Qaeda-affiliated militias that constitute the core fighting force in the US-orchestrated war for regime-change in Syria. These anti-aircraft missiles can be used not only to shoot down Russian warplanes, but also civilian passenger jets.

  Another part of the bill aimed directly against Moscow includes a major increase in military aid to the right-wing, anti-Russian government of Ukraine, including for “lethal” military equipment.

  In a blatant provocation directed against China, the legislation provides for high-level exchanges between the US military and the military of the island of Taiwan, which Beijing claims as part of its territory. The measure represents a further attack on the “One China” policy embraced by Washington for nearly four decades. It is in line with the provocation staged by Donald Trump earlier this month, accepting a congratulatory phone call from Taiwanese President Tsai Ing-wen and thereby signaling plans for an even more confrontational policy toward China.

  Both Russia and China issued statements denouncing the provisions in the NDAA directed specifically against them.

  The legislation also includes a provision known as the “Countering Disinformation and Propaganda Act,” which represents a plan to build up the propaganda arm of the US government. In the name of creating a new government agency to “counter foreign state and non-state propaganda and disinformation efforts aimed at undermining United States national security interests,” it establishes the framework for directing propaganda against the American people and cracking down on anyone who challenges or exposes the crimes of the US government.

  Perhaps most decisively for the legacy of the 44th president of the United States, the legislation enacted last Friday is the seventh NDAA in a row signed by Obama that explicitly prohibits the closure of the infamous US prison camp at Guantanamo Bay, Cuba. In his signing statement, Obama cynically criticized this provision, while accepting it, declaring that “unless the Congress changes course, it will be judged harshly by history.”

  In reality, when it comes to Guantanamo, history will find Obama himself guilty. On his first day in office in 2009 he announced an executive order promising that within one year he would shut down the prison camp, which had become a hated symbol of US torture and criminality. Ever since, Obama has bowed to the Pentagon, the intelligence agencies and the political right, including within the Democratic Party, obeying the restrictions of Congress and refusing to take any action to close Guantanamo.

  At the same time, he protected all those within the Bush administration who were responsible for ordering and overseeing the systematic use of torture not only at Guantanamo, but in Iraq, Afghanistan and at CIA black sites round the world.

  On January 20, Obama will hand the keys of Guantanamo to Donald Trump, who has vowed to “load it up with some bad dudes.” He has also called for the imprisonment of US citizens there and indicated his support for a redoubled use of torture.

  Obama’s legacy is the seamless continuity between the crimes of the Bush administration, which were compounded during his own eight years in the White House, and the coming crimes of the government headed by Trump.

  Bill Van Auken 29.12.2016
  —-
  Bill Van Auken is a politician and activist for the Socialist Equality Party and was a presidential candidate in the U.S. election of 2004. Van Auken is a reporter for the WSWS.

 8. Oleellinen lisäys Tapio Kuosmalta tähän sotaisan Obaman perintöön.

  Obaman hallinto on ollut yksi kaikkein avokätisimmistä valtion verorahojen lahjoittajista sotateolliselle kompleksille. Koko Obaman hallintokauteen 8 v. ei mahtunut yhtään rauhan vuotta, koko ajan jenkit kävivät milloin avointa millooin salaista sotaa droneilla sun muilla, eikä raatoja ole pahemmin länsimediassa laskettu eikä säälitty.

  Eurooppalaisten iloksi Obama ja Pentagon aikovat palauttaa vuoteen 2018 mennessä uudistetun kylmän sodan aikaisen Vulcano-miinanheitinjärjestelmän Eurooppaan. Kertakaikkisen sotahullu ja aseistusta rakastava mies tämä Obama.

  Obaman ympärille ryhmittynyt tämä ns. ”läntinen arvoyhteisö” ja Obama, tuo jihadisteja tukeva mulattimuslimi, haluavat vain tappaa ja murhata, repiä päitä irti ja räjäyttää lapsia kappaleiksi. Tätä Syyriassa aktiivisti tapahtui niinkauan kuin Obama ja ”läntinen arvoyhteisö” yrittivät mukamas ratkaista Syyrian konfliktia. Venjän astuttua mukaan laillisen al-Assadin hallinnon ja Syyrian Arabiarmejan rinnalle, tuuli kääntyi, ”läntisellä arvoyhteisöllä” meni luu kurkkuun samoin kuin heidän jihadistiterroristisella proxyarmeijallaan.

  ”Läntinen arvoyhteisö” ja Obama joutuivat pihalle Syyriasta ja tänään on allekirjoitettu koko maata kattava tulitauko Syyrian hallinnon ja Syyrian kapinallishallinnonvälillä, tulitauko ei koske YK:n listaamia terroristijärjestöjä, niistä ja niiden tukijoita tehdään loppu myöhemmin. Nämä neuvottelut käytiin Venäjän, Turkin ja Iranin johdolla. Sotahullua ”läntistä arvoyhteisöä” ja Obamaa ei tarvita paikalle silloin kuin rauhasta sovitaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=iLylpRn9uXQ

  • Niinpä, Obama on näitä ’Greater Israel miehiä’, sionisteja joille siviilien ja lasten veri ei mitään merkitse, pääasia kunhan Netanyahu on tyytyväinen. Trumpista jotkut povaavat vielä pahempaa mutta annetaan miehelle ensin mahdollisuus paljastaa itse mikä on miehiään.
   “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East
   According to the founding father of Zionism Theodore Herzl, “the area of the Jewish State stretches: “From the Brook of Egypt to the Euphrates.”  According to Rabbi Fischmann,  “The Promised Land extends from the River of Egypt up to the Euphrates, it includes parts of Syria and Lebanon.”
   When viewed in the current context, the war on Iraq, the 2006 war on Lebanon, the 2011 war on Libya, the ongoing wars on Syria and Iraq, the war on Yemen, the process of regime change in Egypt, must be understood in relation to the Zionist Plan for the Middle East.
   Greater Israel” requires the breaking up of the existing Arab states into small states.
   By Israel Shahak
   http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815

 9. Näistä kommenteista huomaa sen, kuinka hyvin ihmisten sumutus toimii, vaikka todellisuudessa Obamalla ei ole, eikä ole koskaan ollut valtaa. Hän on pelkkä puppet, samanlainen puppet kun muidenkin valtioiden kärki-eliitti ja päämiehet, joiden ympärillä häärää ”CIA-handlers”. Yhdysvallat ei ole vallassa, se on vain Vatikaanin kaulapantaan hirtetty puhuva pää ja sotakoneisto, jolla maailmantilannetta hallitaan – tai sekoitetaan – riippuu siitä miltä kantilta asiaa katsoo. Mikäli elätte siinä lapsen uskossa, että tilanne Trumpin aikana muuttuu… niin se muuttuukin – se muuttuu pahemmaksi. Jesuiitti-koulussa harjattu Trump toimii Vatikaanin ohjeiden mukaan, hänen henkilökohtaisilla mielipiteillään ei ole mitään merkitystä!

  – Näin huippueliittiä Yhdysvalloissa hallitaan – MK-Ultra/Video 2 min: BILL CLINTON AND CIA MK ULTRA MIND CONTROL

  https://youtu.be/A-R6PdjbrD0

  – Hillary Clinton under the MK-Ultra/Video 2.38 min: HILLARY CLINTON FREEZES IN FEAR – Secret Agents Tell Her To ”Keep Talking”

  https://youtu.be/azUpfzDNxpw

  – Näin huippueliittiä Venäjällä hallitaan. Tässä harvinainen video (6.59 min) OIKEAN PUTININ Suomen vierailusta vuodelta 1999, joka on täydellisesti CIA-agentin (handler) hallinnassa. Putin on tässä videossa ilmiselvästi huumattu, viimeiset kaksi minuuttia paljastaa CIA-agenttien ja MK-Ultran luonteen.

  https://youtu.be/PYMng6H7WCo

  – Ja tässä video pyöreäpäisestä VALE-jesuiitti-puppet-PUTINISTA: Putin’s Warning: Full Speech 2016

  https://youtu.be/kqD8lIdIMRo

  – Vladimir Putin is dead – Conspiracy theorists claim Russia is led by CIA double

  https://youtu.be/k24gFBseb7Y

 10. 😀 😀 olipa hauska kommentti.

  Täällä Vastavalkeassa joskus aiemmin keskusteltiin hengellisyydestä, Tulenkantaja tuntuu nostaneen sen aivan omiin sfääreihinsä.
  Maailma on pullollaan kaikenlaista hengellisyyttä: on päitä katkovaa jihadismia sun muita uskovia ja muita napanöyhtän kiskojia sekä tietysti nämä hengelliset salaliittoteoreetikkofatalistit.

  Kaikesta hengellisyyden trendikyydestä huolimatta tai juuri sen takia olen pysynyt ”vanhan liiton” marxilaisena materialistina 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=VkDaWKOqXbM

  • Kiitos M. Harhama tästä piristyksestä ja muistutuksesta että kaiken täällä harrastetun älyllisen ponnistelun ohella on syytä muistaa tämä tärkeä perusasia, että kätten työtä lopulta kaikki on.
   Ikävää ja surullista on, ettei kätten työ saa sitä arvoa mikä sille kuuluisi ja että nykyinenkin maailma yhä vielä on ja koko ajan näyttää jopa enenevässä määrin olevan orjuuden säälimätön maailma lähes kaikilla rintamillaan, joita yhä pienempi saatanallinen nwo-eliitti häikäilemättömästi käyttää hyväkseen.

  • Toisaalta olet mainio esimerkki persoonasta, jossa äärivasemmistolaisuus ja äärioikeistolaisuus yhdistyvät saumattomasti.

 11. Menee ylitse ymmärryksen se rikoksen suuruus ja määrä minkä nämä NWO -vasallit ovat maatamme ja kansaamme kohtaan tehtailleet, nyt jo on korkea aika saada heidät tekosistaan vastuustuuseen.
  Itsenäisyytemme lahjoituksen lisäksi he ovat tuhonneet ystävyys ja turvallisuutemme takuut liittoutumalla Venäjää uhkaavan sotilasliiton kanssa, luovuttaneet maamme mineraalivarat vapaasti ulkomaalaisten riistettäväksi ym… ja alistaneet kansamme NWO-kultin ohjeistamaan rodunjalostukseen jonka tavoitteena on monikansallinen apaattinen sekarotu globalistien orjamarkkinoille ja kaiken lisäksi ovat valjastaneet myös pohjavetemme kansainvälisten keinottelijoiden saalistettaviksi.

