Senaattoreiden Bernie Sanders ja Amy Klobuchar lakialoite äänestettiin kumoon Yhdysvaltain senaatissa torstaina äänin 52–46. Aloite olisi mahdollistanut yhdysvaltalaisille jakelijoille ja apteekkareille lääkkeiden maahantuonnin Kanadasta ja muista maista, mikä lääkkeiden kauppahinnan laskuna olisi hyödyttänyt kansaa.

Äänestys oli poliittisesti merkittävä kahdella tapaa: Ensinnäkin lakialoite itsessään hyökkäsi harvinaisen kohteen kimppuun, sillä sen tarkoitus oli tuhota mittasuhteiltaan päätä huimaavien valtaverkostojen kehäraakin, ylikansallisen lääketeollisuuden (Big Pharma), hinnoittelumonopoli Yhdysvaltain lääkemarkkinoilla. Toisekseen äänet puolesta ja vastaan eivät noudattaneet perinteistä jakoa kahden valtapuolueen välillä.

Pitkäaikaisimpana (puolueista) sitoutumattomana senaattorina tunnetun, viime keväänä demokraattipuolueen presidenttiehdokkuuden Hillary Clintonille hävinneen Bernie Sandersin taakse torstain äänestyksessä asettui kaksitoista republikaania. Republikaanit on tähän asti tunnettu lähinnä Big Pharma -myönteisyydestä. Toisaalta taas Sandersin aloitetta vastaan äänesti 13 demokraattia.

Virkaan astuvan republikaanipresidentti Donald Trumpin vain pari päivää aiemmin esittämä suorasukainen kritiikki lääketeollisuuden ylivaltaa kohtaan on saattanut vaikuttaa häntä kiihkeästi vastustavien ”clintonilaisten” demokraattien äänestyskäytökseen. Kommentissaan Trump väitti lääkeyhtiöiden ”selviävän rangaistuksetta murhasta” – murhan viitatessa lääkkeiden hinnoittelupolitiikkaan.

”Demokraattipuolueen täytyy tehdä hyvin selväksi, että se on valmis vastustamaan vallakkaita erityistoimijoita, kuten lääketeollisuus ja Wall Street. Demokraatit eivät tule voittamaan vaaleja eivätkä tee oikein amerikkalaisia ihmisiä kohtaan, jos heistä ei ole tähän”,
Sanders kommentoi äänestyksen jälkeen.

Politikointi Sandersia vastaan (liberaalien arvojen vastaisesti) voi liittyä myös suurempaan kuvioon, jossa demokraattien Barack Obaman ja Clintonin linjaa tukeva puolue-eliitti katsoo (todennäköisesti aiheesta) Sandersin eurooppalaisia sosiaalidemokraatteja muistuttavan linjan kannatuksen uhkaavan omaa valtaansa puolueessa.

RT (aiemmin Russia Today) kertoo ”pilliinpuhaltajaksi alkaneen entisen CIA-analyytikko” John Kiriakoun väittävän, ettei ahkerasti levitetylle väitteelle Venäjän hakkeroimista USA:n presidentinvaaleista löydy todisteita. Sen sijaan Kiriakoun mukaan demokraattien häviön syy oli ”kamala ehdokas”, joka ”todisteiden mukaan käytännössä varasti ehdokkuuden Bernie Sandersilta”.

Demokraattien esivaaleja seuranneelle Kiriakoun väite kuulostaa uskottavalta: siinä missä Sanders keräsi stadioneittain innostuneita kannattajia vaalikiertueensa tapahtumiin, Clintonin kampanjatilaisuudet eivät täyttäneet koulun liikuntasaliakaan ja niiden ainoat ruuhkat nähtiin vessojen edustalla.

Big Pharma Berning

Englannin kielessä Sandersin etunimestä tehty verbi ”berning” lausutaan samoin kuin palamista tai (jostain) kärähtämistä tarkoittava sana ”burning”.

Sandersin presidenttiehdokaskampanjan aikana hänen kannattajansa käyttivät iskulausetta ”Feel the Bern!” (feel the burn! = tunne polte!)

