Eilen illalla kiirehdin jumalattoman nälän kourissa falafeleineni yleensä niin mukavan Härmälän läpi kotiin syömään. Lähibaarista eteeni tupsahti pari harteikasta koko kadun mitalta siksakkaavaa kaveria.

Ohitse kävellessäni tämän parivaljakon tosinuija päätti tökätä minua kylkeen – ja jos jotain tässä maailmassa vihaan niin sitä, kun vieraat ihmiset katsovat luvalliseksi kos-ke-a minuun, varsinkin yhtäkkiä.

Nälkäisenä jätin kuitenkin reagoimatta ja jatkoin eteenpäin. Kuullessani juoksuaskeleet takaani katsoin paremmaksi kääntyä ja räsähtää, sillä jos kaveri olisi vielä kajonnut reviiriini, ihanainen falafelini olisi päätynyt Tosinuijan pääkoristeeksi.

Loput sata metriä kotiovelle kuuntelemani ”Natsiiii! Hei oonko vähän pelottava natsiiiii!” -mölyäminen paljasti Nuijan ja Tosinuijan olettaneen, että pidän valjua wannabe-militanttista lookkia ”hurjien äärinationalistien” tunnusmerkkinä. Näytinkö takkuisessa tukassani ja haaremihousuissani tarpeeksi suvakilta tullakseni törkityksi kadulla?

Ei, hyvät herrat. Ainoa ennakkoajatukseni mitäänsanomattomista, huojuvista hahmoistanne oli ”notta pääsisköhän yhtään leveemmältä jos oikeen yrittäs”. Syy miksi kiidin ohitsenne ei suinkaan ollut pelko ”natseja” kohtaan vaan muovipussissa jäähtyvä ruoka.

Ja sinä, Tosinuija:
Syy, miksi et saa tulla tökkimään minua kadulla kylkeen, on:
ET VAIN PERKELE SAA.
Älä koske.

Surkuhupaisaa tässä episodissa oli se, että herrojen ydinajatus on vallan oikea, vaikka he itse sitä vastoin toteuttivatkin: ei pitäisi kuvitella tietävänsä ihmisestä ulkoisen olemuksen perusteella juuri mitään.

Rajakkisome pursuaa ala-astetason apinavitsejä, kun nigerialaistaustainen tyttö voittaa ”Miss Helsinki” -tittelin. ”Miss HELSINKI”, ihmiset hyvät! Ei se mikään hymysuomineitopatsas ollut. Kysytään vaikkapa jonkin pääkaupunkimme vanhan venäläisen tai ruotsalaisen suvun jäseniltä, tuntevatko he itsensä ”helsinkiläisiksi”. Tosin valkoihoisesta tällaista kohua ei nostatettaisikaan.

Nuijasodasta asti lampahainen kansamme on ollut valmis tarttumaan toisiaan kurkusta vieraan eliitin sävelin – tällä vuosisadalla taivutaan Pakolaistulvatangon kiihkeissä rytmeissä.

Ja itseensä tyytyväisten suvaitsemattomien suvakkien lauma vastaa yksiäänisessä kuorossa: ”Nyt on vuosi 2017, me ollaan Eurooppaa ja hei te ootte ihan junttirasisteja, jotka osaa vaan nimitellä erilaisia ihmisiä!” Surullisen kuuluisasta ”rasismin vastaisesta” keskusteluryhmästä lentää muslimikaveri ulos ”islamin loukkaamisen” vuoksi kritisoituaan jyrkästi äärifundamentalistisia islamin oppihaaroja.

Ihmisten välistä kommunikaatiokuilua ei ainakaan kursi kokoon ”äärisuvakkina” tunnettu julkkiskirjailija kertomalla (kanta)suomalaisten olevan autistista kansaa ja rasismin syntyvän vain ”roskaväkeen” kuulumisesta, ei suinkaan yhteiskunnallisesta kurjuudesta.

Bensaa liekkeihin heitetään myös uusliberaalipuolueen aktiivisesta verkkomediasta, jonka otsikot jakautuvat melko tasaisesti kiihdyttämään ja pöyristyttämään niin rajakeiksi kuin suvakeiksi profiloituvia ihmisiä.

”Jääskeläisen siivouspalvelu” on lakaissut taas julkisen keskustelun ullakolle väärät aiheet kuten Saksan kautta Puolaan vyöryvä jenkkiarmeija, läntisen yhteisön avustama  kansanmurha Jemenissä, UK:ssa ja USA:ssa toimeenpannut seuranta- ja sensuurilait, Isä Pipilän uusin sensuuribulla tai kahden ajankohtaisen toimittajan uudelleen rekrytoituminen.

Voidaankin tyytyväisenä jäädä odottamaan, että mistä se meidän pääministeri seuraavaksi saa narahtaa tipahtamatta palliltaan.

Siitä, että kansa riitelee keskenään typeristä pikkuasioista, ei hyödy kuin eliitti ja sen liepeissä itsensä hyväksi työskentelevät charmikkaat opportunistit.

Suomessa tapahtumassa oleva invaasio ei ole ”islamisaatio” eikä se ole ”natsisaatio”.

Suomen hyvinvoinnin ja yhteiskuntarauhan on syövyttänyt PersKeKo:sen äpärä, kansan selkänahkaa kuppaava bernerisaatio.


Kirjoittaja on vapaasti ajatteleva tamperelainen
.

Kuvanmuokkaus: JL

Tallenna

54 KOMMENTTIA

 1. Mitä tulee tuohon Miss Helsinki kilpailun tulokseen niin sitä ihmetellään kautta koko euroopan. Ei se ole yksin suomalaisten etuoikeus. Voidaanko siis samalla tavalla olettaa että kaikki euroopan mediat jotka ihmettelevät kilpailun tulosta tai naureskelevat sille ovat rajakkeja? Tai ala-aste tasoa?

  Miten muuten tuo otsikko esiintyy tekstissä? Etsin kovasti sitä miten Suomi määritetään nyt viisi vuotiaaksi. Mutten heti löytänyt syy-yhteyttä. Viisi vuotta sitten perustuslakia muutettiin mutta toisaalta Suomi menetti itsenäisyytensä liittyessään euroopan unioniin. Josta on kyllä pidempi aika kuin viisi vuotta.

  Ja sitten vinkki loppuelämäksi: Ei saa olla nälissään. Nälkä tekee vihaiseksi ja agressiiviseksi. Minäkin syön heti jos tuntuu siltä että tulee nälkä. Ei sitä kannata pitkittää. Ja karman mukaan, jos olisit syönyt kantamasi ruuan jo ostopaikassa niin natsit olisivat ehtineet jo hoippua asuntosi ohi. Eikä koko episodia olisi tapahtunut.

  • Kysyt:
   ”Voidaanko siis samalla tavalla olettaa että kaikki euroopan mediat jotka ihmettelevät kilpailun tulosta tai naureskelevat sille ovat rajakkeja? Tai ala-aste tasoa?”

   Vastaan:
   Jutussani luki ”ala-astetason apinavitsejä”. Jos yrittää kääntää apinavitsit vakavasti otettavaksi kritiikiksi, on hukassa.

   Se, että naureskelee nigerialaistaustaisen helsingittäryydelle on myös melko hupaisaa, toki sitä kuka vain helsinkiläinen voi olla Miss Helsinki. Kotikaupunki on kotikaupunki.