  Maapallon pinta-alasta on noin 2,5% makeaavettä, se on jo yhä suuremmalla alueella arvokkaampaa kuin öljy, Metsähallitus on myymässä 2milj. hehtaaria vesialueitamme ja maassamme on jo vedenottamoita joissa on osakkaina mm. Coca-Cola, Unileven, Danone ja Nestle.
  Yhdysvalloissa on osavaltioita jossa sadeveden kerääminen on kriminalisoitu, jotenka pitäisi jo hälytyskellojemme alkaa soida.

  Jos nämä maan petturit saavat jatkaa maamme hävitystä , niin kohta maaseutu on monikansallisten yhtiöiden raaka-aineen hankinta aluetta josta kansalaiset on karkoitettu kolmeen kasvukeskukseen juomaan omista ulosteistaan tislattua ”juomavettä”.
  Siitä kolmesta kasvukeskuksesta sen verran, että kuulin tässä taannoin haastatelun radiosta jossa toimittaja kyseli tulevaisuuden visioita ministiriön virkanaiselta joka kertoi tulevaisuuden näkymistä näin: -tulee olemaan kolme kasvukeskusta Helsinki, Tampere, Turku ja mahdollisesti neljäntenä Oulu.
  Toimittajan kysymykseen, autiotuuko maaseutu, -hän vastasi, autioituu.

  • ”Metsähallitus on myymässä 2milj. hehtaaria vesialueitamme ”

   Täysin uskomatonta millainen rikolliskopla meillä on vallankahvassa – ja on ollut jo vuosikymmeniä!
   He aikovat saattaa loppuun sen ’projektinsa’, jonka siihen mennessä toteuteusta osuudesta tutkiva journalisti Seppo Konttinen raportoi vuosia sitten ilmestyneessä kirjassaan ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

   Kuinkahan suuria ”bonuksia” maksetaan veroparatiisissa oleville pimeille pankkitileille tämän pohjavesiemme ryöstön yhteydessä? Ilmeisesti ’bonukset’ ovat sitä suuremmat mitä halvemmalla hinnalla kansainvälinen saalistaja saa vesialueet. Niin tehtiin ilmeisesti esim. silloin kun Siilinjärven n. 25-30 miljardin euron arvoinen fosforiesiintymä kaivoksineen ja tehtaineen käytännössä lahjoitettiin – todelliseen arvoonsa suhteutettuna – ulkomaiselle firmalle; oli jo pitkään ennen sitä tiedossa, että nykymuotoisessa tehoviljelyssä välttämättömästä fosforista tulee maailmassa niukkuustuote muutamassa vuosikymmenessä – samoin kuin puhdas pohjavesi on jo pitkään ollut niukkuustuote maailmanlaajuisesti katsottuna.

   MILLOIN SUOMALAISET HERÄÄVÄT HORROKSESTAAN ja vievät vallankahvassa olevat rikolliset kiven sisään ja takavarikoivat näiden omaisuuden – edes periaatteellisena – vahingonkorvauksena näiden aiheuttamista vahingoista maallemme? ( Eiväthän he aiheuttamiaan kymmenien tai satojenkin miljardien eurojen vahinkoja maallemme pystyisi korvaamaan kuin täysin nimellisesti.)

 12. USA:n 44. presidentin (20.1.2009 – 20.1.2017) saldo

  “The Nobel Peace Prize 2009 was awarded to Barack H. Obama ‘for his extraordinary efforts to strengthen international diplomacy and cooperation between peoples’” (http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/2009/).

  Barack Obama astui virkaansa 20.1.2009. Saman vuonna hänelle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto. Maailmanrauhaa janoavilla ihmisillä oli suuria toiveita USA:n 44. presidentin virkakauden suhteen.

  Yritys lakkauttaa Guantanamon vankileiri ja kidutuksen kieltämistä koskeva määräys

  In his first week in office, Obama signed Executive Order 13492 suspending all ongoing proceedings of the Guantanamo military commissions and ordering the Guantanamo detention facility to be shut down within the year. Another order, Executive Order 13491, banned torture and other coercive techniques, such as waterboarding.

  Irak

  Obama julisti helmikuun lopussa 2009, että taistelut Irakissa loppuisivat seuraavan 18 kuukauden aikana.

  During the 2008 presidential election, Obama strongly criticized the Iraq War, and Obama withdrew the vast majority of US soldiers in Iraq by the end of 2011. On taking office, Obama announced that US combat forces would leave Iraq by August 2010, with 35,000-50,000 American soldiers remaining in Iraq as advisers and trainers, down from the roughly 150,000 American soldiers in Iraq at the start of 2009.

  By the end of December 2011, only 150 American soldiers remained to serve at the US embassy. However, in 2014 the US began a campaign against ISIL, an Islamic extremist terrorist group operating in Iraq and Syria that grew dramatically after the withdrawal of U.S. soldiers from Iraq and the start of the Syrian Civil War. By June 2015, there were 3500 American soldiers in Iraq serving as advisers to anti-ISIL forces in the Iraqi Civil War.

  Afganistan

  Obama vahvisti Afganistanin joukkoja aluksi mutta vuoden 2009 lopussa ilmoitti pyrkivänsä vetäytymään sieltäkin. Maaliskuussa 2012 Obama vahvisti joukkojen poistuvan maasta vuoden 2014 loppuun mennessä.

  While Obama drew down troops in Iraq, he increased the US military presence in Afghanistan early in his presidency. On taking office, Obama announced that the U.S. military presence in Afghanistan would be bolstered by 17,000 new troops by Summer 2009, on top of the roughly 30,000 soldiers already in Afghanistan at the start of 2009. Defense Secretary Robert Gates, Secretary of State Hillary Clinton, and Chairman of the Joint Chiefs of Staff Michael Mullen all argued for further troops, and Obama dispatched additional soldiers after a lengthy review process. The number of American soldiers in Afghanistan would peak at 100,000 in 2010. In 2012, the US and Afghanistan signed a strategic partnership agreement in which the US agreed to hand over major combat operation to Afghan forces.
  In 2014, Obama announced that most troops would leave Afghanistan by the end of 2016, with a small force remaining at the US embassy.
  On January 1, 2015, the US military ended Operation Enduring Freedom and began Resolute Support Mission, in which the US shifted to more of a training role, although some combat operations continued. In October 2015, Obama announced that US soldiers would remain in Afghanistan indefinitely in order support the Afghan government in the civil war against the Taliban, al-Qaeda, and ISIL.
  In July 2016, Obama announced that 8,400 soldiers would remain in Afghanistan at the end of his term.

  Terveydenhuoltouudistus

  Obaman suunnittelema terveydenhuoltouudistus hyväksyttiin kongressissa maaliskuussa 2010. Uudistus takaa sairausvakuutuksen yli 30 miljoonalle yhdysvaltalaiselle.

  Drone Warfare

  Obama expanded the drone strike program begun by the Bush administration, and the Obama administration has conducted drone strikes against targets in Yemen, Somalia, and, most prominently, Pakistan. Though the drone strikes have killed high-ranking terrorists, they have been criticized for resulting in civilian casualties.
  A 2013 Pew research poll showed that the strikes were broadly unpopular in Pakistan, and some former members of the Obama administration have criticized the strikes for causing a backlash against the United States.
  In 2009, the UN special investigator on extrajudicial, summary, or arbitrary executions called the United States’ reliance on drones ”increasingly common” and ”deeply troubling”, and called on the U.S. to justify its use of targeted assassinations rather than attempting to capture al Qaeda or Taliban suspects.
  In 2013, Obama appointed John Brennan as the new CIA Director and announced a new policy that required CIA operatives to determine with a ”near-certainty” that no civilians would be hurt in a drone strike. The number of drone strikes fell substantially after the announcement of the new policy,

  As of 2015, US drone strikes have killed eight American citizens, one of whom, Anwar al-Aulaqi, was specifically targeted. The targeted killing of a United States citizen raised Constitutional issues, as it is the first known instance of a sitting U.S. president ordering the extrajudicial killing of a U.S. citizen.
  Obama had ordered the targeted killing of al-Aulaqi, a Muslim cleric with ties to al-Qaeda in the Arabian Peninsula, after al-Aulaqi allegedly shifted from encouraging attacks on the United States to directly participating in them.
  The Obama administration has continually sought to keep classified the legal opinions justifying drone strikes, but it has said that it conducts special legal reviews before targeting Americans in order to purportedly satisfy the due process requirements of the Constitution.

  USA ja Kuuba palauttivat diplomaattisuhteensa heinäkuussa 2015: USA:n suurlähetystö Havannassa ja Kuuban suurlähetystö Washingtonissa avattiin uudelleen maanantaina 20.7. Obama teki maaliskuussa 2016 historiallisen valtiovierailun Kuubaan.

  Foreign and domestic surveillance

  The Obama administration inherited several government surveillance programs from the Bush administration, and Obama attempted to strike a balance between protecting civil liberties and tracking terrorist threats, but Obama’s continuation of many programs disappointed many civil libertarians.
  The New York Times reported in 2009 that the NSA had been intercepting communications of American citizens including a Congressman, although the Justice Department believed that the NSA had corrected its errors.
  In 2011, Obama signed a four-year extension of some provisions of the Patriot Act. In June 2013 the existence of PRISM, a clandestine mass electronic surveillance data mining program operated by the United States National Security Agency (NSA) since 2007, was leaked by NSA contractor Edward Snowden, who warned that the extent of mass data collection was far greater than the public knew.
  In the face of international outrage, U.S. government officials defended the PRISM surveillance program by asserting it cannot be used on domestic targets without a warrant, that it has helped to prevent acts of terrorism, and that it receives independent oversight from the federal government’s executive, judicial and legislative branches.
  In June 2013, Obama stated that the NSA’s data gathering practices constitute ”a circumscribed, narrow system directed at us being able to protect our people.”
  In 2015, Obama signed the USA Freedom Act, which extended provisions of the Patriot Act but ended the collection of bulk telephone records by the NSA.

  NDAA

  The National Defense Authorization Act of 2013 passed the Senate with a 98-0 vote. The NDAA is a huge federal law that among other things specifies the budget and expenditures for the Department of Defense. The authorization bill determines the agencies responsible for defense, establishes funding levels, and sets the policies under which money will be spent. Policies that are defined under the authorization act include salary and benefit guidelines for all service members, including health care, plus foreign policy items like the economic sanctions against Iran, embassy security and ”options for establishing a no-fly zone over civil war-plagued Syria.”

  The NDAA is a wide-ranging bill that has many controversial sections. For example one section of the act allows governors to request assistance of military reservists to act as first-responders in the event of a hurricane, earthquake, flood, terrorist attack or other disasters. On the service this doesn’t appear too controversial, until you think about the subjective definition of ”terrorist attack.” The NDAA is also an example of where budget needs to be temporarily divorced from policy. No executive worth his MBA would suggest such an action (there is some red meat for you) but there are a number of policy issues contained in the NDAA that need further debate and discussion without impacting the DOD budget and the subsequent appropriations bill.