 

Lähteet

Gaudiano, Nicole | USA TODAY (12.1.2017): Bernie Sanders slams Democrats for lacking ’guts’ to fight Big Pharma http://www.usatoday.com/story/news/politics/2017/01/12/sanders-slams-democrats-who-voted-pharmaceutical-industry/96506340/

Novak, Jake | CNBC (13.1.2017): Why Big Pharma should be afraid. Very afraid http://www.cnbc.com/2017/01/13/bernie-sanders-pharma-bill-vote-reveals-new-battle-lines-commentary.html

Kuva: Max PixelGage Skidmore | Wikimedia Commons

Kuvanmuokkaus: JL

 

 

20 KOMMENTTIA

 1. Sanders on kääntänyt kelkkansa ja tukee nyt Trumpia monissa asioissa
  .
  BERNIE DEFIES DEMS: I’LL WORK WITH TRUMP
  Sanders sees value in some of Trump’s proposals
  http://www.infowars.com/bernie-defies-dems-ill-work-with-trump/
  Sen. Bernie Sanders (I-Vt.) is bucking Democrat leadership by saying that he’s willing to work with President-elect Donald Trump on some issues.
  When asked if there was “any opportunity” to work with Trump’s administration, Sanders told MSNBC’s Morning Joe, “I see some, sure.”
  “I don’t think it makes sense to say we aren’t going to work in any way, in any form, with the Trump administration,” Sanders said. “Trump has talked appropriately about our collapsing infrastructure – our roads, bridges, and water systems.”
  “If he is prepared to work with us on rebuilding America’s crumbling infrastructure, and creating millions of jobs, and doing it in a way that doesn’t privatize our infrastructure or give tax breaks to billionaires; yes, let’s work together.”
  Sander’s comments are a real departure from Democratic Minority Leader Chuck Schumer’s and other Dems’ stance.

  • Amerikassa erityisesti psyykenlääkkeiden käyttö on huippulukemissa ja niillä tehdään suurta bisnestä ja päinvastoin kuin voittoja keräävä lääketeollisuus väittää heikennetään ihmisten tajuntaa.
   On vakuuttavaa näyttöä että esim. dementia on selvässä yhteydessä näiden lääkkeiden käyttöön minkä voi toki nähdä eliitille myönteisenä ilmiönä sillä mitä enemmän dementtejä sen helpompaa on hallita.

   Suomessa 4.11.15 vierailleen Harvardin yliopiston professori Irving Kirschin mukaan on lähes sama, määrätäänkö masennukseen lääkettä vai lumelääkettä. Lääkkeillä tosin on enemmän haittavaikutuksia kuin plasebolla.

   Kirjassaan The Emperor’s New Drugs professori Irving Kirsch toteaa, ettei masennuksessa ole kyse kemiallisesta epätasapainosta, vaikka niin luullaan.

   Kirschin ja hänen tutkijakollegoidensa tutkimusten mukaan mielialalääkkeet ja lumelääkkeet eli plasebot vaikuttavat vain vähän tai eivät juuri ollenkaan masennukseen. Pelkällä sokeripillerillä on masentuneelle siis lähes yhtä suuri vaikutus kuin reseptilääkkeellä.
   Kirschin mukaan miljoonat ihmiset, jotka käyttävät yleisesti määrättyjä masennuslääkkeitä, voisivat yhtä hyvin syödä plaseboa. Väite perustuu kymmenien kliinisten lääketutkimuksen tuloksien analysointiin.
   Potilaan elämänlaadun kannalta ei kuitenkaan ole aivan sama, syödäänkö lääkettä vai plaseboa.
   – Mielialalääkkeellä ja plasebolla näytti siis olevan lähes sama teho, mutta plasebolla ei ole lääkkeiden haittavaikutuksia.
   Kirsch korostaa tämän eron merkittävyyttä. Mielialalääkkeiden haittavaikutuksia ovat muun muassa seksuaalisten toimintojen häiriöt, lihominen, univaikeudet sekä diabetesriskin ja keskenmenoriskin kasvaminen. Myös dementian vaara liittyy pitkäaikaiskäyttöön joidenkin tutkijoiden mukaan.
   Masennus ei ole pelkkää alentunutta mielialaa. Diagnoosiin tarvitaan muitakin tekijöitä. Niitä ovat muun muassa merkittävä painon lasku tai nousu, unettomuus tai lisääntynyt unen tarve, lähes päivittäinen väsymys tai voimattomuus sekä arvottomuuden tai kohtuuttomat syyllisyyden tunteet. Masennusoireisiin liittyy usein eriasteista ahdistuneisuutta sekä alkoholin lisääntynyttä käyttöä.
   http://www.iltalehti.fi/mieli/2015110420610787_md.shtml
   http://www.globalresearch.ca/the-adverse-emotional-and-interpersonal-effects-of-antidepressants/5416564
   Masennuslääkkeiden haitallisia emotionaalisia ja ihmissuhdevaikutuksia