   Se, että missikisojen voittajat ovat suhteilla sovittuja lienee alalla enemmän sääntö kuin poikkeus. Korruptiota voi käyttää mikä taho tahansa hyväkseen. Ehkä joku näihin kisoihin valtaa omaava taho keksi helpon tavan laukaista kiihkeä, rasistinen mediahaloo.

  • Otsikko ei esiinny tekstissä, se tiivistää tekstin: suomalaiset käyttäytyvät kuin pahaiset kakarat.

   Koska nautin syödä rauhassa ja nautin hyvin vähän syödä, kun kiinni menossa olevan pizzerian omistaja pesee vieressäni lattioita, en voi suinkaan uskoa, että harmonian ylläpitäjänä karma vaatisi minulta moisia epämukavuuksia.

 2. ”Ohitse kävellessäni tämän parivaljakon tosinuija päätti tökätä minua kylkeen – ja jos jotain tässä maailmassa vihaan niin sitä, kun vieraat ihmiset katsovat luvalliseksi kos-ke-a minuun, varsinkin yhtäkkiä.”

  Mikään ei ole muuttunut sitten -50 luvun.

  ”Nuijasodasta asti lampahainen kansamme on ollut valmis tarttumaan toisiaan kurkusta vieraan eliitin sävelin – tällä vuosisadalla taivutaan Pakolaistulvatangon kiihkeissä rytmeissä.”

  Eivät kaikki onneksi… Minoriteetti ei kannata ko. tartuntoja tai taivutuksia. Sen vähemmistön kimppuun hyökätään nyt kaikin käytettävissä olevin keinoin.

  Lampaat tarvitsevat paimennusta… Kuka olisikaan parempi lammaslauman paimentaja kuin toinen lammas, jolla on mandaatti ja viherkenttä puputettavaksi… -näinhän meillä nyt mennään, -vai mitä…?

  ”Voidaankin tyytyväisenä jäädä odottamaan, että mistä se meidän pääministeri seuraavaksi saa narahtaa tipahtamatta palliltaan.”

  Siinä 10+ arvoinen toteamus.

  Mitä johtopäätöksiä pitää tapahtumista vetää…?


  • ”- – tällä vuosisadalla taivutaan Pakolaistulvatangon kiihkeissä rytmeissä.”

   ”Eivät kaikki onneksi… Minoriteetti ei kannata ko. tartuntoja tai taivutuksia. Sen vähemmistön kimppuun hyökätään nyt kaikin käytettävissä olevin keinoin.”

   Jokainen, joka (etenkään) ääneen uhkaa raottaa eliitin yleiseksi totuudeksi pakottamaa kulissia, on uhka valtaa pitäville. ”Valemediat”, jotka tekevät sen kulmakuppilan vakipöytää suuremmalla levikillä ovat erityisen kiusallisia. Niinpä ne täytyy (attejen avustuksella) loata ja asettaa naurunalaisiksi, rikollisiksi ja vähän pelottaviksikin.

   Ja hallitus senkus pohottaa.

   Ironista, mikä petosmafia yhteiskuntaamme ryöstääkään samaan aikaan, kun poliisilla pitää kiirettä tutkia ”mistä Cannonballin köyhille lahjoittamat kinkut ovat peräisin”. Uskomatonta.

   • Todellisuus on usein tarua ihmeellisempi… Rikollisuuden käsitettä ei ole vielä ulotettu yhteiskunnan ryöstämiseen, kuten olisi jo aika.

 3. ”Ohitse kävellessäni tämän parivaljakon tosinuija päätti tökätä minua kylkeen – ja jos jotain tässä maailmassa vihaan niin sitä, kun vieraat ihmiset katsovat luvalliseksi kos-ke-a minuun, varsinkin yhtäkkiä.”

  Mikään ei ole muuttunut sitten -50 luvun.

  ”Nuijasodasta asti lampahainen kansamme on ollut valmis tarttumaan toisiaan kurkusta vieraan eliitin sävelin – tällä vuosisadalla taivutaan Pakolaistulvatangon kiihkeissä rytmeissä.”

  Eivät kaikki onneksi… Minoriteetti ei kannata ko. tartuntoja tai taivutuksia. Sen vähemmistön kimppuun hyökätään nyt kaikin käytettävissä olevin keinoin.

  Lampaat tarvitsevat paimennusta… Kuka olisikaan parempi lammaslauman paimentaja kuin toinen lammas, jolla on mandaatti ja viherkenttä puputettavaksi… -näinhän meillä nyt mennään, -vai mitä…?

  ”Voidaankin tyytyväisenä jäädä odottamaan, että mistä se meidän pääministeri seuraavaksi saa narahtaa tipahtamatta palliltaan.”

  Siinä 10+ arvoinen toteamus.

  Mitä johtopäätöksiä pitää tapahtumista vetää…?

 4. Suomen hyvinvoinnin ja yhteiskuntarauhan on syövyttänyt PersKeKo:sen äpärä, kansan selkänahkaa kuppaava bernerisaatio.”

  En nyt ota kantaa bernerisaation sikiämiskehitykseen, mutta tuote nimelta ”Ratak” on tunnettu bernerivalmiste, joilla on tarkoitus tappaa jyrsijäpopulaatiot pois juoksentelemasta.

  Siiinä viljahiutaleissa on myrkkyä, joka saa jyrsijöile janon tunteen ennen kuivumista ja saa ne etsimään vettä… ts. poistuvat kiinteistöstä…

  Olisiko tässä jotain yhtymäkohtia nykymenoon…? Ei kai tästä nyt tule jotain väärinymmärrystä ”jyrsijöistä.”

  • Joskus asia menee paremmin perille kun sen esittää eläinvertauksin.
   Minulle ainakin meni hyvin perille.

 5. ”Suomalaisessa kulttuurissa vaatimattomuus on hyve. Miksi siis Suomessa käydään sisällissotaa, jonka toinen osapuoli korottaa itseään muiden yläpuolelle syntyperänsä ja toinen hyvyytensä perusteella?”

  Sanoppa muuta Johanna…

  Vaatimatomuuden perustana voisi olla syvä ymmärrys siitä, -että olen mitä hyvänsä, -niin aina on jossain joku minua parempi… Eläkäämme siis sovussa hyvän kehityksen merkeissä, ilman turhaa kilpailua…

  Jotkut eivät ehkä koskaan ole päässeet edes tämän yksinkertaisen alkeisajattelemisen tasolle, -tekemisistä puhumattakaan. Siitä on sitten seurauksena se tila missä nyt olemme…

  Ei tässä suhteessa mitään muuta enää tarvitse sanoa…

  • Pitää nyt vielä kuitenkin lisätä tähän se, että ne jotkut eivät koskaan ymmärrä omaa karmaattista kohtaloaan…:-)

   • Vieläkin pitää pälpättää näistä asioista … Ei kai kukaan koskaan edes kuvittele, että olisin joku huuhaahörhö siksi, että puhun ”Karmasta” … Niin kauan kun minun pitää maksaa veroa kaikesta siitä hevonpaskasta, mitä nk. TV kanavatuotanto tuottaa hukkaamalla astrologien ennustuksiin rajallisia taajuusresursseja elektromagmeettisessa spektrissä, niin pidän oikeutenani sanoa tässä suhteessa ihan mitä haluan…:-)

    • Eipä karman ajatusta tarvitse käsittää edes kovin henkiseksi. Tavallaan kysymyksessä voi ajatella ihmisissä olevan niin paljon kunniallisuutta, että jos käyttäydyt nöyrästi (en tarkoita nöyristelyä), niin ympäristösi reagoi sinuun myöntyvämmin.