  Given the urgent need to marry national security with responsible fiscal policy, we need to slow down this process so we can fully vet the most controversial elements of the far-reaching bill.

  The top 3 are:
  1. The Indefinite Detention Clause: The NDAA has become the most controversial element of President Obama’s foreign policy. Section 1021 of the NDAA bill of 2012 allowed for the ”indefinite detention of American citizens without due process at the discretion of the President.” Section 1021 has been challenged as a violation of constitutional principles and the United States Bill of Rights. The indefinite detention clause has been broadly denounced nationally and internationally. It may very well be the only thing that has true bi-partisan support. The Act was strongly opposed by the ACLU, Amnesty International, Human Rights First, Human Rights Watch, and The Center for Constitutional Rights, the Cato Institute, Reason Magazine and The Council on American-Islamic Relations. It was criticized in editorials published in The New York Times, Al-Jazeera, and The Guardian. The ACLU said, ”The statute is particularly dangerous because it has no temporal or geographic limitations, and can be used by this and future presidents to militarily detain people captured far from any battlefield.” This year’s bill contains amendments introduced in the Senate and the House to remove the indefinite detention clause. The House included sections 1031 through 1033, which affirms the right of habeas corpus and the Constitutional right of due process for American citizens. Senator Rand Paul (R–Ky.) a leading opponent of the clause pointed out, ”the bill this year contained the amendment I supported which sharply limited the detention power, and eliminated it entirely for American citizens in the US.”
  2. Intrusion Detection and Network Penetration for Defense Contractors: Senator Carl Levin (D-Mich.) has introduced an amendment to require defense contractors to disclose incidents of cyber intrusion. The amendment seeks to turn what is now a voluntary program of disclosure into a mandatory requirement. Politico quoted Levin, ”it’s so obvious that if a defense contractor with classified information has their networks penetrated and attacked, then the government has to know about that.” Mark Jaycox, a policy analyst at the Electronic Frontier Foundation told Mother Jones. DoD has been adamant about inserting a clause in contracts that mandates reporting of security breaches. The government can use this information to defend against threats. Cyber intrusion detection and reporting is a legitimate concern. In 2009, Chinese spies hacked the Pentagon’s $300 billion F-35 fighter jet project. The Diplomat noted that in 2012 China introduced a stealth fighter that was ”essentially an American stealth fighter with Chinese paintwork.”
  In a complementary measure the Senate is also requesting that vendors submit the source code for their software for security testing and verification or follow a specific set of security verification guidelines. Writing for LawfareBlog.com, Paul Rosenzweig, an expert in homeland security, explained that, according to section 936 of the NDAA, ”upon request, contractors would be required to give DoD access to ’equipment or information’ to determine if any classified ’information created by or for’ the DoD had been ’successfully exfiltrated.'”
  3. The Continuing Buildup of the Military-Industrial Complex Vis-à-Vis the Fiscal Cliff: Marine Corps Times reports the $650 billion bill contains ”$88.5 billion more for ongoing wars” and ”would add $60 billion to the Navy’s plans for the F-18 fighter program.” The newsletter said, ”the bill supports the Pentagon’s plans for the Air Force to spend $3.7 billion on the F-35 fighter program and the Navy to spend $3.2 billion, on what is the biggest weapon program in history.” Three billion was approved for the Army to enhance its ground services capabilities and to purchase Blackhawk helicopters. The Navy was approved for an additional $778 million for the ”advance procurement for attack submarines.”
  ¤
  Guantanamon vankileiriä ei ole lakkautettu. USA:n ylläpitämää Kuuban-kauppasaartoa ei ole lopetettu. Massaurkintaa ei ole lopetettu. Drone-sodankäynti kukoistaa ja siviilit kuolevat. Kylmä sota on täydessä käynnissä.

  Suhteita Kuubaan on pyritty luomaan uudelleen. USA liputtaa nyt Lähi-idässä kahden valtion mallia. Irakista ja Afganistanista on vedetty joukkoja.

  Paljon jää perinnöksi seuraajalle: tukku suuria ongelmia: Syyria, Kylmä sota, Lähi-idän ruutitynnyri.

  Mr. President, ei mennyt oikein putkeen, valitettavasti.

  • No ei mennyt putkeen, ei todellakaan. Ja tällaista presidenttiä maa on tarvinnut 8v ajan ja HIuom!!! … KUN SEN SISÄINEN TURVALLISUUS ON ULKOPUOLELTA UHATTUNA.
   Parempaa valhetta ei ole ihan helppo keksiä. Mutta on se vaan suurimmalle osalle jenkkikansaa saatu syötettyä ja meillkäkin ISOT POJAT medioineen ovat pitäneet hyvää huolta siitä, että tähän valheeseen ja sen poikimien ’terroristien’ (Itse luotujen) ajojahtisotien taakse on innolla oltu kansaa manipuloimassa kun ’ei ole muuta vaihtoehtoa’ tyyliin. Terroristit on saatava kuriin mutta ei sitä, että heitä itse tuotetaan.
   Jos ja kun jonkin maan turvallisuus on ulkopuolelta uhattuna niin ne maat ovat aivan muualla ja niiden turvallisuutta juuri O:n hallinto on äärimmäisen tehokkaasti uhannut hirmuteoillaan.
   Kaikenkaikkiaan kyse on ollut todella halpamaisesta kansan asettamisesta oman vallanhimon pelinappulaksi ihan roomalaisen imperiumin hajoita-ja-hallitse tyyliin.

 13. USA:n sotilasmenot ovat valtavat, se on totta. Kansantuotteesta menot ovat 3,5 %. Venäjällä vastaava luku on 4,5 %. Koska Venäjä on Yhdysvaltoja paljon köyhempi, sotilasmenojen aiheuttama rasitus yhteiskunnalle on siellä paljon suurempi. Venäjälle voi käydä kuten Neuvostoliitolle, jonka talous ei enää kestänyt sotilaallista kilpavarustelua.

  • Heh, no kaipa tiedät että NL hajosi aivan muista syistä kun valta ja varallisuus alkoi keskittyä yhä tiukemmin vain kommarieliitin käsiin ja varmaan niin oli suunniteltukin ’jossain muualla’. Ja jos et tiedä niin täytyy ihmetellä mikset tiedä kun tietoa on paljon saatavilla.
   Mutta ei Putinin Venäjä ole mikään NL jonka sionistit rakensivat aikoinaan ja jota hallitsivatkin. Putin on suvereenin demokratian mies ja hän pitää huolta kansastaan eikä luovu maansa suvereenisuudesta pitäen maansa rikkaudet oman kansan hallussa eikä globalistien ryöstötavarana ja siksi globalistien vainoama.
   Tämäkään ei puhu Venäjän alamäestä vaan aivan muusta: 2016: the year of Russia’s triumph
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144780

   • Tietenkään sotilaallinen kilpavarustelu ei yksin aiheuttanut Neuvostoliiton sortumista. Neuvostoliitto oli vakavissa talousvaikeuksissa, koska kommunistinen järjestelmä ei toiminut. Kansallisuuksien kesken oli jopa aseellisiin yhteenottoihin johtaneita ristiriitoja. Mutta kyllä kilpavarustelulla merkittävä osuus oli järjestelmän kaatumiseen.

    Nykypäivän Venäjällä on samoja ongelmia. Oikeusvaltio on nujerrettu. Talous perustuu raaka-aineisiin. Venäläiset eivät oikein tahdo hyväksyä yksityistä yritteliäisyyttä, ja se estää tuotannon rakenteiden kehittämisen ja monipuolistamisen.

    Oma käsitykseni on, että jos Venäjä ei pysty uudistumaan, se joko sortuu Neuvostoliiton tavoin tai muuttuu oikeaksi diktatuuriksi.

    Kehityskulku on ollut uhkaavaa. Median vapautta on jatkuvasti kuristettu. Kansalliskiihkoa on voimistettu. Sotilaallista koulutusta on lisätty kaiken tasoisiin oppilaitoksiin. Puolustusvoimia on kasvatettu ja vahvistettu nimenomaan hyökkäyssodan käymistä varten.

    • Kovin huonot ovat tietosi nykyVenäjästä. Maahan uudistaa itseään koko ajan ja yrittää samalla välttyä Lännen kohtalolta eli nwo-tyrannian alle joutumiselta.
     Mutta sinä joka hyväksyt Lännen ajautumisen nwo-tyrannian alle et tietenkään halua nähdä Venäjän halua puolustaa suvereenisuuttaan ja Putinin ’suvereenista demokratiaa’ positiivisesti vaan julistat sen pannaan.
     Erikoista kun ottaa huomioon mihin Länsi on menossa: perikatoon.
     Minusta taas on hienoa jos joku taho ei sellaista halua ja toivoisin ettemme mekään haluaisi mutta valitettavasti olemme kahlinneet itsemme perikatoon eli postkapitalistiseen rahamafian julmaan diktatuuriin jossa köyhät koko ajan köyhtyvät ja rikkaat vain rikastuvat.

     • Venäjälle ei riitä puolustautuminen. Venäjän on omaksunut aggressiivisen, siis laajentumaan pyrkivän, politiikan. Tämän politiikan kohteina ovat ensisijaisesti naapurimaat, Suomi mukaanluettuna. Myös Natoon kuuluvat Baltian maat ovat uhattuina.

     • Olen alkanut epäillä kommenttejasi luettuani että teistä kahdesta sinä olet se aggressiivinen osapuoli ja Venäjä Putineineen paljon sinua rauhallisempi.
      Kannattaa miettiä.

     • Tämä vuosi osoittaa, että olen oikeassa Venäjän aggressiivisten pyrkimysten suhteen.

     • Siis kun Venäjällä menee paremmin niin se on aggressiivinen. No, sinun russo- tai karhufobiasi tietäen asia tietenkin on niin.

     • Aggressiivisuus tässä tarkoittaa ulkomaihin kohdistuvaa painostusta, uhkailua ja muita hybridisodan menetelmiä. Myös varsinaiset sotatoimet ovat mahdollisia.

     • … sama kaiku on askelten, kyllä se karhu sinua jahtaa, ole Hopa vain varuillasi kun kaikki on mahdollista tajunnassasi.

    • ”Nykypäivän Venäjällä on samoja ongelmia. Oikeusvaltio on nujerrettu.”

     Entä Suomessa…?

     • Mikään ei ole täydellistä. Mutta Venäjään verrattuna oikeusvaltio Suomessa toimii hyvin.