   1829 uusiseelantilaisen masennuslääkkeitä käyttäneiden raportoimia vaikutuksia
   Kahdeksan raportoiduista 20:stä haittavaikutuksesta oli todettavissa yli puolella osallistujista; selvimmin seksuaaliset ongelmat (62%) ja tunne-elämän latteus (60%). Prosentit koskien muita vaikutuksia olivat:

   Tunne, ettei ole enää oma itsensä – 52%,
   Positiivisten tunteiden väheneminen – 42%,
   Muista välittämisen väheneminen – 39%,
   Itsemurha-ajatukset – 39% ja
   Vetäytymisen tunteet – 55%.

   • Kiitos Hunter!

    Aina mielenkiintoista saada asiantuntijan rehellinen, korruptoimaton(Big pharma vapaa) mielipide!!

 2. Klintoska varasti Bernie Sandersilta demokraatien presidenttiehdokkuuden.

  Tästä suivaantuneene Seth Rich niminen nuorimies vuoti ulos Klintoskan ja Podestan sähköpostit.

  Tuostahan Klintoska ei tietenkään pitänyt ja tapatti Seth Richin.
  Seth Rich ammuttiin aamuyön tunteina hänen palatessaan kotiin kantakapakastaan. Video:

  https://www.youtube.com/watch?v=34eQbufnvAk

 3. Lääketeollisuudesta on hyvä aloittaa riistohinnoittelun alasajo mutta se on vasta pintaliitoa sillä kaikki bisneksenteko pitäisi saada aisoihin eli voitonteko ei saa hallita tuotantoa ja markkinointia.
  Rokotebisnes kuuluu samaan sarjaan lääkkeiden kanssa ja siinä kerätään jättivoittoja enemmän haittaa kuin hyötyä tuottamalla.

  Lääkäri Antti Heikkilältä kysyttiin: jos flunssa-rokote antaa jonkin suojan, niin miksi sitten rokotetut ihmiset saavat taudin?
  Heikkilän vastaus: ”Rokotuksen ei tarvitse antaa mitään suojaa. Rokotus saattaa synnyttää jonkin asteen vasta-ainereaktion, mutta ei itse immuniteettia. Ihmiset, jotka saavat komplikaatiota flunssasta, ovat niitä, joilla rokotus ei aikaansaa immuniteettia heikentyneiden elintoimintojen takia. Rokotus tehoaa niillä, jotka eivät tarvitse rokotusta. Pelkkä vasta-ainereaktio ei suojaa flunssalta. Ne jotka voivat menehtyä itse tautiin eivät hyödy rokotteesta.”
  http://www.anttiheikkila.com/blogi/ajatuksia-rokotteista/

  Maailmalta tihkuu koko ajan kovaa faktaa siitä että monet rokotteet ovat hyvin kaksipiippuinen juttu ja puoltavat paikkaansa vain harvoin. Nekin ovat kova bisnes lääketeollisuudelle.
  Kummallista on myös se että rokotteita ei saisi tutkia puolueettomasti ja että tutkivia vainotaan, jopa tapetaan. Miksi elleivät he olisi uhka bisnekselle?:

  WHO:n 2004 antaman virallisen suosituksen mukaan maailman valtioiden tulisi kerätä varmuusvarastoja influenssapandemian varalta. Nyt on käynyt ilmi, että suositusten takana oli kolme tiedemiestä, jotka nostivat palkkioita pandemialääkkeiden tuottajilta, Rochelta ja GlaxoSmithKlinelta (GSK). Roche valmistaa Tamiflu- ja GSK puolestaan Relenza-lääkettä, joita useat maat hamstrasivat sadoilla miljoonilla euroilla varmuusvarastoihin.
  Äärimmäisen kiusalliseksi tilanteen WHO:n kannalta tekee se, että kukaan kolmesta tiedemiehestä ei yrittänyt edes peitellä yhteyksiään lääkejätteihin. Tästä huolimatta WHO otti autuaasti vastaan suosituksia lääkkeiden varastoinnin tarpeellisuudesta kolmikolta. WHO ei myöskään tuonut missään vaiheessa julkisuuteen virallisen suosituksen takana olevien tiedemiesten kyseenalaisia yhteyksiä lääkejätteihin.

  Entä mitä tapahtuu lääkärille, joka ei halua toimia ohjelman mukaan? Hänen on menetettävä oikeutensa ohjata potilaita ja julkista mielipidettä…
  Tri Sherri Tenpennyn joutui perumaan Australian kiertueensa rokotteiden puolesta puhuvan leirin väkivaltauhkausten takia. Myös tri Jack Wolfson, joka äskettäin puhui lasten rokottamista vastaan, on vainon kohteena. Erittäin määrätietoisin ottein Arizonan lääketieteen hallintokomitea tutkii nyt tohtorin puheita ja samaan aikaan joukko ”eksperttejä” vaatii tällaisilta lääkäreiltä toimiluvan peruuttamista koska he aiheuttavat vain harmia.
  Sherry Tenpenny ja Jack Wolfson ovat oman aikamme entisaikojen noitavainoon verrattavissa olevan vainon uhreja, sillä miksi muuten pelkistä sanoista ja näkemyksistä voi tulla jo ongelma ja uhka.
  25 Facts About the Pharmaceutical Industry, Vaccines and “Anti-Vaxers”
  Dr Marcia Angell worked for over two decades as editor of The New England Journal of Medicine. She was fired after criticizing the pharmaceutical industry, which had exerted an overriding and negative influence on the scientific literature. She said:
  “It is simply no longer possible to believe much of the clinical research that is published.”
  http://www.globalresearch.ca/25-facts-about-the-pharmaceutical-industry-vaccines-and-anti-vaxers/5433260

  http://www.globalresearch.ca/the-jonas-salk-polio-vaccine-a-medical-breakthrough-or-a-propaganda-campaign-for-big-pharma/5433687
  http://www.globalresearch.ca/vaccines-linked-to-autism-preserve-medical-freedom-dr-paul-thomas-m-d/5433505
  http://www.globalresearch.ca/mmr-vaccines-contain-cells-from-aborted-human-babies/5434009
  http://www.naturalnews.com/048728_Associated_Press_mercury_denialism_vaccines.html

  • Sveitsiläisestä La Hoffman-Rochesta sen verran että se tuotti Tamifluta (joka valmistetaan tähtianiksesta, joka on glögimauste). Tamiflun kehitti intellektuaaliset oikeudet omistava kalifornialainen Gilead Sciences Inc, jonka edunsaajajengiin kuului Yhdysvaltain silloinen puolustusministeri ja whatnot, Gileadin johtokunnan jäsen ja osakkeenoistaja Donald Rumsfeld joka puolestaan markkinoi mediassa lintu- ja sikainfluenssan vaaroja.

   Rahoittajapuolelta löytyvät vanhat tutut rikoksenuusijapankit http://www.gilead.com/ar2014/assets/img/GileadSciences_10K_20150225.pdf

 4. Tanskalainen lääketieteen professori Peter C. Gøtzsche
  on julkaissut suomeksikin käännetyn kirjan ” Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus. Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon”.
  Iltalehti on haastatellut häntä kirjansa johdosta:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

  Magneettimediassa on artikkeli oikeudenkäynnistä, jossa kanadalainen lääkäri Guylaine Lanctot yritti puolustautua mm. saksalaisen lääkärin tri Gerhard Buchwaldin todistajalausuntoon perustuen: http://www.magneettimedia.com/tri-buchwaldin-todistajanlausunto-quebecin-laaketieteen-komitealle/.