     Hengellisempääkään karma-käsitystä on ainakin kovin vaikea todistaa ”huuhaaksi”, joten samapa tuo, jos nyt jotakuta korvaan ottaa moiset ”haihattelut”.

     Karma on kätevä käsite.

     • ”Karman laki” toteutuu aina, -muodossa tai toisessa…

      Eräässä Kaakkois-Aasialaisessa sanomalehdessä oli joskus tarina, jossa kerrottiin miehestä joka kalasti dynamiitilla…

      Eräänä päivänä mennessään tutuille kala-apajilleen hän huomasi kuinka meri oli hopeanhohtoinen laajalta alalta, -niin paljon oli kalaa… Ei koskaan ollut ollut näköpiirissä sellaista.

      Tapansa mukaan hän pani tulilangan nalleineen dynamiittipötkylään, ja sytytti sitten tupakan, -miettiäkseen hetken tilannetta. Sitten hän sytytti tulilangan tupakallaan, odotti hetken, pani dynamiitin suuhunsa, ja heitti tupakan mereen…

      Sanomalehti varusti uutisensa seuraavalla loppukaneetilla: ”Mies tappoi kalaa, -kala tappoi miehen.”…

      Mieti mitä haluat…:-)

 6. Suomalaisessa kulttuurissa vaatimattomuus on hyve. Miksi siis Suomessa käydään sisällissotaa, jonka toinen osapuoli korottaa itseään muiden yläpuolelle syntyperänsä ja toinen hyvyytensä perusteella?”

  Mietitäänpä hetkinen tätä asiaa…

  Mikä on se osapuoli joka nyt yrittää korottaa itseään… Otetaan nyt vaikka tämä syntyperä. Omalta osaltani ajattelen nk. kantasuomalaisena, -että minulla on jotain oikeuksiakin liittyen tähän tonttiin, jotka jotkut esi-isistäni ovat aikanaan paaluttaneet.

  Hurrilan kunkkujen touhut sitten aikain saatossa ovat sitten tässä suhteessa lähinnä verrattavissa nykyajan ”StartUp” yrityksiin, sillä erotuksella, että StartUpit eivät nykyään enää tarvitse Rooman Katolisen Kirkon siunausta valloituksilleen. Silloin piti kysyä lupa…

  Paneeko yhtään miettimään Johanna ja muutkin mistä tässä loppujen lopuksi on kysymys…?

  Hyvä kehys ajatuksille on se, että luottamus pitää ansaita, -mutta sen voi menettää vain kerran…

 7. ”Suomalaisessa kulttuurissa vaatimattomuus on hyve. Miksi siis Suomessa käydään sisällissotaa, jonka toinen osapuoli korottaa itseään muiden yläpuolelle syntyperänsä ja toinen hyvyytensä perusteella?”

  Vaatimattomuus tuli jo käsiteltyä…

  Mikä osapuoli korottaa itsensä muiden yläpuolelle syntyperänsä vuoksi… Eivät kai ne korottajat suinkaan ole niitä jotka nyt kannattavat RKP:tä…

  Jos ovat, niin kannattaisi heidänkin hetki miettiä, mihin suuntaan jää oikein vetäytyi kun se aikanaan vetäytyi, ja missä vaiheessa nk. ruotsalaiset kopsahtivat omalle kotikonnuilleen, ja miten ja mistä Pohjanlahden ja Suomenlahden rantarosvot aikanaan saivat elantonsa…:-)

  Paavin Lupa…

  Siinä asia jota kannattaa hetki miettiä Suomen historian osalta suhteessa Ruotsiin…

 8. ’…”Ohitse kävellessäni tämän parivaljakon tosinuija päätti tökätä minua kylkeen – ja jos jotain tässä maailmassa vihaan niin sitä, kun vieraat ihmiset katsovat luvalliseksi kos-ke-a minuun, varsinkin yhtäkkiä.” ’

  Tämä asia pitää myös liittää pakko-multikultiin, jolla nyt lyödään kiilaa oman väestömme keskuuteen tarkoituksena hajottaa suomalainen kulttuuri ja tuhota samalla koko isänmaa.
  Ja asialla ovat globalistit joille vain pelkkä raha on kotimaa. Vaikka nämä paskiai..t ovat pieni vähemmistö niin he voivat riehua vapaasti ja tehdä tihutyötään kun he hallitsevat rahaa ja kumma kyllä ovat onnistuneet huijaamaan kansaa niin raskaasti että ovat päässeet vallan kahvaan.

  Yksi strategia heillä on tämäkin mutta taitaa olla jo niin läpinäkyvä ettei toimi. Kyllä kauneus on katsojan silmissä eikä tällaista voisi tapahtua ilman että tuomaristo on maksettua, kuten se on niin monessa muussakin lajissa. Kannattaa panna merkille että aloite tässä tulee Ranskasta, meillä ei uskalleta kun se olisi eliitin mielestä vihapuhetta ja rasismia:
  Ranskalainen sivusto: Uusi Miss Helsinki on valkoisten vastaisuuden symboli
  Miss Helsinki -valinta nostattaa vihapuhetta globaalisti!
  10.01.2017 18:05, 4243 lukukertaa
  Ranskalainen breizatao.com ottaa kantaa Miss Helsinki kisaan:
  Tämä missikisa on esimerkki “rasisminvastaisesta” marxilaisesta ideologiasta, jonka tarkoitus on tuhota valkoinen rotu!
  Sivun mukaan valkoisia missikanditaatteja syrjitään järjestelmällisesti. Valkoiset naiset ovat objektiivisesti tarkastellen kauneimpia, mutta systeemi pyrkii vaihtamaan normit.
  http://mvlehti.net/2017/01/10/ranskalainen-sivusto-uusi-miss-helsinki-on-valkoisten-vastaisuuden-symboli/

  Melkein joka kolmas nainen tuntee olonsa turvattomaksi liikkuessaan ulkona iltaisin. Useampi kuin joka kymmenes on löytänyt toimivan ratkaisun pelkonsa kanssa elämiseen – he eivät enää mene ulos.
  http://mvlehti.net/2017/01/11/ruotsi-naisten-kokema-turvattomuuden-tunne-on-halyttava-ilmio/

  http://mvlehti.net/2017/01/11/aikuinen-mohammed-raiskasi-13-vuotiaan-tyton-koulun-vessassa/

  Taisit Johanna päästä sittenkin aika vähällä kun vertaa siihen mitä naiset saavat meilläkin kokea yhä enemmän ja enemmän ilman että se aiheuttaa mitään toimia hallituksen taholta pakko-multikultin hillitsemiseksi. Terrori saa jatkua ja maa suojelee ja hyysää raiskaajia ja niin annetaan viesti että ei se raiskaaminen ja pedofilia nyt mikään niin paha juttu olekaan.

  • Lisätään tähän vielä että kulttuurimarxismi ajaa juuri tätä kehitystä ja feministit sekä suvakit ovat sitä ydinjoukkoa jolle kaikki tämä sopii ja on tavoiteltavaa tasa-arvon nimissä.
   Mutta kun me ihmiset olemme ja tulemme aina olemaan erilaisia (onneksi) niin mitään todellista tasa-arvoa ei ole mahdollista koskaan saavuttaa, vain oikeudenmukaisuus ja järjestys jossa kukaan ei hypi toisen varpaille.
   Vain robotit voidaan valaa samaan putkeen mutta nekään eivät voi olla samanlaisia koska eri hommissa tarvitaan erilaisia robotteja.