     • Kaikkihan sinusta toimii meillä paremmin kuin Venäjällä. Olet antanut ymmärtää että Venäjä on kaikkien mätäpaiseiden äiti maailmassa.
      Erikoisin kommentoija täällä, totaalisen kyvytön tarkastelemaan asioita objektiivisesti ja faktojen pohjalta.

     • Mitä halusit tuolla sanoa? sitäkö, että Venäjällä oikeusvaltio toimii paremmin kuin meillä?

     • Suomi väittää olevansa oikeusvaltio, mutta ei ole sitä. Väittääkö Venäjä samoin…

      Sen todistaminen, että Suomi ei ole oikeusvaltio, selviää lukemalla lainsäädäntöä.

      Oikeusvaltioon perimmäiset tunnusmerkit on Suomnessa tuhottu, ja se alkoi Koivistonb tultua presidentiksi, ellei jo aikaisemmin.

    • ”Talous perustuu raaka-aineisiin. Venäläiset eivät oikein tahdo hyväksyä yksityistä yritteliäisyyttä, ja se estää tuotannon rakenteiden kehittämisen ja monipuolistamisen.”

     Väitteesi on pelkkää hevonpaskaa. Se pätee paremmin nykypäivän Suomeen kuin tämänpäivän Venäjään..

     Nyt on kuule Hopalongi pakko kysyä, missä tehtävissä olet professionaalisen elämäsi viettänyt… Näin pitää kysyä, kun en enää oikein ymmärrä kannanottojasi reaalimaailman kehyksissä.

     • Minustakin Hopan kommentit alkavat yhä enemmän vaikuttaa impotentin panopuuhilta: kun kyvyt eivät riitä niin pitää väkisin yrittää.

     • se oli vain oma vaikutelmani, ei muuta.
      Yritän välttää henk.kohtaisuuksiin menoa.

     • Jos et ymmärrä kannanottojani, niin se on osoitus siitä, että seuraat hyvin vajavaisesti sitä aihetta, josta nyt keskustellaan.

     • Kommentissasi ainoa asia joka on totta, on se, että talous perustuu raaka-aineisiin.

      Muu väitteesi ko. kommentissasi ovat pelkkää hevonpaskaa joka osoittaa sen että et tiedä ko. asioista mitään.

      Jos itse seuraisit aihetta, ja otsikointia kirjaimellisesti, niin kommenteissasi ei olisi tarvinnut esiintyä Venäjä sanaa lainkaan.

   • Pitää muistaa että Venäjä asevarustaa itseään ankaran pakon alla ja tuon pakon takana on anglo-amerikkalais-sionistinen nwo-imperiumi joka tavoittelee maailmanherruutta ja haluaa tuhota Venäjän suvereenisuuden ja ryöstää sen luonnonvarat.
    Aika luonnollista on että välttyäkseen siltä maan pitää pitää asevoimansa huippukunnossa.
    Verkkouutiset on nwo-eliitin uutislehti joka näkee Venäjän sille sopivalla tavalla vain negatiivisesti. Totuutta se ei kerro, vain oman ’totuutensa’.

    Köyhiä varmaan on mutta pitää muistaa että Länsikin on siihen syyllinen pakotteineen joista maa on kuitenkin ihmeen hyvin toipunut.
    Miksi Länsi alentuu pakotteisiin maata kohtaan joka ei ketään uhkaa? Venäjähän olisi valmis rauhaan mutta Länsi ei koska se haluaa vain sotaa joka puolella missä ei tanssita sen pillin mukaan. Se jos mikä on halpamaista.

    • Vai ei Venäjä uhkaa ketään. Mitä on tapahtunut Ukrainassa ja Georgiassa. Baltian maat kokevat jatkuvaa uhkaa. Suomea vastaan kohdistuu erilaisia painostustoimenpiteitä.

     Venäjä ei halua Suomen kuuluvan Natoon. Miksi? Siksi, koska Venäjän mielestä Suomen kuuluu Venäjän etupiiriin.

     Jopa perinteisesti Venäjään ystävällisesti suhtautunut Valko-Venäjä on saanut kokea painostusta. Venäläiset kohtelevat yhteisissä projekteissa valkovenäläisiä kuin alempaa kastia.

     • Sinua vastaan on aivan turha argumentoida mitään kun olet ns. nwo-uskovainen. Kun ideologian koukun nielee niin siinä pysyy eikä faktalle ja objektiiviselle asenteelle ole sijaa.
      Venäjän pelottava karhu varmaan hiiviskelee jo kotinurkissasi. Ole tarkkana ja pysy varovaisena. Ehkä sinun on niin turvallisempi olla maailmassa.
      Onneksi et ole poliitikko. Siitä täydet pisteet. Olisit varmaan ajamassa oman pelkosi takia Suomea suoraan setä Sam suden suuhun kansalta mitään kysymättä.

     • Mutta kun minusta sinun argumenttisi eivät ole päteviä. Vetoat joihinkin vaihtoehtosivustoihin. Minä en niihin luota enkä usko.

      Lähdet siitä, että ns. valtamedia on lähtökohtaisesti väärässä ja jopa valehtelee tietoisesti. Siksi haluat saada oikean ja todellisen tiedon jostakin muualta.

      Minä olen sitä mieltä, että valtamediankin palveluksessa on tavallisia ihmisiä, jotka pyrkivät tekemään työnsä hyvin ja ammattinsa eettisiä sääntöjä noudattaen, yleensä siinä aika hyvin onnistuenkin. Muuten koko ”valtamedian” käsite on minusta epäonnistunut eikä kuvaa mitenkään todellista tilannetta. ”Vaihtoehtomedian” julkaisijoilla taas on yleensä jokin erittäin voimakas agenda, johon havaitut faktat sijoitetaan ja jonka mukaan maailmaa tulkitaan.

      Suuri ero on olemassa länsimaiden vapaan lehdistön ja enemmän tai vähemmän diktatorisesti ja autoritäärisesti hallittujen maiden median välillä. Esimerkiksi Venäjällä ”valtamedia” on hallituksen äänitorvi. Sen toimintatapa on sekoittaa totuutta puolitotuuksiin ja valheisiin hallituksen ulko- ja sisäpoliittisten tavoitteiden edistämiseksi. Venäjälläkin kriittistä ja totuuteen pyrkivää mediaa löytyy, mutta se tavoittaa vain hyvin pienen osan kansasta. Ja hallitus pitää huolen, että tilanne pysyy tällaisena.

      Olen kirjoittanut Venäjästä ja aggressiivisesta ulkopolitiikasta. Olen kirjoittanut käsittääkseni aika neutraaliin tyyliin, en ole ilmaissut pelkoa teksteissäni. Käsitätkö asian niin, että tietyn asian ilmaiseminen on pelon osoitus, vaikka asia on kirjattu ihan neutraalilla tavalla? Pelkäänkö Venäjää, kun totean, että Venäjä haluaa Suomen etupiiriinsä? Pelkäätkö sinä NWO:ta?

     • Sinulle Länsi on vapautta eikä NWO ole diktatuuri tai totalitaarinen hanke.
      Minulle on eikä Länsi ole vapaa muuten kuin siinä, että finanssieliitti voi vapaasti riistää ja ryöstää muita ja käydä sotiaan missä näkee olevan jotain otettavaa.
      Ja sen media on täynnä valhetta ja propagandaa jonka tarkoitus on manipuloida ihmisiä ja estää totuuden esiin tulo. Vieroksun sellaista koko sydämestäni.
      Meillä on täysin erilainen näkemys asioista ja siitä miten maailmaa tulisi kehittää. Russofobiasi lyö läpi kirjoituksissasi, oma nwo-pelkoni on kiistaton fakta ja vahvasti faktoilla perusteltu.
      Suosittelisin että perehdyt IPU:n ohjelmaan.

     • ”Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa”,
      http://eaglesflysingly.blogspot.fi/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

      Tilanne varmastikaan TOTUUDEN kannalta ei ole muuttunut ainakaan parempaan suuntaan seuraavasta läntisissä valtamedioissa, erityisesti Suomi mukaanluettuna:

      ”In 1880, newspaper publisher, New York Times chief editor and orator John Swinton was the guest of honor at a banquet for the press. When a toast was raised to the independent press, Swinton reportedly had this rather surprising announcement:

      THERE is no such thing in America as an independent press, unless it is in the country towns. You know it and I know it. There is not one of you who dares to write his honest opinions, and if you did you know beforehand that it would never appear in print.

      I am paid $150.00 a week for keeping my honest opinions out of the paper I am connected with—others of you are paid similar salaries for similar things—and any of you who would be so foolish as to write his honest opinions would be out on the streets looking for another job.
      The business of the New York journalist is to destroy the truth, to lie outright, to pervert, to vilify, to fawn at the feet of Mammon, and to sell his race and his country for his daily bread.

      You know this and I know it, and what folly is this to be toasting an ”Independent Press.” We are the tools and vassals of rich men behind the scenes. We are the jumping-jacks; they pull the strings and we dance. Our talents, our possibilities and our lives are all the property of other men.
      We are intellectual prostitutes.”
      http://nomadicpolitics.blogspot.com/2014/04/nyt-editor-john-swinton-and-truth-about.html

     • Kieltämättä vahvaa kannanmuodostusta John Swintonilta vuonna 1880, ja varmaan totta, mutta kuitenkin liioiteltua. Tuskinpa tilanne USA:ssa noin synkkä oli silloin ja nytkään. Jos valtamedialla olisi niin paljon valtaa kuin annetaan ymmärtää, ei Yhdysvalloissa aikoinaan olisi syntynyt laajaa Vietnamin sodan vastaista liikettä. Eikä Trumpista olisi tullut ptesidenttiä.

      Helsingin sanomien valtaa liioitellaan. Ei lehdellä ole sellaista vaikutusvaltaa kuin väitetään. Ja minkä suuntaista se vaikutusvalta olisi? Joidenkin mielestä lehden toimituksellisen linjan määräävät taistolaiset, toisten mielestä taas linja on aivan toisella suunnalla.

      Asuin aikoinani Tampereella. Siellä Kokoomuksen Aamulehti tuli melkein joka kotiin, myös kovan linjan kommunisteille. Ei lehden poliittiset näkemykset kuitenkaan kannatusta työmailla saaneet. Katsantokannat Kansan lehdestä ja Hämeen yhteistyöstä. Valistuneimmat tilasivat myös Kansan uutisia tai Tiedonantajaa.

     • ”Mediapomo Karhuvaara katuu
      Nyt samaa maahantunkeutujien lobbausta tekevät samat mediatalot.