  Kysymyksessä oli lääkemafian, ’The Medical Mafia’, kosto Lanctotille siitä, että hän oli kirjoittanut paljastuskirjan lääkemafiasta, ”The Medical Mafia: How to Get Out of it Alive and Take Back Our Health and Wealth”. Eräs keskeinen aihe kirjassa on rokotukset. Lanctot oli siihen mennessä työskennellyt lääkärinä paitsi Kanadassa myös Ranskassa ja USA:ssa, joten hän tiesi mistä kirjoitti. Mafia kosti viemällä häneltä lääkärinoikeudet. Em. oikeudenkäynnin tulos oli tietenkin etukäteen selvä vapaamuurarien korruptoimassa oikeuslaitoksessa, kun vielä rahakasassa rypevä mafia oli vastapuolella. – Lanctotin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin sisilialainen mafia ja sen organisaatio ulottuu julkisen terveydenhuollon organisaation korkeimmille tasoille asti. – Mikäs muu kuin Medical Mafia (ja vielä ilmeisesti määrättyjen korkeiden viranomaisten ohella korruptoituneet poliitikot avustajina – joita kyllä Suomessakin, varsinkin vapaamuurarien Pimeyden Veljeskunnassa riittää) voi meillä Suomessakin olla takana, kun myös lapsia – vieläpä vanhempien tietämättä – laitettiin lääkeyrityksen narkolepsia-lääkityksen koekaniineiksi ja myrkynvalmistaja sitten vielä vapautettiin kaikesta vastuusta ja lapsille aiheututetut vammat korvattiin julkisista varoista?! (Kaikkia elinikäisiä vammojahan ei voi rahallakaan korvata) Tällainen asia on tietysti korkeiden rikollisten tahojen kontrolloimassa, vaikenevassa ja valehtelevassa valtamediassa ehdoton tabu niin meillä kuin muuallakin.

  Seuraavassa artikkelissa on paljastus Medical Mafia’sta lonkeroineen : “THE MEDICAL MAFIA”, http://ethericwarriors.com/device_tutorials/a/medical_mafia.html
  Siinä annetun linkin takaa löytyy myös ” ALLOPATHY INC”,
  http://ethericwarriors.com/device_tutorials/a/allopathy_h.html

  • Korjaus edelliseen:
   ” oikeudenkäynnistä” piti olla ”NÄYTÖS-oikeudenkäynnistä”.

   Kanadassakin näköjään noudatetaan DEMLALAISTA ”oikeus”-käytäntöä!

  • Arvoisa Totuudenetsijä, suosittelen lämpimästi Milton Silverman:in kirjaa ”Ihmeitä pullosta, 1944 , Gummerus”(Magic in the bottle, ). Kyseessä on lääketeollisuuden historia, niin monien lääkkeiden synnystä, kuin siitäkin, että ns. Big Pharma koostuu vanhoista maalitehtaista. Myydessäsi samanlaista maalia, on suurien julkisten tilausten kilpailutuksessa käytännöllistä ottaa päättäjä ”osingoille”. Tämä tausta ja liiketoimintamalli siis omasi historiallisen pohjan nykyisen korruption syitä lääketeollisuudessa tutkivalle.

 5. Eräs asia jota Big Pharma & Medícal mafia erityisesti vihaa on homeopatia.
  Seuraavassa on Henning Witten artikkeli homeopatiasta:

  ”Homeopati botar genom fysik och inte kemi

  När min mor fick en mycket allvarlig hjärnsjukdom för 14 år sedan (bl. a. vattenskalle = hydrocefalus) föll hon i koma och husläkaren samt neurologerna meddelade att hon hade bara några dagar kvar i livet och skulle aldrig mer vakna upp. Då bilade jag med en svensk läkare, som är specialist i homeopati, till min mor, för homeopatiska medel förstörs på höga höjder i flygplan. Redan under den första alternativa behandlingen öppnade min mor sina ögon och efter en vecka kunde hon åka hem igen och levde många år med återställd hjärna.