   • ”Lisätään tähän vielä että kulttuurimarxismi ajaa juuri tätä kehitystä ja feministit sekä suvakit ovat sitä ydinjoukkoa jolle kaikki tämä sopii ja on tavoiteltavaa tasa-arvon nimissä..”

    Kuitenkin tällä sivustolla on niitä, jotka sanovat mm., että ”höpinät kulttuurimarxilaisuudesta tai muusta ovat pelkkää tarkoitushakuista roskaa” eli he kirkkain silmin väittävät mustaa valkoiseksi.
    Tämä on tyypillistä pesunkestäville kommunisteille, jotka edelleen unelmoivat siitä maailmasta jota MASSALAHTARIT Lenin, Trotski, Stalin ym. edustivat vankileirien saaristoineen. He voivat pitää unelmansa toteutumista mahdollisena:

    ””The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government, combining super-capitalism and Communism under the same tent, all under their control … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, AND INCREDIBLY EVIL IN INTENT.” – Congressman Larry McDonald, 1976

    In 1983, Congressman McDonald was either killed or captured. Either way, he was eliminated.”

    *

    ”THE LOCATION OF CONCENTRATION CAMPS IN AMERICA

    There over 800 prison camps in the United States, all fully operational and ready to receive prisoners. They are all staffed and even surrounded by full-time guards, but they are all empty. These camps are to be operated by FEMA (Federal Emergency Management Agency) should Martial Law need to be implemented in the United States and all it would take is a presidential signature on a proclamation and the attorney general’s signature on a warrant to which a list of names is attached. Ask yourself if you really want to be on THE list.” – http://nstarzone.com/CAMPS.html

   • ”ACW (Association of Catholic Women’s ACW Review) Review:n artikkeli tutki ”Frankfurtin koulukunnan” rapauttavaa työtä, jossa ryhmä saksalais-amerikkalaisia tutkijoita kehitti erittäin provosoivia ja omintakeisia näkökulmia nyky-yhteiskunnasta ja kulttuurista hyödyntäen Hegeliä, Marxia, Nietzscheä, Freudia, ja Weberiä. Ei, että heidän käsityksensä ”kulttuurivallankumouksesta” olisi erityisen uusi, jo Joseph Comte de Maistre (1753-1821) joka oli ollut viidentoista vuoden ajan vapaamuurari, kirjoitti: ”tähän asti” valtakunnat on tuhottu valloittamalla, mutta tässäpä kysymys; eikö valtion voisi tappaa omalla maallaan, ilman valloitusta ja uudelleenasuttamista, ANTAMALLA RAATOKÄRPÄSTEN KORRUPTOIDA olennaiset ja perustuslailliset periaatteet, jotka tekevät valtiosta sen mikä se on.

    1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
    2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
    3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
    4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
    5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
    6. Ylettömän juomisen edistäminen
    7. Kirkkojen tyhjentäminen
    8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
    9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
    10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
    11. Kannustetaan perheiden hajoamista”

    Yksi tärkeimmistä Frankfurtin koulukunnan ideoista oli hyödyntää Freudin ajatusta ”pansexualismista” – rohkaista mielihyvän etsintään, hyväksikäyttää sukupuolten välisiä eroja, kaataa perinteiset miesten ja naisten väliset suhteet. Heidän myöhemmät tavoitteensa olisivat:

    • hyökkäys isän auktoriteettia vastaan, kieltää erityiset isän ja äidin roolit ja riistää perheiltä:
    • oikeus olla lastensa ensisijaisina opettajina
    • poistaa erot tyttöjen ja poikien koulutuksesta
    • poistaa kaikenlainen miesten valta – lisätä naisten läsnäoloa asevoimissa
    • todeta naisten olevan ”sorrettu luokka” ja miesten ”sortajia””

    Koko artikkeli: ”FRANKFURTIN KOULUKUNTA: SALALIITTO RAPPIOON”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

    Edellä kuvattua (kaunistelevasti sanottuna kulttuurimarxistista) moraalinmädätys-propagandaahan on jo pitkään suollettu tajuntaamme hyvin monesta tuutista: valtamediassa, erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdassa, HBL:ssä, bilderberg-johtoisessa Ylessä sekä kouluissa ja yliopistoissa.

   • Koska yleensä Ruotsin tie on ollut Suomenkin tie, niin tällä sivustolla he jotka kirkkain silmin väittävät mustaa valkoiseksi ja unelmoivat vankileirien saaristoista MASSALAHTAREINEEN voivat olla hyvin tyytyväisiä mahdollisesta unelmiensa toteutumisesta:

    poimintoja erään ruotsalaisen blogistin artikkelista:

    ””Om det nya PERVERSA Sverige och införandet av NWO

    Det kulturmarxistiska övertagandet av svensk media, svenska skolor, svenska högskolor, svenska universitet, svensk massmedia och svensk politik innebär en aktiv och medveten fördumning och en pervers normjustering av av främst våra barn. Det finns få undantag för smittan. Allt har med planen för NWO att göra, FN Agenda 2030

    ”Sverige har blivit en mardröm, kulturmarxismens högborg, satanisternas våta drömsamhälle. Vänsterfeminismen skapades enbart för att destabilisera samhället, få möjlighet att beskatta kvinnorna och förbereda för NWO säger Aaron Russo (video).

    Planen i 8 steg är verkligen satanistisk. Läs här (linkki).

    Våra barns klassiska barnböcker av Astrid Lindgren censureras och plockas undan. Skolböckerna prepareras med kulturmarxistisk propaganda från de bokförlag som globalisterna äger, t.ex. Bonniers. Läs denna text av Mauricio Rojas på Timbro om socialistisk politisk indoktrinering i skolböcker.

    Lucifer vinner seger efter seger och till och med Svenska kyrkan, och katolska kyrkan, viker sig för Luciferianerna/Satanisterna OCH Islam. Svenska kyrkans kurs i kristen tro erbjuder numera koranstudier. Läs här.

    Marxismen och Satanismen frodas överallt, speciellt i svensk media, inom ramen för införandet av NWO där även Påven är med och är i själva verket en av de ledande figurerna i NWO.
    Titta på dessa chockerande videos från öppnandet av världens längsta tunnel i Schweiz. Detta är dyrkande av satan som Illuminati sysslar med för NWO. Och de bryr sig inte ens om att dölja sin agenda längre (video).

    Respekten för tidigare generationers slit och ansträngningar för vår skull smulas sönder. Vilket kan illustreras med ett citat av Marx:

    The tradition of all dead generations weighs like a nightmare on the brains of the living.

    Vi ser resultatet i svensk sjuklöverpolitik varje dag som helt lojalt arbetar med införandet av NWO inkluderande det folkutbyte som är en del av Kalergiplanen.

    Sverige går sönder, vi är på väg mot en totalitär Marxistisk diktatur enligt FN Agenda 2030. En global maktelit förstör demokratin i Sverige som Lars Bern skriver här (linkki). I utbyte får vi en totalitär Marxistisk diktatur där Lucifer dyrkas.