      Mediatalojen kampanjointi EU:hun liittymisen puolesta
      Ilta-Sanomat 21.7.2010:

      “Mediapomo katuu

      PALJASTUS: Pekka Karhuvaara pitää lähtöä lehtitalojen yhteiseen EU-kampanjaan virheenä, joka haisi pahalle.

      AVOIMUUDEN puuska iski navakan länsituulen lailla median napamiehiin Porin Suomi Areenassa eilen.

      Eniten avautui MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara. Hän paljasti, miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli ja kertoi samalla katuvansa sitä, että lähti leikkiin mukaan Iltalehden silloisena päätoimittajana ja kustantajana.

      Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.

      – Aatos Erkko soitti Turun Sanomat -konsernin pääomistajalle Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle, esimiehelleni Matti Packalenille. Erkko esitti kysymyksen, voisivatko kaikki nämä lehdet, Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Alma Median Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa ja sitten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat, tehdä koko sivun kampanjan EU-jäsenyyden puolesta, Karhuvaara muisteli porilaisyleisön edessä.

      ALMA MEDIAN toimitusjohtaja Matti Packalen teki työtä käskettyä. Hän soitti Karhuvaaralle kesken kokouksen ja kysyi, lähteekö Iltalehti mukaan. Packalen ryyditti pyyntöään sillä, että Kauppalehden päätoimittaja Lauri Helve oli suostunut hankkeeseen.

      Olin itse EU-jäsenyyden kannalla ja päätin saoa joo, Karhuvaara kertoi.

      Päätös oli Karhuvaaran mukaan kuitenkin paha erehdys.

      – Vaikka se olikin vaan ilmoitus, niin siinä isot mediatalot, siis valtaosa suomalaisesta painetusta viestinnästä, asettui kimppaan jonkin yhteiskunnalisen ratkaisun puolesta. Juttu haisi tosi pahalle ja oli yhteiskunnallisesti väärin.”

      Nyt samaa maahantunkeutujien lobbausta tekevät samat mediatalot. Mikään ei ole muuttunut. Suomalainen media tuhoaa maan kuin syöpä, pala kerrallaan.”

      http://mvlehti.net/2015/12/26/mediapomo-karhuvaara-katuu/

     • Suosittelen Hopalong, että luet KOKONAISUUDESSAAN aikaisemmin viittaamani kirjaesitely-yhteenvedon Daniel Estulinin Bilderberg-kirjasta sekä artikkelin ”Helsingin sanomien johtama mediakontrolli Suomessa” – jos ylipäätään olet niitä vilkaissutkaan.

      Ne ovat melko tiivistä ja olennaiseen keskittyvää tekstiä ja paremman kokonaiskuvan saamiseksi ne on syytä lukea molemmat.

      Aatos Erkko oli osallistunut Bilderberg-kokoukseen ja niin ovat tehneet useat Helsingin sanomien päätoimittajat.
      Bilderberg-agendaan kuuluu esim. esteiden poistaminen NWO:n tieltä, kuten kansallisvaltioiden hävittäminen mm. rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla ja perinteisen perheinstituution tuhoaminen (homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-propaganda jne). Tällaisen propagandan suoltamiseen soveltuvat erityisen hyvin Tampereen punayliopistosta aikoinaan toimittajiksi valmistuneet taistolaiskommunistit, jotka ovat perehtyneet kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-tekniikoihin. – Samanlaisia mädätyspropagandan suoltajia on bilderberg-johtoisen Ylen palkkalistoilla.

      Bilderberg-kokouksissa ohjeistuksen antajiin kuuluvat tiettävästi mm. sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja sotarikollinen H.Kissinger sekä kasaarimafian päähenkilö, johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää.

     • Luin uudestaan tuon artikkelin Helsingin sanomien johtama mediakontrolli Suomessa. Toki siinä oli paljon paikkansapitävää asiaa ja oikeaa analyysia ja johtopätöksiä, mutta en pidä tilannetta kuitenkaan noin synkkänä, kuin siinä annetaan ymmärtää. Itse olen tilannut Helsingin sanomien verkkoversiota, mutta jonkin aikaa sitten olen lopettanut tilaukseni juuri liian viihteellisyyden vuoksi.

      Tuota mainitsemaasi yhteenvetoa Estulinin Bilderberg-kirjasta en enää löytänyt.

   • mahdollisesti lännen strategia on pakottaa Venäjä taloudelliseen ahdinkoon pakottamalla se asevarustelukilpaan.

    • Venäjän ei olisi pakko lähteä sellaiseen kilpaan. Ilman varustelukilpaakin Venäjä pystyy pitämään yllä sellaisen puolustuskyvyn, että maan valtaaminen ei kannata.

     On huomattava, että Neuvostoliiton luhistumisen jälkeen länsi vähensi huomattavasti asevoimaansa Euroopassa. Natoon liittyneihin Baltian maihin ja Puolaan sijoitettiin vain erittäin vähäiset joukko-osastot, joilla oli lähinnä symbolista merkitystä. Joukkoja on nyttemmin lisätty, mutta ei niin paljon, että niillä hyökkäyssotaa pystyttäisiin käymään.

     Tilanne muuttui, kuin Putin tuli valtaan ja sai suurvaltakompleksin. Hän alkoi varustaa Venäjän sotavoimia tähtäimenään saavuttaa tasavertainen asema USA:n kanssa. Tämä pyrkimys tulee epäonnistumaan, koska Venäjän taloudelliset resurssit eivät siihen kerta kaikkiaan riitä.

     Tilanne Euroopassa on nähty ennenkin. Ei Hitlerkään ymmärtänyt, että Saksa ei voi voittaa, vaikka hänen omat kenraalinsa asiasta varoittivat.

     • Tiedetään kyllä että sinusta Venäjän ja koko maailman pitäisi antautua nwo-mafialle.
      Miksi sitä täällä jankutat, kaikki ovat siitä olleet jo kauan tietoisia.

     • ”37 Quotes on the New World Order, the Coming One-world Government and One-World Religion”,
      http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/06/37-quotes-on-the-new-world-order-the-coming-one-world-government-and-one-world-religion-2451934.html

      ”DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)

      Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn
      hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä
      sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain
      eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
      maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi…”
      http://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=0cf28855adde512cd6e6d8d9d01e79ce#msg1783220

      Meillä vallankahvassa ollut/oleva rikolliskopla sensuroi mainitun kirjan:
      ”Kataisen viides kolonna”, http://paavosaariranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70309-kataisen-viides-kolonna

     • Ok, no sitten en enää vaivaa sinua kommenteillani. En ryhdy taluttamaan sokeaa.
      Itse asiat pitää oivaltaa, ei kannettu vesi pysy kaivossa.

     • Ajattelet Hopalong ilmeisesti Venäjää vain Yhdysvallat-EU-Venäjä -viitekehyksessä kun taas Venäjän on pakko ajatella itsensä puolustamista Venäjä-NATO-Kiina -viitekehyksessä kaiken muun ohella.

     • Olen kyllä sitä pohdiskellut, että Kiina voi olla Venäjälle joskus todellinen uhka. Ennen pitkää Kiinassa aletaan ehkä ihmetellä, miksi rajan takana pohjoisessa on laajat lähes asumattomat alueet luonnonrikkauksineen, kun Kiinassa on väkeä suunnattomasti. Kiinalaisiahan on muuttanut Venäjän kaukoitään, ja tämäkin lisännee Kiinan kiinnostusta alueisiin.

   • Ei länsimaat ole hyökkäämässä Venäjälle. KGB-vakooja Putinin tultua valtaan Venäjällä, siellä on taannuttu takaisin noihin vanhoihin kylmän sodan ja neuvostoaikaisiin vainoharhaisiin viholliskuviin. Venäjän johto tarvitsee kuviteellisia ulkoisia uhkia oikeuttaakseen oman sisäpoliittisen pyrkimyksen yksinvaltaan.

 14. TULI SELAILTUA MAAILMAN VAIHTOEHTOMEDIOITA JA TÄLLAINEN PAKETTI SYNTYI

  TODELLA HÄRSKIKSI OVAT NWO-ELIITIN OTTEET MENNEET ,,, KUN TOTUUS ALKAA PALJASTUA NIIN SE ON TODELLA KARMAISEVA EIKÄ VOI JOHTAA MUUHUN KUIN RAJUUN VASTAISKUUN MAITAAN PUOLUSTAVIEN TOIMESTA
  German intelligence agent drove alleged perpetrator in Christmas market attack to Berlin
  One week after the attack on a Christmas market in Berlin, there is a growing chorus of demands for a massive strengthening of the state apparatus, the elimination of basic democratic rights, and the erection of new barriers against refugees.
  This is DESPITE THE FACT that the Berlin attack cannot be attributed to a lack of surveillance or police powers granted to the security and judicial authorities. On the contrary, the alleged perpetrator, Anis Amri, prepared his action literally under the eyes of the authorities. It has now emerged that the 24-year-old Tunisian was driven to Berlin by an undercover informant of the Intelligence Service (“Verfassungsschutz”), which closely monitored Amri for months before he drove a large truck into a crowd on December 19.
  Amri had been imprisoned in Italy for four years for criminal offenses and was reportedly radicalized while in jail. In 2015, he was released and went to Germany, where he applied unsuccessfully for asylum. According to an investigation by the German television program “Report Munich,” he joined an Islamic network in which at least two spies for the German intelligence service were active.
  On Friday evening, the ARD television program “Focus” (“Brennpunkt”) cited a file according to which an “informant” (“VP”) for the North Rhine-Westphalian state criminal office had already made contact with Amri at the end of 2015. “In the ensuing days, Amri stated that he wanted to carry out attacks in Germany using weapons of war (AK 47s, explosives),” the notation reads.
  Between February and March of 2016, Amri was driven from Dortmund to Berlin by a “secret informant for the Intelligence Service” to whom he related his plans. The note in the file adds: “He was driven by VP and stated that his mission was to kill on behalf of Allah.” ….
  In fact, there are ample grounds to believe that sections of the state apparatus deliberately accepted the risk of such an attack in order to promote their own right-wing agenda. Fierce clashes have taken place in German ruling circles over refugee and security policy. Many regard Chancellor Angela Merkel as too soft to lead the government in times of major international and national tensions and mounting social conflicts. Under these circumstances, the attack is being used to intimidate the population and bring about a political change of course, possibly including a change of government. … lisää linkistä
  http://www.wsws.org/en/articles/2016/12/28/berl-d28.html