  Detta var en väldigt övertygande lektion för mig, hur effektiv homeopati kan vara jämfört med skolmedicinen (allopati).

  Den svenska läkaren, vars namn jag tyvärr inte får avslöja, för då tar de kriminella myndigheterna i Sverige hennes legitimation, förklarade att homeopatiska läkemedel innehåller frekvenser, frekvensmönster, och inte molekyler.

  Senare förstod jag genom vår mind control forskning, att frekvenserna i homeopatiska läkemedel tillhör en speciell typ av vågor, som har hemlighållits i mer än hundra år, sedan Nikola Tesla upptäckte dem: skalärvågorna.

  Från Teslas reinkarnation, Prof. Konstantin Meyl i Tyskland, vet vi, att det finns två typer av skalärvågor: elektriska (Tesla) och magnetiska (Meyl). Det är de magnetiska skalärvågorna som är biologiskt relevanta (därför kan vi se så mycket i hjärnan med magnetröntgen / MRI).

  Vitsen med homeopatiska läkemedel är alltså att de inte arbetar med molekyler, med kemi, utan med vågor, med fysik. Med interferens genom vågor kan man åstadkomma otroligt mycket, positivt som negativt. Alla känner till att ett kristallglas kan gå sönder, ifall en sångerska hittar den dödliga egenfrekvensen av glaset. Eftersom allt i vårt universum består av vibrationer (avancerat hologram) kan vi gestalta mycket med vibrationer, frekvenser, vågor. Så enkelt fungerar homeopatin.

  Jag lyckades inte att hitta en bra film om homeopati. Den första filmen har problemet att föredragshållerskan är en usel pedagog och har ingen förmåga att rita, men hon kan mycket om ämnet.

  Den andra filmen är däremot väldigt välgjord, men från gammelmedia (BBC) och därför fullt med lögn. De försöker att förklara homeopati med placebo effekten. Men hur kan de då förklara att djur också lätt kan botas med homeopati???

  Intressant i BBC-filmen är också att få bekräftat, att tidningen Nature är världens mest oseriösa vetenskapliga tidning. Den ansvarige utgivaren kopplade 1988 in en trollkarl, som aldrig varit vetenskapsman, för att överbevisa att vattnet har ett minne och att homeopati skulle kunna förklaras den vägen. Denna trollkarl spökar sedan dess som en ”vetenskaplig expert” genom många presentationer.

  OBS! Det finns en bra homeopatisk tidning i Sverige som heter Dagens Homeopati.

  Här en länk till många vittnesmål från nöjda homeopatipatienter: https://www.youtube.com/channel/UCuqV1yTan9ousGL9-DpmDig
  Koko artikkeli: http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/1060-homeopati-botar-genom-fysik-och-inte-kemi.html

  Japanilainen tiedemies Masaru Emoto on sitä paitsi osoittanut että vedellä on muisti: se pystyy tallentaamaan informaatiota ja säilyttää sen.
  Vaikka homeopaattisesta valmisteesta on laimentamalla poistettu kaikki vaikuttavan aineet molekyylit, niin vesi säilyttää kuitenkin molekyyleistä saadun informaation, jonka vaikutus välittyy sitten skalaariaaltoina kuten em. Witten artikkelissa sanotaan.

  Jos homeopatian vaikuttavuus yleisesti ja avoimesti myönnettäisiin, niin se tietäisi paljon lääkeyritysten konkursseja. Niin ollen ei ole ihmettelemistä, että rikollisella Big Pharmalla on palkkalistoillaan suuret trollien, valehtelijoiden, haamukirjoittajien ja disiformanttien joukot taistelemassa niin homeopatiaa kuin kaikkia muitakin TOIMIVIA vaihtoehtoisia sairauksia PARANTAVIA (eikä vain oireita lievittäviä) menetelmiä vastaan.

 6. Katsokaapa kaikki dokumenttielokuva:

  ”Miksi Syöpää ei saa parantaa”

  Löytyy yhä google haulla netistä monestakin paikasta.

  Tuon katsottuaan ei tarvitse kysellä miksi lääkejätit toimivat kuten toimivat.