    Det är hög tid att slå tillbaka mot ondskan och vansinnet. Kanske är det redan försent?”

    http://hagenbo.blogspot.fi/2016/06/om-det-nya-perversa-sverige-och.html

    Emmekä ole paljoa jäljessä Ruotsista suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaisten tuhon tiellä – kiitos että meillä on ollut kolmisenkymmentä vuotta EU/NWO-maanpetturit vallankahvassa.

    • ’…Sverige går sönder, vi är på väg mot en totalitär Marxistisk diktatur enligt FN Agenda 2030’
     On vaikea käsittää että Ruotsi murenee noin helpolla.

   • Ilja Janitskin: Koti, uskonto ja isänmaa – pyhä perintömme!

    ”Näitä arvoja kohtaan rikkoneet lurjukset velvoittavat minut saattamaan heidät edesvastuuseen häpeämättömistä teoistaan.”
    MV-lehden päätoimittaja, presidentinvaaliehdokas Ilja Janitskin kirjoittaa:

    Koti, uskonto ja isänmaa ovat arvoja, jotka europopulistiset oman edun tavoittelijat, vihervasemmistolaiset yhteiskuntamme mädättäjät ja sosiaaliromantikot ovat kuluneina vuosikymmeninä polkeneet lokaan.

    Siksipä haluankin tässä ja nyt avata suhdettani tähän teemaan.

    KOTI on kallis ja pyhä paikka.

    Siksi tasavaltamme korkein prioriteetti tuleekin olla jokaisen suomalaisen kodin ja erityisesti perheen koskemattomuuden turvaaminen.

    Aikaisemmat punikkipresidenttimme ja nyttemmin ”arvopresidentiksi” itsensä brändännyt näennäisliberaalinen vätys ovat pettäneet Suomen kansan tämän asian suhteen.

    USKONTO voi perustua jopa ateismiin tai poliittiseen näkemykseen.

    Tämä on henkilökohtainen asia, jonka koskemattomuutta tulee kunnioittaa.

    Edellytyksenä kuitenkin on se, että maailmankatsomus ei ole ristiriidassa tasavaltamme demokraattisten perusarvojen kanssa.

    Maailmankatsomus, joka ei kunnioita tasa-arvoon ja judeokristillisiin perusarvoihin pohjautuvaa lainsäädäntöämme, ei ole uskonto, vaan terroristinen ideologia ja yhteiskunnallinen rikkaruoho, joka tulee kitkeä, ennen kuin se tuhoaa kauniin puutarhamme hedelmällisen kasvualustan.

    ISÄNMAA on kallisarvoisin lahja, jonka olemme äideiltämme ja isiltämme perineet.

    Olemme velvoitettuja vaalimaan ja huolehtimaan tästä ainutkertaisesta maasta, jonka puolesta aiemmat sukupolvet ovat veriuhreja vuodattaneet.

    Äidit, vaimot ja siskot ovat uhranneet poikansa, veljensä ja isänsä, jotta saamme tänään tässä ja nyt elää vapaina vielä vapaassa maassa.

    Valitettavasti rakasta isänmaatamme parhaillaan kupataan ja huutokaupataan korruptoituneen valtaeliittimme toimesta niin NATO:lle kuin EU:lle, kansainvälisille korporaatioille jne.

    Tähän rikokseen pitää tulla välitön loppu!

    Rakkaat ystävät, TOTUUS VELVOITTAA minua kodin, uskonnon ja isänmaan nimeen puoltamaan kaikkien suomalaisten etua ja saattaa näitä arvoja kohtaan rikkoneet lurjukset edesvastuuseen häpeämättömistä teoistaan.

    Lähde: Ilja Janitskin”

    http://mvlehti.net/2017/01/11/ilja-janitskin-koti-uskonto-ja-isanmaa-pyha-perintomme-2/

    *

    ”Äidit, vaimot ja siskot ovat uhranneet poikansa, veljensä ja isänsä, jotta saamme tänään tässä ja nyt elää vapaina vielä vapaassa maassa.”

    Tällä sivustolla jotkut vankileirien saaristoista MASSALAHTAREINEEN unelmoivat häpäisevät näitä meidän puolestamme suuren uhrin antaneita IRVOKKAALLA PILKALLAAN ”mitäs menivät lyömään päänsä Karjalan mäntyyn”.

   • ”Valtamedia ja poliisi suojelevat Helsingissä kirjakauppaan hyökännyttä homoaktivistia
    Suomen valtavirtainen valemedia suojelee jälleen ”parempaa väkivaltaa” harjoittavia kulttuurimarxisteja. Ylihuomenna käräjäoikeuden eteen astelee homoaktivisti, joka hyökkäsi rautaputki kourassaan kristittyyn kirjakauppaan.

    Toistaiseksi vain Seurakuntalainen-julkaisu ja MV-lehti ovat uutisoineet järjettömästä kulttuurimarxistisesta iskusta, joka suoritettiin jo itsenäisyyspäivän aattona, 5.12.

    On mahdollista, että tapaus piilotettiin julkisuudelta siksi, että itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettiin lukuisia kansallismielisiä marsseja. Valtamedia ja poliittinen poliisi eivät tahtoneet antaa marsseille lisää puhtia uutisoimalla vasemmistoväkivallasta.

    Iskun kohteena oli Helsingissä sijaitseva Luther-Divari & Kristillinen kirjakauppa. Poliisin kiinniottama hyökkääjä on homoaktivisti, joka vastustaa kirjakaupan tukea Aito avioliitto –kampanjalle. Seurakuntalainen kirjoittaa:

    ”Rautaputkella varustautuneen hyökkääjän mukaan isku oli kosto siitä, että yritys oli tehnyt Helsingin kirjamessuilla yhteistyötä perinteistä avioliittonäkemystä kannattavan Aito avioliitto ry:n kanssa sekä pitänyt myymälän ikkunassa esillä näkemystä puolustavaa kirjallisuutta.”

    Mikäli vastaavan iskun olisi tehnyt kansallismielinen esimerkiksi jonkin suomalaisen homolobbausjärjestön toimistoa vastaan, olisivat sekä valtamedia että poliisi uutisoineet asiasta välittömästi…”

    Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/valtamedia-ja-poliisi-suojelevat-helsingissa-kirjakauppaan-hyokannytta-homoaktivistia/

  • Naiset ovat aina olleet enemmän tai vähemmän lainsuojattomia. Nykyisin taas enenevässä määrin.
   Ei siitä ole monta vuotta kun isommassa maailmassa nimenomaan neuvottiin naisia pysymään iltaisin kotona. Viesti oli selvä: emme pysty teitä suojelemaan, emme aio edes yrittää.
   Maissa joissa käydään sotaa (vaikka eivät olisi sotaa käyviä maita) kuten Afganistanissa sun muissa naiset saavat pelätä hallituksen joukkoja, sissejä, rauhanturvaajia ja omiaan.

 9. ”Tarja Halonen, Kari Mäkinen ja muut haamut: ”Meillä on varaa” inhimillisyyteen pakolaisia kohtaan

  Joukko entisiä ja nykyisiä vaikuttajia kirkosta, politiikasta ja oikeuslaitoksesta vetoaa Suomen turvapaikkapolitiikan ”inhimillistämisen” puolesta. He väittävät, että ”meillä on varaa käsitellä positiivisessa hengessä” turvapaikkahakemukset.