  KARVAS TOTUUS ALKAA PALJASTUA
  Why the West is Helping ISIS Spread Hysteria Post-Berlin Attack
  The Washington Post – among others – hit the ground running in the wake of an apparent terrorist attack in Germany’s capital of Berlin before evidence was forthcoming and even before German police arrested a suspect.
  ISIS Was Created By and For Regime Change in Syria and Beyond  
  ISIS is the full-scale manifestation of this long-documented conspiracy.
  So What Did the Berlin Attack Really Seek to Achieve? 
  Sidestepping verifiably false narratives surrounding the myth of ISIS’ origins and motivations, and recognizing it as a whole cloth creation of the West for achieving Western geopolitical objectives, indicates that attacks like those in Nice, France, and now apparently in Berlin, Germany are aimed at perpetuating a lucrative strategy of tension in which Muslims are increasingly targeted and isolated in the West, more readily recruited by terrorists allowed to operate under the noses of Western security and intelligence agencies, and sent to wage the West’s proxy wars in Syria, Iraq, and eventually Iran.
  While the excuses made by newspapers like the Washington Post change with the wind on a daily basis to explain ISIS’ creation and actions, the West’s calculus – warned about by Seymour Hersh in 2007, documented in a 2012 US DIA memo, admitted to in a 2014 leaked e-mail, and evident amid ISIS’ current, wide scale operations in Syria only possible through substantial state sponsorship – has been singular in nature and evident for years – even before the Syrian conflict began.
  As long as Washington and its allies believe it is geopolitically profitable to maintain the existence of ISIS – used as both a proxy mercenary force and as a pretext for direct Western military intervention anywhere the terrorist organization conveniently “appears,” attacks like those in Brussels, Paris, Nice, and now apparently in Berlin will persist.
  At any time of Washington and Brussels’ choosing, they could expose Saudi Arabia and Qatar’s role in sponsoring ISIS. At any time of Washington and Brussels’ choosing, they could also expose and dismantle the global network of madrases both nations – with the cooperation of Western intelligence agencies – use to fill the ranks of terrorist organizations like ISIS and Al Qaeda.
  Instead, the West covertly assists Saudi Arabia and Qatar in expanding and directing these terrorist networks – using them as a proxy mercenary force and a ready-made pretext for military intervention abroad and as a constant means of dividing and distracting the public at home.
  Were the state sponsors of terrorism fully exposed and removed from the equation, the United States and its European allies would find themselves deployed across the planet, engaged in regime change operations, invasions, and occupations without any credible casus belli.
  With the US and its allies determined to reassert and maintain global hegemony everywhere from the Middle East and North Africa to Central and East Asia, the manufactured threat of state sponsored terrorism – sponsored by the West’s oldest and closest Arab allies and the West itself – will persist for years to come.
  http://journal-neo.org/2016/12/29/why-the-west-is-helping-isis-spread-hysteria-post-berlin-attack/

  What is Henry Kissinger Up To?
  https://sputniknews.com/politics/201612271049024500-kissinger-trump-russia/
  If we take this report at face value, it tells us that Kissinger, an old cold warrior, is working to use Trump’s commitment to better relations with Russia in order to separate Russia from its strategic alliance with China.
  China does not intend to attack the US and certainly not Russia.
  Kissinger, who was my colleague at the Center for Strategic and International studies for a dozen years, is aware of the pro-American elites inside Russia, and he is at work creating for them a “China threat” that they can use in their effort to lead Russia into the arms of the West. If this effort is successful, Russia’s sovereignty will be eroded exactly as has the sovereignty of every other country allied with the US.
  http://www.paulcraigroberts.org/2016/12/28/what-is-henry-kissinger-up-to-paul-craig-roberts/

  MENEEKÖ PUTIN HALPAAN? TUSKIN, KYLLÄ HÄN TAITAVANA SHAKINPELAAJANA YMMÄRTÄÄ NWO-ELIITIN YSKÄN MAANSA MYYMISEKSI.
  AINA NÄITÄ NWO-KETTUJA SAA VAROA JOILLE VAIN OMA ETU MERKITSEE JOTAIN MUTTA EI YHTEINEN HYVÄ JA MAAILMANRAUHA

 15. Pahoin pelkään, että ainoa perintö minkä Obama jättää, määrittyy näiden viimeisten 21 päivän aikana.
  Näitä Obaman viime päivien mielipuolisimpia tempauksia voidaan tietysti selitellä hänen halullaan heittää kapuloita Trumpin tulevan hallinnon rattaisiin, katkeruutena ja kostonhaluna Syyrian aselevosta, Syyrian kansan teurastuksen loppumisesta ja hänen oman rakkaan jihadistisen terroristisen proxyarmeijansa tuhosta.

  Hullujen lehmien asiantuntija UPI:n Obama/Hilary-tukija Mika Aaltola näkee asiat tietysti ruusunhohtoisten lasien läpi, niiden läpi hän näki USA:n presidentinvaalien tuloksenkin, mutta erehtyi raskaasti. Aaltolan mukaan nämä viimeisimmät tempaukset olisi muka tehty yhdessä republikaanien kanssa. Mitään perusteluja hullun lehmän asiantuntija Aaltola ei esitä. Tänä päivänä evidenssin esittäminen ei ole ollenkaan trendikästä. 🙂

  Jää nähtäväksi mitä tässä vielä ehtii tapahtua. Bulgarialainen ennustajaeukko Baba Vanga aikanaan ennusti, että Yhdysvaltain 44. presidentti jää viimeiseksi USA:n presidentiksi.
  Yrittääkö Obama toteuttaa tämän ennusteen a) järjestämällä maahan sisällissodan, b) aloittamalla ydinsodan, c) jotain muuta?

  Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, 21 päivän sisällä ratkeaa osuuko Baba Vangan ennuste oikeaan.

  • Mitään hyvää ei lupaa Philip Giraldikaan — sotaa pukkaa ja Iran taitaa olla se jonka kimppuun seuraavaksi käydään ? jäämme odottelemaan….
   “The tail will be wagging the dog under Donald Trump.
   Benjamin Netanyahu will be very much in the driver’s seat.”
— Philip Giraldi
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144857

  • ” Bulgarialainen ennustajaeukko Baba Vanga aikanaan ennusti”

   Kuinkas sinä nyt rationaalisena ateistina olet hairahtunut uskomaan – ilmeisesti ainakin jossain määrin kun ennusteesta ylipäänsä mainitsit – tällaisia henkimaailmasta tietojaan hakevia horisijoita?!

  • Kun tässä nyt on taas palattu henkimaailman asioiden pariin, niin mainitaan nyt seuraavakin ennustus, jolla saattaa olla jokin yhteys Baba Vangan sanomiin:

   ”Pope Francis will be last Pontiff Irish St. Malachy predicted

   The prophecies of the Irish Saint Malachy, the 12th-century bishop of Armagh, have thrilled and dismayed readers for centuries. He has stated there would be only one more pope after Benedict, and during his reign comes the end of the world. So Francis could be the last….”

   Koko artikkeli: http://www.irishcentral.com/roots/history/st-malachy-predicted-pope-benedicts-successor-will-be-last-pope-190715001-237789421

  • On mielenkiintoista seurata, mitenkä näiden tunnettujen valehtelijoiden, Putinin ja Trumpin, keskinäiset suhteet kehittyvät ja minkälaisiksi maiden suhteet muodostuvat. Molemmilla on samat päämäärät: Putin haluaa nostaa Venäjän maailmantason suurvallaksi omine etupiireineen ja Trump haluaa tehdä USA:sta jälleen suuren. Nämä pyrkimykset voivat jossakin ajautua törmäyskannalle. Sekä Putin että Trump ovat molemmat korostaneet ydinaseiden merkitystä ja antaneet ymmärtää, että ne ovat käyttöä varten.

   Elämme jännittäviä aikoja.

    • Putinin valeista on paljonkin esimerkkejä. Tässä muutamia: Krimiä ei liitetä Venäjään. Ukrainan kimppuun ei käydä. Venäjä ei käyttänyt sotilaitaan Krimin valtauksessa. Venäjä ei ole osallisena Ukrainan sodassa, vaan siellä on sisällissota. Venäjän joukot vedetään pois Syyriasta.

     Trumphan tunnetaan varsinaisena puppugeneraattorina. Tässä muutamia räikeimpiä: pakolaisten taustatietoja ei tarkisteta. Trump ei kannattanut Irakin sotaa. Clinton nostaisi kaikkien veroja merkittävästi. (Todellisuudessa veronkorotukset olisivat kohdistneet rikkaimpiin) Hillary Clinton hyökkäsi miestään seksuaalirikoksista syyttäneitä naisia vastaan.

     • Jos on Putin ja Trump hieman satuillut niin Clintoska puhuu paskaa niin että kieli on ikiruskea!!

      Tosin täytyy todeta että ei nykymaailmastamme vielä täysin rehellistä valtionjohtajaa ole vielä koskaan löytynyt!

  • Yhdysvaltojen 44. presidentti-henkilö on Donald Trump, joka ottaa vastaan Yhdysvaltojen 45:nnen presidenttiyden.

   Baba Vangan ennusteen toteutumiselle on vielä aikaa 8 vuotta.

 16. ”Bye-Bye Obama! Liar, Fraud, Fake! (Video)

  THIS PATHOLOGICAL LIAR SPENT 8 YEARS IN THE WHITE HOUSE USING A FORGED HAWAII ‘BIRTH CERTIFICATE’ AND STOLEN SOCIAL SECURITY NUMBER!

  WITH HIS TRANNY ‘WIFE’ MICHELLE AND THEIR FAKE (BORROWED) CHILDREN, OBAMA PRETENDED TO BE AMERICA’S PRESIDENT FOR 8 PAINFUL YEARS.

  WHETHER PUSHING THE TRANSSEXUAL AGENDA ON OUR KIDS, OR STAGING FALSE FLAG SHOOTING HOAXES TO GRAB OUR GUNS, HUSSEIN ALWAYS CHOSE THE WORST OPTION FOR AMERICA. WE COULD RELY ON OBAMA TO SABOTAGE THE USA AT EVERY TURN — HE NEVER WAVERED.

  GOODBYE TO THE WORST PIECE OF GARBAGE THE OVAL OFFICE HAS EVER SEEN!

  GOODBYE, BARACK OBAMA — WHATEVER YOUR REAL NAME IS!

  HOW CIA WILL VANISH OBAMA

  WHO OBAMA REALLY IS

  OBAMA GIRLS’ REAL PARENTS FOUND

  OBAMA SCARS ON HEAD + NECK

  OBAMA BIRTH CERTIFICATE 100% FORGED

  FOR UPDATES, SUBSCRIBE TO ‘BARRY SOETORO’ CHANNEL”

  http://tapnewswire.com/2016/12/bye-bye-obama-liar-fraud-fake-video/

 17. Presidentti Obaman hallinto ilmoitti karkottavansa 35 venäläistä diplomaattia.

  Presidentti Putin ilmoitti, ettei Venäjä karkota ketään. Hän toivotti samalla hyvää uutta vuotta ja kutsui yhdysvaltalaisten diplomaattien lapsia tervetulleiksi Kremlin kuusijuhlaan.
  ¤
  Obaman veto vaikuttaa surkuhupaisalta, kun otetaan huomioon muun ohella NSA:n toiminta (globaali joukkourkinta). Kiinnostavaa on, ettei Obama kykene lopettamaan virkakauttaan arvokkaasti vaan tekee itsestään bad loserin ja säälittävän stupidon (scemo, stronzo).