 7. Onko rikollisella Big Pharmallakin myös tässä veriset sormensa pelissä?

  ”Uutistoimistojen CIA-yhteydet paljastanut toimittaja Udo Ulfkotte on kuollut

  Vajaa kolme vuotta sitten vuonna 2014 Saksalainen toimittaja dr. Udo Ulfkotte (kuvassa) paljasti toimittajana työskentelevänsä myös CIA:lle, ja levittävän tätä kautta propaganda juttuja mediaan.
  Nyt tämän paljastuksen tehnyt toimittaja Ulfkotte menehetyi sydänkohtaukseen vain 56 vuotiaana.

  Mutta sitä ei kerrota että oliko miehelle onnistuttu antamaan salaa länsimaisten tiedustelupalvelujen suosikkia (pulssin korkealle nostavaa lääkettä) ennen tuota.

  Ulfkotte kirjoitti vielä vuosi sitten paljastuskirjan, jossa hän paljasti mm. lääketeollisuuden BIG PHARMA:n saavan n. 13 miljardin dollarin voitot Eurooppaan tulleiden pakolaisten C-hepatiitista aiheutuvista kustannuksista. Lisäksi tuossa kirjassa kerrottiin useiden poliittisten tahojen pakolaisbisneksestä…”

  Koko artikkeli: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/01/uutistoimistojen-cia-yhteydet.html

  Ks. myös: ”Holistic Doctor Death Series: Over 60 Dead In Just Over A Year”,
  http://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-series-the-holistic-doctor-deaths/

 8. Diabolick, olet oikeassa. Käyn juuri itse ”arvailupeliä”, rikastuttaen lääketehtaita. Glaucomaan tarkoitetut silmätipat auttavat vain lyhyen ajan, ja sitten menettävät vaikutuksensa kokonaan, Pienen-pieni muovipullo, tummansinisellä korkila maksaa yli 160 dollaria, sitten toinen jota en ole vielä ostanut, maksaa yli 300 dollaria. Eläkkeestä pitäisi jäädä jotakin ruokaankin ? Lääkärit kirjoittelevat mielihyvin kalliita lääkemääräyksiä, saadessaan niistä ”takaisin-potkua”, lääketehtailta. Samanaikaisesti silmälääkäri muistaa kertoa, ettei silmäsairauteen ole mitään parannusta ? Hallelujaa, kun meitä viedään ”oikein lujaa”. Eturauhas-syövästä kärsivät menevät lääkkeiden takia niin huonoon kuntoon, että heittävät ”pyyheliinan kehään”. Moni on lopettanut kaikki lääkkeiden nielemiset, koska ”syöpä on ”PARANTUMATON”. Lääkkeitä syödessä saatat elää puoli vuotta, mutta ilman niita vain kuusi kuukautta. Jotakin on pahasti viallas systeemissä. Mahtaisko rahan tienaamisella olla jotakin tekemistä asiassa ? Vastapainona sanoisin, on lääketieteestä paljon hyötyäkin. Vuosikymmenien selkäsärky poistui säteilyhoidolla, HURRAA. Taas nousee rauta, ja tammitukit.

 9. Bernie on nähtävästi nyt ”liemessä vaimonsa seurassa” rikostutkijoiden kaivellessa heidän rahoitus-taustaansa. (Huokaus ). Mistä suunnasta me löytäisimme rehellisiä ihmisiä, niinkuin suomesta ?

 10. Bernie liikkuu nousu-ja laskuveden mukaan, muutellen hieman asenteitaan tilanteen mukaan. Miehellä on paljon asiallisia kysymyksiä, mutta vähän vastauksia miten korjata jotakin, ”mikä ei ole rikki”? On aivan
  mahdottomuus taistella ”BIG PHARMA” mahtia vastaan, koska miljoonat kansalaiset ovat jo lääkkeiden
  loputtomassa vankeudessa. Äärivasemmalle kallistunut saattaa päästä pitkälle lähitulevaisuudessa, mutta
  maamme ei ole siihen vielä ihan valmis. Moraalisaarnoilla ei ketään valita, muualle kuin kirkkoihin, ja ne
  laitokset me jo tunnemme.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here