  Vanhojen haamujen mafia ei kerro vetoomuksessaan, kenen ”inhimillisyydestä” olisi kyse: bisnestä tekevien firmojen lisäansioista, petoksella maahan pyrkivistä ihmisistä vai kantasuomalaisista köyhistä, joilta leikataan selviytymisestä ”kunniakansalaisten” hyväksi…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2017/01/12/tarja-halonen-kari-makinen-ja-muut-haamut-meilla-on-varaa-inhimillisyyteen-pakolaisia-kohtaan/

  Vaan eipä puna-politrukki-lesbolta herunut minkäänlaista myötätuntoa niitä M.Koiviston tarkoituksellisesti aiheuttaman laman varjolla tarkoituksellisesti konkurssiin ajetuille n. 65000 yrittäjälle ja näiden perheenjäsenille, joilta yrittäjiltä rikollisille pankeille vielä annettiin mahdollisuus periä moneen kertaan jo maksetut velat.
  Varmasti Suomen rikoshistorian suurin ryöstöperaatio, jota ”oikeus”-gangsterin valvoma ”oikeus”-laitos ei suostu edes tutkimaan.

  Blogisti Erkki Aho kirjoitaa:

  ”Vakaan markan politiikka johti Suomen taloudelliseen katastrofiin. Tasavallan presidentti Mauno Koivisto kutsui 6.5.1992 oikeusjärjestelmän edustajia presidentinlinnaan kokoukseen, jossa heitä ohjeistettiin antamaan pankeille suosituimmuusasema riita-asioissa ja syytesuoja niistä johtuvissa rikosasioissa. Kokouksessa puhetta johti silloinen Korkeimman oikeuden presidentti Olavi Heinonen.

  Pyysin tasavallan presidentti Tarja Haloselta tuon kokouksen pöytäkirjoja todistusaineistoksi oikeuskäsittelyyn. Vetosin EY:n tuomioistuimen päätökseen niin sanotussa Fortum asiassa 15.7.2003. Tasavallan Presidentti Tarja Halonen julisti asiakirjat salaisiksi minulle 24.10.2005 lähettämässään kirjeessä. Perusteluna oli presidentti Mauno Koiviston pyyntö…”
  Koko artikkeli: http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/koiviston-konklaavi-salatut-sopimukset.html

  Kaksi kivikovaa, puhdasta psykopaattia: T.Halonen ja M.Koivisto.
  (Psykologithan sanovat psykopaateille yhdeksi tunnusmerkilliseksi piirteeksi kyvyn tekeytyä ”rakastettavaksi” tilanteen mukaan.)

  • Koivisto oli vaikutusaikanaan ”kävelevä katastrofi”.

   ””Vakaan markan politiikka johti Suomen taloudelliseen katastrofiin. Tasavallan presidentti Mauno Koivisto kutsui 6.5.1992 oikeusjärjestelmän edustajia presidentinlinnaan kokoukseen, jossa heitä ohjeistettiin antamaan pankeille suosituimmuusasema riita-asioissa ja syytesuoja niistä johtuvissa rikosasioissa. Kokouksessa puhetta johti silloinen Korkeimman oikeuden presidentti Olavi Heinonen.”

   Kaiketi olet perillä siitä, että nk. Koiviston konklaaaviasiasta on olemassa, tai ainakin oli, saatavilla mediatuote, johon oli koottuna tapahtumat ym. asiaan kuluvaa ko. konklaavista jonka jälkeen Suomi lakkasi olemasta demokratia, ja oikeusvaltio, jota osoittaa lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö monilta osin. Suomen oikeuslaitos on itse dokumentoinut oman rappiotilansa.

   Demokratiassa tuomiovalta on erotettu omaksi itsenäiseksi osakseen hallintorakennetta.

   Oikeusvaltiossa ei lainsäädännöllisin keinoin tueta yhtä toimijatahoa, ( pankit ) muiden tahojen ( kansalaiset, pk-yritykset jne. ) vahingoksi, kuten Suomnessa on tehty Koiviston konklaavin ajoista lähtien.

   Jos tätä tilannetta ajatelleeaan niin korupptioputki on rakennettu Euroopan Neuvoston Ihmisoikeustuomioistuimeen saakka. Nyt siellä istuu Pauliine Koskelo, ja edeltäjänsä Päivi Hirvelä on KKO:n presidentti. Samat naamat, mutta toimipaikkoja vain vaihdettiin.

   • Jorma Jaakkola on myös selvittänyt Koiviston konklaaviin liittyviä asiaoita:
    ”Presidentti Halosen salaama Koiviston konklaavin muistio”,
    http://jormajaakkola.fi/Konklaavin%20muistio

    (En kylläkään ymmärrä sitä, että Jaakkola isänmaallisena miehenä mainostaa kokoomusta lauseellaan ”Kokoomuslaisen tutkimaa Suomen lähihistoriaa”. Hänen pitäisi olla tietoinen, että kokoomuksenkin johtoon on masinoitu EU/NWO-maanpetturit, jotka ovat tehneet myös kokoomuksesta eturivin Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamispuolueen.)

    Erityisen huomionarvoinen on myös Jaakkolan artikkeli ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

    • Olen perillä näistä kirjoituksista. Jaakkolan ja Kokoomuksen suhde olkoon hänen asiansa. Kokoomus ei kuitenkaan missään vaiheessa ole indikoinut olevansa Jaakkolan kirjoituksista sitä tai tätä mieltä. Tavallaan tilanne vaikuttaa jotenkin vähän absurdilta.
     Joka tapauksessa Kokoomuksen nykypolitiikkaan pitäisi soveltaa sitä, mikä lukee itsekunkin sotilaspassissa.

 10. Tämä on niin tärkeä asia että laitan sen vielä tännekin … näin nwo-eliitti kiristää otettaan

  Helsingin Sanomat, EU ja Liisa Jaakonsaari vaativat Googleen poliittista sensuuria
  ”Jaakonsaari muistutti, että usein tyhmä kansa (”kuluttajat”) ei tiedä, mikä on näiden omaksi parhaaksi”, kirjoittaa Magneettimedia.
  Magneettimedia kirjoittaa:
  Helsingin Sanomat on julkaissut viime päivinä jo kaksi artikkelia (1, 2), joissa vaaditaan hakukone Googlea sensuroimaan poliittisesti ”vääräoppisia” hakutuloksia.
  Toisen tekstin takana on europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari.
  Erkko-säätiön omistama HS järkyttyi, kun yksi lehden toimittajista päätti etsiä tietoa kansallissosialismista Googlen avulla. Heti toinen hakutulos tarjosikin kansallissosialistien oman näkökulman asiaan tyypillisen juutalaisen holokaustipropagandan sijaan.

  http://mvlehti.net/2017/01/12/helsingin-sanomat-eu-ja-liisa-jaakonsaari-vaativat-googleen-poliittista-sensuuria/

  • Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda on PRAVDA vaikkahan voissa paistaisi!

   Pravdalla tarkoitan vastaavaa mitä neuvostovallan aikainen Moskovan Pravda oli eli ”totuus”.
   Monet sellaiset Neuvosto-Virossa eläneet, jotka muuttivat Suomeen, ihmettelivät kuinka suomalaiset näyttävät uskovan lähes kaiken mitä sanomalehdissä (ja tietysti koko valtamediassa) kirjoitetaan/sanotaan.

   Politrukki Jaakonsaaresta tulee mieleeni sellaista sanottavaa, että katson parhaaksi jättää sanomatta.