  Mistä se Nobel-palkinto myönnettiinkään? Ai niin, sehän oli “for his extraordinary efforts to strengthen international diplomacy and cooperation between peoples”.

  Mahtaako yhtään hävettää?

  • Ei psykopaatti osaa hävetä kun vika on aina muissa. Ylpeä ja narsistinen surkimus menee hautaan asti surkimuksena.
   Nobel oli minusta paljon suurempi häpeä Nobel komitealle kuin O:lle joka otti kaiken tosissaan.
   Tuo Putinin tyyli on todella upea: mies tajuaa jotain mitä arrogantti Obaman hallinto ei tajua, hänessä on viisasta nöyryyttä vaikka hän on koko ajan törkeän ja halpamaisen porukan vainoama ja se alkaa tuottaa hedelmää. Kyllä kansa ymmärtää … terveellä tavalla nöyrät ihmiset saavat aina sympatiaa.

   https://deutsch.rt.com/international/44836-sacharowa-uber-obama-regierung-aussenpolitische-versager/
   mielenkiintoisia kommentteja linkin artikkeliin liittyen, mm. tämä
   Und: Ich bewundere Putins ”Gegenschlag”: Er lädt die Kinder der US-Diplomaten zu einer Feier im Kreml ein. Das ist nun wirklich genial 🙂 Hut ab!!!
   Ilta-Sanomat, MTV ja Kaleva ovat liittyneet CNN:n keksimiin valeuutisiin diplomaattien lasten koulun sulkemisesta Moskovasta. Selkeitä ja tahallisia valheitakaan ei ole viitsitty korjata, vaikka valheet on paljastettu.
   http://mvlehti.net/2016/12/30/ilta-sanomat-mtv-ja-kaleva-valehtelevat-taas-nyt-amerikkalaiskoulun-sulkemisen-moskovassa/

 18. Onhan tää niin kuin seinille puhuis, eli poistun sulavasti takavasemmalle. Linkitän vielä nämä muutamat ”maailmantilannetta selventävät” videot ja toivon, että edes muutama kynttilä lähivuosien aikana syttyisi:

  – Vatican / Jesuits / Catholic Church Control CIA

  https://youtu.be/8fLE87ZgRKw

  – The Jesuit, Vatican Agenda in America – July 2016 – Two Beasts of Revelation 13.

  https://youtu.be/230aS9liHXw

  – Vaticans Role In The New World Order – Bill Hughes

  https://youtu.be/OW-YHBxbEgo

  – Jesuit Control of the Banking System – Eric Jon Phelps

  https://youtu.be/-NqmzlrF6yY

  – BEHIND THE CURTAIN with Johnny Cirucci – Flat Earth

  https://youtu.be/Sw6bPrCEOao

  Kaikkea hyvää Vastavalkean toimitukselle, lukijoille ja kommentoijille!

  • Kiitos myös itsellesi monista mielenkiintoisista kommenteistasi vaikken itse kaikessa olekaan pysynyt kyydissäsi. Kun olen tällainen tosikko tai järjen orja niin en ole pystynyt irtaantumaan sellaisiin sfääreihin mitä välillä olet tarjoillut.

  • Hirvittävä tuhovoima tuo kulttuurimarxismi todellakin on. Voisi melkein sanoa että se on aivan ydinaseen luokkaa. Toisin kuin ydinase joka hajottaa kaiken ulkopuolelta tämä hajottaa kaiken sisältä käsin.
   Se mikä asiassa kummastuttaa on, että sionistit ovat valtaosin tämän teorian luoneet ja sitä ylläpitävät ja kehittävät. Erityisesti se sopii nwo-eliitin työkaluksi (liekö se sitten itse tarkoituskin?) koska sen avulla luodaan multikultia ja hajotetaan kaikki perinteiset arvot ja terveet hierarkiset rakenteet jotka ovat aikojen saatossa rakentuneet ihmisten suojaksi ja yhteiskuntia koossa pitäviksi voimiksi.
   Kaikki epäterve, perverssi ja pimeä puoli ihmisessä voi nousta pintaan kun sille annetaan lupa. Miten sellaista voi puolustaa ja ketä se palvelee ? Ja voi kysyä palveleeko se enää ihmistä itseäänkään kun hän antautuu pimeyden itseään hajottaville voimille sen sijaan että pysyisi ’kaidalla tiellä’.
   Kuitenkaan sionistit itse eivät noudata tätä omaa oppiaan vaan rakentavat rasistista ja fasistista omaa valtiotaan Israelia täysin tämän teorian unohtaen alistaen kaikki vähemmistöt ja jopa kieltävät avioliitot ei-juutalaisten kanssa. Palestiinalaiset jotka ovat alueen alkuperäisasukkaita halutaan ajaa mereen, pois maasta ja silmistä eivätkä sionistit sulata yhtenäisvaltion ajatusta. Miksi näin? Onko pukki kaalimaan vartijana?
   Ensin pitäisi itse tehdä se tai sitä mitä muilta odottaa sanovat viisaat.
   Periaatteessa on varmasti hyvä asia ettei vähemmistöjä vainota mutta hyvä asia ei ole jos vähemmistöt alkavat vainota enemmistöä ja sanella sille omia moraalikoodejaan. Seuraus on anarkia joka ei lopulta palvele ketään ja johtaa rappioon. Sekö sitten on kulttuurimarxismin perimmäinen tavoite Lännessä?

   • Koulutkin jo mukana opettamassa lapsille ettei ole ok olla valkoinen
    uskoako vai ei?

    Some schools are starting the anti-white curriculum as early as kindergarten.

    Across the country, schools are causing even more racial division by teaching kids that being white isn’t okay.
    From kindergarten through college, kids are being shamed because of their “privilege.” They’re being taught to feel guilty about their race. The education system is brainwashing them into believing that by simply being born to white parents, they are the problem with society.
    At the same time, by referring to white kids as “privileged,” isn’t it teaching black kids that they are without privilege? That they are somehow born “lesser” to the white kids? That they require some sort of special treatment?
    http://daisyluther.com/the-war-on-whitey-how-education-is-fanning-the-flames-of-racial-division/
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144523

  • Valitettavasti melko harvat näyttävät olevan tietoisia, että meille syötetään jatkuvasti kommunistisen Frankfurt-koulukunnan esittämiin periaatteisiin perustuvaa kulttuurimarxistista mädätystä monesta tuutista.
   Suurimpia tämän mädätys-propagandan suoltajia ovat bilderbergien, päätoimittaja A.Jääskeläisen ja toimitusjohtaja L.Kivisen johtama Yle sekä Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda eikä opetuslaitoksemmekaan taida paljoa jäädä jälkeen näistä päämädättäjistä.

   ”Antamatta meille mitään ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmistaan – [Frankfurtin] koulukunta on suositellut ”Hiljaisen” kulttuurivallankumouksen edistysaskeleiksi ja tavoitteiksi – muun muassa:

   1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
   2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
   3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
   4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
   5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
   6. Ylettömän juomisen edistäminen
   7. Kirkkojen tyhjentäminen
   8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
   9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
   10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
   11. Kannustetaan perheiden hajoamista

   Yksi tärkeimmistä Frankfurtin koulukunnan ideoista oli hyödyntää Freudin ajatusta ”pansexualismista” – rohkaista mielihyvän etsintään, hyväksikäyttää sukupuolten välisiä eroja, kaataa perinteiset miesten ja naisten väliset suhteet. Heidän myöhemmät tavoitteensa olisivat:

   • hyökkäys isän auktoriteettia vastaan, kieltää erityiset isän ja äidin roolit ja riistää perheiltä:
   • oikeus olla lastensa ensisijaisina opettajina
   • poistaa erot tyttöjen ja poikien koulutuksesta
   • poistaa kaikenlainen miesten valta – lisätä naisten läsnäoloa asevoimissa
   • todeta naisten olevan ”sorrettu luokka” ja miesten ”sortajia”

   [Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen ] Willi Munzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin: ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”” – Ks ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   • Ylewatch-blogisti, ylewatch.blogspot.fi/ on jo vuosia ansiokkaasti raportoinut ennenkaikkea Ylen kautta suolletusta kulttuurimarxisti-kansanvihollisten mädätyspropagandasta.

 19. Russian Foreign Ministry: Entire World ‘Disgusted’ by Obama’s Disastrous Foreign Policy

  Let us take a few moments to meditate on the last eight years.
  The U.S. is still bogged down in Iraq.
  The U.S. military is still protecting poppy fields in Afghanistan. It’s been America’s longest poppy field protection operation. And its longest war.
  The first black president expanded AFRICOM and the shadow wars and classified drone operations in Africa.
  He also destroyed Libya, the most prosperous, developed nation in North Africa. As expected, his justification for doing so was later revealed to be massive baloney bullshit.
  He “created a secret drones program to kill terrorist suspects worldwide without public acknowledgement or due process. Under his watch, the US has expanded the field of battle in the “war on terrorism” to a dozen countries and constructed institutions and routines of surveillance and assassination – such as the so-called ‘disposition matrix‘ and ‘Terror Tuesdays‘ that will have serious consequences beyond his presidency.”
  Then there’s Ukraine. Don’t even get us started.
  The “Asia pivot” is also working out great. So glad that we’re now provoking the Chinese in an ocean called the South China Sea.
  And of course, there’s Syria. The Obama administration’s greatest, most moderate success.
  In general, everything is terrible.

  Finally, someone has just come out and said it: Eight years of Obama has made the world vomit in disgust:
  The Barack Obama administration’s foreign policy over the eight years of Obama’s presidency “evokes aversion of the entire world,” Russian Foreign Ministry Spokeswoman Maria Zakharova said on Sunday.

  “I think this man [Obama] and his team – naturally, speaking about the man we mean the team which has proved to be bad for all on the global arena,” she said in an interview with the Sunday Evening weekly news roundup on the Rossiya-1 television channel.