   Pienten askelten taktiikalla – jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa – täydelliseksi tyranniaksi kehittettävä EU-monsteri on kokonaan oma lukunsa – ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto” kuten itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser nimesi yhden kirjoistaan n. neljännesvuosisata sitten.

   • ””EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto” kuten itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser nimesi yhden kirjoistaan n. neljännesvuosisata sitten.”

    Tämä EU:n olemus on ollut selvillä kaikille muille eurooppalaisille jo iät ajat, paitsi suomalaisille.

    Euroopan Unioni tarjosi poliittista kasvuvaraa niille poliitikoille Suomessa, joiden takki oli kotimaan politiikassa jo tyhjentynyt… Liittyminen yhä suurempaan, aina vaan keskusjohtoisempaan yhteisöön on sosialistien unelma, joka on toteutunut Euroopan Unionissa, ja joka tulee hajoamaaan aivan samalla tavalla ja samoista syistä kuin pragmaattinen kommunismi.

  • Helsingin Sanomat elää lasitalossa… Liisa Jaakonsaari on demaripoliitikko, jolla on liian suuret luulot itsestään ja ajatustensa oikeutuksesta…

    • Ajatus tuli jostain hänen lausunnostaan joitain aikoja siten, mutta olen kyllä jo unohtanut mistä, mutta olletinkin samankaltaisia on lukuisia.

     • Nyt tulikin eteen se Jaakonsaareen liittyvä asia, lukiessani erästä toista linkkiä, se oli :

      ”Helsingin Sanomat, EU ja Liisa Jaakonsaari vaativat Googleen poliittista sensuuria.”

      Jos ajatellaan Googlen yhteyksiä USA:n tiedusteluviranomaisiin, niin ajatus itsessään on jo täysin absurdi, ja ko. lausunto tekee naurunalaiseksi niin Helsingin Sanoomat, EU:n ja Liisa Jaakonsaarenkin. Mutta siinähän kaikki ovatkin nipussa itsensä tasoisessa seurassa.

      Mitä johtopäätöksiä, tästä muuten voisi vetää, niin aivan ensimmäiseksi tulee mieleen se että valtaeliitti alkaa Suomessa olla paniikin vallassa. Herättääkö tämä kysymyksen siitä, että ovatko ko. tahot edes täyspäisiä.

     • Valta”eliittiä” saattaa hermostuttaa seikka sellainen, että netin mahdollistaman anonyymiuden takaa keskustelleet tyytymättömät ovat yhä enenevässä määrin alkaneet olla tyytymättömiä omalla nimellään ja omalla naamallaan.

      Joten jotta ei tarvitsisi keskustella julkisuudessa tyytymättömyyden syistä ja syyllisistä, aletaan kehitellä populismi-teemaa, vihapuhe-lakikehikkoja ja perustella sensuurin tarvetta.

      Ei se tietenkään tyytymättömien määrää vähennä mutta saadaanpa leimattua, vangittua ja pois näkösältä.

      Ihan modernin oikeusvaltion ja länsimaisten arvojen mukaista meininkiä…

  • Mainittuun artikkeliin Kimmo Leinon antama kommentti osoittaa osaltaan, kuinka vallankahvaan päässeiden rikollisten johtamassa Suomessa ”oikeus”-gangsterin valvoma ”oikeus”-laitoskin toimii:

   ”Leino Kimmo 10.1.2017 at 12.58
   Tämä Suomen TAHALLINEN alasajo on toteutettu Suomessa SUUNNITELMALLISESTI hallitusten toimesta vuodesta 2005 lukien .

   ( Eoa ”päätös ” 876/2/05 ( salattu 20.1. 2007 asti; lähde Suomen eduksunta ). …”poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoitamassa presidentin- ja ministreinvastuuasiassa.”.

   Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ( sen tekeminen toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa.” ( He 55/2007 esiteltiin eduksunnalle TAHALLAAN väärillä asiakirjoilla ja valehtelemalla; ettei EOA päätöksen 876/2/05 mukaisia asioita olisi olemassa.); ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole.”

   Tuon lain petoksellisen voimaansattamisen jällkeen Tuija Brax allekirjoitti ”sopimuksen”; LAHJOI Kansainvälisen rikostuomioistuimen : Suomi MAKSAA ja pitää Ruamda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäsitapauksissa.”

   Brax VALEHTELI sekä kansanedustajille, että Kansainväliselle rikostuomioistuimelle : ”Suomi haluaa itsenäosemmin” tutkia tällaisia vakavia rikoksia .

   Tutkinnan estäminen eli Suomen PERUSTUSLAIN 118 §:n valmistelu aloitettiin kuitenkin HETI Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN jälkeen …. lähde julkinen lakitietokanta Finnlex( PL 118 § …”Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

   He 55/2007 / Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ja valtiopetos ( PL 118 §) seurauksena Ei Suomessa ole tuomioistuinta käsittelemään 9. 12. 2005 tekemääni SYYTEILMOITUSTA Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisestä syrjinnästä LAPSIA; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan . ( ja siis Kansainvälisen rikostuomioistuin LAHJOTTIIN toimivallattomaksi ). ( lähde omat sekä VKSV:n arkistot / Eit 24221/06 asikairjat ).

   Koko Suomi on tahallaan tehty JÄRJESTELMÄKORRUPTIOKSI ! ( lähde Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen ( nimeän todistajaksi )… ”Puolueille ei todellkaaan maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

   Pl 118 §; kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ja MILJARDIVARKAUS.

   Lähde Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata. ( VARASTAA ).

   Varkaus suoritettiin ”lailla 444/2012” saadun lahjonnan takia ( järjestelmäkorruptio) ; Julkiset todisteet kerätty archive.is / kimmoleaks.fi MV-lehden keskustelufoorumi / Paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus- osioon.

   Tarvittava rikosilmoitus Suomen JÄRJESTELMÄKORRUPTION purkamiseksi on tehty Porin poliisill e8.9. 2005 ja SYYTEILMOITUS Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9. 12. 2008. ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä.

   Sekä ilmoitettu Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimelle” EOA ”päätöksen” 876/2/05 ”kaltaisen asian muodossa” ( EIT 24221/06 leino versus Suomi )…. Ihmisoikeudet palautettava Lapsille; hetero-aviomiehille ja pienyrittäjille …. poliisi ei nyt saa tutkia VALTION syrjintää näitä ihmisryhmiä kohtaan.

   Olen koska tahansa valmis TODISTAMAAN asiasta Valtakunnanoikeudessa 9.1. 2005 tekemäni SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti; kunhan VALTIOPETOS ( PL 118 §) on ensin purettu / lakattu sitä noudattamasta !

   Tässä oli TOTUUS; joka on luettavissa JULKISISTA asikairjoista ( osa tosin Suomen ”oikeusjärjestelmässä” julistettu saliseksi vuoteen 2065 asti . ( pyydetty KKO:lta 2009 SALAUKSEN purkua syynä MERKITTÄVÄ poliittinen aspekti; VALTIOLLINEN SYRJINTÄ 3 ihmisryhmää kohtaan ).”

  • Tähän saakka on kerätty veroja, joita perustellaan tieverkoston ylläpitokustannuksilla.

   Tieverkostoa ei kuitenkaan ole ylläpidetty tarpeen mukaisesti. Niinpä Suomen rappiotila näkyy myös tieverkoston kunnossa. Johonkin kuitenkin nekin rahat ovat menneet… -Mihin?

   • Osui vain sattumalta silmiin, että niitä rahoja on voinut mennä esim. seuraavaan tarkoitukseen:

    ”Facebookissakin toimiva Rasmus Ry saa valtion tukea toimintaansa katso jättilista yhdistyksistä

    Facebookissa toimivassa Rasmus ryhmässä olevat henkilöt on saaneet useita rikosilmoituksia peräänsä, osa rikosilmoituksista on siirtymässä syyteharkintaan lähiaikoina. Poliisin tutkiessa ryhmäläisten toimintaa, vaikuttaa mielenkiintoiselta ryhmän saavan huomattavaa valtiorahoitteista tukea. Facebookin keskustelu ryhmää ylläpitää Rasmus Ry:n hallituksen jäsenet.

    Helsingissä toimiva Taiteen edistämiskeskus (Taike), joka toimii opetus- ja kulttuuriministeriön tulosohjauksessa, ja jatkaa vuonna 1968 perustetun Taiteen keskustoimikunnan toimintaa. Taike jakaa vuosittain apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille 34 miljoonaa euroa.

    Vuonna 2016 Taiteen edistämiskeskus (Taike) ja valtion taiteiden välisyyden, moninaisuuden ja kansainvälisyyden toimikunta on myöntänyt apurahoja ja avustuksia monikulttuurisuuden edistämiseen ja rasismin vastaiseen toimintaan vuodelle 2016. Apurahoja ja avustuksia myönnettiin yhteensä 765 000 euroa. Määräraha on noussut edelliseen vuoteen verrattuna.

    Lista yhdistyksistä jotka nauttivat tukea:
    Yleisavustukset monikulttuurisuuden edistämiseen ja rasismin vastaiseen toimintaan 2016…”

    Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/01/10/facebookissakin-toimiva-vihapuheryhma-rasmus-saa-valtion-tukea-toimintaansa-katso-jattilista-yhdistyksista/

 11. Tuhoaako liberaali (universaali) demokratia ihmislajin
  Is Liberal Democracy an Endangered Species?
  Patrick J. Buchanan
  … Why is liberal democracy losing its appeal? … France and Europe may be moving inexorably away from a liberal democratic, de-Christianized and militantly secularist America. If we are the future, less and less do France and Europe appear to want that future. While our elites welcome the Third World immigration that is changing the face of America, France and Europe are recoiling from and reacting against it. The French wish to remain who and what they are, a land predominantly of one language, one culture, one people … Europe’s nations are rising up against what liberal democracy has produced in the USA … Our Founding Fathers believed that democracy represented the degeneration of a republic; they feared and loathed it, and felt that it was the precursor of dictatorship. They may have been right again. http://www.ihr.org

  Putin has just Exposed the Plot To Destroy America — Putin on paljastanut salajuonen Amerikan tuhoamiseksi ja puhunut ’Lännen moraalisesta kriisistä’

  Vladimir Putin and Donald Trump apparently have much in common, with Trump sharing many of Putin’s values. Putin has recently spoken of “a moral crisis in the West” in which the border lines between good and evil, male and female, normal and abnormal, have become increasingly blurred.
  Homosexuality is now promoted not only as an “alternative lifestyle” but as superior  in many ways to heterosexuality. Marriage, especially Christian marriage, is ridiculed and the traditional family is held in open contempt. Sexual promiscuity is encouraged; and the most outrageous female sluts are now paraded on television, displaying acres of bare flesh in order to cater to the lascivious fantasies of an increasingly drug-addicted and brutalized population of semi-morons.
  As the planned brutalization of man gathers pace, in accordance with the Rockefeller-Rothschild-Soros New World Order’s sinister agenda, “people will inevitably lose their human dignity,” Putin says.  
  As a result, Putin in now being demonized by the Western media.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=145514

 12. James Hirvisaari:

  ”Kansamme kyykytys

  Suomalaisia kyykytetään nyt oikein urakalla ja ihan joka sektorilla. Eduskunta tekee lähes pelkästään kansalaismielipiteen vastaisiä päätöksiä, media leimaa kunnon ihmiset rasisteiksi, oikeuslaitos tuomitsee mielivaltaisesti kansamme puolustajia, ja muukalaisista pidetään paljon parempaa huolta kuin kotiväestä.

  Olen jokseenkin varma, että kuristuksen ja kurjistuksen kiristyessä jollakulla vielä napsahtaa päässä. Ulkoisen uhan eli jihad-terrorismin lisäksi Suomi odottaa omaa breivikiään, ja syyllisiä yhteiskuntarauhan särkymiseen ovat pelkästään ylimieliset vallanpitäjät.

  En osaa edes surra etukäteen.”

  https://jameshirvisaari.wordpress.com/2017/01/14/346-kansamme-kyykytys/

  • ”Suomalaisia kyykytetään nyt oikein urakalla ja ihan joka sektorilla. Eduskunta tekee lähes pelkästään kansalaismielipiteen vastaisiä päätöksiä, media leimaa kunnon ihmiset rasisteiksi, oikeuslaitos tuomitsee mielivaltaisesti kansamme puolustajia, ja muukalaisista pidetään paljon parempaa huolta kuin kotiväestä.”

   Poliittisen eliitin asennemaailmassa muukalaisissa piilee Suomen tulevaisuden toivo… Kantasuomalaiset ovat käyneet liian kriittiseksi harjoitettua politiikkaa kohtaan, ja muukalaisia vatkataan kuin taikinaa kasaan josta sitten leivotaan uusia ”pulliasia”, jotka tekevät työtä valtaeliitille. Heiltä puuttu maahan ja sen historiaan liittyvä identiteetti, ja muistot tehdyistä poliittisita munauksista…

   Tuoretta taikinaa leivottavaksi.

 13. Erittäin mielenkiintoinen artikkeli
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=145875

  Civilization Depends on Sexual Constraints – Anthropologist

  “If the British anthropologist J. D. Unwin is correct in his assessment of society, this present generation in the Western world may be the last one. In his book, Sex and Culture, (pdf) professor Unwin studied eighty ‘uncivilized’ cultures and compared his results with sixteen ‘civilized’ cultures extending over the last 4,000 years. He found that when strict heterosexual monogamy was practiced, the society attained its greatest cultural energy, especially in the arts, sciences and technology. But as people rebelled against the prohibitions placed upon them and demanded more sexual opportunities, there was a consequent loss of their creative energy, which resulted in the decline and eventual destruction of the civilization. Remarkably, he did not find any exception to this trend.”

 14. Vuoden -52 olympialaisten jälkeen hesassa alkoi näkyä ”uunipaistuneita kiharapäisiä lapsia vaaleatukkaisen äidin puskemana lastenvaunuissa”. Isää ei näkynyt mailla eikä halmeilla, oli kait palannut kymmenen lapsensa pariin kotimaahansa paimentamaan lehmiään. Ethiopilaisen naisen kauneus on tunnettua, erityisesti heidän kasvojensa muotoilu, joka muistuttaa valkoisen naisen ”silhuettia”, eikä yleisempää paksuhuulista Afrikkalaista. Scandinaavinen vaalea kaunotar ei näytä olevan enää muodissa. Seuraava vaihde saattaa olla hunnutettu islamilainen nainen, ”säämerkkeihin perustunein arvioin”. Kiinasta asti saattaa tulla seuraava kaunotar. Niin ne ajat muuttuvat. Ilman EU-hairahdusta ”Armi Kuuselat ” kruunattaisiin vieläkin kauneimmaksi naiseksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here