  Obama’s legacy can be summarized as the normalization of Bush-era horrors, complimented by the perpetuation of endless, covert war and cowardly drone programs.
  It’s been a disgusting eight years. Thank god that there is at least one country left on this earth that isn’t afraid to tell it like it is.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144821

 20. Lystikästä: ”Bilderberg-ryhmän kotisivuille murtautuneet anonymous hakkerit jättivät suoran uhkauksen salaryhmän jäsenille:

  ”Ottakaa huomioon nykytilanne: Me hallitsemme teidän kalliita älyautojanne, me hallitsemme teidän kotinne hälytysjärjestelmiä, me hallitsemme teidän tyttärenne kannettavaa tietokonetta, me hallitsemme teidän vaimonne älypuhelinta. Me tallennamme teidän salaiset tapaamisenne, me luemme sähköpostinne, me hallitsemme teidän suosikki-ilotyttönne älykelloa, me olemme teidän rakkaiden pankkienne sisällä ja me luemme tilikirjojanne. Ette ole turvassa sähkölaitteiden lähettyvillä enää koskaan.”

  Anonymous julistaa, että Bilderberg-ryhmällä on tasan vuosi aikaa alkaa muuttaa suuntaansa, tai hakkerit tuhoavat kaikkien osallisten henkilökohtaisen elämän.

  Bilderberg-ryhmän vuosittaiset kokoukset ovat salaisia, eikä niihin kutsuta mediaa. Paikalla kokouksissa on muun muassa poliitikkoja, akateemikoita, teollisuuspamppuja sekä finanssimaailman asiantuntijoita ja pankkiireja. Edellinen Bilderberg-kokous pidettiin Saksassa viime kesäkuussa. Ryhmää on ruodittu mm omanedun tavoittelijoiksi.

  Asiasta kertoi Suomessa: microbitti ”

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/01/01/bilderbergin-kotisuvut-hakkeroitu-ja-uhkaukset-esitetty/

 21. Tuo on varsin mielenkiintoinen uhkaus!

  Itselleni tuo anonymous on vielä aikamoinen kysymysmerkki, lähinnä ketkä sen takana oikeasti ovat?

  Bilderbergistä otan tulevaisuudessa henkilökohtaisesti selvää ehkäpä jo ensi kokouksen aikoihin.

  • Edellä viittasin erään blogistin tekemään erinomaiseen kirjaesittelyyn/-arvosteluun Daniel Estulinin kirjasta ”The True Story of the Bilderberg Group”, http://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=08dab3346cf87f106e20147841b4ca57#msg1783220

   Meillä vallankahvassa ollut/oleva rikolliskopla sensuroi kirjan suomenkielisen painoksen. Mm. siitä kerrotaan seuraavassa: ”Kataisen viides kolonna”,
   http://paavosaariranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70309-kataisen-viides-kolonna

   Ks. myös ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”,
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml
   (Tästä vuodelta 2012 olevasta luettelosta kylläkin puuttuu uudempia nimiä)

   • Joo tunnen Estulinin tuotantoa jonkin verran ja myös muiden Bilderbergistä kirjoittaneiden. Juuri tästä syystä haluaisin henkilökohtaisesti ”tarkistaa” mitä siellä puhutaan ja suunnitellaan.

    Eikös tuo Estulin muuten ollut puhumassa Eu:ssakin jossakin yhteydessä.

    • Voi olla vaikea päästä henklökohtaisesti tarkistamaan mitä Bilderberg-kokouksissa puhutaan; välikäsiin ovat joutuneet turvautumaan sellaiset veteraani-bilderberg-tutkijatkin kuten Daniel Estulin ja (jo mananmajoille mennyt) Jim Tucker.
     Estulinilla oli apuna esim. hänen entinen KGB-upseerina toiminut isoisänsä, jolla oli omia yhteyksiään salaisiin tietolähteisiin.

     Jim Tuckerin tuotantoa on kirja ” Jim Tucker’s Bilderberg Diary: Reporter’s 25year Battle to Shine the Light on the world Shadow Government”.
     Eräs sen lukijoista toteaa esim.:
     ”Many of us possess the proclivity to ascertain how the New World Order Elite orchestrates its agendas throughout the globe. And if you want to quench your proclivities then this book is required reading because in ”Jim Tucker’s Bilderberg Diary” the plans for global hegemony are exposed for all who care to appreciate the facts.
     Tucker manages to chronicle over 25 years of Bilderberg conferences throughout the world by painstakingly investigating, tracking, and infiltrating their criminal network. He also exposes how the Bilderberg think-tank implements its policies throughout its sister organizations the Trilateral Commission and the Council on Foreign Relations.
     If you want a comprehensive history of Bilderberg activities this is the book to read.

     Tucker exposes how Bilderberg created the European Union.”

     • ”hänen entinen KGB-upseerina toiminut isoisänsä”
      piti olla:
      ”hänen isoisänsä, joka oli entinen KGB-upseeri”!
      (Jos joku haluaa ruveta pilkun viilaajaksi!)

  • Hyvä video mutta siinä painottuu liikaa kulttuurimarxismin yhteys valtioon. Pitäisi puhua sosialistisesta valtiosta tai kommunismista eikä vain valtiosta sillä valtio voi olla ja sen tuleekin olla muuta kuin sosialismia.
   Vahva valtio on pelkästään hyvä asia silloin kun se on kansanvallan hallitsema ja toimii kansan haluamalla tavalla tai on kansan demokraattisessa kontrollissa. Sosialistinen tai kommunistinen valtio taas on pienen joukon hallitsema tai yhden puolueen hallitsema valtio kuten esim. NL oli. Se on todellisuudessa kansanvallan irvikuva, puoluediktatuuri.
   Kun valtio hävitetään tai tuhotaan – kuten nyt tapahtuu – niin valta siirtyy pois kansalta ja sen kaappaavat esim. yksityiset yritykset jotka eivät tunne mitään vastuuta kansasta joka alistetaan vain hyödynnettäväksi voimavaraksi ja ihmiset jäävät oman onnensa varaan.
   Kulttuurimarxismissa nimenomaan halutaan edistää SOSIALISTISEN VALTION tai kommunismin kehitystä.

 22. New Year Address to the Nation

  Citizens of Russia, friends,

  The year 2016 is coming to a close. It was a challenging year, but the difficulties we faced have brought us together and allowed us to reveal enormous resources for our movement forward.

  The main thing is that we believe in ourselves, in our strengths and in our country. We are working, and working successfully, and we are achieving much. I would like to thank you for the victories and achievements, for your understanding and trust, and for your true, sincere care for Russia.

  We have a vast, unique and wonderful country! We are united by common concerns and common joys, by our long-standing good tradition of meeting the New Year with our families and with hope for the best.

  But not everyone is at the holiday table today. Many of our citizens are away from home, ensuring Russia’s security, working at enterprises, on duty in hospitals, at operating trains and aircraft. I would like to convey my very best wishes for the New Year to all those who are now fulfilling their labor and military duties.

  Dear friends,

  We are excitedly awaiting the sound of the chimes of the Moscow Kremlin, and we feel the march of time and the approaching future more clearly than ever before. We experience this only during these moments, during this wonderful and beloved holiday.

  Meanwhile, New Year has its own secrets. For instance, each of us may become something of a magician on the night of the New Year. To do this we simply need to treat our parents with love and gratitude, take care of our children and families, respect our colleagues at work, nurture our friendships, defend truth and justice, be merciful and help those who are in need of support. This is the whole secret.

  May our dreams, heavenly thoughts and good intentions come true. May joy and love reign in every home. May our beloved streets, cities and villages become even more beautiful.

  Peace and prosperity to our common, great homeland, Russia. Happiness, health and wellbeing to each of you.

  Happy New Year 2017!

  President of Russia Vladimir Putin

  (lähde: https://www.rt.com/politics/official-word/372389-putin-new-year-address-2017/)
  ¤
  New Year Speech by President of the Republic of Finland on 1 January 2017
  http://tpk.fi/public/default.aspx?contentid=356340&nodeid=44810&contentlan=2&culture=en-US

  • Hieno puhe Putinilta. Toisin kuin Niinistön hengetön puhe, jossa korostetaan EU-uskollisuutta ja sivuutetaan kansallinen hätätilanne, niin Putin painottaa oman kansansa merkitystä ja sen eheyttä.
   Onkin sanottu että Putinin arvot ovat koti, uskonto ja isänmaa … siitä kirjoitti aikoinaan mm. SK.

   • ” koti, uskonto ja isänmaa”

    Näitähän kokoomuskin aikoinaan korosti arvoinaan. Joukko edelleen kokoomusta äänestäviä hyödyllisiä idiootteja ei vain pysty näkemään elefanttia olohuoneessa: puolueessa ovat vallan kaapanneet Suomea mm. kansallisomaisuutemme ryöstämisellä – seuraava kohde maailman arvokkaimpiin kuuluvat pohjavedet – tuhoon ajavat ja maahantunkeutuja-invaasiolla kantasuomalaisten kansanmurhaa toteuttavat suomalaisvihamieliset maanpetturit.

    Mvlehti 29.08.2015:
    ”Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”
    valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä…

 23. Pistää miettimään…
  The only prediction that really matters for 2017: The global debt collapse begins, followed by the rise of fascist, totalitarian government
  The era of cheap money and free debt is going to come to a catastrophic end
  Unless Trump caves to the globalists, the economic sabotage will be unleashed during his first term
  Once it happens, President Trump will have little choice but to declare martial law and roll out an expanded police state
  Obama created the perfect police state, thinking Clinton was going to inherit it
  Governments rarely give up power voluntarily
  If Trump abandons the liberty principles that got him elected, it will rapidly escalate the anti-government rebellion across all political lines
  Donald Trump is not to blame… he’s being positioned as a scapegoat by Obama and the globalists

  Yet, one ray of good news in all this is that Donald Trump has already proven he is extraordinarily clever and resilient. He may yet maneuver a way out of this that the globalists did not foresee. After all, Trump survived the Republican primary and the brutal presidential campaign. He has proven that he’s very, very hard to defeat. That may work in our favor as Trump faces the greatest challenge of any President in United States history: the engineered collapse of the nation’s currency and debt.
  If Trump can survive all that and still avoid radically expanding the police state powers of the federal government, it will be, simply put, the most extraordinary political victory in our nation’s history… and it would make President Trump the greatest leader our nation has known since George Washington.
  Can he succeed in all this? I can’t predict that yet. There aren’t enough data points to plan that far ahead. But whether he succeeds or fails, 2017 is the year you’d better be ready to survive the most radical and unpredictable scenarios ever considered.
  Stay informed at Natural News, where our intelligent analysis is obviously vastly more informed than anything you’ll ever see from the fakestream media.

  http://www.naturalnews.com/2017-01-03-prediction-global-debt-collapse-begins-president-trump-scapegoat-totalitarian-police-state.html

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here